Buffeten på P3

Dette program er blevet sendt 56 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var man 5. oktober 2020.

Information fra DR

Programmet med alt for meget af lidt af det hele. Lyt dig mæt i quizzer, bagedyst-memes og radiosuccéen “P3’s Bedste Portrætmaler” og top det hele af med en omgang kulørt krymmel. Buffeten er åben, og du må gerne gå to gange.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

Yndlingssange

De sange, der på P3 oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P3.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tor 25. februar 2021 09:04 33

Du kan muge ud i min lade, hvis du vil have et job her!

Mathias og Sofie tager bladet fra munden og siger alt det, du har svært ved at få sagt. Det er i det nye indslag ‘Buffeten siger det for dig!’

Der bliver stadig sendt spørgsmål til Buffetens ikke-eksisterende brevkasse, så det bliver der naturligvis taget hånd om. Og så giver vi sammen med lytterne en hjælpende hånd i Kammeradio, og til sidst prøver Sofie at suge de sidste vise ord ud af Mathias på hendes sidste dag som vikarvært.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

ons 24. februar 2021 09:04 35

Man skal jo ikke sende dick pics til dem i sin familie!

Buffetten udfordrer Saras dilemma-monopol og giver tvivlsomme råd til en rådvild lytter, der har løjet om sin alder. Den forbudte ordbog får tilføjet endnu et forfærdeligt ord, og så skal Sofie og Mathias ud og jage hekse(museer) i Tættere på Danmark. Buffeten gennemgår også lytternes værste sms-historier, og så når vi også endnu en runde af DR’s ultimativt bedste talentshow Talentsjov.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

tir 23. februar 2021 09:04 37

Når jeg kommer den spork ind i munden, så bliver min mund til Faxe Kalkbrud

I dagens udsendelse skal Sofie og Mathias endnu engang på corona-venlig sightseeing, og i dag går turen til Faxe Kalkbrud. Mathias fortæller også stolt om sit besøg på en klinik for kønssygdomme, hvor han havde en lettere uheldig oplevelse med en vatpind. I lydlotteriet får en heldig vinder sit størtste lyd-ønske opfyldt i første forsøg, og så forsøger Sofie ihærdigt at finde ud af, hvor nyhederne får deres nyheder fra.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

man 22. februar 2021 09:04 32

Din chakra bliver en lille smule General Dryptud

Mathias og Sofie er tilbage i æteren med en stopfyldt buffet. Vi har besøg i studiet fra komikeren Victor Lander, som både skal være dommer i ‘Talentsjov’ og tegne i lytter ‘P3’s Bedste Portrætmaler’. Der bliver dystet i hemmelig opkast og Sun Lolly-spisning, og så finder Victor helt ind til lytteren Sabrinas chakra i et meget kunstnerisk portræt.

Alt det og meget mere i ugens første udgave af Buffeten.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

man 25. januar 2021 09:04 36

Vi skal have stukket fingeren i det hul, der hedder Danmark - og jeg gider ikke lugte til fingeren bagefter

Buffeten sparker ugen i gang med et stopfyldt menukort. Markus med de smukke øjenbryn bliver tegnet af komiker Natasha Brock - det er selvfølgelig i P3’s Bedste Portrætmaler.

Datingbuffeten er spist op, men vi skal stadig snakke med nogle af de modige Take Away-datere og høre, hvordan daten i flyttevognen gik.

Og så snyder vi jer selvfølgelig ikke for en omgang Lydlotteri, Livstrafikmeldinger, quiz og ikke mindst et nyt ord i Den Forbudte Ordbog - urin.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 21. januar 2021 09:04 34

Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår i Otterup

Ugens sidste udgave af Buffeten står stadig i kærlighedens tegn. Datingbuffeten er åben - og man må gerne gå to gange! Julie og Minna bestiller take-away-dating og får udfyldt deres pizza-datingprofiler.

Mathias og Anders får bank i lytterquizzen ‘Hvad kigger jeg på?’. Og så hjælper vi hinanden med at løse livets små og store problemer - for Kammeradio er nemlig tilbage i Buffeten!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 20. januar 2021 09:04 35

Jeg har spist en stor croissant med mit mumsehul

Der er coronasikre amoriner i luften, når vi sender take-away-dating ud i hele landet. Vi fylder Datingbuffeten op og laver datingprofiler for lytterne Johannes og Freja - og vi gør det selvfølgelig ud fra pizzamodellen!

Lydlotteriet er blevet nulstillet, men bare rolig - John Dillermand er der stadig.

Anders og Mathias får deres mumsehuller på gled, når ordet “MUMS” bliver optaget i Den Forbudte Ordbog.

Og så finder vi ud af, om det passer, at Anne Linnet har lavet et nyt album med titlen ‘Fersken Pizza’.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 19. januar 2021 09:04 34

Begejstringen vil ingen ende tage!

Hvad får man, hvis man kører på rulleskøjter efter en bil igennem Hjørring, kravler nøgen op i juletræet på Rådhuspladsen eller kører for stærkt på en elektrisk ethjulet cykel? Bøder! Og dem har lytterne fået MASSER af. Vi samler på alle de dumme bøder, I har fået.

Så har vi endnu engang budt velkommen i Datingbuffeten og hjælper singlelyttere med at finde én at dele corona-tiden med.

Ordet “Gedehams” bliver optaget i den forbudte ordbog, og så kommer Mathias og Anders også lige igennem et par kulørte blade, livets trafikmeldinger og en omgang lydlotteri.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 18. januar 2021 09:04 34

Skal der aubergine eller fersken på pizzaen?

Vi sender fire rullende dagligstuer rundt i Danmark til at give jer corona-sikker dating!

Mathias og Anders gør dit liv til pizza-toppings, når de hjælper lytterne med at udfylde profiler til Datingbuffeten.

Vi får også en spot-on tegning af lytteren Mads fra designer Nicholas Nybro, som er dagens gæstemaler i P3’s Bedste Portrætmaler.

Og jo, du får da også livstrafikmeldinger, lydlotteri og en lille quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 14. januar 2021 09:04 34

Er en mejetærsker større end et hestehoved?

I ugens sidste udsendelse sætter vi lytterne på jagt efter både originale Spice Girls-kopper og reservedele til en racerdrone. Det selvfølgelig når Buffeten kører en omgang kammeradio!

Danmarks mest kontroversielle radioindslag er tilbage, når lytternes livstrafikmeldinger tikker ind.

Og så bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for en omgang lydlotteri, forbudt ordbog og quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 13. januar 2021 09:04 35

Var der lidt John Dillermand over turen til Toscana?

Allan kan kendes på sit smilende ar på nosserne, Emma har tatoveret sit eget navn for ikke at glemme det, og Nicklas har været på en John Dillermand-tur til Toscana med gutterne. I dag kommer vi HELT tæt på lytterne.

Anders og Mathias hidkalder Britney Spears for at give et kærligt spark bagi til alle jer, der har svært ved at motivere jer til hjemmearbejdet.

Og så har vi selvfølgelig også åbnet for Den Forbudte Ordbog, Livstrafikmeldinger og masser af quiz!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 12. januar 2021 09:04 35

Kom over til mig, så skal kødsaksen nok klare det!

Mathias og Anders er blevet enige om at få mere vildskab, spontanitet og wauw-faktor ind i Buffeten. Det nye mantra får værterne hele vejen fra en Katja Kean-orgasme til Jehovas Vidner-afhoppere i løbet af programmets kulørte time.

I dag skal vi også have defineret Den Forbudte Ordbogs nyeste tilføjelse - kødsaks.

Livstrafikmeldingerne melder om en defekt dieselpumpe i Hammel, en næsten færdigstrikket sweater på Nørrebro og en snart fyldt Føtex-parkeringskælder.

Og så løser eksperterne lytternes problemer med verdens bedste råd.

man 11. januar 2021 09:04 33

Min mor er 1.60 høj, og jeg har mindre ører end hende

Dagens program er med Mathias Helt og Anders Ugilt, eller med Anders Ugilt og Mathias Helt. Lige den del er der ikke enighed om, men ellers er stemningen helt i top! Vi har nemlig en helt ny leg med til dig, hvor du kan vinde en lyd i det radiofoniske lydlotteri.

Den forbudte ordbog skal skrives, og vi starter med at definere det skrækkelige ord Trusse.

I dagens portrætmaler er det den skønne Sofie Jo Kaufmanas, der skal tegne lytteren Anton. En mand med bittesmå ører og en mor på 1.60.

Det er også i dette program, vi skal gætte hvad Åse kigger på.

Og bare rolig, du bliver heller ikke snydt for livets trafikmeldinger.

tor 7. januar 2021 09:04 37

Jeg tror, Phillip Faber er besat af Linse Kesslers babser

Vi lægger ud med en ordentlig omgang Kammeradio, hvor vi prøver at løse nogle af jeres problemer i fællesskab. Ronny leder efter en udgået parfume fra hans 20’ere, og Martin skal have brug for hjælp til sit sexliv.

Den kulørte time er fuld af chok-afsløringer. For hvordan vil de kendte tabe sig i år? Hvad er Søren Brostrøms comfort food? Og hvad gør Phillip Faber om morgenen udover at synge?

Herudover byder dagens program også på en clickbait-quiz og trafikmeldinger fra livet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 6. januar 2021 09:04 32

Må jeg lige have lov at putte alle mine fingre i din mund?

Det er 2021, Mathias skal bo i en toiletvogn de næste 30 dage, og Kathrine bliver holdt vågen af sin hund, men det skal ikke ødelægge deres gode humør, og lytterne har det på samme måde.

Så har vi to eksperter i studiet til at lægge uhyggelig konkrete horoskoper for 2021. I Dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz kigger Mathias på noget, der både er lavet af metal og ikke er.

Hov, så kom der igen lige 2 eksperter i studiet (det er Kathrine og Mathias) til en snak om parforhold. Programmet vil også byde på livets trafikmeldinger og bud på de restriktioner, vi rent faktisk håber på bliver indført. Hvad siger du til en restriktion mod kærestepar på cykelstien og øjenkontakt ved bland-selv slikken?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 17. december 2020 09:04 39

Er du ved at brække dig? Jeg er ved at dø af grin over LED-bloklys!

Så er det sæsonens sidste program, men det skal ikke ødelægge vores gode humør. Lytterne holder også humøret højt på trods af dårligt internet, en forsvunden gravsten og at dø i Fortnite.

Rigtig mange mennesker skal til at tage et svært valg omkring samværet med de ældre juleaften, Kathrine og Mathias vender dilemmaet.

I Den Kulørte Time belyser vi Britt Bendixens udtalelse om, at Thomas Evers er blevet mere sexet, end da han var 8. Vi kommer naturligvis heller ikke uden om Hans Pilgaards vanvittige juleønske om hvid jul og kendis-julemænd.

Desuden byder dagens program også på “Svar-kun-forkert”- quizzen, en udvidelse af Buffetens forbudte ordbog og dagens dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. december 2020 09:04 33

Det er julenisse-jazz drilleri

Må man spørge en kvinde, om hun er gravid? Vi tager hul på debatten som det første i dagens program, for vi er ærlig talt selv i tvivl.

Det er tid til at give vores praktikant Sofie Sytnik feedback på hendes praktikforløb, men uheldigvis har Sofie forstået det som om, at hun skulle give os feedback.

I dagens quiz ringer Frederik fra sengekanten for at fortælle os, hvad han kigger på.

Vi slutter af med at høre om de værste julegaver, lytterne har modtaget, og om alt det der gør os i godt humør.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 15. december 2020 09:04 34

Er der nogen, der ved, hvad fanden der foregår i Aalborg i øjeblikket?

Det er tirsdag, hvilket betyder, vi lærer alle lytterne at kende. Jan er omskåret, og Sasha elsker karrysild. Så er det ligesom på plads.

Endnu engang vandt speedy Gonzales dagens præmie - stort tillykke herfra!

Og endnu engang blev det bevist, at julemirakler er en ting, for som de kammerater I er, fik vi skaffet en særlig bog til Andreas, som ville overraske musse! Det var rørende og rart.

Dagens Dusk gik til Anjas veninde, som sørgede for at Anja, og familien havde et sted at holde jul.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. december 2020 09:04 33

Vi kan jo ikke slukke vores kroppe

Det her er programmet, hvor du får de absolut bedste julesange-speciel “Banke-banke-på”.

Herudover tester vi også, om lytterne kan klokken, og hører lidt om ugens bedste dage - nemlig weekenden.

Det er også i dette program, at vi får vores praktikant Sofie Sytnik til at kæmpe sig igennem 5 portioner risalamande, når lytterne skal lede efter mandlen.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Magnus, og dagens buket bliver sendt afsted til en, der kan finde ud af at rense ovne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 10. december 2020 09:04 37

Hun får udtalt microwave på en vanvittig måde

Er du i godt humør, selv om du har væltet en potteplante eller skåret dig på en vinkelsliber? Så er du kommet til det rette sted, når vi lægger dagens program ud med “Men-det-skal-ikke-ødelægge-mit-gode-humør”.

I den kulørte time dykker vi ned i de største historier fra sladderbladene.

Som hvad man spiser til jul, og hvem der leder efter en kæreste. Programmet byder desuden også på en “svar-kun-forkert”-quiz, en udvidelse af Buffetens Forbudte Ordbog og Dagens Dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. december 2020 09:04 30

Der hvor jeg kommer fra, fik man en stang smøger i konfirmationsgave

Mathias og vores herlige vikar, Anders Ugilt, snakker om alt det, der burde lukkes ned, nu når Mette alligevel er i gang.

Vores praktikant Sofie Sytnik er ikke mødt på arbejde i dag, hun tror nemlig, at hun har fri, bare fordi hun er i isolation, men så let går det ikke.

Dagens quiz er “Hvad-hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og Anders går efter at slå alle rekorder.

Vi snakker selvfølgelig også om alt det, der gør os i godt humør, og så sender vi en buket blomster afsted på vegne af en lytter.

man 7. december 2020 09:04 34

Op i skyen, ned på den eksterne, ind i hjernen med det!

Det er mandag, og vanen tro indtræder Buffeten i rollen som din evige ‘rock’. Den altid solide skulder, du fri for fordomme kan lette dit hjerte hos efter weekendens strabadser. Vi skal ud med det trælse og ind med det gode humør! Og så skal vi teste lytterne i, om de kan det præcise klokkeslag, når vi har Frøken Klokken igennem på en linje. Derudover udøver Buffeten en form for krisehjælp og lægger øre til lytternes ophobede frustrationer og bekendelser, som julefrokosten ellers skulle have givet dem afløb for. Vi får også uddelt dagens dusk og tegnet et portræt af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 3. december 2020 09:04 38

Så vi må jo yde førstehjælp på andens fødder

Vi gennemgår de største historier fra de kulørte blade, og det går vildt for sig! Tessa håndfodrer svaner, Rasmus Seebach laver simremad, og Viktor Fischer kan godt lide at spise asiatisk. Herudover snakker vi med lytterne om alt det, der ikke skal ødelægge deres gode humør - som at køre sin egen madpakke over eller flække en tand.

I dagens quiz må der kun svares forkert, og så skal vi også udvide ordbogen med endnu flere ord, vi hader. Dagens dusk sendes til Kristians kammerat, der havde et par ekstra underbukser, da uheldet var ude.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. december 2020 09:04 33

Man bestemmer ikke selv, hvilken dag man er født, så er det sagt

I dagens program snakker vi med lytterne om, hvorfor i alverden man ikke skulle give julegaver til hinanden, og senere om alt det, der kan gøre os i godt humør. Så har vi sat vores praktikant Sofie Sytnik til at lave et kritisk interview, og det har hun valgt at gøre med vores chef om vores program. Dagens quiz er “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og så slutter vi dagen af med at sende en buket blomster til en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 1. december 2020 09:04 33

Gitte, er det dig?

Det er miraklernes tid. Også på Buffeten. I dag skete der det vidunderlige, at lytteren Gitte med det særlige kendetegn: lyst troldehår og spidse hjørnetænder, blev genkendt OG vinket til af en anden lytter. Hurra for Jer!

Daniel vandt en lyttermagnet til sin svigermor, da han fik hattrick i “ClickbaitQuizzen”. Kammeradio var en voldsom stor succes, da vi både fik tips til at rense en grill, men også skaffet en healer til et World of Warcraft-team, MAX level!

Der blev rapporteret fra en rasteplads, da verdens største reporter-team blev udvidet, og dagens dusk blev givet til Morten, der var en brandgod svend. Det var kærligt og dejligt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 30. november 2020 09:04 34

Man ser jo bare dig ligge og panikgrine på gulvet

Der har været finale i den store bagedyst, og vi har fornøjelsen af at have både Mads, Lena og Anne med i studiet.

I dagens program får vi også talt ud om alle de trælse ting fra weekenden, og så tester vi om lytterne kan klokken.

Kathrine og Mathias dyster i P3’s bedste portrætmaler, og vi slutter dagen af med at sende en buket til en, der har gjort en god gerning for en gamer.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 26. november 2020 09:04 37

Det er ligesom at sige til en blind mand “se en flot solnedgang”

Vi starter dagen ud med at høre alt det, der ikke skal ødelægge lytternes gode humør, og går direkte videre til en kollega, der også holder hovedet højt, nemlig Go’ Morgen P3’s praktikant Jeppe Wad, der er igang med at slå verdensrekorden i at kramme et træ. Vi har sendt vores praktikant Sofie ud for at lære af en dygtig praktikant.

Herudover har vi den hurtigste omgang af “svar-kun-forkert-quizzen”.

I Den Kulørte Time dykker vi ned i de største historier fra de kulørte blade. Hvad er Mette Helenes gode råd til kærestesorger? Hvorfor tror Keld Heick ikke, at hans kone vinder ‘Vild med dans’? Og Hvad er det med alle de vilde kendis-børnenavne? Selvfølgelig kommer vi ikke udenom, at Kesi er blevet set på cykel.

Vi udvider vores ordbog over alle de ord, vi hader, og så sender vi en buket blomster til en ekstra sød mor.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 25. november 2020 09:04 34

“Jeg havde lovet at invitere to i min smittecirkel til frikadelle-aften”

Må man snakke i telefon, mens man går på toilettet? Og hvad synes vi egentlig om Black Friday?

Dagen starter ud med nogle af de mest kontroversielle diskussioner. Og så taler Kathrine endelig ud om den klementin-shitstorm, hun er havnet i.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu” kigger to af vores lyttere på to afsindig store ting.

Vi vil lave en oversigt over alle de ting, der kan gøre os i godt humør, inden vi tager imod alle jeres dating-dilemmaer. Kan man kysse på første date i disse tider? Og kan man date sin roomie, hvis hun endda er din venindes søster? Vi slutter dagen af med at sende et par blomster til en lytters ekstra flinke søster.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 24. november 2020 09:04 33

Jeg håber, det giver luft i kummefryseren

Vi starter med at lære om endnu flere af vores lytteres kendetegn - der er alt fra mælketænder til dobbelte fortænder, og så hilser vi også på Emil, der ikke er den flotteste hingst i laden, men til gengæld føler man sig tryg i hans nærvær. Det er tirsdag, og derfor skal vi selvfølgelig også sende “Kammaradio” i en hel time - i dag skal vi hjælpe med fjernelse af benvoks fra gulvtæppe, fjernelse af røglugt fra lædersofa, og så finder vi lovhjemmel hos Fødevarestyrelsen for at hjælpe Martin med at komme af med de cirka 20 regnbueørreder, der ligger i hans kummefryser. Vi skal selvfølgelig også dele dagens dusk ud, og så udvider vi verdens største reporter-team.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 23. november 2020 09:04 35

“Jeg gik en hel sommer uden øjenbryn”

Det er mandag, og vi snakker weekendens bommerter ud. En lytter er klippet karse, og en anden har lukket sin date ind til et hjem, hunden havde overskidt.

Dagens quiz er “Kan-du-klokken”, og det tror lytteren Niels, han kan.

Og så er mandag lig med “Den Store Bagedyst”. Vi har Caroline med i studiet til at give os nogle bag om detaljer. Og I bliver naturligvis ikke snydt for Bagedyst-memes og alt det frække.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” tegner Kathrine og Mathias en lytter med McDonald’s formet hår. Og så sender vi blomster til en, der har låst sig ude og revet sin albue af led.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 19. november 2020 09:04 36

Der sidder en tissemand inde i et bur

Kathrine har sovet over sig, og Mathias har sovet for lidt - men det skal ikke ødelægge deres gode humør. Lytterne har det heldigvis på samme måde, vi snakker bl.a. med Sofie, der har glemt sin vinterjakke i en lukket kommune i nordjylland.

I den kulørte time får vi os en snak med Iben, der har lagt hus til nogle af optagelserne i Retfærdighedens Ryttere, og har lidt gossip at dele ud af. Og så går vi i dybden med historien om Kasper Schmeichel, der spiser Nutella inden landskamp, og finder ud af, hvornår vores lyttere spiser Nutella. For dét er spændende!

Vi har Arthur igennem, der står i en toiletkø og er klar til at anmelde toilettet ude på hans skole.

Dagens buket bliver sendt til Carolines onkel, fordi han bidrager til hendes brilleabonnement, mens hun er på SU.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 18. november 2020 09:04 34

Helt hurtigt Ida - moderkage fra en hvad?

I dag tager vi endelig diskussionen: Skal man børste tænder før eller efter morgenmad? Vores lyttere er splittede, men Rikke har et indisk sundhedstip, der løber med sejren. Vi har bedt vores praktikant Sofie Sytnik om at lave en reportage fra virkeligheden, og det er en opgave, der virkelig er blevet fortolket på.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz, bliver Mathias og Kathrine virkelig sat på prøve, når de skal gætte en død genstand, der er mindre end en and.

Sekret, kødsovs og synopsis - vi samler alle vores hadeord i en ordbog, så vi sammen kan bandlyse dem.

Dagen slutter vi af med at behandle alle jeres Tinder-klager i Tinderklagenævnet, og så sender vi en buket blomster fra en nyforelsket lytter til en pige, han vil være kærester med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 17. november 2020 09:04 34

Hvem er den vanvittige 3%, som synes, du er for gammel?

Vi starter dagen ud med missionen om at blive venner med alle vores lyttere, og i dag bliver vi bl.a. venner med Robert med den spaltede tunge. I vores Clickbait-Quiz ringer Benjamin ind fra en skolebus for at vinde en magnet, så hans far kan hænge en indkøbsliste op.

I Kammeradio har lytterne mange problemer, men endnu flere løsninger. Hugo får hjælp til at sætte sin lampe op, Simon og Martin danner en ny Rom-klub, og Mathias (ikke Helt) får hjælp til, hvor han skal tage sin kæreste hen på deres månedsdag.

Vi vil være det program i verden med allerflest reportere, derfor har vi sat lytterne på opgaven, og i dag rapporterer Per live fra et palle-firma.

Magnus har været sammen med sin kæreste i 5 år og aldrig givet hende blomster, derfor sender vi en buket til Magnus’ kæreste på vegne af ham i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 16. november 2020 09:04 35

Er der risiko for en smuttefinger?

Det er mandag, og vi skal tale alle de trælse ting ud fra weekenden.

Kathrine er træt af tyndt toiletpapir, en lytter fortryder en intimbarbering, og en anden er ude på dybt vand i en snapchat-flirt med sin kærestes søster.

Dagens quiz er “Kan du klokken?”, og dagens deltager Mark har lidt af en sjette sans.

Mandag er også dagen, hvor vi vender lørdagens afsnit af Den Store Bagedyst sammen med den hjemsendte deltager Max, der har taget kage og lidt insiderviden med til os.

Vi slutter af med at tegne Michael med de pinjekerne-formede øjne i “P3’s Bedste Portrætmaler”.

Og så skal der sendes blomster til en lytters gudmor, der døjer med rødvinspløkker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 12. november 2020 09:04 35

Det værste er, når saksen er pakket ind i det der vakuumpakkede lort!

Har du nogensinde undret dig over, hvilket undertøj Mathias går i? Og savner du en update på Kathrines ørerings-betændelse? Her får du svaret på begge, og så skal vi høre om alle de ting, der ikke har ødelagt lytternes gode humør.

Det bliver nervepirrende i “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”-quizzen, når lytteren Epoxy står i en børnehave og kigger på noget mindre end en regnorm.

I den kulørte time går vi i dybden med de største historier fra sladderbladene. Jesper Groth fryser, når det bliver koldt, og vi snakker med nogle lyttere, der har det samme problem.

Lytteren Ronnie laver en live-anmeldelse af Politigårdens toilet, og vi sender blomster til en af vores lytteres stakkels nabo.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 10. november 2020 09:04 33

Måske har Lene to humørringe i stedet for øjne?

Tirsdag er de særlige kendetegns dag, og “Buffeten” tog endnu et skridt på vejen til at lære alle lytterne at kende, Jessica går i svedhytte, og Benjamin er høj.

Mik i mikrobilen klarede med nød og næppe Clickbait-Quizzen og vandt altså den meget eksklusive lyttermagnet!

Tirsdagen bød også på en vaskeægte premiere, da “Kammeradio” så dagens lys. Her manglede Peter en askeskål til sin grill, som en norsk kvinde kunne hjælpe med.

Verdens største reporter-team blev endnu engang udvidet med reporter Charlie, og så blev der igen sendt en buket blomster. Det blev Camillas mor, der skulle have en lille hilsen for hendes skønne sønderjyske madlavning.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 9. november 2020 09:04 34

Flødeskum, jamen det er livets creme

Mandag er den perfekte anledning til at få talt alle de trælse ting ud fra weekenden. Det bliver der brug for, da Mathias har spist enormt mange skumjulemænd, og Kathrine har fået betændelse i øret.

Men mandag er selvfølgelig også den dag, hvor vi skal vende weekendens afsnit af “Den Store Bagedyst”. Her har vi Emil med os i studiet, og han giver os de slibrige detaljer om, hvordan han blev scoret af sin Bagedyst-kæreste Caroline. Og så skal der naturligvis også laves Bagedystmemes.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” får Kathrine og Mathias sig en udfordring, når dagens muse Freja lægger make-up, mens hun skal portrætteres.

Vi slutter dagen af med at sende et par blomster afsted til en, der har fortjent det, på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 5. november 2020 09:04 36

Sidder du på toilettet nu? Ja, det fik jeg at vide, jeg sku’

Mathias er lidt frustreret over at have fået en for lille pose hos bageren, men det har ikke ødelagt hans gode humør, og lytterne har det på samme måde med deres små og store problemer.

I dagens “Svar-Kun-Forkert”-quiz får vi en ny førsteplads, og det bliver en frisk deltager, der løber med sejren.

I den kulørte time er vi meget inspireret af historien om alle de danskere, der IKKE kom med i James Bond. Derfor snakker vi med nogle lyttere, der heller ikke fik et bestemt job.

Det bliver en oplevelse af de større, når vi får en lytter til at anmelde et meget lille toilet live i radioen.

Dagen slutter af med, at vi sender en buket blomster på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 4. november 2020 09:04 34

Jeg har ikke en handicappet radiovært i munden

Ku’ du tænke dig en toast med dåsetun, ketchup på din risengrød eller blåbærsyltetøj på dine røræg? Det er ihvertfald, hvad nogle af vores lyttere anbefaler os.

Og så løsner vi ventilen, når vi snakker om de helt små ting, der irriterer os meget mere, end de burde.

I dag møder Sporløs Buffeten, når vi prøver at familiesammenføre to lyttere med samme slags næsebor og efternavn. Bagefter gætter vi, hvad lastbilchaufføren Nina kigger på.

Det kan være en mærkelig tid at date i, og derfor åbner vi igen op for Tinderklagenævnet og hjælper en lytter med at tage flirten videre fra Snapchat.

Til slut skal vi på vegne af en lytter sende blomster til en, der har fortjent det.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 3. november 2020 09:04 34

Hvor har du fundet et gråt hår henne?

Endnu engang er Kathrine og Mathias blevet klogere på, hvem alle lytterne på “Buffeten” er. Gitte med svømmehud mellem anden og tredje tå meldte sig blandt andet på banen. Programmets tredje ben, nemlig quizzer, blev også foldet flot ud, hvor Mie desværre kæmpede lidt med “Clickbait-Quizzen”.

Endnu engang kunne der sendes en hilsen til en, man ikke kender, og tirsdagen betyder også en udvidelse af verdens største reporter-team, som “Buffeten” jo er indehaver af.

Mathias og Kathrine fik også spist sig igennem USA og mumsede i dag sweet potato casserole i sig, som gode Samantha Robbins havde med.

Gæst: Samantha Robbins.

man 2. november 2020 09:04 38

Og så skal vi huske sangen, “Klamydia spreder ikke sig selv”

Det er blevet mandag igen, og derfor taler vi de trælse ting ud, der er sket over weekenden sammen med vores dejlige lyttere.

Dagens quiz er “kan du klokken”, og specielt Kathrine er begejstret, da vi får en mand i uniform igennem.

Vi vender naturligvis også weekendens afsnit af Bagedysten, og med os i studiet har vi denne uges hjemsendte deltager Morten. Og I skal da selvfølgelig ikke snydes for Bagedyst-memes.

Det er endeligt blevet dagen, hvor vi skal smage på “Chicken Waffles”, for vi har Sam Mamuti med os i studiet til at snakke om Amerikansk Madkultur.

Dagen afsluttes med lytterkaraoke til “Dancing Queen”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 29. oktober 2020 09:04 34

Danmark er et landbrugsland, og du er frisk på at synge “We Are The Champions”

Dagen starter ud med et indblik i danskernes appelsin-cravings og rotteproblemer, når vi hører om alt det, der ikke kan ødelægge det gode humør.

Blomsterbinderen Mette er dagens deltager i “Svar-Forkert”-quizzen og påstår, at Askepot tabte et mundbind. Endnu vildere bliver det dog, når vi dykker ned i de kulørte blade og går helt i dybden med de allerstørste historier. Årgang 0-Stephanie beskylder sin far for at stjæle, og derfor hører vi fra andre lyttere, der har hapset fra deres børn.

Vores praktikant Sofie Sytnik skulle tage ud og have det sjovt - lad os bare sige, det ender med gråd, og så går vi hurtigt videre til det næste indslag.

I anledningen af det amerikanske præsidentvalg har vi Emily Childers-Brock med i studiet til at lære os om den amerikanske madkultur. Til slut tager 16-årige Oliver en for holdet, når han synger “We Are The Champions” i lytterkaraoke fra en grisestald i Vestjylland.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 27. oktober 2020 09:04 35

Kathrine, jeg er ikke din læge!

Mathias har en nedsunken forfod. Faktisk findes der minimum fem personer ved navn Mathias, der har en nedsunken forfod. Det ved vi, fordi vi igen har fået lytternes særlige kendetegn at vide.

Der var en eksklusiv præmie på højkant i “clickbait-quizzen”, men desværre måtte Stine se nederlaget i øjnene.

Så har verdens største reporterteam endnu engang udvidet, og Alexander rapporterede fra en McDonald’s nær Vinding.

Præsidentvalget nærmer sig, og derfor kiggede Buffeten også lidt på den Amerikanske madkultur. Zoe Kilbourne var i studiet og bød på pumpkin pie. Mums skal der lyde herfra!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 26. oktober 2020 09:04 35

Den korteste afstand mellem mennesker det er skyld og skam

Det er mandag, og Buffeten er piv-åben. Mathias har haft en vild weekend i sommerhus, for han har opdaget, at vandet smager bedre der. Kathrine har også haft en vild weekend, men en af de mere skamfulde af slagsen. I den anledning skal vi også have lytternes pinlige historier fra weekenden.

Udover dejligt vand og pinlige historier har weekenden også budt på Den Store Bagedyst. Deltageren Lars er med i studiet og giver os et indblik i, hvad der foregår bag kameraerne.

Det er desuden også i dag, vi tester, om Sidsel kan klokken, hvem der er “P3’s Bedste Portrætmaler”, og om Kathrine og Mathias kan synge lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 22. oktober 2020 09:04 35

Vi er eksemens venner

Mathias har sat sig på et vådt cykelsæde, og Kathrine har stadig eksem på øjenlåget, men det har ikke ødelagt deres humør. Derfor hører vi også, hvad der ikke har ødelagt lytternes humør. Og så indtager lytteren Sofie en ny førsteplads i “Svar kun forkert quizzen” med hele 14 forkerte svar.

I Den Kulørte Time dykker vi helt ned i de største historier fra ugebladene. For hvor skulle Ditte Hansen hen på cykel? Og hvorfor går Jonas Gülstorff med hue på strøget? Vi hører deres side af sagen.

Vi har de bedste lyttere, og i dag får vi en af jer til at anmelde, hvordan skoven fungerer som toilet. I dagens lytterkaraoke får Kathrine og Mathias lov at smage deres egen medicin og giver den gas til “Wannabe” med Spice Girls.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 21. oktober 2020 09:04 34

Hey jeg hedder Jytte, jeg gemmer mit tis ude i haven

Må man tisse i badet? Vi tager diskussionen og opdager, at stort set alle vores lyttere gør det. Vores praktikant Sofie Sytnik har fået til opgave at lave et indslag om DR’s mediestrategi - et indslag, der beklageligvis ikke kan klippes ud af podcasten.

I Dagens quiz har vi store problemer med at gætte, hvad Laura kigger på, men heldigvis ikke lige så store problemer som lytteren Mads har haft med en hjemsøgt Jaguar.

OG så skal vi til det: Tinderklagenævnet. Nu har I endelig et sted at klage over det virtuelle kødmarked, nemlig her hos os.

Som altid slutter vi dagen af med en omgang karaoke til Linkin Parks megahit “In the End”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 20. oktober 2020 09:04 35

Og mon ikke jeg har et strækmærke eller to på patterne?

Der er som sædvanligt åbnet for, at Mathias og Kathrine lærer P3’s lyttere at kende. Gitte går kun i tøj med dyr på, og Lucas bliver ofte kaldt Nichlas af sin skolelærer Jette. Som han så kalder Mette.

Vi clickbait-quizzede med den arbejdsløse pilot Tom, som laver et flot hattrick.

Vandene blev også i den grad delt, da snakken falder på, hvor ofte sengetøjet skal skiftes, men vi dømmer ingen og rummer alle.

Viktor og Viktor brillierede, da de var en del af verdens største reporterteam, og som vanen tro sluttede programmet på toppen, da Frederik skreg sine lunger ud i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 19. oktober 2020 09:04 35

Nogle vil synes, det er enormt sjov, og nogle vil synes, det er enormt ulækkert

Det er mandag, og vi skal sammen bearbejde skammen fra weekenden, ved at dele de historier vi helst vil glemme. Herefter tjekker vi lige, om vores lyttere kan klokken i den legendariske “Kan du klokken-quiz”.

Men weekend er ikke kun lig med bommerter, det er også lig med Den Store Bagedyst. Vi snakker med denne uges udstemte deltager Wissam om surdej, og så bliver det også lige til et par lidt lumre memes.

Dagens hovedperson i P3’s Bedste Portrætmaler er den kvindelige sergent Anna, og til lytterkaraoke har vi en efterskole-trio igennem.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 15. oktober 2020 09:04 36

Det er da ikke morgen endnu kammerat, og kan du i øvrigt kongerækken?

En hund er blevet forelsket i Mathias, så han er lykkelig. Lytterne har været mere uheldige her til morgen, men der skal heldigvis mere til at ødelægge deres gode humør.

I den kulørte time fejrer vi Prins Christian og snakker med Sussi fra Sussi og Leo om renoveringen af deres soveværelse.

Vi hører desuden også fra de lyttere, der synes, billederne af deres børn ikke får nok opmærksomhed.

Dagens muse i P3’s Bedste Portrætmaler er 17-årige Rasmus med slikhåret, og dagens sangstjerne er den kæmpe Robbie William-fan Ralph.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 14. oktober 2020 09:04 34

Hvis solen skinner lige på, så har jeg da et lille dameskæg

Surdej er det fedt? Vi er i tvivl, og I skal hjælpe os med at afgøre det i dag.

Vores praktikant Sofie Sytnik er tilbage i studiet for at vise os, hvordan hun har løst den public service-opgave, vi gav hende sidste uge. Det bliver til et 02 og en ny tvivlsom opgave. Og så er vi også meget interesseret i at høre, hvad vores lytter Gerda laver i Quizzen “Hvad kigger jeg på lige nu?”. Til slut kårer vi “P3’s Bedste Portrætmaler” og hører en lytter give den gas til “My Heart Will Go On”. Hvis alt dette ikke er lokkende nok, så kan vi da også friste med en lille sludder om menses-bind og hår på tåneglene.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 13. oktober 2020 09:04 34

Lige ned i numsen på Sofie

Vi lægger fra land med endnu en omfattende mission. Udover at ville lære alle lyttere at kende, så har Buffeten et mål om at komme i Guiness rekordbog. For vi vil have verdens største reporter-team. Jonas blev den første og kunne melde alt godt fra det nordlige af Esbjerg.

Så blev der sendt hilsner til fremmede mennesker, hvor særlig Polakken havde en rørende en af slagsen.

Søren og Malene tabte Clickbait-Quizzen, men det er flot bare at være med.

Det vanlige var på menuen til sidst, da Troels (kendt fra Landmand søger kærlighed) blev portrætteret, og skønne Birk og Mona gav den fuld gas i en omgang lytterkaraoke til “Summer of 69”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 12. oktober 2020 09:04 34

Alle de sko har trådt i en hundelort

I sidste uge blev vi venner med rigtig mange af jer, men vi vil også være der for jer i de hårde tider, så derfor hører vi om lytternes værste oplevelser fra weekenden. Vi er dog ikke helt ukritiske venner, for vi tjekker selvfølgelig lige, om I kan klokken i dagens quiz.

Du skal da kun gå til et sted for at få den bedste dækning af Den Store Bagedyst. Vi har nemlig det hele her: de frække lyde, de gode memes og den deltager, der røg ud i sidste uge.

Som altid slutter vi af med “P3’s Bedste Portrætmaler” og lytterkaraoke til sangen “I Want It That Way”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 8. oktober 2020 09:04 39

Hvorfor er vi ikke i Se og Hør?!

Vi starter naturligvis programmet ud med at få et par nye venner, og en af dem er Ronnie, der ringer ind til den første udgave af “Svar-forkert”-quizzen. Ronnie indtager den tomme førsteplads, og vi er spændte på, om han kan holde den.

Det er blevet torsdag, og vi skal vende alt det kulørte gossip i en bladgennemgang. Her opdager vi, at “Se og Hør” har glemt at nævne vores deltagelse til “Rainbow Awards”, og derfor ringer vores praktikant Sofie Sytnik “Se og hør” op! Vi slutter af med en omgang af P3’s Bedste Portrætmaler, og Simon giver den gas til “Umbrella” i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 7. oktober 2020 09:04 34

Hvorfor er det mig den skaldede person, der giver gode råd om hår

Vi lægger selvfølgelig ud med at tilføje et par flere af jer til vores voksende vennekartotek, og bagefter skal vi have jeres ærlige mening: Går man i bad om morgenen eller om aftenen? Det bliver en heftig debat.

Dagens quiz er “Hvad kigger jeg på lige nu”, og den sætter virkelig Kathrine og Mathias på prøve.

Vi runder naturligvis programmet af med at kåre “P3’s Bedste Portrætmaler” og lader en lytter udleve karaokedrømmen til “Highway to Hell”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 6. oktober 2020 09:04 36

Hun har en papegøje i stuen

Buffeten er tilbage med missionen om at blive venner med alle lytterne! Vores reporter Sofie Sytnik har været ude for at få nogle hilsner til os, men problemet er bare, at hun ikke kunne finde nogen, der kender os. I den anledning får vi lytterne til at sende hilsner til folk, de heller ikke kender.

Hvad handler de der overskrifter egentlig om? Det prøver vi at finde ud af i en clickbait-quiz med isbil-manden Johan.

Og så fortsætter vi ufortrødent vores venne-mission og bliver i denne omgang venner med Julie, Pia, Mads og et par flere.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Thomas med de vandrette mandelformede øjne, og dagens popfænomen i lytterkaraoke er Liv med “Hit Me Baby One More Time”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 5. oktober 2020 09:04 35

Det holder mig i live, det holder mig ung

Vi har glædet os så meget til at byde jer velkommen til Buffeten og lære jer at kende. Derfor starter vi en ambitiøs mission om at blive venner med alle vores lyttere en efter en!

Dagens quiz er kun for dem, der kan klokken. Til alle jer andre er der både memes og kage-katastrofer, når vi vender premieren på Den Store Bagedyst med sidste års vinder Frederikke Legaard.

Vi skal også have kåret P3’s bedste portrætmaler, når vi tegner en lytter ud fra deres egen beskrivelse. Og så slutter vi af på en high med lytterkaraoke.

Dagens konklusion er, at I kan klokken, I ser godt ud, og I kan synge!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.