Vidundergrunden

Dette program er blevet sendt 62 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var søn 7. januar 2018.

Information fra DR

Lyt med når Volmer & Vibe for første gang åbner op for Vidundergrunden på P3.

Det er programmet hvor der kun bliver spillet dansk musik som man måske ikke har hørt før.

Der er dansk blod i beatet og rødgrød i din radio!

Velkommen til Vidundergrunden med Volmer & Vibe.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
søn 21. april 2019 21:03 0
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 14. april 2019 20:03 38
I aften udfordrer Vidundergrunden jeres ører med spritnye udgivelser, underspillede undgåelige og lyde direkte fra studiet!

Der er besøg af Ozzy Wacko og han får en remix challenge i pandaens ånd! Vi skal selvfølgelig også høre hvordan det lyder når Kå sender hans challenge tilbage… hvis han altså når det! 3 timers musik direkte fra den danske vidundergrund.
søn 7. april 2019 20:03 41
Kan man remixe en sodavand? Hvad er antimusik?… og er dansk grime på vej tilbage?!? Volmer og Vibe har som altid været dybt nede i vidundergrunden for at finde de friskeste danske stykker musik, som idag bla. tæller en tyrkisk-dansk psy-rock ting, og et stykke musik, der måske er lavet af et barn. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.
søn 31. marts 2019 20:03 48
Musikalske flaskeposter og ekstrem remixservice er temaet for dagens episode af Vidundergrunden.

Thomas Volmer og Thomas Vibe dykker ned i den danske lyd og lukker op for landkortet, hvor de i denne uge får besøg af danmarks næste konge… King! Hun får selvfølgelig denne uges remix-challenge, og så får vi også resultatet af sidste uges udfordring feat. b.o.a.t.s. Hvordan han har klaret den kan du høre i denne episode, hvor der som altid vil være verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser på menuen.
søn 24. marts 2019 20:03 0
Fra plænen i Tivoli som popstjerne til en kælder i Berlin som house-dj!

I aften får Thomas Volmer & Thomas Vibe besøg af en af dk’s få internationale dj’s. Han spiller steder så hemmelige at han nogengange selv er i tvivl om hvor det er.

Som altid har V&V brugt ugen på at grave i Danmarks Vidundergrund, for at finde det mest dugfriske musik til jer allesammen. Vi skal selvfølgelig også forbi sidste uges gæst, Brynjolfur, som truede med måske ikke at blive færdig med hans Prodigy remix challenge. Om han nåede det må I selv finde ud af.

Det er 3 timers vidunderspillet dansk musik direkte til jeres øregange.
søn 17. marts 2019 20:03 40
Hvor kan man få Prodigy-hår i Thorshavn? Hvordan lyder det når man smadrer glas og bruger det som percussion i en sang? Og hvad sker der i den danske vidundergrund når klokken slår søndag? Hør det hele når Thomas Volmer & Thomas Vibe igen åbner for 3 timers vidunderspillet musik fra hele dronningeriget! Aftenens gæst er Brynjolfur som både er Prodigy ekspert… men også Brynjolfur ekspert! Vi skal selvfølgelig også følge op på sidste uges remix challenge fra Josephin Bovién.
søn 10. marts 2019 20:03 0
Er du krænkelsesparat?

Thomas Volmer og Thomas Vibe tager igen fat i den tunge ende af ugen og vender tilbage med søndagsslik til øregangen.

Der er danske lækkerier og ingefær for ørene, men i dagens program bliver der også serveret en dansk klassiker som Klipo har stemt ned i mol. Hvad det er og hvordan det lyder kan du høre i dagens episode hvor vi også får besøg af Josephin Bovién, som er ugens gæst. Hun får selvfølgelig også en remix challenge… og så kan vi også godt løfte sløret og sige at dagens program er proppet til bristepunktet med verdenspræmierer fra den danske Vidundergrund!
søn 3. marts 2019 20:03 0
Demonitis? Lyden af skizofreni? Vidundergrunden undersøger i dag, sammen med ugens gæst Klipo, om man lave musikalske diagnoser og spille en sindslidelse.

Der bliver også serveret Cardi B på dansk, med Signe Annas remix challenge fra sidste uge. Nå ja, og så har Volmer og Vibe pakket et program der som altid er propfyldt med frisk dansk musik!
søn 24. februar 2019 20:03 0
Skal man holde releaseparty hver gang man udgiver en single? Har Daft Punk fået dreadlocks?… Og kan man spille violin som man spiller guitar? Volmer og Vibe tager dig igen med ud på dybt vand i Vidundergrunden, som idag får besøg af Queen of the undercut - Signe Anna. Det giver mere mening hvis du bare hører programmet hvor Thomas Volmer og Thomas Vibe igen giver dig øregasmer direkte fra den danske vidundergrund.
søn 17. februar 2019 20:03 0
Der er dansk “dunk” i radioen, når ugens udgivelser og vidunderspillede sange flyder ud af dine højtalere.

Der er bl.a musikalsk makeover fra Nanna B, som har løst sidste uges “californian-challenge”. Der er også diagnoser på programmet som idag tæller en af de helt hypede. Der er nemlig besøg fra den hurtigtrappende Hr. hestekrøller-i-håret, Jonah Wright. Han har lovet at tage frisk musik med, og så får han denne uges remix challenge. Så skru lidt op for din radio og lyt med når Volmer og Vibe åbner døren til Vidundergrunden.
søn 10. februar 2019 20:03 0
Vidundergrunden balsamerer igen dine earpods med danske krydderier frisk fra hylden.

Vi skal nyde et stykke Disco Tango á la Trap fra Zatan og bagefter kommer der fint besøg fra LaLaLand. Uden at afsløre for meget, så er det en artist som har arbejdet med nogen af de helt tunge spillere fra den anden side af vandet. Hvem hun er, hvad hun laver og hvilken remix challenge hun får, kan du høre i denne episode.
søn 3. februar 2019 20:03 0
Vidundergrunden med Thomas Volmer og Thomas Vibe er i dag på “high alert” og har brandsikret studiet, da de får besøg af Mørkets Fyrste, Ondskaben Inkarneret - Zatan - himself. Hvilke diabolske glæder han har med, kan du høre i dagens episode, hvor vi også skal høre hvordan Danmarks Bedste Rapper Khal Allan har løst den udfordring han fik, da han var på besøg i sidste uge. Alt dette og naturligvis masser af verdenspremierer fra det danske verdenskort!
søn 27. januar 2019 20:03 37
Fra Tommy Seebach til Khal Allan, fra Sinatra til Siri…. Vidundergrunden giver bare mere mening når man lytter til det. Så luk op for dagens episode hvor Volmer og Vibe får besøg af Danmarks eftersigende - bedste rapper. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Binrose har kælet for Mickey Blue Eyes… som sagt det giver mere mening hvis du bare hører programmet. Det er 3 timers ny musik, direkte fra den danske vidundergrund!
søn 20. januar 2019 20:03 45
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 13. januar 2019 20:03 45
Volmer og Vibe er igen klar med øregasmer fra højtaleren og Jens Nørhave har løst sidste uges remix-challenge. Hvordan den lyder, kan du høre i dagens episode af Vidundergrunden, som igen åbner en pose friskblandet slik til dine høretelefoner. Vi skal også høre en sang der har ligget fem år i en skuffe, som dagens gæst Kasúal har taget med til lejligheden.
søn 6. januar 2019 20:03 41
Vidundergrunden er tilbage med vidunderspillede sange og verdenspremiere frisk fra studiet. De får også besøg af Jens Nørhave, som måske giver svaret på om man både kan være psykolog og rapper?

Han får natuligvis også en remix challenge, og så er det også i dette program at Volmer og Vibe løfter sløret og sætter spot på en “booking challenge”, der blev sat i søen sidste år, da de havde besøg af Pernille Krog. Det giver meget mere mening hvis du bare hører programmet.
søn 30. december 2018 20:03 39
Vidundergrunden ser tilbage på året der er gået gennem de remix , re-rap og cover challenges alle deres gæster har fået.

Det spænder fra Die Antwoord til Ulla Pia, og Pernille Rosendahls cover af Aqua. Det er små 50 sange som alle sammen er unikt lavet til Vidundergrunden i hele 2018.

Husk, man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne!
søn 23. december 2018 20:03 38
Dagen før dagen er kommet og de P3 vise mænd er slet ikke i Betlehem. Nej de er i studiet og tæller idag en spåmand fra Brøndbyøsterland.

Fred The Future er gæstevært og vil sammen med Volmer og Vibe kigge tilbage på året der er gået. De skal også kigge frem, så lyt med og hør hvad der bliver spået.

Vi skal også lytte til den remix Challenge ES har fået, så luk øjnene for nu kører toget!
søn 16. december 2018 20:03 34
Julen er ikke knibe… i Vidundergrunden hos Volmer og Vibe.

De P3 vise mænd…sender igen.

Denne gang med en gæst… som går under navnet ES.

Vi skal kigge tilbage på året der gik… og på den remix challenge Santa Mendoza fik.
søn 9. december 2018 20:03 38
De P3 vise mænd er tilbage med en kvinde i front, der kan gå i bro…. i Buffalos! Sandra Mendoza er gæstevært og sammen vil de tre lave et tilbageblik på året der gik med dansk musik. Vi skal også høre hvordan sidste uges vismand Adam Emil har løst sin remix-challenge. Det her er P-Jule-3.
søn 2. december 2018 20:03 35
De to juligans Volmer & Vibe går i advent-mode og åbner december med første program i rækken af “De P3 vise mænd”. De får fint besøg af Adam Emil som er co-host på hele programmet. De afslører en masse helt ny musik fra hans lejr som ingen nogensinde har hørt før! Re-rap challengen fra Tarick & Jonah Wright er også landet og det er virkeligt et nyreslag til både Volmer & Vibe. Lyt med i aften og hør hvad det hele går ud på.

Det her er P-Jule-3!
søn 25. november 2018 20:03 0
Kan man battlerappe og freestyle på en homoerotisk facon? I dagens program får Volmer og Vibe besøg af Jonah Wright og Tarrick fra pladeselskabet Affiliated, som ud over at freestyle også skal have denne uges remix… eller rettere re-rap Challenge! Det er også i dagens program at vi får resultatet af sidste uges mashup-udfordring fra psykoterapeut og dj - Jean Von Baden.
søn 18. november 2018 20:03 39
I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en mand, hvis karriere indtil videre så fra Go-Go-Danser for rockerne, til psykoterapeut… og ind i mellem har været en af landets største festarrangører og dj’s! Der bliver skruet op på tempoet når snakken går om det nyeste musik fra hele dronningeriget. Man kan jo ikke sige vidunderlig uden at sige underlig!
søn 11. november 2018 22:03 28
Savner du en god gammeldags rapbattle? Det gør Volmer og Vibe.

Vidundergrunden skal i dagens afsnit finde ud af om der er bøf i det danske rap game, og hvis ikke, måske starte en. Dagens program har udover rygtesmedende Volmer og Vibe, flot besøg af F L E M M I N G, som engang hed Flemming Stjerneskud… og før det Cimbel MC… men som er døbt Bjarke. Vi skal naturligvis også få et tilbageblik på sidste uges gæst, den 1,5 meter høje RnB dronning Marie Dahlstrøm der har haft travlt i studiet med sin “red alert” Remix Challenge!
søn 4. november 2018 21:03 42
Vidundergrunden er igen tilbage med næste uges playliste til din søndag aften. I dagens program har Volmer & Vibe fint besøg fra den danske RNB dronning Marie Dahlstrøm, som kommer forbi studiet. Hun kan forhåbentlig kan gøre os alle sammen klogere på hvorfor London kalder, som de sexede pistoler engang sang. Vi skal også høre hvordan “The Artist Formerly Known as Mor til 2” aka “Mortito”, nu Morten H har løst sin remix challenge fra sidste uge.
søn 28. oktober 2018 20:03 37
I et snasket backstage lokale i Odense blev Vibe engang så starstruck at han tabte en kage. Det er ellers sjældent at manden, der oftest giver røde udslag på speed-talk-o-meteret bliver stille, men da han mødte ugens gæst var det altså tilfældet… og nej… det var ikke Madonna. Det er en mand som har produceret dansk hip-hop nærmest siden det blev opfundet og startede på en Amiga 500 med kun 4 spor!

Volmer & Vibe løfter i aften også sløret for sidste uges remix-challenge med C.Rou, og uden at sige for meget så er der ikke sparet på knytnæverne.

Lyt med i aften og hør hvad det hele handler om til en vel serveret øre-buffet, spækket med sprit ny dansk musik!
søn 21. oktober 2018 20:03 44
Snigende præmierer og vidunderspillede udgivelser er på menuen, når Volmer og Vibe igen dykker ned i Vidundergrunden. Denne gang åbner de en pose, hvor de blandede bolsjer er klar til at blive suttet helt i bund af en af Danmarks historiens største rappere, som lige om lidt rammer gaden med en feature fra selveste The Beatnuts!

Det er også programmet hvor vi får resultatet af deres first ever “Booking Challenge” med Pernille Krog. Der er også besøg af C.Rou fra rap-crewet Out Of Town som, uden at sige for meget, bliver udfordret af nogle Irske bar-hånds-boksende-sigøjnere.
søn 14. oktober 2018 20:03 33
Hvad har Ku-Klux-Klan, deathrow, og fiskefodder at gøre med Danmark og dansk musik?

Få svaret i denne udgave af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe er tilbage igen med mere ny musik end nogensinde før! Tak til alle jer derude der holder playlisten varm!

Vi skal idag høre hvad der sker når alle sømænd får en tur i maskinen hos Yuwanit… Og så får vi besøg af en “Fucking Boss Lady i livet”, som Raske Penge så fint kalder hende.
søn 7. oktober 2018 22:03 25
I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en af generalerne i en af de største nye musalske hære i DK. Han står i spidsen for et team af ca 25 kreative fyre… og én kvinde. Hvordan holder man tøjlerne og hvordan når man det hele?

Der bliver snakket tømmermænd på Ibiza, musikalske flaskeposten og så skal der selvfølgelig følges op på sidste uges East 17 Challenge fra Natkat!
søn 30. september 2018 20:03 35
Endnu en uge er gået og der har været rigtig meget larm på de sociale medier! Det handler om ligestilling i det danske rap-game, men er det egentligt ligestilling eller særbehandling? Der er også dukket en musikalsk flaskepost op fra Vibes barndom… den gemte sig i en båndoptager der har stået på loftet i 20 år! Det er også i denne uge at vi får resultatet fra Moo Latte der fik Volmer & Vibes mælke-remix-challenge. Og for at runde det hele af er der fint besøg af Natkat som får en remix-udfordring fra den helt hårde del af London!
søn 23. september 2018 20:03 37
Hvad får man når en halv polsk, halv congoleser besøger en fransk jazzklub i københavn og jammer med en amerikaner for så at ende med at udgive det med en dansker?!?

I aften i Vidundergrunden får Volmer & Vibe besøg af en meget travl herre de har ventet længe på… noget med en punk-turne i Polen der trak ud.

Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af “The Green Challenge” fra sidste uge hvor Josefine Winding og Emma Acs var i studiet. Der var vist også noget med at de lovede at invitere Volmer & Vibe med ud og bowle med Phlake.

Det er som altid et program pakket med dansk musik direkte fra den danske vidundergrund!
søn 16. september 2018 20:03 35
Vidundergrunden vil gerne snart have vinterdepression, lukke sig inde… og fyre helt op!

Men sommeren vil ikke helt slippe og slet ikke når man skal til Ipanema med sidste uges gæst, Ashibah. Hvad det hele handler om kan du høre i Vidundergrunden hvor der også er fint besøg af Josefine Winding og Emma Acs, som begge var resident DJ’s på Grøn Koncert denne sommer.

Vidundergrunden varmer som altid dine ører med “hot shit” i en tre-timers-varm-lyd-med-rød-pøls-frisk-fra-dk-musikalsk-socialistisk-vegansk-vid-underlig-radio.
søn 9. september 2018 20:03 37
Vidundergrunden får i dagens episode den Egyptisk-Bornholmske, forholdsvis ukendt-i-DK-men-superstar-i-brazil, Ashibah på besøg!

Vi skal finde ud af hvordan hun ikke har knaldet sig til tops, og hvordan man ender på et stadion på den anden side af kloden, foran 15.000 mennesker der alle sammen synger med på ens musik.Vi skal også høre hvordan en finsk lakridspibe entusiast har sneget sig ind i Dansk Rap. Lyt med!
søn 2. september 2018 22:03 21
$L18 Lang P@! Thomas Volmer og Thomas Vibe er i dagens program udfordret på retskrivning og får gæster på besøg, om hvem man måske med rette kan kalde kongerne af rebus-rap navne. Det er artister som $HYBXI og Cxrtier der idag besøger studiet med et hold fra Thursday Records. Reggaeton-Don Emil Lange har også været flittig på de to flade hjul af plastik og mixet noget Gnags shit.

Ps. der står “Slattenlangpat”… Så kan I se, hvad det er de dealer med! #thestruggleisreal
søn 26. august 2018 22:03 25
Vi skal med Volmer og Vibe godt og vidundergrundigt op til de højeste frugter på træet. Der skal plukkes fra toppen, hvor de næsten modne danske udgivelser og u-udgivelser hænger. Der er besøg af Emil Lange og snakken kommer bla. forbi det at være grim, fuld eller for Volmer er nemlig blevet bodyshamet af et barndoms idol! Vi skal også høre Eliel Lazo’s remix af Birthe Kjær. Halvdelen af Danmarks befolkning synger i badet, mens den anden halvdel ornanerer. Hvad synger danskerne i badet? Få svaret i denne episode af Vidundergrunden.
søn 19. august 2018 22:03 27
Betaler Post Malone for sine drinks i backstage baren på Smukfest?

Kan verdens bedste percussionist mon remixe Poul Krebs?

Find ud af hvorfor Volmer og Vibe har fået den ide og hvorfor de også har smidt Birthe Kjær og C.V Jørgensen i puljen.

De får, i denne uge, besøg af Eliel Lazo og så er der kommet post fra en ung tiger med guld fra gamle dage…. Alt det her vil give meget mere mening, hvis bare du høre programmet! #rødgrødiradioen
søn 12. august 2018 22:03 25
Kan hævnporno ha’ indflydelse på musik? I aftenens udgave af Vidundergrunden får Volmer & Vibe besøg af en pige med en meget spændende historie og drengene er virkeligt på udebane.

Sidste uges re-rap challenge er kommet ind af den digitale brevsprække fra Loke Deph som selvfølgelig skal deles med hele dronningeriget.
søn 5. august 2018 20:03 0
Vidundergrunden er tilbage fra sommerferie… Svedne, skoldede men med tasken totalt proppet med ny musik fra det danske sommerland. Notize har også lavet og sendt sit resultat af hans “Danish Crooners remix-challenge”. Ugens gæst er Loke Deph som netop har spillet på Roskilde Festival! Han får selvfølgelig en challenge der ligger lige til venstrebenet!
søn 24. juni 2018 22:03 31
Klokken slår snart sommerferie for Volmer & Vibe.

I dag møder de manden der leverer verdens hårdeste øretæve-musik… det er selvfølgelig Notize, som producerer musik for selveste Conor McGregor!

Vidundergrunden i dag er en special udgave, hvor vi også skal genhøre nogle af de remix-challenges der er blevet lavet de sidste 6 måneder. Men bare fordi det er en special-udgave bliver der selvfølgelig ikke sparet på sprit ny musik, direkte fra den danske Vidundergrund!

Man kan jo ikke sige vidunderlig uden at sige underlig.
søn 17. juni 2018 22:03 29
Forkortet program grundet sporten! Det handler ikke om længden… men mængden?

Volmer og Viber er igen på tur i Vidundergrunden og har plukket en buket melodiske blomster til dine sene søndags sommertimer. Uanset om du er til sport or not, så er det igen i dag udelukkede dansk musik inden klokken slår mandag. Så frem med de rød/hvide vine og nyd ugens sidste timer, med Volmer og Vibe..r.
søn 10. juni 2018 21:03 40
Vidundergrunden kommer denne uge helt tæt på læderkongen af Jylland og de møder en fyr der er helt tæt på hvor det hele sker.

Vi skal selvfølglig også høre resultatet af sidste uges Re-Work Challenge med Louis Winding hvor temaet var Die Antwoord. Har han givet dem et New Nordic twist eller er han fået all-in Vuvuzela på den?

Volmer & Vibe har denne søndag overgået sig selv og pakket et program der har flere sprit nye sange end nogensinde før.

Lyt med når Volmer & Vibe lukker ugen i Vidundergrunden.
søn 3. juni 2018 21:03 42
Sommeren er nu officielt startet og Volmer & Vibe flexer deres vinterkroppe i din radio, med 3 timers øre-yoga direkte fra den danske vidundergrund.

Ugens gæst er en af de helt store kræfter bag knapperne i dansk r´n´b historie og vi skal høre hvordan det føles, når en måneds hårdt arbejde med en af tidens største artister, bliver slettet ved en fejl. Der bliver selvfølgelig også serveret en remix challenge på et stålfad.
søn 27. maj 2018 21:03 38
Fra Hobronx til Koldingfornia er Vidundergrunden igen på jagt efter ny dansk musik. Volmer og Vibe har i denne uge, en gæst de ikke ved en fis om, ikke engang hans rigtige navn. Han er på besøg fordi han laver god musik, og for at få denne uges remix challenge. Vi skal også høre resultatet fra Rosa Lux remix challenge fra sidste program, og uden at afsløre for meget, så har hun valgt at kalde titlen : I Follow Rain Girls Slave To The Rythm Is A Dancer. Vi lyttes ved.
søn 13. maj 2018 22:03 24
Musik dør aldrig! Volmer og Vibe har igen gravet perler ud af de nordiske østers, og de glæder sig som to tykke børn i en slikbutik, til at kaste dem efter jer som var det sidste skoledag. Vi skal bla. høre hvordan Ollie’s hestepige Challenge er landet, og så får vi absolut fint besøg af Rosa Lux. Vi skal hendes bagkatalog, som udover Niel Young, tæller TV2 og Bob Dylan.
søn 6. maj 2018 22:03 27
Vil du også bare helt vildt gerne smadre en bondegård?

I dag får Volmer & Vibe besøg af en helt special ung sangerinde, hvis navn dukker op allevegne og som meget gerne vil gå amok med et baseball bat når ingen kigger.

Skal hun ha’ psykologhjælp, eller skal hun måske bare skrive endnu flere fantastiske sange til kongeriget…? Volmer & Vibe efterforsker sagen! Hun får også serveret en rework challenge direkte fra stalden.

Vi skal selvfølgelig høre resultatet af Fred The Future’s “Svensker Challenge” fra sidste uge.

Pga sporten sender vi i dag lidt senere end normalt… men der er fyldt med ny dansk musik, nydansk musik og meget, meget mere Kl. 22 på P3.
søn 29. april 2018 21:03 41
Har han været på ferie, i fængsel, eller skulle han egentligt ikke bestige et bjerg?!? Fremtidsmusikeren Fred the Future kommer i dag i studiet for at give os en update om fortid og fremtid. I aftenens program af Vidundergrunden skal vi også høre resultatet af Mendozas “piano house” challenge… nailede eller failede hun?

Derudover har vi nogle sange vi har ventet spændt på at spille for hele kongeriget. Vi lover det bliver 100% opturs musik fra den danske vidundergrund… og hvis I slutter ugen af med at lytte til P3 - så får i aldrig mere tømmermænd.
søn 22. april 2018 22:03 27
Foråret er sat ind men Volmer & Vibe bliver blegere for hver dag der går. I det mørke studie får drengene i dag besøg af en pige med guldtænder og tatoveringer og som hun selv siger… så ligner hun sgu en soundcloud rapper. Hun er forresten også en af DKs sejeste artister og skal på tour i Pakistan om lidt. Selvom det er sportens dag på ugen så bliver I selvfølgelig ikke snydt for verdenspremierer direkte fra den danske vidundergrund!
søn 15. april 2018 21:03 36
I denne udgave af Vidundergrunden serverer vi en omgang melodisk kryptonit, til alle veganske lyttere, for planter har faktisk følelser… og rytme. Det har dyr også, og apropos dyr, så skal vi høre hvordan Dj Aligator landende sin wrestling remix challenge. Vi snyder jer heller ikke for de danske verdenspremierer der lige er kommet, og de gamle som er vidunderspillede. Vi får også fint besøg af vores hemmelige gæst, Abel - og nu tænker du at det ikke er en hemmelighed, fordi det står her, men det er det ! Han er den måske bedst bevarede hemmelighed i dansk rap…. lidt endnu.
søn 8. april 2018 21:03 34
I aften har Volmer & Vibe fundet en ægte musikalsk flaskepost - en fødselsdagsgave der har været næsten 20 år om at finde vej og som er lavet af nogle af nutidens største kunstnere. Der er også besøg af én af Danmarks allerstørste internationale artister gennem tiden og som har været erklæret død flere gange… og som vist nok også har boet i Rusland i en årrække.
søn 1. april 2018 21:03 0
Hvad har den danske saksekonge Dennis Knudsen med 2pac’s død at gøre? Vi undersøger sagen og du får svaret i denne udgave af Vidundergrunden. Vi krydrer som altid dine ører med nyt fra danske undergrund, piftet op med ting du helt sikkert ikke har hørt før. I dagens program får vi også flot besøg af Caius, som får denne uges remix challenge, og uden at sige for meget, så får han radiofonisk buksevand.
søn 25. marts 2018 21:03 40
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 18. marts 2018 21:03 41
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 11. marts 2018 21:03 42
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 4. marts 2018 21:03 40
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 25. februar 2018 21:03 40
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 18. februar 2018 21:03 43
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 11. februar 2018 21:03 42
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 4. februar 2018 21:03 43
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 28. januar 2018 22:15 28
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 21. januar 2018 22:15 24
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 14. januar 2018 21:03 38
Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.
søn 7. januar 2018 21:03 39