Status 1. oktober: Der er desværre problemer med ny data i øjeblikket, grundet tekniske problemer. Det bliver løst så hurtigt som muligt.

Fiesta

Dette program er blevet sendt 22 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var man 16. august 2021.

Information fra DR

Vært: Fie Neergaard.

Yndlingssange

De sange, der på P3 oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P3.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 25. oktober 2021 12:04 0

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Fie Neergaard er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Fie Neergaard.

tir 21. september 2021 12:04 28

Fie har fanget Lorde til et interview om hendes nye album ‘Solar Power’. Hun kigger nærmere på Upcominglisten og Sivas ft. Lord Siva, der er P3’s Uundgåelige med nummeret ‘Push It to the Limit’. Fie finder også nogle af sine SPOT-festivalfavoritter frem til dig.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Lorde, Dayyani, JJ Paulo, Perfect Plush og Sivas.

man 20. september 2021 12:04 32

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Kasper Reippurt er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Kasper Reippurt.

ons 15. september 2021 12:04 29

Kasper Reippurt har onsdagstjansen på en onsdag, der ikke helt ligner sig selv. Det er sidste omgang Fiesta for denne uge, og derfor skal Upcominglisten afgøres i dag. Kasper kigger også lidt nærmere på SPOT-festival, der finder sted i Aarhus torsdag og fredag. Han får også besøg af praktikant Morten Nabild, der giver lidt gode tips til, hvad man kan opleve af andre fede koncerter i weekenden.

Vært: Kasper Reippurt

Gæster: Morten Nabild, Jungle.

tir 14. september 2021 12:04 28

Fie Neergaard er klar til at føre dig behageligt gennem madpakken med en masse musik. Hun kommer selvfølgelig forbi Upcominglisten. Hun kigger også nærmere på temaerne og inspirationskilden til Lordes tre albums. Fie har talt med Mahalia, der er P3s UUndgålige, om break up-nummeret Whenever You’re Ready, og har kigget lidt på TikTok-stjernen PinkPantheress musik.

Vært: Fie Neergaard.

Gæst: Pil, Dayyani, UNG-SKAB, Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Mahalia.

man 13. september 2021 12:04 24

Fie skyder mandagsfiestaen, og hendes egen fødselsdag (!!!), godt i gang med ingen mindre end et besøg af The Minds of 99, der fyldte Parken til randen i weekenden. Fie er også klar til at præsentere P3’s Uundgåelige og to nye bobler til Upcominglisten. Praktikant Morten Nabild overrasker også fødselsdagsbarnet i studiet, han har nemlig været i kontakt med en af hendes helt gamle veninder for at få en lille ekstraordinær fødselsdagshilsen.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Pil, Dayyani, The Minds of 99, Mahalia, Morten Nabild.

tor 9. september 2021 12:04 27

Det er snart weekend, og derfor skal Fie have afgjort ugens Upcomingliste. Hun har også forpremiere på et spritnyt Branco nummer, og så har hun talt med kunsteren eee geee om hendes nye single ‘Killing It’. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet med en lille koncertguide til weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: eee gee, Morten Nabild.

ons 8. september 2021 12:04 26

Det helt store onsdagshumør er fundet frem, og Fie er klar til at tage dig med gennem musiklandskabet. Hun runder Upcomingisten, sætter fokus på Silvia, der er Månedens Kanon, og så får hun fint besøg af Stine Bramsen og Anders SG fra Alphabeat. Alphabeat har nemlig offentliggjort, at de går fra hinanden, efter deres store turne til efteråret, og det skal vi lige helt forstå, hvorfor det nu lige er sådan.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: BLÆST, YÖR, UNG-SKAB, Perfect Plush, Silvia, Stine Bramsen, Anders SG.

tir 7. september 2021 12:04 26

Fie Neergaard har dig på ugens kedeligste dag og inviterer dig selvfølgelig med til tirsdagsfest. Hun dykker ned i Upcominglisten, gratulerer til Cardi B, der netop har født en søn, og så varmer hun op til, hvad der efter sigende kommer til at være den største koncert i Europa efter coronalockdown, The Minds of 99, der spiller i Parken på lørdag for 52.000 tilskuere.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, NØX, Siné og Lord Siva.

man 6. september 2021 12:04 27

Det er vigtigt at komme godt i gang med den nye uge, og det hjælper Fie dig selvfølgelig altid med. Fie har haft fat i denne uges P3’s Uundgåelige, der virkelig bliver taget med bukserne nede. Der er selvfølgelig også to spritnye boblere, der præsenteres til Upcominglisten. Og til sidst vender Fie også lige Beyoncés runde fødselsdag og Lil Nas X, der har teaset for tracklisten til hans kommende album.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Siné, Perfect Plush og BLÆST.

tor 2. september 2021 12:04 33

Det er blevet tid til at afgøre, hvordan ugens Upcomingliste skal se ud. Og man kan roligt sige, at der bliver vendt op og ned på listen. Kasper Reippurt har også verdenspremiere på et nyt nummer fra Lord Siva. Og så varmer han op til Drakes nye album, der skal lande i morgen. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet og giver tre forskellige bud på musikalske weekendoplevelser.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kristian Karl, Lord Siva og Morten Nabild.

ons 1. september 2021 12:04 31

Onsdagssolen danser på himlen, og Kasper Reippurt inviterer til fest. Han kigger nærmere på NØX, der er bobler til Upcominglisten. Der er desværre ikke ny musik fra Bieber-lejren, men andre gode nyheder at tage fat i. Kasper hiver praktikant Morten Nabild i studiet, der har to numre med til lytterne, så de kan komme i den helt rigtige stemning til den store genåbning af klubberne.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kristian Karl, NØX og Morten Nabild.

tir 31. august 2021 12:04 32

Kasper Reippurt dykker ned i Kanye Wests nye album Donda og tager en snak med musikjournalist på Soundvenue Kristian Karl om det. I dagens program bliver der også varmet godt og grundigt op til, at klubberne igen snart kan slå dørene op igen.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: BLÆST, Julie Ellinor og Kristian Karl.

man 30. august 2021 12:04 34

Kasper Reippurt er mandagsfrisk og klar til at sparke din uge godt i gang. Han har taget et af de helt store batterier med til festen, der blandt andet indeholder P3’s Uundgåelige, to nye bobler til Upcominglisten, og Kanyes nye album ‘DONDA’, der kom i går.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: NØX, BLÆST og Julie Ellinor.

tor 26. august 2021 12:04 32

Kasper Reippurt vikarierer i dag for Fie. Han tager dig gennem Upcominglisten, der som altid afgøres om torsdagen - og uden at afsløre for meget, finder begge bobler vej ind på listen. Kasper har også forpremiere på et helt nyt nummer fra Kidd, der først kommer i morgen. Og så kigger praktikant Morten Nabild også forbi studiet, med en god festivalnyhed fra udlandet.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Morten Nabild.

ons 25. august 2021 12:04 28

Vejret er ikke en fest udenfor, men det holder selvfølgelig ikke Fie Neergaard fra at have en inde i studiet i dag. Fie dykker ned i Billie Eilish nye album ‘Happier Than Ever’, og taler med Kristian Karl fra magasinet Soundvenue omkring modtagelsen af albummet. Praktikant Morten Nabild er svært glad for ‘Spise med Price’, og med inspiration fra madens og musikkens verden, lader han Fie smage på lidt musikalske retter. Fie har fundet Upcominglisten frem og lader op til afgørelsen i morgen. Som en slags hyldest til at det endelig er muligt, har Fie og Morten strukket en stærk koncertkalender sammen til dig for hele weekenden! Afsted med dig!

Vært: Fie Neergaard

Gæster: Kristian Karl, Morten Nabild, UNG-SKAB, IVYxM, EmmaDop.

tir 24. august 2021 12:04 28

Fie har talt med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg om deres nye sang ‘Stor mand’. Et nummer de to herrer havde lidt forskellige ideer om, hvem skulle være med på, der de lavede det. Hvorfor er Kanye West ved at bygge en tro kopi af sit barndomshjem på et megastadion i fødebyen Chicago? Og hvad lyver Soulja Boy nu om? Find ud af det hele i dagens program!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, SULKA, Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Selma Judith.

man 23. august 2021 12:04 29

Det er mandag. Og du skal lige i gang. Det er hårdt, men Fie Neergaard har dig, og hjælper dig i gang med den nye uge. P3’s Uundgåelige er i denne uge MIST og Burna Boy, der ruller tungt og sætter godt gang i F(i)esten. Fie har også to nye lækre bobler; FLAVA og UNG-SKAB med til Upcominglisten. Og så kigger hun lidt nærmere på Kendrick Lamars kryptiske note, han har delt på sociale medier - mon vi kan få lidt nys om et kommende album der?!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, UNG-SKAB.

tor 19. august 2021 12:04 26

Fie Neergaard har forpremiere på et helt nyt nummer fra Selma Judith, der i morgen udgiver sit nye album ‘Getting Angry, Baby?’. Nina Rask, der er vært på den aktuelle podcastserie ‘Hvor regnbuen ender’, kigger forbi studiet og fortæller om tilblivelsen af podcasten, festerne og musikken, der har været med til at forme og farve LGBTQ+-miljøet og Ninas liv.

Den første Upcomingliste bliver også afgjort i dagens program, hvor de fem bobler; SULKA, YÖR, EmmaDop, IVYxM og Julie Ellinor bliver placeret på listen.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Selma Judith og Nina Rask.

ons 18. august 2021 12:04 28

Pride-festen fortsætter i Fiesta i dag. Fie Neergaard har inviteret praktikant Morten Nabild i studiet til en snakke om Lil Nas X, der ikke kun har sparket døren ind til Mortens hjerte, men også resten af verden - og på modig vis er med til at nedbryde fordomme, tabuer og homoforbi.

Fie kigger på Lordes nye single ‘Mood Ring’ og giver et shoutout til UHØRT Festival, der fra torsdag til lørdag præsenterer 42 nye spændende upcomingartister i København. Til sidst kan du også finde ud af om vores nye kulturminister, Ane Halsboe-Jørgensen, har lige så fed musiksmag, som vores forrige.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild, SULKA og EmmaDop.

tir 17. august 2021 12:04 28

Fie Neergaard har interviewet Jungle i forbindelse med udgivelsen af deres nye album ‘Loving In Stereo’. Har Lizzo været sammen med Drake? Eller hvad er det, hun siger på hendes nye nummer ‘Rumors’? Og hvad er det for et musikalsk statement Anderson .Paak har fået tatoveret på sin underarm? Find ud af det i dagens Fiesta-udsendelse.

Vært: Fie Neergaard

Gæster: Jungle, IVYxM, YÖR og Julie Ellinor.

man 16. august 2021 12:04 28

Fie Neergaard skyder sit nye program ‘Fiesta’ i gang med et ordentligt brag! Dit nye daglige musikprogram løfter i dag sløret for denne uges ‘P3’s Uundgåelige’ og introducerer dig for hele fem nye bobler til Upcominglisten. Skal du også høre, hvorfor Fie ikke er blevet frisør, og hvem Drake mener, er verdens bedste nulevende rapper.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: EmmaDop, IVYxM, Julie Ellinor, SULKA og YÖR.