Karantæne på P3

Dette program er blevet sendt 26 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var fre 13. marts 2020.

Information fra DR

Værter: Maria Fantino og Christian Bonde.

Yndlingssange

De sange, der på P3 oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P3.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 6. april 2020 08:05 0

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Mikkel Rosendal.

søn 5. april 2020 08:03 82

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

lør 4. april 2020 08:05 78

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

fre 3. april 2020 08:05 99

Påsken nærmer sig, og flere har måske planer om at tage i sommerhus, men er det nu også en god idé? I sidste uge sagde statsminister Mette Frederiksen, at hun “… har forståelse for, at man gerne vil i sommerhus, men at vi har brug for at dæmpe rejseaktiviteten”,

Samtidig er det også blevet sagt, at hvis man tager sine forholdsregler, ja så er man velkommen til at tage afsted.

Så hvad skal man egentlig gøre? Mange har nok lyst, men er man velkommen til at troppe op med bilen fuld af bøger og brætspil? Det kan vi jo passende spørge Samsøs borgmester Marcel Meijer om.

Mange steder i verden - også i Danmark - bruger man lige nu overvågningsteknologi i kampen mod coronavirusset. Men betyder det, at vi skal acceptere mere overvågning af os - og hvad sker der med den øgede overvågning, når coronavirusset forsvinder? Og så er vi inde i den evige diskussion om overvågnings vs den personlige frihed. Vi ringer til Henrik Moltke, tech-korrespondent i DR.

Forestil dig at have brugt al din tid og sparepenge på at bakse et stærkt restaurantkoncept sammen. En lang og sej kamp, som faktisk lykkedes. Den situation befandt ægteparret Eric og Tina Vildgaard, som driver gourmet-restauranten Jordnær i Gentofte, sig i, indtil for ganske nyligt.

Så kom corona direkte ind fra højre og ændrede en ellers lys fremtid til en uvis en af slagsen.

Vi snakker med køkkenchef Eric Vildgaard om at være i den situationen i en presset restaurationsbranche.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

tor 2. april 2020 08:05 99

Udbruddet af coronavirus har gjort, at folk undlader eller glemmer at kontakte lægen om andre ting, sådan lød det på myndighedernes pressemøde i går sammen en besked om, at der er kommet en ny app. Vi snakker med praktiserende læge og indehaver af Instagramprofilen “Læge og Familie”, Morten Dahl, som netop snakker ekstra meget med patienter på telefon og FaceTime her under coronakrisen.

Mette Frederiksen har luftet muligheden for, vi så småt kan åbne samfundet på den anden side af påske - blandt andet på input fra forskere og eksperter inden for vira og smitte.

Vi taler med en af de eksperter. Han hedder Thomas Benfield, der er overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital.

Vi har besluttet os for at spille superligaen færdig her i radioen! Vi vil simulere de forskellige superligahold i en knock out turnering, indtil vi har fundet det danske mesterhold for sæsonen 2019/2020. Vi skal have gang i det fjerde opgør i turneringen. I dag står opgøret mellem striwerne og hestene, OB mod Randers.

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet!

For mens du sidder med en kæmpe kattepine derhjemme, fordi du ikke må ses med dine venner, så er Netflix kommet med en kæmpe corona-redning med serien: “Tiger King”.

Vi har allieret os med Michelle Garnier, som er professionel katterådgiver til at gøre os klogere på fascinationen af de store kattedyr.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

ons 1. april 2020 08:05 106

Snyd og humbug fylder knapt så meget, som det ellers plejer her 1. april, i stedet er der masser af ægte indhold formidlet af Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

Mens en masse danskere har været strandet på krydstogter eller hoteller og bare gerne vil hjem, så er der to drenge, der egentlig bare er blevet i Sydkorea. Et par dage før de tog afsted, finder de ud af, at Sydkorea er begyndt at lukke hele bydele ned og virkelig gøre en indsats for at inddæmme smitten, men Udenrigsministeriet fraråder ikke at tage afsted, så det gør de, men hvorfor bliver de dernede?

Tlf.gæst: Mathias Lorens Hansen og Mikkel Sehested Thanner.

Mette Frederiksen holdt mandag aften endnu en tale til et pressemøde i Statsministeriet. Igen var der store nyheder: Går alt, som det tegner nu, og der er tegn på Corona-forbedring, kan vi (måske) begynde at åbne Danmark op - gradvist og langsomt - efter påske. Men alle de her taler og de her oneliners “Stå sammen ved at holde afstand” og “De svageste skal være de stærkeste”, hvorfor gør de så stort indtryk?

Tlf.gæst: Jens Ringberg, politisk korrespondent i DR.

Indtil for en måned siden var der nok ikke mange, der vidste hvem Søren Brostrøm var, men nu er han i den grad manden i midten, både for de faglige vurderinger og de retningslinjer, der bliver udstukket for os alle. Selv Se og Hør havde ham på forsiden i sidste uge.

Derfor er vi også stolte over at have ham med igennem til en snak om både rigets tilstand, men også livet som pressedarling, og hvordan man klipper sig selv.

Tlf.gæst: Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Nationalbanken plejer at komme med prognose for den danske økonomi her i marts, men de økonomiske vismænd i Nationalbanken har kastet håndklædet i ringen, og den prognose er i stedet blevet skiftet ud med en analyse. Og alt efter hvordan bekæmpelsen af COVID-19 forløber, forventer de, at væksten falder et sted mellem 3 og 10% i år. Men hvad skal vi egentlig forvente?

Tlf.gæst: Peter Nyholm, chefredaktør for InsideBusiness.

Vi har besluttet os for at spille superligaen færdig her i radioen! Vi vil simulere kampe mellem forskellige superligahold i en knock out turnering, indtil vi har fundet det danske mesterhold for sæsonen 2019/2020. Vi skal have gang i det trejde opgør i turneringen. Endnu en jysk basse. Det ene hold er Sønderjyske med Warberg i spidsen, som møder sin kollega Brian Lykke, der repræsenterer Silkeborg IF.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

tir 31. marts 2020 08:05 105

Vi følger selvfølgelig op på det store pressemøde. Statsminister Mette Frederiksen lovede, at vi kan begynde at åbne landet op om et par uger, hvis alt går vel, men at der vil blive smækket hurtigt i igen, hvis danskerne ikke følger myndighedernes retningslinjer. Vi spørger virolog Allan Randrup Thomsen, om det er for tidligt at love danskerne en gulerod.

Så kigger vi lidt ud i verden, hvor lederne håndterer situation på meget forskellig vis. Vi skal bl.a. til Spanien, hvor en stor del af sundhedspersonalet er blevet smittet med COVID-19.

Vi ringer til psykolog Birgitte Sølvstein for at høre, om hun har gode råd til, hvordan man undgår at få angst eller blive deprimeret, når man er alene i isolation.

Vi snakker også med politisk analytiker i DR, Bjarne Steensbeck, for at høre, hvorfor et flertal i Folketinget har mistet tilliden til kulturminister Joy Mogensen.

Vi fortsætter selvfølgelig P3-Pokalen - vores erstatning for Superligaen. I dag spiller AC Horsens anført af Bo Henriksen mod Esbjerg anført af Bjarne Corydon.

Til slut sætter vi gang i en Søren Brostrøm-challenge. For det er meget muligt, at vores sundhedsgodfather kan klippe sig selv, men kan vi andre også finde ud af det?

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

man 30. marts 2020 08:05 107

Vi arbejder videre på vores radio-realityprogram. Vi tjekker ind hos en af deltagerne, og så får vi hjælp af en velkendt stemme til at speake en programintro.

Kan det virkelig passe, at nogle mennesker i Wuhan i Kina er blevet smittet med corona flere gange på kort tid? Og hvis ja: Hvad betyder det så for os? Vi taler med Allan Randrup Thomsen, professor i eksperimentel virologi på KU.

Vi skal også et smut til Odense Zoo for at høre, hvordan lock down-stemningen er hos pingvinerne.

Vi ringer til en pilot, der har fløjet en hel efterskole hjem fra Zanzibar.

Så sparker vi gang i vores nye superliga-erstatning ‘P3-pokalen’. Michael Jøden repræsenterer AGF, og Kasper Risgård repræsenterer AAB.

Vi taler også med Peter Ben Embarek, ekspert i fødevarebårne sygdomsudbrud i WHO. Han skal måske til Wuhan for at finde ud af, hvordan sygdommen egentlig er startet. Vi spørger, hvad man kan bruge den viden til.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

søn 29. marts 2020 08:03 80

Formiddagen på Karantæne på P3 var under kyndige hænder med Jacob Weil og Stefan Knudsen ved roret. Sammen kom de vidt omkring i det endeløs hav af coronanyheder, som omgiver os.

DR Asiens-korrespondent Philip Khokhar er havnet i isolation på et hotelværelse i Shanghai efter en lidt speciel tur hjem til Kina med flere dages hospitalsindlæggelse, scanninger og nu isolation. Det på trods af at intet tyder på, at han har corona. Philip fortæller om, hvordan man håndterer corovirussen i Asien.

Tlf.gæst: Philip Khokhar.

Da TV Avisen kørte i går, der tonede corona-Lone alias Lone Simonsen, professor i folkesundhedsvidenskab, frem på skærmen, og hun lød gladere, end hun plejer. Der var som om, der var en forsigt boblende optimisme inden i hende, derfor ringer vi til hende for at høre, hvordan det kunne være.

Tlf.gæst: Lone Simonsen, professor ved RUC.

Den 10. marts, da antallet af corona-smittede i Danmark rundede over 100 personer, og regeringen indstillede fly fra Norditalien, så en ny Facebook-side dagens lys. Den hed ‘Coronavirus i Danmark “Covid-19”’, og den var kategoriseret som et ‘nyheds- og mediewebsite’. I dag følger over 22.000 brugere siden, der deler opdateringer om smitten fra sundhedsmyndighederne samt stemningsbilleder og videoer fra hverdagen i et land i karantæne. Men misinformation sniger sig også med i mixet.

Tlf.gæst: Frederik Kulager, journalist hos Zetland.

lør 28. marts 2020 08:05 80

Sexlegetøjsbranchen boomer her under corona-krisen, så vi snakker med sexolog Ditte Winkel om, hvordan man kommer i gang med sexlegetøj.

Vi skal også skære nogle deltagere fra vores reality-program “Den store karantæne-dyst”. Caster Elisa Lykke giver os gode råd.

Desuden laver vi en omgang “Kender du karantæne-typen?” og “Ensomhedslinjen”, hvor vi snakker med lyttere, som virkelig føler sig ensomme.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

fre 27. marts 2020 08:05 100

I dagens udgave af Karantæne på P3 skal vi snakke corona-shaming på de sociale medier. Vi ringer til forsker i smittepsykologi, Michael Bang Sørensen, for at høre, om det egentlig hjælper at sige til folk, at de skal tage sig sammen og blive hjemme.

Vi kigger også på, hvordan det går i resten af verden - og især i Spanien, hvor der desværre er ved at være italienske tilstande.

Vi caster fortsat deltagere til vores reality-radio-program.

Så skal vi høre fra Rigspolitet, hvad det betyder for kriminalitetsraterne, at folk sidder derhjemme i karantæne - for overholder kriminelle egentlig myndighedernes retningslinjer?

Vi snakker også med en tidligere misbruger, og så giver sangeringen Clara en livekoncert over telefonen til sin største fan.

Til slut leger selvfølgelig også: Kender du karantæne-typen.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

tor 26. marts 2020 08:05 105

Hvorfor er det gået så galt i Italien? Det undersøger vi i dagens program. Så snakker vi med epidemiolog, Dan Wolf Meyrowitch, for at høre, hvad der skal til, for at vi kan åbne op for samfundet igen. Vi skal også forbi Allan Feldt, hvis juicefirma pludselig er begyndt at producere håndsprit. Så snakker vi med Marie, der har haft COVID-19, og Nadja Ejo der har måttet lukke sin frisør.

Til slut så har vi en opfordring fra sygeplejerskerne til alle amatør-handyman: LAD VÆR!

Og så caster vi på ny deltagere til vores readio-realityprogram corona-karantæne-streak på P3.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

ons 25. marts 2020 08:05 104

Myndighederne er blevet kritiseret for ikke at prioritere at teste så mange danskere som muligt, som sundhedsorganisationen WHO anbefaler. Og vi har hele tiden gået og troet, at det var fuldstændig umuligt at teste flere. MEN! Vi har åbenbart ikke et testproblem alligevel, hvis man skal tro landets førende biologer. Vi ringede til Peter Kamp Busk, der er lektor i medicinalbiologi på Roskilde Universitet, som var klar i spyttet. Ifølge ham, kan vi nemlig “teste hurtigere end befolkningen kan nå at åbne munden!”.

Det ser rigtig skidt ud i USA. Her til morgen er Senatet og Det Hvide Hus så blevet enige om en hjælpepakke på 2.000 milliarder dollar. Vi snakkede med Anders Agner, chefredaktør på Kongressen, om hjælpepakken, hvordan deres sundhedsvæsen er skruet sammen, og hvordan corona kommer til at påvirke præsidentvalgkampen.

Sofie Ravn har været sammen med sin kæreste i 8 måneder. Hun troede, de skulle være sammen resten af livet. Men dagen efter vores statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned, slog Sofies kæreste op med hende. Hun fortæller, hvad hun gør for at komme ovenpå, nu hvor hun ikke kan se sin familie og veninder.

Thomas Henney var på skitur med sit arbejde. Hele holdet fik sidenhen corona og har været i karantæne. Men nu er de allesammen blevet raske igen. Hvilket jo faktisk også betyder, at de hele hans arbejdsplads er blevet immune!

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

tir 24. marts 2020 08:05 96

OL ser ud til at blive rykket til næste sommer, så vi snakker med en atlet og sejler, Anne-Marie Rindom, der virkelig har forberedt sig til at peake netop til sommer.

Præsten fra Gift ved første blik, Michael Brautsch, snakker med om, hvor svært det kan være ikke at kunne sige ordentligt farvel til sine nærmeste under corona-krisen.

Vi har også en omgang “Livet efter corona”, hvor vi snakker med Cecilie, der hev corona med hjem efter en skiferie i Østrig, men nu er rask.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

man 23. marts 2020 08:05 102

Corona-virusset kommer sandsynligvis fra en flagermus på et madmarked i Kina. Sygdommene Sars og Ebola kommer også fra flagermus. Hvad i alverden er det med de flagermus? Det skal vi snakke med Jørn Kolmos.

Tlf.gæst: Jørn Kolmos, professor i klinisk mikrobiologi på Syddansk Universitet.

Corona-virus har ramt især Italien og Spanien rigtig hårdt, men kan vi egentlig sammenligne os med dem? Det fortæller professor Allan Randrup Thomsen os om om et øjeblik. I dag er det 12 dage siden, Mette Frederiksen indførte strenge karantæneregler og lukkede hele Danmark ned, så er det stilhed, når man kigger på det skrækkelige, der sker i Italien - 5.476 døde. Men bliver det så slemt her hjemme?

Tlf.gæst: Allan Randrup Thomsen - professor i eksperimentel virologi på KU.

De fleste studerende og medarbejdere er blevet sendt hjem fra landets universiteter, ligesom mange af os andre. En lille forskergruppe på Københavns Universitet har dog undtagelsesvis stadig adgang. De knokler nemlig for at udvikle en vaccine mod corona! En af dem er Adam Sander, der er lektor på Københavns Universitet.

Tlf.gæst: Adam Sander, lektor på Københavns Universitet.

“Det er imidlertid vores strategi, at langt flere skal testes for COVID-19 i Danmark.” Sådan sagde sundhedsminister Magnus Heunicke i går. Der har været skiftende strategier hos Sundhedsstyrelsen, først så testede man slet ikke, så skiftede man holdning og testede kun, hvis man havde symptomer og kom fra Wuhan og senere Italien. Senere blev det ændret til, at man kun testede folk med stærke symptomer til trods for, at WHO sagde “test test test”, og nu ønsker man så at gå tilbage mod flere test. Corona-Lone fortæller, hvad den nye strategi betyder.

Tlf. gæst: Lone Simonsen - professor i folkesundhedsvidenskab ved Roskilde Universitet.

Værter: Andreas Kousholt og Mikkel Rosendal.

søn 22. marts 2020 08:03 81

I dagens udgave af Karantæne på P3 hjælper vi endnu en gang en person, der har mistet sig job grundet corona.

Derudover taler vi med katastrofeforsker Olivier Rubin for at høre, hvordan den her krise kommer til at påvirke vores måde at tænke på fremover som samfund.

Vi skal også både til Sverige, Kina og til et krydstogtskib i Italien, hvor der er gode nyheder.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

lør 21. marts 2020 08:05 81

Mens hele landet er lukket ned, bliver der sendt Karantæne på P3. Her sørger vi for, at alle vigtige informationer kommer med - og frem for alt, at vi alle sammen kan være sammen i krisen, bare hver for sig.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

fre 20. marts 2020 08:05 76

Over 180 radiokanaler spillede You’ll Never Walk Alone kl. 8.45, og vi var selvfølgelig med til at lave et smukt radioøjeblik.

Jacob og Stefan snakkede også med JADA, der overraskede en stor fan med smuk sang i telefonen, og så rundede vi corona-situationen i Rusland med Mathilde Kimer og åbnede for vores ensomhedslinje for isolerede danskere, der har brug for nogle at snakke med.

Værter: Stefan Knudsen og Jacob Weil.

tor 19. marts 2020 08:05 79

I dag ringede vi til statsminister Mette Frederiksen for at høre, om hun tænker over, at de beslutninger, hun træffer lige nu, formentlig bliver en del af Danmarkshistorien.

I Danmark er knap dobbelt så mange mænd som kvinder smittet med corona. Ifølge en undersøgelse er dødsraten også højere blandt mænd, end den er blandt kvinder. Derfor spurgte vi Allan Randrup Thomsen, der er professor i eksperimentel virologi ved Københavns Universitet, hvorfor det er sådan.

Selv om ti mennesker er døde af COVID-19 i Sverige, så tager de det hele lidt mere chill, end vi gør her i Danmark. Skolerne er stadig åbne, og de må gerne mødes op til 500 mennesker af gangen. Vi ringede til DR-journalist Annika Wetterling, der kom hjem fra Sverige i går efter at have talt med Sveriges direktør for sundhedsstyrelsen, Anders Tegnell.

Coronasæson er højsæson for IT-kriminelle, der ved hjælp af SMS og emails forsøger af få følsomme oplysninger ud af os. Vi ringede til tech-korrespondent i DR Henrik Moltke for at høre, hvad det er, vi skal skal være særligt opmærksomme på.

Det Nationale Sorgcenter har oprettet en hotline for børn, unge og familier, der er bekymrede over corona-virusset. Preben Engelbrekt, der er direktør for Det Nationale Sorgcenter, forklarede, hvilke bekymringer det er, vi ringer ind med.

Værter: Oliver Bøttner og Mikkel Rosendal.

ons 18. marts 2020 08:05 80

Dronningen har helt exceptionelt holdt tale for os alle sammen! ‘Bliv hjemme’, sagde hun ‘vi kan simpelthen ikke være andet bekendt! Vi slog en streg i sandet og startede på en frisk: Skidt med, hvad du lavede i weekenden. Om du spille beerpong, var til fest eller hang ud på café med vennerne. Fra nu af overholder vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger! Og så holder vi en kæmpe fest til sommer!

Vi talte med DR’s analytiker Bjarne Steensbeck om, hvad det egentlig betyder, at vi fra i dag af ikke må mødes mere end 10 personer, som statsministeren slog fast på pressemødet i går aftes.

De fleste af os er enten sendt hjem fra arbejde eller i karantæne, grænserne er lukket, og flytrafikken er næsten ophørt. Verden er simpelthen gået ned i tempo på grund af corona. Vi spurgte Thøger Kirk, der er DR’s klimareporter, om corona er godt for klimakrisen.

EM er udskudt til 2021. I går var der stormøde i UEFA. Vi ringede til Peter Møller, der er fodbolddirektør i DBU for at høre, om vi kan forvente, at EM stadig kommer til Danmark til den tid!

I Lolland Kommune er koncentrationen af sårbare borgere, der er i højrisikogruppen, når det kommer til corona, højere end de fleste andre steder i landet. Vi ringede til Holger Schou Rasmussen, der er socialdemokratisk borgmester i Lolland Kommune for at høre, hvad han gør for at sikre, at så få af borgerne i kommunen ender på hospitalet.

Værter: Oliver Bøttner og Mikkel Rosendal.

tir 17. marts 2020 08:05 74

Prøv lige at overvej, hvordan det må være at have ansvaret for, hvordan vi kommer igennem corona-krisen! Det er ikke desto mindre vores statsminister Mette Frederiksens job lige nu. Vi ringede til Bjarne Steensbeck, der er politisk analytiker her i DR, for at høre, hvordan statsministeren egentlig klarer sig igennem krisen.

Det er dumt og dyrt at bede alle om at blive hjemme og stoppe dagligdagen pga corona. I stedet skal de mest skrøbelige sættes i benhård karantæne. Sådan lyder ideen fra en forsker i epidemiologi fra Harvard, Miguel Hernan. Vi ringede til Else Smith, der er læge og tidligere direktør i Sundhedsstyrelsen, for at høre, om den plan giver mening.

I går nedsatte Udenrigsministeriet et taskforce, der skal hjælpe mere end 1000 danskere hjem fra Marokko, efter de marokkanske myndighederne annoncerede, at de ville lukke ned for international flytrafik på grund af corona-epidemien. Én af dem, der er fanget dernede, er Line Emilie Brink Andersen. Vi ringede til hende.

“Frankrig er i krig”. Sådan sagde Frankrigs præsident Macron i går aftes. Og sammen med den svada kom en række strenge tiltag. Stephanie Surrugue, der er international korrespondent for DR, og som befandt sig Paris, forklarede, hvordan franskmændene går og har det.

Værter: Oliver Bøttner og Mikkel Rosendal.

man 16. marts 2020 10:03 59

Mens hele landet er lukket ned, er P3 i luften hver dag fra 10-16, hvor der bliver sendt Karantæne på P3. Her sørger vi for, at alle vigtige informationer kommer med - og frem for alt, at vi alle sammen kan være sammen i krisen, bare hver for sig.

Værter: Oliver Bøttner og Mikkel Rosendal.

søn 15. marts 2020 13:03 33

Vi sender karantæneradio. Folk skal blive derhjemme i lejligheden, men heldigvis kan man sagtens feste over Skype. Vi kigger på fordelene.

Der er desværre begyndt at sprede sig lidt fake corona-news. Nu er vi jo ikke læger, men vi kan godt lige nå nogle facts på bordet alligevel.

Og så snakker vi med Psykiatrifonden om, hvordan man håndterer angst og bekymringer i denne svære tid.

Værter: Jojo og Andrew Moyo.

søn 15. marts 2020 10:03 23

Selv om det meste af Danmark er lukket ned, åbner vi op for posen af rendyrket kærlighed.

Det kan godt være, at vi skal blive hjemme uden at kramme - men nu giver P3 dig en radiofonisk krammer uden sammenligning. Vi er i samme båd! Så jeg håber, at du kan ro.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mikkel Rosendal.

lør 14. marts 2020 13:03 34

Christian og Maria fortsætter med at holde dig ved selskab i disse corona-karantæne-tider. Stort set hele første time af programmet går med, at Christian ser en chance for at komme ud med noget, han har fået og gemt på længe - nemlig, at han er skabs-begejstret for brugen af bidet, og det er potentiel mangel på toiletpapir en oplagt mulighed for at tale om. Der bliver også kigget lidt på sport, at nyse i ærmet og en lille film-anbefaling. Og så leger vi ‘Undskyld dit indkøb’ igen, hvor folk, der har købt stort ind, får muligheden for at forklare, hvorfor det IKKE er hamstring.

Værter: Maria Fantino og Christian Bonde.

fre 13. marts 2020 13:03 33

Christian Bonde og Maria Fantino fra Curlingklubben har sprittet sig af og sat sig i P3-studiet på den første dag af Karantæne på P3. Der bliver hygget og passet på i STOR stil. Vi skal høre om folks værste dag siden 1987, snakke med Jessica der har ikke-hamstret 75 pakker bacon, lege bekendte C-kendte (C står for coronavirus) og snakke om de positive ting ved, at Danmark er blevet sat på pause-mode.