Vidundergrunden

Dette program er blevet sendt 262 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Episoder gennem årene

Episoder per kanal

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 15. september 2023 18:00 30

Er vestrehåndede mennesker bedre musikere, hvad er en venstre hånds tjeneste og hvorfor har Volmer og Vibe deres kufferter med i studiet idag? Få svaret i Vidundergrunden der idag også byder velkommen inde for til Left Handed Favour. De får en remix challenge, og så har de lovet at tage musik med som ingen har hørt før. Champagne Bruce hotline er også åben igen i aften, hvor vi også skal lytte til sidste uges gæster Tripolism og hvordan de har løst deres musikalske udfordring. Alt det og frisk ny fra musik fra hele Dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 8. september 2023 18:00 30

Hvordan lyder Destinys Child på tyrkisk? Hvad er Champagne House? Og hvad har en ejendomsmægler fra Rødovre og en bryggeriarbejder at gøre med måske verdens største klub hit lige nu? Sammen med denne uges gæster fra Tripolism, vil Volmer og Vibe forsøge at svare på bare lidt af ovenstående. Og som altid er der et program spækket til med de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 1. september 2023 18:00 26

Hvordan siger man due på kurdisk? Kan man se Burning Man fra månen og hvem ville egentlig være den bedste astronaut, af Volmer og Vibe? Få svaret (eller noget der ligner) i denne udgave af Vidundergrunden, hvor der kommer besøg fra Aysay. De har lovet en eksklusiv premiere og et smuglyt på den plade, som endnu ikke er udgivet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 25. august 2023 18:00 29

Hvordan lyder en dårlig tinderdate hvis det var en sang? Hvordan er det at spille en koncert i en kirke og har Usher en feature på en ny dansk udgivelse? Få svaret når Volmer og Vibe igen dykker ned i Vidundergrunden. De får i denne epsiode besøg af Guldlokk som kommer forbi med musik frisk fra studiet som igen nogensinde har hørt før. Hun får også denne uges gyldne remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæster Kvadrillers også, hvordan de har fået løst deres UFOrdring kan du også høre i dette afsnit af Vidundergrunden der som altid er pakket med frisk ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 11. august 2023 18:00 28

Har Danmark et boyband der er sponsoreret af et kondom brand ? Findes der UFO’er ? Og kan man remixe dem ? Få svaret i denne udgave af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe får besøg af Kvadrillers. De kommer forbi studiet med frisk ny musik og så får de denne uges remix challenge, der som tidligere beskrevet er “ude af denne verden”. Vi skal også høre hvordan Ung Tjerkel har brugt sommeren på at løse sin udfordring, alt dette i en all you can eat buffet af frisk ny musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 9. juni 2023 18:00 28

Hvor ung skal man egentlig være før man må kalde sig Ung før sit kunstnernavn? Få svaret når Vibe og Volmer for sidste gang inden sommerferien dykker ned i Vidundergrunden og får fint besøg af Ung Tjerkel. Han har musik med som ingen har hørt før og så får han denne uges remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæst SSTRAUSS også og den er i sidste øjeblik landet i vores inbox, sammen med en masse af de nyeste udgivelser fra hele Dronnigeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 2. juni 2023 18:00 28

Hvordan lyder en melodi Grand Prix klassiker hvis den var sovset ind i acid bass og hvilket tøj er bedst at tage på når man skal i byen i Vordingborg? Få svaret eller noget der ligner i denne episode af Vidundergrunden hvor Vibe og Volmer får besøg af Sstrauss. Han kommer forbi studiet med musik som ingen har hørt før, og så får han også denne uges remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæst GRO også, og hvordan hun har løst den har måske noget med førnævnte Melodi Grand Prix klassiker at gøre. Lyt til den og det friskeste nye musik fra hele Dronningeriget i denne udgave af Vidundergrunden.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 19. maj 2023 18:00 31

Hvad er Amapiano? Et klaver fra Amager?… Og hvad er dating musik, som man kan høre på sin cykel? Få svaret i denne episksode af Vidundergrunden der får besøg af GRO. Hun kommer forbi studiet med musik, som du helt eksklusivt får lov til at høre som de en af første. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Ussel har haft det, siden han fik foreviget Vidundergrunden på benet. Alt det og det friskeste danske musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 12. maj 2023 18:00 26

Volmer er tilbage fra Sydafrika, og mens han var væk har Vibe inviteret nogle helt særlige gæster. De har en maskine med, der på vidunderlig vis får foreviget Vidundergrunden på denne episodes “hemmelige” gæst. Han får udover denne forevigelse af Vidundergrunden også en remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæst Codia også, og hvordan han har fået varme rytmer ind i hans kolde nordiske elektroniske univers kan du høre i denne uges udgave af Vidundergrunden der vanen tro er propfyldt med frisk, dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 5. maj 2023 18:00 30

Er Volmer blevet bidt af en slange i GOA ?

Hvordan lyder Lofoten, hvis det var elektronisk musik, og kan musik være medicin. Det spørger vi ugens gæst Codia om, som kommer forbi og deler af ud af sin vidunderlige musik. Han får også denne uges remix challenge, som Vibe har lovet ikke har nogen banke-banke på vitser. Sådan en fik Fabian Mazur også i sidste uge, og hvordan han har fået start-up lyde fra konsoller og computere til at blive til en sang kan du høre i denne udgave af Vidundergrunden med Volmer & Vibe.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 28. april 2023 18:00 31

Har Danmark et Acid Anthem? Hvilken overaskelse har Volmer til Vibe og hvordan lyder det når man remixer Whitney Houston? Det finder du ud af hvis du lytter med i denne udgave af Vidundergrunden hvor der også kommer flot besøg af Fabian Mazur, som udover at lave sin egen musik er et slags byggemarked for andre musikere. Han får derfor også en lidt anerledes remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæster Aick også, den blev dog undfanget som en banke-banke på vits, og hvordan den lyder kan du høre i dette afsnit der som altid er vidunderligt fyldt til randen med frisk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 21. april 2023 18:00 31

Hvad har Wu-tang at gøre med et dansk nummer fra 70’erne ? Hvad er svensk reggae ? Og kan en fødselsdagssang til mor blive til en popbasker ? Hvis du lytter med i dagens epsiode får du måske svaret hvor Volmer og Vibe får besøg af Aick. De kommer forbi studiet og får denne uges remix challenge, sådan en fik sidste uges gæst Milo S også, og hvordan den lyder kan du høre i dagens episode af Vidundergrunden der som altid er propstoppet med de frækkeste udgivelser fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 14. april 2023 18:00 30

Findes der en genre der hedder Country Grunge? Er der en Ø der hedder Carpe Diem og kan man remixe en New Zelandsk Haka med Beyoncé? Få svarene eller det der ligner, i denne uges epsiode af Vidundergrunden, hvor Volmer og Vibe igen åbner op for de friskeste og frækkeste udgivelser fra hele dronningeriget. Døren åbner også for denne uges gæst Milo S, som kommer forbi studiet med afrotech og varme rytmer. Han får naturligvis også en remix challenge, og sådan en har sidste episodes gæster fra Hakami også løst. Hvordan den lyder kan du høre også i dagens program. Husk man kan lukke øjnene men man kan ikke lukke ørerne.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 31. marts 2023 18:00 32

Betyder Pasha påske på spansk og hvordan laver man den perfekte flæskesteg? Synes du heller ikke det lyder som opskriften på et musikprogram, så har du helt ret, det gør det heller ikke. Heldigvis får Volmer og Vibe besøg af Hakami, der kommer forbi Vidundergrunden med deres nye EP. De får en også remix challenge, der uden at det hele skal handle om mad igen, har noget med salami at gøre. Sidste uges gæst Anders Ponsaing har også løst sin udforing og løsningen på den er blevet giftig !! Alt dette og de friskeste, danskeste og frækkeste udgivelse fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 24. marts 2023 18:00 25

Vidundergrunden stiller i dag om til Ibiza, hvor ugens gæst Anders Ponsaing har taget tid ud af sin “workation” for at tale med Volmer og Vibe. Vi skal høre hans musik, hvad han laver der og så får han også Vidundergrundens remix challenge. Sådan en har sidste uges gæster Spring & I fået. Den er nu landet i indbakken, av! Den er brandvarm!

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 17. marts 2023 18:00 29

Volmer og Vibe sidder igen klar med fingrene dybt nede i den danske Vidundergrund. Denne gang får de besøg af Spring & I. De kommer forbi med ny musik, som ingen nogensinde har hørt før. Hvordan det lyder og hvilken udfordring de får i deres remix challenge, kan du høre i denne episode af Vidundergrunden, hvor vi også skal lytte til sidste uges gæst Petah Moodie og løsningen på hans udfordring. Vi skal også lytte på nogle af de semifinalister der er i dette års KarriereKanonen og de friskeste og frækkeste udgivelser fra hele Dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 10. marts 2023 18:00 29

Vidundergrunden er din ven i øret når Volmer og Vibe dykker igen dybt ned i Vidundergrunden. Ugens gæst er født på Jamaica og studerede på CBS, droppede ud, blev civil ingeniør og laver nu musik her i Danmark. Han hedder Petah Moody og kommer forbi studiet hvor vi skal høre om hans rejse, hans musik og så får han også Vidundergrundens remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæst Ju Kaia også. Hvordan hun har løst sin Tik-Tok udfordring kan du høre i denne episode, der også kigger nærmere på nogle af de semifinalister der er med i KarriereKanonen 2023.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 3. marts 2023 18:00 26

Hvad køber Volmer online om natten når han ikke kan sove? Hvad har en Jan Elhøj med Infernal at gøre?… Og hvordan lyder det når Tomas Høffding genfortolker en Melodi Grandprix “klassiker” fra 80’erne? Du får svaret i denne episode af Vidundergrunden hvor der også kommer fint besøg fra Ju Kaia. Hun har frisk musik med og så får hun også en remix challenge, der uden at sige for meget er p-p-p-p-p-pissefed! Vi skal også kigge nærmere på nogle af de 9 semifinalister fra Karrierekanonen 23. Alt det og tossemeget frisk, dansk musik fra hele DK!

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 24. februar 2023 18:00 29

Hvad sker der når man spørger en chat robot hvad Vidundergrunden er og hvordan lyder det når man remixer Kill Bill? Få svaret når Volmer og Vibe får deres remix challenge tilbage fra Christian Nielsen. Der kommer også fint besøg af Tomas Høffding, som har musik med fra sin nye plade. Han får naturligvis også Vidundergrundens remix challenge og uden at sige for meget så er den udfordrende…. Hvilke tre numre han får med hjem kan du høre i denne episode der som altid er fyldt med frisk, ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 10. februar 2023 18:00 23

Kan man lave musik i sit køkken der bliver spillet på Ibiza?… Og hvor og hvorfor har ugens gæst Christian Nielsen og Vibe været i boblebad sammen? Du får svaret i denne episode af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe endnu engang åbner døren til weekenden med 2 timers frisk, dansk musik. Vi skal også høre hvordan Bonjour Papa har løst deres remix challenge fra sidste uge. Alt det og nogle tvivlsomme kostråd fra Volmer får du i denne udgave af Vidundergrunden.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 3. februar 2023 18:00 30

Drømmer DJ ‘s om fisk og kan man remixe Kaj og Andrea med Elton John? Du får svaret i denne episode af Vidundergrunden, hvor Volmer og Vibe får meget nydeligt besøg af Bonjour Papa. De har musik med som ingen nogensinde har hørt før og så får de denne uges remix challenge. Sådan en fik Cayootee også i sidste uge og hvordan hun har løst sin udfordring kan du høre dette afsnit af Vidundergrunden der som altid er tykt pakket med det friskeste, nye musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 27. januar 2023 18:00 29

Volmer og Vibe er igen klar til at sparkstarte din weekend med frisk dansk musik. I dagens program, med den lidt hurtige slags. De to får nemlig besøg af Cayootee, som er kendt for at fyre lidt ekstra op for tempoet. Hun får også denne uges remix challenge og lige netop sådan en har sidste uges gæst, Kornum også løst. Den skal vi høre i dagens epsiode der som altid er fyldt med de nyeste udgivelser fra hele Dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 20. januar 2023 18:00 27

Kan man remix korn? Altså ikke som en mel… men som metal bandet. Hvis du lytter med i dagens episode af Vidundergrunden, får du måske svaret, hvor Volmer og Vibe får besøg af Kornum, som får denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Lise Ranks har løst sin udfordring. Alt det og tumpe meget frisk dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 13. januar 2023 18:00 33

Det er fredag d. 13!.. Du er bange!.. Du tænder for radioen. Der er Vidundergrunden. Det er hyggeligt, du bliver glad. Der er besøg fra Lise Ranks, hun er sød. Hendes musik er god. Hun får en musikalsk udfordring. Mon de korte sætninger fortsætter i denne epsiode, finder du kun ud af hvis du lytter med når Volmer og Vibe igen dukker dybt ned i Vidundergrunden. Vi også skal lytte til sidste uges gæst, Wille som har lavet en uhyggelig god løsning på sin remix challenge.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 6. januar 2023 18:00 27

Kan må få fløjtefeber og hvad har en italiensk musik fra 80’erne at gøre med ugens gæst Wille? Du får svaret i denne episode af Vidundergrunden, hvor dine veloplagte værter og ung-rejs-guider rundt i det danske musiklandskab, Volmer & Vibe igen står klar hver fredag aften. Aftenens program tæller bl.a et fransk house Kendrick Lamar mashup, en bid med italiensk disco og som altid et stort stykke med frisk ny dansk musik! Velbekommen til Vidundergrunden.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 25. december 2022 18:00 34

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 18. december 2022 18:00 25

De p3 vise mennesker er for sidste gang i år tilbage i Vidundergrunden. Volmer og Vibe får denne sidste søndag i advent besøg af Karen Mukupa. Hun kommer forbi julestuen/studiet og bliver vanen tro udfordret med julequiz, lidt for tørre kager, blødt op med noget af det bedste danske musik der er kommet i Vidundergrundens indbakke. Hun har også lovet at tage noget musik med som ingen nogen sinde har hørt.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 11. december 2022 18:00 25

De P3 vise mennesker er tilbage i dine radio, og denne gang får Volmer og Vibe besøg af Benjamin Hav. Han kommer forbi Vidundergrundens julestudie med alt hvad dette indebærer. Der skal jules, hygges og måske spilles en enkelt omgang S, P eller K. Alt dette krydret med en masse dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 4. december 2022 18:00 22

De P3-vise mennesker er igen tilbage og denne gang har Volmer og Vibe fået besøg af Champagne Bruce. Han kommer forbi julestuen og får, udover er par overraskelser, også denne uges Jule quiz. Om det bliver ham eller Volmer der vinder i kan du høre i denne episode der også dykker ned i nogle af de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 27. november 2022 18:00 23

Ad vent! Er det allerede jul? Volmer og Vibe fejrer julens komme, traditionen tro med de P3-vise mennesker. I denne episode med Sarah Grünewald. Der skal jule quizzes, klippes og slikkes i en dejlig rulle konfekt af frisk dansk musik og Jesus. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster Mambe & Danochilango har løst deres musikalske udfordring. Alt det og meget mere i dette afsnit af Vidundergrunden på PJULE3.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 20. november 2022 18:00 25

Volmer og Vibe er som oliven og chips. Vidundergrunden er Sandstorm fra Darude spillet-på-glas-remix. Og hvad med den der challenge fra sidst? Er Kyhn blevet færdig med sin? Jovist! Den kan du høre i denne epsiode, hvor de musikalsk udfordring igen er rigtigt gode. De er særlig udvalgt til denne uges gæster Mambe og Danochilango. Som altid er der et Tip Fra Toppen og So-Me Service krydret med dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 13. november 2022 18:00 28

Vidundergrunden graver igen denne uge dybt i den danske muld, efter det nyeste musik fra hele dronningeriget. Der kommer besøg fra Kyhn som bl.a. fortæller om hvordan hans rejse startede med en stjålen guitar. Der er er også landet en remix challenge tilbage fra Asbestose, som viser hvordan man bl.a. kan fortolke Miami Bass. Som er altid er der også et Tip fra Toppen, So-Me Service, men vigtigst af alt… 2 timer med det nyeste og frækkeste musik fra hele DK.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 6. november 2022 18:00 30

Hvordan udtaler man Pjerrot, kan man bygge sin egen DJ pult og passer Haddaway’s klassiker - What is Love perfekt med Solhverv fra Lord Siva? Lyt med i denne episode af Vidundergrunden hvor du udover at få svaret på ovenstående også får løsningen på den musikalske udfordring Figi fik i sidste uge. De to brødre fra Asbestose, Ingredijens og Lars Virkli, kommer forbi med deres nye plade og får naturligvis også Vidundergrundens Remix Challenge. Der er som altid også et Tip fra Toppen og Vidundergrundens So-Me Service, pakket i et program udelukkede fyldt med frisk dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 30. oktober 2022 18:00 28

Kan man remixe en dårlig vane og findes der noget pulver som man kan påføre sine ædlere dele som en del af et musikalsk-klargørings-ritual? Du får svaret hvis du lytter med til denne episode af Vidundergrunden, hvor vi får besøg af Figi. Hun kommer forbi studiet med sange ingen har hørt før og så får hun naturligvis også en remix challenge. Sådan en har gæsten fra sidste program, TJ/Bad Habit også løst, og resultatet får du i denne episode, der som altid har et Tip Fra Toppen og Vidundergrundens So-Me Service, blandet med en ordentligt røvfuld dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 16. oktober 2022 18:00 29

Findes der falske musik genrer og hvordan laver man dem, og kan man lave en medley af ramstein / N.W.A og Ace Of Base? Du får svaret på ovenstående hvis du lytter med, fordi Niah Steiner har brugt den sidste uges tid på at løse hendes remix challenge. Volmer og Vibe får også besøg i dette afsnit, af TJ / Bad Habit. Han kommer forbi studiet med historier fra det kolde Canada og musik som ingen nogensinde har hørt ført. Vi skal også have et Tip Fra Toppen og Vidundergrundens So-Me Service. Alt dette krydret med det nyeste musik fra hele Riget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 9. oktober 2022 18:00 29

Findes der analkugler som man kan bruge til at snyde i skak, og kan planter spille musik?

Du får muligvis svaret på noget af dette hvis du lytter med i denne uges episode af Vidundergrunden, hvor vi får besøg af Niah Steiner. Ligesom Mozart har hun rødder i Østrig, og ligesom Mozart skrev hun noget af sin første musik før hun var fyldt 10. Nonsens har også haft en uge til at løse deres challenge. Resultatet skal vi høre og som altid er der også SoMe service, et Tip Fra Toppen og et program pakket til randen med frisk fræk dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 2. oktober 2022 18:00 36

Hvordan er det at spille på verdens måske største elektroniske festival? Hvornår er det egentlig musik tyveri at låne lidt for meget “inspiration” fra andre? Hvis du lytter med i denne episode af Vidundergrunden får du måske svaret på ovenstående. Nonsens kommer forbi i dette afsnit og fortæller om deres rejse og får naturligvis Vidundergrundens remix challenge. Vi skal også lytte til hvordan sidste uges gæst Piscot har løst sin challenge. Alt dette samt et Tip Fra Toppen, So-Me Service, krydret med brandvarm dansk musik, er ingredienserne i denne udgave af Vidundergrunden!

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 25. september 2022 18:00 27

Kan man lave Eminem til garage? Hvilken dansk artist rimer på Hval, og hvordan kommer man som producer i kontakt med de helt tunge spillere i udlandet?

Hvis du lytter med I denne episode af Vidundergrunden, får du måske svaret på noget af dette… bl.a. med hjælp fra denne uges gæst Piscot. Han kommer forbi studiet med demoer og en ret særlig udgivelse… han får naturligvis også en remix challenge. Sådan en har sidste uges gæst Summer Fry også onduleret ( ja det er et rigtigt ord ). Hvordan den lyder kan du høre i dette afsnit der som altid har et Tip Fra Toppen, Vidundergrundens So-Me service og frisk dansk musik!

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 18. september 2022 18:00 34

Kan man remixe Far til 4 og hvilket nummer ønsker Benjamin Hav i radioen? Du får måske svaret på dette hvis du lytter med i denne episode af Vidundergrunden, hvor vi får besøg af Summer Fry. Hun har tasken fyldt med demoer og så får hun selvfølgelig også en remix challenge! Vi skal også lytte til hvordan Kaaliyah og Louis Winding Børresen har løst deres freestyle challenge fra sidste uge. Der er som altid et tip fra toppen, so-me service og en hel masse frisk ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 11. september 2022 18:00 29

Kan mænd give mælk? Vi har jo allesammen brystvorter? Og kan en seks årig genindspille Valerie med Mark Ronson? Volmer og Vibe bevæger sig igen dybt ned i Vidundergrundnen hvor du udover at få svaret på ovenstående kan høre hvordan sidste uges gæster fra Mystisk Lysfisk har løst deres Italo Disco udfordring… uden computer! Der kommer også gæster i denne episode som også får en remix challenge. Kaaliyah og hendes producer Louis Winding Børresen kigger forbi studiet med snigpremierer og helt ny musik som igen nogensinde har hørt før. Der er som altid et Tip fra Toppen, so-me service og frisk ny dansk musik fra hele dronningeriget!

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 4. september 2022 18:00 29

Drømmer fisk og kan man rappe en milliard pizzaer? Lyt med i denne episode af Vidundergrunden, hvor du udover måske at få svaret på ovenstående, får en helt særlig pose musikalsk bland-selv slik med lidt til enhver smag. Vi får havsaltede rytmer fra denne uges gæster Mystisk Lysfisk, som kommer forbi Vidundergrunden med deres nye plade. De får selvfølgelig også en remix challenge. Sådan en har sidste uges gæst Lasse Laurentius også fået og resultatet af denne Woodstock 99 udfordring kan du også høre i denne episode, der som altid har et Tip Fra Toppen, SoMe Service og en masse ny dansk musik til dine ører.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 28. august 2022 18:00 29

Kan man synge et kommentarspor fordi en der hedder Caroline, har stjålet en opskrift fra Helen? Få svaret i denne udgave af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe får besøg af hyperpop artisten Lasse Laurentius. Han kommer forbi studiet med musik som ingen har hørt før. Han får naturligvis også Vidundergrundens Remix Challenge. Og præcis sådan en har NØX brugt den sidste uge på at løse. Hvordan den lyder kan du høre i denne episode der også har et Tip Fra Toppen, i denne uge fra en producer fra øverste skuffe. Det giver som altid meget mere mening hvis du lytter til programmet der vanen tro er propstoppet med frisk ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 21. august 2022 18:00 28

Volmer og Vibe dykker igen ned i Vidundergrunden, hvor der i denne uge er besøg fra Nøx. Hun kommer forbi studiet og får denne uges remix challenge og uden at afsløre for meget, så er det en lidt fræk en af slagsen. Vi skal også tilbage til sidste uges gæst Noah Rosanes og høre hvordan han har løst sin Roskilde Festival udfordring. Den kan du høre i denne episode som også har so-me service, et tip fra toppen og tumpe meget frisk dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 14. august 2022 18:00 28

Vidundergrunden kan ikke helt slippe sommeren og får i denne episode besøg af Noah Rosanes, som under dette års Roskilde var spæret inde i en glas container der var lavet om til et studie. Hvad der kom ud af det skal vi høre i dagens episode, der også har et tip fra toppen, denne gang med en dansk hitmaskine udover det sædvanlige. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Josephine Philip har løst sin remix challenge. Programmet er som altid også spækket med det nyeste og frækkeste musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 7. august 2022 18:00 26

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 3. juli 2022 18:00 27

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 26. juni 2022 18:00 34

Vidundergrunden tager igen på en roadtrip ud i det danske musiklandskab. Vi skal lytte til et remix af en dansk komedie fra 80’erne som sidste uges gæster DJ Divo og OliO har lavet. Vi skal også høre hvordan en pige der spiser suppe alene, er blevet til et nummer med hjælp fra TIKTOK. Volmer og Vibe får naturligvis også gæster på besøg i denne episode. Denne gang fra MLWXDZY. Selvom det godt kunne lyde som navnet på Elon Musk barn, er der dog her tale om dansk drill fra øverste skuffe. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet hvor der udover So-Me Service også er et Tip Fra Toppen hvor vi får et godt råd fra en erfaren artist. Hvem der er kan du høre i dette afsnit af Vidundergrunden der som altid er tæt pakket med de nyeste danske udgivelser.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 19. juni 2022 18:00 25

Vidundergrunden er tilbage med anekdoter fra Ibiza og friske jordbær og en overflod af ny dansk musik. Der kommer besøg fra Dj duoen, Dj Divo & OliO. De har musik med frisk fra studiet og så får de også denne uges remix challenge. Vi skal også med den musikalske tidsmaskine tilbage til sidste uge, hvor Volmer og Vibe havde besøg fra Iamalex. Hvordan hans remix challenge lyder kan du høre i denne episode, der vanen tro også har SoMe service og et tip fra toppen.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 12. juni 2022 18:00 32

Volmer og Vibe skal igen på tur ud af den musikalske margueritrute. Så tag med på en tur hvor du skal lytte til de nyeste skud fra Vidundergrunden. Vi skal også tilbage til sidste uges gæst Mund De Carlo som har løst sin udfordring, dog med hjælp fra sit reality-alterego, Kyskhedskongen. I denne episode kommer der naturligvis også en gæst. Iamalex er en Lo-Fi artist, som får denne uges remix challenge. Udover dette så har han musik med som ingen nogensinde har hørt før, hvilket ikke er noget helt normalt for iamalex, streames nemlig helt vildt på tværs af alle platforme. Der er ud over ovenstående, som altid et Tip Fra Toppen, og So-Me Service direkte fra Vidundergrunden.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 5. juni 2022 18:00 28

Volmer og Vibe er tilbage med et friskbagt program fyldt med dansk musik. Der kommer besøg fra Mund De Carlo, som får denne uges remix challenge. Han har også lavet en rap som sit totemdyr. Hvis ikke det giver mening, så bare vent til du hører løsningen på DJ Satans udfordring fra sidste uge. Der er som altid et Tip Fra Toppen, som i denne uge kommer fra en bagmand i branchen det udover at producere, også er pladeselskabsejer. Der er også SoMe service, som i denne uge giver dig tips til ting du kan følge og svælge i #followandswollow

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 29. maj 2022 18:00 25

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 22. maj 2022 18:00 28

Volmer og Vibe trækker igen i guide uniformerne og tager dig med på en tur ud i det danske musiklandskab. Vi skal rundt på hele Danmarkskortet og dybt ned i Vidundergrunden. Der kommer også en gæst på besøg, Silvia, som efter Vibes mening har leveret det bedste hook i kvindes minde. Hvordan det lyder kan du høre i denne episode hvor vi også skal lytte til resultatet af sidste uges remix challenge fra $hibxy. Der er vanen tro, Tip fra Toppen, So-me Service, og som altid det friskeste danske musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 15. maj 2022 18:00 28

Volmer og Vibe tænder for den musikalske vandhane og fylder et badekar med varm dansk musik. Der kommer også en gæst på besøg i badekaret, $hibxy. Han får denne uges remix challenge, og apropos challenge, så har sidste uges gæst Jonas Hvem, løst sin udfordring. Hvordan den lyder kan du høre i dette afsnit af Vidundergrunden, der også har et tip fra toppen som i denne uge kommer fra en DJ og pioner der har domineret den danske elektroniske scene i mere end 30 år. Og husk, man kan ikke sige vidunderlig - uden at sige underlig.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 8. maj 2022 18:00 28

Vidundergrunden i denne uge er fyldt med banke banke på vitser der på forunderlig vis skal blive til en remix challenge. Hvordan den helt lander, eller om den overhovedet gør kan du høre i dagens episode hvor Volmer og Vibe får besøg af Jonas Hvem. Han har musik med som igen nogensinde har hørt før, og apropos musik ingen har hørt før, så er sidste uges gæst, Juliane Viktoria blevet færdig med sin Københavner-udfordring. Vi skal også forbi et tip fra toppen, der idag kommer fra en af DK’s mest aktive DJ’s på den globale scene. Hvem han er og hvilke guldkorn han vi kaste med kan du høre i dette afsnit, der som altid er proppet med det “danskeste” friskeste musik. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 1. maj 2022 18:00 29

Volmer og vibe får i denne episode besøg af Juliane Viktoria. Hun kommer forbi med helt frisk musik som ingen nogensinde har hørt før. Hun får naturligvis Vidundegrundens remix challenge, og så er det noget med at hun larmer for meget. Hvad det går ud på kan du høre i dagens episode hvor vi også skal lytte til sidste uges gæster fra Kaput. De har haft en uge til at løse deres remix challenge og hvordan den lyder kan du også høre i dagens afsnit, hvor vi også skal forbi et tip fra toppen og finde ud af om Yo Johnny rent faktisk kan lave et beat på 30 sek. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som vanen tro er fyldt med frisk dansk musik fra hele dronnigeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 24. april 2022 18:00 28

Vidundergrunden går i denne episode lidt i stykker når de tre rappere fra Kaput kommer forbi studiet. Det er dansk rap fra en skuffe du ikke helt vidste fandtes. De har musik med som du sjældent har hørt, mest fordi de vistnok kun udgiver en sang om året, men derfor slipper de ikke for en remix challenge. Og apropos remix challenge, så har sidste uges gæst Henom løst sin udfordring, hvordan den lyder kan du høre i dagens episode, der som altid er fyldt med frisk dansk musik og et tip fra en top. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 10. april 2022 18:00 27

Vidundergrunden disker op med karrysild på mixeren og røde pølser på pulten når Volmer og Vibe igen finder de bedste og mest friske udgivelser frem fra hele dronningeriget. Det er musikalske pornolys, punk, pussypop og mariachi-trap. Det giver som altid meget mere mening hvis du lytter til programmet, hvor de to herrer i denne episode får besøg af Henom. Hvem han er og hvordan han laver sin musik kan du høre i dette afsnit. Han får natuligvis også denne uges remix challenge, og apropos den, så har sidste uges gæst Caius, løst sin udfordring… og uden at sige for meget så er det så tæt man kommer på solskin i højtaleren.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 3. april 2022 18:00 29

Volmer og Vibe er endnu engang tilbage med fingeren på pulsen/pølsen/pulten. Det er hot shit fra det kolde nord (altså brandvarm dansk musik). De to herrer får i dag besøg fra Caius, som er kæmpe i Kina, men knapt så kendt i København. Han kommer forbi studiet og får, udover Vidundergrundens Remix Challenge, også lov til at bestemme hvilke numre fra hans nye EP, vi skal høre. Sidste uges gæst David Jay har også løst sin udfordring, og den skal spilles højt i solen. Det lyder som om at en en Dj har reddet hans liv igår… det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, der som altid er propfyldt med frisk dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 27. marts 2022 18:00 28

Volmer og Vibe er tilbage med frisk dansk musik, som du nok ikke har hørt før. En ting du helt sikkert ikke har hørt er løsningen på den remix challenge som Julez fik i sidste episode. Den får du i dette afsnit hvor der også kommer flot besøg fra David Jay. Han har også musik med som endnu ikke er udgivet og selvfølgelig slipper han heller ikke uden om en udfordring. Hvem han er og hvilken remix challenge han får kan du høre i denne episode der som altid er loaded med vidunderspillede udgivelser, mashups og premierer på ting du ikke engang vidste fandtes… men det gør du hvis du lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 20. marts 2022 18:00 28

Volmer og Vibe graver sig igen dybt ned i Vidundergrunden. Sammen med sidste uges gæster fra Dø Chef Dø, besøger de en opera klassiker der er blevet tævet gennem deres maskiner. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode, som også får fint besøg fra Julez. Hun kommer med musik så frisk fra studiet at ingen nogensinde har hørt det før! Hun får naturligvis også Vidundergrundens remix challenge, som i dette afsnit ikke rigtig har nogen regler…. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 13. marts 2022 18:00 29

Faithless “synger” God Is A Dj, men denne episode af Vidundergrunden starter med Dj Satan… men så er der heller ikke mere diabolsk i dette program! Det bliver vel nærmest himmelsk når Volmer og Vibe undersøger om man kan remixe en opera, sammen med ugens gæster fra Dø Chef Dø. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Jae Comma har løst sin remix challenge. Hvordan den lyder kan du høre i denne episode der som altid er et overflødighedshorn af håndsprit-ny dansk musik fra hele dronnigeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 6. marts 2022 18:00 30

Volmer og Vibe har endnu engang parallelparkeret Vidundergrunden i dine højtalere. Som en Ellert ( det en dansk el-bil ) er Vidundergrunden 100% dansk produceret, men måske med et par reservedele fra andre steder på planeten. Sidste uges gæst Skyggesiden har bl.a. brugt lidt dele fra Eminem, og denne uges gæst Jae Comma, får en værktøjskasse med let irsk folkemusik, noget Nirvana og lidt Boy George. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet der som altid er fyldt til bristepunktet med ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 27. februar 2022 18:00 27

Volmer og Vibe er godt og grundigt på vej ned i Vidundergrunden igen i dette afsnit. Hvad betyder det tænker du? Forestil dig mumble rap covers af Nik & Jay, en elektroswing version af Seal og Adamski’s Killer, eller Johnson som hvis han udgav musik i 1984. Dette er også året hvor dagens gæst Skyggesiden er født. Hun kommer forbi studiet med sin nyeste udgivelser, og så får hun natuligvis Vidundergrundens remix challenge. Det gjorde Kå også i sidste episode, og han har nu løst sin udfordring. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode der som altid er frisk pakket med 2 timers ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 13. februar 2022 18:00 29

Vidundergrunden med Volmer og Vibe, er lidt ligesom pommes med ketchup og sennep.

1, det er fedt. 2, du kan godt li’ det og 3, det er vidunderligt at dyppe pommes i sennep… men man kan jo heller ikke sige vidunderlig uden at sige underlig!

Og hvis du heller ikke er til pommes med sennep, så er du sikkert typen der elsker vente musikken i hvad der kan følelse som en uendelige telefonkø. Og til dig har Volmer og Vibe i dag en kæmpe gave. Sidste uges gæst Milez har nemlig løst sin remix challenge fra sidste episode, og den er netop bygget rundt om et sample fra ventemusik. Men hvis du hverken kan li’ sennep til dine frits eller ventemusik, så er der måske en chance for at ugens gæst Kå er lige det du mangler. Det er 3 år siden han sidst var forbi Vidundergrunden, og lad os bare blive enige om, han har ikke ligget på den lade side - siden sidst. Kå får naturligvis også en udfordring, og hvordan den lyder kan du høre i dagens episode der som altid er fuldt pakket med frisk ny dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 6. februar 2022 18:00 29

I denne episode af Vidundergrunden har Volmer og Vibe fuld plade. For dig der ikke helt fangede banko metaforen, så betyder det at programmet som altid er fyldt med de bedste udgivelser, mashup og remix. Og apropos sidstnævnte, så har Rasmus Vels løst sin udfording, og uden at sige for meget, så elsker Volmer og Vibe det… for evigt. Det kommer naturligvis også en gæst i denne episode. Han hedder Milez, og er både italiener, englænder og dansker. Han har musik med som ingen har hørt før, og så får han natuligvis også denne uges remix challenge. Hvordan den lyder kan høre i dagens episode som også har en helt særlig gæstevært. Hvem han her og hvorfor han er der kan du høre i dagen episode der som altid er pakket med 2 timers frisk dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 23. januar 2022 18:00 26

Vidundergrunden er tilbage med 2 timers ny dansk musik fra hele dronningeriget. Det er lyder der driller, dunker og drypper ud af dine højtalere som en tyk bearnaise, hvor der er rigeligt til alle. I dette afsnit skal du med Volmer og Vibe til Ålborg hvor dagens gæst Rasmus Vels idag har taget plads bag mikrofonen og via internetkablerne kommer forbi Vidundergrunden. Han har musik med som kun han selv har hørt og så får han naturligvis også denne uges remix challenge. Vi skal også lytte til hvordan sidste uges gæst Szim har løst sin “boomer” challenge. Det giver som sagt altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 16. januar 2022 18:00 31

Volmer og Vibe er tilbage med 2 timers dansk musik fra Vidundergrunden. Sidste uges gæst Terry Tester har nu brugt en uges tid på at løse sin udfordring og uden at afsløre for meget, så er der elementer af både poesi og tegnefilm i denne. Volmer og Vibe får også i dette afsnit besøg af en gæst. Hun hedder Szim og kommer forbi studiet i denne episode, hvor hun naturligvis også får Vidundergrundens remix challenge. Hvilke tre sange Szim kan vælge i mellem, kan du høre i dagens afsnit, der som altid er en slikpose blandet med lidt for meget af alt det gode.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

søn 9. januar 2022 18:00 25

Vidundergrunden er tilbage med 2 timers frisk dansk musik. Det er vidunderspillede udgivelser og demoer frisk fra studiet, lytternes egne numre og vidunderlige lyde fra hele dronningeriget. I dagens episode får Volmer og Vibe besøg af Terry Tester, som har lovet at tage musik med som ingen nogensinde har hørt før. Han får naturligvis også Vidundergrundens remix challenge og uden at afsløre for meget så har denne udfording elementer fra både tegnefilm, rap og house. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

fre 31. december 2021 18:00 50

Volmer og Vibe lukker dykker for sidste gang i år ned i Vidundergrunden. Men ikke alt er som det plejer i det lille musik magasin. De to herrer har nemlig i nytårets anledning lavet en playliste, som udelukkede består af remix challenges. Så i denne årets sidste episode af Vidundergrunden kan du glæde dig til en kavalkade, et musikalsk overflødighedshorn af remixes fra bl.a. Donna Summer, Daft Punk og Den Gode, Den Onde og Den Grusomme. Hvis ikke det giver mening så lyt med i aftenens afsnit hvor Volmer og Vibe også brillerer med verbalt nytårskrudt, og måske løfter sløret for nogle af de nye ting der sker i Vidundergrunden 2022. Godt Nytår!

Produceret af Munck Studios København.

tors 30. december 2021 18:00 46

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

ons 29. december 2021 18:00 51

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

tirs 28. december 2021 18:00 46

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

man 27. december 2021 18:00 36

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

fre 24. december 2021 18:00 45

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

fre 17. december 2021 20:03 36

Vidundergrunden er tilbage med De P3-vise… mennesker! I dag er med fint besøg fra Sarah Grünewald. Hun tager med Volmer og Vibe dybt ned i Vidundergrunden, hvor det traditionen tro ikke har været jul i det lille musik magasin, hvis ikke Volmer og hende har dystet i en af Vibes alt for lange og uretfærdige jule quizzer. Om det også sker i dagens afsnit kan du høre hvis du lytter til denne episode, der vanen tro er fyldt op med 3 timers dansk musik og jule hygge fra alle os til alle jer! Velkommen til P-Jule-3.

Produceret af Munck Studios København.

fre 3. december 2021 18:04 39

Velkommen til de P3-vise mænd. Et slags Vidundergrunden program med en gæstevært. Han debuterede til DM i Børnerap som 10 årig. Stillede op til MC’s Fight Night som 12 årig og senere i programmet Wonderkids hvor han i en alder af 13 år var Vestegns mester i capoeira. Kampsporten blev dog lagt på hylden til fordel for en karriere som producer og dj, og dette kulminerede i en levevej/lifestyle der i snart 15 år har taget ham fra Vestegnens hiphop i gruppen Natkat, til de disco og house pumpende elektroniske produktioner fra Lagoon Digital til B from E. For slet ikke at nævne Ny Sensei, Mr. Free og 2 C Beethoven, alias der alle hører fortiden til hvis du spørger dagens gæst, Danmarks sødeste MC - Champagne Bruce. Om han er en vismand, kan du høre i dagens episode hvor du også kan høre resultatet af sidste uges udfordring til Albert. Han har løst årets sidste remix challenge, og hvordan den lyder kan du høre i dagens episode der som altid er pakket med 3 timers frisk musik fra hele dronningeriget.

Produceret af Munck Studios København.

fre 26. november 2021 21:03 41

Volmer og Vibe er tilbage med den sidste omgang Vidundergrunden, altså inden det bliver jul og de lukker op for de P3-vise-mænd. I dette sidste program kommer der fint besøg fra Albert som har musik med fra sin nye plade. Vi skal høre lidt om tilblivelsen af denne og så får Albert også årets sidste remix challenge. Og når vi nu er ved emnet, så har sidste uges gæster fra Ravi Kuma også løst sin udfordring. Det var mere end hvad man kunne sige om forrige uges gæster fra Lei Lowe, som vistnok gik mere op i en shoppingtur til Milano end en deadline for remix challenge. Denne er nu endelig også blevet færdig, og kan høres i dagens episode der som altid er fuldt pakket med sprit ny dansk musik fra hele dronningeriget.—

Produceret af Munck Studios København.

fre 19. november 2021 21:03 39

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

fre 12. november 2021 18:04 28

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

fre 5. november 2021 21:03 33

Man kan ikke sige kommunalvalg, uden at sige… kom? Så hvorfor ikke komme med ned i dette afsnit af Vidundergrunden hvor der i dag er besøg fra Murro. Han har været 10 år undervejs med ny musik og som alle ved bliver diamanter kun lavet, efter meget lang tid under pres! Om Murro bliver presset af Volmer og Vibe når han får denne uges remix challenge kan du høre i denne episode, hvor vi også skal høre hvordan sidste uges gæst Djuma Soundsystem har løst sin ret uhyggelige udfordring. Hvordan den lyder kan du også høre i dagens episode, der som altid er fyldt med vidunderlig ny dansk musik, og husk - man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig!

Produceret af Munck Studios København.

fre 29. oktober 2021 18:04 42

Er punk tilbage? Hvad betyder bussdown, og kan man remixe en gyserfilm? I dette afsnit af Vidundergrunden får du måske svaret på ovenstående når Volmer og Vibe får besøg fra Goa. Djuma Soundsystem kommer nemlig forbi studiet og vi skal høre helt ny musik fra hans verden af gøglet afrohouse. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Hotskull har løst sin udfordring. Lyt med i dette afsnit, der som altid er top pakket med 3 timers frisk dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 22. oktober 2021 21:03 45

Volmer og Vibe har dig, så bare rolig. Dyk med ned i Vidundergrundens vidunderlige verden, hvor dansk musik har en dunkende bas og hvor dancehall i dag dominerer programmet. Der kommer nemlig besøg i studiet fra Hotskull og spiller hendes nyeste, men også for at få denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Jungleugle har løst sin udfording. Hvordan den lyder kan du høre i denne episode der som altid er fyldt med 3 timers dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 15. oktober 2021 21:03 41

Vidundergrunden er måske svært ud at udtale for en spanier ? Så prøv Jungleugle… J på spansk er H og G = KRH. Noget a’la Hunkrgleukrhle ? Du får helt sikkert et bud eller 2 på svaret i dagens udgave af Vidundergrunden, hvor der netop kommer besøg fra Jungleugle. Han har helt frisk musik med og ting som ingen har hørt før. Han får naturligvis også denne uges remix challenge. Og nu når vi er ved det, så har sidste uges gæst Elijah Okelo kysset en kvinde og blevet hæs og mistet sin stemme , men alligevel har han løst sin udfording fra sidste uge. Hvordan den lyder kan høre i dette afsnit som altid er fyldt med 3 timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

fre 8. oktober 2021 18:04 44

I Vidundergrunden er der public service fra øverste skuffe, når Volmer og Vibe igen åbner op for 3 timers spritny dansk musik. Vi skal også forbi sidste uges gæst Lotus Noir, som i tidsånden har brugte den sidst uges tid på at løse hende Kandis Remix Challenge. Og apropos challenge, så kan aftenens uges gæst Elijah Okello godt forvente noget helt andet end Kandis. Han kommer forbi studiet og har lovet at musik med som ingen nogensinde har hørt før. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, for man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

Produceret af Munck Studios København.

fre 1. oktober 2021 21:03 32

Vidundergrunden i aften er spækket til bristepunktet med det nyeste og det frækkeste fra hele Dronningeriget! VI får besøg af sangerinden Lotus Noir, som har nogle vilde historier til hendes produktioner… og så får hun selvfølgelig en remix challenge, som i dag er i den meget danske ånd… nogle vil måske endda sige helligånd. Vi skal også høre resultatet af Bjonko’s challenge fra sidste uge “Will it Bjonko”, som kun bekræftet vores manifest - Man kan ikke sige Vidunderlig, uden at sige underlig”.

Produceret af Munck Studios København.

fre 24. september 2021 18:04 38

Vidundergrunden er den pose chips du ikke troede fandtes. Det er salt, frisk, tyndskåret, knasende skiver, som du i dag får serveret i dine højtalere. Sprøde lyde fra ugens gæst Bjonko som kommer forbi studiet med sin guldpibe. Han får denne uges remix challenge, som tager sit udgangspunkt i YouTube-fænomenet “Will it Blend?” Hvis det ikke giver mening, så bare vent til du hører sidste uges gæst Sosa og hendes løsning, på en banke banke på remix challenge. Hvis ikke det giver mening så lyt til programmet, der som altid er fyldt med frisk dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 17. september 2021 21:03 36

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

Produceret af Munck Studios København.

fre 3. september 2021 18:04 38

I dagens episode af Vidundergrunden skal du med Volmer og Vibe på stoffer. Ikke fordi de to værter skal indtage ulovlige substanser men mere fordi vi skal lytte til musik så dope at man bliver høj af det. For man kan jo ikke sige højtaler uden at sige høj. Det er også i dag at sløret bliver løftet for hvem som gemmer sig inde i KENDISLIG. Dagens gæst Sofar Sofus er nemlig mentor for KENDISLIG og stand alone rapper som oftest kredser om lort og om at spille pik og ryge bong. Han får denne uges remix challenge, og appropos den, så har sidste uges gæst Nanudu remixet selvest POTUS i sin remix challenge fra sidste uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du lytter til dagens episode, som altid er frisk pakket med håndsprit ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 27. august 2021 21:03 34

Volmer og Vibe tager dig endnu engang dybt ned i Vidundergrunden. Der hvor musik og lyde du aldrig har hørt før kommer fra. Ugens gæst kommer fra Næstved, han får tekster ind i sin elektroniske musik, og er ikke bange for at blive politisk i disse. Han hedder Nandu og har en ep ude idag! Udover at lytte til numre fra den får han også Vidundergrundens remix challenge. Og apropos remix challenge, så har sidste uges gæst Skarn, løst sin udfordring fuldstændig perfucked! Det giver som altid mere mening hvis du lyttet til programmet som er mixet, ristet og rullet sammen af de friskeste lyde fra hele dronningeriget.

Produceret af Munck Studios København.

fre 20. august 2021 21:03 41

Vidundergrunden er tilbage fra ferie med mere frisk musik i posen en nogensinde før. I fraværet af Volmer og Vibe har indbakken vokset sig så enorm, at Vidundegrunden i aften bliver en eksplosion af ny dansk musik du nok ikke har hørt før. Der er i dagens episode også besøg fra Skarn som kommer forbi og får denne uges remix challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til før ferien hvor Pede B var forbi Vidundergrunden, han har nemlig nu løst sin remix challenge. Hvordan den lyder kan du også høre i dagens program hvor vi også skal en tur rundt i Karrusel - en ny elektronisk festival i København. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 25. juni 2021 18:04 45

Volmer og Vibe lukker for sidste gang inden sommerferien op for Vidundergrunden.

Det gør de i selskab med Pede B, som er denne uges gæst. Han har, sammen med Tue Track, lavet en plade og selvom den ikke er ude endnu, så får du i Vidundergrunden i dag fået lov til at lytte lidt til hvad der venter os. De får naturligvis også Vidundegrundens remix challenge. Og apropos at remix challenge, så er Lilholt’s rulleskøjte remix landet og for fans af saxofon og Italiensk, er der noget meget stort i vente. Det giver som altid meget mere mening hvis du lytter til programmet hvor vi i dag også får Sulka på linjen til en snak om hendes nye udgivelse - der ligesom det meste andet musik i dagens program er udkommet… i dag ;-)

Produceret af Munck Studios København.

fre 11. juni 2021 18:04 30

Vidundergrunden sidder som din vanlige vagt ved vognporten, som bag dørene gemmer på de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget. Udover en tur i det danske musiklandskab, sætter Volmer & Vibe spotlightet på de fem finalister til dette års Karrierekanonen. Før de spurter mod koncerthuset for at høre finalen, kommer vi forbi sprit nye mashups, remixes, singler samt… hård rock… i Vidundergrunden?!?

Husk, man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

Produceret af Munck Studios København.

fre 4. juni 2021 18:04 32

Vidundergrunden er tilbage med musik fra hele dronningeriget! Det gælder Grønland, Færøerne, Kolding, København og … Polen ? Vi skal også med Volmer og Vibe ud og køre rulleskøjter med Phlake, Medina og Rasmus Seebach. Det gør de sammen med denne uges gæst Lilholt, som naturligvis får denne uges remix challenge. Vi skal også med den musikalske tidsmaskine tilbage til sidste uge, hvor Abudebi Zonjon fik sin remix challenge. Hvordan han har løst den kan du høre i dagens episode der også dykker ned i de 5 finale deltagere der er tilbage i Karrierekanonen 2021. Det er som altid 3 timers dansk musik frisk fra studiet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 28. maj 2021 21:03 53

Dopest Kid in Africa er i dag på besøg i Vidundergrunden.

Hans navn er Abudebi Zonjon og han har brandvarm musik med frisk fra studiet. Han får denne uges remix challenge, hvor Volmer og Vibe igen har været kreative med navne og numre. Hvordan den lyder ved vi først om en uge, men i sidste uge var Fozza forbi Vidundergrunden og hendes Klub 27 challenge er netop landet i indboxen. Hvordan den lyder kan du høre i aftenens program, som igen i dag er presset til bristepunktet med liderlige rytmer, slowhouse og motorvejstechno. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 21. maj 2021 18:04 41

Vidundergrunden er tilbage, som den lidt for store lænestol i læder… fra 90’erne der nærmest kunne ligge helt ned - en recliner!

Og hvorfor denne metafor? Jo ser du, Vidundergrunden har lidt ligesom en en lænestol, 3 indstillinger. Oprejst, tilbagelænet og lagt fuldstændig ned.

Sådan er Vidundergrunden også i dag. I første time får vi besøg af Fozza. Hun har hemmelig musik og måske også hemmeligheder med. Hun får denne uges remix challenge og apropos den, så har sidste uges gæster fra Fabräk også fået løst deres udfordring. Og for at slå det helt fast - ingen er født tørre! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen er pakket til bristepunktet med frisk, ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 14. maj 2021 21:03 49

Vidundergrunden stikker i dag dybere, med din ugentlige vaccine fyldt med frisk dansk musik. I dette program får Volmer og Vibe nemlig besøg af Fabräk. Det er ikke et punk band, men tankerne ledes let hen til store engelske ska-punk bands som The Specials og Clash. De får denne uges remix challenge og så er det også en uge siden at Nadia Mimi var forbi Vidundergrunden. Hvordan hun har løst sin “mini” challenge kan du også høre i dagens episode, der som altid er frisk pakket med det nyeste danske musik og vidunderspillede udgivelser som du nok ikke har hørt før.

Produceret af Munck Studios København.

fre 7. maj 2021 21:03 50

Vidundergrundnen er totalt klar cola til at lukke op for et program fyldt med mere dansk vidunderlig musik end din vanlige fredag kan præstere. Udover et besøg fra Nadia Mimi som får denne uges remix challenge, så har U.N.G fra Hunnid22 brugt den sidste uge på at løse sin remix-challenge. Og så er det også i dagens program at vi afslutter vores JC Willumsen Remix Challenge og kårer en vinder! Til at hjælpe med dette har Volmer og Vibe fået manden ham selv JC Willumsen til at bedømme de bedste mix og overrække vinderen sin præmie. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 30. april 2021 20:03 43

Som to tykke børn i en slikbutik lukker Volmer og Vibe op for fredagsslik af den helt fyldte pose. Der er igen gæster i Vidundergrunden og i denne uge er det U.N.G fra Hunnid22 der kommer på besøg gennem internetkablerne. Han har lovet at tage musik med som ingen har hørt før og udover det, så får han også den første remix-challenge i lang tid. Vi skal også lytte til Spaceghetti Western, Slangetæmmer Disco og de fem finalister fra Karriere Kanonen. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen idag er fyldt op til bristepunktet med de nyeste danske og vidunderspillede udgivelser.

Produceret af Munck Studios København.

fre 23. april 2021 18:04 40

Bor Ed Sheerans fætter i danmark? Laver han musik? Og skal man skal man egentlig som royal kommentator til en begravelse holde eks. 1. Min stilhed?!? Du får svaret på måske mere end blot ovenstående spørgsmål når Volmer og Vibe igen er tilbage med din ugentlige overdosis af dansk musik.

Det er også 7’ende og sidste omgang med Fredagsscenen Live og i aften forkæler B from E din fredag med med engleblød house direkte ud af Vestegnen. Der bliver selvfølgelig også igen åbnet for den evige kilde af inspiration, gennem lytter-remix i Vidundergrundens JC Willumsen Remix Challenge.

Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med.

Produceret af Munck Studios København.

lør 17. april 2021 00:00 49

Vidundergrunden er din ven på dansegulvet i køkkenet. I aftenens program skal du nemlig forkæles med et gæstemix fra Amanda Baun der kommer forbi Fredagsscenen Live.

Det sker i sidste time af dagens episode, der som altid er frisk pakket med håndsprit-nye udgivelser fra det Coweed19-nedlukkede dronningerige. Volmer og Vibe er som altid dine veloplagte værter og takket være dedikerede lyttere er der igen i denne uge kommet nogle J.C Willumsen remix’es. Hvilket et af disse remix der vinder den “store” præmie, afgøres først om 3 uger.

Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 16. april 2021 22:03 49
fre 9. april 2021 21:03 51

Vidundergrunden er tilbage med Fredagsscenen Live. Denne gang med DJ John Vincent aka JVC. Han har takeover i programmets sidste time hvor dine højtalere uden tvivl vil blive ligeså brandvarme som en bikram yoga time. Og apropos noget andet, så er Vidundergrunden idag fyldt til briste punktet med de friskeste, danske udgivelser der er landet denne uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet

Produceret af Munck Studios København.

fre 2. april 2021 18:03 42

På denne højhellige Langfredag, byder Volmer og Vibe velkommen til Vidundergrundens Påske Service. Bevæbnet med selvskrevne påskesange fra Sorø og hjemmemarinerede sild af tvivlsom karakter samt rigeligt at skylle ned med, vil Volmer og Vibe omdanne denne episode til en musikalsk påskefrokost. Vanen tro skal vi forbi de nyeste udgivelser der er landet denne uge, herunder også et lytter-remix af JC Willumsen i bedste Psy-Trance stil! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med.

Produceret af Munck Studios København.

fre 26. marts 2021 18:04 44

Der er sat strøm og røg til Vidundergrunden i denne episode, som nærmest kortslutter i mængden af elektronisk musik som er kommet den seneste uge. Udover den elektronisk musik der er landet i inboxen, er det jo også Fredagscenen Live, og i dette afsnit af Vidundergrunden betyder det et takeover i programmets sidste time. Smokey overtager sendefladen med et dj-set som uden tvivl vil sætte rystelser gennem din skidemaskine! I dagens afsnit bliver der bogstavelig talt også sat strøm til Volmer, som må stå model til Vibes ny-erhvervede Wapa Straaler ¶¶ fra 1938. Denne maskine bliver testet i dagens episode hvor der endnu engang er JC Willumsen Remix Challenge en Musikalsk Matchmaking Service og lidt tyrkisk sprogskole.

Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen er fyldt til bristepunktet med fræk, ny musik fra hele dronningeriget!

Produceret af Munck Studios København.

fre 19. marts 2021 18:04 41

Vidundergrunden er i fuld gang med Fredagsscenen Live, og i denne episode er det dj-kollektivet Angebot som tager over i programmets tredje time. Men inden vi når dertil skal vi forbi en pattesuttende Curtis Mayfield og en gammel Nephew sang der har fået nyt breakbeat-tøj på. Hvordan det lyder, kan du høre i dagens episode, som i dag også byder på et rigtigt dejligt stykke musik, lavet i den JC Willumsen-Remix challenge der blev søsat i sidste uge. Udover det, er Vidundergrunden som altid proppet med sprit nyt dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret af Munck Studios København.

fre 12. marts 2021 21:03 47

Volmer og Vibe er tilbage med 3 timers musik fra Vidundergrunden.

I dagens episode lukker vi igen op for et gæstemix i Fredagsscenen Live. Denne gang fra Maria Barfod aka Dj Fedty. Hun har takeover i programmets sidste time, men inden hun tænder pulten, skal vi igennem to timers frisk musik fra hele dronningeriget. Turkman Souljah fik i sidste episode en UFO-remix challenge! Resultatet af den er landet og den kan du også høre i dagens episode, hvor der i dag også åbnes for en helt særlig JC Willumsen remix challenge - med en præmie der er revet midt over?!? Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 5. marts 2021 18:04 45

Vidundergrunden tager dig i dagens episode med til det ydre rum med Lars Bom. Vi skal også til Vanløse, hvor vi skal møde Turkman Souljah, som får denne uges Remix Challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge, hvor Runge fik sin Daft Punk remix challenge. Hvordan den er landet, kan du også høre i dagens episode, hvor vi også skal til Berlin via internet kablerne, hvor DJ Peter Parker står klar til at blive far hvert øjeblik! Men som, på trods af omstændighederne, også har sagt ja til at være første DJ i Fredagsscenen Live. Det er her hvor Vidundergrunden i denne episode, og de næste 7 fredage, vil overlade programmets sidste time til nogle af de bedste og mest spændende DJ’s fra hele dronningeriget!

Produceret af Munck Studios København.

fre 26. februar 2021 21:03 48

Daft Punk er ikke mere, men det er det store musikalske aftryk, de to robotter har sat, i den grad. Derfor er der i dag også en Daft Punk vibe gennem hele programmet. Hvordan det hænger sammen, kan måske have noget at gøre med denne uges gæst Runge, og den remix challenge, som venter ham i dagens afsnit. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster fra Skakmat, Nadia Mimi og Josie Amadonna, har løst deres musikalske skak-udfordring. Det giver som altid meget mere mening, hvis du bare lytter til programmet, der igen i dag er exceptionelt pakket til bristepunktet med frisk, ny, dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 19. februar 2021 21:03 47
fre 12. februar 2021 18:04 50
fre 5. februar 2021 18:04 55

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 29. januar 2021 23:03 13
fre 29. januar 2021 18:04 31
fre 22. januar 2021 18:04 47

Hvordan kan det egentligt være at 2 mennesker kan høre det samme musik men være i tvivl om den musik der spiller er god eller dårlig. I Vidundergrunden i dag vil det ikke være det største problem da Volmer og Vibe igen har fundet det bedste musik frem fra hele dronningeriget. Dog er de to herrer ret uenige om et enkelt nummer i dagens episode. Find ud af hvilken sang de drejer sig om, og lyt med når de i dagens afsnit får internet-besøg af Astrid Engberg. Hun får naturligvis også får denne uges remix-challenge. Sidste uges gæst Reitzel har også sendt os sin udfordring tilbage og hvordan den lyder, kan du høre i dagens afsnit hvor vi udover tre timers dansk musik også skal have life-advice fra den Jyske Hulk - JC Willumsen.

Produceret af Munck Studios København.

fre 15. januar 2021 18:04 34

Advarsel! Programmet indeholder beskrivelser af en situation hvor en voksen mand laver… pølser i naturen. Der er masser af frisk musik og pølsesnak i Vidundergrunden, som er tilbage med public service fra nederste skuffe. Der er også fjernundervisning i dagens afsnit, hvor vi skal lave diktat i radioen. Hvordan det virker vides ikke, men en ting der helt sikkert virker, er et virtuel besøg fra dagens gæst Reitzel som “kommer forbi” studiet. Han har internetkablerne fyldt med eksklusive ting til dagens afsnit og så får han også Vidundergrundens remix challenge… Og apropos det, så er Tommy Gunnar, som gæstede i sidste uge, blevet færdig med sin skarptskydende fortolkning af en rigtig grusom klassiker. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 8. januar 2021 18:04 48

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 1. januar 2021 18:03 43

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

ons 30. december 2020 18:05 42

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

tirs 29. december 2020 18:05 43

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

man 28. december 2020 18:05 57

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 18. december 2020 23:03 13

Vidundergrunden er tilbage med sidste program inden der går fuldstændigt xmas i den. Sidste uges gæst Ms. Katana har også brugt tiden siden sidst på at løse sin Jule-remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program, som bliver det lille musikalske åndehul, fri for den gængse og klistrede juleklamp, der futter ud af højtalere i denne tid- så lyt med når Volmer og Vibe ser tilbage på musikåret 2020 med det bedste fra Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

fre 18. december 2020 18:04 31

Vidundergrunden er tilbage med sidste program inden der går fuldstændigt xmas i den. Sidste uges gæst Ms. Katana har også brugt tiden siden sidst på at løse sin Jule-remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program, som bliver det lille musikalske åndehul, fri for den gængse og klistrede juleklamp, der futter ud af højtalere i denne tid- så lyt med når Volmer og Vibe ser tilbage på musikåret 2020 med det bedste fra Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

lør 12. december 2020 00:00 43

Vidundergrunden er tilbage med fuld plade! Volmer & Vibe spiller julen ind med minimal julemusik og maksimal swahiliansk r’n’b. Hvordan lyder det tænker du? Ms Katana er svaret. Hun kommer forbi studiet i dagens episode, hvor hun naturligvis også får Vidundergrundens remix challenge. Og apropos det, så har sidste uges gæst Negash Ali begået et mesterværk på tysk, arabisk, dansk, engelsk og fransk krydret med en fetish for dronningen og en kæmpe fuck finger til etablissementet, fra alle os til alle jer!

Produceret af Munck Studios København.

fre 11. december 2020 23:03 97

Vidundergrunden er tilbage med fuld plade! Volmer & Vibe spiller julen ind med minimal julemusik og maksimal swahiliansk r’n’b. Hvordan lyder det tænker du? Ms Katana er svaret. Hun kommer forbi studiet i dagens episode, hvor hun naturligvis også får Vidundergrundens remix challenge. Og apropos det, så har sidste uges gæst Negash Ali begået et mesterværk på tysk, arabisk, dansk, engelsk og fransk krydret med en fetish for dronningen og en kæmpe fuck finger til etablissementet, fra alle os til alle jer!

Produceret af Munck Studios København.

fre 27. november 2020 21:03 73

Vidundergrunden holder i dag fødselsdag for deres gæst Negash Ali. Udover at få gaver, får han også denne uges remix challenge. Negash er også kommet for at spille live, men helt sikkert også som den aktivist han er. Hvordan det lyder kan du høre i dagens episode af Vidundergrunden der også skal forbi sidste uges gæster Babycakes og Champagne Bruce. De har brugt den seneste uge på at løse deres ol’-school-garage-remix-challenge. Hvordan den er landet, kan du også høre i dagens program, der som altid er pakket til bristepunktet med ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 20. november 2020 21:03 44

Vidundergrundnen er tilbage med cremen af dansk delight. Det er tyrkiske tekster på danske takter og UK garage i en Brøndby-Århusiansk 2. step-combinazione, nærmere betegnet Babycakes aka Dj Sports og Champagne Bruce aka Frej Levin. Sammen vil de for første gang gå live i denne episode af Vidundergrunden. Udover at spille en koncert i din radio får de også denne uges remix challenge… Og apropos challenge, så er sidste uges udfording fra Moo Latte også landet i indboksen. Uden at sige for meget, så er han gået med en sang som hele DK kan synge med på. Hvad mon det er han har valgt, kan du høre i dagens episode der som altid er frisk pakket med ny dansk musik fra hele dronningeriget.

Produceret af Munck Studios København.

fre 13. november 2020 18:04 48

Vidundergrunden dykker i dag ned i den elektroniske muld… En slags status cuo på dronningerigets synthetiske mangfoldighed.

Som en del af Fredagsscenen Live får Volmer & Vibe nemlig besøg af artisten Moo Latte, som har tasken fuld af maskiner der laver lyd! Udover at spille en minikoncert med fingrene så får han selvfølgelig også Vidundergrundens Remix Challenge. Vi kigger også tilbage på sidste uges gæst, Mercedess som nu har haft en uge til at løse hendes challenge. Husk, man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne.

Produceret af Munck Studios København.

fre 6. november 2020 21:03 44

Det hele behøver ikke altid være så hype, hyggeligt og hurtigt! Man må godt nogle gange være lidt langsom, måske lidt tung og ked af det. I dagens første halvdel af denne episode tager Volmer og Vibe det helt stille og roligt, og spiller sange og melodier der måske eller måske ikke får en kuldegysning eller en tåre til at trille. Til at hjælpe sig får de i dette afsnit besøg af Mercedess der kommer forbi og spiller et par numre live. Hun er også kommet for at få denne uges remix challenge, og så er det også i denne episode at vi spoler tiden tilbage til da Lars Virkli og Ingredijens var på besøg i sidste uge. De har sauteret “virkelige ingredienser” de seneste syv dage og hvordan deres remix challenge er landet, kan du høre i dagens afsnit der, som altid, er proppet med ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 30. oktober 2020 21:03 48

Vi skal dybt ned i Vidundergrunden i dag. Faktisk begraves. Volmer og Vibe forvilder sig, som vanligt, ned i emner de ikke helt kan bunde i. I denne episode graver de sig ned sammen med dansk raps Laudrup brødre. Lars Virkli og hans bror Ingredijens. Sammen har de begået “drab” på det danske rap game og lavet en hel plade der udelukkende handler om døden. De er på besøg i denne episode af Vidundergrunden hvor de udover at spille live, også har lovet at tage imod en musikalsk udfordring. Og apropos udfordring, så har sidste uges gæst CXCX Chu Chu brugt en uges tid på sin remix challenge, og uden at sige for meget, så involverer den et sample som lyder tæt på 100 år gammelt. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til dagens episode, der som vanligt er pakket med 3 timers frisk musik fra Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

fre 23. oktober 2020 21:03 43

Vidundergrunden er tilbage med dansk livemusik i din radio. I dette afsnit med besøg fra CXCX Chu Chu som er kommet fra Vancouver via Bejing og Amsterdam, for endeligt at være tilbage i Dronningeriget. Hun vil spille en lille koncert for os og mon ikke hun også får en musikalsk udfordring? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Magnus Tempels har løst sin Fleetwood Mac remix challenge. Som altid er også denne episode pakket næste udelukkede med spritfriske udgivelser, demoer og verdenspremierer.

Produceret af Munck Studios København.

fre 16. oktober 2020 18:04 48

Vidundergrunden har i dag besøg af Magnus Temples gademusikanten der ikke engang kunne synge foran sin egen mor, som flygtede ud af landet til Europas gader for at synge sine serenader. I dag skal han spille sin første livekoncert på radiobølger, og du er inviteret med på første række. Han får naturligvis også en remix-challenge og når det er sagt så skal vi også høre hvordan sidste uges gæst Kinck har løst sin “frække” udfordring. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lyttet til dagens episode der 100% er spækket med frisk ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 9. oktober 2020 18:04 49

Vidundergrunden går igen live med 3 timers frisk, dansk musik.

I denne episode får Volmer & Vibe besøg i studiet af Kinck, som kommer forbi studiet og giver en mini-koncert i din radio! Hun får selvfølgelig denne uges remix challenge og uden at sige for meget så bliver den fræk, kinky, sexy og spoony. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge da USO var på besøg og fik Vidundergrundens hafla-fiesta-fransk-spansk-arabiske remix challenge.

Produceret af Munck Studios København.

fre 2. oktober 2020 21:03 46

Vidundergrunden går i dag live i din radio med USO. Han kommer forbi og giver en intim koncert og han har lovet at tage musik med som ingen har hørt før! Han får selvfølgelig også denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Asle har løst sin udfording fra sidste uge. Volmer og Vibe er som altid klar fra bunden af vidundergrunden med et program frisk pakket med dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 25. september 2020 18:04 41

Vidundergrundnen viser dig vejen gennem verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser, og byder i dag velkommen til en dj og producer der i mere en 20 år har domineret hitlisterne. Han hedder Asle og han kommer forbi i dagens episode og får denne uges remix-challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Boye & Sigvardt var på besøg og lytte til hvordan de har løst deres remix challenge. Vi skal også høre Claus Meyer spille tamburin og et tyrkisk-italo-disco-track… og som altid, giver hele meget mere mening hvis du bare lytter til dagens episode, der som altid er propfyldt med frisk dansk musik!

fre 18. september 2020 18:04 46

Hvordan får man en guldplade og hvordan får man afspilninger på Spotify… og kan man remixe en ulv?!? Du får svaret på ovenstående når Vidundergrunden i denne episode får besøg af Boye & Sigvardt som kommer ind til en snak om ny musik og hvordan det er at udgive når verden lukker ned. Vi skal selvfølgelig og lytte til hvordan sidste uges gæster fra Few Wolves har løst deres ulve challenge. Nå ja og så har Volmer lavet et cover af en TV2 sang, til en TV2 serie med Danmarks største rockmusiker pt. Niels-Minds of 99-Brandt. Det giver alt sammen meget mere mening hvis du bare lytter til programmet der som altid er friskpakket med ny dansk musik.

fre 11. september 2020 21:03 47

Københavnerne er fulde af foragt, når vi går på ulvejagt : Strøm - Jenne Gur Sauer 2020. Ovenstående citat beskriver dagens episode af vidundergrunden meget godt, for i dag har Volmer og Vibe nemlig fanget de to 2 ulve fra Few Wolves. De får denne uges “hylende” musikalske udfording #remixchallenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor FVN var på besøg. Hun har med hjælp fra JVC løst sin udfordring fra sidste uge og uden at sige for meget så er FVN… flyvende! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, der som altid er friskpakket med ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 4. september 2020 18:04 42

Vidundegrunden er i dag pakket med ny musik fra dronningeriget. Vi får besøg af den FVN - dont ask me again - HO ! (ja det hedder hun - også på de sociale). Hun får denne uges remix challenge og uden at sige for meget, så bliver der ikke kastet med unødigt meget rundt med bogstaver i denne udfording. Hvad det betyder finder du ud af i dagens episode hvor vi også skal høre resultatet af sidste uges udfordring til Galimatias. Alt det og 3 timers frisk, ny musik får du i dette afsnit af Vidundergrunden, hvor Volmer og Vibe som altid vil holde dig og din højtaler i hånden ud i en tur på det danske musiklandskab.

Produceret af Munck Studios København.

fre 28. august 2020 21:03 43

Vidundergrunden er i dag proppet til randen med frisk, ny dansk musik. Vi skal bl.a. lytte til “Nirvana-trap”, hip-hop fra Centeret og fremtidsmusik. Sidste uges gæst USSEL har også været flittig og sendt os løsningen på sin “kørende” remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program hvor vi helt udsædvanligt også har en gæst igennem fra L.A. Han hedder Mathias Saaby Kjødt, men i USA kalder de ham Galimatias. Han har i dag en ny plade ude som vi skal høre meget mere om! Som altid er der tre timers dansk musik fra hele dronningeriget!

Produceret af Munck Studios København.

fre 21. august 2020 21:03 46

Vidundergrunden står igen klar med de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget. Sidste uges gæst Yo Johnny har brugt den seneste uge på at løse sin Johnny-remix challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode hvor vi også får besøg af USSEL. Han laver musik i en kirke på Vesterbro og har over 100 tatoveringer…. han selv har lavet. Man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig!

Produceret af Munck Studios København.

fre 14. august 2020 21:03 47

Man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig!

I dagens episode af vidundergrunden bliver det helt sikkert…..vidunderligt. Vi får besøg af Yo Johnny, hans talsmand… og en hånddukke. De får denne uges musikalske udfordring #remixchallenge. Vi skal også høre hvordan Bathsheba har løst sidste uges udfordring og uden at sige alt for meget, så har hun på en eller anden mystisk vis formået at blande Batman med Backstreet Boys og krydret det hele med lidt MJ - hvordan den lyder kan du høre i dagens program der som altid har 3 timers frisk, dansk musik til dine højtalere.

Produceret af Munck Studios København.

fre 7. august 2020 21:03 43

Vidundergrunden er tilbage fra sommerferiens special programmer. I dagens episode er Volmer og Vibe tilbage i vanlig form, med 3 timers frisk dansk musik. De får besøg af en af dk’s nye store stjerner på besøg. Bathsheba har skrevet sange siden hun var 11 år gammel og hun har musik med som igen har hørt endnu! Hun får selvfølgelig også Vidundergrundens remix Challenge.

Produceret af Munck Studios København.

fre 31. juli 2020 21:03 44

Kl. 23:59 fjerner Google alt dansk musik fra YouTube.

Men bare rolig - Vidundergrunden har din ryg.

Vi sender som altid 3 timers frisk dansk musik og denne gang med en sidste-sommerferie-special-program-alarm!

Vidundergrunden er nemlig for sidste gang denne sommer pakket til randen med gæster. Denne uge er det Goldie 6is som kommer forbi og giver et live show. Der er også færøsk hiphop fra 80’erne på playlisten idag, som du, kære lytter, gerne må hjælpe med at opklare hvem er. Derudover er det som altid 3 timers frisk musik fra det danske dronningerige.

Produceret af Munck Studios København.

fre 24. juli 2020 21:03 42

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 17. juli 2020 21:03 38

Kan planter lide musik? Er Emil Lange blevet hacket af Tobias Rahim og skal Louis Valuta i fængsel?!?

I dagens episode af Vidundergrunden får du udover svaret på alt ovenstående også en livekoncert med Kaaliyah, som denne sommer blandt andet skulle have spillet Roskilde, men som “takket” være corona i dagens episode synger vejen forbi studiet sammen med sin DJ.

Det er også i dagens program, hvor vi også finder ud af, om Mikael Bertelsen kan få et bord på Tisvilde Kro udelukkede på sin kendis-faktor. Det giver som altid meget mere mening, hvis du bare lytter til denne episode, hvor der som altid er tre timers frisk dansk musik fra Vidundergrunden.

fre 10. juli 2020 21:03 44

Mens Danmark holder sommerferie sidder Volmer & Vibe endnu en gang klar i studiet med et program spækket med de bedste, nye udgivelser fra hele dronningeriget.

Vidundergrunden i aften tager dig også endnu en gang med på første række til en intim-koncert. Denne gang er det Bbybites der besøger studiet og hun har masser af overraskelser med! Og så er det noget med at Vibe har narret Volmer til at lave boyband banko… For man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig!

Produceret af Munck Studios København.

fre 3. juli 2020 21:03 42

Vidundergrunden Live! I dagens episode kommer du med på første række sammen med Volmer og Vibe til en intim-koncert med JJ Paulo. Det bliver brandvarmt i studiet, så hvis du synes den danske sommer er for kold, så tag med til Afrika. Vi dedikerer første del af dagens special-program til denne koncert, men derefter er det som du kender det, frisk dansk musik, som du nok ikke har hørt før.

fre 26. juni 2020 21:03 39

Volmer og Vibe fejrer fredag og får i dag fint besøg fra Emilio Hestepis og P-Skiven. De får denne uges remix challenge og den bliver varm. Sidste uges udfording til CH10 og Es er også landet i inboxen og uden at afsløre for meget, så har de taget fat i en sang som alle børn kender! Volmer og Vibe tager også med telefonen rundt i verden til de udenlandsdanske artister, som bor andre steder på kloden, for at høre hvad status er hos dem.

Produceret af Munck Studios København.

fre 19. juni 2020 21:03 39

Vidundergrunden er tilbage med det første resultat af en post corona remix challenge. Denne gang fra rap-boy-bandet Tomrum. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode, hvor vi også får besøg af CH10. Vi skal høre hvordan hendes nye musik lyder, og om hendes tvangsægteskab med sin mand Es. Det er også idag at Vibe skal af-hypnotiseres og nå ja, så er der en beef med Pato og Nikoline - lyt med i dagens episode der som altid er stop-proppet med frisk musik fra Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

fre 12. juni 2020 21:03 41

Vidundergrunden er tilbage! Igen med gæster til at udfylde det Tomrum som corona har lavet. Det betyder også at du kan glæde dig til en remix challenge som idag gives til dronningerigets absolutte største rap-boyband - Tomrum. Derudover er der kommet så meget ny musik den forgangne uge at alle tre timer nærmest er lyde frisk ud af studierne. I programmets sidste time, skruer Volmer og Vibe gevaldigt op for tempoet og hilser weekenden velkommen med en ordentlig omgang motorvejs-techno.

Produceret af Munck Studios København.

fre 5. juni 2020 21:03 35

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 29. maj 2020 21:03 39

Vidundergrunden er idag pakket med frisk dansk musik der virker til landevejen, togturen eller Magueritruten… Dermed ikke sagt at vi i dagens episode ikke også skal lytte til den lidt hurtigere motorvejs-techno, russisk-alien opera-remix og et Bruno Mars/Benal - mashup! Vi ringer selvfølgelig også lidt rundt til de danske artister og producere som har nye udgivelser. Husk… man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne.

Produceret af Munck Studios København.

fre 22. maj 2020 18:04 40

Volmer og Vibe er tilbage med lyden af weekend, og spøgelsesaber…? Det er spritfrisk musik fra Vidundergrunden, som du måske ikke har hørt før. I dagens episode skal de to værter følge op på sidste uges Volbeat-hypnose, og så er det noget med at Vibe har skiftet navn. Det giver som altid mere meget mening hvis du lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 15. maj 2020 18:04 39

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 8. maj 2020 18:03 38

Kan man blive hypnotiseret til at kunne li’ Volbeat?

Volmer og Vibe tager idag hul på hypnotiske rytmer fra det danske dronningenrige, og dykker ned emner, hvor de som vanligt ikke kan bunde. I denne episode skal vi også lytte til mash-ups, RnB på swahili og en ordentlig omgang ung-dum tung trap. Mon ikke de to herrer også ringer lidt rundt i musiklandskabet for at høre hvordan tingene står til ude i studierne.

Produceret af Munck Studios København.

fre 1. maj 2020 18:05 38

Kan musik give orgasmer og hedder det så øregasmer? I denne episode af Vidundergrunden vil Volmer og Vibe forsøge at svare på dette, ved at spille 3 forskellige versioner af den samme sang. For forhåbenligt vil det inducere en af de førnævnte øregasmer. Der er naturligvis også være et par opkald og i dette program tager vi med telefonlinjen helt over på den anden side af jorden. Det er som altid 3 timers frisk ny dansk musik fra det danske dronningerige.

Produceret af Munck Studios København.

fre 24. april 2020 18:05 38

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 17. april 2020 18:05 38

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

fre 10. april 2020 18:03 43

Vidundergrunden er tilbage med tre timers frisk musik fra det danske dronningerige. Volmer og Vibe ringer lidt rundt til nogle af de artister der har trodset corona virus og får udgivet ny musik, trods isolationen. Som altid er dette program spækket til bristepunktet med vidunderspillet og (vid)underlig musik.

Produceret af Munck Studios København.

fre 3. april 2020 18:05 41

Vidundergrunden er tilbage i din radio, dog lidt tidligere end du er vant til. Vi har støvet de flyvende tæpper af og sprittet fingrende og fundet de friskeste nye numre til denne episode. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage et par uger da vi havde besøg fra Pluto af Faunea. Hendes interview kom aldrig i radioen, men det laver vi om på i denne episode. Husk man kan ikke sige vidunderlig - uden at sige underlig.

Produceret af Munck Studios København.

fre 6. marts 2020 22:30 27

Kavalkade alarm kavalkade alarm!!! Vidundergrunden i dag er klippet over på midten, så der er plads til semifinalen i karrierekanonen. Det betyder at dagens episode er en smule anderledes end du er vant til og at der i dette program er dedikeret en god portion af sidste time, udelukkede til remix challenges. Vi får stadig en gæst, som i denne uge hedder Boxter. Han får naturligvis også en remix challenge og uden at sige for meget, så er det en udfordring med slag i. Vi skal også lytte til hvordan sidste uges gæster fra FunkShop har løst deres challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

fre 28. februar 2020 21:03 43

Vidundergrunden idag er dramatisk pumpet med cliffhangers og let virus frygt. Vibe har nemlig limet sin guldtand med noget cyankalium og var på hold i telefonen med giftlinjen længe nok til at gå i panik og indspille en sidste hilsen. Den skal vi måske høre i dagens episode. Men helt sikkert er det at vi skal lytte til frisk ny dansk musik fra dronningeriget. Der kommer også gæster i studiet, og i denne uge er det de erfarne herrer fra Funkshop. De har musik med som måske aldrig bliver udgivet, og som ingen måske har hørt før. De får naturligvis en remix challenge, og så skal vi høre hvordan sidste uges gæst, Josie Amadonna har løst sin udfordring. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet!

Produceret af Munck Studios København.

fre 21. februar 2020 21:03 45

Vidundergrunden er tilbage efter lidt tekniskvinterferieknas. Det betyder at du i dagens program får det interview, du blev snydt for i sidste uge. Det er med sangerinden Josie Amadonna, som udover at være uges gæst, også får denne uges remix challenge. Vi skal også lytte til hvordan “sidste” uges gæst - Holm Beck fik løst deres remix challenge.

For de hardcore og meget vidundergrundige fan boys & girls, så vil denne uges episode lyde en lille smule som den der allerede ligger på podden, men som sagt vi er tilbage! Lyt med når vi igen idag lukker op for 3 timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

fre 14. februar 2020 21:03 47

Vidundergrunden holder Valentins dag med et par turtelduer der i denne episode ligger vejen forbi studiet. Hvem det er og hvorfor kan du høre i dagens afsnit. Ugens gæst hedder Josie Amadonna. Vi skal høre hendes historie og så får hun selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster fra Holm Beck har løst deres udfordring. Der er naturligvis masser af frisk, ny dansk musik og det hele foregår på ugens bedste dag - fredag!

Glædelig Valentines Weekend!

Produceret af Munck Studios København.

fre 7. februar 2020 21:03 44

Tillykke med weekenden!

Vidundergrunden fejrer igen fredag med ny, dansk musik i din radio. Det er med alt godt fra Huxi Bach tribute tracks, tyrkisk dubstep, arabisk house og andet godt fra den danske vidundergrund.

Volmer og Vibe får som altid en gæst, og i denne uge hedder de Holm Beck og de får selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan der lød da Jaim var på besøg og hvordan hun har løst sin remix challenge. Husk, man kan lukke øjnene… Men man kan ikke lukke ørerne!

Produceret af Munck Studios København.

fre 31. januar 2020 21:03 44

Vidundergrunden byder igen velkommen til weekenden med vidunderlig musik fra det danske dronningerige. Vi skal en tur med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Mellow var gæst og fik sin meget bløde udfordring. Vi får også en gæst i dette program, som også skal have en remix challenge. Hun hedder Jaim og har vistnok noget musik med, som ingen har hørt før. Der er narturligvis også frisk ny musik fra indlandet som vi også skal lytte til.

Produceret af Munck Studios København.

fre 24. januar 2020 21:03 39

I dette afsnit af Vidundergrunden skal du glæde dig, til en overraskelse fra ugens gæst. Han hedder Mellow og kommer fra hiphop kollektivet Affiliated. Han får selvfølgelig denne uges remix challenge, eller er det mere en remix present? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Be Svendsen, har løst sin sci-fi-challenge. Derudover skal vi naturligvis også lytte til en ordentlig omgang ny musik, der er kommet den sidste uges tid, men det betyder ikke, at vi ikke også skal en tur ned ad memory lane. Lyt med når Volmer og Vibe igen guider dig rundt i Vidundergrunden.

fre 17. januar 2020 21:03 41

Det er blevet tid til ugens forår - fredag… Og det betyder ny musik i din radio.

Vidundergrunden har igen gravet dybt i den danske muld og fundet de friskeste udgivelser fra Danmark.

Når det så er sagt, så skal vi også lytte til en fransk sang med spanske gloser, en spansk sang remixet af en dansker og så får vi selvfølgelig også besøg af ugens gæst, Be Svendsen.

Han fortæller om livet som international DJ og så får han selvfølgelig Vidundergrundens remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst har løst sin lettere drabelige remix challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med. Glædelig weekend.

fre 10. januar 2020 21:03 42

Klokken er igen slået weekend!

Som altid står Volmer & Vibe klar med de nyeste udgivelser fra Dronningeriget.

Vi tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Der kommer en hemmelig gæst i studiet som i den grad formår at trolle sine fans… men hvorfor? Han får ugens remix challenge og så skal vi selvfølgelig høre resultatet af Jey Vazz’ challenge fra sidste uge.

Husk… man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

Produceret af Munck Studios København.

fre 3. januar 2020 21:03 37

Vidundergrunden er tilbage på ugens bedste dag… Fredag!

Dog en time senere end vi er vant til, men mon ikke du godt må være længe oppe?

Hvis du får lov, så lyt med i dagens episode hvor vi, udover 3 timers dansk musik, også skal forbi en georgisk vin, en spansk troubadour, en kinesisk dansker der rapper på engelsk og bor i Beijing.

Vi skal også frem til fortiden og lytte til nogle vidunderspillede udgivelser og som altid er der også besøg af en hemmelig gæst.

Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Glædelig weekend.

Produceret af Munck Studios København.

søn 22. december 2019 20:03 31

Vidundergrunden takker for i år, med et program der er spækket med det bedste fra året der gik. Det er selvfølgelig stadig P-Jule 3 og de P3 vise mænd der sidder klar med et arsenal uden lige. Mon der kommer julemusik?

Fra alle os til alle jer. Tak for i år!

Produceret af Munck Studios København.

søn 15. december 2019 20:03 36

De P3 Vise Mænd er tilbage i din radio.

I dag er der fint besøg fra Silkeborg. Fra en mand, der om nogen, ved hvordan julen skal fejres. Vi kigger på de nyeste udgivelser i dronningeriget samt et tilbageblik på året der gik i Vidundergrunden.

Det er 3. søndag i advent og det her er P-Jule-3… Fra alle os til alle jer.

Produceret af Munck Studios København.

søn 8. december 2019 20:03 33

De “P3 Vise Mænd” er tilbage i din radio. I dagens udgave med besøg af et koryfæ i den danske musikbranche. Gennem mere end 40 år har han toppet hitlisterne med alt fra tegnefilmsmusik til pophits, til eurodance til hård house. Vi ser tilbage på en lang karriere, snakker om en sang der for tiden bliver spillet af de største dj’s på de største klubber rundt i verden… og så ser selvfølgelig frem i tiden med musik der ikke endnu er udgivet!

Hvem det mon kan være, må I selv lytte med og finde ud af.

Glædelig 2. søndag i advent fra alle os til alle jer!

Det her er P-Jule-3 i Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

søn 1. december 2019 20:03 38

Det er blevet jul i det lille studie og vidundergrunden har traditionen tro valgt at genoplive de P3 vise mænd. Dette selvom ugens gæst er en kvinde. Vi får nemlig fint besøg fra Sarah Grünewald som i den grad har fået lov til at påvirke playlisten. Det er som altid dansk, men også bare med et strejf af kanel. Vi skal selvfølgelig også høre hvordan jule-hateren Spejderobot har løst sin X-MAS remix challenge fra sidste uge… ps. det bliver ikke kønt!

Produceret af Munck Studios København.

søn 24. november 2019 20:03 44

Man kan hvad man vil… Også selvom man har usynlige hænder!

Volmer & Vibe får i dag besøg af Spejderrobot som har et arsenal af musik med. Trods de usynlige hænder, formår han at producere musik, spille trommer og dreje på knapper på scenen. Han får denne uges remix challenge med extra december-drys udover det hele! Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Goldie6is har klaret sin “6” challenge. Der er som altid friske danske præmierer og vidunderspillede udgivelse direkte fra den danske Vidundergrund!

Produceret af Munck Studios København.

søn 17. november 2019 20:03 46

Hvorfor skal det være så svært at stave sig gennem nye artistnavne?

X i stedet for O og nogle gange A? 6is hvad betyder det? Thomas Volmer og Thomas Vibe laver som altid radio trylleri og får det hele til at lyde godt, men er det korrekt?

I dagens episode får Goldie 6is lov til at forklare sig og så får hun denne uges remix challenge. Sidste uges gæst FEFE Life har også brugt sin tid flittigt og er kommet meget tættere på himlens fugle og skovens grønne træer. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

søn 10. november 2019 20:03 39

I Brasilien siger man ikke R lyde. Så prøv at forestille dig at hedde Frederikke……

Thomas Volmer og Thomas Vibe har idag besøg fra den anden side af kloden, af en artist som helt sikkert ikke gør det de andre gør. Hun kalder sig Fefe fordi ovenstående navn nærmest var umuligt at udtale for de lokale. Hun er lige landet tilbage i DK og får en remix challenge der i den grad er røde pølser med fløde. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Kinck, har løst sin challenge. Det er også noget med at en amerikansk rapper har samplet en sang fra et dansk 70’er band, og at Vibe har fundet en 20 år gammel musikalsk flaskepost. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

søn 3. november 2019 20:03 39

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

søn 27. oktober 2019 20:03 37

Hvad koster en feature fra en amerikansk rapper og kan man svine selvsamme feature på samme track?

Volmer og Vibe er tilbage i dine ører, og finder måske svaret, i denne episode af vidundergrunden. Vi skal også høre hvordan JJ paulo har løst sidste uges afro remix challenge. Der er besøg af Takjacob, som har fået sin musik med i et kæmpestort computerspil. Der er som altid musik du måske ikke har hørt før. Mest fordi det er de friskeste, danskeste udgivelser der er kommet den sidste uge. Men også vidunderspillede ting, og musikalske flaskeposter. Det giver mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

søn 20. oktober 2019 20:03 42

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

søn 13. oktober 2019 20:03 40

Volmer og Vibe er tilbage, med dit ugentlige spadestik i den danske pladebutik. Som din moster der ikke helt kan vente med at pynte op til jul, er sidste uges gæst Molly Koppel’s remix challenge det tættest vi pt. er kommet julen i år. Hvis ikke du er helt med, så lyt med i dagens episode, hvor vi også får besøg af LV - nej det er ikke Louis Vuitton! Det er den dansk/amerikanske rapper og kogekunstner Louis Currency / Louis Valuta. Han får denne uges remix challenge, og så har han lovet at tage noget musik med, som ingen har hørt før!

Produceret af Munck Studios København.

søn 6. oktober 2019 20:03 46

Det er ikke altid skønsang der bliver brølet den ene aften hvor hele familien er samlet og salmerne skal synges rundt om træet. Men er det også sådan når man kommer fra en musikalsk slægt uden lige? Volmer og Vibe prøver at få svaret fra ugens gæst, som er den nye stjerne fra Koppel familien. Vi skal selvfølgelig forbi resultatet af Negash Ali’s remix challenge fra sidste uge. Hvordan det lyder må I selv høre. Husk, man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig.

Produceret af Munck Studios København.

søn 29. september 2019 20:03 45

Igen er der masser af ny, dansk musikalsk lektiehjælp på menuen, når Thomas Volmer og Thomas Vibe graver dybt i den danske vidundergrund. Der kommer som altid en gæst i studiet og denne gang er det en mand som har boet uden for dronningeriget i mange år og så er der vist noget med at ham og Volmer har gået til karate sammen…? Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af sidste uges Remix Challenge til Shambs. Det er som altid 3 timers sprit ny musik fra den danske vidundergrund!

Produceret af Munck Studios København.

søn 22. september 2019 20:03 41

Det er blevet mørk udenfor og som den pandelampe du altid har brug for, men aldrig har, er vidundergrunden dit lys i mørket. Tag plads ved lejrbålet og stik dine earbuds i hovedet og lyt med når Volmer og Vibe idag lukker op for et cover af Dizzy Miss Lizzy. den er resultatet af en remix challenge fra sidst uge hvor Juwehl kom forbi studiet… det er næsten for godt til at være sandt!

I denne episode får vi besøg af en internet legende, som betegner sig selv som Danmarks bedste meme rapper. Hvordan lyder det tænker du? Find ud af det i denne udgave af Vidundergrunden.

Produceret af Munck Studios København.

søn 15. september 2019 20:03 43

Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden og går meget længere ud end til navlen. Sammen med dem skal vi bla. lade os flyde tilbage til den remix challenge fra sidste uge, som Ingredijens fik. I denne episode får denne uges gæst Juwehl også en meget dyr remix challenge. Hvad det handler om, kan du høre i dette afsnit som er exceptionelt pakket med nye udgivelser fra hele dronningeriget!

Produceret af Munck Studios København.

søn 8. september 2019 20:03 44

Vidundergrunden lyser som altid på de nye danske stjerner i et program spækket med fremtidens toner. Thomas Volmer og Thomas Vibe får besøg af den ene halvdel af Asbestose, Ingredijens - Vi skal høre hvordan det er at lave musik med sin bror, han skal have en lidt speciel remix challenge… og så var der vist noget med DM i Børnerap engang for længe siden?

Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af Oochie’s “Gl. Dansk” challenge fra sidste uge - Har de mon løst den og kan de egentlig lave musik uden vodka i blodet?

Det er som altid, 3 timers musik, direkte fra den danske vidundergrund.

Produceret af Munck Studios København.

søn 1. september 2019 20:03 40

Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden. Denne gang med et besøg Oochie som er ligedele fra Curacao / Peru og Amager. Et umage par, som altid er sammen #vodkatvilling. De får denne uges remix challenge. Så er det også i denne episode vi får resultatet af sidste uges remix challenge fra LOLA. Som altid er der mere ny musik på programmet end dine højtalere er vant til, og vidunderspillede udgivelser som du måske aldrig har hørt før.

Produceret af Munck Studios København.

man 26. august 2019 00:00 40

I denne episode af Vidundergrunden fejrer vi at Volmer og Vibe stadig ikke har revet hovedet af hinanden. Hvorfor, spørger du måske dig selv… De to har nemlig i dag lavet 300 timers radio sammen. Det bliver til små 4300 sange med dansk blod i årerne og lige præcis 100 programmer af Vidundergrunden!

I dagens jubilæums-episode skal vi derfor et lille trip ned af den musikalske memory lane. Dermed ikke sagt at vi kun skal lytte til Vidundergrunden “classics”, for der er som vanligt masser af ny musik på programmet. Som feks. LOLA, der kommer på besøg, med ting som ingen nogensinde har hørt før. De får også denne uges remix Challenge - og vi tør godt love den bliver - Lol.

Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Lars Virkli har knækket sin remix Challenge fra sidste uge.

Produceret af Munck Studios København.

søn 25. august 2019 22:03 40

I denne episode af Vidundergrunden fejrer vi at Volmer og Vibe stadig ikke har revet hovedet af hinanden. Hvorfor, spørger du måske dig selv… De to har nemlig i dag lavet 300 timers radio sammen. Det bliver til små 4300 sange med dansk blod i årerne og lige præcis 100 programmer af Vidundergrunden!

I dagens jubilæums-episode skal vi derfor et lille trip ned af den musikalske memory lane. Dermed ikke sagt at vi kun skal lytte til Vidundergrunden “classics”, for der er som vanligt masser af ny musik på programmet. Som feks. LOLA, der kommer på besøg, med ting som ingen nogensinde har hørt før. De får også denne uges remix Challenge - og vi tør godt love den bliver - Lol.

Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Lars Virkli har knækket sin remix Challenge fra sidste uge.

Produceret af Munck Studios København.

søn 18. august 2019 20:03 37

Vidundergrunden er igen i dag spækket til randen med nye udgivelser. Volmer og Vibe er som vanlig dine guider ud i det danske musikalske landkort. I dag skal vi bla. på Gl. Strand med John Mogensen som er genopstået gennem John Vincent. Hvem er Lars Virkli - egentlig? Han kommer forbi i dagens program og får denne uges remix challenge. Det giver som altid bare mere mening hvis du lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

søn 11. august 2019 20:03 40

Volmer og Vibe vender i dette afsnit tilbage fra ferie med tasken fuld af ny musik fra den danske vidundergrund. Dronningeriget har ikke svigtet over sommeren og musikken tæller både mashups, covers og remixes du aldrig før har hørt, samt selvfølgelig sprit nye singler!

Der er fint besøg af JVC - eller John Vincent eller bare JV. Han har pakket en guldfarvet usb-pind med de nyeste lyde fra hans lejr… og der er selvfølgelig en remix challenge klar til ham, når han gør sin entré.

Husk man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne.

Produceret af Munck Studios København.

søn 30. juni 2019 20:03 40

Vidundergrunden holder sæson afslutning på dybt vand med dagens co-host “den danske Dj Khaled” - Emil Lange. Men ikke sådan uden lige.

Som et, ud af tre krav fra ham var det, at det skulle foregå i en setting efter hans valg. Dernæst at han fik lov til at lave et ASMR segment, og sidst men ikke mindst at han måtte være med til at bestemme denne episodes playliste. Hvor vi natuligvis også skal med remix-tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan det lød da Yngve var på besøg. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet.

Produceret af Munck Studios København.

søn 23. juni 2019 17:03 43

Volmer & Vibe åbner dykker igen ned i vidundergrunden, og har igen fundet de friskeste skud fra den danske musikalske-muld til dagens episode.

Det er også snart festival tid og det betyder lejrbaskere!

Dagens gæster, Yngve, får en remix-challenge der ligger ret tæt rundt om det tema, og så skal vi naturligvis også høre hvordan sidste uges gæst Fjer har klaret sin keltiske-fløjte-fra-helvedes-udfording fra sidste uge.

Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

søn 16. juni 2019 20:03 40

Når man ringer til kommunen på en Skype forbindelse…. var der aldrig nogen der sagde…. eller? Vidundergrunden har i dag en gæst som udover at have samplet sin kat, vistnok også har et magisk forhold til en ringetone på den ovenstående samtaletjeneste.

Nå ja hun hedder Fjer, og så er hun klar på denne uges Remix Challenge. Og apropos, så er sidste uges tårnskæve udfordring sendt fra Ibiza gennem vidundernettet til alle os fra Dj Buda. Hvordan den lyder…. ja det kan du høre, sammen med tre timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden.

søn 9. juni 2019 20:03 38

Volmer og Vibe viser vejen rundt på det danske musikalske landkort. Der er som altid nogle bump på vejen, som idag både tæller usmagelige inspirationskilder fra “true crime”, øregasmer og arabisk trap til en ret vild remix-Challenge fra sidste uge med Klaptrae.

Denne uges gæst er som den hjemvendte søn, direkte fra verdens party-mekka, Ibiza. Han får denne episodes lidt skæve udfordring og udover det har han lovet os frisk musik - som ingen nogensinde har hørt før! For man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

søn 2. juni 2019 20:03 41

Volmeren og Viben er tilbage på pinden og tager igen dig og dine højtalere i hånden på en tur ud i et univers af vidunderspillede udgivelser og verdenspremierer.

Sidste uges remix-Challenge fra Baime er landet og vi glæder os til en-gang-for-alle at slå fast hvordan man udtaler deres navn!

Så får vi også besøg af Klaptrae, som udover at have lovet en snigpremiere på sin nye single, også får en remix - Challenge… som på film. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet.

søn 26. maj 2019 20:03 39

Volmer og Vibe har igen fuld plade med tre timers dansk musik, frisk fra det musikalske landkort.

I denne episode er der mongolsk strubesang på menuen når vi skal høre resultatet af Abels Remix challenge. Vi skal vi også lytte til et par folketingskandidater der har taget ordet fra munden, og puttet det ind i musik.

Der er som altid også gæster, og i denne uge hedder de Mikael og Jens, og kommer fra “tech/glam/house duoen” - Baime.

Som altid giver det hele mere mening hvis man bare lytter med.

søn 19. maj 2019 20:03 39

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 12. maj 2019 22:03 27

Vidundergrunden i dag har trods mindre tid, stadig mere ny dansk musik end dit vanlige fix kan kapere. Alligevel stikker vi nålen så dybt ind i Vidundergrunden, at vi i denne uge har frisk blod i studiet. Det er den velklædte danske rapper Orla Engstrøm som selvfølgelig også får ugens remix challenge. Og så skal vi høre hvordan det gik Manus Bell som fik en Spell Challenge sidste uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet!

søn 5. maj 2019 20:03 39

Vidundergrunden kæler igen for din høresans og love danske øregasmer i dagens episode. Volmer og Vibe får nemlig besøg af den hurtig-rappende pladeselskabs chef Manus Bell. Han får denne uges remix challenge og så kan vi forhåbenligt også løfte sløret for sidste uges challenge fra Simone Tang. Programmet er som altid propsmækket med det nyeste danske musik og vidunderspillede verdenspræmierer.

søn 28. april 2019 20:03 40

Der findes en festival som har flere danske artister på programmet, end Vidundergrunden kan præstere at præsentere på 3 timer. I dagens episode vil Thomas Volmer og Thomas Vibe dog gøre sit überste og odfolde blot nogle af de arsiter, som man kan finde på årets Spot Festival. Vi får besøg af Simone Tang som skal spille på selvsamme festival. Hun får naturligvis også en remix challenge… og så skal vi selvfølgelig høre resultatet af Kaaliyah’s protest-sange-challenge fra sidste uge… For der er noget galt i Danmark!

søn 21. april 2019 21:03 38

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 14. april 2019 20:03 38

I aften udfordrer Vidundergrunden jeres ører med spritnye udgivelser, underspillede undgåelige og lyde direkte fra studiet!

Der er besøg af Ozzy Wacko og han får en remix challenge i pandaens ånd! Vi skal selvfølgelig også høre hvordan det lyder når Kå sender hans challenge tilbage… hvis han altså når det! 3 timers musik direkte fra den danske vidundergrund.

søn 7. april 2019 20:03 41

Kan man remixe en sodavand? Hvad er antimusik?… og er dansk grime på vej tilbage?!? Volmer og Vibe har som altid været dybt nede i vidundergrunden for at finde de friskeste danske stykker musik, som idag bla. tæller en tyrkisk-dansk psy-rock ting, og et stykke musik, der måske er lavet af et barn. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

søn 31. marts 2019 20:03 48

Musikalske flaskeposter og ekstrem remixservice er temaet for dagens episode af Vidundergrunden.

Thomas Volmer og Thomas Vibe dykker ned i den danske lyd og lukker op for landkortet, hvor de i denne uge får besøg af danmarks næste konge… King! Hun får selvfølgelig denne uges remix-challenge, og så får vi også resultatet af sidste uges udfordring feat. b.o.a.t.s. Hvordan han har klaret den kan du høre i denne episode, hvor der som altid vil være verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser på menuen.

søn 24. marts 2019 20:03 40

Fra plænen i Tivoli som popstjerne til en kælder i Berlin som house-dj!

I aften får Thomas Volmer & Thomas Vibe besøg af en af dk’s få internationale dj’s. Han spiller steder så hemmelige at han nogengange selv er i tvivl om hvor det er.

Som altid har V&V brugt ugen på at grave i Danmarks Vidundergrund, for at finde det mest dugfriske musik til jer allesammen. Vi skal selvfølgelig også forbi sidste uges gæst, Brynjolfur, som truede med måske ikke at blive færdig med hans Prodigy remix challenge. Om han nåede det må I selv finde ud af.

Det er 3 timers vidunderspillet dansk musik direkte til jeres øregange.

søn 17. marts 2019 20:03 40

Hvor kan man få Prodigy-hår i Thorshavn? Hvordan lyder det når man smadrer glas og bruger det som percussion i en sang? Og hvad sker der i den danske vidundergrund når klokken slår søndag? Hør det hele når Thomas Volmer & Thomas Vibe igen åbner for 3 timers vidunderspillet musik fra hele dronningeriget! Aftenens gæst er Brynjolfur som både er Prodigy ekspert… men også Brynjolfur ekspert! Vi skal selvfølgelig også følge op på sidste uges remix challenge fra Josephin Bovién.

søn 10. marts 2019 20:03 39

Er du krænkelsesparat?

Thomas Volmer og Thomas Vibe tager igen fat i den tunge ende af ugen og vender tilbage med søndagsslik til øregangen.

Der er danske lækkerier og ingefær for ørene, men i dagens program bliver der også serveret en dansk klassiker som Klipo har stemt ned i mol. Hvad det er og hvordan det lyder kan du høre i dagens episode hvor vi også får besøg af Josephin Bovién, som er ugens gæst. Hun får selvfølgelig også en remix challenge… og så kan vi også godt løfte sløret og sige at dagens program er proppet til bristepunktet med verdenspræmierer fra den danske Vidundergrund!

søn 3. marts 2019 20:03 0

Demonitis? Lyden af skizofreni? Vidundergrunden undersøger i dag, sammen med ugens gæst Klipo, om man lave musikalske diagnoser og spille en sindslidelse.

Der bliver også serveret Cardi B på dansk, med Signe Annas remix challenge fra sidste uge. Nå ja, og så har Volmer og Vibe pakket et program der som altid er propfyldt med frisk dansk musik!

søn 24. februar 2019 20:03 0

Skal man holde releaseparty hver gang man udgiver en single? Har Daft Punk fået dreadlocks?… Og kan man spille violin som man spiller guitar? Volmer og Vibe tager dig igen med ud på dybt vand i Vidundergrunden, som idag får besøg af Queen of the undercut - Signe Anna. Det giver mere mening hvis du bare hører programmet hvor Thomas Volmer og Thomas Vibe igen giver dig øregasmer direkte fra den danske vidundergrund.

søn 17. februar 2019 20:03 42

Der er dansk “dunk” i radioen, når ugens udgivelser og vidunderspillede sange flyder ud af dine højtalere.

Der er bl.a musikalsk makeover fra Nanna B, som har løst sidste uges “californian-challenge”. Der er også diagnoser på programmet som idag tæller en af de helt hypede. Der er nemlig besøg fra den hurtigtrappende Hr. hestekrøller-i-håret, Jonah Wright. Han har lovet at tage frisk musik med, og så får han denne uges remix challenge. Så skru lidt op for din radio og lyt med når Volmer og Vibe åbner døren til Vidundergrunden.

søn 10. februar 2019 20:03 39

Vidundergrunden balsamerer igen dine earpods med danske krydderier frisk fra hylden.

Vi skal nyde et stykke Disco Tango á la Trap fra Zatan og bagefter kommer der fint besøg fra LaLaLand. Uden at afsløre for meget, så er det en artist som har arbejdet med nogen af de helt tunge spillere fra den anden side af vandet. Hvem hun er, hvad hun laver og hvilken remix challenge hun får, kan du høre i denne episode.

søn 3. februar 2019 20:03 39

Vidundergrunden med Thomas Volmer og Thomas Vibe er i dag på “high alert” og har brandsikret studiet, da de får besøg af Mørkets Fyrste, Ondskaben Inkarneret - Zatan - himself. Hvilke diabolske glæder han har med, kan du høre i dagens episode, hvor vi også skal høre hvordan Danmarks Bedste Rapper Khal Allan har løst den udfordring han fik, da han var på besøg i sidste uge. Alt dette og naturligvis masser af verdenspremierer fra det danske verdenskort!

søn 27. januar 2019 20:03 37

Fra Tommy Seebach til Khal Allan, fra Sinatra til Siri…. Vidundergrunden giver bare mere mening når man lytter til det. Så luk op for dagens episode hvor Volmer og Vibe får besøg af Danmarks eftersigende - bedste rapper. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Binrose har kælet for Mickey Blue Eyes… som sagt det giver mere mening hvis du bare hører programmet. Det er 3 timers ny musik, direkte fra den danske vidundergrund!

søn 20. januar 2019 20:03 45

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 13. januar 2019 20:03 45

Volmer og Vibe er igen klar med øregasmer fra højtaleren og Jens Nørhave har løst sidste uges remix-challenge. Hvordan den lyder, kan du høre i dagens episode af Vidundergrunden, som igen åbner en pose friskblandet slik til dine høretelefoner. Vi skal også høre en sang der har ligget fem år i en skuffe, som dagens gæst Kasúal har taget med til lejligheden.

søn 6. januar 2019 20:03 41

Vidundergrunden er tilbage med vidunderspillede sange og verdenspremiere frisk fra studiet. De får også besøg af Jens Nørhave, som måske giver svaret på om man både kan være psykolog og rapper?

Han får natuligvis også en remix challenge, og så er det også i dette program at Volmer og Vibe løfter sløret og sætter spot på en “booking challenge”, der blev sat i søen sidste år, da de havde besøg af Pernille Krog. Det giver meget mere mening hvis du bare hører programmet.

søn 30. december 2018 20:03 39

Vidundergrunden ser tilbage på året der er gået gennem de remix , re-rap og cover challenges alle deres gæster har fået.

Det spænder fra Die Antwoord til Ulla Pia, og Pernille Rosendahls cover af Aqua. Det er små 50 sange som alle sammen er unikt lavet til Vidundergrunden i hele 2018.

Husk, man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne!

søn 23. december 2018 20:03 38

Dagen før dagen er kommet og de P3 vise mænd er slet ikke i Betlehem. Nej de er i studiet og tæller idag en spåmand fra Brøndbyøsterland.

Fred The Future er gæstevært og vil sammen med Volmer og Vibe kigge tilbage på året der er gået. De skal også kigge frem, så lyt med og hør hvad der bliver spået.

Vi skal også lytte til den remix Challenge ES har fået, så luk øjnene for nu kører toget!

søn 16. december 2018 20:03 34

Julen er ikke knibe… i Vidundergrunden hos Volmer og Vibe.

De P3 vise mænd…sender igen.

Denne gang med en gæst… som går under navnet ES.

Vi skal kigge tilbage på året der gik… og på den remix challenge Santa Mendoza fik.

søn 9. december 2018 20:03 38

De P3 vise mænd er tilbage med en kvinde i front, der kan gå i bro…. i Buffalos! Sandra Mendoza er gæstevært og sammen vil de tre lave et tilbageblik på året der gik med dansk musik. Vi skal også høre hvordan sidste uges vismand Adam Emil har løst sin remix-challenge. Det her er P-Jule-3.

søn 2. december 2018 20:03 35

De to juligans Volmer & Vibe går i advent-mode og åbner december med første program i rækken af “De P3 vise mænd”. De får fint besøg af Adam Emil som er co-host på hele programmet. De afslører en masse helt ny musik fra hans lejr som ingen nogensinde har hørt før! Re-rap challengen fra Tarick & Jonah Wright er også landet og det er virkeligt et nyreslag til både Volmer & Vibe. Lyt med i aften og hør hvad det hele går ud på.

Det her er P-Jule-3!

søn 25. november 2018 20:03 44

Kan man battlerappe og freestyle på en homoerotisk facon? I dagens program får Volmer og Vibe besøg af Jonah Wright og Tarrick fra pladeselskabet Affiliated, som ud over at freestyle også skal have denne uges remix… eller rettere re-rap Challenge! Det er også i dagens program at vi får resultatet af sidste uges mashup-udfordring fra psykoterapeut og dj - Jean Von Baden.

søn 18. november 2018 20:03 39

I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en mand, hvis karriere indtil videre så fra Go-Go-Danser for rockerne, til psykoterapeut… og ind i mellem har været en af landets største festarrangører og dj’s! Der bliver skruet op på tempoet når snakken går om det nyeste musik fra hele dronningeriget. Man kan jo ikke sige vidunderlig uden at sige underlig!

søn 11. november 2018 22:03 28

Savner du en god gammeldags rapbattle? Det gør Volmer og Vibe.

Vidundergrunden skal i dagens afsnit finde ud af om der er bøf i det danske rap game, og hvis ikke, måske starte en. Dagens program har udover rygtesmedende Volmer og Vibe, flot besøg af F L E M M I N G, som engang hed Flemming Stjerneskud… og før det Cimbel MC… men som er døbt Bjarke. Vi skal naturligvis også få et tilbageblik på sidste uges gæst, den 1,5 meter høje RnB dronning Marie Dahlstrøm der har haft travlt i studiet med sin “red alert” Remix Challenge!

søn 4. november 2018 21:03 42

Vidundergrunden er igen tilbage med næste uges playliste til din søndag aften. I dagens program har Volmer & Vibe fint besøg fra den danske RNB dronning Marie Dahlstrøm, som kommer forbi studiet. Hun kan forhåbentlig kan gøre os alle sammen klogere på hvorfor London kalder, som de sexede pistoler engang sang. Vi skal også høre hvordan “The Artist Formerly Known as Mor til 2” aka “Mortito”, nu Morten H har løst sin remix challenge fra sidste uge.

søn 28. oktober 2018 20:03 37

I et snasket backstage lokale i Odense blev Vibe engang så starstruck at han tabte en kage. Det er ellers sjældent at manden, der oftest giver røde udslag på speed-talk-o-meteret bliver stille, men da han mødte ugens gæst var det altså tilfældet… og nej… det var ikke Madonna. Det er en mand som har produceret dansk hip-hop nærmest siden det blev opfundet og startede på en Amiga 500 med kun 4 spor!

Volmer & Vibe løfter i aften også sløret for sidste uges remix-challenge med C.Rou, og uden at sige for meget så er der ikke sparet på knytnæverne.

Lyt med i aften og hør hvad det hele handler om til en vel serveret øre-buffet, spækket med sprit ny dansk musik!

søn 21. oktober 2018 20:03 44

Snigende præmierer og vidunderspillede udgivelser er på menuen, når Volmer og Vibe igen dykker ned i Vidundergrunden. Denne gang åbner de en pose, hvor de blandede bolsjer er klar til at blive suttet helt i bund af en af Danmarks historiens største rappere, som lige om lidt rammer gaden med en feature fra selveste The Beatnuts!

Det er også programmet hvor vi får resultatet af deres first ever “Booking Challenge” med Pernille Krog. Der er også besøg af C.Rou fra rap-crewet Out Of Town som, uden at sige for meget, bliver udfordret af nogle Irske bar-hånds-boksende-sigøjnere.

søn 14. oktober 2018 20:03 33

Hvad har Ku-Klux-Klan, deathrow, og fiskefodder at gøre med Danmark og dansk musik?

Få svaret i denne udgave af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe er tilbage igen med mere ny musik end nogensinde før! Tak til alle jer derude der holder playlisten varm!

Vi skal idag høre hvad der sker når alle sømænd får en tur i maskinen hos Yuwanit… Og så får vi besøg af en “Fucking Boss Lady i livet”, som Raske Penge så fint kalder hende.

søn 7. oktober 2018 22:03 25

I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en af generalerne i en af de største nye musalske hære i DK. Han står i spidsen for et team af ca 25 kreative fyre… og én kvinde. Hvordan holder man tøjlerne og hvordan når man det hele?

Der bliver snakket tømmermænd på Ibiza, musikalske flaskeposten og så skal der selvfølgelig følges op på sidste uges East 17 Challenge fra Natkat!

søn 30. september 2018 20:03 35

Endnu en uge er gået og der har været rigtig meget larm på de sociale medier! Det handler om ligestilling i det danske rap-game, men er det egentligt ligestilling eller særbehandling? Der er også dukket en musikalsk flaskepost op fra Vibes barndom… den gemte sig i en båndoptager der har stået på loftet i 20 år! Det er også i denne uge at vi får resultatet fra Moo Latte der fik Volmer & Vibes mælke-remix-challenge. Og for at runde det hele af er der fint besøg af Natkat som får en remix-udfordring fra den helt hårde del af London!

søn 23. september 2018 20:03 37

Hvad får man når en halv polsk, halv congoleser besøger en fransk jazzklub i københavn og jammer med en amerikaner for så at ende med at udgive det med en dansker?!?

I aften i Vidundergrunden får Volmer & Vibe besøg af en meget travl herre de har ventet længe på… noget med en punk-turne i Polen der trak ud.

Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af “The Green Challenge” fra sidste uge hvor Josefine Winding og Emma Acs var i studiet. Der var vist også noget med at de lovede at invitere Volmer & Vibe med ud og bowle med Phlake.

Det er som altid et program pakket med dansk musik direkte fra den danske vidundergrund!

søn 16. september 2018 20:03 35

Vidundergrunden vil gerne snart have vinterdepression, lukke sig inde… og fyre helt op!

Men sommeren vil ikke helt slippe og slet ikke når man skal til Ipanema med sidste uges gæst, Ashibah. Hvad det hele handler om kan du høre i Vidundergrunden hvor der også er fint besøg af Josefine Winding og Emma Acs, som begge var resident DJ’s på Grøn Koncert denne sommer.

Vidundergrunden varmer som altid dine ører med “hot shit” i en tre-timers-varm-lyd-med-rød-pøls-frisk-fra-dk-musikalsk-socialistisk-vegansk-vid-underlig-radio.

søn 9. september 2018 20:03 37

Vidundergrunden får i dagens episode den Egyptisk-Bornholmske, forholdsvis ukendt-i-DK-men-superstar-i-brazil, Ashibah på besøg!

Vi skal finde ud af hvordan hun ikke har knaldet sig til tops, og hvordan man ender på et stadion på den anden side af kloden, foran 15.000 mennesker der alle sammen synger med på ens musik.Vi skal også høre hvordan en finsk lakridspibe entusiast har sneget sig ind i Dansk Rap. Lyt med!

søn 2. september 2018 22:03 21

$L18 Lang P@! Thomas Volmer og Thomas Vibe er i dagens program udfordret på retskrivning og får gæster på besøg, om hvem man måske med rette kan kalde kongerne af rebus-rap navne. Det er artister som $HYBXI og Cxrtier der idag besøger studiet med et hold fra Thursday Records. Reggaeton-Don Emil Lange har også været flittig på de to flade hjul af plastik og mixet noget Gnags shit.

Ps. der står “Slattenlangpat”… Så kan I se, hvad det er de dealer med! #thestruggleisreal

søn 26. august 2018 22:03 25

Vi skal med Volmer og Vibe godt og vidundergrundigt op til de højeste frugter på træet. Der skal plukkes fra toppen, hvor de næsten modne danske udgivelser og u-udgivelser hænger. Der er besøg af Emil Lange og snakken kommer bla. forbi det at være grim, fuld eller for Volmer er nemlig blevet bodyshamet af et barndoms idol! Vi skal også høre Eliel Lazo’s remix af Birthe Kjær. Halvdelen af Danmarks befolkning synger i badet, mens den anden halvdel ornanerer. Hvad synger danskerne i badet? Få svaret i denne episode af Vidundergrunden.

søn 19. august 2018 22:03 27

Betaler Post Malone for sine drinks i backstage baren på Smukfest?

Kan verdens bedste percussionist mon remixe Poul Krebs?

Find ud af hvorfor Volmer og Vibe har fået den ide og hvorfor de også har smidt Birthe Kjær og C.V Jørgensen i puljen.

De får, i denne uge, besøg af Eliel Lazo og så er der kommet post fra en ung tiger med guld fra gamle dage…. Alt det her vil give meget mere mening, hvis bare du høre programmet! #rødgrødiradioen

søn 12. august 2018 22:03 27

Kan hævnporno ha’ indflydelse på musik? I aftenens udgave af Vidundergrunden får Volmer & Vibe besøg af en pige med en meget spændende historie og drengene er virkeligt på udebane.

Sidste uges re-rap challenge er kommet ind af den digitale brevsprække fra Loke Deph som selvfølgelig skal deles med hele dronningeriget.

søn 5. august 2018 20:03 37

Vidundergrunden er tilbage fra sommerferie… Svedne, skoldede men med tasken totalt proppet med ny musik fra det danske sommerland. Notize har også lavet og sendt sit resultat af hans “Danish Crooners remix-challenge”. Ugens gæst er Loke Deph som netop har spillet på Roskilde Festival! Han får selvfølgelig en challenge der ligger lige til venstrebenet!

søn 24. juni 2018 22:03 31

Klokken slår snart sommerferie for Volmer & Vibe.

I dag møder de manden der leverer verdens hårdeste øretæve-musik… det er selvfølgelig Notize, som producerer musik for selveste Conor McGregor!

Vidundergrunden i dag er en special udgave, hvor vi også skal genhøre nogle af de remix-challenges der er blevet lavet de sidste 6 måneder. Men bare fordi det er en special-udgave bliver der selvfølgelig ikke sparet på sprit ny musik, direkte fra den danske Vidundergrund!

Man kan jo ikke sige vidunderlig uden at sige underlig.

søn 17. juni 2018 22:03 29

Forkortet program grundet sporten! Det handler ikke om længden… men mængden?

Volmer og Viber er igen på tur i Vidundergrunden og har plukket en buket melodiske blomster til dine sene søndags sommertimer. Uanset om du er til sport or not, så er det igen i dag udelukkede dansk musik inden klokken slår mandag. Så frem med de rød/hvide vine og nyd ugens sidste timer, med Volmer og Vibe..r.

søn 10. juni 2018 21:03 40

Vidundergrunden kommer denne uge helt tæt på læderkongen af Jylland og de møder en fyr der er helt tæt på hvor det hele sker.

Vi skal selvfølglig også høre resultatet af sidste uges Re-Work Challenge med Louis Winding hvor temaet var Die Antwoord. Har han givet dem et New Nordic twist eller er han fået all-in Vuvuzela på den?

Volmer & Vibe har denne søndag overgået sig selv og pakket et program der har flere sprit nye sange end nogensinde før.

Lyt med når Volmer & Vibe lukker ugen i Vidundergrunden.

søn 3. juni 2018 21:03 42

Sommeren er nu officielt startet og Volmer & Vibe flexer deres vinterkroppe i din radio, med 3 timers øre-yoga direkte fra den danske vidundergrund.

Ugens gæst er en af de helt store kræfter bag knapperne i dansk r´n´b historie og vi skal høre hvordan det føles, når en måneds hårdt arbejde med en af tidens største artister, bliver slettet ved en fejl. Der bliver selvfølgelig også serveret en remix challenge på et stålfad.

søn 27. maj 2018 21:03 38

Fra Hobronx til Koldingfornia er Vidundergrunden igen på jagt efter ny dansk musik. Volmer og Vibe har i denne uge, en gæst de ikke ved en fis om, ikke engang hans rigtige navn. Han er på besøg fordi han laver god musik, og for at få denne uges remix challenge. Vi skal også høre resultatet fra Rosa Lux remix challenge fra sidste program, og uden at afsløre for meget, så har hun valgt at kalde titlen : I Follow Rain Girls Slave To The Rythm Is A Dancer. Vi lyttes ved.

søn 13. maj 2018 22:03 24

Musik dør aldrig! Volmer og Vibe har igen gravet perler ud af de nordiske østers, og de glæder sig som to tykke børn i en slikbutik, til at kaste dem efter jer som var det sidste skoledag. Vi skal bla. høre hvordan Ollie’s hestepige Challenge er landet, og så får vi absolut fint besøg af Rosa Lux. Vi skal hendes bagkatalog, som udover Niel Young, tæller TV2 og Bob Dylan.

søn 6. maj 2018 22:03 27

Vil du også bare helt vildt gerne smadre en bondegård?

I dag får Volmer & Vibe besøg af en helt special ung sangerinde, hvis navn dukker op allevegne og som meget gerne vil gå amok med et baseball bat når ingen kigger.

Skal hun ha’ psykologhjælp, eller skal hun måske bare skrive endnu flere fantastiske sange til kongeriget…? Volmer & Vibe efterforsker sagen! Hun får også serveret en rework challenge direkte fra stalden.

Vi skal selvfølgelig høre resultatet af Fred The Future’s “Svensker Challenge” fra sidste uge.

Pga sporten sender vi i dag lidt senere end normalt… men der er fyldt med ny dansk musik, nydansk musik og meget, meget mere Kl. 22 på P3.

søn 29. april 2018 21:03 41

Har han været på ferie, i fængsel, eller skulle han egentligt ikke bestige et bjerg?!? Fremtidsmusikeren Fred the Future kommer i dag i studiet for at give os en update om fortid og fremtid. I aftenens program af Vidundergrunden skal vi også høre resultatet af Mendozas “piano house” challenge… nailede eller failede hun?

Derudover har vi nogle sange vi har ventet spændt på at spille for hele kongeriget. Vi lover det bliver 100% opturs musik fra den danske vidundergrund… og hvis I slutter ugen af med at lytte til P3 - så får i aldrig mere tømmermænd.

søn 22. april 2018 22:03 27

Foråret er sat ind men Volmer & Vibe bliver blegere for hver dag der går. I det mørke studie får drengene i dag besøg af en pige med guldtænder og tatoveringer og som hun selv siger… så ligner hun sgu en soundcloud rapper. Hun er forresten også en af DKs sejeste artister og skal på tour i Pakistan om lidt. Selvom det er sportens dag på ugen så bliver I selvfølgelig ikke snydt for verdenspremierer direkte fra den danske vidundergrund!

søn 15. april 2018 21:03 36

I denne udgave af Vidundergrunden serverer vi en omgang melodisk kryptonit, til alle veganske lyttere, for planter har faktisk følelser… og rytme. Det har dyr også, og apropos dyr, så skal vi høre hvordan Dj Aligator landende sin wrestling remix challenge. Vi snyder jer heller ikke for de danske verdenspremierer der lige er kommet, og de gamle som er vidunderspillede. Vi får også fint besøg af vores hemmelige gæst, Abel - og nu tænker du at det ikke er en hemmelighed, fordi det står her, men det er det ! Han er den måske bedst bevarede hemmelighed i dansk rap…. lidt endnu.

søn 8. april 2018 21:03 34

I aften har Volmer & Vibe fundet en ægte musikalsk flaskepost - en fødselsdagsgave der har været næsten 20 år om at finde vej og som er lavet af nogle af nutidens største kunstnere. Der er også besøg af én af Danmarks allerstørste internationale artister gennem tiden og som har været erklæret død flere gange… og som vist nok også har boet i Rusland i en årrække.

søn 1. april 2018 21:03 43

Hvad har den danske saksekonge Dennis Knudsen med 2pac’s død at gøre? Vi undersøger sagen og du får svaret i denne udgave af Vidundergrunden. Vi krydrer som altid dine ører med nyt fra danske undergrund, piftet op med ting du helt sikkert ikke har hørt før. I dagens program får vi også flot besøg af Caius, som får denne uges remix challenge, og uden at sige for meget, så får han radiofonisk buksevand.

søn 25. marts 2018 21:03 40

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 18. marts 2018 21:03 41

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 11. marts 2018 21:03 42

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 4. marts 2018 21:03 40

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 25. februar 2018 21:03 40

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 18. februar 2018 21:03 43

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 11. februar 2018 21:03 42

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 4. februar 2018 21:03 43

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 28. januar 2018 22:15 28

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 21. januar 2018 22:15 24

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 14. januar 2018 21:03 38

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

søn 7. januar 2018 21:03 39

Lyt med når Volmer & Vibe for første gang åbner op for Vidundergrunden på P3.

Det er programmet hvor der kun bliver spillet dansk musik som man måske ikke har hørt før.

Der er dansk blod i beatet og rødgrød i din radio!

Velkommen til Vidundergrunden med Volmer & Vibe.