P3 Morgen

Dette program er blevet sendt 191 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var fre 14. maj 2010.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 21. september 2020 06:04 33

Aggressive storke og mundbind i naturen.

I dagens udsendelse af P3 Morgen kigger vi nærmere på en aggressiv stork fra Midtjylland, der giver sine dyrepassere kamp til stregen.

Vi taler desuden om sex i Catalonien, og derudover snakker vi om mundbind i naturen.

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 18. september 2020 06:04 34

Frederik Hjerrild erstatter Mikkel og Jojo på en morgen, der byder på russiske trolde, nyhedsquiz, corona-regler og fredagsmusik.

man 1. juni 2020 08:03 30

Vært: Anders Stegger.

fre 22. maj 2020 06:04 34

Stefan, Mikkel og JoJo holder velfortjent forlænget weekend, så denne fredag morgen holder Frederik Hjerrild dig i hånden.

I løbet af morgen har vi blandt andet Mikkel Enemark med. Mikkel er ikke Mr. Hvem som helst. Han er nemlig lige om lidt indehaver af verdensrekorden for flest gennemspillede sæsoner i computerspillet, Football Manager.

Vi har selvfølgelig også en fredagsquiz med. Spørgsmålet er, hvilken lytter der har fulgt bedst med i ugens overskrifter - er det Brian eller Johs?

På søndag har DR3 premiere på en ny serie. Den hedder ‘Pludselig boede jeg ved Sussi og Leo’. Serien handler om Lukas, der efter nogle familiære problemer fik lov til at flytte ind ved Nordjyllands største popduo. Vi har både Lukas og Sussi med på en telefon, der fortæller om hele oplevelsen og deres “nye” hverdag.

Vi slutter morgenen med en klassiker - Fredagssangen. Det er endnu en gang op til lytteren at komme med den bedst mulige forklaring.

Vært: Frederik Hjerrild.

tor 21. maj 2020 08:03 30

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

fre 8. maj 2020 08:03 18

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

fre 14. februar 2020 06:04 34

Det er Valentines Day! Og verdens sødeste lyttere kommer med kærlighedserklæringer til deres udkårne live i radioen.

Frederik sørger også for rigtig fredagsstemning med både fredagssang og nyhedsquiz om ugen der gik.

I studiet vender vi også om den omdiskuterede SAS-reklame og DM i E-cykling, der afholdes for første gang nogensinde til marts.

Vært: Frederik Hjerrild.

tor 13. februar 2020 06:04 34

Valentines Day nærmer sig, hvilket betyder romantik og amoriner i luften. Derfor har vi besøg af digteren og dramatikeren Caspar Eric, der skal hjælpe en lytter med at skrive et digt til sin kæreste.

Gæst: Caspar Eric, digter og dramatiker.

Vi snakker om SEX - Frederik har nemlig besøg af skaberen bag den nye tv-serie SEX med i studiet. Det bliver til en snak om køn, tvivl om seksualitet og manglende sexlyst.

Gæst: Clara Mendes, manuskriptforfatter på serien Sex.

Robotterne kommer! Det gør de i hvert fald på Jysk Fynske Medier, hvor en robot er blevet sat til at skrive om lokale virksomheders regnskaber.

Men Tønder Erhvervsråd mener ikke, at robotten løfter opgaven. Vi har besøg af robotten, der forholder sig anonym og går under dæknavnet “Roberta”.

Gæst: “Roberta”, robotjournalist på Jysk Fynske Medier.

Vært: Frederik Hjerrild.

ons 12. februar 2020 06:04 34

En sydkoreansk mor er blevet genforenet med sin afdøde datter i virtuel reality. Er det creepy eller godt?

Gæst: Christiane Vejlø, digital trendanalytiker og direktør i Elektronista Media.

Valentines Day er lige om hjørnet. Derfor skal vi selvfølgelig have musikken på plads til den store aften. Den står på R&B og soul.

Gæst: Andrew Moyo.

I mandags blev en rumsonde sendt afsted mod solen. Den skal undersøge solens poler og såkaldte solstorme, for der er en masse vi ikke ved om solen. Derfor giver astrofysiker Michael Linden Vørnle “sunfacts” om solen.

Vært: Frederik Hjerrild.

tir 11. februar 2020 06:04 33

Vi finder ud af om Mette Frederiksen og Donald Trump er den samme person, når vi quizzer en lytter. Vi har besøg af Alva Madsen fra DR-serien ‘Fars Pige’ - og så varmer vi op til den helt store Valentines middag til på fredag, når vi har besøg af kokken Jacob Jørgsholm, som kommer med sit bud på en overdådig middag.

Vært: Frederik Hjerrild.

man 10. februar 2020 06:04 34

Vi varmer op til Valentines Day! TVÆRS har lavet en Valentines special om onani. Sara Bro kommer i studiet og fortæller de fedeste pointer til at forkæle sig selv på Valentines Day, og så hører jeg også jer derude om, hvor meget I onanerer.

Gæst: Sara Bro, vært på TVÆRS.

Et bestemt skilt i en butik på Amager har fået Detektor til at trække i den lange trenchcoat og begive sig ud i verden med forstørrelsesglasset. Camilla Stampe kommer ind fortæller, hvad det handler om. Vi kan afsløre, at Søstrene Grene har rodet sig ud i noget vildledende markedsføring.

Gæst: Camilla Stampe, vært på Detektor.

Frederik Hjerrild sammenligner også mennesker og pingviners stemmer og snakker med lytterne om, hvad det dummeste er, som de har glemt.

Vært: Frederik Hjerrild.

tir 7. januar 2020 06:04 34

Hun har troet, hun hypnotiserede folk med en påfuglefjer. Hun har også troet, at hun var lam i hele kroppen og skulle dø.

Men intet af det var sandt. Det var bare en følelse, hun fik, efter hun havde taget rigtig mange stoffer.

Camilla Ramonn er forbi studiet. Hun er instruktør på den nye serie Noia på DRTV. Den bygger på hendes eget liv, hvor hun i en lang periode var afhængig af stoffer.

Vi skal også snakke om aldersforskel i dating - hvad er forskellen ved at date en ældre kvinde eller en helt ung mand? Og så runder vi nogle af dagens store historier.

Vært: Frederik Hjerrild.

man 6. januar 2020 06:04 37

Her til morgen har vi besøg af komikeren Nikolaj Stokholm, der er aktuel med sit nye one man show. Han fortæller både om, hvorfor at han ikke helt føler sig voksen nok endnu, og hvad han hader ved at rejse.

Derudover skal vi snakke om en nordmand, der er vågnet op efter en bytur og har brugt mange hundrede tusinder kroner.

Vi runder også de store nyheder og snakker med folk, der er stået meget tidligt op på en af årets mørkeste og hårdeste dage.

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 3. januar 2020 06:04 36

Vært: Frederik Hjerrild.

tor 2. januar 2020 06:04 34

Frederik Hjerrild er vågnet fra sin korte nytårsferie og tager derfor temperaturen på nyhedsjournalistikken.

Vi skal tale om fremtiden, vi skal quizze om den danske natur, og så skal vi se på musiklister fra det seneste årti.

Vært: Frederik Hjerrild.

ons 1. januar 2020 06:03 49

Vært: Nynne Givskov.

tir 31. december 2019 06:04 44

Vi slutter årets sidste dag af med nytårshilsner fra Christian Degn, BS Christiansen, Simon Talbot, Anya og Peter Mygind. Derudover er vi på en kanalrundfart rundt til de andre radiostationer i DR, laver en avisgennemgang og slutter naturligvis hele ballet af med en nytårsquiz!

Vært: Frederik Hjerrild.

man 30. december 2019 06:04 34

Denne morgen ser vi kort tilbage på det forgangne årti, vi quizzer i frugt og grønt og har komikeren Mikkel Klint Thorius i studiet, som deler jokes ud, man kan bruge nytårsaften.

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 27. december 2019 06:04 32

Denne morgen ser vi kort tilbage på det forgangne årti, vi quizzer i Kongehuset og ringer til Frank Erichsen - Bonderøven - for at høre, hvad man skal lave her mellem jul og nytår.

Vært: Frederik Hjerrild.

tor 26. december 2019 06:03 45

Vært: Frederikke Muff.

ons 25. december 2019 06:03 49

Vært: Nynne Givskov.

tir 24. december 2019 06:03 51

Vært: Nynne Givskov.

man 23. december 2019 06:04 34

Denne morgen kigger vi tilbage på 10’erne, og vi finder ud af, hvad man gør, hvis man ikke har købt de sidste gaver til juleaften. Vi snakker også med lyttere, som er på vej hjem til jul.

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 18. oktober 2019 06:04 37

Forsvarets Center for Cybersikkerhed advarer danskerne mod dårlige passwords. Frederik Hjerrild fortæller om sit eget super-password, og lytterne byder ind med deres sjoveste, gamle adgangskoder.

Vi snakker også om Donald Trump, der har indgået en våbenhvile med Tyrkiets præsident Erdogan - måske på grund af et vredt brev Trump sendte afsted til Erdogan i sidste uge. Journalist Uffe Gardel fortæller, at det ikke er første gang i historien, at store ledere taler med store bogstaver.

I dag fortsætter vi også med at finde lytternes klip-ønsker i DR’s arkiv og kører også en solid omgang lytterquiz!

Vært: Frederik Hjerrild.

tor 17. oktober 2019 06:04 36

Det danske herrelandshold i fodbold skal snart spille EM-kvalifikation mod Irland. Andreas Kraul giver sit bud på, om Danmark kan vinde EM.

Pelle opfylder lytternes klipønsker og finder guld i DR’s arkiv, og så har vi selvfølgelig også gang i en lytterquiz, hvor dagens quiz-emne er Cs Go.

Nyhedsvært Theodora har en nyhed med, om at forældre får deres børns skolebilleder photoshoppet - og her kommer Pelle med en solid opsang!

Vært: Pelle Peter Jencel.

ons 16. oktober 2019 06:04 33

I dagens program har en lytter ønsket et gensyn med satireprogrammet “Tjenesten på P3.” Vi taler om udviklingen i Syrien, og så finder vi ud af, hvorfor det er vigtigt at lytte, når nogen fortæller, at de har svaret. Der er selvfølgelig også en quiz - denne gang forsøger lytterne at jorde værten i paratviden om grise.

Vært: Pelle Peter Jencel.

tir 15. oktober 2019 06:04 38

Frederik Hjerrild tager dig i hånden og guider dig sikkert gennem efterårsferiemorgenen. Vi skal høre arkivklip, en lytter bestemmer en quiz, Frederik skal forsøge sig som dommer i Bagedysten - og så er der masser af god musik!

man 14. oktober 2019 06:04 37

I dagens program hjælper vi lytterne med at finde sjældne DR-klip. Vi undersøger om tre bortførte rådyr virkelig er en katastrofe, og så har vi besøg af tidligere vært på “Hammerslag” Christian Degn, som vurderer, om man overhovedet kan lave “Hammerslag” i radioen.

Vært: Frederik Hjerrild.

man 24. juni 2019 06:04 32

Stefan, Mikkel og Jojo er på seminar, for at Go’ Morgen P3 kan blive din endnu bedre følgesvend om morgenen.

I mellemtiden er Line Kirsten Nikolajsen på pinden.

Hun får besøg af Natasha Henriksen, som er plejebarn. Hvilke fordomme møder man, når man vokser op i en plejefamilie?

Senere kommer Line, Stine og Ciliane, der mener, at sabbatår er noget fanden har skabt.

Så er det også studentertid - og vi har en reporter igennem på Sydkystens Gymnasium, hvor Siham springer ud som nyklækket student.

man 10. juni 2019 06:03 45

Vært: Maria Arcel.

tor 30. maj 2019 06:03 45

Vært: Maria Arcel.

man 22. april 2019 06:03 45

Vært: Maria Arcel.

fre 19. april 2019 06:03 48

Vært: Pelle Peter Jensen.

tor 18. april 2019 06:03 48

Vært: Pelle Peter Jensen.

ons 17. april 2019 06:04 51

Vi havde besøg af Lars Høg - operationel chef for Beredskabsstyrelsen - for at fortælle os, hvordan man slukker en brand som Notre Dame.

Derefter besøg af Umut Sakarya, som er tyrker med forkærlighed for dansk traditionel mad, om hvad hans nye DR3-serie, Tyrkersvin, handler om.

Vært: Pelle Peter Jensen.

tir 16. april 2019 06:04 33

Vært: Pelle Peter Jensen.

man 15. april 2019 06:04 33

Vi havde besøg af lektor Signe Vangkilde der lærte os om, hvordan hjernen fungerer, og hvorfor man eksempelvis kan glemme noget på 2 minutter.

Derefter kiggede politisk redaktør på Politiken Anders Bæksgaard ind for at tage temperaturen på dansk politik dagen efter urolighederne på Nørrebro.

Og til sidst var Tipsbladets Sebastian Stanbury forbi for at følge guldkampen og homofobi i Superligaen.

fre 15. februar 2019 06:04 34

Værter: Maria Arcel og Anders Hagen.

tor 14. februar 2019 06:04 31

Værter: Maria Arcel og Anders Hagen.

ons 13. februar 2019 06:04 29

Værter: Maria Arcel og Anders Hagen.

tir 12. februar 2019 06:04 32

Værter: Maria Arcel og Anders Hagen.

man 11. februar 2019 06:04 31

Værter: Maria Arcel og Anders Hagen.

fre 4. januar 2019 06:04 30

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Kathrine Abrahamsen.

tor 3. januar 2019 06:04 31

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Kathrine Abrahamsen.

ons 2. januar 2019 06:04 32

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Kathrine Abrahamsen.

tir 1. januar 2019 06:03 60

Vært: Fie Neergaard.

man 31. december 2018 06:04 56

Vært: Fie Neergaard.

fre 28. december 2018 06:04 30

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

tor 27. december 2018 06:04 32

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

ons 26. december 2018 06:03 60

Vært: Fie Neergaard.

tir 25. december 2018 06:03 60

Vært: Fie Neergaard.

man 24. december 2018 06:03 44

Vært: Fie Neergaard.

fre 19. oktober 2018 06:04 29

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

tor 18. oktober 2018 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

ons 17. oktober 2018 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

tir 16. oktober 2018 06:04 29

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

man 15. oktober 2018 06:04 28

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Værter: Maria Arcel og Andrew Moyo.

man 21. maj 2018 06:03 62

Vært: Anders Hagen.

tor 10. maj 2018 06:03 62

Vært: Anders Hagen.

fre 27. april 2018 06:03 60

Vært: Anders Hagen.

man 1. januar 2018 06:03 59

Vært: Mads Gundersen.

tir 26. december 2017 06:03 61

Vært: Mads Gundersen.

man 25. december 2017 06:03 59

Vært: Mads Gundersen.

fre 20. oktober 2017 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Svenne Lund Jensen.

tor 19. oktober 2017 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 18. oktober 2017 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Svenne Lund Jensen.

tir 17. oktober 2017 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 16. oktober 2017 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 16. juni 2017 06:04 32

Vært: Mads Gundersen.

man 5. juni 2017 06:03 44

Vært: Mads Gundersen.

fre 26. maj 2017 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

tor 25. maj 2017 06:03 43

Vært: Mads Gundersen.

fre 12. maj 2017 06:03 44

Vært: Mads Gundersen.

man 17. april 2017 06:03 46

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 14. april 2017 06:03 44

Vært: Svenne Lund Jensen.

tor 13. april 2017 06:03 44

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 12. april 2017 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

tir 11. april 2017 06:04 31

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 10. april 2017 06:04 33

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 24. februar 2017 06:04 33

Vært: Svenne Lund Jensen.

tor 23. februar 2017 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 22. februar 2017 06:04 33

Vært: Svenne Lund Jensen.

tir 21. februar 2017 06:04 38

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 20. februar 2017 06:04 32

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 30. december 2016 06:04 32

Vært: Tony Scott.

tor 29. december 2016 06:04 30

Vært: Tony Scott.

ons 28. december 2016 06:04 31

Vært: Tony Scott.

tir 27. december 2016 06:04 30

Vært: Tony Scott.

man 26. december 2016 06:03 46

Vært: Mads Gundersen.

fre 21. oktober 2016 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

tor 20. oktober 2016 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 19. oktober 2016 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

tir 18. oktober 2016 06:04 34

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 17. oktober 2016 06:04 35

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 16. maj 2016 06:03 44

Vært: Cathrine Nissen.

fre 6. maj 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

tor 5. maj 2016 06:03 46

Vært: Cathrine Nissen.

fre 22. april 2016 06:03 45

Vært: Cathrine Nissen.

man 28. marts 2016 06:03 48

Vært: Mads Axelsen.

fre 25. marts 2016 06:03 46

Vært: Mads Axelsen.

tor 24. marts 2016 06:03 47

Vært: Mads Axelsen.

ons 23. marts 2016 06:04 30

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

tir 22. marts 2016 06:04 32

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

man 21. marts 2016 06:04 32

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

fre 19. februar 2016 06:04 30

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

tor 18. februar 2016 06:04 30

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

ons 17. februar 2016 06:04 30

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

tir 16. februar 2016 06:04 30

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

man 15. februar 2016 06:04 31

Vært: Gyrith Cecilie Ross.

fre 12. februar 2016 06:04 29

Vært: Pelle Peter Jensen.

tor 11. februar 2016 06:04 31

Vært: Pelle Peter Jensen.

ons 10. februar 2016 06:04 31

Vært: Pelle Peter Jensen.

tir 9. februar 2016 06:04 30

Vært: Pelle Peter Jensen.

man 8. februar 2016 06:04 31

Vært: Pelle Peter Jensen.

ons 30. december 2015 06:04 30

Vært: Signe Amtoft.

tir 29. december 2015 06:04 31

Vært: Signe Amtoft.

man 28. december 2015 06:04 35

Vært: Signe Amtoft.

ons 23. december 2015 06:04 29

Vært: Signe Amtoft.

tir 22. december 2015 06:04 30

Vært: Signe Amtoft.

man 21. december 2015 06:04 31

Vært: Signe Amtoft.

fre 18. december 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

tor 17. december 2015 06:04 29

Vært: Louise Lolle.

ons 16. december 2015 06:04 31

Vært: Louise Lolle.

tir 15. december 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

man 14. december 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

fre 23. oktober 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

tor 22. oktober 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

ons 21. oktober 2015 06:04 31

Vært: Louise Lolle.

fre 16. oktober 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

tor 15. oktober 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

ons 14. oktober 2015 06:04 33

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 13. oktober 2015 06:04 30

Vært: Nicholas Kawamura.

man 12. oktober 2015 06:04 31

Vært: Nicholas Kawamura.

man 25. maj 2015 06:03 45

Vært: Louise Lolle.

tor 14. maj 2015 06:03 44

Vært: Pelle Peter Jensen.

fre 1. maj 2015 06:03 46

Vært: Pelle Peter Jensen.

man 6. april 2015 06:03 47

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 3. april 2015 06:03 45

Vært: Louise Lolle.

tor 2. april 2015 06:03 46

Vært: Louise Lolle.

ons 1. april 2015 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 31. marts 2015 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

man 30. marts 2015 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 13. februar 2015 06:04 29

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

tor 12. februar 2015 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

ons 11. februar 2015 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 10. februar 2015 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

man 9. februar 2015 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 2. januar 2015 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tor 1. januar 2015 06:03 47

Vært: Cathrine Nissen.

ons 31. december 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

tir 30. december 2014 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

man 29. december 2014 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

fre 26. december 2014 06:03 45

Vært: Louise Lolle.

tor 25. december 2014 06:03 45

Vært: Louise Lolle.

ons 24. december 2014 06:03 45

Vært: Louise Lolle.

tir 23. december 2014 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

man 22. december 2014 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 19. december 2014 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tor 18. december 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

man 20. oktober 2014 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

fre 17. oktober 2014 06:04 29

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

tor 16. oktober 2014 06:04 29

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

ons 15. oktober 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

tir 14. oktober 2014 06:04 28

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

man 13. oktober 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

man 11. august 2014 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

man 9. juni 2014 06:03 46

Vært: Louise Lolle.

tor 29. maj 2014 06:03 48

Vært: Mikkel Bagger.

fre 16. maj 2014 06:03 48

Vært: Mikkel Bagger.

fre 25. april 2014 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tor 24. april 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

ons 23. april 2014 06:04 34

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 22. april 2014 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

ons 16. april 2014 06:04 36

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 15. april 2014 06:04 34

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

man 14. april 2014 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 28. marts 2014 06:04 31

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

tor 27. marts 2014 06:04 32

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tir 11. marts 2014 06:04 30

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

man 10. marts 2014 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Louise Lolle.

fre 7. marts 2014 06:04 34

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

tor 6. marts 2014 06:04 34

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

ons 5. marts 2014 06:04 34

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 18. maj 2012 06:05 34
tor 17. maj 2012 06:03 48
fre 4. maj 2012 06:03 48
fre 20. april 2012 06:05 39
tir 6. marts 2012 06:05 32
man 5. marts 2012 06:05 33
fre 3. juni 2011 06:05 36
fre 14. maj 2010 06:05 46