Kattepinen

Dette program er blevet sendt 20 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 13. oktober 2022 10:00 25

Farvel og tak for denne gang

I dag er en sorgens dag. Kattepinen lukker og slukker - men de sidste problemer er ikke løst, så vi klør på med, det vi gør bedst:

Simon vil gerne spørge hende, han ses med, om de skal være kærester - og hvordan skal han så gøre det, uden at det bliver “pladderromantisk”?

Den sidste lektion i, hvad man ikke skal gøre, leveres af Mathias, som havde sneget sig ind for at skide i et omklædningsrum, da det pludselig blev fyldt med 13-årige piger.

Til sidst vil Lea gerne vide, hvordan hun og hendes forlovede kommer videre fra utroskab i forholdet?

Og det var det, kære venner! Tak for jer og tak for denne gang.

ons 12. oktober 2022 10:00 23

“Du kan have den stiveste pik og være den dårligste elsker”

Denne omgang Kattepinen er en særudgave - det skal nemlig udelukkende handle om SEX!

Vi råber lidt højt for P3’s nye programrække “Sex med P3”, og i samme anledning har vi fornemt besøg af sexolog og sygeplejerske Bjorn Dotzauer (altså en vaskeægte sexpert - hallo!).

Vi kommer godt omkring emner som: Samtaler om prævention, at slippe kontrollen, analsex, sex- og pornoafhængighed, kommunikation omkring tiltrækning, mellemkød der revner, og medicin der påvirker erektion og orgasme.

Det bliver drøn frækt, super hjælpsomt og enormt lærerigt!

tirs 11. oktober 2022 10:00 27

“Så kan du bare klap kebabben!”

I dagens udgave har vi i sandhed både store og små kattepiner. Vi skal fra drillerier på arbejdet til temperatursproblematik på en arbejdsplads. For Lucas bliver altid kastet under bussen af sine to gode kollegaer, og hvordan siger man fra, når man altid er joken i gruppen? Tim og Line er henholdsvis en frossenpind og en varme-Jan, men hvem skal give sig på arbejdspladsen, hvor den perfekte temperatur ikke findes? Og så slutter vi programmet af med en trist nyhed!

man 10. oktober 2022 10:00 24

“Jeg er sygt bange for at ende på Anders Hemmingsen”

Pandoras juleæske er åben, og der vælter kattepiner ud af den. Vi har Frederik med, som rigtig gerne vil holde jul med sin kæreste - men hvilken familie skal de så holde det hos?

Mille tager ejerskab over sin fortælling om den KATastrofale beslutning, hun tog, om at synge højlydt i bilen med vinduerne rullet ned, hvilket medførte, at hun blev filmet, da hun holdt for rødt. Du hørte det her, før du så det på internettet!

Og så er Thomas rigtig meget i tvivl om, hvorvidt han skal fortælle sin nye flirt, at han altså har været kærester med hendes kollega i 5 år, og at det endte rigtig dårligt.

tors 6. oktober 2022 10:00 27

Dårlig namedropping og rekord mange hverdagseksperter

Nogle ting skal fordeles lige - sol, vind og forfester. Og netop det sidste er ikke tilfældet i Helenes venindegruppe, hvor det altid er de samme 2, der lægger hus til og arbejdstimer i arrangementet. Hvad kan Helene gøre?

Så ringede Leo ind med historien, om dengang han var involveret i en andens KATastrofale beslutning om noget lidt tilfældig namedropping - det skal man altså være forsigtig med!

Til sidst er Anders og hans forældre uenige om hans valg af uddannelse, men han er i tvivl om, hvordan og hvorvidt han kan sige til dem, at han vil skifte. En kattepine, der sætter en slags rekord for antal af hverdagseksperter, der melder ind med gode råd og opbakning til hovedpersonen!

ons 5. oktober 2022 10:00 20

Så blev det alligevel jul i år

Penge mellem kærester er et ta’ selv bord af mulige konflikter, og dem vil Alexandra gerne komme i forkøbet. Hendes kæreste skal flytte ind hos hende, i lejligheden som hun ejer - så hvor meget skal hun kræve af ham i husleje?

Og så lærer vi følgende af Ronnis KATastrofale beslutning: Du skal ikke skue hunden på hårene - og du skal ikke give vinkortet til en blind person.

Til sidst ringer de søde juleklokker tidligt i år! Magnus er havnet i en kattepine, for han ved ikke hvor, hvordan eller med hvem, han skal holde juleaften - vi får hul igennem til et par jule skytsengle, for søde Maj og Mie har rigtig gode løsninger.

tirs 4. oktober 2022 10:00 26

Sure tæer i strømpebukser

Æv, bæv bussemand, Kathrine har sure tæer i saftevand. Eller, i sine nye støvler - og hvad filan gør hun så, når hun er på besøg hos folk, hvor skoene skal af?

Patrick tog den KATastrofale beslutning først at lære sin hund selv at åbne døre, og så efterfølgende ikke at fortælle det til mormor, da hun skulle passe den. Behøver vi at sige, at den stak af?

Og til sidst har vi Victor med, der, som så mange andre, savner råd til, hvordan man begår sig på datingmarkedet anno 2022.

man 3. oktober 2022 10:00 25

Et rigtigt løgne-program

Disclaimer: Dagens program ender lidt ufrivilligt ud med et løgne-tema.

Ditte og Lauras forældre er trætte af altid at være dem, som skal køre pigerne og deres venner rundt. Er løsningen en lille hvid løgn? Det kan vi selvfølgelig ikke have siddende på os at have foreslået, men det kan I!

Vi hører om Lisas KATastrofale løgn - at sige til sin far, at hun var hos en veninde, når hun i virkeligheden var hos en fyr.

Til sidst vil Line gerne høre, hvorvidt hun kan lyve om at have brugt bagemix i hendes hindbærmuffins til svigermors fødselsdag, for nu vil svigerinden gerne have opskriften.

tors 29. september 2022 10:00 26

Kampen om gryderne og den billige BMW

Det er så yndigt at følges ad - og at flytte sammen. MEN! Det er også en rod til uenigheder om, hvis ting hjemmets skabe skal fyldes ud med. Tobias og hans kæreste holder fast på hver deres sæt potter og pander, så hvilke skal ud, og hvilke skal blive?

David ringede ind med en KATastrofal beslutning, der endte med en bil i brand, hvor vi kan konstatere: 10.000,- er for billigt for en BMW.

Morgenstund har guld i mund - medmindre den starter ufrivilligt tidligt. Laura vækkes hver morgen kl. 6.30 af sin overbo, der hører nyhederne på fuld skrue. Kan Laura sige noget?

Og så slutter vi på en opdatering fra Niklas og hans kollegiale forelskelse!

ons 28. september 2022 10:00 26

Hey I’m here to party

Skal man rykke på en forelskelse, når det gælder en kollega, eller skal man værne om den professionelle relation? Svaret til Niklas er klart og kontant!

Kim havde engang fusket lidt med noget kørekort, det viste sig at være en rigtig dyr KATastrofe.

Thomas skal til firmafest og er i tvivl om, hvorvidt hans outfit skal følge kontorets uskrevne dresscode, eller signalere “hey I’m here to party” - vi lander på et skønt kompromis, og Thomas beslutter sig for at lytte til hverdagseksperterne.

tirs 27. september 2022 10:00 25

Postkassesprængning er en sommeraktivitet

I dagens program hjælper vi først Kamilla, som sidder fast i en jobsøgningsklemme - hvordan bærer man sig ad, når det ikke står skrevet i stjernerne, hvad man skal bruge sin uddannelse til?

Og så lærer Dannis KATastrofale beslutning os følgende lektie: Hvis du skal springe naboens postkasse, så gør det om sommeren.

Morten deler igen ud af sig selv og de komplekse problemer, der huserer i parforholdet derhjemme - for er det okay at sidde med bar røv og risikere bremsespor i en ny, lys sofa?

man 26. september 2022 10:00 25

Når pøllebussen banker på

Kattepinen har rejst sig fra sygesengen, og der er, også denne uge, problemer, som skal løses. Vi lægger fra land med en Tinder-skeptiker og samler jeres erfaringer for til sidst at besvare spørgsmålet: Tinder eller ej?

Michaels KATastrofale beslutning lærer os alle en vigtig lektion: Når pøllebussen banker på, så tager du ikke i supermarkedet.

Vi runder af med, hvorvidt Charlotte, som viser sig at være producer Sebastians kæreste, bør klage over servicen på dyre cafeer - og her er Sebastian farvet, for han nyder godt af goderne, der følger med hendes Karen-tendenser.

man 19. september 2022 10:00 26

Når de siger “eat eat”, siger man “no thank you”

Det er en ny uge i Kattepinen, og dagens første hovedperson er Oliver, som er i tvivl om han skal lægge en ordentlig røvfuld penge i en skiferie med vennerne, eller beholde dem på opsparingen til et højskoleophold.

Og så har Anders truffet en fuldstændig KATastrofal beslutning om at spise en rotte i junglen i Thailand - når de siger eat eat i junglen, siger man altså no thank you.

Til sidst har Emils flyskræk sat ham i en rigtig klemme på arbejdspladsen, for hvordan fortæller han chefen, at han altså ikke er mand for en business tur til Tyrkiet?

tors 15. september 2022 10:00 25

Som at blive slikket i ansigtet af en hund

Her i ugens sidste omgang af kattepinen står den i første runde på parforholdsproblemer, og en situation som mange måske kender: Amalies kæreste smider sit vasketøj OVERALT.

Så hører vi om og lærer naturligvis af en række KATastrofale beslutninger - f.eks. Helene som overvurderede egne evner til trickshot med en bowlingkugle.

Og så fejrer vi vores allesammens Tinders 10 års fødselsdag - et stort tillykke skal lyde herfra! Vi gør det med en rigtig dating-kattepine, for Annes nye flirt kysser som en hund, og det skal hun ikke nyde noget af.

ons 14. september 2022 10:00 25

Katten Karina og computerkæresten

Hvad gør man ved en kattekaldende nabo, og hvordan får man sin kæreste revet væk fra sin gamer-computer? Det er nogle af de kattepiner, vi hjælper med i dag - kompromis og konflikthåndtering er nøgleordene.

Vi hørte også fra både Allan og Jahan, som begge har taget katastrofale beslutninger om henholdsvis at undlade afbestillingsforsikring og ikke at lytte til lægen, hvor de i den grad manglede gode råd, men som vi heldigvis kan lære en masse af.

tirs 13. september 2022 10:00 26

Hjerneædende amøber og et flyvende bilhjul

I dagens omgang Kattepinen bliver det først lidt personligt - Kathrine havde nemlig brug for inputs og tanker fra lytterne, angående en tatovering hun overvejer.

Herefter behandlede vi, hvad der bedst kan betegnes som en kilde til splid i mange parforhold: Den gode gamle snorken. Nannas kæreste snorker - hvad skal hun gøre?

Og så sugede vi læring til os fra en række af jeres KATastrofale beslutninger - der er jo ingen grund til, at andre begår samme fejl.

man 12. september 2022 10:00 8

Sæt pris på dine ansatte - sæt pris på dine one-night stands

Det er en ny uge i Kattepinen, og der er nye kniber på tapetet.

Vi diskuterede først, hvorvidt man bør dyrke sport, nærmere bestemt padeltennis med sine kollegaer.

Herefter blev snakken lidt mere alvorlig, for hvad er egentlig utroskab, og hvordan forholder man sig, når det rammer en bekendt?

Til sidst var der indretningsråd til Morten og hans kæreste, som var uenige om, hvorvidt TV’et skulle hænge på væggen eller stå på et stativ. Som Shakespeare ville have sagt: To væg-ophæng or not to væg-ophæng.

tors 8. september 2022 10:00 27

Katte på p-piller er sindssyge

Tiden er inde til ugens sidste omgang Kattepinen.

I dag havde vi programmets første katte-kattepine med! Ida fik gode råd til at slippe af med fremmede katte fra både jer og katteeksperten Michelle Garnier. Kaffe og citron kan være hemmeligheden.

Så kom vi omkring en rigtig yndlingsfølelse: forelskelse - for hvornår ved man, om den rigtige er der?

ons 7. september 2022 10:00 27

Lad døren stå på klem

Det er endnu engang blevet tid til at hjælpe jer ud af jeres kattepiner.

Vi samlede op på mandagens frikadelle-klemme sammen med Annika og fik overrakt alle jeres bud på et ny titel til frikadelle-tirsdag. Spoiler alert: Vi har fundet et nyt, knaldgodt navn!

Dagens anden kattepine var altså ‘skide’ svær, for her var en anonym kollega i tvivl om reglerne for toiletbesøg på arbejdspladsens fælles toilet - lukker man døren efter sig, når man er færdig med at lave nr. 2, eller lader man den stå på klem så lugten kan sive ud?

Sidst, men ikke mindst, navngav I en baby! Så stort tillykke til Mateo med det nye efternavn.

Og SÅ er der en stor afsløring til sidst!!!

man 5. september 2022 10:00 26

Ella Bella snup en frikadella

Det her er verdenspremieren på Kattepinen - og velkommen til!

Sofia ville have hjælp til at overtale sin kæreste til, at han også synes, det var en god ide, at hun fik piercing nr. 27. Eller 28. Eller var det 29? Både lyttere og ekspert i psykologisk manipulation havde piercende gode råd.

Annika stod i en decideret frikadelle-pine. For hvad gør man, når man på arbejdet har frikadelle-tirsdag, men hader navnet - man skal bede om det nyt. P3’s lyttere havde i den grad kreative bud til Annika.