Fredag 23. marts 2012

Der blev i alt spillet 160 forskellige sange 163 gange på P6 Beat på denne dag i uge 12.

Dagens program

Tid Titel
00:00 P6 Beatet
Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 Beat: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.
00:00 Hymns From NinevehHymn For The Lover
05:03 Sleigh BellsComeback Kid
05:06 M.I.A.Bad Girls
05:09 StumpBuffalo
05:13 The MaccabeesPelican
05:17 Bikstok RøgsystemGræder for dem
05:20 Mixtune For CullyRay Of Sunshine
05:24 Jeff BuckleyEverybody here wants you
05:29 ToneBeautifugl
05:32 Alabama ShakesHold On
05:36 Dead KennedysToo drunk to fuck
05:38 Kandy Kolored TangerineTime Machine
05:43 CousteauShe Don’t Hear Your Prayer
05:47 The DrumsDays (Trentemøller Remix)
05:52 The NotwistGloomy Planets
05:57 The RaveonettesForget That You’re Young
06:09 ChairliftMet Before
06:11 Sleep Party PeopleChin
06:16 David BowieAladdin sane
06:21 Nikolaj NørlundMan blir forsinket så let (feat. Christian Hjelm)
06:25 Baby WoodroseChasing rainbows
06:29 Timber TimbreI Get Low
06:34 Goran BregovicRinge ringe raja
06:36 Michael KiwanukaTell Me A Tale (Live-optagelse)
06:41 Raske PengeIntelligent (Money Move Riddim)
06:44 The WhoBehind blue eyes
06:48 When Saints Go MachineHos mig igen (feat. Coco O.)
06:52 Jukebox BabyMrs. Smith
06:55 The Time And Space MachinePill Party In India
07:03 Morgenbeatet
Det bedste og bredeste soundtrack til dagens første timer. Vært: Camilla Jane Lea.
07:03 First Aid KitEmmylou
07:07 D’AngeloSpanish Joint
07:12 Serge GainsbourgBaudelaire
07:15 Agnes ObelRiverside (Lulu Rouge Remix)
07:20 Cat PowerWerewolf
07:24 6th Borough ProjectSometimes The Fool
07:31 Depeche ModeLittle 15
07:41 Baz LuhrmannDisco Devil
07:49 Kasper BjørkeLose Yourself to Jenny
07:52 Beach HouseMyth
07:56 Oh NoCoffee cold (feat. Fergus MacRoy)
07:58 Etta JamesTell mama
08:03 MC EinarEn af den slags dage
08:10 LambchopAgain Premiere
08:11 LambchopIf Not I’ll Just Die
08:16 Sonic YouthDoctor’s orders
08:20 The DøToo Insistent (Trentemøller Remix)
08:25 Dead SkeletonsOm Mani Peme Hung
08:31 Sam CookeA Change Is Gonna Come
08:35 Malk De KoijnJernskjorten
08:40 Graham CoxonWhat’ll It Take
08:44 Foo FightersI’ll stick around
08:48 PulpDo You Remember The First Time?
08:53 The xxIslands
08:56 The Stone RosesI wanna be adored
09:03 DeftonesMy own summer(shove it)
09:24 Belle & SebastianShe’s losing it
09:26 Nancy SinatraThese boots are made for walking
09:28 The KinksYou really got me
09:31 New JacksonThe Night Mail
09:39 Malk De KoijnJernskjorten
09:51 The Black AngelsBad Vibrations
09:55 The KillsBaby Says
10:03 P6 Beatet
Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 Beat: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.
10:03 Get Your GunStaying for a While
10:06 IamamiwhoamiSever
10:10 Joy DivisionShe’s Lost Control
10:13 GrimesGenesis
10:18 The Hold SteadyStuck between stations
10:22 The RaveonettesNight Comes Out
10:26 Handsome Boy Modeling SchoolThe truth (feat. Róisín Murphy & J Live)
10:31 GonjasufiNikels And Dimes
10:35 M.I.A.Bad Girls
10:38 Guns ‘N’ RosesParadise City
10:45 MoonfaceTeary Eyes And Bloody Lips
10:48 Aphex TwinAvril 14th
10:50 Bob HundHarduingetmankandansatill?
10:53 AmiinaHilli (at the mountain) (feat. Lee Hazlewood)
10:56 Canon BlueIndian Summer (Des Moines)
11:03 M83Reunion
11:06 FriendsI’m His Girl
11:09 James BrownThe payback
11:17 Those DarlinsScrews Get Loose
11:21 Giana FactoryGo Bananas
11:24 LowerPicture Of Passion
11:26 Pearl JamRearviewmirror
11:30 Per VersFri og fallit
11:34 TanlinesBrothers
11:38 The FallThe Classical
11:43 Lise WestzynthiusTæt på en kold favn
11:47 Franz FerdinandThis Fffire
11:51 RangleklodsClouds
11:54 The Setting SonIn a certain way
11:57 DRC MusicHallo (feat. Tout Puissant Mukalo & Nelly Liyemge)
12:03 HowlerThis One’s Different
12:05 Sleep Party PeopleChin
12:10 Led ZeppelinThe song remains the same
12:15 Elise VatsvaagSafe Play
12:19 Wolf ParadeI’ll believe in anything
12:24 Baby WoodroseNothing Is Real
12:26 Q-TipBreathe and stop
12:30 Lotte RoseMind The Time
12:35 GorillazDoYaThing (feat. James Murphy & Andre 3000)
12:39 Stiff Little FingersGotta Getaway
12:43 The Eclectic MonikerEaster Island
12:46 Tom WaitsMake it rain
12:49 ErrorsDance Music
12:53 DánjalWith You
12:57 Tom VekAroused
19:03 4/4 [firefjerdedele]
Kasper Bjørke præsenterer cremen af moderne dansemusik. 4/4 [firefjerdedele] er stedet hvor du kan høre de nyeste hits og anekdoter fra Verdens clubscene, men også kan genhøre klassikere fra de sidste 4 årtier.
19:03 CocoloresVox Premiere
19:03 Permanent VacationSunshine Taboo Premiere
19:03 Voices of blackHer Flower Premiere
19:03 Dj KaosKeep on moving Premiere
19:03 Mano Le ToughMountains Premiere
19:03 Secret CircuitParascopic Rope Premiere
19:03 Black SoulMangous Ye Premiere
19:03 SupermaxLove Machine Premiere
19:03 Eddie CDo it yourself Premiere
19:03 Ben NormanGot To Be Premiere
19:03 Mataya CliffordLiving Wild Premiere
19:03 Demis RoussosI Dig You Premiere
19:03 Don Armando’s Second Avenue Rhumba BandDeputy Of Love Premiere
19:03 Gino SoccioRemember Premiere
19:03 CharlieiSpacer Woman (instrumental) Premiere
19:03 Mya & The MirrorHesitation Premiere
19:03 Lu ColomboSkipper Premiere
19:03 MoebiusLight My Fire Premiere
19:03 The Baby Sham $ BoysDiscoland Premiere
19:03 MabelGo To Wonderful Copenhagen Premiere
19:03 Dinosaur L: #5 (Go Bang!) Premiere
19:03 ESGDance Premiere
19:03 CatchyMuscle And Heat Premiere
19:03 Ann MargretEverybody Needs Somebody Sometimes (Part 2) Premiere
21:03 Unga Bunga!
Vært: Peter Visti.
21:03 Bubble ClubIn Consequence of a Wish Premiere
21:03 PaquaDinosaur Zappa Premiere
21:03 Luca BalfiniHooked Premiere
21:03 Still GoingD117 Premiere
21:03 Mike SaltaVoices Premiere
21:03 Mike SaltaOutcome Premiere
21:03 Casual EncountersCasual Boogie (Drop Out Orchestra Remix) Premiere
21:03 James MasonNigthgruv Premiere
21:03 Franz FerdinandLive Alone Premiere
21:03 LindstrømQuiet Place to Live (Todd Rundgren Remix) Premiere
21:03 F3Lonely Land (John Talabot Remix) Premiere
21:03 ukendtFuture Times Premiere
21:03 Octa OctaHigh Reeflection Premiere
21:03 DiscodeineFalkenberg (Pilooski edit) Premiere
21:03 TrainmanLauer (Tensnake Remix) Premiere
21:03 EmeraldsDoes It Look Like I’m Here Premiere
21:03 The Time Space MachinePill Party in India Premiere
21:03 San LaurentinoSomewhere Under the Stars Premiere
21:03 Peter VistiCan You Feel It” Premiere
21:03 Randee JeanYou Got It” The Rhythm Odyssey Express Dub Premiere
21:03 The Grand CorporationFree” Do It Proper Remix Premiere
21:03 Clap Rules“Pericoloso” Daniel Maloso Remix Premiere
21:03 The M.E.BSpaced Oddity” The Rhythm Odyssey Remix Premiere
21:03 SavvasWords Under The Sun”Mikael Fas Remix Premiere
21:03 The BankZombie Nation Premiere
21:03 Daughters & SonsMarine” Stevie Kotey Discomix Premiere
21:03 SoireeLet’s Play Tennis Premiere
21:03 Delusion MenThe Hill Premiere
21:03 The Grand Corporation Feat Jeremy GlenWonder & Amazement Premiere
21:03 Max EssaM.O.D.F.D.M.V Premiere
21:03 The Beat BrokerHigh Life Premiere
21:03 B.FunkWho,What,Where and Why Flemming Dalum Edit Premiere