Mer’ Monitor

Dette program er blevet sendt 196 gange på P6 Beat siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 2. juli 2020 16:05 34

I denne uigenkaldeligt sidste episode af Mer’ Monitor går vi all in på Roskilde Festivalen. I løbet af hele fire timer giver vi dig historiske nedslag fra festivalen, historier fra Roskilde-gæster, koncertminder og interviews med nogle af de artister, som skulle have indtaget et par af scenerne under den festival vi alle elsker, men må undvære i år. Lyt med og få bugt med din Roskilde-blues!

Vært: Louise Lolle.

tors 25. juni 2020 16:05 18

Livemusikken kommer tilbage! Det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Kwamie Liv, der netop skal til at spille sin første koncert efter en lang corona-pause på livefronten. Hun er nemlig en af de i alt seks prominente artister, som indtager scenen i Musikkens Hus i Aalborg og Musikhuset i Aarhus, når de to venues atter slår dørene op til en åbningskoncert. Derudover skal det også handle om en eminent koncert fra Radioheads livearkiv, en koncertfilm, som du bare MÅ se - og ikke mindst - så skal denne uges liveguld naturligvis også findes frem fra DRs enorme Diskotek. Det er live, det er lækkert og det er lige her i Mer’ Monitor!

Vært: Louise Lolle.

tors 18. juni 2020 16:05 19

Et biseksuelt rumvæsen, Eddie Vedder på trædeorgel og bløde slag med køller - det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til chefredaktør fra Gaffa, Sidsel Thomassen, til en snak om støtteprojektet Live fra VA15, der løber af stablen netop nu. Det skal også handle om en ganske særlig koncert fra coronatiden, en koncert hvor David Bowie slog Ziggy Stardust ihjel OG så skal vi selvfølgelig også udnævne denne uges pureste live guld. Med andre ord: Et program du ikke vil gå glip af!

Vært: Louise Lolle.

tors 11. juni 2020 16:05 17

En koncert i en tom kirke, en nedbarberet liveperformance og kommende koncerter i kikkerten - det er bare nogle af de overskrifter, der er for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Rasmus Littauer aka School of X, som netop har udgivet det sublime album ‘Armlock’. De tager en lille snak om, hvordan det er at udgive ny musik i en verden, der er vendt på hovedet. Rasmus fortæller også lidt om, hvad coronatiden har betydet for ham som musiker, og hvilke fremtidsplaner der ligger i pipelinen for School of X. Ikke nok med det, så skal vi også forbi Peter Sommers uforglemmelige livestreamede optræden fra Koncertkirken under Coronafestival.dk, vi skal have historier fra livemusikkens farverige univers OG så skal vi naturligvis også have kåret denne uges liveguld! Det bliver i det hele taget gyldent, så lyt med for filan!

Vært: Louise Lolle.

tors 4. juni 2020 16:05 17

En virtuel minifestival fra Egeskov Slot, beskidte lokummer og en guitar med lyden af bomber og kanoner - ja, det er blandt andet hvad det handler om i denne uges Mer’ Monitor. Louise Lolle ringer op til Janne Villadsen, talskvinde for Heartland Festival, til en lille snak om den netop overståede mini-festival ‘Heartland @ Home’ og næste års Heartland, når der forhåbentligt igen bliver åbent for koncerthungrende gæster i Egeskov Slotspark i 2021. Det skal også handle om Lou Reeds sidste liveoptræden, en koncert fra karantænetiden OG så udnævner Louise desuden denne uges formidable og pureste liveguld - what’s not to like?

Vært: Louise Lolle.

tors 28. maj 2020 16:05 17

Live foran et hav af biler, en slikkepind i øjet og en æreskoncert for 33 minearbejdere i Chile - ja, vi kommer skam vidt omkring i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Peter Sommer og får en snak om, hvordan han har håndteret coronakrisen og prøvet nye live-formater af. Vi skal også forbi en af de mange fantastiske livestreamede koncerter, der har været i løbet af karantænen, vi skal runde en helt særlig koncert med The Pixies OG så skal vi, ej at forglemme, udnævne ugens vaskeægte live guld. Lyt med! Det bliver live, lækkert og legendarisk!

Vært: Louise Lolle.

tors 21. maj 2020 16:03 18

Mer’ Monitor er tilbage! Efter lidt over to måneders karantæne er Louise Lolle igen klar til at omfavne, hvad vi alle går og savner i denne tid - nemlig livemusikken! Det gør hun blandt andet ved at ringe til talskvinde fra Roskilde Festival, Christina Bilde, til en lille snak om aflysningen og udskydningen af den halvtredsindstyvende udgave af festivalen. Derudover sætter Louise fokus på en af de mange livestreamede koncerter, der er blevet holdt under coronakrisen. Hun kommer naturligvis også forbi liveleksikonet, en legendarisk turné med selveste Neil Young og det pureste live guld fra gemmerne i DRs kæmpemæssige Diskotek. Lyt da lige med!

Vært: Louise Lolle.

tors 12. marts 2020 16:05 17

I denne uges udgave af Mer’ Monitor har gæsten desværre måtte melde afbud i sidste øjeblik på grund af sygdom - meeeeeeeen det gør slet ikke noget, for i stedet finder Louise Lolle bare en masse af den lækreste lækre livemusik frem til dine koncertsultne ører. Du skal desuden heller ikke snydes for koncertnyt fra Roskilde Festival, en jordskælvskoncert med The Cure i Mexico og ugens ubestridte liveguld. Det er formidabelt - intet mindre!

Vært: Louise Lolle.

tors 5. marts 2020 16:05 16

En pokkers pitkø og uventede tårer, der ikke kunne holde sig tilbage - det er blandt andet, hvad denne udgave af Mer’ Monitor har at byde på, når P6 BEAT-lytter og koncertgænger Marie Hobitz Filtenborg er gæst i programmet. Marie deler ud af to af sine absolut største koncertminder, og et af dem er med ingen ringere end Mew, som hun oplevede på Roskilde Festival tilbage i 2015. Det var en koncert, der ramte hende mere end hun lige umiddelbart havde regnet med! Vi skal også forbi ugens live leksikon, vi skal udnævne ugens live guld, vi runder desuden koncertnyt på Kvindernes Internationale Kampdag OG så skal det handle om en koncert på klodens koldeste kontinent Antarktis. Det ville være løgn at sige, at vi ikke kommer vidt omkring i ugens program!

Vært: Louise Lolle.

tors 27. februar 2020 16:05 17

En koncert i silende regn med over hundrede mennesker på scenen, og et fællesskab mellem både unge og ældre - ja, det er helt konkret, hvad vi kommer ind på i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Marisa Bjørklund er gæst i studiet. Med sig har hun to koncertminder, og et af dem er med Den Sorte Skole, som hun så live på Orange Scene tilbage i 2017, og som blæste hende fuldstændigt omkuld. Derudover skal vi forbi koncertnyt med canadiske Rhye, vi skal hylde denne uges live guld OG så skal det ikke mindst handle om LCD Soundsystems “sidste” koncert. Vi kommer vidt omkring, men det handler alt sammen om livemusik, og det bliver intet mindre end perfekt. Lyt da lige med!

Vært: Louise Lolle.

tors 20. februar 2020 16:05 17

Bagende hede, en omrokering af organerne og verdens største mojito - det er blandt andet nogle af de ting det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Isa Naja Buhl er gæst i studiet og deler ud af sine to største koncertminder. Et af dem er med James Blake, som hun oplevede på Roskilde Festival sammen med sine venner i pitten foran Orange Scene. Det var helvedes varmt, og vennerne ville gerne søge væk i skyggen, men Isa var i trance og ænsede slet ikke, at hun stod og stegte i varmen. Derudover får du koncertnyt fra en række danske festivaler, vi skal forbi ugens liveguld OG så kommer det desuden til at handle om Led Zeppelins sidste koncert med John Bonham bag tønderne. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en ordentlig omgang live-nørderi til dig og dine. Værsgo!

Vært: Louise Lolle.

tors 6. februar 2020 16:05 16

Organisk techno, en larger than life-oplevelse og musik, der appellerer til de kinæstetiske sanser - ja, der er dømt høj hat og højt niveau i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Frederikke Jagd Greve er gæst i studiet hos Louise Lolle. Med sig har Frederikke to koncertminder, som står hendes hjerte særligt nært. Én af dem er Jon Hopkins, som hun oplevede live i Den Grå Hal på Christiania i 2018. En koncert, som vækkede både mentale og kropslige reaktioner. Foruden en indre rejse i dakke-dak universet, kommer det også til at handle om en legendarisk koncert med Queen, vi skal forbi ugens live guld med Kate Bush OG så er der koncertnyt fra Roskilde Festival i forbindelse med fejringen af festivalens 50-års jubilæum. Så bliver det vist ikke meget bedre!

Vært: Louise Lolle.

tors 30. januar 2020 16:05 16

En lækker flødebolle, en oplevelse af at være helt oppe under loftet og en pervers og dekonstrueret freakout-koncert - det er blandt andet, hvad du kan forvente at høre om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af koncertgængeren Gry Mortensen, som fortæller om to koncertminder, der står hende særligt nært. Blandt andet fortæller hun om sin oplevelse med D’Angelo på Store Vega i København tilbage i 2012, som var den første gang den lækre soulsanger besøgte Danmark i hele 12 år! Vi skal også forbi Depeche Modes legendariske liveskive ‘101’, vi skal have koncertnyt fra SPOT Festivalen i Aarhus OG så skal det også handle om Nirvanas første festivalturné som support for Sonic Youth, før bandet brød igennem grungemuren med ‘Nevermind’-debuten. What’s not to like?

Vært: Louise Lolle.

tors 23. januar 2020 16:05 18

Politiske brandtaler, joints og en dansefest uden lige - det er lige præcis, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og koncertgænger Mathias Høgh Titelbech er gæst i studiet. Mathias deler ud af to af sine største koncertminder - blandt andet med hip hop-duoen Run The Jewels, som han så på Northside Festival i 2017. Det var en meget våd og regnfuld koncert, men ikke desto mindre sørgede Run The Jewels for, at Mathias og hans medpublikummer glemte alt om det dårlige vejr. I programmet giver vi dig desuden koncertnyt med John Grant, vi skal forbi noget ædelt live guld med The Queen of Soul, Aretha Franklin - OG så vender vi da også lige historien om dengang Beck spillede live med et 157 mand stort orkester!

Vært: Louise Lolle.

tors 16. januar 2020 16:05 17

Pearl Jam, Pearl Jam og Pearl Jam - det må omtrent være de tre ingredienser, som beskriver denne uges opskrift til Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle nemlig besøg af P6 BEAT-lytter Klaus Vilstrup Andersen, som fortæller om tre ud af de tolv koncerter, han har oplevet med Pearl Jam rundt i verden gennem tiden - og så har han endda liveoptagelser med fra selv samme koncerter! Men det handler selvfølgelig ikke kun om grunge-legenderne i Pearl Jam. I programmet kommer vi også forbi noget vaskeægte liveguld med U2, vi runder koncertnyt med Velvet Volume OG så får du da også lige lidt lækkert livemusik fra den måske første velgørenhedskoncert nogensinde! Velbekomme!

Vært: Louise Lolle.

tors 9. januar 2020 16:05 16

En rejse uden koncertbillet, en boksende kænguru og en flab uden arbejdsmoral - ja, selvom man ikke skulle tro det, så er det rent faktisk noget af det, vi kommer ind på i årets første udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og ivrig koncertgænger Stinne Skovbjerg gæster studiet og deler ud af to af sine største liveoplevelser fra sit koncert-CV. Blandt andet fortæller hun om dengang hun rejste to timer i tog i Californien for at komme til velgørenhedskoncerten Bridge School Benefit, hvor alle artister var nøje udvalgt af Neil Young himself - og så havde hun ikke engang en billet! Derudover kommer vi omkring noget vaskeægte liveguld med Joni Mitchell, Jeff Buckley og ikke mindst The Rolling Stones. Kort sagt får du en bunke af noget af det allerbedste fra livemusikkens univers - lyt med for pokker!

Vært: Louise Lolle.

søn 8. december 2019 14:03 16

En rigtig hoppekoncert, en flok monkey boys og en bouillonterning af alt, der er godt ved Norsk rockmusik - ja, det er hvad denne sidste udsendelse af Mer’ Monitor for i år blandt andet kommer til at handle om. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og skuespiller Joen Højerslev, som kommer og deler ud af to af sine største koncertoplevelser. Derudover kommer nyhedsjournalist og metalfan Jakob Trolle forbi studiet, og fortæller om det norske band Kvelertak i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Amager Bio i det nye år. OG så får du, som altid, et ordentligt læs livemusik leveret direkte ud gennem din radio - velbekomme!

Vært: Louise Lolle.

tors 5. december 2019 17:05 16

En rigtig hoppekoncert, en flok monkey boys og en bouillonterning af alt, der er godt ved Norsk rockmusik - ja, det er hvad denne sidste udsendelse af Mer’ Monitor for i år blandt andet kommer til at handle om. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og skuespiller Joen Højerslev, som kommer og deler ud af to af sine største koncertoplevelser. Derudover kommer nyhedsjournalist og metalfan Jakob Trolle forbi studiet, og fortæller om det norske band Kvelertak i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Amager Bio i det nye år. OG så får du, som altid, et ordentligt læs livemusik leveret direkte ud gennem din radio - velbekomme!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 1. december 2019 14:03 17

Lange tunger, en mixtape-fiasko og dansabel afrorock - ja, det er blandt andet, hvad vi kommer omkring i denne episode af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Noah Seemann Højerslev er gæst i studiet hos Louise Lolle. Noah er den hidtil yngste gæst i programmet, men på trods af sine bare 16 år, har han allerede to Roskilde Festivaler på sit koncert-CV, hvorfra han fortæller om to koncerter med henholdsvis Shame og Jon Hopkins, der står højt på hans liste over største koncertoplevelser. Vært på Farrock, musiker, sanger og sangskriver Frank ‘Frankie’ Ziyanak kigger også forbi studiet og fortæller lidt om rockbandet KISS i forbindelse med annonceringen af selv samme til næste års Copenhell. OG så får du, selvfølgelig, en syndflod af fantastisk livemusik leveret fra alle os til kære dig!

Vært: Louise Lolle.

tors 28. november 2019 17:05 17

Lange tunger, en mixtape-fiasko og dansabel afrorock - ja, det er blandt andet, hvad vi kommer omkring i denne episode af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Noah Seemann Højerslev er gæst i studiet hos Louise Lolle. Noah er den hidtil yngste gæst i programmet, men på trods af sine bare 16 år, har han allerede to Roskilde Festivaler på sit koncert-CV, hvorfra han fortæller om to koncerter med henholdsvis Shame og Jon Hopkins, der står højt på hans liste over største koncertoplevelser. Vært på Farrock, musiker, sanger og sangskriver Frank ‘Frankie’ Ziyanak kigger også forbi studiet og fortæller lidt om rockbandet KISS i forbindelse med annonceringen af selv samme til næste års Copenhell. OG så får du, selvfølgelig, en syndflod af fantastisk livemusik leveret fra alle os til kære dig!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 24. november 2019 14:03 16

En koncert hvor sol, måne og stjerner står helt forkert - det er blandt andet, hvad vi kommer ind på i denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor programmets tidligere producer Emil Bach Andersen er gæst i studiet hos Louise Lolle. Han fortæller om to livekoncerter, som har haft en særlig betydning for ham. En af dem er med Tame Impala i Falconer Salen i 2016, hvor han med sit knuste hjerte endte med at blive hovedfiguren i Kevin Parkers tekstunivers. Derudover ringer Louise op til booker, idémand og tovholder for den netop overståede Sorte Firkant Festival, Jens Back, som fortæller om, hvordan festivalen løb af stablen, og hvorfor den alternative musik er så vigtig at omfavne for en lille festival som deres. OG så snydes du selvfølgelig ikke for en ordentlig bunke led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 21. november 2019 17:05 16

En koncert hvor sol, måne og stjerner står helt forkert - det er blandt andet, hvad vi kommer ind på i denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor programmets tidligere producer Emil Bach Andersen er gæst i studiet hos Louise Lolle. Han fortæller om to livekoncerter, som har haft en særlig betydning for ham. En af dem er med Tame Impala i Falconer Salen i 2016, hvor han med sit knuste hjerte endte med at blive hovedfiguren i Kevin Parkers tekstunivers. Derudover ringer Louise op til booker, idémand og tovholder for den netop overståede Sorte Firkant Festival, Jens Back, som fortæller om, hvordan festivalen løb af stablen, og hvorfor den alternative musik er så vigtig at omfavne for en lille festival som deres. OG så snydes du selvfølgelig ikke for en ordentlig bunke led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 17. november 2019 14:03 16

En midaldrende mand med livskvaler og en oversvømmet Roskilde Festival - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og hyppig koncertgænger Emil Kristensen, som kommer og deler ud af to af sine mest mindeværdige oplevelser fra sit omfattende koncert-cv. Vi ringer desuden op til manager og musikskribent Frederik Kyhn, der gør os alle sammen en smule klogere på bandet Sun Kil Moon i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Danmark til foråret. OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for spandevis af fantastisk lækker livemusik. Lyt med!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 14. november 2019 17:05 16

En midaldrende mand med livskvaler og en oversvømmet Roskilde Festival - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og hyppig koncertgænger Emil Kristensen, som kommer og deler ud af to af sine mest mindeværdige oplevelser fra sit omfattende koncert-cv. Vi ringer desuden op til manager og musikskribent Frederik Kyhn, der gør os alle sammen en smule klogere på bandet Sun Kil Moon i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Danmark til foråret. OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for spandevis af fantastisk lækker livemusik. Lyt med!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 10. november 2019 14:03 16

En Tinder-date, en moshpit og et stramt korset - det er tre ting, som det blandt andet handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og metal-fan Anne Marie Lykkegaard, som deler ud af to metalkoncerter, som på forskellig vis har haft stor betydning for hende - blandt andet med danske Baest i Lille Vega sidste år, hvor hun joinede den vildeste moshpit og fik udløb for ulykkelig kærlighed og vilde aggressioner! P6 BEATs egen Tilde Bang-Kristensen kigger også et smut forbi studiet og fortæller lidt om sangeren og sangskriveren Weyes Blood i forbindelse med hendes kommende koncert i DR Koncerthuset. OG, ej at forglemme, så skal du få en hulens masse magisk livemusik fra allerbedste skuffe!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 7. november 2019 17:05 16

En Tinder-date, en moshpit og et stramt korset - det er tre ting, som det blandt andet handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og metal-fan Anne Marie Lykkegaard, som deler ud af to metalkoncerter, som på forskellig vis har haft stor betydning for hende - blandt andet med danske Baest i Lille Vega sidste år, hvor hun joinede den vildeste moshpit og fik udløb for ulykkelig kærlighed og vilde aggressioner! P6 BEATs egen Tilde Bang-Kristensen kigger også et smut forbi studiet og fortæller lidt om sangeren og sangskriveren Weyes Blood i forbindelse med hendes kommende koncert i DR Koncerthuset. OG, ej at forglemme, så skal du få en hulens masse magisk livemusik fra allerbedste skuffe!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 3. november 2019 14:03 16

En mørkemand, en Peter Sommer på efterårsturné og to drenge, der knuselsker Talking Heads - dem vil du alle komme til at møde i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Jonathan Justesen er gæst. Han fortæller om sine koncertoplevelser med blandt andre David Byrne, som han oplevede med sin bedste Talking Heads-buddy Peter på Roskilde Festival sidste år. Vi ringer også op til Peter Sommer for at høre lidt om status på den nye plade, og ikke mindst hans igangværende ‘Alene Med Palle I Verden’-turné med pianisten Palle Hjort. OG, kære lytter, så snydes du selvfølgelig ikke for noget af det allerbedste fra livemusikkens masgiske buffet!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 31. oktober 2019 17:05 16

En mørkemand, en Peter Sommer på efterårsturné og to drenge, der knuselsker Talking Heads - dem vil du alle komme til at møde i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Jonathan Justesen er gæst. Han fortæller om sine koncertoplevelser med blandt andre David Byrne, som han oplevede med sin bedste Talking Heads-buddy Peter på Roskilde Festival sidste år. Vi ringer også op til Peter Sommer for at høre lidt om status på den nye plade, og ikke mindst hans igangværende ‘Alene Med Palle I Verden’-turné med pianisten Palle Hjort. OG, kære lytter, så snydes du selvfølgelig ikke for noget af det allerbedste fra livemusikkens masgiske buffet!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 27. oktober 2019 14:03 16

Et stort skur med hugtænder og tømmermænd, og en soulfyldt energibombe - det må siges at være overskrifterne for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ane Cecilie Tovgaard. Ane, også kaldet Cille, fortæller om to af sine største koncertoplevelser med gothmetal-bandet Type O Negative og soulsangerinden Sharon Jones. Kanalens helt egen Jacob Ege Hincheley kommer også et smut forbi studiet og tager en snak om Green Day i forbindelse med at bandet giver koncert på næste års NorthSide Festival. OG, din koncerthungrende BEAT-bandit, så får du selvfølgelig også leveret en række nøje udvalgte livenumre til at stille din sult. Lyt med!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 24. oktober 2019 17:05 16

Et stort skur med hugtænder og tømmermænd, og en soulfyldt energibombe - det må siges at være overskrifterne for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ane Cecilie Tovgaard. Ane, også kaldet Cille, fortæller om to af sine største koncertoplevelser med gothmetal-bandet Type O Negative og soulsangerinden Sharon Jones. Kanalens helt egen Jacob Ege Hincheley kommer også et smut forbi studiet og tager en snak om Green Day i forbindelse med at bandet giver koncert på næste års NorthSide Festival. OG, din koncerthungrende BEAT-bandit, så får du selvfølgelig også leveret en række nøje udvalgte livenumre til at stille din sult. Lyt med!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 13. oktober 2019 14:03 16

Indvolde, der er ved at eksplodere og en nysynet turnébil ved navn Elvira - det er blandt andet, hvad der bliver talt om i ugens udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytteren Camilla Kaiser, som deler ud af sine to største koncertoplevelser med Jeff Lynne’s ELO og Massive Attack. Derudover kommer Mads Gustav Grene fra Boundaries og Rasmus Yde fra Fugleflugten forbi sendeburet og fortæller om deres nye fælles Danmarksturné. Og, kæreste lytter, så skal du selvfølgelig også få en ordentlig r**fuld livemusik serveret til dine sultne ører!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 10. oktober 2019 17:05 16

Indvolde, der er ved at eksplodere og en nysynet turnébil ved navn Elvira - det er blandt andet, hvad der bliver talt om i ugens udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytteren Camilla Kaiser, som deler ud af sine to største koncertoplevelser med Jeff Lynne’s ELO og Massive Attack. Derudover kommer Mads Gustav Grene fra Boundaries og Rasmus Yde fra Fugleflugten forbi sendeburet og fortæller om deres nye fælles Danmarksturné. Og, kæreste lytter, så skal du selvfølgelig også få en ordentlig r**fuld livemusik serveret til dine sultne ører!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 6. oktober 2019 14:03 14

Fællessang med Patti Smith, forreste parket på krykker og en lyrisk flowmaster med astma - det er blandt andet, hvad der står på dagsordenen for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Anna Helqvist (og hendes to måneder gamle søn Thyge) er gæst. Anna fortæller om to af sine største koncertminder, heriblandt en koncert med Patti Smith, som hun oplevede på Det Kongelige Teaters Gamle Scene tilbage i 2015, hvor hun endte med at synge sammen med rock-legenden! Louise Lolle ringer også op til Mer’ Monitors hip-hop-ekspert Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen lidt klogere på rapperen Pharoahe Monch, i forbindelse med hans kommende koncert i Pumpehuset den 11. november. OG så skal vi selvfølgelig lytte til mangt og megen af den fantastiske, farverige livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 3. oktober 2019 17:05 14

Fællessang med Patti Smith, forreste parket på krykker og en lyrisk flowmaster med astma - det er blandt andet, hvad der står på dagsordenen for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Anna Helqvist (og hendes to måneder gamle søn Thyge) er gæst. Anna fortæller om to af sine største koncertminder, heriblandt en koncert med Patti Smith, som hun oplevede på Det Kongelige Teaters Gamle Scene tilbage i 2015, hvor hun endte med at synge sammen med rock-legenden! Louise Lolle ringer også op til Mer’ Monitors hip-hop-ekspert Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen lidt klogere på rapperen Pharoahe Monch, i forbindelse med hans kommende koncert i Pumpehuset den 11. november. OG så skal vi selvfølgelig lytte til mangt og megen af den fantastiske, farverige livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 29. september 2019 14:03 17

En The Who-koncert i Caroline Flemmings baghave, en smykkesælgende ørkenrocker på Loppen og rytmisk fodflytteri til dakkedakmusik - det må siges at være overskrifterne for denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor programmets producer Kasper Christensen er gæst. Kasper fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Roger Daltrey fra The Who og den Nigerianske guitar-ekvilibrist Mdou Moctar, som begge rockede røven ud af bukserne på hver deres særegne måde. Louise Lolle ringer også op til musikskribenten og anmelderen Jesper Buhl for at blive lidt klogere på Jon Hopkins, der giver koncert i DR Koncerthuset til marts næste år. Og, kæreste lytter, så slipper du naturligvis heller ikke for en masse led fed livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 26. september 2019 17:05 17

En The Who-koncert i Caroline Flemmings baghave, en smykkesælgende ørkenrocker på Loppen og rytmisk fodflytteri til dakkedakmusik - det må siges at være overskrifterne for denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor programmets producer Kasper Christensen er gæst. Kasper fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Roger Daltrey fra The Who og den Nigerianske guitar-ekvilibrist Mdou Moctar, som begge rockede røven ud af bukserne på hver deres særegne måde. Louise Lolle ringer også op til musikskribenten og anmelderen Jesper Buhl for at blive lidt klogere på Jon Hopkins, der giver koncert i DR Koncerthuset til marts næste år. Og, kæreste lytter, så slipper du naturligvis heller ikke for en masse led fed livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 22. september 2019 14:03 16

En fake guldkæde fra Cambodja, En straight-up banger fest og en koncert 12 kilometer over jordens overflade - det er blandt andet, hvad du kan forvente, at det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Nikolaj Juel er gæst i studiet hos Louise Lolle. Nikolaj fortæller om to af sine største koncertoplevelser med rapperen Kasper Spez og engelske Sleaford Mods, som begge har det til fælles, at alt var nedbarberet og fuldstændig fantastisk. Lau Pedersen og Felix Corrigan fra Fribytterdrømme kigger også forbi og fortæller om deres kommende album og Danmarksturné. Og så får du desuden serveret en masse dejlig livemusik på et radiofonisk sølvfad. Velbekomme!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 19. september 2019 17:05 16

En fake guldkæde fra Cambodja, En straight-up banger fest og en koncert 12 kilometer over jordens overflade - det er blandt andet, hvad du kan forvente, at det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Nikolaj Juel er gæst i studiet hos Louise Lolle. Nikolaj fortæller om to af sine største koncertoplevelser med rapperen Kasper Spez og engelske Sleaford Mods, som begge har det til fælles, at alt var nedbarberet og fuldstændig fantastisk. Lau Pedersen og Felix Corrigan fra Fribytterdrømme kigger også forbi og fortæller om deres kommende album og Danmarksturné. Og så får du desuden serveret en masse dejlig livemusik på et radiofonisk sølvfad. Velbekomme!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 15. september 2019 14:03 15

En mørkemand, et entourage af dejlige damer og musik så direkte, råt og vildt, at det er som at stikke hovedet ind i en tørretumbler. DET er blandt andet, hvad det handler om i ugens udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter Mikkel Toft Madsen, der deler ud af sine koncertminder med Nick Cave & The Bad Seeds og Fever Ray. P6 BEATs egen vært og musikekspert Niels Fez Pedersen kommer også et smut forbi studiet, og fortæller om 1960’er bandet MC5 og deres legendariske livealbum ‘Kick Out The Jams’ i anledning af, at albummet i år kan fejre 50 års jubilæum. Det bliver mørkt, det bliver vildt og det er alt sammen live!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 12. september 2019 17:05 15

En mørkemand, et entourage af dejlige damer og musik så direkte, råt og vildt, at det er som at stikke hovedet ind i en tørretumbler. DET er blandt andet, hvad det handler om i ugens udgave af Mer’ Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter Mikkel Toft Madsen, der deler ud af sine koncertminder med Nick Cave & The Bad Seeds og Fever Ray. P6 BEATs egen vært og musikekspert Niels Fez Pedersen kommer også et smut forbi studiet, og fortæller om 1960’er bandet MC5 og deres legendariske livealbum ‘Kick Out The Jams’ i anledning af, at albummet i år kan fejre 50 års jubilæum. Det bliver mørkt, det bliver vildt og det er alt sammen live!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 8. september 2019 14:03 16

Første gang i pitten, store følelser og en røgmaskine fyldt med LSD. Det er blandt andet, hvad der bliver talt om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Frederik Emil Bang er gæst i studiet hos Louise Lolle. Frederik fortæller om sine koncertoplevelser med Arctic Monkeys, The Strokes og Bon Iver, som alle skete i hans teenageår. Vi får også besøg af Lars Vognstrup fra Hands of Light, der fortæller om sin nye musik og kommende debutkoncert til pladeselskabet Crunchy Frogs 25 års jubilæumsfest. OG så skal vi høre en masse af det, det hele handler om - nemlig LIVEMUSIK!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 5. september 2019 17:05 16

Første gang i pitten, store følelser og en røgmaskine fyldt med LSD. Det er blandt andet, hvad der bliver talt om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Frederik Emil Bang er gæst i studiet hos Louise Lolle. Frederik fortæller om sine koncertoplevelser med Arctic Monkeys, The Strokes og Bon Iver, som alle skete i hans teenageår. Vi får også besøg af Lars Vognstrup fra Hands of Light, der fortæller om sin nye musik og kommende debutkoncert til pladeselskabet Crunchy Frogs 25 års jubilæumsfest. OG så skal vi høre en masse af det, det hele handler om - nemlig LIVEMUSIK!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 1. september 2019 14:03 7

Oasis’ debutalbum ‘Definitely Maybe’ har 25-års jubilæum, og det fejrer vi med en Oasis Special udgave af Mer’ Monitor, hvor vi helt eksklusivt er kommet i besiddelse af en koncertoptagelse fra en Oasis-koncert på Hultsfredfestivalen i Sverie i 1994, som skete bare to uger inden udgivelsen af albummet. Vi spiller en masse sange fra optagelsen, vi sætter fokus på debutalbummet og så ringer Louise Lolle op til Hanna Ashby Öhman, der oplevede bandet til koncerten i Hultsfred, samt lydteknikeren Mats Jonsson, der var lydmand på optagelserne. Der er masser af britisk arrogance, det er musik skruet HELT op på 11 og ikke mindst får du en ordentlig r**fuld fantastisk livemusik fra et af verdens bedste rockbands.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 29. august 2019 17:05 7

Oasis’ debutalbum ‘Definitely Maybe’ har 25-års jubilæum, og det fejrer vi med en Oasis Special udgave af Mer’ Monitor, hvor vi helt eksklusivt er kommet i besiddelse af en koncertoptagelse fra en Oasis-koncert på Hultsfredfestivalen i Sverie i 1994, som skete bare to uger inden udgivelsen af albummet. Vi spiller en masse sange fra optagelsen, vi sætter fokus på debutalbummet og så ringer Louise Lolle op til Hanna Ashby Öhman, der oplevede bandet til koncerten i Hultsfred, samt lydteknikeren Mats Jonsson, der var lydmand på optagelserne. Der er masser af britisk arrogance, det er musik skruet HELT op på 11 og ikke mindst får du en ordentlig r**fuld fantastisk livemusik fra et af verdens bedste rockbands.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 25. august 2019 14:03 15

Kanyler i kroppen, en soul-konges gennembrud og dødsmetal med silkeblød korsang - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ronald Nielsen er gæst i studiet. Han fortæller om sine koncertoplevelser med henholdsvis svenske Bob Hund og det danske punkband Hjertestop. Vi ringer også op til Sven Engsig Karlsson, der er guitarist i dødsmetalbandet Baest til en snak om deres kommende koncert til Aarhus Festuge med kor-gruppen SØNK. OG så leverer Louise Lolle som altid en masse vanvittig fed livemusik til dine koncerthungrende ører.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 22. august 2019 17:05 15

Kanyler i kroppen, en soul-konges gennembrud og dødsmetal med silkeblød korsang - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ronald Nielsen er gæst i studiet. Han fortæller om sine koncertoplevelser med henholdsvis svenske Bob Hund og det danske punkband Hjertestop. Vi ringer også op til Sven Engsig Karlsson, der er guitarist i dødsmetalbandet Baest til en snak om deres kommende koncert til Aarhus Festuge med kor-gruppen SØNK. OG så leverer Louise Lolle som altid en masse vanvittig fed livemusik til dine koncerthungrende ører.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 18. august 2019 14:03 16

Et lydtryk så voldsomt at bukserne klæber sig til skinnebenene, og en diskussion mellem et barn og en pædagog i børnehaven om Pink Floyds ‘The Dark Side of the Moon’ - det er blandt andet, hvad du kan høre om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af lytteren og koncertgængeren Peter Lorichs, der fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Pink Floyd på Gentofte Stadion i 1988 og Lamb of God på Copenhell i 2012. Derudover ringer vi også til vores hip hop-ekspert PTA aka Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen klogere på rapperen Common i forbindelse med hans livekoncert i København til september. OG så leverer vi, naturligvis, en masse skøn livemusik til dine øregange!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 15. august 2019 17:05 16

Et lydtryk så voldsomt at bukserne klæber sig til skinnebenene, og en diskussion mellem et barn og en pædagog i børnehaven om Pink Floyds ‘The Dark Side of the Moon’ - det er blandt andet, hvad du kan høre om i denne uges udgave af Mer’ Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af lytteren og koncertgængeren Peter Lorichs, der fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Pink Floyd på Gentofte Stadion i 1988 og Lamb of God på Copenhell i 2012. Derudover ringer vi også til vores hip hop-ekspert PTA aka Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen klogere på rapperen Common i forbindelse med hans livekoncert i København til september. OG så leverer vi, naturligvis, en masse skøn livemusik til dine øregange!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 11. august 2019 14:03 14

80 kg scenografi i træ, bestikkelse på grænsen til Makedonien og en farlig Liam Gallagher - det er blandt andet, hvad det handler om i ugens udgave af Mer’ Monitor, hvor bassist og guitarist i Efterklang, Rasmus Stolberg, er gæst. Rasmus deler ud af nogle af sine vilde liveanekdoter fra Efterklangs efterhånden 20 år lange livekarriere. P6 BEATs egen Sebastian Saxton stikker også hovedet ind i studiet og fortæller om nogle af de fedeste koncerter han har oplevet på de fire danske festivaler, som han har besøgt hen over sommeren. OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for en masse eminent livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 8. august 2019 17:05 14

80 kg scenografi i træ, bestikkelse på grænsen til Makedonien og en farlig Liam Gallagher - det er blandt andet, hvad det handler om i ugens udgave af Mer’ Monitor, hvor bassist og guitarist i Efterklang, Rasmus Stolberg, er gæst. Rasmus deler ud af nogle af sine vilde liveanekdoter fra Efterklangs efterhånden 20 år lange livekarriere. P6 BEATs egen Sebastian Saxton stikker også hovedet ind i studiet og fortæller om nogle af de fedeste koncerter han har oplevet på de fire danske festivaler, som han har besøgt hen over sommeren. OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for en masse eminent livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 4. august 2019 14:03 16

Til Kashmir koncert som 6-årig, øjenkontakt med Prince og tårer på kinden til Paul McCartney - det er blandt andre de overskrifter, det handler om i denne sommerudgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det halve år, der er gået og spiller klip med de mange fantastiske lyttere, som har besøgt programmet og delt ud af deres minder fra de små og store koncertscener. Vi skal også genhøre et klip med den professionelle lydmand Jacob Brøndlund, OG så skal du SELVFØLGELIG ikke snydes for de ledeste og fedeste liveskiver fra DRs enorme Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 1. august 2019 17:05 16

Til Kashmir koncert som 6-årig, øjenkontakt med Prince og tårer på kinden til Paul McCartney - det er blandt andre de overskrifter, det handler om i denne sommerudgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det halve år, der er gået og spiller klip med de mange fantastiske lyttere, som har besøgt programmet og delt ud af deres minder fra de små og store koncertscener. Vi skal også genhøre et klip med den professionelle lydmand Jacob Brøndlund, OG så skal du SELVFØLGELIG ikke snydes for de ledeste og fedeste liveskiver fra DRs enorme Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 28. juli 2019 14:03 16

Mudder til knæene, en ridderborg fra renæssancen og en døveforening til rockkoncert - det er blandt andet, hvad vi trækker op af godteposen i denne sommerversion af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det seneste halve år, og spiller en masse klip med de mange seje lyttere og koncertgængere, der har været forbi studiet og fortælle om deres største koncertoplevelser. Vi skal også genhøre et klip med en af de dygtige lydmænd, som vi har interviewet i programmet, og så får du selvfølgelig - ej at forglemme - en masse fantastisk livemusik af bedste skuffe fra DRs omfangsrige Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 25. juli 2019 17:05 16

Mudder til knæene, en ridderborg fra renæssancen og en døveforening til rockkoncert - det er blandt andet, hvad vi trækker op af godteposen i denne sommerversion af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det seneste halve år, og spiller en masse klip med de mange seje lyttere og koncertgængere, der har været forbi studiet og fortælle om deres største koncertoplevelser. Vi skal også genhøre et klip med en af de dygtige lydmænd, som vi har interviewet i programmet, og så får du selvfølgelig - ej at forglemme - en masse fantastisk livemusik af bedste skuffe fra DRs omfangsrige Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 21. juli 2019 14:03 16

Voksenmusik, et brækket ben på scenen og et forførelsesshow af format - det er blandt andet, hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle tager en tur ned ad memory lane og spiller nogle klip med de mange fantastiske lyttere, der har besøgt studiet og delt ud af deres største oplevelser fra deres koncert-CV. Vi skal også møde en af de mange lydmænd og tourmanagere, der gennem tiden har kigget ind i sendeburet, OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for en masse eminent livemusik fra hylderne i DRs massive Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 18. juli 2019 17:05 16

Voksenmusik, et brækket ben på scenen og et forførelsesshow af format - det er blandt andet, hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle tager en tur ned ad memory lane og spiller nogle klip med de mange fantastiske lyttere, der har besøgt studiet og delt ud af deres største oplevelser fra deres koncert-CV. Vi skal også møde en af de mange lydmænd og tourmanagere, der gennem tiden har kigget ind i sendeburet, OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for en masse eminent livemusik fra hylderne i DRs massive Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 14. juli 2019 14:03 17

Fællespsykose, Bowie i VEGA og en koncert til 300% over budgettet er blandt andet, hvad det handler om i denne highlightudgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det halve år, der er gået, og spiller klip med de nogle af de mange fantastiske lyttere, der har gæstet studiet og delt ud af deres største koncertoplevelser. Derudover har Louise desuden gravet nogle fantastiske liveoptagelser frem fra DRs gigantiske Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 11. juli 2019 17:05 17

Fællespsykose, Bowie i VEGA og en koncert til 300% over budgettet er blandt andet, hvad det handler om i denne highlightudgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på det halve år, der er gået, og spiller klip med de nogle af de mange fantastiske lyttere, der har gæstet studiet og delt ud af deres største koncertoplevelser. Derudover har Louise desuden gravet nogle fantastiske liveoptagelser frem fra DRs gigantiske Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 7. juli 2019 14:03 15

Dynamit, teenage-eufori og slidte converse-sko er nogle af nøgleordene for denne lidt særlige udgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på flere af de mange højdepunkter, der har været i programmet i det seneste halve år. Vi skal lytte til flere af de fantastiske gæster, der har været på besøg i studiet, og så har Louise desuden været nede i DRs gigantiske Diskotek og finde nogle af de allerfedeste liveskiver frem.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 4. juli 2019 17:05 15

Dynamit, teenage-eufori og slidte converse-sko er nogle af nøgleordene for denne lidt særlige udgave af Mer’ Monitor, hvor vært Louise Lolle ser tilbage på flere af de mange højdepunkter, der har været i programmet i det seneste halve år. Vi skal lytte til flere af de fantastiske gæster, der har været på besøg i studiet, og så har Louise desuden været nede i DRs gigantiske Diskotek og finde nogle af de allerfedeste liveskiver frem.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 30. juni 2019 14:03 18

Guitar Hero, fællessang og fantastisk dakke-dak-musik er blandt andet, hvad denne udgave af Mer’ Monitor handler om. I studiet er P6 BEAT-lytter Mathias Helmuth Mains Bøgild gæst, og han fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Queens of the Stone Age og New Order på Roskilde Festival. Vi får også den gode Carsten Holm fra kanalen med på en direkte linje fra Aarhus. Han fortæller om den britiske elektroniske gruppe Underworld som han glæder sig umådeligt meget til at opleve live på årets Roskilde Festival. Og så snydes du naturligvis ikke for en masse fantastisk livemusik fra DRs kæmpemæssige Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 27. juni 2019 17:05 18

Guitar Hero, fællessang og fantastisk dakke-dak-musik er blandt andet, hvad denne udgave af Mer’ Monitor handler om. I studiet er P6 BEAT-lytter Mathias Helmuth Mains Bøgild gæst, og han fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Queens of the Stone Age og New Order på Roskilde Festival. Vi får også den gode Carsten Holm fra kanalen med på en direkte linje fra Aarhus. Han fortæller om den britiske elektroniske gruppe Underworld som han glæder sig umådeligt meget til at opleve live på årets Roskilde Festival. Og så snydes du naturligvis ikke for en masse fantastisk livemusik fra DRs kæmpemæssige Diskotek!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 23. juni 2019 14:03 16

En overraskende koncert i Malmö, et musikalsk geni og hele to fængselskoncerter er, hvad det blandt andet kommer til at handle om i dagens udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Jeppe Lindegaard er gæst i studiet. Han fortæller om sine koncertoplevelser med Robyn og Niels Frahm, som er nogle af de bedste koncertminder i hans koncert-CV. Kanalens egen Anders Bøtter stikker også ind forbi sendeburet og fortæller lidt om Foo Fighters, og sit møde med Dave Grohl, i forbindelse med bandets kommende koncert i Fængslet i Horsens. Og så skal vi desuden høre en hulens masse fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 20. juni 2019 17:05 17

En overraskende koncert i Malmö, et musikalsk geni og hele to fængselskoncerter er, hvad det blandt andet kommer til at handle om i dagens udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Jeppe Lindegaard er gæst i studiet. Han fortæller om sine koncertoplevelser med Robyn og Niels Frahm, som er nogle af de bedste koncertminder i hans koncert-CV. Kanalens egen Anders Bøtter stikker også ind forbi sendeburet og fortæller lidt om Foo Fighters, og sit møde med Dave Grohl, i forbindelse med bandets kommende koncert i Fængslet i Horsens. Og så skal vi desuden høre en hulens masse fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 16. juni 2019 14:03 17

Hjernerystelse, trash metal og et fuldkomment kaotisk energibombardement, er hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, når P6 BEAT-lytter Jakob Trolle gæster Mer’ Monitor-studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Metallica og norske Honningbarna. Derudover ringer vi til Steffen Lundtoft Jensen, der er trommeslager i Lowly, og tager en snak om Lowlys kommende koncerter på danske festivaler landet over. Og så skal vi ikke mindst høre en masse eminente liveskiver, som Louise Lolle har fundet frem fra DRs fantastiske Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 13. juni 2019 17:05 17

Hjernerystelse, trash metal og et fuldkomment kaotisk energibombardement, er hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer’ Monitor, når P6 BEAT-lytter Jakob Trolle gæster Mer’ Monitor-studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Metallica og norske Honningbarna. Derudover ringer vi til Steffen Lundtoft Jensen, der er trommeslager i Lowly, og tager en snak om Lowlys kommende koncerter på danske festivaler landet over. Og så skal vi ikke mindst høre en masse eminente liveskiver, som Louise Lolle har fundet frem fra DRs fantastiske Diskotek.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 9. juni 2019 14:03 16

Piratmusik, balalajka og sjælemassage - det er blandt andet, hvad det handler om, når P6 BEAT-lytter Mette-Maj Petersen er gæst i Mer’ Monitor-studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Beach House og Kashmir - sidstnævnte som hun så, da hun var bare 6 år gammel. P6 BEAT-værten Anders Bøtter fra Danmarks vigtigste metal-podcast, Sort Søndag, kigger også ind i sendeburet og fortæller om metal-festivalen Copenhell og bandet Lamb of God, som han glæder sig til at opleve på selv samme festival. Og så skal vi selvfølgelig høre en masse led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 6. juni 2019 17:05 16

Piratmusik, balalajka og sjælemassage - det er blandt andet, hvad det handler om, når P6 BEAT-lytter Mette-Maj Petersen er gæst i Mer’ Monitor-studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Beach House og Kashmir - sidstnævnte som hun så, da hun var bare 6 år gammel. P6 BEAT-værten Anders Bøtter fra Danmarks vigtigste metal-podcast, Sort Søndag, kigger også ind i sendeburet og fortæller om metal-festivalen Copenhell og bandet Lamb of God, som han glæder sig til at opleve på selv samme festival. Og så skal vi selvfølgelig høre en masse led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 26. maj 2019 14:03 14

Intens, magisk og stort - det er nogle af nøgleordene for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Niclas Facius gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Sigur Rós og Anderson .Paak. Kanalens egen Camilla Jane Lea kigger også ind i sendeburet og klæder os alle sammen lidt bedre på til når The Cure lægger vejen forbi Roskilde Festival til sommer. Og så skal vi ikke mindst høre en masse led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 23. maj 2019 17:05 15

Intens, magisk og stort - det er nogle af nøgleordene for denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Niclas Facius gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Sigur Rós og Anderson .Paak. Kanalens egen Camilla Jane Lea kigger også ind i sendeburet og klæder os alle sammen lidt bedre på til når The Cure lægger vejen forbi Roskilde Festival til sommer. Og så skal vi ikke mindst høre en masse led fed livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 19. maj 2019 14:03 16

Tårer der løber ned af kinderne, fadbamser og Guitar Hero - det er blandt andet hvad det kommer til at handle om, når P6 BEAT-lytteren Kaare Schou Nygård gæster Louise Lolle i Mer’ Monitor-studiet, hvor han fortæller om sine koncertoplevelser med Paul McCartney og The Rolling Stones. Kanalens egen Tilde Bang-Kristensen kigger også forbi og gør os alle sammen klogere på post-punk bandet Shame, som spiller på årets Roskilde Festival, og så skal vi selvfølgelig også høre en masse fantastisk livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 16. maj 2019 17:05 16

Tårer der løber ned af kinderne, fadbamser og Guitar Hero - det er blandt andet hvad det kommer til at handle om, når P6 BEAT-lytteren Kaare Schou Nygård gæster Louise Lolle i Mer’ Monitor-studiet, hvor han fortæller om sine koncertoplevelser med Paul McCartney og The Rolling Stones. Kanalens egen Tilde Bang-Kristensen kigger også forbi og gør os alle sammen klogere på post-punk bandet Shame, som spiller på årets Roskilde Festival, og så skal vi selvfølgelig også høre en masse fantastisk livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 12. maj 2019 14:03 15

Blodtud og en klap for øjet til en mindeværdig koncert ved en gammel ridderborg i udkanten af Berlin. Det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om, når P6 BEAT-lytteren Morten Ravn gæster Louise Lolle i Mer’ Monitor studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Rage Against the Machine og Bisse. De tre støjrockere fra Baby In Vain og danseren Alexander Stæger kommer også en smut forbi livehulen og fortæller om deres samarbejde i den sammensmeltede koncert- og danseforestilling “The Real Raw”, som har premiere på Det Kongelige Teater. Og så skal vi selvfølgelig også høre en masse fantastisk livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 9. maj 2019 17:05 15

Blodtud og en klap for øjet til en mindeværdig koncert ved en gammel ridderborg i udkanten af Berlin. Det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om, når P6 BEAT-lytteren Morten Ravn gæster Louise Lolle i Mer’ Monitor studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med Rage Against the Machine og Bisse. De tre støjrockere fra Baby In Vain og danseren Alexander Stæger kommer også en smut forbi livehulen og fortæller om deres samarbejde i den sammensmeltede koncert- og danseforestilling “The Real Raw”, som har premiere på Det Kongelige Teater. Og så skal vi selvfølgelig også høre en masse fantastisk livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 5. maj 2019 14:03 17

En surprise koncert klokken fire om morgenen med Prince, mudder til knæene med Radiohead og en grædende baby til koncert - det er blandt andet, hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Eske Hartmann er gæst i studiet og fortæller om sine to vilde koncertoplevelser med både Prince og Matthew E. White. Vi ringer også op til Bob Dylan-ekspert, Johannes Andersen, der gør os alle sammen lidt klogere på folk-legenden i forbindelse med hans koncert på Roskilde Festival. Og så skal vi ikke mindst have en masse fantastisk livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 2. maj 2019 17:05 17

En surprise koncert klokken fire om morgenen med Prince, mudder til knæene med Radiohead og en grædende baby til koncert - det er blandt andet, hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Eske Hartmann er gæst i studiet og fortæller om sine to vilde koncertoplevelser med både Prince og Matthew E. White. Vi ringer også op til Bob Dylan-ekspert, Johannes Andersen, der gør os alle sammen lidt klogere på folk-legenden i forbindelse med hans koncert på Roskilde Festival. Og så skal vi ikke mindst have en masse fantastisk livemusik!

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 28. april 2019 14:03 17

En charmerende trubadur og en sky kat. Det er hvad det handler om, når P6 BEAT-lytteren Emil Hessellund Bødker besøger Mer’ Monitor studiet og fortæller om sine eminente koncertoplevelser med henholdsvis Father John Misty og Frank Ocean. Vi får også besøg af Rune Hedeman, der fortæller om Vampire Weekend som liveband i anledning af bandets koncert på Roskilde Festival. Og så skal vi selvfølgelig også høre en masse vidunderlig livemusik med blandt andre Pink Floyd.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 25. april 2019 17:05 17

En charmerende trubadur og en sky kat. Det er hvad det handler om, når P6 BEAT-lytteren Emil Hessellund Bødker besøger Mer’ Monitor studiet og fortæller om sine eminente koncertoplevelser med henholdsvis Father John Misty og Frank Ocean. Vi får også besøg af Rune Hedeman, der fortæller om Vampire Weekend som liveband i anledning af bandets koncert på Roskilde Festival. Og så skal vi selvfølgelig også høre en masse vidunderlig livemusik med blandt andre Pink Floyd.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 14. april 2019 14:03 18

Melankoli, tysk tråd og et smadret trommesæt er hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Frej Ganzler gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser fra sine teenageår med The National og Rammstein. Hiphop-eksperten Peter Trier Aagaard er endnu engang med på en telefon, hvor han gør os alle sammen klogere på Grandmaster Flash, der kommer til Danmark senere på året. Og så skal vi ikke mindst lytte til en masse fantastisk livemusik med blandt andre Kira and the Kindred Spirits.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 11. april 2019 17:05 18

Melankoli, tysk tråd og et smadret trommesæt er hvad det handler om i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Frej Ganzler gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser fra sine teenageår med The National og Rammstein. Hiphop-eksperten Peter Trier Aagaard er endnu engang med på en telefon, hvor han gør os alle sammen klogere på Grandmaster Flash, der kommer til Danmark senere på året. Og så skal vi ikke mindst lytte til en masse fantastisk livemusik med blandt andre Kira and the Kindred Spirits.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 7. april 2019 14:03 17

I denne uges udgave af Mer’ Monitor er gymnasielæreren William Bjarnø gæst i studiet. William deler ud af sine koncertoplevelser med Tool og Trentemøller på Roskilde Festival, som hver kunne noget helt specielt. Kanalens egen Casper Bach Hegstrup kigger også forbi studiet og fortæller om Neil Young som livekunstner - en mand, som Casper er svært begejstret for. Og så har Louise Lolle, som altid, en stor stak liveskiver med under armen, hvor vi blandt andet skal høre en liveoptagelse med svenske Bob Hund.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 4. april 2019 17:05 17

I denne uges udgave af Mer’ Monitor er gymnasielæreren William Bjarnø gæst i studiet. William deler ud af sine koncertoplevelser med Tool og Trentemøller på Roskilde Festival, som hver kunne noget helt specielt. Kanalens egen Casper Bach Hegstrup kigger også forbi studiet og fortæller om Neil Young som livekunstner - en mand, som Casper er svært begejstret for. Og så har Louise Lolle, som altid, en stor stak liveskiver med under armen, hvor vi blandt andet skal høre en liveoptagelse med svenske Bob Hund.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 31. marts 2019 14:03 17

I denne udgave af Mer’ Monitor er P6 BEAT-lytteren Rikke Carlsen gæst i studiet. Hun fortæller om sine største koncertoplevelser med Band of Horses og John Mayer. Kanalens egen Jonas Hansen gæster også studiet og fortæller om Black Rebel Motorcycle Club i anledning af bandets koncert i Den Grå Hal til sommer. Og så har Louise Lolle endnu en gang en stor stak liveskiver med under armen - blandt andet med Neil Young, som lægger vejen forbi årets Tinderbox Festival.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 28. marts 2019 17:05 17

I denne udgave af Mer’ Monitor er P6 BEAT-lytteren Rikke Carlsen gæst i studiet. Hun fortæller om sine største koncertoplevelser med Band of Horses og John Mayer. Kanalens egen Jonas Hansen gæster også studiet og fortæller om Black Rebel Motorcycle Club i anledning af bandets koncert i Den Grå Hal til sommer. Og så har Louise Lolle endnu en gang en stor stak liveskiver med under armen - blandt andet med Neil Young, som lægger vejen forbi årets Tinderbox Festival.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 24. marts 2019 14:03 20

Mer’ Monitor kommer vidt omkring i dagens program, når P6 BEAT-lytteren Nynne Givskov gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med St. Vincent og Gossip. Louise får også hip hop-eksperten Peter Trier Aagaard med på en telefon, og han gør os klogere på den svenske rapper Silvana Imam, som åbner Orange Scene på årets Rosilde Festival. Og så er der selvfølgelig en perlerække af de allerbedste koncertoptagelser fra DRs store diskotek til dine øregange.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 21. marts 2019 17:05 20

Mer’ Monitor kommer vidt omkring i dagens program, når P6 BEAT-lytteren Nynne Givskov gæster studiet og fortæller om sine koncertoplevelser med St. Vincent og Gossip. Louise får også hip hop-eksperten Peter Trier Aagaard med på en telefon, og han gør os klogere på den svenske rapper Silvana Imam, som åbner Orange Scene på årets Rosilde Festival. Og så er der selvfølgelig en perlerække af de allerbedste koncertoptagelser fra DRs store diskotek til dine øregange.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 17. marts 2019 14:03 17

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 14. marts 2019 17:05 17

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 10. marts 2019 14:03 17

I Mer’ Monitor kommer lytteren Tobias forbi for at fortælle om en koncert, han oplevede med Radiohead i K.B. Hallen. Koncerten var så vild, at det begyndte at dryppe ned fra loftet med kondensvand. Derudover fortæller hiphop-eksperten Peter Trier Aagaard hvorfor, Nas er en virkelig god liverapper, og hvorfor han er en gave til Northsides program. Som altid får du også serveret nogle af verdens allerbedste liveskiver - blandt andet fra Kate Bushs spektakulære comebackkoncerter i London i 2014.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 7. marts 2019 17:05 17

I Mer’ Monitor kommer lytteren Tobias forbi for at fortælle om en koncert, han oplevede med Radiohead i K.B. Hallen. Koncerten var så vild, at det begyndte at dryppe ned fra loftet med kondensvand. Derudover fortæller hiphop-eksperten Peter Trier Aagaard hvorfor, Nas er en virkelig god liverapper, og hvorfor han er en gave til Northsides program. Som altid får du også serveret nogle af verdens allerbedste liveskiver - blandt andet fra Kate Bushs spektakulære comebackkoncerter i London i 2014.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 3. marts 2019 14:03 17

I Mer’ Monitor sætter vi i dag fokus på Bonnie Prince Billy i selskab med lytteren Johannes, som oplevede ham spille en sand maratonkoncert i 2007. Derudover fortæller lydmanden Kose om hvorfor det er en meget dum ide ikke at være fuldt fokuseret til en Gnags-koncert, og så får du som altid noget af verdens bedste livemusik fra blandt andre Fleetwood Mac, Nick Cave og Kashmir.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 28. februar 2019 17:05 17

I Mer’ Monitor sætter vi i dag fokus på Bonnie Prince Billy i selskab med lytteren Johannes, som oplevede ham spille en sand maratonkoncert i 2007. Derudover fortæller lydmanden Kose om hvorfor det er en meget dum ide ikke at være fuldt fokuseret til en Gnags-koncert, og så får du som altid noget af verdens bedste livemusik fra blandt andre Fleetwood Mac, Nick Cave og Kashmir.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 24. februar 2019 14:03 18

I Mer’ Monitor er der i dag besøg af lytteren Carl Gustav, som fortæller hvorfor Blur-koncerten på Orange Scene i 2003 stadigvæk er den bedste koncert, han har været til. Derudover beskriver lydmanden Kose sit første møde med smartphones til koncerter, og så får du som altid en masse solid live-musik - blandt andet fra én af de bedste koncerter, der nogensinde er blevet spillet på den engelske festival Glastonbury.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 21. februar 2019 17:05 18

I Mer’ Monitor er der i dag besøg af lytteren Carl Gustav, som fortæller hvorfor Blur-koncerten på Orange Scene i 2003 stadigvæk er den bedste koncert, han har været til. Derudover beskriver lydmanden Kose sit første møde med smartphones til koncerter, og så får du som altid en masse solid live-musik - blandt andet fra én af de bedste koncerter, der nogensinde er blevet spillet på den engelske festival Glastonbury.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 17. februar 2019 14:03 15

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 14. februar 2019 17:05 15

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 10. februar 2019 14:03 17

I Mer’ Monitor er der i dag besøg fra P6 BEAT-lytteren Morten, som fortæller om sit nære forhold til bandet Tool - en romance der opstod på Orange Scene i 2001. Derudover ringer Louise også til Jesper, der i weekenden var til koncert med Peter Sommer, og han får derfor lov til at komme med en anmeldelse. Som altid er der også gode liveplader i massevis - blandt andet med Jeff Buckley i helt intime rammer.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 7. februar 2019 17:05 17

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 3. februar 2019 14:03 18

I Mer’ Monitor har Louise besøg af lytteren Martin, der fortæller om sine største koncertoplevelser. I 2012 så han franske Justice i Falkoner Salen, og der var simpelthen mosh pit fra start til slut. Han fortæller også om sin store helt, Nick Cave, som han så for første gang på Orange Scene i sommer. Derudover fortæller tourmanageren, Troels Bjørn, om sin lille krig i tourbussen med det schweiziske toldvæsen, du får historien om Axl Roses lemfældige forhold til flyvning, og så spiller vi én af verdens bedste live-plader med Led Zeppelin.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 31. januar 2019 17:05 18

I Mer’ Monitor har Louise besøg af lytteren Martin, der fortæller om sine største koncertoplevelser. I 2012 så han franske Justice i Falkoner Salen, og der var simpelthen mosh pit fra start til slut. Han fortæller også om sin store helt, Nick Cave, som han så for første gang på Orange Scene i sommer. Derudover fortæller tourmanageren, Troels Bjørn, om sin lille krig i tourbussen med det schweiziske toldvæsen, du får historien om Axl Roses lemfældige forhold til flyvning, og så spiller vi én af verdens bedste live-plader med Led Zeppelin.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 27. januar 2019 14:03 15

Louise har besøg af den meget erfarne koncertgænger og P6 BEAT-lytter, Jesper Agerbo. Han tager os vidt omkring i sit koncert-CV, og vi skal blandt andet forbi Suedes fænomenale koncert på Roskilde i 95, og en meget særlig Pearl Jam-koncert i Berlin. Radiovært Julie Bundgaard kigger også forbi og fortæller om dengang hun optrådte lidt uheldigt foran Mike Skinner efter The Streets-koncerten på Orange Scene, og så er der som altid rigtig meget god livemusik.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 24. januar 2019 17:05 15

Louise har besøg af den meget erfarne koncertgænger og P6 BEAT-lytter, Jesper Agerbo. Han tager os vidt omkring i sit koncert-CV, og vi skal blandt andet forbi Suedes fænomenale koncert på Roskilde i 95, og en meget særlig Pearl Jam-koncert i Berlin. Radiovært Julie Bundgaard kigger også forbi og fortæller om dengang hun optrådte lidt uheldigt foran Mike Skinner efter The Streets-koncerten på Orange Scene, og så er der som altid rigtig meget god livemusik.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 20. januar 2019 14:03 17

I Mer’ Monitor har Louise Lolle besøg af lytteren Rasmus, der deler en koncertanekdote, der kan gøre de fleste grønne af jalousi. I 1999 så han David Bowie i intime rammer i Vega i København. Den historie folder han helt ud - lige fra da han skaffede billetten på et posthus til at han drak fadøl efter koncerten. Derudover fortæller musikeren Mathilde Falch, der om lidt skal lave en live-optagelse, om de overvejelser og forberedelser der ligger bag at skulle lave en live-plade. Alt dette krydres med nogen af verdens bedste live-plader.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 17. januar 2019 17:05 17

I Mer’ Monitor har Louise Lolle besøg af lytteren Rasmus, der deler en koncertanekdote, der kan gøre de fleste grønne af jalousi. I 1999 så han David Bowie i intime rammer i Vega i København. Den historie folder han helt ud - lige fra da han skaffede billetten på et posthus til at han drak fadøl efter koncerten. Derudover fortæller musikeren Mathilde Falch, der om lidt skal lave en live-optagelse, om de overvejelser og forberedelser der ligger bag at skulle lave en live-plade. Alt dette krydres med nogen af verdens bedste live-plader.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 13. januar 2019 14:03 18

Mer’ Monitor spoler i dag tiden tilbage til 1986 i selskab med P6 BEAT-lytteren Lena, der fortæller om dengang hun så Talk Talk, New Order og Depeche i Valby. Historien involverer slidte converse-sko, hjemmelavet merchandise og en god portion teenage-eufori. Vi har også endnu engang været i arkivet og fundet et par solide live-skiver frem, og så fortæller tour-manageren, Mikkel Fjelding om, hvilke traditioner der kan opstå i tourbussen.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 10. januar 2019 17:05 18

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også søndag 14.03).

søn 6. januar 2019 14:03 17

Mer’ Monitor er tilbage, og i denne sæson er fokus på publikum og alt dét der foregår bag ved scenen. Louise Lolle sidder ved roret, og i studiet får hun besøg af P6 BEAT-lytteren Allan Naqvi, der var til stede, da Dave Grohl faldt ned fra scenen i Göteborg, brækkede benet, og alligevel spillede videre. Derudover fortæller tour-manageren Mikkel Fjelding også røverhistorier fra sine turneer med Magtens Korridorer, og så er programmet naturligvis spækket med livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 3. januar 2019 17:05 17

Mer’ Monitor er tilbage, og i denne sæson er fokus på publikum og alt dét der foregår bag ved scenen. Louise Lolle sidder ved roret, og i studiet får hun besøg af P6 BEAT-lytteren Allan Naqvi, der var til stede, da Dave Grohl faldt ned fra scenen i Göteborg, brækkede benet, og alligevel spillede videre. Derudover fortæller tour-manageren Mikkel Fjelding også røverhistorier fra sine turneer med Magtens Korridorer, og så er programmet naturligvis spækket med livemusik.

Vært: Louise Lolle.

(Sendes også søndag 14.03).

tors 20. december 2018 17:03 0

Highlights

Mer’ Monitor giver dig i dag det allerbedste fra sæsonen, der er gået. I studiet sidder Laust og Louise klar til at drysse klip ud over programmet som små julegaver. Hør blandt andet om dengang Oh Land brækkede sig på scenen, om Spleen Uniteds allersidste koncert og om en mand der invaderede scenen med en motorsav.

lør 15. december 2018 14:03 0

Gæst Johan Wohlert

Johan Wohlert er gæst hos Laust Sonne og med sig under armen har han en helt ny Mew liveplade, der stammer fra deres koncerter med symfoniorkestret, Copenhagen Phil. Derudover kommer de forbi Frengers 15-års jubilæum, den kaotiske optakt til koncerten på Orange Scene i 2015, og så er Johan gæste-DJ, og han spiller alt fra Elliott Smith til Tower of Power.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 13. december 2018 17:03 0

Gæst Johan Wohlert

Johan Wohlert er gæst hos Laust Sonne og med sig under armen har han en helt ny Mew liveplade, der stammer fra deres koncerter med symfoniorkestret, Copenhagen Phil. Derudover kommer de forbi Frengers 15-års jubilæum, den kaotiske optakt til koncerten på Orange Scene i 2015, og så er Johan gæste-DJ, og han spiller alt fra Elliott Smith til Tower of Power.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 8. december 2018 14:03 0

Gæst Mattias Kolstrup

Mattias Kolstrup er gæst hos Laust Sonne til en snak om, hvordan det var at spille de sidste koncerter med Dúné, der i sensommeren sagde stop efter 17 år sammen. Derudover hagler det med anekdoter, og du kan blandt andet høre om en mareridtskoncert i Tyskland, om da Mattias måtte stoppe et slagsmål under en koncert, og så kommer Laust med en undskyldning til Mattias og hans familie.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 6. december 2018 17:03 0

Gæst Mattias Kolstrup

Mattias Kolstrup er gæst hos Laust Sonne til en snak om, hvordan det var at spille de sidste koncerter med Dúné, der i sensommeren sagde stop efter 17 år sammen. Derudover hagler det med anekdoter, og du kan blandt andet høre om en mareridtskoncert i Tyskland, om da Mattias måtte stoppe et slagsmål under en koncert, og så kommer Laust med en undskyldning til Mattias og hans familie.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 1. december 2018 14:03 0

Gæst Silas Bjerregaard

Laust Sonne er tilbage i værtsstolen og med sig i studiet har han Silas Bjerregaard, der for første gang skal på solo-turné til foråret. Der bliver snakket om forberedelserne her til, hvordan det var at spille med Turboweekend velvidende, at det hele stoppede om lidt, og om hvordan købet af en jazz-guitar fik Silas til at træde frem som forsanger.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 29. november 2018 17:03 0

Gæst Silas Bjerregaard

Laust Sonne er tilbage i værtsstolen og med sig i studiet har han Silas Bjerregaard, der for første gang skal på solo-turné til foråret. Der bliver snakket om forberedelserne her til, hvordan det var at spille med Turboweekend velvidende, at det hele stoppede om lidt, og om hvordan købet af en jazz-guitar fik Silas til at træde frem som forsanger.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 24. november 2018 14:03 0

Gæster The Entrepreneurs

Louise Lolle har sat sig i værtsstolen som vikar for Laust Sonne, og med sig har hun The Entrepreneurs. De deler flittigt ud af anekdoterne, og vi kommer blandt andet forbi hjemmebanen i Thy, deres særlige setup på scenen, og deres tourbus, hvor soundtracket fra Bjergkøbing Grand Prix spiller en særlig rolle.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 22. november 2018 17:03 0

Gæster The Entrepreneurs

Louise Lolle har sat sig i værtsstolen som vikar for Laust Sonne, og med sig har hun The Entrepreneurs. De deler flittigt ud af anekdoterne, og vi kommer blandt andet forbi hjemmebanen i Thy, deres særlige setup på scenen, og deres tourbus, hvor soundtracket fra Bjergkøbing Grand Prix spiller en særlig rolle.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 17. november 2018 14:03 0

Gæster Benal

Louise Lolle er igen i denne uge vikar for Laust Sonne, og hun har selskab af duoen Benal, der lagde Arena Teltet på Roskilde Festival ned, da de spillede for 20.000 mennesker i sommer. De tager os med bag den koncert, men der er også tid til refleksioner om måden de opbygger setlisten på, hvordan man snakker til et publikum, og om dén gang de hyrede en duftekspert.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 15. november 2018 17:03 0

Gæster Benal

Louise Lolle er igen i denne uge vikar for Laust Sonne, og hun har selskab af duoen Benal, der lagde Arena Teltet på Roskilde Festival ned, da de spillede for 20.000 mennesker i sommer. De tager os med bag den koncert, men der er også tid til refleksioner om måden de opbygger setlisten på, hvordan man snakker til et publikum, og om dén gang de hyrede en duftekspert.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 10. november 2018 14:03 0

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 8. november 2018 17:03 0
lør 3. november 2018 14:03 0

Gæst Mads Damsgaard Kristiansen

Louise Lolle er vikar for Laust Sone og har umanerligt godt besøg i studiet af Mads Damsgaard Kristiansen, der lige nu er aktuel med projektet Goss. Han fortæller om overgangen fra at være i krig mod alt og alle i hans tid i Reptile Youth, til nu at være mere afbalanceret på scenen. Han fortæller også om en koncert, han ikke kan huske, om at falde igennem scenen, og om en gang han ikke kunne slippe et fodboldresultat- selvom han stod på scenen.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 1. november 2018 17:03 0

Gæst Mads Damsgaard Kristiansen

Louise Lolle er vikar for Laust Sone og har umanerligt godt besøg i studiet af Mads Damsgaard Kristiansen, der lige nu er aktuel med projektet Goss. Han fortæller om overgangen fra at være i krig mod alt og alle i hans tid i Reptile Youth, til nu at være mere afbalanceret på scenen. Han fortæller også om en koncert, han ikke kan huske, om at falde igennem scenen, og om en gang han ikke kunne slippe et fodboldresultat- selvom han stod på scenen.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 27. oktober 2018 14:03 0

Gæster Nikolaj Vonsild og Silas Moldenhawer

Det er igen Louise Lolle, der har overtaget roret fra Laust Sonne i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Nikolaj Vonsild og Silas Moldenhawer gæster studiet. De fortæller blandt andet om hvordan de ikke følte sig gode nok live, da de spillede på Orange Scene, om da de gav koncert i et nedlagt akvarium, og om dengang deres bandkammerat trådte i en hundelort.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 25. oktober 2018 17:03 0

Gæster Nikolaj Vonsild og Silas Moldenhawer

Det er igen Louise Lolle, der har overtaget roret fra Laust Sonne i denne udgave af Mer’ Monitor, hvor Nikolaj Vonsild og Silas Moldenhawer gæster studiet. De fortæller blandt andet om hvordan de ikke følte sig gode nok live, da de spillede på Orange Scene, om da de gav koncert i et nedlagt akvarium, og om dengang deres bandkammerat trådte i en hundelort.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 20. oktober 2018 14:03 0

Gæst Peter Kure

Hos Louise Lolle, der er vikarvært for Laust Sonne, er der i denne uge besøg af Peter Kure fra De Underjordiske. Peter fortæller om sin scenedebut, der først kom under et højskoleophold, om at fokusere på de rigtige ting hos publikum, og om at varme op for inspirationskilderne i The Black Angels. Derudover er der også masser af gode anekdoter fra blandt andet Roskilde Festival, Pumpehuset og en meget lidt besøgt optræden i Estland.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 18. oktober 2018 17:03 0
lør 13. oktober 2018 14:03 0

Gæst Tomas Høffding

Igen i denne uge er Louise Lolle vikar for Laust Sonne i Mer’ Monitor, hvor der i denne besøg af Tomas Høffding fra whomadewho. De bliver ofte nævnt som ét af Danmarks allerbedste live-bands, og Tomas fortæller om bandets helt særlige energi og stil på scenen. Derudover er der anekdoter fra 15 år på scenen - blandt andet om dengang de spillede i en kran på en tysk festival og om dengang Tomas stjal en ambulance backstage i Mexico.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 11. oktober 2018 17:03 0

Gæst Tomas Høffding

Igen i denne uge er Louise Lolle vikar for Laust Sonne i Mer’ Monitor, hvor der i denne besøg af Tomas Høffding fra whomadewho. De bliver ofte nævnt som ét af Danmarks allerbedste live-bands, og Tomas fortæller om bandets helt særlige energi og stil på scenen. Derudover er der anekdoter fra 15 år på scenen - blandt andet om dengang de spillede i en kran på en tysk festival og om dengang Tomas stjal en ambulance backstage i Mexico.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 6. oktober 2018 14:03 7

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 4. oktober 2018 17:03 7
tors 27. september 2018 17:03 15

Gæst Bjarke Niemann

Bjarke Niemann fra Lightwave Empire er i studiet hos Laust. Sammen snakker de om en række meget mindeværdige koncerter - blandt andet Lightwave Empires aller første koncert i Roskilde, hans aller første optræden nogensinde (som foregik med ryggen til publikum) og en skæbnesvanger koncert med Spleen United på Northside.

Vært: Laust Sonne.

lør 22. september 2018 14:03 16

Gæster Velvet Volume

Mer’ Monitor har i dag besøg af søsterbandet, Velvet Volume. De fortæller om, hvordan det er er at søge mod udlandet og forsøge at slå igennem på nye scener. Der bliver også debatteret fejl på scenen, glæden ved at stå på scenen, og hvilke skænderier der kan opstå, når tre søstre drager på turné.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 20. september 2018 17:03 16

Gæster Velvet Volume

Mer’ Monitor har i dag besøg af søsterbandet, Velvet Volume. De fortæller om, hvordan det er er at søge mod udlandet og forsøge at slå igennem på nye scener. Der bliver også debatteret fejl på scenen, glæden ved at stå på scenen, og hvilke skænderier der kan opstå, når tre søstre drager på turné.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 15. september 2018 14:03 15

Gæst Toke Bo Nisted

I Mer’ Monitor kridter vi i dag danseskoene, fordi der er besøg af Toke Bo Nisted fra D/TROIT. Han fortæller blandt andet om dengang bandet spillede koncert i Holland og kun fik en varm flaske rosé for det, om den første gang at det gik op for ham at han kunne synge, og om den nødvendige disciplin i øvelokalet. Både Laust og Toke har taget en masse funk og soul-numre med, som de drysser ud over programmet.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 13. september 2018 17:03 15

Gæst Toke Bo Nisted

I Mer’ Monitor kridter vi i dag danseskoene, fordi der er besøg af Toke Bo Nisted fra D/TROIT. Han fortæller blandt andet om dengang bandet spillede koncert i Holland og kun fik en varm flaske rosé for det, om den første gang at det gik op for ham at han kunne synge, og om den nødvendige disciplin i øvelokalet. Både Laust og Toke har taget en masse funk og soul-numre med, som de drysser ud over programmet.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 8. september 2018 14:03 16

Gæst Michael Falch

I dagens program har Laust besøg af Michael Falch, der giver os anekdoter fra 40 år på scenen. Han fortæller blandt andet om den gang, han fik Bruce Springsteen til at komme med på scenen under en koncert, om sin nedtur i 90’erne, og om hvordan han har det på scenen i dag.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 6. september 2018 17:03 8

Gæst Michael Falch

I dagens program har Laust besøg af Michael Falch, der giver os anekdoter fra 40 år på scenen. Han fortæller blandt andet om den gang, han fik Bruce Springsteen til at komme med på scenen under en koncert, om sin nedtur i 90’erne, og om hvordan han har det på scenen i dag.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 1. september 2018 14:03 15

Gæster Signe Tobiassen og Maria Juntunen fra Nelson Can

I Mer’ Monitor er der i dag besøg af Signe Tobiassen og Maria Juntunen fra Nelson Can. De fortæller blandt andet om, at mangle et trommesæt dagen inden, de skulle varme op for The Black Keys. Derudover deler de ud af anekdoter fra deres koncerter i udlandet, hvor vi blandt andet skal høre om en sovende mand i Spanien og spise skærpekød på Færøerne.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 30. august 2018 17:03 15

Gæster Signe Tobiassen og Maria Juntunen fra Nelson Can

I Mer’ Monitor er der i dag besøg af Signe Tobiassen og Maria Juntunen fra Nelson Can. De fortæller blandt andet om, at mangle et trommesæt dagen inden, de skulle varme op for The Black Keys. Derudover deler de ud af anekdoter fra deres koncerter i udlandet, hvor vi blandt andet skal høre om en sovende mand i Spanien og spise skærpekød på Færøerne.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 25. august 2018 14:03 14

Gæst Pharfar

Mer’ Monitor bevæger sig i mange genrer i dag, og det er i anledning af, at Pharfar gæster studiet til en snak om et live-liv med mange forskellige projekter. Pharfar deler ud af oplevelser med Bikstok Røgsystem, dansk top bandet Humørekspressen og som solo-artist.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 23. august 2018 17:03 14

Gæst Pharfar

Mer’ Monitor bevæger sig i mange genrer i dag, og det er i anledning af, at Pharfar gæster studiet til en snak om et live-liv med mange forskellige projekter. Pharfar deler ud af oplevelser med Bikstok Røgsystem, dansk top bandet Humørekspressen og som solo-artist.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 18. august 2018 14:03 16

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 16. august 2018 17:03 16
lør 11. august 2018 14:03 12

Highlights

Mer’ Monitor giver dig i dag de bedste klip fra den forgange sæson. Laust har besøg af sin producer, Emil, og sammen har de valgt de bedste anekdoter og samtaler om livemusik ud til dig. Laust deler også selv ud af sine erfaringer og oplevelser fra scenen, og fortæller blandt andet om et uheld på Smukfest og om sit forhold til Birthe Kjærs “knaldrøde gummibåd”.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 9. august 2018 17:03 14

Highlights

lør 30. juni 2018 14:03 17

Gæster Suspekt

Mer´ Monitor giver dig i dag de bedste klip fra de programmer, der allerede er blevet sendt.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 28. juni 2018 17:03 17

Gæster Suspekt

Mer´ Monitor giver dig i dag de bedste klip fra de programmer, der allerede er blevet sendt.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 23. juni 2018 14:03 16

Gæst Sharin Foo

Mer’ Monitor har i dag besøg af Sharin Foo fra The Raveonettes. Hun tømmer anekdotebanken ud over programmet, og fortæller blandt andet om at varme op for Depeche Mode, om ikke at ville turnere længere, og om hendes kontakt til publikum.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 21. juni 2018 17:03 16

Gæst Sharin Foo

Mer’ Monitor har i dag besøg af Sharin Foo fra The Raveonettes. Hun tømmer anekdotebanken ud over programmet, og fortæller blandt andet om at varme op for Depeche Mode, om ikke at ville turnere længere, og om hendes kontakt til publikum.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 16. juni 2018 14:03 7

Gæst Lydmor

I Mer’ Monitor er der fornemt besøg af Lydmor, der deler ud af koncertanekdoter fra hele verden. Der bliver blandt andet snakket om hendes optræden til årets Gaffa Awards, hvor hun var helt nøgen på scenen, om at drage på turné rundt i publikums dagligstuer og om en særlig efterfest i Kina.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 14. juni 2018 17:03 21

Gæst Lydmor

I Mer’ Monitor er der fornemt besøg af Lydmor, der deler ud af koncertanekdoter fra hele verden. Der bliver blandt andet snakket om hendes optræden til årets Gaffa Awards, hvor hun var helt nøgen på scenen, om at drage på turné rundt i publikums dagligstuer og om en særlig efterfest i Kina.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 9. juni 2018 14:03 19

Gæst Carl Emil Petersen

I Mer’ Monitor er der i denne omgang besøg af Carl Emil Petersen, der nu optræder solo, efter en del år som frontmand i Ulige Numre. Carl Emil fortæller om omstillingen fra at være med i et band til at være solo, om sin debutkonncert som solokunstner på Arena på Roskilde Festival og om et helt særligt fald på scenen.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 7. juni 2018 17:03 19

Gæst Carl Emil Petersen

I Mer’ Monitor er der i denne omgang besøg af Carl Emil Petersen, der nu optræder solo, efter en del år som frontmand i Ulige Numre. Carl Emil fortæller om omstillingen fra at være med i et band til at være solo, om sin debutkonncert som solokunstner på Arena på Roskilde Festival og om et helt særligt fald på scenen.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 2. juni 2018 14:03 15

Gæst Nikolaj Nørlund

I dagens udgave gæster Nikolaj Nørlund studiet. Laust og Nikolaj deler flittigt ud af anekdoterne, og de snakker blandt andet om, Nikolajs koncerter med et symfoniorkester, om slagsmål til koncerter, og om hvorfor fisk er rigtig god rock mad.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 31. maj 2018 17:03 15

Gæst Nikolaj Nørlund

I dagens udgave gæster Nikolaj Nørlund studiet. Laust og Nikolaj deler flittigt ud af anekdoterne, og de snakker blandt andet om, Nikolajs koncerter med et symfoniorkester, om slagsmål til koncerter, og om hvorfor fisk er rigtig god rock mad.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 26. maj 2018 19:03 16

Gæst Per Vers

I dagens Mer’ Monitor er der besøg af Per Vers, der deler ud af anekdoterne fra et helt liv med hip-hop koncerter. Hør blandt andet om dengang A$AP Rocky var virkelig nærig på Roskilde Festival, om dengang han spillede for en gruppe rockere i fængslet, og så bliver der også åbnet op for en omgang freestylerap.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 24. maj 2018 17:03 15

Gæst Per Vers

I dagens Mer’ Monitor er der besøg af Per Vers, der deler ud af anekdoterne fra et helt liv med hip-hop koncerter. Hør blandt andet om dengang A$AP Rocky var virkelig nærig på Roskilde Festival, om dengang han spillede for en gruppe rockere i fængslet, og så bliver der også åbnet op for en omgang freestylerap.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 19. maj 2018 14:03 18

Gæster Steffen og Søren fra The Van

I dagens Mer’ Monitor gæster Steffen og Søren fra The Van studiet, og de dykker godt ned i anekdotebanken. De fortæller blandt andet om hvordan det var at flytte til USA og spille et hav af koncerter, om at stå midt i et oprør i Georgien og en koncert, hvor alt gik galt.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 17. maj 2018 17:03 18

Gæster Steffen og Søren fra The Van

I dagens Mer’ Monitor gæster Steffen og Søren fra The Van studiet, og de dykker godt ned i anekdotebanken. De fortæller blandt andet om hvordan det var at flytte til USA og spille et hav af koncerter, om at stå midt i et oprør i Georgien og en koncert, hvor alt gik galt.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 12. maj 2018 17:03 18

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 10. maj 2018 17:03 18

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 17.03).

lør 5. maj 2018 14:03 18

Gæster VETO

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 3. maj 2018 17:03 18
lør 28. april 2018 14:03 18

Gæst Mette Lindberg

I dagens udgave af Mer’ Monitor er Mette Lindberg fra The Asteroids Galxy Tour gæst. Hun forklarer blandt andet om, hvorfor hun elsker at stå på en scene. Hun deler også ud af anekdoter om, hvordan det var at varme op for Amy Winehouse, fortæller om hvornår publikum kan hyle hende ud af den, og så løfter hun sløret for sin ryder, der blandt andet indeholder saltlakrids.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 26. april 2018 17:03 18

Gæst Mette Lindberg

I dagens udgave af Mer’ Monitor er Mette Lindberg fra The Asteroids Galxy Tour gæst. Hun forklarer blandt andet om, hvorfor hun elsker at stå på en scene. Hun deler også ud af anekdoter om, hvordan det var at varme op for Amy Winehouse, fortæller om hvornår publikum kan hyle hende ud af den, og så løfter hun sløret for sin ryder, der blandt andet indeholder saltlakrids.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 21. april 2018 14:03 16

Gæst Peter Sommer

I dagens udgave af Mer’ Monitor gæster Peter Sommer studiet til en snak om livemusik og turnévaner. Peter har lært at nyde og acceptere dét at stå på scenen. Peter fortæller om hans liveband, Tiggerne, om deres noget specielle kampråb, om at skulle stå på Orange Scene for første gang og en helt speciel kaffe latté.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 19. april 2018 17:03 16

Gæst Peter Sommer

I dagens udgave af Mer’ Monitor gæster Peter Sommer studiet til en snak om livemusik og turnévaner. Peter har lært at nyde og acceptere dét at stå på scenen. Peter fortæller om hans liveband, Tiggerne, om deres noget specielle kampråb, om at skulle stå på Orange Scene for første gang og en helt speciel kaffe latté.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 14. april 2018 14:03 18

Gæst Fribytterdrømme

Mer’ Monitor har i dag besøg af Lau Pedersen fra Fribytterdrømme, der skal spille på Roskilde Festival for første gang. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for bandet, og bandet skreg som 10-årige piger, da de fik nyheden. Derudover bliver der også snakket om en meget mislykket koncert, der gik op i druk, om at have bare tæer på scenen, og om at have et helt særligt kampråb.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 12. april 2018 17:03 18

Gæst Fribytterdrømme

Mer’ Monitor har i dag besøg af Lau Pedersen fra Fribytterdrømme, der skal spille på Roskilde Festival for første gang. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for bandet, og bandet skreg som 10-årige piger, da de fik nyheden. Derudover bliver der også snakket om en meget mislykket koncert, der gik op i druk, om at have bare tæer på scenen, og om at have et helt særligt kampråb.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 7. april 2018 14:03 18

Gæst Blue Foundation

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 5. april 2018 17:03 18

Gæst Blue Foundation

lør 31. marts 2018 14:03 18

Highlights

Mer´ Monitor giver dig i dag de bedste klip fra de programmer, der allerede er blevet sendt. Klippene bliver drysset udover programmet som små velmalede påskeæg. Hør blandt andet om, da Tim Christensen satte en bølle på plads ved hjælp af sin guitar, da Trentemøller brændte hele sin hyre af på sceneshowet til en koncert på Orange, og da Pernille Rosendahl lavede sin egen alternative version af nationalmelodien i Parken.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 29. marts 2018 17:03 18

Highlights

Mer´ Monitor giver dig i dag de bedste klip fra de programmer, der allerede er blevet sendt. Klippene bliver drysset udover programmet som små velmalede påskeæg. Hør blandt andet om, da Tim Christensen satte en bølle på plads ved hjælp af sin guitar, da Trentemøller brændte hele sin hyre af på sceneshowet til en koncert på Orange, og da Pernille Rosendahl lavede sin egen alternative version af nationalmelodien i Parken.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 24. marts 2018 21:03 18

Gæst Pernille Rosendahl

Dagens gæst i Mer’ Monitor er Pernille Rosendahl, der eksperimenterer enormt meget med sit live-setup. Hun er på vej på turné, hvor hun spiller på en række af hendes yndlingsmuseer. Men vi kommer også ud af museerne og op på de helt store scener, hvor Pernille deler historier om at synge forkert i nationalsangen foran tusindvis af vrede boksefans, om at spille foran tre mennesker i Vordingborg, og om at spille en hel koncert med tishullet åbent.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 22. marts 2018 17:03 18

Gæst Pernille Rosendahl

Dagens gæst i Mer’ Monitor er Pernille Rosendahl, der eksperimenterer enormt meget med sit live-setup. Hun er på vej på turné, hvor hun spiller på en række af hendes yndlingsmuseer. Men vi kommer også ud af museerne og op på de helt store scener, hvor Pernille deler historier om at synge forkert i nationalsangen foran tusindvis af vrede boksefans, om at spille foran tre mennesker i Vordingborg, og om at spille en hel koncert med tishullet åbent.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 21.03).

lør 17. marts 2018 14:03 16

Gæster Carpark North

Carpark North gæster Mer’ Monitor i dette afsnit. De har bl.a. varmet op for Jared Leto’s band 30 Seconds From Mars og har gode anekdotehistorier med fra backstage-området, men har også prøvet at spille på en græsmark på Fyn. Også var der vist også noget med en lydmand der blev anholdt i Finland.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 15. marts 2018 17:03 16

Gæster Carpark North

Carpark North gæster Mer’ Monitor i dette afsnit. De har bl.a. varmet op for Jared Leto’s band 30 Seconds From Mars og har gode anekdotehistorier med fra backstage-området, men har også prøvet at spille på en græsmark på Fyn. Også var der vist også noget med en lydmand der blev anholdt i Finland.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 10. marts 2018 14:03 15

Mer’ Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 8. marts 2018 17:03 15
lør 3. marts 2018 21:03 18

Gæster Katinka Bjerregaard og Simon Ask

I dette afsnit af Mer’ Monitor, er der besøg af bandet Katinkas grundlæggere: Katinka Bjerregaard og Simon Ask - to meget forskellige mennesker, der ikke altid er enige om, hvornår en koncert har været god eller dårlig.

Katinka fortæller også om, hvorfor hun altid har det så fantastisk godt, når hun står på en scene, selvom livet andre gange kan være besværligt.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 1. marts 2018 17:03 18

Gæster Katinka Bjerregaard og Simon Ask

I dette afsnit af Mer’ Monitor, er der besøg af bandet Katinkas grundlæggere: Katinka Bjerregaard og Simon Ask - to meget forskellige mennesker, der ikke altid er enige om, hvornår en koncert har været god eller dårlig.

Katinka fortæller også om, hvorfor hun altid har det så fantastisk godt, når hun står på en scene, selvom livet andre gange kan være besværligt.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 21.03).

lør 24. februar 2018 14:03 17

Gæst Kira Skov

I dette afsnit af Mer Monitor er der besøg af Kira Skov, der blandt andet fortæller historier om sin vilde tid som ung musiker sammen med Laust Sonne i Los Angeles og London.

Og hun deler en meget rørende oplevelse, hun havde med publikum i kølvandet på hendes mands alt for tidlige død sidste år.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 22. februar 2018 17:03 17

Gæst Kira Skov

I dette afsnit af Mer Monitor er der besøg af Kira Skov, der blandt andet fortæller historier om sin vilde tid som ung musiker sammen med Laust Sonne i Los Angeles og London.

Og hun deler en meget rørende oplevelse, hun havde med publikum i kølvandet på hendes mands alt for tidlige død sidste år.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 17. februar 2018 14:03 19

Gæster Go Go Berlin

I dette afsnit af Mer Monitor er der besøg af Go Go Berlin, som har været i studiet i over et år for at indspille ny plade.

Nu er bandet klar til at komme ud at spille live igen og de glæææder sig!

I Mer Monitor fortæller de anekdoter fra de danske- og udenlandske landeveje, blandt andet hvordan en ellers gennemkontrolleret koncert i Kina løb ret meget af sporet.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 15. februar 2018 17:03 19

Gæster Go Go Berlin

I dette afsnit af Mer Monitor er der besøg af Go Go Berlin, som har været i studiet i over et år for at indspille ny plade.

Nu er bandet klar til at komme ud at spille live igen og de glæææder sig!

I Mer Monitor fortæller de anekdoter fra de danske- og udenlandske landeveje, blandt andet hvordan en ellers gennemkontrolleret koncert i Kina løb ret meget af sporet.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 10. februar 2018 14:03 17

Gæst Uffe Lorenzen

Dagens gæst i “Mer Monitor” er Uffe Lorenzen, frontmand I Baby Woodrose og Spids Nøgenhat og nu også soloartist. Han fortæller om at glemme sig selv og alle hverdagens problemer når man står på scenen; om forberedelserne til sin kommende soloturné og om en helt særlig Spids Nøgenhat koncert, han aldrig glemmer.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 8. februar 2018 17:03 17

Gæst Uffe Lorenzen

Dagens gæst i “Mer Monitor” er Uffe Lorenzen, frontmand I Baby Woodrose og Spids Nøgenhat og nu også soloartist. Han fortæller om at glemme sig selv og alle hverdagens problemer når man står på scenen; om forberedelserne til sin kommende soloturné og om en helt særlig Spids Nøgenhat koncert, han aldrig glemmer.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 3. februar 2018 14:03 20

Gæster Magtens Korridorer

Magtens Korridorer er et af de flittigste liveorkestre i Danmark. Johan Olsen og Niklas Schneidermann fortæller i dagens Mer´ Monitor om hvilke forberedelser, der ligger bag bandets optræden og om hvad man gør, når der sker helt uventede ting på scenen, som dengang Johan ved et uheld var tæt på at slå sin bandkollega Rasmus ihjel med en mikrofon.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 1. februar 2018 17:03 20

Gæster Magtens Korridorer

Magtens Korridorer er et af de flittigste liveorkestre i Danmark. Johan Olsen og Niklas Schneidermann fortæller i dagens Mer´ Monitor om hvilke forberedelser, der ligger bag bandets optræden og om hvad man gør, når der sker helt uventede ting på scenen, som dengang Johan ved et uheld var tæt på at slå sin bandkollega Rasmus ihjel med en mikrofon.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 27. januar 2018 14:03 18

Gæster Folkeklubben

Dagens gæster i “Mer’ Monitor” er spillemændene i Folkeklubben.

De fortæller blandt andet om den allerførste koncert, de spillede, som også var forsanger Kjartans første gang på en scene, nogensinde! Og om vejen fra at spille bittesmå koncerter på steder som Mændendes Hjem i Istedgade til at spille udsolgte koncerter på de etablerede spillesteder.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 25. januar 2018 17:03 18

Gæster Folkeklubben

Dagens gæster i “Mer’ Monitor” er spillemændene i Folkeklubben.

De fortæller blandt andet om den allerførste koncert, de spillede, som også var forsanger Kjartans første gang på en scene, nogensinde! Og om vejen fra at spille bittesmå koncerter på steder som Mændendes Hjem i Istedgade til at spille udsolgte koncerter på de etablerede spillesteder.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 20. januar 2018 14:03 14

Gæst Christian Hjelm

Dagens gæst i “Mer’ Monitor” er Christian Hjelm, der ikke gider bruge for meget tid i øvelokalet og elsker en god fest efter en veloverstået koncert.

Nordjyden deler gavmildt ud af anekdoterne både fra sin solokarriere og fra sin tid som forsanger i Figurines.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 18. januar 2018 17:03 14

Gæst Christian Hjelm

Dagens gæst i “Mer’ Monitor” er Christian Hjelm, der ikke gider bruge for meget tid i øvelokalet og elsker en god fest efter en veloverstået koncert.

Nordjyden deler gavmildt ud af anekdoterne både fra sin solokarriere og fra sin tid som forsanger i Figurines.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).

lør 13. januar 2018 14:03 15

Gæst Anders Trentemøller

Dagens gæst i den allerførste udgave af “Mer Monitor” er sangskriver, musiker og producer Anders Trentemøller. Han fortæller blandt andet om at rejse USA tyndt i Radioheads tourbus, om følelsen af ensomhed, når en turné er slut. Og om allerførste gang, han som 12-årig stod på en scene og spillede sin egen musik, til Nykøbing Falster festivalen “Varme Roer”, hvor den ikke fik for lidt med røgmaskine og mor og far blandt publikum.

Vært: Laust Sonne.

(Genudsendelse fra torsdag).

tors 11. januar 2018 17:03 15

Gæst Anders Trentemøller

Dagens gæst i den allerførste udgave af “Mer Monitor” er sangskriver, musiker og producer Anders Trentemøller. Han fortæller blandt andet om at rejse USA tyndt i Radioheads tourbus, om følelsen af ensomhed, når en turné er slut. Og om allerførste gang, han som 12-årig stod på en scene og spillede sin egen musik, til Nykøbing Falster festivalen “Varme Roer”, hvor den ikke fik for lidt med røgmaskine og mor og far blandt publikum.

Vært: Laust Sonne.

(Sendes også lørdag 14.03).