Status 1. oktober: Der er desværre problemer med ny data i øjeblikket, grundet tekniske problemer. Det bliver løst så hurtigt som muligt.

Buffeten på P3

Dette program er blevet sendt 143 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var man 5. oktober 2020.

Information fra DR

Programmet med alt for meget af lidt af det hele. Lyt dig mæt i quizzer, bagedyst-memes og radiosuccéen “P3’s Bedste Portrætmaler” og top det hele af med en omgang kulørt krymmel. Buffeten er åben, og du må gerne gå to gange.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

Yndlingssange

De sange, der på P3 oftest bliver spillet i dette program. Viser procentdel af totale antal afspilninger af vedrørende sang på P3.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tir 21. september 2021 09:04 34

Vi peaker nu

Det er blevet tirsdag, og derfor har vi selvfølgelig fået flot besøg af en gæst til P3’s bedste portrætmaler. Det er ingen ringere end MÅSKE Danmarks bedste portrætmaler Nova Hansen! Vi ved det ikke endnu, for vi har ikke set finalen, men den kan altså findes på DRTV lige nu. Inden du hopper derover, så skal du selvfølgelig lige høre, hvordan Nova klarer at portrættere lytteren Annika, som hun ikke har set og kun har få minutter til at tegne. Vi fyrer den selvfølgelig også af med far-jokes, syngende nyhedstelegram og livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 20. september 2021 09:04 32

Al held og lykke til Karsten Ree fremover

Skal man røres af nogen, så skal det være af Emil Beha, også selv om han tager fejl af, hvem man er. Det er Mathias og Kathrine helt enige om. Fingrene er begyndt at sprække, og vinterjakkerne er hevet frem… eller hvad? Vi undersøger det i vores kvalitative og statistisk funderede spørgeundersøgelse. Findes der forresten noget værre end tape, der ikke kan holde på julegavernes indpakning? Ja, tape, der river væggen ned. Heldigvis havde Kathrine en handy løsning, men shhh, den må hendes mor altså ikke høre. Til gengæld skal du høre, hvordan du bedst dræber edderkopper og hvepse!!! Lyt med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 16. september 2021 09:04 32

Hvor er der plads til snus?

En ny trend breder sig som sviende kløe. Unge mennesker stopper nemlig snus ind, alle andre steder end munden. Men hvor kan man egentlig putte sin snus hen?

Mathias er inviteret til singlefest, og i går bad vi om en masse scorereplikker han kunne bruge. Der kom rigtig mange gode… Og så nogle lidt lakrids. Dem får vi lige ud af verden, så du ALDRIG, behøver at bruge dem.

Vi tester også Mads i hvor meget han egentlig lytter til P3, hører om lytteres særlige kendetegn og leger tættere på Danmark.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 15. september 2021 09:04 33

Jeg kaster op i min mund

Glædelig international Dot dag! I dag fejres selvfølgelig Dot Wessman. Eller… Ej, måske ikke, men fejres skal det. Vi hiver de kulørte lamper og Medova-teen frem, når vi bladrer gennem de kulørte blade for at finde de bedste historier om de vigtigste mennesker. Bl.a. læser vi, hvordan Christopher nu skal lære tysk, når han skal være med i det tyske program Singen meinen Song. Vi tester sangen “Tulip” af på tysk.. Og deeet… Det skal høres. Noget andet, du ikke må undgå at høre er alle de scorereplikker, vi får ind af lytterne, når de skal hjælpe Mathias med den singlefest, han skal til i byen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 14. september 2021 09:04 31

Jeg kan se på dit smil, at du er fra Aarhus af

Det er kun tirsdag, og der er stadig fire dage til weekenden… Men det skal ikke ødelægge vores gode humør! Og så er der kun én vej ud, når vi gennemgår nogle indsendte dilemmaer, men der har vi heldigvis eksperten på besøg: Neel Rønholt. Udover at finde vejen ud, så tegner hun også en sød lytter i P3’s bedste portrætmaler. Helt forbudt bliver det også, når vi redefinerer ordet ‘snolder’ i Den forbudte ordbog. Hvornår skal vi egentlig spise? Ja, det skal vi da lige for enden af den hurtigste time i dit liv!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 13. september 2021 09:04 34

Julen er i fare, og du skal mig på svare på hvorfor

Hils på sodavandsmaskinen Søren Brusstrøm, toilettet Adolf Shitler og ikke mindst dyrene Katte Linnet og Matthew McHundehey. Vi skal nemlig dykke ned i alle de skideskøre navne, som I kalder ting og dyr derhjemme.

Mathias og Kathrine kaster sig også ud i samtalens ædle kunst i et forsøg på at vinde en pris. Den skal måske lige øves lidt ekstra.

Der skal fejres fødselsdag for en meget kendt radiovært, vi skal quizze, lave statistik og tage imod noget mindre vellykket telefonfis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 9. september 2021 09:04 33

Ristet brød? Ja tak, bare koldt!

Er der du også en af de flere og flere danskere, der er blevet kørt ned af en kendt mand med et badekar? Så skal du nok lige lytte med her. Så sørger vi for, at du samtidig får et svar på, hvilke navne der er mest populære i robotplæneklipperland. Et par heldige danskere vinder eksklusivt Buffeten-merch. Du får også lige en lydbog, dagens vigtigste nyheder på vers og så hylder vi alle de små og store mærkelige ting, som du gør i din hverdag.

Alt det her skønne indhold har vi selvfølgelig kun råd til at bringe dig, fordi vores sponsor, DR LYD, vender tilbage! Lyyyyyt med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 8. september 2021 09:04 33

Nu siger jeg lige et lille ord… Ghita Nørby!

Nu går det stærkt. Mathias er tilbage og duoen er intakt. Nu kan du høre den ekstrem kulørte historie om, hvordan Mathias’ og Kathrines nakker stjæler Medinas spotlight i sladderpressen. Og så skal vi lige sige undskyld. Vi rydder ud i alt det, vi ikke har fået sagt ordenligt pardon for!

Vi får også en kæmpe tæthedsrekord i Tættere på Danmark, når vi sætter kursen mod Katrines kæmpe-bræk-sten. Tilsæt lidt Britney, Ghita Nørby, ost, stilhed og skyl ned med vand - velbekomme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 7. september 2021 09:04 33

Det er nærmest børnetortur at børste børns tænder

Det gode selskab er tilbage hos Kathrine! Desværre er det ikke Mathias Helt, men til gengæld er der dobbelt op på sjovhed. Jesper Ole Feit Andersen og Sofie Jo Kaufmanas dyster som P3’s bedste portrætmalere, når de skal tegne den generic-looking lytter Sebastian. Lyt med for at høre hvem af de to, der løber afsted med titlen. Kat kommer også med en opsang til alle, der skal ud at nyde, at man igen kan tage til koncerter. VI GIDER IKKE SE ALLE DE STORIES! Ej, kiosk. Den forbudte ordbog er endelig tilbage fra sommerferie, og det er i dag ordet ‘kiosk’, der skal have en ny definition. Du er nødt til at lytte med, så du også kan bruge det nye, smarte slang.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 6. september 2021 09:04 35

Jeg er jo ikke læge, og jeg kan heller ikke latin

I dag er det Kathrine, der er alene i studiet, men det skal ik’ ødelægge det gode humør! Faktisk er det helt imponerende, at hun kom afsted, for hun har haft sig en rigtig øv-weekend. Du ved, sådan en weekend med tømmermænds-blues. Heldigvis er hun ikke alene med følelsen, for det er der også mange af de skønne lyttere, der har haft. Flere og flere danskere får til gengæld tarteletter om søndagen, siger Buffetens kvalitative og muligt repræsentative spørgeundersøgelse.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tor 2. september 2021 09:04 32

Jeg er nødt til at begynde at stole på mænd, der kan lide kold kødsovs

Der er hemmeligheder på menuen - for har Mathias og Kathrine egentlig nogen hemmeligheder? Og hvad er det bedste, hemmelige sted at gemme sin nøgle? Anders Lund Madsen og Sanne Cigale fra radioprogrammet ‘Hemmeligheder’ er med i snakken, selv om Anders først lige sidder fast i Metroringen.

Et par heldige lyttere vinder lyttermagneter, fanfotos og højtalerklister, når vi skal tættere på Danmark og klistres til højtaleren! Og så finder vi ud af, om Go’ Morgen P3 har fyret JoJo, eller om hun egentlig bare er på ferie.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 1. september 2021 09:04 36

Man behøver ikke at vinde Tour de France for at få hældt champagne ud over sig

Mathias er Palle i studiet i dag, fordi Kathrine måske, måske ikke har været ude at buldre i nat. Knud Brix bliver nu chefredaktør på Ekstra Bladet, og derfor ser Mathias sit snit til at søge stillingen som vært på Genstart live i radioen. Om han nailede den, kan I jo selv bedømme. Han finder også Medova-teen frem og hygger med lidt godt fra de kulørte spalter. Bl.a. undrer han sig over, om man egentlig kan give eller modtage for mange blowjobs? Hihi, det er lidt skørt, men endnu mere skørt blive det, når Mathias forsøger at blive Danmarks bedste komiker.

Vært: Mathias Helt.

tir 31. august 2021 09:04 31

Hvad bliver der egentlig af det fjerde bloklys?

P3’s Bedste Portrætmaler er tilbage og byder i dag på en helt særlig genforening mellem den ultrakendte tv-vært Jacob Riising og en Amigo-deltager fra 2006, som i sin tid slyngede et barn direkte i hovedet på Riising. Men hey, det skal ikke ødelægge vores gode humør - det er der faktisk ikke noget som helst, der skal.

Det skal det heller ikke, hvis du er mangler en opdatering på hvepse, skovskidning eller dameskæg - for det får du altsammen i dagens udgave af Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 30. august 2021 09:04 34

WHAT, HVOR ER DET SINDSSYGT?!

Hvorfor skal vi hele tiden gå rundt og hilse på folk? Det er sgu ikke altid, man lige orker det, så Kathrine og Mathias giver deres bud på, hvordan det kan undgås. Og så er det på sin plads, at vi hylder alle de firbenede venner, vi savner, efter de er blevet sendt hen til den der gård, du ved. Kathrine og Mathias kæmper stadig for at blive nomineret til Prix Radio og denne gang i kategorien ‘Årets lydbog’. Derfor laver de en live-lydbog, hvor Mathias bl.a. læser et smukt digt op for alle de kære danskere derude. Og apropos danskere: Flere og flere danskere ser Gift ved første blik om søndagen, selv om det kommer på DRTV om torsdagen… Eller hvad? Du er nødt til at finde svaret i verdens bedste radioprogram.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 26. august 2021 09:04 34

Er det Bente Scavenius bagfra eller en fræk fyr i 20’erne?

Har du brug for, at en time skal flyve af sted, som sad du og scrollede på Tik-Tok? Jamen så er det her programmet til dig. I dag vil det endda være fyldt med indhold af særlig kulturjournalistisk karakter, når vi diskuterer artiklen “Smør din burger, som du smører dig selv ind i solcreme,” og så afholder vi vores egen lille “The Masked Singer”-sangkonkurrence.

Og du gætter aldrig, hvem der ringer ind! Eller jo måske, hvis du hører denne podcast.

Herudover får du selvfølgelig dagens vigtigste nyheder i det Syngende Nyhedstelegram, og den ultimative guide til DR Lyd-appen.

Vi garanterer dig at du er klistret til højtaleren, i hvert fald hvis du hedder Sammy, og det er dig der ringede ind i quizzen Klistret til Højtaleren.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 25. august 2021 09:04 31

Vi er immer væk jo ikke Jeppe Kofod

Her er Flemming Møldrups 10 leveregler! De inspirerer Kathrine og Mathias til at dele de regler, de selv lever efter, men som ingen har spurgt om. De kan altså være livsændrende for jer. Og hvorfor er det lige, at kendte mennesker altid dater andre kendte mennesker? Er der et mødested, de to super kendte radioværter ikke er en del af? Måske Café Vivaldi eller Dalle Valle? Det hele er sgu sovset ind i hinanden. Og hvor ofte bør man lige gå i bad? Ikke så sjældent som Brad Pitt i hvert fald.

Lyt med og hør, hvor sjældent det sker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 24. august 2021 09:04 32

Jeg er super duper videnskabelig

Hunden har kastet op i sengen, og ham jeg kan lide svarer ikke.. Men det skal ikke ødelægge mit gode humør! Kathrine analyserer Mathias’ ansigt, og fortæller hvem han er, kun baseret på hans udseende. Kathrine og Mathias dyster om at vinde første afsnit i den nye sæson af P3’s bedste portrætmaler, hvor de tegner den søde lytter Asta. Mathias og Kathrine er i sandhed nogle vindere, men i award-verdenen er de lidt nogle tabere. Derfor vil de forsøge at vinde en pris for nyhedskonceptet: Det syngende nyhedstelegram. Gør dig klar til at blive klogere.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 23. august 2021 09:04 31

Hvem spiser frivilligt en figenstang?

I DAG ER DET KATHRINES FØDSELSDAG, HURRA, HURRA, HURRA! Kathrine er blevet 32, og hører nu ikke længere under målgruppen for P3’s lyttere. Heldigvis muntrer lytterne op ved at dele alt det, de stadig gør, men som de sgu nok er for gamle til på papiret. Vi leger Tættere på Danmark, hvor vi i dag skal så tæt på Charlottenlund Fort Camping som muligt. Og så byder efterårets begynden jo også på begyndelsen for alle de gode tv-serier. Buffetens store tv-guide guider dig til alt det, du skal spilde dit liv på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 24. juni 2021 09:04 36

Så må det jo være #goals

Vi skal have tømt lageret af lyttermagneter, inden vi går på ferie. Så her i Buffetens sæsonafslutning står den på gode gamle Lydlotteri, nyklassikeren Ordspillet, stressspillet Hvad Kigger Jeg På og P3-quizzen Klistret Til Højtaleren.

Men vi skal også lige nå forbi sæsonens allersidste forbudte ord og høre lidt fra Kathrines nye sponsor.

Oooooog så byder den kulørte time på breaking news om ingen ringere end vores helt egen Mathias Helt! Det blir du jo nødt til at høre!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

ons 23. juni 2021 09:04 34

Min mormor plejede ikke at være så meget på iPadden

Endnu en dag, endnu en buffet. Mens Mathias forbereder sommergodter til lytterne, styrer Kathrine Buffeten sikkert afsted. I dag byder blandt andet på Clickbaitquiz, hundegætteleg og ordspil. Chipsføljetonen fortsætter i Kammeradio, vi lærer lytternes særlige kendetegn at kende, og så skal vi have lettet skuldrene for alt det unødvendige nag.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tir 22. juni 2021 09:04 37

Den havde så løst hud, at det rørte gulvet

Kathrine kører solo i denne uge og er samtidig også gæst i eget program, for hun portrætterer nemlig en lytter i P3’s Bedste Portrætmaler.

Så skal vi lige have en status på, om flere og flere danskere er lagt ned med tømmermænd?

Lydlotteriet skal have sig en tur, og her skal vi et smut til solskinsøen Bornholm! Det er også International Positive Media Day, og dét skal vi da selvfølgelig udnytte, ud over den positive stemning i Sig Noget Sjovt.

Lyt med, det går lynhurtigt.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 21. juni 2021 09:04 36

På tallerkenen ser du en skum af babser

Kathrine sender Buffetens sidste uge inden sommerferien alene på pinden. Men det stopper hende ikke i at fylde programmet til randen med gode, gode ting. Der bliver skudt lyttermagneter afsted til højre og venstre og en heldig lytter vinder en t-shirt! Vi har stadig ikke fået Buffeten t-shirts, men mon ikke vi finder en et sted.

Der kommer babser i ordbogen, verdens bedste sang bliver fundet og varmet lidt op til aftenens landskamp. Lige her i Buffeten.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tor 17. juni 2021 09:04 35

Så har Monica og Hanne været ude og gå tur igen

Nu skal du spidse ører. For dagens podcast er den allersidste inden sommerferien, hvor både Kathrine og Mathias sidder ved mikrofonerne.

Og der bliver ikke sparet på noget. Ordet ‘hud’ ryger i Den Forbudte Ordbog, lytter-Anna klatrer præmiestigen i Klistret til Højtaleren, vi fører hedebølge-statistik og smider lyttermagneter afsted i lydlotteriet.

Og så byder vi på en hel times kulørt stof, som blandt andet kommer forbi Ole Henriksens undertøj, skandaler til Reality Awards og en super underlig reklame. Så lyt dog med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. juni 2021 09:04 34

Så skal alle gæsterne have hånden op i bamsemåsen

I dagens program fyrer vi op for Clickbait Quizzen og får lytter Trine igennem med de gode tasker.

I Kammeradio hjælper vi med et kreativt indspark til sangskjulere og kommer tættere på målet om at genoplive Ostecrunch-chips, som udgik i 90erne. Kathrine og Mathias skal også et smut forbi Gæt En Hund og Ordspillet og så er det blevet tid til Mumsehullet!

Her vurderer de, hvor kombien vandmelon, sennep og kanel skal placeres på mumsematrixen. Velkommen til Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 15. juni 2021 09:04 35

Jeg er jo engang blevet anholdt for blufærdighedskrænkelse

I dag får du fornøjelsen af P3’s bedste portrætmaler, komiker Geo (ikke dukken fra Anna & Lotte) kommer forbi og svinger blyanten, joiner venindebogen og får os til at grine imens.

Vi skal også lige runde Lydlotteriet og hive fat i ordet ‘navle’ i Den Forbudte Ordbog.

Sidst, men ikke mindst, skal du høre associationslegen Ordspillet hvor Kathrine og Mathias dyster mod hinanden sammen med hver deres lytter. Alt sammen og mere til i dagens hyggelige udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. juni 2021 09:04 33

Hvem har pruttet i mit mundbind?

Dagens udgave af Buffeten står i konkurrencens tegn. Vi får den absolutte tætteste udgave af Tættere på Danmark nogensinde, hvor vi må have deltagerne ud at løbe for at få afgørelsen. Uden at afsløre for meget, er Mathias generelt udfordret i dagens konkurrencer, quizzer og lege.

Til gengæld er der 100 procent energi og god stemning i programmet, som også giver dig livstrafikmeldinger, ordspil, hængekøjer til hamstre, sølvfiskhoteller og meget mere!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 10. juni 2021 09:04 34

Jeg har skrevet halløjsovs på baglåret

Der er noget om snakken, der er en fejl i nakken… på Frederik Fetterlein. Han har simpelthen fået tatoveret en rimelig forkert fødselsdato. Men han er langt fra den eneste, der har erfaringer med mislykkede tatoveringer - så vi hører selvfølgelig om alle jeres tattoo-fejl. Det er i den kulørte time, som også byder på eksklusiv kendis-dating og erotisk kunst.

Lytter-Freia klatrer på præmiestigen i Klistret Til Højtaleren, hibiscus ryger i Den Forbudte Ordbog, Kathrine mobiliserer en midtjysk dansehær, og så har vi en spritny og god god leg med til jer! Lyt med, det går lynhurtigt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. juni 2021 09:04 35

Whoops der kom dine ben i mit ansigt

Det bliver vildt i dag. Dine yndlingsværter får besøg af en stripper, som instruerer Mathias i at lave en baglæns kolbøtte med split på Kathrine.

I kammeradio skal vi have afsluttet en ugelang jagt på de legendariske ostecrunch chips, som udgik i 90’erne - og der er gode nyheder! Vi når også lige forbi Clickbait Quizzen, særlige kendetegn og lydlotteriet. Alle herlighederne får du i dagens udgave.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 8. juni 2021 09:04 33

Jeg kan ikke pifte! Det lyder bare som blæst

Kathrine og Mathias fyrer op for energien med myter om myg, gæt en hund, og så får de besøg af Rasmus Wallbridge, kendt for Wellington Special - og nu også kendt for sit portrætmaleri i P3’s bedste portrætmaler.

Vi runder de famøse livstrafikmeldinger, og så bringer Kathrine pinlige historier fra eget liv om ufrivillig strip, som kickstarter en strøm af akavede oplevelser fra lytterne, som giver Kathrine verdens længste grineflip. Alt dette og mere til i dagens udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 7. juni 2021 09:04 34

Jeg har købt hele Lolland og Fanø for mousse

Pulsen er højere end nogensinde i dagens udgave af Buffeten. Vi kan nemlig præsentere vores nye sponsor, verdens bedste danseapp, som kommer lige her fra Danmarks Radio. Den står på danse-alarm og masser af moves i studiet.

Kathrine samler på husmorråd til planter og øregange, Mathias vinder en fed t-shirt, og et par lyttere går efter lyttermagneten.

Og så skal vi have undersøgt, om de egentlig kan passe, at flere og flere danskere har fødselsdag i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 3. juni 2021 09:04 33

Du har været den grandkusine, der bliver rørt på babsen

Kathrine har fået en god idé. Mathias er ikke helt med på den. Det er noget med en nøgle og et nøglehul. Så må du selv lytte med for at få historien.

Så får du til gengæld også historier om alle de ting, som lytterne ALDRIG vil gøre igen. Vi smider også lige en håndfuld lyttermagneter afsted i et par gode, gode lege.

Og så rammer vi et nyt lavpunkt i Mumsehullet, når vi dypper et udvalg af chokoladebarer i sovs.

Oveni det får du også lidt farve på hverdagen med en bunke kulørte historier!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. juni 2021 09:04 33

Jeg får breaking news her!

Din yndlingsduo er tilbage, og i dag står den på en omgang kammeradio, hvor lytterne hjælper hinanden. Findes der en god måde at stoppe et langdistance forhold på? Derudover går Kathrine og Mathias også videre i jagten på oste-crunch chipsen. Så prøver vi også at få skomageren i kontakt med den kvinde, han var på date med for 18 år siden. Du får desuden også fornøjelsen af livstrafikmeldinger, historien om tigeren Kenni, og den forbudte ordbog bliver udvidet med ordet dengse.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 1. juni 2021 09:04 33

Kan du høre mig Martin Johannes Larsen? Næ, kan du høre mig Mathias? Næ

Mathias er alene på pinden, men heldigvis får han fint besøg af komiker og instagrammer Martin Johannes Larsen, P3’s bedste portrætmaler, som bruger en spændende clairvoyant teknik frem for den sædvanlige spørgeteknik, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Imens ryger Martin også en tur i venindebogen med interessante svar på interessante spørgsmål.

Vi ryger en tur til Baby-fotoshoot ved Møns Klint og får fisketips ved Hvide Sande. Og så er det Say Something Nice Day, så der skal sendes kærlige ord i alle retninger!

Vært: Mathias Helt.

man 31. maj 2021 09:04 33

De fire S’er på stranden: Solcreme, slør, snacks og sid ned

I dagens udgave af Buffeten kortlægger Mathias og Kathrine hvor mange danskere, der er blevet solskoldet i weekenden på vegne af Danmarks Statistik. Mathias og Kathrine overtager også Dansk Sprognævns tjans, når de tilføjer endnu et ord til Buffetens Forbudte Ordbog, mens Visit Denmark også godt kan lukke og slukke, når vi laver en god omgang PR for Ikast i Tættere på Danmark. Men Mathias og Kathrine er også feel good-guruer, når vi hører alle lytternes heldighedshistorier. Til slut siger Mathias og Kathrine farvel til praktikant-Karoline - eller er det Pauline, hun hedder? - som har sidste dag på redaktionen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 27. maj 2021 09:04 33

Jens Rohdes ansigt må ikke være så tæt på mit!

Det er torsdag, og sidste dag på buffeten i denne uge. Det betyder, at vi skal kigge i de kulørte blade! Vi snakker om hårfarve og om “hall-pass”, for har lytterne en kendt, som de gerne må være sammen med for deres partner, hvis chancen byder sig? Lytterne byder ind med, hvad de ville ønske, deres forældre havde fortalt dem, da de var 10 år gamle.

Vi quizzer Nicki i ‘Klistret til højttaleren’, leger lydlotteri og tættere på Danmark - og så er der selvfølgelig livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 26. maj 2021 09:04 32

Man taler ikke med en 10-årig - man snapper med dem

Det er onsdag igen, og det betyder at vi skal omkring endnu en udgave af Kammeradio - radioprogrammet, hvor vi hjælper hinanden! Vi sætter jagten ind på nogle ostechips fra 90’erne og så hjælper vi en lytter med, hvordan hun bliver børne-tv-vært her i DR Byen. Vi quizzer også om, hvad Louise fra Frederiksberg kigger på i hendes Cabriolet, og så er verdens hyggeligste quiz, Gæt en Hund, tilbage i din radio. Til sidst får ordet spækhugger får også en kærlig overhaling i Den Forbudte Ordbog, og så får Mathias og Kathrine fifs til, hvad man snakker med en 10-årig om.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 25. maj 2021 09:04 33

Ring til rengøringen, der er savl på gulvet

I dag sker der noget, der aldrig er sket før. P3’s Bedste Portrætmaler laver et billede af ikke bare én, men FIRE lyttere - i ét ansigt!

Det er Anna Juul aka Veronica Katinka, der står for portrættet. Hun er nemlig Buffetens mandags-tirsdagsgæst.

Og så stiller Mathias og Kathrine det store spørgsmål: Hvis vi havde et 10-årigt barn, kunne det så hente tømmermænds-junkfood og treo til os?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 20. maj 2021 09:04 33

Kan vi øve os på hinanden under musikken?

Det royale stjernestøv drysser over Buffeten på denne torsdag. Vidste du, at Mathias Helt og prinsesse Isabella deler garderobe? Det afslører den kulørte time, hvor Kathrine også bejler til Keld Heick.

Og så er der premiere på en spritny quiz - Klistret til Højtaleren! Quizzen, hvor man kan vinde ikke bare ét, men tre forskellige stykker Buffeten-merch.

Så der er kun gode grunde til at lytte med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 19. maj 2021 09:04 33

Det her program kunne hedde “MIP MIP VRUUUM!”

Onsdagen står i venskabets tegn, og derfor sender vi i dag en splinter ny udgave af Kammeradio, programmet, hvor lytterne hjælper hinanden. I dagens udsendelse finder vi både festtips og hjælper lytter-Jakob med at finde en fælleshave i Aalborg. Vi har også Julie igennem, der kigger på noget helt bestemt, og så lykkedes det ikke for Mathias og Kathrine at gætte, hvilken hund hunden Ludvig er. Mathias kommer også med nogle gode råd til Kathrine, og så hører vi også lidt sponsoreret indhold. #reklame.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 18. maj 2021 09:04 34

I nat er vi alle natugler

Så blev det tirsdag, ugens absolut værste dag, men det skal da ikke ødelægge vores gode humør! I dag skal vi nemlig både omkring satanistiske narrestreger, norske mærkedage, forbudte ordbøger og kvalitative undersøgelser. Kathrine og Mathias skal også endnu en gang igennem en sand buffet af de lækre delikatesser, som vores lyttere elsker at snacke, og i dag står menuen på leverpostej og nutella i en lækker-smækker pærevælling, og så når vi også en omgang clickbait-quiz fra det ganske, danske medielandskab. Hvad mere har man brug for?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 17. maj 2021 09:04 34

Skal jeg have 3D-briller på for at læse det her menukort?

#reklame. Denne udsendelse præsenteres i samarbejde med verdens bedste app nogensinde: DR Lyd. Find den, hvor du finder dine apps. Selv om du nok allerede er der, når du nu lytter til Buffetens podcast. Som bonus får du et brag af en udsendelse. Charter McCloskey er ugens mandagsgæst og dermed også P3’s Bedste Portrætmaler. Mathias med en tatovering på øret og et ar under øjet kommer under kærlig, kunstnerisk behandling, og så ryger Charter også en tur i venindebogen.

Smid lidt lydlotteri og et par livstrafikmeldinger i puljen, og slut af med lidt lækkert til mumsehullet - det er dagens udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 12. maj 2021 09:04 33

Hvem giver over 1.000 kroner for en grankogle?

Hvis din hund var en fra Friends, hvem ville den så være? Det spørgsmål stiller Mathias og Kathrine en lytter i dagens udgave af buffeten. Der bliver også langet quizzer og særlige kendetegn over radio-disken i dag, og så kommer også forbi en god, gammeldaws omgang Den Forbudte Ordbog. Mathias og Kathrine hjælper også en lytter med at finde en bog til hendes kusines barn, og så deler alle lytterne ud af deres bedste kærlighedsråd til en lytter i en svær situation.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 11. maj 2021 09:04 33

For mig er Anja Andersen den største verdensstjerne!

Vi er allerede halvvejs i årets korteste radiouge, men det skal ikke ødelægge vores gode humør! Og det skal tandlægetider, dårligt vejr og manglende søvn heller ikke. For der er masser på menuen i dagens buffet. Der er stjernedrys og nabokrig i den kulørte time, banan med pesto i mumsehullet og så lige en god god leg eller to plus det løse.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 10. maj 2021 09:04 33

Varme piger slår varme prutter

Det er mandag, og Buffeten er tilbage i din radio. Denne gang får Kathrine og Mathias besøg af Mikkel Klint Thorius, der er dagens deltager i P3’s bedste portrætmaler. Han er stand-upper, selv om han ikke kan li’ det udtryk, og så er han også komiker. Mikkel udfylder en side i Buffetens berømte venindebog, og så sender Kathrine og Mathias selvfølgelig også endnu et ord i Buffetens Forbudte Ordbog: Potte. For er potte egentlig en medicinsk uddannelse, eller planternes svar på corona? Vi undersøger også mums-heden af en lytters hjemmesammenstykkede yndlingsret, og så sender vi også en omgang livstrafikmeldinger ud i æteren på årets første meteorologiske sommerdag!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 6. maj 2021 09:04 33

Sving den pisk, Kirsten!

Vi kaster os ud i det. Mathias og Kathrine vil spise alt det, ingen andre har lyst til at smage. I smider os en kæmpe bunke af ost, nutella, banan, rugbrød og pesto, som vi smider direkte på menukortet i Mumsehullet - Buffetens nye madmagasin.

De kulørte blade sender os ud i mislykkede køreprøver og værternes drømme om at blive gift med Melinda Gates.

Og så får vi også afgjort vores skridt-challenge, hvor Mathias og Kathrines bevægelses-proxyer mødes til afgørelsens time!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 5. maj 2021 09:04 33

Jamen skat, jeg har da givet dig en vælling, da du flyttede hjemmefra

Hvem ligger inde med Hjem-Is merchandise?! I dagens udgave af Buffeten leder lytter-Linda med lys og lygte efter memorabilia, hun kan huske fra hendes barndom. Før det kommer vi rundt om dagens clickbait-overskrifter, hele Danmarks mumsehul og en god omgang livstrafikmeldinger.

Mathias og Kathrine når også at tilføje et nyt ord i Den Forbudte Ordbog - for hvad er vælling egentlig? - og så hjælper vi lytter-Camillla med at huske, hvordan det lige er, det der fest går ud på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 4. maj 2021 09:04 33

Jeg kan sige som den der robot - den hedder bee too me too

Baby, jeg vil med dig sydpå - faktisk hele vejen til Sydstenen nede ved Gedser Odde. I Tættere på Danmark dyster Mathias og Kathrine i dag nemlig om, hvem der kan komme tættest på Danmarks sydligste punkt. Kathrine har desuden forberedt en lille erektionshistorie, mens der også skal findes såkaldte bevægelsesambassadører, der skal hjælpe Mat og Kat med at bevæge sig by proxy. Til sidst runder Buffeten også en lille snak om Star Wars - dagen i dag er nemlig dedikeret til den populære stjernekrigsserie - og en dedikeret lytter er igennem for at fortælle Mathias og Kathrine, hvorfor de skal gå i gang med at se filmene.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 3. maj 2021 09:04 35

Jeg har altid lidt følt mig som en american boy

To spørgsmål: Hvor er Mathias? Og hvad er en pergola? Begge svar får du i dagens udgave af verdens bedste formiddagsprogram Buffeten på P3, hvor Kathrine alene må udfylde endnu et tomrum i Buffetens Forbudte Ordbog. Hun er også ene og alene om at gætte en masse ting: En hund, blandt andet, og hvad alle lytterne kigger på netop nu. Til sidst i programmet får Kathrine dog endeligt selskab i form af Lasse Dein, kendt fra P3 satire og all-around sjov type, der kommer forbi som gæsten i P3’s bedste portrætmaler, hvor en heldig lytter får tegnet sit helt eget portræt.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tor 29. april 2021 09:04 33

Sku’ du spørg’ fra no’en? Vruf Vruf!

Vi skal under bæltestedet! Sådan. Vi henter alle jeres akavede sexlegetøjshistorie. Og hold nu k***, hvor kan I ikke finde ud af at gemme jeres sexlegetøj.

Der er selvfølgelig også helt lødig nyhedsjournalistik på menuen, når vi dykker ned i ugens sladderpresse.

Og så får vi da også smidt et par lyttermagneter på højkant med en stribe af gode-gode lege!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

ons 28. april 2021 09:04 32

Ind med kornet ud med poppet

Buffeten kører bogbussen ud, når vi går på jagt efter bogen ‘Fimse Trine’, halvfemsernes John Dillermand. Kammeradio sørger også lige for at kurere popcornafhægighed ved hjælp af hundepoter. Og apropos hunde, så skal du også møde Buffetens nyeste quiz - gæt en hund!

Den Forbudte Ordborg bliver fyldt op med brusk, vi quizzer i lokkende overskrifter og runder også lige det nyeste nye inden for væggelus.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 27. april 2021 09:04 33

Dem, jeg så Star Wars med, brugte mig som pizzabakkebord

Alt er aflyst. Så lad os da også få aflyst alle de trælse ting, mens vi er i gang. Vi aflyser kollega-Christians X-Factor audition, et Star Wars-maraton og en tarmundersøgelse.

Der er lyttermagneter på højkant, når Mathias og Kathrine prøver at gennemskue, om lytter-Lars virkelig har skudt en bussemand direkte i munden på en arkitekt, og om Mette er kørt ind i sin egen carport tre gange i streg.

Og så en omgang Lydlotteri, Tættere på DK, et par uopfordrede livsråd og lidt om en liderlig panda.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 26. april 2021 09:04 33

Jeg har skinket mine gulerødder i en hel uge

Frygt ikke genåbningstømmermænd og mandags-mandag, for Buffeten starter din uge med de hurtigste tre timer, du kan forestille dig!

Komiker Jakob Thrane er i studiet og maler et overraskelsesportræt af lytter-Tanias kæreste. Og så kommer han også en tur i Buffetens Venindebog, hvor vi blandt andet lærer, at han simpelthen har drømt om at være enten Amin Jensen eller batmintonspiller.

Og så får du da også lige en god-god leg eller to, en tis-statistik og meget mere!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 22. april 2021 09:04 33

Hr. Fjollesen har det efter sigende OK

Vi håber, du er sulten, for der er fyldt i dagens buffet! Mathias og Kathrine finder Buffetens allerførste uundgåelige - en nyklassiker i coronaens tid! Vi skal også bladre i de kulørte blade og sende lyttermagneter afsted. Vi tjekker ind hos danskerne med en omgang livstrafikmeldinger, får dine bedste nakose-historier, og så skal vi selvfølgelig lege en masse gode-gode lege!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 21. april 2021 09:04 34

Hva’, ska’ du ud og gluk-gluk-gluk-gluk?

Brænder nogle lyttere inde med æggebægre med girafmønster, Monster-køleskabe og tips til indkørselsunderlæg? I dagens udgave af Kammeradio hjælper Mathias og Kathrine lytterne med deres efterlysninger på alt mellem himmel og helvede. Endnu et ord bliver føjet til den forbudte ordbog, og så quizzer vi om clickbait og runder også både skønhedsplet-personlighedstesten, værtshuse og lytternes store genåbningsplaner.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 20. april 2021 09:04 33

Jeg tænker på football illegal fiflery association

Dagens udsendelse er en vaskeægte buffet. Vi runder nemlig alt mellem runesten og fodboldligaer, androider og måltidskasser, når Kathrine og Mathias skal tættere på Danmark, lave kvalitative statistikker og give hinanden gode råd. Vi giver også en hjælpe SoMe-hånd til P3-programmet Påstand mod påstand, får snakket konspirationsteorier og runder også en omgang god gammeldags lydlotteri. Og så bliver alle Danmarks mange frivillige fejret på ægte Buffeten-manér!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 19. april 2021 09:04 33

Ville du drikke tre slurke tis for 150.000 skattefrit?

Flere og flere danskere cykler på arbejde. Eller gør de nu også det? Buffeten undersøger flere og flere danskeres vaner i en kvalitativ og absolut ikke repræsentativ undersøgelse.

Der er selvfølgelig også en mandagsgæst i studiet. TV- og podcastvært Anna Lin bliver smidt i Buffetens Venindebog, og så maler hun et fantastisk portræt af den fantastiske lytter Cecilie.

Og så tjekker vi ind hos lytterne med livstrafikmeldinger, vi får et nyt ord optaget i Den Forbudte Ordbog oooooog snakket lidt for meget om tis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 15. april 2021 09:04 33

Ryster, hvor andre dupper

Må man tisse i hav og sø? Skal man ryste eller duppe? Det er de store spørgsmål, vi søger svar på i dagens udgave af Buffeten.

Den kulørte presse åbner for historier om pinlige forældre, der flasher for portugisiske fodboldspillere, og en stor debat om, hvor man egentlig må tisse?

Jasper får en kæmpe lovestorm, ordet tidsel kommer i den forbudte ordbog, og så går Anders og Kathrine i kamp mod hinanden i Tættere på Danmark.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

ons 14. april 2021 09:04 34

Hik, prut, cha-cha-cha

Kan man reparere et hæve-sænkebord direkte i radioen? Jada! Kammeradio er tilbage, og vi hjælper jer med at hjælpe hinanden. Freia søger et anatomi-skelet med historie, Nadja finder endelig starten på en joke, som hun har ledt efter i flere år. Og så får gameren gode råd til at fikse sit hæve-sænkebord!

Og så sender vi et kæmpe reporterteam ud for at kigge på himlen, for det nemlig international ‘Look Up At The Sky Day’. Det er i Buffeten - velbekomme!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

tir 13. april 2021 09:04 32

Jamen… Bare alt med laks

Chefvikaren Anders Ugilt er tilbage, men i dag sammen med Kathrine. Det klarer han meget bedre end de tre minutter, hvor han leger producervikar. Men hey, det skal ikke ødelægge vores gode humør, og vi skal selvfølgelig også høre alt det, der ikke skal ødelægge jeres gode humør!

Og så skal vi selvfølgelig quizze, lege lydlotteri og have en omgang livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

man 12. april 2021 09:04 33

Du er ikke Preben, du får ikke lov til at være Preben!

Efter to aaaaalt for lange uger er Buffeten tilbage! Mathias har Anders Ugilt ved sin side og masser af radioguf i posen. Lytter-Stefan får tegnet et brag af et (højre-venstre forvirret) portræt af Mister DR Ultra, Jannik Schow!

Maria har eksamens-skriveblokade, så hun får en kæmpe lytterlovestorm til at hive motivationen op.

Vi får smidt ordet brod i Den Forbudte Ordbog og bliver gevaldigt udfordret i legen “Hvad Kigger Jeg På?”. Alt det og meget mere - så lyt da med!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 25. marts 2021 09:04 37

Spin that shit, giiiiiirl!

Mathias og Kathrine har modtaget en stor stak gækkebreve, hvor især et af dem er mistænkeligt vådt. Dem hjælper lytterne selvfølgelig med at gætte i ugens sidste udgave af Buffeten, som lugter langt væk af påske. Mathias og Kathrine hopper nemlig på ferie, så Buffeten tager forskud på påskens goder. Vi finder jeres allerbedste tips til aktiviteter, du bare ikke gider bruge din ferietid på.

Og så rykker vi tættere på den pendant til Jesus, når vi leger Tættere På Påske!

Alt det og meget mere af det hele i Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 24. marts 2021 09:04 32

Jeg er verdensmester i at tale i tomgang

Det er onsdag, vi er halvvejs gennem arbejdsugen, og det er blevet tur til endnu en omgang samfundssind i din radio: Kammeradio. Vi hjælper en lytter med at finde kopper til sin søn, og en anden med en blindprop til sin havetraktor. Vi leder også efter lyttere med helt særlige kendetegn, og i sidste time tilføjer Mathias og Kathrine endnu et ord til Buffetens Forbudte Ordbog. Der bliver også tid til en omgang lydlotteri, og så får Buffeten også en ubuden gæster, der helst ikke skal ringe ind igen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 23. marts 2021 09:04 34

Søster Bums, du er ikke alene

Det er blevet tirsdag, og i dag tager Buffeten på en virtuel udflugt til det danske mindretal i Tyskland. Her besøger vi vikingetidsbopladsen Hedeby, og Mathias får en straf, som han skal fortælle Theodora Renard, når hun skal læse nyheder op. Tirsdag er også lig med Den Kulørte Time, og Kathrine fortæller om sin noget spegede hobby i sladderbladenes spalter. Endnu et ord bliver tilføjet til Den Forbudte Ordbog, og vi runder også en omgang lydlotteri. Til slut når Buffeten også at runde det kendte og elskede public service-element livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 22. marts 2021 09:04 32

Midterskilning eller sidebabs?

Buffeten er tilbage fra weekend, og der er nok at stikke gaflen i. Podcast-far Jasper Ritz kommer forbi studiet og maler et knivskarpt portræt helt uden øjenbryn af lytteren Mie. Jasper får også udfyldt en side i Buffetens Venindebog som den allerførste nogensinde! Den banko-tørstige lytter Jeanette får en kæmpestor lovestorm af sine medlyttere og en omgang imaginær radiobanko.

Vi får selvfølgelig også tilføjet et nyt ord til Den Forbudte Ordbog, leget en god-god leg OG fejret international “as-young-as-you-feel-day”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 18. marts 2021 09:04 35

Gelen på bedstemors steg

Det er torsdag, og derfor sidste gang Mathias og Kathrine har Buffeten åben i denne uge. Det betyder, at der skal sendes en kæmpe kærlighedsstorm afsted til en lytter. I dag er det Anna, som skal en tur i tandlægestolen, og certificeret humørcoach Kathrine og sagsbehandler Mathias står klar til at behandle Annas sag i samarbejde med lytterne. Der er også clickbait-quiz, den forbudte ordbog og kammeradio, hvor jagten går ind på en film fra 1999 med en klovn, der render rundt om et brændende sommerhus, og en fødselsdagsgave til Simones lillesøster.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 17. marts 2021 09:04 33

Bip bap bup bap bip - få din ørn på!

Der bliver endnu engang tilføjet et ord - kva: sygdommen, der giver huller i tænderne - til Buffetens forbudte ordbog, og i Tættere på Danmark skal Mathias og Kathrine hele vejen til Viborg-egnen via internettet. Vi runder også Danmarks måske kedeligste morgenmadsprodukt, bog-skam, og en vaskeægte love storm rettet mod Magnus, der synes, at det er lidt træls at skrive SRP.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 16. marts 2021 09:04 35

Hold kæft, hvor irriterende at blive kaldt regnbuefarvet rumba konge

Mathias og Kathrine starter med at finde ud af, hvad der ikke skal ødelægge det gode humør. Noget, der slet ikke skal det, er den forbudte ordbog, livstrafikmeldinger eller ‘Tættere på Danmark’, som tirsdagens program byder på. Dagens placering, som Mathias og Kathrine skal forsøge at komme så tæt på som mulig, er Æbelholt Kloster, og det bliver marginaler, der afgør vinderen. Taberen må smøre stemmen, for der skal synges en god omgang karaoke som straf. Der bliver også dykket godt ned i de kulørte ugeblade, hvor vi skal forbi Silas Holsts sommerhus, Erik Brandt og kendtes babynavne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 15. marts 2021 09:04 33

Er de Hvidovre, eller er de Ole Ernst?

Der er mange grunde til, at mandags-humøret faktisk er vanvittig godt i dag. For det første er Kathrine tilbage i Buffeten, og for det andet er der besøg af komiker Lasse Madsen. Han skal være dommer i Talentsjov, hvor der i dag konkurreres i løse led, og så skal han også lave et portræt af en lytter. Programmet byder også på livstrafikmeldinger, lydlotteri, ‘Hvad kigger jeg på?’, og så skal der indføres et nyt ord i Buffetens forbudte ordbog. I dag er ordet ‘Steg’, hvilket er et ord Mathias og Kathrine har forskellige meninger om.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 11. marts 2021 09:04 35

Gæt en åbning og karaoke

Det er blevet torsdag, og buffeten er åben for sidste gang i denne uge. Det betyder, at den står på lydlotteri, kærlighedsstorm og kammeradio, hvor der i dag skal findes frem, hvilken film det var, Jesper som barn så hos sin mormor og morfar. Heldigvis står Buffetens researchteam klar til at finde ud af det. Vi skal også tættere på Danmark, og i dag helt specifikt Aquadom på Lolland, og den der kommer længst fra, giver alle lyttere en god omgang karaoke. I forbindelse med etårsjubilæet for nedlukningen af Danmark, og at vi forhåbentlig kan kigge frem mod en genåbning, byder Buffeten også på Gæt en åbning-quizzen.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 10. marts 2021 09:04 34

Der er nogen til at sende radio, og der er nogen til at lave lidt port

Buffeten offentliggør sin nye vært Bente Scavenius, der sammen med Mathias vil tage lytterne med på en rejse, der tager lytterne med til både fuglemaver, spøgelser og løse knæskaller. Bente og Mathias oversvømmer en stakkels lytter med kærlighed, da hendes knæskal har valgt at slå sig lige lovligt løs. I sidste time skal lytterne gætte, hvilke emner der gemmer sig bag dagens overskrifter i clickbait-quizzen, og så udlodder Bente og Mathias en lytter-magnet i Lydlotteriet.

Værter: Bente Scavenius og Mathias Helt.

tir 9. marts 2021 09:04 34

Er der grænser for, hvad I kan få jer selv til at skrive i de her blade?

Den kulørte time er tilbage i verdens bedste radioprogram, og vi runder både plejehjem, Københavns Lufthavn og Bangsbo Hovedgård i Nordjylland. Mathias taber igen-igen i Tættere på Danmark, og så bliver endnu et ord tilføjet til Buffetens forbudte ordbog. En lytter er igennem for at fortælle om, hvorfor weekendens strabadser ikke skal ødelægge hendes humør, og så er der også live livstrafikmeldinger fra et solrigt Danmark.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 8. marts 2021 09:04 34

Brutonal… Det der produkt

Ugen med Buffeten starter ud i det kunstneriske hjørne. Der er nemlig besøg fra Mette Søndergaard Nielsen, som er dagens portrætmaler og skal forsøge at tegne Tanja, som har et Cindy Crawford/Marilyn Monroe-modermærke over læben. Mette finder også en vinder i Talentsjov, hvor Anders And - og Luftsireneefterligninger ligger i tæt kamp om at tage sejren. Der er livstrafikmeldinger, ”Hvad kigger jeg på?” og så indfører Mathias og Anders ordet ”Gine” i den forbudte ordbog.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 4. marts 2021 09:04 33

Det har været de bedste tre minutter i hele mit liv

Mathias og Anders er stadig i Grand Prix-humør og varmer op til, når showet løber af stablen på lørdag. Du kan høre Claudia Campagnols og The Cosmic Twins bidrag og desuden få svar på, om Mathias kan kende forskel på tvillingerne. Det er slet ikke det hele, der skal nemlig også indføres et nyt ord i Buffetens forbudte ordbog, og heldigvis er der mange bud på, hvad ‘Pumpernikkel” egentligt betyder, så siger Buffeten det for dig, og Mathias og Anders kommer på prøve, da Louise ringer ind, og det er sværere end som så at gætte, hvad hun kigger på. For at afslutte denne uge i Buffeten på bedst mulige vis, får en lytter igen mulighed for at vinde noget, og i dag er temaet for quizzen intet mindre end det store vinderhit fra Dansk Melodi Grand Prix 2007 ”Drama Queen”.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 3. marts 2021 09:04 33

Har du delt omklædningsrum med Brødrene Olsen?

Anders og Mathias runder både levende, uddøde fugle, livstrafikmeldinger, giner og læderkasketter i dagens udgave af Buffeten. Senere kommer Mike Tramp og Jean Michel over telefon med i studiet og spiller vinderbud live. Kammeradio skaffer lytterne, de ting de ikke selv kan opstøve, og så vinder en heldig lytter billetter til det store brag af en MGP-fest d. 6. marts!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 2. marts 2021 09:04 33

Favnen fuld af kakifrugt

MGP-ugen fortsætter, og i dag er det Chief 1, Thomas Buttenschøn og Nanna Olivia der gæster studiet over telefon. Vi hører deres akustiske udgaver af deres vinderbud, og så runder vi også en omgang MGP-quiz, hvor en heldig lytter vinder en virtuel plads til MGP-braget d. 6. marts. Buffeten yder public service, når Mathias og Anders igen siger det, lytterne ikke kan få dem selv til, og så skal vi selvfølgelig også på sightseeing hjemmefra, hvor vi kommer hele vejen til toppen af Danmark.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 1. marts 2021 09:04 34

Mokkasin, hvad er det nu lige det er?

Anders Ugilt er tilbage, og derfor er dagens program fyr og flamme, da Buffetens officielle MGP-uge bliver skudt i gang med en vaskeægte Grand Prix-connoisseur ved roret. Vi spiller MGP-quiz, hvor lytterne kan vinde en plads på publikumsvæggen til den store sangfest d. 6. marts, og så stiller vi spørgsmål til Fyr og Flamme og Emma Nicoline, der alle deltager i årets Melodi Grand Prix. Der bliver også tilføjet et nyt, forfærdeligt ord til den forbudte ordbog, og så sørger Buffeten endnu engang for at sige alt det, lytterne ikke har lyst til.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 25. februar 2021 09:04 33

Du kan muge ud i min lade, hvis du vil have et job her!

Mathias og Sofie tager bladet fra munden og siger alt det, du har svært ved at få sagt. Det er i det nye indslag ‘Buffeten siger det for dig!’

Der bliver stadig sendt spørgsmål til Buffetens ikke-eksisterende brevkasse, så det bliver der naturligvis taget hånd om. Og så giver vi sammen med lytterne en hjælpende hånd i Kammeradio, og til sidst prøver Sofie at suge de sidste vise ord ud af Mathias på hendes sidste dag som vikarvært.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

ons 24. februar 2021 09:04 35
tir 23. februar 2021 09:04 37
man 22. februar 2021 09:04 32
tor 11. februar 2021 09:04 34
ons 10. februar 2021 09:04 36
tir 9. februar 2021 09:04 36
man 8. februar 2021 09:04 34
tor 4. februar 2021 09:04 35
ons 3. februar 2021 09:04 34

Et smil er altid det pæneste, du kan tage på

Kan man prutte nationalmelodien med armhulen? Der bliver i hvert fald forsøgt i Buffetens nye gameshow ‘Talentsjov’. Og så bliver der uddelt skjulte svinere, når vi samler lytternes bedste dårlige komplimenter.

Sofie tvinger Mathias til at pitche verdens værste radiokoncept i dagens udgave af Buffeten, hvor du også får en omgang forbudt ordbog, livstrafikmeldinger og selvfølgelig en quiz!

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

tir 2. februar 2021 09:04 35

Mine underbukser er altså ikke så store, at en hest kan have dem på

I dagens program får du den allerførste udgave af Buffetens Uundgåelige i “New Music Tuesday med Sofie Sytnik”. Og så er der både skældud og en hård straf til Mathias, som siger farvel til sit elskede Instagram.

Vi dykker ned i den kulørte presse, som sender os en tur ud i lytternes bedste og længste løgne.

Og så får du selvfølgelig også en tur i lydlotteriet, lytternes livstrafikmeldinger og en masse andet i tirsdagens udgave af Buffeten.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

man 1. februar 2021 09:04 36

Har du Mike Tyson-næse eller Toblerone-næse?

Picasso go home! Skuespiller Jesper Ole Feit er dagens gæstemaler i P3’s Bedste Portrætmaler - og det er stor kunst, der kommer ud af højtaleren. Han bliver også hængende for at lege menneskelig lyd i Buffetens lydlotteri. Der er med andre ord gang i den i ugens første program, hvor Sofie Sytnik er ny vikarvært - selvfølgelig sammen med verdens bedste radiovært Mathias Helt!

tor 28. januar 2021 09:04 37

Det har været en fornøjelse Nuser Smølf

Det er Anders Ugults sidste dag på Buffeten, og det er en herlig en af slagsen. Vi lægger ud med at søge efter en helt speciel Disney sandwich-maskine til Andreas kone i Kammeradio.

Programmet er også spækket med leg, for vi skal både ud i en omgang “Hvad kigger jeg på?” og “Tættere på Danmark”, hvor Anders og Mathias dyster i, hvem, der med lytternes hjælp, kan komme tættest på Egeskov Slot. Det bliver en rigtig gyser… for Nuser Smølf.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 27. januar 2021 09:04 37

Jeg har igen i dag glemt citron til min laksepaté

Anders og Mathias skruer helt op for den gode radiofoniske stemning, når dagen starter ud med en omgang lydlotteri.

Bagefter udvider vi den forbudte ordbog med det skrækkelige ord Klematis.

Anders og Mathias dyster om, hvem der kan komme tættest på Råbjerg Mile. Straffen har lytterne bestemt, og det er et navneskift i radioen.

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om Livets Trafikmeldinger og en clickbait-quiz og gudsketakoglov for det.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 26. januar 2021 09:04 38
man 25. januar 2021 09:04 36
tor 21. januar 2021 09:04 34

Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår i Otterup

Ugens sidste udgave af Buffeten står stadig i kærlighedens tegn. Datingbuffeten er åben - og man må gerne gå to gange! Julie og Minna bestiller take-away-dating og får udfyldt deres pizza-datingprofiler.

Mathias og Anders får bank i lytterquizzen ‘Hvad kigger jeg på?’. Og så hjælper vi hinanden med at løse livets små og store problemer - for Kammeradio er nemlig tilbage i Buffeten!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 20. januar 2021 09:04 35

Jeg har spist en stor croissant med mit mumsehul

Der er coronasikre amoriner i luften, når vi sender take-away-dating ud i hele landet. Vi fylder Datingbuffeten op og laver datingprofiler for lytterne Johannes og Freja - og vi gør det selvfølgelig ud fra pizzamodellen!

Lydlotteriet er blevet nulstillet, men bare rolig - John Dillermand er der stadig.

Anders og Mathias får deres mumsehuller på gled, når ordet “MUMS” bliver optaget i Den Forbudte Ordbog.

Og så finder vi ud af, om det passer, at Anne Linnet har lavet et nyt album med titlen ‘Fersken Pizza’.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 19. januar 2021 09:04 34

Begejstringen vil ingen ende tage!

Hvad får man, hvis man kører på rulleskøjter efter en bil igennem Hjørring, kravler nøgen op i juletræet på Rådhuspladsen eller kører for stærkt på en elektrisk ethjulet cykel? Bøder! Og dem har lytterne fået MASSER af. Vi samler på alle de dumme bøder, I har fået.

Så har vi endnu engang budt velkommen i Datingbuffeten og hjælper singlelyttere med at finde én at dele corona-tiden med.

Ordet “Gedehams” bliver optaget i den forbudte ordbog, og så kommer Mathias og Anders også lige igennem et par kulørte blade, livets trafikmeldinger og en omgang lydlotteri.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 18. januar 2021 09:04 34

Skal der aubergine eller fersken på pizzaen?

Vi sender fire rullende dagligstuer rundt i Danmark til at give jer corona-sikker dating!

Mathias og Anders gør dit liv til pizza-toppings, når de hjælper lytterne med at udfylde profiler til Datingbuffeten.

Vi får også en spot-on tegning af lytteren Mads fra designer Nicholas Nybro, som er dagens gæstemaler i P3’s Bedste Portrætmaler.

Og jo, du får da også livstrafikmeldinger, lydlotteri og en lille quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tor 14. januar 2021 09:04 34

Er en mejetærsker større end et hestehoved?

I ugens sidste udsendelse sætter vi lytterne på jagt efter både originale Spice Girls-kopper og reservedele til en racerdrone. Det selvfølgelig når Buffeten kører en omgang kammeradio!

Danmarks mest kontroversielle radioindslag er tilbage, når lytternes livstrafikmeldinger tikker ind.

Og så bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for en omgang lydlotteri, forbudt ordbog og quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 13. januar 2021 09:04 35

Var der lidt John Dillermand over turen til Toscana?

Allan kan kendes på sit smilende ar på nosserne, Emma har tatoveret sit eget navn for ikke at glemme det, og Nicklas har været på en John Dillermand-tur til Toscana med gutterne. I dag kommer vi HELT tæt på lytterne.

Anders og Mathias hidkalder Britney Spears for at give et kærligt spark bagi til alle jer, der har svært ved at motivere jer til hjemmearbejdet.

Og så har vi selvfølgelig også åbnet for Den Forbudte Ordbog, Livstrafikmeldinger og masser af quiz!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tir 12. januar 2021 09:04 35

Kom over til mig, så skal kødsaksen nok klare det!

Mathias og Anders er blevet enige om at få mere vildskab, spontanitet og wauw-faktor ind i Buffeten. Det nye mantra får værterne hele vejen fra en Katja Kean-orgasme til Jehovas Vidner-afhoppere i løbet af programmets kulørte time.

I dag skal vi også have defineret Den Forbudte Ordbogs nyeste tilføjelse - kødsaks.

Livstrafikmeldingerne melder om en defekt dieselpumpe i Hammel, en næsten færdigstrikket sweater på Nørrebro og en snart fyldt Føtex-parkeringskælder.

Og så løser eksperterne lytternes problemer med verdens bedste råd.

man 11. januar 2021 09:04 33

Min mor er 1.60 høj, og jeg har mindre ører end hende

Dagens program er med Mathias Helt og Anders Ugilt, eller med Anders Ugilt og Mathias Helt. Lige den del er der ikke enighed om, men ellers er stemningen helt i top! Vi har nemlig en helt ny leg med til dig, hvor du kan vinde en lyd i det radiofoniske lydlotteri.

Den forbudte ordbog skal skrives, og vi starter med at definere det skrækkelige ord Trusse.

I dagens portrætmaler er det den skønne Sofie Jo Kaufmanas, der skal tegne lytteren Anton. En mand med bittesmå ører og en mor på 1.60.

Det er også i dette program, vi skal gætte hvad Åse kigger på.

Og bare rolig, du bliver heller ikke snydt for livets trafikmeldinger.

tor 7. januar 2021 09:04 37

Jeg tror, Phillip Faber er besat af Linse Kesslers babser

Vi lægger ud med en ordentlig omgang Kammeradio, hvor vi prøver at løse nogle af jeres problemer i fællesskab. Ronny leder efter en udgået parfume fra hans 20’ere, og Martin skal have brug for hjælp til sit sexliv.

Den kulørte time er fuld af chok-afsløringer. For hvordan vil de kendte tabe sig i år? Hvad er Søren Brostrøms comfort food? Og hvad gør Phillip Faber om morgenen udover at synge?

Herudover byder dagens program også på en clickbait-quiz og trafikmeldinger fra livet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 6. januar 2021 09:04 32

Må jeg lige have lov at putte alle mine fingre i din mund?

Det er 2021, Mathias skal bo i en toiletvogn de næste 30 dage, og Kathrine bliver holdt vågen af sin hund, men det skal ikke ødelægge deres gode humør, og lytterne har det på samme måde.

Så har vi to eksperter i studiet til at lægge uhyggelig konkrete horoskoper for 2021. I Dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz kigger Mathias på noget, der både er lavet af metal og ikke er.

Hov, så kom der igen lige 2 eksperter i studiet (det er Kathrine og Mathias) til en snak om parforhold. Programmet vil også byde på livets trafikmeldinger og bud på de restriktioner, vi rent faktisk håber på bliver indført. Hvad siger du til en restriktion mod kærestepar på cykelstien og øjenkontakt ved bland-selv slikken?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 17. december 2020 09:04 39

Er du ved at brække dig? Jeg er ved at dø af grin over LED-bloklys!

Så er det sæsonens sidste program, men det skal ikke ødelægge vores gode humør. Lytterne holder også humøret højt på trods af dårligt internet, en forsvunden gravsten og at dø i Fortnite.

Rigtig mange mennesker skal til at tage et svært valg omkring samværet med de ældre juleaften, Kathrine og Mathias vender dilemmaet.

I Den Kulørte Time belyser vi Britt Bendixens udtalelse om, at Thomas Evers er blevet mere sexet, end da han var 8. Vi kommer naturligvis heller ikke uden om Hans Pilgaards vanvittige juleønske om hvid jul og kendis-julemænd.

Desuden byder dagens program også på “Svar-kun-forkert”- quizzen, en udvidelse af Buffetens forbudte ordbog og dagens dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. december 2020 09:04 33

Det er julenisse-jazz drilleri

Må man spørge en kvinde, om hun er gravid? Vi tager hul på debatten som det første i dagens program, for vi er ærlig talt selv i tvivl.

Det er tid til at give vores praktikant Sofie Sytnik feedback på hendes praktikforløb, men uheldigvis har Sofie forstået det som om, at hun skulle give os feedback.

I dagens quiz ringer Frederik fra sengekanten for at fortælle os, hvad han kigger på.

Vi slutter af med at høre om de værste julegaver, lytterne har modtaget, og om alt det der gør os i godt humør.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 15. december 2020 09:04 34

Er der nogen, der ved, hvad fanden der foregår i Aalborg i øjeblikket?

Det er tirsdag, hvilket betyder, vi lærer alle lytterne at kende. Jan er omskåret, og Sasha elsker karrysild. Så er det ligesom på plads.

Endnu engang vandt speedy Gonzales dagens præmie - stort tillykke herfra!

Og endnu engang blev det bevist, at julemirakler er en ting, for som de kammerater I er, fik vi skaffet en særlig bog til Andreas, som ville overraske musse! Det var rørende og rart.

Dagens Dusk gik til Anjas veninde, som sørgede for at Anja, og familien havde et sted at holde jul.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. december 2020 09:04 33

Vi kan jo ikke slukke vores kroppe

Det her er programmet, hvor du får de absolut bedste julesange-speciel “Banke-banke-på”.

Herudover tester vi også, om lytterne kan klokken, og hører lidt om ugens bedste dage - nemlig weekenden.

Det er også i dette program, at vi får vores praktikant Sofie Sytnik til at kæmpe sig igennem 5 portioner risalamande, når lytterne skal lede efter mandlen.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Magnus, og dagens buket bliver sendt afsted til en, der kan finde ud af at rense ovne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 10. december 2020 09:04 37

Hun får udtalt microwave på en vanvittig måde

Er du i godt humør, selv om du har væltet en potteplante eller skåret dig på en vinkelsliber? Så er du kommet til det rette sted, når vi lægger dagens program ud med “Men-det-skal-ikke-ødelægge-mit-gode-humør”.

I den kulørte time dykker vi ned i de største historier fra sladderbladene.

Som hvad man spiser til jul, og hvem der leder efter en kæreste. Programmet byder desuden også på en “svar-kun-forkert”-quiz, en udvidelse af Buffetens Forbudte Ordbog og Dagens Dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. december 2020 09:04 30

Der hvor jeg kommer fra, fik man en stang smøger i konfirmationsgave

Mathias og vores herlige vikar, Anders Ugilt, snakker om alt det, der burde lukkes ned, nu når Mette alligevel er i gang.

Vores praktikant Sofie Sytnik er ikke mødt på arbejde i dag, hun tror nemlig, at hun har fri, bare fordi hun er i isolation, men så let går det ikke.

Dagens quiz er “Hvad-hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og Anders går efter at slå alle rekorder.

Vi snakker selvfølgelig også om alt det, der gør os i godt humør, og så sender vi en buket blomster afsted på vegne af en lytter.

man 7. december 2020 09:04 34

Op i skyen, ned på den eksterne, ind i hjernen med det!

Det er mandag, og vanen tro indtræder Buffeten i rollen som din evige ‘rock’. Den altid solide skulder, du fri for fordomme kan lette dit hjerte hos efter weekendens strabadser. Vi skal ud med det trælse og ind med det gode humør! Og så skal vi teste lytterne i, om de kan det præcise klokkeslag, når vi har Frøken Klokken igennem på en linje. Derudover udøver Buffeten en form for krisehjælp og lægger øre til lytternes ophobede frustrationer og bekendelser, som julefrokosten ellers skulle have givet dem afløb for. Vi får også uddelt dagens dusk og tegnet et portræt af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 3. december 2020 09:04 38

Så vi må jo yde førstehjælp på andens fødder

Vi gennemgår de største historier fra de kulørte blade, og det går vildt for sig! Tessa håndfodrer svaner, Rasmus Seebach laver simremad, og Viktor Fischer kan godt lide at spise asiatisk. Herudover snakker vi med lytterne om alt det, der ikke skal ødelægge deres gode humør - som at køre sin egen madpakke over eller flække en tand.

I dagens quiz må der kun svares forkert, og så skal vi også udvide ordbogen med endnu flere ord, vi hader. Dagens dusk sendes til Kristians kammerat, der havde et par ekstra underbukser, da uheldet var ude.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. december 2020 09:04 33

Man bestemmer ikke selv, hvilken dag man er født, så er det sagt

I dagens program snakker vi med lytterne om, hvorfor i alverden man ikke skulle give julegaver til hinanden, og senere om alt det, der kan gøre os i godt humør. Så har vi sat vores praktikant Sofie Sytnik til at lave et kritisk interview, og det har hun valgt at gøre med vores chef om vores program. Dagens quiz er “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og så slutter vi dagen af med at sende en buket blomster til en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 1. december 2020 09:04 33

Gitte, er det dig?

Det er miraklernes tid. Også på Buffeten. I dag skete der det vidunderlige, at lytteren Gitte med det særlige kendetegn: lyst troldehår og spidse hjørnetænder, blev genkendt OG vinket til af en anden lytter. Hurra for Jer!

Daniel vandt en lyttermagnet til sin svigermor, da han fik hattrick i “ClickbaitQuizzen”. Kammeradio var en voldsom stor succes, da vi både fik tips til at rense en grill, men også skaffet en healer til et World of Warcraft-team, MAX level!

Der blev rapporteret fra en rasteplads, da verdens største reporter-team blev udvidet, og dagens dusk blev givet til Morten, der var en brandgod svend. Det var kærligt og dejligt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 30. november 2020 09:04 34

Man ser jo bare dig ligge og panikgrine på gulvet

Der har været finale i den store bagedyst, og vi har fornøjelsen af at have både Mads, Lena og Anne med i studiet.

I dagens program får vi også talt ud om alle de trælse ting fra weekenden, og så tester vi om lytterne kan klokken.

Kathrine og Mathias dyster i P3’s bedste portrætmaler, og vi slutter dagen af med at sende en buket til en, der har gjort en god gerning for en gamer.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 26. november 2020 09:04 37

Det er ligesom at sige til en blind mand “se en flot solnedgang”

Vi starter dagen ud med at høre alt det, der ikke skal ødelægge lytternes gode humør, og går direkte videre til en kollega, der også holder hovedet højt, nemlig Go’ Morgen P3’s praktikant Jeppe Wad, der er igang med at slå verdensrekorden i at kramme et træ. Vi har sendt vores praktikant Sofie ud for at lære af en dygtig praktikant.

Herudover har vi den hurtigste omgang af “svar-kun-forkert-quizzen”.

I Den Kulørte Time dykker vi ned i de største historier fra de kulørte blade. Hvad er Mette Helenes gode råd til kærestesorger? Hvorfor tror Keld Heick ikke, at hans kone vinder ‘Vild med dans’? Og Hvad er det med alle de vilde kendis-børnenavne? Selvfølgelig kommer vi ikke udenom, at Kesi er blevet set på cykel.

Vi udvider vores ordbog over alle de ord, vi hader, og så sender vi en buket blomster til en ekstra sød mor.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 25. november 2020 09:04 34

“Jeg havde lovet at invitere to i min smittecirkel til frikadelle-aften”

Må man snakke i telefon, mens man går på toilettet? Og hvad synes vi egentlig om Black Friday?

Dagen starter ud med nogle af de mest kontroversielle diskussioner. Og så taler Kathrine endelig ud om den klementin-shitstorm, hun er havnet i.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu” kigger to af vores lyttere på to afsindig store ting.

Vi vil lave en oversigt over alle de ting, der kan gøre os i godt humør, inden vi tager imod alle jeres dating-dilemmaer. Kan man kysse på første date i disse tider? Og kan man date sin roomie, hvis hun endda er din venindes søster? Vi slutter dagen af med at sende et par blomster til en lytters ekstra flinke søster.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 24. november 2020 09:04 33

Jeg håber, det giver luft i kummefryseren

Vi starter med at lære om endnu flere af vores lytteres kendetegn - der er alt fra mælketænder til dobbelte fortænder, og så hilser vi også på Emil, der ikke er den flotteste hingst i laden, men til gengæld føler man sig tryg i hans nærvær. Det er tirsdag, og derfor skal vi selvfølgelig også sende “Kammaradio” i en hel time - i dag skal vi hjælpe med fjernelse af benvoks fra gulvtæppe, fjernelse af røglugt fra lædersofa, og så finder vi lovhjemmel hos Fødevarestyrelsen for at hjælpe Martin med at komme af med de cirka 20 regnbueørreder, der ligger i hans kummefryser. Vi skal selvfølgelig også dele dagens dusk ud, og så udvider vi verdens største reporter-team.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 23. november 2020 09:04 35

“Jeg gik en hel sommer uden øjenbryn”

Det er mandag, og vi snakker weekendens bommerter ud. En lytter er klippet karse, og en anden har lukket sin date ind til et hjem, hunden havde overskidt.

Dagens quiz er “Kan-du-klokken”, og det tror lytteren Niels, han kan.

Og så er mandag lig med “Den Store Bagedyst”. Vi har Caroline med i studiet til at give os nogle bag om detaljer. Og I bliver naturligvis ikke snydt for Bagedyst-memes og alt det frække.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” tegner Kathrine og Mathias en lytter med McDonald’s formet hår. Og så sender vi blomster til en, der har låst sig ude og revet sin albue af led.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 19. november 2020 09:04 36

Der sidder en tissemand inde i et bur

Kathrine har sovet over sig, og Mathias har sovet for lidt - men det skal ikke ødelægge deres gode humør. Lytterne har det heldigvis på samme måde, vi snakker bl.a. med Sofie, der har glemt sin vinterjakke i en lukket kommune i nordjylland.

I den kulørte time får vi os en snak med Iben, der har lagt hus til nogle af optagelserne i Retfærdighedens Ryttere, og har lidt gossip at dele ud af. Og så går vi i dybden med historien om Kasper Schmeichel, der spiser Nutella inden landskamp, og finder ud af, hvornår vores lyttere spiser Nutella. For dét er spændende!

Vi har Arthur igennem, der står i en toiletkø og er klar til at anmelde toilettet ude på hans skole.

Dagens buket bliver sendt til Carolines onkel, fordi han bidrager til hendes brilleabonnement, mens hun er på SU.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 18. november 2020 09:04 34

Helt hurtigt Ida - moderkage fra en hvad?

I dag tager vi endelig diskussionen: Skal man børste tænder før eller efter morgenmad? Vores lyttere er splittede, men Rikke har et indisk sundhedstip, der løber med sejren. Vi har bedt vores praktikant Sofie Sytnik om at lave en reportage fra virkeligheden, og det er en opgave, der virkelig er blevet fortolket på.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz, bliver Mathias og Kathrine virkelig sat på prøve, når de skal gætte en død genstand, der er mindre end en and.

Sekret, kødsovs og synopsis - vi samler alle vores hadeord i en ordbog, så vi sammen kan bandlyse dem.

Dagen slutter vi af med at behandle alle jeres Tinder-klager i Tinderklagenævnet, og så sender vi en buket blomster fra en nyforelsket lytter til en pige, han vil være kærester med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 17. november 2020 09:04 34

Hvem er den vanvittige 3%, som synes, du er for gammel?

Vi starter dagen ud med missionen om at blive venner med alle vores lyttere, og i dag bliver vi bl.a. venner med Robert med den spaltede tunge. I vores Clickbait-Quiz ringer Benjamin ind fra en skolebus for at vinde en magnet, så hans far kan hænge en indkøbsliste op.

I Kammeradio har lytterne mange problemer, men endnu flere løsninger. Hugo får hjælp til at sætte sin lampe op, Simon og Martin danner en ny Rom-klub, og Mathias (ikke Helt) får hjælp til, hvor han skal tage sin kæreste hen på deres månedsdag.

Vi vil være det program i verden med allerflest reportere, derfor har vi sat lytterne på opgaven, og i dag rapporterer Per live fra et palle-firma.

Magnus har været sammen med sin kæreste i 5 år og aldrig givet hende blomster, derfor sender vi en buket til Magnus’ kæreste på vegne af ham i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 16. november 2020 09:04 35

Er der risiko for en smuttefinger?

Det er mandag, og vi skal tale alle de trælse ting ud fra weekenden.

Kathrine er træt af tyndt toiletpapir, en lytter fortryder en intimbarbering, og en anden er ude på dybt vand i en snapchat-flirt med sin kærestes søster.

Dagens quiz er “Kan du klokken?”, og dagens deltager Mark har lidt af en sjette sans.

Mandag er også dagen, hvor vi vender lørdagens afsnit af Den Store Bagedyst sammen med den hjemsendte deltager Max, der har taget kage og lidt insiderviden med til os.

Vi slutter af med at tegne Michael med de pinjekerne-formede øjne i “P3’s Bedste Portrætmaler”.

Og så skal der sendes blomster til en lytters gudmor, der døjer med rødvinspløkker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 12. november 2020 09:04 35

Det værste er, når saksen er pakket ind i det der vakuumpakkede lort!

Har du nogensinde undret dig over, hvilket undertøj Mathias går i? Og savner du en update på Kathrines ørerings-betændelse? Her får du svaret på begge, og så skal vi høre om alle de ting, der ikke har ødelagt lytternes gode humør.

Det bliver nervepirrende i “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”-quizzen, når lytteren Epoxy står i en børnehave og kigger på noget mindre end en regnorm.

I den kulørte time går vi i dybden med de største historier fra sladderbladene. Jesper Groth fryser, når det bliver koldt, og vi snakker med nogle lyttere, der har det samme problem.

Lytteren Ronnie laver en live-anmeldelse af Politigårdens toilet, og vi sender blomster til en af vores lytteres stakkels nabo.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 10. november 2020 09:04 33

Måske har Lene to humørringe i stedet for øjne?

Tirsdag er de særlige kendetegns dag, og “Buffeten” tog endnu et skridt på vejen til at lære alle lytterne at kende, Jessica går i svedhytte, og Benjamin er høj.

Mik i mikrobilen klarede med nød og næppe Clickbait-Quizzen og vandt altså den meget eksklusive lyttermagnet!

Tirsdagen bød også på en vaskeægte premiere, da “Kammeradio” så dagens lys. Her manglede Peter en askeskål til sin grill, som en norsk kvinde kunne hjælpe med.

Verdens største reporter-team blev endnu engang udvidet med reporter Charlie, og så blev der igen sendt en buket blomster. Det blev Camillas mor, der skulle have en lille hilsen for hendes skønne sønderjyske madlavning.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 9. november 2020 09:04 34

Flødeskum, jamen det er livets creme

Mandag er den perfekte anledning til at få talt alle de trælse ting ud fra weekenden. Det bliver der brug for, da Mathias har spist enormt mange skumjulemænd, og Kathrine har fået betændelse i øret.

Men mandag er selvfølgelig også den dag, hvor vi skal vende weekendens afsnit af “Den Store Bagedyst”. Her har vi Emil med os i studiet, og han giver os de slibrige detaljer om, hvordan han blev scoret af sin Bagedyst-kæreste Caroline. Og så skal der naturligvis også laves Bagedystmemes.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” får Kathrine og Mathias sig en udfordring, når dagens muse Freja lægger make-up, mens hun skal portrætteres.

Vi slutter dagen af med at sende et par blomster afsted til en, der har fortjent det, på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 5. november 2020 09:04 36

Sidder du på toilettet nu? Ja, det fik jeg at vide, jeg sku’

Mathias er lidt frustreret over at have fået en for lille pose hos bageren, men det har ikke ødelagt hans gode humør, og lytterne har det på samme måde med deres små og store problemer.

I dagens “Svar-Kun-Forkert”-quiz får vi en ny førsteplads, og det bliver en frisk deltager, der løber med sejren.

I den kulørte time er vi meget inspireret af historien om alle de danskere, der IKKE kom med i James Bond. Derfor snakker vi med nogle lyttere, der heller ikke fik et bestemt job.

Det bliver en oplevelse af de større, når vi får en lytter til at anmelde et meget lille toilet live i radioen.

Dagen slutter af med, at vi sender en buket blomster på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 4. november 2020 09:04 34

Jeg har ikke en handicappet radiovært i munden

Ku’ du tænke dig en toast med dåsetun, ketchup på din risengrød eller blåbærsyltetøj på dine røræg? Det er ihvertfald, hvad nogle af vores lyttere anbefaler os.

Og så løsner vi ventilen, når vi snakker om de helt små ting, der irriterer os meget mere, end de burde.

I dag møder Sporløs Buffeten, når vi prøver at familiesammenføre to lyttere med samme slags næsebor og efternavn. Bagefter gætter vi, hvad lastbilchaufføren Nina kigger på.

Det kan være en mærkelig tid at date i, og derfor åbner vi igen op for Tinderklagenævnet og hjælper en lytter med at tage flirten videre fra Snapchat.

Til slut skal vi på vegne af en lytter sende blomster til en, der har fortjent det.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 3. november 2020 09:04 34

Hvor har du fundet et gråt hår henne?

Endnu engang er Kathrine og Mathias blevet klogere på, hvem alle lytterne på “Buffeten” er. Gitte med svømmehud mellem anden og tredje tå meldte sig blandt andet på banen. Programmets tredje ben, nemlig quizzer, blev også foldet flot ud, hvor Mie desværre kæmpede lidt med “Clickbait-Quizzen”.

Endnu engang kunne der sendes en hilsen til en, man ikke kender, og tirsdagen betyder også en udvidelse af verdens største reporter-team, som “Buffeten” jo er indehaver af.

Mathias og Kathrine fik også spist sig igennem USA og mumsede i dag sweet potato casserole i sig, som gode Samantha Robbins havde med.

Gæst: Samantha Robbins.

man 2. november 2020 09:04 38

Og så skal vi huske sangen, “Klamydia spreder ikke sig selv”

Det er blevet mandag igen, og derfor taler vi de trælse ting ud, der er sket over weekenden sammen med vores dejlige lyttere.

Dagens quiz er “kan du klokken”, og specielt Kathrine er begejstret, da vi får en mand i uniform igennem.

Vi vender naturligvis også weekendens afsnit af Bagedysten, og med os i studiet har vi denne uges hjemsendte deltager Morten. Og I skal da selvfølgelig ikke snydes for Bagedyst-memes.

Det er endeligt blevet dagen, hvor vi skal smage på “Chicken Waffles”, for vi har Sam Mamuti med os i studiet til at snakke om Amerikansk Madkultur.

Dagen afsluttes med lytterkaraoke til “Dancing Queen”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 29. oktober 2020 09:04 34

Danmark er et landbrugsland, og du er frisk på at synge “We Are The Champions”

Dagen starter ud med et indblik i danskernes appelsin-cravings og rotteproblemer, når vi hører om alt det, der ikke kan ødelægge det gode humør.

Blomsterbinderen Mette er dagens deltager i “Svar-Forkert”-quizzen og påstår, at Askepot tabte et mundbind. Endnu vildere bliver det dog, når vi dykker ned i de kulørte blade og går helt i dybden med de allerstørste historier. Årgang 0-Stephanie beskylder sin far for at stjæle, og derfor hører vi fra andre lyttere, der har hapset fra deres børn.

Vores praktikant Sofie Sytnik skulle tage ud og have det sjovt - lad os bare sige, det ender med gråd, og så går vi hurtigt videre til det næste indslag.

I anledningen af det amerikanske præsidentvalg har vi Emily Childers-Brock med i studiet til at lære os om den amerikanske madkultur. Til slut tager 16-årige Oliver en for holdet, når han synger “We Are The Champions” i lytterkaraoke fra en grisestald i Vestjylland.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 27. oktober 2020 09:04 35

Kathrine, jeg er ikke din læge!

Mathias har en nedsunken forfod. Faktisk findes der minimum fem personer ved navn Mathias, der har en nedsunken forfod. Det ved vi, fordi vi igen har fået lytternes særlige kendetegn at vide.

Der var en eksklusiv præmie på højkant i “clickbait-quizzen”, men desværre måtte Stine se nederlaget i øjnene.

Så har verdens største reporterteam endnu engang udvidet, og Alexander rapporterede fra en McDonald’s nær Vinding.

Præsidentvalget nærmer sig, og derfor kiggede Buffeten også lidt på den Amerikanske madkultur. Zoe Kilbourne var i studiet og bød på pumpkin pie. Mums skal der lyde herfra!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 26. oktober 2020 09:04 35

Den korteste afstand mellem mennesker det er skyld og skam

Det er mandag, og Buffeten er piv-åben. Mathias har haft en vild weekend i sommerhus, for han har opdaget, at vandet smager bedre der. Kathrine har også haft en vild weekend, men en af de mere skamfulde af slagsen. I den anledning skal vi også have lytternes pinlige historier fra weekenden.

Udover dejligt vand og pinlige historier har weekenden også budt på Den Store Bagedyst. Deltageren Lars er med i studiet og giver os et indblik i, hvad der foregår bag kameraerne.

Det er desuden også i dag, vi tester, om Sidsel kan klokken, hvem der er “P3’s Bedste Portrætmaler”, og om Kathrine og Mathias kan synge lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 22. oktober 2020 09:04 35

Vi er eksemens venner

Mathias har sat sig på et vådt cykelsæde, og Kathrine har stadig eksem på øjenlåget, men det har ikke ødelagt deres humør. Derfor hører vi også, hvad der ikke har ødelagt lytternes humør. Og så indtager lytteren Sofie en ny førsteplads i “Svar kun forkert quizzen” med hele 14 forkerte svar.

I Den Kulørte Time dykker vi helt ned i de største historier fra ugebladene. For hvor skulle Ditte Hansen hen på cykel? Og hvorfor går Jonas Gülstorff med hue på strøget? Vi hører deres side af sagen.

Vi har de bedste lyttere, og i dag får vi en af jer til at anmelde, hvordan skoven fungerer som toilet. I dagens lytterkaraoke får Kathrine og Mathias lov at smage deres egen medicin og giver den gas til “Wannabe” med Spice Girls.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 21. oktober 2020 09:04 34

Hey jeg hedder Jytte, jeg gemmer mit tis ude i haven

Må man tisse i badet? Vi tager diskussionen og opdager, at stort set alle vores lyttere gør det. Vores praktikant Sofie Sytnik har fået til opgave at lave et indslag om DR’s mediestrategi - et indslag, der beklageligvis ikke kan klippes ud af podcasten.

I Dagens quiz har vi store problemer med at gætte, hvad Laura kigger på, men heldigvis ikke lige så store problemer som lytteren Mads har haft med en hjemsøgt Jaguar.

OG så skal vi til det: Tinderklagenævnet. Nu har I endelig et sted at klage over det virtuelle kødmarked, nemlig her hos os.

Som altid slutter vi dagen af med en omgang karaoke til Linkin Parks megahit “In the End”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 20. oktober 2020 09:04 35

Og mon ikke jeg har et strækmærke eller to på patterne?

Der er som sædvanligt åbnet for, at Mathias og Kathrine lærer P3’s lyttere at kende. Gitte går kun i tøj med dyr på, og Lucas bliver ofte kaldt Nichlas af sin skolelærer Jette. Som han så kalder Mette.

Vi clickbait-quizzede med den arbejdsløse pilot Tom, som laver et flot hattrick.

Vandene blev også i den grad delt, da snakken falder på, hvor ofte sengetøjet skal skiftes, men vi dømmer ingen og rummer alle.

Viktor og Viktor brillierede, da de var en del af verdens største reporterteam, og som vanen tro sluttede programmet på toppen, da Frederik skreg sine lunger ud i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 19. oktober 2020 09:04 35

Nogle vil synes, det er enormt sjov, og nogle vil synes, det er enormt ulækkert

Det er mandag, og vi skal sammen bearbejde skammen fra weekenden, ved at dele de historier vi helst vil glemme. Herefter tjekker vi lige, om vores lyttere kan klokken i den legendariske “Kan du klokken-quiz”.

Men weekend er ikke kun lig med bommerter, det er også lig med Den Store Bagedyst. Vi snakker med denne uges udstemte deltager Wissam om surdej, og så bliver det også lige til et par lidt lumre memes.

Dagens hovedperson i P3’s Bedste Portrætmaler er den kvindelige sergent Anna, og til lytterkaraoke har vi en efterskole-trio igennem.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 15. oktober 2020 09:04 36

Det er da ikke morgen endnu kammerat, og kan du i øvrigt kongerækken?

En hund er blevet forelsket i Mathias, så han er lykkelig. Lytterne har været mere uheldige her til morgen, men der skal heldigvis mere til at ødelægge deres gode humør.

I den kulørte time fejrer vi Prins Christian og snakker med Sussi fra Sussi og Leo om renoveringen af deres soveværelse.

Vi hører desuden også fra de lyttere, der synes, billederne af deres børn ikke får nok opmærksomhed.

Dagens muse i P3’s Bedste Portrætmaler er 17-årige Rasmus med slikhåret, og dagens sangstjerne er den kæmpe Robbie William-fan Ralph.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 14. oktober 2020 09:04 34

Hvis solen skinner lige på, så har jeg da et lille dameskæg

Surdej er det fedt? Vi er i tvivl, og I skal hjælpe os med at afgøre det i dag.

Vores praktikant Sofie Sytnik er tilbage i studiet for at vise os, hvordan hun har løst den public service-opgave, vi gav hende sidste uge. Det bliver til et 02 og en ny tvivlsom opgave. Og så er vi også meget interesseret i at høre, hvad vores lytter Gerda laver i Quizzen “Hvad kigger jeg på lige nu?”. Til slut kårer vi “P3’s Bedste Portrætmaler” og hører en lytter give den gas til “My Heart Will Go On”. Hvis alt dette ikke er lokkende nok, så kan vi da også friste med en lille sludder om menses-bind og hår på tåneglene.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 13. oktober 2020 09:04 34

Lige ned i numsen på Sofie

Vi lægger fra land med endnu en omfattende mission. Udover at ville lære alle lyttere at kende, så har Buffeten et mål om at komme i Guiness rekordbog. For vi vil have verdens største reporter-team. Jonas blev den første og kunne melde alt godt fra det nordlige af Esbjerg.

Så blev der sendt hilsner til fremmede mennesker, hvor særlig Polakken havde en rørende en af slagsen.

Søren og Malene tabte Clickbait-Quizzen, men det er flot bare at være med.

Det vanlige var på menuen til sidst, da Troels (kendt fra Landmand søger kærlighed) blev portrætteret, og skønne Birk og Mona gav den fuld gas i en omgang lytterkaraoke til “Summer of 69”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 12. oktober 2020 09:04 34

Alle de sko har trådt i en hundelort

I sidste uge blev vi venner med rigtig mange af jer, men vi vil også være der for jer i de hårde tider, så derfor hører vi om lytternes værste oplevelser fra weekenden. Vi er dog ikke helt ukritiske venner, for vi tjekker selvfølgelig lige, om I kan klokken i dagens quiz.

Du skal da kun gå til et sted for at få den bedste dækning af Den Store Bagedyst. Vi har nemlig det hele her: de frække lyde, de gode memes og den deltager, der røg ud i sidste uge.

Som altid slutter vi af med “P3’s Bedste Portrætmaler” og lytterkaraoke til sangen “I Want It That Way”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tor 8. oktober 2020 09:04 39

Hvorfor er vi ikke i Se og Hør?!

Vi starter naturligvis programmet ud med at få et par nye venner, og en af dem er Ronnie, der ringer ind til den første udgave af “Svar-forkert”-quizzen. Ronnie indtager den tomme førsteplads, og vi er spændte på, om han kan holde den.

Det er blevet torsdag, og vi skal vende alt det kulørte gossip i en bladgennemgang. Her opdager vi, at “Se og Hør” har glemt at nævne vores deltagelse til “Rainbow Awards”, og derfor ringer vores praktikant Sofie Sytnik “Se og hør” op! Vi slutter af med en omgang af P3’s Bedste Portrætmaler, og Simon giver den gas til “Umbrella” i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 7. oktober 2020 09:04 34

Hvorfor er det mig den skaldede person, der giver gode råd om hår

Vi lægger selvfølgelig ud med at tilføje et par flere af jer til vores voksende vennekartotek, og bagefter skal vi have jeres ærlige mening: Går man i bad om morgenen eller om aftenen? Det bliver en heftig debat.

Dagens quiz er “Hvad kigger jeg på lige nu”, og den sætter virkelig Kathrine og Mathias på prøve.

Vi runder naturligvis programmet af med at kåre “P3’s Bedste Portrætmaler” og lader en lytter udleve karaokedrømmen til “Highway to Hell”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tir 6. oktober 2020 09:04 36

Hun har en papegøje i stuen

Buffeten er tilbage med missionen om at blive venner med alle lytterne! Vores reporter Sofie Sytnik har været ude for at få nogle hilsner til os, men problemet er bare, at hun ikke kunne finde nogen, der kender os. I den anledning får vi lytterne til at sende hilsner til folk, de heller ikke kender.

Hvad handler de der overskrifter egentlig om? Det prøver vi at finde ud af i en clickbait-quiz med isbil-manden Johan.

Og så fortsætter vi ufortrødent vores venne-mission og bliver i denne omgang venner med Julie, Pia, Mads og et par flere.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Thomas med de vandrette mandelformede øjne, og dagens popfænomen i lytterkaraoke er Liv med “Hit Me Baby One More Time”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 5. oktober 2020 09:04 35

Det holder mig i live, det holder mig ung

Vi har glædet os så meget til at byde jer velkommen til Buffeten og lære jer at kende. Derfor starter vi en ambitiøs mission om at blive venner med alle vores lyttere en efter en!

Dagens quiz er kun for dem, der kan klokken. Til alle jer andre er der både memes og kage-katastrofer, når vi vender premieren på Den Store Bagedyst med sidste års vinder Frederikke Legaard.

Vi skal også have kåret P3’s bedste portrætmaler, når vi tegner en lytter ud fra deres egen beskrivelse. Og så slutter vi af på en high med lytterkaraoke.

Dagens konklusion er, at I kan klokken, I ser godt ud, og I kan synge!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.