P6 Beat elsker

Dette program er blevet sendt 3 gange på P6 Beat siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Episoder gennem årene

Episoder per kanal

Programlog

Dato Antal sange afspillet
lør 13. maj 2023 10:03 94

The National

P6 BEAT elsker The National giver dig seks timers radio om et af årtusindets største indiebands. Et band, der over de sidste 20 år er gået fra at være ‘endnu et Brooklyn-band,’ der måske stod lidt i skyggen af New York’er-bølgen, til at være et af verdens største bands.

The National, der består af Dessner- og Devendorfbrødrene samt frontmanden Matt Berninger, har siden debuten været leveringsdygtige i de bedste melankolske indie-numre og har næsten uafbrudt turneret verden rundt - heriblandt Danmark et utal af gange, endda på deres egen festival!

P6 BEAT elsker The National hylder bandet i anledning af udgivelsen af bandets 9. studiealbum “First Two Pages of Frankenstein” og giver dig hele historien om bandets vej fra de tomme spillesteder til i dag, hvor bandet har headliner-status og bl.a. associeres med et af verdens bedst sælgende navne; Taylor Swift.

Undervejs dedikerer vi en hel time til The Nationals album “Boxer” og slutter som altid programmet af med lytternes Top 10.

Vært: Mads Gundersen.

Medvært: Jacob Ege Hinchely.

Producer: Mikkel Bagger.

Reporter: Holger Møller Dybro.

SoMe: Simone Kofod Nørgård.

Medvirkende; Scott Devendorf (The National), Selina Gin, Goodluck Casper, Claus Meyer, Sandie Westh, Andreas Birch og Christian Vium (Go Go Berlin).

lør 25. februar 2023 10:03 64

Yeah Yeah Yeahs

Put your leather on!!

P6 BEAT elsker Yeah Yeah Yeahs giver dig seks timers direkte radio om den anarkistiske New York’er-trio, der smadrede igennem lydmuren med deres hjemmelavede, punkede energi. Over de sidste 20 år har Yeah Yeah Yeahs givet os alt fra hårdtslående støjrock til inderlige indienumre og clubbet elektrorock.

P6 BEAT elsker Yeah Yeah Yeahs hylder bandet med ikonet Karen O i front og giver dig historien om bandets vej fra øvelokalet i New Yorks pulserende musikmiljø i start 00’erne og hele vejen frem til i dag, hvor bandet stadig er aktuelle med deres Grammy-nominerede album ‘Cool it Down’ fra sidste år.

Vi dedikerer en hel time til Yeah Yeah Yeahs 2009-album ‘It’s Blitz’ og slutter som altid programmet af med en top-10 over bandets bedste sange, lavet af verdens bedste P6 BEAT-lyttere.

Vært: Mads Gundersen.

Medvært: Musiker, Rebecca Lou.

Producer: Mikkel Bagger.

Reporter: Holger Møller Dybro.

SoMe: Simone Kofod Nørgård.

lør 19. november 2022 10:03 51

Trentemøller

Vi hylder, dyrker og nørder Anders Trentemøller, der tog sine første musikalske skridt, før han tog sine første rigtige skridt, og over tid udviklede sig til en stjerne på den elektroniske scene. Siden har projektet Trentemøller bevæget sig i flere nye retninger, og manden bag har netop rundet 50 år.

P6 BEAT elsker Trentemøller giver dig historien om Trentemøllers vej fra samspilslokalet på folkeskolen i Vordingborg, til verdens største festivaler.

I albumtimen tager vi os af Trentemøllers debutalbum ‘The Last Resort’, der var spækket med organisk lyd og melankoli og blev et nybrud i elektronisk musik.

Programmet afrundes med P6 BEAT-lytterens top-10 over Trentemøllers bedste sange.

Vært: Mads Gundersen.

Medvært: Josephine Philip.