P7 Mix møder Christopher

Dette program er blevet sendt 3 gange på P7 Mix siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var søn 14. december 2014.

Information fra DR

Vært: Mathias Buch Jensen.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
søn 10. marts 2019 11:03 9

Christopher er dagens gæst i P7 Mix Møder. Christopher har efterhånden haft sin gang i musikbranchen i 10 år og har ikke set sig tilbage siden hans debut. Den 22. februar udkom hans album ‘Under The Surface’, hvor værten, Christoffer Gregersen, tager dig tæt med ind i albumprocessen og snakker med Christopher om hans karriere, sangskrivning og inspiration

Vært: Christoffer Gregersen.

Produceret af Munck Studios København.

søn 26. august 2018 11:03 9

Christopher debuterede i 2011 med singlen ‘Against The Odds, som ramte de fleste teenage-hjerter landet over og satte gang i en flot solokarriere, som siden har gjort ham til et af de største navne på den danske musikscene. I denne udgave af P7 Mix Møder taler jeg med ham om hans karriere fra de første skridt ind i musikbranchen og til hvor han er i dag. Ud over hans karriere dykker vi også ned i sangene og teksterne og taler om, hvad der inspirerer ham som soloartist og hvordan han skriver sine sange.

Vært: Christoffer Gregersen.

Produceret af Munck Studios København.

søn 14. december 2014 11:03 28