Danskerbingo: Den store kærlighedserklæring og kapring af telefoner

Dette program er blevet sendt 1 gang på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var tir 11. juni 2019.

Information fra DR

Andreas er væk, men heldigvis er Kathrine Abrahamsen på pletten i hans sted.

Vi søger nogen, der er blevet så rørt, at de havde svært ved at gennemføre noget. Claus Holm prøvede to gange at holde en smuk tale til sin kone uden at bryde ud i gråd. Det lykkedes ham ikke. Vi giver ham nu en ny chance til at erklære sin kærlighed til sin kone i radioen.

Da Jacob legede jorden er giftigt, faldt han ned fra en palle og fik en rive smask ind i hånden. Anders' arm gik af led og brækkede, da han hoppede ned i en trillebør, som væltede, og det fiksede lægen med en pind og en god omgang ståltråd.

Jacob var til sin første landskamp nogensinde i fredags, startede en bølge og havde the time of his life. Vi søger nogen, som er blevet overtalt til at deltage i noget, som de troede, de ville hade. Dengang Sigrid var emo, tog hun med sin mormor i teater, og det revolutionerede Sigrids idé om teater. Ricky blev overtalt til at tage med til Backstreet Boys koncert med sin kone, og det var det fedeste nogensinde!

En østrigsk kvinde fik en historisk urinvejsinfektion ved at bade i Ganges, så vi leder af nogen, der har fået noget væmmeligt med fra en badetur. Stig var på drengetur til Bulgarien, og fik en forfærdelig infektion i foden efter at havde badet i bollepoolen.

"Hej Sigrid" blev til "Hej Siri", og vi fik testet, om vi kan kapre lytternes telefoner. Det kan vi. Unlimited power.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tir 11. juni 2019 09:04 34