Laboratoriet på P3

Dette program er blevet sendt 4 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

P3 blander en række nøje udvalgte væsker, ideer, materialer og værter for - efter bedste alkymistiske forskrifter - at forædle din søndag aften til en endnu ukendt blanding af original, rørende, komisk, hårdtslående og vedkommende radio.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
søn 28. januar 2024 20:00 29

Farvel og tak!

Det er sidste gang for nu, at Alida hopper i Laboratoriet. Der er fuld smæk på musikken! Motivationssoundtracket rundes af, og der bliver snakket om nye navne både på Roskilde Festival og Coachella. Desuden prøver P4-vært og Melodi Grand Prix ekspert at overtale Alida til at kunne lide konceptet. Sidst i programmet bliver der sendt god karma og motivation din retning med hjælp fra musikere.

Medvirkende: Anders Ugilt.

søn 21. januar 2024 20:00 30

Soundtrack, Shenseea og shoppingmusik

I Laboratoriet får musikken en kærlig og hård hånd. I denne uge sammensætter Alida Blakaj det perfekte motivationstrack med jeres hjælp og ser frem mod festivalsæson - men i denne uge er det ikke alene. Der er glædeligt besøg af P3-vært Kasper Reippurt, som skal lege med. Samtidig er Drake blevet kaldt for shoppingmusik, et koncept som lige skal udforskes. Hun uddeler også en omvendt treo - lyt med for at høre, hvordan det lige foregår! Der er spandevis af god energi og en masse charme, så du på bedste vis kommer igennem en kold og stormfuld januar.

Vært: Alida Blakaj.

Medvirkende: Kasper Reippurt.

søn 14. januar 2024 20:00 32

Rammstein og Roskilde Festival

I Laboratoriet får musikken en kærlig og hård hånd. I denne uge sammensætter Alida Blakaj det perfekte motivationstrack med jeres hjælp og ser frem mod festivalsæson. Samtidig uddeler hun også en omvendt treo - lyt med for at høre, hvordan det lige foregår! Der er spandevis af god energi og en masse charme, så du på bedste vis kommer igennem en kold og stormfuld januar.

Vært: Alida Blakaj.

søn 7. januar 2024 20:00 32

Ali is in the house!

Alida Blakaj aka Ali er den første, der træder ind i the Lab på P3.

Forsøgslisten er lang, ventetiden altid kort!

Hun udfordrer dig på musikformidlingen og spiller de fedeste numre lige til din søndag aften. Der er spandevis af god energi og en masse charme, så du på bedste vis kommer igennem en kold og stormfuld januar. Hjælp med at sammensætte det fedeste soundtrack, og rund din uge smukt af.