P3 Trends Podcast

En podcast?! Ja!

Skaberen af denne webside, Andreas Graulund, the distinguished gentleman on the right, lavede oprindeligt siden for at holde sig selv opdateret med hvad der skete i musikkens verden. For at få at vide hvad der er nyt, og hvad der er hot i øjeblikket. Og det er præcis hvad denne webside har hjulpet med — og nu vil han dele nørdede musiknyheder med jer! Det kommer til at ske i form af korte podcastepisoder med musikklip, en gang om ugen. Og det er stadig med radiokanalen P3 som udgangspunkt for de mange nyheder, der bliver bragt på bane.

Abonner i iTunes eller XML feed

Podcasten er optaget i Andreas’ hjem, og er selvfølgelig ikke officiel eller affilieret med DR på nogen måde. Musikken på denne tjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda og NCB.

Alle episoder

Her kommer snart mere detaljeret information om de forskellige numre i hver podcastepisode. Hver podcastepisode er delt op i nye, opprioriterede, nedprioriterede og udgåede numre som nødvendigt. Første episode har en længere introduktion om podcasten og denne webside rent generelt.