Mandag 13. april 2020

Der blev i alt spillet 156 forskellige sange 167 gange på P6 Beat på denne dag i uge 16.

Dagens program

Tid Titel

DR Nat

Indtil 02.00: Vært: Mads Gundersen.

Fra 02.03: Vært: Louise Lolle.

00:05 Lord Siva & VeraRoom for Love
00:09 Moi CapriceTo the Lighthouse
00:15 SuspektHelt alene (feat. Tina Dickow)
00:19 KashmirRocket Brothers
00:24 Hans PhilipSiger ingenting Premiere
00:28 Katinka2000 meter i frit fald
00:34 Bruno MarsFinesse (Remix) (feat. Cardi B) Premiere
00:38 Mumford & SonsLittle Lion Man
00:44 EminemLose Yourself
00:49 JadaLonely
00:52 Dizzy Mizz LizzyGlory
00:56 I Got You on TapeSpinning for the Cause

DR Morgen

Vært: Louise Lolle.

05:03 Peter Sommer8-6-6-0
05:08 Marie KeyUden forsvar
05:10 The VerveThe Drugs Don’t Work
05:15 Rasmus WalterFinder vej Premiere
05:19 JadaNudes
05:22 Betty BassLate Night Call
05:27 Lukas GrahamScars
05:29 SuperheroesSomeone Else
05:33 Laid BackHigh society girl Premiere
05:37 Carpark NorthEverything Starts Again Premiere
05:40 Michael JacksonThe Way You Make Me Feel Premiere
05:45 The MountainsThe Mountains
05:50 BisseBritta Big Five
05:55 Billie EilishNo Time to Die

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

07:03 Mura Masa, Ellie Rowsell & Wolf AliceTeenage Headache Dreams
07:07 Iggy PopGardenia
07:11 Mikael SimpsonHvor end du er
07:14 The Minds of 99Big City, Bright Lights
07:17 AirSexy Boy
07:21 Darkness FallsThe Void
07:25 Blue FoundationAs I Moved On
07:28 SuniAllernærmest
07:32 Dune MessiahI Headed for the Dancers
07:36 EelsNovocaine for the soul
07:39 Joy DivisionTransmission
07:42 Peter Bjorn and JohnMusic
07:46 WhitneyGolden Days
07:49 Band of HorsesIs There a Ghost
07:52 Khruangbin & Leon BridgesC-Side
07:56 BambaraSerafina
08:03 Lana Del ReyMusic to Watch Boys To
08:07 Vampire WeekendOxford Comma
08:10 MyrkurHouse Carpenter
08:13 GarbageStupid Girl
08:18 JadaSure
08:21 FRANK LEONE & Hanni El KhatibSolid Gold
08:23 PlaceboRunning Up That Hill
08:27 FribytterdrømmeDet skinnende (feat. Lydmor)
08:31 Anders RiisFeber i indre by
08:34 SparklingI Want To See Everything
08:37 The CurePictures of You
08:42 The William BlakesLies
08:46 KentVi är inte längre där
08:50 The Flaming LipsFight test
08:54 NatjagerLøb for livet
08:58 SorryMore
09:05 JungleHappy Man
09:07 I Got You on TapeSomersault
09:11 Kh MarieBlå bjerge
09:14 Pearl JamEven flow
09:19 First HateThe One
09:24 GorillazDésolé (feat. Fatoumata Diawara)
09:28 Super Furry AnimalsJuxtapozed With U
09:31 Claus HemplerJeg drømmer om en sang
09:36 Rolling Blackouts Coastal FeverCars In Space
09:41 Love ShopLove Goes on Forever
09:44 Violent FemmesBlister In The Sun
09:46 When Saints Go MachineFalling Is Only Bird’s View a Second (Club Edit)
09:49 The KillersSomebody Told Me
09:52 The OriellesSpace Samba (Disco Volador Theme)
09:56 BabeheavenIt Nan

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

17:05 Arcade FireReady To Start
17:09 Hot ChipOver and Over
17:12 The Minds of 99Big City, Bright Lights
17:16 The CharlatansThe only one i know
17:20 MewWater Slides
17:24 GrimesDelete Forever
17:28 Queens of the Stone AgeFeel good hit of the summer
17:30 FastpoholmenSwing o boogie groove
17:34 RigmorTræ
17:37 BjörkJóga
17:41 The SmithsPanic
17:43 The William BlakesLies
17:46 AmasonKelly
17:50 SuperheroesSo Far
17:52 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
17:55 CodyI’ve Got Nothing to Hide
18:03 InterpolThe Rover
18:06 Fleet FoxesWhite Winter Hymnal
18:08 Peter Bjorn and JohnMusic
18:12 C.V. JørgensenFuld af forundring
18:16 Mikael SimpsonLad det staa
18:19 LydmorGuilty (Kill Me)
18:23 GorillazDare (feat. Shaun Ryder)
18:27 The Asteroids Galaxy TourDynamite
18:31 Okay KayaPsych Ward
18:33 Sort SolLet Your Fingers Do the Walking
18:38 The PrimitivesCrash
18:40 Kh MarieBlå bjerge
18:43 BeckMorning
18:47 The StrokesHard to Explain
18:51 Phoebe BridgersGarden Song
18:54 HMLTDThe West Is Dead
18:57 YuneOdd One Out
19:03 Ghostface Killah & Amy WinehouseYou Know I’m No Good
19:06 The KillsDoing It To Death
19:10 Michael StipeDrive to the Ocean
19:13 Nine Inch NailsCloser
19:19 Florence + the MachineWhat Kind of Man
19:22 KennyHooplaHow Will I Rest in Peace if I’m Buried by a Highway?
19:26 ElbowOne Day Like This
19:32 Tame ImpalaFeels Like We Only Go Backwards
19:35 HindsRiding Solo
19:38 The BreedersCannonball
19:41 David BowieAshes to ashes
19:45 MyrkurHouse Carpenter
19:49 The FratellisChelsea dagger
19:53 TrickyHell Is Round The Corner
19:56 The Blue VanHeavy Load
20:03 NirvanaSmells Like Teen Spirit
20:07 MitskiNobody
20:10 The Lemon TwigsThe One
20:12 KashmirSurfing the Warm Industry
20:16 I Got You on TapeChurch of the Real
20:20 When Saints Go MachineFalling Is Only Bird’s View a Second (Club Edit)
20:22 KlicheBravo Charlie
20:26 Den Fjerde VægEvig Morgen
20:30 Kira SkovI en verden så urolig
20:34 The LibertinesTime for heroes
20:36 Working Men’s ClubWhite Rooms And People
20:39 The NationalI Need My Girl
20:43 Pearl JamAlive
20:48 Bloc PartyTwo More Years
20:52 Håkan HellströmTilsammans i mörker
20:56 Ring Them BellsFavorite Gun
21:03 The Broken BeatsThe Rules
21:06 The Attic SleepersAirport
21:10 HaimThe Steps
21:14 RadioheadParanoid Android
21:20 Choir of Young BelieversJeg ser dig
21:24 Khruangbin & Leon BridgesC-Side
21:28 The RaveonettesBlush
21:31 Malk De KoijnKlap din hoddok (hund bider mand)
21:36 AyOwAFirst Frost
21:40 SuedeBeautiful Ones
21:43 Talking HeadsRoad To Nowhere
21:48 Jarv Is…House Music All Night Long
21:51 MewAm I Wry? No
21:55 Daft PunkAround the World
21:58 FRANK LEONE & Hanni El KhatibSolid Gold

DR Aften

Vært: Jonas Gülstorff.

22:03 Rasmus WalterEndeløst Premiere
22:07 JadaLonely
22:11 Lord Siva & VeraRoom for Love
22:14 SneakersSankt Peders engle
22:18 Søs FengerSidste time Premiere
22:22 CalbyThe Million Dollar Song Premiere
22:26 Scarlet PleasureDeja-Vu
22:30 LibertyClosure Premiere
22:33 Katinka2000 meter i frit fald
22:37 ChicGood Times
22:41 The RaveonettesLast Dance
22:45 Prince1999
22:49 U$OIngen Diskussion (feat. L.O.C. & Johnson) Premiere
22:53 Alan WalkerAlone Premiere
22:56 Dizzy Mizz LizzySilverflame