Kaninhullet på P3

Dette program er blevet sendt 10 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 15. juli 2022 10:00 25

Vær hilset ciskvinde! Vil du have en tur på min ladcykel?

Nicholas er faldet i et af de mere historiske kaninhuller og er gået i barndom. Han er nemlig stødt på et spil, der havde sin storhedstid i 00’erne - Mujaffaspillet. Det viser sig hurtigt, at spillet ikke helt kan leve op til den mere politisk korrekte virkelighed i 2022. Derfor skal vi selvfølgelig lave en moderne version med en klimavenlig ladcykel og samtykkebaseret samleje. Apropos scoringer har Sarah det lidt svært med pick up lines, men det forstår Nicholas ikke, så han allierer sig med lytterne i kampen for at overbevise hende om, at de kan et eller andet. Sarah har også fået et tip fra sin chef, og derfor skal hun præsentere Nicholas for en helt særlig test. Vi skal naturligvis også spille ‘Kender du TikTok-typen’. I dag er det Michelle, der skal analyseres ud fra sin algoritme. Tag med på turen lige HER! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producere: Sophie Erenskjold og Frederik Birch.

tor 14. juli 2022 10:00 26

I dag tager vi igen på tur ned i internettets mange kaninhuller, og Sarah er faldet i et, der handler om BDE. Og nej, det er ikke big dick energy, det skal handle om, men derimod bad dick energy. Det er et fænomen, som hun bliver nødt til at præsentere for Nicholas. Vi fortsætter vores successervice ‘Ring til mor’. I dag er det Thomas, der har behov for et råd til at bekæmpe kalk. Heldigvis er mor Mette klar med et moderligt råd. Vi er også faldet over en mangeårig trend på nettet. Folk deler nemlig historier og detaljer, som i den grad ødelægger de uskyldige barndomsminder. Historien om Peter Pan var jo slet ikke så hyggelig i virkeligheden. Vi skal selvfølgelig også høre, hvilke barndomsminder vores kære lyttere har fået ødelagt som voksne. Den tur skal du da med på! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producere: Sophie Erenskjold og Frederik Birch.

ons 13. juli 2022 10:00 25

Manglende fløjtetalenter og tørstige fisk

I dag starter vi ud med, at Nicholas fortsætter sin mission med at give Sarah en masse nye talenter. I dag skal hun lære at fløjte, for det SKAL man kunne i en moderne verden. Herefter får vi besøg af en vaskeægte verdensstjerne - BBNO$. Han er i Danmark for at give koncert, og mange af hans sange er gået viralt på TikTok, så selvfølgelig skal vi tale med ham om, hvad der sker ude på det store internet. Nicholas og Sarah får lov til at snage i hans algoritme, og sådan en chance forpasser man ikke. Sarah åbner igen i dag for sin YouTube-service, hvor hun finder svarene på alt det, som lytterne mangler svar på. Dagens glade spørger er Rasmus, som sender Sarah i retningen af tørstige fisk, løg og fuglesang. Det er dog ikke det eneste, Sarah har på hjerte i dag - hun er nemlig faldet over en mærkelig tendens, og da Sarah er en kvinde med holdninger, bliver hun nødt til at få luftet sine tanker. KLAR, PARAT, LYT! Værter: Nicholas Schrøder & Sarah Sabir. Producer: Sophie Erenskjold. Medvirkende: BBNO$

tir 12. juli 2022 10:00 25

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi begge er singler

Vi tager endnu en tur ned i internettets mange kaninhuller, og i dag starter vi ud med at tale om en tendens, som Sarah har lagt mærke til på datingmarkedet. Hun får nemlig ofte det samme spørgsmål fra dem, hun dater. Derfor har hun lige behov for at vende det med Nicholas, for der må jo være nogle retningslinjer for, hvordan den slags foregår. Sarah lever også stadig højt på den store succes med fundne vaskebrik, og man må ikke lade en succes gå i glemmebogen. Af samme årsag skal vi igen i dag hjælpe en lytter med et moderligt råd. I dag er det Benjamin, der får hjælp af mor Carina. Nicholas vil rigtig gerne være en god kollega, og han har noteret sig, at Sarah ikke kan nå sit linsetjek i Jylland. Han har derfor besluttet sig for at udføre et radiofonisk linsetjek på vegne af Sarahs optiker. Det er dog en større opgave end først antaget. Vi skal naturligvis også spille en omgang ‘Kender du TikTok-typen?’, hvor det i dag er Kalles tur til at blive analyseret. Tag med os på tur HER! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Sophie Erenskjold.

man 11. juli 2022 10:00 25

Lørdag er så meget hot pink

Vi er klar til en ny uge i Kaninhullet, og i dag dykker vi ned i et de sproglige kaninhuller, for Nicholas har set britisk morgen-tv. Her er han faldet over en lidt spøjs udtale, så derfor må vi hellere lige høre lytterne, om der er noget, de har svært ved at udtale. Det er dog ikke det eneste, Nicholas er stødt på ude på det store internet. Han har nemlig også læst en historie om en britisk tv-vært, der har slugt sin ene AirPod. Hun er ikke den eneste, der har slugt noget uheldigt - det har flere af vores kære lyttere også. Sarah har brugt weekenden på gå deep på synæstesi, så nu vil hun gerne præsentere Nicholas for konceptet. Det viser sig, at han har rimelig svært ved at forstå det, så Sarah får sin sag for. Hun åbner også op for sin YouTube-service, og i dag er det Frederik, der får glæde af hendes evner. Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Sophie Erenskjold.

fre 8. juli 2022 10:00 26

Du har en tendens til overforbrug

I ugens sidste udgave af Kaninhullet starter vi ud med at se på jobs, der på papiret måske ikke stemmer helt overens med, hvem der har jobbet. Sarah er nemlig faldet i et kaninhul på YouTube, og derfor må vi naturligvis også spørge lytterne, om det er noget, de kan genkende. Og det er det i den grad. Det er dog ikke det eneste, hun er faldet over. Sarah er også meget træt af videoer, der viser, hvordan man skærer en ananas korrekt - MEN! Hun er meget uenig, så nu vil hun én gang for alle fortælle verden, hvordan den skal skæres. Efter gårsdagens succes i ‘Kender du TikTok-typen?’ kaster vi os igen i dag ud i at beskrive en af vores kære lyttere ud fra deres algoritme. I dag er det Louise, vi karakteriserer - og det bliver ikke kedeligt. Nicholas kan lave en særlig lyd, som han gerne vil lære Sarah, så de må et smut på internettet og finde en guide. Det bliver endnu en tur ned i hullet med god stemning - Kom med! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Sophie Erenskjold.

tor 7. juli 2022 10:00 25

En firkantet lort og gulerødder i mørket

På dagens tur ned i internettets mange kaninhuller starter vi ud med noget, der ligger alle kaniner meget nært. Vi beskæftiger os nemlig med gulerødder, da Nicholas har læst, at gulerødder kan forbedre ens syn i mørke. Det skal selvfølgelig testes af, så han har sendt Birch på tur. Sarah er faldet over en historie om en helt særlig lort, som virkelig har fanget hendes interesse. Derfor må hun lige vende det med Nicholas, og derudover har hun også skaffet en vaskeægte lorte-ekspert. Nu skal der sgu nørdes, for det er ikke hvem som helst, hun har fået med på linjen. Derudover skal vi også kaste os ud i noget helt nyt, som tager udgangspunkt i lytternes algoritmer - vi skal lege ‘Kender du TikTok-typen?’. Er du klar på en tur med ned i hullet? Det tror vi nok, at du er! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Sophie Erenskjold. Medvirkende: Frederik Birch.

ons 6. juli 2022 10:00 25

Du sutter den til døde!

På dagens tur i Kaninhullet føres vi ud i sommerlandet, da Sarah har hørt en særlig radiokanal, der har bragt hende i den vildeste feriestemning. Det er rent faktisk et vaskeægte life hack, så vi skal naturligvis også have lytternes bedste life hacks til, hvordan man kommer i feriestemning, selv om man “bare” er i lille Danmark. Nicholas har de sidste par dage testet Sarahs evner i YouTube-research, og nu synes han, at det er blevet lytternes tur til at udfordre hende - og den mission er Jørgen helt klart på, selv om der er fare for, at Sarah falder i kaninhullet. Nicholas har dog også andre, som han gerne vil udfordre i dag. Han har nemlig set en video, der viser, hvordan man kan smadre et glas med sin stemme. Det skal da testes, så han sætter P3-redaktionens helt egen Nikola Jovic på prøve. Derudover skal vi også træne en bestemt refleks, som kan drille i specifikke situationer. Det og meget mere får du, når du hopper ned i hullet med os. KOM MED! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Frederik Birch. Medvirkende: Nikola Jovic.

tir 5. juli 2022 10:00 26

Jeg mangler en mor - HJÆLP!

I dag dykker vi længere ned i internettets skøre og mærkelige afkroge. Nicholas er havnet på en hjemmeside med 7500 katte, som alle har noget helt særligt tilfælles - de ligner nemlig allesammen den samme person. Derfor skal vi selvfølgelig også tjekke op på, om det også gør sig gældende hos vores lytteres kæledyr. Sarah er derimod gået ned ad privatøkonomiens sti, og det indbefatter en masse grøntsager og diverse møbler. Ja, man gør altså meget for at gemme sine værdier i disse tider. Det er dog ikke det eneste, Sarah tænker over. Hun har mistet sin værdifulde vaskebrik, og derfor søger hun hjælp hos den eneste befolkningsgruppe, der kan finde ALT - MØDRENE! Hop med ned i hullet HER! Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Frederik Birch.

man 4. juli 2022 10:00 25

Liderlige regnorme og nudelhåndværk

Vi er hoppet i nogle mærkelige kaninhuller. Nicholas har brugt en hel dag på at nørde, hvorfor det egentlig er, regnorme kommer op til jorden, når det regner. Én af teorierne går på, at de kommer op, fordi de er liderlige og vil bolle. Sarah har fundet en video, der giver hende anledning til at tænke, om instant nudler måske er det nye gaffatape. Hop ned i internettets mange underfundige afkroge med os i Kaninhullet på P3. Værter: Nicholas Schrøder og Sarah Sabir. Producer: Frederik Birch.

Dyk ned i musikken på flere radiostationer: