Dragcentralen

Dette program er blevet sendt 20 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
ons 10. august 2022 22:00 6

Hvem tisser i badet?

Er det en dealbreaker at tisse i badet? Hvor længe er det acceptabelt ikke at gå i bad? Dragdronningerne Karli, Annie og Sascha er tilbage efter sommerferien og klar til at gøre deres bedste og værste for at svare på de spørgsmål, som lytterne brænder inde med. Endelig kårer dronningerne også denne uges æres-drag blandt 3 kendte danskere. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 22. juni 2022 22:00 6

En sommertur i dragdytten

For sidste gang i denne sæson gør dronningerne deres bedste - og værste - for at svare på lytternes spørgsmål. Hvad er den nemmeste måde at undgå idioter på dating apps? Og hvilke råd kan man give til en mor, hvis søn gerne vil gå med make-up? Dronningerne overvejer også at anskaffe sig en drag-dyt og at få en drag-tikant. For de har nemlig en god sommernyhed at afsløre. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 15. juni 2022 22:00 3

Når bøgen springer ud - med Mizz Privileze

Hvordan ved man, om man er allergiker? Hvad er et godt råd til at springe ud over for sine forældre? Og hvad gør en queen egentlig, hvis hun skal på toilettet, men er i fuld drag? Karli, Annie og Sascha deler ud af råd og anekdoter og ringer også til dragkollega Mizz Privileze, der har startet en dragskole, for at tale om dragshows for børn. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 8. juni 2022 22:00 6

Årets Gay Gangster - med Lasse Brogaard

Skal der smør under nutellaen? Hvad ville Karli, Sascha og Annie tage med på en øde ø? Og hvem af dem løb i folkeskolen med prisen for årets “Gay Gangster”? Dronningerne står klar til at svare på lytterspørgsmål - og så ringer de selv til influencer og make-up artist Lasse Brogaard for at få gode tips til, hvad man som drag queen gør for ikke at smelte i sommervarmen. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 25. maj 2022 22:00 6

Fra Sunny Beach til Kerteminde - med Tinus

Hvordan får man mest ud af en tur til Sunny Beach? Kan en druktur i Kerteminde være lige så fedt som en tur sydpå? Og hvordan er det egentlig at være iklædt padding, store kjoler og et tykt lag make-up i sommervarmen? Dronningerne svarer på spørgsmål og taler også med dragkollega Tinus om gode råd til, hvordan man kan bedrive sin sommerferie. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 18. maj 2022 22:00 6

Størrelsen eller gørelsen? - med Elijah Kashmir

Hvordan kan drag være en kur mod eksamensangst? Kan man lave havearbejde i drag uden at få jord under akrylneglene? Og ér det størrelsen eller gørelsen, der er vigtigst for en queen? Dronningerne svarer på lytternes spørgsmål og får også selv råd til, hvordan man bedst udlever sin indre bad bitch af Elijah Kashmir, som lige om lidt er aktuel med ny musik! Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 11. maj 2022 22:00 0

EUROVISION med drags, gifler og Grindr - og Ole Tøpholm

Vi er nået til den største højtid på året i en dragqueens kalender - og derfor er ugens episode naturligvis dedikeret til Eurovision Song Contest! Hvad er det all-time bedste Eurovision bidrag? Hvem var det nu, der lavede hittet “Gonorrhea”? Og hvordan ville dronningernes eget bud på et sangbidrag lyde? Med i studiet er også en helt særlig gæst, nemlig tidligere Eurovision kommentator Ole Tøpholm, som deler ud af Eurovision-historier og anekdoter behind the scenes. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 4. maj 2022 22:00 5

Krig, kærlighed, en billig skin care routine og Eurovision warm up!

Hvem og hvordan ville Dronning Margrethe være som drag queen? Hvordan kan man bruge drag til at komme sig over et break up? Og hvad kan man egentlig ellers bruge opvaskemiddel til - udover opvask? Dragdronningerne Karli, Sascha og Annie kommer med alle de råd og svar, du ikke vidste, du havde brug for - og så varmer de også op til næste uges Eurovision-brag med sidste års vinder af det danske Melodi Grand Prix, Jesper Groth fra Fyr og Flamme. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Ula Bach Hulgaard. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 27. april 2022 22:00 4

Dolly Parton som statsminister og Dragpartiets mærkesager

Hvad vil mærkesagerne være i et dragparti? Hvilke kendte personer ville besætte hvilke ministerposter? Annie, Karli og Sascha kommer med forslag. Vi får råd til hvad, man skal gøre (og absolut IKKE gøre) som publikum til et dragshow, og så giver dronningerne deres bud på, hvilken forbrydelse de med størst sandsynlighed vil blive arresteret for en dag. Sidst, men ikke mindst, får de en god snak med en sand mother-queen, nemlig Annies mor, om at opfostre en spirende dragdronning. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 20. april 2022 22:00 4

Divanykker, purses og dårlige shoppingoplevelser - og Maria Fantinos TV-stjerne-råd

Hvor får dragdronningerne deres outfits fra? Hvem medbringer en purse i byen, og hvem foretrækker en kuffert? Og hvad er det et must for en queen at have med i tasken? I denne episode får du svarene. Du kan også blive klogere på fænomenet ‘klovnelunger’ og høre om pigernes mest skuffende shoppingoplevelser - og så giver Maria Fantino sit bud på hvilket TV-program, dronningerne burde sigte efter at medvirke i. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 13. april 2022 22:00 5

En queens første minder, snatchgames og Lasse Spangenberg om kjoledesign til drag

Hvad er de bedste drag-begyndertips til en pige i provinsen? Do’s og don’ts når du skal style din paryk? Hvad er Sascha, Karli og Annies allerførste drag-barndomsminder, og hvem ville de imitere af kendte, hvis de skulle deltage i et dansk snatch game (som man kender fra Ru Paul’s Drag Race)? Dronningerne svarer på alle jeres spørgsmål - og så taler de med designer Lasse Spangenberg om at lave kjoler til drag. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 6. april 2022 22:00 5

Lip sync, bryster og comedyråd til comedy queens fra Natasha Broc

Hvordan bærer man sig ad, hvis man vil naile en lip sync? Og hvad er den bedste (og værste?) metode til at lave flotte og velformede bryster? Dronningerne deler generøst ud af deres dragtips og ringer endnu en gang en god veninde op - denne gang for at få et godt råd til, hvordan man bliver en rigtig comedy queen. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 30. marts 2022 22:00 4

Venindekærlighed, en scoreguide og Anna Lins tips til at spotte en catfish

Hvad er dronningernes mærkeligste drømme, og hvilken kendis vil de allerhelst være veninder med, hvis de selv kunne vælge? Karli, Sascha og Annie besvarer igen lytternes spørgsmål, store som små. De kommer også med tips til, hvordan man scorer i byen, og Sascha kommer med gode råd til parykpleje, så den ikke bliver lige så tør som Karlis første paryk. Sidst, men ikke mindst, spørger de TV-vært Anna Lin til råds om, hvordan man undgår at blive catfishet, når man onlinedater. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 23. marts 2022 22:00 4

Tucking, smørrebrød og gode hofretter - med mor Lisbeth på linjen

Hvordan finder man på et godt dragnavn? Hvem laver de bedste flødekartofler? Hvad er dronningernes foretrukne metode, når det gælder tucking? Og hvad er tucking overhovedet? Du får alle svarene, når dragdronningerne endnu en gang sætter alt ind på at besvare lytternes spørgsmål. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 16. marts 2022 22:00 5

En stor bagdel, en god bøf og make up-tips fra Emil Olsen

Hvordan får man hurtigst en større bagdel? Hvad er den mest drag sportsgren? Dronningerne når vidt omkring i dagens episode, hvor de også diskuterer konceptet “bøf og blowjob-dag” og hvordan, de har fejret den. De genbesøger også en gammel dansk TV-klassiker og laver shout outs til deres gamle folkeskolelærere - og så spørger de en god ven til råds om, hvad man gør med sin make-up, hvis man er en person, der sveder meget? Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 9. marts 2022 22:00 5

Gode morgenrutiner, hæmoridecreme under øjnene og mor-Pia om at bo med en drag queen

Hæmoridecreme skulle være godt mod rander under øjnene, skriver en lytter. Men hvordan får man hurtigst fat i en hæmoridecreme? Dronningerne giver råd! De taler også om deres morgenrutiner, om kvindernes internationale kampdag, og så slår de fast én gang for alle, om det nu hedder EN eller ET hamster. Sidst, men ikke mindst, svarer Karlis mor-Pia på, hvad hun har lært af at bo sammen med en queen i mange år. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 2. marts 2022 22:00 3

Tennissokker i sandalen, tørstige parykker - og kærlighedsråd fra Line Kirsten

Ér det hot eller not med sokker i sandalerne? Hører bearnaise egentlig til på en pizza? Og hvordan går det med dronningernes nytårsforsæt? Karli, Sascha og Annie besvarer lytternes spørgsmål og kommer med gode råd til, hvad der er do’s and don’ts, når man skal starte med drag - og så spørger de Line Kirsten fra P3 om gode kærlighedsråd. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 23. februar 2022 22:00 4

Alt, der er hot og vådt - og Lina Rafns fashiontips

Der er altid varmt i studiet, når Karli, Sascha og Annie besvarer lytternes spørgsmål, men i denne episode er det ekstra hot! Du kan blandt andet høre dronningerne tale om sexet undertøj, om dating i svømmehallen og personlige favoritlæskedrikke - og så deler de ud af anekdoter om deres første gang i drag og om deres værste dragperformances. Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 16. februar 2022 22:00 5

En sneplov, kage på jobbet og Signe Lindkvists parykker

Der er varmt i studiet når dronningerne deler ud af deres visdom! Du kan f.eks. høre, om katte er bedre end hunde og hvilken kage, der sender det helt rigtige signal på arbejdspladsen! Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 9. februar 2022 22:00 7

Kanelgifler, spøgelser og et godt råd fra Linse Kessler

Der er friske svar klar på ugens spørgsmål! I denne uge undersøger Dragcentralen, hvor mange bamser, der findes i verden, og hvad man skal gøre, hvis man oplever noget overnaturligt! Værter: Annie Rection, Sascha Holiday og Karli Kuff. Redaktion: Anne Lundager Kristensen og Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Dyk ned i musikken på flere radiostationer: