Tabu

Dette program er blevet sendt 95 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 17. december 2021 09:04 32

Det er audition time, baby!

Så kom den skæbnesvangre dag… Tabus sidste udsendelse, men før det bliver rigtig sad, så skal Line Kirsten og Adnan jo finde ud af, hvad der skal ske med dem. De får en genial idé!!! Eller faktisk får de en del. De går nemlig audition på adskillige mere eller mindre eksisterende programmer, som de har deres eget gode twists på. Det er helt genialt, og det synes Maria Rørbye Rønn viiiist nok også. Vi elsker jer derude, og vi ved godt, at I også elsker os <3 Farvel for denne gang.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Gæster: Brian Lykke, Sophie Erenskjold, Johannes Langkilde, Mathias Buch, Sebastian Lund, Anna Lin.

fre 10. december 2021 09:04 30

Er vi bare nogle dovne skiderikker?

Åhhh, hvor er der bare mange ting, vi ikke lige oooorker at få ordnet. Sokken på gulvet? Lad den ligge! Opvasken i køkkenet? Lad det være! Men Adnan og Line Kirsten har dog heldigvis orket at lave dagens udsendelse, og den er faktisk sprængfyldt med spændende gæster. Bl.a. snakker vi med My og Alexander fra det aktuelle DR1-program Øen, som havde udfordringer med det, der for nogle blev opfattet som ren dovenskab. Vi snakker også med flere eksperter om, hvad dovenskab egentlig er eller ikke er. Og så slår Adnan også lige et slag for, at dovenskab ikke kun er skidt. Den her podcast orker du altså godt lige at høre, ellers er du fandme doven!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Gæster: Morten Elsøe, My Buemann, Alexander Frydendahl, Troels W. Kjær.

fre 3. december 2021 09:04 29

Det er løgn og latin, det vi siger

Nu må vi bare afsløre, at Adnan Al-Adhami er en kæmpe stor løgnhals. Han lyver og lyver så bukserne flyver, og Line Kirsten er faktisk skide træt af det. I den anledning handler dagens program om løgne - både store og små. Vi snakker med en menneskelig løgnedetektor, som afslører en af Adnans “undskyld, jeg kommer for sent, men…”-løgne. Vi snakker også med en lystløgner, Alexander Blomqvist, og Muldvarpen, der var undercover i Nordkorea, Ulrich Larsen. Og så har vi en trist nyhed til sidst…. så lyt da lige til dagens podcast, så du ved, hvad der foregår!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Gæster: Peer Kaaes, Ulrich Larsen og Alexander Blomqvist.

fre 19. november 2021 09:04 30

Hemmelighedernes kammer er åbnet

Det er ikke Harry Potter, det hele skal handle om, men hemmeligheder! Helt specifikt går Line Kirsten og Adnan i dag ind i familiehemmeligheder - både hemmeligheder, som familien holder på, men også dem, vi selv holder for familien. De kommer omkring både store og små hemmeligheder, når alt fra rygning til utroskab og landsforræderi bliver afsløret. Lytterne deler også ud af alle de ting, de er bange for at fortælle familien, og her kommer Line Kirsten og Adnan til undsætning, når de rådgiver dem til enten at tie eller få det sagt.

Gæster: Sofie Tholl, Oliver Louai, Vibe Alex Dahl.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 12. november 2021 09:04 33

Hvorfor skal vi altid være så ambitiøse?

Ambitionerne er tårnhøje til dagens program, når Line Kirsten og Adnan snakker om de ambitioner, vi har for os selv, og hvad der er vigtigt for os. Fx får de besøg af to unge politikere, der dedikerer hele livet til politik, men også med en ung fyr, der droppede ud af Politiskolen for at blive buschauffør, da der er mere i livet end arbejde. Vi spørger forældrene derude om, hvor ambitiøse de er på deres børns vegne, men vi hylder også alle dem, der tager det hele med ro, når vi kårer “P3’s mest uambitiøse lytter”.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Gæster: Cille Hald Egholm, politiker og Marcus Guldager, politiker.

fre 5. november 2021 09:04 30

Jeg er ikke nogen teknologisk nørd

Og bare rolig Mette! Det er du ikke alene med. Du er slet ikke alene med at være et ungt menneske udenpå, men en gammel person indeni. Det kender både Line Kirsten, der synes, det at strikke er pisse fedt, og Adnan, der bare elsker Antikduellen. Lytterne deler alle deres seje gammelmands-interesser, men også alle de gange, de blev til nogle tech-boomere og havnede i suppedasen. Vi får også besøg af den unge royalist, Anna Tychsen, folkemusikeren, Adam Laugesen, og Lærke Bagger, der er en rockstjerne indenfor strik. #JesuisMette

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 8. oktober 2021 09:04 32

Er datingprogrammer vejen til kærlighed eller bare godt tv?

Vi kender alle til at lede efter den eneste ene, og måske ikke heeelt lykkes. Men hvornår kommer man så lige dertil, hvor man melder sig til et datingprogram? Og gør man det så for at finde kærligheden eller for fame? Vi taler med eksperter og tidligere deltagere i datingprogrammer for at blive klogere på netop dette. Line Kirsten og Adnan leger selv matchmakers, når de gennem en kompliceret og helt særlig algoritme matcher et par soulmatches live i radioen! Det bliver helt sindssygt, og det bliver du nødt til at høre.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Deltagere:

Keld Reinicke, TV-producer,

Kathrine Kelså Harders, medvirkende GVFB,

Lars Lundmann, psykolog,

Jeremy ‘Panda’ Ace, medvirkende For lækker til love.

fre 1. oktober 2021 09:04 29

Kan man komme tilbage, når man er blevet “cancelled”?

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.Vi prøver i dag at lave nogle regler for det, der endnu ikke er faste regler for - hvordan og hvornår kommer man tilbage, når man er blevet dømt ude af folkedomstolen? Line Kirsten og Jacob har tegnet et koordinatsystem op - et “gramsespektrum” - hvor de plotter adskillige offentligt kendte krænkelsessager ind. Her får vi hjælp fra debattørerne Louise “Twerk Queen” Kjølsen og Nima Zamani. Vi leger også med idéen om et Exit-program for krænkere, der ikke er juridisk dømt, men dømt af folkedomstolen. Det får vi hjælp til af lektor i psykologi Jesper Dammeyer, som fortæller os om, hvordan og i hvilken grad vi som mennesker egentligt kan ændre os.

fre 24. september 2021 09:04 35

Kan vi godt spille det her?

Velkommen ind i Tabu-klubben, hvor vi i dag spiller al den musik, du ikke normalt tør sætte på til en fest, fordi kunstneren ikke længere er… særlig 2021.

Her får du afløb for din trang til at trykke play på alt fra Nicki Minaj til R. Kelly.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Jacob Weil.

fre 17. september 2021 09:04 29

Hvorfor har du behov for at dele det?

Se lige mit pisse fede liv! Som faktisk ikke er perfekt, det må I ikke tro, nogle gange er det også super uperfekt og skod, ligesom dit liv, bare rolig. I dag snakker Line Kirsten og Jacob Weil om alt det, vi deler og følger med i på sociale medier. Vi spørger fx Line Hoffmeyer om, hvorfor hendes 75.000 skal følge med i alt fra IKEA-ture til lægebesøg. Lytterne afslører også, hvem de følger, og ikke mindst HVORFOR de følger dem. Det hele krydres med en eksperts forklaringer, som giver os en indsigt i, hvorfor det er så spændende for mange. Vi snakker også med Bolette, som har været så afhængig af sociale medier, at det gav hende en mild fødselsdepression.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Jacob Weil.

fre 10. september 2021 09:04 31

Men hvad føler du dig mest som?

Du kan være splittet mellem lande, religioner og fodboldklubber, men lige meget hvilke kulturer, man er splittet mellem, så kan det være svært at finde ud af, hvor man mest hører til. Jacob Weil er dansk/israelsk. Line Kirsten er jyde i København, og det eeer næsten det samme, eller…

Instruktøren af den nye serie Fredløs fortæller om sin opvækst, hvor han var splittet som dreng i et feministisk hjem, og da hans mor konfronterede ham med en pornovideo, som hun ikke ville have i hjemmet. Desuden hører vi fra Arthur, der er dansk/fransk/amerikansk og skal vælge, hvor han hører mest til, når det gælder våbenlovgivning, ost og leverpostej.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Jacob Weil.

fre 3. september 2021 09:04 32

Kan vold virkelig være underholdning?

Jacob Weil er fortsat vikar for Adnan, men denne gang er Line Kirsten her heller ikke, fordi hun vist nok er til casting på Scenen er din eller er ved at starte en økologisk gård. Jacob ser derfor sit snit til at hijacke programmet og tale om en af sine store interesser: vold som underholdning. Vi ser det overalt i kampsport, film og videospil - men er det egentligt et problem for os som samfund? Vi dykker ned i både det historiske, psykologiske og kulturelle aspekt.

Vært: Jacob Weil.

fre 27. august 2021 09:04 31

Cancel culture - hvornår må man lukke nogen ned?

Hvornår er det okay i et demokratisk samfund ikke at ville høre på nogen med modsatte holdninger? Line Kirsten og Jacob Weil taler om cancel culture med debattør Mette-Marie Nørlev, som ikke mener, denne kultur egentlig findes, og med Brian Mørk, som mener, han bliver udsat for det. For hvad betyder det for vores samfund, hvis vi lukker hinanden ned?

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Jacob Weil.

fre 13. august 2021 09:04 31

Pride: Skal vi omfavne alt ved LGBT+-miljøet?

Er man stadig en god allieret, selv om man ikke er enig i alt, der hører under regnbueflaget? Line Kirsten og Adnan er i dagens program nysgerrige på dem, der stiller sig kritiske overfor nogle af aspekterne i LGBT+-miljøet. De taler bl.a. med Micki Cheng, som vi kender fra Den store bagedyst, og som ikke kan se sig selv i Pride-paradens glitter. Vi får blandt andet også besøg af Karen M. Larsen, som er lesbisk, og bliver kaldt transfob af andre i miljøet. Sidst i programmet fortæller LGBT+ Ungdoms politiske talsperson, Nicolaj Laue Juhl, os hvordan vi egentligt kan være gode allierede.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 25. juni 2021 09:04 30

Kan man blive læge med et gennemsnit på 3,3?

Line Kirsten og Adnan taler om eksamenskarakterer, i en tid hvor mange mærker adrenalinen og håber på det bedste, men hvor vigtig er karakterer egentlig?

Kan man klare sig godt i livet og opnå sine drømme på trods af et dårligt gennemsnit? Og hvordan er det at studere et sted, hvor der ikke bedømmes med karakterer?

I dagens Tabu kigger vi på karaktersystemet og alt det, som det bringer med sig af muligheder og konsekvenser.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 18. juni 2021 09:04 28

Tabu snyder døden og fejrer livet

Line Kirsten og Adnan hylder livet, ved at tale om at snyde døden, ligesom Christian Eriksen gjorde i lørdags.

Hvordan er det at være død og blive genoplivet? Det får vi svar på af tidligere fodboldspiller Jonathan Richter, der blev ramt af lynet og lå livløs i 41 minutter og i kunstig koma i 11 dage.

Og hvordan lyder samtalen over middagsbordet, når man redder mennesker til daglig? Michael Wanscher er overlæge på Rigshospitalet og giver os et indblik i hans hverdag med døden.

Til sidst får vi et førstehjælpskursus af Theis Kragh fra FALCK, og Adnan og Line Kirsten prøver kræfter med dukker live i studiet - overlever de?

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 11. juni 2021 09:04 30

Det er ikke bare dig, der skal bolles, du skal også selv bolle!

Den første gang kan for mange være en underlig størrelse. Nogle venter, til de finder den rette, og andre skal bare have det overstået.

Line Kirsten og Adnan får besøg af 23-årige Emilie Jablonski, der for nylig havde sin første gang og fortæller om den dugfriske oplevelse. Så kommer Mikkel Willadsen også forbi. Han er 25 år og ser sig selv som jomfru, selv om han blev udsat for et seksuelt overgreb som 17-årig. Lytterne ringer ind med deres akavede forældre-sex-samtaler, vi finder på de bedste titler til at beskrive turen på lagnerne, og så kommer Amanda Wendel fra Soft Spot på P3 også forbi for at tale om den første første gang - og den anden første gang!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 4. juni 2021 09:04 28

Uskrevne regler - Må man anmode om en kaffe på MobilePay?

Vi har mange sociale spilleregler i vores lille land. Er de forskellige, alt efter hvor i landet du er? Hvad med din kulturelle baggrund? Og hvilken vennekreds du er havnet i?

Line Kirsten og Adnan dykker ned i de mange uskrevne regler og har komiker Peter Werner i studiet, mens Adnan tager os i hånden og fører os med hjem til den arabiske kultur over spisebordet, og så får vi til sidst hurtigt besøg af SoMe-eksperten Anders Hemmingsen, som giver os en kort status på de online spilleregler - er græde-af-grin-emojien boomer eller LOL?

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 28. maj 2021 09:04 33

Ufrivilligt udlandsophold - når børnene er blevet for danske

Hvad sker der med de kvinder, der imod deres vilje bliver bortført til deres forældres hjemlande? Og hvordan hjælper myndighederne dem? Det undersøger Line Kirsten og Adnan i dagens afsnit af Tabu, der handler om genopdragelsesrejser. Vi får besøg af organisationen Ny Identitet, og så snakker vi også med Zeinab Mosawi, der selv har prøvet at blive bortført. Til sidst prøver vi at få svar, fra dem, der har muligheden for at ændre lovene på området.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 21. maj 2021 09:04 29

Cyklister - regelryttere eller naturens fjende nr. 1?

Dagens afsnit er dedikeret til vreden - og nærmere bestemt den road rage, man kan opleve, når man er ude i trafikken, og de andre trafikanter kører råddent. For hvordan er det lige vejenes hieraki er? Er det cyklisterne først, og så alle andre bagefter? Det undersøger Line Kirsten og Adnan i dette afsnit af Tabu, som handler om cyklister og trafikopførsel.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 7. maj 2021 09:04 27

At slå op med en ven: Friendly fade eller beslutsomt break up?

Hvad gør vi, når vi vil af med vores venner? I dagens udsendelse dykker Adnan og Line Kirsten ned i venskaber - nærmere bestemt dem vi ikke gider have mere. For hvordan er det lige, at man slår op med en ven? Og hvor går grænsen for, hvor meget et venskab kan holde til? Vi undersøger venskaber, break ups og genforeninger i dagens afsnit. Og så lancerer vi Danmarks nye paneldebat om dilemmaer - Pauline og Monopolet.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 23. april 2021 09:04 28

Sociale Medier - ejer vi telefonerne, eller ejer telefonerne os?

Sociale medier fylder mere og mere i vores hverdag - faktisk bruger både Line Kirsten og Adnan deres telefoner sammenlagt mange timer om dagen. Men hvordan påvirker det os, og hvad kan man gøre for at blive mindre afhængig af den lille computer i lommen? Frederik Kulager fortæller, hvordan telefonbrugen går ud over vores koncentration, og coach Dea Svanholt giver Line Kirsten gode råd til, hvad man kan gøre ved skærmforbruget. Lytteren Sisse fortæller, hvordan det er at stirre ind i sin telefon 11 timer om dagen, og Emil snakker Snake og stressfrit telefonforbrug med Line Kirsten og Adnan. Og så sender redaktionen praktikanten Pauline ud på en halsbrækkende oplevelse på glatis til sidst i programmet.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 16. april 2021 09:04 30
fre 9. april 2021 09:04 28

Frygt - Kan hjernen adskille frygt og fare?

Mørke, fugle, spækhuggere og ferskner - umiddelbart nogle helt normale, harmløse ting. Men i dagens udgave at Tabu udforsker Line Kirsten og Adnan, hvorfor netop helt disse helt normale ting kan udløse voldsom ubehag og frygt. For hvordan kan man styre sin frygt og eventuelt forberede sig allerbedst på det allerværste? Der er både lyttere igennem, der fortæller om, hvad de er allermest bange for, og eksperten Troels W. Kjær, der fortæller om, hvordan frygten påvirker hjernen, og hvordan vi kan blive mindre bange. Krav Maga-eksperten Bo viser Adnan og Line Kirsten, hvordan man forsvarer sig mod en overfaldsmand eller -kvinde bedst muligt, og så høster vi en ny runde guilty pleasures, som verdens bedste praktikant skal forsøge at gøre great again.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 26. marts 2021 09:04 26

Ufrivillig barnløshed - har seksualundervisningen fejlet?

Er det en menneskeret at få børn, eller er det bare synd, at nogle mænd og kvinder er infertile? Adnan og Line Kirsten snakker i dagens afsnit af Tabu med Natasja på 27, der ikke har særligt mange æg tilbage, men stadig drømmer om at blive mor. Martin, der har lav sædkvalitet og har været i fertilitetsbehandling med sin kone, kommer også fordi til en snak om, hvordan det føles at være en mand i fertilitetsbehandling. Lytteren Lena ringer ind og fortæller om, hvordan hun og hendes mand lever livet uden børn, og så har Adnan været forbi en sædbank og få testet sin sædkvalitet.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 19. marts 2021 09:04 33

Stoffer - forbrug eller misbrug?

I dagens program snakker Line Kirsten og Adnan om noget, der for nogle mennesker gør festen lidt sjovere, og for andre kører deres liv af sporet, nemlig stoffer. Overlæge Henrik Rindom fortæller om, hvorfor man bliver afhængig, og lytterne “Marlene” og Marie fortæller om, hvordan de har benyttet stoffer før og nu. Cenia, der er 22 og tidligere misbruger, fortæller, hvordan hun - lidt overraskende - kom ud af sit misbrug, og hvordan hun i dag bruger sin stemme til at oplyse andre om livet som misbruger. Til sidst får Praktikant-Pauline Line Kirsten og Adnan til at forlade studiet i skam med sit Make Guilty Pleasures Great Again-indslag.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 12. marts 2021 09:04 27

Digital chikane - “Er det så i hånden eller i benet, at jeg skulle skydes?”

Hvad får folk til at skrive, at andre mennesker bør skydes? I dagens program går Line Kirsten og Adnan i dybden med digital chikane, og i den forbindelse snakker de med tre kvinder, der har oplevet at få ubehagelige beskeder eller kommentarer om alt fra deres krop til deres arbejde og fritidsinteresser. De taler også med en mand, der har skrevet en ubehagelig besked til Line Kirsten og med Victor, der ikke synes, det er særlig groft at kalde en voksen kvinde for et “fortabt pigebarn” og provokerer folk på sociale medier, fordi det er underholdende.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 5. marts 2021 09:04 28

Kropsidealer og selvværd: Daler selvtilliden, når vægten stiger?

Hvordan føles det ikke at kunne finde tøj i ens størrelse, og hænger følelsen af at være en rigtig mand sammen med mængden af fedt på maven? I dagens udsendelse taler Adnan og Line Kirsten med Christoffer og Regina, der begge har oplevet, hvordan kropsidealer har påvirket deres liv negativt. Vi taler også med tøjmærket LauRie, der for nylig har trukket en kampagne tilbage, der blev kritiseret for ikke at vise forskellige kropstyper nok. For hvad betyder mediebilledet for den måde, vi ser os selv og dem, der er tykkere?

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 26. februar 2021 09:04 33

Ordblindhed: hniakdap elelr brae dvnokesab?

Dagens udsendelse af Tabu handler om at stave - eller mere præcist om at stave forkert. Chris Bjerknæs, digital konsulent i Dansk Folkeparti og tidligere formand i Dansk Folkepartis Ungdom, fortæller om livet som ordblind i politik, og hvordan det stadig påvirker ham, når folk påpeger hans stavefejl. Vi tager også guilty pleasures op igen og får denne gang både politikere og bagedyst-deltagere til at sige god for, at man gerne må gøre tallerkenerne rene med munden.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 12. februar 2021 09:04 30
fre 5. februar 2021 09:04 27

Eks-rocker taler ud: gymnasieelev om dagen, inkassator om natten

Hvordan kan man leve et almindeligt teenageliv, når ens studiejob er som inkassator for en rockerklub? I dagens Tabu kommer Kasper ind og fortæller om sin fortid som rockerrelateret, og hvordan han slap ud af sit kriminelle dobbeltliv. Den nye praktkant går alt, alt for grundigt til sin første opgave, og så hjælper Yoda, Scooby-Doo og Johnny Bravo - i en og samme person - alle lytterne med at tage en middagslur på arbejdet.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 29. januar 2021 09:04 29
fre 22. januar 2021 09:04 27

Konverteret til Islam - fra bong til bøn

I dag har vi Sine på besøg, der konverterede til Islam som 17-årig. Vi tester alle fordomme af på hende, og så skal hun battle med Adnan om hvem, der er den bedste muslim.

Herudover overtaler vi også P3’s chef til at indføre middagslur på P3, og så putter vi alle lytterne. I skal heller ikke snydes for historien om, da en af vores lyttere opdagede, at Candyfloss ikke er lavet af skyer, og et par flere historier af samme skuffe.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 15. januar 2021 09:04 31

Incest Incest - familie er ikke altid bedst

Kan man nyde sex, hvis man har været udsat for incest? Hvad synes et incest-offer om incest-jokes? Og skal man overhovedet behandle et incest-offer som et offer?

Det og meget mere giver Louise os svar på. Hun er nemlig selv blevet udsat for seksuelle overgreb af sin morfar, da hun var barn.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 18. december 2020 09:04 31

Pædofili - kan man være venner med en pædofil?

“Kasper” er, for at bruge hans egen beskrivelse, ikke-udøvende pædofil. Han er frustreret over sin seksualitet, og han drømmer om at blive kastreret for at komme sin lidelse til livs. Han har en tidligere dom for at se børneporno, og han vil ikke tilbage til at gøre det igen.

Dagens tabu er også det sværeste, vi endnu har grebet fat i. Lyt med - selv om det kan være svært.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 27. november 2020 09:04 32

Realitydeltager - Hvem vil ikke ha’ lidt Gustav?

Har den tidligere reality-stjerne Gustav Salinas nogensinde haft en agenda med at spille ekstradum på tv? Har det været en udspekuleret karrierevej, der har været nøje planlagt fra starten?

Hvad tjente han egentligt på at være hele Danmarks reality-darling? Og hvordan håndterede han, at han blev overfaldet for at skeje ud på tv?

Du får svar på alle spørgsmålene, hvis du lytter til dagens udgave af Tabu.

God fornøjelse!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 20. november 2020 09:04 30

Spiritualitet - I den gode ånds tjeneste

Tror du på, at man kan leve videre efter døden? At man kan læse succes i håndfladerne? Eller at dit navn definerer din lykke?

Vi tester det hele i dagens udgave af Tabu, hvor praktikanten endnu engang har misforstået budskabet.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 13. november 2020 09:04 29

Sexisme - Katrine Robsøe taler ud om Morten Østergaard

Folketingsmedlem Katrine Robsøe taler for første gang ud om sin krænkelsessag med Morten Østergaard.

Hun fortæller, hvordan en fem år gammel sag har bragt hende i stormvejr på de sociale medier, selv om hun aldrig har haft en ambition om at fortælle sin historie til offentligheden.

Og så taler vi med ét af de mennesker, der har svinet hende til på Facebook.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 6. november 2020 09:04 31

Barn af en alkoholiker - Skål min skat

Efter en uheldig velkomst og en upassende fordomsrunde fortæller 26-årige Simone om at vokse op med en alkoholisk far.

Det er et emne, der berører mange af vores lyttere, som selv vælger at dele deres historier.

Og så erklærer vi vores mission om at gøre Uranhjort “Great-Again” for fuldendt oven på en halvkorrupt aftale med Phillip Faber.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 30. oktober 2020 09:04 30

Trumpsupporter og technoremix af Uranhjorten

Tabu har besøg af 20-årige Jonas, der er fan af Donald Trump.

Der er ild i sms-indbakken, men om det er pga. Donald Trump, Fie Laursen eller et technoremix af Uranhjorten må du selv finde ud af.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 23. oktober 2020 09:04 31

Muskelsvind - ruller tungt med mindre muskler

Vi zoomer ind på muskelsvind i dagens udgave af Tabu, når vi får besøg af Simon TJ, der gør os klogere på, hvordan det er at leve med sygdommen.

Vi sørger for upassende spørgsmål fra børn, en fordomsrunde af de mere grove, og så forsøger vi at klemme en Uranhjort ind i programmet. Hvad dét handler om, må du selv finde ud af.

Vi rulles ved!

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

fre 16. oktober 2020 09:04 29

Guldhalskæder og dynejakker

Da folketinget åbnede, gik statsminister Mette Frederiksen på talerstolen med en tale, hvor hun bl.a. fortalte om regeringens ønske om slå hårdere ned på utryghedsskabende drenge med ikke-vestlig baggrund. Dem med “dynejakker og guldhalskæder”. Med udgangspunkt i den tale dykker vi ned i fordommene om folk med anden etnisk baggrund og forsøger at nuancere idéen om, hvordan de er.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami.

Gæster: Ehab El Masry (studerende), Martin Zunda (adm. direktør for DSB Service & Retail) og Jack Petersen (dørmand).

fre 4. september 2020 09:04 32

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 19. juni 2020 09:04 28

Økonomi

I Tabu i dag taler vi om økonomi og penge. Et emne vi kan have rigtig svært ved at tale om, specielt når økonomien skranter. Kenneth Hansen, der er ekspert i Luksusfælden og indehaver og stifter af Økonomisk Råd, er med i studiet til en snak om, hvad der oftest er medvirkende til, og hvad man så kan gøre, når ens økonomi begynder at se rødt. Eva Svavars, formand for Kvindeøkonomien, fortæller om, hvorfor der stadig er ulighed i gennemsnitslønnen hos mænd og kvinder. Helene Dige Hjuler, på 20 år, taler om det at være vokset op i fattige kår. Til slut hjælper Kaare Thomsen, Kathrine og Line Kirsten, med at blive bedre til at forhandle løn, når de lønforhandler live i radioen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 12. juni 2020 09:04 27

Numsen

I Tabu i dag taler vi om numsen. Hvad er en god numse? Hvordan skal den se ud i 2020? Og hvorfor er det så pinligt, men samtidig så vigtigt, at vi går til lægen, når vi har problemer dernede. Sexolog Gry Sara Windelev og Drengene fra podcasten Vild Med Svans gæster også programmet, og øser ud af deres viden, og do’s and don’ts, om analsex. Udseende, sygdomme og sex, yes, vi kommer hele paletten rundt i dagens program.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 5. juni 2020 09:04 29

Pårørende til selvmord

I Tabu i dag taler vi om det at være pårørende til en, der har begået selvmord. Et tungt og vigtigt emne. Vi har Emil og Mathilde med, der hhv. har mistet sin tvillingebror og sin mor. Emil og Mathilde deler deres følelser og oplevelser i en snak om skyld, skam og sorgbearbejdelse.

I programmet taler vi også med Britt Reuter Morthorst, der forsker i selvmordsforebyggelse, og Elene Fleischer, der er faglig leder og stifter af Netværket For Selvmordsramte. Begge eksperter hjælper os med at få en forståelse for det, de pårørende oplever, efter at have mistet nogen til selvmord, og hvordan vi kan blive bedre til at tale om det.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 29. maj 2020 09:04 29

Psykopati

Shila er psykopat, og hun fortæller åbent og ærligt om det. Er alle psykopater lige så sindssyge som Peter Lundin, Peter Madsen eller Charles Manson? Heldigvis ikke.

Chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans, Tine Wøbbe, gør os klogere på, hvad det vil sige at lide af dyssocial personlighedsstruktur, som er den lidt pænere betegnelse for det at være psykopat. Shilas veninde Cecilie er også med i studiet og fortæller, hvordan det er at være veninder med Shila og hendes diagnose.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 22. maj 2020 09:04 31

Angst

I Tabu i dag taler vi om angst. Flere eksperter taler om angst som en ny folkesygdom, og ifølge Sundhedsstyrelsen vil ca. 400.000 danskere opfylde kriteriet for en angstlidelse i løbet af et år. Men hvad er angst egentlig? Og hvordan opleves det at have angst og få et angstanfald?

I dagens program deler Line Kirsten og Kathrine deres egne oplevelser med angst. Til en snak omkring angstens mange ansigter og opfattelser får de blandt andet besøg i studiet af Kristian, der lider af socialangst. De taler også med psykolog Sonja Breinholst og, forfatter til bogen “Noter om angst”, Signe Amtoft.

Verdens bedste lyttere byder også ind, med historier om upassende tidspunkter at have fået et angstanfald på, og deler nogle af deres personlige oplevelser med angst.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 6. marts 2020 09:04 26

Mænd i kvindefag og kvinder i mandefag

I Tabu i dag taler vi om mænd i kvindefag og kvinder i mandefag. Tabuerne bliver lagt på hylden, i stedet trækker vi fordomshatten godt og grundigt ned over ørerne og stiller vores gæster de spørgsmål, der trænger sig på.

For hvordan er det at være mandlig gynækolog eller kvindelig murer? Og hvilke fordomme oplever de i deres fag i en hhv. en kvinde- og mandepræget verden. Netop det finder vi blandt andet svar på i dette program.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 28. februar 2020 09:04 31

Mænd med fødselsdepressioner

I Tabu i dag taler vi om fødselsdepressioner hos mænd. For snart et år siden lavede vi programmet om kvinder med fødselsdepressioner, og nu er det blevet mændenes tur. Undersøgelser viser nemlig at kendskabet til, at mænd også kan opleve fødselsdepressioner (også kendt som en efterfødselsreaktioner) er lavt blandt danskerne. Og hele 57% i undersøgelsen mener, at det er et tabu at tale om, så det skal vi selvfølgelig!

I programmet taler vi med Mathias og Anders, der begge har oplevet en fødselsdepression, men på forskellige måder. Vi har også besøg af Jasper Ritz, der er vært på ‘Farmænd Podcast’ sammen med tidligere P3-vært David Mandel, til en snak om det at blive og være far.

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 21. februar 2020 09:04 30

Sextabuer

I Tabu i dag taler vi om sextabuer. Vi kender allesammen til de pinlige og akavede situationer fra dobbeltsengen.

I dagens program har vi besøg af sexpanelet bestående af Josephine og Nanna, der står bag podcasten; Fries Before Guys, samt Mathias Bundgaard, der står bag podcasten; Uafbrudt Samleje.

Vi får også besøg af Minna, der ønsker at ændre måden, vi taler om kondomer på, og Simone, der oplever svære smerter under sex.

Vi kommer godt omkring nogle af de mange tabuer, der er forbundet med sex. Tabu er nemlig programmet, der kigger vores berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på os som mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 24. januar 2020 09:04 32

Mænd med spiseforstyrrelser

I Tabu i dag snakker vi med mænd, der har haft en spiseforstyrrelse. Vi får besøg af Asger Tobias Brodtkorb, der har haft spiseforstyrrelsen ortoreksi, der er en sygelig besættelse af sundhed. Han trænede hele tiden og spiste nærmest kun broccoli og kylling i den periode. Samtidig blev festerne og venner sluset ud af hans liv, og alt var sat i system hele dagen. Vi hører også fra Jack, der får brækfornemmelse, hver gang han skal spise. Han har lært at ignorere hans sult, så han kan komme uden om mad det meste af dagen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 17. januar 2020 09:04 30

Kropsidealer

I Tabu i dag snakker vi om kropsidealer, og hvordan vi snakker om kroppen.

Vi skal nemlig tale pænere om hinandens kroppe, og der skal være plads til alle typer af kroppe!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 10. januar 2020 09:04 32

Spontan abort

Det kan være ensomt at gå igennem en ufrivillig abort. Der er ikke mange, der snakker højt om den skam og de følelser, der kan følge med. I dag snakker vi med Phie, der har oplevet to aborter. Hun fortæller om, hvordan hun græd og græd, da det skete, og hvor svært hun synes, det var at dele med hele verden. Vi vender også mindre tabuer og snakker om, hvordan man i det mindste kan se nogle lyspunkter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 3. januar 2020 09:04 32

Ordblindhed

Tabu handler i dag om ordblindhed. Vi har blandt andet besøg af Mie Bøgh, der har taget en lang, boglig uddannelse, på trods af at hun er ordblind. Det fortryder hun faktisk lidt nu, fordi der var en del af hende, der gjorde det, fordi hun ville bevise for omverdenen, at hun kunne på trods af sin ordblindhed.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 13. december 2019 09:04 32

Deling af nøgenbilleder uden samtykke

Vi runder årtiet af med et emne som også har fyldt meget i 10’erne. Deling af intime billeder uden samtykke er for alvor blevet en del af virkeligheden for rigtig mange unge mennesker. Årtiets sidste Tabu handler om ulovlig deling af nøgenbilleder.

Vi skal selvfølgelig også lige have varmet lidt op. Skuespilleren, Neel Rønholt, hjælper os med noget hverdagsskam. Hun skammer sig lidt over at have spist alt for meget forud i sin chokoladekalender. Pernille kan slet ikke vente på julegaverne, så hun bruger sine børn som undskyldning for at kunne åbne gaver tidligere. Preben kører lastvogn til hverdag, og så også i sin fritid, men der er det med fjernstyrede.

Vi tager hul på dagens tema med en ordentlig stak sms’er fra lytterne. Der er nemlig en helt masse, der har været berørt af det. Både mænd og kvinder skriver ind med deres oplevelser.

Vi har en helt vild modig gæst med i dag. Nanna har selv oplevet at få delt nøgenbilleder og sexvideoer mod sin vilje. Det bliver delt igennem Nannas profiler på sociale medier, som er blevet hacket. Hun fortæller om sine oplevelser med det, og de reaktioner hun møder fra omverdenen.

Vi har også en anden gæst med os i dag. Miriam Michaelsen er advokat og har arbejdet med sager om digitale krænkelser. Hun er med os for at svare på vores spørgsmål og gøre os klogere på, hvor grænsen til ulovlig deling går.

Nanna og Miriam har indvilget i at svare på lytternes spørgsmål, og det er vi rigtig glade for!

Lytteren, Martin, har oplevet, at en ekskæreste delte billeder af ham efter et slemt brud. Han fortæller om de følelser, der følger med. Følelser som mindreværdskomplekser, svigt og brud på tilliden.

Årtiet rundes af med en god omgang “Men i det mindste”. Louise kom hjem til et indbrud, men i det mindste fandt hun da sit Ikea-kort i rodet. Anne-Kirstine havde fået lavet nye bryster og fik desværre så konstateret brystkræft, men i det mindste reddede implantaterne hende fra at kræften spredte sig. Mark fik fuldstændig ødelagt hånden i en arbejdsulykke, men i det mindste slipper han for alle de sure arbejdsopgaver på jobbet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 6. december 2019 09:04 32

Selvskade

Mere end hver femte i 9. klasse har skadet sig selv. Størstedelen af dem er piger.

De mest almindelige metoder for selvskade er at skære, kradse, brænde, bide eller slå sig selv.

Selvskade er en strategi for at gøre en psykisk smerte til en fysisk. Det er en måde at flytte fokus fra alt det, der er svært indeni.

Vi snakker med Emily på 15 år, der begyndte med at skære i sig selv som 11-årig.

I dag gør hun det ikke mere, men hun har over 500 ar på kroppen, som hun skal leve med resten af livet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 29. november 2019 09:04 33

Fraværende fædre

Hele ugen har DR Ung haft fokus på de fraværende fædre. Det gør vi i den grad også. Vi dykker ned i stoffet, får modige gæster på besøg, forsøger at få svar på vores og lytternes spørgsmål og meget meget mere. Dagens emne er fraværende fædre.

Som altid skal vi lige have varmet “skammemusklerne” op. Realitystjernen Phillip May åbner ballet og fortæller om sin klimaskam over dårlige vaner. Matilde har smidt masser af penge efter en coach, der kunne lægge en kostplan for hende, men alligevel røg hun i den store pandekage-fælde. Josef ville gerne blive bedre til at styre temperamentet, men det kan være svært, når man er en hidsigprop.

Vores første gæst i studiet er Caroline. Caroline er skilsmissebarn og føler, at hendes far fravalgte hende. Hun fortæller om, hvordan forholdet, eller manglen på samme, til faren har påvirket hendes liv.

Vi har også Klaus med som gæst. Han har også haft en fraværende far og kan mærke, at det har haft en stor betydning for Klaus’ liv. Han havde problemer med temperamentet og blev lidt af en rod, der hang ud med de forkerte. Heldigvis er Klaus meget bevidst om det, så han kan sørge for at det ikke går ud over andre.

Caroline og Klaus er så super modige og har sagt ja til at svare på spørgsmål fra lytterne. Det er vi glade for, for sms-indbakken bugner af gode spørgsmål fra verdens bedste lyttere.

Der er selvfølgelig altid to sider. Hverken Klaus’ eller Carolines fædre havde lyst til at deltage, men heldigvis får vi fat på lytteren Jan. Han var selv rigtig fraværende som far, uden han selv følte det. En dag fik han dog noget af et wake-up call, der gjorde at han lagde livet om, og i dag gør han, hvad han kan for at være der for sin datter. Steen er også fraværende som far, og det var hans eget valg. Det får vi en rigtig god snak om.

Vi skal selvfølgelig også lige skyde weekenden i gang. Det gør vi med en omgang “Men i det mindste”. Stefanie har haft madforgiftning i to uger, men i det mindste kan hun spise hvad som helst, da det alligevel ba

fre 22. november 2019 09:04 33

Prostituerede

I sidste uge i Tabu handlede det om folk, der købte sex. I dag vender vi den 180 grader og vender blikket mod dem på den anden side af transaktionen. Dagens emne er folk, der sælger sex.

Inden vi går i gang, skal vi dog lige ud af skammekrogen, og det hjælper komikeren Ane Høgsberg med. Hun skammer sig nemlig, når hun bliver sur på sin hund. Ronnie kender også noget forældreskam. Hans lille søn har nemlig en uheldig vane med at gø af fremmede mennesker på gaden. Cecilie har også skammet sig over, en gang hun fik sin søn til at græde. Andre kan også skamme sig, for han synes, det er ret så klamt, når hans barn er syg og hoster. Nikolaj skammede sig, dengang han troede, han havde et dumt barn.

Der er en helt masse misforståelser og uvidenhed omkring det juridiske forhold om prostitution. Er det lovligt? Må man købe eller sælge? Vi dykker lidt ned i reglerne omkring det.

Vi har også en super sej gæst. Det er Dina. Hun har mand og to børn og er prostitueret. Hun fortæller om sit arbejde, og om hvordan hun kom ind i det. Hun snakker selvfølgelig også om, hvordan det er at have et privat sexliv ved siden af.

Vi har en modig lytter med på telefon. Sofie er en ung kvinde og måtte ty til sugardating, da hendes økonomiske situation strammede til.

Det er et sindssygt spændende emne, og det synes vores lyttere også. De har nemlig spandevis af gode spørgsmål, og heldigvis er vi klar på at svare på dem.

Vi skal selvfølgelig også lige have en god omgang “Men i det mindste” med. Jonas har to børn med muskelsvind, men i det mindste har de jo en fed parkeringsaftale. Mia har lige fået nyt knæ, og det gjorde rigtig ondt, men i det mindste skal hun ikke bekymre sig om garderoben til nytår, da hun skal på genoptræning. Nina skal på nattevagt, men i det mindste kommer hun da til at have cykelstien for sig selv.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 15. november 2019 09:04 33

Købesex

Tabu handler i dag om det med at købe sex. Det er noget som alle kender og alle har en holdning til, men som også er plaget utrolig meget af fordomme og uvidenhed. Det sætter vi spot på i dag.

Vi skal dog lige have varmet lidt op og få luftet lidt ud for hverdagsskammen. Heldigvis kan Ibi Makienok hjælpe os med det. Hun skammer sig nemlig lidt over, at hun ikke kan lade være med at spise saltede chips, selvom hun har problemer med nyrerne. Hun er heldigvis ikke alene, for verdens bedste lyttere er åbenbart også verdens bedste til at forkæle sig selv, selvom det ikke er så godt for dem.

Vi har en rigtig modig gæst med i studiet i dag. Det er Peter, der benytter sig af købesex, og han fortæller åbent om sine oplevelser med det. Der kan være massere af grunde til at købe sex. Peter fortæller om sine grunde, og maner samtidigt nogle fordomme til jorden.

Ligesom Kathrine, har lytterne også læssevis af spørgsmål til Peter, og dem svarer han meget åbent og ærligt på. Mega sejt!

For Peter var det også et spørgsmål om at være “kørt træt” i et parforhold. Det var også en af grundene til at han benytter sig af prostituerede. Det der med at gøre nogle ting for at “peppe” sexlivet lidt op, kender vores lyttere godt.

Udover Peter, så har vi også to rigtig seje lyttere, Lars og Kasper, der ringer ind og fortæller om deres oplevelser med at gå til prostitueret.

Det er blevet tid til at høre hvad der i det mindste er godt. Tina stod midt i et hårdt break-up, da en operation også lige røg med i puljen, men i det mindste har hun en dejlig baby. Denice kom ikke ind på drømmeuddannelsen i sommers, men i det mindste fik hun en plads til februar.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 8. november 2019 09:04 32

Aseksualitet

Lyst til sex er så naturligt som amen i kirken. Bevares, det kan være som en bølgedal, hvor lysten stiger og falder i perioder. Nogle har en meget lille seksuel appetit, andre har virkelig meget lyst til sex. Men selv om man ikke lige altid føler det, så er lysten til sex konstant for mange mennesker. For andre mennesker er det fraværet af lyst, der er konstant. Dagens emne er aseksualitet.

Som altid skal vi lige ud af skammekrogen først, og det hjælper Mathias Helt os med. Han “hverdagsskammer” sig nemlig over, hvor meget han er på sin telefon. Nikolaj var midt i et skænderi med ekskæresten, da hans telefon ringer. Det var en af gutterne, der ringede, og det var ikke ligefrem populært hos ekskæresten, da Nikolaj tog telefonen. Nicolaj har også et ganske skamfuldt minde med sin mobiltelefon. Den ringede nemlig, da han bar kisten ud af kirken.

Mette er 21 år gammel og er aseksuel. Hun er pisse modig, for hun er dagens gæst og har indvilliget i at svare på alle de “dumme” spørgsmål. Der er mange forskellige måder at være aseksuel på. Mette forklarer om sin situation, hvor hun godt kan føle romantisk attraktion, men ikke seksuel tiltrækning.

Aseksualitet kan være en svær størrelse at forstå. Derfor snakker vi også med Astrid Ditte Højgaard, som er klinisk lektor og ledende overlæge på sexologisk klinik ved Aalborg Universitetshospital. Hun gør os meget klogere på aseksualitet ud fra et lægefagligt synspunkt.

Vores sms-indbakke bugner med gode spørgsmål fra lytterne. Heldigvis står både Mette og Astrid klar til at svare på løst og fast.

Mette har oplevet, at hun ikke er blevet forstået i sin seksuelle lyst eller mangel på samme. Det er hun dog ikke ene om. Kasper får en lidt varm fornemmelse i kroppen, når han er i fællesbadet med gutterne efter badminton, og han har ikke fortalt det til dem. Nick kan godt lide BDSM, og han oplever tit at blive mødt med stigmatisering.

Vi har jo alle vores skavanker og ting, der bare er rigtig øv. Vi skal dog sparke weekenden i gang med

fre 1. november 2019 09:04 33

HIV

Er HIV ikke bare noget man fik i 80’erne? “Bøssepesten” blev den døbt i folkemunde, og mange af de myter hænger stadig ved i dag. Det skal vi have punkteret, når vi i dag taler om HIV anno 2019.

Den slags kræver, at man kan tale frit fra leveren, og derfor varmer vi op med lidt hverdagsskam. Louise “Twerk queen” Kjølsen åbner ballet med en god omgang klimaskam. Jonas ved da godt, at han ikke burde lade lastvognen stå i tomgang, imens han afleverer varer, men det er nu altså meget rart med en varm bil. Frederikke skammer sig over at tage bilen til studiet i stedet for den gratis bus, der kører lige fra, hvor hun bor.

Kan man blive smittet med HIV gennem et kys? Gennem toiletsæder? Myg? Der er helt vildt mange myter om HIV, og vi har en række modige og dygtige mennesker i studiet til at tale om disse myter. En af disse gæster er lægen Jacob Tolstrup.

Vi får også besøg af Martin Westi, som for 7 år siden blev diagnosticeret med HIV. Han fortæller om, hvordan han fandt ud af det. Martin fortæller også om livet som HIV-positiv. Det bliver til en snak om skam, frygt, men også om et positivt udsyn.

Martin og Jacob er i studiet sammen for at svare på lytternes spørgsmål. Og dem er der masser af!

Med os, på en telefon, har vi også Andreas, der er formand for AIDS-Fondet. Han fortæller lidt om samfundets generelle syn på HIV og deres rolle i den snak.

Vi elsker at slutte på en såkaldt high note. Det skal slutte af med noget positivitet, og derfor leger vi vores leg “Men i det mindste”. Det starter lidt svært med Flemming, som er meget ensom. Selv siger han, at det positive er, at så er der ikke så mange, der bliver kede af det, når han ikke længere er der. Karoline har fået slidgigt, men i det mindste har det hjulpet på hendes ADHD, da det har tvunget hende til at stresse lidt af. Folke har en rigtig lang arbejdsdag, men i det mindste er det J-dag, og han skal være chauffør for en masse nissepiger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 25. oktober 2019 09:04 32

Faggrupper

Laver SOSU’er andet end at tørre røv? Og er håndværkere kun håndværkere, fordi de er for dumme til andet? Der er en helt masse åndssvage fordomme om folks erhverv. Dem dykker vi ned i i dagens udgave af Tabu.

Men men men, vi skal jo først lige ud af skammekrogen, så vi kan tale frit. Det hjælper Anders Hemmingsen os med, for han skammer sig over, at han hader folk, der kører på el-løbehjul. Laust hader popkorn helt uhyggeligt meget, og det kan han godt skamme sig over. Mark har det ligesådan, bare med ældre mennesker i offentligt transport. Alex skammer sig lidt over at blive irriteret på rigtig flittige kollegaer. Og det er selvfølgelig lidt af et problem, når man er chef.

Dagens første gæst er Anders. Han er håndværker og er meget vokal omkring at ville nedbryde de fordomme, der er om hans erhverv. Han er nemlig rigtig glad for at være håndværker og er godt gammeldags træt af at høre på de her fordomme.

Vi har også Marlene med som gæst. Hun er social- og sundhedshjælper, og det er jo også et fag, der skal lægge øre til meget. Marlene er også træt af, at hendes fag bliver talt ned om, især fordi der i fremtiden kommer til at mangle en masse folk i hendes fag.

Vores lyttere oplever i den grad også at blive mødt med fordomme i deres erhverv. Josefine er elektriker, og som kvinde i et håndværkerfag har hun hørt lidt af hvert. Lastvognschaufføren Morten oplever også fordomme. Det er fordomme som, at han ikke går i bad, at han er tyk og doven osv.

For at udstille præcis hvor åndssvage de her fordomme er, skal vi jo have dem ud i det åbne. Vi beder lytterne om at skrive ind med de fordomme, de har om andre fag. SMS-indbakken koger over med sjove fordomme, der er helt i vejret.

Weekenden skal skydes i gang, og det gør man jo bedst ved et skud positivitet. Helle er førtidspensionist, men i det mindste slipper hun for at sidde i kø i morgentrafikken. Barbro rev sit korsbånd over og det var problematisk da høje hæle var en del af dresscoden på hendes arbejde. Men i det minds

fre 11. oktober 2019 09:04 31

Borderline

Vi skal snakke om noget som rigtig mange danskere kender af navn, men som de færreste egentlig reelt ved, hvad er. Vi skal snakke om diagnosen borderline.

Det kan jo være lidt svært at komme ud af skammekrogen og tale frit fra leveren. Så vi får hjælp af musikeren Danny Kool, der skammer sig over dengang, han “lånte” farens bil og fik lavet nogle ordentlige skrammer på den. Danny er heldigvis ikke alene. For vores dejlige lyttere har også en masse historier om hverdagsskammerier.

Vi har besøg af en person, der har diagnosen borderline. Sara er i studiet til en snak om livet med denne her diagnose. Vi tester vandene med en grov sketch, men Sara er super cool og afliver nogle af de myter og fordomme, der er omkring borderline. Sara har det godt i dag, men hun har haft det rigtig hårdt, og det er hun hudløst ærlig omkring.

Ditte, der er chefpsykolog hos Psykiatrifonden, har slået sig til os i studiet og giver sit besyv med omkring samfundets kendskab til diagnosen. Hun er her også for at give et fagligt input generelt om borderline.

Vi er alle venner på det her program, og det betyder, at vi får rigtig mange spørgsmål fra en ven. Ditte og Sara svarer på en masse af disse spørgsmål. Der er bl.a. spørgsmål omkring behandling, hvad man skal gøre som pårørende, hvordan man finder ud af, om man har diagnosen og meget mere.

Det er et rigtig følsomt emne, og det kan vi også se og høre på responsen fra lytterne. Vi vil dog gerne slutte ugen af med det positive. For som Sara selv siger, så kan det godt være, at hun har borderline, men i det mindste behøver hun ikke selvforsvarslektioner, for hun har rigeligt med “vredeskræfter”. Ulrik er nok lidt til den runde facon, men i det mindste ligner han en panda, hvis man maler ham sort og hvid. Kirsten fik konstateret kræft, men i det mindste er hun rask nu og har fået flotte krøller.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 4. oktober 2019 09:04 31

Mænd i voldeligt forhold

Både Kathrine og Line Kirsten kan mærke, at dagens tema godt kan være rigtig svært at tale om. Vi skal nemlig snakke om mænd, der er ofre for vold i parforhold.

Inden vi skal i gang med dagens tema, skal vi dog lige snakke om noget andet først. DR har kørt et tema om mobning hele ugen, og i dag har vi lytterne Johan og Jakob igennem på telefonen. De vil gerne sige undskyld til dem, de har mobbet.

Vi har Jacob i studiet som gæst. Han har været i et voldeligt parforhold, hvor hans kæreste udøvede vold overfor ham. Han fortæller om sine oplevelser, og om hvordan det var at leve i, og ikke mindst, hvordan det er leve med, når man ikke længere er i det.

Ét spørgsmål især ligger Line Kirsten meget på sinde. Og det er: “Hvorfor går du ikke bare fra det?”. Her fortæller Jacob om sin situation, og om hvordan hans stædige stolthed endte med at blive hans udvej.

Vi har besøg af seniorrådgiver hos Mandecentret, Jørgen Juul Jensen, til en lidt bredere snak om fænomenet. Mange føler, at det er mere tabubelagt, når det er mænd, der udsættes for vold af deres partnere. Her giver Jørgen sit besyv med om, hvordan det kan være.

Vi har samlet både Jacob og Jørgen i studiet for at give lytterne mulighed for at stille spørgsmål. Her svarer de bl.a. på, hvad man kan gøre, hvis man står i situationen, og gerne vil ud.

Der kan være et væld af ting, man går og tumler med. Det kan dog være en rigtig god øvelse, at prøve at se på, hvad der i det mindste er godt. Susan har både stress og angst, men i det mindste så har hun masser af tid til at være en rigtig læsehest.

fre 27. september 2019 09:04 31

Mænd der mister håret

Kathrine er desværre syg, så Line Kirsten flyver solo. Heldigvis er hun dog ikke helt alene, for vi får en masse seje gæster i studiet, til en snak om mænd, der taber håret.

Men inden vi rigtig går i gang, skal vi lige varme lidt op. Youtuberen Rasmus Brohave lægger for og fortæller, at hans musiksmag minder mere om en 14-årig piges. Det har David også. Han er nemlig 40 år og helt vild med de norske pop-knægte Marcus & Martinus.

Vi har besøg af Dennis, der begyndte at tabe håret. Det var et hak i selvtilliden, så han besluttede sig for at anvende toupée. Vi snakker med Dennis om, hvordan det er at leve med toupée, og hvad det betyder for ens opfattelse af mandighed.

Ifølge en britisk undersøgelse fra 2017 vil britiske mænd hellere miste jobbet end håret. Vi har sendt vores praktikant, Oliver, på gaden for at finde ud af, om danske mænd har det ligesådan.

Vi giver lytterne…Undskyld, en ven, mulighed for at spørge Dennis om alle de ting, de kunne tænke sig at vide om toupée.

Komiker Mark Le fêvre gæster studiet til en snak om at komme til termer med sit hårtab.

Vi har åbnet telefonerne for lyttere, der vil hylde skaldede mand. Det vælter ganske enkelt ind med lovprisninger om, hvor sexede skaldede mænd. Og vi er enige!

Parykmager og selverklæret tabu-knuser Lise Toftild gør os selskab i studiet. Hun gør os lidt klogere på mænds forhold til hårtab og afliver nogle myter om toupéer.

Det kan være rigtig svært for mange mænd at tabe håret, men i det mindste kan man spare en masse penge på ture til frisøren. Vi beder vores lyttere om at ringe ind og fortælle om det positive ved en svær situation, de står i. Jonas er meget tynd i toppen, men i det mindste har han råd til fede kasketter. Frederik står i samme situation. Han bruger dog pengene på bajere i stedet. Oliver er allergisk overfor et væld af ting, men i det mindste slipper han da for at skrælle kartofler.

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

fre 6. september 2019 09:04 32

Kvinder der mister håret

Håret betyder meget mere end man lige går og tror. Identitet, personlighed og selvtillid sidder meget i det der gror på toppen af hovedet. Derfor kan der også være en helt masse skam forbundet med det, når man ufrivilligt taber det. Vi snakker om hårtab hos kvinder.

Som altid starter vi med lidt let opvarmning. Vi snakker om de hverdagsting man går og skammer sig over. Kathrine og Line Kirsten kan begge blive enige om at de skammer sig lidt over deres vaner på internettet. Lytteren “Signe” har holdt lidt for vilde fester da forældrene var udenbys. Ødelagte vægge, gulve og induktionskomfure blev fikset med gedigne lappeløsninger, og “Signe” skammer sig over at hun ikke har fortalt sine forældre det.

Vi snakker med Henrik Høgh-Olesen der er professor i Social- og Personlighedspsykologi. Henrik forklarer lidt om hvordan og hvorfor at hårtab bliver set som noget skamfuldt.

Vi har også besøg af Maria Kai, der selv døjer og har døjet med ufrivilligt hårtab. Maria fortæller om sine oplevelser og hvordan man forholder sig til at man lige pludselig begynder at tabe håret.

Maria ryger også en tur igennem fordomsmaskinen, og her får vi punkteret en masse myter om f.eks. misundelse, narcissisme, skam og forsinket ungdomsoprør.

Lytteren Mathilde ringer ind med en tilståelse. Mathilde har sclerose, men har ikke taget sin medicin i to måneder, da en af bivirkningerne er hårtab. Og hun skammer sig over det, for hun ved jo godt at hun burde tage sin medicin.

Vi snakker også med parykmageren Lise Toftild. Parykker er der også mange fordomme omkring, men disse fordomme kan være uddaterede. Vi bliver opdateret på parykker og finder ud af hvad der rykker på den front.

Det er atter blevet tid til at lytterne skal sælge os deres tabu. Mark ringer ind og fortæller at hans hobby, traktortræk, ikke just er et hit blandt hans venner. Men den der ler sidst, ler bedst, for der er åbenbart læssevis af damer i traktortræk. Det kunne være en passende hobby for den depressionsramte Christian, hv

fre 30. august 2019 09:04 32

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 23. august 2019 09:04 29

Utroskab

Utroskab fylder meget i danske parforhold, men vi snakker ikke nok om det. Og når vi gør, er der ofte en helt masse fordomme og skam forbundet med det. Vi snakker om utroskab i dagens udsendelse.

Vi varmer lidt op med en omgang “Hvad skammer du dig over?” Katrine lægger ud med en knap så klimavenlig tur på toilettet, og Line Kirsten følger trop med at skamme sig over at have fået lidt for mange procenter indenbords.

Kønsforsker og antropolog Christian Groes er med i studiet for at gøre os klogere på utroskab som fænomen.

Jasper Ritz har stået i begge roller i et utroskab. Han er med os i studiet for at fortælle om sine oplevelser. Han kommer også igennem en fordomsrunde og uddyber på nogle af de fordomme, der hersker omkring utroskab.

Chanel har været offer for utroskab. Ikke nok med det, så blev hun også udsat for manipulation i så grov en grad, at hun faktisk troede på, at det var hende selv, der var problemet. Lytteren Chanel ringer ind og fortæller sin historie.

Jasper Ritz får selskab af Sandie Westh og Knud Romer. De udgør dagens panel og bølger går højt, da det ikke ligefrem er alt, de kan blive enige om. Skal man sige det, hvis man har været utro? Kan det tilgives? Kan der være formildende omstændigheder? Panelet diskuterer dagens emne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 16. august 2019 09:04 30

Special: Hvad tænder du på?

Tabu er tilbage fra sommerferie og starter sæsonen af med en special, der, som navnet antyder, handler om seksualitet.

Vi snakker om skam ift. sex, seksualitet og kønsidentitet. Line Kirsten og Kathrine lægger for med nogle af de ting, de skammer sig over, inden lytterne får lov til at komme til orde.

I forbindelse med Copenhagen Pride har vi sammensat et panel af gæster. Første gæst i studiet er Moussa Mchangama der, udover at være bæredygtighedsrådgiver og debattør, også er en homoseksuel mand. Vi snakker lidt med Moussa om bl.a. fordomme og lytternes spørgsmål.

Vi har Laura i studiet. Laura kommer fra en baggrund, hvor andre seksualiteter end den heteronormative slet ikke var inde i billedet. Hun sprang ud som lesbisk for halvandet år siden, og derfor hører vi om hendes erfaringer med det.

Sidste gæst i studiet er Alex, der er biseksuel. Alex gør os klogere på de fordomme og udfordringer, man mødes af, når man har en seksualitet som mange har en holdning til.

Sælg os dit tabu er tilbage! Thor fortæller om glæden ved at pille store bussemænd, og Søren beretter, at man slipper for lektier, når man galoperende ordblind.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 28. juni 2019 09:04 32

Åbne forhold

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

Gæster: Signe Helt Tikjøb Hagedorn og Anton Tikjøb Hagedorn.

fre 21. juni 2019 09:04 31

Transkønnet - fra kvinde til mand

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

tors 20. juni 2019 09:04 31

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 14. juni 2019 09:04 31

Aspergers syndrom

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Heidi Thamestrup, Landsformand i Landsforeningen Autisme og Louise Nilsson, der har asperger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 7. juni 2019 09:04 29

Ludomani

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 17. maj 2019 09:03 31

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 10. maj 2019 09:04 30

Kokainmisbrug

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæst: Mathias Nørholt Pedersen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 3. maj 2019 09:04 34

Psoriasis

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Mathias Lisby, psoriasispatient.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 26. april 2019 09:04 31

Aspergers syndrom

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 19. april 2019 09:03 30

Mænd og skønshedsoperationer

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

tors 18. april 2019 09:03 29

Hobbyer

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

ons 17. april 2019 09:04 28

Hår

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Medindehaver af Men’s Room Marie Marcuslund-Reuss, behandler ved Men’s Room Sussi Schäbethal og vært på podcasten Voksen ABC Rachel Lewin Rukov.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

tirs 16. april 2019 09:04 27

Det kvindelige kønsorgan

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Overlæge Annette Tønnes Pedersen og kommunikations-teamet Magnus Mynderup-Bjørnshave og Thomas Jørgensen Parastatidis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

man 15. april 2019 09:04 30

Fobier

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Psykolog Michael Danielsen og terapeut og hypnotisør Shin Mads Aggerholm.

Reporter: Martin Plauborg.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 12. april 2019 09:04 30

Tvangsoverspisning

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Psykolog Tine Dirckinck-Holmfeld og BED-patient Astrid Klausen Kjærsgaard.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 5. april 2019 09:04 29

Krigsveteraner med PTSD

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 29. marts 2019 09:04 31

Unge mødre og kvinders sexlyst

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster:

Sara Andersen, 20 år, om at være ung mor.

Katrine Blauenfeldt, blogger og redaktør, om kvinders sexlyst.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 22. marts 2019 09:04 28

Fravalg af alkohol og uhelbredelig syg

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster: Josefine Moody og Fie Oppenhagen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 15. marts 2019 09:04 29

Porno og stomi

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Gæster:

Pornomodel: Elvira Friis.

Stomipatient: Heidi Bonde.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 8. marts 2019 09:04 30

Ensomhed og clairvoyance

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 1. marts 2019 09:04 30

“Voksenjomfru” og afføring

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 22. februar 2019 09:04 30

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.

fre 15. februar 2019 09:04 31

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Jacob Weil og Kathrine Abrahamsen.

fre 8. februar 2019 09:04 29

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Jacob Weil og Kathrine Abrahamsen.

fre 25. januar 2019 09:04 29

Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen.