Danskerbingo: VI ER TILBAGE! Og Jacob har forsøgt at brænde sin lejlighed ned

Dette program er blevet sendt 1 gang på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var man 12. august 2019.

Information fra DR

Vi er stærkt tilbage fra sommerferie og lægger hårdt ud med at høre om Jacobs forsøg på at brænde sin lejlighed ned, imens hans kæreste flyttede ind. Og han er ikke alene: Dion har glemt en and i ovnen under en brandert, og Hestehvisker-Jon har selvfølgelig også en historie.

Vi er netop hjemvendt fra Smukfest. Ligesom store dele af fodboldholdet Lystrup IF, der droppede en prestigefyldt kamp i Pokalturneringen for at tage til festival i Bøgeskoven. Vi efterlyser andre, der har valgt noget stort fra pga. fest, og hører historien om da Emilie som 13-årig droppede sin mors bryllup.

Vi har besluttet, at vi vil lave verdens længste anekdote-stafet, hvor den ene tager den anden. Vi starter ud i dag, med historien om Kim, der på efterskolen kørte på en heftig skipist, og som via et træ endte med bækkenbundsløsning.

Lørdag løber den store CPH PRIDE-parade af stablen, og hele ugen sætter vi fokus på inklusion, tolerance og retten til at være den, man er. I dag efterlyser vi folk, der er kommet i problemer ved at bruge homofobiske skældsord.

Vi har fået ny praktikant i dag, som hedder Oliver, og som introducerede sig selv med en historie om Østeuropa, våbenfetichisme og dødsforagt. Velkommen til ham!

Bjørne Corydon er også retur fra ferie, og vi slutter af med at trække en jagt på folk, der har set noget mistænkeligt og gjort absolut ingenting. Vi hører både om nytårsindbrud og gidseltagninger i Belgien.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 12. august 2019 09:04 0