Kaninhullet på P3

Dette program er blevet sendt 34 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Vi er alle faldet i kaninhullet på et tidspunkt. Man ser én video på Instagram, og pludselig er det mørkt udenfor, frysepizzaen er en bunke kul i bunden af ovnen, du har misset din eksamen, og Inger Støjberg er statsminister. Nogen ville måske se skævt på rabbitholing - men i Kaninhullet hylder vi de mærkeligste afkroge af internettet og tager en scroller sammen med dig.

Værter: Sarah Sabir og Nicholas Schrøder.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 4. august 2023 15:00 41

Hola Mexico!

Nicholas og Sarah lever stadig højt på, at de fik løst mysteriet om dragen i Fredericia. Eller rettere: De føler i hvert fald, at de var med til at løse mysteriet. Nu er Nicholas faldet over en lignende sag fra Mexico. Derfor er han fast besluttet på at dele sine egne erfaringer fra dragesagen med de retmæssige myndigheder i Mexico. Det viser sig dog ikke at være helt så let at overlevere sin ekspertise i telefonen, som Nicholas regner med. Donald Trump overrasker (igen igen), og denne gang er det indenfor en branche, som vi på ingen måde havde forventet at se ham i. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi har nemlig ladet os inspirere til at kopiere hans metoder, og det skal vi prøve af i dag. Vi slutter også vores fællesskabsjagt af med at se på et helt særligt fællesskab, som i den grad kan kategoriseres som en dansk folkehobby.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tors 3. august 2023 15:00 41

Jeg elsker dig så meget, at jeg vil tage med dig til familiesammenkomst!

Kender du det, at en kærlighedserklæring godt kan blive lidt kedeligt, hvis man bare får en helt basic “jeg elsker dig”? For lad os være ærlige: Det siger jo meget mere om ens kærlighed til en anden person, hvis man sætter noget konkret på. Det er også en trend, man kan finde på diverse sociale medier, så derfor kaster vi os i dag ud i nogle mere jordnære kærlighedserklæringer. Vi har også fået fingrene i en helt ny bog, som kan hjælpe mødre og fædre med at forstå os unge bedre, når det kommer til det sproglige. Helt eksklusivt får vi lov at tage et smugkig i bogen, så det kan kun blive godt. Dagens jagt på fællesskaber tager os til Aarhus, hvor Simon leder efter et fællesskab indenfor keramikkens verden. Det og meget mere får du, hvis du hopper med ned i Kaninhullet med os.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

ons 2. august 2023 15:00 42

Hvad sagde vi?

I sidste uge måtte vi sande, at vi ikke kunne løse mysteriet om dragen i Fredericia. Derfor var vi desværre nødsaget til at lægge den i bunken for uopklarede sager, MEN - nu er der nyt i sagen igen, så vi skal selvfølgelig have sagen genåbnet. Sarah nævner gerne flere gange om dagen, at hun er en vaskeægte internetekspert. Af samme årsag har Nicholas besluttet sig for at tage hende på ordet. Han har derfor fundet en test-dig-selv-test om det store internet, så vi kan få be- eller afkræftet, hvorvidt Sarah er internetekspert. Dagens jagt på fællesskaber tager os en tur i skoven, for i dag skal vi finde en MTB-makker til Jeanette, der mangler en at køre med i Furesø-området.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tirs 1. august 2023 15:00 40

Den falske bjørn fra Kina

Sarah har i dag kastet sig over en politisk historie - nemlig Jakob Ellemanns tilbagevenden til dansk politik. Det er dog ikke så meget det politiske indhold, der fylder hos hende, men derimod et håndtryk og en krammer. Det viser sig, at Sarah har meget markante holdninger til, hvordan man hilser korrekt i bestemte sammenhænge, så hun har sat sig for at lave en national guide til formålet. Nicholas er faldet over en historie om bjørn fra zoologisk have i Kina. Bjørnen er blevet anklaget for at være falsk, så Nicholas er gået på jagt efter flere falske dyr i diverse dyreparker, for det kan umuligt være det eneste tilfælde. I dagens jagt på fællesskaber går vi online, for hvis man er på sociale medier, er der massevis af grupper, hvor man kan finde guld. Det er bl.a. fået Sarah til at gå i quiz-mode.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

man 31. juli 2023 15:00 42

Only in America

Nicholas er faldet over en videointerview med en mand fra Frederikshavn, der har en brillebutik. Det er dog ikke butikken, der har fanget hans opmærksomhed i videoen. Det er derimod noget, han siger om sine private forhold, for han har nemlig været gift med hele tre søstre. Derfor er Nicholas hoppet ned i kaninhullet omkring lidt skæve familierelationer, for der er masser af guld i gemmerne. Sarah har som altid været en tur på TikTok, og her har hun fundet en video af noget, som KUN kan ske i USA. Generelt er der så mange historier fra USA, som vitterligt kun kan ske ‘over there’, så Sarah har gravet nogle af de mest ekstreme eksempler frem. I dagens jagt på fællesskaber skal vi en tur op i de højere luftlag, for vores normale tilrettelægger Maria har været en tur i flyverskole.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Maria Jørgensen, tilrettelægger.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

fre 28. juli 2023 15:00 40

Hvis du ikke har et billede af det, er det ikke sket!

Hvad er din bedste undskyldning for at arbejde hjemmefra? Det skal vi finde ud af i dag, fordi en lytter (lad os kalde ham Preben) har sendt os en SMS, hvor han efterlyser hjælp til gode undskyldninger for at arbejde hjemme. Og her i Kaninhullet er vi bestemt ikke blege for at hjælpe en lytter i nød, så det skal vi selvfølgelig hjælpe med i fællesskab med alle lytterne. Nicholas er også blevet betaget af historien om aliens i USA. Han kan dog ikke forstå, at alle bare er ligeglade med det, men Sarah har en teori om hvorfor, så det dykker vi ned i. Vi skal også en tur til Færøerne og fejre Olaifest, for hvis der er noget, der skriger fællesskab, så er det en folkefest med mere end 15.000 deltagere. Så tag del i fejringen og hop med os ned i Kaninhullet.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Súsanna Højgaard Jacobsen, Olaifest-deltager.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tors 27. juli 2023 15:00 42

Du kender nok allerede red flags og green flags, men hvad med beige flags? De får slet ikke nok fokus, men det sætter vi en stopper for i dag, når vi skal tale lidt om de beige flags, vi selv har. Det hele kommer af, at Nicholas er faldet over en historie om en mistet iPhone og dens baggrundsbillede. Vi skal også se, om vi ikke nå i mål med vores store sommermysterium - DRAGEN I FREDERICIA. Uanset hvad vi prøver, så klapper folk i som østers, så hvad filan kan vi gøre ved det? I dagens sidste time skal vi på fællesskabsjagt i København, hvor Sofie gerne vil finde en makker at udforske København med.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

ons 26. juli 2023 15:00 39

Hit med filmen

I sidste uge efterlyste vi særlige talenter hos vores lyttere, og der var ét helt særligt talent, som vi studsede over. Sidsel skrev nemlig ind, at hun kunne gætte ALLE film- og serier ud fra musikken. Det vil vi gerne teste hende i, så derfor har vi inviteret hende i studiet, så vi kan se, om det også forholder sig sådan i virkeligheden. Sarah har nok en gang brugt flere timer på at scrolle på TikTok, og her er hun - som altid - faldet over noget, der gjorde hende ekstraordinært interesseret. Og endnu en gang er det et meme. I dag handler det om venn-diagrammer, som normalt bruges indenfor matematikken, men som ifølge Sarahs meme også kan bruges til noget ganske anderledes. Dagens jagt på fællesskaber tager os i en mere nationalistisk retning, for vi skal SELVFØLGELIG også være en del af den store fejring af Jonas Vingegaard.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Sidsel Skaanes & Maria Jørgensen, tilrettelægger.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tirs 25. juli 2023 15:00 39

Fedt mand, spa!

Sarah er faldet over en interessant information, som har sendt hende ned i et kaninhul om radiosignaler i det ydre rum. Det viser sig nemlig, at der gennem mange år er blevet opfanget radiosignaler fra det ydre rum, som man ikke kan finde ud af, hvad er. Den slags kan man vi jo ikke lade ligge, så vi må have en ekspert på banen. Nicholas kan ikke slippe det legendariske klip med Christopher på svensk morgen-tv. Der er nemlig masser af memepotentiale i klippet, så derfor skal vi selvfølgelig lave nogle lydmemes på det. I vores jagt på fællesskaber skal vi i dag ud i det musikalske hjørne, for vi kaster os nemlig ud i en DJ-battle.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Allan Hornstrup, Astrofysiker og afdelingsleder hos DTU Space.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

man 24. juli 2023 15:00 41

Undskyld, den skal jeg lige have igen

Nicholas er faldet over et fantastisk klip fra svensk tv, hvor den danske sanger Christopher er gæst. Interviewet tager en skæv drejning, da det viser sig, at Christopher ikke er den bedste til svensk. Selvom vi griner af det, så svensk heller ikke Nicholas største kompetence, så derfor har han sat sig en mission for - nemlig at finde ud af, hvorfor dælen det kan være så svært at forstå svensk. Sarah er stødt på en lidt pudsig information om havets farve, der åbenbart er begyndt at skifte fra blå til grøn. At havet er blåt, ville mange nok mene var helt essentielt, så det har fået hende til at tænke over, om der er andre essentielle ting, som ændrer sig, hvis man tager fremtidsbrillerne på. Vi sætter også jagten ind på endnu flere fællesskaber, så du kan glædeligt hoppe ned i kaninhullet med os igen i dag!

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Jennie Hartnor, journalist hos Sveriges Radio P4.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

fre 21. juli 2023 15:00 40

Sagsanlæg og strandhuller

Nicholas kan simpelthen ikke slippe mysteriet om dragen, der efter sigende er løs i Fredericia. Han har allerede fået afkræftet flere af lytternes spor i sagen, og i dag efterforsker han et nyt spor, for den sag skal opklares! Sarah er faldet over en nyhed, der handler om en brandvarm nugget og et barn. Det har sendt hende ned i noget af et kaninhul, hvor hun er endt i en retssal. Børn, nuggets og sagsanlæg er ikke umiddelbart tre ting, der passer perfekt sammen, men Sarah har fundet det perfekte match. I gårsdagens program talte vi med de såkaldte ‘Hulgutter’, der er gået viralt på internettet for deres hulgravninger på diverse strande. Derfor har Sarah og Nicholas sendt en mand i marken - eller rettere på stranden - for at finde ud af, hvilket fællesskab de unge gutter får af at grave store, dybe huller på stranden.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Reporter: Mohamed Hussein.

Medvirkende: Viktor Nørgaard Rimdal fra Århus Junior Brandkorps, Jan Rudebeck, byggechef - udførsel Vest i Bane Danmark.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Mohamed Hussein, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tors 20. juli 2023 15:00 40

Kender du det med, at du ser en film, hvor du bagefter sidder og tænker over, hvor urealistisk handlingsforløbet er. Den oplevelse havde Sarah i går, da hun så ‘Mamma Mia - The Movie’. Derfor har hun besluttet sig for at give den en ordentlig omgang realisme, for der er godt nok mange ting i den film, som er dybt urealistiske. Nicholas er faldet i et kaninhul med en mand, der har sat en besynderlig verdensrekord - nemlig rekorden for at græde i længst tid. Det har fået Nicholas til at tænke over, hvilke særlige evner man kan have. Det skal vi derfor vende med vores kære lyttere. Vi sætter også fokus på, hvordan det er at være en del af et digitalt fællesskab, når det ofte anses som dårligere end et fysisk fællesskab.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Hulgutterne David og Anton, Christian Mogensen, ekspert i digitale fællesskaber.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Mohamed Hussin, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

ons 19. juli 2023 15:00 40

Sarah har (igen igen igen) ligget og scrollet på sin mobil. Denne gang er hun faldet over et meme, der indeholder et større dilemma omkring forældrerollen. For hvad gør man egentlig, hvis ens barn fortæller en noget, som de ikke vil have, at man siger videre til ens partner. Er man så mest loyal over for ens barn eller ens bedre halvdel? Vi laver et forældrepanel, der kan hjælpe os med at opklare det. Vores lytter Maria har sendt Nicholas ned i et nyt kaninhul, der handler om pasta, ost og dressingers menneskelige egenskaber. Derfor har Nicholas fået den geniale idé, at der skal laves personkarakteristik af diverse bordsovse - en idé som Sarah er helt med på! Vi skal også et smut til Samsø Festivalen, hvor P3 Missionen-bussen er rullet ud. Vi tager en status fra det danske sommerland.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Maria Bülow, Jo Brunak & Simon Sandholm, radioværter,

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tirs 18. juli 2023 15:00 41

Hvordan ville du have det, hvis du gik ind på en restaurant, og menukortet bød på cykler, kister, lysekroner eller sågar et mindre passagerfly? Vores lytter Jacob har sendt os en lydbesked med et tip om at tjekke en fransk mand ud, der havde gjort det til sin helt egen vej i livet at spise alverdens mærkeligste ting. Det må vi selvfølgelig undersøge nærmere. Nicholas er stadig meget interesseret i den sagnomspundne drage, der er løs i Fredericia, så han har besluttet sig for at fortsætte sin efterforskning for at finde frem til dragen - eller i hvert fald hvad det er, der lyder som en drage. Her i Kaninhullet arbejder vi på at skabe fællesskaber på tværs af det ganske land, men der er et helt særligt fællesskab, som vi ikke selv er en del af - og det må der gøres noget ved NU!

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

man 17. juli 2023 15:00 40

Kender du det med, at du gør noget, selvom du egentlig godt ved, at det nok ikke er det smarteste i verden? Det er du bestemt ikke alene om, for Sarah er faldet over en trend blandt turister, hvor de rejser til steder, hvor man faktisk kan dø af varmen. Det har fået hende til at tænke over, hvilke andre dårlige vaner vi har som art. I denne uge fortsætter vi vores ‘Charlie Bit My Finger’-quiz, og dagens virale klip er et af de mere hårdtslående af slagsen. Nicholas har været ude med en veninde weekenden, hvor snakken er faldet på fordomme, som faktisk viser sig at være rigtige. Det vil han gerne teste på Sarah, for der må også være fordomme, som passer på hende. Vores fællesskabsmission tager os i dag en tur ud på fodboldbanerne på Fyn, når vi går på jagt efter et fodboldhold til Victor og Magnus, som især har stærke evner i 3. halvleg.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Mohamed Hussein, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

fre 14. juli 2023 15:00 39

Det ser overhovedet ikke sejt ud!

I dagens udgave af Kaninhullet tager vi en tur til fremtiden… eller rettere, vi er jo fremtiden… men der var godt nok mange ting, som unge Sarah og Nicholas havde set frem til skulle være en del af fremtiden. Det er dog endt i en slem skuffelse, og den skuffelse vil de ikke stå alene med. Vi skal også en tur i zoo, for der er altså sket noget helt grotesk i Aalborg Zoo. Ja okay, det er godt nok mange år siden, but who cares - Det er stadig en god historie! Derudover er fredag jo den store indgangsport til weekenden, så vi skal også på jagt efter weekendfællesskaber i det ganske danske land.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Bengt Holst, tidligere videnskabelig direktør i København Zoo.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tors 13. juli 2023 15:00 41

Er det en abe?

Sarah er, som den stjernejournalist hun er, faldet over en spændende twittertråd, hvor der diskuteres, hvorvidt penge er motiverende for at gå på arbejde eller ej. Den præmis kan hverken Sarah eller Nicholas følge, for selvom de er glade for deres arbejde, så er det da også meget rart, at de får løn for det. Derfor har Sarah får den geniale idé, at vi i dag skal lave radiofonisk lønforhandling på vegne af alle lytterne. Vi skal også kaste os ud i at lave andensorteringsradio, for hvis Spangsberg kan tjene kassen på andensortering, så må det også være muligt indenfor radiobranchen. Sarah har en lille drøm om at prøve at spille Dungeons & Dragons, så vi går på jagt efter et fællesskab, hvor hun kan få lov at udleve sin drøm.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Jannik Kylmann Petersen fra foreningen Vannadon.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

ons 12. juli 2023 15:00 41

Jeg er kun tre håndtryk fra Obama

Der er en drage løs i Fredericia! WAUW, hvad sker der lige? Eller måske er det ikke en drage - vi sætter i hvert fald jagten ind på at få opklaret det store mysterium, når vi ringer til manden, der har fanget lyden af den sagnomspundne drage på sin mobil. I dagens udgave af ‘Charlie Bit My Finger’-quizzen skal Stefan og Emil finde frem til klippet bag et legendarisk interview. Sarah er faldet over en vaskeægte clickbait-artikel om Holger Rune, som åbenbart har royale relationer… eller har han nu også det? For i så fald har Sarah og Nicholas også mange kendisrelationer, som har potentiale hos sladderpressen. Vi går også på jagt efter et fællesskab i Horsens, hvor tilflytteren David søger en eller flere, som kan vise ham rundt. Der er altså ingen undskyldning for ikke at hoppe ned i Kaninhullet med os.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Medvirkende: Peter Friis Autzen, Journalist på Fredericia Dagblad.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

tirs 11. juli 2023 15:00 39

Jeg vil altså ikke måle pik med Mads Brügger

Vi fortsætter turen ud på det store internet, som i dag bl.a. tager os til sneglerace i England. Når det er sommerferie, har vi også en tendens til at bruge lidt for mange af de såkaldte dumme penge, men det er vi heldigvis ikke alene om. Selvom Mads Brügger ikke har svaret på Nicholas twitterbeef i går, så er Sarah stadig overbevist om, at det kan lykkes at få ham i tale, så hun har fået en ny idé til et saftigt tweet. Vi skal også finde dagens vinder i ‘Charlie Bit My Finger’-quizzen og uden at sige for meget, så er dagens legendariske klip et mere hårdtslående af slagsen. I jagten på det danske sommerlands mange fællesskaber skal vi i dag en tur til Birkerød, hvor Nicolai har planer om at starte en løbeklub. Det og meget mere får du, hvis du hopper med ned i Kaninhullet.

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

man 10. juli 2023 15:00 40

Hva’ så? Er I glar?

Vi er tilbage i Kaninhullet, og vi klar til endnu en tur ud på det store vide internet. Sarah er faldet over en TikTok-video med en kvinde, der i den grad udfordrer stemningen i et charterfly, men der er mange andre trælse typer, man kan støde på, når man skal ud at flyve. Vi har også verdenspremiere på vores helt egen ‘Charlie Bit My Finger’-quizzen, hvor vi quizzer i legendariske, virale klip. Elon Musk og Marc Zuckerberg er røget i totterne på hinanden online, og det har åbenbart givet dem flere følgere på sociale medier. Derfor har Sarah fået den geniale idé, at Nicholas også skal have en beef med en kendt dansker i mediebranchen. Hvem mon det bliver?

Som led i P3 Missionen vil Nicholas og Sarah hele sommeren forsøge at finde fællesskaber til de unge, og den mission skydes i gang i dagens program, så du kan godt slå lytterbøfferne ud og høre med HER!

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Redaktion: Frederik Birch, Maria Jørgensen, Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

fre 30. december 2022 14:00 26

Sarah og Nicholas kan selvfølgelig ikke komme udenom internettets helt store samtaleemne lige nu. Verdensmesteren i small-dick-energy, Andrew Tate, er nemlig blevet taget fuldstændig ud af ingen ringere end Greta Thunberg.

Internettet er fyldt med “gode” tømmermænds kure. Nicholas og Sarah får hjælp af lytterne, så de kan være lidt på forkant til 1. januar. Hvad virker, og hvad skal man ikke kaste sig ud i?

Sarah hjælper John med svar på, hvad knoglen i oksens hjerne kan, og hvorfor den er der. John får semi svar på sit spørgsmål, og samtidig meget klogere på, hvorfor hunde slikker deres ejere.

Til slut fik Nicholas lagt nytårstarokkort, som normalt er en tradition Sarah har med sin mor. Nicholas er mildest talt overrasket, når hans kærlighedsliv for 2023 bliver læst!

Værter: Sarah Sabir og Nicholas Schrøder.

tors 29. december 2022 14:00 26

En forsøgskanins rekordforsøg og en kikset sleepover

Sarah er faldet over et meme på TikTok, der har fået hende til at undre sig over, hvorfor man vokser fra at have sleepovers. Nicholas mener, det er meget normalt, men Sarah insisterer på, at man sagtens kan lade sig gøre, og giver det et skud live - men hvad er det egentlig man snakker om, lige inden man er ved at falde i søvn.

Nicholas har endelig fået TikTok, men er super forvirret over de videoer, der dukker op hos ham. Sarah kommer ham til undsætning, når hun giver fem gode råd til, hvad man gør for at pleje sin algoritme.

Dagens program byder også på et vaskeægte rekordforsøg, når forsøgskaninen Simon Sandholm skal prøve at se, om han kan løbe lige så hurtigt som den københavnske metro. Han hopper af ved Gammel Strand og skal nå den samme metro igen ved Kongens Nytov. Små 400 meter. 1.42 sekunder. Kan det mon lad sig gøre?! Du må lytte med!

Og så prøver Jens til slut at få svar på, hvorfor en kæmpe koncerthøjtaler og en telefonhøjtaler kan spille de samme toner - men så farer Sarah lidt vild på YouTube…

Værter: Sarah Sabir og Nicholas Schrøder.

Producerende redaktør: Morten Nabild.

Reporter: Simon Sandholm.

ons 28. december 2022 14:00 25

Spåmanden og dødskamp i dyreriget

I Kaninhullet hylder Sarah og Nicholas de mærkeligste afkroge af internettet og tager en scroller sammen med dig.

Kan man egentlig nemt forudsige fremtiden? En kvinde på TikTok har haft succes med det, og vi vil også være med. Men spørgsmålet er, om reporter Simon Sandholm kan spå en time frem ved hjælp af en how to fra wikihow.

Internettet er også fyldt med diskussioner og ubesvarede spørgsmål. Et af dem er, hvem der ville vinde i en slåskamp, en gorilla eller en grizzlybjørn. Vi prøver at finde frem til svaret med hjælp fra en ny form for internetorakel.

Værter: Sarah Sabir og Nicholas Schrøder.

Producerende redaktør: Morten Nabild.

Reporter: Simon Sandholm.

tirs 27. december 2022 14:00 26

Rene næsebor og en grædende praktikant

I Kaninhullet hylder Sarah og Nicholas de mærkeligste afkroge af internettet og tager en scroller sammen med dig.

Kan man egentlig nemt få bugt med en stoppet næse? Nicholas har måske fundet en måde at komme problemet til livs uden brug af næsespray.

Sarah vil gerne vide, om man kan græde på kommando. Det skulle efter sigende være en af de bedste måder at få frigjort bekymring, frustration og stress. Reporter aka forsøgskanin Simon Sandholm tester, om det virker.

Værter: Sarah Sabir og Nicholas Schrøder.

Producerende redaktør: Morten Nabild.

Reporter: Simon Sandholm.

fre 15. juli 2022 10:00 25

Vær hilset ciskvinde! Vil du have en tur på min ladcykel?

Nicholas er faldet i et af de mere historiske kaninhuller og er gået i barndom. Han er nemlig stødt på et spil, der havde sin storhedstid i 00’erne - Mujaffaspillet. Det viser sig hurtigt, at spillet ikke helt kan leve op til den mere politisk korrekte virkelighed i 2022. Derfor skal vi selvfølgelig lave en moderne version med en klimavenlig ladcykel og samtykkebaseret samleje.

Apropos scoringer har Sarah det lidt svært med pick up lines, men det forstår Nicholas ikke, så han allierer sig med lytterne i kampen for at overbevise hende om, at de kan et eller andet. Sarah har også fået et tip fra sin chef, og derfor skal hun præsentere Nicholas for en helt særlig test. Vi skal naturligvis også spille ‘Kender du TikTok-typen’. I dag er det Michelle, der skal analyseres ud fra sin algoritme. Tag med på turen lige HER!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producere: Sophie Erenskjold og Frederik Birch.

tors 14. juli 2022 10:00 26

I dag tager vi igen på tur ned i internettets mange kaninhuller, og Sarah er faldet i et, der handler om BDE. Og nej, det er ikke big dick energy, det skal handle om, men derimod bad dick energy. Det er et fænomen, som hun bliver nødt til at præsentere for Nicholas. Vi fortsætter vores successervice ‘Ring til mor’. I dag er det Thomas, der har behov for et råd til at bekæmpe kalk. Heldigvis er mor Mette klar med et moderligt råd.

Vi er også faldet over en mangeårig trend på nettet. Folk deler nemlig historier og detaljer, som i den grad ødelægger de uskyldige barndomsminder. Historien om Peter Pan var jo slet ikke så hyggelig i virkeligheden. Vi skal selvfølgelig også høre, hvilke barndomsminder vores kære lyttere har fået ødelagt som voksne. Den tur skal du da med på!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producere: Sophie Erenskjold og Frederik Birch.

ons 13. juli 2022 10:00 25

Manglende fløjtetalenter og tørstige fisk

I dag starter vi ud med, at Nicholas fortsætter sin mission med at give Sarah en masse nye talenter. I dag skal hun lære at fløjte, for det SKAL man kunne i en moderne verden. Herefter får vi besøg af en vaskeægte verdensstjerne - BBNO$. Han er i Danmark for at give koncert, og mange af hans sange er gået viralt på TikTok, så selvfølgelig skal vi tale med ham om, hvad der sker ude på det store internet. Nicholas og Sarah får lov til at snage i hans algoritme, og sådan en chance forpasser man ikke.

Sarah åbner igen i dag for sin YouTube-service, hvor hun finder svarene på alt det, som lytterne mangler svar på. Dagens glade spørger er Rasmus, som sender Sarah i retningen af tørstige fisk, løg og fuglesang. Det er dog ikke det eneste, Sarah har på hjerte i dag - hun er nemlig faldet over en mærkelig tendens, og da Sarah er en kvinde med holdninger, bliver hun nødt til at få luftet sine tanker. KLAR, PARAT, LYT!

Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir.

Producer: Sophie Erenskjold.

Medvirkende: BBNO$

tirs 12. juli 2022 10:00 25

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi begge er singler

Vi tager endnu en tur ned i internettets mange kaninhuller, og i dag starter vi ud med at tale om en tendens, som Sarah har lagt mærke til på datingmarkedet. Hun får nemlig ofte det samme spørgsmål fra dem, hun dater. Derfor har hun lige behov for at vende det med Nicholas, for der må jo være nogle retningslinjer for, hvordan den slags foregår. Sarah lever også stadig højt på den store succes med fundne vaskebrik, og man må ikke lade en succes gå i glemmebogen. Af samme årsag skal vi igen i dag hjælpe en lytter med et moderligt råd. I dag er det Benjamin, der får hjælp af mor Carina.

Nicholas vil rigtig gerne være en god kollega, og han har noteret sig, at Sarah ikke kan nå sit linsetjek i Jylland. Han har derfor besluttet sig for at udføre et radiofonisk linsetjek på vegne af Sarahs optiker. Det er dog en større opgave end først antaget. Vi skal naturligvis også spille en omgang ‘Kender du TikTok-typen?’, hvor det i dag er Kalles tur til at blive analyseret. Tag med os på tur HER!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Sophie Erenskjold.

man 11. juli 2022 10:00 25

Lørdag er så meget hot pink

Vi er klar til en ny uge i Kaninhullet, og i dag dykker vi ned i et de sproglige kaninhuller, for Nicholas har set britisk morgen-tv. Her er han faldet over en lidt spøjs udtale, så derfor må vi hellere lige høre lytterne, om der er noget, de har svært ved at udtale. Det er dog ikke det eneste, Nicholas er stødt på ude på det store internet. Han har nemlig også læst en historie om en britisk tv-vært, der har slugt sin ene AirPod. Hun er ikke den eneste, der har slugt noget uheldigt - det har flere af vores kære lyttere også.

Sarah har brugt weekenden på gå deep på synæstesi, så nu vil hun gerne præsentere Nicholas for konceptet. Det viser sig, at han har rimelig svært ved at forstå det, så Sarah får sin sag for. Hun åbner også op for sin YouTube-service, og i dag er det Frederik, der får glæde af hendes evner.

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Sophie Erenskjold.

fre 8. juli 2022 10:00 26

Du har en tendens til overforbrug

I ugens sidste udgave af Kaninhullet starter vi ud med at se på jobs, der på papiret måske ikke stemmer helt overens med, hvem der har jobbet. Sarah er nemlig faldet i et kaninhul på YouTube, og derfor må vi naturligvis også spørge lytterne, om det er noget, de kan genkende. Og det er det i den grad. Det er dog ikke det eneste, hun er faldet over. Sarah er også meget træt af videoer, der viser, hvordan man skærer en ananas korrekt - MEN! Hun er meget uenig, så nu vil hun én gang for alle fortælle verden, hvordan den skal skæres.

Efter gårsdagens succes i ‘Kender du TikTok-typen?’ kaster vi os igen i dag ud i at beskrive en af vores kære lyttere ud fra deres algoritme. I dag er det Louise, vi karakteriserer - og det bliver ikke kedeligt. Nicholas kan lave en særlig lyd, som han gerne vil lære Sarah, så de må et smut på internettet og finde en guide. Det bliver endnu en tur ned i hullet med god stemning - Kom med!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Sophie Erenskjold.

tors 7. juli 2022 10:00 25

En firkantet lort og gulerødder i mørket

På dagens tur ned i internettets mange kaninhuller starter vi ud med noget, der ligger alle kaniner meget nært. Vi beskæftiger os nemlig med gulerødder, da Nicholas har læst, at gulerødder kan forbedre ens syn i mørke. Det skal selvfølgelig testes af, så han har sendt Birch på tur.

Sarah er faldet over en historie om en helt særlig lort, som virkelig har fanget hendes interesse. Derfor må hun lige vende det med Nicholas, og derudover har hun også skaffet en vaskeægte lorte-ekspert. Nu skal der sgu nørdes, for det er ikke hvem som helst, hun har fået med på linjen.

Derudover skal vi også kaste os ud i noget helt nyt, som tager udgangspunkt i lytternes algoritmer - vi skal lege ‘Kender du TikTok-typen?’. Er du klar på en tur med ned i hullet? Det tror vi nok, at du er!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Sophie Erenskjold.

Medvirkende: Frederik Birch.

ons 6. juli 2022 10:00 25

Du sutter den til døde!

På dagens tur i Kaninhullet føres vi ud i sommerlandet, da Sarah har hørt en særlig radiokanal, der har bragt hende i den vildeste feriestemning. Det er rent faktisk et vaskeægte life hack, så vi skal naturligvis også have lytternes bedste life hacks til, hvordan man kommer i feriestemning, selv om man “bare” er i lille Danmark.

Nicholas har de sidste par dage testet Sarahs evner i YouTube-research, og nu synes han, at det er blevet lytternes tur til at udfordre hende - og den mission er Jørgen helt klart på, selv om der er fare for, at Sarah falder i kaninhullet. Nicholas har dog også andre, som han gerne vil udfordre i dag. Han har nemlig set en video, der viser, hvordan man kan smadre et glas med sin stemme. Det skal da testes, så han sætter P3-redaktionens helt egen Nikola Jovic på prøve.

Derudover skal vi også træne en bestemt refleks, som kan drille i specifikke situationer. Det og meget mere får du, når du hopper ned i hullet med os. KOM MED!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Frederik Birch.

Medvirkende: Nikola Jovic.

tirs 5. juli 2022 10:00 26

Jeg mangler en mor - HJÆLP!

I dag dykker vi længere ned i internettets skøre og mærkelige afkroge. Nicholas er havnet på en hjemmeside med 7500 katte, som alle har noget helt særligt tilfælles - de ligner nemlig allesammen den samme person. Derfor skal vi selvfølgelig også tjekke op på, om det også gør sig gældende hos vores lytteres kæledyr.

Sarah er derimod gået ned ad privatøkonomiens sti, og det indbefatter en masse grøntsager og diverse møbler. Ja, man gør altså meget for at gemme sine værdier i disse tider. Det er dog ikke det eneste, Sarah tænker over. Hun har mistet sin værdifulde vaskebrik, og derfor søger hun hjælp hos den eneste befolkningsgruppe, der kan finde ALT - MØDRENE!

Hop med ned i hullet HER!

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Frederik Birch.

man 4. juli 2022 10:00 25

Liderlige regnorme og nudelhåndværk

Vi er hoppet i nogle mærkelige kaninhuller. Nicholas har brugt en hel dag på at nørde, hvorfor det egentlig er, regnorme kommer op til jorden, når det regner. Én af teorierne går på, at de kommer op, fordi de er liderlige og vil bolle.

Sarah har fundet en video, der giver hende anledning til at tænke, om instant nudler måske er det nye gaffatape.

Hop ned i internettets mange underfundige afkroge med os i Kaninhullet på P3.

Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir.

Producer: Frederik Birch.