Lørdag 4. april 2020

Der blev i alt spillet 229 forskellige sange 178 gange på P6 Beat på denne dag i uge 14.

Dagens program

Tid Titel

DR Nat

Indtil 02.00: Vært: Camilla Jane Lea.

Fra 02.03: Vært: Anders Bøtter.

00:05 Marquis de Sade & Anne LinnetGlor på vinduer
00:12 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
00:16 Thomas HelmigVi er de eneste Premiere
00:20 Rosa LuxMin klub først (feat. Alberte Winding & Josefine Winding)
00:24 Nelson CanI Wanna Be With You
00:28 Jeff BuckleyForget her
00:33 SaybiaFools Corner
00:38 ChristopherGhost
00:42 Christian HjelmI disse dage
00:45 Love ShopEn nat bliver det sommer
00:50 Peter SommerDet evige nu
00:55 Moi CapriceMy Girl You Blush

DR Morgen

Vært: Anders Bøtter.

05:03 Betty BassLate Night Call
05:08 Ida RedWildflower
05:11 Tina DickowPigen ud af Aarhus
05:16 SalemIn The Chapel
05:19 SuspektLykken kommer (feat. Anne Linnet) Premiere
05:24 Claus HemplerJeg drømmer om en sang
05:29 ChristopherGhost
05:33 JoyceDjævlen
05:35 Sonja HaldVækstplanen
05:39 AksglædeNæste sommer Premiere
05:42 SaveusEverchanging Premiere
05:46 D-A-DThe Sky Is Made of Blues
05:54 VolbeatDie to Live (feat. Neil Fallon)
05:56 Gasolin’Det var Inga, Katinka og smukke Charley på sin Harley

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

07:03 The Last Shadow PuppetsMiracle Aligner
07:07 The CoralDreaming of you
07:09 FoalsWash Off
07:13 Smashing Pumpkins1979
07:17 AksglædeFantomfølelser
07:21 Jarv Is…House Music All Night Long
07:24 KashmirPurple Heart
07:29 Lightwave EmpireToo Close To The Sun
07:33 Benjamin HavSpice Up Your Life
07:36 Red Hot Chili PeppersScar Tissue
07:40 KlicheBravo Charlie
07:43 The William BlakesLies
07:46 The RaveonettesShe Owns the Streets
07:49 DovesBlack and white town
07:54 Perfume GeniusDescribe
07:56 OmniCourtesy Call
08:05 Kurt VilePretty Pimpin
08:09 WeezerBeverly hills
08:12 GorillazDésolé (feat. Fatoumata Diawara)
08:16 NirvanaThe Man Who Sold The World (MTV Unplugged 1993)
08:19 KellermenschArmy Ants
08:22 Kira SkovHollywood
08:29 BisseFontex
08:33 SorryMore
08:36 MorrisseyYou’re The One For Me, Fatty
08:39 The CureLovesong
08:42 The StrokesBad Decisions
08:47 First HateThe One
08:51 Friendly FiresParis
08:54 Kh Marieind i mørket
08:57 The White AlbumMystery
09:05 KodalineAll I Want
09:08 When Saints Go MachineKids on Vacation
09:11 Dizzy Mizz LizzyIn the Blood
09:16 Primal ScreamLoaded
09:19 TrentemøllerSycamore Feeling (feat. Marie Fisker)
09:24 Yves TumorKerosene!
09:28 The Broken BeatsEssentials
09:32 The EntrepreneursBrutal Summer
09:34 Billie EilishEverything I Wanted
09:38 Mazzy StarFade into you
09:43 David Bowie“Heroes”
09:46 HaimThe Steps
09:50 WhoMadeWhoSpace For Rent
09:54 RigmorTræ
09:57 AlgiersWe Can’t Be Found

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

16:03 Ray LaMontagneHey, No Pressure
16:07 MurderWhen the bees are sleeping
16:10 FoalsWash Off
16:15 Daft PunkDa Funk
16:18 Father John MistyI Love You, Honeybear
16:23 KennyHooplaHow Will I Rest in Peace if I’m Buried by a Highway?
16:26 Hercules & Love AffairBlind
16:30 BisseLidt mere og jeg brækker mig
16:33 Okay KayaPsych Ward
16:35 Nick Cave & the Bad SeedsWhere The Wild Roses Grow (feat. Kylie Minogue)
16:39 Iggy PopLust for life
16:44 GossFighting for the Gospel (feat. Selma Judith)
16:47 VetoYou Say Yes, I Say Yes
16:51 Ring Them BellsFavorite Gun
16:54 KraftwerkDie mensch-maschine
17:05 Cigarettes After SexNothing’s Gonna Hurt You Baby
17:09 Band of HorsesIs There a Ghost
17:12 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
17:15 NirvanaSmells Like Teen Spirit
17:20 WhoMadeWhoEmber
17:23 Jarv Is…House Music All Night Long
17:27 The KillersRead My Mind
17:31 Uffe LorenzenRimets tyranni
17:33 Tame ImpalaLost in Yesterday
17:38 BeckSexx Laws
17:41 The SmithsThere is a light that never goes out
17:45 The Blue VanHeavy Load
17:49 Rex Orange CountyLoving Is Easy (feat. Benny Sings)
17:51 José GonzálezTeardrop
17:54 YangzeDNA
17:58 YuneOdd One Out
18:03 Feed Me & Crystal FightersLove Is All I Got
18:06 Mikael SimpsonInden du falder i søvn
18:08 Dizzy Mizz LizzyIn the Blood
18:14 BjörkBig Time Sensuality
18:17 The Minds of 99Big City, Bright Lights
18:21 U.S. GirlsOvertime
18:24 KashmirRuby Over Diamonds
18:27 GangerBye Bye
18:31 HindsRiding Solo
18:34 OasisChampagne Supernova
18:39 KlicheAldrig mere
18:43 Pearl JamSuperblood Wolfmoon
18:47 Snow PatrolChasing Cars
18:51 Arlo ParksEugene
18:54 Kira SkovHollywood
19:03 MewSometimes Life Isn’t Easy
19:05 Choir of Young BelieversSedated
19:09 GorillazDésolé (feat. Fatoumata Diawara)
19:13 Sort SolDog Star Man
19:16 The Black KeysFever
19:20 Yves TumorKerosene!
19:24 TurboweekendAfter Hours
19:28 KasabianYou’re in Love With a Psycho
19:32 Den Fjerde VægEvig Morgen
19:36 Depeche ModeIt’s No Good
19:41 RamonesBlitzkrieg bop
19:43 The Lemon TwigsThe One
19:45 Jens UnmackHappy Ending (i den her verden vil jeg ikke være trist)
19:49 Jeff BuckleyHallelujah
19:53 Kh Marieind i mørket
19:56 SOAKB a noBody
20:03 RadioheadCreep
20:06 I Got You on TapeChurch of the Real
20:10 AlgiersWe Can’t Be Found
20:13 PederWhite Lillies (feat. Ane Trolle)
20:16 Blood OrangeYou’re Not Good Enough
20:19 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
20:22 Iggy PopReal Wild Child (Wild One)
20:26 KellermenschNothing
20:30 Death MachineBleak
20:33 Moi CapriceMy Girl You Blush
20:38 DophaSeptember Till June
20:42 The NationalSorrow
20:45 Manic Street PreachersYou stole the sun from my heart
20:49 The AvalanchesSince I left you
20:53 HaimThe Steps
20:57 Bombay Bicycle ClubI Can Hardly Speak
21:03 Blue FoundationAs I Moved On
21:06 CommunionsForget It’s a Dream
21:10 The William BlakesLies
21:14 PulpCommon People
21:18 Band of HorsesCasual Party
21:21 FRANK LEONE & Hanni El KhatibSolid Gold
21:23 The RaveonettesBang!
21:26 JadaSure
21:29 Dune MessiahI Headed for the Dancers
21:33 Smashing PumpkinsDisarm
21:36 David BowieSound And Vision
21:39 FoalsWash Off
21:44 Malk De KoijnVi tager fuglen på dig
21:48 BjörkIt’s Oh So Quiet
21:51 Frankly FemalePrecious Hearts
21:55 José GonzálezStay Alive

DR Aften

Vært: Camilla Jane Lea.

22:03 Scarlet PleasureBetter
22:06 Oh LandWhite Nights
22:11 Tim ChristensenIsolation here i come Premiere
22:15 The Rumour Said FireThe Balcony
22:19 Kasper BjørkeYoung Again (feat. Jacob Bellens)
22:25 Lulu RougeBless You (feat. Mikael Simpson)
22:30 PanamahDJ Blues
22:35 ChristopherGhost
22:43 BeckLoser
22:47 Carl Emil PetersenAmager forbrænding
22:52 C.V. JørgensenSæsonen er slut
22:56 SuspektProletar (hvor jeg står) (feat. Troo.L.S.)