Fiesta

Dette program er blevet sendt 70 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 16. december 2021 12:04 30

Fiesta går ikke kun på juleferie i dag, men sender også for allersidste gang. Kasper har Fie, der er i selvisolation, med på en telefon, og fælles får de afgjort Upcominglisten og sagt farvel til programmet. Upcominglisten kommer til at leve videre i Fies nye program i det nye år, så den går kun på juleferie for denne gang. Praktikant Morten Nabild tester også Kasper i hans viden om denne sæsons Upcomingliste.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Fie, Neergaard, Morten Nabild.

ons 15. december 2021 12:04 20

Kasper Reippurt er i studiet og holder onsdagsfiestaen varm. Han kigger nærmere på Upcominglisten og den nye danske og udenlanske musik.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kå, JOSVA, DRØM, Kamma.

tirs 14. december 2021 12:04 19

Kasper Reippurt er i studiet og holder tirsdagsfiestaen høj. Han kigger nærmere på Upcominglisten og den nye danske og udenlanske musik.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Ida Laurberg, Stella, Josie Amadonna.

man 13. december 2021 12:04 28

Bare fordi det er koldt og kedeligt udenfor, skal det ikke lægge en dæmper på den nye uge. Fie har to nye boblere med til Upcominglisten. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet med den obligatoriske julekalender.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Josie Amadonna, Kamma, Morten Nabild.

tors 9. december 2021 12:04 26

Fie kaster sig endnu en gang ud i praktikant Mortens radiofoniske udgave af ‘Kender du typen’ aka ‘Kender du musikeren’. Hun åbner også en låge i Mortens julekalender, der ser lidt på det musikalske år anno 2021. Og så skal Upcominglisten selvfølgelig afgøres.

Vært: Fie Neergaard.

Gæst: Morten Nabild.

ons 8. december 2021 12:04 29

Fie ser nærmere på, hvem de meste streamede kunstnere har været i 2021 samt det nyeste afsnit af ‘Splittet til atomer’, hvor Andrew Moyo sammen med FRAADS dykker helt ned i nummeret ‘Døde i dine arme’. Hun vender selvfølgelig også Upcominglisten og har som altid sin lille flavor med.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Ida Laurberg, JOSVA, Perfect Plush, DRØM.

tirs 7. december 2021 12:04 27

Fiesta er i dag klar med denne månedens kanon, i form af ELYSS med nummeret ‘Die With Me’, der er udvalgt blandt de mange numre, der er indsendt til P3’s og DR’s eget talentprojekt KarriereKanonen. Fie kigger også nærmere på Upcominglisten og åbner en låge i praktikant Mortens julekalender.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: ELYSS, Morten Nabild, Kå, Stella, IB101.

man 6. december 2021 12:04 27

Fie er klar med denne uges P3’s Uundgåelige, to nye boblere til Upcominglisten, og så åbner hun en låge i praktikant Morten Nabilds julekalender, der dykker ned i nogle af musikårets største højdepunkter. Og - hey! Så har Cardi B fået nyt job!?

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild, Kå, DRØM.

tors 2. december 2021 12:04 27

Sååå blev det torsdag! Upcominglisten bliver afgjort. Fie åbner låge nr. 16 i praktikant Morten Nabilds kalender. Og så er der endnu en gang fede nye navne på plakaterne til nogle af sommerens festivaler.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild.

ons 1. december 2021 12:04 26

Det er blevet første december, og i den anledning har praktikant Morten Nabild en julekalender med til Fie. Bag første låge gemmer der sig en lille forventningsafstemning omkring julen og dens størrelse. Morten quizzer også Fie i ‘Kender du musikeren’. Der er nyt om en kommende festival i København, og så runder Fie også en lille håndfuld sange fra Upcominglisten.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild, Perfect Plush, Ida Laurberg, GR8SCOTT, JOSVA.

tirs 30. november 2021 12:04 27

Fie tjekker lige ind hos Benjamin Hav, der brækkede foden til en koncert i weekenden. Hun vender ‘Genstart’-afsnittet om den forfærdelige ulykke ved Travis Scotts Astroworld-festival. Og så er der selvfølgelig lidt godter fra Upcominglisten.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Benjamin Hav, King, Stella, IB101.

man 29. november 2021 12:04 28

Bare fordi weekenden er slut, behøver festen jo ikke at være det. Derfor er Fie selvfølgelig klar til at tage dig godt med ind i den nye uge. Hun overrasker P3’s Uundgåelige Kamma og præsenterer de nye boblere til Upcominglisten. Og så har hun også taget en lille snak med RoseeLu om hendes nye musik.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Kamma, RoseeLu, Stella, Josva.

tors 25. november 2021 12:04 25

Torsdag er selvfølgelig lig med en afgørelse af Upcominglisten. Syv numre. Fem pladser. En liste, hvor der i denne uge bliver rykket godt og grundigt rundt på pladserne. Praktikant Morten Nabild quizzer Fie i ‘Kender du musikeren’ og giver dig tre gode bud på koncerter til at forsøde weekenden med.

Vært: Fie Neergaard.

Gæst: Morten Nabild.

ons 24. november 2021 12:04 26

Åha for en onsdagsfest Fie har i studiet i dag, hvor hun har besøg af Jada til en snak om den nye single, hendes hidtil største koncerter i forrige weekend og fremtidens endnu større på hhv. Roskilde Festival og i Royal Arena. Fie vender også nogle af numrene på Upcominglisten, en lille historie om Adele og Spotify, og så er der nyt ‘Splittet til atomer’-afsnit i DR LYD. Ja tak!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Jada, GR8SCOTT, KING, IB101.

tirs 23. november 2021 12:04 29

Fie holder kærlighedstemaet varmt fra i går. I dag taler hun med Christine, der har fortalt sin kærlighedshistorie til DR Big Band, og Peter Fuglsang, der han komponeret netop hendes nummer. Begge sætter de nogle ord på den oplevelse, det har været at være med. Hvorfor har MØ lavet en sang om Brad Pitt? Det kan du også få svar på. Og så dykker Fie også ned i en håndfuld numre på Upcominglisten og anbefaler ‘Spice Girls’-dokumentaren, der kan findes på DRTV.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: MØ, Peter Fuglsang, Christine Witwicki, Goldie 6is, Ida Laurberg, Perfect Plush, IVER.

man 22. november 2021 12:04 28

Fie skyder som altid mandagen i gang med at præsentere denne uges P3’s Uundgåelige - i dag med et lille surprise opkald til de udvalgte. Hun har selvfølgelig også to nye boblere med til Upcominglisten, og så kigger hun nærmere på ét af de to nye ‘Tværs’-afsnit. ‘Tværs’ har nemlig sammen med DR Big Bandet, på smukkeste vis, sat musik på otte unges udvalgte kærlighedshistorier. ‘Tværs’-afsnittene kan du finde lige her i DR LYD, men du kan også opleve alt musikken i DR’s Koncertsal til en storslået koncert den 27/11.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Kalaset, IB101, Ida Laurberg, Joyce, Sisse Rej Rasmussen.

tors 18. november 2021 12:04 28

Fie er klar til at gennemgå ugens Upcomingliste, der som altid afgøres om torsdagen. Der er dømt dansemaraton, når hun vender Sophie Ellis-Bextors 24-timers dansemaraton i velgørenhedens tegn. Fie præsenterer også månedens kanon Simone Tang, der er udvalgt fra KarriereKanonen, P3’s talentprojekt for nye musikalske talenter. Praktikant Morten Nabild giver som altid også tre koncertanbefalinger til din weekend.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Simone Tang, Morten Nabild.

ons 17. november 2021 12:04 32

Kasper sender post-valgfest og sørger for, at festen fortsætter. Der kan ske vilde ting til koncerter, men tis lige i ansigtet er måske lidt for meget af det gode - Kasper smager lidt på den historie (ad!) i dag. Han tjekker også ind i Drakes og Ye’s beef, der ser ud til at være stilnet af, og så quizzer praktikant Morten Nabild Kasper i den radiofoniske udgave af ‘Kender Du Typen?’.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Perfect Plush, Soél, IVER, Morten Nabild.

tirs 16. november 2021 12:04 34

På demokratiets festdag holder Kasper FIESTA varm. Kasper kommer omkring dagens musiknyheder - blandt andet har Taylor Swift succes med hendes genindspilninger af et gammelt album, Justin Bieber kommer til Danmark i 2022 og 2023, en mulig Spice Girls reunion med alle fem medlemmer er på tegnebrættet og så vandt Tessa en pris til MTV Europe Music Awards i søndags. Kasper kæler selvfølgelig også for Upcominglisten.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: KING, Danser Med Piger, Goldie 6is, Gr8SCOTT.

man 15. november 2021 12:04 28

Fie har to af weekendens helt store highlights med til dig, nemlig en fantastisk Jada-koncert og en fri Britney Spears - på den måde er mandagsstemningen helt i top. Fie har også nye bobler til Upcominglisten, der skydes i gang igen efter en lille P3 Guld pause. Der er selvfølgelig også, som altid, en ny P3’s Uundgåelige lige i hovedet på dig. God mandag!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: KING, IVER.

tors 11. november 2021 12:04 27

Fie kigger på det nyeste afsnit af ‘Splittet til atomer’, der dykker ned i Burhan G’s ‘Burhan G’-track fra 2003. Hun kigger også nærmere på nogle af sommerens festivaler, der begynder at røre på sig, og smider navnene fra deres plakater efter dig, så du kan komme gennem de kolde og mørke dage! Praktikant Morten Nabild smider lidt efter dig - nemlig fede IKKE udsolgte koncerter, som du kan nyde godt af i weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæst: Moten Nabild.

ons 10. november 2021 12:04 30

Det er dagen derpå efter det store P3 Guld-show. Kasper vender gårsdagens helt store priser, og så får han også besøg af praktikant Morten Nabild, der quizzer ham i ‘Kender du musikeren’.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kato, Morten Nabild.

man 8. november 2021 12:04 26

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Fie Neergaard er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Fie Neergaard.

tors 4. november 2021 12:04 27

Fie har forpremiere på et spritnyt nummer fra The Minds Of 99 og tager derfor en lille snak med Niels Brandt om det. Praktikant Morten Nabild vender tilbage med ‘Kender du musikeren’, hvor han quizzer Fie i bedste ‘Kender du typen’-stil. Morten kommer også med lidt koncertanbefalinger til din weekend, og så bliver Upcominglisten selvfølgelig også som altid afgjort, når de syv numre skal placeres på listens fem pladser.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: The Minds Of 99 og Morten Nabild.

ons 3. november 2021 12:04 26

WUHU! DER ER STORE ‘SPIL DANSK DAG’ - og derfor er der kun dansk musik i dine ører. Fie giver et ‘skud ud’ til nogle af alle de dygtige danske producere, vi har herhjemme. Hun har endda inviteret to af dem, Vakle og Kewan, med i studiet i dag. Sammen med Fie kigger de med producerøjne nærmere på de tre nominerede til P3 Lytterhittet til P3 Guld.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Vakle, Kewan, Goldie 6is, såforsatan og Soél.

tirs 2. november 2021 12:04 27

I dag kaster Fie lidt af en udfordring efter hitmager og DJ, Kato. Han får én uge til at lave et mashup af alle de sange, der har vundet P3 Lytterhittet gennem tiden - nu er det nemlig kun én uge til P3 Guld! P3 Guld, der i år har 20 års jubilæum. Wuhu!

Hun hører også lidt fra Ed Sheeran, om hans nye album, der kom ud i sidste uge, og så kigger hun selvfølgelig også nærmere på Upcominglisten.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Kato, Phlake, GR8SCOOT, Julez, Danser Med Piger, Perfect Plush og Ed Sheeran.

man 1. november 2021 12:04 28

Fie skyder mandagensfiestaen i gang ved at genbesøge fredagens ‘Tættere på himlen’-program, hvor Phlake var på besøg og fik afsløret, at de er denne uges P3’s Uundgåelige med nummeret ‘Vendetta’. Hun har selvfølgelig også to nye numre med til Upcominglisten, og så bliver det afsløret, hvilke tre numre der er nomineret til P3 Lytterhittet til P3 Guld tirsdag d. 9/11.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Phlake, Goldie 6is og GR8SCOTT.

tors 28. oktober 2021 12:04 27

Så blev det torsdag, og Upcominglisten skal selvfølgelig afgøres. Fie kigger også nærmere på Rebecca Lou, der er aktuel med et nyt album, og så har hun forpremiere på et spritnyt nummer fra Phlake. Praktikant Morten Nabild anbefaler også lidt lækre koncerter til weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Phlake, Rebecca Lou og Morten Nabild.

ons 27. oktober 2021 12:04 27

Der er efterårsfiesta til dine ører. Fie kigger nærmere på nogle af sangene på Upcominglisten, der afgøres i morgen. Hun vender også lige rygterne om et femte album fra Ed Sheerans hånd. Men heyhov!? Det fjerde er da ikke en gang kommet endnu? Nej, men manden er produktiv - åbenbart. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet og quizzer Fie i en omgang ‘Kender Du Musikeren?’.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Soél, Perfect Plush, Julez og Morten Nabild.

tirs 26. oktober 2021 12:04 26

Poul McCartney er færdig med autografer og selfies, og Adele har indrammet Celin Dions gennemgnaskede tyggegummi… Hvorfor? Jamen, lyt med og find ud af det! Fie dykker også ned i Upcominglisten og ser nærmere på det nyeste afsnit af ‘Splittet til atomer’ med Nicklas Sahl.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Jeuru, såforsatan, Danser Med Piger og JJ Paulo.

man 25. oktober 2021 12:04 29

Fie er klar til at hive din mandag op i gear. De seks kandidater til P3 Guld Lytterhittet offentliggøres i dagens program. Fie har selvfølgelig også denne uges nye Uundgåelige og to nye boblere til Upcominglisten.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Julez og Jeuru.

tors 21. oktober 2021 12:04 29

Fie skyder lillefredag i gang med en forpremiere på et spritnyt Burhan G nummer, hvor han har inviteret Tobias Rahim og Carl Knast med til dans. Hun anbefaler lidt godt efterårs(musik)indhold til de våde feriedage, og inviterer praktikant Morten i studiet til et kig på nogle af weekendens fede koncertoplevelser. Og og og så bliver Upcominglisten selvfølgelig også afgjort - i dag med et pletskud, og derfor direkte ind på førstepladsen, fra én af boblerne!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Burhan G.

ons 20. oktober 2021 12:04 35

Kasper ser nærmere på Kanye West navneskift til ‘Ye’ og The Weeknd’s aflyste koncerter i Danmark næste efterår. Og så dykker han selvfølgelig også ned i Upcominglisten, det skal afgøres i morgen.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: såforsatan, Angående Mig, Perfect Plush, JJ Paulo.

tirs 19. oktober 2021 12:04 29

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Fie Neergaard er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Fie Neergaard.

man 18. oktober 2021 12:04 29

Mandagsfesten bliver skudt i gang med et ordentligt brag! I dagens program er Fie nemlig klar til at offentliggøre de nominerede til P3 Prisen - hovedprisen til P3 Guld, der finder sted i DR’s Koncertsal d. 9. november. Hun får endda hjælp til det af de nominerede selv. Fie har også traditionen tro to nye boblere med til Upcominglisten. Yeeees! Ind og lyt med, du!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Soél og Angående Mig.

tors 14. oktober 2021 12:04 32

Kasper Reippurt byder dig indenfor til en ordentlig omgang torsdagsfiesta, hvor Upcominglisten traditionen tro skal afgøres. Kasper kan også røbe, hvornår dette års ‘P3 Guld’ løber af stablen, hvornår du kan købe din billet, og hvem der skal optræde til showet. Du må bare lige ta’ og lytte med!

Vært: Kasper Reippurt.

ons 13. oktober 2021 12:04 35

“Hallo!” Ja? “It’s me”. Arrh! Hej, Adele. Kasper vender lidt nyt fra Adele-lejren og spiller en lille bid fra hendes nye single, der først lander på fredag. Han kigger også nærmere på Månedens Kanon, og Upcominglisten, der bliver afgjort i morgen.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: WIDE, Perfect Plush, Danser Med Piger og History of Sugar.

tirs 12. oktober 2021 12:04 32

Der er fuld fart på tirsdagen. Kasper har Pil og Patina i studiet til en snak om KarriereKanonen, der er DR’s talentprojekt og konkurrence for nye danske musikere. Pil og Patina har begge vundet, og nu skal de spille i Store Vega, hvor Patina har taget Pil med som support til deres hidtil største koncert. Det er samtidig i morgen kl. 12, at der er deadline for at uploade sin musik til KarriereKanonen - det gør du på dr.dk/kanon. Kasper kigger også lidt på Upcominglisten og den fremadstormende dansk-portugisiske sangerinde Erika de Cartie, der har været fordi det populærere musikmedie ‘COLORS’ for at optræde.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Pil, Patina, JJ Paulo, såforsatan, Iver og Agnes Hartwich.

man 11. oktober 2021 12:04 34

“Yes, endelig er det mandag igen, så er der Fiesta i min radio,” har du helt sikkert tænkt. Og selvfølgelig er der det! Kasper har to nye boblere med til Upcominglisten, han præsenterer den nye P3’s Uundgåelige, og så minder han dig om, at du skal huske at uploade din musik til KarirreKanonen, der er DR’s talentprojekt og konkurrence for nye danske musikere, der lukker på onsdag kl. 12.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: History of Sugar og såforsatan.

tors 7. oktober 2021 12:04 28

I dag fiesta’er vi igennem - det er nemlig torsdag, og Upcominglisten skal afgøres! Listen har aldrig været tættere, og stemmerne er vælter ind helt til sidste minut. Fie har kigget lidt nærmere på Halsey, der er ude med en film til at akkompagnere hendes seneste album. Praktikant Morten Nabild hopper også fordi studiet og anbefaler tre tourné-aktuelle koncertoplevelser til weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild og Saveus.

ons 6. oktober 2021 12:04 29

Fie er tilbage i studiet og kigger lidt nærmere på denne uges Upcomingliste. Hun har nyt med fra Adele-lejren og har talt med Rebecca Lou, der tidligere har været P3’s Uundgåelige, om hendes lyd og drømme. I forbindelse med at NemID i dag skifter navn til MitID, går Fie på jagt efter kunstnere, der også har skiftet navn undervejs i deres musikkarriere.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Selina Gin, JJ Paulo, Iver og Rebecca Lou.

tirs 5. oktober 2021 12:04 33

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Kasper Reippurt er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Kasper Reippurt.

man 4. oktober 2021 12:04 32

Sååå blev det mandag igen, og weekends fest forsætter i Fiesta! Kasper har en ny P3’s Uundgåelige med i form af den svenske Molly Sandén med nummeret ‘Vi ska aldrig gå hem’. Han har selvfølgelig også to nye boblere med til Upcominglisten, og så sender han god bedring-vibes til Hugo Helmig, der på grund af angst har indstillet karrieren på ubestemt tid.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: MØ, Selina Gin og Danser Med Piger.

tors 30. september 2021 12:04 34

Den store lillefredag i Fiesta er altid lig med en afgørelse af Upcominglisten. Kasper har også forpremiere på at et helt nyt nummer fra Saveus, der først kommer i morgen. Og så er det nu, du har sidste chance for at få fingrene i eksklusive billetter til en lytte-session i forbindelse med den nye podcastserie ‘Hvem er… MØ?’ mandag aften d. 4/10. Send en mail til p3live@dr.dk, hvor du fortæller om dit største MØ-øjeblik!

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: MØ og Saveus.

ons 29. september 2021 12:04 32

Onsdagen er over os, og efterårskulden sniger sig så småt ind, men modet og varmen skal du ikke være bange for at miste, det skal Kasper Reippurt nok sørge for. I dag kigger han nærmere på et nyt track fra Jay-Z og Kid Cudi. I forbindelse med at det nye FIFA-spil lander på fredag, har Kasper hevet fat i nogle af de danske kunstnere, der gennem tiden har været med på soundtracket til spillet. Han vender også Upcominglisten, der afgøres i morgen. Og så skal du huske, at du stadig kan sende en mail til p3live@dr.dk, hvor du fortæller om dit største MØ øjeblik - så kan det være, at du får lov at komme med til en ekslusivt lytte-session mandag aften (d. 4/10) i DR Byen i København.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: MØ, Bbybites, JJ Paulo, Agnes Hartwich, Perfect Plush og Morten Nabild.

tirs 28. september 2021 12:04 28

Er du lidt tirsdagstræt? Det er der ikke tid til! For nu er der fest i din radio. Fie dykker ned i Upcominglisten, og så har hun også MØ i studiet til en snak om hendes medvirken i den populærere podcastserie ‘Hvem er… MØ’, der har premiere med en ny sæson i næste uge. Er du kæmpe MØ-fan, har du også mulighed for at komme med til en eksklusiv lytte-session i DR Byen på mandag d. 4/10 - lyt med i programmet og find ud af, hvordan du kommer med.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Siné, Iver, Azilda, Blæst og MØ.

man 27. september 2021 12:04 27

Fie præsenterer dig for P3’s Undgåelige i denne uge, og så har hun selvfølgelig også to nye bobler med til Upcominglisten. I dag er også dagen, hvor Fiesta får lov at løfte sløret for, hvem den nye kunstner i den populærere podcastserie ‘Hvem er…’ er.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Agnes Hartwich, Iver, Lorde og MØ.

tors 23. september 2021 12:04 27

Det er torsdag, og det betyder selvfølgelig at Upcominglisten skal afgøres, men først kigger Fie nærmere på ny musik fra Joyce, der er ude med singlen ‘Lev Beskidt’. Praktikant Morten Nabild er også i studiet for at anmelde Lil Nas Xs debutalbum ‘Montero’, og så har han også lidt koncertanbefalinger til weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Joyce, Morten Nabild.

ons 22. september 2021 12:04 29

Fie holder midtuge fest på en lettere solbeskinnet onsdag, og som altid er du inviteret med! Fie har talt med Lorde om brugen af sociale medier i forbindelse med hendes nye album ‘Solar Power’. Praktikant Morten Nabild tester, om Bbybites, der er aktuel med singlen ‘Pleaser’, selv er en pleaser. Og så kigger Fie nærmere på Rolling Stones nye liste over verdens 500 bedste sange - og spiller selvfølgelig nr. 1! Respekt for det *hint ;-)*!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Lorde, Bbybites, Siné, Azilda, BLÆST og Morten Nabild.

tirs 21. september 2021 12:04 28

Fie har fanget Lorde til et interview om hendes nye album ‘Solar Power’. Hun kigger nærmere på Upcominglisten og Sivas ft. Lord Siva, der er P3’s Uundgåelige med nummeret ‘Push It to the Limit’. Fie finder også nogle af sine SPOT-festivalfavoritter frem til dig.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Lorde, Dayyani, JJ Paulo, Perfect Plush og Sivas.

man 20. september 2021 12:04 32

Sydpå holder man ‘siesta’ midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Kasper Reippurt er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Kasper Reippurt.

ons 15. september 2021 12:04 30

Kasper Reippurt har onsdagstjansen på en onsdag, der ikke helt ligner sig selv. Det er sidste omgang Fiesta for denne uge, og derfor skal Upcominglisten afgøres i dag. Kasper kigger også lidt nærmere på SPOT-festival, der finder sted i Aarhus torsdag og fredag. Han får også besøg af praktikant Morten Nabild, der giver lidt gode tips til, hvad man kan opleve af andre fede koncerter i weekenden.

Vært: Kasper Reippurt

Gæster: Morten Nabild, Jungle.

tirs 14. september 2021 12:04 28

Fie Neergaard er klar til at føre dig behageligt gennem madpakken med en masse musik. Hun kommer selvfølgelig forbi Upcominglisten. Hun kigger også nærmere på temaerne og inspirationskilden til Lordes tre albums. Fie har talt med Mahalia, der er P3s UUndgålige, om break up-nummeret Whenever You’re Ready, og har kigget lidt på TikTok-stjernen PinkPantheress musik.

Vært: Fie Neergaard.

Gæst: Pil, Dayyani, UNG-SKAB, Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Mahalia.

man 13. september 2021 12:04 24

Fie skyder mandagsfiestaen, og hendes egen fødselsdag (!!!), godt i gang med ingen mindre end et besøg af The Minds of 99, der fyldte Parken til randen i weekenden. Fie er også klar til at præsentere P3’s Uundgåelige og to nye bobler til Upcominglisten. Praktikant Morten Nabild overrasker også fødselsdagsbarnet i studiet, han har nemlig været i kontakt med en af hendes helt gamle veninder for at få en lille ekstraordinær fødselsdagshilsen.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Pil, Dayyani, The Minds of 99, Mahalia, Morten Nabild.

tors 9. september 2021 12:04 28

Det er snart weekend, og derfor skal Fie have afgjort ugens Upcomingliste. Hun har også forpremiere på et spritnyt Branco nummer, og så har hun talt med kunsteren eee geee om hendes nye single ‘Killing It’. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet med en lille koncertguide til weekenden.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: eee gee, Morten Nabild.

ons 8. september 2021 12:04 26

Det helt store onsdagshumør er fundet frem, og Fie er klar til at tage dig med gennem musiklandskabet. Hun runder Upcomingisten, sætter fokus på Silvia, der er Månedens Kanon, og så får hun fint besøg af Stine Bramsen og Anders SG fra Alphabeat. Alphabeat har nemlig offentliggjort, at de går fra hinanden, efter deres store turne til efteråret, og det skal vi lige helt forstå, hvorfor det nu lige er sådan.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: BLÆST, YÖR, UNG-SKAB, Perfect Plush, Silvia, Stine Bramsen, Anders SG.

tirs 7. september 2021 12:04 27

Fie Neergaard har dig på ugens kedeligste dag og inviterer dig selvfølgelig med til tirsdagsfest. Hun dykker ned i Upcominglisten, gratulerer til Cardi B, der netop har født en søn, og så varmer hun op til, hvad der efter sigende kommer til at være den største koncert i Europa efter coronalockdown, The Minds of 99, der spiller i Parken på lørdag for 52.000 tilskuere.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, NØX, Siné og Lord Siva.

man 6. september 2021 12:04 27

Det er vigtigt at komme godt i gang med den nye uge, og det hjælper Fie dig selvfølgelig altid med. Fie har haft fat i denne uges P3’s Uundgåelige, der virkelig bliver taget med bukserne nede. Der er selvfølgelig også to spritnye boblere, der præsenteres til Upcominglisten. Og til sidst vender Fie også lige Beyoncés runde fødselsdag og Lil Nas X, der har teaset for tracklisten til hans kommende album.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Siné, Perfect Plush og BLÆST.

tors 2. september 2021 12:04 33

Det er blevet tid til at afgøre, hvordan ugens Upcomingliste skal se ud. Og man kan roligt sige, at der bliver vendt op og ned på listen. Kasper Reippurt har også verdenspremiere på et nyt nummer fra Lord Siva. Og så varmer han op til Drakes nye album, der skal lande i morgen. Praktikant Morten Nabild kigger også forbi studiet og giver tre forskellige bud på musikalske weekendoplevelser.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kristian Karl, Lord Siva og Morten Nabild.

ons 1. september 2021 12:04 31

Onsdagssolen danser på himlen, og Kasper Reippurt inviterer til fest. Han kigger nærmere på NØX, der er bobler til Upcominglisten. Der er desværre ikke ny musik fra Bieber-lejren, men andre gode nyheder at tage fat i. Kasper hiver praktikant Morten Nabild i studiet, der har to numre med til lytterne, så de kan komme i den helt rigtige stemning til den store genåbning af klubberne.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Kristian Karl, NØX og Morten Nabild.

tirs 31. august 2021 12:04 32

Kasper Reippurt dykker ned i Kanye Wests nye album Donda og tager en snak med musikjournalist på Soundvenue Kristian Karl om det. I dagens program bliver der også varmet godt og grundigt op til, at klubberne igen snart kan slå dørene op igen.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: BLÆST, Julie Ellinor og Kristian Karl.

man 30. august 2021 12:04 33

Kasper Reippurt er mandagsfrisk og klar til at sparke din uge godt i gang. Han har taget et af de helt store batterier med til festen, der blandt andet indeholder P3’s Uundgåelige, to nye bobler til Upcominglisten, og Kanyes nye album ‘DONDA’, der kom i går.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: NØX, BLÆST og Julie Ellinor.

tors 26. august 2021 12:04 32

Kasper Reippurt vikarierer i dag for Fie. Han tager dig gennem Upcominglisten, der som altid afgøres om torsdagen - og uden at afsløre for meget, finder begge bobler vej ind på listen. Kasper har også forpremiere på et helt nyt nummer fra Kidd, der først kommer i morgen. Og så kigger praktikant Morten Nabild også forbi studiet, med en god festivalnyhed fra udlandet.

Vært: Kasper Reippurt.

Gæster: Morten Nabild.

ons 25. august 2021 12:04 27

Vejret er ikke en fest udenfor, men det holder selvfølgelig ikke Fie Neergaard fra at have en inde i studiet i dag. Fie dykker ned i Billie Eilish nye album ‘Happier Than Ever’, og taler med Kristian Karl fra magasinet Soundvenue omkring modtagelsen af albummet. Praktikant Morten Nabild er svært glad for ‘Spise med Price’, og med inspiration fra madens og musikkens verden, lader han Fie smage på lidt musikalske retter. Fie har fundet Upcominglisten frem og lader op til afgørelsen i morgen. Som en slags hyldest til at det endelig er muligt, har Fie og Morten strukket en stærk koncertkalender sammen til dig for hele weekenden! Afsted med dig!

Vært: Fie Neergaard

Gæster: Kristian Karl, Morten Nabild, UNG-SKAB, IVYxM, EmmaDop.

tirs 24. august 2021 12:04 27

Fie har talt med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg om deres nye sang ‘Stor mand’. Et nummer de to herrer havde lidt forskellige ideer om, hvem skulle være med på, der de lavede det. Hvorfor er Kanye West ved at bygge en tro kopi af sit barndomshjem på et megastadion i fødebyen Chicago? Og hvad lyver Soulja Boy nu om? Find ud af det hele i dagens program!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, SULKA, Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Selma Judith.

man 23. august 2021 12:04 28

Det er mandag. Og du skal lige i gang. Det er hårdt, men Fie Neergaard har dig, og hjælper dig i gang med den nye uge. P3’s Uundgåelige er i denne uge MIST og Burna Boy, der ruller tungt og sætter godt gang i F(i)esten. Fie har også to nye lækre bobler; FLAVA og UNG-SKAB med til Upcominglisten. Og så kigger hun lidt nærmere på Kendrick Lamars kryptiske note, han har delt på sociale medier - mon vi kan få lidt nys om et kommende album der?!

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: FLAVA, UNG-SKAB.

tors 19. august 2021 12:04 26

Fie Neergaard har forpremiere på et helt nyt nummer fra Selma Judith, der i morgen udgiver sit nye album ‘Getting Angry, Baby?’. Nina Rask, der er vært på den aktuelle podcastserie ‘Hvor regnbuen ender’, kigger forbi studiet og fortæller om tilblivelsen af podcasten, festerne og musikken, der har været med til at forme og farve LGBTQ+-miljøet og Ninas liv.

Den første Upcomingliste bliver også afgjort i dagens program, hvor de fem bobler; SULKA, YÖR, EmmaDop, IVYxM og Julie Ellinor bliver placeret på listen.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Selma Judith og Nina Rask.

ons 18. august 2021 12:04 27

Pride-festen fortsætter i Fiesta i dag. Fie Neergaard har inviteret praktikant Morten Nabild i studiet til en snakke om Lil Nas X, der ikke kun har sparket døren ind til Mortens hjerte, men også resten af verden - og på modig vis er med til at nedbryde fordomme, tabuer og homoforbi.

Fie kigger på Lordes nye single ‘Mood Ring’ og giver et shoutout til UHØRT Festival, der fra torsdag til lørdag præsenterer 42 nye spændende upcomingartister i København. Til sidst kan du også finde ud af om vores nye kulturminister, Ane Halsboe-Jørgensen, har lige så fed musiksmag, som vores forrige.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: Morten Nabild, SULKA og EmmaDop.

tirs 17. august 2021 12:04 27

Fie Neergaard har interviewet Jungle i forbindelse med udgivelsen af deres nye album ‘Loving In Stereo’. Har Lizzo været sammen med Drake? Eller hvad er det, hun siger på hendes nye nummer ‘Rumors’? Og hvad er det for et musikalsk statement Anderson .Paak har fået tatoveret på sin underarm? Find ud af det i dagens Fiesta-udsendelse.

Vært: Fie Neergaard

Gæster: Jungle, IVYxM, YÖR og Julie Ellinor.

man 16. august 2021 12:04 28

Fie Neergaard skyder sit nye program ‘Fiesta’ i gang med et ordentligt brag! Dit nye daglige musikprogram løfter i dag sløret for denne uges ‘P3’s Uundgåelige’ og introducerer dig for hele fem nye bobler til Upcominglisten. Skal du også høre, hvorfor Fie ikke er blevet frisør, og hvem Drake mener, er verdens bedste nulevende rapper.

Vært: Fie Neergaard.

Gæster: EmmaDop, IVYxM, Julie Ellinor, SULKA og YÖR.