Formiddag med Simpson

Dette program er blevet sendt 305 gange på P6 Beat siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var tir 3. januar 2017.

Information fra DR

Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring.

Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Yndlingssange

De sange, der på P6 Beat oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P6 Beat.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tor 15. november 2018 10:03 0
Det er torsdag, og formiddagen skal skydes godt i gang. Den prisvindende instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm gæster Simpson. Han er en oldschool hiphop-fan fra Næstved, som har været med til at skabe store danske film som R, Jagten og Krigen. Han har også skrevet manuskript til tv-serien Borgen. Og så har han været en tur i USA for at indgå i tæt samarbejde med instruktørlegenden David Fincher til Netflix-serien Mindhunter.
tor 15. november 2018 10:03 19
Det er torsdag, og formiddagen skal skydes godt i gang. Den prisvindende instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm gæster Simpson. Han er en oldschool hiphop-fan fra Næstved, som har været med til at skabe store danske film som R, Jagten og Krigen. Han har også skrevet manuskript til tv-serien Borgen. Og så har han været en tur i USA for at indgå i tæt samarbejde med instruktørlegenden David Fincher til Netflix-serien Mindhunter.
ons 14. november 2018 10:03 0
ons 14. november 2018 10:03 24
tir 13. november 2018 10:03 20
Det er omtrent 10 år siden, at guitaristen Hilmer Hassig mistede livet i et trafikuheld på Frederiksberg. Det har fået bandet Ibens til at dedikere et nummer til ham. Henrik Marstal og Carsten Lykke, der udgør to tredjedele af gruppen, gæster Simpson til en snak om den afdøde Loveshop-, Kliché- og Lars H.U.G.-guitarist. Og så bliver der selvfølgelig spillet al den musik, du ikke troede, at du ville elske at høre.
man 12. november 2018 10:03 18
tor 8. november 2018 10:03 19
Inden Simpson går på weekend, skal endnu et friskt formiddagsprogram fyres af. KB Hallen på Frederiksberg i København har huset mange af Danmarks største koncertbegivenheder med artister som Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Beatles og Miles Davis. Den brændte ned i 2011, men er nu snart ved at være klar til at huse koncerter igen efter en grundig renovation. Kommunikationschefen for hallen, Rune Erbs Ledet, er inviteret forbi studiet til en kop kaffe og en snak om koncertstedets musikalske fortid, nutid og fremtid.
ons 7. november 2018 10:03 19
Vi er omgivet af kritik af bankernes handlinger for tiden, og det er ikke helt slut endnu. Simpson har startet pladespilleren, gjort sig klar til en lektion i økonomi og inviteret debatredaktør på magasinet Finans, Magnus Barsøe, i studiet. Han er aktuel med en bog om det, han kalder “gældsindustrien”. Der bliver tjent alt for mange penge på renter, og især de afdragsfrie lån er slemme, mener han.
tir 6. november 2018 10:03 17
Det er tirsdag, og både playlisten og kaffen er brandvarm. Simpson indtager studiet på bedste vis, og gæstestolen besættes af ingen ringere end arkitekten Bjarke Ingels. Han er hjemvendt til Danmark fra New York, har netop modtaget Ridderkorset af selveste dronningen og skal snart være far til sønnen Darwin. Og så er han manden bag verdens største festivaldiscokugle, et kraftværk med en skibakke på toppen og den kommende pandaindhegning i Københavns Zoo. Senere i programmet inviterer Simpson alle kanalens værter ind til offentliggørelsen af en stor P6 BEAT-begivenhed.
man 5. november 2018 10:03 23
tor 1. november 2018 10:03 24
ons 31. oktober 2018 10:03 17
Simpson åbner kaffestuen op til endnu en forrygende formiddag, og i dag er der klima på menuen. Hvor kompliceret er klimaproblemet egentlig? Er det for sent at gøre noget? Og hvad skal vi sige til vores børn i fremtiden? Det forsøger dagens gæst, tegneren og forfatteren Anders Morgenthaler, at give svar på.

Udover at levere striber til over 400 aviser om dagen, har han nemlig også gjort sig bemærket i den offentlige debat som en stor fortaler for aktiv handling på klimaområdet.
tir 30. oktober 2018 10:03 18
Hvis du har set Emil fra Lønneberg, Super Carla eller Alfons Åberg, kender du Thomas Winding - manden med 60- og 70’ernes ikoniske fortællerstemme. Det er 10 år siden han døde, og journalist og forfatter Henrik Palle har skrevet en bog om hans liv, hans familie og hans samtid. Simpson har inviteret forfatteren selv og Thomas Windings søn, musikeren Kasper Winding, i studiet for at komme tættere på, hvem manden med stemmen var.
tor 25. oktober 2018 10:03 22
Mens Simpson vender plader, uddeler dagens gæst historier fra eksklusive modeshows og fester i Ungdomshuset. Der er tale om tv-vært og tilrettelægger, Chris Pedersen, som har fingeren på den store og omskiftelige modepuls. Og så ved han en ting eller to om kunst og kultur.
ons 24. oktober 2018 10:03 23
tir 23. oktober 2018 10:03 23
Hvornår er der tale om misbrug? Hvor langt kan man komme ud? Og hvad skal man gøre? Tidligere socialoverlæge i Københavns Kommune, Peter Ege, har over 40 års erfaring med behandling af stofmisbrugere og har skrevet flere bøger om det. Han har set alt fra stofskader og succeshistorier, og Simpson har inviteret ham i studiet, så han kan give sit blik på en nyhed fra den anden side af Atlanten. Canada har netop lovliggjort cannabis. Men det kan der godt være noget klogt i, mener misbrugseksperten.
man 22. oktober 2018 10:03 20
Det er efterhånden 25 år siden, at Anders Matthesen trådte ind i standupcomedy, og det fejrer han med syv store forestillinger. Men inden det går løs, lader han sig formiddagsafhøre af Mikael Simpson, alt imens han får styr på de sidste showdetaljer og dukker sig for bakterier og hold i ryggen - han skulle jo nødigt blive syg til sin egen premiere. Anders får en ny yndlingssang og har haft en dørmand som trommeslager. Og Simpson giver dig al den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 18. oktober 2018 10:03 26
Simpson varmer pladespilleren og stemmen op til to timers skøn formiddagsradio med hele to gæster. Det hele startede med en invitation på Twitter efter en John Hopkins-koncert i Den Grå Hal. Både Jenny Rossander, bedre kendt som Lydmor, og hendes mor, Anne-Stine, var til koncerten. Det var Simpson også - så hvorfor ikke tale lidt om den? Anne-Stine er inkarneret musikentusiast og tidligere folketingskandidat. Jenny er fascineret af Shanghai og har udgivet et album om byen. Og så gæster hun både Kina, Rumænien og Storbritannien på sin kommende turné.
ons 17. oktober 2018 10:03 19
Søren Bak er gift, bor i Lyngby og arbejder i et pensionsselskab. Heldigvis får han fri engang i mellem, for når han ikke er i civil, går han under navnet “The True Viking”. Skrivebordet og kuglepennen bliver udskiftet med spark, slag og brydning i et stort bur. Han er nemlig professionel MMA-kæmper og letvægtsverdensmester, og i dag er han også gæst hos Simpson for at uddele lidt viden om kampsportsverdenen.
tir 16. oktober 2018 10:03 23
Simpson har fyldt drikkedunken med brandvarm kaffe, snørret støvlerne og varmet op til endnu en forrygende formiddag. Dagens gæst er kommunikationsrådgiver, Kenn Ladegaard Hansen, som gennem sit tidligere virke som professionel fodbolddommer i Superligaen og til EM har fået en masse store oplevelser med i sportstasken. Han har dømt kampe med store fodboldstjerner og facetimet med UEFA’s dommerchef. Og selv om hans playliste siger Robbie Williams, og han ikke er så glad for kampsport, er Simpson stadig fan.
man 15. oktober 2018 10:03 22
Det er efterårsferie for nogen, men ikke for Simpson. Mandagen startes op med bragende solskin og Thomas Skov Gaardsvig som gæst. Han er for nyligt blevet far for anden gang og har været i Californien til lancering af nogle nye iPhones. Og så har hans krop givet ham problemer i en yogatime. Og for at det ikke skal være nok, runder Mikael og Thomas også alt fra sorg og svære familieforhold til jyske dialekter og skægtrimning.
tor 11. oktober 2018 10:03 19
Vi har næsten alle sammen en smartphone. Derfor har vi også shitstorms, fake news og digital afhængighed lige ved hånden, og det kan hurtigt være svært at finde rundt i. Professor i filosofi, Vincent Hendricks, og foredragsholder og digital rådgiver, Camilla Mehlsen, har skrevet en bog, der skal lede os på rette vej. Simpson har startet pladespilleren og inviteret dem indenfor for at blive klogere på, hvordan vi kommer på rette kurs i vores digitale verden.
ons 10. oktober 2018 10:03 24
tir 9. oktober 2018 10:03 21
man 8. oktober 2018 10:03 23
tor 27. september 2018 10:03 23
Det er torsdag! Der skal fyres op for en masse formidabel formiddagsmusik og slubres kulsort kaffe. Med som gæst er Johan Olsen, forsker, radio- og tv-vært og frontmand i Magtens Korridorer. Simpson bliver sendt på en kort, men velfortjent, ferie. Johan Olsen overtager nemlig formiddagsudsendelsen på P6 BEAT i en uge med en ny radioserie, der undersøger, hvad der sker med os, når vi forsvinder langt ind i vores yndlingsmusik.
ons 26. september 2018 10:03 22
tir 25. september 2018 10:03 22
Simpson har slæbt en stor og tung pose plader op i studiet og spist en underlig, lilla yoghurt fra et bæger. Men det afholder ham ikke fra at skyde formiddagen i gang med højt humør. I studiet har han besøg af Kjartan Arngrim fra bandet Folkeklubben. Han er tidligere tennisspiller, men har droppet boldspillets konkurrencementalitet til fordel for musikken. Det har givet Folkeklubben spillejobs i alt fra Mændenes Hjem og medborgerhuse til Danmarks større festivaler.
man 24. september 2018 10:03 16
tor 20. september 2018 10:03 22
Simpson har brygget kaffe, slæbt pladeposen op i studiet og gjort gæsterne klar. Dem er der forresten to af i dagens program. Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha har mødtes hver søndag i et halvt år for at få snakket igennem om tingene. Om alt det gode og alt det dårlige. Om alt det lette og alt det svære. Det er der kommet en samtalebog ud af, som har gjort meget godt for både Abdel og Souad. Selvom de er blevet hjulpet på hver deres måde, er de blevet enige om én ting: det er vigtigt at få talt sammen.
ons 19. september 2018 10:03 23
Formiddagens program er uden gæster. Og så alligevel ikke helt. I studiet får Simpson lydligt besøg af alle de yndlingskunstnere du ikke troede, du havde. Hans praktikant, Mathias Helmuth Bøgild, fortæller om Smashing Pumpkins. Og Tilde Bang-Hansen kigger også forbi til en snak om morgenradio og de nyeste musikfavoritter.
tir 18. september 2018 10:03 23
Simpson har brug for en teknologisk opdatering og har derfor inviteret tv-vært og teknologiorakel, Nikolaj Sonne, i studiet. Han giver en vurdering af Simpsons nye computer. Og så har han tre virtuelle samtalepartnere med i studiet som blandt andet kan spille musik og dæmpe lyset hjemme i stuen.
man 17. september 2018 10:03 22
tor 13. september 2018 10:03 28
tir 11. september 2018 10:03 24
Hvordan siger man egentlig “jeg elsker dig” på græsk? Dagens gæst, Thomas Hartmann, har op til fire bud på det spørgsmål. Han skal snart turnere med et standupshow om kærlighed og har derfor researchet en hel del. Og så har han en særlig forkærlighed til comedy, der opleves live.

Simpson gæstes også af Rune fra Musiktjenesten, og praktikant-Mathias går i køkkenet for at rive æbler.
man 10. september 2018 10:03 21
tor 6. september 2018 10:03 22
ons 5. september 2018 10:03 23
En duft af varm skipperkaffe, støvede plader og nostalgi breder sig i studiet når Simpson inviterer hele Danmarks folkelige syrerockgudfar, Uffe “Guf” Lorentzen, indenfor. Uffe er af den gamle skole - han ejer hverken fjernsyn, radio eller streaminglicenser. Til gengæld er han stor fan af nærvær og menneskelig kontakt. Og så er han en hovedårsag til, at Simpson stadig er på Twitter.
tir 4. september 2018 10:03 19
man 3. september 2018 10:03 22
tor 30. august 2018 10:03 26
Lillefredagens næsten gæstefri formiddag køres i stilling i behageligt tempo med Simpson ved rattet. Han spiller alle de numre, som du aldrig troede, du skulle høre. Og så får han besøg af Niels Fez Pedersen til en snak om det københavnske musikmiljøs store kanoner.
ons 29. august 2018 10:03 23
Lindy Lillelund har været udsendt i verdens brændpunkter som sygeplejerske for Røde Kors, og han har ofte truffet svære valg om liv og død. Det har han skrevet en bog om. Simpson får historier fra både Sudan, Somalia og Holstebro. Og så får pladespilleren som altid en kærlig karusseltur.
tir 28. august 2018 10:03 19
Dagens gæst er Torben Steno der, udover at være politisk radiovært, også spiller elastikorgel i et jazzet viseorkester. Han har både lavet musik på tysk, yiddish og dansk og har sin nyeste plade med som, sammen med mange andre album, får en tur på Simpsons pladespiller.
man 27. august 2018 10:03 21
Simpson får besøg af den amagerkanske roman- og manuskriptforfatter Morten Pape.

Udover at være inkarneret hiphop-fan har han netop udgivet sin anden barske roman om livet på Amager. Den handler om drabet på et 16-årigt avisbud, men selv om den er fiktiv, tager den udgangspunkt i en sand historie fra Mortens eget liv.
tor 23. august 2018 10:03 20
ons 22. august 2018 10:03 18
tir 21. august 2018 10:03 24
Udover et velkendt besøg fra Simpsons solide pladesamling gæstes dagens program også af bioetikeren Mickey Gjerris. Er det den enkeltes ansvar at passe på klimaet? Mickey har blandt andet søgt ly i et kloster for at arbejde på sin kommende bog og komme tættere på svaret. Og så er han, ifølge sine børn, en vaskeægte vege-nar.
man 20. august 2018 10:03 18
Simpson får besøg af radiovært Esben Bjerre Hansen. Esben har siden sit sidste besøg blandt andet klatret rundt i 300 meters højde i Kina, lavet podcast om FN17s verdensmål og gæstet Roskilde Festival. I dagens program får Simpson svar på spørgsmål om alt fra Danmarks kommende valgkamp til den nyeste kontroversielle #MeToo-skandale.
tor 16. august 2018 10:03 24
Udover en stor stak plader har Simpson også sin tidligere praktikant, Malte Weis, i studiet.

Malte har en tumor i hjernen. Trods en mislykket operation holder han stadig fanen højt, og hans inspirerende gåpåmod imponerer virkelig Simpson.
ons 15. august 2018 10:03 25
Simpson har besøg af musikjournalisten Niels Fez Pedersen, der i øjeblikket er aktuel med podcasten P6 Beat City.

Imellem velvalgte musiknumre vender de to musikentusiaster en lang række spørgsmål:

Er vi på vej ind i en revival af 00’er musik? Hvordan opfører man sig egentlig på Copenhell? Og kan en helikopter være et godt stykke bandmerchandise?
tir 14. august 2018 10:03 26
Da gæsterne først begynder at indtage studiet i morgen, ruller tirsdagen fremad i et behageligt formiddagstempo.

Simpson støver pladesamlingen af, varmer mikrofonen op og sørger for at alt spiller i studiet.
man 13. august 2018 10:03 19
Ferien og hedebølgen er vel overstået, og Simpson er tilbage i studiet. Unknown Mortal Orchestra giver koncert i Vega til november. Mathias, programmets nye praktikant, gæster dagens program til en snak om festivaler, elektropionerer og vrøvleri i radioen.
tor 28. juni 2018 10:03 25
ons 27. juni 2018 10:03 20
Musiker og oversætter, Kenneth Thordal, er i studiet med sin aktuelle single ‘Vi slår døden lidt ihjel’. Singlen omhandler Thordals datter som han mistede til en hjernesvulst. Sammen med Simpson får han en snak med Simpson om sorgbearbejdelse og så fortæller han, hvordan det er at være sengeliggende i godt en måned efter at have fået nikket en skalle af sin svigermor.
tir 26. juni 2018 10:03 23
man 25. juni 2018 10:03 19
tor 21. juni 2018 10:03 22
Esben Bjerre, radio- og podcastvært, opdaterer Simpson på nyhederne. Esben Bjerre har mange projekter at holde oven vande, bl.a. skal han til Kina for at optage anden halvdel af et program med Peter Falktoft, der udkommer til august, og så laver han podcast for børnefonden om FN’s 17 verdensmål. Simpson og Bjerre taler om Rasmus Jarlov som ny Erhvervsminister, og så tipper de lytteren om, hvordan man kan finde ud af, hvad ens nabo tjener.
ons 20. juni 2018 10:03 24
Mads Ananda Lodahl, forfatter og foredragsholder, er på besøg ved Simpson. Efter 15 års erfaring med køn og seksualitet, minoriteter, diskrimination og mangfoldighed, tager han en snak med Simpson om sin nye bog, “Upassende opførsel”, om maskulinitet og om at være hadet for sin seksualitet.
tir 19. juni 2018 10:03 25
man 18. juni 2018 10:03 20
tor 14. juni 2018 10:03 22
ons 13. juni 2018 10:03 19
tir 12. juni 2018 10:03 22
man 11. juni 2018 10:03 21
tor 7. juni 2018 10:03 21
ons 6. juni 2018 10:03 23
tir 5. juni 2018 10:03 22
man 4. juni 2018 10:03 24
tor 31. maj 2018 10:03 25
ons 30. maj 2018 10:03 29
tir 29. maj 2018 10:03 23
Henrik Marstal, forfatter, musiker, lektor og folketingskandidat for alternativet, er gæst ved formiddagen. Simpson taler med Henrik om feminisme, om at definere det at være en “rigtig” mand, og så fortæller Henrik om, hvorfor det er så vigtigt at fastholde en diskussion, til trods for at man kan blive efterladt med vrede meninger og verbale tæsk.
man 28. maj 2018 10:03 23
Niels Fez, musikjournalist, er forbi Formiddag med Simpson. Fez fortæller Simpson om sin nye podcastserie, “Oprør på P5”; et program der 50 år efter 1968 fortæller om lyden af oprør, hippier, frihed og kampen for lige rettigheder. De taler om samfundsændrende musik og om Jorge Ben, som tilsyneladende har lavet et helt album dedikeret til Fodbold.
tor 24. maj 2018 10:03 22
ons 23. maj 2018 10:03 28
tir 22. maj 2018 10:03 23
tor 17. maj 2018 10:03 22
I torsdagens formiddag står George Mikael Simpson klar med sprød ny musik fra bl.a. Arctic Monkeys. Desuden bliver der præsenteret Mark Kozeleks nye album, hvor nummeret “Sublime” særligt har fundet vejen ind til Simpsons hjerte - mon ikke det også finder vejen til lytterens?
ons 16. maj 2018 10:03 21
tir 15. maj 2018 10:03 25
man 14. maj 2018 10:03 23
ons 9. maj 2018 10:03 23
tir 8. maj 2018 10:03 20
man 7. maj 2018 10:03 26
Formiddagen med Simpson varmer op til SPOT Festival, som er lige rundt om hjørnet. Derfor er Signe Gram, SoMe-ansvarlig for P6 BEAT, inde og tale med Simpson om gode råd til de bands, der skal spille til festivalen. Signe fortæller bl.a., hvordan Carpark North fik brudt afstanden fra publikum og band med popcorn.
tor 3. maj 2018 10:03 24
Tv-vært og modeekspert, Chris Pedersen, fortæller Simpson om sin nye tv-serie, der sendes første gang d. 10. maj og om sin nuværende beskæftigelse, som indebærer sammenkoblingen mellem smykker og folks erindringer. De taler om musik brugt i serier og om fællesskabet hos de forskellige generationer. To mænd med skarpe briller - sikke en skarp formiddag.
ons 2. maj 2018 10:03 24
Manden med de smukke øjne, Kristoffer Munck Hansen - manden bag Mellemblond, gæster formiddagen. Mellemblond er aktuel med et nyt album: “Guldlokzonen”, der udkommer på fredag. Det, og meget mere, taler Simpson og Kristoffer om.
tir 1. maj 2018 10:03 26
Formiddagens program med Mr. George Mikael Simpson er uden gæst. MEN - Det er også den 1. maj - arbejdernes kampdag! Derfor kan den kære lytter roligt få fyret en konge af, mens Simpson præsenterer alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 30. april 2018 10:03 0
Musikkomponist, Frans Bak, er formiddagens gæst. Han fortæller om sin nye plade “Sort Symfoni”, der blev indspillet dagen inden 9/11 og udgivet godt 16 år efter. Frans Bak har i godt 30 år komponeret musikken til bl.a. “Forbrydelsen” og Netflix’ “Lilyhammer”. Simpson og Frans Bak taler derfor om, hvordan filmmusik adskiller sig fra normal musik og videre om testtryk af vinyler.
tor 26. april 2018 10:03 19
ons 25. april 2018 10:03 23
Skuespilleren Jakob Cedergren fortæller om filmen ‘Den Skyldige’, der har premiere med ham i hovedrollen d. 14. juni. Mikael og Jakob taler om en fælles Thailandstur, om fodbold og om dengang Jakob for første gang spillede skuespil - i gymnasiets musical om Den Franske Revolution, i rollen som lederen Robespierre.
tir 24. april 2018 10:03 22
Forsanger for Love Shop, sangskriver og Liverpoolfan, Jens Unmack, er gæst i Formiddag med Simpson. Med en vigtig kamp (Liverpool - Roma) i aften, så falder snakken uundgåeligt på fodbold. De taler om, hvordan fodboldkampe kan bruges meditativt, om Viborg Stadion, Depeche Mode og Morrissey’s udvikling til det ekstreme.
man 23. april 2018 10:03 26
tor 19. april 2018 10:03 21
Simpson har kagemand og hypnotisør, Tobias Hamann, i studiet på en solrig torsdag formiddag. Han fortæller om hypnose, at bage med rådne æg og om en cykeltur til Tyrkiet. Hamann fortæller om hypnosens kraft, der kan få de blinde til at se - bogstaveligt talt.
ons 18. april 2018 10:03 25
tir 17. april 2018 10:03 24
Line Knutzon er Simpsons gæst denne tirsdag formiddag. De taler om ‘Camille Clouds brevkasse’ - Line Knutzons seneste bedrift. Simpson forsøger at blive klogere på, hvem Camille Cloud er, hvortil Line Knutzon står klar med svar. Det bliver en rigtig hyggelig formiddag med Simpson ved roret med hænderne fyldt med plader og skipperkaffe.
tor 12. april 2018 10:03 21
ons 11. april 2018 10:03 18
Dagens gæst er forfatter, journalist og redaktør Morten Frich. Simpson har læst Kronvidnet, skrevet af selv samme gæst, hvilket leder til historier om vidnebeskyttelsen af Kasper Vetter og om russisk mafia. Kronvidnet er i øvrigt den mest stjålne bog ifølge informationen og bliver læst højt for ordblinde indsatte.

Farrock er også et smut forbi for at fortælle om deres aktuelle show og om de eftertragtede gratis saltstænger.
tir 10. april 2018 10:03 19
Jørgen Leth gæster formiddagen med Simpson. Han er netop vendt hjem fra Frankrig, hvor han kommenterede Paris-Roubaix. Leth og Simpson drømmer sig væk til solrige dage i Miami, hvor de i sin tid optog radioudsendelser. Derudover taler de om den polske jazzplade ‘Jørgen Leth Quintet’, om gårsdagens koncert og om Leths nye filmprojekt ‘I Walk’.
man 9. april 2018 10:03 21
Lasse Lavrsen, forfatter, journalist og stiftende redaktør for Føljeton, gæster formiddagen. Han fortæller om sin bog “Rotter og Skilsmisse”, en bog der handler om Lavrsens egen skilsmisse. Dertil får han en snak med Simpson om “Kursus i Fælles Forældreansvar”, slaget om Stalingrad og James Rodwells bog om rotter.
tor 5. april 2018 10:03 22
Torsdagens gæst er MMA fighter Nicolas ‘Sharpshooter’ Dalby, der skal kæmpe i Göteborg d. 28. april mod en stadig uvis modstander. Han fortæller Simpson om sin karriere, om fighters der prikker deres modstander i øjnene, og om sin kærlighed til Velvet Volume og Suspekt.
ons 4. april 2018 10:03 21
tir 3. april 2018 10:03 22
Simpson er tilbage fra sin Thailandstur! På en lækker tirsdag formiddag gæster Farrock, Casper Bach Hegstrup og Frank Ziyanak, der i næste uge skal ud op optræde med deres show i København og Århus. De diskuterer bl.a., hvor mange briller man kan tillade sig at eje, når man kun har ét hoved. Til showet vil der i øvrigt være disket op med en masse saltstænger - en snack som Farrock tilsyneladende holder meget af.
tor 15. marts 2018 10:03 21
Simpson har hele to gæster i studiet i dag. Radioværterne, satirikerne og Partners in Crime, Rasmus Bruun og Frederik Cilius. De fortæller om deres højaktuelle forestilling, “Det Skide Show” samt om deres satiriske dokumentar “Sankt Bernhard syndikatet”, der netop er udvalgt til Tribeca Film Festival. Sammen med Simpson taler de om indicier mod Peter Madsen, Rasmus Bruuns had til bagels som koncept og om Simpsons ukendte musikkarriere i Kina.

Anders Bøtter er også et smut forbi og fortælle om den nye P6 BEAT elsker - P6 BEAT elsker Jack White.
ons 14. marts 2018 10:03 18
Musiker og revisor, Peter Ingemann (Peter Pengemand), er i formiddagsstudiet med Simpson. Han fortæller om sin kærlighed til Jazz, om at fortolke og skabe musik og om sit samarbejde med Niels Skousen og Kim Larsen. Imens han har skabt sig selv et navn i musikbranchen, så læste han samtidig til revisor, hvor han nu er bedre kendt som rockmusikkens revisor.

Casper Bach Hegstrup er også inde og fortælle om den kære KarriereKanon, hvor der netop er blevet udvalgt 12 navne blandt 1500 indsendte numre.
tir 13. marts 2018 10:03 24
Mads Mikkelsen, programlægger for CPH:DOX, gæster tirsdagens udgave af Formiddag med Simpson. Han fortæller Simpson om programmet for dette års CPH:DOX (15.-25. marts), hvor bl.a. The XX er gæstekuratorer for filmprogrammet “I See You”. Andre velkendte navne i programmet er Grace Jones, M.I.A. og The Minds of 99 - et program spækket med film, overraskelser og debatter.
man 12. marts 2018 10:03 26
Mandag formiddag med Simpson er gæstfri. Det bliver dog stadig monster hyggeligt, da Simpson står klar med nøje udvalgt musik til den kære lytter. Kun det bedste til den formiddagsfriske lytter!
tor 8. marts 2018 10:03 25
Mikael Simpson for besøg af medstifter af ’ Synslinjen’, Michael Lind. En stor Depeche Mode fan, der mistede synet over en nat grundet nethindeløsning. Michael Lind fortæller Simpson, hvordan det særligt har påvirket forholdet til sine børn, og hvordan man kan være styrmand som blind.
ons 7. marts 2018 10:03 21
tir 6. marts 2018 10:03 20
man 5. marts 2018 10:03 25
ons 28. februar 2018 10:03 23
Mikael har besøg af CEO, producer og 80’ernes hotte bookingmanager Mette Hoffmann Meyer. Hun har været i dokumentarbranchen i godt 30 år. Hun fortæller, hvordan udbredelsen af dokumentarer kan skabe ytringsfrihed og nedbryde censur. Hun har også en historie eller to fra ‘back in the days’, hvor de grønne koncerter blev til. Farrock kigger forbi i 2. time med en sang til Simpson.
tir 27. februar 2018 10:03 26
Tirsdagens Formiddag med Simpson byder på store nyheder om aktuelle koncerter og det fulde program for NorthSide 2018.

Rune Hedegaard kigger forbi og fortæller til sin egen skræk og rædsel om sin egen undfangelse, der fandt sted d. 8. januar 1982 i frysende -31,2°.
man 26. februar 2018 10:03 22
Der er dobbelt op på gæster i dag ved formiddagen. Thomas Skov og Geo gæster studiet, hvor de taler om deres aktuelle show “Hva’ så nu?”. Et show hvor Thomas Skov træder i karakter som psykolog overfor Geo. I studiet bliver der talt om fædre, elendigheder, succes samt Thomas’ podcast “Far, der er noget vi skal tale om”.
tor 22. februar 2018 10:03 19
Formiddag med Simpson har besøg af seje Ayse Dudu Tepe - Radiovært, skribent for Weekendavisen og størst af alt stifter af Kærestesorggruppen. Hun fortæller om kærestesorgsgruppens succes med udbredelse til Oslo, om hendes kærlighed til Istanbul og om et barometer, som lytteren kan bruge til at finde ud af, hvilket land man passer perfekt i, ud fra det man spiser.
ons 21. februar 2018 10:03 21
tir 20. februar 2018 10:03 15
man 19. februar 2018 10:03 24
tor 15. februar 2018 10:03 19
tir 13. februar 2018 10:03 24
man 12. februar 2018 10:03 22
Første dag i vinterferien byder Mikael Simpson sine to sønner Hugo & Julian i studiet, hvor der bliver talt om yndlingsmusik og ferie. Julian fortæller om sit band “Elsk”, hvor han spiller bas. Praktikanten Maiken er inde og tale med Simpson om VETO og deres koncert, der blev afholdt i Koncerthuset i Lørdags. Nåede du ikke med til den? Så frygt ej, den er stadig at finde som liveudsendelse på DR.
tor 8. februar 2018 10:03 24
Mikael Simpson står med en standhaftig skipperkaffe og er klar til at modtage dagens gæst komiker & tv-vært Jan Gintberg. Gintberg fortæller om at optræde på engelsk i sit pilotafsnit af “Gintberg på kanten” i Australien. Han er ude med et nyt show, “Gintberg Reder Verden”, der kommer til at give danskheden, og ham selv, et rap over nallerne.
ons 7. februar 2018 10:03 23
Onsdagens udgave af Formiddag med Simpson er gæstefri… Og dog - der bliver talt med ornitologen Vicky Knudsen, som fortæller om en dansk sule, der har forelsket sig i en elstander.

Desuden kommer Frank & Casper fra Farrock forbi og får sig en sludder, der udvikler sig til en meget hurtig gæt-en-sang.

Simpson sidder som altid klar med en stor stak plader til lytteren.
tir 6. februar 2018 10:03 21
I studiet har Mikael Simpson fået besøg af skuespilleren Martin Buch. Han fortæller om Rytteriets kommende forestilling, der har premiere d. 24. marts i Tivolis Glassal. Dette er Rytteriets 3. show, hvor publikum vil komme til at se karakterer som Else, Erik og Stripper Jens folde sig ud på scenen. Martin Buch taler bl.a. om sin imitation af en storsvedende og hoppende Peter A.G.

Som loyal Lyngby Boldklubfan er Martin Buch iført fodboldtrøjen, hvor han fortæller om sin frygt for en nedrykning i division.
man 5. februar 2018 10:03 24
Direktøren for Frost Festival, Mikael Pass, gæster studiet i dag. Festivalen afholdes for 8. gang, hvor Pass fortæller om de mange fede bands, der gæster festivalen. B.la. kommer Detekt, som spiller hjerterytmer fra albummet Kardio.
tor 1. februar 2018 10:03 21
Dagens gæst er dramatiker, instruktør og forfatter Kristian Husted. Kristian tog i oktober 2015 til den græske ø Lesbos. Under dække af at være en iransk forfatter ved navn Vahid Evazi stillede han sig i kø sammen med tusindvis af andre mennesker, der ville registreres som flygtninge i Europa. Det blev starten på en lang rejse op igennem Europa, hvor han oplevede det at være flugt på egen krop. Vahid, eller Kristian, har nedfældet hele historien på skrift, som nu er blevet til bogen ‘Vahid’. I den forbindelse fortæller Kristian om sin spændende, men farefulde rejse.
ons 31. januar 2018 10:03 18
Skuespiller, instruktør og selvudnævnt “skaber”, Magnus Millang, er dagens gæst. Han fortæller om alt fra, hvordan han rent praktisk arbejder, når han laver sine komedieformater til sommerhuse og arrogante ejendomsmæglere. Og så er han desuden en kæmpe stor heavy metal-fan med egen metal-uniform hjemme i klædeskabet.
tir 30. januar 2018 10:03 22
Nødhjælpsarbejder og stifter af nødhjælpsorganisationen Din Nødhjælp, Anja Ringgren Lovén, er dagens gæst hos Mikael Simpson. Siden 2012 har Anja arbejdet med at redde børn, som anklages for at være hekse i Nigeria. Hun fortæller om de grufuldheder, som de heksedømte børn udsættes for, og om sine udfordringer med at give oplysning og yde hjælp som hvid i et overtroisk, afrikansk land. Men hun fortæller også om børnehjemmet, skolen og børnehospitalet, som hun har været med til at få stablet på benene til de udstødte heksebørn.
man 29. januar 2018 10:03 23
Det er en regnfuld mandag formiddag. Men det gør bestemt ikke noget, for så har du jo en god undskyldning for at blive inden døre og lytte til Formiddag med Simpson. Mikael spiller lidt nyt fra både Nils Frahm og Mellemblond. Vi ringer op til vores hus-ornitolog, Vicky Knudsen, der er på vej til Jylland med sin far for at kigge på både en måge og en and. Og så kommer den nye praktikant, Maiken, i studiet. Til alles overraskelse stammer hun, ligesom Mikael Simpson, også fra Danmarks Las Vegas, Holstebro.
tor 25. januar 2018 10:03 18
I dagens program disker Mikael Simpson op med ikke bare én, men hele to smækre gæster. Tidligere guitarist i Mew og nuværende frontmand i bandet Turbolens, Bo Rune Madsen, kigger ind i sendeburet og fortæller om tiden med Mew og selvfølgelig også om projektet Turbolens, der ikke bare er et band, men også en form for sociologisk, kreativt projekt. Og så kommer den tidligere tv-vært, speaker og radiovært Vigga Svensson i studiet og får en nostalgisk snak med Simpson om ‘Det Elektriske Barometer’ som Vigga var vært på i 1990’erne, og som på søndag mindes og hyldes på spillestedet VEGA i København.
ons 24. januar 2018 10:03 26
Beklageligvis møder dagens gæst ikke op. Men det gør ikke noget. For i stedet kompenserer Mikael Simpson med en masse ekstra lækker musik, som du ikke anede, at du gik og havde lyst til at høre på en grå, vinterlig onsdag formiddag. Evenflow!
tir 23. januar 2018 10:03 21
man 22. januar 2018 10:03 21
Veto er gæster på hele P6 BEAT denne mandag, ikke mindst i Formiddag med Simpson. Her afhører Mikael dem om, hvordan det musikalske landskab har ændret sig, siden vi sidst hørte fra Veto. Om hvordan man udvikler sig som band, men også om det at alle bandets medlemmer er blevet fædre.
tor 18. januar 2018 10:03 25
Mikael Simpson giver dig de seneste, dugfriske musiknyheder og deler ud fra sin musikalske anekdote-bank. Dagens gæst har udskudt sit besøg, men det går nok - for i stedet får du en masse dejlig fuldfed indiemusik til at smøre din torsdag med.
ons 17. januar 2018 10:03 21
Journalist og tv-vært Kristoffer Eriksen er dagens gæst i studiet hos Mikael Simpson. Sammen med Camilla Stampe er Kristoffer ny vært på den relancerede udgave af faktatjek-programmet ‘Detektor’, som sendes på DR2. Han fortæller om det nye job og de udfordringer, der er forbundet med at lave konfronterende journalistik på tv frem for radio. Det bliver dog også til en snak om det at bo i hus på stolper og fænomenet at “peacocke”.
tir 16. januar 2018 10:03 24
Martin Johannes Larsen, bedre kendt som Magic Martin fra DR3, er gæst i studiet. Til dagligt arbejder Martin på den afdeling i DR, der hedder DR Ung Digital, hvor han primært laver satirisk indhold til de sociale medier. Han fortæller om, hvordan han endte på DR efter at have læst spansk på universitetet og om, hvordan man håndterer at være sjov foran kameraet, hvis man har en dårlig dag. Og så er han netop hjemvendt fra en rejse til Island, hvor han har spist masser af dåseleverpostej bagi en firehjulstrækker.
man 15. januar 2018 10:03 26
I lørdags blev DR Koncerthuset rocket godt og grundigt igennem, da P6 BEAT rocker Koncerthuset løb af stablen for sjette gang. Mikael Simpson, der sammen med Rune Hedeman var vært til arrangementet, mindes nogle af de højdepunkter, der var i løbet af aftenen. Og så bringer han desuden de seneste og skønneste musiknyheder.
tor 11. januar 2018 10:03 23
Denne torsdags udgave af Formiddag med Simpson er der ingen gæster. Til gengæld er Mikael Simpson i kæmpe gavehumør. Derfor deler han en masse vinyler ud til en masse glade lyttere. Og så spiller han, som altid, en masse dejlig musik.
ons 10. januar 2018 10:03 25
Det er en grå og regnfuld onsdag. Og dagens gæst har desværre aflyst. Men så er det jo godt, at Simpson har pakket muleposen med en stor stak lækre plader, som får bassen i din radio til at pumpe og venstre fod til at vippe i 4/4-dele. Desuden ringer vi op til vores hus-ornitolog, Vicky Knudsen, der som altid bidrager til at skabe lys i indie-mørket.
tir 9. januar 2018 10:03 24
Filminstruktør Kaspar Munk er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Kaspar er det, der hedder konceptuerende instruktør på DR-dramaserien ‘Herrens Veje’. Men han har netop også afsluttet klipningen af sin kommende fantasy-familiefilm ‘Vildheks’, som han fortæller lidt om. Derudover bliver det til spændende samtaler om, hvordan tv-serier har fået stadig større betydning og værdi i film- og tv-branchen, hvordan kunstneriske produkter ændrer sig i tilblivelsesprocessen og om, hvordan man bruger sig selv og sit eget liv i kunsten.
man 8. januar 2018 10:03 22
I ugens første udgave af Formiddag med Simpson går Mikael Simpson retssagen mellem Lana Del Rey og Radiohead om plagiat, der blev bekræftet i weekenden, efter i sømmende. Den tidligere praktikant Malte Weis kommer også forbi og fortæller om sin tumor i hjernen, der heldigvis ikke er vokset siden sidste gang, han kiggede ind i sendeburet hos Simpson. Derudover er der dømt fuld valuta for licensen med al den gode musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre en mandag formiddag.
tor 4. januar 2018 10:03 21
Formiddag med Simpsons yndlings-teolog og -bioetiker Mickey Gjerris er gæst i dagens program. Her bliver der talt om alt fra det sociale medie Twitter til den smeltende is i Arktis. Og selv om det sommetider kan virke som om at verden er af lave, så er der alligevel håb forude.
ons 3. januar 2018 10:03 20
tir 2. januar 2018 10:03 17
tor 21. december 2017 10:03 21
ons 20. december 2017 10:03 24
tir 19. december 2017 10:03 23
man 18. december 2017 10:03 18
tor 14. december 2017 10:03 24
Radio- og tv-vært Mads Steffensen er gæst i studiet. Mads har netop modtaget den prestigefyldte radiopris, Krygerprisen, for sin “store indsats for radiomediet”. I den forbindelse fortæller han om sit succesfulde program Mads og Monopolet.
ons 13. december 2017 10:03 20
tir 12. december 2017 10:03 26
man 11. december 2017 10:03 18
tor 7. december 2017 10:03 26
ons 6. december 2017 10:03 26
tir 5. december 2017 10:03 27
man 4. december 2017 10:03 25
tor 30. november 2017 10:03 23
Journalist og vært på TV Avisen, Erkan Özden, er torsdagens gæst i Formiddag med Simpson. Erkan fortæller om sit tidligere virke som USA-korrespondent og reporter fra verdens brændpunkter. Og så fortæller han også om sin pamflet og sit netop afsluttede projekt om fake news i forbindelse med DR-initiativet ‘I Sandhedens Tjeneste’. Vi ringer også til Vicky Knudsen, programmets hus-ornitolog. Vicky fortæller om, hvordan hun netop har pyntet sine udstoppede fugle op til jul i det lille hjem. Vi spiller også ugens elektroniske nummer, der er Primal Screams ‘Higher Than the Sun’. Og så kommer praktikant Kasper Christensen forbi studiet. Det er hans sidste dag, og derfor giver han Mikael et par afskedsgaver.
ons 29. november 2017 10:03 25
Journalist Amalie Langballe er gæst i studiet i forbindelse med dagens tema, sorg. Amalie mistede sin mor for 1 ½ år siden til kræft, og hun fortæller om, hvordan hendes sorg er konstant og ikke kan forløses. Vi læser nogle sms’er op fra lytterne, som bidrager med råd til dagens tema. Og så forsøger Mikael Simpson at lette stemningen med en masse god musik. Blandt andet med nummeret ‘Higher Than the Sun’ med Primal Scream, der er ugens elektroniske værk i Formiddag med Simpson.
tir 28. november 2017 10:03 20
Journalist og radiovært Niels Fez Pedersen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Niels er vært på programmet P6 Beat City og han fortæller om baggrunden for sit program, om spændende musikalske byer og om sin egen interesse for musik.
man 27. november 2017 10:03 28
Det er gæstfri mandag. Men det hindrer os ikke i at ringe op til Formiddag med Simpsons hus-ornitolog, Vicky Knudsen. Vicky beretter om den vilde sejltur, som hun netop er hjemvendt fra efter en weekend på Bornholm. Her har hun blandt andet set på fuglearten Korsnæb. Hun kan også fortælle om en utrolig dum, svensk stork, som netop er blevet hentet af en gruppe svenskere, fordi den ikke kunne finde ud af at flyve hjem.
tor 23. november 2017 10:03 25
I dag er der ingen gæster på programmet. Til gengæld tager vi forskud på julen og forærer en masse lækre vinyler ud til lytterne. En ren gavefest!
ons 22. november 2017 10:03 21
Denne onsdag formiddag er Den Danske Ordbogs redaktør Jonas Jensen gæst i studiet hos Mikael Simpson. Ordbogen har netop optaget 1.445 nye ord, og Mikael spørger Jonas ind til, hvad ord som ‘pussyhat’, ‘midikjole’ og ‘lilleslem’ betyder. Og så ringer vi desuden til vores hus-ornitolog Vicky Knudsen.
tir 21. november 2017 10:03 24
Sportsjournalist Andreas Kraul er gæst i studiet til en snak om det kommende VM, som det danske landshold netop har kvalificeret sig til. Der bliver også plads til at diskutere Rusland som værter for verdensmesterskabernes afvikling. Om kummerlige hotelophold som sportsjournalister fra tid til anden må leve med og om festaben Nicklas Bendtner.
man 20. november 2017 10:03 1
Vi trodser reglen om gæstfri mandag og inviterer vejrvært, pilot og player Morten Lynge i studiet. Når Morten ikke lige står i et tørt jakkesæt og præsenterer vejrudsigten, sidder han som regel i cockpittet i en flyvemaskine og bringer feriegæster til deres rejsedestinationer. Han fortæller i den forbindelse blandt andet om sin seneste flyvetur til Fuerteventura - en af De Kanariske Øer.
tor 16. november 2017 10:03 25
Tidligere praktikant på Formiddag med Simpson, Malte Weis a.k.a. Miami Vice, er gæst i studiet. Malte har en tumor i hjernen, som for nyligt er vokset. I den forbindelse fortæller han om, hvordan håndterer og bearbejder det. Der bliver imidlertid også plads til lidt positiv energi, når Mikael og Malte giver hver deres bud på hvilken kunstner, der skal indspille den nye officielle landsholdshymne, når det danske landshold drager til VM.
ons 15. november 2017 10:03 21
Debattør, aktivist og forfatter Lisbeth Zornig Andersen er gæst i studiet. Mikael Simpson afhører hende om børneopdragelse, om at være mønsterbryder og om at lytte til folks problemer hver dag.

Simpson spiller desuden en masse skøn musik. Blandt andet Joakim og Akweteys cover af William Onyeabor-nummeret ‘Good Name’, der er denne uges elektroniske track.
tir 14. november 2017 10:03 25
Thure Lindhardt er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Der er dømt ren afslappet stemning for alle pengene, når Thure og Mikael Simpson taler om Leonard Cohens musik, bump på karrierevejen, kunstneriske momenter og crew-jakker.
man 13. november 2017 10:03 25
tor 9. november 2017 10:03 22
Musiker, podcast- og tv-vært Søren Rasted er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Søren fortæller om sit værtskab på tv-programmet ‘Vidunderbørn’, der kører over skærmen hver lørdag aften på DR1. Han fortæller om dengang han mødte Bill Clinton på en ferie, og så selvfølgelig også om, hvordan det står til med Aqua anno 2017.
ons 8. november 2017 10:03 22
Komiker Charter McCloskey er gæst hos Mikael Simpson i studiet. Charter er kendt for sine roller som Fjeder, Jacob Ditzel og Tonni Bonde i sketchshowet ‘Turbomodul’. Men ud over at tale om komik kommer Mikael og Charter også ind på emner som nervøsitet, Thy, Irland, og det at miste sin far som ganske ung.
tir 7. november 2017 10:03 20
Kunstner og frontmand i Kashmir, Kasper Eistrup, er gæst i studiet. Kasper fortæller om sin seneste kunstudstilling ‘Diamonds to Dust’ og om springet fra musikkens til kunstens verden. Lytterne sender spørgsmål til Kasper, og han svarer blandt andet på, hvad kunsten kan som musikken ikke kan - og omvendt. Og så kommer han heller ikke uden om at svare på mulighederne for, at Kashmir kan blive gendannet.
man 6. november 2017 10:03 29
Vanen tro er det gæstfri mandag. Og dog. Mikael Simpson ringer nemlig op til naturformidler og ornitolog Vicky Knudsen. Vicky er ude og kigge på fugle, og Mikael vender den aktuelle fuglesituation med hende.
tor 2. november 2017 10:03 22
Journalist og forfatter Peer Kaae er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Peer har i den seneste periode af sin forfatterkarriere beskæftiget sig med uopklarede mord. I den forbindelse har han udgivet bogen ‘Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej’ og senest ‘Maries morder’. Peer fortæller om sin fascination af de uopklarede mord, og hvordan gerninger som mord kan få stor indflydelse og betydning langt frem i tiden.
ons 1. november 2017 10:03 23
Forfatter og journalist Janus Køster-Rasmussen er gæst i studiet. Janus har sammen med Camilla Stockmann skrevet bogen ‘Bullshit’ om rockergruppen fra Vestamager med samme navn. Han fortæller om de vanskeligheder, de havde i forbindelse med tilblivelsen af bogen. Eksempelvis hvor vanskeligt det kan være at infiltrere et rockermiljø uden en kasse øl.
tir 31. oktober 2017 10:03 25
Radiovært og psykoterapeut fra ‘Tværs’ på P3, Sara Bovin, er gæst i studiet i Formiddag med Simpson. Hun fortæller blandt andet om det såkaldte ‘præstationssamfund’, som hun mener nutidens unge lider under. De unge skal være hurtigere færdige med deres uddannelser, de skal se godt ud, og de skal være de bedste til alting.

Og så introducerer Mikael Simpson ugens elektroniske nummer, der er ‘The Sky Was Pink - Holden Remix’ med Nathan Fake.
man 30. oktober 2017 10:03 30
Det er Spil Dansk Dag på P6 BEAT, og i den anledning dedikerer Mikael Simpson programmet til en hulens masse skøn dansk musik. Ikke så mange dikkedarer - bare gode danske toner, der giver dig lyst til at fyre en konge af hjemme i dagligstuen.
tor 26. oktober 2017 10:03 25
Mikael Simpson offentliggør de første ti navne til næste års Roskilde Festival. Derefter er skuespillerinde Signe Egholm Olsen gæst i studiet. Hun fortæller om dengang, hun blev castet af Sean Penn til filmen ‘Into the Wild’. Hun fortæller også om DR Drama-podcasten ‘Tryk Play For Mord’, som hun er aktuel med i øjeblikket. I podcasten spiller hun hovedrollen som journalistpraktikanten Esther Sognklø, der laver en reportage om mordet på pigen Simone Ventrigada i Aarhus.
ons 25. oktober 2017 10:03 23
Dokumentarfilminstruktør Phie Ambo er gæst i Formiddag med Simpson. Hun fortæller om sin nye dokumentarfilm ‘…Når du kigger væk’, der undersøger det metafysiske og bevidsthedens grænser.
tir 24. oktober 2017 10:03 22
Tidligere kriminalkommissær ved Rejseholdet Kurt Kragh er gæst i studiet. Han fortæller om forskellige afhøringsteknikker, om hans forhold til musik, om politireformen, og om da han i 2004 tog til Thailand efter tsunamien for at administrere identifikationen af de omkomne danskere.

Mikael Simpson spiller desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Slowly’ med Amon Tobin.
man 23. oktober 2017 10:03 28
Mikael Simpson er kampklar i studiet og spiller en masse dejlig musik for dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Blandt andet ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Slowly’ med Amon Tobin.

Og så kommer drengene Casper Bach Hegstrup og Frank “Frankie” Ziyanak fra Farrock i studiet og fortæller om aftenens program.
tor 19. oktober 2017 10:03 26
Skuespillerinde Charlotte Fich er gæst hos Mikael Simpson i studiet. Hun fortæller om, hvorfor hun valgte at blive skuespiller, om hendes teaterkoncerter ‘SVÆV’ sidste år, om DR-dramaserien Rejseholdet og om hvilken musik hun lytter til. Praktikant Kasper Christensen kommer også forbi studiet og fortæller om aftenens koncert med det norske rockband Motorpsycho i København.
ons 18. oktober 2017 10:03 25
Skuespiller Jesper Groth er gæst i studiet. Han fortæller om sin opvækst på Ærø, at han er med i en Puch Maxi-klub og om DR-miniserien ‘Krisministeren’, som han lige nu er aktuel med hver onsdag kl. 22.00 på DR3.
tir 17. oktober 2017 10:03 27
Skuespiller Danica Curcic er gæst i studiet, og Mikael Simpson afhører hende om hendes hovedrolle i den nye film ‘Darling’. I filmen spiller Danica en verdensberømt ballerina, der får en uhelbredelig hofteskade, der gør, at hun aldrig mere kan danse. Desuden fortæller Danica om sine serbiske rødder, om sine klaver-skills og om den “fysiske” teaterskole, hun gik på i USA.
man 16. oktober 2017 10:03 29
Mikael Simpson starter efterårsferie-ugen ud med at spille en masse plader, som lytterne ikke vidste, de havde lyst til at høre. Blandt andet Nic Fanciulli med nummeret ‘Saying (feat. Damon Albarn)’, der er ugens elektroniske nummer.
tor 12. oktober 2017 10:03 23
Musiker og forsker ved Københavns Universitet Johan Olsen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Johan har netop udgivet børnebogen “Bogen om verden”, der handler om universet, solsystemet, jorden og mennesket. Johan fortæller om sin bog og giver også en indføring i, hvad proteinmolekyler og kvantefysik er.
ons 11. oktober 2017 10:03 22
Standupkomiker Anders Matthesen er gæst i studiet ,og Mikael Simpson afhører ham om, hvordan han startede med standup, hans kærlighed til hip hop, hans vilde hukommelse, og om dengang han mødte Liam Gallagher i en elevator på et hotel i Japan.
tir 10. oktober 2017 10:03 24
I dagens udgave af Formiddag med Simpson er skuespiller Fanny Louise Bernth gæst i studiet. Hver søndag ruller dramaserien ‘Herrens Veje’ henover skærmen på DR1, hvor Fanny spiller karakteren Emilie, der er læge og gift med præstesønnen August. Fanny fortæller om, hvordan hun startede som skuespiller, hvordan man som et ellers meget privat menneske udfører en sex-scene, og så fortæller hun om hendes forhold til PJ Harvey og Tom Waits.

Desuden spiller Mikael Simpson en masse dejlig musik. Blandt andet denne uges elektroniske nummer, der er ‘Paused (Stimming remix)’ med Kiasmos.
man 9. oktober 2017 10:03 28
Det er som vanen tro en gæstfri mandag. Mikael Simpson bringer de seneste musiknyheder om blandt andet Noel Gallaghers nye single ‘Holy Mountain’. Vi ønsker John Lennon og PJ Harvey tillykke med fødselsdagen. Og så kommer der desuden en gave fra en lytter ind med posten til Simpson.
tor 5. oktober 2017 10:03 23
Gin-entusiast og forfatter Iben Diamant er gæst i dagens udgave af Formiddag med Simpson. Mikael Simpson afhører hende på alle leder og kanter af gin-universet - om gins historie, hvordan hendes passion for gin opstod og om ‘ginhjulet’ i hendes nye bog, der slet og ret hedder ‘Gin’.

Og så spiller Simpson ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Shades of Marble’ med Trentemøller.
ons 4. oktober 2017 10:03 24
MMA-fighter Nicolas “Sharpshooter” Dalby er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Nicolas giver en indføring i, hvad MMA-kampsporten egentlig er, hvordan og hvorfor han begyndte til MMA og så forklarer han, hvad såkaldte ‘blomkålsører’ er.
tir 3. oktober 2017 10:03 26
Radiovært Iben Maria Zeuthen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Hun fortæller om, da hun interviewede den gamle Steppeulvene-guitarist Stig Møller i programmet ‘Det næste kapitel’ på Radio24Syv, hvor Iben og Stig gik galt af hinanden og måtte afbryde interviewet før tid. Og så fortæller hun om sin kærlighed til Iggy Pop, Uffe Lorenzen og Hans Vindings musik.
man 2. oktober 2017 10:03 27
Denne regnfulde og kolde efterårsmandag starter Mikael Simpson ugen ud med at spille en masse dejlig og rolig musik for at skabe en god stemning oven på den tragiske nyhed om skyderierne i Las Vegas.

Og så spiller Simpson desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er nummeret ‘Shades of Marble’ med Trentemøller.
tor 28. september 2017 10:03 22
I torsdagens udgave af Formiddag med Simpson, er der ingen gæst.

Til gengæld har Mikael Simpson en kæmpe stak vinyler med under armen, som han deler ud til en masse glade og heldige lyttere.
ons 27. september 2017 10:03 25
Journalist Anja Pil Overby er gæst i dagens program. Hun fortæller om sine seneste tv-projekter. Blandt andet om programmet ‘I Forreste Række’ på DR3, der følger en række balletdansere på Det Kongelige Teater. Og så fortæller hun om dengang hun mødte Alex Turner fra Arctic Monkeys, før de fik deres helt store globale gennembrud.
tir 26. september 2017 10:03 21
Det er en skøn, solbeskinnet efterårstirsdag, og i dagens program er tv- og podcastvært Ane Cortzen gæst i Formiddag med Simpson. Ane og Mikael hygger med sjove anekdoter om Jørgen Leth, Oasis, og da Ali G var vært på MTV Europe Music Awards tilbage i 2001.
man 25. september 2017 10:03 25
Selv om vi ikke plejer at have gæster med i Formiddag med Simpson om mandagen, så har vi i dag standupkomiker og tv-vært Jonatan Spang med i programmet. Jonatan kommer og fortæller om sit nye ugentlige nyhedssatire-program ‘Tæt På Sandheden’ på DR2.

Og så spiller Mikael Simpson desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er kunstneren Murcof med nummeret ‘Rios’.
tor 21. september 2017 10:03 20
Journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud er gæst i dagens udgave af Formiddag med Simpson. Mikael afhører Abdel om, hvorfor han valgte at blive journalist, om racisme og om homoseksualitet.

Som lovet spiller Simpson desuden Trentemøller-remixet af Aphex Twins ‘Windowlicker’.

Og så ringer vi Carsten Holm op, der er til festival i Hamborg på Reeperbahn.
ons 20. september 2017 10:03 18
Den nye P6 BEAT-vært Jacob Panum kigger forbi studiet og fortæller om sit nye fodboldprogram P6 BEAT United, som sender første gang lørdag den 23. september. Han fortæller også om sit forhold til musik, og hvilken musik han holder mest af.

Efterfølgende kommer journalist Mikkel Frey Damgaard på besøg og fortæller om sin fars selvmord, da Mikkel var otte år gammel og om, hvad det har betydet for ham efterfølgende.

Og så spiller Mikael Simpson ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.
tir 19. september 2017 10:03 24
Denne solbeskinnede tirsdag har vi P6 BEAT-premiere på Morrisseys nye single ‘Spend the Day in Bed’. Dagens gæst er ornitolog og naturformidler Vicky Knudsen, der giver den fuldstændig uvidende Mikael Simpson en masse basic viden om fugle. Om svaner, mursejlere og ænder.

Simpson spiller desuden ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.

Og så kommer P6 BEATS helt egen digital and social media manager, Signe Elin Gram, på besøg i studiet og fortæller lidt om hendes nylige rejse til Sydkorea.
man 18. september 2017 10:03 25
Vanen tro er der ingen gæster om mandagen. Og dog. For Mikael Simpson får besøg af Camilla Jane Lea, der fortæller lidt om sit nye program på P6 BEAT ‘Den første gang’. Og så kommer Casper Bach Hegstrup forbi og fortæller lidt om den næste udgave af ‘Farrock’.

Desuden introducerer Simpson ugens elektroniske nummer, der denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.
tor 14. september 2017 10:03 21
X Factor-vært Sofie Linde og tegner Anders Morgenthaler er gæster i studiet. Anders tegner tegninger baseret på lytternes input over scenarier, som lytterne associeres med, når de lytter til noget bestemt musik.

Imens afhører Mikael Simpson Sofie Linde omkring hendes graviditet, barnevogne og sidste sæson af X Factor.
ons 13. september 2017 10:03 23
I onsdagens udgave af Formiddag med Simpson er Thomas Blachman gæst. Mikael Simpson afhører ham om hans nye bog ‘Længe Leve Den Kreative Masse - Beføjelser Til Ungdommen’, og om hans nervøsitet ved at være live i radioen. Simpson spiller desuden Ugens Elektroniske nummer, der i denne uge er “Little Fluffy Clouds” med The Orb.
tir 12. september 2017 10:03 23
I dagens program er Troldspejlet-legenden Jakob Stegelmann gæst i studiet. Mikael Simpson afhører ham om hans yndlingsmusik, hans favoritspil gennem tiden, og så giver Stegelmann også sin mening til kende omkring fænomenet at få firkantede øjne af at sidde for meget foran skærmen.
man 11. september 2017 10:03 28
Mikael Simpson spiller en masse lækker musik for lytterne, som de ikke anede, de havde lyst til at høre på en grå september-mandag.

Derudover kommer Casper Bach Hegstrup fra programmet ‘Farrock’ i studiet og fortæller om det kommende program.

Også praktikant Kasper Christensen kommer forbi studiet for en kort bemærkning om hans sundhedstilstand.
tor 7. september 2017 10:03 26
I torsdagens udgave af Formiddag med Simpson kommer kunstneren HuskMitNavn på besøg i studiet. Han fortæller om, hvordan han skabte sin egen stil, og om hvordan man håndterer overgangen fra at være en ukendt graffitimaler i undergrundsmiljøet til at være en offentlig kendt kunstner.

Simpson spiller desuden en masse lækker musik. Blandt andet ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er nummeret “We Disappear” med Jon Hopkins.
ons 6. september 2017 10:03 23
I dagens program kommer fotograf Søren Solkær på besøg i studiet. Søren fortæller om sin nye udstilling med nyligt afdøde fotograf Bent Rej. En udstilling med fotografier af nogle af musikhistoriens største ikoner.

Simpson spiller desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er nummeret “We Disappear (instrumental)” af Jon Hopkins.
tir 5. september 2017 10:03 26
På denne skønne tirsdag formiddag får Mikael Simpson besøg af journalisten Kristoffer Eriksen fra Radio24syv. Kristoffer har en fortid som ansat i DR, og Simpson afhører ham blandt andet om dengang Kristoffer lavede programmet ‘Absurdistan’ og ‘Superrig i slummen’. Kristoffer fortæller også om dengang, han blev truet med tæsk af rapperen Wiz Khalifa.

Og så introducerer Simpson det nye koncept ‘Ugens elektroniske nummer’, hvor han hver uge vil spille et elektronisk nummer for lytterne, som han har det konge over.
man 4. september 2017 10:03 27
I dagens program starter Mikael Simpson ugen ud med at spille en masse lækker musik og bringe de seneste musiknyheder… Og selvfølgelig fyrer han en konge af!
tor 31. august 2017 10:03 21
I dagens program har den planlagte gæst aflyst. Derfor har Mikael Simpson og hans praktikant Kasper Christensen begge taget en stak vinyler med hjemmefra, som de lytter til og skiftes til at nørde omkring.
ons 30. august 2017 10:03 24
Mikael Simpson spiller en masse opmuntrende musik på en regnfuld tirsdag formiddag.

Dagens gæst er Nikolaj Sonne, og han fortæller lidt om sin kærlighed for teknologiske dimser. Og så forklarer han også Simpson og lytterne, hvad bitcoins egentlig er for noget.
tir 29. august 2017 10:03 25
I dagens program kommer trommeslager, tv-vært og forfatter Kalle Mathiesen på besøg i studiet. Mikael afhører ham om det at komme fra Jylland, hans såkaldte ‘Kalle Math’isme’-isme og det at være trommeslager.
man 28. august 2017 10:03 29
Det er mandag med stort M. Derfor har Mikael Simpson en ordentlig håndfuld plader med, som han spiller for at sætte gang i ugen.
ons 23. august 2017 10:03 23
Mikael Simpson får besøg af Mickey Gjerris, der er lektor i ‘bioetik’ ved Københavns Universitet. Der bliver talt om etik i relation til kødproduktion, økologisk landbrug, global opvarmning, religion, livet og døden. Et meget informativt program, der selvfølgelig også er spækket med lækker musik, du ikke vidste, du havde lyst til at høre.
tir 22. august 2017 10:03 23
Mikael Simpson bringer de seneste musiknyheder om nogle The Beatles-auktioner, en gademusikant fra Aalborg og en ny vegansk Nirvana-restaurant i Skotland.

Dagens gæst er Thomas Skov og Mikael Simpson afhører ham om hans nylige opsigelse på DR, hans kommende comedy show og hans mobilafhængighed.
man 21. august 2017 10:03 24
I mandagens udgave af Formiddag med Simpson opdaterer Mikael Simpson lytterne med dugfriske musiknyheder.

Praktikanten Kasper Christensen kommer i studiet og fortæller lidt nyt om Queens of the Stone Age.

Og så kommer Frank Ziyanak og Casper Bach Hegstrup forbi studiet og fortæller om deres nye program ‘Farrock’ på P6 BEAT.
tor 17. august 2017 10:03 23
ons 16. august 2017 10:03 21
tir 15. august 2017 10:03 20
I studiet får Mikael Simpson besøg af Maria Månson fra Sprogquizzen og Filmselskabet på DR K. De to får sig en hyggelig snak om Marias nære forhold til bandet Mogwai, Mikael Simpsons gamle bil, bryster, tatoveringer og unges forhold til teknologi.
man 14. august 2017 10:03 25
Mikael Simpson er tilbage fra sommerferie. I programmet fortæller han om sin tur til Bornholm. Han har også fået en ny praktikant Kasper, som er på besøg i studiet.
tor 29. juni 2017 10:03 21
ons 28. juni 2017 10:03 25
tir 27. juni 2017 10:03 25
man 26. juni 2017 10:03 27
tor 22. juni 2017 10:03 22
Dagens gæst er Esben Bjerre. Det er simpelthen hyggeligt! Esben fortæller blandt andet om sine Roskilde festivaler.

Praktikanten Malte Weis har sidste dag med Simpson, så han er også i studiet. Malte har en tumor i hjernen, og det er han lige blevet scannet for.
ons 21. juni 2017 10:03 22
tir 20. juni 2017 10:03 25
Simpson har i dag besøg af manden med de gyldne fingere Nikolaj Koppel.

Hør blandt andet om, da Mikael Simpson fik ødelagt sit udstyr i Tivoli.
man 19. juni 2017 10:03 25
tor 15. juni 2017 10:03 17
Simme har i dag besøg af Anders Wahrén, som er program- og musikchef fra Roskilde Festival.

Anders Wahrén gennemgår nogle af årets navne til årets Roskilde Festival. Han fortæller også om nogle af de vildeste bookinger, og hvordan man planlægger programmet.
ons 14. juni 2017 10:03 22
Petra Nagel var gæst i dagens program.

Hun fortalte om sit tv-program ‘Petra elsker sig selv’, som netop er blevet sendt i fjernsynet.

Selvfølgelig krydrer Simpson også dig formiddag med en masse lækker musik!
tir 13. juni 2017 10:03 24
Sigurd, som er talsmand for Haven Festival, er i studiet. Han fortæller generelt om, hvad man kan forvente sig af årets Haven Festival.

Mikael Simpson præsenterer dig selvfølgelig også for en masse lækker musik, som ud ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 12. juni 2017 10:03 26
tor 8. juni 2017 10:03 25
Simpson har i dag besøg af samfundsrevser Ditte Giese.

De snakker om feminisme, hip-hop og om at bo i Frankrig.

Mikael spiller også alt den musik, du selvfølgelig ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 7. juni 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af tidligere fodboldspiller og nu tv-vært Peter Møller.

Og dagens program er i høj grad præget af fodboldsnak. Og Peter Møller har også en opsang eller to i ærmet til de danske fodboldfans.
tir 6. juni 2017 10:03 22
Dagens gæst hos Simpson er Nagieb Khaja. Han fortæller om nogen af de vilde oplevelser, som han har haft i diverse krigszoner.

Han fortæller også om, hvorfor han har spist Brunch med FBI. Du kan høre alt sammen i dagens udsendelse.
ons 31. maj 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af tidligere cykelrytter Brian Holm.

De to snakker om en masse musik, da Brian Holm faktisk har en ret god musiksmag.

Brian fortæller også om, hvad han går og laver, og der er en masse spørgsmål fra lytterne.
tir 30. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af hele Danmarks Mads steffensen.

Mads er Liverpool-fan og kan godt lide vinyler. Men hvilket dilemma har givet den største shitstorm?

Lyt med i dagens program og find ud af det.
man 29. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dagens program besøg af talsmand og booker fra NorthSide John Fogde.

De taler om, hvad John glæder sig til, om hvilke nye tiltag der er på NorthSide, og så kan de selvfølgelig heller ikke komme uden om Frank Ocean.

Aflyser han? Aflyser han ikke? Har John hørt noget? Få svaret i dagens program.
ons 24. maj 2017 10:03 22
Clement Kjersgaard er i dag gæst hos Simme. Og det her er et program, som bare skal opleves.

Clement og Simpson forsøger at spille et Taylor Swift cover.

Clement quizzer Simpson, og der bliver også diskuteret, hvorvidt The Verve er fedt eller ej.
tir 23. maj 2017 10:03 23
Piloten Morten Lynge er på besøg hos Simpson i dag.

Og du kan høre historie om alt fra flyskræk, til den sorte boks, som faktisk er orange.

Alt sammen i dit yndlings formiddagsprogram.
man 22. maj 2017 10:03 17
En afslappende formiddag sammen med Simpson.

Du får alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 18. maj 2017 10:03 20
Mikael Simpson har i dag besøg af Louise Hart.

Louise er kommet igennem et kræftforløb, og fortæller i dagens program om kampen mod kræft.

Det er et meget rørende program, med masser af livsglæde
ons 17. maj 2017 10:03 19
Mikael Simpson har i dag besøg af skuespillerinde Julie Rudbæk, som i øjeblikket er aktuel med “Taler du kropssprog” på DR3.

Hun er også en del af DR’s satirehold, hvor hun både spiller, skriver og udvikler. Simpson får også besøg af Anders Bøtter, som afslører, hvem den næste P6 Beat Elsker kommer til at handle om.
tir 16. maj 2017 10:03 21
Simpson har i dagens program besøg af Anders Breinholt. Der er en masse anekdoter i luften.

Simpson fortæller blandt andet om at arbejde sammen med Jørgen Leth, og Breinholt fortæller om, at møde Rolling Stones og om at spille fodbold med Robbie Williams.
man 15. maj 2017 10:03 23
Mikael Simpson sidder klar til at starte din uge med en masse lækker musik.

Har du brug for din daglige dosis af musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre, så er Formiddag med Simpson klar til at give dig det.
tor 11. maj 2017 10:03 21
Mikael Simpson har besøg af den kære Bubber i studiet. Der bliver snakket om den danske mediebranche, børn og om alt muligt andet.

Hele Danmarks Mikael Simpson og Bubber giver dig verdens bedste formiddag.
ons 10. maj 2017 10:03 23
Tegneren Anders Morgenthaler gæster i dag Mikael Simpson.

Morgenthaler tegner lytternes forslag til album covers med sjove twists.

Det er en skide hyggelig formiddag med en masse lækker musik!
tir 9. maj 2017 10:03 25
Simme har besøg af satiriker og komiker Brian Lykke. Han fortæller bl.a. om, hvad der er med Silkeborgensere.

Han fortæller også om, hvad han pt. har gang i, og hvorfor han ikke laver konfirmationer.
man 8. maj 2017 10:03 26
Mikael havde i dag besøg af Augusta fra KarriereKanonen. Hun var i studiet for at offentliggøre de 8 finalister, som var gået videre efter at have spillet på SPOT Festival.

Mikael ringede også til Jeppe Vingum, som var en af de uheldige musikere, der fik stålet alt sit gear på SPOT Festival natten mellem lørdag og søndag.
tor 4. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af Maise Njor. De to taler om, hvor svært det kan være, når ens børn flytter eller vil flytte hjemmefra.

Mikael taler også med sin praktikant om myten om Andromeda, Gangway og SPOT Festival.
ons 3. maj 2017 10:03 22
Simme har i dag besøg af Peter Viggo Jakobsen fra forsvarsakademiet.

Peter Viggo ved utrolig meget og fortæller blandt andet om Nato’s forhold til Rusland.

Han fortæller også, hvorfor vi ikke skal være så bange for Trump.
tir 2. maj 2017 10:03 21
Mikael har i dag besøg af Martin Krasnik, chefredaktør for Weekendavisen.

De to taler om, hvorvidt aviser og vinyler er ved at uddø.

Martin fortæller også om, hvordan skiftet fra TV til avis har været.
man 1. maj 2017 10:03 27
Hvis du har brug for en stille og rolig start på din 1. maj, så er du kommet til det rette program.

Simpson hygger om dig, praktikanten har bagt friske boller, og der er masser af god musik til din kaffe.
tor 27. april 2017 10:03 26
Mikael hygger igen i dag i studiet. Han får blandt andet besøg af Khaterah Parwani.

Derudover skal du selvfølgelig høre alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 26. april 2017 10:03 24
I dag står i vinylens tegn. Masser af vinyl og masser af hygge ikke mindst.

Alt sammen præsenteret af den kære George Mikael Simpson.
tir 25. april 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af stand-up komiker Sofie Flykt.

Hun fortæller blandt andet om ubehagelige mennesker på de sociale medier og om at være kvinde i stand-up branchen.

Mikael spiller selvfølgelig også alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 24. april 2017 10:03 22
Simme er tilbage i æteren. Han har i dag spontant besøg af manipulator Jan Hellesøe.

De to hygger med snak om bl.a. Jans TV-program, stress og musik.
tor 6. april 2017 10:03 24
Tidligere fodboldspiller og nuværende Lyngby FC træner David Nielsen er på besøg hos Simme.

Få svaret på, hvad det kræver at blive angriber. Hvorfor David ikke synes, at racisme er et problem.

Og hvilken klub der passede David Nielsen bedst.
ons 5. april 2017 10:03 24
Komiker Nikolaj Stokholm er på besøg i studiet hos Simme-far.

Nikolaj var blind som barn, han er sømand og drømte engang om at blive lastbilchauffør.

Han fortæller ensomme tour-liv, som dog er nemmere end eksempelvis musikeres tour-liv.
tir 4. april 2017 10:03 26
Georg Mikael Simpson har i dag besøg af de to gæve jyder René Riis og Joachim Jepsen bedre kendt som Nyt Fra Jylland.

De to bag Nyt Fra Jylland har taget rødvin med, og så er de aktuelle med deres hold hold hold tour.

Og så er der selvfølgelig en masse lækker musik til dine øregange.
man 3. april 2017 10:03 28
Det er mandag, og der er derfor dømt vinyldag!

Mikael spiller en masse lækker musik og forkæler dine øregange.
tor 30. marts 2017 10:03 25
Simme har besøg af kogebogsforfatter og masterchef-dommer Thomas Castberg.

De to taler om alt fra Umami til Tom Waits.
ons 29. marts 2017 10:03 24
Mikael har i dag besøg af stand-up komiker Mick Øgendahl. Fodbold, både og det at være kendt bliver alt sammen vendt i dagens program.
tir 28. marts 2017 10:03 25
man 27. marts 2017 10:03 27
Mikael Simpson har besøg af den islandske musiker Ásgeir, som er i studiet for at spille et par numre.

Derudover spiller Simpson en masse lækker musik for dig.
tir 21. marts 2017 10:03 25
Stand-up komiker og nybagt far Martin Nørregaard er i studiet og fortæller om at være blevet far og om at lave stand-up.

Mikael Simpson har også nye offentliggørelser til Heartland Festival, og så bliver der spillet en masse lækker vinyl.
man 20. marts 2017 10:03 28
ons 15. marts 2017 10:03 22
tir 14. marts 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af elektronikspecialist Christiane Vejlø.

Christiane og Mikael taler om tidens teknologiske trends og hvorfor Mikael ikke bør have en hotmail længere.

Alt sammen akkompagneret af en masser lækker musik.
man 13. marts 2017 10:03 29
Mikael giver en dejlig og afslappende start på ugen med alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Casper Bach Hegstrup fra karrierekanonen er på besøg i studiet i 2. time for at afsløre de 12 udvalgte til dette års karrierekanon.
tor 9. marts 2017 10:03 22
Den jyske mafia bestående af Thomas Skov Gaardsvig og Mikael Simpson er samlet i studiet.

Der bliver snakket fødsler og om at stikke af fra taxaregningen i Jylland.
ons 8. marts 2017 10:03 16
Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe er på besøg i Formiddag med Simpson.

Jan og Mikael taler om Jans nye sæson af ‘Fuckr med dn hjrne’, og Jan hypnotiserer Mikaels praktikant Miami Vice.

Det er kvindernes internationale kampdag, så alt musikken er med kvindelige kunstnere.
tir 7. marts 2017 10:03 27
Børnevært fra Ramasjang Kristian Gintberg er på besøg hos verdens bedste Simpson.

Kristian fortæller blandt andet om rygterne, der svirrer om, at han er mødrenes forbudte fantasi.

Han fortæller også om at lave børne-tv og teater.
man 6. marts 2017 10:03 22
Dagens gæst er Sisse Sejr-Nørgaard, som besøger Mikael Simpson for blandt andet at fortælle om hendes nye program “Mit liv er stjålet”.

Derudover spiller Simpson alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 2. marts 2017 10:03 23
Kraul og Simpson fortæller fodboldanekdoter, og de har masser af dem.

Du kan blandt andet høre om dengang, Gary Lineker sked i bukserne under en fodboldkamp.
ons 1. marts 2017 10:03 22
Der er nye Roskildenavne. Forlagsdirektør, journalist og forfatter Jakob Kvist er på besøg og fortæller blandt andet om sit møde med Leonard Cohen. Han har også musik med, som han spiller for Mikael Simpson.
tir 28. februar 2017 10:03 23
Mikael Simpson har besøg af Michelin-kokken fra Kadeau Nicolai Nørregaard. Nicolai fortæller om, hvordan det er at spise middag hos venner og familie, og hvilke danske råvarer, der er hans yndlings.
man 27. februar 2017 10:03 29
Mikael Simpson spiller lækker musik til din formiddagskaffe.

En afslappende start på ugen med alt den musik, som du ikke vidste, at du gerne ville høre.
tor 23. februar 2017 10:03 20
Anders Morgenthaler er dagens gæst i Formiddag med Simpson.

Morgenthaler tegner lytternes bud på sjove albumcovers, og så spiller Simpson selvfølgelig en masser lækker musik.
ons 22. februar 2017 10:03 19
Mikael har besøg af radiovært Ayse Dudu Tepe.

Ayse har på vej til DR Byen mødt sin ekskæreste i metroen, hvilket hun fortæller om i radioen.

Det resulterer i både tårer, bevægende samtaler og en masse opmuntrende ord fra lytterne.
tir 21. februar 2017 10:03 22
Simme har i dagens program besøg af digteren Caspar Eric.

Caspar har netop udgivet en ny digtsamling, og de to får en god snak om alt fra inspirationskilder, til hvordan vi ser på hinanden som mennesker.
man 20. februar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
tor 16. februar 2017 10:03 29
Med en masse lækker musik under armen er Mikael Simpson klar til at give dig den bedste formiddag.
ons 15. februar 2017 10:03 21
I dagens program bliver der rigtig hygget. Mikael Simpson har besøg af Jonatan Spang.

Jonatan bliver afhørt af Simpson, og de finder blandt andet ud af, at de begge har gået på den frie ungdomsuddannelse.
tir 14. februar 2017 10:03 19
Mikael Bertelsen er dagens gæst til afhøring hos Mikael Simpson.

Mange emner, herunder Vild Med Dans, X Factor, Japan som rejsemål, og hvorfor Mikael Bertelsen faktisk også hedder Simson til efternavn, bliver vendt og diskuteret.
man 13. februar 2017 10:03 25
Mikael Simpson hygger i dag om lytteren til den helt store guldmedalje.

Simpson spiller en masse lækker musik og forkæler dine øregange.
tor 9. februar 2017 10:03 23
Bodil Jørgensen er dagens gæst hos Mikael Simpson. De taler blandt om, hvor Bodil finder sin inspiration til nogle af sin roller.

De taler også om, hvordan det er at være sjov og humoristisk. Men de vender også døden, og hvordan døden er noget, alle bør tage mere stilling til.
ons 8. februar 2017 10:03 28
Mikael Simpson ringer til pilot og vejrvært Morten Lynge for at høre, hvorfor det er så koldt for tiden.

Niels Fez Pedersen er også i studiet for at tale lidt om hans nye musikprogram P6 Beat City.
tir 7. februar 2017 10:03 22
Simme afslører fem nye danske artister og bands, som alle skal spille på dette års Northside Festival.

Michael Schøt er også i studiet blandt andet til en snak om tonen i den danske debat.
man 6. februar 2017 10:03 31
Mikael Simpson spiller i dag både den nye single med Depeche Mode, The Rumour Said Fire og Future Island.

Simpson forsøger også at forstå Metallica, og det får han hjælp til af både lytterne og Anders Bøtter.
tor 2. februar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
ons 1. februar 2017 10:03 28
Vært: Mikael Simpson.
tir 31. januar 2017 10:03 22
Nicolas Bro er i studiet. Simspon og ham snakker om at stå på mål for kollektivt skabte kunstneriske værker. Derudover er Mikael meget facineret over, at Nicolas kan memorere svære tekster.
man 30. januar 2017 10:03 21
Fenar Ahmad er dagens gæst i Formiddag med Simpson. De snakker blandt andet om Fenars nye film “Underverden”, og om hvordan Fenar sammen med Sivas forsøger at skabe et andet billede af at være indvandrer i Danmark.
tor 26. januar 2017 10:03 22
Mikael har i dagens program fokus på Flaming Lips, weekendens festguide og ikke mindst på Per Fly, som er på besøg til en snak om hans kommende film ‘Backstabbing for Beginners’.
ons 25. januar 2017 10:03 24
Mikael Simpson har besøg af Sebastian Dorset til en snak om fodbold, depression og svenske teaterstykker.
tir 24. januar 2017 10:03 21
Mikael har besøg af Mads Brügger, hvor de sammen tager et kig på et særligt interessant essay, som Mads skrev, da han var 19.

Derudover spiller Mikael både nye numre med Mew og Father John Misty.
man 23. januar 2017 10:03 24
Så er det blevet mandag igen, og Simme er tilbage i æteren. Praktikanterne er i studiet til en snak om håndbold og Instagram.
tor 19. januar 2017 10:03 21
I dag får Simme besøg af Esben Bjerre. De snakker sociale medier, og skolevand, og så får de ikke mindst hørt en masse lækker musik.
ons 18. januar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
tir 17. januar 2017 10:03 24
Vært: Mikael Simpson.
man 16. januar 2017 10:03 25
Det er endelig blevet mandag, og Simme er tilbage til, at forkæle dine ører. Der bliver kigget på nye udgivelser fra Sohn, The xx og ikke mindst Peter Sommer.
tor 12. januar 2017 10:03 19
I dag i Formiddag med Simpson får Mikael besøg af Anders Lund Madsen til en snak om legal cannbis og ikke mindst lus i børnehaven. Herudover er der verdenspremiere på den første Slowdive-single i 22 år.
ons 11. januar 2017 10:03 21
Simme får i dag besøg af Clement, der hjælper os til stadigt at forstå det amerikanske valg. Der bliver også plads til noget musiknørderi, hvor de to dykker ned i blandt andet Bowie og Pet Shop Boys.
tir 10. januar 2017 10:03 19
I dag har Simpson filmanmelderen Per Juul Carlsen på besøg, men der bliver nørdet langt mere musik end film. Velkommen til!
man 9. januar 2017 10:03 24
Det er mandagen efter P6 BEAT rocker Koncerthuset, og Mikael Simpson vender fredagaftens begivenheder, får snakket i telefon med mekaniker-Niels, og sprøjtet en masse god musik ud i æteren.
tor 5. januar 2017 10:03 27
Simme byder indenfor til endnu en omgang hyggelig Formiddag med Simpson. Han får taget pulsen på mekaniker-Niels’ liv, og Rune Hedemann kigger forbi, til en snak om morgendagens store event - P6 BEAT rocker.
ons 4. januar 2017 10:03 25
I dag har Simpson livstilseksperten, kendt fra ‘Kender du typen’ Flemming Møldrup på besøg, til en snak om hans musikalske forbilleder i alt fra New Order til The Cure og Bowie.
tir 3. januar 2017 10:03 25
I dag er der premiere på Formiddag med Simpson! Der bliver delt ud af en masse musikviden og ikke mindst en masse god musik. Velkommen indenfor!