Hvem skal fyres?

Dette program er blevet sendt 199 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Go’ Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 23. marts 2023 23:03 12

Liva vil gå skridtet videre med sin underbo

Det er i udgangspunktet mindre pornografisk, end det lyder. Det drejer sig om en deleordning i garderobeskabet. Så får vi status på Mel Gibson-listen og taler om American Pie. Og SYNGER American Pie, ikke mindst. What a time to be alive!

ons 22. marts 2023 23:03 8

Verdens længste interview

Andreas har et klip med til bødekassen, som muligvis falder for bagatelgrænsen. Mikkel vil gerne renses pga. uretmæssig fyring i går, og så SKAL Liva pinedød spørge piloter om, de er lækre. Uanset hvor langt et i forvejen uendeligt interview så bliver. Fronterne er med andre ord trukket hårdt op i dagens podcast.

tirs 21. marts 2023 23:03 8

En bliver drevet til vanvid

Det starter egentlig roligt nok. Vi snakker lidt bødekasse, og Andreas har et klip med fra dagens Go’ Morgen P3, hvor Mikkel fucker op. Det koster ham en 10’er. Men stille og roligt udvikler stemningen i studiet sig, og til sidst går en af værterne godt gammeldags bananas. Nogen vil kalde det en nedsmeltning. Mikkel udvikler i øvrigt også en spændende forretningsidé, som I fandeme ikke må stjæle. Alt sammen på kun 30 minutter. Bon appetit!

man 20. marts 2023 23:03 11

Fyringen Evalueringen

Mikkel har valgt dagens titel, og han var ikke til at rokke. Han synes nemlig, det er den perfekte overskrift til det karaktermord af en evaluering, han har planlagt til dagens podcast. DR’s hårdeste værtstræner Signe Muusmann har nemlig lyttet til fredagens udgave af “Hvem skal fyres?”, og hun lægger ikke fingre i mellem, når der skal evalueres på Liva og Andreas’ indsats. Heldigvis er de meget professionelle mennesker, som tager kritikken til sig og straks implementerer alle rådene.

tors 16. marts 2023 23:03 12

Hvordan stønner du?

Mikkel og Andreas rører ved hinanden. Det gør mig ondt at skrive, men det er altså det, der sker.

Det starter en længere samtale om den perfekte håndboldkrop, og hvordan vi hver især stønner. Mikkel giver mig en udfordring, som jeg skal klare i morgendagens podcast.

Denne udfordring er desuden hans forsøg på en KÆMPE cliffhanger.

Enjoy! KH Liva

PS: Jingle, jingle, jingle.

ons 15. marts 2023 23:03 12

Et passende antal jingler?

Liva og Mikkel har fået en virkelig irriterende vane med at bede om at få jingler smidt ind overalt i podcasten. Det er klipperen (Andreas) pænt træt af, så han har valgt at statuere et eksempel. Og det er dig, kære lytter, der må betale prisen. Hvis du synes, at der er for mange jingler i denne podcast, så har du ret. Og kan med fordel rette henvendelse til Liva og Mikkel og fortælle dem, at de opfører sig som nogle uduelige børn, når vi laver podcast. Derudover handler podcasten primært om prutter. Velkommen til!

tirs 14. marts 2023 23:03 9

Go’ Mormon P3

Mikkel og Andreas er mormoner. På en måde. Det viser den slægtsforskning, som er blevet lavet på dem i Go’ Morgen P3. Liva ved vi ikke så meget om, andet end at hun exceptionelt overtræt i dag. Så sender Mikkel sokker til lyttere, som hjælper ham med at udbrede hans udtryk “Lås teksten, Carøe”. Og Liva er dødtræt af, at Andreas ikke har en bedre plan for at markedsføre ‘Hvem skal fyres?”, når han er gæst i ‘Hjerteflimmer for voksne’ senere i dag. Og sidst, men ikke mindst, runder vi bødekassen, som vi alle skylder til efter dagens Go’ Morgen P3. Og Mikkel har en plan for, hvordan vi skal samle alle bøderne på en ny og spændende måde.

man 13. marts 2023 23:03 11

Mikkels årsopgørelse

Mikkel har stillet sig i skattekø for at se, om han skal have penge tilbage i skat, eller om han er havnet i skattefars skyldnerbog. Mens vi alle venter i spænding, så når Liva også at brokke sig højlydt over at have fået stukket et fysisk stykke papir i hånden af vores producere, hvilket åbenbart er et decideret overgreb på en 24-årig.

tors 9. marts 2023 23:03 11

En bødekasse for dårligt sprog

Mikkel er tilbage med fortællingen om, hvordan gårsdagens skattejagt i Go’ Morgen P3 var et mulehår for at stoppe efter kun 20 minutters jagt. Og så er Liva træt af Andreas’ sprog, så derfor indfører vi en ny og streng bødekasse for dårligt og ensformigt sprog. Det bliver dyrt!

ons 8. marts 2023 23:03 13

Aldrig har vi været så smadrede

Der har været skattejagt i dagens Go’ Morgen P3, og det blev til næsten fire timers intens jagt på Mikkel, så Andreas og Liva er døden nær af træthed. Mikkel blev fundet i fugletårnet i Mariobo, men den udmattende jagt sætter unægteligt sit præg på tempoet i podcasten, der også rummer en vanligt irriterende Mikkel Rosendal med live fra Lolland.

tirs 7. marts 2023 23:03 11

Det var fandeme Mikkel

Det var fandeme Mikkel, der forsvandt i dag. Så første del af mysteriet er løst, og i morgen skal Liva og Andreas finde ham igen med lytternes hjælp. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvor han har gemt sig. Vi taler med ven af programmet Martin Johannes Larsen, som har spillet en stor rolle i bedrageriet, og så samler vi alle vores hints sammen, inden det går løs i morgen.

man 6. marts 2023 23:03 10

SKAM DIG!

Spekulationerne fortsætter om, hvem af os der forsvinder på onsdag, når der er skattejagt. Og teorierne er mange og svingende kvalitet. For hvad er et godt fremtidsalibi? Andreas er sikker på, at Liva skal afsted, Liva er sikker på Mikkel, og Mikkel væver igennem hele podcasten. Derudover får vi også rangeret os alle efter, hvor glade vi generelt er. Og så holder Mikkel en TedTalk om fordelene ved udskamning, og sådan ender vi med at være ekstremt uenige. Igen.

tors 2. marts 2023 23:03 11

Ik gå så langt

Mikkel har forladt studiet midt under Go’ Morgen P3 i dag for at drikke kaffe, og han nåede aldrig tilbage i tide til at tale i radioen. Den fejl har fået Liva og Andreas op på fyrings-dupperne. Derudover taler vi om en meget overdrevet reaktion på en meget middelmådig Zar Paolo-joke inspireret af deres sang “Ik Gå Så Langt”. Og så undersøger vi, om underskrifter kan være godt indhold i en podcast eller ej.

ons 1. marts 2023 23:03 12

En pakke nelliker

Mikkel har gjort sig skyldig i en sproglig brøler i dag. Manden med et ellers ret forældet ordforråd snublede nemlig over udtrykket “pakkenelliker” i en samtale med låsesmeden Per i dagens Go’ Morgen P3. Vi kigger nærmere på fejlen, men dykker også ned i Mikkels liste over fede gamle udtryk, som godt kunne bruge en revival.

tirs 28. februar 2023 23:03 13

Hvor meget vejer en ulv?

Mikkel har fundet alle sine ting. Hans gummistøvle, hans sneaker, og hans AirPod er alle sammen dukket op igen. Nu mangler han kun at få sit gode helbred tilbage. Det afholder ham dog ikke få at trække Andreas igennem en utrolig sløj quiz om ulves vægt. Og du er jo som lytter meget velkommen til at gætte med, hvis du også lader dig rive med.

man 27. februar 2023 23:03 11

Livas store dag

Liva har fødselsdag i dag, og hun er elsker det! 24 flotte år. Som hun desværre skal fejre sammen med Mikkel, der er i dårligere humør end nogensinde, og Andreas der er halvblind pga. vedvarende kontaktlinseproblemer. Og det resulterer alt i alt i en meget blandet stemning i studiet.

tors 23. februar 2023 23:03 12

Om grapefrugt og confiteret and [EXPLICIT]

Andreas er helt kogt i dag og zoner ud det meste af podcasten. Derfor opdager han knap nok, at Mikkel og Liva har en helt forrykt samtale, der starter på grapefrugt, men ender hårdt og brutalt på confiteret and. I øvrigt, hvis du ved, om alt har en PH-værdi, så hører Liva meget gerne fra dig. Skriv til hende på Instagram. Det var ordene.

ons 22. februar 2023 23:03 11

En bitter velkomst

Liva er tilbage fra Sydafrika, og det skaber omgående dårlig stemning i studiet. Primært pga. de gaver, hun har taget med hjem.

Andreas har været til frisøren, hvilket har medført nogle spændende og anderledes kommentarer fra hans kollegaer. Og så har vi brug for at høre din mening om, hvilken geometrisk form en gammel Iphone har.

tirs 21. februar 2023 23:03 11

Bilvask SPECIAL

Mikkel mener aldrig, at man kan blive for gammel til at nyde en tur i bilvasken. Andreas har aldrig prøvet det, fordi hans forældre har overbevist ham om, at det er ulovligt. Derfor kører de i dagens podcast til den nærmest bilvask, så Andreas kan få den oplevelse for første gang nogensinde for rullende mikrofoner.

man 20. februar 2023 23:03 10

En tvunget Pippi

Det har lige været fastelavn, og vi taler med vores lytter Nils, der hvert år blev tvunget i sine storesøstres aflagte fastelavnskostumer. Og så evaluerer vi på Mikkels Brøndby-joke til justitsminister Peter Hummelgaard i dag og ikke mindst reaktionen. Inden Andreas til sidst fyrer ham for at tage hele redaktionen til gidsel i dagens Go’ Morgen P3.

tors 2. februar 2023 23:03 10

Har Liva og Mikkel snavet?

Mikkel er ved at arbejde sig igennem 30 Mel Gibson-film, så han kan lave en power ranking. Vi får en status, som driver os over i en snak om hans yndlingsmusikere, og han introducerer Liva til Tom Waits. Alt sammen bare som en opvarmning til gennemgangen af Den Store Knækbrødskrig, der har udspillet sig mellem Liva og Mikkel, som er endt med, at de nu har “snavet”.

ons 1. februar 2023 23:03 9

Verdens mest akavede telefonsamtale

Mikkel og Liva har besluttet sig for at ødelægge Andreas’ dag. Derfor tvinger de ham til at gennemføre en telefonsamtale med Mikkels søster, som han har en… kompliceret relation til.

tirs 31. januar 2023 23:03 9

Det værste du kan sige til Mikkel

Liva har sagt en ting til Mikkel i studiet i dag, som har fået ham til at gå helt amok.

Livas reaktion var at lægge sig ned på jorden og flække af grin, så der er lige lidt, vi skal have talt ud omkring.

Vi ser også et af de allersidste afsnit Rejseholdet, som har efterladt en form for traume i Andreas.

man 30. januar 2023 23:03 7

Eksotisk stemning

Vi snakker om Mel Gibson-film og forældre-kælenavne. Men samtalen tager en kraftig drejning pga. en besked, som Mikkel har fået fra Aida, som sender ham og Liva ud på en længere sproglig rejse sammen. Og hvis Andreas er din yndlingsvært på denne podcast, så får du ikke meget for pengene i dag. Vi beklager.

tors 26. januar 2023 23:03 12

Kvindehaderen er tilbage

Mikkel er genopstået fra de døde efter en virkelig hård tur med halsbetændelse. Det underlige er, at manden har en virkelig særpræget reaktion på at være syg. Manden har nemlig vasket sine vægge af lutter rastløshed. Det kender Liva godt, som er virkelig dårlig til at holde weekend. Og så skal Andreas til fødselsforberedelse for første gang.

ons 25. januar 2023 23:03 10

Hvor mange hænder kræver en tandbørstning?

Liva har forladt Andreas midt i dagens udgave af Go’ Morgen P3. I hvert fald mentalt. Fordi hun smelter sammen efter at have misforstået pointen med en elektrisk tandbørste. Det koster hende jobbet i dag. Derudover når vi også omkring træningstøj og Livas hacks til at tvinge sig selv op i træningscenteret.

tirs 24. januar 2023 23:03 10

Hvordan siger man farvel til en prostitueret?

Vi gør status i indbakkerne på, om folk synes, det er en sviner at blive kaldt sovset eller ej. Og så ser vi dagens afsnit af Rejseholdet, som handler om organiseret kriminalitet, menneskehandel og prostitution. Og det rejser flere spørgsmål. Fx hvad man må kalde dem? Og ikke mindst, hvordan man siger farvel til dem?

man 23. januar 2023 23:03 10

Ros eller kæmpe sviner?

Dagens podcast kaster ét vigtigt spørgsmål af sig: Er det en ros eller en sviner at blive sammenlignet med sovs? Del, like og diskutér. Det gør Liva og Andreas i hvert fald i 20 minutter. Uden at nærme sig hinanden overhovedet.

tors 19. januar 2023 23:03 12

Heath Ledgers plads på bollelisten

Vi skal have lavet en rigtig cliffhanger i dag, fordi vi skal optage to podcasts på én gang. Mikkel vil gerne lokke folk ind i hulen med Mel Gibsons 10 bedste film, men Andreas og Liva overtaler ham til at clickbaite på hans historie om Sverige og psykedeliske svampe. Liva tager i øvrigt ingen hårde stoffer, og hun forklarer hvorfor, mens Andreas forklarer, hvor Heath Ledger er på hans bolleliste.

ons 18. januar 2023 23:03 9

Et surt løg og en stor onanigrøntsag

Der er opstået et underligt fænomen. Hver gang Mikkel er sur, så er Andreas glad. Men når Mikkel så er glad, så bliver Andreas pludselig sur.

Og hold da op et for surt løg, der er med i studiet, mens Mikkel og Liva prøver at gennemgå en liste over tidligere kendte, der i dag har normale jobs.

Vi taler også om en kæmpe onanigrøntsag. God fornøjelse!

tirs 17. januar 2023 23:03 8

Hvad må man kalde en seriemorder?

Liva og Andreas er rasende. Mikkel er kisteglad, så stemningen er meget blandet i studiet. Der er mange ting på dagsordenen. Liva skal have en undskyldning. Måske. Vores lytter Gustav skal have en kæmpe hyldest! Så snakker vi om et fremragende Rejseholdet-afsnit fra Bornholm, hvor seriemorderen “Indianeren” bliver introduceret. Men er det navn okay? Og er det okay at imitere bornholmsk, eller krænker det Klippeøens befolkning?

man 16. januar 2023 23:03 12

“En halv bededag”

Mikkel har smækket sig selv ude og har derfor brugt hele dagen på at ringe forgæves til sin kæreste. Uden held - så manden kan ikke komme hjem. Stakkel! Så ringer vi til vores nyhedsvært Rune, som har fortalt om en elendig huskeregel til de højre/venstre-konfuse i dag. Samtidig forsøger han at stjæle Andreas’ ide om at bruge “en bededag” som en ny journalistenhed, når der skal regnes. Desværre får vi kun fat i hans telefonsvarer og finder ufrivilligt ud af, hvor lang en telefonsvarerbesked rent faktisk kan være.

tors 12. januar 2023 23:03 10

Sandheden om dit kæledyr, der flyttede på landet

Vi ender muligvis i Presselogen, efter vi har lavet et ret makabert indslag i radioen, der involverer en druknet hamster og en føntørrer.

Alligevel fortsætter vi ned ad samme sti, for Mikkel og Liva skal lige diskutere, hvornår et dyr er FOR kæledyrsagtigt til at blive spist.

Først vil Mikkel dog gerne lige tale om Anette Heick.

ons 11. januar 2023 23:03 10

Young og fresshhh

Kan det blive FOR ungt på et morgenshow på en ungdomskanal? Muligvis. Liva har i hvert faldt gjort et ihærdigt forsøg på at være young og fresh med en… ikke ligeså young gæst i radioen. Mikkel føler sig diskrimineret over en emoji, og så skal vi lige vende, hvorfor folk altid tror, at han boller med sin søster.

tirs 10. januar 2023 23:03 11

I Putins studie

Vi er blevet flyttet til et nyt studie i dag, som er kæmpestort og bringer mindelser om Putins enorme bord. Så taler vi om det legendariske Rejseholdet-afsnit med mordbyttet og Fiske-Finn, hvor Liva endnu engang støder på start 00’ernes internetudfordringer. Til sidst fyrer vi den af os, som var ansvarlig for, at podcasten blev udgivet sent i går aftes. Undskyld fra Liva.

man 9. januar 2023 23:03 10

En skrælsk B****

Andreas starter dagens podcast med at fortælle Liva, hvor mange kilometer, hun cykler, når hun kører på arbejde.

Det skulle han aldrig have gjort, for nu har han ødelagt Livas cykeltur for altid. Og for lige at toppe det, så er der en lytter, der har kaldt Liva for en skrælsk bitch. Hvad betyder det??! Og er det egentlig godt eller skidt? Vi afprøver det på vores redaktør, som har været træls gennem en længere periode.

tors 5. januar 2023 23:03 12

Kan man ha’ fødselsdag i en måned?

Liva fremfører et absurd krav, og Andreas bliver ved med at tale om, at han altså HAR en afdæmpet personlighed, selv om han taler om sig selv hver dag i radioen.

Vi indgår også et væddemål, og så skal en af os fyres for at sige noget fuldstændig absurd om nyhedsværtens hygiejne.

ons 4. januar 2023 23:03 10

Et historisk fejlskud

tirs 3. januar 2023 23:03 11

Er psykologer hekse?

Andreas er blevet forrådt af teknologien i dagens morgenshow og forvandlet til en robot. Dagens Rejseholdet-afsnit tegner sindssygt portræt af psykologer og Johnny Olsens mikroskopiske omgangskreds, hvor hans nemesis Fischer pludselig skal være hans forlover. Og så bliver Liva fyret for sine vedvarende forsøg på at gøre Mikkel til grin overfor hans gamle kollega.

man 2. januar 2023 23:03 12

Verdens korteste vejrudsigt

Vi er tilbage fra ferien og har overlevet årets første arbejdsdag. Vi evaluerer vores 1. januars-ritualer, genhører verdens korteste og måske også vejrudsigt. Og så fyrer vi Liva for hendes lungeproblemer.

tors 15. december 2022 23:03 10

Et forsuttet bolsje

Mikkel virker ærligt talt både lidt fuld og skæv, men det giver måske meget god mening, når du hører hvorfor. Det er pænt uhyggeligt.

Vi taler også om Livas frygt for at afsløre alle sine hemmeligheder i søvne, og så ringer vi til vores producer for at høre, hvem af os, der skal fyres i dag.

ons 14. december 2022 23:03 12

Et EXCPLICIT grineflip og en bødekasse

Liva er ved at dø af grin over sig selv. Bogstavelig talt. Og podcasten er naturligvis “explicit” igen i dag af samme årsag. Mikkel fortæller lidt om sin berømte familie og forsøger så desperat at få nogle retningslinjer for brugen af “om lidt” ind i programmet. På den baggrund beslutter vi, at vi skal have udviklet en bødekasse. Og så laver vi en Mexican Standoff for at finde dagens fyring. Det bliver afgjort på lige præcis 9 sekunder.

tirs 13. december 2022 23:03 9

Hvornår tæller det som SM-sex?

Vi er nået til et heftigt afsnit af Rejseholdet, hvor en rocker findes død i et SM-bur. Det går op for os, at vi ikke ved ret meget om SM-sex, hvilket fører os til en lang snak om forskellige grader af smæk i numsen.

Mikkel har nogle vigtige noter med til Liva, der stadig leder efter en hobby, og så skal én af os fyres for store udtaleproblemer.

man 12. december 2022 23:03 11

Livas spændende spørgsmål

Liva har glædet sig til at stille Andreas et spørgsmål, som er overraskende svært for ham at svare på.

Og så går det op for os i podcasten, at Andreas har en virkelig ringe radar for, hvornår folk omkring ham prøver at score. Liva spørger også om hjælp til at finde en ny hobby, for hvad er egentlig sejt at gå til?

tors 8. december 2022 23:03 10

Historien om Nicolas Cage

Liva har mødt MØ i dag. Og skruede hun måske lige lovlig langt ned for begejstringen? Så er Mikkels jakke havnet i fryseren, og Andreas kom til at aflive Chris Rea live i Go’ Morgen P3. Vi fortæller også anekdoter om Graham Norton-show og Nicolas Cage. Alt i alt i en skøn tid i godt selskab.

ons 7. december 2022 23:03 9

Bør jeg skifte profilbillede nu?

Mikkels mor har igen i år sendt os en julegave. Det er tre skrabejulekalendere. Det store spørgsmål er, hvordan vi skal fordele pengene, hvis en af os skulle få gevinst. Vi forsøger også at kommunikere med vores P1-kollega gennem en væg. Liva opfinder en ny piercing og er selv ved at dø af grin over idéen. Og så diskuterer vi, hvornår man bør skifte profilbillede på sociale medier.

tirs 6. december 2022 23:03 10

Golden shower og grøntsagsonani

Vi har behov for at lave en kæmpe EXPLICIT (!) advarsel på dagens podcast. Vi taler nemlig både om onani med nedkølede grøntsager, vanedannende fingre i numsen og et golden shower. Sidstnævnte belønnes med en pænt stor fyring.

Inden vi når dertil, ser vi afsnit 23 af Rejseholdet, hvor der endelig kommer afklaring på en uopklaret sag.

man 5. december 2022 23:03 11

Meget mærkelig stemning

Mikkel skal gå tidligt, så der er stress på i dag. Liva mener, at vi har været mærkelige i dagens Go’ Morgen P3. Det kaster Andreas ud i en kaotisk jagt på beviserne, hvor lytterens evne til at høre forskel på podcast og radioprogram virkelig bliver sat på en prøve. Her kan kun de skarpeste være med. Vi når også at tale om elektriske tandbørster og deres forskellige anvendelsesmetoder.

tors 1. december 2022 23:03 11

DR Lyd Wrapped

Andreas har været rigtig fodbolddeprimeret i dag, men Spotify Wrapped er udkommet, og det giver jo mulighed for at hylde nogle “Hvem skal fyres?”-superfans og sende dem nogle Go’ Morgen P3-sokker. Men Liva har fundet et kæmpe hul i Andreas’ plan, og derfor opfinder hun et alternativ: “DR Lyd Wrapped”. Så hvis du vil vide, hvordan du vinder sokker, så spol frem til 15:23. Liva bliver i øvrigt også fyret for ikke at forstå, hvad formuleringen “om lidt” betyder.

ons 30. november 2022 23:03 12

En stewardesses hemmeligheder

Kan man slippe afsted med at bolle på en flyver? Bliver stewardessen sur på én, hvis man ikke hører efter under sikkerhedsgennemgangen? Er der regler for, hvilken slags tøj, stewardesser SKAL have på? Vi får svar på ting, vi altid har undret os over omkring flyveture i dagens afsnit, hvor vi taler med Mathilde, som har arbejdet som stewardesse!

Og det skal helst gå lidt tjept - Andreas har nemlig en aftale senere, der involverer kolde kontanter, en brugt madras og en fyr, der hedder Gonzalez.

tirs 29. november 2022 23:03 11

Mikkels hypnosekursus

Liva har glemt at se Rejseholdet, så der er ingen spænding om fyringen i dag. Vi snakker dog stadig om afsnittet, der handler om hypnose. I den forbindelse fortæller Mikkel om, dengang han var på hypnosekursus, og han demonstrerer sine evner på Liva.

man 28. november 2022 23:03 13

Hvad er Hanson???

Hvor meget kan man egentlig nå på bare 20 minutter? Ja, nu skal du høre. Liva, Mikkel og Andreas når at diskutere, hvor de helst vil udstationeres, hvor mange svenskere der er i Stockholm, hvem der er bedst til at multitaske, hvad dødsregalierne er i Harry Potter, hvorfor man ikke kan få fjernvarme i små byer, hvem Hanson er, og hvordan man giver julegaver til sin kæreste. Plus det løse. Enjoy!

tors 24. november 2022 23:03 9

Det perfekte singleliv

Andreas er tilbage, og han har haft en ond drøm om Mikkel, og Liva har haft et håndboldmareridt. Så runder vi det perfekte singleliv - som ingen af os lever længere. Så har Andreas fået en fartbøde, og Mikkel fortæller sin 17. bedste anekdote, som også handler om en bøde. Fyringen i dag ryger lige i hovedet på en, som ikke har overholdt sin glade uge.

ons 23. november 2022 23:03 10

Har Mikkel eller Liva ret?

Kære lytter af ‘Hvem skal fyres?’

I dagens udgave af podcasten har Mikkel og jeg en stor diskussion, der handler om, hvordan man overbeviser andre til at ændre på én bestemt ting.

Det er min klare overbevisning, at jeg har ret. Både fordi mine argumenter er gode, men også fordi Mikkels argumenter er dumme.

Jeg håber at få din opbakning.

KH Liva

PS! Andreas er tilbage i morgen, og så skal vi nok basse lidt ned.

tirs 22. november 2022 23:03 11

Tilbage i køkkenet!

Det er anden dag i Mikkels positive uge, så vi skal selvfølgelig høre om alle de positive ting, han har mødt på sin vej i dag.

Vi er også nået til et afsnit i Rejseholdet, som handler forvirrende meget om hypnose, og så har Liva premiere på sit splinternye program med titlen “Kvinde kend din plads”.

man 21. november 2022 23:03 10

Mikkels glade uge

Liva har store varmeproblemer på hjemmefronten, men det afholder hende ikke fra at kaste sig ud i den store afgørelse af “På beløbet”-diskussionen med Mikkel. Vi når også lige omkring Airpods-etikette i supermarkedet, inden vi opdager, at der er noget galt. Mikkel er i alt for godt humør, men det har en naturlig forklaring. Vi er nemlig gået ind i hans glade uge.

tors 17. november 2022 23:03 11

10 ting vi hader ved Mikkel

Liva og Andreas er tilbage, og efter gårsdagens smædekampagne er der hævntørst i luften. Det bliver til en opdateret udgave af “Sænkeslagskibe” med Mikkel Rosendals ulidelige personlighed i centrum. Vi åbner også Livas hjemmebragte gaver fra London, og inden vi selvfølgelig fyrer Mikkel for at have mistet evnen til at tale.

ons 16. november 2022 23:03 12

WHAT FOR IT!!!

Vi skal lige i gang i dag. Det skyldes, at Mikkel er alene på podcast-kontoret og møder lidt modgang i forsøget på at ringe til folk. Men det lykkedes til sidst, og gudskelov for det. For i dagens afsnit kan du høre Mikkel svine Andreas og Liva til sammen med kollegaerne Trine, Simon, Sille og Kvalvik. Du skal se dette afsnit som en hyldest til konceptet “bagtale”, og dagens morale må være, at du skal huske at aflyse og blive væk en gang i mellem, så dine venner, kollegaer og familie har mulighed for at svine dig til bag din ryg. God fornøjelse.

tirs 15. november 2022 23:03 10

Liva er gået fuld jazz

Fisketips fra den kære Mads, der er på regnbueørredjagt efter en stor ulykke hos et opdrætsanlæg - ikke at forveksle med et idrætsanlæg. Så ser vi Rejseholdet, hvor Johnny har lavet noget rigtig gris på en tur til Polen. Og så ringer vi også til Liva Manzhezi, der er røvhamrende syg og lyder præcis som Tina Turner, hvis hun lige havde inhaleret et askebæger og et jazzorkester.

man 14. november 2022 23:03 12

Han er overraskende stærk!

Mikkel og Andreas er alene hjemme i dag. Der skal evalueres på en forrygende fodboldtur til Tingbjerg. Vi vender også et slagsmål, som Mikkel har arrangeret mod en kollega. Og så har Andreas fået ros fra et DR-koryfæ oppe i fitnesscenteret.

tors 10. november 2022 23:03 10

På beløbet, tak

Liva har overlevet Listeria-frygten. Gudskelov, så nu kan hun rejse sikkert til London. Resten af redaktionen skal ud og se amatørfodbold i weekenden, og én fra redaktionen er fanget i en interessekonflikt. Vores tilrettelægger Trine Hasle fortæller om sit store engagement i sin kærestes karriere som kantspiller for Tårnby IF. Og så er der stor uenighed i studiet om, hvorvidt det giver mening at sige “på beløbet, tak” i supermarkedet. Det får vi brug for din hjælp til at afklare.

ons 9. november 2022 23:03 11

Verdens sjoveste sketch

Liva har raget en god gang listeria til sig. Tror vi. Måske. Hvilket er ret upraktisk, fordi hun har planlagt en romantisk ferie over til sin svigerfamilie i London. Vi snakker også om højlydte naboer, og så præsenterer Mikkel os for intet mindre end “VERDENS SJOVESTE SKETCH”.

tirs 8. november 2022 23:03 12

Må man virkelig sige det foran et barn?

Det er store Rejseholdet-dag, og vi er nået til afsnit 19, der både byder på en tysk superskurk og filmlegenden Ole Thestrup. Der bliver også sagt nogle ekstremt specielle ting foran et barn, som vi lige skal nå at diskutere, inden vi får besøg af en gæst. Og så har en af os leveret et helt eksemplarisk dårligt stykke Danglish i dagens program, som skriger på en fyring.

man 7. november 2022 23:03 12

Mikkels frække bukser

Mikkel har fået blå bukser, og det gør Liva helt sindssygt vild i varmen. Så velkommen til et kæmpe krænkerafsnit, hvor Liva i bedste fald balancer på grænsen af DR’s etiske kodeks. Vi når også lige at vende norske skovkatte, men det vil for eftertiden være at betragte som en parentes ved siden af den uhørte krænkerstemning, der præger det her afsnit.

tors 3. november 2022 23:03 6

Liva har fået en flamingo!

Kun de mest dedikerede kommer igennem dagens udgave af ‘Hvem skal fyres…?’, for den er blevet noget længere, end den plejer. Det skyldes blandt andet, at Mikkels forældre ringer og skal koordinere fodbold og afhentning af havetelt, men mest af alt, at vi laver en meget dyb analyse af Rejseholdet. Du kan lære noget om livets uskrevne regler, når det kommer til medhør, bøsser, og hvordan du bearbejder sorg forskelligt… Så spænd selen! Hold ud! Tag en pause! Og ellers bid den over i to, som var det fodboldkamp! God fornøjelse!

Medvirkende: Liva Manghezi, Andreas Kousholt, Mikkel Rosendal.

ons 2. november 2022 23:03 11

Det svære valg om regering og burgere

Både Mikkel, Liva og Andreas har ikke sovet meget mere end et par timer i nat, da folketingsvalget blev en lang affære og først sluttede midt om natten. Derfor er der blevet lavet dejligt mange talefejl i dagens program, så der er rigeligt med kandidater til, hvem der skal fyres i dag. Af uransagelige årsager ender snakken igen på lort, og du vil blive præsenteret for udtryk som ‘en griber’ og ‘dobbelt lukkede døre’ af lorteguruen over dem alle - Liva. God fornøjelse! Og husk at se Rejseholdet til i morgen!

Medvirkende: Liva Manghezi, Andreas Kousholt, Mikkel Rosendal.

man 31. oktober 2022 23:03 11

Mikkel (har set en) Ræv

Dagens udsendelse kommer til at handle uhørt meget om dengang, Mikkel så en ræv. Det var her til morgen, og det kaster en længere brainstorm af sig. For hvilken dyrekombination vil Liva og Andreas helst være? En vil gerne være en halv drage. En anden vil gerne være halvt søuhyre.

tors 27. oktober 2022 23:03 12

LIVE fra en gynge

Vi optager dagens podcast på en gynge. På Den Røde Plads i København, hvor vi har sendt Go’ Morgen P3 live denne morgen. Vi snakker om brevstemmer, toiletvaner, superhelte og fyrer til sidst den teknisk ansvarlige for dagens podcast pga. mikrofonmangel.

ons 26. oktober 2022 23:03 8

På pornojagt

Liva og Mikkel er blevet uvenner over en croissant. Vi taler om jagten på det perfekt porno, og så fortæller Liva en fascinerende historie om noget diarré, hun har haft i Mexico.

tirs 25. oktober 2022 23:03 10

På teknologisk museum

Dagens afsnit af Rejseholdet er som at være på et museum, hvor de udstiller ekstrem gammel teknologi fra starten af 00’erne, så ungdommen kan se, hvor godt de har det i dag. Og så bliver Andreas (helt retmæssigt) fyret for ikke at kunne ugedagene.

tors 20. oktober 2022 23:03 10
ons 19. oktober 2022 23:03 12
tirs 18. oktober 2022 23:03 10

Hjemvendt til et direkte rødt kort

Mikkel er tilbage fra USA, og han har taget gaver med hjem til Liva og Andreas. Og så ser vi Rejseholdet afsnit 16, som er et legendarisk afsnit. Inden vi til sidst byder Mikkel velkommen hjem med en klokkeklar fyring for en svinestreg i dagens Go’ Morgen P3.

man 17. oktober 2022 23:03 13

Elendigt indhold til en podcast

Andreas får en uhørt dårlig idé i dagens podcast. Måske den værste i “Hvem skal fyres?”- historien. Og som om at det ikke var nok, så konfronterer Liva også Andreas med en virkelig dårlig egenskab ved hans ansigt. Så er det fandeme mandag, mine damer og herrer.

tors 13. oktober 2022 23:03 11

Liva er blevet en rigtig indekat

Vi vender, hvordan jobbet som morgenværter har påvirket vores livsstil. Så er der status på de udsendte Go’ Morgen P3-sokker og en syg politiker, der er spottet til debat i Aarhus.

ons 12. oktober 2022 23:03 11

En spændende video om sukker

Der er fart på i dagens program, for Andreas har fundet en EKSTREMT spændende video, der omhandler sukker, og Liva er i tvivl om, hvorvidt hun er venstre- eller højrehåndet, når det kommer til at knipse. Og så brainstormer vi over fede pranks til Mikkel Rosendal og taler om den politiker-date, vi desværre ikke havde succes med i morges.

tirs 11. oktober 2022 23:03 10

Er min kæreste morder?

Det er tirsdag, og vi har set et nyt afsnit af Rejseholdet, som i denne uge faktisk er et af Andreas’ absolut yndlingsafsnit.

Det skal blandt andet handle om en mystisk flirt over døde kroppe, et ekstremt billigt bryllup og et afgørende spørgsmål, psykologen virkelig burde have stillet sig selv.

man 10. oktober 2022 23:03 12

Hvordan kommer man bedst igennem valgkampen?

Liva og Andreas er blevet ramt hårdt af virkeligheden her til morgen. Kaos i Ukraine, inflationen brager frem, og valgkampen buldrer derud af. Spørgsmålet er, hvordan man kommer bedst igennem den her måned? Andreas vil gå fuld sundhed og masser fitness, og Liva vil holde treat day hver dag. Vi gør løbende status på, hvilken strategi der fungerer bedst.

tors 6. oktober 2022 23:03 11

Hvor er konfliktzonerne?

Mikkel er rejst til USA, så Liva og Andreas forbereder sig på tiden alene og de potentielle konflikter, der måtte opstå.

ons 5. oktober 2022 23:03 10

Hvad er den fedeste blodtype?

Vi fortæller blodhistorier i dag, men ved åbenbart meget, meget lidt om blodtyper. Så har Liva modtaget et tip om et ydmygende klip fra podcasten “Fodboldlisten”, som vi lige skal høre. Inden en af værterne til sidst fyrer sig selv.

tirs 4. oktober 2022 23:03 9

Hallo! Det var en anden tid!

I dagens afsnit holder Liva hele to brandtaler - én om, hvor meget hun hader festscener på film, og en anden om, hvor meget hun hader at gå til frisøren.

Og så er det tirsdag, hvilket betyder, at vi er klar til et nyt afsnit af Rejseholdet, der heldigvis stadig kan findes på DRTV.

Dagens afsnit handler om et æresdrab, og det sender også direkte ud i en stor diskussion om, hvorvidt det her afsnit ville være ok at lave i dag.

Højt humør over hele linjen!

man 3. oktober 2022 23:03 11

Du får en sok. DU får en sok. ALLE får en sok

Vi er tilbage i DR Byen, og vi skal have gjort status på vores geniale markedsføringsfremstød med Go’ Morgen P3-sokkerne. Projektet er vokset i hvert fald én vært over hovedet. Og så har vi fået flere henvendelser på et øjeblik fra dagens morgenshow, hvor Liva gør sig fortjent til en direkte fyring.

tors 29. september 2022 23:03 15
ons 28. september 2022 23:03 11
tirs 27. september 2022 23:03 10
man 26. september 2022 23:03 11
ons 21. september 2022 23:03 11
tirs 20. september 2022 23:03 11
man 19. september 2022 23:03 10
tors 15. september 2022 23:03 9
ons 14. september 2022 23:03 11
tirs 13. september 2022 23:03 8
man 12. september 2022 23:03 10
tors 8. september 2022 23:03 12
ons 7. september 2022 23:03 11
man 5. september 2022 23:03 12
tors 1. september 2022 23:03 11
ons 31. august 2022 23:03 12
tirs 30. august 2022 23:03 10
man 29. august 2022 23:03 13
tors 25. august 2022 23:03 10
ons 24. august 2022 23:03 11
tirs 23. august 2022 23:03 12
man 22. august 2022 23:03 12
tors 18. august 2022 23:03 12
ons 17. august 2022 23:03 10
tirs 16. august 2022 23:03 10
man 15. august 2022 23:03 13
tors 11. august 2022 23:03 11
ons 10. august 2022 23:03 12
tirs 9. august 2022 23:03 11
man 8. august 2022 23:03 11
tors 23. juni 2022 23:03 11
ons 22. juni 2022 23:03 10
tirs 21. juni 2022 23:03 12
man 20. juni 2022 23:03 10
tors 16. juni 2022 23:03 4
ons 15. juni 2022 23:03 11
tirs 14. juni 2022 23:03 12
man 13. juni 2022 23:03 10
tors 9. juni 2022 23:03 14
ons 8. juni 2022 23:03 12
tirs 7. juni 2022 23:03 10
tors 2. juni 2022 23:03 12
ons 1. juni 2022 23:03 11
tirs 31. maj 2022 23:03 7
man 30. maj 2022 23:03 11
ons 25. maj 2022 23:03 13
tirs 24. maj 2022 23:03 11
man 23. maj 2022 23:03 11
tors 19. maj 2022 23:03 11
ons 18. maj 2022 23:03 10
tirs 17. maj 2022 23:03 11
man 16. maj 2022 23:03 11
tors 12. maj 2022 23:03 10
ons 11. maj 2022 23:03 11
tirs 10. maj 2022 23:03 8
man 9. maj 2022 23:03 12
tors 5. maj 2022 23:03 11
ons 4. maj 2022 23:03 10
tirs 3. maj 2022 23:03 11
man 2. maj 2022 23:03 9
tors 28. april 2022 23:03 9
ons 27. april 2022 23:03 9
tirs 26. april 2022 23:03 9
man 25. april 2022 23:03 10
tors 21. april 2022 23:03 8
ons 20. april 2022 23:03 10
tirs 19. april 2022 23:03 10
ons 13. april 2022 23:03 9
tirs 12. april 2022 23:03 11
man 11. april 2022 23:03 10
tors 7. april 2022 23:03 11
ons 6. april 2022 23:03 17
tirs 5. april 2022 23:03 11
man 4. april 2022 23:03 11
tors 31. marts 2022 23:03 10
ons 30. marts 2022 23:03 11
tirs 29. marts 2022 23:03 12
man 28. marts 2022 23:03 11
tors 24. marts 2022 23:03 10
ons 23. marts 2022 23:03 12
tirs 22. marts 2022 23:03 12
man 21. marts 2022 23:03 12
tors 17. marts 2022 23:03 12
ons 16. marts 2022 23:03 11
tirs 15. marts 2022 23:03 14
man 14. marts 2022 23:03 13
tors 10. marts 2022 23:03 10
ons 9. marts 2022 23:03 11
tirs 8. marts 2022 23:03 11
man 7. marts 2022 23:03 13
tors 3. marts 2022 23:03 11
ons 2. marts 2022 23:03 13
tirs 1. marts 2022 23:03 12
man 28. februar 2022 23:03 11
tors 24. februar 2022 23:03 14
ons 23. februar 2022 23:03 11
tirs 22. februar 2022 23:03 10
man 21. februar 2022 23:03 10
tors 10. februar 2022 23:03 11
ons 9. februar 2022 23:03 10
tirs 8. februar 2022 23:03 11
man 7. februar 2022 23:03 12
tors 3. februar 2022 23:03 11
ons 2. februar 2022 23:03 11
tirs 1. februar 2022 23:03 12
tors 20. januar 2022 23:03 9
ons 19. januar 2022 23:03 11
tirs 18. januar 2022 23:03 11
man 17. januar 2022 23:03 11
tors 13. januar 2022 23:03 9
ons 12. januar 2022 23:03 12
tirs 11. januar 2022 23:03 11
man 10. januar 2022 23:03 10
tors 6. januar 2022 23:03 10
ons 5. januar 2022 23:03 10
tirs 4. januar 2022 23:03 11
man 3. januar 2022 23:03 10