Den nye stil - historien om dansk rap

Dette program er blevet sendt 60 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 1. december 2022 22:00 5

Afsnit 12: Seks bajere og en chiligryde

Dan, Jimmi og Daniel sidder sammen, og stemningen er tung. De skal til at tage en hård beslutning. Efter ti års koncerter uden løn og en parkbænk som seng, kaster Humleridderne håndklædet i ringen. Det er slut. Men så ringer telefonen…

tors 24. november 2022 22:00 3

Afsnit 11: Verdens bedste gruppe

Nytårsraketterne flyver mod himlen uden for et lille rækkehus. Men det er indenfor alting eksploderer. For i en sofa sidder Anders, Lasse og Janus og freestyler.. Lige dér bliver Tue Track, Blæs Bukki og Geolo-G for evigt forbundet.

tors 17. november 2022 22:00 9

Afsnit 10: Hvide drenge med attitude

Studiet er proppet med mennesker. En efter en, smider de deres pistoler på mixerpulten, hvor Nick, Rasmus, Lasse og Jesper sidder klar til at gå i gang med at producere gangsterrap sammen med Eazy E.

tors 10. november 2022 22:00 5

Afsnit 9: Who is the white boy?

Stole og knytnæver flyver gennem lokalet på Hotel Amazon i New York. DJ Soulchok spiller videre, men må gemme sig bag sin dj-pult, da der pludselig også lyder pistolskud. Nogen har låst dørene, og alle er fanget i et kaos af skrig.

tors 3. november 2022 22:00 9

Afsnit 8: Et tilbud du ikke kan afslå

New Yorks højhuse toner op omkring ham. Cutfather sidder for første gang i et studie i New York, the motherland of hip hop. Han er midt i at udleve sin største drøm. Han venter spændt på en stor rapper. Han venter, og venter, og venter. Og venter.

tors 29. september 2022 22:00 9

Afsnit 7: En kongesøns kamp

“Så er det din tur”, lyder det fra produceren. En ny engelsksproget rapgruppe skal dannes, og Al Agami er til audition. Lige da han går på, går en sort klap ned. Han har glemt teksten. Han er nødt til at freestyle.

tors 15. september 2022 22:00 6

Afsnit 6: Pigerne på mikrofonen!

Natasja og Karen træder op på scenen på natklubben Barbue. Lokalet er proppet med svedige hip hoppere. De er de eneste piger, og om lidt skal de på. Kan piger overhovedet rappe? Mikrofonen er tændt, og No Name Requested skal stå sin prøve.

tors 8. september 2022 22:00 6

Afsnit 4: Pikmåling og pladekontrakter

Både Rockers By Choice og MC Einar har øjnene fikseret på målet: Hvem udgiver Danmarks første ÆGTE rapplade? Kapløbet er i gang!

Afsnit 5: Du er sell out!

Dansk rap er født og har taget folket ved nosserne med rim og store egoer. Rockers By Choice og MC Einar er på toppen af verden og soler sig i jublende anmeldere, bunkevis af fanbreve og udsolgte koncerter. Men de unge konger har svært ved at håndtere den store succes, og det får konsekvenser.

tors 1. september 2022 22:00 5

Afsnit 3: En fyr, der hedder Einar

Det er fredag aften. Musikken blæser ud af højtalerne, og ungdomsklubben Thomas P. Hejle er proppet med folk. 19-årige Nikolaj kigger rundt. Ligesom alle andre inde på Thomas P. Hejle vil han være først, størst og bedst. Kongen. En kamp han ikke kan vinde. Men pludselig dukker en fyr ved navn Einar op…

tors 25. august 2022 22:00 8

Afsnit 2: Fuck Janteloven!

Lars er måske den yngste i slænget, men han er sygt god til at stjæle plader. Og det gør han. Det er den eneste måde, han kan blive endnu bedre til at scratche! I takt med at hans pladesamling vokser, nærmer han sig stjernerne sammen med storebror Per og resten af Rockers by Choice.

tors 11. august 2022 22:00 10

Afsnit 1: Vækkelsen - Du skal være først!

Året er 1982. 17-årige Per Pedersen tror ikke sine egne øjne. Det er, som om en UFO lander lige foran ham i Central Park, New York. Ombord er breakdance, beats og gigantiske ghettoblastere. Han ser sin religion: Hip hop!

tirs 12. juli 2022 22:00 5

Afsnit 31: Flugt fra dæmoner og festen, der aldrig slutter…

Liam vågner op efter endnu en kæmpebrandert i Tabustudiet. På bordet ved siden af den sorte lædersofa ligger en dryppende vandmelon, smadret med en brandøkse, der sidder fast i bordpladen.

Afsnit 32: Ud af mørket og op på landets største scener

Liam skal for alvor finde ud af, hvem han er. Ikke bare som hip hopper og nu ædru rapper. Men også som kompromisløs kunstner.

man 11. juli 2022 22:00 7

Afsnit 29: Solen, universet og to kæmpe stjerner

I et beskidt, klamt undergrundsstudie fyldt med røg og øl på ydre Nørrebro sidder Albert og laver beats. Da han spørger om nogen kan rappe i dobbelttempo, rejser en ny fyr sig op. Han er høj, har briller og hedder Benjamin.

Afsnit 30: Søn af en irsk langturschauffør og kongen af 8210

Liam og Chadi sidder i lejligheden i Gellerupparken og er klar til at lave musik på deres nye udstyr, da det banker på døren. Da de åbner, er det politiet, der står udenfor. Igen.

søn 10. juli 2022 22:00 11

Afsnit 27: Allerede ild og allerede is!

Emil har sit matrostøj på og står på en havn i Portugal og ser ud over Atlanterhavet. Han har ingen anelse om, hvad der sker hjemme i Danmark. At han sammen med vennerne Peter og Christoffer har lagt skitsen til et kæmpe hit.

Afsnit 28: Melodiernes konge

Henrik står i skolegården. Det er frikvarter, og pludselig ringer hans mobil. Det er Joey Moe, der lige vil teste de nyeste raptekster.

lør 9. juli 2022 22:00 13

Afsnit 25: Helle Thorning, store numser og en sang om Faxe Kondi

Kameraerne kører, lamperne i tv-studiet er tændt, og sveden løber ned af Kidds ansigt, mens Clement Kjærsgaards skyder sine spørgsmål afsted foran hele familien Danmark.

Afsnit 26: Fra kvarteret til tronen

Sivas sætter sig ind i Rezas bil, der triller rundt i Odense midtby. De kender ikke hinanden, men bassen pumper ud af højtalerne. Det er kærlighed ved første beat.

fre 8. juli 2022 22:00 19

Afsnit 23: Du har kysset med Kidd!

Kidd og TopGunn maser sig igennem de tusindvis af folk, der er mødt op foran Distortion-scenen på Nørrebro. Da de når om bag scenen til resten af Cheff, begynder publikum at kalde på Kidd.

Afsnit 24: 200 km i timen den forkerte vej

Kidd står på scenen, da en vodkaflaske flyver gennem luften - fra publikum med retning mod scenen. Cheff er på den vildeste diskotekstour, men det er ikke alle, der tager lige godt i mod dem.

tors 7. juli 2022 22:00 16

Afsnit 21: Jeg havde lyst til at slås med politiet!

Stanken af røg og tåregas på Nørrebrogade er massiv. Eneste lyskilder er bål, brændende barrikader og affaldscontainere, der gløder. 18-årige Kidd er varetægtsfængslet, og et sted mellem de andre demonstranter løber 16-årige TopGunn rundt.

Afsnit 22: Slum, lyddrenge og en klam gammel sofa

Klumben står og maler graffiti på et smadret hus, da TopGunn pludselig stikker hovedet ud gennem et hul i muren og inviterer ham med ind i sit nye lydstudie.

ons 6. juli 2022 22:00 17

Afsnit 19: En Pimp i dobbelttempo

Uso sætter sig på barstolen. Krokodilleskoene er lyserøde ligesom jakkesættet, vesten og den lyserøde bowlerhat med fjer i. Pimpen fra 8210 er klar til at rappe for publikum.

Afsnit 20: Antithelt fra Dobbelt A

Han står med en dryppende gulvmoppe i hånden og bander sit job som rengøringsassistent langt væk. Pludselig står en elev fra skolen foran ham og spørger: Er du ikke ham der Niarn?

tirs 5. juli 2022 22:00 6

Afsnit 18: Dansk verdens-hip hop

Waqas sidder på toilettet, da han pludselig lægger mærke til, hvordan 2Pac-beatet fra hans værelse blander sig med Bollywood-musikken fra søsterens værelse. I to magiske sekunder passer rytmerne sammen, og Waqas får en åbenbaring…

man 4. juli 2022 22:00 5

Afsnit 17: Crazy ‘n’ drunk!

Johnson træder af scenen i Den Grå Hal, da en rasende pige begynder at råbe ham ind i hans venstre øre. Imens dukker endnu en pige op og begynder at slikke ham i det højre…

søn 3. juli 2022 23:00 5

Afsnit 15: Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland? Jazzy H, Peyk og Bossy Bo står med pladen i hånden. Verdens længste rap med Østkyst Hustlers. Men ingen tror på, at den bliver solgt i meget mere end 50 eksemplarer.. ikke engang dem selv. Afsnit 16: Beskidt, morbidt og liderligt! Rune Rask, Orgi-E og Bai-D går fra butik til butik for at få afsat deres demobånd. De får besked på at øve sig og komme tilbage om et par år. Så de starter eget pladeselskab med en ven, der har lidt penge fra et sømandseventyr. Tabu Records. Stedet hvor alt er tilladt. Og starter en revolution i dansk rap.

søn 3. juli 2022 22:00 18

Afsnit 15: Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland? Jazzy H, Peyk og Bossy Bo står med pladen i hånden. Verdens længste rap med Østkyst Hustlers. Men ingen tror på, at den bliver solgt i meget mere end 50 eksemplarer.. ikke engang dem selv. Afsnit 16: Beskidt, morbidt og liderligt! Rune Rask, Orgi-E og Bai-D går fra butik til butik for at få afsat deres demobånd. De får besked på at øve sig og komme tilbage om et par år. Så de starter eget pladeselskab med en ven, der har lidt penge fra et sømandseventyr. Tabu Records. Stedet hvor alt er tilladt. Og starter en revolution i dansk rap.

lør 2. juli 2022 22:00 11

Afsnit 13: Definitionen af en stodder

En kæmpe flok af skrigende kvinder møder Den Gale Pose foran Stengade 30. Men pludselig ser de, at det er ikke fans, men et hav af rasende skeder med blottede tænder!

Afsnit 14: Det’ en sjokoting

På en fredelig lørdag i 1996 hugger en bil bremsen i og blokerer Badstuestræde i Aarhus. Ud vælter Hvid Sjokolade, armeret med vandballoner fyldt med ketchup og remoulade, en skumslukker og en sodavandsskydende Super Soaker. Bilen bag dem kan ikke slippe væk, og den er fyldt med rædselsslagne rappere!

tors 30. juni 2022 22:00 14

Afsnit 9: Who is the white boy?

Stole og knytnæver flyver gennem lokalet på Hotel Amazon i New York. DJ Soulchok spiller videre, men må gemme sig bag sin dj-pult, da der pludselig også lyder pistolskud. Nogen har låst dørene, og alle er fanget i et kaos af skrig.

Afsnit 10: Hvide drenge med attitude

Studiet er proppet med mennesker. En efter en, smider de deres pistoler på mixerpulten, hvor Nick, Rasmus, Lasse og Jesper sidder klar til at gå i gang med at producere gangsterrap sammen med Eazy E.

ons 29. juni 2022 22:00 20

Afsnit 7: En kongesøns kamp

“Så er det din tur”, lyder det fra produceren. En ny engelsksproget rapgruppe skal dannes, og Al Agami er til audition. Lige da han går på, går en sort klap ned. Han har glemt teksten. Han er nødt til at freestyle.

Afsnit 8: Et tilbud du ikke kan afslå

New Yorks højhuse toner op omkring ham. Cutfather sidder for første gang i et studie i New York, the motherland of hip hop. Han er midt i at udleve sin største drøm. Han venter spændt på en stor rapper. Han venter, og venter, og venter. Og venter.

tirs 28. juni 2022 22:00 10

Afsnit 4: Pikmåling og pladekontrakter

Både Rockers By Choice og MC Einar har øjnene fikseret på målet: Hvem udgiver Danmarks første ÆGTE rapplade? Kapløbet er i gang!

Afsnit 5: Du er sell out!

Dansk rap er født og har taget folket ved nosserne med rim og store egoer. Rockers By Choice og MC Einar er på toppen af verden og soler sig i jublende anmeldere, bunkevis af fanbreve og udsolgte koncerter. Men de unge konger har svært ved at håndtere den store succes, og det får konsekvenser.

Afsnit 6: Pigerne på mikrofonen!

Natasja og Karen træder op på scenen på natklubben Barbue. Lokalet er proppet med svedige hip hoppere. De er de eneste piger, og om lidt skal de på. Kan piger overhovedet rappe? Mikrofonen er tændt, og No Name Requested skal stå sin prøve.

man 27. juni 2022 22:00 4

Afsnit 1: Vækkelsen - Du skal være først!

Året er 1982. 17-årige Per Pedersen tror ikke sine egne øjne. Det er, som om en UFO lander lige foran ham i Central Park, New York. Ombord er breakdance, beats og gigantiske ghettoblastere. Han ser sin religion: Hip hop!

Afsnit 2: Fuck Janteloven!

Lars er måske den yngste i slænget, men han er sygt god til at stjæle plader. Og det gør han. Det er den eneste måde, han kan blive endnu bedre til at scratche! I takt med at hans pladesamling vokser, nærmer han sig stjernerne sammen med storebror Per og resten af Rockers by Choice.

Afsnit 3: En fyr, der hedder Einar

Det er fredag aften. Musikken blæser ud af højtalerne, og ungdomsklubben Thomas P. Hejle er proppet med folk. 19-årige Nikolaj kigger rundt. Ligesom alle andre inde på Thomas P. Hejle vil han være først, størst og bedst. Kongen. En kamp han ikke kan vinde. Men pludselig dukker en fyr ved navn Einar op…

tors 23. juli 2020 23:03 25

Den nye stil 31:32 - Flugt fra dæmoner og festen, der aldrig slutter…

Liam vågner op efter endnu en kæmpebrandert i Tabustudiet. På bordet ved siden af den sorte lædersofa ligger en dryppende vandmelon, smadret med en brandøkse, der sidder fast i bordpladen.

søn 19. juli 2020 23:03 26

Den nye stil 30:32 - Søn af en irsk langturschauffør og kongen af 8210

Liam og Chadi sidder i lejligheden i Gellerupparken og er klar til at lave musik på deres nye udstyr, da det banker på døren. Da de åbner, er det politiet, der står udenfor. Igen.

fre 27. december 2019 19:03 34

Den nye stil: live

Den Nye Stil bliver sendt live fra DR’s Koncertsal, hvor der er linet et show op af verdensklasse, som er spækket med musikalske overraskelser og højdepunkter fra podcasten Den Nye Stil.

Vært: Fie Neergaard.

tirs 30. juli 2019 21:03 17

Den nye stil - bonusafsnit!

Mens du venter på næste sæson af historien om dansk rap, har Pelle Peter Jensen været en tur i arkivet for at grave nogle flere anekdoter og gode historier frem.

man 29. juli 2019 21:03 39

Den nye stil 29:29 - Solen, universet og to kæmpe stjerner

I et beskidt, klamt undergrundsstudie fyldt med røg og øl på ydre Nørrebro sidder Albert og laver beats. Da han spørger om nogen kan rappe i dobbelttempo, rejser en ny fyr sig op. Han er høj, har briller og hedder Benjamin.

søn 28. juli 2019 22:03 40

Den nye stil 28:29 - Melodiernes konge

Henrik står i skolegården. Det er frikvarter, og pludselig ringer hans mobil. Det er Joey Moe, der lige vil teste de nyeste raptekster.

lør 27. juli 2019 21:03 23

Den nye stil 27:29 - Allerede ild og allerede is!

Emil har sit matrostøj på og står på en havn i Portugal og ser ud over Atlanterhavet. Han har ingen anelse om, hvad der sker hjemme i Danmark. At han sammen med vennerne Peter og Christoffer har lagt skitsen til et kæmpe hit.

fre 26. juli 2019 21:03 39

Den nye stil 26:29 - Fra kvarteret til tronen

Sivas sætter sig ind i Rezas bil, der triller rundt i Odense midtby. De kender ikke hinanden, men bassen pumper ud af højtalerne. Det er kærlighed ved første beat.

tors 25. juli 2019 21:03 34

Den nye stil 25:29 - Helle Thorning, store numser og en sang om Faxe Kondi

Kameraerne kører, lamperne i tv-studiet er tændt, og sveden løber ned af Kidds ansigt, mens Clement Kjærsgaards skyder sine spørgsmål afsted foran hele familien Danmark.

Medvirkende: Nicholas Westwood Kidd, Oliver Gammelgaard, Christian Andersen og August Fenger.

Vært: Pelle Peter Jensen.

Programansvarlig: Tine Borresø.

ons 24. juli 2019 21:03 25

Den nye stil 24:29 - 200 km i timen den forkerte vej

Kidd står på scenen, da en vodkaflaske flyver gennem luften - fra publikum med retning mod scenen. Cheff er på den vildeste diskotekstour, men det er ikke alle, der tager lige godt i mod dem.

Medvirkende: Nicholas Westwood Kidd, Oliver Gammelgaard, Christian Andersen og August Fenger.

Vært: Pelle Peter Jensen.

Lydklip fra Distortion: Andreas Johnsen / Rosforth.

Programansvarlig: Tine Borresø.

tirs 23. juli 2019 21:03 30

Den nye stil 23:29 - Du har kysset med Kidd!

Kidd og TopGunn maser sig igennem de tusindvis af folk, der er mødt op foran Distortion-scenen på Nørrebro. Da de når om bag scenen til resten af Cheff, begynder publikum at kalde på Kidd.

Medvirkende: Nicholas Westwood Kidd, Oliver Gammelgaard, Christian Andersen og August Fenger.

Vært: Pelle Peter Jensen.

Lydklip fra Distortion: Andreas Johnsen / Rosforth.

Programansvarlig: Tine Borresø.

man 22. juli 2019 21:03 26

Den nye stil 22:29 - Slum, lyddrenge og en klam gammel sofa

Klumben står og maler graffiti på et smadret hus, da TopGunn pludselig stikker hovedet ud gennem et hul i muren og inviterer ham med ind i sit nye lydstudie.

Medvirkende: Nicholas Westwood Kidd, Oliver Gammelgaard, Simoney, Christian Andersen og August Fenger.

Vært: Pelle Peter Jensen.

Programansvarlig: Tine Borresø.

søn 21. juli 2019 21:03 28

Den nye stil 21:29 - Jeg havde lyst til at slås med politiet!

Stanken af røg og tåregas på Nørrebrogade er massiv. Eneste lyskilder er bål, brændende barrikader og affaldscontainere, der gløder. 18-årige Kidd er varetægtsfængslet, og et sted mellem de andre demonstranter løber 16-årige TopGunn rundt.

Medvirkende: Nicholas Westwood Kidd og Oliver Gammelgaard.

Vært: Pelle Peter Jensen.

Lydklip fra Distortion: Andreas Johnsen / Rosforth.

Programansvarlig: Tine Borresø.

lør 20. juli 2019 21:03 27

Den nye stil 20:29 - Antihelt fra Dobbelt A

Han står med en dryppende gulvmoppe i hånden og bander sit job som rengøringsassistent langt væk. Pludselig står en elev fra skolen foran ham og spørger: Er du ikke ham der Niarn?

fre 19. juli 2019 21:03 38

Den nye stil 19:29 - En Pimp i dobbelttempo

“Uso sætter sig på barstolen. Krokodilleskoene er lyserøde ligesom jakkesættet, vesten og den lyserøde bowlerhat med fjer i. Pimpen fra 8210 er klar til at rappe for publikum”

tors 18. juli 2019 21:03 33

Den nye stil 18:29 - Dansk verdens hip-hop

Waqas sidder på toilettet, da han pludselig lægger mærke til, hvordan 2Pac-beatet fra hans værelse blander sig med Bollywood-musikken fra søsterens værelse. I to magiske sekunder passer rytmerne sammen, og Waqas får en åbenbaring…

ons 17. juli 2019 21:03 32

Den nye stil 17:29 - Crazy ‘n’ drunk

Johnson træder af scenen i Den Grå Hal, da en rasende pige begynder at råbe ham ind i hans venstre øre. Imens dukker endnu en pige op og begynder at slikke ham i det højre…

tirs 16. juli 2019 21:03 30

Den nye stil 16:29 - Beskidt, morbidt og liderligt

Rune Rask, Orgi-E og Bai-D går fra butik til butik for at få afsat deres demobånd. De får besked på at øve sig og komme tilbage om et par år. Så de starter eget pladeselskab med en ven, der har lidt penge fra et sømandseventyr. Tabu Records. Stedet hvor alt er tilladt. Og starter en revolution i dansk rap.

man 15. juli 2019 21:03 21

Den nye stil 15:29 - Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?

Jazzy H, Peyk og Bossy Bo står med pladen i hånden. Verdens længste rap med Østkyst Hustlers. Men ingen tror på, at den bliver solgt i meget mere end 50 eksemplarer.. ikke engang dem selv.

søn 14. juli 2019 21:03 37

Den nye stil 14:29 - Det’ en sjokoting

På en fredelig lørdag i 1996 hugger en bil bremsen i og blokerer Badstuestræde i Aarhus. Ud vælter Hvid Sjokolade, armeret med vandballoner fyldt med ketchup og remoulade, en skumslukker og en sodavandsskydende Super Soaker. Bilen bag dem kan ikke slippe væk, og den er fyldt med rædselsslagne rappere!

lør 13. juli 2019 21:03 33

Den nye stil 13:29 - Definitionen af en stodder

En kæmpe flok af skrigende kvinder møder Den Gale Pose foran Stengade 30. Men pludselig ser de, at det er ikke fans, men et hav af rasende skeder med blottede tænder!

fre 12. juli 2019 21:03 27

Den nye stil 12:29 - Seks bajere og en chiligryde

Dan, Jimmi og Daniel sidder sammen, og stemningen er tung. De skal til at tage en hård beslutning. Efter ti års koncerter uden løn og en parkbænk som seng, kaster Humleridderne håndklædet i ringen. Det er slut. Men så ringer telefonen…

tors 11. juli 2019 21:03 30

Den nye stil 11:29 - Verdens bedste gruppe

Nytårsraketterne flyver mod himlen uden for et lille rækkehus. Men det er indenfor alting eksploderer. For i en sofa sidder Anders, Lasse og Janus og freestyler.. Lige dér bliver Tue Track, Blæs Bukki og Geolo-G for evigt forbundet.

ons 10. juli 2019 21:03 33

Den nye stil 10:29 - Hvide drenge med attitude

Studiet er proppet med mennesker. En efter en, smider de deres pistoler på mixerpulten, hvor Nick, Rasmus, Lasse og Jesper sidder klar til at gå i gang med at producere gangsterrap sammen med Eazy E.

tirs 9. juli 2019 21:03 26

Den nye stil 9:29 - Who is the white boy?

Stole og knytnæver flyver gennem lokalet på Hotel Amazon i New York. DJ Soulchok spiller videre, men må gemme sig bag sin dj-pult, da der pludselig også lyder pistolskud. Nogen har låst dørene, og alle er fanget i et kaos af skrig.

man 8. juli 2019 21:03 26

Den nye stil 8:29 - Et tilbud du ikke kan afslå

New Yorks højhuse toner op omkring ham. Cutfather sidder for første gang i et studie i New York, the motherland of hip hop. Han er midt i at udleve sin største drøm. Han venter spændt på en stor rapper. Han venter, og venter, og venter. Og venter.

søn 7. juli 2019 21:03 26

Den nye stil 7:29 - En kongesøns kamp

“Så er det din tur”, lyder det fra produceren. En ny engelsksproget rapgruppe skal dannes, og Al Agami er til audition. Lige da han går på, går en sort klap ned. Han har glemt teksten. Han er nødt til at freestyle.

lør 6. juli 2019 21:03 29

Den nye stil 6:29 - Pigerne på mikrofonen!

Natasja og Karen træder op på scenen på natklubben Barbue. Lokalet er proppet med svedige hip hoppere. De er de eneste piger, og om lidt skal de på. Kan piger overhovedet rappe? Mikrofonen er tændt, og No Name Requested skal stå sin prøve.

fre 5. juli 2019 21:03 24

Den nye stil 5:29 - Du er sell out!

Dansk rap er født og har taget folket ved nosserne med rim og store egoer. Rockers By Choice og MC Einar er på toppen af verden og soler sig i jublende anmeldere, bunkevis af fanbreve og udsolgte koncerter. Men de unge konger har svært ved at håndtere den store succes, og det får konsekvenser.

tors 4. juli 2019 21:03 23

Den nye stil 4:29 - Pikmåling og pladekontrakter

Både Rockers By Choice og MC Einar har øjnene fikseret på målet: Hvem udgiver Danmarks første ÆGTE rapplade? Kapløbet er i gang!

ons 3. juli 2019 21:03 4

Den nye stil 3:29 - En fyr, der hedder Einar

Det er fredag aften. Musikken blæser ud af højtalerne, og ungdomsklubben Thomas P. Hejle er proppet med folk. 19-årige Nikolaj kigger rundt. Ligesom alle andre inde på Thomas P. Hejle vil han være først, størst og bedst. Kongen. En kamp han ikke kan vinde. Men pludselig dukker en fyr ved navn Einar op…

tirs 2. juli 2019 21:03 24

Den nye stil 2:29 - Fuck Janteloven!

Lars er måske den yngste i slænget, men han er sygt god til at stjæle plader. Og det gør han. Det er den eneste måde, han kan blive endnu bedre til at scratche! I takt med at hans pladesamling vokser, nærmer han sig stjernerne sammen med storebror Per og resten af Rockers by Choice.

man 1. juli 2019 21:03 28

Den nye stil 1:29 - Vækkelsen - Du skal være først!

Året er 1982.

17-årige Per Pedersen tror ikke sine egne øjne. Det er, som om en UFO lander lige foran ham i Central Park, New York. Ombord er breakdance, beats og gigantiske ghettoblastere. Han ser sin religion: Hip hop!