Formiddag med Simpson

Dette program er blevet sendt 420 gange på P6 Beat siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var tir 3. januar 2017.

Information fra DR

Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring.

Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Yndlingssange

De sange, der på P6 Beat oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P6 Beat.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tor 27. juni 2019 10:03 18
Hele to gæster besøger Mikael Simpson i dag. I første time er det journalist Peter Jørgensen, der er i studiet for at tale om navne. Han er dykket ned i navnedata og undersøgt, hvordan dit og dine børns navne har udviklet sig de sidste 118 år.

I anden time rammer musiker Trentemøller P6 BEAT-studiet. De taler om alt fra kørekort, børn og selvfølgelig musik. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 26. juni 2019 10:03 22
tir 25. juni 2019 10:03 24
man 24. juni 2019 10:03 21
Clement Kjersgaard er dagens gæst i ‘Formiddag med Simpson’. Han har medbragt guitaren, det gode humør og et par fine idéer til, hvilken musik lytterne skal høre. De får sig en god snak om politik, medierne og musikbranchen.
tor 20. juni 2019 10:03 27
ons 19. juni 2019 10:03 23
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. I dag er gæsten Rane Willerslev. Han er både antropolog, forfatter, professor, tidligere pelsjæger og direktør for Nationalmuseet. Rane og Simpson forsøger at komme omkring alle hans titler, og Rane deler en masse gode historier.
tir 18. juni 2019 10:03 21
Den seje biolog Kasper Lykke Hansen kan mange ting! Han er uddannet erhvervsdykker og dykkerinstruktør, og så har han netop færdiggjort sin Ph.d. i museumshistorie/biologi på Statens Naturhistoriske Museum. I sin Ph.d. har han kortlagt og sammenlignet to meget store samlinger af fossiler fra Sydamerika - P.W. Lunds Samling fra Brasilien og Dr. Valdemar Lausens Samling fra Argentina. Alt dette giver han Simpson en kort lektion i. Ydermere fortæller han om sine kæleslanger og lidt om, hvordan det er, at leve med sygdommen ‘Mutipel Sclerose’. Alt imens giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 17. juni 2019 10:03 21
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. I dag er gæsten Johanne Schmidt-Nielsen. Hun er netop tiltrådt som generalsekretær i Red Barnet. Hun kommer og fortæller om den store ændring i hendes liv, fra politiker til lederstilling. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 13. juni 2019 10:03 24
ons 12. juni 2019 10:03 23
Mikael Simpson har inviteret Bedekvinde, Naja May forbi “Formiddag med Simpson”. Naja May fortæller om sit arbejde som bedekvinde, om udfordringerne hun møder, håndteringen af de efterladte og den unikke kulturelle tilgang hun har til begravelser.
tir 11. juni 2019 10:03 26
tor 6. juni 2019 10:03 25
I dag har Simpson besøg af Cirkus Panik! Tatiana Steen er cirkusdirektør i Cirkus Panik, og datter af Flemming Pacemaker. Han er i dag 87 år og har optrådt i cirkus, siden han var 13 år. I årenes løb har han blandt andet turneret med Cirque Du Soleil og optrådt for selveste Elvis Presley i Las Vegas! Lyt med når Flemming og Tatiana fortæller historier! Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 5. juni 2019 10:03 23
tir 4. juni 2019 10:03 25
Journalist Janni Pedersen gæster denne dag Mikael Simpson i ‘Formiddag med Simpson’. De får sig en snak om nogle af de krimi- og retssager, som Janni gennem tiden har dækket. Alt mens de får sig en kop kaffe, og Mikael spiller en masse musik, du ikke vidste, du ville høre.
man 3. juni 2019 10:03 22
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Dagens gæst er Emma Møller på 25 år. Emma har overlevet kampen mod kræft og fortæller i dag om sin kamp. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 29. maj 2019 10:03 24
Journalist Stéphanie Surrugue besøger i dag Mikael Simpson i ‘Formiddag med Simpson’. De får sig en snak om livet som DR-korrespondent i Frankrig. De drikker en kop kaffe og lytter til en masse lækker fransk musik.
tir 28. maj 2019 10:03 24
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden, ringer Mikael til Jason Willamson fra Sleaford Mods. De får sig en snak om, hvordan det går, og om bandets kommende koncert i Den Grå Hal senere på sommeren. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 27. maj 2019 10:03 23
Skuespiller Charlotte Fich aflægger et kort visit hos Mikael Simpson. Udover dette kigger Farrock også ind til en snak om livet som far. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 23. maj 2019 10:03 21
Mikael Simpson har inviteret Stine Arnhild, som er sygeplejerske på akutmodtagelsen på Køge sygehus i studiet. De får sig en snak om den massive travlhed på Stines arbejdsplads, og hvordan hende og hendes kollegaer forsøger at leve op til standarden. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 22. maj 2019 10:03 21
Dagens gæst er praktiserende læge og foredragsholder Charlotte Bøving, der fortæller om hendes liv med en far, hun er sikker på, var psykopat, og hvilke erfaringer hun har gjort sig i forbindelse med dette. Ydermere fortæller hun også om, hvordan hun lever med uhelbredelig kræft, og hvordan man finder glæden ved livet trods den hårde dom. Alt imens sidder Mikael klar med en kæmpe pose plader med musik, som du ikke vidste, du havde lyst til at høre.
tir 21. maj 2019 10:03 21
Dagens gæst i ‘Formiddag med Simpson’ er Anders Agger. De får sig en snak om nogle af de mennesker, Anders Agger har interviewet, samt nogle af de mennesker han ønsker sig at interviewe engang. De sidder over hinanden med en kop kaffe, og lytter til musik fra Mikaels store pose af plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 20. maj 2019 10:03 23
Hypnotisøren og Den Store Bagedyst-vinder Tobias Hamann besøger i dag ‘Formiddag med Simpson’. De får sig en kop kaffe, en snak om hypnose og Tobias’ berømte morfar, hypnotisøren Ali Hamann. Alt imens Mikael spiller alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 16. maj 2019 10:03 23
Laurits Flensted-Jensen har instrueret den aktuelle film ‘Usynlgt hjerte’ der skildrer tre unge mennesker, som befinder sig i udkanten af det danske samfund og kæmper med konsekvenserne af fortidens valg. Filmen har fået stor ros, men også kritik for at overtræde nogle etiske grænser. Det er Laurits forbi ‘Formiddag med Simpson’ for at snakke om. Alt imens Mikael drikker en kop kaffe, og spiller den musik, som du ikke vidste at du havde lyst til at høre.
ons 15. maj 2019 10:03 24
‘Cosplaying’ er, når man klæder sig ud som kendte såvel som mindre kendte figurer fra animationer og tegnefilm. Stine Frost Genet er udover at være uddannet arkæolog, også konkurrence vindende cosplay’er. Hun er forbi ‘Formiddag med Simpson’ for at fortælle Mikael om, hvad Cosplay betyder, og hvorfor Stine er så glad for det. Derudover får Mikael også afklaret, hvad forskellen på rollespil og cosplay er. Mikael sidder og lytter med en varm kop kaffe og spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 14. maj 2019 10:03 26
man 13. maj 2019 10:03 22
Når man er mellem 12 og 25 år, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre, hvis man går rundt med nogle tunge tanker. Det vil initiativet ‘Headspace’, som rådgiver børn og unge , gerne hjælpe med. Jonas Begnigna fra ‘Headspace’ er forbi ‘Formiddag med Simpson’ for at tale om, hvad det er ‘Headspace’ konkret kan hjælpe med. Mikael lytter og spørger over en kop varm kaffe og en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 9. maj 2019 10:03 20
Den 10. april i år blev det første billede af et supermassivt sort hul fanget af projektet Event Horizon Telescope. Mikael Simpsons yndlingsastrofysiker Michael Linden-Vørnle er forbi “Formiddag med Simpson” for at forklare, hvad et sort hul egentligt er, og hvordan man kan tage billeder af sorte huller. Mikael måber, men spiller stadig den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 8. maj 2019 10:03 23
Mange tusinder mennesker bliver årligt udsat for fysisk og psykisk partnervold. Sofia Kjær er fra den nationale enhed ‘Lev uden Vold’, der arbejder for at sikre bedre hjælp, når det gælder vold i nære relationer. Hun er på besøg hos Mikael i ‘Formiddag med Simpson’ for at tale om, hvad det er ‘Lev Uden Vold’ kan tilbyde de mennesker, der er udsat for psykisk eller fysisk vold. Sofia og Mikael sidder med hver deres kop kaffe og med Mikaels pose med musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 7. maj 2019 10:03 20
Den Danske Ordbog kigger på hvilke nye ord, der bliver brugt rundt omkring i den danske hverdag, og forsøger at definere dem. I “Formiddag med Simpson” har Mikael Simpson inviteret Mette-Marie Møller Svendsen, som er assisterende redaktør på Den Danske Ordbog ind i studiet. Hun fortæller om sit arbejde på Den Danske Ordbog, og så har hun taget nogle nye og sjove ord med til Mikael. De sidder over en kop kaffe og lytter til musik fra Mikaels store pose af plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 6. maj 2019 10:03 24
Henover weekenden blev SPOT Festival afholdt, og P6 BEAT’s egen Ditte kommer forbi “Formiddag med Simpson” for at fortælle om de otte Karrierekanon-finalister, der gik videre under festivalen. Mikael spiller musik fra nogle af de bands, der stod på scenen under SPOT Festival, men spiller selvfølgelig også noget fra sin egen pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Alt imens Mikael nyder en kop brandvarm skipperkaffe.
tor 2. maj 2019 10:03 23
I dag har Mikael inviteret de sjove gutter fra Rytteriet ind i studiet. Martin Buch og Rasmus Botoft er lige blevet færdige med deres meget succesfulde show “Rytteriet - live i Tivoli”, og det kommer de forbi “Formiddag med Simpson” for at snakke lidt om. Derudover har de også andre projekter i sigte, så de holder sig i gang. Komedieduoen sidder med sorte kopper kaffe, mens Mikael spiller en masse musik fra sin sorte pose, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 1. maj 2019 10:03 24
I dagens “Formiddag med Simpson” har Mikael inviteret den unge og dygtige skuespiller Joachim Fjelstrup, som bliver aktuel med filmen “Kød og Blod” til september. Derudover er Mikael stor fan af Joachims imitationer af kendte mennesker og reality-serier. Med Joachims talent for mimik åbnede der sig en for en mulighed for at få hans egen serie på DR. Den hedder “Mig Mig Mig”, og den bruger de noget tid på at snakke om, mens Mikael spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 30. april 2019 10:03 22
I anledningen af arbejdernes internationale kampdag d. 1/5, har Mikael Simpson inviteret Søren Bak-Jensen forbi “Formiddag med Simpson”. Søren er direktør for Arbejdermuseet, og Mikael får en snak med Søren om de danske arbejderes historie og de opdagelser, man gjorde sig under arbejdet med byens metrobyggeri. Derudover snakker Søren Bak-Jensen om, hvordan vi kan bruge historien til at danne en refleksion over, hvordan fremtiden skal være. Mikael sørger for den hyggelige stemning ved at spille en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til.
man 29. april 2019 10:03 22
I dagens “Formiddag med Simpson” har Mikael inviteret musikterapeut Lise Høy Laursen ind i studiet. Hun har arbejdet meget med at bruge musik som et værktøj i behandlingen af demensramte. Med en kop kaffe hver, sidder de og snakker om de lidt tungere emner som døden, mennesker der bor på hospice, og hvordan musik kan være en hjælp til de mennesker, som kæmper med mentale og fysiske problemer. Alt dette snakker de om, imens Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 25. april 2019 10:03 29
ons 24. april 2019 10:03 22
‘Livslinjen’ er en organisation, der tilbyder rådgivning til mennesker, der kæmper med selvmordstanker. Jeppe Kristen Toft var en del af etableringen af ‘Livslinjen’ i 1995 og har siden 2001 været ansat som organisationens direktør. Han besøger “Formiddag med Simpson” til en snak om, hvad det er, organisationen kan tilbyde, og hvad der kræves af dem, der arbejder i organisationen. Hvis man kæmper med tanker om selvmord, så kan man ringe til Livslinjens telefonnummer: 70 20 12 01. Jeppe sidder med en kop kaffe og fortæller om sit arbejde, imens Mikael spiller musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 23. april 2019 10:03 24
ons 17. april 2019 10:03 22
Astrid Søndberg er en journalist, der har skullet dække nogle af de mest blodige og mest voldsomme sager. Hun har skullet rapportere og undersøge sager som Breivik-skyderierne, Ubåds-sagen, Amagermanden og for nyligt Vejen-sagen. Igennem hendes møder med andre mennesker under disse sager, har hun lært, at der ligger en urkraft i mennesker, der kan få dem til handle instinktivt på nogle måder, som man ikke troede var mulig. Hun er forbi “Formiddag med Simpson” og fortæller om sin rolle som journalist i disse meget forfærdelige sager. Imens spiller Mikael Simpson musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 16. april 2019 10:03 22
Den meget anerkendte og prisvindende skuespiller Elliott Hove slog et smut forbi “Formiddag med Simpson” til en meget mild påskeafhøring. For Elliott kan skuespil være en befrielse for genertheden, og at få lov til at stå på scenen kan være en kæmpe forløsning. Programmet får derudover også en sms fra Jesper Groth, som er Elliotts gode teaterven og Mikael spørger også lidt ind til teaterstykket “Shakespeare in Love”, som Elliott lige nu er aktuel med. Mikael spiller selvfølgelig musik fra sin pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 15. april 2019 10:03 20
Mens mange har taget påskeferie rundt om i landet, sidder Mikael med en kop kaffe og en stor pose sorte plader og spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. I dag har han inviteret jordemoder Louise Wentzel-Petersen, som kommer og fortæller om hendes erhverv, og hvad man skal kunne i nogle oftest pressede og paniske situationer. Med en masse erfaring med fødsler, sidder Louise og giver gode råd til alle de P6 BEAT’s lyttere, som venter børn.
tor 11. april 2019 10:03 17
TILYKKE MED DAGEN! Vi fejrer i dag P6 BEAT’s 8 års fødselsdag, og Mikael Simpson har en overraskelse i ærmet til alle de trofaste lyttere. P6 BEAT’s egen Carsten Holm er forbi “Formiddag med Simpson”, som selvfølgelig i dagens anledning er blevet til “Formiddag på P6 BEAT”, som de to skøre hoveder sendte sammen for nogle år siden. De sidder med fødselsdagskage og to store kopper kaffer og snakker om minder fra, da de sendte sammen og en virvar af andre ting. Carsten Holm og Mikael Simpson spiller samtidig en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 10. april 2019 10:03 21
Den 7. april var det 25 år siden at folkemordet i Rwanda fandt sted. Den prisvindende fotograf Jan Grarup var i landet for at tage billeder og for at undersøge, om landet er kommet videre, og det besøgte han “Formiddag med Simpson” for at tale lidt om. Udover at have overværet voldsomme ting igennem sin linse, har Jan Grarup sammen med Sara Omar og Sune Wagner skabt den koncertvisuelle forestilling “Silent Noise”, som får premiere til efteråret i København og Århus. Alt dette snakker de om over en kop kaffe og musik fra Simpsons pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 9. april 2019 10:03 20
Op til datoen for Danmarks besættelse, stilllede Mikael Simpson sig selv spørgsmålet: “Hvad spiste man under besættelsestiden, og hvordan var familielivet?”. Dette spørgsmål kunne Dorthe Chakravarty besvare. Hun er historiker og udgav sidste år bogen “Husmor i en rationeringsstid - Køkkenliv under besættelsen”, der blandt andet beskriver kvinde- og familielivet under besættelsestiden. Hun er forbi “Formiddag med Simpson” til en snak om at sylte, rationeringsmad, drikkelse og mennesker, der tjente penge på en krise- og rationeringstid. Alt dette snakker de om, imens Mikael spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 8. april 2019 10:03 21
Dagens gæst i ‘Formiddag med Simpson’ er dokumentarist, samt tidligere soldat og officer i den danske hær, Martin Tamm Andersen. Han er en mand med mange jern i ilden. Mikael og Martin får sig en snak om livet som soldat, og det efterfølgende arbejde som konsulent og skuespiller på flere spillefilm. De runder også DR-Dokumentaren ‘Fjerneland’, som Martin står bag. Alt dette sker med en kop kaffe i den ene hånd og en stak plader i den anden.
tor 4. april 2019 10:03 21
Dagens gæst på ‘Formiddag med Simpson’ er skuespillerinde Sara Hjort Ditlevsen, som spiller Signe i filmen ‘Ser du månen, Daniel’, der bliver vist i danske biografer senere i år. Men udover at være skuespiller, går hun også meget op i støtte mennesker, der har det svært. Hun har blandt andet boet i en flygtningelejr i Libanon og har også været i Somaliland for at se og vise, hvad fattigdom og hungersnød gør ved børn i lande, der er udfordret. Alt dette snakker de om, over en varm kop kaffe og med musik fra Mikaels pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 3. april 2019 10:03 24
I aften bliver der holdt ‘Danish Rainbow Awards’, som er en begivenhed, hvor man hylder de LGBT-personer og organisationer, der gør noget for at forbedre LGBT-menneskers liv. Den presseansvarlige for begivenheden hedder Niels Holm, og han sidder med Mikael og snakker om festen i aften, sikkerhed, hate-crimes, priser og ‘Jailhouse’ baren, som Niels sidder i bestyrelsen for. De sidder med to kopper kaffe og snakker, mens Mikael spiller musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 2. april 2019 10:03 23
Vejret er fantastisk, og Mikael sidder til ‘Formiddag med Simpson’ og spiller noget af alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Men som om at det ikke var nok, så lægger Mikaels gode kammerat Peter Sommer også vejen forbi. De to venner får en sludder om koncerter, musikindspilning, udgivelser og spiller musik for hinanden, som den anden ikke kendte til. Det sker over to store kopper kaffe og en masse god humør.
man 1. april 2019 10:03 24
Dagens ‘Formiddag med Simpson’ byder ikke på gæster, men til gengæld bliver der fyret op for dagens aprilsnarre! Mikael sidder med en stor kop skipperkaffe og følger med på facadebogen og Twitter for at finde dagens snydeartikler og spasløjer. Sidst i programmet lægger Farrock vejen forbi Mikaels program, og det bliver en stille snak om, hvad det egentligt er, de skal snakke om i aften. Mikael spiller selvfølgelig også noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 28. marts 2019 10:03 20
HUG! Mikael Simpson er en stor MMA-fight-fan, så han har selvfølgelig overværet det danske triumftog i K.B. Hallen d. 9 marts. Til ‘Cage Warriors’-eventet sejrede blandt andre danskerne, Nicolas “The Locomotivo” Dalby og Søren “The Viking” Bak. De to danske krigere kommer forbi ‘Formiddag med Simpson’ til en snak om massive vægttab, skader og deres MMA-kampe, alt imens Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 27. marts 2019 10:03 21
Senere i år præsenterer P6 BEAT et nyt program, hvor musikjournalist Henrik Tuxen roder sin store kasse med kassettebånd igennem, sammen med P6 BEAT’s egen Anders Bøtter. På kassettebåndene er der en masse interviews med forskellige kunstnere, som Tuxen har fået lavet gennem sin karriere. Det har pirret Mikaels interesse, og han har derfor inviteret de to personer ind til ‘Formiddag med Simpson’, for at snakke om bands, de har mødt, og om interviews, der er gået mindre heldigt. Mikael sidder ivrigt og lytter med en stor kop kaffe i den ene hånd og en stor pose plader i den anden og spiller noget musik for dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 26. marts 2019 10:03 21
man 25. marts 2019 10:03 24
Amalie Dollerup har været i skuespillerbranchen i meget lang tid, både som barneskuespiller og dubber. Lige nu er hun nok mest kendt for sin rolle i ‘Badehotellet’, men hun var også i gang med teaterstykket ‘Mød mig i Cassiopeia’, indtil hendes graviditet forhindrede hende i at fortsætte på en danmarksturné med forestillingen. Alt dette snakker Mikael og Amalie om, mens Farrock sniger sig ind til Mikael til en kort snak om madlavning og Gunnars rose. Mikael sidder selvfølgelig og spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 21. marts 2019 10:03 17
Til dagens “Formiddag med Simpson” har Mikael inviteret fotograf og foredragsholder Daniel Rye forbi hans program. Daniel er en mand med masser at fortælle, om det er hans fangenskab af ISIS i Syrien, eller om det er hans nye bogprojekt, hvor han har rejst, levet og taget billeder hos mennesker i Malawi, der er ramt af klimaforandringernes tørke. De sidder med en kop kaffe og får snakket om, hvad Daniel tænker og laver for tiden. Mikael spiller samtidig også musik for dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 20. marts 2019 10:03 22
Antisemitisme er et stadig stigende problem i Europa, og det har det været i de sidste mange år. Debattør og radiovært Sanne Cigale Benmouyal har været med i DR-dokumentarserien “Jøde!”, hvor hun forsøger at overkomme sin frygt for antisemitiske reaktioner og angreb og forsøger at få andre jøder til at tale om, hvorfor de gemmer sig i frygt. Hun tager en snak med Mikael om, hvordan hun har følt, at hun har skullet undertrykke hendes jødiske side, samtidig med at de tager en snak om trusler, sammenhold og hvad forskellen på racisme og antisemitisme kunne være. Sanne fortæller om disse følsomme emner, og Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste at du havde lyst til at høre.
tir 19. marts 2019 10:03 21
Morten Spiegelhauer er bedst kendt fra Operation X og har oplevet lidt af hvert, som en undersøgende journalist. Med en kop kaffe i hånden, tager han forbi ‘Formiddag med Simpson’ for at tale lidt om, hvordan man griber sådan en værtsrolle an på ‘Operation X’, og hvilke udfordringer sådan et job kan indeholde, både professionelt og privat. Mikael har til denne udsendelse taget en masse musik med til dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 18. marts 2019 10:03 19
Anders Kofoed er muligvis det mest genkendelige ansigt indenfor formidling af natur- og dyreviden. Kofoed er forfatter og formidler på forskellige radio- og tv-programmer, men er i dag på besøg hos ‘Formiddag med Simpson’, for at snakke med Mikael om fiskeri, plastik i havene, hans passion for at redde skildpadder, og hvordan der stadig er havdyr, som vi ikke kan nå ned til. Derudover kommer karrierekanonen forbi for at præsentere de 12 navne, der skal spille på SPOT Festival senere i år. Bevæbnet med en kop kaffe spiller Mikael selvfølgelig også noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 14. marts 2019 10:03 21
Allan Olsen er en af mest anerkendte sangskrivere, vi har i Danmark, og fredag d. 15. marts udgiver han anden del af sine erindringer i bogen ‘Laksetrappen - Et skævt tilbageblik’. Samtidig skal han i marts og april ud til fem kammeratlige samtaler, med mennesker han finder interessante. Disse menneskemøder sker rundt om i landet, på en turné han kalder ‘Sort snak og hvide løgne’, og han har taget et smut forbi ‘Formiddag med Simpson’, til en kort snak om hans karriere, musik og nogle af hans erindringer. Mikael Simpson spiller selvfølgelig derudover musik fra sin store pladesamling, som du ikke vidste at du havde lyst til.
ons 13. marts 2019 10:03 20
På denne formiddag har Mikael inviteret indretningseksperten Mette-Helena Rasmussen, forbi studiet til en kop kaffe. Sidste år vandt Mette-Helena Danners ærespris, som hun fik for blandt andet at indrette flere af Danners rum. Mikael og Mette-Helena får sig en snak om krisecenteret Danner, ‘Hjem uden vold’, indretning og tv-programmet “Nybyggerne”, der går på TV-2, og som hun er dommer i. Mikael har selvfølgelig også denne formiddag fundet den store sorte pose med plader frem og spiller musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 12. marts 2019 10:03 20
Præst Mia Rahr Jacobsen kommer forbi ‘Formiddag med Simpson’, til en meget hyggelig kop kaffe. Mikael får en snak med hende om tro, sorggrupper, gadepræster, og hvad feministisk teologi er for noget. Alt sammen noget, som Mia brænder for og arbejder med. Til sidst i programmet kommer Mikkel Bagger fra P7 MIX forbi, til en kort snak med Mikael om øl og vin. Og selvfølgelig spiller Mikael noget musik fra sin berygtede pose plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 11. marts 2019 10:03 20
Endnu en gang sidder Mikael klar med en stor pose plader og en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Rikke Kolding, som har skabt TV-2 serien “Ondt i røven”, er kommet forbi “Formiddag med Simpson”, for at snakke om de emner, der fanger hendes interesser. Over en kop kaffe, får de en snak om Queerkollektiver, feminisme og ‘Coming of age’ spørgsmålet.
tor 7. marts 2019 10:03 20
I dagens ‘Formiddag med Simpson’, lægger Politikens satiriske bladtegner Philip Ytournel, et smut forbi. Mikael og Philip taler om Philips tegninger, børnelegetøj, horoskoper og sarthed i verdenen. Udover sartheden, er det kulturelle og politiske temaer, som Philip Ytournel forsøger at berøre med sine satiriske tegninger. Derudover kommer Casper Hegstrup fra ‘Farrock’ forbi for at fortælle om sin skjulte kærlighed til Ibens.
ons 6. marts 2019 10:03 21
tir 5. marts 2019 10:03 21
Med en varm kop kaffe, og en stak plader har Mikael Simpson inviteret Magnus Millang i studiet for at tale om hans nye film “Selvhenter”, der får premiere 7. marts 2019. Magnus og hans bror, Emil Millang, har sammen skabt filmen, og de spiller begge med. “Selvhenter” handler om de to brødre, Magnus og Emil, der må rejse til Spanien for at hente deres afdøde far, der har drukket sig ihjel. Filmen tager afsæt i deres egne oplevelser med en alkoholiseret far. Mikael spiller samtidig musik, som lytterne ikke vidste, at de havde lyst til at høre.
man 4. marts 2019 10:03 22
Mikael Simpson drikker en varm kop sort kaffe og har taget en masse lækker musik med til lytterne. Derudover kommer Katherine Diez forbi. Hun er litteraturanmelder og kulturdebattør på Berlingske Tidende og bruger blandt andet Instagram, til at fortælle om sin passion for gammel litteratur og til at anbefale kunst og kulturtilbud. Det snakker de kort om på denne formiddag. Til sidst kommer Farrock forbi til en kort snak, hvor Mikael finder modet frem til at spille nogle kendte basgange.
tor 28. februar 2019 10:03 20
Louise Runge Mortensen er leder af stofindtagelsesrummet H17 på Vesterbro, hvor folk, der lider af et misbrug med hårde stoffer, kan tage det i sikkerhed. Der er rene kanyler til indtagelse og sygeplejersker, som holder øje, i tilfælde af f.eks. en overdosis. Hun besøger “Formiddag med Simpson” for at snakke om, hvad det er, de kan tilbyde de mennesker, der kommer forbi. Derudover spiller Mikael som sædvanligvis spiller en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre, over en kop varm kaffe.
ons 27. februar 2019 10:03 18
Danskere smider rigtig meget mad ud hver dag. Selina Juul, som er leder for forbrugerbevægelsen “Stop Spild Af Mad”, arbejder for at formindske madspildet. Hun kommer forbi “Formiddag med Simpson” for at tale om, hvad vi kan tænke anderledes, når det kommer til madlavning. Samtidig snakker hun også lidt om nogle af de udfordringer, der ligger i arbejdet med “Stop Spild Af Mad”. Derudover kommer Tilde Bang og Casper Hegstrup fra P6 BEAT-programmet “Debut” forbi, til en hyggelig kop kaffe, imens Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tir 26. februar 2019 10:03 20
Mikael får denne formiddag besøg af Leonora Christina Skov, der i 2018 blev hædret med de Gyldne Laurbær for hendes bog “Den der lever”. Leonora og Mikael snakker om hendes hårde opvækst og hendes skriveri over en kop varm kaffe. Derudover har Leonora taget noget musik med til programmet, som Mikael ikke kendte til, men som de engageret snakker med hinanden om. Der er dog stadig plads i programmet til at Mikael spiller musik fra sin sorte pose med plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 25. februar 2019 10:03 21
tor 21. februar 2019 10:03 20
Med en varm kop kaffe har Mikael inviteret Umut Sakarya forbi studiet. Umut er kok og ejer af Guldgrillen og Guldkroen og specialiserer sig i danske kroretter og gamle dansk egnsretter. De får sig en snak om, hvorfor Umut blev bidt af madlavning, og hvorfor han er så motiveret af det traditionelle danske køkken. De hygger sig, og Mikael spiller samtidig noget musik, som lytterne ikke vidste, at de havde lyst til at høre.
ons 20. februar 2019 10:03 25
Jesper Groth er en mand, der har gang i mange projekter. Uddannet som skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole, har Jesper medvirket i den populære komedieserie “Klaphat” og i forskellige film. Derudover spiller han også musik i top-dansk duoen “Fyr og Flamme” og i privatprojektet “Magt og Vold”. Mikael laver en mild afhøring af Jesper og spiller noget musik fra sin pladesamling, som du ikke vidste, du havde lyst at høre.
tir 19. februar 2019 10:03 19
Livstilseksperten Christine Feldthaus svinger forbi studiet, for en snak om programmet “Feldthaus og Peitersen”, hvor hun selv og Erik Peitersen besøger huse og lejligheder i ulande. Derudover falder snakken forbi danskernes forhold til sociale medier og musik. Bevæbnet med en kop varm kaffe, spiller Mikael noget musik fra sin pladesamling for Feldthaus, som hende og lytterne ikke vidste de havde lyst til at høre.
man 18. februar 2019 10:03 17
Mikael sidder og drikker varm kaffe og spiller noget musik fra sin pladesamling, som du ikke vidste, du havde lyst til at høre. Casper og Frankie fra P6-BEAT radioprogrammet “Farrock”, snakker med Mikael om ferie, havearbejde, forstadsbyer og om den musik, som de spiller på “Farrock”.
tor 14. februar 2019 10:03 20
ons 13. februar 2019 10:03 18
tir 12. februar 2019 10:03 17
man 11. februar 2019 10:03 18
tor 7. februar 2019 10:03 17
Jørgen Svenstrup, der arbejder som mental coach, svinger et smut forbi Mikael Simpson, for at tage en snak om mental tænkning og helbred. De kommer forbi emner som depression, angst og stress, og Svenstrup giver også nogle kvalificerede bud på. hvad man kan gøre for at hjælpe sig selv og andre omkring sig. Det sker over en varm kop kaffe og lækker musik fra Mikaels pladesamling.
ons 6. februar 2019 10:03 18
Med en stor stak plader og en varm kop kaffe, er Mikael Simpson denne onsdag klar, til at spille noget musik, som du ikke vidste du havde lyst til. Peter Sørensen, som er ejeren af pladebutikken “Beat”, kommer forbi til en snak om vinyler, vinylsalg og hvordan han kan mærke den stigende interesse for at eje noget musik i fysisk form.
tir 5. februar 2019 10:03 16
Malthe Ebert kommer forbi Formiddag med Simpson, og de snakker om hvordan Gulddrengen blev til, og hvorfor han stoppede projektet. Thomas Skov kommer derudover også forbi studiet, for at hilse på Malthe. De sidder alle tre og hygger over en kop kaffe, imens Mikael spiller noget musik, som de måske ikke vidste de havde lyst til at høre.
man 4. februar 2019 10:03 21
man 28. januar 2019 10:03 19
tor 24. januar 2019 10:03 21
Bioetikeren Mickey Gjerris besøger Mikael Simpson i dagens udgave af Formiddag med Simpson over en varm kop kaffe, og de to snakker om klimaudfordringer og om problemer med den måde, vi snakker om det på. Derudover spiller Mikael musik fra sin pladesamling, som du ikke regnede med, at du skulle høre.
ons 23. januar 2019 10:03 21
tir 22. januar 2019 10:03 23
man 21. januar 2019 10:03 24
tor 17. januar 2019 10:03 23
Simpson har besøg af Jan Hellesøe, psykologisk manipulator og mentalist. På tv kan man se ham hypnotisere folk, læse deres tanker og manipulere dem til alverdens ting. I dag er han installeret med en kop kaffe til en mild afhøring og lyden af Simpsons pladespiller.
ons 16. januar 2019 10:03 22
I dagens udgave af Formiddag med Simpson skal vi over på den anden side af månen. Her har et kinesisk rumfartøj fået planter til at spire, og Simpson har inviteret astrofysiker Michael Linden-Vørnle i studiet til at gøre os klogere på det. Michael ved enormt meget om månen, vores planet og det ydre rum, og deler i løbet af programmet guldkorn ud til højre og venstre.
tir 15. januar 2019 10:03 18
Simpson er blevet kæmpe fan af at tv-program og har derfor inviteret dets vært i studiet. Ane Cortzen toner hver tirsdag frem på skærmen, når der sendes Danmarks Bedste Portrætmaler - et program der formår at gøre maling, der tørrer, spændende. I dag er hun gæst hos Simpson, der som altid står klar med en skoldhed kop skipperkaffe og en stor pose med plader, du ikke regnede med, at du skulle høre.
man 14. januar 2019 10:03 22
Simpson starter endnu en mandag formiddag op med posevis af lækker musik og en gæst. Overfor ham sidder Jesper Majdall, direktør for Hotel Cecil og Bremen Teater. Majdall har fødderne godt plantet i den danske musikscene, og han er også tidligere stifter af et indiepladeselskab, så der bliver nok at tale om.
tor 10. januar 2019 10:03 20
Dagens gæst er sportsjournalist Andreas Kraul, som blandt andet giver Simpson en lektion i håndboldregler og hjemmebanefordele. Og så fortæller han også en historie, der involverer Storebæltsbroen, en indlæggelse og et smilende æg. Simpson giver pladespilleren sin velfortjente snurretur og får også besøg af sin praktikant Mathias Helmuth Bøgild, der fortæller lidt om ‘90ernes store producere.
ons 9. januar 2019 10:03 25
tir 8. januar 2019 10:03 20
Simpson har inviteret Peter Sommer på en kop kaffe denne formiddag. Hans seneste album fra 2018 har høstet mange positive anmeldelser, og så skal han også på scenen, når P6 BEAT Rocker 2019 skydes i gang d. 19. januar. Hyggesnakken kommer vidt omkring, og der bliver spillet en masse godter fra Simpsons pladepose.
man 7. januar 2019 10:03 20
Det er mandag, og en ny uge sparkes i gang med en kop brandvarm skipperkaffe og en stor pose med plader, du ikke vidste, du havde lyst til at høre. Simpson får besøg af misbrugsekspert Henrik Rindom, som giver et indblik i danskernes dårlige stofvaner og rådgiver om, hvordan man tackler afhængighed og misbrug. Casper og Frankie fra Farrock dukker også op til en opdatering på deres første udsendelse i år.
tor 3. januar 2019 10:03 22
Simpson har i dag besøg af radiovært og speaker Jesper Dein, som dagligt vender verdens største kulturfænomener på P1 og også lægger stemme til “Den Blå Planet”. Der skal slubres kaffe, og det nye år skydes i gang med en masse fed musik fra Simpsons pose med plader.
ons 2. januar 2019 10:03 20
tor 20. december 2018 10:03 21
Det er årets sidste afsnit, inden Formiddag med Simpson-kareten parkeres i garagen indtil 2018. Simpson får først besøg af Axel Vindenes, forsanger og guitarist i bandet Kakkmaddafakka, som blandt andet vender forskellene på Danmark og Norge. Kasper Christensen, vært på P6 BEAT Legacy, tager også plads i gæstestolen for at fortælle om sin nye programserie. Og så har Simpson fået fat i Danmarks måske største Suede-fan, Marie, som bliver den heldige vinder af en helt særlig præmie.
ons 19. december 2018 10:03 19
Det er faretruende tæt på for alvor at blive jul, og Simpson uddeler julegaver til lytterne, mens kalenderlyset knitrer, og kaffen bliver halvlunken. Han spiller al den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre og får kort besøg af P6 BEAT-værterne Sebastian Saxton og Tilde Bang.
tir 18. december 2018 10:03 22
Simpson har inviteret Clement Kjærsgaard indenfor i sin julestue. Der bliver desværre ikke spillet juleguitar som planlagt, for Neil Youngs “Keep On Rocking In The Free World” var måske lidt for kedelig. Pink Floyd har åbenbart lånt en trommeintro fra Band Aid. Halvfemserironi er ikke lige Clements kop te, selv om Simpson er fan. Og så er der vist en teknikdrillenisse på spil. Senere kommer Anders Bøtter og Mads Gundersen forbi for at tale lidt om Malk De Koijn.
man 17. december 2018 10:03 16
Vi er gået ind i den sidste uge inden det for alvor går løs. Det er juleaften om 7 dage, og Simpson får de sidste julegerninger på plads. Der skal udloddes gaver til heldige lyttere, jagten på Danmarks største Suede-fan begynder og Ph.D og lektor ved Center of War Studies, Peter Viggo Jacobsen, gæster studiet for at give lytteren og Simpson en opdatering på verdens mange krige og konflikter. Og måske ser det ikke så sort ud, som man kunne tro.
tor 13. december 2018 10:03 19
Ugen sluttes af med et rart besøg af Lars Brygmann. Han efterlod et liv som tømrer og blev skuespiller, og det endte jo med at gå meget godt. Lars giver Simpson svar på, hvordan man lever sig ind i rollerne, uden det går ud over privatlivet, og hvordan han kan lære en halvanden times monolog udenad. Og så giver Niels Fez Pedersen en mindre lektion i musik fra Edinburgh.
ons 12. december 2018 10:03 22
tir 11. december 2018 10:03 19
man 10. december 2018 10:03 19
tor 6. december 2018 10:03 18
Det er torsdag formiddag, og der skal skrues ekstra meget op for hyggen. Bodil Jørgensen har lagt vej forbi studiet til varm kaffe, julehjertefletning og historier fra opvæksten i Vejen. For eksempel får vi fortællingen om, den gang Bodil hang ud i en bar i Vejle til kl. 4 om natten med hele Gasolin’.
ons 5. december 2018 10:03 22
tir 4. december 2018 10:03 21
man 3. december 2018 10:03 18
Julen står for døren. Det er blevet december, og Simpson prøver at modtage papirklip, kalenderlys og nissehuer med åbne arme. Signe SigneSigne, bassist i bandet Nelson Can, kommer forbi og klipper julehjerter. Hun har også seks LP’er med, som Simpson har planlagt at dele ud til nogle heldige og artige lyttere.
tor 29. november 2018 10:03 20
Simpson har inviteret podcaster Esben Bjerre i studiet for at lave en lille byttehandel. Hvis Esben opdaterer Simpson på udenlandsk politik, klima og innovative apps til blinde, opdaterer Simpson ham på musikfronten. Mon ikke det viser sig at være en udmærket aftale? Niels Fez Pedersen gæster også studiet til en snak om musik bag tremmer.
ons 28. november 2018 10:03 20
Simpson har sendt bud efter skuespiller og instruktør, Paprika Steen, som netop har instrueret en julefilm. Heldigvis har hun sagt pænt ja tak til at deltage, og hun er derfor at finde i gæstesædet. Der skal både snakkes om stamtræer og Deep Purple i Brøndbyhallen. Og så må vi se, om Paprika opdager, at Simpson ikke lige har fået hendes nye film.
tir 27. november 2018 10:03 21
man 26. november 2018 10:03 23
Weekenden er ovre, og Simpson tager hul på en kop skipperkaffe og endnu en uge. Dagens gæst er radiovært Pelle Peter Jensen. Han har brugt meget lang tid på at researche dansk hiphop til sin podcast “Den Nye Stil”. Derfor er det oplagt at få en formiddagssnak om den danske rapscene og dens vej fra undergrundsdille til anerkendt musikgenre.
tor 22. november 2018 10:03 20
Simpson får besøg helt fra Brooklyn, New York. Digteren og forfatteren, Naja Marie Aidt, er i Danmark og lægger vejen forbi P6 BEAT-studiet til en snak om livets op- og nedture og sit arbejde med at skrive. Det er blevet til mange prisvindende udgivelser i tidens løb. Nu har hun allieret sig med Nikolaj Nørlund for at skrive musik - en plade som Simpson glæder sig til at få i hænderne.
ons 21. november 2018 10:03 20
Ørerne skal foldes ud på en onsdag som i dag. I gæstestolen finder vi Torben Brandt, som har arbejdet med radio, historiefortælling og lydproduktion i over 40 år. Simpson skal tale med ham om lydbilleder og hans arbejde med P1-projektet, “Radiofortællinger”. Og så skal der selvfølgelig også spilles en masse dejlige formiddagstoner, inden kaffen bliver middagskold.
tir 20. november 2018 10:03 22
man 19. november 2018 10:03 15
Dagens program står mere eller mindre i boldens tegn. Simpson har inviteret den tidligere danske fodboldspiller Per Frimann i studiet, som sammen med sin kommentatormakker Carsten Werge, har udgivet en bog om de 100 bedste fodboldspillere. Selvfølgelig skal der tales lidt om bogen, men der skal også bringes spændende fodboldhistorier fra hans karriere på banen.
tor 15. november 2018 10:03 0
Det er torsdag, og formiddagen skal skydes godt i gang. Den prisvindende instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm gæster Simpson. Han er en oldschool hiphop-fan fra Næstved, som har været med til at skabe store danske film som R, Jagten og Krigen. Han har også skrevet manuskript til tv-serien Borgen. Og så har han været en tur i USA for at indgå i tæt samarbejde med instruktørlegenden David Fincher til Netflix-serien Mindhunter.
tor 15. november 2018 10:03 19
Det er torsdag, og formiddagen skal skydes godt i gang. Den prisvindende instruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm gæster Simpson. Han er en oldschool hiphop-fan fra Næstved, som har været med til at skabe store danske film som R, Jagten og Krigen. Han har også skrevet manuskript til tv-serien Borgen. Og så har han været en tur i USA for at indgå i tæt samarbejde med instruktørlegenden David Fincher til Netflix-serien Mindhunter.
ons 14. november 2018 10:03 0
ons 14. november 2018 10:03 24
tir 13. november 2018 10:03 20
Det er omtrent 10 år siden, at guitaristen Hilmer Hassig mistede livet i et trafikuheld på Frederiksberg. Det har fået bandet Ibens til at dedikere et nummer til ham. Henrik Marstal og Carsten Lykke, der udgør to tredjedele af gruppen, gæster Simpson til en snak om den afdøde Loveshop-, Kliché- og Lars H.U.G.-guitarist. Og så bliver der selvfølgelig spillet al den musik, du ikke troede, at du ville elske at høre.
man 12. november 2018 10:03 18
tor 8. november 2018 10:03 19
Inden Simpson går på weekend, skal endnu et friskt formiddagsprogram fyres af. KB Hallen på Frederiksberg i København har huset mange af Danmarks største koncertbegivenheder med artister som Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Beatles og Miles Davis. Den brændte ned i 2011, men er nu snart ved at være klar til at huse koncerter igen efter en grundig renovation. Kommunikationschefen for hallen, Rune Erbs Ledet, er inviteret forbi studiet til en kop kaffe og en snak om koncertstedets musikalske fortid, nutid og fremtid.
ons 7. november 2018 10:03 19
Vi er omgivet af kritik af bankernes handlinger for tiden, og det er ikke helt slut endnu. Simpson har startet pladespilleren, gjort sig klar til en lektion i økonomi og inviteret debatredaktør på magasinet Finans, Magnus Barsøe, i studiet. Han er aktuel med en bog om det, han kalder “gældsindustrien”. Der bliver tjent alt for mange penge på renter, og især de afdragsfrie lån er slemme, mener han.
tir 6. november 2018 10:03 17
Det er tirsdag, og både playlisten og kaffen er brandvarm. Simpson indtager studiet på bedste vis, og gæstestolen besættes af ingen ringere end arkitekten Bjarke Ingels. Han er hjemvendt til Danmark fra New York, har netop modtaget Ridderkorset af selveste dronningen og skal snart være far til sønnen Darwin. Og så er han manden bag verdens største festivaldiscokugle, et kraftværk med en skibakke på toppen og den kommende pandaindhegning i Københavns Zoo. Senere i programmet inviterer Simpson alle kanalens værter ind til offentliggørelsen af en stor P6 BEAT-begivenhed.
man 5. november 2018 10:03 23
tor 1. november 2018 10:03 24
ons 31. oktober 2018 10:03 17
Simpson åbner kaffestuen op til endnu en forrygende formiddag, og i dag er der klima på menuen. Hvor kompliceret er klimaproblemet egentlig? Er det for sent at gøre noget? Og hvad skal vi sige til vores børn i fremtiden? Det forsøger dagens gæst, tegneren og forfatteren Anders Morgenthaler, at give svar på.

Udover at levere striber til over 400 aviser om dagen, har han nemlig også gjort sig bemærket i den offentlige debat som en stor fortaler for aktiv handling på klimaområdet.
tir 30. oktober 2018 10:03 18
Hvis du har set Emil fra Lønneberg, Super Carla eller Alfons Åberg, kender du Thomas Winding - manden med 60- og 70’ernes ikoniske fortællerstemme. Det er 10 år siden han døde, og journalist og forfatter Henrik Palle har skrevet en bog om hans liv, hans familie og hans samtid. Simpson har inviteret forfatteren selv og Thomas Windings søn, musikeren Kasper Winding, i studiet for at komme tættere på, hvem manden med stemmen var.
tor 25. oktober 2018 10:03 22
Mens Simpson vender plader, uddeler dagens gæst historier fra eksklusive modeshows og fester i Ungdomshuset. Der er tale om tv-vært og tilrettelægger, Chris Pedersen, som har fingeren på den store og omskiftelige modepuls. Og så ved han en ting eller to om kunst og kultur.
ons 24. oktober 2018 10:03 23
tir 23. oktober 2018 10:03 23
Hvornår er der tale om misbrug? Hvor langt kan man komme ud? Og hvad skal man gøre? Tidligere socialoverlæge i Københavns Kommune, Peter Ege, har over 40 års erfaring med behandling af stofmisbrugere og har skrevet flere bøger om det. Han har set alt fra stofskader og succeshistorier, og Simpson har inviteret ham i studiet, så han kan give sit blik på en nyhed fra den anden side af Atlanten. Canada har netop lovliggjort cannabis. Men det kan der godt være noget klogt i, mener misbrugseksperten.
man 22. oktober 2018 10:03 20
Det er efterhånden 25 år siden, at Anders Matthesen trådte ind i standupcomedy, og det fejrer han med syv store forestillinger. Men inden det går løs, lader han sig formiddagsafhøre af Mikael Simpson, alt imens han får styr på de sidste showdetaljer og dukker sig for bakterier og hold i ryggen - han skulle jo nødigt blive syg til sin egen premiere. Anders får en ny yndlingssang og har haft en dørmand som trommeslager. Og Simpson giver dig al den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 18. oktober 2018 10:03 26
Simpson varmer pladespilleren og stemmen op til to timers skøn formiddagsradio med hele to gæster. Det hele startede med en invitation på Twitter efter en John Hopkins-koncert i Den Grå Hal. Både Jenny Rossander, bedre kendt som Lydmor, og hendes mor, Anne-Stine, var til koncerten. Det var Simpson også - så hvorfor ikke tale lidt om den? Anne-Stine er inkarneret musikentusiast og tidligere folketingskandidat. Jenny er fascineret af Shanghai og har udgivet et album om byen. Og så gæster hun både Kina, Rumænien og Storbritannien på sin kommende turné.
ons 17. oktober 2018 10:03 19
Søren Bak er gift, bor i Lyngby og arbejder i et pensionsselskab. Heldigvis får han fri engang i mellem, for når han ikke er i civil, går han under navnet “The True Viking”. Skrivebordet og kuglepennen bliver udskiftet med spark, slag og brydning i et stort bur. Han er nemlig professionel MMA-kæmper og letvægtsverdensmester, og i dag er han også gæst hos Simpson for at uddele lidt viden om kampsportsverdenen.
tir 16. oktober 2018 10:03 23
Simpson har fyldt drikkedunken med brandvarm kaffe, snørret støvlerne og varmet op til endnu en forrygende formiddag. Dagens gæst er kommunikationsrådgiver, Kenn Ladegaard Hansen, som gennem sit tidligere virke som professionel fodbolddommer i Superligaen og til EM har fået en masse store oplevelser med i sportstasken. Han har dømt kampe med store fodboldstjerner og facetimet med UEFA’s dommerchef. Og selv om hans playliste siger Robbie Williams, og han ikke er så glad for kampsport, er Simpson stadig fan.
man 15. oktober 2018 10:03 22
Det er efterårsferie for nogen, men ikke for Simpson. Mandagen startes op med bragende solskin og Thomas Skov Gaardsvig som gæst. Han er for nyligt blevet far for anden gang og har været i Californien til lancering af nogle nye iPhones. Og så har hans krop givet ham problemer i en yogatime. Og for at det ikke skal være nok, runder Mikael og Thomas også alt fra sorg og svære familieforhold til jyske dialekter og skægtrimning.
tor 11. oktober 2018 10:03 19
Vi har næsten alle sammen en smartphone. Derfor har vi også shitstorms, fake news og digital afhængighed lige ved hånden, og det kan hurtigt være svært at finde rundt i. Professor i filosofi, Vincent Hendricks, og foredragsholder og digital rådgiver, Camilla Mehlsen, har skrevet en bog, der skal lede os på rette vej. Simpson har startet pladespilleren og inviteret dem indenfor for at blive klogere på, hvordan vi kommer på rette kurs i vores digitale verden.
ons 10. oktober 2018 10:03 24
tir 9. oktober 2018 10:03 21
man 8. oktober 2018 10:03 23
tor 27. september 2018 10:03 23
Det er torsdag! Der skal fyres op for en masse formidabel formiddagsmusik og slubres kulsort kaffe. Med som gæst er Johan Olsen, forsker, radio- og tv-vært og frontmand i Magtens Korridorer. Simpson bliver sendt på en kort, men velfortjent, ferie. Johan Olsen overtager nemlig formiddagsudsendelsen på P6 BEAT i en uge med en ny radioserie, der undersøger, hvad der sker med os, når vi forsvinder langt ind i vores yndlingsmusik.
ons 26. september 2018 10:03 22
tir 25. september 2018 10:03 22
Simpson har slæbt en stor og tung pose plader op i studiet og spist en underlig, lilla yoghurt fra et bæger. Men det afholder ham ikke fra at skyde formiddagen i gang med højt humør. I studiet har han besøg af Kjartan Arngrim fra bandet Folkeklubben. Han er tidligere tennisspiller, men har droppet boldspillets konkurrencementalitet til fordel for musikken. Det har givet Folkeklubben spillejobs i alt fra Mændenes Hjem og medborgerhuse til Danmarks større festivaler.
man 24. september 2018 10:03 16
tor 20. september 2018 10:03 22
Simpson har brygget kaffe, slæbt pladeposen op i studiet og gjort gæsterne klar. Dem er der forresten to af i dagens program. Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha har mødtes hver søndag i et halvt år for at få snakket igennem om tingene. Om alt det gode og alt det dårlige. Om alt det lette og alt det svære. Det er der kommet en samtalebog ud af, som har gjort meget godt for både Abdel og Souad. Selvom de er blevet hjulpet på hver deres måde, er de blevet enige om én ting: det er vigtigt at få talt sammen.
ons 19. september 2018 10:03 23
Formiddagens program er uden gæster. Og så alligevel ikke helt. I studiet får Simpson lydligt besøg af alle de yndlingskunstnere du ikke troede, du havde. Hans praktikant, Mathias Helmuth Bøgild, fortæller om Smashing Pumpkins. Og Tilde Bang-Hansen kigger også forbi til en snak om morgenradio og de nyeste musikfavoritter.
tir 18. september 2018 10:03 23
Simpson har brug for en teknologisk opdatering og har derfor inviteret tv-vært og teknologiorakel, Nikolaj Sonne, i studiet. Han giver en vurdering af Simpsons nye computer. Og så har han tre virtuelle samtalepartnere med i studiet som blandt andet kan spille musik og dæmpe lyset hjemme i stuen.
man 17. september 2018 10:03 22
tor 13. september 2018 10:03 28
tir 11. september 2018 10:03 24
Hvordan siger man egentlig “jeg elsker dig” på græsk? Dagens gæst, Thomas Hartmann, har op til fire bud på det spørgsmål. Han skal snart turnere med et standupshow om kærlighed og har derfor researchet en hel del. Og så har han en særlig forkærlighed til comedy, der opleves live.

Simpson gæstes også af Rune fra Musiktjenesten, og praktikant-Mathias går i køkkenet for at rive æbler.
man 10. september 2018 10:03 21
tor 6. september 2018 10:03 22
ons 5. september 2018 10:03 23
En duft af varm skipperkaffe, støvede plader og nostalgi breder sig i studiet når Simpson inviterer hele Danmarks folkelige syrerockgudfar, Uffe “Guf” Lorentzen, indenfor. Uffe er af den gamle skole - han ejer hverken fjernsyn, radio eller streaminglicenser. Til gengæld er han stor fan af nærvær og menneskelig kontakt. Og så er han en hovedårsag til, at Simpson stadig er på Twitter.
tir 4. september 2018 10:03 19
man 3. september 2018 10:03 22
tor 30. august 2018 10:03 26
Lillefredagens næsten gæstefri formiddag køres i stilling i behageligt tempo med Simpson ved rattet. Han spiller alle de numre, som du aldrig troede, du skulle høre. Og så får han besøg af Niels Fez Pedersen til en snak om det københavnske musikmiljøs store kanoner.
ons 29. august 2018 10:03 23
Lindy Lillelund har været udsendt i verdens brændpunkter som sygeplejerske for Røde Kors, og han har ofte truffet svære valg om liv og død. Det har han skrevet en bog om. Simpson får historier fra både Sudan, Somalia og Holstebro. Og så får pladespilleren som altid en kærlig karusseltur.
tir 28. august 2018 10:03 19
Dagens gæst er Torben Steno der, udover at være politisk radiovært, også spiller elastikorgel i et jazzet viseorkester. Han har både lavet musik på tysk, yiddish og dansk og har sin nyeste plade med som, sammen med mange andre album, får en tur på Simpsons pladespiller.
man 27. august 2018 10:03 21
Simpson får besøg af den amagerkanske roman- og manuskriptforfatter Morten Pape.

Udover at være inkarneret hiphop-fan har han netop udgivet sin anden barske roman om livet på Amager. Den handler om drabet på et 16-årigt avisbud, men selv om den er fiktiv, tager den udgangspunkt i en sand historie fra Mortens eget liv.
tor 23. august 2018 10:03 20
ons 22. august 2018 10:03 18
tir 21. august 2018 10:03 24
Udover et velkendt besøg fra Simpsons solide pladesamling gæstes dagens program også af bioetikeren Mickey Gjerris. Er det den enkeltes ansvar at passe på klimaet? Mickey har blandt andet søgt ly i et kloster for at arbejde på sin kommende bog og komme tættere på svaret. Og så er han, ifølge sine børn, en vaskeægte vege-nar.
man 20. august 2018 10:03 18
Simpson får besøg af radiovært Esben Bjerre Hansen. Esben har siden sit sidste besøg blandt andet klatret rundt i 300 meters højde i Kina, lavet podcast om FN17s verdensmål og gæstet Roskilde Festival. I dagens program får Simpson svar på spørgsmål om alt fra Danmarks kommende valgkamp til den nyeste kontroversielle #MeToo-skandale.
tor 16. august 2018 10:03 24
Udover en stor stak plader har Simpson også sin tidligere praktikant, Malte Weis, i studiet.

Malte har en tumor i hjernen. Trods en mislykket operation holder han stadig fanen højt, og hans inspirerende gåpåmod imponerer virkelig Simpson.
ons 15. august 2018 10:03 25
Simpson har besøg af musikjournalisten Niels Fez Pedersen, der i øjeblikket er aktuel med podcasten P6 Beat City.

Imellem velvalgte musiknumre vender de to musikentusiaster en lang række spørgsmål:

Er vi på vej ind i en revival af 00’er musik? Hvordan opfører man sig egentlig på Copenhell? Og kan en helikopter være et godt stykke bandmerchandise?
tir 14. august 2018 10:03 26
Da gæsterne først begynder at indtage studiet i morgen, ruller tirsdagen fremad i et behageligt formiddagstempo.

Simpson støver pladesamlingen af, varmer mikrofonen op og sørger for at alt spiller i studiet.
man 13. august 2018 10:03 19
Ferien og hedebølgen er vel overstået, og Simpson er tilbage i studiet. Unknown Mortal Orchestra giver koncert i Vega til november. Mathias, programmets nye praktikant, gæster dagens program til en snak om festivaler, elektropionerer og vrøvleri i radioen.
tor 28. juni 2018 10:03 25
ons 27. juni 2018 10:03 20
Musiker og oversætter, Kenneth Thordal, er i studiet med sin aktuelle single ‘Vi slår døden lidt ihjel’. Singlen omhandler Thordals datter som han mistede til en hjernesvulst. Sammen med Simpson får han en snak med Simpson om sorgbearbejdelse og så fortæller han, hvordan det er at være sengeliggende i godt en måned efter at have fået nikket en skalle af sin svigermor.
tir 26. juni 2018 10:03 23
man 25. juni 2018 10:03 19
tor 21. juni 2018 10:03 22
Esben Bjerre, radio- og podcastvært, opdaterer Simpson på nyhederne. Esben Bjerre har mange projekter at holde oven vande, bl.a. skal han til Kina for at optage anden halvdel af et program med Peter Falktoft, der udkommer til august, og så laver han podcast for børnefonden om FN’s 17 verdensmål. Simpson og Bjerre taler om Rasmus Jarlov som ny Erhvervsminister, og så tipper de lytteren om, hvordan man kan finde ud af, hvad ens nabo tjener.
ons 20. juni 2018 10:03 24
Mads Ananda Lodahl, forfatter og foredragsholder, er på besøg ved Simpson. Efter 15 års erfaring med køn og seksualitet, minoriteter, diskrimination og mangfoldighed, tager han en snak med Simpson om sin nye bog, “Upassende opførsel”, om maskulinitet og om at være hadet for sin seksualitet.
tir 19. juni 2018 10:03 25
man 18. juni 2018 10:03 20
tor 14. juni 2018 10:03 22
ons 13. juni 2018 10:03 19
tir 12. juni 2018 10:03 22
man 11. juni 2018 10:03 21
tor 7. juni 2018 10:03 21
ons 6. juni 2018 10:03 23
tir 5. juni 2018 10:03 22
man 4. juni 2018 10:03 24
tor 31. maj 2018 10:03 25
ons 30. maj 2018 10:03 29
tir 29. maj 2018 10:03 23
Henrik Marstal, forfatter, musiker, lektor og folketingskandidat for alternativet, er gæst ved formiddagen. Simpson taler med Henrik om feminisme, om at definere det at være en “rigtig” mand, og så fortæller Henrik om, hvorfor det er så vigtigt at fastholde en diskussion, til trods for at man kan blive efterladt med vrede meninger og verbale tæsk.
man 28. maj 2018 10:03 23
Niels Fez, musikjournalist, er forbi Formiddag med Simpson. Fez fortæller Simpson om sin nye podcastserie, “Oprør på P5”; et program der 50 år efter 1968 fortæller om lyden af oprør, hippier, frihed og kampen for lige rettigheder. De taler om samfundsændrende musik og om Jorge Ben, som tilsyneladende har lavet et helt album dedikeret til Fodbold.
tor 24. maj 2018 10:03 22
ons 23. maj 2018 10:03 28
tir 22. maj 2018 10:03 23
tor 17. maj 2018 10:03 22
I torsdagens formiddag står George Mikael Simpson klar med sprød ny musik fra bl.a. Arctic Monkeys. Desuden bliver der præsenteret Mark Kozeleks nye album, hvor nummeret “Sublime” særligt har fundet vejen ind til Simpsons hjerte - mon ikke det også finder vejen til lytterens?
ons 16. maj 2018 10:03 21
tir 15. maj 2018 10:03 25
man 14. maj 2018 10:03 23
ons 9. maj 2018 10:03 23
tir 8. maj 2018 10:03 20
man 7. maj 2018 10:03 26
Formiddagen med Simpson varmer op til SPOT Festival, som er lige rundt om hjørnet. Derfor er Signe Gram, SoMe-ansvarlig for P6 BEAT, inde og tale med Simpson om gode råd til de bands, der skal spille til festivalen. Signe fortæller bl.a., hvordan Carpark North fik brudt afstanden fra publikum og band med popcorn.
tor 3. maj 2018 10:03 24
Tv-vært og modeekspert, Chris Pedersen, fortæller Simpson om sin nye tv-serie, der sendes første gang d. 10. maj og om sin nuværende beskæftigelse, som indebærer sammenkoblingen mellem smykker og folks erindringer. De taler om musik brugt i serier og om fællesskabet hos de forskellige generationer. To mænd med skarpe briller - sikke en skarp formiddag.
ons 2. maj 2018 10:03 24
Manden med de smukke øjne, Kristoffer Munck Hansen - manden bag Mellemblond, gæster formiddagen. Mellemblond er aktuel med et nyt album: “Guldlokzonen”, der udkommer på fredag. Det, og meget mere, taler Simpson og Kristoffer om.
tir 1. maj 2018 10:03 26
Formiddagens program med Mr. George Mikael Simpson er uden gæst. MEN - Det er også den 1. maj - arbejdernes kampdag! Derfor kan den kære lytter roligt få fyret en konge af, mens Simpson præsenterer alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 30. april 2018 10:03 0
Musikkomponist, Frans Bak, er formiddagens gæst. Han fortæller om sin nye plade “Sort Symfoni”, der blev indspillet dagen inden 9/11 og udgivet godt 16 år efter. Frans Bak har i godt 30 år komponeret musikken til bl.a. “Forbrydelsen” og Netflix’ “Lilyhammer”. Simpson og Frans Bak taler derfor om, hvordan filmmusik adskiller sig fra normal musik og videre om testtryk af vinyler.
tor 26. april 2018 10:03 19
ons 25. april 2018 10:03 23
Skuespilleren Jakob Cedergren fortæller om filmen ‘Den Skyldige’, der har premiere med ham i hovedrollen d. 14. juni. Mikael og Jakob taler om en fælles Thailandstur, om fodbold og om dengang Jakob for første gang spillede skuespil - i gymnasiets musical om Den Franske Revolution, i rollen som lederen Robespierre.
tir 24. april 2018 10:03 22
Forsanger for Love Shop, sangskriver og Liverpoolfan, Jens Unmack, er gæst i Formiddag med Simpson. Med en vigtig kamp (Liverpool - Roma) i aften, så falder snakken uundgåeligt på fodbold. De taler om, hvordan fodboldkampe kan bruges meditativt, om Viborg Stadion, Depeche Mode og Morrissey’s udvikling til det ekstreme.
man 23. april 2018 10:03 26
tor 19. april 2018 10:03 21
Simpson har kagemand og hypnotisør, Tobias Hamann, i studiet på en solrig torsdag formiddag. Han fortæller om hypnose, at bage med rådne æg og om en cykeltur til Tyrkiet. Hamann fortæller om hypnosens kraft, der kan få de blinde til at se - bogstaveligt talt.
ons 18. april 2018 10:03 25
tir 17. april 2018 10:03 24
Line Knutzon er Simpsons gæst denne tirsdag formiddag. De taler om ‘Camille Clouds brevkasse’ - Line Knutzons seneste bedrift. Simpson forsøger at blive klogere på, hvem Camille Cloud er, hvortil Line Knutzon står klar med svar. Det bliver en rigtig hyggelig formiddag med Simpson ved roret med hænderne fyldt med plader og skipperkaffe.
tor 12. april 2018 10:03 21
ons 11. april 2018 10:03 18
Dagens gæst er forfatter, journalist og redaktør Morten Frich. Simpson har læst Kronvidnet, skrevet af selv samme gæst, hvilket leder til historier om vidnebeskyttelsen af Kasper Vetter og om russisk mafia. Kronvidnet er i øvrigt den mest stjålne bog ifølge informationen og bliver læst højt for ordblinde indsatte.

Farrock er også et smut forbi for at fortælle om deres aktuelle show og om de eftertragtede gratis saltstænger.
tir 10. april 2018 10:03 19
Jørgen Leth gæster formiddagen med Simpson. Han er netop vendt hjem fra Frankrig, hvor han kommenterede Paris-Roubaix. Leth og Simpson drømmer sig væk til solrige dage i Miami, hvor de i sin tid optog radioudsendelser. Derudover taler de om den polske jazzplade ‘Jørgen Leth Quintet’, om gårsdagens koncert og om Leths nye filmprojekt ‘I Walk’.
man 9. april 2018 10:03 21
Lasse Lavrsen, forfatter, journalist og stiftende redaktør for Føljeton, gæster formiddagen. Han fortæller om sin bog “Rotter og Skilsmisse”, en bog der handler om Lavrsens egen skilsmisse. Dertil får han en snak med Simpson om “Kursus i Fælles Forældreansvar”, slaget om Stalingrad og James Rodwells bog om rotter.
tor 5. april 2018 10:03 22
Torsdagens gæst er MMA fighter Nicolas ‘Sharpshooter’ Dalby, der skal kæmpe i Göteborg d. 28. april mod en stadig uvis modstander. Han fortæller Simpson om sin karriere, om fighters der prikker deres modstander i øjnene, og om sin kærlighed til Velvet Volume og Suspekt.
ons 4. april 2018 10:03 21
tir 3. april 2018 10:03 22
Simpson er tilbage fra sin Thailandstur! På en lækker tirsdag formiddag gæster Farrock, Casper Bach Hegstrup og Frank Ziyanak, der i næste uge skal ud op optræde med deres show i København og Århus. De diskuterer bl.a., hvor mange briller man kan tillade sig at eje, når man kun har ét hoved. Til showet vil der i øvrigt være disket op med en masse saltstænger - en snack som Farrock tilsyneladende holder meget af.
tor 15. marts 2018 10:03 21
Simpson har hele to gæster i studiet i dag. Radioværterne, satirikerne og Partners in Crime, Rasmus Bruun og Frederik Cilius. De fortæller om deres højaktuelle forestilling, “Det Skide Show” samt om deres satiriske dokumentar “Sankt Bernhard syndikatet”, der netop er udvalgt til Tribeca Film Festival. Sammen med Simpson taler de om indicier mod Peter Madsen, Rasmus Bruuns had til bagels som koncept og om Simpsons ukendte musikkarriere i Kina.

Anders Bøtter er også et smut forbi og fortælle om den nye P6 BEAT elsker - P6 BEAT elsker Jack White.
ons 14. marts 2018 10:03 18
Musiker og revisor, Peter Ingemann (Peter Pengemand), er i formiddagsstudiet med Simpson. Han fortæller om sin kærlighed til Jazz, om at fortolke og skabe musik og om sit samarbejde med Niels Skousen og Kim Larsen. Imens han har skabt sig selv et navn i musikbranchen, så læste han samtidig til revisor, hvor han nu er bedre kendt som rockmusikkens revisor.

Casper Bach Hegstrup er også inde og fortælle om den kære KarriereKanon, hvor der netop er blevet udvalgt 12 navne blandt 1500 indsendte numre.
tir 13. marts 2018 10:03 24
Mads Mikkelsen, programlægger for CPH:DOX, gæster tirsdagens udgave af Formiddag med Simpson. Han fortæller Simpson om programmet for dette års CPH:DOX (15.-25. marts), hvor bl.a. The XX er gæstekuratorer for filmprogrammet “I See You”. Andre velkendte navne i programmet er Grace Jones, M.I.A. og The Minds of 99 - et program spækket med film, overraskelser og debatter.
man 12. marts 2018 10:03 26
Mandag formiddag med Simpson er gæstfri. Det bliver dog stadig monster hyggeligt, da Simpson står klar med nøje udvalgt musik til den kære lytter. Kun det bedste til den formiddagsfriske lytter!
tor 8. marts 2018 10:03 25
Mikael Simpson for besøg af medstifter af ’ Synslinjen’, Michael Lind. En stor Depeche Mode fan, der mistede synet over en nat grundet nethindeløsning. Michael Lind fortæller Simpson, hvordan det særligt har påvirket forholdet til sine børn, og hvordan man kan være styrmand som blind.
ons 7. marts 2018 10:03 21
tir 6. marts 2018 10:03 20
man 5. marts 2018 10:03 25
ons 28. februar 2018 10:03 23
Mikael har besøg af CEO, producer og 80’ernes hotte bookingmanager Mette Hoffmann Meyer. Hun har været i dokumentarbranchen i godt 30 år. Hun fortæller, hvordan udbredelsen af dokumentarer kan skabe ytringsfrihed og nedbryde censur. Hun har også en historie eller to fra ‘back in the days’, hvor de grønne koncerter blev til. Farrock kigger forbi i 2. time med en sang til Simpson.
tir 27. februar 2018 10:03 26
Tirsdagens Formiddag med Simpson byder på store nyheder om aktuelle koncerter og det fulde program for NorthSide 2018.

Rune Hedegaard kigger forbi og fortæller til sin egen skræk og rædsel om sin egen undfangelse, der fandt sted d. 8. januar 1982 i frysende -31,2°.
man 26. februar 2018 10:03 22
Der er dobbelt op på gæster i dag ved formiddagen. Thomas Skov og Geo gæster studiet, hvor de taler om deres aktuelle show “Hva’ så nu?”. Et show hvor Thomas Skov træder i karakter som psykolog overfor Geo. I studiet bliver der talt om fædre, elendigheder, succes samt Thomas’ podcast “Far, der er noget vi skal tale om”.
tor 22. februar 2018 10:03 19
Formiddag med Simpson har besøg af seje Ayse Dudu Tepe - Radiovært, skribent for Weekendavisen og størst af alt stifter af Kærestesorggruppen. Hun fortæller om kærestesorgsgruppens succes med udbredelse til Oslo, om hendes kærlighed til Istanbul og om et barometer, som lytteren kan bruge til at finde ud af, hvilket land man passer perfekt i, ud fra det man spiser.
ons 21. februar 2018 10:03 21
tir 20. februar 2018 10:03 15
man 19. februar 2018 10:03 24
tor 15. februar 2018 10:03 19
tir 13. februar 2018 10:03 24
man 12. februar 2018 10:03 22
Første dag i vinterferien byder Mikael Simpson sine to sønner Hugo & Julian i studiet, hvor der bliver talt om yndlingsmusik og ferie. Julian fortæller om sit band “Elsk”, hvor han spiller bas. Praktikanten Maiken er inde og tale med Simpson om VETO og deres koncert, der blev afholdt i Koncerthuset i Lørdags. Nåede du ikke med til den? Så frygt ej, den er stadig at finde som liveudsendelse på DR.
tor 8. februar 2018 10:03 24
Mikael Simpson står med en standhaftig skipperkaffe og er klar til at modtage dagens gæst komiker & tv-vært Jan Gintberg. Gintberg fortæller om at optræde på engelsk i sit pilotafsnit af “Gintberg på kanten” i Australien. Han er ude med et nyt show, “Gintberg Reder Verden”, der kommer til at give danskheden, og ham selv, et rap over nallerne.
ons 7. februar 2018 10:03 23
Onsdagens udgave af Formiddag med Simpson er gæstefri… Og dog - der bliver talt med ornitologen Vicky Knudsen, som fortæller om en dansk sule, der har forelsket sig i en elstander.

Desuden kommer Frank & Casper fra Farrock forbi og får sig en sludder, der udvikler sig til en meget hurtig gæt-en-sang.

Simpson sidder som altid klar med en stor stak plader til lytteren.
tir 6. februar 2018 10:03 21
I studiet har Mikael Simpson fået besøg af skuespilleren Martin Buch. Han fortæller om Rytteriets kommende forestilling, der har premiere d. 24. marts i Tivolis Glassal. Dette er Rytteriets 3. show, hvor publikum vil komme til at se karakterer som Else, Erik og Stripper Jens folde sig ud på scenen. Martin Buch taler bl.a. om sin imitation af en storsvedende og hoppende Peter A.G.

Som loyal Lyngby Boldklubfan er Martin Buch iført fodboldtrøjen, hvor han fortæller om sin frygt for en nedrykning i division.
man 5. februar 2018 10:03 24
Direktøren for Frost Festival, Mikael Pass, gæster studiet i dag. Festivalen afholdes for 8. gang, hvor Pass fortæller om de mange fede bands, der gæster festivalen. B.la. kommer Detekt, som spiller hjerterytmer fra albummet Kardio.
tor 1. februar 2018 10:03 21
Dagens gæst er dramatiker, instruktør og forfatter Kristian Husted. Kristian tog i oktober 2015 til den græske ø Lesbos. Under dække af at være en iransk forfatter ved navn Vahid Evazi stillede han sig i kø sammen med tusindvis af andre mennesker, der ville registreres som flygtninge i Europa. Det blev starten på en lang rejse op igennem Europa, hvor han oplevede det at være flugt på egen krop. Vahid, eller Kristian, har nedfældet hele historien på skrift, som nu er blevet til bogen ‘Vahid’. I den forbindelse fortæller Kristian om sin spændende, men farefulde rejse.
ons 31. januar 2018 10:03 18
Skuespiller, instruktør og selvudnævnt “skaber”, Magnus Millang, er dagens gæst. Han fortæller om alt fra, hvordan han rent praktisk arbejder, når han laver sine komedieformater til sommerhuse og arrogante ejendomsmæglere. Og så er han desuden en kæmpe stor heavy metal-fan med egen metal-uniform hjemme i klædeskabet.
tir 30. januar 2018 10:03 22
Nødhjælpsarbejder og stifter af nødhjælpsorganisationen Din Nødhjælp, Anja Ringgren Lovén, er dagens gæst hos Mikael Simpson. Siden 2012 har Anja arbejdet med at redde børn, som anklages for at være hekse i Nigeria. Hun fortæller om de grufuldheder, som de heksedømte børn udsættes for, og om sine udfordringer med at give oplysning og yde hjælp som hvid i et overtroisk, afrikansk land. Men hun fortæller også om børnehjemmet, skolen og børnehospitalet, som hun har været med til at få stablet på benene til de udstødte heksebørn.
man 29. januar 2018 10:03 23
Det er en regnfuld mandag formiddag. Men det gør bestemt ikke noget, for så har du jo en god undskyldning for at blive inden døre og lytte til Formiddag med Simpson. Mikael spiller lidt nyt fra både Nils Frahm og Mellemblond. Vi ringer op til vores hus-ornitolog, Vicky Knudsen, der er på vej til Jylland med sin far for at kigge på både en måge og en and. Og så kommer den nye praktikant, Maiken, i studiet. Til alles overraskelse stammer hun, ligesom Mikael Simpson, også fra Danmarks Las Vegas, Holstebro.
tor 25. januar 2018 10:03 18
I dagens program disker Mikael Simpson op med ikke bare én, men hele to smækre gæster. Tidligere guitarist i Mew og nuværende frontmand i bandet Turbolens, Bo Rune Madsen, kigger ind i sendeburet og fortæller om tiden med Mew og selvfølgelig også om projektet Turbolens, der ikke bare er et band, men også en form for sociologisk, kreativt projekt. Og så kommer den tidligere tv-vært, speaker og radiovært Vigga Svensson i studiet og får en nostalgisk snak med Simpson om ‘Det Elektriske Barometer’ som Vigga var vært på i 1990’erne, og som på søndag mindes og hyldes på spillestedet VEGA i København.
ons 24. januar 2018 10:03 26
Beklageligvis møder dagens gæst ikke op. Men det gør ikke noget. For i stedet kompenserer Mikael Simpson med en masse ekstra lækker musik, som du ikke anede, at du gik og havde lyst til at høre på en grå, vinterlig onsdag formiddag. Evenflow!
tir 23. januar 2018 10:03 21
man 22. januar 2018 10:03 21
Veto er gæster på hele P6 BEAT denne mandag, ikke mindst i Formiddag med Simpson. Her afhører Mikael dem om, hvordan det musikalske landskab har ændret sig, siden vi sidst hørte fra Veto. Om hvordan man udvikler sig som band, men også om det at alle bandets medlemmer er blevet fædre.
tor 18. januar 2018 10:03 25
Mikael Simpson giver dig de seneste, dugfriske musiknyheder og deler ud fra sin musikalske anekdote-bank. Dagens gæst har udskudt sit besøg, men det går nok - for i stedet får du en masse dejlig fuldfed indiemusik til at smøre din torsdag med.
ons 17. januar 2018 10:03 21
Journalist og tv-vært Kristoffer Eriksen er dagens gæst i studiet hos Mikael Simpson. Sammen med Camilla Stampe er Kristoffer ny vært på den relancerede udgave af faktatjek-programmet ‘Detektor’, som sendes på DR2. Han fortæller om det nye job og de udfordringer, der er forbundet med at lave konfronterende journalistik på tv frem for radio. Det bliver dog også til en snak om det at bo i hus på stolper og fænomenet at “peacocke”.
tir 16. januar 2018 10:03 24
Martin Johannes Larsen, bedre kendt som Magic Martin fra DR3, er gæst i studiet. Til dagligt arbejder Martin på den afdeling i DR, der hedder DR Ung Digital, hvor han primært laver satirisk indhold til de sociale medier. Han fortæller om, hvordan han endte på DR efter at have læst spansk på universitetet og om, hvordan man håndterer at være sjov foran kameraet, hvis man har en dårlig dag. Og så er han netop hjemvendt fra en rejse til Island, hvor han har spist masser af dåseleverpostej bagi en firehjulstrækker.
man 15. januar 2018 10:03 26
I lørdags blev DR Koncerthuset rocket godt og grundigt igennem, da P6 BEAT rocker Koncerthuset løb af stablen for sjette gang. Mikael Simpson, der sammen med Rune Hedeman var vært til arrangementet, mindes nogle af de højdepunkter, der var i løbet af aftenen. Og så bringer han desuden de seneste og skønneste musiknyheder.
tor 11. januar 2018 10:03 23
Denne torsdags udgave af Formiddag med Simpson er der ingen gæster. Til gengæld er Mikael Simpson i kæmpe gavehumør. Derfor deler han en masse vinyler ud til en masse glade lyttere. Og så spiller han, som altid, en masse dejlig musik.
ons 10. januar 2018 10:03 25
Det er en grå og regnfuld onsdag. Og dagens gæst har desværre aflyst. Men så er det jo godt, at Simpson har pakket muleposen med en stor stak lækre plader, som får bassen i din radio til at pumpe og venstre fod til at vippe i 4/4-dele. Desuden ringer vi op til vores hus-ornitolog, Vicky Knudsen, der som altid bidrager til at skabe lys i indie-mørket.
tir 9. januar 2018 10:03 24
Filminstruktør Kaspar Munk er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Kaspar er det, der hedder konceptuerende instruktør på DR-dramaserien ‘Herrens Veje’. Men han har netop også afsluttet klipningen af sin kommende fantasy-familiefilm ‘Vildheks’, som han fortæller lidt om. Derudover bliver det til spændende samtaler om, hvordan tv-serier har fået stadig større betydning og værdi i film- og tv-branchen, hvordan kunstneriske produkter ændrer sig i tilblivelsesprocessen og om, hvordan man bruger sig selv og sit eget liv i kunsten.
man 8. januar 2018 10:03 22
I ugens første udgave af Formiddag med Simpson går Mikael Simpson retssagen mellem Lana Del Rey og Radiohead om plagiat, der blev bekræftet i weekenden, efter i sømmende. Den tidligere praktikant Malte Weis kommer også forbi og fortæller om sin tumor i hjernen, der heldigvis ikke er vokset siden sidste gang, han kiggede ind i sendeburet hos Simpson. Derudover er der dømt fuld valuta for licensen med al den gode musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre en mandag formiddag.
tor 4. januar 2018 10:03 21
Formiddag med Simpsons yndlings-teolog og -bioetiker Mickey Gjerris er gæst i dagens program. Her bliver der talt om alt fra det sociale medie Twitter til den smeltende is i Arktis. Og selv om det sommetider kan virke som om at verden er af lave, så er der alligevel håb forude.
ons 3. januar 2018 10:03 20
tir 2. januar 2018 10:03 17
tor 21. december 2017 10:03 21
ons 20. december 2017 10:03 24
tir 19. december 2017 10:03 23
man 18. december 2017 10:03 18
tor 14. december 2017 10:03 24
Radio- og tv-vært Mads Steffensen er gæst i studiet. Mads har netop modtaget den prestigefyldte radiopris, Krygerprisen, for sin “store indsats for radiomediet”. I den forbindelse fortæller han om sit succesfulde program Mads og Monopolet.
ons 13. december 2017 10:03 20
tir 12. december 2017 10:03 26
man 11. december 2017 10:03 18
tor 7. december 2017 10:03 26
ons 6. december 2017 10:03 26
tir 5. december 2017 10:03 27
man 4. december 2017 10:03 25
tor 30. november 2017 10:03 23
Journalist og vært på TV Avisen, Erkan Özden, er torsdagens gæst i Formiddag med Simpson. Erkan fortæller om sit tidligere virke som USA-korrespondent og reporter fra verdens brændpunkter. Og så fortæller han også om sin pamflet og sit netop afsluttede projekt om fake news i forbindelse med DR-initiativet ‘I Sandhedens Tjeneste’. Vi ringer også til Vicky Knudsen, programmets hus-ornitolog. Vicky fortæller om, hvordan hun netop har pyntet sine udstoppede fugle op til jul i det lille hjem. Vi spiller også ugens elektroniske nummer, der er Primal Screams ‘Higher Than the Sun’. Og så kommer praktikant Kasper Christensen forbi studiet. Det er hans sidste dag, og derfor giver han Mikael et par afskedsgaver.
ons 29. november 2017 10:03 25
Journalist Amalie Langballe er gæst i studiet i forbindelse med dagens tema, sorg. Amalie mistede sin mor for 1 ½ år siden til kræft, og hun fortæller om, hvordan hendes sorg er konstant og ikke kan forløses. Vi læser nogle sms’er op fra lytterne, som bidrager med råd til dagens tema. Og så forsøger Mikael Simpson at lette stemningen med en masse god musik. Blandt andet med nummeret ‘Higher Than the Sun’ med Primal Scream, der er ugens elektroniske værk i Formiddag med Simpson.
tir 28. november 2017 10:03 20
Journalist og radiovært Niels Fez Pedersen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Niels er vært på programmet P6 Beat City og han fortæller om baggrunden for sit program, om spændende musikalske byer og om sin egen interesse for musik.
man 27. november 2017 10:03 28
Det er gæstfri mandag. Men det hindrer os ikke i at ringe op til Formiddag med Simpsons hus-ornitolog, Vicky Knudsen. Vicky beretter om den vilde sejltur, som hun netop er hjemvendt fra efter en weekend på Bornholm. Her har hun blandt andet set på fuglearten Korsnæb. Hun kan også fortælle om en utrolig dum, svensk stork, som netop er blevet hentet af en gruppe svenskere, fordi den ikke kunne finde ud af at flyve hjem.
tor 23. november 2017 10:03 25
I dag er der ingen gæster på programmet. Til gengæld tager vi forskud på julen og forærer en masse lækre vinyler ud til lytterne. En ren gavefest!
ons 22. november 2017 10:03 21
Denne onsdag formiddag er Den Danske Ordbogs redaktør Jonas Jensen gæst i studiet hos Mikael Simpson. Ordbogen har netop optaget 1.445 nye ord, og Mikael spørger Jonas ind til, hvad ord som ‘pussyhat’, ‘midikjole’ og ‘lilleslem’ betyder. Og så ringer vi desuden til vores hus-ornitolog Vicky Knudsen.
tir 21. november 2017 10:03 24
Sportsjournalist Andreas Kraul er gæst i studiet til en snak om det kommende VM, som det danske landshold netop har kvalificeret sig til. Der bliver også plads til at diskutere Rusland som værter for verdensmesterskabernes afvikling. Om kummerlige hotelophold som sportsjournalister fra tid til anden må leve med og om festaben Nicklas Bendtner.
man 20. november 2017 10:03 1
Vi trodser reglen om gæstfri mandag og inviterer vejrvært, pilot og player Morten Lynge i studiet. Når Morten ikke lige står i et tørt jakkesæt og præsenterer vejrudsigten, sidder han som regel i cockpittet i en flyvemaskine og bringer feriegæster til deres rejsedestinationer. Han fortæller i den forbindelse blandt andet om sin seneste flyvetur til Fuerteventura - en af De Kanariske Øer.
tor 16. november 2017 10:03 25
Tidligere praktikant på Formiddag med Simpson, Malte Weis a.k.a. Miami Vice, er gæst i studiet. Malte har en tumor i hjernen, som for nyligt er vokset. I den forbindelse fortæller han om, hvordan håndterer og bearbejder det. Der bliver imidlertid også plads til lidt positiv energi, når Mikael og Malte giver hver deres bud på hvilken kunstner, der skal indspille den nye officielle landsholdshymne, når det danske landshold drager til VM.
ons 15. november 2017 10:03 21
Debattør, aktivist og forfatter Lisbeth Zornig Andersen er gæst i studiet. Mikael Simpson afhører hende om børneopdragelse, om at være mønsterbryder og om at lytte til folks problemer hver dag.

Simpson spiller desuden en masse skøn musik. Blandt andet Joakim og Akweteys cover af William Onyeabor-nummeret ‘Good Name’, der er denne uges elektroniske track.
tir 14. november 2017 10:03 25
Thure Lindhardt er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Der er dømt ren afslappet stemning for alle pengene, når Thure og Mikael Simpson taler om Leonard Cohens musik, bump på karrierevejen, kunstneriske momenter og crew-jakker.
man 13. november 2017 10:03 25
tor 9. november 2017 10:03 22
Musiker, podcast- og tv-vært Søren Rasted er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Søren fortæller om sit værtskab på tv-programmet ‘Vidunderbørn’, der kører over skærmen hver lørdag aften på DR1. Han fortæller om dengang han mødte Bill Clinton på en ferie, og så selvfølgelig også om, hvordan det står til med Aqua anno 2017.
ons 8. november 2017 10:03 22
Komiker Charter McCloskey er gæst hos Mikael Simpson i studiet. Charter er kendt for sine roller som Fjeder, Jacob Ditzel og Tonni Bonde i sketchshowet ‘Turbomodul’. Men ud over at tale om komik kommer Mikael og Charter også ind på emner som nervøsitet, Thy, Irland, og det at miste sin far som ganske ung.
tir 7. november 2017 10:03 20
Kunstner og frontmand i Kashmir, Kasper Eistrup, er gæst i studiet. Kasper fortæller om sin seneste kunstudstilling ‘Diamonds to Dust’ og om springet fra musikkens til kunstens verden. Lytterne sender spørgsmål til Kasper, og han svarer blandt andet på, hvad kunsten kan som musikken ikke kan - og omvendt. Og så kommer han heller ikke uden om at svare på mulighederne for, at Kashmir kan blive gendannet.
man 6. november 2017 10:03 29
Vanen tro er det gæstfri mandag. Og dog. Mikael Simpson ringer nemlig op til naturformidler og ornitolog Vicky Knudsen. Vicky er ude og kigge på fugle, og Mikael vender den aktuelle fuglesituation med hende.
tor 2. november 2017 10:03 22
Journalist og forfatter Peer Kaae er gæst i studiet hos Mikael Simpson. Peer har i den seneste periode af sin forfatterkarriere beskæftiget sig med uopklarede mord. I den forbindelse har han udgivet bogen ‘Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej’ og senest ‘Maries morder’. Peer fortæller om sin fascination af de uopklarede mord, og hvordan gerninger som mord kan få stor indflydelse og betydning langt frem i tiden.
ons 1. november 2017 10:03 23
Forfatter og journalist Janus Køster-Rasmussen er gæst i studiet. Janus har sammen med Camilla Stockmann skrevet bogen ‘Bullshit’ om rockergruppen fra Vestamager med samme navn. Han fortæller om de vanskeligheder, de havde i forbindelse med tilblivelsen af bogen. Eksempelvis hvor vanskeligt det kan være at infiltrere et rockermiljø uden en kasse øl.
tir 31. oktober 2017 10:03 25
Radiovært og psykoterapeut fra ‘Tværs’ på P3, Sara Bovin, er gæst i studiet i Formiddag med Simpson. Hun fortæller blandt andet om det såkaldte ‘præstationssamfund’, som hun mener nutidens unge lider under. De unge skal være hurtigere færdige med deres uddannelser, de skal se godt ud, og de skal være de bedste til alting.

Og så introducerer Mikael Simpson ugens elektroniske nummer, der er ‘The Sky Was Pink - Holden Remix’ med Nathan Fake.
man 30. oktober 2017 10:03 30
Det er Spil Dansk Dag på P6 BEAT, og i den anledning dedikerer Mikael Simpson programmet til en hulens masse skøn dansk musik. Ikke så mange dikkedarer - bare gode danske toner, der giver dig lyst til at fyre en konge af hjemme i dagligstuen.
tor 26. oktober 2017 10:03 25
Mikael Simpson offentliggør de første ti navne til næste års Roskilde Festival. Derefter er skuespillerinde Signe Egholm Olsen gæst i studiet. Hun fortæller om dengang, hun blev castet af Sean Penn til filmen ‘Into the Wild’. Hun fortæller også om DR Drama-podcasten ‘Tryk Play For Mord’, som hun er aktuel med i øjeblikket. I podcasten spiller hun hovedrollen som journalistpraktikanten Esther Sognklø, der laver en reportage om mordet på pigen Simone Ventrigada i Aarhus.
ons 25. oktober 2017 10:03 23
Dokumentarfilminstruktør Phie Ambo er gæst i Formiddag med Simpson. Hun fortæller om sin nye dokumentarfilm ‘…Når du kigger væk’, der undersøger det metafysiske og bevidsthedens grænser.
tir 24. oktober 2017 10:03 22
Tidligere kriminalkommissær ved Rejseholdet Kurt Kragh er gæst i studiet. Han fortæller om forskellige afhøringsteknikker, om hans forhold til musik, om politireformen, og om da han i 2004 tog til Thailand efter tsunamien for at administrere identifikationen af de omkomne danskere.

Mikael Simpson spiller desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Slowly’ med Amon Tobin.
man 23. oktober 2017 10:03 28
Mikael Simpson er kampklar i studiet og spiller en masse dejlig musik for dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Blandt andet ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Slowly’ med Amon Tobin.

Og så kommer drengene Casper Bach Hegstrup og Frank “Frankie” Ziyanak fra Farrock i studiet og fortæller om aftenens program.
tor 19. oktober 2017 10:03 26
Skuespillerinde Charlotte Fich er gæst hos Mikael Simpson i studiet. Hun fortæller om, hvorfor hun valgte at blive skuespiller, om hendes teaterkoncerter ‘SVÆV’ sidste år, om DR-dramaserien Rejseholdet og om hvilken musik hun lytter til. Praktikant Kasper Christensen kommer også forbi studiet og fortæller om aftenens koncert med det norske rockband Motorpsycho i København.
ons 18. oktober 2017 10:03 25
Skuespiller Jesper Groth er gæst i studiet. Han fortæller om sin opvækst på Ærø, at han er med i en Puch Maxi-klub og om DR-miniserien ‘Krisministeren’, som han lige nu er aktuel med hver onsdag kl. 22.00 på DR3.
tir 17. oktober 2017 10:03 27
Skuespiller Danica Curcic er gæst i studiet, og Mikael Simpson afhører hende om hendes hovedrolle i den nye film ‘Darling’. I filmen spiller Danica en verdensberømt ballerina, der får en uhelbredelig hofteskade, der gør, at hun aldrig mere kan danse. Desuden fortæller Danica om sine serbiske rødder, om sine klaver-skills og om den “fysiske” teaterskole, hun gik på i USA.
man 16. oktober 2017 10:03 29
Mikael Simpson starter efterårsferie-ugen ud med at spille en masse plader, som lytterne ikke vidste, de havde lyst til at høre. Blandt andet Nic Fanciulli med nummeret ‘Saying (feat. Damon Albarn)’, der er ugens elektroniske nummer.
tor 12. oktober 2017 10:03 23
Musiker og forsker ved Københavns Universitet Johan Olsen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Johan har netop udgivet børnebogen “Bogen om verden”, der handler om universet, solsystemet, jorden og mennesket. Johan fortæller om sin bog og giver også en indføring i, hvad proteinmolekyler og kvantefysik er.
ons 11. oktober 2017 10:03 22
Standupkomiker Anders Matthesen er gæst i studiet ,og Mikael Simpson afhører ham om, hvordan han startede med standup, hans kærlighed til hip hop, hans vilde hukommelse, og om dengang han mødte Liam Gallagher i en elevator på et hotel i Japan.
tir 10. oktober 2017 10:03 24
I dagens udgave af Formiddag med Simpson er skuespiller Fanny Louise Bernth gæst i studiet. Hver søndag ruller dramaserien ‘Herrens Veje’ henover skærmen på DR1, hvor Fanny spiller karakteren Emilie, der er læge og gift med præstesønnen August. Fanny fortæller om, hvordan hun startede som skuespiller, hvordan man som et ellers meget privat menneske udfører en sex-scene, og så fortæller hun om hendes forhold til PJ Harvey og Tom Waits.

Desuden spiller Mikael Simpson en masse dejlig musik. Blandt andet denne uges elektroniske nummer, der er ‘Paused (Stimming remix)’ med Kiasmos.
man 9. oktober 2017 10:03 28
Det er som vanen tro en gæstfri mandag. Mikael Simpson bringer de seneste musiknyheder om blandt andet Noel Gallaghers nye single ‘Holy Mountain’. Vi ønsker John Lennon og PJ Harvey tillykke med fødselsdagen. Og så kommer der desuden en gave fra en lytter ind med posten til Simpson.
tor 5. oktober 2017 10:03 23
Gin-entusiast og forfatter Iben Diamant er gæst i dagens udgave af Formiddag med Simpson. Mikael Simpson afhører hende på alle leder og kanter af gin-universet - om gins historie, hvordan hendes passion for gin opstod og om ‘ginhjulet’ i hendes nye bog, der slet og ret hedder ‘Gin’.

Og så spiller Simpson ugens elektroniske nummer, der i denne uge er ‘Shades of Marble’ med Trentemøller.
ons 4. oktober 2017 10:03 24
MMA-fighter Nicolas “Sharpshooter” Dalby er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Nicolas giver en indføring i, hvad MMA-kampsporten egentlig er, hvordan og hvorfor han begyndte til MMA og så forklarer han, hvad såkaldte ‘blomkålsører’ er.
tir 3. oktober 2017 10:03 26
Radiovært Iben Maria Zeuthen er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Hun fortæller om, da hun interviewede den gamle Steppeulvene-guitarist Stig Møller i programmet ‘Det næste kapitel’ på Radio24Syv, hvor Iben og Stig gik galt af hinanden og måtte afbryde interviewet før tid. Og så fortæller hun om sin kærlighed til Iggy Pop, Uffe Lorenzen og Hans Vindings musik.
man 2. oktober 2017 10:03 27
Denne regnfulde og kolde efterårsmandag starter Mikael Simpson ugen ud med at spille en masse dejlig og rolig musik for at skabe en god stemning oven på den tragiske nyhed om skyderierne i Las Vegas.

Og så spiller Simpson desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er nummeret ‘Shades of Marble’ med Trentemøller.
tor 28. september 2017 10:03 22
I torsdagens udgave af Formiddag med Simpson, er der ingen gæst.

Til gengæld har Mikael Simpson en kæmpe stak vinyler med under armen, som han deler ud til en masse glade og heldige lyttere.
ons 27. september 2017 10:03 25
Journalist Anja Pil Overby er gæst i dagens program. Hun fortæller om sine seneste tv-projekter. Blandt andet om programmet ‘I Forreste Række’ på DR3, der følger en række balletdansere på Det Kongelige Teater. Og så fortæller hun om dengang hun mødte Alex Turner fra Arctic Monkeys, før de fik deres helt store globale gennembrud.
tir 26. september 2017 10:03 21
Det er en skøn, solbeskinnet efterårstirsdag, og i dagens program er tv- og podcastvært Ane Cortzen gæst i Formiddag med Simpson. Ane og Mikael hygger med sjove anekdoter om Jørgen Leth, Oasis, og da Ali G var vært på MTV Europe Music Awards tilbage i 2001.
man 25. september 2017 10:03 25
Selv om vi ikke plejer at have gæster med i Formiddag med Simpson om mandagen, så har vi i dag standupkomiker og tv-vært Jonatan Spang med i programmet. Jonatan kommer og fortæller om sit nye ugentlige nyhedssatire-program ‘Tæt På Sandheden’ på DR2.

Og så spiller Mikael Simpson desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er kunstneren Murcof med nummeret ‘Rios’.
tor 21. september 2017 10:03 20
Journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud er gæst i dagens udgave af Formiddag med Simpson. Mikael afhører Abdel om, hvorfor han valgte at blive journalist, om racisme og om homoseksualitet.

Som lovet spiller Simpson desuden Trentemøller-remixet af Aphex Twins ‘Windowlicker’.

Og så ringer vi Carsten Holm op, der er til festival i Hamborg på Reeperbahn.
ons 20. september 2017 10:03 18
Den nye P6 BEAT-vært Jacob Panum kigger forbi studiet og fortæller om sit nye fodboldprogram P6 BEAT United, som sender første gang lørdag den 23. september. Han fortæller også om sit forhold til musik, og hvilken musik han holder mest af.

Efterfølgende kommer journalist Mikkel Frey Damgaard på besøg og fortæller om sin fars selvmord, da Mikkel var otte år gammel og om, hvad det har betydet for ham efterfølgende.

Og så spiller Mikael Simpson ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.
tir 19. september 2017 10:03 24
Denne solbeskinnede tirsdag har vi P6 BEAT-premiere på Morrisseys nye single ‘Spend the Day in Bed’. Dagens gæst er ornitolog og naturformidler Vicky Knudsen, der giver den fuldstændig uvidende Mikael Simpson en masse basic viden om fugle. Om svaner, mursejlere og ænder.

Simpson spiller desuden ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.

Og så kommer P6 BEATS helt egen digital and social media manager, Signe Elin Gram, på besøg i studiet og fortæller lidt om hendes nylige rejse til Sydkorea.
man 18. september 2017 10:03 25
Vanen tro er der ingen gæster om mandagen. Og dog. For Mikael Simpson får besøg af Camilla Jane Lea, der fortæller lidt om sit nye program på P6 BEAT ‘Den første gang’. Og så kommer Casper Bach Hegstrup forbi og fortæller lidt om den næste udgave af ‘Farrock’.

Desuden introducerer Simpson ugens elektroniske nummer, der denne uge er ‘Windowlicker’ med Aphex Twin.
tor 14. september 2017 10:03 21
X Factor-vært Sofie Linde og tegner Anders Morgenthaler er gæster i studiet. Anders tegner tegninger baseret på lytternes input over scenarier, som lytterne associeres med, når de lytter til noget bestemt musik.

Imens afhører Mikael Simpson Sofie Linde omkring hendes graviditet, barnevogne og sidste sæson af X Factor.
ons 13. september 2017 10:03 23
I onsdagens udgave af Formiddag med Simpson er Thomas Blachman gæst. Mikael Simpson afhører ham om hans nye bog ‘Længe Leve Den Kreative Masse - Beføjelser Til Ungdommen’, og om hans nervøsitet ved at være live i radioen. Simpson spiller desuden Ugens Elektroniske nummer, der i denne uge er “Little Fluffy Clouds” med The Orb.
tir 12. september 2017 10:03 23
I dagens program er Troldspejlet-legenden Jakob Stegelmann gæst i studiet. Mikael Simpson afhører ham om hans yndlingsmusik, hans favoritspil gennem tiden, og så giver Stegelmann også sin mening til kende omkring fænomenet at få firkantede øjne af at sidde for meget foran skærmen.
man 11. september 2017 10:03 28
Mikael Simpson spiller en masse lækker musik for lytterne, som de ikke anede, de havde lyst til at høre på en grå september-mandag.

Derudover kommer Casper Bach Hegstrup fra programmet ‘Farrock’ i studiet og fortæller om det kommende program.

Også praktikant Kasper Christensen kommer forbi studiet for en kort bemærkning om hans sundhedstilstand.
tor 7. september 2017 10:03 26
I torsdagens udgave af Formiddag med Simpson kommer kunstneren HuskMitNavn på besøg i studiet. Han fortæller om, hvordan han skabte sin egen stil, og om hvordan man håndterer overgangen fra at være en ukendt graffitimaler i undergrundsmiljøet til at være en offentlig kendt kunstner.

Simpson spiller desuden en masse lækker musik. Blandt andet ‘Ugens elektroniske nummer’, der i denne uge er nummeret “We Disappear” med Jon Hopkins.
ons 6. september 2017 10:03 23
I dagens program kommer fotograf Søren Solkær på besøg i studiet. Søren fortæller om sin nye udstilling med nyligt afdøde fotograf Bent Rej. En udstilling med fotografier af nogle af musikhistoriens største ikoner.

Simpson spiller desuden ugens elektroniske nummer, der i denne uge er nummeret “We Disappear (instrumental)” af Jon Hopkins.
tir 5. september 2017 10:03 26
På denne skønne tirsdag formiddag får Mikael Simpson besøg af journalisten Kristoffer Eriksen fra Radio24syv. Kristoffer har en fortid som ansat i DR, og Simpson afhører ham blandt andet om dengang Kristoffer lavede programmet ‘Absurdistan’ og ‘Superrig i slummen’. Kristoffer fortæller også om dengang, han blev truet med tæsk af rapperen Wiz Khalifa.

Og så introducerer Simpson det nye koncept ‘Ugens elektroniske nummer’, hvor han hver uge vil spille et elektronisk nummer for lytterne, som han har det konge over.
man 4. september 2017 10:03 27
I dagens program starter Mikael Simpson ugen ud med at spille en masse lækker musik og bringe de seneste musiknyheder… Og selvfølgelig fyrer han en konge af!
tor 31. august 2017 10:03 21
I dagens program har den planlagte gæst aflyst. Derfor har Mikael Simpson og hans praktikant Kasper Christensen begge taget en stak vinyler med hjemmefra, som de lytter til og skiftes til at nørde omkring.
ons 30. august 2017 10:03 24
Mikael Simpson spiller en masse opmuntrende musik på en regnfuld tirsdag formiddag.

Dagens gæst er Nikolaj Sonne, og han fortæller lidt om sin kærlighed for teknologiske dimser. Og så forklarer han også Simpson og lytterne, hvad bitcoins egentlig er for noget.
tir 29. august 2017 10:03 25
I dagens program kommer trommeslager, tv-vært og forfatter Kalle Mathiesen på besøg i studiet. Mikael afhører ham om det at komme fra Jylland, hans såkaldte ‘Kalle Math’isme’-isme og det at være trommeslager.
man 28. august 2017 10:03 29
Det er mandag med stort M. Derfor har Mikael Simpson en ordentlig håndfuld plader med, som han spiller for at sætte gang i ugen.
ons 23. august 2017 10:03 23
Mikael Simpson får besøg af Mickey Gjerris, der er lektor i ‘bioetik’ ved Københavns Universitet. Der bliver talt om etik i relation til kødproduktion, økologisk landbrug, global opvarmning, religion, livet og døden. Et meget informativt program, der selvfølgelig også er spækket med lækker musik, du ikke vidste, du havde lyst til at høre.
tir 22. august 2017 10:03 23
Mikael Simpson bringer de seneste musiknyheder om nogle The Beatles-auktioner, en gademusikant fra Aalborg og en ny vegansk Nirvana-restaurant i Skotland.

Dagens gæst er Thomas Skov og Mikael Simpson afhører ham om hans nylige opsigelse på DR, hans kommende comedy show og hans mobilafhængighed.
man 21. august 2017 10:03 24
I mandagens udgave af Formiddag med Simpson opdaterer Mikael Simpson lytterne med dugfriske musiknyheder.

Praktikanten Kasper Christensen kommer i studiet og fortæller lidt nyt om Queens of the Stone Age.

Og så kommer Frank Ziyanak og Casper Bach Hegstrup forbi studiet og fortæller om deres nye program ‘Farrock’ på P6 BEAT.
tor 17. august 2017 10:03 23
ons 16. august 2017 10:03 21
tir 15. august 2017 10:03 20
I studiet får Mikael Simpson besøg af Maria Månson fra Sprogquizzen og Filmselskabet på DR K. De to får sig en hyggelig snak om Marias nære forhold til bandet Mogwai, Mikael Simpsons gamle bil, bryster, tatoveringer og unges forhold til teknologi.
man 14. august 2017 10:03 25
Mikael Simpson er tilbage fra sommerferie. I programmet fortæller han om sin tur til Bornholm. Han har også fået en ny praktikant Kasper, som er på besøg i studiet.
tor 29. juni 2017 10:03 21
ons 28. juni 2017 10:03 25
tir 27. juni 2017 10:03 25
man 26. juni 2017 10:03 27
tor 22. juni 2017 10:03 22
Dagens gæst er Esben Bjerre. Det er simpelthen hyggeligt! Esben fortæller blandt andet om sine Roskilde festivaler.

Praktikanten Malte Weis har sidste dag med Simpson, så han er også i studiet. Malte har en tumor i hjernen, og det er han lige blevet scannet for.
ons 21. juni 2017 10:03 22
tir 20. juni 2017 10:03 25
Simpson har i dag besøg af manden med de gyldne fingere Nikolaj Koppel.

Hør blandt andet om, da Mikael Simpson fik ødelagt sit udstyr i Tivoli.
man 19. juni 2017 10:03 25
tor 15. juni 2017 10:03 17
Simme har i dag besøg af Anders Wahrén, som er program- og musikchef fra Roskilde Festival.

Anders Wahrén gennemgår nogle af årets navne til årets Roskilde Festival. Han fortæller også om nogle af de vildeste bookinger, og hvordan man planlægger programmet.
ons 14. juni 2017 10:03 22
Petra Nagel var gæst i dagens program.

Hun fortalte om sit tv-program ‘Petra elsker sig selv’, som netop er blevet sendt i fjernsynet.

Selvfølgelig krydrer Simpson også dig formiddag med en masse lækker musik!
tir 13. juni 2017 10:03 24
Sigurd, som er talsmand for Haven Festival, er i studiet. Han fortæller generelt om, hvad man kan forvente sig af årets Haven Festival.

Mikael Simpson præsenterer dig selvfølgelig også for en masse lækker musik, som ud ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 12. juni 2017 10:03 26
tor 8. juni 2017 10:03 25
Simpson har i dag besøg af samfundsrevser Ditte Giese.

De snakker om feminisme, hip-hop og om at bo i Frankrig.

Mikael spiller også alt den musik, du selvfølgelig ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 7. juni 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af tidligere fodboldspiller og nu tv-vært Peter Møller.

Og dagens program er i høj grad præget af fodboldsnak. Og Peter Møller har også en opsang eller to i ærmet til de danske fodboldfans.
tir 6. juni 2017 10:03 22
Dagens gæst hos Simpson er Nagieb Khaja. Han fortæller om nogen af de vilde oplevelser, som han har haft i diverse krigszoner.

Han fortæller også om, hvorfor han har spist Brunch med FBI. Du kan høre alt sammen i dagens udsendelse.
ons 31. maj 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af tidligere cykelrytter Brian Holm.

De to snakker om en masse musik, da Brian Holm faktisk har en ret god musiksmag.

Brian fortæller også om, hvad han går og laver, og der er en masse spørgsmål fra lytterne.
tir 30. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af hele Danmarks Mads steffensen.

Mads er Liverpool-fan og kan godt lide vinyler. Men hvilket dilemma har givet den største shitstorm?

Lyt med i dagens program og find ud af det.
man 29. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dagens program besøg af talsmand og booker fra NorthSide John Fogde.

De taler om, hvad John glæder sig til, om hvilke nye tiltag der er på NorthSide, og så kan de selvfølgelig heller ikke komme uden om Frank Ocean.

Aflyser han? Aflyser han ikke? Har John hørt noget? Få svaret i dagens program.
ons 24. maj 2017 10:03 22
Clement Kjersgaard er i dag gæst hos Simme. Og det her er et program, som bare skal opleves.

Clement og Simpson forsøger at spille et Taylor Swift cover.

Clement quizzer Simpson, og der bliver også diskuteret, hvorvidt The Verve er fedt eller ej.
tir 23. maj 2017 10:03 23
Piloten Morten Lynge er på besøg hos Simpson i dag.

Og du kan høre historie om alt fra flyskræk, til den sorte boks, som faktisk er orange.

Alt sammen i dit yndlings formiddagsprogram.
man 22. maj 2017 10:03 17
En afslappende formiddag sammen med Simpson.

Du får alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 18. maj 2017 10:03 20
Mikael Simpson har i dag besøg af Louise Hart.

Louise er kommet igennem et kræftforløb, og fortæller i dagens program om kampen mod kræft.

Det er et meget rørende program, med masser af livsglæde
ons 17. maj 2017 10:03 19
Mikael Simpson har i dag besøg af skuespillerinde Julie Rudbæk, som i øjeblikket er aktuel med “Taler du kropssprog” på DR3.

Hun er også en del af DR’s satirehold, hvor hun både spiller, skriver og udvikler. Simpson får også besøg af Anders Bøtter, som afslører, hvem den næste P6 Beat Elsker kommer til at handle om.
tir 16. maj 2017 10:03 21
Simpson har i dagens program besøg af Anders Breinholt. Der er en masse anekdoter i luften.

Simpson fortæller blandt andet om at arbejde sammen med Jørgen Leth, og Breinholt fortæller om, at møde Rolling Stones og om at spille fodbold med Robbie Williams.
man 15. maj 2017 10:03 23
Mikael Simpson sidder klar til at starte din uge med en masse lækker musik.

Har du brug for din daglige dosis af musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre, så er Formiddag med Simpson klar til at give dig det.
tor 11. maj 2017 10:03 21
Mikael Simpson har besøg af den kære Bubber i studiet. Der bliver snakket om den danske mediebranche, børn og om alt muligt andet.

Hele Danmarks Mikael Simpson og Bubber giver dig verdens bedste formiddag.
ons 10. maj 2017 10:03 23
Tegneren Anders Morgenthaler gæster i dag Mikael Simpson.

Morgenthaler tegner lytternes forslag til album covers med sjove twists.

Det er en skide hyggelig formiddag med en masse lækker musik!
tir 9. maj 2017 10:03 25
Simme har besøg af satiriker og komiker Brian Lykke. Han fortæller bl.a. om, hvad der er med Silkeborgensere.

Han fortæller også om, hvad han pt. har gang i, og hvorfor han ikke laver konfirmationer.
man 8. maj 2017 10:03 26
Mikael havde i dag besøg af Augusta fra KarriereKanonen. Hun var i studiet for at offentliggøre de 8 finalister, som var gået videre efter at have spillet på SPOT Festival.

Mikael ringede også til Jeppe Vingum, som var en af de uheldige musikere, der fik stålet alt sit gear på SPOT Festival natten mellem lørdag og søndag.
tor 4. maj 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af Maise Njor. De to taler om, hvor svært det kan være, når ens børn flytter eller vil flytte hjemmefra.

Mikael taler også med sin praktikant om myten om Andromeda, Gangway og SPOT Festival.
ons 3. maj 2017 10:03 22
Simme har i dag besøg af Peter Viggo Jakobsen fra forsvarsakademiet.

Peter Viggo ved utrolig meget og fortæller blandt andet om Nato’s forhold til Rusland.

Han fortæller også, hvorfor vi ikke skal være så bange for Trump.
tir 2. maj 2017 10:03 21
Mikael har i dag besøg af Martin Krasnik, chefredaktør for Weekendavisen.

De to taler om, hvorvidt aviser og vinyler er ved at uddø.

Martin fortæller også om, hvordan skiftet fra TV til avis har været.
man 1. maj 2017 10:03 27
Hvis du har brug for en stille og rolig start på din 1. maj, så er du kommet til det rette program.

Simpson hygger om dig, praktikanten har bagt friske boller, og der er masser af god musik til din kaffe.
tor 27. april 2017 10:03 26
Mikael hygger igen i dag i studiet. Han får blandt andet besøg af Khaterah Parwani.

Derudover skal du selvfølgelig høre alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
ons 26. april 2017 10:03 24
I dag står i vinylens tegn. Masser af vinyl og masser af hygge ikke mindst.

Alt sammen præsenteret af den kære George Mikael Simpson.
tir 25. april 2017 10:03 24
Mikael Simpson har i dag besøg af stand-up komiker Sofie Flykt.

Hun fortæller blandt andet om ubehagelige mennesker på de sociale medier og om at være kvinde i stand-up branchen.

Mikael spiller selvfølgelig også alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
man 24. april 2017 10:03 22
Simme er tilbage i æteren. Han har i dag spontant besøg af manipulator Jan Hellesøe.

De to hygger med snak om bl.a. Jans TV-program, stress og musik.
tor 6. april 2017 10:03 24
Tidligere fodboldspiller og nuværende Lyngby FC træner David Nielsen er på besøg hos Simme.

Få svaret på, hvad det kræver at blive angriber. Hvorfor David ikke synes, at racisme er et problem.

Og hvilken klub der passede David Nielsen bedst.
ons 5. april 2017 10:03 24
Komiker Nikolaj Stokholm er på besøg i studiet hos Simme-far.

Nikolaj var blind som barn, han er sømand og drømte engang om at blive lastbilchauffør.

Han fortæller ensomme tour-liv, som dog er nemmere end eksempelvis musikeres tour-liv.
tir 4. april 2017 10:03 26
Georg Mikael Simpson har i dag besøg af de to gæve jyder René Riis og Joachim Jepsen bedre kendt som Nyt Fra Jylland.

De to bag Nyt Fra Jylland har taget rødvin med, og så er de aktuelle med deres hold hold hold tour.

Og så er der selvfølgelig en masse lækker musik til dine øregange.
man 3. april 2017 10:03 28
Det er mandag, og der er derfor dømt vinyldag!

Mikael spiller en masse lækker musik og forkæler dine øregange.
tor 30. marts 2017 10:03 25
Simme har besøg af kogebogsforfatter og masterchef-dommer Thomas Castberg.

De to taler om alt fra Umami til Tom Waits.
ons 29. marts 2017 10:03 24
Mikael har i dag besøg af stand-up komiker Mick Øgendahl. Fodbold, både og det at være kendt bliver alt sammen vendt i dagens program.
tir 28. marts 2017 10:03 25
man 27. marts 2017 10:03 27
Mikael Simpson har besøg af den islandske musiker Ásgeir, som er i studiet for at spille et par numre.

Derudover spiller Simpson en masse lækker musik for dig.
tir 21. marts 2017 10:03 25
Stand-up komiker og nybagt far Martin Nørregaard er i studiet og fortæller om at være blevet far og om at lave stand-up.

Mikael Simpson har også nye offentliggørelser til Heartland Festival, og så bliver der spillet en masse lækker vinyl.
man 20. marts 2017 10:03 28
ons 15. marts 2017 10:03 22
tir 14. marts 2017 10:03 21
I dag har Simpson besøg af elektronikspecialist Christiane Vejlø.

Christiane og Mikael taler om tidens teknologiske trends og hvorfor Mikael ikke bør have en hotmail længere.

Alt sammen akkompagneret af en masser lækker musik.
man 13. marts 2017 10:03 29
Mikael giver en dejlig og afslappende start på ugen med alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Casper Bach Hegstrup fra karrierekanonen er på besøg i studiet i 2. time for at afsløre de 12 udvalgte til dette års karrierekanon.
tor 9. marts 2017 10:03 22
Den jyske mafia bestående af Thomas Skov Gaardsvig og Mikael Simpson er samlet i studiet.

Der bliver snakket fødsler og om at stikke af fra taxaregningen i Jylland.
ons 8. marts 2017 10:03 16
Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe er på besøg i Formiddag med Simpson.

Jan og Mikael taler om Jans nye sæson af ‘Fuckr med dn hjrne’, og Jan hypnotiserer Mikaels praktikant Miami Vice.

Det er kvindernes internationale kampdag, så alt musikken er med kvindelige kunstnere.
tir 7. marts 2017 10:03 27
Børnevært fra Ramasjang Kristian Gintberg er på besøg hos verdens bedste Simpson.

Kristian fortæller blandt andet om rygterne, der svirrer om, at han er mødrenes forbudte fantasi.

Han fortæller også om at lave børne-tv og teater.
man 6. marts 2017 10:03 22
Dagens gæst er Sisse Sejr-Nørgaard, som besøger Mikael Simpson for blandt andet at fortælle om hendes nye program “Mit liv er stjålet”.

Derudover spiller Simpson alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
tor 2. marts 2017 10:03 23
Kraul og Simpson fortæller fodboldanekdoter, og de har masser af dem.

Du kan blandt andet høre om dengang, Gary Lineker sked i bukserne under en fodboldkamp.
ons 1. marts 2017 10:03 22
Der er nye Roskildenavne. Forlagsdirektør, journalist og forfatter Jakob Kvist er på besøg og fortæller blandt andet om sit møde med Leonard Cohen. Han har også musik med, som han spiller for Mikael Simpson.
tir 28. februar 2017 10:03 23
Mikael Simpson har besøg af Michelin-kokken fra Kadeau Nicolai Nørregaard. Nicolai fortæller om, hvordan det er at spise middag hos venner og familie, og hvilke danske råvarer, der er hans yndlings.
man 27. februar 2017 10:03 29
Mikael Simpson spiller lækker musik til din formiddagskaffe.

En afslappende start på ugen med alt den musik, som du ikke vidste, at du gerne ville høre.
tor 23. februar 2017 10:03 20
Anders Morgenthaler er dagens gæst i Formiddag med Simpson.

Morgenthaler tegner lytternes bud på sjove albumcovers, og så spiller Simpson selvfølgelig en masser lækker musik.
ons 22. februar 2017 10:03 19
Mikael har besøg af radiovært Ayse Dudu Tepe.

Ayse har på vej til DR Byen mødt sin ekskæreste i metroen, hvilket hun fortæller om i radioen.

Det resulterer i både tårer, bevægende samtaler og en masse opmuntrende ord fra lytterne.
tir 21. februar 2017 10:03 22
Simme har i dagens program besøg af digteren Caspar Eric.

Caspar har netop udgivet en ny digtsamling, og de to får en god snak om alt fra inspirationskilder, til hvordan vi ser på hinanden som mennesker.
man 20. februar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
tor 16. februar 2017 10:03 29
Med en masse lækker musik under armen er Mikael Simpson klar til at give dig den bedste formiddag.
ons 15. februar 2017 10:03 21
I dagens program bliver der rigtig hygget. Mikael Simpson har besøg af Jonatan Spang.

Jonatan bliver afhørt af Simpson, og de finder blandt andet ud af, at de begge har gået på den frie ungdomsuddannelse.
tir 14. februar 2017 10:03 19
Mikael Bertelsen er dagens gæst til afhøring hos Mikael Simpson.

Mange emner, herunder Vild Med Dans, X Factor, Japan som rejsemål, og hvorfor Mikael Bertelsen faktisk også hedder Simson til efternavn, bliver vendt og diskuteret.
man 13. februar 2017 10:03 25
Mikael Simpson hygger i dag om lytteren til den helt store guldmedalje.

Simpson spiller en masse lækker musik og forkæler dine øregange.
tor 9. februar 2017 10:03 23
Bodil Jørgensen er dagens gæst hos Mikael Simpson. De taler blandt om, hvor Bodil finder sin inspiration til nogle af sin roller.

De taler også om, hvordan det er at være sjov og humoristisk. Men de vender også døden, og hvordan døden er noget, alle bør tage mere stilling til.
ons 8. februar 2017 10:03 28
Mikael Simpson ringer til pilot og vejrvært Morten Lynge for at høre, hvorfor det er så koldt for tiden.

Niels Fez Pedersen er også i studiet for at tale lidt om hans nye musikprogram P6 Beat City.
tir 7. februar 2017 10:03 22
Simme afslører fem nye danske artister og bands, som alle skal spille på dette års Northside Festival.

Michael Schøt er også i studiet blandt andet til en snak om tonen i den danske debat.
man 6. februar 2017 10:03 31
Mikael Simpson spiller i dag både den nye single med Depeche Mode, The Rumour Said Fire og Future Island.

Simpson forsøger også at forstå Metallica, og det får han hjælp til af både lytterne og Anders Bøtter.
tor 2. februar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
ons 1. februar 2017 10:03 28
Vært: Mikael Simpson.
tir 31. januar 2017 10:03 22
Nicolas Bro er i studiet. Simspon og ham snakker om at stå på mål for kollektivt skabte kunstneriske værker. Derudover er Mikael meget facineret over, at Nicolas kan memorere svære tekster.
man 30. januar 2017 10:03 21
Fenar Ahmad er dagens gæst i Formiddag med Simpson. De snakker blandt andet om Fenars nye film “Underverden”, og om hvordan Fenar sammen med Sivas forsøger at skabe et andet billede af at være indvandrer i Danmark.
tor 26. januar 2017 10:03 22
Mikael har i dagens program fokus på Flaming Lips, weekendens festguide og ikke mindst på Per Fly, som er på besøg til en snak om hans kommende film ‘Backstabbing for Beginners’.
ons 25. januar 2017 10:03 24
Mikael Simpson har besøg af Sebastian Dorset til en snak om fodbold, depression og svenske teaterstykker.
tir 24. januar 2017 10:03 21
Mikael har besøg af Mads Brügger, hvor de sammen tager et kig på et særligt interessant essay, som Mads skrev, da han var 19.

Derudover spiller Mikael både nye numre med Mew og Father John Misty.
man 23. januar 2017 10:03 24
Så er det blevet mandag igen, og Simme er tilbage i æteren. Praktikanterne er i studiet til en snak om håndbold og Instagram.
tor 19. januar 2017 10:03 21
I dag får Simme besøg af Esben Bjerre. De snakker sociale medier, og skolevand, og så får de ikke mindst hørt en masse lækker musik.
ons 18. januar 2017 10:03 22
Vært: Mikael Simpson.
tir 17. januar 2017 10:03 24
Vært: Mikael Simpson.
man 16. januar 2017 10:03 25
Det er endelig blevet mandag, og Simme er tilbage til, at forkæle dine ører. Der bliver kigget på nye udgivelser fra Sohn, The xx og ikke mindst Peter Sommer.
tor 12. januar 2017 10:03 19
I dag i Formiddag med Simpson får Mikael besøg af Anders Lund Madsen til en snak om legal cannbis og ikke mindst lus i børnehaven. Herudover er der verdenspremiere på den første Slowdive-single i 22 år.
ons 11. januar 2017 10:03 21
Simme får i dag besøg af Clement, der hjælper os til stadigt at forstå det amerikanske valg. Der bliver også plads til noget musiknørderi, hvor de to dykker ned i blandt andet Bowie og Pet Shop Boys.
tir 10. januar 2017 10:03 19
I dag har Simpson filmanmelderen Per Juul Carlsen på besøg, men der bliver nørdet langt mere musik end film. Velkommen til!
man 9. januar 2017 10:03 24
Det er mandagen efter P6 BEAT rocker Koncerthuset, og Mikael Simpson vender fredagaftens begivenheder, får snakket i telefon med mekaniker-Niels, og sprøjtet en masse god musik ud i æteren.
tor 5. januar 2017 10:03 27
Simme byder indenfor til endnu en omgang hyggelig Formiddag med Simpson. Han får taget pulsen på mekaniker-Niels’ liv, og Rune Hedemann kigger forbi, til en snak om morgendagens store event - P6 BEAT rocker.
ons 4. januar 2017 10:03 25
I dag har Simpson livstilseksperten, kendt fra ‘Kender du typen’ Flemming Møldrup på besøg, til en snak om hans musikalske forbilleder i alt fra New Order til The Cure og Bowie.
tir 3. januar 2017 10:03 25
I dag er der premiere på Formiddag med Simpson! Der bliver delt ud af en masse musikviden og ikke mindst en masse god musik. Velkommen indenfor!