Drømmeholdet

Dette program er blevet sendt 93 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Vi får din største drøm til at gå i opfyldelse… og hvis ikke vi kan komme helt i mål, så gør vi alt for at komme så tæt på som muligt. Hverdage 9-12 sætter alle P3’s lyttere og vært Nicolas Kaiser sig for at gøre en forskel i dit liv og opfylde din drøm.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 27. maj 2024 09:03 45

Smadre-porcelæn-drøm, mumie og forlystelses-hypeman

Du har den der lidt skøre drøm, har du ik’? Den skal vi høre! Send den til p3drommer@dr.dk.

Musselmalet, riflet, blå mega. Du kender dem, Maiken hader dem. Hun hader faktisk alt Royal Copenhagen, og derfor drømmer hun om at smadre en masse Royal Copenhagen med et bat.

15-årige Valdemar drømmer om at få en mumie på sit værelse. Det bliver selvfølgelig lidt af en opgave. Vi skal have godkendelse fra mor, viden fra Glyptoteket og en lørdags-kylling?

Til sidst drømmer Michelles kæreste om at være hypeman i en forlystelse. Derfor ringer Michelle ind, med en uvidende kæreste på medhør.

fre 24. maj 2024 09:03 45

Næsten Niels Brandt, Lars-tattoo og frækt hunde-shoot

Du drømmer om noget helt sygt. Det kan vi se på dig. Så hvad er det? Send det til p3drommer@dr.dk.

Katrine skal giftes, og derfor vil hun gerne overraske sin forlovede med en helt speciel optræden under brudevalsen. Hun vil nemlig danse brudevals til ‘Hurtige hænder’, men den skal synges, live af selveste Niels Brandt… eller måske bare en, der lyder som ham.

Liv og hendes veninde Amalie ser altid Badehotellet, når de er fulde. Og det er især på grund af Lars Ranthe. Derfor vil de gerne have lavet en tatovering af netop ham.

Til sidst kalder Drømmeholdet ud efter fotogene hunde i København. Liv holder nemlig surprise-polterabend for sin veninde, og her skal hun overraskes med et frækt fotoshoot med hunde.

tors 23. maj 2024 09:03 44

Bautasten, jazz-egeren og Post Malone

Det regner udenfor studiet, men ikke med din drøm. Send den til p3drommer@dr.dk - husk dit telefonnummer.

Jesper fra Flemming drømmer om en stor bautasten til baghaven. Behøver den nærmere forklaring? Det tænker vi ikke.

Andreas mangler også noget til indretningen, og dette er muligvis endnu mere skørt. Han drømmer nemlig om et udstoppet egeren med jazzhands.

Vi føler os stadig ikke udfordrede nok, så vi beslutter os for at gå efter en umulig drøm, som lytterne stemmer om. Det bliver Thomas, som drømmer om at spille Magic Cards med Post Malone.

ons 22. maj 2024 09:03 42

Skovmaskine, Kugledyne-Lars og låne-skildpadde

Vi drømmer om dig hver nat. Altså ikke dig, men din drøm. Vi har bare glemt den, når vi vågner. Så mind os lige om den på p3drommer@dr.dk.

Sille er lidt træt af at høre på sin mands drøm. Han har nemlig altid drømt om at køre i en skovmaskine, og eftersom de bor omringet af skov, bliver drømmen fortalt dagligt. Derfor har Sille kaldt ud til Drømmeholdet.

Du kender dyne-Lars, men nu er det kugledyne-Lars, du skal kende. Lars er indehaver af Kugledynehjælpen, som laver gratis kugledyner ud af brugte deodorant-kugler til dem, der bliver afvist af kommunen. Drømmeholdet kalder alle, der vil hjælpe med projektet!

Til sidst vil My gerne passe en skildpadde henover sommeren.

tirs 21. maj 2024 09:03 43

Store terninger, 250.000 kuglepenne og sports-regnebueflag

Du er så dejlig, når du sidder der og sender din drøm ind til p3drommer@dr.dk - og du husker jo selvfølgelig dit telefonnummer!

Erik skal flytte hjemmefra, og derfor står han og mangler lidt at pynte lejligheden med. Og Erik ved præcis, hvad det skal være. Han har nemlig altid drømt om et eksemplar af de store Danske Spil-terninger, der hænger på tanker og i kiosker.

Hans har samlet på kuglepenne i 50 år. Han er efterhånden indehaver af over 250.000 kuglepenne, men der er især én, der mangler. Nemlig en kuglepen fra Kongehuset.

Til sidst har Jørn lavet noget meget flot og stort, både i bogstavelig og overført forstand. Han har nemlig forenet sport og inklusion, i form af et regnbueflag lavet ud af sportstrøjer. Det skal op at hænge et sted!

fre 17. maj 2024 09:03 45

Lagkageoplukker, surprise og citronmåneholder

Så blev det fredag, og du skal på weekend. Men først skal vi have din drøm! Send den til p3drommer@dr.dk.

Niklas vil have bajer med drengene. Mange bajere. En hel kasse faktisk. Men de skal åbnes på en gang. “Hvordan?” tænker du. Med en vaskeægte lagkageoplukker selvfølgelig. Vi skal have fat i den oplukker, de har i Polle Fiction. Drømmeholdet kalder FYN..Fyn..fyn..fyn.

Vores praktikant har fødselsdag i morgen, og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen.

Simon drømmer om en citronmåneholder, og derudover skal vi tjekke ind på TDC-tårnet, hvor Stef er oppe for at drikke en øl med sin kæreste.

tors 16. maj 2024 09:03 41

Mystisk kylling i karry, ridderkåring og 21.000 søpindsvin

Uuuh, vi vil så gerne have din drøm! Send den til p3drommer@dr.dk - husk dit telefonnummer.

Slagelsevej. Næstved. Året er 2012, det er bedre tider. Hvorfor? Fordi Kina Cafeteria og Grill var åbent, og Anja kunne få sin kylling i karry. Men alting har en ende. Anja er flyttet fra Næstved, og Kina Cafeteria og Grill er lukket. Vi skal have skaffet den kylling i karry til Anja, men det viser sig at blive en hæsblæsende rejse. Ejeren er forsvundet fra jordens overflade. Ingen har set ham, men alle har hørt rygter.

Johnnys weekender bliver brugt i rustning og svær, for Johnny er nemlig ridder. Eller det er han jo så ikke helt, og derfor drømmer han nu om at blive slået til ridder, helt officielt.

Til sidst vil Nikolaj have Danmarks største samling af søpindsvin.

ons 15. maj 2024 09:03 45

Maler-jingle, svin og hurtige togskinner!

Vil du høre vores drøm? Vores drøm er din drøm! Send den til p3drommer@dr.dk - husk dit telefonnummer!

Allan har åbnet et malerfirma, og nu mangler han en jingle. Du ved en af dem der, hvor alle kan dem! Find jingle-evnerne frem og skab catchy toner med Drømmeholdet.

Frederikke drømmer om at blive svinedyrlæge, og derfor vil hun gerne finde sådan én, som hun kan få lov til at følge for en dag. Det er jo ikke hver dag vi får en svinedyrlæge-drøm, og derfor må vi jo kalde alle grisefester og svinestier.

Julie drømmer om at få et stykke jernbaneskinne, og det er åbenbart det nemmeste for Drømmeholdet. Derfor kan vi nok også liiige nå at finde en OL-trøje fra Mads P, til Michael.

Nyd din solskinsdag med Drømmeholdet!

tirs 14. maj 2024 09:03 42

Dahlgårds Tivoli, telefon i Tornadoen og drøm om feedback

Det er simpelthen utroligt, vi skal tage den her igen. Vi skal altså bruge din drøm kammerat! Send den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

“Går man i byen, så står man op om morgen”, er en af de ting du lærer og lever efter, hvis du ligesom Lasse er fan af Dahlgårds tivoli. Dagens drøm er derfor en Dahlgårs Tivoli-jakke.

Charlie har været i Tornadoen på Bakken, men kom ud derfra en telefon fattigere. Den vil han have igen, og det er der jo kun en mand, der kan hjælpe med! Morten Messerschmidt selvfølgelig.

Christines bror laver musik, han tør bare kun vise det til hende. Christine ved godt, hun er lidt farvet af at være hans søster, så hun drømmer om at en rigtig producer vil give ham ægte feedback.

man 13. maj 2024 09:03 43

Påfugle-æg, stjålne medaljer og picnic på Sprogø

Det er en lille smule svært at opfylde din drøm, når du ikke har sendt den. Send den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

Mads og hans børn vil gerne have påfugle i haven. Mads’ hustru vil ikke så gerne have påfugle i haven. Så nu har Mads ringet til Drømmeholdet for at skaffe påfugle-æg… Så de kan få påfugle i haven.

Bagefter er Viktor igennem med en bøn på vegne af sin gudfar. Han hedder Arne Nielsson og er tidligere dansk kanoroer. Arne har haft indbrud, og selv om han selvfølgelig gerne vil have alle hans ting igen, er der kun én ting, han beder om. Nemlig alle hans OL-medaljer. Drømmeholdet kalder alle kriminelle: “BRING THEM BACK!”.

Til sidst drømmer Mathias om at kunne give sin kæreste noget, hun virkelig drømmer om, nemlig en picnic på Sprogø.

ons 8. maj 2024 09:03 42

Krage-dak og forsvunden 70’er bil

Sikke en dejlig dag at læse din drøm på! Send den til p3drommer@dr.dk - husk dit telefonnummer.

Bjarkes datter skal konfirmeres på søndag, og det har givet Bjarke en idé. Som 4-årig synger hans datter en hjemmelavet krage-sang, og den vil Bjarke nu have remixet, dak-style.

Samanthas mand elsker gamle biler. Samantha synes egentlig ikke, de skal købe en til, men han vil så gerne købe en Mercedes /8. Samantha har til sidst måtte sige ja, men har alligevel givet et benspænd. Han må købe bilen, det skal bare være PRÆCIS dén hendes farmor og farfar havde i 70’erne.

Sikke en skattejagt!

Til sidst skal vi tjekke ind med Estefania fra i går, vi har nemlig fået en opdatering på drømmen om en øl på toppen af TDC-bygningen.

tirs 7. maj 2024 09:03 44

Urge-sodavand, brugt bænk og øl på tårnet

Hvad er din sjoveste drøm? Send den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

Hvad er gult, smager af skater-energi og giver dig en trang til at hælde bunden i vejret og tømme flasken? Kan det være? Tænker du. Ja det kan det. Dagens første drøm handler om 90’ernes kult-sodavand: URGE.

Stephanie vil have den tilbage, og hun er IKKE alene. Indbakken vælter. Alle vil have Urge!

Svend drømmer om en bænk. En københavner-bænk. Noget der åbenbart er tæt på umuligt - især når Svends kæreste ringer ind.

Til sidst vil Estefanias kæreste op på taget af TDC-tårnet og drikke en øl. Er det muligt? Er det livsfarligt? Lyt med på Drømmeholdet.

man 6. maj 2024 09:03 43

Mormor på D’Angle og Drømmeholdets største fødder?

Vi er så forvirrede. Vi kan jo se dig sidde der med din drøm. Så hvorfor sender du den ikke til p3drommer@dr.dk? Husk dit telefonnummer!

Lauras mormor fylder 90 år lige om lidt. Og hun har en rigtig luksusdrøm. Hun drømmer nemlig om en nat på d’Angleterre. Laura vil gerne sikre sig pladsen som mormor Ingers yndlingsbarnebarn, og derfor må Drømmeholdet jo selvfølgelig træde til.

Og så skal vi til en kæmpe drøm. Den største størrelse drøm vi har haft, nærmere bestemt str. 52. Det er nemlig dén skostørrelse, dagens lytter Mikkel bruger. Mikkel ligger dog skadet lige nu. Hans fodboldstøvler er nemlig for små, fordi det åbenbart er umuligt at skaffe fodboldstøvler i str. 52? Start din uge ud med Drømmeholdet!

fre 3. maj 2024 09:03 43

Spring fra Operaen og kidnappede gymnasiepiger?

Stop! Stands! Inden du går på weekend, skal vi simpelthen have din drøm og dit nr.! Send det til p3drommer@dr.dk.

Clement vil hoppe ud fra Operaen. Okay, det lød lidt sygt. Bare rolig, han elsker high diving og vil gerne hoppe fra et højt sted… Og lande i vandet, selvfølgelig.

Vi bliver i de høje himmelstrøg, når vi ringer til Drømmeholdets sexgud, bedre kendt som Mormor Inge.

Og så skal vi til den gruppe gymnasiepiger, der uvidende bliver fragtet ind studiet med bind for øjnene. Pigerne må ikke komme til galla, fordi de, LIGESOM ALLE ANDRE, har drukket en øl på deres studietur. Det kan Drømmeholdet simpelthen ikke acceptere. De skal overraskes og feste - Drømmeholdet-syle.

Glædelig fucking weekend!

tors 2. maj 2024 09:03 41

2-årig togfører, hæklede ponchoer og tysk drøm

Vi drømmer om din drøm. Og dit telefonnummer. Direkte i vores indbakke til P3drommer@dr.dk.

Drømmeholdets yngste drømmer er med os i dag. Han hedder Elith, er 2,5 år og kæmpe togentusiast. Elith vil prøve at være lokomotivfører, og det er jo ikke lige det nemmeste for en 2-årig.

Thea kan ikke hækle, men hun skal bruge to hæklede ponchoer til at genskabe et børnebillede af hende og hendes lillesøster.

Sagen Sie uns Ihren Traum, Marwin! Drømmeholdet er nået til Tyskland. Marwin hører Drømmeholdet for at træne sit dansk. Derudover er han stor fan af det danske atletiklandshold og drømmer om at tale med en af sine idoler. Schönen Donnerstag wünscht Drømmeholdet!

ons 1. maj 2024 09:03 42

Kage til 300 børn og en missing SIF-støvle

Solen skinner, men den ville altså skinne mere, hvis vi havde din drøm! Send den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

Vi kører fuld Silkeborg-edition i dagens afsnit. I går kom Nicolas til at love kage til 300 børn på Th. Langs Skolen. Det er altså en stresset Nicolas, der i dag må kalde ud til Drømmeholdet efter kage-hjælp.

Vi bliver i Silkeborg, når vi skal opfylde Michaels drøm. Han er nemlig kæmpe SIF-fan.

Efter en kamp i 2016 kaster daværende midtbanespiller Emil Scheel sine støvler ud til publikum. Michael griber den ene og leder altså nu efter den anden.

Drømmeholdet kalder Silkeborg - lyt med!

tirs 30. april 2024 09:03 43

Fra Bryggen til Silkeborg på under 3 timer!?

Hvilken drøm er du den eneste i verden, der har? Send den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

Vi starter lige på og hårdt i dag. Vi er nemlig under tidspres. Det er noget med en passionskage, en vandflyver og en tur til Silkeborg.

På papiret er drømmen umulig, men den slags lader vi os jo ikke påvirke af. Hele Drømmeholdet er med, når vi skal til vands, til lands og i luften i forsøget på at opfylde Julies største ønske. Som programmet skrider frem, bliver det vildere og vildere, og større og større. Lyt med!

man 29. april 2024 09:03 44

Subway-sæder, høj energi, brandbil og hemmeligheder

Det er dog utroligt med dig, altså! Vi skal altså bruge din drøm og dit nummer. Lige nu. Sæt i gang. P3drommer@dr.dk.

Eske leder efter et 90’er subway-sæde fra New Yorks metro.

Linjen er død, men det er energien fandme ikke.

Derfor skal vi direkte videre til mere fed energi. Nemlig alle dem, der lever drømmen lige nu.

Tobias drømmer også om at leve drømmen. Og det kan kun ske, hvis han får lov til at køre i en brandbil i Taastrup.

Til sidst bliver det hemmeligt. Det eneste, vi kan sige, er, at vi i morgen skal bruge en, der skal fra København til enten Aarhus eller Silkeborg i morgen.

Fyr ugen i gang med Drømmeholdet!

fre 26. april 2024 09:03 43

Sunny Beach, fræk viking og Flemming Møldrup-tattoo

Lige inden du smutter på weekend, så send os lige din drøm og dit telefonnummer: p3drommer@dr.dk.

Forestil dig det her: Det er varmt, du har en spand drink i hånden og ser ‘Flotte fyr’ komme ind ad døren. Hvor er du? Du er selvfølgelig på Den Glade Viking i Sunny Beach.

Men hvad er det, du hører? Hvis dagens lytters drøm går i opfyldelse, er det lyden af det sygeste Dj-set. 19-årige Oscar har nemlig ringet ind til os, i håbet om at få opfyldt sin drøm: At dj’e på Den Glade Viking.

Vi tjekker ind med Drømmeholdets kandidat Mathilde, som du kunne høre quizze i Go’ Morgen P3 kl. 8 i morges.

Mormor Inge skal bedømme Karlas sexdrøm… om vikinger. Det bliver hot!

Til sidst vil Annie finde dén person i Danmark, som OGSÅ har en Flemming Møldrup-tatovering.

Glædelig fredag fra Drømmeholdet!

tors 25. april 2024 09:03 39

Hurtigsnak, smadret busrude og vielsesring i andegården

You have a dream… Så hvad er den seriøst? Send lige den og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk.

Det spidser til. I morgen afholder Go’ Morgen P3 den store The Minds of 99-konkurrence. Drømmeholdets kandidat Mathilde er fuldstændig klar. Vi skal bare fyre op for tempoet!

Bagefter skal vi til noget, der er lige på vippen. Arthur drømmer nemlig om at få lov til at smadre en busrude med en brandhammer.

Så skal vi tilbage til hønse-Susan. Denne gang er det dog ikke hønsegården, men andegården det drejer sig om. Her har Susan nemlig fundet en vielsesring og leder derfor efter ejeren.

Og til sidst: Drømmeholdets første drøm, der afsluttes I RADIOEN. Arthur slutter af med at smadre en busrude!

ons 24. april 2024 09:03 40

Lilla målmandstrøje, bootcamp og Naruto

Hvis du skal blive lige så glad som dagens drømmere, skal vi først høre din drøm. Send den, og dit telefonnummer til os på p3drommer@dr.dk.

Felix er 19 år og tømrer. Udover det, er han dog også verdens bedste ven. Han vil nemlig gerne give sin kammerat en fantastisk fødselsdagsgave. Nemlig en FC Midtjylland-målmandstrøje i lilla. Problemet er bare, at den ikke kan købes nogen steder.

Vi tager en kærlig tur ned ad vores hjemlige Boulevard, lige inden vi skal i bootcamp.

Vi har politiker Jan E. Jørgensen med til at gøre Mathilde klar til at besvare spørgsmål under pres. Og så skal hun testes.

Til sidst skal vi have fundet Naruto-serien til Mie, men den skal være på dansk.

Du vil ikke fortryde at trykke på “lyt” - “Dattebayo”.

tirs 23. april 2024 09:03 39

Jumpseat i Airbus og OL-medalje

Hvis vi nu spørger rigtig pænt, ik’? Kan du så ikke være sød at sende din drøm og dit telefonnummer til p3drommer@dr.dk?

Oscar skal være pilot, men teorien er tung, og motivationen falder. Oscar drømmer derfor om at komme ind og sidde i cockpittet i en Airbus. Vi finder flyverdragten frem og spænder selen. Drømmeholdet skal i luften!

Vi kigger forbi alle de legender, vi ikke kan hjælpe med en skid. Alle dem, der bare lever drømmen lige nu.

Og så skal vi i bootcamp. I går fandt vi Drømmeholdets kandidat til P3’s store The Minds of 99-quiz. Det blev 24-årige Mathilde, som altså starter Drømmeholdets bootcamp ud, med hukommelses-træning.

Til sidst ønsker Oline sig at låne en OL-medlaje. Hvordan gør vi lige det? Lyt med!

man 22. april 2024 09:03 39

Tomme dåser, Nissernes ø og Drømmeholdets The Minds of 99-kandidat

Hvis vi ikke skal opfylde din drøm og har et telefonnummer, så skal du ikke sende det til p3drommer@dr.dk!

Én, der har sendt sin drøm ind til os, er Tobias. Tobias skal nemlig bruge 1000 tomme pepsi-dåser til et stort bonsai-træ, han vil lave ud af ståltråd. Hvis det ikke giver mening, så bliver du nok nødt til at lytte med.

Irwin søger Flemming Jensen, men vi kan muligvis kun finde en Flemming Nielsen, som dog ligner Flemming Jensen.

Og til sidst… Det største… Det vildeste: Vi skal finde Drømmeholdets kandidat til P3’s store The Minds of 99-fan. Drømmeholdets fælles kandidat. De skal quizzes, klargøres og trænes. Drømmeholdet VIL vinde på fredag!

fre 19. april 2024 09:03 42

Kaskelot-skelet, fræk folkeskolelærer og sambuca

Vores største drøm? At få dit nummer og din drøm i vores indbakke! P3drommer@dr.dk.

Karsten har en sindssyg drøm. Han vil nemlig gerne have et skelet fra en kaskelothval… Til at sætte i sin have. “Hvad?” siger du? “Du læste rigtigt” siger vi.

Utroligt, umuligt og muligvis ulovligt? Lyt med!

Andreas har haft en hed drøm om sine folkeskolelærere. Hvad gør man ved det? Ja, man ringer selvfølgelig til Drømmeholdet og fortæller det til mormor Inge på 82.

Så skal vi til en rigtig fredags-drøm. Magnus drømmer nemlig om at lave en verdens bedste sambuca.

Til sidst kan vi da også lige nå at få sendt et par lyttere afsted til koncert.

Det er fredag. Det er Drømmeholdet. Det er nu, du trykker på “lyt”!

tors 18. april 2024 09:03 42

Dartskiver, Balalajka og efterskole-dressing

Hey smuksak - må vi få dit nummer? Og i samme omgang, så send lige din drøm! P3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet rejser ind i en helt ny verden… dartens verden. Vores kendskab til dart rækker til brune bodegaer og øl, så vi er virkelig på udebane, når vi skal opfylde Thors drøm. Thor drømmer nemlig om en dartskive fra Nordic Dart Masters.

Og så blev klokken pludselig 16. I forsøget på at opfylde Bjørks lyndrøm, skruer vi nemlig tiden frem og sender Balalajka med Anton og Mathilde.

Til sidst skal vi opfylde Nataschas drøm om verdens bedste dressing fra efterskolen.

ons 17. april 2024 09:03 42

Formel 1 og god tunge

Har du en drøm? Skriv den ind til os på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet går rouge i dag. Kan vi skaffe en del fra en Formel 1-bil til Nikolaj?

P3 sender jo sommerprogrammer i sommerferien, men sender vi det, lytterne gerne vil høre? Vi giver Drømmeholdet mulighed for at pitche sommerprogrammer ind til os, som vi så pitcher til P3. Hvis ikke det bliver taget, så laver vi det selv 1 time i Drømmeholdet en dag.

Og så har vi en anonym lytter, der er så anonym, at han ikke tør at medvirke - men han vil virkelig gerne blive bedre til at gå ned på sin kæreste.

tirs 16. april 2024 09:03 43

Umulige mounts og en bog om lægeplanter

Har du et tlf.nr.? Godt så. Hvad med en drøm? Fedt man. Send det til p3drommer@dr.dk!

Mikkel skal være far om 10 dage. Inden da vil han dog gerne udleve drømmen: At ride på den fedeste mount med sin guilt, på vej til det sidste raid med drengene. Taler du WOW’sk? Det gør vi i hvert fald ikke. Drømmeholdet bliver sat på en prøve med programmets først World of Warcraft-drøm.

Vi skal en tur ned ad vores omsorgsfulde Boulevard. Den her gang handler det om alle de knuste arbejdsdrømme.

Til sidst leder Martine efter en udgået bog om lægeplanter.

Det er tirsdag. Det er Drømmeholdet. Det er tryk på “lyt”!

man 15. april 2024 09:03 45

Chocolate Passion og Sønderjyske bander

Dig der! Vi skal bruge din drøm, dit navn og dit tlf.nr.! Direkte i indbakken tak: p3drommer@dr.dk

Chocolate Passion Shower butter wash. Umiddelbart lyder det jo “bare” som en shower-gel med chokoladelugt, men ikke for Kasper. For Kasper var det en rejse ind i himlen… Chokolade-himlen. Og Kasper er ikke alene, flere savner Chocolate Passion. Den skal findes nu! Drømmeholdet er heldigvis alle steder. Vi skal til Svendborg, Normals hovedkontor og Holland.

Herefter bliver det iskoldt. Vi skal nemlig en tur i ishockey-hallen for at opfylde Mads’ drøm. Mads er stor fan af Sønderjyske, og endnu større fan af deres tidligere spiller Tyler Gotto. Han leder derfor efter et Gotto-bander, der har hængt i Sydjysk Sportsarena.

Start din uge ud med Drømmeholdet!

fre 12. april 2024 09:03 43

Spidsen af en jetjager og udstoppet krokodille

Milde makrel, du skal fluks sende din drøm af sted til p3drommer@dr.dk!

Du kender den, og du ved, den er dyr, men hvor skaffer man egentligt spidsen af en jetjager? Katrine drømmer om at få spidsen af en jetjager indrammet og op på væggen, men det bliver svær; sådan en koster jo snildt en bondegård eller det hvide ud af øjnene. Det er på tide at knappe den øverste skjorteknap op, for vi skal høre fra Mormor Inge og nogle frække drømme. Vi er blevet central for eftersøgning af udstoppede dyr, og i dag igangsætter vi eftersøgningen af en krokodille og en bodega til en afgangsfilm fra Super-16. Der er happy hour i Drømmefangeren, så vi går selvfølgelig efter begge drømme, så filmen bliver Hollywood værdig.

tors 11. april 2024 09:03 43

Fødselsvideo og job som kørselsdisponent

Hvad er det mest unikke, du drømmer om? Altså en drøm du ved, du er HELT alene om? Send den til p3drommer@dr.dk - husk at skrive dit tlf.nr!

Allans datter blev født i 2008 på Bornholms Hospital. Hele fødslen blev filmet til en dokumentar til TV 2/Bornholm, men er ikke længere til at finde. Allan vil gerne vise den til sin datter, da hun aldrig har set den, men TV 2/Bornholm må ikke udgive den. Drømmeholdet møder den store GDPR-mur.

Vores næste drømmer er Nina. Nina lider af multipel sklerose, men vil virkelig gerne arbejde som kørselsdisponent. Et perfekt projekt for Drømmeholdet! Glædelig torsdag derude - vi lyttes ved i morgen!

ons 10. april 2024 09:03 40

Strandede cykler og en times japansk

Vi tror vi kan læse dine tanker! Du sidder og drømmer om noget helt vildt sært. Det bliver du nødt til at sende til p3drommer@dr.dk

Andreas og Nicolas har lavet en rigtig dårlig rejseplan. De vil nemlig cykle til Nice og flyve hjem. De kan så bare ikke få cyklerne med hjem igen, og har derudover bestilt tur/retur billetter. Vi skal derfor hjælpe drengene med at finde nogen, der vil cykle deres cykler tilbage fra Nice. Det ender med at blive en kæmpe drøm, der går i opfyldelse - men ikke kun for Andreas og Nicolas. Vi taler bl.a. med Michael Mørkov, Magic-Mike og en masse andre. Du behøver ikke nærmere forklaring - bare tryk play!

I dagens program leder vi derudover efter en biograf på Bornholm og en person, der kan lære taxa-Rune japansk. - `Drømmeholdet’ kara no heiwa!

tirs 9. april 2024 09:03 43

Akvarie-baggrund og random konfirmationshilsener

Skal vi nu til det igen? Du har ik’ sendt din drøm! Kom så i gang: p3drommer@dr.dk.

Mads har et 530L akvarie stående i garagen. “Er der så en 3D-baggrund i det akvarie?”, tænker du selvfølgelig. Og nej, det er dét der er problemet. Vi skal have fundet/lavet sådan en til Mads. Vi er ude i verdensmestre og noget med benzin i 80’erne - lyt med!

“Tunge Sten” har været ude hele weekenden, og vi bliver nødt til at finde ud af, om der er nogen, der allerede kan den udenad.

Til sidst har vi Michael igennem. Michaels datter skal konfirmeres, og han har derfor skrevet ind til Drømmeholdet, at han ønsker sig en hilsen. Han har bare glemt at specificere, hvem den skal være fra. Vi har derfor besluttet at få en hilsen fra ALLE! Tillykke til Laura fra HELE Drømmeholdet.

man 8. april 2024 09:03 44

Store huller og fængselsbetjente

Lad os nu bare få det overstået. Send nu bare din drøm ind til p3drommer@dr.dk.

William drømmer om et stort hul. Altså at grave et, din lille bandit. William vil altså grave et stort hul - med en stor gravko. Let’s go Drømmeholdet.

Så tager vi en tur ned af vores kærlige boulevard for at høre fra de knuste drømme.

Og så har vi haft dårlig samvittighed i weekenden. Vi vil så gerne hjælpe Claus, som ringede i sidste uge, med ønsket om hans elskede “røvsten”. Det er dog bare noget røv at skaffe en røvsten.

Til sidst har vi Bo med. Han er formand for Fængselsforbundet og drømmer om flere fængselsbetjente. Glædelig mandag fra Drømmeholdet.

fre 5. april 2024 09:03 42

“TUNGE STEN”-RELEASE

Du bliver simpelthen nødt til at sende din drøm til p3drommer@dr.dk!

Hallo kammerat! Så er den her! “Tunge sten” af Område 69 x Drømmeholdet - hør den alle fucking steder! Drømmeholdet kører fuld fredagsenergi.

Vi har Thomas fra WhoMadeWho med til at gøre to store fans, ekstremt glade.

Så sidder Daniel og hans studiegruppe i deres overspringshandling fra opgaveskrivning. De kan nemlig ikke koncentrere sig, før de har fundet ud af, hvem der var inde i monsteret i SommerSummarum.

Og så sker det… Vi har Område 69 i studiet, murere på linjen og SERIØST TUNGE STEN. Murersangen skal spilles for allerførste gang!

Og ovenpå sådan en omgang skal vi også lige have fundet Claus’ såkaldte “røvsten”.

Tryk play, skru op for lyden, og skyd din weekend i gang med Drømmeholdet!

tors 4. april 2024 09:03 41

Danmarks bedste spegepølse? Nyt segment og ny cykelsti?

Vi sidder altså og mangler din drøm i indbakken! Kan du så få den sendt til p3drommer@dr.dk.

Thomas’ drøm er en beskeden en: Han vil nemlig have Rørvig-spegepølsen tilbage. Drømmeholdet tager drømmen ind, men bliver væltet fuldstændig bagover. ALLE vil have Rørvig-spegepølsen tilbage. Vores linjer er lagt ned, og vi oplever både budkrig, mundvand og store følelser.

Så skal vi som noget nyt høre fra nogle, der ingen drøm har, i vores nye segment “Lever drømmen lige nu”.

Til sidst bliver det kommunalt og bureaukratisk. Ida vil nemlig have anlagt en cykelsti mellem Laurbjerg og Randers. Det ender altså nok med en omgang “Drømmeholdet vs. Bureaukratiet”.

ons 3. april 2024 09:03 45

Hår-model, epilepsihjelm og danselærer

Hallo. Du skal altså lige sende din drøm til p3drommer@dr.dk!

Maria er næsten frisør. Det eneste hun mangler, er en mand, der kan agere hår-model til hendes svendeprøve. Vi leder altså efter en mand, der vil have en gratis klipning. Det kan da ikke være så svært? Eller kan det?

I “hårets tegn” tager vi en tur ned af Boulevard of Broken Dreams.

Vi holder temaet på toppen… toppen af hovedet altså. Birgit leder nemlig efter en epilepsi-hjelm til hendes 96-årige far Vagn, som ofte får kraniebrud pga. fald. Kommunen vil dog ikke prioritere en hjelm til Vagn, grundet hans alder. Heldigvis er Danmarks mest hjælpsomme lyttere, en del af Drømmeholdet. Sammen forsøger vi at hjælpe Birgit og Vagn.

Til sidst slutter vi af med sæsonens første konfirmationsdrøm. Den har Susan, på vegne af sin skabs-danse-elskende søn.

tirs 2. april 2024 09:03 41

Vi opfylder drømme og pranker Nicholas

Så er vi tilbage efter påske, og det betyder, du skal få sendt din drøm ind til p3drommer@dr.dk.

Sørens søn er ekstremt lydsensitiv, hvilket resulterer i ekstrem angst for bl.a. blæsevejr. Søren vil derfor gerne tage ham med ud på en vejrstation, så han måske kan få forklaret vejret og blive mere tryg ved det.

Dernæst skal vi til noget, vi har glædet os til. Vores producer Nicholas har nemlig været på påskeferie, og vi har derfor planlagt en forsinket aprilsnar. To af vores lyttere agerer skuespillere, og vi har maskeret et billigt genbrugsfund som en dyr antik kande. Hvordan reagerer Nicholas, når den bliver smadret live i radioen? Lyt med.

Til sidst drømmer Star Wars-fan-Marcus om Lars Mikkelsens autograf. Lars har nemlig lagt stemme til og spillet Grand Admiral Thrawn og er lidt af en Star Wars-legende.

ons 27. marts 2024 09:03 43

Døde dyr og James Bond

Sidder du der og drømmer helt alene? Del da lige din drøm med os på p3drommer@dr.dk

William drømmer om at give hans lillesøster et dødt dyr. Okay, vi fornemmer du har brug for lidt kontekst. Williams lillesøster skal i praktik hos en konservator og der skal man selv have et dyr med til at udstoppe. Det må da være en opgave for Drømmeholdet.

Så skal mormor Inge bedømme en fræk drøm… Om hendes eget barnebarn. Nicolas er nemlig hovedpersonen i Lars’ sexdrøm.

Til sidst handler det om Per… Bond-fan Per. Per elsker James Bond-filmene, og har i mange år holdt premiere-arrangement for hans venner. År efter år, bliver arrangementerne større og større, og nu søger Per det største. Nemlig et af de James Bond bannere der hænger på stilladserne i København op til en premiere. Det skal vi skaffe til Per, så det kan pryde hans hus til næste premiere fest.

tirs 26. marts 2024 09:03 45

Stjålne dildoer og baconmærket

Hey dig! Ja dig… Kan du så få sendt din drøm til p3drommer@dr.dk

Prisen for årets mest smålige ex, går til Christines. Efter at have været hende utro, flytter han nemlig ud af deres lejlighed og TAGER ALT HENDES SEXLEGETØJ?! Den form for uretfærdighed accepterer Drømmeholdet selvfølgelig ikke. Derfor skal vi genskabe Christines samling!

Fra Christines knuste samling, til knuste drømme. Vi besøger Boulevard of Broken Dreams: Ferie Edition. Her møder vi både sårede baller og snoede testikler.

Og så skal vores lytter Lars spise 1 kg bacon på en time? “Hvorfor?” spørger du. Ja, fordi han skal have baconmærket på spejderjakken selvfølgelig. Bacon er nemt at skaffe, men spejdermærket er udgået alle steder. Vi kalder derfor alle spejdere og FDF’ere, i forsøget på at skaffe det til Lars.

man 25. marts 2024 09:03 45

Vi er uden opsyn af voksne

Hvordan skal vi dog opfylde din drøm uden at kende den? Send den til p3drommer@dr.dk

Jesper får knap nok sagt sin drøm om trøffel-jagt færdig, før vi har kontaktet en Michelin-kok og ejeren af en af Danmarks bedste trøffelhunde.

Og så er vores producer Nicholas på ferie. Det betyder at Drømmeholdet er alene hjemme, og kan bryde reglen om ikke at snakke for længe i radioen. What a rush! Pludselig er Nicholas’ “sure” producer-stemme dog alligevel i vores øregang.

En anden sur stemme, kommer fra 16-årige Tristan hvis mor er kommet til at vaske hans signerede landsholdstrøje. Vi prøver derfor at hjælpe Tristans mor, Trine med at genvinde hendes søns kærlighed (og måske opfordre Tristan til selv at vaske tøj).

fre 22. marts 2024 09:03 44

Anne Linnet og Den Røde Mur

Hellige humbuk, du skal have sendt din drøm af sted til p3drommer@dr.dk.

Rijas svigermor er syg med lungekræft, så Rija drømmer om at kunne overraske hende med en hilsen fra hendes store idol, Anne Linnet. Alle sejl sættes ind for at finde frem til Anne for at få en hilsen til svigermor. Den er god nok, det er helt normalt, at du får svedige håndflader og stramme bukser, for vi skal forbi Danmarks frækkeste sexdrøm feat. Mormor Inge - i dag med en særlig hilsen til en flittig murersvend. Mathias drømmer om at gøre sin kæreste til den ultimative roligan: Hun drømmer nemlig om at holde megafonen og styre et kampråb ved lørdagens landskamp i Parken. Vi ved heldigvis, hvordan man fedter for en fankoordinator, så vi spiller lidt Re-Sepp-Ten, og mon ikke han så er til at tale med.

tors 21. marts 2024 09:03 45

Væddemål, tatoveringer og bokse-dj

Ej, nu holdet det, send så den drøm af sted til p3drommer@dr.dk!

Vi lægger fra land i ægteskabsland, hvor Daniel og Benedicte længe har diskuteret, hvor høj en figur er på en lagerbygning, de kører forbi hver dag. Daniel drømmer om at få ret for en gangs skyld, men er det en drøm, vi kan opfylde? Tilrettelægger-Maria har fødselsdag, hvilket udløser en tur i drømmefangeren. Hun drømmer om hundehvalpe, men samtlige good bois i kongeriget havde travlt i dag, så hun nøjes med en tatovering fra vores hus-tatovør, Bella. Nicolas får også en tur under nålen og får DRØMMEHOLDET foreviget på kroppen, men bliver det armen eller lænden? Endelig skal vi til Nordjylland, hvor Rene drømmer om at få en dj ud til at sætte fut under fusserne til en boksetræning.

ons 20. marts 2024 09:03 43

Fodboldtrøje og børnebog

Milde makrel, du har glemt at sende din drøm ind på p3drommer@dr.dk.

Sandra drømmer om at hylde sin kammerat, som desværre ikke er her længere. Han er blevet mindet ved en fodboldkamp, så Sandra drømmer om en spillertrøje fra netop den kamp, og igen er Drømmeholdet de bedste spillere på banen. Mathias har en drøm om at finde en børnebog til sin gravide kæreste, Den Store Heksefest, men det er ikke den store fest at prøve at finde den krabat - det viser sig faktisk rigtigt svært. Men vi svinger lige forbi P4 og hører, om nogen derovre ligger inde med den.

tirs 19. marts 2024 09:03 40

Drømmeholdets største produktion nogensinde!

Skal du have det lige så fedt som vores lytter i dag? Så send din drøm til p3drommer@dr.dk.

Kathrine skrev ind til Drømmeholdet for 2 måneder, at hun savner en mandel-is, som ikke længere blev produceret. Og det kan vi jo ikke bare lade gå uset hen. Vi har med hjælp fra Tivoligardens Tambokorps, Fællesklang, Bus-Mathias, Ejendomsmægler-Camilla og mange andre, skabt den største overdragelsescermoni nogensinde. Det er kaotisk og overdådigt. Du må ikke gå glip af det!

Fra noget stort til et stort puslespil. Pia har lavet verdens 2. største puslespil, og hun vil have det hængt op et sted, hvor en masse mennesker kan nyde det. En mission for Drømmeholdet.

man 18. marts 2024 09:03 43

Domænenavn, design og øjensalve

Milde mulepose, du skal altså se at få sendt din drøm af sted til p3drommer@dr.dk.

Signe og hendes kæreste drømmer om et helt særligt domænenavn til en ny virksomhed, men det er optaget af en virksomhed, som ikke bruger det længere. Men puha, gode råd er dyre, når det kommer til at få fingrene i det domæne. Drømmeholdet viser sig heldigvis fra sin allerbedste side, og vi får hjulpet på en eller anden måde. Mike drømmer om at få lov til at designe sit eget LEGO-sæt, hvilket ikke er sådan lige til. Vi har heldigvis snydt hjemmefra, som i et godt TV-køkken, og allieret os med gode nogle LEGO-mennesker (altså folk, der arbejder i koncernen, ikke figurerne). Helle har et problem; hun er afhængig af en særlig øjensalve, som har været i restordre i månedsvis! Det er meget smertefuld at være Helle uden den øjensalve, så selvfølgelig kæmper vi for at finde den.

fre 15. marts 2024 09:03 43

Stina Ekblad, uhyggelige Anders Fogh? Og et mørklagt Danmark?

Hovsa. Du har da glemt at sende din drøm til p3drommer@dr.dk. Kom i gang du!

Hvem var du bange for som barn? Frygtløse den frygtsomme hund? Lunte fra Nissebanden? Eller Anders Fogh ligesom Mathilde fra Balalajka? For Valdemar på 8 år er det ingen af førnævnte. Valdemar er nemlig blevet bange for Stina Ekblads karakter i Skammerens Datter og drømmer nu om at se sin frygt i øjnene og møde Stina. Kan Drømmeholdet klare den?

Og så til Karens drøm om en færdig havedam. Men hov, hvad var det? Det var vist den hurtigste drømmeløsning i Drømmeholdets historie.

Tunge sten. Behøver vi sige mere? Du ved, hvad det er. Vi har Område 69 med til at smide 2. vers af Murersangen.

Slukkede alt lyset lige? Det håber Henrik i hvert fald på. Han drømmer nemlig om at alt lys i Danmark slukker, så man kan se universet - men kan det lade sig gøre?

tors 14. marts 2024 09:03 42

Vandtæt bibel og ananas-ring

Hvad er det, vi ser? I hvert fald ikke din drøm? Så send den lige til p3drommer@dr.dk

Er Gud med os? Det finder vi ud af, når vi skal hjælpe Anna med at opfylde hendes drøm om et eksemplar af den vandtætte bibel, bedre kendt som Det Terrængående Testamente. Vi allierer os med spejdere og præster og beder til Gud og Drømmeholdet.

Jeppe har været en nar. Han har nemlig flere gange været sammen med piger, han har mødt, før han kendte sin forlovede… Eller, det har han i hvert fald i hans forlovedes drøm. Og Jeppe er ikke alene - Mio er med ham. Vi åbner for drømmeholdets støttegruppe: ‘Du var en nar i min drøm’.

Martin skal fri til sin kæreste, men med en ananas-ring!? Kan Drømmeholdet finde sådan en?

ons 13. marts 2024 09:03 45

Pilsner og dueslag

Milde mulepose, du har da for pokker ikke sendt din drøm ind på p3drommer@dr.dk - kom i gang!

Viktor og hans kammerat har et kærligt minde om en helt særlig øl fra det hedengangne Aldi, som de endda begge har fået tatoveret på låret. Men nu er de gyldne dråber ikke at finde nogen steder, hvilket har gjort Viktor og kammeraten ulykkelige. Vi sender en bryggerimedarbejder i kælderen for at snuse de allersidste flasker frem, og mon ikke de findes?

Der er breaking her i biksen, for Drømmeholdet afslører den mest populære og gennemgående drøm, så stay tuned. Anders er bidt af en gal brevdue, så han drømmer om at opleve det gamle dueslag på Københavns Rådhus. Vi skal lige gennem en masse dumme due-jokes, såsom ‘how due you due’, ‘just due it’ og ‘og duer tager på ferie i Duebai’… men vi finder heldigvis en drømmeopfylder på den anden side af det duemøg.

tirs 12. marts 2024 09:03 44

Fødselsdagssang og danefæ

For den lede rødbede, kan du så sende sin drøm af sted til p3drommer@dr.dk.

Er der noget vi elsker her på holdet, så er det fællesskaber. Fødselaren Nova har ringet ind, fordi hun skal til Niall Horan-koncert i aften, og hun drømmer om, at salen synger fødselsdagssang for hende. Heldigvis er køen til koncerten fyldt med masser af skønne fans, som selvfølgelig vil være med til at gøre Novas aften helt særlig - og måske kunne the man himself også være frisk på at synge med. Nej, det er ikke bare dig, her er superlummert, for vi skal til det: Frække drømme feat. mormor Inge. Den står på maratonsex i dag, hvilket jo altid er en stor fornøjelse. Jesper drømmer om det glemte guld i jorden; han vil ud og lede efter danefæ med sin metaldetektor. Da Drømmeholdet pludselig lugter en andel i guldskatte og juveler til at booste programbudgettet med, så rykker vi selvfølgelig hurtigt.

man 11. marts 2024 09:03 45

Bryllupsgaver og badehotelsplakater

Himmel og bøf, du skal da sende dine drømme af sted til p3drommer@dr.dk.

Jonas har vandret hele vejen fra den mexicanske grænse til den canadiske sammen med nogle venner, som skal giftes til sommer, og Jonas drømmer om at give dem den ultimative bryllupsgave: Nemlig monumentet mellem USA og Canada, som de mødte efter en rigtigt lang vadetur. Vi skal lige finde frem til en mindre udgave, men vi finder den ikke desto mindre. Marlene drømmer om vesterhavsidyl og bløde strandhatte; hun drømmer nemlig om et særligt klenodie fra tv-serien Badehotellet til sin søn i svendegave. Der bliver løbet rundt for at finde frem til den originale Badehotels-plakat, som hænger på kontoret i serien, men lykkes det?

fre 8. marts 2024 09:03 44

Scooby-Doo og fodboldtræner

Død og kritte, kan du så sende din drøm ind på p3drommer@dr.dk!

Mike og hans søster har mistet et kært eje til vand i kælderen, nemlig deres eksklusive udgave af et Scooby-Doo-brætspil. Det er selvsagt svært at finde noget, der er eksklusivt. Men bare rolig; det mysterie, det løser vi, min ven. Morten drømmer om at få en fodboldlegende til at være med til trænergerningen til sit 2. divisionshold i Esbjerg. Endnu engang er vært-Nicolas sat på bænken på grund af sin manglende fodboldviden, men der er heldigvis mange andre på Drømmeholdet, som er mere end rigeligt fodboldkyndige.

tors 7. marts 2024 09:03 41

Rugeæg og tortelloni

Hallihallo, meld lige ind med din drøm på p3drommer@dr.dk.

Vi begynder dagen i hønsegården, hvor Susan har en skruk høne ved navn Hvidløg, som drømmer om nogle æg at ligge på - ja, vi opfylder virkelig alle slags drømme her i foretagendet. Endnu en gang rykker holdet sammen i bussen og finder både æg og transportmulighed til de små æggebasser. Nastasjas søn har det rigtigt svært: han er autistisk og er hypersensitiv over for især smage og kan ikke rigtigt spise andet end en helt særlig tortelloni fra Coop; problemet er nu at varianten er udgået. Så alle sejl sættes ind for at finde den her særlige pasta til Nastasjas søn.

ons 6. marts 2024 09:03 41

Fodboldtøj til Nairobi og Drømme-Mikkel

Hov, du har glemt at sende din drøm til p3drommer@dr.dk, så gør lige det.

Vi er flere på Drømmeholdets redaktion, som har let til tårer, og vi bliver altså sat på prøve i dag. Richard har en kæmpe drøm om at hjælpe nogle kenyanske drenge og piger, der bare gerne vil spille fodbold, hvilket desværre også bliver et spørgsmål om liv og død. Richard har samlet kassevis af fodboldudstyr til fodboldholdet; han ved dog bare ikke, hvordan han skal få det til Nairobi - men så springer speditør-Frederik heldigvis til, ooog vi græder i studiet. Maja drømmer om Mikkel, men drømmer Mikkel om Maja? En sommeraften mødtes de på en cocktailbar, og hun har ikke kunnet lade være med at tænke på ham siden. Vi finder den helt store lup frem og leder efter Mikkel.

tirs 5. marts 2024 09:03 41

Taylor Swift og Grand Prix-heste

Ey, du skal da lige melde ind med din drøm på p3drommer@dr.dk.

Der er forårsrengøring i Drømmefangeren i dag, og vi rydder ud i nogle af de drømme, som vi endnu ikke har turde kaste os over: Taylor Swift-drømmene. En heldig lytter får lov at prøve at få sin drøm opfyldt, nemlig at få grabberne i de eftertragtede koncertbilletter. Du kan sagtens knappe den øverste skjorteknap op, for det bliver hothothot, når mormor Inge igen skal bedømme nogle hede drømme. Emily drømmer om at få lov at stå ansigt til snude med en helt særlig Grand Prix-hest. Men sådan nogle heste er jo ikke for sjov, og det er ikke hvem som helst, der får lov at komme op på hesteryggen lige op til OL. Men måske der er en lille ridetur at spotte i horisonten.

man 4. marts 2024 09:03 44

Tracksuit, karaoke og vægur

Meld ind med din drøm på p3drommer@dr.dk.

Mads drømmer om 90’er-couture fra Vestegenen: et Brøndby-tracksuit i gult og blåt. Det er jo ikke første gang, Drømmeholdet har sat sig for at finde fodboldklenodier, så kloge af erfaring ved vi, at det bliver svært, men mon det lykkes denne gang? Esther er løbet ind i et problem; hun vil gerne holde en stor fødselsdag med masser af karaoke, men det skal gerne ske uden naboklager. Så for Esthers og hendes naboers skyld sætter Drømmeholdet ud for at skaffe lokale og maskine til karaoke-galore. Ikke alle drømme handler om store sportspræstationer, eksotiske dyr eller enestående oplevelser - nogle handler bare om at få et godt fif. Line har arvet et vægur fra sine bedsteforældre, og hun vil så gerne have det til at tikke igen, men det er åbenbart ikke bare lige sådan. Drømmeholdet er heldigvis fyldt med gode tips og tricks til at få det tikkeriet tilbage.

fre 1. marts 2024 09:03 44

Kan vi blive venner med Torben Chris?

Skal din drøm være den næste, vi opfylder? Så skriv til p3drommer@dr.dk.

Vi har givet Torben Chris “lange løg”. Det er i hvert fald, hvad han siger i hans podcast. Torben Chris skal omvendes til Drømmeholdet-fan, og det vil vi gøre med kærlighed. Så hvad drømmer Torben Chris om? En rengjort bil? En forsvunden Disney-pung? Ja, men mest af alt drømmer Torben Chris om et speciel svensk, udgået, stærkt bolsje med jalapeño. Hvordan skaffer man det? Kan vi få det tilbage i bland-selv-slik-afdelingen?

Og så skal vi videre i pris-nomineringen. Til Nobel-prisen? Grammy Awards? Årets medarbejder? Nej, større og FRÆKKERE end det. Mormor Inge er igennem for at kåre den frækkeste drøm. Dagens bud på sådan en omhandler en traktor, terninger i ruden og en hånd på låret - og så har vi ikke sagt for meget.

Til sidst bliver Drømmeholdet sat på en, noget nær umulig opgave af to Lego-entusiaster: En autograf fra Lego-legenden Kjeld Kirk Kristiansen, himself.

tors 29. februar 2024 09:03 44

Femern og skuddag

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Thomas drømmer stort; faktisk Nordeuropas største stort. Han drømmer nemlig om at se byggepladsen til Femern-forbindelsen. Og det er jo ikke bare lige sådan at vade ind på en byggeplads, så der skal smigres igennem, hvilket er et fag, nogle heldigvis har taget på aftenskole. Datoen hedder 29. februar, hvilket betyder tillykke til alle dem, som kun har officiel fødselsdag hvert fjerde år, så lytteren Kamilla bliver fejret flerfoldig i dag. Vi lægger i kakkelovnen til en gestus til en mand, som for nu forbliver unavngiven, men vi kan sige så meget, at hvis du ligger inde med Anders And-klenodier derude, så meld da lige ind på mailen.

ons 28. februar 2024 09:03 44

Salminakpulver, dumme svin og parforholdsvaser

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Vi er som sædvanligt i drømmehumør her i biksen, og i dag vil holdet hjælpe dem, som drømmer om at redde freden hjemme i parforholdet. Vi lægger ud med Tem, som drømmer om at slippe for at køre landet tyndt for at lede efter sin hustrus yndlingsslik. Det er ikke så meget selve slikket, Tems bedre halvdel holder af, men salmiakpulveret på slikket. Med de behørige sundhedsanbefalinger i stand finder vi for enden af regnbuen en stor krukke med salmiakpulver. Vi støtter selvfølgelig hinanden, selv når man ikke er helt berettiget til støtten. Maria ringer ind og fortæller om et rigtigt dumt svin, der har gjort hende ked af det… i hendes drøm. Men det stopper os ikke i at rase ud med hende! Nikolaj har dummet sig; han har skubbet kærestens yndlingsvase på gulvet, og den er ikke til at opdrive nogen steder. Så for at holde den gode stemning, hjælper holdet Nikolaj med at finde frem til fred og fordragelighed i parholdet.

tirs 27. februar 2024 09:03 43

Dungeons & Dragons, dominatrix og whisky

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

I et fjernt, fjernt fantasiland drager Vishua Den Hovmodige ud med drømmen om at spille Dungeons & Dragons med Dungeon-masteren over dem alle: Christian Fuhlendorff! På vejen hjælper ørkendværgen, Helja, og fighteren, Fleisch Gravy, Vishua med at finde frem til Fuhlendorff for at høre, om han er frisk på et slag om det runde bord. Bare rolig, det er helt naturligt, at dine bukser begynder at stramme, for endnu en gang skal vi forbi mormor Inge og få bedømt en skøn, dominerende sexdrøm. Lars drømmer om røg og masser af det. Han vil have fingrene i en enormt røget whisky, hvilket viser sig at være lidt af en snoet vej at begive sig ud på. Men Drømmeholdet er som altid godt og trygt selskab, så mon ikke vi klarer den?

man 26. februar 2024 09:03 44

Orange Scene og spist chokolade

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Yikes, der er dømt mandagsenergi i Drømmeholdet i dag. Go’ Morgen P3 har spildt kaffe i pulten, og Nicolas skulle have haft fornøjelsen af en køreprøve i morges, men den blev aflyst grundet sygdom - så er mandagsenergien ligesom lagt. Kristian drømmer om at komme op på Orange Scene sammen med sine venner. Holdet løber dog ind i masser af problemer lige fra starten, så vi fortsætter i det trofaste mandagsspor. Rikke har en tilståelse: Hun er kommet til at spise noget chokolade, hun har givet sin kæreste i gave. Hun troede, at hun bare kunne gå ned og købe mere, men så let var det bedrag desværre ikke. Så rækker man naturligvis ud til sin nærmeste partner-in-crime: Drømmeholdet. Vi rykker sammen i bussen og hjælper Rikke med at erstatte chokoladen, inden kæresten aner uråd.

fre 23. februar 2024 09:03 42

Kongelig sten, brunsviger og tyggegummi

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømme kommer jo i mange former og størrelser - ligesom sten! Og Mathias drømmer om en sten. Men det er selvfølgelig ikke hvilken som helst sten, vel fjolle. Nej, det er den som H.M. Kong Frederik gravede op i et afsnit af Nak og Æd. Producer-Nicho har fødselsdag, og som eksil-fynbo lider man åbenbart under et tungt åg: Man kan ikke få en ordentlig brunsviger i København. Men Nicho, den snu rad, har både sørget for at få bagt og bragt enorme mængder brunner til DR Byen direkte fra Fyns land. Camilla drømmer sig tilbage til dengang, man kunne få noget ordentligt tyggegummi; noget, der virkeligt river i bihulerne. Pakkerne er forsvundet som dug for solen, men Camilla må bare død og pine have det tyggegummi tilbage - hun har heldigvis styr på, hvem man ringer til, når man skal have en drøm opfyldt.

tors 22. februar 2024 09:03 44

TAG STILLING!

Sebastian vil sygt gerne have et par slidte tasker til sin Puch Maxi, og det hjælper vi selvfølgelig med!

Sofus har haft en hed drøm, som, mormor Inge synes, er rigtig sød.

Og så slår vi et slag for noget vigtigt i dag i Drømmeholdet. For Frederiks bedste ven døde, mens han var på venteliste til at få et nyt hjerte og nye lunger. Hans drøm er, at alle tager stilling til organdonation - og det er også vores drøm! Så vi ser hvor mange, vi kan få til at tage stilling til organdonation. Det skal du gøre nu! Det tager under et minut - og du kan redde et liv.

Du kan altid sende din drøm til os på p3drommer@dr.dk.

ons 21. februar 2024 09:03 45

Militærhelikoptere og sygt mange kager

Okay vi har haft ægte stress på i dag. Regitse læser til læge, og vil gerne være læge i en redningshelikopter. Men hun har aldrig set en og vil gerne se nærmere på, om det virkelig er noget for hende. Freja har en drøm om at få sin nye fjordhest Kejser Cuscko fragtet fra Nordjylland til Sjælland. Og så går der kage i den, for producer-Nicholas har fødselsdag på lørdag, og fordi han er fra Fyn, vil han gerne servere en ægte fynsk brunsviger for sine kolleger. Og måske blev Casper inspireret af det, for han ringede ind med en drøm om at få lov at smage en Andrea-kage, men de bliver jo ikke lavet nogen steder?

HUSK at sende DIN drøm ind til os på p3drommer@dr.dk. Måske går den i opfyldelse….

tirs 20. februar 2024 09:03 42

Schmeichel-handsker, kattetunger og Kanye-vinyl

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Her i butikken vasker den ene hånd den anden; forstået som, at hvis nogen hjælper Drømmeholdet, så hjælper Drømmeholdet igen. Og apropos hænder, så drømmer Gene - der var med til at skaffe Kenni sin Flemming Povlsen, Dortmund-trøje - sig et par Peter Schmeichel-målmandshandsker fra hans tid i Brøndby. Oddsene er igen imod holdet, men vi kører bedst i modvind! Du kan godt knappe den øverste knap i skjorten op, for det er igen tid for mormor Inge at bedømme nogle erotiske drømme. Kattetunge er jo ikke den rareste følelse i verden, med mindre man spørger Katrine, som ringer ind med en særligt sexet drøm. Sofie drømmer at finde Kanye West’ ‘Graduation’ på vinyl, hvilket ifølge Sofie er umuligt. Tsk, tsk, tsk, Sofie, du ved tydeligvis ikke, hvem du har ringet til.

man 19. februar 2024 09:03 45

Gunnar Nu Hansen, kobberbryllup og Christiansborg

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Vi er tilbage! Efter hvad der har været en velfortjent vinterferie, er det igen tid til at opfylde drømme. Som om Drømmeholdet ikke havde rigeligt med Nicolas’er, så melder en tredje Nicolas ind med drømmen om en Gunnar ‘Nu’ Hansen-buste fra et Langt fra Las Vegas-afsnit, og det betyder blandt andet at programmets redaktør skal en tur i rekvisitkælderen under DR Byen. Maibritt er i syvsind; hendes venner har kobberbryllup i morgen, men hun har ikke kunnet skaffe musik til æresporten - så rykker Drømmeholdet selvfølgelig ud og hjælper til! Eva drømmer om at komme til tops på Christiansborg - fysisk, ikke politisk, så slap lige af. Hun drømmer om at komme helt op allerøverst i slottets tårn, altså der hvor kun Folketingets formand har nøgler til. Så må vi se om far her ikke få det hele til at gå op i en højere enhed.

fre 9. februar 2024 09:03 44

Låst pakkeboks, murersang og udstoppet ugle

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Maya står med håret i pakkeboksen; hun er kommet til at taste ét forkert nummer ind, og kan nu ikke åbne sin pakkeboks fyldt med sager til sig selv og børnene. Det lugter af David og Goliat, når Drømmeholdet skal til at bide skeer med den ultimative sidste-boss: PostNord. Selvgjort er velgjort, men halvdelen af redaktionen på Drømmeholdet er svagt tonedøve, så drømmen om en murersang er klogt udliciteret til gruppen Område 69, så vi tjekker lige ind med drengene og hører et beat eller to. Mads’ søn Sofus elsker Harry Potter og foruden at drømme om et optagelsesbrev, der flyver indad af brevsprækken, så drømmer han om sin helt egen Hedvig.

tors 8. februar 2024 09:03 45

Lakridshunde, den forsvundne hat og lortejobs

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Mathilde kan ikke slippe tanken om en lille sød hund; den er nuttet, sød og lavet af lakrids. De lækre lakridser er ingen steder at finde, så Drømmeholdet mobiliseres, og der spekuleres i præcis hvilken lakrids, der er tale om. Den forsvundne hat fra Østrig er stadig forsvunden, og den italienske bartender, Dimitri, savner den stadig. Så denne gang rækkes der ud til skiguider, der befinder sig i Østrig, om de kan hjælpe. Janus har en beskidt drøm, men ikke den slags, mormor Inge plejer at bedømme. Næ nej, Janus drømmer om den slags jobs, hvor man skal spules af, inden man tager hjem, og i den anledning får vi nogle alt for levende beskrivelser en tur i “suppen” som slamsuger.

ons 7. februar 2024 09:03 44

Forsvunden hat, vildhest og udødelighed

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

En hat er forsvundet, og dens ejer, en italiensk bartender i Saalbach, savner den. Nogle gæve danske gutter på skiferie i Saalbach er kommet til at tage den med sig, da de har forladt baren. Drømmeholdet trækker i CSI-attituden, afhører vidner, finder den store lup frem og igangsætter hele Drømmeholdet, når en international eftersøgning sættes i gang.

Rikke drømmer om vildheste. Eller det vil sige, det er en meget specifik, tegnet vildhest, nemlig tegnefilmen, Vildhesten Thowra. Så den skal naturligvis findes! Oliver drømmer om at udødeliggøre sit familienavn, Skaarup, og Drømmeholdet finder ALT, der kan opkaldes efter Oliver: brændeskure, hundehvalpe, bytorve og kødpølser.

tirs 6. februar 2024 09:03 45

Murersang og laks

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet går altså ikke og lover ting, som vi ikke holder - selvfølgelig sætter vi gang i den murersang! Ting og rettigheder er blevet clearet, og en producer er fundet. Der gives også afløb for de forurettedes følelser, når vi taler om dem, som var en nar i vores drømme. Tag din sydvest på, og tag med ud og fisk, for Brian drømmer om laks fra Skjern Å! Men det er åbenbart ikke bare lige sådan at fange sådan en krabat, så hjælp skal findes - hvilket der naturligvis bliver gjort!

man 5. februar 2024 09:03 45

Golfspillere og bondegårdsferie

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Kent har ringet ind med en drøm på andres vegne. Som nyudlært greenkeeper vil Kent gerne give noget tilbage til sin golfklub, som har en kollektiv drøm om at gå en runde med en professionel golfspiller. Der tales om knuste drømme og alt fra hundebørnehaver, der ikke er blevet til noget på grund af allergier, og ulykkelig gymnasiekærlighed kommer under følsom behandling. Under Drømmeholdets miniputdivision finder vi 7-årige Sylvester, som har en drøm om at flytte ud på en bondegård; helst med en masse grise. Det synes, hans mor, Julie, imidlertid måske er lidt volsomt, så mon ikke en bondegårdsferie kunne gøre tricket.

fre 2. februar 2024 09:03 44

BLÆST-koncert, sloganservice og grønlandsk sodavand

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet har et særligt sensitivt retfærdighedsgen, så når August ringer og fortæller, at han er blevet narret, da han prøvede at købe billetter til aftenens BLÆST-koncert til sin kæreste i julegave, så sættes alt ind for at få de to af sted til koncert. Uh, er det som om, her bliver lidt lunt? Ja, det gør der godt nok, for det stolte skib, Danmarks Frækkeste Drøm M/S, med mormor Inge ved roret sætter igen ud på udkig efter danskerne lumre drømme. Kim drømmer om et mindre importeventyr, da han har hørt, at Faxe Kondi tappet i Grønland, er en helt særlig smagsoplevelse. Eventyret er dog næsten slut, før det overhovedet er begyndt, for den grønlandske tapning af Faxe Kondi er stoppet ved årsskiftet! Men der er ingen panik at spore hos Drømmeholdet, der køligt finder frem til nogle af de allersidste grønlandske Faxe’er, der findes.

tors 1. februar 2024 09:03 43

G-kraft og en amerikansk familie

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Det bliver hårdtslående i dag, for Troels, regerende mester af Drømmekagequizzen, har en drøm om at blive udsat for 9 G-kraft. Og det lyder jo ikke rigtigt rart, men hvad Troels drømmer om, skal han få. Drømmeholdet har naturligvis ikke glemt ambassadørskabet for den seksplettede køllesværmer, så der sættes ind med skønsang og trækbassunsfanfare. Emil ønsker sig at bo hos en amerikansk familie, så det ledes der selvfølgelig efter. Manden, vi ender med at lede efter, har tilfældigvis netop sat sig i en tandlægestol, så jagten bliver svær, meeen mon ikke den lykkes.

ons 31. januar 2024 09:03 45

Nikolaj Stokholm og godsvogne

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet møder modstand fra uventet kant: det danske komikermiljø. Rosa har ringet ind med drømmen om, at det skal være Nikolaj Stokholm, der skal give hende studenterhue på til sommer. Og hvor vi troede, det skulle nemt at få fat i Nikolaj, ender det med at være svært - lige indtil at Nikolaj himself står og kigger ind ad vinduet til P3-studiet! Igen får lytterne lov til at rase over de ting, man ikke burde rase over: drømme. Mathilde har en drøm på sin fysioterapeuts vegne: han ønsker sig en godsvogn, som en skønne dag skal huse et hold bjergedder. Der bliver som altid ledt højt og lavt efter en godsvogn til de små basser, og mon ikke det lykkes - igen, igen - fordi Drømmeholdets lyttere er de vildeste!

tirs 30. januar 2024 09:03 42

Den seksplettede køllesværmer, professorterning og kampvogn

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet er blevet sat et ambassadørskab i udsigt! Pladsen som ambassadør for den seksplettede køllesværmer (det er en slags sommerfugl, duh) er ledig, og Drømmeholdet er som skabt til at bestride den titel. Endnu engang skal der uddeles Semoni Rossi’er, når mormor Inge bedømmer Danmarks frækkeste sexdrøm, og det kommer denne gang til at foregå på en omvendt båd… Magnus drømmer om at finde en med-professor, der vil med til professorterningtræf i Aalborg. Endeligt skal vi finde en kampvogn til Caspar og co. - umiddelbart synes det svært, men aldrig har telefonlinjerne lyst så meget op! Tilsyneladende kører hver anden dansker rundt i en kampvogn, så det burde være en smal sag at finde en, som Caspar kan få en tur i.

man 29. januar 2024 09:03 45

Sprøde krebinetter og vindmøllevinger

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Ingen ved det, alle taler om det: sprøde krebinetter i airfryer. Drømmeholdet tager store og små drømme ind, så når tilrettelægger-Maria drømmer om sprøde krebinetter fra airfryeren, så diskes der op med det store radiokøkken, og der gives køkkenkyndig vejledning. Jonas har en højtflyvende drøm; han drømmer om at være en sk8ter-boi i en vindmøllevinge, så Drømmeholdet søger landet tyndt for udtjente vindmøllevinger, der kan få nyt liv som skate-bane.

fre 26. januar 2024 09:03 43

Bioaffald, drømmekagequiz og trompettrut

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet opfylder drømme - store som små. Så når Morten ringer og siger, at han drømmer om at vide, hvad der sker med hans bioaffald, så sørger vi selvfølgelig for, at han får lov til det. Så skal der rases, for kender du det, når du har drømt, at nogen har været nederen over for dig, men dine følelser ikke bliver taget seriøst? Så er vi her for dig, og du får lov at rase ud med dine irrationelle, sårede følelser. Nina drømmer om at få fat i en fanfare til sit gallarrangement for truede dyrearter i Aarhus, så der er trut for alle licenspengene - og er det ikke den bedste måde at begynde sin fredag på.

tors 25. januar 2024 09:03 43

Valdes Jul-klistermærke, pandebånd og modeuge

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Drømmeholdet er usædvanligt morgenfriske, eftersom vi fra morgenstunden har opfyldt Niklas’ drøm om en københavnsk vinterbadeklub uden venteliste. Og ja, det var koldt. Nikita har ringet ind, fordi hun har søgt højt og lavt efter et Valdes Jul-klistermærke til en samling, hun uforvarende er kommet til at begynde på sammen med sine kollegaer. Jesper har en drøm om at håndboldherrerne vinder EM på søndag… for så drømmer han om Mikkel Hansens pandebånd. Uden at jinxe noget, så sætter vi alt ind på at få fingrene i det pandebånd. Mormor Inge har travl i weekenden, så Danmarks frækkeste drøm falder tidligt i denne uge. Vi hører fra Martin, der har en meget specifik fantasi, han vil dele. Tenna vil gerne overraske sin modeglade søn, Thor, med, at han skal med til Modeugen i København, og der er heldigvis masser af hjælpsomme modemennesker derude.

tirs 23. januar 2024 09:03 42

Indfødsretsprøve, sexede fjer og tysk skrigeri

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Yoyo, Drømmeholdet hjælper en aspirerende statsborger med at bestå hans forestående indfødsretsprøve med en god gammeldags rapsang - så street. Mormor Inge er igen sat stævne, for hun skal bedømme lytternes sexdrømme, hvor Kasper i dag ringer ind og fortæller om sin drøm med en fjer. Lærke går og drømmer om at deltage i Sara og Monopolet, og så er det jo heldigt at Drømmeholdet faktisk har et uløst dilemma på lager. Endelig har Peter ledt og ledt efter en særlig udgave af D-A-D’s I Won’t Cut My Hair med et tysk islæt.

man 22. januar 2024 09:03 41

Federer, Federer og mere Federer

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

Alle dage på Drømmeholdet er specielle, men i dag er ekstra special. Vi har overtaget en drøm fra vores kollegaer på Go’ Morgen P3, der i lang tid har ledt efter den schweiziske tennisstjerne, Roger Federer. Drømmeindehaveren er gæstevært, Oliver Stanescu, der i mange år har drømt om bare at tale med Roger. Så alt sættes ind for at finde frem til den schweiziske stjerne, for at opfylde Olivers drøm.

fre 19. januar 2024 09:03 43

Danmarks bedste sexdrøm, fodboldvæddemål og badeklub

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk. Drømmeholdet samler op hvor vi slap i går: ved den glemte skistøvle, som nu har fundet tilbage til sin ejermand! Drømmeholdet må dog sande at vidneforklaringer kan snyde i en efterforskning, og en hvid Tesla i virkeligheden kan være sort. Så skal vi endnu engang til det, nemlig Danmarks Bedste Sexdrømme feat. Mormor Inge. Johanne ringer ind og fortæller om dengang hun forelskede sig i en kornblå damecykel med en flot cykelkurv. Mormor Inge er imponeret, men spørger også om den slags ikke gør ondt… Endelig slutter Niklas af med at ville være en del af en vinterbadeklub uden uendelige ventelister. Man skal ikke ønske noget to gange mens Drømmeholdet lytter til det, for så starter vi da bare vores egen ventelistefrie badeklub.

tors 18. januar 2024 09:03 42

Forkerte skistøvler og dinosaurer

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk. Drømmeholdet er faldet over en drøm; en drøm om at finde frem til en far og søn, der har fået de forkerte skistøvler med hjem fra en skibutik på Fyn - og de skal køre på skiferie i weekenden! Drømmeholdet leder højt og lavt, øst og vest for at finde frem til far og søn, så de kan komme ordentligt af sted på skiferie. Så ringer Nanna ind med en drøm at finde frem til dinosaurforedrag, som ikke er til børn! Akkompagneret af temaet til Jurassic Park drager vi ud for at finde frem til en der kan give Nanna noget voksent dino-viden.

ons 17. januar 2024 09:03 43

Krykkeski, filmplakat og modellastbil

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk. Dagens program lægger ud med at trække hårde veksler på Kleenex-budgettet, da Stine drømmer om at finde et sæt krykkeski, så hun kan komme på ski igen efter mange år i kørestol. Her melder den gode Bo ind med at Stine da kan låne hans sæt. Så hører vi også fra Drømmeholdets miniput-division, når vi hører om hvad børn går og drømmer om. Laus vil gerne finde plakaten fra filmen Mænd og Høns, men har løbet panden mod en mur - vi styrer ham selvfølgelig udenom den mur. Endelig hjælper vi Kristoffer med en meget specifik drøm om at finde en sjælden modellastbil. Drømmen leder os til det store udland; heldigvis møder Drømmeholdet altid ind med passet i inderlommen!

tirs 16. januar 2024 09:03 42

Lufthavnsglas, Semino Rossi’er og efterskolevenner

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk. Drømmeholdet lægger fra land med at skaffe vinduer til Mettes nye drivhus - benspændet er at glasset skal komme fra kontroltårnet i Københavns Lufthavn. Så er det igen tid til Danmarks bedste sexdrøm, hvor Nicolas’ mormor bedømmer lytternes sexdrømme. En fortvivlet Jonas ringer ind og fortæller om Cameron Diaz og hvad han selv kalder en trussebabushka. Vi slutter af på en efterskole omkring årtusindeskiftet, hvor Klaus har mistet kontakten til sin gamle værelseskammerat, Kim, og han drømmer om at finde ham igen.

man 15. januar 2024 09:03 43

Galleri, Karius & Baktus og superyacht

Meld ind med dine drømme på p3drommer@dr.dk.

En ny dag, en ny konge, en ny omgang Drømmeholdet. Hos Drømmeholdet tror vi på karma; i fredags var Gorm med til hjælpe Frederik, der ville have en fødselsdagshilsen fra Benjamin Hav. Gorm lovede at male et portræt af dronningen til gengæld for Benjamins fødselsdagshilsen. Så i dag er det Gorms tur, og Gorm drømmer om at få udstillet sin kunst et sted i Århus. Så finder vi en Karius & Baktus-film til Pia, og endelig sættes der sejl for at opfylde Lasses drøm. Lasse drømmer om at sejle en helt særlig yacht - om ikke andet finde frem til det næstbedste, så det gør vi.

fre 12. januar 2024 09:03 43

Fødselsdagshilsen, sexdrømme med mormor, og en gammel pladespiller

Du kan altid skrive dine drømme på p3drommer@dr.dk

Det er en smuk fredag at opfylde drømme på, så det er selvfølgelig det, Drømmeholdet gør igen i dag. Vi begynder med Frederik, der gerne vil have en fødselsdagshilsen fra Benjamin Hav; til gengæld vil Benjamin gerne have et portræt af H.M. Dronningen af Danmark; og her skuffer Drømmeholdet bestemt ikke. Nicolas har lokket sin søde mormor, Inge, med på et nyt element: Sexdrømme med Mormor. Mormor Inge bedømmer lytternes sexdrømme ved at uddele Semino Rossi’er, opkaldt efter hendes crush på den argentinske tenor, Semino Rossi. En lytter ringer ind med en særlig drøm om Søren Brostrøm, som den maskerede hævner Zorro, bevæbnet med kåre og et lystigt blik. Mikkel har en gammel pladespiller, som godt kunne bruge en kærlig hånd, hvor der selvfølgelig også er hjælp at hente - igen i Nicolas’ eget familietræ.

tors 11. januar 2024 09:03 43

Læreplads, tegnefilm og autograf

Drømmeholdet drømmer om folk, der drømmer om at opfylde andres drømme. Så i dag er dagen, hvor folk kan nominere deres venner og familie til at få opfyldt drømme. Morten nominerer sin søn, der mangler en læreplads som automekaniker til sommer, og drømmeholdet sætter ind for at skaffe netop det. Efter det opfyldes der drømme på tid, og her kommer Lise ind med sin drøm om at finde en gammel tegnefilm, som hun bare ikke kan finde nogen steder. Endelig melder Mads ind med drømmen om en autograf fra Jonas Vingegaard på en særlig Tour de France-ginflaske.

ons 10. januar 2024 09:03 40

Dortmund-trøje og murerrap

Hvem drømmer ikke om en trailer fyldt med gammelt sportstøj? Det gør Kenni… eller han drømmer om en match-worn Dortmund-trøje båret af Flemming Povlsen, så Drømmerholdet træder ind i samlernes verden og opdager, at de måske har munden for fuld - eller hvad? Mureren Lars drømmer om en sang, der skal hylde murerfaget, og den skal samtidigt hylde old school dansk hip-hop. Drømmeholdet mobiliseres og sætter alt på skarpe rim og lækre beats.

tirs 9. januar 2024 09:03 41

Hundefrisør, eksotiske dyr og flyskræk

Drømmerholdet fylder en uge som radioprogram og er mere flyvende end nogensinde! Anne har en drøm om at blive hundefrisør og klippe nogle smækre frisurer på vovser - klip til at vi finder en praktikplads til den gode Anne. Rasmus melder ind og efterspørger nogle eksotiske dyr til spejdernes store dyredag - alt lige fra krokodiller til vandrende pinde er velkomne hos spejderne. Vi slutter umiddelbart ikke flyvende af, eftersom Sørens drøm er at komme af med sin flyskræk, men mon ikke Drømmeholdet forløser den drøm også. Lyt med!

man 8. januar 2024 09:03 41

Drømmeholdet har snuset sig frem til Michaels drøm om at være hundefører i politiet, som en drilsk farveblindhed har sat en stopper for. Så hører vi fra Casper, som har en lille radiovært i maven, og som samtidigt altid har drømt om et møde med sin yndlingsradiovært (selvfølgelig Nicolas eksklusivt) , Sara Bro. Vi slutter i dyreriget med Heidi, som altid har haft drømmen om at ae en flodhest på mulen. Drømmeholdet sætter alt ind for at lande hundepatrulje, yndlingsradiovært og en flodhest. Lyt med!

fre 5. januar 2024 09:03 41

Efter en nervepirrende afslutning på gårsdagens program, hvor Klaus’ drøm om at komme op i tårnene på Storebæltsbroen endnu ikke er opfyldt, så samler vi selvfølgelig op her. Så melder vandhunden Anette ind med drømmen om at dykke med hajer. Vi slutter af med Flows drøm om at møde og bokse mod Mike Tyson, og mon ikke Drømmeholdet kommer skræmmende tæt på at få den drøm ud og flyve. Få din lytter på!

tors 4. januar 2024 09:03 41

Endnu en formiddag, endnu et drømmehold! Igen i dag er der drømme, der skal opfyldes, og der lægges hårdt ud med Princes drøm om en intimkoncert med Frank Ocean. Så har Assia en drøm om at være nyhedsoplæser, hvilket selvfølgelig ikke får lov at gå uforløst hen. Så har Gry en drøm om at opleve et lyddødt rum, hvor man efter sigende kan høre sit eget blod pumpe. Og der sættes en slutspurt ind for at få Klaus op i Storebæltsbroen - mon det lykkes? Lyt med!

ons 3. januar 2024 09:03 40

Dagens drømmehold er sat! Det består af værten Nicolas og hans producer Nicholas, og sammen er de sat ud for at opfylde lytternes drømme. Der lægges fra land med Matti, som har en drøm at have sit eget bed and breakfast i Klitmøller. Så skal vi høre fra de små drømmes land, hvor vi kårer ugens mindste drøm. Endelig sætter vi nogle små selskabshunde stævne, da han-pekingeserens, Tofu, ejer går med hvalpedrømme.

tirs 2. januar 2024 09:03 43

Drømmehullet er i luften! I 3 timer forsøger vi at få DIN drøm til at gå i opfyldelse.

Vi starter hårdt ud med Bolette, der har en drøm om at opleve Queen og møde Freddie Mercury - og så kunne Simon vildt godt tænke sig at flyve i en helikopter.

Vært: Nicolas Kaiser.