Curlingklubben: Når man har haft Pjerrotten i Bamse

Dette program er blevet sendt 1 gang på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var man 18. november 2019.

Information fra DR

Vi starter dagens program med trist nyt - Bakkens Pjerrot har sagt op! Efter at have brugt over 2 år sammenlagt på at lægge sin sminke, så siger Bakkens Pjerrot stop, og det markerer vi. Vi får til gengæld også en SMS om, at den nye Pjerrot før var Bamse, og så er der ingen vej tilbage. Vi har også en ualmindeligt fransk pressemeddelelse med i programmet - foruden et erotisk hørespil med referencer fra bankverden, mandagsmad (nu med Mariekiks og bearnaise) OG en gang ‘Det vi hører laver I selv’, hvor Villads får lov til at gentage sin lyd utroligt mange gange.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 18. november 2019 14:04 21

Vi starter dagens program med trist nyt - Bakkens Pjerrot har sagt op! Efter at have brugt over 2 år sammenlagt på at lægge sin sminke, så siger Bakkens Pjerrot stop, og det markerer vi. Vi får til gengæld også en SMS om, at den nye Pjerrot før var Bamse, og så er der ingen vej tilbage. Vi har også en ualmindeligt fransk pressemeddelelse med i programmet - foruden et erotisk hørespil med referencer fra bankverden, mandagsmad (nu med Mariekiks og bearnaise) og en gang ‘Det vi hører laver I selv’, hvor Villads får lov til at gentage sin lyd utroligt mange gange.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.