Mandag 30. marts 2020

Der blev i alt spillet 244 forskellige sange 203 gange på P6 Beat på denne dag i uge 14.

Dagens program

Tid Titel

DR Nat

Indtil 02.00: Vært: Camilla Jane Lea.

Fra 02.03: Vært: Louise Lolle.

00:09 Mew156
00:14 The Minds of 99Ud af min krop
00:19 WhoMadeWhoDreams
00:24 Fleetwood MacThe Chain
00:28 Pilgrim
00:32 SivasDet gode liv
00:36 New OrderRegret
00:40 Kwamie LivNew Boo
00:44 DophaHappy for Me
00:50 The MountainsThe Mountains
00:53 Jeff BuckleyHallelujah

DR Morgen

Vært: Louise Lolle.

05:03 Carl Emil PetersenAmager forbrænding
05:09 NatasjaGi’ mig danmark tilbage
05:12 Scarlet PleasureThe Strip Premiere
05:17 Selina AlayMiss B’Haven Premiere
05:20 FolkeklubbenMen ikke endnu en vinter
05:23 Nik & JayNovembervej
05:28 D-A-DMonster Philosophy Premiere
05:31 Tina DickowFancy Premiere
05:36 RocazinoElsk mig i nat
05:39 The Minds of 99Som fluer
05:43 Love ShopEn nat bliver det sommer
05:49 KashmirThe Aftermath
05:53 Moi CapriceMaureen
05:57 HugormMere tape

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

06:05 KasabianYou’re in Love With a Psycho
06:08 Arctic MonkeysFluorescent Adolescent
06:11 The Lemon TwigsThe One
06:13 AirKelly Watch the Stars
06:17 Spids NøgenhatLolland Falster
06:20 DophaSeptember Till June
06:24 The Broken BeatsEssentials
06:27 SterlingEllen Ellen
06:30 CodyI’ve Got Nothing to Hide
06:35 Pearl JamLast kiss
06:38 David BowieAshes to ashes
06:42 Dizzy Mizz LizzyIn the Blood
06:47 Lust for YouthIllume
06:50 ColdplayTrouble
06:54 Hamilton LeithauserHere They Come
06:57 NatjagerLøb for livet
07:05 The NationalSorrow
07:08 Sort SolRhinestone
07:12 HaimThe Steps
07:16 Smashing PumpkinsAva adore
07:20 Ulige NumreDansk vejr
07:23 King KruleAlone, Omen 3
07:25 The Floor Is Made of LavaDo Your Sister
07:28 LowlyDeer Eyes
07:32 Den Fjerde VægEvig Morgen
07:36 BeckLoser
07:40 The ClashLondon calling
07:43 The StrokesBad Decisions
07:48 Lana Del ReyHigh by the Beach
07:51 Mikael SimpsonHvor end du er
07:54 Fontaines D.C.Sha Sha Sha
07:57 SparklingI Want To See Everything
08:05 Blood OrangeYou’re Not Good Enough
08:08 Modest MouseDashboard
08:12 The Blue VanHeavy Load
08:16 BjörkAll Is Full Of Love (Strings)
08:20 Peter SommerPænt goddag, pænt farvel
08:24 Frankly FemalePrecious Hearts
08:28 Spleen United & The William BlakesRunning Up That Hill
08:33 Chorus GrantNo Word for the Word
08:35 KellermenschNothing
08:39 The Magnetic FieldsThe Book Of Love
08:42 JamesSit Down
08:46 FoalsWash Off
08:50 DovesThere Goes The Fear
08:55 Arlo ParksEugene
08:58 JoyceDjævlen
09:05 Florence + the MachineHunger
09:08 Franz FerdinandUlysses
09:11 GossFighting for the Gospel (feat. Selma Judith)
09:14 OasisStand by me
09:20 Crystal FightersLove Natural
09:23 Velvet VolumeLonely Rider
09:28 Black KidsI’m Not Gonna Teach Your Boyfriend How to Dance With You
09:32 BisseBjælkehuset
09:36 Tame ImpalaLost in Yesterday
09:40 The VerveBitter Sweet Symphony
09:45 The SmithsHow Soon Is Now?
09:48 Queens of the Stone AgeMake it wit chu
09:53 Uffe LorenzenIf You Have Ghosts
09:56 YangzeDNA

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

12:15 The Minds of 99Ung kniv
12:18 MewIntroducing Palace Players
12:22 The Blue VanHeavy Load
12:26 Nick Cave & the Bad SeedsThe Ship Song
12:30 The CureLullaby
12:34 U.S. GirlsOvertime
12:37 Smashing PumpkinsTonight, Tonight
12:41 Vampire WeekendHoliday
12:43 Bombay Bicycle ClubI Can Hardly Speak
12:47 Spleen UnitedMy Tribe
12:51 Grant Lee BuffaloFuzzy
12:56 When Saints Go MachineFail Forever
12:59 The Lemon TwigsThe One
13:03 Sort SolHoller High
13:06 BeckDreams
13:10 HaimThe Steps
13:14 BjörkVenus as a Boy
13:18 BørnsElectric Love
13:22 KennyHooplaHow Will I Rest in Peace if I’m Buried by a Highway?
13:25 Lars and the Hands of LightHey My Love, Hey Love
13:29 KellermenschArmy Ants
13:32 Okay KayaPsych Ward
13:35 OasisRock ‘n’ roll star
13:40 PixiesWhere is my mind
13:43 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
13:46 QuadronSlippin’
13:50 Massive AttackUnfinished sympathy
13:53 Jarv Is…House Music All Night Long
13:57 InterpolAll The Rage Back Home
14:03 Depeche ModePolicy of Truth
14:06 Of Monsters and MenMountain Sound
14:10 Yves TumorKerosene!
14:14 Choir of Young BelieversNext Summer
14:18 Kasper BjørkeLose Yourself To Jenny (feat. Jacob Bellens)
14:22 The StrokesBad Decisions
14:26 KlicheBravo Charlie
14:30 Alice BomanDon’t Forget About Me
14:33 Hands Of LightRehab in Heaven
14:37 Oh No OnoPractical Money Skills for Life
14:40 AlgiersWe Can’t Be Found
14:43 Rex Orange CountyLoving Is Easy (feat. Benny Sings)
14:46 BlurBeetlebum
14:51 Kings of ConvenienceI’d rather dance with you
14:54 The William BlakesLies
14:58 Moses SumneyPolly

P6 Beatet

Musik er livets salt! Forvent det uventede når genredefinitioner og smagsdommeri står for endeligt fald. Et mix af alt det bedste fra P6 BEAT: fra før og nu og langt ud(e) i fremtiden.

18:05 Tame ImpalaThe Less I Know the Better
18:08 Yeah Yeah YeahsMaps
18:12 Maja og de sarte sjæleDen eneste goth i Vejle
18:14 The Dandy WarholsNot If You Were The Last Junkie On Earth (Heroin Is So Passé)
18:18 Blaue BlumeEbony
18:21 DophaSeptember Till June
18:24 Blue FoundationSave this town (Blue Foundation rework)
18:28 TårnFrihed i forfald
18:32 Mura Masa, Ellie Rowsell & Wolf AliceTeenage Headache Dreams
18:36 MobyNatural blues
18:40 KlicheMilitskvinder
18:43 GorillazDésolé (feat. Fatoumata Diawara)
18:47 Kurt VileWakin On A Pretty Day
18:51 RöyksoppWhat Else Is There?
18:57 Benjamin HavSpice Up Your Life
19:03 White LiesFarewell to the Fairground
19:07 KavinskyNightcall (feat. Lovefoxxx)
19:11 The StrokesBad Decisions
19:15 Fatboy SlimPraise You
19:19 Alabama ShakesHold On
19:22 JoyceDjævlen
19:25 MuseUndisclosed Desires
19:28 Django DjangoDefault
19:32 Green DayFather of All…
19:34 GarbageOnly Happy When It Rains
19:38 PrinceSign o’ the times
19:41 HaimThe Steps
19:45 Depeche ModeI feel loved
19:49 Faith No MoreI’m Easy
19:52 Frankly FemalePrecious Hearts
19:56 Childish GambinoRedbone
20:03 Manic Street PreachersMotorcycle emptiness
20:09 Maggie RogersAlaska
20:11 Velvet VolumeLonely Rider
20:16 Bloc PartyFlux
20:19 Kwamie LivLost in the Girl
20:23 The William BlakesLies
20:27 RamonesI wanna be sedated
20:29 GRETAWild And Young
20:33 FastpoholmenSwing o boogie groove
20:37 KashmirThe Aftermath
20:41 YangzeDNA
20:45 Foo FightersEverlong
20:48 KentKärleken väntar
20:52 AyOwAFirst Frost
20:56 FoalsWash Off
21:03 The RaveonettesBang!
21:05 The Floor Is Made of LavaAll Outta Love
21:10 GossFighting for the Gospel (feat. Selma Judith)
21:13 BjörkHuman Behaviour
21:17 KodalineHigh Hopes
21:21 Perfume GeniusDescribe
21:23 Moi CapriceDrama Queen
21:27 Ulige NumreBlå
21:30 Ring Them BellsFavorite Gun
21:34 The LA’sThere She Goes
21:36 The CureWhy Can’t I Be You
21:39 Pearl JamSuperblood Wolfmoon
21:48 SoundgardenBlack Hole Sun
21:53 Leonard CohenYou Want It Darker
21:56 The OriellesSpace Samba (Disco Volador Theme)

DR Aften

Vært: Mikael Simpson.

22:02 Lars H.U.G.Ti sekunders stilhed Premiere
22:07 Kwamie LivNew Boo
22:11 Liam GallagherOnce
22:16 MedinaStørre end os
22:21 Chief 1Tosser
22:27 ChrestenDu kan sige det til mig
22:31 QuadronFavorite Star
22:37 HumleridderneHumletid
22:42 Love ShopCopenhagen Dreaming
22:49 Post MaloneCircles
22:56 Hugo HelmigWild Premiere