Hvem er…

Dette program er blevet sendt 47 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

HVEM ER egentlig bag den musik vi spiller, hylder og elsker hver eneste dag på P3? Og hvilke dramaer, drømme og eventyr gemmer sig i deres tur fra øvelokalet til landets største scener?

Dyk ned i detaljerne sammen med Pelle Peter Jencel og hop ind i historierne bag musikken, når nogle af de vigtigste navne i dansk musik fortæller deres historie.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 15. december 2022 22:00 5

Hvem er Drew Sycamore? 2:2

En nat i 2016 er store dele af den danske musikbranche samlet til fest hos et stort pladeselskab i det indre København. For nogle bare en god fest; for Drew en fest, der skal få afgørende betydning for resten af hendes liv.

På én aften bliver frøene sået til hendes første turne, en pladekontrakt og et endelig opgør med sceneskrækken. Men til festen møder hun også to mænd, der på hver sin måde får stor betydning for pigen fra Hvilsom.

Den ene skriver hun et kæmpehit med, den anden bliver hendes livs kærlighed.

Medvirkende: Drew Sycamore.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Morten Narvedsen, Bastian Bak, Maja Rathmann Mølbak og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 8. december 2022 22:00 5

Hvem er Drew Sycamore? 1:2

I en mørk lade i den lille by Hvilsom Nordjylland kan man ofte i 1990´erne høre en lille pige skråle med på Christina Aguilera og Avril Lavigne. Pigen hedder Michelle Katarina Drew, og hun drømmer om en dag at blive sanger.

Hun ved bare endnu ikke, hvor stor en stjerne, hun faktisk ender med at blive. Hun ved heller ikke, at hun for at nå dertil først må igennem en hård kamp for at overvinde sceneskræk, en overraskende international succes med et skoleprojekt og en stor, altopslugende sorg.

Medvirkende: Drew Sycamore.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Morten Narvedsen, Bastian Bak, Maja Rathmann Mølbak og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 27. oktober 2022 22:00 3

Hvem er Aqua? 4:4

I et lille pyntet lokale i Las Vegas står Søren og Lene. For tre uger siden kyssede de første gang. For to uger siden spillede de i et udsolgt Parken for 200 millioner tv-seere. Og tidligere i dag gik de om bord på et fly fra den anden side af jorden, for at blive hemmeligt gift. Men da de næste morgen vågner, står den danske presse på hotellet - hemmeligheden er sluppet ud og helvede bryder løs.

Medvirkende: Lene Nystrøm, Søren Rasted og Rene Dif.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard, Nina Liv Bendstrup, Frederik Bækgaard Ludwigs og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 20. oktober 2022 22:00 1

Hvem er Aqua? 3:4

På en landingsbane står tre privatfly i kø. De venter på at lette. I det forreste sidder Spice Girls. I det bagerste sidder Metallica. I det midterste sidder to tankpassere, en bingoværtinde og en stammende DJ. Søren, Lene, Rene og Claus. Og de har lige solgt en million fysiske albums. På én uge. Som det første band i årevis.

Medvirkende: Lene Nystrøm, Søren Rasted og Rene Dif.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard, Nina Liv Bendstrup, Frederik Bækgaard Ludwigs og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 13. oktober 2022 22:00 3

Hvem er Aqua? 2:4

En ung mand sidder på en café med en mikrofon tapet fast under jakken og optager en samtale i hemmelighed. Hans band har nemlig store planer. Så store at de sender utallige postkort til P3 for at få dem ind på hitlisten. Nogle vil kalde det valgfusk, andre vil sige kreativ marketing. Men da året er omme ligger Aqua nummer 1.

Medvirkende: Lene Nystrøm, Søren Rasted og Rene Dif.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard, Nina Liv Bendstrup, Frederik Bækgaard Ludwigs og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 6. oktober 2022 22:00 4

Hvem er Aqua? 1:4

En skummel mand vandrer ind på en tankstation i Birkerød med en sort affaldssæk fuld af tyvekoster og råber til de to drenge bag disken - “Er der nogen, der vil købe et keyboard?”

I Norge bliver en teenagepige ansat som tv bingo-værtinde på baggrund af et videobånd fra en skolerevy. Og på Frederiksberg røver en ung mand en bodega.

Sådan starter Danmarkshistoriens største musikeventyr.

Medvirkende: Lene Nystrøm, Søren Rasted og Rene Dif.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard, Nina Liv Bendstrup, Frederik Bækgaard Ludwigs og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 3. august 2022 22:00 13

Hvem er Benjamin Lasnier?

Afsnit 1: Den 13-årige Benjamin har det svært på sin nye skole, da hans kusine introducerer ham til et helt nyt socialt medie der hedder Instagram. Da en af hans følgere kort efter bemærker at Benjamin ligner Justin Bieber, går hans liv amok og pludselig står han med pladekontrakter og millioner af følgere.

Afsnit 2: Teenagestjernen Benjamin er blevet fløjet til LA og Marokko med kæmpe verdensstjerner. Men har tabt det hele på gulvet igen. Så han sidder på sit drengeværelse og laver beats i underbukser, da rapperen Desiigner pludselig går live på instagram. Benjamin anmoder for sjov om at være med og dét bliver starten på det største eventyr i hans liv.

tirs 2. august 2022 22:00 12

Hvem er MØ?

Afsnit 3: Karen sidder i et underjordisk studie i Las Vegas sammen med DIPLO og hans folk, der bliver ved med at rette i den tekst og melodi, Karen har skrevet. Det er nu, de skal i mål med Lean On efter at have arbejdet på sangen i næsten et år.. samtidig mærker Karen signalerne fra sin krop, der snart ikke kan tournere mere.

Afsnit 4: MØ er tilbage på Roskilde Festival. Denne gang på Orange Scene men med en helt anden følelse end sidst. Hun ved, at hun denne gang skal tage afsked med sit liv, som hun kender det, når koncerten er slut.

man 1. august 2022 22:00 12

Hvem er MØ?

Afsnit 1: Lidt udenfor Odense i den lille landsby Ubberud bor Karen. En helt almindelig pige med et ualmindeligt stort talent, der en dag skal tage hende med på et af Danmarks største musikeventyr. Men det aner hun ikke. Hun ved bare, at hun elsker Spice Girls.

Afsnit 2: Karen har lige spillet koncert på Roskilde Festival for første gang og for tusindvis af mennesker. Det er ikke til at fatte, og det bliver ikke større. Men lige om hjørnet venter en endnu vildere oplevelse, der sender Karen selvsikkert afsted mod stjernerne.

søn 31. juli 2022 22:00 26

Hvem er Jada?

Afsnit 3: Jada står i regnskabsafdelingen på sit arbejde på Johan Borups Højskole, da telefonen ringer. Det er hendes manager Martin, der på underspillet vis overbringer hende den største nyhed, hun til dags dato har fået: Hun skal åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Men hvad sker der så, når hun får at vide, at alting lukker ned; at koncerter og festivaler bliver aflyst på stribe? Kan hun holde modet oppe og blive ved med at lave det, hun elsker, når alting ser så sort ud? Og kommer der overhovedet mere musik?

lør 30. juli 2022 22:00 9

Hvem er Jada?

Afsnit 1: Jada elsker at synge, og det udlever hun både hjemme i Bisserup, på vikingemarkeder, i sydsjællandske forsamlingshuse og på MGK.

Hun har netop startet bandet Jean D’Arc Stone, i håb om at kunne blive den popstjerne, hun er sat i verden for at være. Men hvordan går det, når hun og vennen Christian tropper uanmeldt op hos et af verdens største pladeselskaber for at bede om den pladekontrakt, som de uden tøven mener, de har fortjent?

Afsnit 2: Jadas karriere kører på skinner, og med speederen i bund kaster hun sig hovedkulds ud i livet som popstjerne. Men det har en heftig pris, og hun bliver ramt af stress. Og hvad sker der så, når man er nødt til at sætte bremsen i lige dér, hvor man står overfor sit musikalske gennembrud og sit livs største drøm? Har hun tabt sin karriere på gulvet? Og får hun overhovedet flere chancer?

fre 29. juli 2022 22:00 8

Hvem er Artigeardit?

Afsnit 1: Ardit spænder alle muskler i sin krop for at få et ord ud af munden. Han hader at læse højt foran sine klassekammerater, for han stammer, og det gør ham både genert og stille. Så hvordan vil det gå Ardit, da han vælger at melde sig til DM i Børnerap?

Afsnit 2: Artigeardit er i studiet, det er morgen, og han har været vågen hele natten og lavet musik og festet. Pludselig ringer telefonen, og gennem tågerne forstår Ardit, at det er hans rektor i den anden ende med en klar besked: “Du er smidt ud af gymnasiet.” Ardit er ved at få sit store gennembrud med musikken, men festerne fylder også mere og mere. Så hvilken vej skal han gå?

tors 28. juli 2022 22:00 15

Hvem er Kesi?

Afsnit 3: Kesi skal i studiet med Don Stefano og Jens Ole McCoy ovenpå nedturen efter Ung Hertug. De to er fast besluttede på at få Kesi tilbage i gamet - de skal lave et hit! Og det kræver helt særlige metoder: Nyklippet hår, hvidt tøj fra top til tå, solbriller, masser af champagne, og en pult betrukket med læder i slangeskindsprint selvfølgelig.

Afsnit 4: Kesi skal lige til at gå på scenen til et vigtigt job - han skal spille til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Fra freestyle rapper til kongelig hofleverandør - det kan ikke blive større nu. Men pludselig bliver Kesi ramt af uheld, da han mister stemmen - og endnu større problemer lurer forude. Kan det lykkes Kesi vende tilbage til tronen?

ons 27. juli 2022 22:00 17

Hvem er Kesi?

Afsnit 1: 12-årige Oliver Kesi er på vej til en basketball-turnering på Nørrebro, men ikke for at spille. Han skal nemlig slås for den pige, han er forelsket i, men den rivaliserende bejler, der møder ham på slagmarken, er ingen andre end Benny Jamz: En joint rygende ung hiphopper, fuld af selvtillid og med en bøjle, som han bruger som grillz!

Afsnit 2: Kesi vælter ind ad døren til et vigtigt møde på sit nye pladeselskab. Han går direkte hen og lægger sig på bordet i mødelokalet, og mens et helt hold af hans nye chefer ser måbende til, begynder Kesi mødet. Han er ligeglad, for Kesi og BOC er de nye stjerner på den danske raphimmel, og intet kan stoppe ham nu - måske lige bortset fra ham selv.

tirs 26. juli 2022 22:00 19

Hvem er The Minds of 99?

Afsnit 4: Niels, Asger, Anders, Mikkel, Jacob og Louis står på Danmarks største scene. The Minds of 99 er i gang med at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, og drengedrømmen fra øvelokalet på Frederiksberg er gået i opfyldelse. Men det er ikke alle i bandet, der er glade.

Afsnit 5: Drengene er tilbage på Bornholm. De skal skrive ny musik. Men hvem er The Minds of 99 uden Mikkel? Giver det overhovedet mening at fortsætte?

Stemningen er trykket, og håbløsheden har sænket sig over Allinge, men så en morgen sætter Niels sig ved et keyboard og begynder at spille nogle akkorder…

man 25. juli 2022 22:00 6

Hvem er The Minds of 99?

Afsnit 1: Vennerne Niels, Asger, Anders, Mikkel og Jacob spiller setlisten igennem i et svedigt øvelokale på Frederiksberg. Musikken, ambitionerne og drømmen fylder alt i rummet: De skal være lige så store som Oasis. Og første skridt på vejen er en koncert på et plejehjem, hvor lønnen er 10 kasser sodavand.

Afsnit 2: De seks venner sidder rundt om bordet. Det er nu, de skal definere reglerne for deres nye musikalske eventyr: De må kun drikke kirsebærvin, bukserne skal være opsmøget, der skal hæves 6000 kr. i 50’ere, og musikken skal spille hurtigere end The Smiths. Stilen er punk og navnet: The Minds of 99.

Afsnit 3: The Minds of 99 står på scenen foran et tomt Forbrændingen i Albertslund og undrer sig over, hvor deres succes bliver af? Bandet er gået fra P3’s uundgåelige til at spille for tomme sale og tvivler på, om de kan rejse sig igen. Og vigtigst: få energien tilbage. For at finde svaret, tager de i sommerhus på Skarø - med en mango og en pose psykedeliske svampe i bagagen.

søn 24. juli 2022 22:00 23

Hvem er Hans Philip?

Afsnit 1: Hans Philip sidder i sin seng på sit mikroskopiske værelse mellem joypads, jointpapir og beskidt vasketøj. Han har ingen penge og ingen idé om, hvad han vil med sit liv. Men så smider hans ven Oliver en sang ud på YouTube.

Afsnit 2: Hans Philip har hørt, at man bare skal bruge fire akkorder - ikke mere - for at lave et godt nummer. Jens Ole kan godt fire akkorder og sammen laver de et nummer, der kommer til at definere en helt ny lyd i dansk musik.

Afsnit 3: Hans Philip sidder i en ny lejlighed, uden kæreste og uden sin musikalske partner-in-crime. Ukendt Kunstner er gået i opløsning. For første gang i fem år er han helt alene. Igen.

tors 9. juni 2022 22:00 4

Hvem er Benjamin Lasnier? 2:2

Teenagestjernen Benjamin er blevet fløjet til LA og Marokko med kæmpe verdensstjerner. Men har tabt det hele på gulvet igen. Så han sidder på sit drengeværelse og laver beats i underbukser, da rapperen Desiigner pludselig går live på instagram. Benjamin anmoder for sjov om at være med og dét bliver starten på det største eventyr i hans liv.

tors 2. juni 2022 22:00 8

Hvem er Benjamin Lasnier? 1:2

Den 13-årige Benjamin har det svært på sin nye skole, da hans kusine introducerer ham til et helt nyt socialt medie der hedder Instagram. Da en af hans følgere kort efter bemærker at Benjamin ligner Justin Bieber, går hans liv amok og pludselig står han med pladekontrakter og millioner af følgere.

tors 26. maj 2022 22:00 16

Hvem er Hans Philip? 3:3

Hans Philip sidder i en ny lejlighed, uden kæreste og uden sin musikalske partner-in-crime. Ukendt Kunstner er gået i opløsning. For første gang i fem år er han helt alene. Igen.

tors 19. maj 2022 22:00 12

Hvem er Hans Philip? 2:3

Hans Philip har hørt, at man bare skal bruge fire akkorder - ikke mere - for at lave et godt nummer. Jens Ole kan godt fire akkorder og sammen laver de et nummer, der kommer til at definere en helt ny lyd i dansk musik.

tors 12. maj 2022 22:00 11

Hvem er Hans Philip? 1:3

Hans Philip sidder i sin seng på sit mikroskopiske værelse mellem joypads, jointpapir og beskidt vasketøj. Han har ingen penge og ingen idé om, hvad han vil med sit liv. Men så smider hans ven Oliver en sang ud på YouTube.

tors 5. maj 2022 22:00 5

Hvem er Kesi? 4:4

Kesi skal lige til at gå på scenen til et vigtigt job - han skal spille til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Fra freestyle rapper til kongelig hofleverandør - det kan ikke blive større nu. Men pludselig bliver Kesi ramt af uheld, da han mister stemmen - og endnu større problemer lurer forude. Kan det lykkes Kesi vende tilbage til tronen?

Medvirkende: Oliver Kesi og Hennedub.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke, Bastian Bak og Ula Bach Hulgård.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 28. april 2022 22:00 8

Hvem er Kesi? 3:4

Kesi skal i studiet med Don Stefano og Jens Ole McCoy ovenpå nedturen efter Ung Hertug. De to er fast besluttede på at få Kesi tilbage i gamet - de skal lave et hit! Og det kræver helt særlige metoder: Nyklippet hår, hvidt tøj fra top til tå, solbriller, masser af champagne, og en pult betrukket med læder i slangeskindsprint selvfølgelig.

Medvirkende: Oliver Kesi, Mads Ebdrup og Don Stefano.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke, Bastian Bak og Ula Bach Hulgård.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 21. april 2022 22:00 12

Hvem er Kesi? 2:4

Kesi vælter ind ad døren til et vigtigt møde på sit nye pladeselskab. Han går direkte hen og lægger sig på bordet i mødelokalet, og mens et helt hold af hans nye chefer ser måbende til, begynder Kesi mødet. Han er ligeglad, for Kesi og BOC er de nye stjerner på den danske raphimmel, og intet kan stoppe ham nu - måske lige bortset fra ham selv.

Medvirkende: Oliver Kesi, Benny Jamz og Mads Ebdrup.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke, Bastian Bak og Ula Bach Hulgård.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 14. april 2022 22:00 6

Hvem er Kesi? 1:4

12-årige Oliver Kesi er på vej til en basketball-turnering på Nørrebro, men ikke for at spille. Han skal nemlig slås for den pige, han er forelsket i, men den rivaliserende bejler, der møder ham på slagmarken, er ingen andre end Benny Jamz: En joint rygende ung hiphopper, fuld af selvtillid og med en bøjle, som han bruger som grillz!

Medvirkende: Oliver Kesi og Benny Jamz.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke og Ula Bach Hulgaard.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 7. april 2022 22:00 9

Hvem er Jada? 3:3

Jada står i regnskabsafdelingen på sit arbejde på Johan Borups Højskole, da telefonen ringer. Det er hendes manager Martin, der på underspillet vis overbringer hende den største nyhed, hun til dags dato har fået: Hun skal åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Men hvad sker der så, når hun får at vide, at alting lukker ned; at koncerter og festivaler bliver aflyst på stribe? Kan hun holde modet oppe og blive ved med at lave det, hun elsker, når alting ser så sort ud? Og kommer der overhovedet mere musik?

tors 31. marts 2022 22:00 5

Hvem er Jada? 2:3

Jadas karriere kører på skinner, og med speederen i bund kaster hun sig hovedkulds ud i livet som popstjerne. Men det har en heftig pris, og hun bliver ramt af stress. Og hvad sker der så, når man er nødt til at sætte bremsen i lige dér, hvor man står overfor sit musikalske gennembrud og sit livs største drøm? Har hun tabt sin karriere på gulvet? Og får hun overhovedet flere chancer?

tors 24. marts 2022 22:00 5

Hvem er Jada? 1:3

Jada elsker at synge, og det udlever hun både hjemme i Bisserup, på vikingemarkeder, i sydsjællandske forsamlingshuse og på MGK.

Hun har netop startet bandet Jean D’Arc Stone, i håb om at kunne blive den popstjerne, hun er sat i verden for at være. Men hvordan går det, når hun og vennen Christian tropper uanmeldt op hos et af verdens største pladeselskaber for at bede om den pladekontrakt, som de uden tøven mener, de har fortjent?

tors 17. marts 2022 22:00 7

Hvem er Artigeardit? 2:2

Artigeardit er i studiet, det er morgen, og han har været vågen hele natten og lavet musik og festet. Pludselig ringer telefonen, og gennem tågerne forstår Ardit, at det er hans rektor i den anden ende med en klar besked: “Du er smidt ud af gymnasiet.” Ardit er ved at få sit store gennembrud med musikken, men festerne fylder også mere og mere. Så hvilken vej skal han gå?

Medvirkende: Artigeardit.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke, Stefan Rotovic Sørensen og Ula Hulgaard.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 10. marts 2022 22:00 5

Hvem er Artigeardit? 1:2

Ardit spænder alle muskler i sin krop for at få et ord ud af munden. Han hader at læse højt foran sine klassekammerater, for han stammer, og det gør ham både genert og stille. Så hvordan vil det gå Ardit, da han vælger at melde sig til DM i Børnerap?

Medvirkende: Artigeardit.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Sandra Mia Susgaard, Ragnhild Lemmeke, Stefan Rotovic Sørensen og Ula Hulgaard.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

tors 3. marts 2022 22:00 12

Hvem er The Minds of 99? 5:5

Drengene er tilbage på Bornholm. De skal skrive ny musik. Men hvem er The Minds of 99 uden Mikkel? Giver det overhovedet mening at fortsætte?

Stemningen er trykket, og håbløsheden har sænket sig over Allinge, men så en morgen sætter Niels sig ved et keyboard og begynder at spille nogle akkorder…

Medvirkende: Niels Brandt, Jacob Bech-Hansen, Asger Wissing, Anders Folke Larsen og Louis Clausen.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Ula Bach Hulgaard, Babak Vakili, Ida Skjerk, Nina Liv Bendstrup og Karen Straarup.

tors 24. februar 2022 22:00 6

Hvem er The Minds of 99? 4:5

Niels, Asger, Anders, Mikkel, Jacob og Louis står på Danmarks største scene. The Minds of 99 er i gang med at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, og drengedrømmen fra øvelokalet på Frederiksberg er gået i opfyldelse. Men det er ikke alle i bandet, der er glade.

Medvirkende: Niels Brandt, Jacob Bech-Hansen, Asger Wissing, Anders Folke Larsen, Louis Clausen og Mikkel Bech-Hansen.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Ula Bach Hulgaard, Babak Vakili, Ida Skjerk, Nina Liv Bendstrup og Karen Straarup.

tors 17. februar 2022 22:00 9

Hvem er The Minds of 99? 3:5

The Minds of 99 står på scenen foran et tomt Forbrændingen i Albertslund og undrer sig over, hvor deres succes bliver af? Bandet er gået fra P3’s uundgåelige til at spille for tomme sale og tvivler på, om de kan rejse sig igen. Og vigtigst: få energien tilbage. For at finde svaret, tager de i sommerhus på Skarø - med en mango og en pose psykedeliske svampe i bagagen.

Medvirkende: Niels Brandt, Jacob Bech-Hansen, Asger Wissing, Anders Folke Larsen og Louis Clausen.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Ula Bach Hulgaard, Babak Vakili, Ida Skjerk, Nina Liv Bendstrup og Karen Straarup.

tors 10. februar 2022 22:00 10

Hvem er The Minds of 99? 2:5

De seks venner sidder rundt om bordet. Det er nu, de skal definere reglerne for deres nye musikalske eventyr: De må kun drikke kirsebærvin, bukserne skal være opsmøget, der skal hæves 6000 kr. i 50’ere, og musikken skal spille hurtigere end The Smiths. Stilen er punk og navnet: The Minds of 99.

Medvirkende: Niels Brandt, Jacob Bech-Hansen, Asger Wissing, Anders Folke Larsen og Louis Clausen.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Ula Bach Hulgaard, Babak Vakili, Ida Skjerk, Nina Liv Bendstrup og Karen Straarup.

tors 3. februar 2022 22:00 5

Hvem er The Minds of 99? 1:5

Ungdomsvennerne Niels, Asger, Anders, Mikkel og Jacob spiller setlisten igennem i et svedigt øvelokale på Frederiksberg. Musikken, ambitionerne og drømmen fylder alt i rummet: De skal være lige så store som Oasis. Og første skridt på vejen er en koncert på et plejehjem, hvor lønnen er 10 kasser sodavand.

Medvirkende: Niels Brandt, Jacob Bech-Hansen, Asger Wissing, Anders Folke Larsen og Louis Clausen.

Vært: Pelle Peter Jencel.

Redaktion: Ula Bach Hulgaard, Babak Vakili, Ida Skjerk, Nina Liv Bendstrup og Karen Straarup.

tors 27. januar 2022 22:00 5

Hvem er MØ? 4:4

MØ er tilbage på Roskilde Festival. Denne gang på Orange Scene men med en helt anden følelse end sidst. Hun ved, at hun denne gang skal tage afsked med sit liv, som hun kender det, når koncerten er slut.

Medvirkende: Karen Marie Ørsted (MØ), Ronni Vindahl, Josefine Struckmann og DIPLO.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard og Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 19. januar 2022 22:00 5

Hvem er MØ? 3:4

Karen sidder i et underjordisk studie i Las Vegas sammen med DIPLO og hans folk, der bliver ved med at rette i den tekst og melodi, Karen har skrevet. Det er nu, de skal i mål med Lean On efter at have arbejdet på sangen i næsten et år.. samtidig mærker Karen signalerne fra sin krop, der snart ikke kan tournere mere.

Medvirkende: Karen Marie Ørsted (MØ), Ronni Vindahl og DIPLO.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard og Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 12. januar 2022 22:00 6

Hvem er MØ? 2:4

Karen har lige spillet koncert på Roskilde Festival for første gang og for tusindvis af mennesker. Det er ikke til at fatte, og det bliver ikke større. Men lige om hjørnet venter en endnu vildere oplevelse, der sender Karen selvsikkert afsted mod stjernerne.

Medvirkende: Karen Marie Ørsted (MØ), Ronni Vindahl og Melanie C.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard og Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

ons 5. januar 2022 22:00 4

Hvem er MØ? 1:4

Lidt udenfor Odense i den lille landsby Ubberud bor Karen. En helt almindelig pige med et ualmindeligt stort talent, der en dag skal tage hende med på et af Danmarks største musikeventyr. Men det aner hun ikke. Hun ved bare, at hun elsker Spice Girls.

Medvirkende: Karen Marie Ørsted (MØ) og Josefine Struckmann.

Redaktion: Pelle Peter Jencel, Ula Bach Hulgaard, Ida Skjerk, Sandra Mia Susgaard og Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

man 27. juli 2020 23:03 38

Hvem er Hugo Helmig?

Før man hørte en tone af hans musik, var Hugo Helmigs liv allerede en god historie. En af dem både ugeblade, aviser og musikmedier elsker at fortælle. Om at være søn af et dansk musik-ikon og en supermodel, og vokse op som en del af en helt speciel familie.

Men Hugo vil selv skrive sin historie. Definere sig selv som mere og andet end et efternavn.

Det her er fortællingen om en 19-årig aarhusiansk dreng, der gennem sin musik, skriver sig igennem sit livs krise, synger sig direkte ind på landets hitlister og hele tiden spørger sig selv: Hvem Er Hugo Helmig?

Tilrettelægger: Ula Bach Hulgaard.

Vært: Pelle Peter Jencel.

man 13. juli 2020 23:03 46

Hvem er Volbeat? 3:3

Volbeat har spillet endnu en udsolgt koncert. Michael går af scenen. Han lever drømmen! Men den tomme whiskey-flaske i hans hånd afslører, at det kun er på overfladen.

søn 12. juli 2020 23:03 26

Hvem er Volbeat? 2:3

Michael er træt af metal-miljøets mange regler. Ingen skal bestemme over hans musik! Så han ringer til sin ven og beder ham støve de gamle trommer af. For nu skal de spille musik uden regler. Og bandet - dét skal hedde Volbeat.

tors 9. juli 2020 23:03 31

Hvem er Volbeat? 1:3

Michael sidder på sin seng i børneværelset. På grammofonen ligger en plade, som han har snuppet fra sin onkel. Tre toner slås an og med ét har Michael overgivet sig til mørkets magter.

man 6. juli 2020 23:03 18

Hvem er Hans Philip? 3:3

Hans Philip sidder i en ny lejlighed, uden kæreste og uden sin musikalske partner-in-crime. Ukendt Kunstner er gået i opløsning. For første gang i fem år er han helt alene. Igen.

søn 5. juli 2020 23:03 21

Hvem er Hans Philip? 2:3

Hans Philip har hørt at man bare skal bruge fire akkorder - ikke mere - for at lave et godt nummer. Jens Ole kan godt fire akkorder og sammen laver de et nummer der kommer til at definere en helt ny lyd i dansk musik.

tors 2. juli 2020 23:23 21

Hvem er Hans Philip? 1:3

Hans Philip sidder i sin seng på sit mikroskopiske værelse mellem joypads, jointpapir og beskidt vasketøj. Han har ingen penge og ingen idé om, hvad han vil med sit liv. Men så smider hans ven Oliver en sang ud på Youtube.