Buffeten på P3

Dette program er blevet sendt 297 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Slå dig løs i den kulørte verden med Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt, der også selv sætter røven i klaskehøjde, når de deler oplevelser og erfaringer fra eget privatliv. Med festlig og humoristisk stemning til de to hurtigste timer i dit liv, er der ingen tvivl om, at der er noget for enhver smag. Buffeten er åben, og du må gerne gå to gange.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 24. juni 2022 10:00 24

LA GRANDE FINALE

Vi er nået til den store finale - den allersidste udgave af Buffeten nogensinde. Det er med tungt hjerte, men det skal ikke ødelægge vores gode humør, for det bliver et brag af et program alligevel! Vi lægger ud med at se tilbage på det ultimative højdepunkt i Buffetens historie. Man kan kun sige, at det bliver et episk tilbageblik. Mary fra Kongehuset ringer naturligvis også ind for lige at dele sine tanker. I dag giver vi også lytterne en unik mulighed for at ringe ind og sige præcis, hvad de vil. Der er simpelthen frit lejde. Udover ‘Lydlotteriet’ er dagens program også fyldt med en masse overraskelser fra alle mand på redaktionen, så lyt da lige til LA GRANDE FINALE! Over and out, MØS!

tors 23. juni 2022 10:00 27

Har du kørekort til kost?

Hold nu op, hvor bliver det spændende. Kathrine har fundet en historie om Niels Krause Kjær, som hun bare må dele med Mathias. Det virker dog ikke helt til, at han er lige så begejstret for historien som Kathrine. Da morgendagens afsnit er lidt speciel, skal vi også runde de historier, som vi ikke har nået i ugens løb - intet skal overses. I aften er det Sankthansaften, og det kalder på traditioner. Det er ikke bare alt, der nødvendigvis er godt, selvom det er noget, man plejer. Vi tager et kig på, hvad der skal stoppes - og hvad der skal smides på bålet. Vi skal også synge Buffetens sidste omgang fællessang, og som altid bliver det et brag af en fest. Mathias og Kathrine taler også om hunde og babyer, for hvad har de egentlig tilfælles? Og intet program uden ‘Lydlotteriet’ - det skal vi selvfølgelig også have med, så der er ingen undskyldninger for ikke at høre med NU!

ons 22. juni 2022 10:00 26

Hey Google! Hvordan scorer man en milliardær?

Vi har (måske) fundet personen, der stod bag hele kagepersonsdebatten. Her på Buffeten har vi nemlig tidligere haft besøg af den gode Timm Vladimir, der kom med en meget særlig udtalelse. Kathrine har læst, at en af verdens rigeste mænd er blevet single, men hvordan er det nu lige, man scorer en milliardær? Vi håber på, at Google måske kan hjælpe. Kathrine har også fundet et andet dilemma - hvem må egentlig tjekke dig for flåter? Der er altid en særlig balance, når det kommer til grænserne i et forhold, så vi må hellere høre lytterne, hvad de er blevet udsat for. Kathrine og Mathias fortsætter også deres karrierecoaching med Birch, og i dag kommer det til at handle meget om personlighed. Hvilke kendte mennesker minder vi egentlig mest om? Vi snupper også en omgang til at slutte af på, så det kan kun blive godt!

Medvirkende: Frederik Birch.

tirs 21. juni 2022 10:00 26

Vi har allesammen ret til kolde øl!

Dagens program starter ud med noget af en nyhed, som Mathias har taget med. Det viser sig, at Kathrines interesse fanges af noget helt andet ved historien - så det bliver til en lille kamp om historien. De kan dog enes om, at det kan virke underligt, at man sletter gamle billeder fra Instagram, når man slår op. I dag er det sommersolhverv, og det er altså ikke en dag, der går ubemærket hen i Buffetens land. Når dagen er så laaaaaang, må vi da også lige høre lytterne, hvad de skal bruge de mange dagtimer til. Mathias har været en tur på Buzzfeed og fundet en liste over dårlige film, som alle elsker alligevel. Derfor skal vi tale om guilty pleasures indenfor filmverden. Derudover har Mathias også fået nok af en helt bestemt befolkningsgruppe, som fylder ALT for meget! Endnu en gang viser sig det, at Kathrine ikke er helt med på, hvad Mathias taler om. Vi slutter også af med en solid omgang af ‘Lydlotteriet’. KLAR, PARAT, LYT!

man 20. juni 2022 10:00 25

Vi er jo alle bare store børn med traumer

Vi tager hul på den sidste uge nogensinde i Buffetens historie, suk, men det skal ikke ødelægge vores gode humør.

Kathrine har (måske) været udsat for en solid omgang scam på det store internet, så det må hun lige vende med Mathias. Der er også en ny hot-liste, der skal gennemgås - og mon ikke at vi også når at brainstorme på et par skønne navne til os selv. Kathrine har også været en tur på TikTok, hvor hun er faldet over en liste med hadenavne. Hvorfor er navnet Abel egentlig så nederen? Vi hører også lytterne, hvilke navne der irriterer dem. Da Buffeten snart stopper, skal Kathrine og Mathias finde nye veje rent karrieremæssigt - og derfor får de besøg af Birch, der giver dem et par karriereråd med på vejen. Vi snupper også en festlig omgang af ‘Lydlotteriet’. Skal du høre med? Det tror vi nok, du skal!

Medvirkende: Frederik Birch.

tors 16. juni 2022 10:00 25

FOR HELVEDE DR LYD, HVAD TROR I SELV?! DET ER SGU DA JERES HAVETRAKTOR

Kathrine er tilbage! Med en sindssyg historie om et overforbrug, hun har opdaget hos sig selv. Hvad det overforbrug er, det er du nødt til at lytte med for at finde ud af. Da det er ugens sidste udsendelse fra Buffeten, gennemgår de to krudtugler også alle de kulørte historier, som de ikke har nået at tale om - så er du i hvert fald opdateret derude! Men særligt er historien om paradisoen Lenny Pihl, der faktisk var med i et TV3-program længe inden…. OG så genbesøger vi igen i dag en Buffeten klassiker - denne gang “hvad kigger jeg på lige nu”. Buffeten er åben! Spis løs!

ons 15. juni 2022 10:00 27

Jeg turde godt sige “sex, sex, sex” her på P3

Mathias sender endnu en gang alene i Buffeten, men heldigvis får han besøg igen. I dag er det programmets producer, den søde, smukke, dejlige Sophie (som muligvis skriver denne tekst), der er gæst. Der bliver fortalt farjokes, sladret om det nyeste Paradise og så skriver lytterne også ind med alt det, der ikke skal ødelægge deres gode humør. Alt sammen en masse Buffeten Classics, som vi genbesøger i disse uger, fordi vi om kort tid lukker og slukker. Snøft. MEN HEY! Det skal ikke ødelægge vores gode humør!

tirs 14. juni 2022 10:00 26

Lille Lise sad på gulvet, fik en splint i numsehullet…

Mathias er alene på pinden igen i dag, da Kathrine stadig er syg. Det skal dog ikke ødelægge hans gode humør. Han tjekker derfor også op på, hvad der ikke skal ødelægge lytternes gode humør i det ganske danske land. Mathias får igen i dag besøg af Birch til en omgang far jokes, så der er fuld smæk på grinemusklerne. En af Danmarks største boss ladies har fødselsdag i dag, og det er ingen ringere end Lise Nørgaard. Det skal selvfølgelig fejres. Mathias får derfor besøg af historiker Cecilie Nielsen til en snak om Lise, Matador og ikke mindst oplæsning af fødselsdagshilsener. Det er nemlig ikke hvem som helst, der har taget sig tid til at sende en hilsen. Vi tager også en runde af ‘Lydlotteriet’, så du kan roligt lytte med allerede NU!

Medvirkende: Frederik Birch & Cecilie Nielsen.

man 13. juni 2022 10:00 28

Der burde være en form for baggrundstjek på folk, der køber et mandolinjern

Det er blevet mandag, og vi er klar til en ny uge. Kathrine er desværre syg, men der er ingen grund til panik - Mathias holder skansen. Han kommer dog heller ikke til at være helt alene i dag, for Birch svinger nemlig forbi studiet til spas og løjerligheder. Vi er gået ind i den næstsidste uge på Buffeten, og derfor skal vi have fat i et par af de gamle kendinge, for der er ikke noget, der skal ødelægge vores gode humør. Vi tager en status blandt lytterne. Der bliver også tid til at svinge en tur i det humoristiske hjørne, når vi snupper en omgang far jokes. Birch har fundet en historie om en vanekriminel måge i England, men hvordan har vi det egentlig med kriminelle dyr? Det tager vi en snak om. Vi slutter naturligvis også med at spille om en lyttermagnet extreme, eme, eme, når vi spiller ‘Lydlotteriet’. Hør det før din nabo!

Medvirkende: Frederik Birch.

fre 10. juni 2022 10:00 26

Drik dog lige en ko fra en mælk!

Hele Danmarks frække dreng, Nicklas Bendtner, har fået en ny drøm. Nu overvejer han nemlig at blive skuespiller, men der er da mange muligheder for vores kære fodboldspiller. Mathias og Kathrine kommer med flere gode bud på, hvad han ellers kan give sig til. Når det er fredag, betyder det også, at vi skal tage et kig på de historier, som vi ikke nåede i ugens løb - hvis vi altså når det. Vi har stadig flere skønne historier fra Buzzfeed-listen i går, så derfor tager vi lige et par historier mere. Vi skal have afgjort ugens konkurrence i ‘Hvem holder masken?’, og da det er ugens sidste program, skal vi også fyre op for den gode stemning med både ‘Lydlotteriet’ og ‘Fællessang’. Hold op, hvor bliver det bare godt!

tors 9. juni 2022 10:00 25

Han er nok det, vi kalder vaginablind

Dagens program lægger ud med en stor nyhed fra egne rækker. Selv om det allerede er meldt ud på Instagram, så skal vi selvfølgelig også sige det højt i radioen. Der er også breaking news fra TikTok. Det viser sig nemlig, at vi allesammen har spist en særlig chokolade helt forkert hele livet. Af samme årsag ringer selveste Mary fra Kongehuset også ind, for hun er dybt chokeret. Mathias har fundet en genial liste, der kan berette om hvilke mærkelige afsløringer, de kendte er kommet med de sidste par år. Denne liste skal naturligvis granskes - og vi kan love for, at det ikke bliver kedeligt. Derudover skal vi også spille både ‘Hvem holder masken?’ og ‘Lydlotteriet’, så tag du bare for dig i dagens buffet.

ons 8. juni 2022 10:00 26

Er du skingrende sindssyg i dit CO2-udledende hoved?

OMG! Der er kæmpe beef i kendisland, og det kan vi selvfølgelig ikke ignorere. De to implicerede parter er Signe Wenneberg og Mascha Vang, som har en heftig diskussion på Instagram, men hvordan hænger det sammen med rejser og børn? Der er kommet en ny opdatering til iPhones, der gør, at det bliver muligt at ændre eller fortryde beskeder. Kathrine og Mathias kan i hvert fald godt genkende situationer, hvor man kunne have ønsket sig muligheden noget tidligere. Og det er tydeligt, at vores kære lyttere har gjort sig de samme erfaringer! Kathrine har også været en tur på Instagram, men nu føler hun, at hun måske er en smule barnlig. Hun er dog ikke helt sikker, så hun må lige vende dilemmaet med Mathias. Vi skal naturligvis også spille en omgang ‘Lydlotteriet’, så lyt da lige med HER!

tirs 7. juni 2022 10:00 26

Det er 69 kroner, og så er der alt den afføring, du vil æde!

Vi indleder den nye uge med at tale om Kim Kardashian. Hun er kommet med en lidt speciel udtalelse, som har fået Kathrine og Mathias til at overveje, hvor langt de vil gå i kampen for at forblive unge. Der er nemlig mange underlige trends ude på det store internet, så vi tager da lige et lille kig på de skøreste. Vi har også lige været på pinseferie, men hvad er pinsen egentlig for en størrelse? Frygt ej, Mathias giver dig svar på tiltale. Vi skyder ligeledes ugens ‘Hvem holder masken?’ i gang, mens vi slutter programmet af med et brag i ‘Lydlotteriet’. Det skal du da høre, ven!

fre 3. juni 2022 10:00 28

Aldrig i mit liv har jeg set så mange hjernedøde kællinger…

Den nye sæson af ‘Bachelor’ er startet, og i år har kvinderne skulle skille sig ud fra start. Det har fået dem til at tænke kreativt, så derfor går Mathias og Kathrine i deres fodspor og tester, hvordan man på bedste vis kan gøre opmærksom på sig selv. I anledningen af ugens sidste udsendelse runder vi også et par af de historier, som vi ikke nåede i ugens løb. Kathrine har fundet en spændende artikel, som handler om 15 ting, du SKAL vide om din kæreste. Kathrine og Mathias er jo næsten kærester, så selvfølgelig skal vi teste listen i praksis. Derudover har dagens program også plads til festligheder og musik, når vi både spiller ‘Lydlotteriet’ og synger fællessang. Så lyt da lige med og gå på weekend i det bedste humør!

tors 2. juni 2022 10:00 26

Skyd mig i hovedet og kald mig Berit!

Kathrine har fundet en virkelig spændende historie - eller har hun nu også det? For det viser sig at være en fælde, hun er gået i. Det er hun dog ikke alene om. Der er nemlig andre, der er faldet i den samme fælde. Det er bl.a. vores kære kollegaer på ‘Aftenshowet’. Kathrine har også hørt P1 Debat, hvor hun studsede over en udtalelse fra Kristian Thulesen Dahl. Han mener, at P3 er en ramasjangkanal, så nu får han syn for sagen - og vi holder os bestemt ikke tilbage. Der er også gode nyheder fra dyrenes verden, for det viser sig, at der slet ikke har været grund til så stor bekymring som først antaget. Vi skal derfor vende andre ting, der har bekymret os uden grund. Vi skal også afgøre ugens udgave af ‘Hvem holder masken?’, og så topper vi selvfølgelig det hele af med en udgave af ‘Lydlotteriet’.

ons 1. juni 2022 10:00 30

Hvis det bliver over 100 grader, er det IKKE en dildo, Claire!

We’re back! Humøret er i top, og vi er klar til at gakke og gøgle igen. Mathias er faldet over en meget spændende overskrift, som han selvfølgelig må vende med Kathrine. Det kommer til at handle om både hår, anmeldelser og misforståelser. Vi skal også runde et tyveri, som har fundet sted i København - mon kan vi finde den skyldige? Da vi ikke har sendt i en uge, skal vi naturligvis lige vende, hvad vi har lavet? Mathias har f.eks. gjort sig noget af en opdagelse på Bakken. Vi skal også følge op på vores skønne snak om sangskjulere og pengegaver, for det viser sig, at TV2 Østjylland har lavet noget lignende. Derudover skal vi spille ‘Hvem holder masken?’ og ‘Lydlotteriet’, så lyt da lige med HER!

ons 25. maj 2022 10:00 26

Her er Buffetens grunde til, at DU sveder!

Det er allerede blevet tid til ugens sidste program, og Mathias er alene i studiet. Derfor har han efterspurgt gode idéer fra lytterne. Det viser sig dog, at han ikke er den eneste, der efterlyser gode idéer til, hvad man kan beskæftige sig med. TV 2 Lorry har nemlig lavet en skøn spørgefunktion, og den har Mathias tænkt sig at kigge nærmere på. For nu skal vi simpelthen have svar på, hvorfor bruger folk havnebussen som offentlig transport? I morgen er det helligdag - og det er ikke en hvilken som helst helligdag. Det er kristi himmelfartsdag, men hvad er det egentlig for noget? Måske der også lige skal synges en lille salme - hvem ved? Selv om Mathias er en stjerne, kan han ikke være helt alene, så derfor kommer både Birch, producer-Sophie og Sofie Sytnik forbi i løbet af dagen. Og selvfølgelig skal han også spille ‘Lydlotteriet’ med en heldig lytter. Så hvis du bare trykker afspil, så går du uden tvivl på lang weekend i godt humør.

Medvirkende: Frederik Birch, Sophie Erenskjold & Sofie Sytnik.

tirs 24. maj 2022 10:00 26

Vem är inne i snuspåsen?

Spoiler alert! Der er kaos i Sverige! Det viser sig, at der har været store problemer med den svenske sæson af ‘Hvem holder masken?’. Mange af deltagerne er nemlig blevet afsløret på forhånd, men hvad synes vi egentlig om spoilers? Kathrine er faldet over et nyt format til et datingprogram, som bl.a. også indbefatter en løgnedetektor. Vi kommer derfor med gode råd til, hvordan du spotter en løgner. Kathrine kommer desværre ikke i morgen, så vi skal selvfølgelig brainstorme med vores kære lyttere, hvad Mathias skal gøre. Vi finder også tid til at spille en runde af vores egen form for ‘Hvem holder masken?’, og det bliver grini! Og så skal vi naturligvis spille om en lyttermagnet extreme eme eme, når vi leger ‘Lydlotteriet’. KLAR, PARAT, LYT!

man 23. maj 2022 10:00 25

Der er fare for, at vi får et klip i radiokørekortet

Vi er klar til at skyde den nye uge i gang, og vi starter ud med historien om Janni Pedersen, der er blevet hacket. Hun har nemlig fået tilsendt et suspekt link, og desværre gik Janni i fælden. Mathias har fundet en artikel om et helt særligt arrangement i Ribe, men hvad har det med 30.000 servietter at gøre? Vi skal også en tur i BREAKING, når vi ser på, hvad der rydder spalterne i nyhedsverden. Der skal trækkes nye sedler i ‘Samtalesalaten’, og i dag betyder det en større samtale om, hvorvidt man må have sko på indenfor. Mathias og Kathrine var til sommerfest i fredags, så vi skal selvfølgelig også have fulgt op på deres store DJ-battle mod økonomidirektøren. Vi spiller også en omgang af ‘Lydlotteriet’, så lyt du bare trygt med - du er i de bedste hænder!

fre 20. maj 2022 10:00 28

Har du nogensinde prøvet at nive Dario Campeotto i numsen?

Så er der nyt i historien om vinderparret fra ‘Sommerdrømme’. Nu har de nemlig fået nøglerne til deres sommerhus, men de skal ikke bruge huset samtidig. De har derfor lavet et slogan for, hvordan de skal dele det. Sloganet lyder dog en anelse bekendt, og det får Kathrine og Mathias til at tænke på slogans til dem selv. Da det er ugens sidste udsendelse, skal vi også runde de historier, som vi desværre ikke nåede i løbet af ugen. Mathias og Kathrine skal til sommerfest på DR i aften, men hvordan er det nu lige reglerne er for fester på arbejdspladsen i forhold til væskerne? I anledningen af fredagen skal vi slutte ugen af med et festligt højdepunkt - derfor synger vi fællessang med vores kære lyttere. Derudover spiller vi også både ‘Hvem holder masken?’ og ‘Lydlotteriet’, så gå da lige på weekend med et smil på læben og os i ørerne.

tors 19. maj 2022 10:00 27

Uhh mami, husk lige hvor min mælketand er næste gang!

Martin Jensen skal ikke længere være dommer i X Factor. TV 2 har nemlig valgt at gå andre veje, og det har han det helt fint med. Eller har han? Kathrine og Mathias har lagt mærke til noget særligt ved hans kommentarer. Derfor dykker vi ned i hans krisekommunikation. Der skal også findes en ny dommer, så vi vender en masse gode bud på, hvem der kan overtage pladsen. Kathrine og Mathias skal DJ-battle mod DR’s økonomichef i morgen. Derfor har de brug for gode inputs til sange, så de kan jorde ham. Heldigvis er lytterne klar med mange gode bud.

Kathrine har fundet en artikel om en mand, der har solgt sin døde søsters trusser, men hvor går grænsen egentlig i forhold til, hvad man kan købe og sælge brugt? ‘Lydlotteriet’ får også en tur, og du kan finde alt det gode fra dagens buffet HER!

ons 18. maj 2022 10:00 27

Vi lever i tøjkrisens tid

Den nye P3 TV-serie ‘Stories for millioner’ er landet på DRTV, og her følger man tre agenter fra danske influencer-marketing-bureauer. Der er nemlig et kæmpe marked herhjemme, men hvilke produkter ville passe godt til Mathias og Kathrine, hvis de skulle være influencere? En overskrift fra Se & Hør har ligeledes sat tankerne i gang omkring, hvornår man egentlig er en kendis - det må vi hellere få talt om. Det er også jubilæumsdag i Danmark, da det er 40 år siden den første EDB-svindelsag. Mange bliver snydt online i kærlighedens navn, så derfor kommer vi med gode råd til, hvornår man skal være ekstra opmærksom. Sommeren er på vej, og derfor presser det store spørgsmål om shorts eller ikke shorts sig på. Vi tager diskussionen. Vi finder naturligvis også tid til at spille en omgang af ‘Lydlotteriet’, så du kan bare slå lyttebøfferne ud med det samme.

tirs 17. maj 2022 10:00 26

Hvorfor slikker hun ikke bare sig selv?

Kunne du forestille dig at vågne op med en fremmed i sengen? Det er i hvert fald sket for et amerikansk par, der fik sig lidt af en overraskelse. Det har dog også fået Kathrine til at tænke over noget, som hun lige må vende med Mathias. Jesper Buch har givet sin datter en bil, fordi hun har fået kørekort, og da det lige har været den store konfirmationsweekend, skal vi høre, hvad man egentlig får i gave i dagens Danmark. Kathrine har også været udsat for en særlig form for diskrimination på en bænk, og den oplevelse bliver hun simpelthen nødt til at bearbejde. Pressen skriver stadig om Ukraines sejr i Eurovision, så derfor kommer Birch forbi studiet for at give os en status. Vi udlodder også en lyttermagnet extreme eme eme, når vi spiller ‘Lydotteriet’. Det skal du da høre, ven!

man 16. maj 2022 10:00 28

Jeg har engang drømt, at jeg stjal en bus og skød en kollega

Kan man være for god til at være med i et tv-program? Det taler vi om i dagens kulørte time, for vinderne af ‘Sommerdrømme’ er blevet kritiseret for at være for gode af de øvrige deltagere. Og det hele udspringer af et opslag på Instagram, så nu er Mathias og Kathrine bange for, om de selv er for gode til andre programmer. Det må vi hellere tage en snak om. Kathrine er også faldet over et kommentarspor på Facebook, som handler om drømme, og det er bestemt ikke kedeligt. Derfor dykker vi ned i kommentarsporet og giver os i kast med drømmetydning. I den forbindelse skal vi også høre, hvad vores kære lyttere drømmer om. Derudover spiller vi også en omgang ‘Lydlotteriet’, så lyt da lige med - det er en drøm af en podcast!

tors 12. maj 2022 10:00 26

… hvis konfirmanden er stiknarkoman!

Selvom det kun er torsdag, så er der kæmpe fredagsstemning, for der er en lang weekend i vente. Kathrine er stødt på en lidt speciel udtalelse fra Kristian von Hornsleth, som hun lige vil vende med Mathias. Det er dog ikke det eneste, hun har fundet. Hun har derfor også forberedt en lille quiz. Da det er ugens sidste program, skal vi runde alle de historier, som vi ikke nåede i ugens løb. I morgen er det store bededag, og derfor er det også en stor konfirmationsweekend. Men hvad gør man med sangskjulere og pengegaver? Frygt ej, Mathias og Kathrine giver dig de allerbedste tips. Derudover skal vi slutte ugen af med et brag, når vi synger fællessang i bedste Buffeten-stil med de skønneste lyttere. ‘Lydlotteriet’ giver vi også en tur i manegen, så du har ingen undskyldninger for ikke at lytte med!

ons 11. maj 2022 10:00 26

Lad mig lige leve lidt. Jeg kan ikke tage ansvaret for de dårlige inflationstal!

Vi starter dagen ud i det økonomiske hjørne, for Kathrine har fundet en artikel med eksperterne fra ‘Luksusfælden’. De kommer med gode sparetips, men er de virkelig så gode, når det kommer til stykket? Mathias og Kathrine kommer i hvert fald også med deres sparetips. Det sidste afsnit af ‘Vild kærlighed’ er ude, og derfor samler vi selvfølgelig op på den store reunion. Vi taler også om gårsdagens Eurovision, hvor det viser sig, at den store verdenspresse har sat gang i jagten på identiteterne af to ulveklædte mænd. Kathrine har også fundet en video, hvor Mary fra Kongehuset ringer til Jada, så derfor må hun lige ringe og høre, hvem hun er veninder med. Derudover skal vi også holde masken og spille en omgang af ‘Lydlotteriet’. Lyt med HER!

man 9. maj 2022 10:00 25

Nemme ting kan faktisk godt være svære første gang, man gør det!

Vi tager hul på en ny uge, og mandagens kulørte time står på hunde og heste. Dronningen har nemlig fået en hest, men hvad mon hesten hedder? Kunne den hedde Wilson? Der er ligeledes kommet en ny oversigt over hunderacernes forventede levealder, så vi laver lige en status på vegne af jeres kæledyr. Vi trækker et par nye blade fra ‘Samtalesalaten’, og i dag sender det samtalen i retning af overdreven brug af læbepomade. Mathias er faldet over en historie fra TV Midtvest. Den må han bare dele med Kathrine. Vi skal også gøre vores bedste for at holde masken, når der skal leveres vigtige nyhedstelegrin. Vi snupper også en omgang af ‘Lydlotteriet’, så lyt du bare med, ven!

fre 6. maj 2022 10:00 27

Peter Qvortrup har fået en kæreste, sommerfugle i maven og et kamera i numsen

Så er der BREAKING fra den kulørte verden! Vi giver dig de vigtigste og største nyheder netop nu. Vi kan dog ikke nå det hele, så derfor kigger vi også hurtigt på de historier fra ugen, som vi ikke nåede. I anledningen af at det er fredag, skal vi synge fællessang - og ikke på den klassiske DR1-facon. Nej, vi gør det på vores helt egen måde, når vi sammen med lytterne synger med på Vengaboys-hittet ‘We Like to Party’. Kathrine skal på Bakken i weekenden, men der skal børn med. Derfor er hun nu kommet i tvivl om noget, og hun håber, at Mathias kan hjælpe med en afklaring. Vi forsøger ligeledes på at holde masken, når vi skal afgøre ugens konkurrence, og det hele toppes op med en hardstyle-udgave af ‘Lydlotteriet’. Er du klar til festlig fredagsstemning? SELVFØLGELIG ER DU DET!

tors 5. maj 2022 10:00 25

Jeg dater faktisk en, der har hænder

Kim Kardashian har fået taget billeder til Met Gala med sin nye kæreste, men de er meget identiske med billeder, som hun tidligere har fået taget med sin ekskæreste. Det har fået Mathias og Kathrine til at tænke over, hvilke regler der gælder for billeder med ekskærester på sociale medier. For skal man slette alle spor, eller er det okay at vise, hvad der tidligere har været en del af ens liv? Der er mange ting at tage højde for, så vi tager en god snak om det. Vi udforsker igen i dag vores spontane sind, når vi vender et nyt blad i ‘Samtalesalaten’, ligesom at vi også kæmper for at holde masken, når vi læser ‘nyhedstelegrin’ højt. Derudover skal vi selvfølgelig også finde den sang, som vi skal synge til morgendagens fællessang. Tag da lige med på denne skønne rejse og lyt med!

ons 4. maj 2022 10:00 25

Det er ikke sejt at være en idiot!

Det bliver vildt i dagens kulørte time. Sarah Grünewald har nemlig et helt fast ritual, og det vil Mathias gerne quizze Kathrine i. For hvilke skøre ting kan hende Sarah dog finde på? Kathrine er også faldet over en historie fra Realityportalen, som forarger hende. Derfor skal hun lige have luft og vende problematikken med Mathias. Derudover er det også dagen, hvor luftsirenerne testes over hele landet, men er de ikke lidt kedelige, som de er nu? Vi kommer derfor med forslag til, hvordan de ellers kunne lyde. Vi snupper også lidt godt fra ‘Samtalesalaten’ og leger ‘Hvem holder masken?’, så det kan kun blive en skøn omgang. Du får hele molevitten HER!

tirs 3. maj 2022 10:00 27

Tag et lille Hatting-flute og bid af det som en is

Det er ingen hemmelighed, at Mathias og Kathrine er skide sjove. Til gengæld var det - indtil for nylig - en hemmelighed, at Abdel Mahmoud har fået en hårtransplantation! Og når man får sådan en, så skal man altså gå rundt med hat i noget tid. Og det gør TikTokkeren Casper Drømme altså. Det skyldes måske ikke en hårtransplantation, men vi har da undret os. Det undrer også lidt Mathias, at man kan have så mange følgere, når man bare taler om “hånddunser” - så derfor handler programmet i dag riiigtig meget om mad. Sørgelig mad. Ikke klam mad!! Bare super sørgelig mad, som vi gerne spiser solo, men ikke serverer til andre.

man 2. maj 2022 10:00 26

Han er oppe i himlen med den døde hånd

Det er ikke noget nyt, at vi healer folk med vores dejlige stemmer, men i dag bliver det noget mere udtalt. Inspireret af tidligere MGP-stjerne, Sisse Søby, udfører Mathias og Kathrine en af danmarkshistoriens største lydhealinger. Der er også fornemt telefon-besøg, når Kathrine taler med HKH - ven af Buffeten - Mary fra Kongehuset. Hvis du døjer med nogle skavanker eller bare trænger til lidt godt selskab, så skal du altså lige lytte til podcasten her!

fre 29. april 2022 10:00 28

Blow my whistle baby - bitch!

Mathias og Kathrine er med i et TV-program!!! Det er Vild kærlighed, som man kan finde på DRTV (og det er da en kæmpe anbefaling herfra). Desværre er de to krudtugler ikke at finde i de rigtige programmer… De er sgu blevet klippet ud. Heldigvis findes fraklippene, og dem kan du bl.a. finde på @kathrine_abrahamsen og @mathiashelt - ind og se, søde! Men først skal du lige høre dagens podcast, som bl.a. byder på FÆLLESSANG. Det er den velkendte og elskede højskolesang The Whistle Song fra DJ Aligator. Lyt med, syng med, nyd med.

tors 28. april 2022 10:00 25

Man skal jo komme ud af mor med en diplomuddannelse

Dagens udgave af Buffeten bliver et aldeles fremragende program. Kathrine har hørt både ‘Sara & Monopolet’ og ‘Mads & A-holdet’, og det viser sig, at det samme dilemma er blevet taget op i begge programmer med en uges mellemrum. Selv om der allerede er seks kendte mennesker, der har givet deres besyv med, så er det slet ikke nok. Mathias og Kathrine skal selvfølgelig også bidrage med deres gode råd, og det stopper ikke her. Vi får også inputs fra praktikanten, produceren og flere helt almindelige danskere. Det dilemma SKAL løses! Mathias er også faldet over en historie om en amerikansk kvinde, der har oplevet held i uheld. Det har fået ham til at tænke over, hvordan man skal forholde sig til livets lukkede døre, for det er jo ikke altid helt skidt på den lange bane. Vi skal også lege både ‘Hvem holder masken?’ og ‘Lydlotteriet’, så du kan bare tage for dig i dagens buffet allerede NU!

ons 27. april 2022 10:00 27

Der er intet som spontanitet, hvis blot det er ordentligt planlagt!

Vi nærmer os med hastige skridt den skelsættende dato, hvor dokumentaren om Medina får premiere. Det er dog allerede sluppet ud, at Medina har været forbi en healer i dokumentaren, for det viser sig, at hun har fået en meget filosofisk tilgang til livet og tilværelsen generelt. Særligt én livssætning har vakt Mathias og Kathrines interesse, men hvordan forholder det sig i forhold til os selv? Og hvilke livscitater lever I efter derude? Vi skal også hygge os med de to nye, men meget skønne lege ‘Samtalesalat’ og ‘Nyheds-plottwist-quiz’. Vi glemmer dog heller ikke de gamle klassikere, så vi spiller også en omgang af ‘Lydlotteriet’. Hold op, hvor er det bare skønt på en tirsdag.

tirs 26. april 2022 10:00 28

Keder du dig? Skal jeg skide på gulvet, så du griner?

Kathrine og Mathias har set videre på ‘Vild Kærlighed’, og de er begge faldet over nogle pointer i de nyeste afsnit. Det skal de naturligvis vende med hinanden, for der er meget at tage højde for, når man jagter kærligheden. En anden kærlighedsjæger fra det kulørte landskab er Jaffer. Han har fået en ny drøm, som Mathias og Kathrine må dykke ned i, og her tager de også lytterne med på rejsen. Toxic traits er et begreb, som fylder en masse på internettet, men hvilke toxic traits har vi selv? Det skal vi selvfølgelig finde ud af. Derudover gentager vi gårsdagens store succes - nemlig nyheds-plottwist-quizzen! Vi snupper også en tur i ‘Lydlotteriet’, så vær da lige med, når vi gakker ud for fuld skrue i Buffeten.

man 25. april 2022 10:00 27

Jeg er en officer for det gode selvværd på nettet

Vi er klar til endnu en skøn uge på Buffeten, og i dagens kulørte time skal vi tale om likes på sociale medier.

Prinsesse Isabella har nemlig fået en ordentlig bunke likes på sine fødselsdagsbilleder, men hvad er det egentlig, der hiver likes hjem? Der er mange på nettet, der er villige til at gøre meget for at få et like, men hvor går grænsen? DR Nyheder har lavet en vaskeægte bommert på tekst-tv, hvor to artikler er blevet sat sammen til en noget aparte historie. Det har inspireret Mathias og Kathrine til også selv at sammensætte nogle friske nyhedshistorier, som de kan quizze hinanden i. Vi skal også spille en omgang ‘Lydlotteri’ i dagens program, så du kan godt glæde dig til at lytte med!

fre 22. april 2022 10:00 26

Vi vil gerne ned på den tømmerflåde og spise vores følelser

Det er fredag, det er vildt, det er kærlighed. Det er VILD KÆRLIGHED! Altså det program, som vi bare er helt vilde med her på Buffeten. Så vilde, at praktikanten Birch er taget ned i kanalen foran DR Byen i en tømmerflåde, hvor han skal mærke den særlige magi, der opstår sådan et sted. Han prøver at lokke de to magelige krudtugler med, men de er ik’ heeeeelt med på den. Du er nødt til at høre, om det lykkes, i denne fantastiske podcast!

Medvirkende: Frederik Birch, praktikant.

tors 21. april 2022 10:00 25

Jeg ku’ godt være sammen med en på 83, men 84 er grænsen!

Kathrine og Mathias taler også om ‘Vild kærlighed’ i dag, for der er så mange perspektiver at tage fat i, når man ser programmet. For hvad betyder aldersforskellen egentlig i forhold til datinglivet? Og kan man være for sød? Her på Buffeten er vi altså vilde med ‘Vild kærlighed’. Mathias er faldet over et nyt studie om delfiners scoremetoder. Og det viser sig, at der et særligt lighedstræk med mennesker, men hvordan kommer det til udtryk? Det er også en helt særlig dag, for Prinsesse Isabella fylder 15 år i dag. Det skal fejres, og derfor ringer vi selvfølgelig til hendes mor, Mary fra Kongehuset, og ønsker tillykke. Derudover leger vi ‘Lydlotteriet’ og trækker nye blade fra ‘Samtalesalten’, så der er masser af guf til dig i dagens buffet.

ons 20. april 2022 10:00 26

Hvis du ghoster, er du en taber! Fat det!

I dagens kulørte time bliver det vildt. Lige nu kan man på DRTV se programmet ‘Vild kærlighed’, hvor ti singler forsøger at finde kærligheden ombord på en tømmerflåde. Formatet er helt nyt, men hvad tænker Kathrine og Mathias egentlig om, at man dater på en tømmerflåde? Kathrine er desuden faldet over et særligt udsagn i programmet, som hun gerne vil vende med Mathias. Vi skal også vende, hvordan påskeferien er gået hjemme hos Mathias og Kathrine. Blev der malet? Eller gik der chips og cola i den? Gårsdagens skønne ‘Samtalesalat’ er ikke helt tom, så vi snupper da lige et par ekstra blade, og det bliver ikke kedeligt. Vi har også tid til at lege både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’, og du kan få det hele allerede NU!

tirs 19. april 2022 10:00 25

Jeg er jo faktisk den eneste skaldede radiovært, der er værd at komme efter

Vi er tilbage efter 10 dages skøn påskeferie. Studiet flyder over af god energi, men da det har været ferie, har Kathrine og Mathias ikke forberedt noget. Det har derfor sat redaktionens producer og praktikant på arbejde, for der skal jo laves noget kvalitetsradio. De har derfor forberedt en kæmpe omgang ‘Samtalesalat’. Denne er fyldt med spændende, mærkelige og sjove spørgsmål eller emner. Kathrine og Mathias kommer derfor til at dykke ned i alt fra cake farts til Annette Heicks forårstanker, så der er en masse at glæde sig til på den solrige tirsdag. Du skal du da høre, ven!

fre 8. april 2022 10:00 26

Der, hvor jeg kommer fra, er det påske-kangaroo, der lægger æg

Vi har sidste udsendelse, inden vi går på påskeferie. Man kunne derfor tro, at humøret var højt, men Kathrine er rasende! Hun har bladret i de kulørte blade, og der er en masse overskrifter, der irriterer hende. Kan man ikke bare skrive en normal og forståelig overskrift? Og når vi er i det kulørte, så skal vi også runde de historier, vi ikke nåede i ugens løb. Kathrine og Mathias har fået et gækkebrev, men hvem er det mon fra? Det skal de selvfølgelig opklare, så de kan afsløre vedkommende. De vil jo gerne vinde et påskeæg! I anledning af påskeferien skal vi naturligvis også tale om vores ferieplaner, men det er ikke alle, der har de mest farverige planer. Derfor inviterer Kathrine og Mathias to lyttere på påskeægsjagt. Vi snupper også en festlig fredagsudgave af ‘Lydlotteriet’, så du skal da bare høre hele molevitten med det samme. God påske!

tors 7. april 2022 10:00 26

Flere og flere danskere - eller i hvert fald 109 amerikanere - har bollevenner

Dagens kulørte time bliver det rene vanvid. Mathias og Kathrine har nemlig begge set et nyt tv-program, og de er begge meget fascinerede af formatet. Programmet handler om rengøring, men det er slet ikke i den klassiske forstand, og så toppes det hele med et skønt og energifyldt cast. En amerikansk undersøgelse har fastslået nogle regler for bollevenner, men det viser sig, at reglerne måske ikke er så faste alligevel, men hvad er bollevenner egentlig for et begreb? Kathrine og Mathias taler derfor om, hvilke regler de selv har for den slags. Det bliver også til et godt råd om vægmaling i soveværelset. For det viser sig, at vægfarven har betydning for mængden af sex. Derudover leger vi også både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’, så du skal da bare lytte med NU!

ons 6. april 2022 10:00 25

Vær min lavt gør-det-selv-værd-psykolog!

Selv om det er en grå og regnfuld onsdag, er stemningen i top. Kathrine er faldet over en TikTok-video fra Jacob Risgaard. Den handler om porno, men hey - minder det ikke om noget, vi har talt om før? Det er blevet offentliggjort, hvornår den nye Medina-dokumentar får premiere, og det glæder vi os meget til. Mathias har brug for et godt råd fra Kathrine. Han har nemlig kastet sig ud i endnu et projekt i hjemmet. Denne gang vil han gerne male sin lejlighed, men han lider af lavt gør-det-selv-værd, så hvordan skal han gribe det an? Heldigvis har Kathrine en masse gode idéer. Vi udlodder også den nye lyttermagnet extreme, eme, eme, når vi leger både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. Du kan allerede nu kaste dig over dagens buffet.

tirs 5. april 2022 10:00 25

Dette vil være et par minutter i surhedens tegn

Fie Laursen har delt en video om sit babyshower, og det har bestemt ikke været billigt. Men hvad skal babyshowers overhovedet til for? Det er i hvert fald noget, der sætter tankerne i gang hos Mathias og Kathrine, for hvorfor fejrer man kun alt det normative? Der er også sket noget vildt med Caroline Wozniackis pande, men er det nu også så vildt igen? Mathias har jo ingen sofa, så derfor har han besluttet sig for at rykke sit tv ned for enden af sin seng. Det er dog noget, der kan starte en lavine af dovenskab. Kathrine er desuden faldet over en historie om en blotter i Viborg. Selv om det er en meget alvorlig historie, så efterlader den også mange spørgsmål, som skal vendes i studiet. Vi har naturligvis også tid til at hygge, når vi leger både ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’ i dagens udgave af Buffeten.

man 4. april 2022 10:00 25

Annette! Hundehovedet!

Det er blevet mandag igen, og vi er klar til at tage hul på en ny og underholdende uge. Kathrine er faldet over en lidt mærkværdig overskrift i ‘Se & Hør’. Artiklen beskriver, hvordan man kan bruge Tupperware til andet end blot opbevaring af mad. Det er også noget, som Mathias og Kathrine kan genkende. Der er kommet nye retningslinjer for annoncer på Facebook og Instagram, men hvordan skal man egentlig forstå dem? Alt det her med retningslinjer og algoritmer fylder meget, når det kommer til sociale medier, så vi dykker ned i historien om, at Fortnite-søgninger på Instagram giver nogle meget uventede søgeresultater. Vi får også tid til at quizzer og lege, når vi snupper en omgang af både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. Du finder det hele lige HER!

fre 1. april 2022 10:00 25

Vi skal noget andet hver for sig

Det er en sorgens dag, for det er nemlig vores sidste dag - Buffeten lukker og slukker, og det viser sig, at det er noget, der sender rystelser gennem det danske kongehus. Når det nu er sidste udsendelse, må Kathrine og Mathias krybe til korset og indrømme en stor hemmelighed, men det er ikke uden omkostninger. Kathrine har besluttet sig for at gå efter sin drøm, og det har krævet en del træning, som hun naturligvis må involvere med Mathias i. Derudover får en heldig lytter i dag muligheden for vinde 1 million, og hvem har ikke lyst til det på en solrig fredag. Vi har også premiere på den nyeste version af quizzen ‘Er Vagn live?’. APRILSNAR!

tors 31. marts 2022 10:00 26

Vi holder skarpt øje med nyhedsstrømmen fra 2013

Vi har fået et tip fra en lytter i forhold til gårsdagens historie om Janni og Karsten Rees kærlighed. Det viser sig nemlig, at Janni Ree og Lotte Heises interne relation ikke sluttede, hvor vi efterlod dem i går, hvilket Kathrine og Mathias naturligvis må dykke ned i. Linse Kessler har fødselsdag, og det skal selvfølgelig også markeres, for hun har virkelig haft et begivenhedsrigt liv. Mathias har haft besøg af sin mor, som ikke kan forstå, hvordan man kan leve uden køkkenrulle. Han må derfor vende situationen med Kathrine, for hvem har sagt, at køkkenrullen er et krav i en husholdning? Det er ligeledes dagen før den store dag. I morgen skal vi lave verdens bedste aprilsnar, og derfor får skal vi igen i dag have inspiration fra de skønne lyttere. Du kan få det hele allerede NU!

ons 30. marts 2022 10:00 28

OMG! Hvad siger Lotte Heise?

Der er juicy news om forholdet mellem Janni og Karsten Ree. Janni er nemlig gået ud med historien om, hvordan deres første møde var. Og den historie er IKKE kedelig! Den trækker tråde til både Amin Jensen, Lotte Heise og Julio Iglesias, så der er ingen tvivl om, at det er en historie for Kathrine og Mathias. Vi fortsætter jagten på verdens bedste aprilsnar, og derfor skal vi igen i dag have fat i vores kære lyttere, der kan bidrage med inspiration til den store dag på fredag.

Kathrine er også faldet over en historie om en dansk mand, der ikke har været til tandlægen i 38 år. Han er nu forundret over tandlægeregningen, så Kathrine og Mathias kommer med et par gode råd til, hvad du lige skal have gjort i ordentlig tid. Vi snupper også en omgang af ‘Lydlotteriet’, så du kan bare tage for dig af retterne i dagens buffet.

Velbekomme!

tirs 29. marts 2022 10:00 23

Hvis jeg skulle føde, ville jeg gøre det i Tax Free i Kastrup Lufthavn!

Dagens buffet står på kæledyr - og faktisk rigtig mange af dem. For i dag taler vi om kæledyr på fuld skrue. Den kære Linse Kessler har delt en historie om, at Moppers hund har udsat hendes hår for en ulækker hændelse. Dette kan Kathrine nikke genkendende til, da hun har været udsat for noget lignende. De små venner er dog ikke altid så cute. Kæledyr kan nemlig også være ret klamme, så det skal vi naturligvis tale om. Mathias har ligeledes fundet en historie, hvor kæledyr spiller en hovedrolle. Det viser sig, at to chihuahuaer skaber frygt i en engelsk by, men hvorfor er det egentlig, at de kan fylde så meget? Derudover fortsætter vi optakten til Buffetens Store Aprilsnar og leger ‘Lydlotteriet’. Alt dette på trods af lidt tekniske udfordringer, men endnu engang bevises det, at Buffeten har verdens bedste lyttere, der altid er klar til at hjælpe.

man 28. marts 2022 10:00 26

Måske en kæreste i koma kunne være noget for mig

Buffeten er tilbage og klar til en ny og spændende uge fyldt med gak og fis. I den kulørte time dykker vi ned i en ungarsk undersøgelse om deal-makers og deal-breakers. I den sammenhæng deler Mathias og Kathrine også ud af deres egne forventninger til en potentiel partner. Kathrine har desuden fået en ny besættelse, som kommer en smule bag på Mathias. Men hvad er det egentlig, der har fanget hendes opmærksomhed? Mathias står i en uheldig situation. Han har nemlig solgt sin sofa, men kan først få leveret en ny til maj. Derfor har han brug for gode råd til, hvad han kan bruge som sofa i mellemtiden. OG! I dag starter vi nedtælling til årets højdepunkt - Buffetens Store Aprilsnar. Hold op, hvor er der meget godt i dagens buffet, så du kan bare gå ombord.

tors 24. marts 2022 10:00 25

Vi har lavet en Puk Elgaard og lige flækket internettet

Vi starter dagens kulørte time ud med den kendte kokke-person Umut, der har fundet sin dobbeltgænger - eller har han? Kathrine og Mathias er i hvert fald ikke helt sikre på, om der er tale om reel dobbeltgænger. Det er dog ikke kun ham, der føler, at han ligner andre kendte, og vi skal derfor også tale om, hvem Kathrine og Mathias ligner og IKKE ligner. Da det er ugens sidste udsendelse, skal vi naturligvis runde de kulørte historier, vi ikke nåede i ugens løb. Mathias har en seriøs overvejelse. Han overvejer at få en navlepiercing, og det vil han gerne vende med Kathrine. Hun har selv erfaringer med piercinger, så hun er da den helt rette at spørge til råds. Vi sætter også skønne præmier på højkant, når vi quizzer og leger i både ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’. Det skal du da høre, ven - Sæt i gang!

ons 23. marts 2022 10:00 26

Vi skal ikke være lønførende, men onaniførende!

Pia Kjærsgaard har rigtig været ude og more sig - og ikke mindst har hun moret sig med sit iPhone-kamera. Hun har nemlig taget et billede, som har et helt nyt take på den klassiske selfie. Spørgsmålet er dog, om det er bevidst eller ej. Mathias og Kathrine vil ikke forpasse chancen for at lege med, så de sætter gang i Buffetens #PiaKChallenge, som fra i dag vil ramme internettet med fuld fart. Kathrine er faldet over en historie om en cypriotisk virksomhed, der har indført 30 minutters onanipause til de ansatte i særligt indrettede onanirum. Dette koncept har ikke ramt Danmark endnu, men kunne der var nogle arbejdspladser herhjemme, som kunne have gavn af et? Vi skal også lege både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteri’, og det bliver en fest som altid!

tirs 22. marts 2022 10:00 27

Tag min hånd og rejs med mig ind i duftens verden

Det er blevet bekræftet, at ‘Forsidefruer’ stopper, og det har sat Mathias’ fremtid i fare, for han har jo netop været til casting. Så hvad stiller Kathrine op med ham og hans karrieremuligheder? Derfor må de naturligvis brainstorme på nye formater og et nyt cast. Det er dog også en samtale, der sætter redaktionens praktikant i sving, for man kan jo ikke sælge et nyt koncept uden at have et reelt produkt - der må laves en trailer! Men det er ikke det eneste, der fylder hos Mathias. Han har nemlig et dilemma omkring en parfume, og han ved ikke helt, hvordan han skal forholde sig til det. Og der er det jo et held, at han har Kathrine, som ALTID kan relatere. Der er også quiz og leg i dagens buffet, så du kan bare gå i krig med det hele med det samme.

man 21. marts 2022 10:00 26

Med døden af min hund døde min mors kærlighed også til mig

Vi starter ugen ud med et dramatisk sammenstød, når vi i den kulørte time dykker ned i historien om en begivenhedsfyldt bogreception. Det er nemlig kommet frem, at to danske kendisser endte i noget af en prekær situation. De er dog ikke de eneste, der har været udsat for voldsomme sammenstød, og Mathias og Kathrine kan også berette om deres egne sammenstød med andre kendte. Et ungt par i ‘Luksusfælden’ har brugt en masse penge på julekalendere og fyrværkeri, hvilket deres økonomi ikke helt kan holde til, men hvordan kan du selv spotte et overforbrug hos en bekendt? Frygt ej, du får en liste over alle faresignalerne her. Derudover skal vi også lege både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’, så du kan bare slå lytterbøfferne ud med det samme.

fre 18. marts 2022 10:00 24

Vi kommer til at ødelægge den gode stemning, hvis vi skal løse det her problem

Det er blevet fredag, og Kathrine har sendt Mathias ud på eventyr. Og apropos eventyr, så skulle Pete Davidson have været på et eventyr i rummet, men det har han desværre været nødt til at aflyse. Han er dog ikke ene om at aflyse store planer, og derfor må Kathrine også høre lytterne, hvad de har aflyst. Selv om Mathias ikke er i studiet i dag, så er Kathrine ikke helt alene. Hun får nemlig besøg af en kær ven af Buffeten - nemlig Huxi Bach. Det bliver til en spændende samtale om konspirationsteorier og et one-man-show, ligesom at Huxi får lov til at være dagens mand på smørrebrødsbordet, når vi skal lege ‘Er det live?’. Gå ombord i dagens buffet og bliv mæt i den bedste fredagsstemning NU!

tors 17. marts 2022 10:00 25

Det er lidt ydmygende at blive båt båttet på babserne

Et mærkeligt fænomen har ramt det danske X Factor, men hvilket fænomen er der tale om? Mathias og Kathrine kommer med gode bud på, hvad det kan være - og ikke mindst hvad årsagen kan være. Vi kan også levere BREAKING NEWS i dagens udsendelse, og det indbefatter en kommende Oscar-vært og en tatovering. Kathrine har fundet en historie om en indisk studerende, der er gået til ekstremerne for at bestå sin eksamen på medicinstudiet. Hans metode er måske ikke den mest simple, så han skal selvfølgelig have et par gode råd med på vejen. Og så har Kathrine haft en oplevelse med en læge, der måske også kunne have snydt i sin studietid. Derudover skal vi også lege og quizze i dag, så der er masser af godter i dagens udgave af Buffeten. Velbekomme!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. marts 2022 10:00 25

Den var nok ikke gået i dag at have sådan en mørk foundation på

I den kulørte time lægger vi ud med at dykke ned i den store debat, der finder sted i det royale Danmark. Prinsesse Isabella har nemlig sat diskussionerne i gang om, hvorvidt 14-årige kan farve hår og have dyre tasker. Men hey, vi har da alle været 14 år engang, og Isabella er ikke den eneste, der har eksperimenteret med hårfarverne. En canadisk undersøgelse har vist, at livet formentlig passerer revy, når man dør. Er det egentlig godt nyt? For har Mathias og Kathrine overhovedet lyst til at opleve livets op- og nedture på ny? Foruden livets store oplevelser skal vi også lege både ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’, så der er nok af finde i dagens buffet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 15. marts 2022 10:00 24

Der var fregner i kummen og sprøjtelakeret i porcelænsopgangen

I dagens udgave af Buffeten starter vi ud med chokerende nyt fra Kim Kardashian og Pete Davidson. Det handler IKKE om digital og psykisk chikane, men derimod om interiør. Dette afføder en spændende diskussion om, hvorvidt man må redigere billeder fra andres hjem - og må man egentlig bruge disse billeder på sine egne sociale medier? Ja, det bliver faktisk til en større etisk debat i studiet. Mathias skal have pudset sine vinduer, men nu er han i tvivl om, hvorvidt de er for beskidte. For hvad vil den stakkels vinduespudser dog ikke tænke om ham? Af samme årsag taler vi om førstehåndsindtryk… og beskidte toiletkummer. Derudover er der selvfølgelig også tid til at quizze om de skønneste præmier fra vores assorterede gavekasse i både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. Få alt det bedste fra dagens buffet HER!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. marts 2022 10:00 26

Hun skulle vaske sin overprivilegerede løgnemund med sæbe

Buffeten er tilbage for fuld styrke, og Kathrine har taget en omgang ægte sladder med til den kulørte time. Bagedyst-dommer Marcus Grigo har nemlig været et smut i ‘Helt væk med Hemmingsen’, hvor han har løftet sløret for ufine ting i forbindelse med castingprocessen. Det efterlader dog Kathrine og Mathias med flere spørgsmål. Vi taler også om en hund, der efter 12 år nu kan blive genforenet med sin familie, men der kan ske meget på 12 år, så Kathrine og Mathias tager tidsbrillerne på og ser både 12 år frem og tilbage i tiden. For hvad er det, vi savner vi IKKE fra 2010? Og hvad behøver vi IKKE tage med til 2034? Vi snupper også lige en omgang af ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’ i dagens udgave af Buffeten på P3 - Hør det før din nabo!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 8. marts 2022 10:00 24

Flere og flere danskere kan jo ikke lide musik. Det er vist en corona-senfølge

I dagens program tjekker vi lige op på løgnene hos de tre venner Robert Pattinson, Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt - løgne der involverer døde klovne, piskeris på skadestuer og tamponer. Ja, du kender dem. Og så skal vi snakke om materialistiske forhold… altså forhold til ting, altså kæresteforhold. Noget Både Kathrine og Mathias har stor erfaring med.

Vi fejrer selvfølglelig også kvindernes kampdag på lyd - i dagens særudgave af lydlotteriet!

Happy Women’s Day everybody!!!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 7. marts 2022 10:00 24

Kan vi blive enige om, at det er, fordi du gik til en uautoriseret, at den gik helt gal nede i skridtet på dig?

Vi er tilbage, som du kender os bedst. Nemlig med BREAKNG fra de kulørte sider og et tjek op på Mathias’ kommende kollega forsidefruen Janni Ree. Og så bliver der i den grad delt ud af privatlivet, når Kathrine og Mathias begge deler deres traumer fra voks-briksen.

I lydlotteriet i dag har vi Morten og hans… høns med, og så får vi at se, om støttepædagogen Andreas kan gætte, om han snakker med en båndoptager eller Mathias Helt om koldskål.

Alt det og meget mere i dagens super private afsnit af Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 4. marts 2022 10:00 24

Han har fået udskiftet næsen med en næsefløjte

Buffeten er i dag spækket med fis, som bestemt falder til lytternes fordel og store glæde. Kathrine er nemlig i rigtig gavehumør, og udover at udlodde lytterklistermærker extreme (eme-eme), så vinder en heldig lytter altså også billetter til Dansk Melodi Grand Prix-showet i weekenden! Kathrine sender uden Mathias, men til gengæld har hun fået andet venligt herrebesøg; nemlig Jesper Ole Feit Andersen, som er skuespiller og en bedste ven af programmet. Her prøver de bl.a. det spritnye koncept Kathrine og Buffet-holdet, hvor de sammen hjælper en lytter med at komme igennem et svært dilemma. Det er sjovt, det er relaterbart, det er mumset, det er Buffeten!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

Medvirkende: Jesper Ole Feit Andersen, skuespiller.

tors 3. marts 2022 10:00 24

Jeg har været nærkontakt til en, der har Grand Prix-feber

I dagens program afrunder vi vores store optakt til Dansk Melodi Grand Prix 2022. Vi taler med de to sidste deltagere i årets konkurrence. De skal selvfølgelig også spille deres bidrag live fra Boxen i Herning, så vi kan komme i den perfekte Grand Prix-stemning. Og apropos den gode stemning, så stiller vi også om til vores skønne Grand Prix-reportere, Line Kirsten Nikolajsen og Anders Ugilt, som i dag er taget en tur til Ikast. Vi satser stærkt på, at de kan få banket Grand Prix-temperaturen helt til tops inden det store musikbrag på lørdag. Vi finder også tid til at quizze om en masse fede præmier i dagens program, så du kan bare trykke ‘LYT’ med det samme!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. marts 2022 10:00 24

Er det en skøn potpourri af Trine Dyrholm i en Taxa eller 700 måder, man kan sige Rene på?

I studiet i dag er vi stadig nogle kæmpe melodunser, når vi endnu engang kører på med en Melodi Grand Prix speciel her i optaktsugen på til det store show.

Dagens Grand Prix-kartofler er Patrick Dorgan, der giver os kuldegysninger med nummeret Vinden Suser ind og Conf3essions med en guddommelig version af deres sang HALLELUJAH.

Vores Grand Prix reportere Anders Ugilt og Linke Kirsten er som altid på pinden for at få skruet Grand Prix temperaturen op i hele landet, og i dag er de ude på en vaskeægte højskole, hvor den står på stemmeøvelser og hjemmebryggede DMGP-sange! Skønt. I dagens “Er det live” har vi 8-årige Albert igennem, der i den grad får sat os på prøve, og i lydlotteriet får vi hørt skønsang af af musical-stjernen Mark.

Alt i alt en helt herlig omgang!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 1. marts 2022 10:00 25

Jeg donerer jo faktisk mit hår én gang om ugen til Søren Pape

Vi fortsætter optakten til Dansk Melodi Grand Prix 2022, hvor vi også i dag taler med to af årets deltagere. Det betyder, at vi selvfølgelig også skal deres bidrag live fra Boxen i Herning. Vores Grand Prix-rapportere, Line Kirsten Nikolajsen og Anders Ugilt, er taget videre ud i landet på deres mission om at sikre den bedste Grand Prix-stemning i HELE Danmark. I dag er de på Egeskov Slot, så hvad mon de har fundet på i dagens anledning? Der bliver også tid til at runde en breaking news af kulørt karakter - men er det egentlig breaking? Vi quizzer desuden om en masse skønne præmier i både ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?”. Du finder hele molevitten i dagens buffet HER!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 28. februar 2022 10:00 24

Er der abefest?

I dag tager vi hul på en kæmpe festuge i Buffeten. I denne uge varmer vi nemlig op til årets store musikfest, Dansk Melodi Grand Prix 2022, som løber af stablen på lørdag. I dagens program taler vi med to af årets artister, Christian Juncker samt Josie Elinor og Jack Warren. Vi skal selvfølgelig også høre deres bidrag live fra Boxen i Herning. Vi stiller også igennem til vores kyndige Grand Prix-rapportere Line Kirsten Nikolajsen og Anders Ugilt, som er taget ud i landet for at sikre den gode Grand Prix-stemning. Der bliver naturligvis også tid til at quizze, når vi leger både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. KLAR, PARAT, FEST!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 25. februar 2022 10:00 26

Jeg fik slået bunden ud og tønden ned

Juhuuu, det er blevet fredag igen. Mathias er her ikke i dag, så Kathrine er alene om at styre dagens løjerligheder. Det er dog ikke noget, der skal ødelægge hendes gode humør. Hun skal også være sikker på, at alle jer derude er i det perfekte fredagshumør, så det tjekker hun selvfølgelig lige op på. I denne weekend er det fastelavn, og det fejrer vi naturligvis også i Buffeten. Kathrine afholder derfor radiofonisk tøndeslagning med lytterne, og det er ikke det eneste, lytterne er med til i dag. Vi snupper nemlig også hele to omgange af ‘Lydlotteriet’, så tag endelig for dig blandt Buffetens fredagsgodter.

Vært: Katrine Abrahamsen.

tors 24. februar 2022 10:00 24

Når jeg går ud med skraldet, er det som en afskedsscene i en romantisk film

Mathias er faldet over et ægte scoop. Han har set, at man kan købe flere af kongehusets møbler på auktion i næste måned. Man kan f.eks. købe en sofa, som Kong Christian IX har siddet i, men er det, fordi de mangler penge? Kongehuset er ikke de eneste, der sætter ting til salg. Kathrine har også gjort det, men hun har nogle helt særlige følelser omkring det. Vi har også fundet en historie om en skilsmisse, der tager udgangspunkt i en flyvetur. Derfor kommer Mathias og Kathrine med gode råd til dig, der går med en lille skilsmisse i maven. Der bliver bestemt også tid til at runde en STOR nyhed - Kathrine er nemlig blevet toiletambassadør, men hvorfor er Mathias ikke ambassadør for noget endnu? Disse skønne historier krydres med både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’, og du kan få det hele allerede NU!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 23. februar 2022 10:00 25

Hvorfor er du på arbejde, Niels? Det er lørdag!

Det er blevet onsdag, og i dag starter vi ud med historien om, at ‘The Tinder Swindler’ har fundet sig et nyt job. Han har nemlig kastet sig ud i at lave videohilsner til private og virksomheder. Han er dog ikke den eneste, der laver videohilsner, og der findes også mange spændende muligheder på det danske marked. Det skal Mathias og Kathrine naturligvis undersøge nærmere. Kan de måske selv skaffe en videohilsen fra en kendt, som de ser meget op til? Mathias har også fundet en historie om en kvinde, der har løjet sig gravid for at komme på barselsorlov, men behøver man lave så avanceret en løgn for at holde fri fra jobbet? Mathias og Kathrine giver derfor deres bedste råd til, hvordan man komme med den perfekte undskyldning til chefen. Vi har da også nogle fede præmier på spil, når vi quizzer. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at gå amok i dagens buffet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 22. februar 2022 10:00 14

PH? Er det sovsen? Er det designeren? Hvem er det?

I dagens kulørte time har Kathrine store nyheder om Paradise Hotel. Det forlyder nemlig, at der kommer store ændringer i den nye sæson, hvilket selvfølgelig er noget, der skal vendes. Og kan man sige Paradise Hotel uden at sige Sophie med PH? Nej da! Så hun svinger naturligvis forbi studiet til en omgang Pandoras æske. Mathias har meldt sig til et rygestopkursus, og nu siger han det højt, så ALLE kan holde ham op på det. Der er kommet en ny parfume på markedet, men det er måske en lidt alternativ duft. Mathias og Kathrine vender derfor, hvad der er gode og dårlige dufte til alternative parfumer. Der bliver også tid til at quizze, når vi både tager en runde af ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. Du finder alt det bedste i Buffeten lige her!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 21. februar 2022 10:00 25

Hulubulu, da Remis penis blev usynlig

Vi tager hul på en ny uge, og Kathrine og Mathias er tilbage i studiet. De har været til Zulu Awards i torsdags, og derfor tog de en tiltrængt feriefridag i fredags for at pleje deres tømmermænd. Der skal naturligvis gøres status over showet - og ikke mindst efterfesten. Der bliver tale om øjenvidneberetninger fra allerførste parket, og det er bestemt ikke kedeligt. Selv om Kathrine og Mathias havde fri i fredags, så kan det altid mærkes, når man har været ude og svinge hofterne, så hvordan forholder man sig til livet med tømmermænd? Se og Hør har opdateret deres ‘hot-liste’, så den skal selvfølgelig tjekkes ud, men hvad fanden er det egentlig for en liste? Vi taler desuden om en frossen finsk penis, ligesom at vi også quizzer om lyttermagneter i dag, så det er bare om at tage for sig i Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 17. februar 2022 10:00 24

Skammens væske - vores tilværelsesjuice - skal bare ned i svælget

Podcasten starter lidt lummert ud, når de to frække værter snakker om, hvilke DR produktioner, der kunne laves om til pornofilm. De finder bl.a. på Knepper du typen? og mange flere fantastiske erotiske oplevelser. Men udover erotik, så bliver alle os kendiselskere skudt i skoene, at vi har dårligere kognitive evner. Det modbeviser vi!!! Tror vi.

I dag er også ugens sidste udsendelse, for i aften er det Zulu Awards, og hvis du læser med lige nu, så har du sikkert allerede stemt på Mathias og Kathrine som Årets par! De har selvfølgelig tømmermænd, det kan vi da sige på forhånd.

Medvirkende:

Stine Schwennesen, DR1-stemme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. februar 2022 10:00 25

Kiloene nede og røven oppe

Det er blevet onsdag, og Kathrine har fundet en historie om Lisbeth Dahl, hvis kur ikke går helt optimalt. Det kan både Mathias og Kathrine nikke genkendende til, og de har begge været på flere forskellige kure. Derfor er det jo også helt på sin plads, at de deler ud af deres råd og erfaringer. Kathrine har igen fundet guld i en facebookgruppe fra lokalområdet, hvilket også sætter tankerne i gang hos Mathias. Han er nemlig også faldet over en historie fra det lokale, men hvad har det med hjemmelavede tænder at gøre? Der bliver også masser af tid til at quizze, når vi leger både ‘Lydlotteri’ og ‘Er det live?’. Du får det hele og mere til i dagens buffet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 15. februar 2022 10:00 27

Jeg er en biologisk presset dame

Det er blevet tirsdag, og i dagens kulørte time dykker vi ned i dronning Elizabeths morgenrutiner, da det viser sig, at hun har spist det samme hver morgen i 70 år. Hun er dog ikke den eneste med faste rutiner og vaner. Kathrine og Mathias kan nemlig også spille med på den galej, men hvad har det med hamburgerryg og italiensk salat at gøre? Kathrines fætter har fået sit andet barn, og barnet skal selvfølgelig have et navn, men det er ikke så ligetil at finde det helt rigtige navn til børn i dagens Danmark. Det skal vi have gjort noget ved, så Kathrine og Mathias må i det kreative hjørne. Derudover er der naturligvis også lyttermagneter på spil, når vi leger ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteri’. Du kan bare tage for dig i Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. februar 2022 10:00 26

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt

Vi starter den nye uge ud med at tale om svindel og bedrag. Kathrine har nemlig læst en artikel om Cheif 1, der er blevet snydt online af en såkaldt catfish. Mathias og Kathrine har begge set ‘Tinder Swindler’ på Netflix, og det passer jo perfekt til emnet, men hvilke erfaringer har de selv gjort sig i forhold til svindel? I dag er det desuden verdens mest romantiske dag, Valentinsdag, men der er meget blandede holdninger til konceptet, for det er ikke alle, der er vilde med det romantiske - hvordan har Mathias og Kathrine det egentlig med romantik? Der er selvfølgelig også tid til at quizze med lytterne, når vi leger både ‘Lydlotteri’ og ‘Er det live?’ i dagens udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 11. februar 2022 10:00 27

Jeg har ikke en pik, men jeg har ondt i pikken!

Det er fredag, og vi nærmer os weekenden med hastige skridt. Kathrine er ene kvinde om at styre løjerne i dag, men det skal på ingen måde ødelægge hendes gode humør. Og hun er bestemt ikke alene med ting, som ikke skal ødelægge fredagshumøret. I anledning af Uge Sex kigger Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby forbi. De er værter på den nye podcast “Sex IRL”. Der er nemlig mange unge, der har svært ved at tale om sex, men hvordan har de det selv med at tale om emnet? Kathrine har derfor også forberedt en lille leg, så vi kan lære dem bedre at kende. Der findes intet bedre end at gå på weekend med den bedste følelse i maven. Derfor åbner Kathrine op for, at lytterne kan give en varm hilsen til en fremmed i radioen. Vi snupper også en tur i ‘Lydlotteriet’, og du kan finde alle dagens lækkerier i Buffeten NU!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 10. februar 2022 10:00 25

Det gode ved en bæltetaske er, at der kan være rigtig meget opkast i den

Det er blevet torsdag, og dagen er fyldt med glitter, god musik og fantastisk stemning. Torsdagens program står nemlig i Melodi Grand Prixets tegn, hvor vi har fået æren af at kunne præsentere tre af årets bidrag til Dansk Melodi Grand Prix 2022. Vi får derfor besøg af artisterne bag de tre numre og lærer dem bedre at kende. Der er dog også andet end Grand Prix på programmet. Flere af de danske forsyningsselskaber har meldt ud, at de har fået en ny fjende, men hvad har det egentlig med Kathrines nylonstrømper at gøre? Og så bliver der selvfølgelig også tid til en omgang ‘Er det live?’. Du kan allerede nu få det hele i Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. februar 2022 10:00 26

Jeg giver dig kniv, hvis ikke du giver mig dolk

I onsdagens kulørte time dykker vi ned i rygterne om, hvem der skal være den nye forsidefrue. Der er nemlig blevet en plads ledig, og Maria Donna nævnes af flere som et godt bud på den nye frue i flokken, men har Mathias en chance for at overhale hende indenom? Han vil i hvert fald gøre forsøget og aflægger derfor casting hos Kathrine. Apropos gårsdagens samtale om den mulige lukning af Facebook og Instagram har Kathrine fundet en historie, hvor en facebookgruppe har reddet en undulats liv. Der findes jo mange spændende indlæg og debatter i diverse facebookgrupper, men er der egentlig ikke grupper, vi mangler? Derudover skal vi selvfølgelig også quizze med lytterne i dag, så det er bare om at tage for sig i dagens buffet med det samme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 8. februar 2022 10:00 26

Jeg var skamfuld og beruset til en sang af Thomas Helmig

Humøret er godt, selv om det kun er tirsdag. Mathias har læst om Christiane Schaumburg-Müllers fødselsdag i Se & Hør. Der er dog noget ved forsiden, som han ikke helt forstår, men kan alt ikke reddes med nogle flag? Og når det nu handler om fødselsdage, så har Mathias været til en fødselsdag sidste år, som han bliver nødt til at fortælle om. Kathrine er faldet over en historie om tyggegummi, der leder tankerne hen på solide red flags, når man dater. Derfor skal vi selvfølgelig høre, hvad der er red flags for lytterne. Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa, men ville det egentlig gøre noget, hvis han gjorde alvor af sine trusler? Derudover er der også lyttermagneter på højkant, når vi leger både ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’. Du kan bare tage for dig i Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 7. februar 2022 10:00 24

Jeg har en beef med Kronprinsesse Mary

Efter en skøn weekend er det blevet mandag igen, og Mathias er tilbage. Vi starter ugen ud med at dykke ned i de kulørte blade, hvor det særligt er ‘Hotlisten’, der har fanget Kathrines opmærksomhed. Mathias har klaret sin hvide januar, men hvordan har han det med at være tilbage på alkobussen? Amalie Bendixen fra ‘Matchet på Mælkevejen’ kigger forbi og taler om den nye sæson af programmet, og når man har en ægte ekspert i studiet, skal muligheden for at lægge Buffetens eget horoskop ikke forpasses. ‘Matchet på Mælkevejen’ er også nomineret til en Zulu Award, så det emne skal selvfølgelig vendes. Dette toppes med både en runde af ‘Lydlotteriet’ og ‘Er det live?’, så der er ingen undskyldning for ikke at gå ombord i dagens buffet med det samme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 4. februar 2022 10:00 26

Så kunne man være klædt ud som en vædder

Det er endelig blevet fredag. Kathrine er alene i studiet i dag, men det skal ikke ødelægge hendes gode humør. Hun får rundet alle de kulørte historier, som vi ikke nåede i ugens løb. Da Kathrine ikke har lyst til at være helt alene i værtsrollen, går hun på jagt efter en medvært blandt lytterne og inviterer til åbent redaktionsmøde. Den store genåbning har betydet, at temabaserede restauranter er blevet et hit, men hvad kræver et godt tema egentlig, hvis man skal drive en restaurant?

Lytterne får også masser af muligheder for at lege med i dag, når vi både kører en runde ‘Er det live?’ og en omgang ‘Lydlotteriet’. Du kan få det hele og mere til i dagens afsnit af Buffeten NU.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 3. februar 2022 10:00 26

Man behøver ikke være klam, bare fordi man er alene

Der er stadig fantastisk stemning efter gårsdagens Zulu-nominering, men Kathrine er faldet over et par artikler, som har sat tankerne i gang. Det er åbenbart en nyhed, når Noma serverer rensdyrpenis for udenlandske skuespillere, men hvor går grænsen egentlig for, hvad man kan spise? Kathrine har også en tilståelse. Hun har nemlig haft et mindre uheld med en rødbede. Det er dog kun sket, fordi hun bor alene - man har jo bare tendens til at have særlige vaner, når man er alene, men det er hun bestemt ikke ene om. Lytterne får også muligheden for at lege med, når vi leger både ‘Er det live?’ og ‘Lydlotteriet’. Alt det gode fra dagens buffet får du lige her!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. februar 2022 10:00 26

Kender du dronning Margrethe? Nej, men vi bor i samme by

Onsdagens program starter ud med en kæmpe overraskelse, som kommer meget bag på Mathias og Kathrine - de er nemlig nomineret til en Zulu Awards som ‘Årets par’. De er dog ikke de eneste nominerede, så selvfølgelig skal konkurrenterne tjekkes ud. Kathrine er blevet enig med sig selv om, at hun skal have endnu en tatovering. Hun er bare ikke sikker på, hvad hun skal have tatoveret og søger derfor gode råd hos Mathias. Hans gode råd begrænser sig dog ikke kun til tatoveringer. Han har nemlig også gode forslag til, hvad man kan bruge en grapefrugt til på badeværelset, men hører fødevarer overhovedet til på toilettet? Oveni det nupper vi endnu runde af den nye ‘Er-det-live-quiz’, ligesom at lykken også skal prøves i ‘Lydlotteriet’. Du kan få det hele og meget mere lige NU!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 1. februar 2022 10:00 24

Det er fandme IKKE mig, der har lavet pølser!

Det er blevet tirsdag, og humøret er højt. Det er sluppet ud, at Melvin Kakooza skal være vært på Zulu Awards - et show som både Mathias og Kathrine har spændende erfaringer med, men hvorfor indgår der et toiletbesøg for begges vedkommende? Messenger har planer om at informere folk, hvis du tager screendumps i de krypterede samtaler. Hvilken betydning har det egentlig for os, der sender nudes? Frygt ej, der findes gode råd til alt. Kathrine har også været en tur i Amager Centret for at anskaffe sig et nyt brusehoved, men nu står hun tilbage med dårlig samvittighed. Dette krydser med en helt ny quiz og en gammel kending i form af Lydlotteriet. Det bare noget af alt det gode, som du finder på Buffeten i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 31. januar 2022 10:00 25

Jeg går jo under navnet “mundens mester” ude i byen

Velkommen tilbage til os og sikke et program! Efter en omgang sygdom og Danmarks Indsamling er vi tilbage med Buffeten 2.0, som nu kun er de hurtigste TO timer i dit liv. Vi starter dagen kulørt ud, for der er ikke noget bedre end lidt kendisstof til morgenkaffen - eller Medova-theen. Christopher music fylder 30 år, og tillykke herfra skal der bare lyde. Vi fejrer det i stor stil med sang og gave. Der er også kommet en masse nye emojis på iPhone, meeeeeen hvordan bruger man dem lige? Og har vi overhovedet fået dækket vores behov med de her nye emojis, eller mangler der andet? Det og meget mere i dagens podcast, som du bare skal afspille NU!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 21. januar 2022 10:00 25

Det var en lille joke for os, der var så idiotiske ikke at købe en lejlighed i København i 1981

Mathias er på pinden igen i dag, og som den gode ven han er, starter han lige med at tjekke op på Kathrine fra hendes isolation. Her bliver hun virkelig sat på arbejde, og leverer super velforberedte og højdramatiske indslag om at tufte og tage lure…

Vi optager et nyt medlem i Lytterklubben, når vi får en snak med Viktor om fuldmånen.

Og så er Mathias blevet inspireret af en indonesisk studerende til at lave en NFT. Til at hjælpe med det har vi programmør og technørd Mikkel Malmberg med os. Vi slutter af med en skøn omgang lydlotteri, og så siger vi god weekend og vi ses igen om en uge!!

Vært: Mathias Helt.

tors 20. januar 2022 10:00 25

Men det positive er vel, at jeg bidrager til den der flokimmunitet, ingen siger, vi skal have

Mathias er tilbage, og det betyder fest og farver. Kathrine er desværre ikke, men vi tjekket lige op på hende fra isolationen, hvor hun blandt andet giver tips til udnyttelse af isolationsvenner. Mathias starter en klub for alle, der lytter til P3, og klubbens første medlem bliver Magnus på 17.

Så skal I da have en opdatering på tidens mest vanvittige par, nemlig Machine Gun Kelly og Megan Fox, og i den forbindelse hører vi lidt om jeres red flags. I skal heller ikke snydes for buffeten klassikere, når vi hiver noget Sponsoreret indhold og lydlotteri op af hatten!

Vært: Mathias Helt.

ons 12. januar 2022 09:00 42

Man må godt tage en hånd op til brystet, hvis det er ens eget bryst

Mathias starter igen dagen ud med at vende nogle plader, og endnu engang bliver det altså uden lytterønsker - et budskab der har svært ved at tage fat.

Men der er ingen regler uden undtagelser, og eftersom at Morten Messerschmidt har skrevet et musikønske ind til kulturministeren, gør vi en undtagelse, når han er med i dagens program.

Og direkte fra de store politiske beslutninger til kæmpe fiskefileter! Et kunstværk af denne form, splitter nemlig borgerne i Aabenraa, og i den forbindelse beder vi jer om at fortælle os, hvad der splitter borgerne i jeres byer. Så er der premiere på Mathias hørespil “Hos tandlægen.” - helt eksklusivt i Buffeten. Programmet byder naturligvis også på klassikerne “Det skal ikke ødelægge mit gode humør” og Lydlotteriet.

Gæst: Morten Messerschimdt, politiker.

Vært: Mathias Helt.

tirs 11. januar 2022 09:00 39

Dette er altså ikke et program, hvor du kan ønske musik

Mathias er alene i dag og starter derfor dagen ud med at vende en masse plader, men det er enormt vigtigt at pointere, at der ikke kan ønskes musik. Igen og igen. Sebastian Lund fra Påstand mod påstand kommer ind i studiet for at fortælle, hvad deres program skal handle om senere i dag, men problemet er, at de ikke sender i dag, og så er der også meget andet, han ikke kan afsløre.

Den næste Herlige gæst hos Mathias er Herlige Sebastian Lynggaard også kendt som meme-profilen Herlige Svend - han får til opgave at portrættere en lytter og bedømme hvilket dyr, der ville være den bedste kæreste.

Dagens program byder naturligvis også på alt det, der ikke skal ødelægge dit gode humør, far-jokes og lydlotteriet.

Vært: Mathias Helt.

man 10. januar 2022 09:00 39

Der skal ik’ sidde en eller anden pervers edderkop og kigge på mig, mens jeg bader

Buffeten er tilbage, og hvor er det dejligt og fantastisk! Kathrine har været i de varme lande, og Mathias kan knap nok kende hende med de afbrændte, forsvundne øjenbryn og det afklippede hår. Men stemningen, den er fandme som den plejer. Mathias er blevet mere mindful efter oprydningen i kælderen, og nu kan intet ødelægge det gode humør - ikke engang en pervers edderkop, der kigger på, når han er i bad. Og apropos pervers, så går Kathrine lidt og overvejer, om hun skal sælge sine prutter, for det kunne åbenbart være en god b-indkomst. Lytterne får også lov til at lege med, når der både er Debuffeten og Lydlotteriet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 16. december 2021 09:04 35

Kvinden her tjener 70.000$ om ugen for at sælge sine prutter til fremmede

Det er torsdag, og det er sidste omgang i Buffeten, inden vi går på juleferie, og det er nok meget godt, for herinde er vi ved at sprække af glæde over alt det, der ikke skal ødelægge vores gode humør og jeres dejlige far jokes.

Mathias Julemission når helt nye tocifrede højder, og så er der da ikke en bedre måde at gå på juleferie på end at snakke om dårlige gaver og prutter på glas - to ting Kathrine og Mathias er eksperter i! Lytteren Julie får endelig sin radiodebut, og så står den ellers på luftkrammere, der fortsætter, og forsættere, når vi får en af kanalens mest trofaste lyttere, Henrik, igennem. GOD JUL!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 15. december 2021 09:04 22

Hvis du som one night stand smutter midt om natten, så tag da skraldet med ud

Så er det blevet onsdag, og det betyder, at det vil dale ned med kulørt sladder som nyfalden sne, der i dag byder på sindssyg dumme penge fra Bro og Bjerrehuus, og noget om Sanne Salomonsens hunds sæd. Så får vi også en gang for alle slået fast, at Katte er psykopater, og hvad man ikke skal gøre efter et one night stand. Du får selvfølgelig også dit daglige fix af livstrafikmeldinger og opdateringer fra det gode humør.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 14. december 2021 09:04 22

Jeg sender dig god tarmflora

Årets sidste og absolut mest julede gæst er Simon Jul, der som vores helt eget menneske og juleorakel kommer ind og løser alle julens dilemmaer, så julefreden rigtig kan sænke sig her den sidste uge, inden vi går på juleferie. To, der ikke går på juleferie, er vores helt egne Ole Erling og Trommeli Jones, der i dag giver den hele armen til de syngende nyheder. Og som nyfalden sne kommer det til at drysse ned med alt fra det ikke skal ødelægge det gode humør, livstrafikmeldinger og et julet lydlotteri!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 13. december 2021 09:04 33

Nej, mormor skal ikke slikkes inde i munden af en Grande Noir

Åh mandag, mandag, mandag og så har Mathias endda tabt sin tandbørste i toilettet, men ikke engang det kan ødelægge vores gode humør, her den sidste uge inden juleferien!

Mathias’ julemission når nye højder, når han giver Kathrine oprejsning fra en episode i dagplejen, som måske allerede der tog juleglæden fra hende. Og så forsøger vi også at hjælpe nogle glemte tissekoner fra Aarhus hjem til deres retmæssige ejerkvinder. Herudover får du naturligvis også alt muligt andet godt fra godteposen, når den står på far jokes, livstrafikmeldinger og tips og tricks til vaskemaskinen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 9. december 2021 09:04 34

Jeg blev frarøvet luciabrudstjansen af en der hed Claus

Ikke engang pressemødet, eller den fact at pressemøderne altid bliver spoilet, kan i dag ødelægge vores gode humør, for det er jo lille fredag, og i den anledning lyder en kæmpe opfordring herfra til ikke at gå ud og starte en klamydia-pandemi.

Mathias Julemission fortsætter derudaf i kælkefart, når han på den hårde måde lærer Kathrine glæden ved at give, og det gode gave humør fortsætter, når vi stryger om os med lyttermagnet og klistermærker til verden bedste lyttere!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 8. december 2021 09:04 34

Jeg ville kalde det en kødfarvet trus’

Der bliver rigtig sladret løs i dagens program, for det er onsdag, og derfor skal de kulørte blade jo frem! Her formidler og taler Kathrine og Mathias bl.a. om de tv-programmer, der bare kan give dem et kald, hvis de mangler nogle medvirkende. Vild med dans er oplagt, for der finder man jo en kæreste. Mathias fortsætter også sin julemission for at få Kathrine i julehumør, og man skulle næsten tro, at Tromme Lee Jones var med i missionen, for han har klædt sig ud som julemanden!

Alt det og meget mere gak og løjer i dagens podcast!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 7. december 2021 09:04 33

Kom ik’ her og sig, du ikke er en kreativ kvinde i et kvindekollektiv

Dagens bedste portrætmaler er Andreas Jessen, og man skulle tro, han var kommet ind i Mads og Monopolet, sådan som han fixer alle lytternes problemer. Også Ole Erling og Trommeti Jones kommer forbi i studiet, når du får dagens hurtigste og muntreste samfundsopdatering. Må man desuden tørre sin krop i toiletpapir, køre på elløbehjul eller have en ostejulekalender? Mathias og Kathrine snakker om de ultimative dealbreakers, og så får vi også lige vendt præstationssamfundet og en nyopdaget menneskeart.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 6. december 2021 09:04 34

Sig mig, stak du en trommestik op i numsen på mig lige før?

Det er mandag, Buffeten er tilbage fra weekend, og ikke engang en unaturlig lang menstruationsperiode eller mælkebabseallergi kan ødelægge vores gode humør.

Herudover byder programmet også på alt, du har brug for at vide til at løse de af livets problemer, der involverer halsdisser eller mandariner. Vi kommer heller ikke udenom kvalitativ repræsentativ undersøgelse af danskernes IT-problemer, samt en paradisisk opdatering fra vores helt egen Sophie med PH. Velkommen til Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 2. december 2021 09:04 35

Ville du komme i julestemning af at ryge en joint?

Dagens podcast byder på et knap så glædeligt gensyn for Mathias og Kathrine. Tromme Lee Jones er tilbage, og han har taget sine trommestikker med. Heldigvis er det sidste dag på Buffet-ugen og bum for et program, der ligger klar til jer. DR LYD har bestilt nye radioreklamer, ugen på P3 bliver quizzet, og så fortsætter Mathias’ store julemission!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 1. december 2021 09:04 35

Det er en lang tur, vi skal på, men til gengæld er den kort

Velkommen til Buffeten med Gæstetoilet hos Erling Helt og Hjørnesofa Mårslet Abrahamsen! Og glædelig første december - nu skal der saaaatme hygges, og det skal der, især fordi det er onsdag, og onsdagen kalder jo på den kulørte time. Derfor skal der puttes under plaiden med et ugeblad og en Medova-the. Derudover hjælper Mathias Kathrine med at komme i julehumør, når han har en lille gave med til hende. Ole Erling kommer også forbi med en overraskelse, for han har en trommeslager med, og det skal altså peppe det syngende nyhedstelegram op!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 30. november 2021 09:04 35

Numsehager fejler ik’ en skid

JUHUUUU! Kathrine er tilbage, og Mathias er så glad for at få verdens bedste selskab tilbage. Det gode selskab bliver udvidet yderligere, for tirsdagsvanen tro er der en gæst på besøg, der skal portrættere en heldig lytter. Det er en af Danmarks største instagrammere, Anders Hemmingsen. Kathrine har fået skægkræ i kælderen… Så efter succesen med sølvfiskehotellet beslutter de to at åbne et airbnb for skægkræ. Buffeten er åben, og der er heldigvis ikke risiko for at få skægkræ med hjem.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 29. november 2021 09:04 37

Der pillede drillenissen mig lige i halsen

Nu er der ikke længe til december og til jul, men til gengæld længe til næste weekend. Mathias starter en ny uge godt ud med alt det, der ikke skal ødelægge vores gode humør. Noget andet, der heller ikke skal ødelægge det gode humør, er, at drillenissen har været forbi Mathias og brugt aaaaalt for meget strøm, så nu står han simpelthen bare med en kæmpestor el-regning. Drillenisserne er løs, og lytterne fortæller om deres oplevelser med de skøre væsner. Mathias får vanen tro også besøg af Ole Erling og Sophie med PH, hvor sidstnævnte hjælper ham med hans personlige introduktionsvideo til Paradise Hotel. Den vil du rigtig gerne høre, og det kan du lige her i denne podcast!

Vært: Mathias Helt.

ons 24. november 2021 09:04 35

Goddag, jeg hedder Hr. Lige Midt I Aftensmaden

Det blev onsdag, og det betyder frem med de kulørte ugeblade! Her studser Mathias bl.a. over en historie om den danske udgave af Daniel Craig… ja, hvem mon det er? Det må du lytte med og høre! Vi skal også i det frække hjørne, når Mathias snakker om side 9-piger og en populær julekalender, der lægger op til godt håndarbejde.

Næsten frækkere bliver det, når Mathias leger numerolog, der navngiver ud fra undfangelsessteder. Mmmh. Vi kommer også omkring alle de red flags, man skal være opmærksom på, når man dater.

Vært: Mathias Helt.

tirs 23. november 2021 09:04 34

Det er sjovt at græde og kaste lidt op

Mathias er i dag ikke helt alene, for det er tirsdag, og så er det jo portrætmalertid! Det er i dag Frederikke Legaard, der vandt Den store bagedyst i 2019, som er gæst i studiet. Hun udfylder vores kære venindebog, for en veninde af Buffeten, det er hun sgu. Så portrætterer hun selvfølgelig en lytter - og det er den kære Josephine. Line Kirsten kommer også forbi studiet, hvor hun fortæller om et spændende arrangement, der finder sted i Koncerthuset på lørdag. Skynd dig at høre podcasten, hvis du vil vide, hvad du skal lave i weekenden - og hvis du vil vide, hvem der græder og kaster op!

Vært: Mathias Helt.

man 22. november 2021 09:04 38

Jeg er kommet til at sprede det, der hedder “fake julenews”

Den kære Mathias er denne mandag alene i studiet… men hey, det skal sgu da ikke ødelægge hans gode humør! Han har nemlig masser af lækkerier på programmet - både lydlotteri og far-jokes. Han får også besøg af Sophie med PH, der er programmets faste reality-korrespondent, og selvfølgelig den kære Ole Erling. Lyt med, hvis du vil høre, hvilken type Paradise-deltager Mathias ville være, og hvis du generelt elsker spas og gakkelak.

Vært: Mathias Helt.

tors 18. november 2021 09:04 36

Min mund kigger jer dybt i ørerne

Har din date nogensinde aflyst, fordi vedkommende skulle spise æg inden sidste salgsdato? Nej, ok - velkommen til dagens udsendelse med alle de skidedårlige undskyldninger, som I har fået i jeres datingliv.

Mathias har lagt sig syg, men Ole har været forbi og kigge igennem hans vinduer og melder, at han er ok.

Lyttermikkel kører dobbeltdebut i både Buffeten og som VVS’er, Ditte klatrer præmiestigen i Klistret til Højtaleren, og ugens sidste livstrafikmeldinger løber ind - og meget, meget mere guf.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

ons 17. november 2021 09:04 31

Jeg har engang arbejdet på en fart foost-restaurant

Den bedste søvn er luren, men du kommer ikke til at døse hen under denne vidunderlige podcast! Der kommer nemlig mange flere vise råd fra Mathias og Kathrine, før de finder mamelukkerne og Medova-theen frem, når de rigtig skal sladre om kendte mennesker. Det er helt uundgåeligt for dem at snakke om Jake Gyllenhaal, der stadig har Taylor Swifts gamle tørklæde liggende. Det får dem til at tænke lidt over, hvad man egentlig har beholdt af ragelse fra tidligere romancer. Og så sættes der selvfølgelig nogle lyttermagneter på spil, når der skal spilles Lydlotteriet med et par heldige lyttere.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 16. november 2021 09:04 32

Alle dem som stemme kan, de har hjemme i stemmeland

“Man er i godt selskab med Mathias og Kathrine”. Det kan alle lytterne vist være enige med vores tirsdagsgæst, Huxi Bach, om. Huxi er nemlig kommet i studiet, for han skal portrættere den heldige lytter Emil. Kathrine vender også tilbage til et pinligt øjeblik fra sidste uge, hvor hun sagde noget rigtig dumt. Heldigvis kan de gode lyttere opmuntre med alle de gange, de selv følte sig hammer dumme med noget, de havde misforstået. Dertil byder Buffeten selvfølgelig også på et sprødt syngende nyhedstelegram med besøg fra Ole Erling og opdateringer fra hele landet med de sædvanlige livstrafikmeldinger. Buffeten er åben, værsgo’ og ta’!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 15. november 2021 09:04 33

Jeg skal blive super rig på at lave dumme, små puder

I weekenden guffede Kathrine i sin livret, og det tror hun ikke, hun er alene om. Derfor hjælper de vanen tro Gallup i deres kvalitative og muligt repræsentative undersøgelse Flere og flere danskere. Kathrine giver Mathias verdens bedste gave, som er et produkt af hendes nye hobby: punch needling. Mathias er ellevild, for sikke da en kærlighedserklæring. Og kærlighedserklæringer er der faktisk flere af, når Sophie med PH opdaterer på Paradise Hotel, og lader Mathias og Kathrine synge kærlighedsserenader til hinanden.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 11. november 2021 09:04 33

Lad os kalde det en festunderbuks

Dagens udsendelse står i singlernes tegn - for de er, som vi alle ved, en del hverdagens helte! Det er nemlig Singles Day. Men i stedet for at bruge den på shopping, så skræddersyer vi den perfekte dag til én heldig lytter, som skal hyldes på denne dag.

Vores folkeskolepraktikant skal evaluere ugen, der er gået. Det store spørgsmål er, om det er sjovest at være på Fiesta, Curlingklubben eller Buffeten? Vi kan afsløre så meget, at der er politikerpotentiale på spil.

Og så skal vi selvfølgelig have tømt ugens lager af lyttermagneter og andet godt merch. Kom med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 10. november 2021 09:04 34

Det er fucking goals at være hele Danmarks Flemming Møldrup

Velkommen til Buffeten med Kathrine Abrahamsen, Mathias Helt og hygge. De klukker ekstra meget i dag, for de har humor de to. Vi kigger onsdagsvanen tro på al den sladder, man kan læse om i de kulørte blade. I dag har Kathrine og Mathias også førstehåndsberetninger fra det store, fede arrangement P3 Guld. De beretter om alt det, de kan huske, for de har da tømmermænd i dag, det tør de godt indrømme. De er også helt på røven over castet til dette års Fangerne på fortet, hvor Pia Kjærsgaard er det helt store catch. Og så er Kathrine også særligt oprevet over Flemming Møldrups nye bog; Bogen om bål.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 9. november 2021 09:04 32

For hver svane du kører over, får du et nyt job

Der er bundet en stor guldsløjfe omkring dagens udsendelse af Buffeten, når du i selskab med Katrine og Mathias varmer op til aftenens P3 Guld, hvor vi forærer lytterne billetter til aftenens arrangement i en speciel gold edition af lydlotteriet. Og så får vi fint besøg af Fie Neergaard, der fortæller os lidt om aftenens talenter. Og hvis du nu er en af dem, der ikke er interesserer dig for P3 Guld, så skal det ikke ødelægge dit gode humør, for det er lige præcis, hvad vi starter ud med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 8. november 2021 09:04 32

Vi skal ned ad Grinebiderens Allé

I ugens allerførste udgave af Buffeten inviterer vi målgruppen med helt ind i studiet. Kathrines kaster sig ud i at teste sit spritnye og banebrydende format ‘Kathrine og unge-holdet’ med vores to folkeskolepraktikanter. Kalle gør debut i buffeten i Debuffeten igennem en 50 års gammel radio, Maja speedguider os gennem ugen, der er gået i Paradise Hotel, og meget, meget mere.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 4. november 2021 09:04 35

Pop den præmiestige, B*TCH!

Din ven Mathias Helt er tilbage, og vi håber, du er lige så glad for det, som Kathrine er! Faktisk er der dobbelt op på Mathias, når Kathrine hiver sin nye Mathias-robot frem, som hun kan snakke med, når den rigtige ikke er der.

Som dit foretrukne nyheds- og aktualitetsformat har vi også været en tur i vores egen sms-indbakke for liige at tjekke den “friske” tone.

Og så skal et par heldige lyttere prøve lykken og forhåbentlig hive en lyttermagnet extreme-eme-eme-eme-eme med på weekend.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 3. november 2021 09:04 36

Det gode ved at være en kliché er, at man ikke er alene

Det er sgu begyndt at gøre lidt nas på Kathrine at stå alene i studiet, men ak, den søde Mathias ligger stadig syg, og HALLO det skal sgu da ikke ødelægge hendes gode humør. Hun sætter stadig gang i den farvestrålende samtale, når onsdagstraditionen lever videre med Den kulørte time. Bl.a. bliver hun fuldstændig mind blown, når hun læser, at alles elskede Anne Gadegaard fylder 30 (!!!). Det får Kat til at føle sig skide gammel, men det lyder på lytterne som om, at de også har nogle alders-kvaler. Vi hylder også alle vores klichéer, når vi fejrer Klichédag.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tirs 2. november 2021 09:04 33

Jeg har besøg af to oste

Kathrine er alene igen i dag, men heldigvis får hun tirsdagsvanen tro besøg af ikke bare én, men to fantastiske gæster. Det er brødrene Magnus og Emil Millang, der besvarer dybdegående spørgsmål udarbejdet i samarbejde med PET og dyster om at blive P3’s bedste portrætmalere. Vi får selvfølgelig også trænet lattermusklen og opdateret lytterne på al det, der foregår ude i verden. En heldig lytter får også mulighed for at debutere i Buffetens indslag Debuffeten. Mums, Buffeten er lækker i dag!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 1. november 2021 09:04 35

Det er menneskets udgave af klikker-træning

Så er vi tilbage på pinden efter et brag af en Halloween i går, eller hvad…? Er der overhovedet nogen, der har fejret Halloween derude? Det undersøger Kathrine lige for Gallup i den kvalitative og muligt repræsentative spørgeundersøgelse Flere og flere danskere. Kathrine er desværre uden Mathias i dag, men får heldigvis besøg af TikTok-eksperten, Sofie Sytnik, og Paradise Hotel-eksperten Sophie med PH. Endnu heldigere er hun, når verdens bedste lyttere ringer og skriver, fordi de vil lege med på al den sjov og ballade, hun har planlagt.

Mmmh, Buffeten er fuld af godter i dag, og det skal lige i mumsehullet!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 28. oktober 2021 09:04 34

Det er uuuuhyggeligt, men også lidt cute

Buffeten præsenterer…. De hurtigste tre timer af dit liv, kortet ned til den hurtigste podcast i dit liv! Bom. Mathias har lovet 500 oplukkere ud til lytter-Malte, så den skal lige reddes ud. Han får til gengæld et stykke med hardstyle, så alt er lige igen. Kathrine skal hjælpe Mathias igennem en fødselsdagsfest med boller og kakao uden kakao. Heldigvis har hun alle de rigtige tips til at gennemføre hans sober-october. Og så skal vi fejre Halloween! For det er sgu da uhyggeligt, hvor grim man kan se ud i badedragt, og hvor mange penge man bruge på take away! Du kan godt pakke et sæt rene underbukser, for den her podcast bliver uuuuuuuhyggelig.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 27. oktober 2021 09:04 32

Nissen har gemt mit kærlighedsliv

Hold da op, hvor er der mange forældre, der døjer med børn, der tisser i sengen. Det er jo næsten en epidemi, bliver Mathias og Kathrine enig om i dagens forrygende udsendelse. Kathrine spørger Mathias til råds om sit TikTok-game, for skal hun mon være en dansemus, sjov eller følsom? Og mere sjovt og følsomt bliver det, når Medova-theen findes frem, og de kulørte blade findes frem. Vi lærer fx, at Lotte Heise har en nisse boende derhjemme, og det kan Kathrine relatere til. Den har nemlig både spist hendes slik og gemt kærlighedslivet væk. Tak, fordi du lytter med, forhåbentlig i DR LYD.

Kvalitetsindhold til unge mennesker, og også til tunge mennesker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 26. oktober 2021 09:04 34

Dejligt med en mødregruppe, knap så fedt med en opvågning af pis

Kathrine er alene i studiet, fordi Mathias laver noget hemmeligt…. men hey, det skal da ikke ødelægge hendes gode humør! Og det skal det især ikke, fordi hun nemlig får tirsdagsgæsten Simon Talbot på besøg. Det bliver helt gakkelak med komikeren, der med sine femten år lange karriere får hele studiet til at klukke og ikke mindst tegner et portræt af den heldige lytter - og fan - Frederik.

Udover fint besøg fremfører Kathrine dramatiske sager fra den nye yndlings-IG @trendsalesdrama!!! Og så er der alle de andre lækkerier, som Buffeten ikke kan stå uden: far-jokes, syngende nyhedstelegram og opdateringer fra hele landt. Mmmh, lige ned i mumsehullet med det!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 25. oktober 2021 09:04 32

Der må ikke gå ferie i yveret

Ahhhh, vi vender alle friske og udhvilede tilbage efter en efterårsferie… eller hvad? Det spørger vi om i vores kvalitative og muligt repræsentative spørgeundersøgelse Flere og flere danskere. Mathias og Kathrine skal for første gang prøve den ubarmhjertige leg fra Paradise Hotel nemlig Pandoras æske. Det er altså helt anonyme spørgsmål, der sætter relationer på spil, når eksperten Sophie med PH gæster Buffeten. Vanen tro byder vi også på far-jokes, kollektiv ja-hat, syngende nyhedstelegram og livstrafikmeldinger fra hele landet. Klar, parat, Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 14. oktober 2021 09:04 35

Har du en radar, der kan mærke, om andre folk også er skallede?

Fortvivl ej, selv om du nu snart har efterårsferie, og din eneste plan er at sortere dine stearinlys efter farve, fordi NU er Buffeten klar med den ultimative ferieguide! Vi skal også sige hej til den anden debutant i Debuffeten, Julie, der kun måske kunne finde på at ringe ind igen. Og så forsøger Kathrine at sige tillykke til Mathias med den dag, som han og hans miljø er en del af, uden at gå over grænsen. Vanen tro får du selvfølgelig også nyhedsoverskrifterne leveret i skønsang, livstrafikmeldinger, og så skal vi høre, hvad der ikke skal ødelægge lytternes gode humør. Buffeten er klar, værsgo og ta’!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 13. oktober 2021 09:04 33

Skal du have nulret tæer af en engel?

I dag får vi afgjort en diskussion ældre end menneskeligheden selv. Er jordbær en frugt? Eller et bær? Eller hvad filan er det!?

Kathrine er stødt på et mærkeligt tilbud på en hundegruppe på Facebook. Ole går igen-igen over stregen i det syngende nyhedstelegram. Men det skal ikke ødelægge vores gode humør! For dagens podcast er drysset med kulør. Ugebladene sender os direkte ud i alle de møgirriterende vaner, som din partner tvinger dig til at bære over med. Og det gør du, for det er kærlighed. Og så skal vi prøve noget nyt-nyt. Vi kalder det ‘Debuffeten’. Lyt da med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 12. oktober 2021 09:04 33

I det ene ringhjørne… Bokserhunden Michael!

Klar.. Parat.. Mal! Kogemand, komiker, tv-personlighed og bagedystvært Timm Vladimir udfolder sit kunstneriske talent i P3’s Bedste Portrætmaler - og det har han super lave forventninger til.

Kathrine har et stort, personligt dilemma, hun går og bakser med. Heldigvis står hendes klippe og livsvagt Mathias klar med gode råd om vejr og jakker. That’s what friends are for.

Vores venskabsprogram Tabu har spoilet Kastanjemanden. Men hvad må man egentlig spoile? Biblen? Vejret? Hvad med Matador? Det skal vi finde ud af.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 11. oktober 2021 09:04 33

Se mig første december: Ripped as fuck!

Endnu en gang har Gallup bedt Buffeten om hjælp til at undersøge danskere i den statistisk funderede spørgerunde Flere og flere danskere. Her påstår Kathrine, at flere og flere danskere IKKE har hørt om Danmarks motionsuge.

Kathrine laver også et stort fedt rant mod ikke-historier, efter hun selv har lavet en ikke-historie.. Men hey, moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt! Vi har selvfølgelig også suuuper aktuelle historier med, når Sophie med PH er tilbage med din ugentlige Paradise Hotel-opdatering. Vi opdaterer vanen tro også på nyhedsoverskrifterne sunget til Ole Erlings “I en kælder sort som kul” samt danskernes spændende dage i både Det skal ikke ødelægge mit gode humør og livstrafikmelding. Buffeten er klar, værsgo og ta’!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 7. oktober 2021 09:04 35

Der er rigtig mange koalabjørne, der optræder med revy i regnskoven

Radioklassikeren, lyttersuccesen, legen over alle lege ‘Hvad Kigger Jeg På Lige Nu’ vender tilbage! Og det går… dårligt. Men det skal ikke ødelægge nogens gode humør. For der er fyldt til randen med lækkerier i ugens sidste udgave af Buffeten.

En golden retriever har slået verdensrekorden for flest tennisbolde i munden. Stort tillykke skal der lyde herfra. Og der er meget mere dyretalent derude. Hils på Morten, hvis hund både kan synge Whitney Houston og Scatman John. Wauw.

Emil med den fede vinderstil prøver kræfter med præmiestigen i Klistret til Højtaleren. Mathias er endelig lykkedes med gå i biffen og se James Bond på den rigtige dag… næsten. Og Kathrine prøver kræfter som snorkende voice actor.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 6. oktober 2021 09:04 32

Åh, prins Harry? Wait a minute I’m gonna pee on myself

Er det sandt, at man ikke må spille Monopoly i det britiske kongehus? Svaret finder du i dagens Buffeten, hvor vi vanen tro tænder op i de kulørte lamper og bladrer sladderbladene igennem. Og så spiller vi med de danske fans i Tættere på Danmark, når vi skal så tæt på Facebook Odense Data Center som muligt. Og dem har vi jo en høne at plukke med, efter Facebook koksede sådan i mandags. Men noget, der ikke kokser, det er far-jokes, livstrafikmeldinger og kollektiv ja-hat. Buffeten, mine damer og herrer!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 5. oktober 2021 09:04 35

Du skal ikke putte din brystmælk ned i mine fødselsdagsboller

Hej beauties! Divaen over dem alle, Irina Olsen, er på besøg i dag, når hun skal tegne et portræt af lytteren, Cecilie, i P3’s bedste portrætmaler. Der er også far-jokes, kollektiv ja-hat og livstrafikmeldinger, så alt er jo helt som det plejer… Næh! I dag er altså en vigtig dag, for det er nemlig programmets 1 års fødselsdaaaaaaag! Mathias og Kathrine føler sig lidt forbigået… indtil de sødeste fans ringer og lykønsker. Vi elsker jer. And to all the haters, who’s laughing now, bitch?!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 4. oktober 2021 09:04 34

Du kan spille kalaha på min fucking røv, hvis jeg spænder den

Har du også set Kastanjemanden i weekenden ligesom Mathias og Kathrine? Det har 75% af danskerne altså, hvis man tror på vores kvalitative og muligvis repræsentative spørgeundersøgelse “Flere og flere danskere”. Du bliver også opdateret på alt det gode drama i Paradise Hotel i Sophie med PH, men også alt det drama der er i hele landet, når de to sangfugle, Mathias og Kathrine, synger overskrifterne fra et populært dansk medie. Og hvorfor er det egentlig, at vi får blå tænder af rødvin? Det fortæller Kathrine alt om, mens Mathias opdaterer os på situationen rundt i landet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 30. september 2021 09:04 30

Nu hvor vi er i gang, kunne vi så #FreeNogetMere?

Ugens sidste podcast står i de dumme spørgsmåls tegn. Vi går fra den ene yderlighed til den anden, når vi markerer ‘Ask a Stupid Question-day’.

Vi skal også have svaret på det mega vigtige spørgsmål: Har Mathias stjålet reklamer og brugt dem til vores sponsor?

Og så er Britney endelig #free! Men hvad med komplimenterne, hvad med prutten, hvad med babserne, hvad med hyggen - skal det ikke også sættes #free? Jo, det skal! Og #FreeWilly, i øvrigt.

Du får selvfølgelig også dagens workout, når lattermusklerne bliver stimuleret med farjokes. Vi rydder din dumme dag for alt det, der ikke skal ødelægge dit gode humør. Og så klæder vi dig på til at møde verden, når vi giver dig de største nyheder og de allermindste historier!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 29. september 2021 09:04 33

Angel hundehvalp har tisset på dobbeltdynen i nat

Ahhhhh, så er vi tilbage med den kulørte time - og der bliver så sandelig skruet op for hyggen og hældt Medova-the op. Vi læser bl.a., at Amalie Szigethy er blevet afvist af Vild med dans adskillige gange, og Kathrine ser pludselig sin fremtid for sig. Mathias og Kathrine snakker også om Anders Matthesens tre råd til et godt parforhold, og det tager de to singler skam til sig. Vi får også en afgørelse på gårsdagens Tanko, og Mathias er enormt spændt på at høre, om han mon havde ret. Som altid er der også spas og løjer med far-jokes, kollektiv ja-hat og livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 28. september 2021 09:04 32

Det er den generte visdomstand

Det kan godt være, at Danmarks bedste portrætmaler er slut på DR1, men vi har stadig P3’s bedste portrætmaler i Buffeten. I dag har vi besøg af verdens sødeste Besir Zeciri, der er aktuel med DR3-serien ‘Fredløs’. Besir portrætterer verdens sødeste lytter, Astrid, til UG med kryds og slange. Vi får selvfølgelig også trænet vores abs med far-jokes - så kan du have rigtig god samvittighed resten af dagen. Kathrine er dog lidt træt af, at hun skal en tur til tandlægen i eftermiddag, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Derfor skal Mathias gætte, hvor der mon er huller i legen “Tanko” (tand banko, hehe) Såååå der TANKOOOOO!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 27. september 2021 09:04 32

På med ja-hatten og et par rene underbukser

Hello, are there any tourists listening? Vi synes også, de udenlandske lyttere skal have muligheden for at vinde en lyttermagnet extreme, så derfor beder vi dem ringe ind til The Buffet! Kathrine har været i haven i weekenden, og det tror hun ikke, hun er alene om. Derfor undersøger vi hypotesen i vores kvalitative og muligvis repræsentative spørgerunde Flere og flere danskere. Og så er Danmarks største realityprogram tilbage på skærmen, nemlig Paradise Hotel. Mathias og Kathrine har simpelthen ikke tid til at se det, men de eeeelsker drama, og vil jo egentlig også gerne kunne snakke med i frokostpauserne. Derfor har de besøg af Paradise Hotel-eksperten Sophie. Lyt med, for det her vil du ikke gå glip af!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 23. september 2021 09:04 33

Kunne der være en udsendelse, hvor du ikke taler om din endetarm?

Åh nej! Kathrine lægger dagen ud med en fatal fejludtalelse, og alle lytterne er rasende… men hey, det skal ikke ødelægge hendes gode humør! Vi bruger også lytterne som spillebrikker, når Mathias og Kathrine skal dyste om at komme tættest på Sommerland Sjælland i Tættere på Danmark. Vi quizzer også med en trofast lytter i Klistret til højtaleren, for loyalitet det skal altså belønnes stort. Vi gør jer selvfølgelig også strandklar ved at træne mavemuskler og det gode humør med alle vores skønne far-jokes og masser andre spas og løjer tihi fnis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 22. september 2021 09:04 33

Vi er pårørende til folk med hårtab

Måske er du vågnet med et stort fedt forkølelsessår på læben, men det skal ik’ ødelægge dit gode humør! Kathrine og Mathias tager den kollektive ja-hat på som vanen tro, for dårligt humør er ikke godt for nogen. Medova-the, mamelukker, quilt-tæppe og carmen curlers er også hevet frem, for vi bladrer gennem de kulørte blade. Inspireret af Pelle Hvenegaard og hans familie snakker vi om mega nuttede familie-tatoveringer. Mathias overvejer fx at få en vase og Prince Light tatoveret som et symbol på hans egen skønne mor. Lyt med for flere vilde kendisafsløringer, far-jokes og dagens vigtigste overskrifter serveret til tonerne af I en kælder sort som kul.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 21. september 2021 09:04 34

Vi peaker nu

Det er blevet tirsdag, og derfor har vi selvfølgelig fået flot besøg af en gæst til P3’s bedste portrætmaler. Det er ingen ringere end MÅSKE Danmarks bedste portrætmaler Nova Hansen! Vi ved det ikke endnu, for vi har ikke set finalen, men den kan altså findes på DRTV lige nu. Inden du hopper derover, så skal du selvfølgelig lige høre, hvordan Nova klarer at portrættere lytteren Annika, som hun ikke har set og kun har få minutter til at tegne. Vi fyrer den selvfølgelig også af med far-jokes, syngende nyhedstelegram og livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 20. september 2021 09:04 33

Al held og lykke til Karsten Ree fremover

Skal man røres af nogen, så skal det være af Emil Beha, også selv om han tager fejl af, hvem man er. Det er Mathias og Kathrine helt enige om. Fingrene er begyndt at sprække, og vinterjakkerne er hevet frem… eller hvad? Vi undersøger det i vores kvalitative og statistisk funderede spørgeundersøgelse. Findes der forresten noget værre end tape, der ikke kan holde på julegavernes indpakning? Ja, tape, der river væggen ned. Heldigvis havde Kathrine en handy løsning, men shhh, den må hendes mor altså ikke høre. Til gengæld skal du høre, hvordan du bedst dræber edderkopper og hvepse!!! Lyt med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 16. september 2021 09:04 32

Hvor er der plads til snus?

En ny trend breder sig som sviende kløe. Unge mennesker stopper nemlig snus ind, alle andre steder end munden. Men hvor kan man egentlig putte sin snus hen?

Mathias er inviteret til singlefest, og i går bad vi om en masse scorereplikker han kunne bruge. Der kom rigtig mange gode… Og så nogle lidt lakrids. Dem får vi lige ud af verden, så du ALDRIG, behøver at bruge dem.

Vi tester også Mads i hvor meget han egentlig lytter til P3, hører om lytteres særlige kendetegn og leger tættere på Danmark.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 15. september 2021 09:04 34

Jeg kaster op i min mund

Glædelig international Dot dag! I dag fejres selvfølgelig Dot Wessman. Eller… Ej, måske ikke, men fejres skal det. Vi hiver de kulørte lamper og Medova-teen frem, når vi bladrer gennem de kulørte blade for at finde de bedste historier om de vigtigste mennesker. Bl.a. læser vi, hvordan Christopher nu skal lære tysk, når han skal være med i det tyske program Singen meinen Song. Vi tester sangen “Tulip” af på tysk.. Og deeet… Det skal høres. Noget andet, du ikke må undgå at høre er alle de scorereplikker, vi får ind af lytterne, når de skal hjælpe Mathias med den singlefest, han skal til i byen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 14. september 2021 09:04 32

Jeg kan se på dit smil, at du er fra Aarhus af

Det er kun tirsdag, og der er stadig fire dage til weekenden… Men det skal ikke ødelægge vores gode humør! Og så er der kun én vej ud, når vi gennemgår nogle indsendte dilemmaer, men der har vi heldigvis eksperten på besøg: Neel Rønholt. Udover at finde vejen ud, så tegner hun også en sød lytter i P3’s bedste portrætmaler. Helt forbudt bliver det også, når vi redefinerer ordet ‘snolder’ i Den forbudte ordbog. Hvornår skal vi egentlig spise? Ja, det skal vi da lige for enden af den hurtigste time i dit liv!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 13. september 2021 09:04 35

Julen er i fare, og du skal mig på svare på hvorfor

Hils på sodavandsmaskinen Søren Brusstrøm, toilettet Adolf Shitler og ikke mindst dyrene Katte Linnet og Matthew McHundehey. Vi skal nemlig dykke ned i alle de skideskøre navne, som I kalder ting og dyr derhjemme.

Mathias og Kathrine kaster sig også ud i samtalens ædle kunst i et forsøg på at vinde en pris. Den skal måske lige øves lidt ekstra.

Der skal fejres fødselsdag for en meget kendt radiovært, vi skal quizze, lave statistik og tage imod noget mindre vellykket telefonfis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 9. september 2021 09:04 34

Ristet brød? Ja tak, bare koldt!

Er der du også en af de flere og flere danskere, der er blevet kørt ned af en kendt mand med et badekar? Så skal du nok lige lytte med her. Så sørger vi for, at du samtidig får et svar på, hvilke navne der er mest populære i robotplæneklipperland. Et par heldige danskere vinder eksklusivt Buffeten-merch. Du får også lige en lydbog, dagens vigtigste nyheder på vers og så hylder vi alle de små og store mærkelige ting, som du gør i din hverdag.

Alt det her skønne indhold har vi selvfølgelig kun råd til at bringe dig, fordi vores sponsor, DR LYD, vender tilbage! Lyyyyyt med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 8. september 2021 09:04 34

Nu siger jeg lige et lille ord… Ghita Nørby!

Nu går det stærkt. Mathias er tilbage og duoen er intakt. Nu kan du høre den ekstrem kulørte historie om, hvordan Mathias’ og Kathrines nakker stjæler Medinas spotlight i sladderpressen. Og så skal vi lige sige undskyld. Vi rydder ud i alt det, vi ikke har fået sagt ordenligt pardon for!

Vi får også en kæmpe tæthedsrekord i Tættere på Danmark, når vi sætter kursen mod Katrines kæmpe-bræk-sten. Tilsæt lidt Britney, Ghita Nørby, ost, stilhed og skyl ned med vand - velbekomme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 7. september 2021 09:04 34

Det er nærmest børnetortur at børste børns tænder

Det gode selskab er tilbage hos Kathrine! Desværre er det ikke Mathias Helt, men til gengæld er der dobbelt op på sjovhed. Jesper Ole Feit Andersen og Sofie Jo Kaufmanas dyster som P3’s bedste portrætmalere, når de skal tegne den generic-looking lytter Sebastian. Lyt med for at høre hvem af de to, der løber afsted med titlen. Kat kommer også med en opsang til alle, der skal ud at nyde, at man igen kan tage til koncerter. VI GIDER IKKE SE ALLE DE STORIES! Ej, kiosk. Den forbudte ordbog er endelig tilbage fra sommerferie, og det er i dag ordet ‘kiosk’, der skal have en ny definition. Du er nødt til at lytte med, så du også kan bruge det nye, smarte slang.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 6. september 2021 09:04 36

Jeg er jo ikke læge, og jeg kan heller ikke latin

I dag er det Kathrine, der er alene i studiet, men det skal ik’ ødelægge det gode humør! Faktisk er det helt imponerende, at hun kom afsted, for hun har haft sig en rigtig øv-weekend. Du ved, sådan en weekend med tømmermænds-blues. Heldigvis er hun ikke alene med følelsen, for det er der også mange af de skønne lyttere, der har haft. Flere og flere danskere får til gengæld tarteletter om søndagen, siger Buffetens kvalitative og muligt repræsentative spørgeundersøgelse.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 2. september 2021 09:04 33

Jeg er nødt til at begynde at stole på mænd, der kan lide kold kødsovs

Der er hemmeligheder på menuen - for har Mathias og Kathrine egentlig nogen hemmeligheder? Og hvad er det bedste, hemmelige sted at gemme sin nøgle? Anders Lund Madsen og Sanne Cigale fra radioprogrammet ‘Hemmeligheder’ er med i snakken, selv om Anders først lige sidder fast i Metroringen.

Et par heldige lyttere vinder lyttermagneter, fanfotos og højtalerklister, når vi skal tættere på Danmark og klistres til højtaleren! Og så finder vi ud af, om Go’ Morgen P3 har fyret JoJo, eller om hun egentlig bare er på ferie.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 1. september 2021 09:04 37

Man behøver ikke at vinde Tour de France for at få hældt champagne ud over sig

Mathias er Palle i studiet i dag, fordi Kathrine måske, måske ikke har været ude at buldre i nat. Knud Brix bliver nu chefredaktør på Ekstra Bladet, og derfor ser Mathias sit snit til at søge stillingen som vært på Genstart live i radioen. Om han nailede den, kan I jo selv bedømme. Han finder også Medova-teen frem og hygger med lidt godt fra de kulørte spalter. Bl.a. undrer han sig over, om man egentlig kan give eller modtage for mange blowjobs? Hihi, det er lidt skørt, men endnu mere skørt blive det, når Mathias forsøger at blive Danmarks bedste komiker.

Vært: Mathias Helt.

tirs 31. august 2021 09:04 32

Hvad bliver der egentlig af det fjerde bloklys?

P3’s Bedste Portrætmaler er tilbage og byder i dag på en helt særlig genforening mellem den ultrakendte tv-vært Jacob Riising og en Amigo-deltager fra 2006, som i sin tid slyngede et barn direkte i hovedet på Riising. Men hey, det skal ikke ødelægge vores gode humør - det er der faktisk ikke noget som helst, der skal.

Det skal det heller ikke, hvis du er mangler en opdatering på hvepse, skovskidning eller dameskæg - for det får du altsammen i dagens udgave af Buffeten!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 30. august 2021 09:04 35

WHAT, HVOR ER DET SINDSSYGT?!

Hvorfor skal vi hele tiden gå rundt og hilse på folk? Det er sgu ikke altid, man lige orker det, så Kathrine og Mathias giver deres bud på, hvordan det kan undgås. Og så er det på sin plads, at vi hylder alle de firbenede venner, vi savner, efter de er blevet sendt hen til den der gård, du ved. Kathrine og Mathias kæmper stadig for at blive nomineret til Prix Radio og denne gang i kategorien ‘Årets lydbog’. Derfor laver de en live-lydbog, hvor Mathias bl.a. læser et smukt digt op for alle de kære danskere derude. Og apropos danskere: Flere og flere danskere ser Gift ved første blik om søndagen, selv om det kommer på DRTV om torsdagen… Eller hvad? Du er nødt til at finde svaret i verdens bedste radioprogram.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 26. august 2021 09:04 35

Er det Bente Scavenius bagfra eller en fræk fyr i 20’erne?

Har du brug for, at en time skal flyve af sted, som sad du og scrollede på Tik-Tok? Jamen så er det her programmet til dig. I dag vil det endda være fyldt med indhold af særlig kulturjournalistisk karakter, når vi diskuterer artiklen “Smør din burger, som du smører dig selv ind i solcreme,” og så afholder vi vores egen lille “The Masked Singer”-sangkonkurrence.

Og du gætter aldrig, hvem der ringer ind! Eller jo måske, hvis du hører denne podcast.

Herudover får du selvfølgelig dagens vigtigste nyheder i det Syngende Nyhedstelegram, og den ultimative guide til DR Lyd-appen.

Vi garanterer dig at du er klistret til højtaleren, i hvert fald hvis du hedder Sammy, og det er dig der ringede ind i quizzen Klistret til Højtaleren.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 25. august 2021 09:04 32

Vi er immer væk jo ikke Jeppe Kofod

Her er Flemming Møldrups 10 leveregler! De inspirerer Kathrine og Mathias til at dele de regler, de selv lever efter, men som ingen har spurgt om. De kan altså være livsændrende for jer. Og hvorfor er det lige, at kendte mennesker altid dater andre kendte mennesker? Er der et mødested, de to super kendte radioværter ikke er en del af? Måske Café Vivaldi eller Dalle Valle? Det hele er sgu sovset ind i hinanden. Og hvor ofte bør man lige gå i bad? Ikke så sjældent som Brad Pitt i hvert fald.

Lyt med og hør, hvor sjældent det sker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 24. august 2021 09:04 33

Jeg er super duper videnskabelig

Hunden har kastet op i sengen, og ham jeg kan lide svarer ikke.. Men det skal ikke ødelægge mit gode humør! Kathrine analyserer Mathias’ ansigt, og fortæller hvem han er, kun baseret på hans udseende. Kathrine og Mathias dyster om at vinde første afsnit i den nye sæson af P3’s bedste portrætmaler, hvor de tegner den søde lytter Asta. Mathias og Kathrine er i sandhed nogle vindere, men i award-verdenen er de lidt nogle tabere. Derfor vil de forsøge at vinde en pris for nyhedskonceptet: Det syngende nyhedstelegram. Gør dig klar til at blive klogere.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 23. august 2021 09:04 32

Hvem spiser frivilligt en figenstang?

I DAG ER DET KATHRINES FØDSELSDAG, HURRA, HURRA, HURRA! Kathrine er blevet 32, og hører nu ikke længere under målgruppen for P3’s lyttere. Heldigvis muntrer lytterne op ved at dele alt det, de stadig gør, men som de sgu nok er for gamle til på papiret. Vi leger Tættere på Danmark, hvor vi i dag skal så tæt på Charlottenlund Fort Camping som muligt. Og så byder efterårets begynden jo også på begyndelsen for alle de gode tv-serier. Buffetens store tv-guide guider dig til alt det, du skal spilde dit liv på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 12. august 2021 09:04 33

Aftersun: Den sidste Aftersun, og nu i astrologiens tegn

Det er den sidste dag med Aftersun. Mathias og Kathrine befinder sig stadig i Mathias lejlighed og vil ikke i DR Byen. De snakker med Amalie Bendixen, som er en af dem, som står bag ekserimentet i Matchet på Mælkevejen. De giver en lytter en ny sommerferie - og så laver de ryste-sammen-leg.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 11. august 2021 09:04 35

Aftersun: Du ligner en idiot, når du prøver at finde rav

Velkommen tilbage på radioskibet Aftersun. Kathrine og Mathias er stadig ikke helt klar til arbejdslivet i betonklodsen DR Byen og sender endnu engang fra Mathias’ lejlighed. Vi hører, hvilke erfaringer danskerne har gjort sig denne sommer, så vi alle kan blive lidt klogere på livet. Kathrine serverer sin lækre sommerdrink, som består af blendet vandmelon. Glurg, glurg, glurg! Mathias overtaler Kathrine til at tømme hans opvaskemaskine, så han kan stryge den fra to do-listen. Vi laver også en lille ryste-sammen-leg med lytterne, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende, hvorefter vi giver den søde lytter, Sofie, et nyt, godt ferieminde, der kan erstatte den trælse ferie, hun fik sig.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 24. juni 2021 09:04 36

Så må det jo være #goals

Vi skal have tømt lageret af lyttermagneter, inden vi går på ferie. Så her i Buffetens sæsonafslutning står den på gode gamle Lydlotteri, nyklassikeren Ordspillet, stressspillet Hvad Kigger Jeg På og P3-quizzen Klistret Til Højtaleren.

Men vi skal også lige nå forbi sæsonens allersidste forbudte ord og høre lidt fra Kathrines nye sponsor.

Oooooog så byder den kulørte time på breaking news om ingen ringere end vores helt egen Mathias Helt! Det blir du jo nødt til at høre!

Vært: Kathrine Abrahamsen.

ons 23. juni 2021 09:04 34

Min mormor plejede ikke at være så meget på iPadden

Endnu en dag, endnu en buffet. Mens Mathias forbereder sommergodter til lytterne, styrer Kathrine Buffeten sikkert afsted. I dag byder blandt andet på Clickbaitquiz, hundegætteleg og ordspil. Chipsføljetonen fortsætter i Kammeradio, vi lærer lytternes særlige kendetegn at kende, og så skal vi have lettet skuldrene for alt det unødvendige nag.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tirs 22. juni 2021 09:04 37

Den havde så løst hud, at det rørte gulvet

Kathrine kører solo i denne uge og er samtidig også gæst i eget program, for hun portrætterer nemlig en lytter i P3’s Bedste Portrætmaler.

Så skal vi lige have en status på, om flere og flere danskere er lagt ned med tømmermænd?

Lydlotteriet skal have sig en tur, og her skal vi et smut til solskinsøen Bornholm! Det er også International Positive Media Day, og dét skal vi da selvfølgelig udnytte, ud over den positive stemning i Sig Noget Sjovt.

Lyt med, det går lynhurtigt.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 21. juni 2021 09:04 36

På tallerkenen ser du en skum af babser

Kathrine sender Buffetens sidste uge inden sommerferien alene på pinden. Men det stopper hende ikke i at fylde programmet til randen med gode, gode ting. Der bliver skudt lyttermagneter afsted til højre og venstre og en heldig lytter vinder en t-shirt! Vi har stadig ikke fået Buffeten t-shirts, men mon ikke vi finder en et sted.

Der kommer babser i ordbogen, verdens bedste sang bliver fundet og varmet lidt op til aftenens landskamp. Lige her i Buffeten.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 17. juni 2021 09:04 35

Så har Monica og Hanne været ude og gå tur igen

Nu skal du spidse ører. For dagens podcast er den allersidste inden sommerferien, hvor både Kathrine og Mathias sidder ved mikrofonerne.

Og der bliver ikke sparet på noget. Ordet ‘hud’ ryger i Den Forbudte Ordbog, lytter-Anna klatrer præmiestigen i Klistret til Højtaleren, vi fører hedebølge-statistik og smider lyttermagneter afsted i lydlotteriet.

Og så byder vi på en hel times kulørt stof, som blandt andet kommer forbi Ole Henriksens undertøj, skandaler til Reality Awards og en super underlig reklame. Så lyt dog med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. juni 2021 09:04 34

Så skal alle gæsterne have hånden op i bamsemåsen

I dagens program fyrer vi op for Clickbait Quizzen og får lytter Trine igennem med de gode tasker.

I Kammeradio hjælper vi med et kreativt indspark til sangskjulere og kommer tættere på målet om at genoplive Ostecrunch-chips, som udgik i 90erne. Kathrine og Mathias skal også et smut forbi Gæt En Hund og Ordspillet og så er det blevet tid til Mumsehullet!

Her vurderer de, hvor kombien vandmelon, sennep og kanel skal placeres på mumsematrixen. Velkommen til Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 15. juni 2021 09:04 35

Jeg er jo engang blevet anholdt for blufærdighedskrænkelse

I dag får du fornøjelsen af P3’s bedste portrætmaler, komiker Geo (ikke dukken fra Anna & Lotte) kommer forbi og svinger blyanten, joiner venindebogen og får os til at grine imens.

Vi skal også lige runde Lydlotteriet og hive fat i ordet ‘navle’ i Den Forbudte Ordbog.

Sidst, men ikke mindst, skal du høre associationslegen Ordspillet hvor Kathrine og Mathias dyster mod hinanden sammen med hver deres lytter. Alt sammen og mere til i dagens hyggelige udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. juni 2021 09:04 33

Hvem har pruttet i mit mundbind?

Dagens udgave af Buffeten står i konkurrencens tegn. Vi får den absolutte tætteste udgave af Tættere på Danmark nogensinde, hvor vi må have deltagerne ud at løbe for at få afgørelsen. Uden at afsløre for meget, er Mathias generelt udfordret i dagens konkurrencer, quizzer og lege.

Til gengæld er der 100 procent energi og god stemning i programmet, som også giver dig livstrafikmeldinger, ordspil, hængekøjer til hamstre, sølvfiskhoteller og meget mere!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 10. juni 2021 09:04 34

Jeg har skrevet halløjsovs på baglåret

Der er noget om snakken, der er en fejl i nakken… på Frederik Fetterlein. Han har simpelthen fået tatoveret en rimelig forkert fødselsdato. Men han er langt fra den eneste, der har erfaringer med mislykkede tatoveringer - så vi hører selvfølgelig om alle jeres tattoo-fejl. Det er i den kulørte time, som også byder på eksklusiv kendis-dating og erotisk kunst.

Lytter-Freia klatrer på præmiestigen i Klistret Til Højtaleren, hibiscus ryger i Den Forbudte Ordbog, Kathrine mobiliserer en midtjysk dansehær, og så har vi en spritny og god god leg med til jer! Lyt med, det går lynhurtigt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. juni 2021 09:04 35

Whoops der kom dine ben i mit ansigt

Det bliver vildt i dag. Dine yndlingsværter får besøg af en stripper, som instruerer Mathias i at lave en baglæns kolbøtte med split på Kathrine.

I kammeradio skal vi have afsluttet en ugelang jagt på de legendariske ostecrunch chips, som udgik i 90’erne - og der er gode nyheder! Vi når også lige forbi Clickbait Quizzen, særlige kendetegn og lydlotteriet. Alle herlighederne får du i dagens udgave.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 8. juni 2021 09:04 33

Jeg kan ikke pifte! Det lyder bare som blæst

Kathrine og Mathias fyrer op for energien med myter om myg, gæt en hund, og så får de besøg af Rasmus Wallbridge, kendt for Wellington Special - og nu også kendt for sit portrætmaleri i P3’s bedste portrætmaler.

Vi runder de famøse livstrafikmeldinger, og så bringer Kathrine pinlige historier fra eget liv om ufrivillig strip, som kickstarter en strøm af akavede oplevelser fra lytterne, som giver Kathrine verdens længste grineflip. Alt dette og mere til i dagens udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 7. juni 2021 09:04 34

Jeg har købt hele Lolland og Fanø for mousse

Pulsen er højere end nogensinde i dagens udgave af Buffeten. Vi kan nemlig præsentere vores nye sponsor, verdens bedste danseapp, som kommer lige her fra Danmarks Radio. Den står på danse-alarm og masser af moves i studiet.

Kathrine samler på husmorråd til planter og øregange, Mathias vinder en fed t-shirt, og et par lyttere går efter lyttermagneten.

Og så skal vi have undersøgt, om de egentlig kan passe, at flere og flere danskere har fødselsdag i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 3. juni 2021 09:04 33

Du har været den grandkusine, der bliver rørt på babsen

Kathrine har fået en god idé. Mathias er ikke helt med på den. Det er noget med en nøgle og et nøglehul. Så må du selv lytte med for at få historien.

Så får du til gengæld også historier om alle de ting, som lytterne ALDRIG vil gøre igen. Vi smider også lige en håndfuld lyttermagneter afsted i et par gode, gode lege.

Og så rammer vi et nyt lavpunkt i Mumsehullet, når vi dypper et udvalg af chokoladebarer i sovs.

Oveni det får du også lidt farve på hverdagen med en bunke kulørte historier!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. juni 2021 09:04 33

Jeg får breaking news her!

Din yndlingsduo er tilbage, og i dag står den på en omgang kammeradio, hvor lytterne hjælper hinanden. Findes der en god måde at stoppe et langdistance forhold på? Derudover går Kathrine og Mathias også videre i jagten på oste-crunch chipsen. Så prøver vi også at få skomageren i kontakt med den kvinde, han var på date med for 18 år siden. Du får desuden også fornøjelsen af livstrafikmeldinger, historien om tigeren Kenni, og den forbudte ordbog bliver udvidet med ordet dengse.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 1. juni 2021 09:04 33

Kan du høre mig Martin Johannes Larsen? Næ, kan du høre mig Mathias? Næ

Mathias er alene på pinden, men heldigvis får han fint besøg af komiker og instagrammer Martin Johannes Larsen, P3’s bedste portrætmaler, som bruger en spændende clairvoyant teknik frem for den sædvanlige spørgeteknik, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Imens ryger Martin også en tur i venindebogen med interessante svar på interessante spørgsmål.

Vi ryger en tur til Baby-fotoshoot ved Møns Klint og får fisketips ved Hvide Sande. Og så er det Say Something Nice Day, så der skal sendes kærlige ord i alle retninger!

Vært: Mathias Helt.

man 31. maj 2021 09:04 33

De fire S’er på stranden: Solcreme, slør, snacks og sid ned

I dagens udgave af Buffeten kortlægger Mathias og Kathrine hvor mange danskere, der er blevet solskoldet i weekenden på vegne af Danmarks Statistik. Mathias og Kathrine overtager også Dansk Sprognævns tjans, når de tilføjer endnu et ord til Buffetens Forbudte Ordbog, mens Visit Denmark også godt kan lukke og slukke, når vi laver en god omgang PR for Ikast i Tættere på Danmark. Men Mathias og Kathrine er også feel good-guruer, når vi hører alle lytternes heldighedshistorier. Til slut siger Mathias og Kathrine farvel til praktikant-Karoline - eller er det Pauline, hun hedder? - som har sidste dag på redaktionen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 27. maj 2021 09:04 33

Jens Rohdes ansigt må ikke være så tæt på mit!

Det er torsdag, og sidste dag på buffeten i denne uge. Det betyder, at vi skal kigge i de kulørte blade! Vi snakker om hårfarve og om “hall-pass”, for har lytterne en kendt, som de gerne må være sammen med for deres partner, hvis chancen byder sig? Lytterne byder ind med, hvad de ville ønske, deres forældre havde fortalt dem, da de var 10 år gamle.

Vi quizzer Nicki i ‘Klistret til højttaleren’, leger lydlotteri og tættere på Danmark - og så er der selvfølgelig livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 26. maj 2021 09:04 32

Man taler ikke med en 10-årig - man snapper med dem

Det er onsdag igen, og det betyder at vi skal omkring endnu en udgave af Kammeradio - radioprogrammet, hvor vi hjælper hinanden! Vi sætter jagten ind på nogle ostechips fra 90’erne og så hjælper vi en lytter med, hvordan hun bliver børne-tv-vært her i DR Byen. Vi quizzer også om, hvad Louise fra Frederiksberg kigger på i hendes Cabriolet, og så er verdens hyggeligste quiz, Gæt en Hund, tilbage i din radio. Til sidst får ordet spækhugger får også en kærlig overhaling i Den Forbudte Ordbog, og så får Mathias og Kathrine fifs til, hvad man snakker med en 10-årig om.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 25. maj 2021 09:04 33

Ring til rengøringen, der er savl på gulvet

I dag sker der noget, der aldrig er sket før. P3’s Bedste Portrætmaler laver et billede af ikke bare én, men FIRE lyttere - i ét ansigt!

Det er Anna Juul aka Veronica Katinka, der står for portrættet. Hun er nemlig Buffetens mandags-tirsdagsgæst.

Og så stiller Mathias og Kathrine det store spørgsmål: Hvis vi havde et 10-årigt barn, kunne det så hente tømmermænds-junkfood og treo til os?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 20. maj 2021 09:04 33

Kan vi øve os på hinanden under musikken?

Det royale stjernestøv drysser over Buffeten på denne torsdag. Vidste du, at Mathias Helt og prinsesse Isabella deler garderobe? Det afslører den kulørte time, hvor Kathrine også bejler til Keld Heick.

Og så er der premiere på en spritny quiz - Klistret til Højtaleren! Quizzen, hvor man kan vinde ikke bare ét, men tre forskellige stykker Buffeten-merch.

Så der er kun gode grunde til at lytte med!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 19. maj 2021 09:04 33

Det her program kunne hedde “MIP MIP VRUUUM!”

Onsdagen står i venskabets tegn, og derfor sender vi i dag en splinter ny udgave af Kammeradio, programmet, hvor lytterne hjælper hinanden. I dagens udsendelse finder vi både festtips og hjælper lytter-Jakob med at finde en fælleshave i Aalborg. Vi har også Julie igennem, der kigger på noget helt bestemt, og så lykkedes det ikke for Mathias og Kathrine at gætte, hvilken hund hunden Ludvig er. Mathias kommer også med nogle gode råd til Kathrine, og så hører vi også lidt sponsoreret indhold. #reklame.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 18. maj 2021 09:04 34

I nat er vi alle natugler

Så blev det tirsdag, ugens absolut værste dag, men det skal da ikke ødelægge vores gode humør! I dag skal vi nemlig både omkring satanistiske narrestreger, norske mærkedage, forbudte ordbøger og kvalitative undersøgelser. Kathrine og Mathias skal også endnu en gang igennem en sand buffet af de lækre delikatesser, som vores lyttere elsker at snacke, og i dag står menuen på leverpostej og nutella i en lækker-smækker pærevælling, og så når vi også en omgang clickbait-quiz fra det ganske, danske medielandskab. Hvad mere har man brug for?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 17. maj 2021 09:04 34

Skal jeg have 3D-briller på for at læse det her menukort?

#reklame. Denne udsendelse præsenteres i samarbejde med verdens bedste app nogensinde: DR Lyd. Find den, hvor du finder dine apps. Selv om du nok allerede er der, når du nu lytter til Buffetens podcast. Som bonus får du et brag af en udsendelse. Charter McCloskey er ugens mandagsgæst og dermed også P3’s Bedste Portrætmaler. Mathias med en tatovering på øret og et ar under øjet kommer under kærlig, kunstnerisk behandling, og så ryger Charter også en tur i venindebogen.

Smid lidt lydlotteri og et par livstrafikmeldinger i puljen, og slut af med lidt lækkert til mumsehullet - det er dagens udgave af Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 12. maj 2021 09:04 33

Hvem giver over 1.000 kroner for en grankogle?

Hvis din hund var en fra Friends, hvem ville den så være? Det spørgsmål stiller Mathias og Kathrine en lytter i dagens udgave af buffeten. Der bliver også langet quizzer og særlige kendetegn over radio-disken i dag, og så kommer også forbi en god, gammeldaws omgang Den Forbudte Ordbog. Mathias og Kathrine hjælper også en lytter med at finde en bog til hendes kusines barn, og så deler alle lytterne ud af deres bedste kærlighedsråd til en lytter i en svær situation.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 11. maj 2021 09:04 33

For mig er Anja Andersen den største verdensstjerne!

Vi er allerede halvvejs i årets korteste radiouge, men det skal ikke ødelægge vores gode humør! Og det skal tandlægetider, dårligt vejr og manglende søvn heller ikke. For der er masser på menuen i dagens buffet. Der er stjernedrys og nabokrig i den kulørte time, banan med pesto i mumsehullet og så lige en god god leg eller to plus det løse.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 10. maj 2021 09:04 33

Varme piger slår varme prutter

Det er mandag, og Buffeten er tilbage i din radio. Denne gang får Kathrine og Mathias besøg af Mikkel Klint Thorius, der er dagens deltager i P3’s bedste portrætmaler. Han er stand-upper, selv om han ikke kan li’ det udtryk, og så er han også komiker. Mikkel udfylder en side i Buffetens berømte venindebog, og så sender Kathrine og Mathias selvfølgelig også endnu et ord i Buffetens Forbudte Ordbog: Potte. For er potte egentlig en medicinsk uddannelse, eller planternes svar på corona? Vi undersøger også mums-heden af en lytters hjemmesammenstykkede yndlingsret, og så sender vi også en omgang livstrafikmeldinger ud i æteren på årets første meteorologiske sommerdag!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 6. maj 2021 09:04 33

Sving den pisk, Kirsten!

Vi kaster os ud i det. Mathias og Kathrine vil spise alt det, ingen andre har lyst til at smage. I smider os en kæmpe bunke af ost, nutella, banan, rugbrød og pesto, som vi smider direkte på menukortet i Mumsehullet - Buffetens nye madmagasin.

De kulørte blade sender os ud i mislykkede køreprøver og værternes drømme om at blive gift med Melinda Gates.

Og så får vi også afgjort vores skridt-challenge, hvor Mathias og Kathrines bevægelses-proxyer mødes til afgørelsens time!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 5. maj 2021 09:04 33

Jamen skat, jeg har da givet dig en vælling, da du flyttede hjemmefra

Hvem ligger inde med Hjem-Is merchandise?! I dagens udgave af Buffeten leder lytter-Linda med lys og lygte efter memorabilia, hun kan huske fra hendes barndom. Før det kommer vi rundt om dagens clickbait-overskrifter, hele Danmarks mumsehul og en god omgang livstrafikmeldinger.

Mathias og Kathrine når også at tilføje et nyt ord i Den Forbudte Ordbog - for hvad er vælling egentlig? - og så hjælper vi lytter-Camillla med at huske, hvordan det lige er, det der fest går ud på.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 4. maj 2021 09:04 33

Jeg kan sige som den der robot - den hedder bee too me too

Baby, jeg vil med dig sydpå - faktisk hele vejen til Sydstenen nede ved Gedser Odde. I Tættere på Danmark dyster Mathias og Kathrine i dag nemlig om, hvem der kan komme tættest på Danmarks sydligste punkt. Kathrine har desuden forberedt en lille erektionshistorie, mens der også skal findes såkaldte bevægelsesambassadører, der skal hjælpe Mat og Kat med at bevæge sig by proxy. Til sidst runder Buffeten også en lille snak om Star Wars - dagen i dag er nemlig dedikeret til den populære stjernekrigsserie - og en dedikeret lytter er igennem for at fortælle Mathias og Kathrine, hvorfor de skal gå i gang med at se filmene.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 3. maj 2021 09:04 35

Jeg har altid lidt følt mig som en american boy

To spørgsmål: Hvor er Mathias? Og hvad er en pergola? Begge svar får du i dagens udgave af verdens bedste formiddagsprogram Buffeten på P3, hvor Kathrine alene må udfylde endnu et tomrum i Buffetens Forbudte Ordbog. Hun er også ene og alene om at gætte en masse ting: En hund, blandt andet, og hvad alle lytterne kigger på netop nu. Til sidst i programmet får Kathrine dog endeligt selskab i form af Lasse Dein, kendt fra P3 satire og all-around sjov type, der kommer forbi som gæsten i P3’s bedste portrætmaler, hvor en heldig lytter får tegnet sit helt eget portræt.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 29. april 2021 09:04 33

Sku’ du spørg’ fra no’en? Vruf Vruf!

Vi skal under bæltestedet! Sådan. Vi henter alle jeres akavede sexlegetøjshistorie. Og hold nu k***, hvor kan I ikke finde ud af at gemme jeres sexlegetøj.

Der er selvfølgelig også helt lødig nyhedsjournalistik på menuen, når vi dykker ned i ugens sladderpresse.

Og så får vi da også smidt et par lyttermagneter på højkant med en stribe af gode-gode lege!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

ons 28. april 2021 09:04 32

Ind med kornet ud med poppet

Buffeten kører bogbussen ud, når vi går på jagt efter bogen ‘Fimse Trine’, halvfemsernes John Dillermand. Kammeradio sørger også lige for at kurere popcornafhægighed ved hjælp af hundepoter. Og apropos hunde, så skal du også møde Buffetens nyeste quiz - gæt en hund!

Den Forbudte Ordborg bliver fyldt op med brusk, vi quizzer i lokkende overskrifter og runder også lige det nyeste nye inden for væggelus.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 27. april 2021 09:04 33

Dem, jeg så Star Wars med, brugte mig som pizzabakkebord

Alt er aflyst. Så lad os da også få aflyst alle de trælse ting, mens vi er i gang. Vi aflyser kollega-Christians X-Factor audition, et Star Wars-maraton og en tarmundersøgelse.

Der er lyttermagneter på højkant, når Mathias og Kathrine prøver at gennemskue, om lytter-Lars virkelig har skudt en bussemand direkte i munden på en arkitekt, og om Mette er kørt ind i sin egen carport tre gange i streg.

Og så en omgang Lydlotteri, Tættere på DK, et par uopfordrede livsråd og lidt om en liderlig panda.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 26. april 2021 09:04 33

Jeg har skinket mine gulerødder i en hel uge

Frygt ikke genåbningstømmermænd og mandags-mandag, for Buffeten starter din uge med de hurtigste tre timer, du kan forestille dig!

Komiker Jakob Thrane er i studiet og maler et overraskelsesportræt af lytter-Tanias kæreste. Og så kommer han også en tur i Buffetens Venindebog, hvor vi blandt andet lærer, at han simpelthen har drømt om at være enten Amin Jensen eller batmintonspiller.

Og så får du da også lige en god-god leg eller to, en tis-statistik og meget mere!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 22. april 2021 09:04 33

Hr. Fjollesen har det efter sigende OK

Vi håber, du er sulten, for der er fyldt i dagens buffet! Mathias og Kathrine finder Buffetens allerførste uundgåelige - en nyklassiker i coronaens tid! Vi skal også bladre i de kulørte blade og sende lyttermagneter afsted. Vi tjekker ind hos danskerne med en omgang livstrafikmeldinger, får dine bedste nakose-historier, og så skal vi selvfølgelig lege en masse gode-gode lege!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 21. april 2021 09:04 34

Hva’, ska’ du ud og gluk-gluk-gluk-gluk?

Brænder nogle lyttere inde med æggebægre med girafmønster, Monster-køleskabe og tips til indkørselsunderlæg? I dagens udgave af Kammeradio hjælper Mathias og Kathrine lytterne med deres efterlysninger på alt mellem himmel og helvede. Endnu et ord bliver føjet til den forbudte ordbog, og så quizzer vi om clickbait og runder også både skønhedsplet-personlighedstesten, værtshuse og lytternes store genåbningsplaner.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 20. april 2021 09:04 33

Jeg tænker på football illegal fiflery association

Dagens udsendelse er en vaskeægte buffet. Vi runder nemlig alt mellem runesten og fodboldligaer, androider og måltidskasser, når Kathrine og Mathias skal tættere på Danmark, lave kvalitative statistikker og give hinanden gode råd. Vi giver også en hjælpe SoMe-hånd til P3-programmet Påstand mod påstand, får snakket konspirationsteorier og runder også en omgang god gammeldags lydlotteri. Og så bliver alle Danmarks mange frivillige fejret på ægte Buffeten-manér!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 19. april 2021 09:04 33

Ville du drikke tre slurke tis for 150.000 skattefrit?

Flere og flere danskere cykler på arbejde. Eller gør de nu også det? Buffeten undersøger flere og flere danskeres vaner i en kvalitativ og absolut ikke repræsentativ undersøgelse.

Der er selvfølgelig også en mandagsgæst i studiet. TV- og podcastvært Anna Lin bliver smidt i Buffetens Venindebog, og så maler hun et fantastisk portræt af den fantastiske lytter Cecilie.

Og så tjekker vi ind hos lytterne med livstrafikmeldinger, vi får et nyt ord optaget i Den Forbudte Ordbog oooooog snakket lidt for meget om tis.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 15. april 2021 09:04 33

Ryster, hvor andre dupper

Må man tisse i hav og sø? Skal man ryste eller duppe? Det er de store spørgsmål, vi søger svar på i dagens udgave af Buffeten.

Den kulørte presse åbner for historier om pinlige forældre, der flasher for portugisiske fodboldspillere, og en stor debat om, hvor man egentlig må tisse?

Jasper får en kæmpe lovestorm, ordet tidsel kommer i den forbudte ordbog, og så går Anders og Kathrine i kamp mod hinanden i Tættere på Danmark.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

ons 14. april 2021 09:04 34

Hik, prut, cha-cha-cha

Kan man reparere et hæve-sænkebord direkte i radioen? Jada! Kammeradio er tilbage, og vi hjælper jer med at hjælpe hinanden. Freia søger et anatomi-skelet med historie, Nadja finder endelig starten på en joke, som hun har ledt efter i flere år. Og så får gameren gode råd til at fikse sit hæve-sænkebord!

Og så sender vi et kæmpe reporterteam ud for at kigge på himlen, for det nemlig international ‘Look Up At The Sky Day’. Det er i Buffeten - velbekomme!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

tirs 13. april 2021 09:04 32

Jamen… Bare alt med laks

Chefvikaren Anders Ugilt er tilbage, men i dag sammen med Kathrine. Det klarer han meget bedre end de tre minutter, hvor han leger producervikar. Men hey, det skal ikke ødelægge vores gode humør, og vi skal selvfølgelig også høre alt det, der ikke skal ødelægge jeres gode humør!

Og så skal vi selvfølgelig quizze, lege lydlotteri og have en omgang livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Anders Ugilt.

man 12. april 2021 09:04 33

Du er ikke Preben, du får ikke lov til at være Preben!

Efter to aaaaalt for lange uger er Buffeten tilbage! Mathias har Anders Ugilt ved sin side og masser af radioguf i posen. Lytter-Stefan får tegnet et brag af et (højre-venstre forvirret) portræt af Mister DR Ultra, Jannik Schow!

Maria har eksamens-skriveblokade, så hun får en kæmpe lytterlovestorm til at hive motivationen op.

Vi får smidt ordet brod i Den Forbudte Ordbog og bliver gevaldigt udfordret i legen “Hvad Kigger Jeg På?”. Alt det og meget mere - så lyt da med!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tors 25. marts 2021 09:04 37

Spin that shit, giiiiiirl!

Mathias og Kathrine har modtaget en stor stak gækkebreve, hvor især et af dem er mistænkeligt vådt. Dem hjælper lytterne selvfølgelig med at gætte i ugens sidste udgave af Buffeten, som lugter langt væk af påske. Mathias og Kathrine hopper nemlig på ferie, så Buffeten tager forskud på påskens goder. Vi finder jeres allerbedste tips til aktiviteter, du bare ikke gider bruge din ferietid på.

Og så rykker vi tættere på den pendant til Jesus, når vi leger Tættere På Påske!

Alt det og meget mere af det hele i Buffeten.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 24. marts 2021 09:04 32

Jeg er verdensmester i at tale i tomgang

Det er onsdag, vi er halvvejs gennem arbejdsugen, og det er blevet tur til endnu en omgang samfundssind i din radio: Kammeradio. Vi hjælper en lytter med at finde kopper til sin søn, og en anden med en blindprop til sin havetraktor. Vi leder også efter lyttere med helt særlige kendetegn, og i sidste time tilføjer Mathias og Kathrine endnu et ord til Buffetens Forbudte Ordbog. Der bliver også tid til en omgang lydlotteri, og så får Buffeten også en ubuden gæster, der helst ikke skal ringe ind igen.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 23. marts 2021 09:04 34

Søster Bums, du er ikke alene

Det er blevet tirsdag, og i dag tager Buffeten på en virtuel udflugt til det danske mindretal i Tyskland. Her besøger vi vikingetidsbopladsen Hedeby, og Mathias får en straf, som han skal fortælle Theodora Renard, når hun skal læse nyheder op. Tirsdag er også lig med Den Kulørte Time, og Kathrine fortæller om sin noget spegede hobby i sladderbladenes spalter. Endnu et ord bliver tilføjet til Den Forbudte Ordbog, og vi runder også en omgang lydlotteri. Til slut når Buffeten også at runde det kendte og elskede public service-element livstrafikmeldinger.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 22. marts 2021 09:04 32

Midterskilning eller sidebabs?

Buffeten er tilbage fra weekend, og der er nok at stikke gaflen i. Podcast-far Jasper Ritz kommer forbi studiet og maler et knivskarpt portræt helt uden øjenbryn af lytteren Mie. Jasper får også udfyldt en side i Buffetens Venindebog som den allerførste nogensinde! Den banko-tørstige lytter Jeanette får en kæmpestor lovestorm af sine medlyttere og en omgang imaginær radiobanko.

Vi får selvfølgelig også tilføjet et nyt ord til Den Forbudte Ordbog, leget en god-god leg OG fejret international “as-young-as-you-feel-day”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 18. marts 2021 09:04 35

Gelen på bedstemors steg

Det er torsdag, og derfor sidste gang Mathias og Kathrine har Buffeten åben i denne uge. Det betyder, at der skal sendes en kæmpe kærlighedsstorm afsted til en lytter. I dag er det Anna, som skal en tur i tandlægestolen, og certificeret humørcoach Kathrine og sagsbehandler Mathias står klar til at behandle Annas sag i samarbejde med lytterne. Der er også clickbait-quiz, den forbudte ordbog og kammeradio, hvor jagten går ind på en film fra 1999 med en klovn, der render rundt om et brændende sommerhus, og en fødselsdagsgave til Simones lillesøster.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 17. marts 2021 09:04 33

Bip bap bup bap bip - få din ørn på!

Der bliver endnu engang tilføjet et ord - kva: sygdommen, der giver huller i tænderne - til Buffetens forbudte ordbog, og i Tættere på Danmark skal Mathias og Kathrine hele vejen til Viborg-egnen via internettet. Vi runder også Danmarks måske kedeligste morgenmadsprodukt, bog-skam, og en vaskeægte love storm rettet mod Magnus, der synes, at det er lidt træls at skrive SRP.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 16. marts 2021 09:04 35

Hold kæft, hvor irriterende at blive kaldt regnbuefarvet rumba konge

Mathias og Kathrine starter med at finde ud af, hvad der ikke skal ødelægge det gode humør. Noget, der slet ikke skal det, er den forbudte ordbog, livstrafikmeldinger eller ‘Tættere på Danmark’, som tirsdagens program byder på. Dagens placering, som Mathias og Kathrine skal forsøge at komme så tæt på som mulig, er Æbelholt Kloster, og det bliver marginaler, der afgør vinderen. Taberen må smøre stemmen, for der skal synges en god omgang karaoke som straf. Der bliver også dykket godt ned i de kulørte ugeblade, hvor vi skal forbi Silas Holsts sommerhus, Erik Brandt og kendtes babynavne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 15. marts 2021 09:04 33

Er de Hvidovre, eller er de Ole Ernst?

Der er mange grunde til, at mandags-humøret faktisk er vanvittig godt i dag. For det første er Kathrine tilbage i Buffeten, og for det andet er der besøg af komiker Lasse Madsen. Han skal være dommer i Talentsjov, hvor der i dag konkurreres i løse led, og så skal han også lave et portræt af en lytter. Programmet byder også på livstrafikmeldinger, lydlotteri, ‘Hvad kigger jeg på?’, og så skal der indføres et nyt ord i Buffetens forbudte ordbog. I dag er ordet ‘Steg’, hvilket er et ord Mathias og Kathrine har forskellige meninger om.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 11. marts 2021 09:04 35

Gæt en åbning og karaoke

Det er blevet torsdag, og buffeten er åben for sidste gang i denne uge. Det betyder, at den står på lydlotteri, kærlighedsstorm og kammeradio, hvor der i dag skal findes frem, hvilken film det var, Jesper som barn så hos sin mormor og morfar. Heldigvis står Buffetens researchteam klar til at finde ud af det. Vi skal også tættere på Danmark, og i dag helt specifikt Aquadom på Lolland, og den der kommer længst fra, giver alle lyttere en god omgang karaoke. I forbindelse med etårsjubilæet for nedlukningen af Danmark, og at vi forhåbentlig kan kigge frem mod en genåbning, byder Buffeten også på Gæt en åbning-quizzen.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 10. marts 2021 09:04 34

Der er nogen til at sende radio, og der er nogen til at lave lidt port

Buffeten offentliggør sin nye vært Bente Scavenius, der sammen med Mathias vil tage lytterne med på en rejse, der tager lytterne med til både fuglemaver, spøgelser og løse knæskaller. Bente og Mathias oversvømmer en stakkels lytter med kærlighed, da hendes knæskal har valgt at slå sig lige lovligt løs. I sidste time skal lytterne gætte, hvilke emner der gemmer sig bag dagens overskrifter i clickbait-quizzen, og så udlodder Bente og Mathias en lytter-magnet i Lydlotteriet.

Værter: Bente Scavenius og Mathias Helt.

tirs 9. marts 2021 09:04 34

Er der grænser for, hvad I kan få jer selv til at skrive i de her blade?

Den kulørte time er tilbage i verdens bedste radioprogram, og vi runder både plejehjem, Københavns Lufthavn og Bangsbo Hovedgård i Nordjylland. Mathias taber igen-igen i Tættere på Danmark, og så bliver endnu et ord tilføjet til Buffetens forbudte ordbog. En lytter er igennem for at fortælle om, hvorfor weekendens strabadser ikke skal ødelægge hendes humør, og så er der også live livstrafikmeldinger fra et solrigt Danmark.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 8. marts 2021 09:04 34

Brutonal… Det der produkt

Ugen med Buffeten starter ud i det kunstneriske hjørne. Der er nemlig besøg fra Mette Søndergaard Nielsen, som er dagens portrætmaler og skal forsøge at tegne Tanja, som har et Cindy Crawford/Marilyn Monroe-modermærke over læben. Mette finder også en vinder i Talentsjov, hvor Anders And - og Luftsireneefterligninger ligger i tæt kamp om at tage sejren. Der er livstrafikmeldinger, ”Hvad kigger jeg på?” og så indfører Mathias og Anders ordet ”Gine” i den forbudte ordbog.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tors 4. marts 2021 09:04 33

Det har været de bedste tre minutter i hele mit liv

Mathias og Anders er stadig i Grand Prix-humør og varmer op til, når showet løber af stablen på lørdag. Du kan høre Claudia Campagnols og The Cosmic Twins bidrag og desuden få svar på, om Mathias kan kende forskel på tvillingerne. Det er slet ikke det hele, der skal nemlig også indføres et nyt ord i Buffetens forbudte ordbog, og heldigvis er der mange bud på, hvad ‘Pumpernikkel” egentligt betyder, så siger Buffeten det for dig, og Mathias og Anders kommer på prøve, da Louise ringer ind, og det er sværere end som så at gætte, hvad hun kigger på. For at afslutte denne uge i Buffeten på bedst mulige vis, får en lytter igen mulighed for at vinde noget, og i dag er temaet for quizzen intet mindre end det store vinderhit fra Dansk Melodi Grand Prix 2007 ”Drama Queen”.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 3. marts 2021 09:04 33

Har du delt omklædningsrum med Brødrene Olsen?

Anders og Mathias runder både levende, uddøde fugle, livstrafikmeldinger, giner og læderkasketter i dagens udgave af Buffeten. Senere kommer Mike Tramp og Jean Michel over telefon med i studiet og spiller vinderbud live. Kammeradio skaffer lytterne, de ting de ikke selv kan opstøve, og så vinder en heldig lytter billetter til det store brag af en MGP-fest d. 6. marts!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tirs 2. marts 2021 09:04 33

Favnen fuld af kakifrugt

MGP-ugen fortsætter, og i dag er det Chief 1, Thomas Buttenschøn og Nanna Olivia der gæster studiet over telefon. Vi hører deres akustiske udgaver af deres vinderbud, og så runder vi også en omgang MGP-quiz, hvor en heldig lytter vinder en virtuel plads til MGP-braget d. 6. marts. Buffeten yder public service, når Mathias og Anders igen siger det, lytterne ikke kan få dem selv til, og så skal vi selvfølgelig også på sightseeing hjemmefra, hvor vi kommer hele vejen til toppen af Danmark.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 1. marts 2021 09:04 38

Mokkasin, hvad er det nu lige det er?

Anders Ugilt er tilbage, og derfor er dagens program fyr og flamme, da Buffetens officielle MGP-uge bliver skudt i gang med en vaskeægte Grand Prix-connoisseur ved roret. Vi spiller MGP-quiz, hvor lytterne kan vinde en plads på publikumsvæggen til den store sangfest d. 6. marts, og så stiller vi spørgsmål til Fyr og Flamme og Emma Nicoline, der alle deltager i årets Melodi Grand Prix. Der bliver også tilføjet et nyt, forfærdeligt ord til den forbudte ordbog, og så sørger Buffeten endnu engang for at sige alt det, lytterne ikke har lyst til.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tors 25. februar 2021 09:04 33

Du kan muge ud i min lade, hvis du vil have et job her!

Mathias og Sofie tager bladet fra munden og siger alt det, du har svært ved at få sagt. Det er i det nye indslag ‘Buffeten siger det for dig!’

Der bliver stadig sendt spørgsmål til Buffetens ikke-eksisterende brevkasse, så det bliver der naturligvis taget hånd om. Og så giver vi sammen med lytterne en hjælpende hånd i Kammeradio, og til sidst prøver Sofie at suge de sidste vise ord ud af Mathias på hendes sidste dag som vikarvært.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

ons 24. februar 2021 09:04 35
tirs 23. februar 2021 09:04 37
man 22. februar 2021 09:04 32
tors 11. februar 2021 09:04 34
ons 10. februar 2021 09:04 36
tirs 9. februar 2021 09:04 36
man 8. februar 2021 09:04 34
tors 4. februar 2021 09:04 35
ons 3. februar 2021 09:04 34

Et smil er altid det pæneste, du kan tage på

Kan man prutte nationalmelodien med armhulen? Der bliver i hvert fald forsøgt i Buffetens nye gameshow ‘Talentsjov’. Og så bliver der uddelt skjulte svinere, når vi samler lytternes bedste dårlige komplimenter.

Sofie tvinger Mathias til at pitche verdens værste radiokoncept i dagens udgave af Buffeten, hvor du også får en omgang forbudt ordbog, livstrafikmeldinger og selvfølgelig en quiz!

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

tirs 2. februar 2021 09:04 35

Mine underbukser er altså ikke så store, at en hest kan have dem på

I dagens program får du den allerførste udgave af Buffetens Uundgåelige i “New Music Tuesday med Sofie Sytnik”. Og så er der både skældud og en hård straf til Mathias, som siger farvel til sit elskede Instagram.

Vi dykker ned i den kulørte presse, som sender os en tur ud i lytternes bedste og længste løgne.

Og så får du selvfølgelig også en tur i lydlotteriet, lytternes livstrafikmeldinger og en masse andet i tirsdagens udgave af Buffeten.

Værter: Sofie Sytnik og Mathias Helt.

man 1. februar 2021 09:04 36

Har du Mike Tyson-næse eller Toblerone-næse?

Picasso go home! Skuespiller Jesper Ole Feit er dagens gæstemaler i P3’s Bedste Portrætmaler - og det er stor kunst, der kommer ud af højtaleren. Han bliver også hængende for at lege menneskelig lyd i Buffetens lydlotteri. Der er med andre ord gang i den i ugens første program, hvor Sofie Sytnik er ny vikarvært - selvfølgelig sammen med verdens bedste radiovært Mathias Helt!

tors 28. januar 2021 09:04 37

Det har været en fornøjelse Nuser Smølf

Det er Anders Ugults sidste dag på Buffeten, og det er en herlig en af slagsen. Vi lægger ud med at søge efter en helt speciel Disney sandwich-maskine til Andreas kone i Kammeradio.

Programmet er også spækket med leg, for vi skal både ud i en omgang “Hvad kigger jeg på?” og “Tættere på Danmark”, hvor Anders og Mathias dyster i, hvem, der med lytternes hjælp, kan komme tættest på Egeskov Slot. Det bliver en rigtig gyser… for Nuser Smølf.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 27. januar 2021 09:04 37

Jeg har igen i dag glemt citron til min laksepaté

Anders og Mathias skruer helt op for den gode radiofoniske stemning, når dagen starter ud med en omgang lydlotteri.

Bagefter udvider vi den forbudte ordbog med det skrækkelige ord Klematis.

Anders og Mathias dyster om, hvem der kan komme tættest på Råbjerg Mile. Straffen har lytterne bestemt, og det er et navneskift i radioen.

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om Livets Trafikmeldinger og en clickbait-quiz og gudsketakoglov for det.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tirs 26. januar 2021 09:04 38
man 25. januar 2021 09:04 36
tors 21. januar 2021 09:04 34

Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår i Otterup

Ugens sidste udgave af Buffeten står stadig i kærlighedens tegn. Datingbuffeten er åben - og man må gerne gå to gange! Julie og Minna bestiller take-away-dating og får udfyldt deres pizza-datingprofiler.

Mathias og Anders får bank i lytterquizzen ‘Hvad kigger jeg på?’. Og så hjælper vi hinanden med at løse livets små og store problemer - for Kammeradio er nemlig tilbage i Buffeten!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 20. januar 2021 09:04 35

Jeg har spist en stor croissant med mit mumsehul

Der er coronasikre amoriner i luften, når vi sender take-away-dating ud i hele landet. Vi fylder Datingbuffeten op og laver datingprofiler for lytterne Johannes og Freja - og vi gør det selvfølgelig ud fra pizzamodellen!

Lydlotteriet er blevet nulstillet, men bare rolig - John Dillermand er der stadig.

Anders og Mathias får deres mumsehuller på gled, når ordet “MUMS” bliver optaget i Den Forbudte Ordbog.

Og så finder vi ud af, om det passer, at Anne Linnet har lavet et nyt album med titlen ‘Fersken Pizza’.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tirs 19. januar 2021 09:04 34

Begejstringen vil ingen ende tage!

Hvad får man, hvis man kører på rulleskøjter efter en bil igennem Hjørring, kravler nøgen op i juletræet på Rådhuspladsen eller kører for stærkt på en elektrisk ethjulet cykel? Bøder! Og dem har lytterne fået MASSER af. Vi samler på alle de dumme bøder, I har fået.

Så har vi endnu engang budt velkommen i Datingbuffeten og hjælper singlelyttere med at finde én at dele corona-tiden med.

Ordet “Gedehams” bliver optaget i den forbudte ordbog, og så kommer Mathias og Anders også lige igennem et par kulørte blade, livets trafikmeldinger og en omgang lydlotteri.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

man 18. januar 2021 09:04 34

Skal der aubergine eller fersken på pizzaen?

Vi sender fire rullende dagligstuer rundt i Danmark til at give jer corona-sikker dating!

Mathias og Anders gør dit liv til pizza-toppings, når de hjælper lytterne med at udfylde profiler til Datingbuffeten.

Vi får også en spot-on tegning af lytteren Mads fra designer Nicholas Nybro, som er dagens gæstemaler i P3’s Bedste Portrætmaler.

Og jo, du får da også livstrafikmeldinger, lydlotteri og en lille quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tors 14. januar 2021 09:04 34

Er en mejetærsker større end et hestehoved?

I ugens sidste udsendelse sætter vi lytterne på jagt efter både originale Spice Girls-kopper og reservedele til en racerdrone. Det selvfølgelig når Buffeten kører en omgang kammeradio!

Danmarks mest kontroversielle radioindslag er tilbage, når lytternes livstrafikmeldinger tikker ind.

Og så bliver du selvfølgelig heller ikke snydt for en omgang lydlotteri, forbudt ordbog og quiz.

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

ons 13. januar 2021 09:04 35

Var der lidt John Dillermand over turen til Toscana?

Allan kan kendes på sit smilende ar på nosserne, Emma har tatoveret sit eget navn for ikke at glemme det, og Nicklas har været på en John Dillermand-tur til Toscana med gutterne. I dag kommer vi HELT tæt på lytterne.

Anders og Mathias hidkalder Britney Spears for at give et kærligt spark bagi til alle jer, der har svært ved at motivere jer til hjemmearbejdet.

Og så har vi selvfølgelig også åbnet for Den Forbudte Ordbog, Livstrafikmeldinger og masser af quiz!

Værter: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tirs 12. januar 2021 09:04 35

Kom over til mig, så skal kødsaksen nok klare det!

Mathias og Anders er blevet enige om at få mere vildskab, spontanitet og wauw-faktor ind i Buffeten. Det nye mantra får værterne hele vejen fra en Katja Kean-orgasme til Jehovas Vidner-afhoppere i løbet af programmets kulørte time.

I dag skal vi også have defineret Den Forbudte Ordbogs nyeste tilføjelse - kødsaks.

Livstrafikmeldingerne melder om en defekt dieselpumpe i Hammel, en næsten færdigstrikket sweater på Nørrebro og en snart fyldt Føtex-parkeringskælder.

Og så løser eksperterne lytternes problemer med verdens bedste råd.

man 11. januar 2021 09:04 33

Min mor er 1.60 høj, og jeg har mindre ører end hende

Dagens program er med Mathias Helt og Anders Ugilt, eller med Anders Ugilt og Mathias Helt. Lige den del er der ikke enighed om, men ellers er stemningen helt i top! Vi har nemlig en helt ny leg med til dig, hvor du kan vinde en lyd i det radiofoniske lydlotteri.

Den forbudte ordbog skal skrives, og vi starter med at definere det skrækkelige ord Trusse.

I dagens portrætmaler er det den skønne Sofie Jo Kaufmanas, der skal tegne lytteren Anton. En mand med bittesmå ører og en mor på 1.60.

Det er også i dette program, vi skal gætte hvad Åse kigger på.

Og bare rolig, du bliver heller ikke snydt for livets trafikmeldinger.

tors 7. januar 2021 09:04 37

Jeg tror, Phillip Faber er besat af Linse Kesslers babser

Vi lægger ud med en ordentlig omgang Kammeradio, hvor vi prøver at løse nogle af jeres problemer i fællesskab. Ronny leder efter en udgået parfume fra hans 20’ere, og Martin skal have brug for hjælp til sit sexliv.

Den kulørte time er fuld af chok-afsløringer. For hvordan vil de kendte tabe sig i år? Hvad er Søren Brostrøms comfort food? Og hvad gør Phillip Faber om morgenen udover at synge?

Herudover byder dagens program også på en clickbait-quiz og trafikmeldinger fra livet.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 6. januar 2021 09:04 32

Må jeg lige have lov at putte alle mine fingre i din mund?

Det er 2021, Mathias skal bo i en toiletvogn de næste 30 dage, og Kathrine bliver holdt vågen af sin hund, men det skal ikke ødelægge deres gode humør, og lytterne har det på samme måde.

Så har vi to eksperter i studiet til at lægge uhyggelig konkrete horoskoper for 2021. I Dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz kigger Mathias på noget, der både er lavet af metal og ikke er.

Hov, så kom der igen lige 2 eksperter i studiet (det er Kathrine og Mathias) til en snak om parforhold. Programmet vil også byde på livets trafikmeldinger og bud på de restriktioner, vi rent faktisk håber på bliver indført. Hvad siger du til en restriktion mod kærestepar på cykelstien og øjenkontakt ved bland-selv slikken?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 17. december 2020 09:04 39

Er du ved at brække dig? Jeg er ved at dø af grin over LED-bloklys!

Så er det sæsonens sidste program, men det skal ikke ødelægge vores gode humør. Lytterne holder også humøret højt på trods af dårligt internet, en forsvunden gravsten og at dø i Fortnite.

Rigtig mange mennesker skal til at tage et svært valg omkring samværet med de ældre juleaften, Kathrine og Mathias vender dilemmaet.

I Den Kulørte Time belyser vi Britt Bendixens udtalelse om, at Thomas Evers er blevet mere sexet, end da han var 8. Vi kommer naturligvis heller ikke uden om Hans Pilgaards vanvittige juleønske om hvid jul og kendis-julemænd.

Desuden byder dagens program også på “Svar-kun-forkert”- quizzen, en udvidelse af Buffetens forbudte ordbog og dagens dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 16. december 2020 09:04 33

Det er julenisse-jazz drilleri

Må man spørge en kvinde, om hun er gravid? Vi tager hul på debatten som det første i dagens program, for vi er ærlig talt selv i tvivl.

Det er tid til at give vores praktikant Sofie Sytnik feedback på hendes praktikforløb, men uheldigvis har Sofie forstået det som om, at hun skulle give os feedback.

I dagens quiz ringer Frederik fra sengekanten for at fortælle os, hvad han kigger på.

Vi slutter af med at høre om de værste julegaver, lytterne har modtaget, og om alt det der gør os i godt humør.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 15. december 2020 09:04 34

Er der nogen, der ved, hvad fanden der foregår i Aalborg i øjeblikket?

Det er tirsdag, hvilket betyder, vi lærer alle lytterne at kende. Jan er omskåret, og Sasha elsker karrysild. Så er det ligesom på plads.

Endnu engang vandt speedy Gonzales dagens præmie - stort tillykke herfra!

Og endnu engang blev det bevist, at julemirakler er en ting, for som de kammerater I er, fik vi skaffet en særlig bog til Andreas, som ville overraske musse! Det var rørende og rart.

Dagens Dusk gik til Anjas veninde, som sørgede for at Anja, og familien havde et sted at holde jul.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 14. december 2020 09:04 33

Vi kan jo ikke slukke vores kroppe

Det her er programmet, hvor du får de absolut bedste julesange-speciel “Banke-banke-på”.

Herudover tester vi også, om lytterne kan klokken, og hører lidt om ugens bedste dage - nemlig weekenden.

Det er også i dette program, at vi får vores praktikant Sofie Sytnik til at kæmpe sig igennem 5 portioner risalamande, når lytterne skal lede efter mandlen.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Magnus, og dagens buket bliver sendt afsted til en, der kan finde ud af at rense ovne.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 10. december 2020 09:04 37

Hun får udtalt microwave på en vanvittig måde

Er du i godt humør, selv om du har væltet en potteplante eller skåret dig på en vinkelsliber? Så er du kommet til det rette sted, når vi lægger dagens program ud med “Men-det-skal-ikke-ødelægge-mit-gode-humør”.

I den kulørte time dykker vi ned i de største historier fra sladderbladene.

Som hvad man spiser til jul, og hvem der leder efter en kæreste. Programmet byder desuden også på en “svar-kun-forkert”-quiz, en udvidelse af Buffetens Forbudte Ordbog og Dagens Dusk.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 9. december 2020 09:04 30

Der hvor jeg kommer fra, fik man en stang smøger i konfirmationsgave

Mathias og vores herlige vikar, Anders Ugilt, snakker om alt det, der burde lukkes ned, nu når Mette alligevel er i gang.

Vores praktikant Sofie Sytnik er ikke mødt på arbejde i dag, hun tror nemlig, at hun har fri, bare fordi hun er i isolation, men så let går det ikke.

Dagens quiz er “Hvad-hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og Anders går efter at slå alle rekorder.

Vi snakker selvfølgelig også om alt det, der gør os i godt humør, og så sender vi en buket blomster afsted på vegne af en lytter.

man 7. december 2020 09:04 34

Op i skyen, ned på den eksterne, ind i hjernen med det!

Det er mandag, og vanen tro indtræder Buffeten i rollen som din evige ‘rock’. Den altid solide skulder, du fri for fordomme kan lette dit hjerte hos efter weekendens strabadser. Vi skal ud med det trælse og ind med det gode humør! Og så skal vi teste lytterne i, om de kan det præcise klokkeslag, når vi har Frøken Klokken igennem på en linje. Derudover udøver Buffeten en form for krisehjælp og lægger øre til lytternes ophobede frustrationer og bekendelser, som julefrokosten ellers skulle have givet dem afløb for. Vi får også uddelt dagens dusk og tegnet et portræt af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 3. december 2020 09:04 38

Så vi må jo yde førstehjælp på andens fødder

Vi gennemgår de største historier fra de kulørte blade, og det går vildt for sig! Tessa håndfodrer svaner, Rasmus Seebach laver simremad, og Viktor Fischer kan godt lide at spise asiatisk. Herudover snakker vi med lytterne om alt det, der ikke skal ødelægge deres gode humør - som at køre sin egen madpakke over eller flække en tand.

I dagens quiz må der kun svares forkert, og så skal vi også udvide ordbogen med endnu flere ord, vi hader. Dagens dusk sendes til Kristians kammerat, der havde et par ekstra underbukser, da uheldet var ude.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 2. december 2020 09:04 33

Man bestemmer ikke selv, hvilken dag man er født, så er det sagt

I dagens program snakker vi med lytterne om, hvorfor i alverden man ikke skulle give julegaver til hinanden, og senere om alt det, der kan gøre os i godt humør. Så har vi sat vores praktikant Sofie Sytnik til at lave et kritisk interview, og det har hun valgt at gøre med vores chef om vores program. Dagens quiz er “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”, og så slutter vi dagen af med at sende en buket blomster til en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 1. december 2020 09:04 33

Gitte, er det dig?

Det er miraklernes tid. Også på Buffeten. I dag skete der det vidunderlige, at lytteren Gitte med det særlige kendetegn: lyst troldehår og spidse hjørnetænder, blev genkendt OG vinket til af en anden lytter. Hurra for Jer!

Daniel vandt en lyttermagnet til sin svigermor, da han fik hattrick i “ClickbaitQuizzen”. Kammeradio var en voldsom stor succes, da vi både fik tips til at rense en grill, men også skaffet en healer til et World of Warcraft-team, MAX level!

Der blev rapporteret fra en rasteplads, da verdens største reporter-team blev udvidet, og dagens dusk blev givet til Morten, der var en brandgod svend. Det var kærligt og dejligt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 30. november 2020 09:04 34

Man ser jo bare dig ligge og panikgrine på gulvet

Der har været finale i den store bagedyst, og vi har fornøjelsen af at have både Mads, Lena og Anne med i studiet.

I dagens program får vi også talt ud om alle de trælse ting fra weekenden, og så tester vi om lytterne kan klokken.

Kathrine og Mathias dyster i P3’s bedste portrætmaler, og vi slutter dagen af med at sende en buket til en, der har gjort en god gerning for en gamer.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 26. november 2020 09:04 37

Det er ligesom at sige til en blind mand “se en flot solnedgang”

Vi starter dagen ud med at høre alt det, der ikke skal ødelægge lytternes gode humør, og går direkte videre til en kollega, der også holder hovedet højt, nemlig Go’ Morgen P3’s praktikant Jeppe Wad, der er igang med at slå verdensrekorden i at kramme et træ. Vi har sendt vores praktikant Sofie ud for at lære af en dygtig praktikant.

Herudover har vi den hurtigste omgang af “svar-kun-forkert-quizzen”.

I Den Kulørte Time dykker vi ned i de største historier fra de kulørte blade. Hvad er Mette Helenes gode råd til kærestesorger? Hvorfor tror Keld Heick ikke, at hans kone vinder ‘Vild med dans’? Og Hvad er det med alle de vilde kendis-børnenavne? Selvfølgelig kommer vi ikke udenom, at Kesi er blevet set på cykel.

Vi udvider vores ordbog over alle de ord, vi hader, og så sender vi en buket blomster til en ekstra sød mor.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 25. november 2020 09:04 34

“Jeg havde lovet at invitere to i min smittecirkel til frikadelle-aften”

Må man snakke i telefon, mens man går på toilettet? Og hvad synes vi egentlig om Black Friday?

Dagen starter ud med nogle af de mest kontroversielle diskussioner. Og så taler Kathrine endelig ud om den klementin-shitstorm, hun er havnet i.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu” kigger to af vores lyttere på to afsindig store ting.

Vi vil lave en oversigt over alle de ting, der kan gøre os i godt humør, inden vi tager imod alle jeres dating-dilemmaer. Kan man kysse på første date i disse tider? Og kan man date sin roomie, hvis hun endda er din venindes søster? Vi slutter dagen af med at sende et par blomster til en lytters ekstra flinke søster.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 24. november 2020 09:04 33

Jeg håber, det giver luft i kummefryseren

Vi starter med at lære om endnu flere af vores lytteres kendetegn - der er alt fra mælketænder til dobbelte fortænder, og så hilser vi også på Emil, der ikke er den flotteste hingst i laden, men til gengæld føler man sig tryg i hans nærvær. Det er tirsdag, og derfor skal vi selvfølgelig også sende “Kammaradio” i en hel time - i dag skal vi hjælpe med fjernelse af benvoks fra gulvtæppe, fjernelse af røglugt fra lædersofa, og så finder vi lovhjemmel hos Fødevarestyrelsen for at hjælpe Martin med at komme af med de cirka 20 regnbueørreder, der ligger i hans kummefryser. Vi skal selvfølgelig også dele dagens dusk ud, og så udvider vi verdens største reporter-team.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 23. november 2020 09:04 35

“Jeg gik en hel sommer uden øjenbryn”

Det er mandag, og vi snakker weekendens bommerter ud. En lytter er klippet karse, og en anden har lukket sin date ind til et hjem, hunden havde overskidt.

Dagens quiz er “Kan-du-klokken”, og det tror lytteren Niels, han kan.

Og så er mandag lig med “Den Store Bagedyst”. Vi har Caroline med i studiet til at give os nogle bag om detaljer. Og I bliver naturligvis ikke snydt for Bagedyst-memes og alt det frække.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” tegner Kathrine og Mathias en lytter med McDonald’s formet hår. Og så sender vi blomster til en, der har låst sig ude og revet sin albue af led.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 19. november 2020 09:04 36

Der sidder en tissemand inde i et bur

Kathrine har sovet over sig, og Mathias har sovet for lidt - men det skal ikke ødelægge deres gode humør. Lytterne har det heldigvis på samme måde, vi snakker bl.a. med Sofie, der har glemt sin vinterjakke i en lukket kommune i nordjylland.

I den kulørte time får vi os en snak med Iben, der har lagt hus til nogle af optagelserne i Retfærdighedens Ryttere, og har lidt gossip at dele ud af. Og så går vi i dybden med historien om Kasper Schmeichel, der spiser Nutella inden landskamp, og finder ud af, hvornår vores lyttere spiser Nutella. For dét er spændende!

Vi har Arthur igennem, der står i en toiletkø og er klar til at anmelde toilettet ude på hans skole.

Dagens buket bliver sendt til Carolines onkel, fordi han bidrager til hendes brilleabonnement, mens hun er på SU.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 18. november 2020 09:04 34

Helt hurtigt Ida - moderkage fra en hvad?

I dag tager vi endelig diskussionen: Skal man børste tænder før eller efter morgenmad? Vores lyttere er splittede, men Rikke har et indisk sundhedstip, der løber med sejren. Vi har bedt vores praktikant Sofie Sytnik om at lave en reportage fra virkeligheden, og det er en opgave, der virkelig er blevet fortolket på.

I dagens “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu?”-quiz, bliver Mathias og Kathrine virkelig sat på prøve, når de skal gætte en død genstand, der er mindre end en and.

Sekret, kødsovs og synopsis - vi samler alle vores hadeord i en ordbog, så vi sammen kan bandlyse dem.

Dagen slutter vi af med at behandle alle jeres Tinder-klager i Tinderklagenævnet, og så sender vi en buket blomster fra en nyforelsket lytter til en pige, han vil være kærester med.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 17. november 2020 09:04 34

Hvem er den vanvittige 3%, som synes, du er for gammel?

Vi starter dagen ud med missionen om at blive venner med alle vores lyttere, og i dag bliver vi bl.a. venner med Robert med den spaltede tunge. I vores Clickbait-Quiz ringer Benjamin ind fra en skolebus for at vinde en magnet, så hans far kan hænge en indkøbsliste op.

I Kammeradio har lytterne mange problemer, men endnu flere løsninger. Hugo får hjælp til at sætte sin lampe op, Simon og Martin danner en ny Rom-klub, og Mathias (ikke Helt) får hjælp til, hvor han skal tage sin kæreste hen på deres månedsdag.

Vi vil være det program i verden med allerflest reportere, derfor har vi sat lytterne på opgaven, og i dag rapporterer Per live fra et palle-firma.

Magnus har været sammen med sin kæreste i 5 år og aldrig givet hende blomster, derfor sender vi en buket til Magnus’ kæreste på vegne af ham i dag.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 16. november 2020 09:04 35

Er der risiko for en smuttefinger?

Det er mandag, og vi skal tale alle de trælse ting ud fra weekenden.

Kathrine er træt af tyndt toiletpapir, en lytter fortryder en intimbarbering, og en anden er ude på dybt vand i en snapchat-flirt med sin kærestes søster.

Dagens quiz er “Kan du klokken?”, og dagens deltager Mark har lidt af en sjette sans.

Mandag er også dagen, hvor vi vender lørdagens afsnit af Den Store Bagedyst sammen med den hjemsendte deltager Max, der har taget kage og lidt insiderviden med til os.

Vi slutter af med at tegne Michael med de pinjekerne-formede øjne i “P3’s Bedste Portrætmaler”.

Og så skal der sendes blomster til en lytters gudmor, der døjer med rødvinspløkker.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 12. november 2020 09:04 35

Det værste er, når saksen er pakket ind i det der vakuumpakkede lort!

Har du nogensinde undret dig over, hvilket undertøj Mathias går i? Og savner du en update på Kathrines ørerings-betændelse? Her får du svaret på begge, og så skal vi høre om alle de ting, der ikke har ødelagt lytternes gode humør.

Det bliver nervepirrende i “Hvad-kigger-jeg-på-lige-nu”-quizzen, når lytteren Epoxy står i en børnehave og kigger på noget mindre end en regnorm.

I den kulørte time går vi i dybden med de største historier fra sladderbladene. Jesper Groth fryser, når det bliver koldt, og vi snakker med nogle lyttere, der har det samme problem.

Lytteren Ronnie laver en live-anmeldelse af Politigårdens toilet, og vi sender blomster til en af vores lytteres stakkels nabo.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 10. november 2020 09:04 33

Måske har Lene to humørringe i stedet for øjne?

Tirsdag er de særlige kendetegns dag, og “Buffeten” tog endnu et skridt på vejen til at lære alle lytterne at kende, Jessica går i svedhytte, og Benjamin er høj.

Mik i mikrobilen klarede med nød og næppe Clickbait-Quizzen og vandt altså den meget eksklusive lyttermagnet!

Tirsdagen bød også på en vaskeægte premiere, da “Kammeradio” så dagens lys. Her manglede Peter en askeskål til sin grill, som en norsk kvinde kunne hjælpe med.

Verdens største reporter-team blev endnu engang udvidet med reporter Charlie, og så blev der igen sendt en buket blomster. Det blev Camillas mor, der skulle have en lille hilsen for hendes skønne sønderjyske madlavning.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 9. november 2020 09:04 34

Flødeskum, jamen det er livets creme

Mandag er den perfekte anledning til at få talt alle de trælse ting ud fra weekenden. Det bliver der brug for, da Mathias har spist enormt mange skumjulemænd, og Kathrine har fået betændelse i øret.

Men mandag er selvfølgelig også den dag, hvor vi skal vende weekendens afsnit af “Den Store Bagedyst”. Her har vi Emil med os i studiet, og han giver os de slibrige detaljer om, hvordan han blev scoret af sin Bagedyst-kæreste Caroline. Og så skal der naturligvis også laves Bagedystmemes.

I “P3’s Bedste Portrætmaler” får Kathrine og Mathias sig en udfordring, når dagens muse Freja lægger make-up, mens hun skal portrætteres.

Vi slutter dagen af med at sende et par blomster afsted til en, der har fortjent det, på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 5. november 2020 09:04 36

Sidder du på toilettet nu? Ja, det fik jeg at vide, jeg sku’

Mathias er lidt frustreret over at have fået en for lille pose hos bageren, men det har ikke ødelagt hans gode humør, og lytterne har det på samme måde med deres små og store problemer.

I dagens “Svar-Kun-Forkert”-quiz får vi en ny førsteplads, og det bliver en frisk deltager, der løber med sejren.

I den kulørte time er vi meget inspireret af historien om alle de danskere, der IKKE kom med i James Bond. Derfor snakker vi med nogle lyttere, der heller ikke fik et bestemt job.

Det bliver en oplevelse af de større, når vi får en lytter til at anmelde et meget lille toilet live i radioen.

Dagen slutter af med, at vi sender en buket blomster på vegne af en lytter.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 4. november 2020 09:04 34

Jeg har ikke en handicappet radiovært i munden

Ku’ du tænke dig en toast med dåsetun, ketchup på din risengrød eller blåbærsyltetøj på dine røræg? Det er ihvertfald, hvad nogle af vores lyttere anbefaler os.

Og så løsner vi ventilen, når vi snakker om de helt små ting, der irriterer os meget mere, end de burde.

I dag møder Sporløs Buffeten, når vi prøver at familiesammenføre to lyttere med samme slags næsebor og efternavn. Bagefter gætter vi, hvad lastbilchaufføren Nina kigger på.

Det kan være en mærkelig tid at date i, og derfor åbner vi igen op for Tinderklagenævnet og hjælper en lytter med at tage flirten videre fra Snapchat.

Til slut skal vi på vegne af en lytter sende blomster til en, der har fortjent det.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 3. november 2020 09:04 34

Hvor har du fundet et gråt hår henne?

Endnu engang er Kathrine og Mathias blevet klogere på, hvem alle lytterne på “Buffeten” er. Gitte med svømmehud mellem anden og tredje tå meldte sig blandt andet på banen. Programmets tredje ben, nemlig quizzer, blev også foldet flot ud, hvor Mie desværre kæmpede lidt med “Clickbait-Quizzen”.

Endnu engang kunne der sendes en hilsen til en, man ikke kender, og tirsdagen betyder også en udvidelse af verdens største reporter-team, som “Buffeten” jo er indehaver af.

Mathias og Kathrine fik også spist sig igennem USA og mumsede i dag sweet potato casserole i sig, som gode Samantha Robbins havde med.

Gæst: Samantha Robbins.

man 2. november 2020 09:04 38

Og så skal vi huske sangen, “Klamydia spreder ikke sig selv”

Det er blevet mandag igen, og derfor taler vi de trælse ting ud, der er sket over weekenden sammen med vores dejlige lyttere.

Dagens quiz er “kan du klokken”, og specielt Kathrine er begejstret, da vi får en mand i uniform igennem.

Vi vender naturligvis også weekendens afsnit af Bagedysten, og med os i studiet har vi denne uges hjemsendte deltager Morten. Og I skal da selvfølgelig ikke snydes for Bagedyst-memes.

Det er endeligt blevet dagen, hvor vi skal smage på “Chicken Waffles”, for vi har Sam Mamuti med os i studiet til at snakke om Amerikansk Madkultur.

Dagen afsluttes med lytterkaraoke til “Dancing Queen”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 29. oktober 2020 09:04 34

Danmark er et landbrugsland, og du er frisk på at synge “We Are The Champions”

Dagen starter ud med et indblik i danskernes appelsin-cravings og rotteproblemer, når vi hører om alt det, der ikke kan ødelægge det gode humør.

Blomsterbinderen Mette er dagens deltager i “Svar-Forkert”-quizzen og påstår, at Askepot tabte et mundbind. Endnu vildere bliver det dog, når vi dykker ned i de kulørte blade og går helt i dybden med de allerstørste historier. Årgang 0-Stephanie beskylder sin far for at stjæle, og derfor hører vi fra andre lyttere, der har hapset fra deres børn.

Vores praktikant Sofie Sytnik skulle tage ud og have det sjovt - lad os bare sige, det ender med gråd, og så går vi hurtigt videre til det næste indslag.

I anledningen af det amerikanske præsidentvalg har vi Emily Childers-Brock med i studiet til at lære os om den amerikanske madkultur. Til slut tager 16-årige Oliver en for holdet, når han synger “We Are The Champions” i lytterkaraoke fra en grisestald i Vestjylland.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 27. oktober 2020 09:04 35

Kathrine, jeg er ikke din læge!

Mathias har en nedsunken forfod. Faktisk findes der minimum fem personer ved navn Mathias, der har en nedsunken forfod. Det ved vi, fordi vi igen har fået lytternes særlige kendetegn at vide.

Der var en eksklusiv præmie på højkant i “clickbait-quizzen”, men desværre måtte Stine se nederlaget i øjnene.

Så har verdens største reporterteam endnu engang udvidet, og Alexander rapporterede fra en McDonald’s nær Vinding.

Præsidentvalget nærmer sig, og derfor kiggede Buffeten også lidt på den Amerikanske madkultur. Zoe Kilbourne var i studiet og bød på pumpkin pie. Mums skal der lyde herfra!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 26. oktober 2020 09:04 35

Den korteste afstand mellem mennesker det er skyld og skam

Det er mandag, og Buffeten er piv-åben. Mathias har haft en vild weekend i sommerhus, for han har opdaget, at vandet smager bedre der. Kathrine har også haft en vild weekend, men en af de mere skamfulde af slagsen. I den anledning skal vi også have lytternes pinlige historier fra weekenden.

Udover dejligt vand og pinlige historier har weekenden også budt på Den Store Bagedyst. Deltageren Lars er med i studiet og giver os et indblik i, hvad der foregår bag kameraerne.

Det er desuden også i dag, vi tester, om Sidsel kan klokken, hvem der er “P3’s Bedste Portrætmaler”, og om Kathrine og Mathias kan synge lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 22. oktober 2020 09:04 35

Vi er eksemens venner

Mathias har sat sig på et vådt cykelsæde, og Kathrine har stadig eksem på øjenlåget, men det har ikke ødelagt deres humør. Derfor hører vi også, hvad der ikke har ødelagt lytternes humør. Og så indtager lytteren Sofie en ny førsteplads i “Svar kun forkert quizzen” med hele 14 forkerte svar.

I Den Kulørte Time dykker vi helt ned i de største historier fra ugebladene. For hvor skulle Ditte Hansen hen på cykel? Og hvorfor går Jonas Gülstorff med hue på strøget? Vi hører deres side af sagen.

Vi har de bedste lyttere, og i dag får vi en af jer til at anmelde, hvordan skoven fungerer som toilet. I dagens lytterkaraoke får Kathrine og Mathias lov at smage deres egen medicin og giver den gas til “Wannabe” med Spice Girls.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 21. oktober 2020 09:04 34

Hey jeg hedder Jytte, jeg gemmer mit tis ude i haven

Må man tisse i badet? Vi tager diskussionen og opdager, at stort set alle vores lyttere gør det. Vores praktikant Sofie Sytnik har fået til opgave at lave et indslag om DR’s mediestrategi - et indslag, der beklageligvis ikke kan klippes ud af podcasten.

I Dagens quiz har vi store problemer med at gætte, hvad Laura kigger på, men heldigvis ikke lige så store problemer som lytteren Mads har haft med en hjemsøgt Jaguar.

OG så skal vi til det: Tinderklagenævnet. Nu har I endelig et sted at klage over det virtuelle kødmarked, nemlig her hos os.

Som altid slutter vi dagen af med en omgang karaoke til Linkin Parks megahit “In the End”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 20. oktober 2020 09:04 35

Og mon ikke jeg har et strækmærke eller to på patterne?

Der er som sædvanligt åbnet for, at Mathias og Kathrine lærer P3’s lyttere at kende. Gitte går kun i tøj med dyr på, og Lucas bliver ofte kaldt Nichlas af sin skolelærer Jette. Som han så kalder Mette.

Vi clickbait-quizzede med den arbejdsløse pilot Tom, som laver et flot hattrick.

Vandene blev også i den grad delt, da snakken falder på, hvor ofte sengetøjet skal skiftes, men vi dømmer ingen og rummer alle.

Viktor og Viktor brillierede, da de var en del af verdens største reporterteam, og som vanen tro sluttede programmet på toppen, da Frederik skreg sine lunger ud i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 19. oktober 2020 09:04 35

Nogle vil synes, det er enormt sjov, og nogle vil synes, det er enormt ulækkert

Det er mandag, og vi skal sammen bearbejde skammen fra weekenden, ved at dele de historier vi helst vil glemme. Herefter tjekker vi lige, om vores lyttere kan klokken i den legendariske “Kan du klokken-quiz”.

Men weekend er ikke kun lig med bommerter, det er også lig med Den Store Bagedyst. Vi snakker med denne uges udstemte deltager Wissam om surdej, og så bliver det også lige til et par lidt lumre memes.

Dagens hovedperson i P3’s Bedste Portrætmaler er den kvindelige sergent Anna, og til lytterkaraoke har vi en efterskole-trio igennem.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 15. oktober 2020 09:04 36

Det er da ikke morgen endnu kammerat, og kan du i øvrigt kongerækken?

En hund er blevet forelsket i Mathias, så han er lykkelig. Lytterne har været mere uheldige her til morgen, men der skal heldigvis mere til at ødelægge deres gode humør.

I den kulørte time fejrer vi Prins Christian og snakker med Sussi fra Sussi og Leo om renoveringen af deres soveværelse.

Vi hører desuden også fra de lyttere, der synes, billederne af deres børn ikke får nok opmærksomhed.

Dagens muse i P3’s Bedste Portrætmaler er 17-årige Rasmus med slikhåret, og dagens sangstjerne er den kæmpe Robbie William-fan Ralph.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 14. oktober 2020 09:04 34

Hvis solen skinner lige på, så har jeg da et lille dameskæg

Surdej er det fedt? Vi er i tvivl, og I skal hjælpe os med at afgøre det i dag.

Vores praktikant Sofie Sytnik er tilbage i studiet for at vise os, hvordan hun har løst den public service-opgave, vi gav hende sidste uge. Det bliver til et 02 og en ny tvivlsom opgave. Og så er vi også meget interesseret i at høre, hvad vores lytter Gerda laver i Quizzen “Hvad kigger jeg på lige nu?”. Til slut kårer vi “P3’s Bedste Portrætmaler” og hører en lytter give den gas til “My Heart Will Go On”. Hvis alt dette ikke er lokkende nok, så kan vi da også friste med en lille sludder om menses-bind og hår på tåneglene.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 13. oktober 2020 09:04 34

Lige ned i numsen på Sofie

Vi lægger fra land med endnu en omfattende mission. Udover at ville lære alle lyttere at kende, så har Buffeten et mål om at komme i Guiness rekordbog. For vi vil have verdens største reporter-team. Jonas blev den første og kunne melde alt godt fra det nordlige af Esbjerg.

Så blev der sendt hilsner til fremmede mennesker, hvor særlig Polakken havde en rørende en af slagsen.

Søren og Malene tabte Clickbait-Quizzen, men det er flot bare at være med.

Det vanlige var på menuen til sidst, da Troels (kendt fra Landmand søger kærlighed) blev portrætteret, og skønne Birk og Mona gav den fuld gas i en omgang lytterkaraoke til “Summer of 69”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 12. oktober 2020 09:04 34

Alle de sko har trådt i en hundelort

I sidste uge blev vi venner med rigtig mange af jer, men vi vil også være der for jer i de hårde tider, så derfor hører vi om lytternes værste oplevelser fra weekenden. Vi er dog ikke helt ukritiske venner, for vi tjekker selvfølgelig lige, om I kan klokken i dagens quiz.

Du skal da kun gå til et sted for at få den bedste dækning af Den Store Bagedyst. Vi har nemlig det hele her: de frække lyde, de gode memes og den deltager, der røg ud i sidste uge.

Som altid slutter vi af med “P3’s Bedste Portrætmaler” og lytterkaraoke til sangen “I Want It That Way”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 8. oktober 2020 09:04 39

Hvorfor er vi ikke i Se og Hør?!

Vi starter naturligvis programmet ud med at få et par nye venner, og en af dem er Ronnie, der ringer ind til den første udgave af “Svar-forkert”-quizzen. Ronnie indtager den tomme førsteplads, og vi er spændte på, om han kan holde den.

Det er blevet torsdag, og vi skal vende alt det kulørte gossip i en bladgennemgang. Her opdager vi, at “Se og Hør” har glemt at nævne vores deltagelse til “Rainbow Awards”, og derfor ringer vores praktikant Sofie Sytnik “Se og hør” op! Vi slutter af med en omgang af P3’s Bedste Portrætmaler, og Simon giver den gas til “Umbrella” i lytterkaraoke.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 7. oktober 2020 09:04 34

Hvorfor er det mig den skaldede person, der giver gode råd om hår

Vi lægger selvfølgelig ud med at tilføje et par flere af jer til vores voksende vennekartotek, og bagefter skal vi have jeres ærlige mening: Går man i bad om morgenen eller om aftenen? Det bliver en heftig debat.

Dagens quiz er “Hvad kigger jeg på lige nu”, og den sætter virkelig Kathrine og Mathias på prøve.

Vi runder naturligvis programmet af med at kåre “P3’s Bedste Portrætmaler” og lader en lytter udleve karaokedrømmen til “Highway to Hell”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 6. oktober 2020 09:04 36

Hun har en papegøje i stuen

Buffeten er tilbage med missionen om at blive venner med alle lytterne! Vores reporter Sofie Sytnik har været ude for at få nogle hilsner til os, men problemet er bare, at hun ikke kunne finde nogen, der kender os. I den anledning får vi lytterne til at sende hilsner til folk, de heller ikke kender.

Hvad handler de der overskrifter egentlig om? Det prøver vi at finde ud af i en clickbait-quiz med isbil-manden Johan.

Og så fortsætter vi ufortrødent vores venne-mission og bliver i denne omgang venner med Julie, Pia, Mads og et par flere.

Dagens muse i “P3’s Bedste Portrætmaler” er Thomas med de vandrette mandelformede øjne, og dagens popfænomen i lytterkaraoke er Liv med “Hit Me Baby One More Time”.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 5. oktober 2020 09:04 35

Det holder mig i live, det holder mig ung

Vi har glædet os så meget til at byde jer velkommen til Buffeten og lære jer at kende. Derfor starter vi en ambitiøs mission om at blive venner med alle vores lyttere en efter en!

Dagens quiz er kun for dem, der kan klokken. Til alle jer andre er der både memes og kage-katastrofer, når vi vender premieren på Den Store Bagedyst med sidste års vinder Frederikke Legaard.

Vi skal også have kåret P3’s bedste portrætmaler, når vi tegner en lytter ud fra deres egen beskrivelse. Og så slutter vi af på en high med lytterkaraoke.

Dagens konklusion er, at I kan klokken, I ser godt ud, og I kan synge!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 31. januar 2020 18:04 30

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 30. januar 2020 18:04 32

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 29. januar 2020 18:04 33

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 28. januar 2020 18:04 33

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 27. januar 2020 18:04 37

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 16. januar 2020 18:04 32

I ugens sidste program skal vi endnu engang forbi Erotica-quizzen, vi vender Gwyneth Paltrows smarte duftlys og kommer med bud på flere kropslige kreativiteter. Værterne tegner et portræt af lytteren, Elena, hvilket går overraskende godt. Vi ringer til Jeanette, der har taget en spontan tur med færgen til Fanø og slutter naturligvis af med seddel-i-panden-legen. Velbekomme.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 14. januar 2020 18:04 32

Dagens udgave af Buffeten består af endnu en tegneleg med lytterne. Vi taler med lastbilchauffører, sergenter fra skoven i Skive og typer der tager i spa på en tirsdag. Vi taler om Mathias’ gamle job som opvasker og så skal vi selvfølgelig lægge Kathrines horoskop for denne uge - whats not to like?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 10. januar 2020 18:04 31

Ugens sidste program af Buffeten står på quiz, quiz og mere quiz. Vores dejlige lyttere ringer ind og fortæller om deres fredagsplaner, og det er alt fra at reparere fadølsanlæg, bage kardemommesnurrer til at tage på Pool Pub med drengene. Til sidst i programmet overrasker vi en lytter med noget rigtig dejligt.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 9. januar 2020 18:04 32

Det er anden sidste dag med Buffeten på P3. Derfor vælger vi kun det bedste af det bedste til dagens program. Lytterne bliver bedre og bedre til at forklare, hvordan de ser ud, når Kathrine og Mathias prøver at tegne dem. Til sidst i programmet inviterer værterne til ‘seddel i panden’ leg, der kun kan gå bedre end i går…

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 8. januar 2020 18:04 32

Hvis der er noget man må i Buffeten, så er det at gå flere gange! Endnu en gang kaster Kathrine og Mathias sig ud i ‘seddel i panden-leg’, hvor lytterne skal gætte, HVEM de har i panden. Som noget helt nyt bevæger værterne sig ud i ‘P3’s bedste portrætmaler’, ved at male lytterne - det kan kun blive god radio.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tirs 7. januar 2020 18:04 33

I Buffeten bliver der både talt om små og store emner, og i dag er bestemt ingen undtagelse. Kathrine og Mathias fortæller om de jobs de ønskede sig, da de var børn. De tester hinanden i nyheder og tal - det kan kun blive rigtig pinligt. Og så leger vi selvfølgelig seddel-i-panden leg, fordi det var en KÆMPE succes i går.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

man 6. januar 2020 18:04 32

Vi er netop gået ind i 2020, og Kathrine og Mathias gør ALT for at lære hinanden bedre at kende.

Værterne byder på masser af quizzer, blandt andet arkivquiz og seddel i panden-leg, med verdens bedste lyttere.

Og skulle du sidde derude uden et nytårsfortæt, så fortvivl ej, vi har et til dig!

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

fre 20. december 2019 18:04 32

I dagens Buffet får du det bedste af det bedste! Vi starter ud med arkiv-quiz om det tidligere P3-program Erotica. Vi har sendt Jens Malthe fra Talentholdet ud for at sige undskyld til Hotel Cecil - han kom til at stjæle noget da han var i byen i onsdags. Til sidst hører vi fra vores dejlige lyttere der er på vej til fest og lige har fået juleferie.

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

tors 19. december 2019 18:04 34

Buffeten byder i dag på Arkiv-quiz med fantastiske Lone fra Fyn. Vi tager pulsen på julestressen, der for alvor har ramt danskerne - vi har derfor sendt Jens Malthe fra DR Talentholdet i Magasin. I Buffeten må man godt tage flere gange af det man bedst kan lide, så det gør vi med endnu en quiz! Til sidst skal der synstolkes på en YouTube-video - mon du kan gætte hvad det er for en?

Værter: Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt.

ons 18. december 2019 18:04 34

I dagens program af ‘Buffeten’ tester Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt pakkelegsgaver og lytternes viden i julefilm.

Derudover åbner vi op for brevkassen, hvor alle slags spørgsmål er velkomne.

Til sidst rammer julestressen for alvor, da vi ringer til alle dem, der endnu ikke har købt én eneste julegave.

tirs 17. december 2019 18:04 33

I første program af ‘Buffeten’ byder Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt på Arkiv-quiz og lytter-brevkasse. Derudover deler Kathrine ud af sine meget utraditionelle juleaftener, om taffelchips i brun sovs og pakkeleg. Hos Mathias spiser de risalamande, hvor det gælder om at finde neglen. Til sidst ringer vi til meteorolog Søren Jacobsen og spørger ham, om Mathias når at få en kæreste inden den 24. december.