Glimmer og Indsamling

Dette program er blevet sendt 5 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 28. januar 2022 09:00 38

Det er sidste dag til at støtte coronakrisens børn i Glimmer og Indsamling på P3, og derfor sælger Line Kirsten og Anders Ugilt ud af deres sjæl og af playlisten. Du sender penge, vi spiller… primært tramp.

Og så er ugens sidste DJ-battle med Jesper Nøddesbo og Andreas Bo, og lad os bare sige, der bliver balkanfest i studiet!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Anders Ugilt.

Producer: Cecilie Fuhlendorff.

tors 27. januar 2022 09:00 41

Line Kirsten og Anders Ugilt har solgt deres sjæl til dakke-djævlen og dykket ned i det helt dybe dak-arkiv i dagens DJ-battle… selvfølgelig til fordel for coronakrisens børn.

Og så går det så godt med at samle penge ind, at de kan se lyset for enden af tunnelen i dagens udgave af sangkvartiler, hvilket betyder, at der muligvis bliver spillet Danmarks nationalsang nr. 2!

Værter: Line Kirsten og Anders Ugilt.

Producer: Cecilie Fuhlendorff.

ons 26. januar 2022 09:00 42

Vi er halvvejs i ugen med Danmarks Indsamling, og det glitrer over hele indsamlingen, fordi vi har verdens bedste lyttere!

Dog kunne vi godt bruge endnu flere lyttere (og penge til corona-krisens børn), så derfor prøver Line Kirsten og Anders Ugilt at samle lidt lyttere, når vi er igennem hos P4.

Og så konkurrerer de med en wanker-maskine, fordi… vi skal jo samle penge ind… Lyt med!

Værter: Line Kirsten og Anders Ugilt.

Producer: Cecilie Fuhlendorff.

tirs 25. januar 2022 09:00 43

Lad glimmeret, præmierne og pengene flyde, når vi støtter coronakrisens børn igen i dag! I Glimmer og Indsamling sørger Line Kirsten og Anders Ugilt for, at vi alle sammen kan lindre vores hjælpe-trang, og de fyrer samtidig op for præmieuddelingen, DJ-battles og quizzer!

man 24. januar 2022 09:00 40

Glimmer og Indsamling sætter gang i Danmarks Indsamling, når Line Kirsten og Anders Ugilt hver formiddag sørger for at sprede glimmer og uddele præmier til dig, der støtter coronakrisens børn.

Vi fyrer også op for en DJ-battle, og så forsøger vi at stjæl… vi mener lokke nogle P4-lyttere til, så P3 går forrest i kampen om at være allermest gavmilde.