Carte Blanche

Dette program er blevet sendt 70 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Episoder gennem årene

Episoder per kanal

  • Kanal #
  • P3 61
  • P3 70

Programlog

Dato Antal sange afspillet
ons 21. februar 2024 14:00 26

Sussi og Henrik, ulækre genbrugsgenstande og finske børnenavne

Henrik er fortsat syg… tror vi? Men vi har en lille teori på redaktionen om, at Henrik måske har en slags hed affære med Sussi fra ‘Sussi og Leo’. Sladderbladene har nemlig fået nys om, at hun i øjeblikket dater en ostehandler. Og hvem er en rigtig ostemand? Det er Henrik. Vi ringer derfor til Sussi for at høre, hvad de laver.

Så runder vi også genbrugsfund, som ved nærmere eftertanke faktisk er lidt smådumme, klamme eller mærkelige at gøre brug af.

Sidst taler vi om en nyligt offentliggjort liste med børnenavne, som man ikke må bruge i Finland. Det har Jannik lavet en lille quiz ud af. Man må for eksempel gerne hedde Loppe, men ikke Teflon.

Værter: JoJo og Jannik Schow.

tirs 20. februar 2024 14:00 24

MGP-favoritter, gratis ting og Lars Løkkes Airbnb

Børne-MGP er nostalgiens fest for mange af os, og nu er det snart tid igen. Derfor har Jannik og JoJo taget deres favoritsange med fra årenes løb.

To mænd har fundet en ring fra 500-600 tallet med en metaldetektor i Sydvestjylland. Ringen er i 22 karat guld med en mørkerød ædelsten på toppen. Og der er jo en helt speciel lykkefølelse, når man finder noget af værdi uden at gi’ en øre for det. Vi spørger derfor jer, hvad I tilfældigt har fundet.

Sidst, men ikke mindst, skal vi snakke om Lars Løkkes Airbnb. Nu kan du nemlig leje udenrigsministerens hus i Græsted på udlejningsportalen Airbnb for bare 1.400 kr. pr. nat. Men hvad får man så, hvis man booker Lars Løkkes hus? Det gennemgår vi.

Værter: JoJo og Jannik Schow.

man 19. februar 2024 14:00 25

Stereotype bornholmere og sjældne fødselsdage

Vi har de sidste par uger leget legen “Vi er danskere, så selvfølgelig”. Det er en leg, hvor vi tager den selvironiske hat på og beskriver os danskere på en stereotyp måde. Men i dag gør vi den endnu engang geografisk specifik. Sidst gik det ud over sønderjyderne, og i dag går turen til Bornholm. Vi skal nemlig lave: Vi er Bornholmere, så selvfølgelig…

Så runder vi også sjældne fødselsdage. JoJo er nemlig faldet over et filter på TikTok, som hedder ‘how rare is your birthday’. Her kan man taste sin fødselsdag ind og se, hvor sjælden den er. Og hvem vil ikke have en sjælden fødselsdag? Det er jo en meget konkret måde at måle, hvor unik man er.

Snakken ender ud i, at Jannik, som deler fødselsdag med skuespiller Simon Stenspil, gerne vil have sin fødselsdag for sig selv, og derfor ringer vi Simon op for at se, om han ikke lige kan rykke sin.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

tors 15. februar 2024 14:00 25

Gakkede telefonsvarer og en alkoholtest

En privat afvænningsklinik bliver kritiseret i medierne i dag, da de har test med kun seks spørgsmål, som skal give dig svar på, om man har et problem med alkohol eller ej. De har fået en masse kritik, fordi testen bliver overtolket, og således skaffer klinikken kunder i butikken. Men kan det passe? Vi prøver at tage testen og ser, om selv vi burde søge hjælp.

Da vi ringede til JoJo tidligere i dag, opdagede vi, at hun har en fransk telefonsvarer. Det, synes vi, var ret specielt, og det fik Jannik og Henrik til at overveje, om der stadig sidder folk derude med gakkede telefonsvarer, som snyder den, der ringer. Vi ringer til de af jer, der har en sjov telefonsvarer, og det skal vi love for, at I har.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 14. februar 2024 14:00 26

Kærlighedssangskriver og rapper-beef

Gilli og hans manager mener, at musikeren GOBS tyvstjæler hans musik. Men TV 2 bringer i dag en artikel med en musikekspert, som synes, sagen er noget “bullshit”. Han mener nemlig, at de begge laver så simpel musik, som alligevel lyder som hinanden og meget andet, at der ikke kan være tale om plagiat.

Meeen lyder de nu også som hinanden? Det tror vi slet ikke på. For at understrege den pointe, prøver vi at se, hvordan man blander sangene sammen.

Og så er det jo kærlighedens dag i dag. Derfor hjælper vi en af jer derude - som måske ikke lige har nået at få stykket den helt store kærlighedspakke sammen til kæresten i dagens anledning - og laver en vaskeægte kærlighedsballade specifikt til jeres bedre halvdel.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 13. februar 2024 14:00 27

Hvem bliver den næste ‘big dog’ i Nato?

Man kan odd’se på sangene til Dansk Melodi Grand Prix inde på en stor dansk spilside. Det har vi lavet til en leg, hvor Jannik spiller et udpluk af numrene for Henrik, som så skal gætte, hvilke sange der giver mest igen.

En tidligere rådgiver for både Trump og Biden siger, at hvis Trump vinder valget over Biden, så er der en ret stor risiko for, at Trump vil hive USA ud af Nato. Men hvem bliver så den næste big dog i Nato? Det spørger vi forsvarskorrespondent Mads Korsager om.

Sidst tester Jannik, om Henrik kan forudsige punchlines, inden de kommer. Henrik er jo, hvad man kan kalde en rigtig skæg fyr, så det burde være en smal sag.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 12. februar 2024 14:00 25

Fiskelavnsboller, Ander Bircow og fejl 40

Fastelavnsboller bliver år efter år en mere og mere populær spise, og i weekenden bød Janniks lokale fiskehandler ind med deres take på konceptet, nemlig Fiskelavnsboller. Vil det sige, at alle virksomheder kan lukrere på denne meget bagværksspecifikke trend? Det taler vi om.

Anders Bircow udtaler sig i en artikel, at han tilsyneladende har haft det enormt nemt med damerne. Derfor efterspørger vi en lytter, som tidligere er blevet forført af Anders, for at finde ud af, hvad hans hemmelighed er. Men linjerne er ikke så glohede, som vi havde regnet med…

Sidst, men ikke mindst, snakker vi om menneskelige fejl 40’ere. Jim Carrey modtager nemlig en SMS, da han er i Hawaii, om, at der var en missilregn på vej til øen, og han forbereder sig derfor på at dø. Det viser sig dog, at beskeden var sendt ved en fejl - en såkaldt menneskelig fejl 40. Vi kaster linen ud til jer og hører om de fejl, I har begået.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 8. februar 2024 14:00 25

Forgiftede børn, uge 6 og Henrik i Lalandia

I en børnehave på Grønland var et rør frosset til, så der var ikke vandhanevand. Ungerne blev derfor nødt til at drikke vand fra dunke, men en af de ansatte tog fejl af dunkene med vand og dunkene med vaskemiddel, og det resulterede i, at tre børn blev indlagt. Men hvad kan man ellers komme til at smage ved en fejl? Vi kaster linen ud til jer og hører jeres historier.

Så er det jo i denne uge ‘uge 6’, som for mange unge står i seksualundervisningens tegn. Det vil vi gerne støtte op om. Derfor gennemgår vi en artikel fra bladet ‘Vi Unge’ med ting, man ville ønske, man havde havde vidst om sex i et segment, Jannik meget originalt kalder ‘Hånden på kønsdelen’.

Sidst, men ikke mindst, skal vi høre en historie, som vi har ventet på i 3-4 uger. Nu er vi nået til det: Henriks store fede historie om dengang han var i vandland.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 7. februar 2024 14:00 26

Milliardærernes sorggruppe, genskabelse af JoJos grin og Mike Fonseca

Vi har talt meget om Nordic Waste-skandalen i Randers. Der er jo vildt mange implicerede, men der er faktisk nogle, som vi ikke har talt om endnu. Nemlig de andre Milliardærer. Bent Jensen, som også er milliardær, gør nemlig opmærksom på, at Torben Østergaard kommer til at hænge hele klassen af milliardærer ud. Og det siger vi stop til her på programmet.

JoJo er syg denne uge, og vi savner hende. Faktisk så meget at vi i dag har sat os for at genskabe hendes grin. Men vi kan ikke gøre det selv. Så vi kaster bolden ud til jer lyttere for at finde et nyt godt husgrin til programmet.

Sidst, men ikke mindst, skal vi lige runde x-moderaten Mike Fonseca. Der har nemlig været radiostilhed fra politikeren, siden han sygemeldte sig i forbindelse med, at man fik nys om, at han datede en 15-årig, men nu er han aktuel med en kronik i Altinget. Det runder vi lige.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 6. februar 2024 14:00 26

Håndværkerzingers og vrede Alexander Husum fans

“Har du taget parfume på til hele ugen?” er et bud på en klassisk håndværkerzinger, men vi kender ikke så mange af de ellers kække, men bløde lussinger, man kan fyre afsted til en god kollega eller ven. Derfor samler vi i dag til bunke og beder jer lyttere komme med jeres bedste verbale zingers.

Der er snart børnemelodigrandprix og børnene har en fantastisk evne til at formidle svære ting som skilsmisse og mobning med let popmusik. Derfor prøver vi i dag af, om vi kan drysse lidt sukker ud over jeres dårlige nyheder ved at synge dem over poppet børnemusik.

Sidst, men ikke mindst, ringer vi til Alexander Husum, fordi en masse forældre er sure over at have stået i kø i 8,5 time i Aalborg Storcenter, hvor man kunne møde den populære youtuber. Men det er godt nok noget af en telefonkø, vi er havnet i…

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 5. februar 2024 14:00 24

Skønheden og udyret, stereotype nordjydere og parodiquiz

Her i Carte Blanche har vi før lavet nyskrevne sketches i Disney-universet, da Disney Sjov er blevet erstattet af FredagsTamTam på DR1. Og i dag tager vi endnu en tur i manegen, nu som ‘Skønheden og udyret’.

Så skal vi også lege legen; “Vi er danskere, så selvfølgelig”. Legen, hvor vi selvironiske beskriver os selv som danskere på en stereotyp måde. Men i dag gør vi det geografisk specifikt. Turen går nemlig til Nordjylland. Fx “Vi er nordjyder, så selvfølgelig fejer vi alle følelser ind under gulvtæppet.”

Under Danmarks Indsamling sidste uge lavede vi det super originale indslag “Mættere på himlen”, hvor vi måske lige kom til at parodiere Andrew Moyo. Derfor synes vi, at parodien godt kan tåle en genoplivning. Vi afholder derfor parodiquiz med jer lyttere, der byder på alt fra Ole Thestrup til Nicki Minaj.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

fre 2. februar 2024 14:00 21

Det her program var et program

Som titlen siger. Et program, men også lidt noget andet, som vi ikke ved, hvad er.

Værter. Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende:

Anders Breinholt.

Thomas fra samsøe festival.

tors 1. februar 2024 14:00 23

En tur til Grækenlands Caribien

I dag samler Carte Blanche endnu en gang ind til Danmarks Indsamling. Vi fik både talt om Nordens Paris og havde også en direkte linje til Grækenland, da der blev samlet ind og hygget for fulde gardiner.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 31. januar 2024 14:00 24

Hvilket stjernetegn er mest tilbøjelig til at donere penge?

Vi samler ind på livet løs til Danmarks Indsamling, og i den forbindelse er vi interesserede i at høre, hvilke stjernetegn vi særligt skal henvende os til for at få penge i kassen. Det snakker vi med Amalie Francesca om, vært på Astropod.

Så er auktionen på Jens Henriks middag på Alchemist steget igen, igen. Men hvor har de andre politikere fået fornøjelsen af at spise? Det vil vi spørge Maria Durhuus om, folketingmedlem for Socialdemokratiet. Man kan nemlig byde på en middag med hende på Krydderiet i Hillerød. Som jo er lidt noget andet end verdens 5. bedste restaurant.

Sidst, men ikke mindst, får vi afsat dagens præmie - nemlig den helt store koncertpakke.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 30. januar 2024 14:00 24

Hvem skal på Alchemist med Jens Henrik fra Danmarksdemokraterne?

Danmarks Indsamlingen er stadig i fuld gang, og vi gør alt, hvad vi kan for at skovle en masse penge ind, som i år går til sult og fejlernæring hos børn verden over.

Og i forlængelse af indsamlingen er der også en online-auktion, hvor man kan byde på diverse ting og oplevelser, blandt andet middage med politikere. Men den der for alvor har vundet i velgørenshedslotteriet er Jens Henrik Thulesen Dahl fra Danmarks Demokraterne. Sammen med ham kan man nemlig vinde en middag med alt betalt på Alchemist sammen med en ven. Hvordan har han båret sig ad med at få sig selv inkluderet i den præmie? Det spørger vi ham om.

Han er dog ikke den eneste vi får fornøjelsen af at tale med. Vi ringer nemlig også til Ida Moesby, forbrugerøkonom i Nordea. For kan man egentlig få optimeret en velgørenhedsdonation som en investering?

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

man 29. januar 2024 14:00 24

Danmarks Indsamlingen er skudt i gang!

Vi skyder en helt speciel uge i gang - Det er nemlig den helt store indsamlingsuge. Det betyder, at vi hele ugen i Carte Blanche samler penge ind til sultne børn rundt om i hele verden. Derfor er der også et væld af præmier på højkant, som du kan løbe afsted med, hvis du støtter indsamlingen.

Men vores vigtigste opgave er jo at få nogle penge i kassen, og derfor brainstormer vi blandt andet på, hvem vi mon kender, som har en del penge at dele ud af - Og en af dem der er i vores telefonbog er Anne Stampe. Kendt som en rigtig investerhaj i Løvens Hule på DR1. Mon vi kan få en investering?

Sidst i programmet kårer vi en vinder af dagens præmie. I dag kan man løbe afsted med alt godt til køkkenet med Jesper Kochs navn på til en værdi af ca 17.038 kr.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 25. januar 2024 14:00 25

Det kan gå mange urinveje

Andreas Mogensen har tisset i rummet - og i dag vender Jannik, JoJo og Henrik, hvor de har tisset af mærkelige steder. Så bliver der fejret en helt særlig fødselsdag, og Jannik har fundet en kontrakt, hvor der står noget meget bizart med småt. Sidst, men ikke mindst, skal ugens lyttergave endnu en gang gives ud.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 24. januar 2024 14:00 26

Telefonfis og Prins Henrik

I dag er Jannik og Henrik alene i studiet, da JoJo er taget ud for at finde Holger. Vi ved ikke om det lykkes, på trods af hans meget genkendelige rødstribede tøj.

Henrik har gode råd til udbrændthed, Jannik har den næste store trend med, og Henrik Liniger bidrager med ekspertise om DBU’s aktivisme til VM i 2034.

Alt det og meget mere… og nu siger vi meget mere, men der ér faktisk meget mere! Fx en historie om at blive reddet af wrestleren Hulk Hogan og intern viden om Prins Henriks forhold til dansk ost. Så kom ik’ her, og sig’ I ik’ får noget for licenskronerne.

Og var det så alt? Næ, der er også telefonfis! Vi håber I lytter med!

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 23. januar 2024 14:00 26

Sorry Seems To Be The Hardest ‘Work’

I dagens Carte Blanche genbesøger vi lytternes dummeste væddemål, og river op i nogle barndomstraumer, når vi taler om “dengang man blev glemt et sted”. Desuden har Carte Blanche fået fingrene i en helt særlig udtalelse fra selveste Torben Østergaard Nielsen, som sætter ord på den shitstorm, han oplever lige nu.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 22. januar 2024 14:00 26

I stjernen på hjernen

I dagens udgave af Carte Blanche er der direkte hul igennem til Torben Østergaard Nielsens støttegruppe. Derudover blev der også taget kærlig hånd om vores fynske venner, og sidst, men ikke mindst, afprøvede vi ‘I stjernen på hjernen’.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 18. januar 2024 14:00 27

Biblioteksglæde og gave fra Stig Rossen!

I en artikel fra DR står, at man kan få det bedre med sig selv og sit liv, hvis man bruger biblioteket. Det vil vi i dag gerne teste af. DR har nemlig selv et bibliotek, så vi sender Jannik op derop for at se, om han er en gladere mand på den anden side.

Det er torsdag og det betyder også, at vi skal ugens lyttergave afsat. Den leg hvor Jannik, Henrik og Jojo forsøger at købe lytternes kærlighed. Men Jannik har været lidt mut over, at han ikke kan få afsat sin DVD-box med sæson 5 af ‘De unge mødre’. Derfor smider han en CD i puljen med selveste Stig Rossen - Men han har flere kort i ærmet, for pludselig ringer telefonen, og det lyder da godt nok meget som ham på CD’en.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 17. januar 2024 14:00 25

Det danske talsystem forklaret

Realitystjernen Sinan bor hjemme ved sin mor, og føler at det er som at bo på et femstjernet hotel. Man kan nemlig lige nu følge ham og familien i P3-programmet: “Alle elsker Sinan”, Og HOLD OP han har det godt. Derfor giver vi mikrofonen til alle jer hjemmeboende unge, som synes, at deres forældre godt lige kan hæve service-niveauet derhjemme.

Så runder vi også det danske talsystem. I går talte vi nemlig med P3’s norske pendant, som kritiserede det danske talsystem for ikke at give mening, og det kan der jo måske godt være noget om. Heldigvis kom en lytter os til undsætning i indbakken, og ham ringer vi op i dag, så vi får det helt på plads! Eller næsten i hvert fald…

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 16. januar 2024 14:00 25

Skamfulde rekorder og en glemt fødselsdag

Normalt her om tirsdagen leder vi efter folk, der har meget af noget i det indslag vi kalder ‘ting du har meget af’. Men i dag har vi ændret det en smule. Henriks gode ven har nemlig med skam i stemmen indrømmet, at han har spillet Fifa 2015 i 1200 timer. Det svarer til cirka 50 dage. Derfor leder vi i dag efter rekordlignende tal fra jer, der smager lidt af skam og som man helst ikke vil indrømme. Så er vi også igennem til P3’s norske pendant, fordi de har skrevet en artikel med 10 ting, som de mener den nykårede Kong Frederik 10. bør lave om i Danmark. Det indebærer blandt andet at lave hele det danske talsystem om, og få de danske skibe til at lade være med at sejle forkert. Sidst men ikke mindst har Jojo glemt en vigtig fødselsdag i dag - nemlig sin kærestes. Derfor spørger hun om gode råd fra jer til, hvordan hun kan make it up to him.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 15. januar 2024 14:00 25

Et eksklusivt kig ind hos håndboldherrenes landstræner

I dag har vi et vaskeægte eksklusivt interview med håndboldherrenes landstræner, Nikolaj Jacobsen. Det er frisk fra optageren, og vi skal love for, at det blev en personlig omgang. Han fortæller nemlig for første gang om sin meget hemmelige og særlige interesse. Sidst men ikke mindst dykker vi ned i de stereotype ting, vi gør som danskere i indslaget ‘jeg er dansker, så selvfølgelig’. Fx: jeg er dansker så selvfølgelig kan jeg brokke mig over hvor koldt det er i Danmark for tiden, men også hvor varmt der er i udlandet når jeg er på ferie. Og vi kan blive ved i uendeligheder med hjælp fra jer.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 11. januar 2024 14:00 25

Små red-flags og et eksklusivt interview med Daisy

I dag dykker vi ned i de helt små red flags, som ville kunne få os til at sige nej til en potentiel kæreste. JoJo skal ikke bede om, at personer har to forskellige øjenfarver, og Jannik bliver skræmt væk, hvis han bliver inviteret i Lalandia. Vi spørger også jer om jeres pet-peeves, som I heldigivis har masser af.

Så er der JOB NYT fra Jakob Ellemann, som meget forfriskende kaster sig ud i rollen som podcastvært i stedet for det ellers oplagte lobby-arbejde. Vi håber, at denne trend fortsætter blandt øvrige pensionerede politikere, og derfor har vi fundet på nogle podcastkoncepter til nogle af de andre hoveder på borgen.

Så har Carte Blanche helt eksklusivt fået lov til at få et interview med dronningen - Hun svarer ikke helt, som vi havde forventet på vores spørgsmål, men et interview med Daisy er et interview med Daisy.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 10. januar 2024 14:00 26

Dronningens Robert-nominering og hotte hverdagsbeskeder

Dronningen er nomineret til hele to Robert-priser for sit arbejde på filmen Ehrengart - Forførelsens kunst… og mon ikke hun også vinder dem? Altså ikke fordi hun er dronning, meeeeen er der nogen som helst chance for, at hun IKKE vinder? Det taler vi med forperson for Film Akademiet, Jacob Neiiendam, om. Han er nemlig med til at vælge de nominerede, så mon ikke han kan gøre os klogere på, hvor sikker sejren er.

Og så skal vi en tur i det lumre hjørne. Vi skal nemlig snakke om hotte hverdagsbeskeder. Beskeder, der begynder at optræde, når man flytter sammen med sin bedre halvdel og derfor begynder at flytte romantikken over til det, man kan kalde hotte praktiske hverdagsbeskeder. Og dem har I heldigvis masser af!

Sidst, men ikke mindst, runder vi lige kommende kong Pingus’ såkaldte valgsprog - En form for sætning, som hver eneste regent vil forsøge at efterleve i sin regentperiode.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 9. januar 2024 14:00 25

Er vi ugly hot eller hot?

I dag dykker vi ned i begrebet ‘ugly hot’. Det gør vi, fordi skuespilleren Jeremy Allen White - Kendt for sin rolle i The Bear - har været med i en reklame for Calvin Klein. Og kvinderne dåner over ham, men samtidigt er der flere på nettet, der påstår, at han altså ikke er konventionelt hot, men i stedet falder i kategorien, som man kalder ‘ugly hot’. Vi forklarer begrebet og prøver at bruge det på os selv og andre kendte.

Så snakker vi også en masse om poser i dag. Helt specifikt de poser, som man har særlig kært. JoJo har nemlig fundet ud af, at hun er en form for ‘pose-snobbet’. Det er i hvert fald ikke hvilken som helst pose, hun vil ses med i offentligheden. Derfor spørger vi jer, hvilke poser der har stor betydning for jer.

Sidst, men ikke mindst, leger vi endnu engang den selvopfundne leg: ‘ROFL, man må ikke grine’. Konkurrencen der går ud på, at man ikke må grine - ellers er man ude. Og selv om hun er kendt for sit smittende grin, kan intet vippe JoJo af pinden.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 8. januar 2024 14:00 26

Skimmelsvamp på riget og ‘ROFL, man må ikke grine’

En journalist fra Politiken har skrevet en artikel om, at der var skimmelsvamp på hendes fødestue på Riget, da hun skulle føde. Det har fået Jannik og Henrik til at trække en gammel diskussion op af hatten, nemlig the age old question: Gør det mest ondt at føde eller at blive sparket i løgene? For hvordan kan man tage billeder af skimmelsvamp, hvis det gør sååååå ondt at føde? Heldigivis kommer en ekspert i smerte JoJo til undsætning og sætter drengene på plads.

Så runder vi også lige ny underholdnings-guf på Prime. I anledningen af programmet ‘LOL: Den der ler sidst’, prøver vi denne her jo egentlig ret gamle leg af på egen krop, i det vi meget originalt kalder: ‘ROFL, man må ikke grine’. Nemlig at man skal forsøge ikke at smile eller grine, når de andre er sjove - Ellers er man ude. Vi har en lytter med, og overraskende nok er det JoJo, der løber med pokalen.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 4. januar 2024 14:00 25

Kiddulting og en bolognese med kålpølse og kanel

JoJo er stødt på et nyt begreb, nemlig kidulting. Altså sammensætning af ordene kid og adult. Begrebet dækker over, når millenials går i barndom ved at lave børne-agtige ting og aktiviteter. Det kan være at puste sæbebobler, lege med lego og hoppe i vandpytter, og meget passende synes Jannik og JoJo, at det her begreb passer enormt godt på Henrik.

Derudover har Jannik vist stor foragt overfor retten pasta bolognese. En storfavorit i de fleste danske husstande. Derfor opfordrer vi jer lyttere til at ringe ind og pitche jeres opskrift på den bedste bolognese, så Jannik får smag for, hvordan man pifter retten op - og der er mange spændende (alternative) ting på ingredienslisten.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 3. januar 2024 14:00 26

Carte Blanche; Nu som børnemusikere

I programmet i går fortalte JoJo, at musikgruppen Popsi og Krelle, som laver børnemusik, har overgået alle andre kunstnere på YouSee-music i 2023. Vi øjner et hul i markedet og prøver derfor at genopfinde børneklassikeren ‘Lille Peter edderkop’, så vi kan tjene en masse penge, hvis radiokarrieren går i vasken.

JoJo har desuden i en henkastet replik afgivet ønske om at ville være med i et gospelkor. Der er bare det problem, at man skal til optagelsesprøve. Derfor ‘tvinger’ Jannik og Henrik hende til at aflægge audition live i radioen for korleder Laura Kjærgaard.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tirs 2. januar 2024 14:00 25

Druklege og problemer der ikke er vores job at fikse

Vi er nu officielt i 2024, og det fejrer vi med et par simple og dumme druklege fra jer. Da vi sendte ‘Festen og Gæsten’ som optakt til nytåret blev vi nemlig bekendt med legen ‘Tandlægestolen’, som i sin simpelhed går ud på at sætte sig i en stol og få hældt alkohol i munden. Vi hører om alt fra drukpentaque til legen ‘fucking drik’ fra jer.

Så kan vi næsten ikke komme udenom at tale om, at dronningen abdicerer. Det betyder også, at Mary bliver dronning, og det har startet en hidsig diskussion blandt australiere og skotter, der nu skændes om, at Mary er deres, men er hun ikke efterhånden bare… os danskeres?

Sidst, men ikke mindst, skal vi snakke om alle små ting, man render og er irriteret over, fordi det ikke er vores job at fikse det. Det kan være resterne af nytårskrudtet på vejene, eller opslagstavlen i opgangen, som er faldet ned. Heldigvis er vi ikke alene.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

tors 21. december 2023 14:00 24

Hvor mange procent snack består du af?

JoJo har fundet en meget interessant undersøgelse, der siger noget om, hvor stor en del af amerikanernes kost, der består af snacks. Derfor har hun fået en genial idé til, hvordan hun kan få lytternes opbakning. Det viser sig dog hurtigt, at Jannik og Henrik ikke deler hendes begejstring for undersøgelsen, men det skal ikke stoppe hende. Vores kære kollega Kristian Ring-Hansen Holt fra Aftenshowet har inviteret en helt særlig gæst til sin fødselsdag, men vedkommende har sendt et brev, som tyder på, at han ikke dukker op. Vi vil jo altid gerne hjælpe en god kollega, så vi ringer til vedkommende og spørger, hvorfor han ikke kommer. Henrik er faldet over en trend på TikTok, som handler om julemusik, men han er overbevist om, at den også sagtens kan fungere på radio. Det tester han naturligvis på Jannik og JoJo. Derudover skal vi have fundet ugens lytter - og ikke mindst en god præmie til vinderen.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

ons 20. december 2023 14:00 25

Langsomme kærester, kriminalitet og catchfrases

Mange kender problematikken - man skal ud ad døren, men kæresten er slet ikke klar til tiden. Det kender Henrik og Jannik også til. Derfor søger de gode råd hos lytterne, for hvordan siger man egentlig til de evige tidsoptimister, at de er for sent på den? Flere kendisser har været udsat for at blive brugt til at scamme folk. Og denne gang er det Anders Lund Madsen, der står for skud, men hvad er op og ned i sagen? Vi ringer til ham og spørger. Dagens helt store nyhed indenfor den juridiske verden er, at retssagen mod Dennis Knudsen er startet ved retten i Aarhus. Det skal selvfølgelig dækkes tæt, og Henrik og Jannik øjner en gylden mulighed for at komme helt tæt på, da det viser sig, at en af deres egne kollegaer skal vidne i sagen. Derudover sætter vi også fokus på sproglig personlighed, når vi spørger lytterne: Hvad er din catchfrase for tiden?

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Jakob Kragelund, vært på DR1-programmet Kontant, Siri Andersen, retsreporter på Carte Blanche på P3.

tirs 19. december 2023 14:00 25

Skuffende julegaver og et islandsk interview

JoJo er faldet over en artikel om en julegave, som Margrethe Vestager er yderst skuffet over. JoJo er dog overbevist om, at det ikke er den eneste julegave, der har resulteret i skuffelse. Derfor spørger hun lytterne til deres største julegaveskuffelser. Henrik er en ægte nordisk samfundsborger - i hvert fald ifølge ham selv! Og en af dagens helt store nyheder er vulkanudbruddet i Island. Derfor skal Henrik selvfølgelig have muligheden for at vise sine sproglige talenter i et interview med et vidne. Jannik er blevet tilbudt et mindre bijob, men han er i tvivl om, hvorvidt han er den passende kandidat til opgaven. Han vil derfor teste sine evner på JoJo og Henrik. Derudover skal vi også sætte positivt fokus på folk, der horder, for hvorfor skal det altid være negativt at samle til bunke?

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

man 18. december 2023 14:00 25

Halløjsa på eftermiddagen

Vi er flyttet ind på eftermiddagsfladen, og det betyder også helt nye muligheder, for det er nemlig ikke alle former for indhold, der passer til morgenkaffen lørdag og søndag. Men nu har vi chancen på nye jagtmarker, så det skal selvfølgelig have et skud. Henrik har gjort sig en særlig observation på jobbet, og han er overbevist om, at han ikke er alene, så han har udviklet en lille leg til formålet. JoJo har læst en interessant artikel om ghosting, og derfor ringer hun til en ekspert, der kan gøre hende endnu klogere på fænomenet. Derudover går vi på jagt efter nye kvindelige bestyrelsesmedlemmer til danske virksomheder. Jannik har nemlig en teori om, at deres navne spiller en stor rolle.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Frans Timberly, ekspert i ghosting.

lør 16. december 2023 10:00 25

Fødselsdagsfejring og et ægte Uglemirakel

Det er blevet lørdag, og vi har rykket lidt rundt i den normale plan, så der er telefonfis i dag. Henrik har fødselsdag, så det fejrer vi selvfølgelig. Der er vejrnyt fra Cop28, og så har Jannik en historie med om et rigtigt Uglemirakel.

Værter: Jannik Schow, Jojo og Henrik Eriksen.

fre 15. december 2023 09:03 36

Er Danmark klar til uinviterede julekor?

Det er store julefrokostdag i DK og også på DR, så vi er i gavehumør. Vi taler også om Pantone (dem med farverne), der har valgt den nye farve for 2024, som kommer til at blive et problem for rødhårede i hele landet. Vi taler om Tangatrusser, tandbørstning og meget mere.

Værter: Jojo, Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: Mikkel Klint Thorius, Birgitte Zeuer.

søn 10. december 2023 10:00 25

Nissefobi og og den store smørtyv

Der er blevet stjålet en helvedes masse smør i Herning, og vi mistænker lidt brødrene Price for at stå bag. Vi ringer til James Price og hører, om han har et alibi for tirsdag nat. Vi laver juletelefonfis, og så er der rejsegaver fra Thailand.

Værter: Jannik Schow, JoJo og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Jens, James Price.

lør 9. december 2023 10:00 27

Hjælp til en kernelytter

Vi har fået en besked fra en kernelytter, som ikke kan finde vores julesang ‘Julefrokostsangen’ på nettet, og det skal ikke hedde sig, så vi hjælper til. Rasmus Tantholt quizzer sig selv, vi snakker om upassende billeder, et rigtig radioemne, altså billeder. Og så taler vi også om, hvordan man er sådan rigtig lykkelig.

Værter: Henrik Eriksen, Jannik Schow og JoJo.

Medvirkende: Birgitte Zeuer.

fre 8. december 2023 09:03 38

Sjovtprogram@yahoo.dr.dk

Henrik er tilbage. Han har nemlig været i Thailand. Vi taler om gamle pinlige emailadresser, lidt om Elvira Pitzner, lidt om lydeffekter, lidt om sovsekulør og en masse hygge.

Værter: JoJo, Henrik Eriksen og Jannik Schow.

søn 3. december 2023 10:00 26

Det er blevet december, og det betyder også at skrabejulekalenderen er tilbage. Men rækker tålmodigheden til at vente med at skrabe den? Det tester Jannik og JoJo. Derudover har Jannik en stemmeøvelse med i studiet, og JoJo har en høne at plukke med Henrik omkring nordlyset.

Værter: JoJo & Jannik Schow.

Medvirkende: Henrik Eriksen.

lør 2. december 2023 10:00 26

Jannik har svaret på, hvordan vi slipper af med de invasive arter i denne udgave af Carte Blanche, mens JoJo prøver at sælge idéen om at spise emballage. Og så bliver der også både delt positive historier i anledningen af julens komme og talt om et helt særligt syndrom, som knytter sig til stegte ris.

Værter: JoJo & Jannik Schow.

fre 1. december 2023 09:03 34

Vi fejrer, det er 1. december med en længe ventet overraskelse. Noget vi har arbejdet på længe. Jannik og JoJo er alene i studiet, da Henrik er i Thailand. Men pludselig opstår der panik. Er Henrik sporløst forsvundet, og kan vi få hjælp af selveste værten på Sporløs? Og så skal vi også både tale om de mest irriterende danske ord og prøve at finde de bedste offentlige toiletter i kongeriget.

Værter: JoJo & Jannik Schow.

Medvirkende. Mette Frisk, Mette Brøndserud og Henrik Eriksen.

søn 19. november 2023 10:00 26

En Carte Blanche reporter

DR har fået en Novo Nordisk reporter, som kun fokuserer på Novo. Det vil vi også gerne have, men bare en der fokuserer 100% på Carte Blanche. Det søger vi i dag. Vi laver også telefonfis og Jojo får talt os allesammen igennem hendes bud på den sjoveste video, der nogensinde er lavet. Videoen om Baniwien.

Værter: Jojo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Jacob Kragelund, Søren fra Fantombryg.

lør 18. november 2023 10:00 25

Et saltet alternativ

Hvad ville man redde ud fra sit hjem, hvis man havde fem minutter? hvad er alternativerne til salt på din æggemad? hvordan går det med “The Sphere”? Spørgsmålene er mange, men svarene er få. Til gengæld er der Disney og god stemning i dagens Carte Blanche.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og Jojo.

fre 17. november 2023 09:03 37

Det swinger i bageteltet

Vi har fået en besked fra en kernelytter, som gerne vil tale med os om, hvilke konsekvenser det har haft for hende, at hun ikke delte den der Facebook-rundebesked om at de tager alle dine billeder. Vi taler også med Markus Grigo om der er problemer med swingere i bageteltet. Der er selvfølgelig masser af andre ting også, i fredagens udgave af Carte Blanche.

Værter: Henrik Eriksen, Jojo og Jannik Schow.

Medvirkende: Markus Grigo, Birgitte Zeuer.

søn 12. november 2023 10:00 26

Jagten på de skjulte skatte

København ligger nummer 1 på listen over skandinaviske hovedstæder med flest kønssygdomme. Ikke den fedeste førsteplads, men dog en førsteplads, der skal forsvares, så vi ringer til en svensker. Der er stjernetegnsnyt, skjulte skatte og selvfølgelig også telefonfis.

Værter: JoJo, Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: Én svensker.

lør 11. november 2023 10:00 25

Glædelig singlesday!

Det er singleday, og vi kommer med gode bud på, hvad du kan lave som single på den store dag, der er Disney Sjov, og så kigger vi på gode investeringer, der kan gøre dig sindssyg rig. Lyder det interessant? Jamen, så lyt da på det mand.

Værter: Jannik Schow, JoJo og Henrik Eriksen.

fre 10. november 2023 09:03 36

En lytterMUS

Vi skal svare på spørgsmål til vores medarbejderudviklingssamtale, men vi er meget bevidste om, at vi ikke er stærke nok som hold til at klare negativ feedback til hinanden. Derfor har vi fået en lytter til at hjælpe os med at udfylde skemaet. Vi taler om dumme principper og om 4000 børn, der bliver løftet ud af fattigdom…. Om 22 år. Alt det og meget mere i denne uges Carte Blanche.

Værter: Henrik Eriksen, Jannik Schow og JoJo.

Medvirkende: Michael.

søn 5. november 2023 10:00 25

Jagten på Hubertus

Det er ikke hvilken som helst søndag. Det er nemlig en stor dag for de rige. Der er Hubertusjagt, og det skal vi dyrke. JoJo er i tvivl om, hvilken taktik man skal bruge til et lagersalg, og Jannik har en høne at plukke med ‘nogen’ i studiet.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og JoJo.

Gæst: Kathrine fra Zoffmann Optik.

lør 4. november 2023 10:00 25

Jeg er i chok. I prischok!

Jannik er blevet ramt af et regulært prischok. Men hvad er det dog, der har gjort ham så forundret? JoJo har været på jagt efter et par cowboybukser og er stødt ind i noget af en shopping-udfordring, og Henrik har nyt med om Don Ø’s sovevaner.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og JoJo.

fre 3. november 2023 09:03 38

En Kjelbjersk start på weekenden

Vi diskuterer både, hvordan man kan spotte, om folk er kedelige, og hvad man skylder i godtgørelse, hvis man smitter nogen med sygdom. Og så er det også fredagen, hvor Jakob Kjelbjerg stempler ind i Carte Blanche med sin ikoniske form for motivation. Sidst, men ikke mindst, har JoJo spist gedekød af ren høflighed og vil gerne vide, om hun er den eneste, der spiser af høflighed.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og JoJo.

Gæst: Jakob Kjelbjerg.

søn 29. oktober 2023 10:00 29

Det gæh it saj æ dæ

Norwegians direktør kalder deres kunder for løgnere, modigt i en presset branche, men hvorfor gør han det? Der er et jysk kursus under opsejling og meget, meget mere i dagens Carte Blanche.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og JoJo.

lør 28. oktober 2023 10:00 24

JoJos takeover

Vi er alle sammen tilbage, og vi skal snakke om kulturministerens morgenritualer, der er premiere på et nyt format, DKPOLANAL, og så har JoJo lavet et takeover på Disney Show. Det og meget mere i denne uges udgave af Carte Blanche.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

fre 27. oktober 2023 09:03 37

Hvorfor stjæler folk så mange dumme ting?

Det er blevet fredag, og vi troede, at vi alle sammen endelig skulle være tilbage sammen efter JoJos ferie, men sådan skulle det ikke blive. Jannik har lagt sig syg.

Men vi har stadig et rigtig tæt pakket program til jer. Vi taler om De dummeste ting, vi har fået stjålet, om man skal fortælle sin arbejdsgiver om sit intime liv og meget meget andet.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Liva Manghezi, Chris, Simon.

søn 22. oktober 2023 10:00 26

En regulær dobbelt whammy

JoJo er stadig på ferie, og det betyder, at der er mulighed for at lave telefonfis med hende. Efter lang tids planlægning og rankesmederi, er der virkelig lagt i ovnen til en helt perfekt en af slagsen. Vi taler også om muligheden for at åbne et DR House og meget mere.

Værter: Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: JoJo, Oliver Seppo.

lør 21. oktober 2023 10:00 25

En uønsket feedback og parfume på gammel mumie

JoJo er stadig på ferie, men vi taler om prinsens gaver, og så laver vi parfumer ud fra kendte mennesker. Jannik har været i de kulørte blade, og så videregiver vi Lars Thiesgaards Disney-stemme-feedback til JoJo, på en så gelente måde vi kan.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: JoJo.

fre 20. oktober 2023 10:03 25

En rigtig ruskedag

JoJo er stadig på ferie, og det rusker udenfor. Vi kan, potentielt, se ind i en 100 års storm. Det afholder os ikke fra at give dig to timers Carte Blanche med masser af guffeluffe. Vi taler om mangel på hjertestartere, Bagedysten, og så er der blevet lavet en mangfoldighedsrapport på Carte Blanche, og det ser ikke umiddelbart godt ud.

Værter: Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: Frederik Folke, professor i genoplivning, Janne, Katja, Lærke.

søn 15. oktober 2023 10:00 26

Telefonfis med JoJo og en snak om skruebrækkeri

Vi prøver telefonfis med JoJo. Hun er jo på ferie, så det er nu eller aldrig. Gad vide, om JoJo hopper på sådan en telefonfis. Det ved man jo ALDRIG, om hun gør, men vi forsøger. Det er meget mere i dagens Carte Blanche.

Værter: Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: Chef Susanne Sundstrøm.

lør 14. oktober 2023 10:00 25

Den store feedback

Jojo er stadig på ferie, så vi kører en feedback på Disney Sjov. Det er selvfølgelig manden med de 1000 stemmer, der giver den.

Jannik fortæller, om dengang han legede med sig selv på sin farmors gulv, og Henrik taler om at føle sig tryg, når man kæler med aben. Det og meget mere i dagens Carte Blanche.

Værter: Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Lars Thiesgaard.

fre 13. oktober 2023 09:03 37

Lugten af prime og puffbars

JoJo er på ferie, så vi er kun Jannik og Henrik i studiet. Vi forsøger at tjene 100 millioner inspireret af Uffe Holms penisjokes, vi snakker om pranks og får besøg af 4 erhvervspraktikanter.

Værter: Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Medvirkende: Vigga, Johanne, Peter, Adam og Frederik Birch.

søn 8. oktober 2023 10:00 24

Johannes, Heinrich og Miriam?

Jojo har fundet et opslagsværk, så man kan se hvor ens navn stammer fra. Vi laver telefonfis og snakker om udlejningsgeder. Jannik har også set en serie, men den er på japansk, så han er i tvivl om den er god.

Værter: Jannik Schow, Jojo og Henrik Eriksen.

lør 7. oktober 2023 10:00 21

Danmarks Bedste Kæledyr Award Show +

Det er endelig blevet tid til at afholde DBKAS+ Vi er live fra Rødovre Reptilmesse. Der skal uddeles priser, snakkes om reptiler, vi har en jury af dyreekspert med. Det bliver en festlig dag i dyrenes tegn

Værter: Jojo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Emil Sanderhoff.

fre 6. oktober 2023 09:03 34

Hvem vil ikke være venner med Jørgen Skoubo

Jannik har fået en venneanmodning fra den ene halvdel af Nak og Æd, vi taler om mærkeligste steder vi har sovet, vores producer Birch skal i satireskole, og så er der en lille miniopvarmning til DBKAS+

Værter: Henrik Eriksen, Jannik Schow og Jojo.

Medvirkende: Frederik Birch, Mathias Buch, Jan, Sara og Patrick.

søn 1. oktober 2023 10:00 27

Man skal gøre det selv

Jannik er, som den opmærksomme læser og lytter nok har gættet, stadig på ferie i tyrefægtningens land, men det afholder os ikke fra at stykke et dejligt program sammen. Vi skal snakke om dresscodes på job, ringe og høre om Jannik tager gaver med hjem, og så skal vi tale om “gør det selv”, og om hvor dyrt det egentlig er at kaste sig ud i et “gør det selv” projekt.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

lør 30. september 2023 10:00 26

JoJos rygerbræt og en rigtig slapperdag

Vi er stadig uden Jannik, som er på et spansk golfeventyr. Mens han er væk, taler vi om, man kan være bekendt ikke at betale for sin øl, om verdens dårligste sætning er blevet skabt af besparelser i regionerne, og så fejrer vi Bonderøvens fødselsdag.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

fre 29. september 2023 09:03 37

Nogle historier om folks ar

Jannik er taget på golfferie, så vi er alene i studiet. Vi snakker om fede historier, der hører til ar, vi laver et spot, prøver at forstå, hvad et Deja Vú er og meget mere.

Værter: Henrik Eriksen og JoJo.

Medvirkende: Troels og Troels.

søn 24. september 2023 10:00 27

“Mathias. det er jo mig?”

Det farligste dyr er blevet kåret, eller Jannik har ihvertfald fundet en artikel, hvor de taler om, hvad der måske er det farligste dyr for mennesker. Der er kommet klager på lydniveauet på DR’s nye dramasatsning ‘Huset’. Vi laver telefis og meget, meget mere i dagens Carte Blanche.

Værter: Jojo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Mathias.

lør 23. september 2023 10:00 27

Hvad skal du i weekenden? Om du ved det eller ej, vil vi gerne gøre den liiidt sjovere!

Sammen gør vi os klar til fredag og lørdag og samler selvfølgelig hinanden op fra gulvet om søndagen.

Weekenden ER Carte Blanche. Det er ultimativ frihed, og dét hylder vi fandme!

Mulighederne er uendelige… (medmindre du arbejder weekend, AMIRITE?!)

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

fre 22. september 2023 09:03 35

Hvad skal du i weekenden? Om du ved det eller ej, vil vi gerne gøre den liiidt sjovere!

Sammen gør vi os klar til fredag og lørdag og samler selvfølgelig hinanden op fra gulvet om søndagen.

Weekenden ER Carte Blanche. Det er ultimativ frihed, og dét hylder vi fandme!

Mulighederne er uendelige… (medmindre du arbejder weekend, AMIRITE?!)

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.