Formiddagen med Frederik & Frederikke

Dette program er blevet sendt 36 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Du er landet lige midt i “Formiddagen med Frederik & Frederikke” - vi giver dig det bedste selskab, dagens store historier og den allerbedste musik fra P3, så du bliver leveret sikkert frem til frokostpausen.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 23. marts 2023 09:03 41

Knusehjerter og børn der nasser

Den uendelige quiz står i dag i tåneglenes tegn, når Sofie Sytnik fra de 17% kommer ind og quizzer os. Vi snakker om, hvornår man prøver at få sine forældre til at betale for ting, man gerne ville have. - Og så har den newzealandske regering en anbefaling til, hvordan man dealer med et break up.

Gæster: Sofie Sytnik, Michael Bernhard.

ons 22. marts 2023 09:03 42

Hvad sker der, når to væddere snakker om klima?

Det er væddersæson, og både Frederik og Frederikke er væddere, så vær forberedt! Vi har besøg af Anna Tychsen, astro- entusiast, som fortæller, hvad væddersæsonen egentligt betyder for os alle sammen.

Frederikke har klima-shamet Frederik for de rejser, han skal på i 2023, men hvordan taler man egentlig om klima uden at shame hinanden, det ved vores klimakorrespondent, Thøger Kirk. - Og så har vi besøg af vores kollega Marie Hobitz, som laver en musikquiz om svømning.

Gæster: Marie Hobitz, Thøger Kirk, Anna Tychsen.

tirs 21. marts 2023 09:03 41

Skat tilbage

Frederik og Frederikke er tilbage og har brug for lytternes hjælp og støtte i dagens udsendelse. Frederikke har allerede brugt pengene, hun skulle have tilbage i skat, og vil høre lytterne, hvad de har brugt pengene på.

Frederik har udskudt en aftale i flere måneder, som han måske bare burde aflyse, og han har brug for at vide, at han ikke er den eneste, som udskyder, hvad han burde aflyse. Sara Frost fra podcasten ‘Splittet til atomer’ er quizmaster i ‘Den Uendelig Quiz’, hvor man kan høre lidt om vilde fødselsdage.

Gæster: Sara Frost, Michael Bernhard, Philip Svinding.

man 20. marts 2023 09:03 41

Har du din egen ø?

Frederik og Frederikke er tilbage efter weekenden og er klar til at sætte gang i din mandag. De undersøger, hvilken lytter, der kan komme tættest på at kalde sig herre over egen ø. Line Kirsten er forbi til ‘den uendelige Quiz’, hvor hun sætter værternes viden om sønderjysk kagebord på prøve. Deres praktikant Philip kommer i studiet og giver sit bud på, hvilke superheltefilm vi mangler. Frederik og Frederikke prøver at forstå lytternes forhold til slankemedicin.

Gæster: Line Kirsten Nikolajsen, Michael Bernhard, Philip Svinding, Joachim Holmgaard.

tors 16. marts 2023 09:03 40

Er den bolle med kerner?

Frederik og Frederikke har hørt deres kollega Sebastian Søndergaards absurde kundeoplevelse i ikke-navngivet bager og er nysgerrige på lytternes underlige kundeoplevelser. Frederik søger artsfæller, som også gerne vil arbejde lige så meget som ham. De to værter får Stéphanie Surrugue på besøg, som fortæller om sin nye serie og lærer Frederik og Frederikke om, hvordan man skal gebærde sig, når man rejser nye steder hen. ‘Den Uendelige Quiz’ fortsætter, når JoJo kommer ind i studiet, og quizzer værterne i emnet “verdens vildste bondegård”.

Gæster: Stéphanie Surrugue, JoJo, Michael Bernhard.

ons 15. marts 2023 09:03 40

Josephine Skriver kommer på besøg

Topmodellen Josephine Skriver kommer i anledning af DR’s dokumentarserie ind i studiet til en snak om livet over atlanten, og hvordan hendes liv ser ud i dag. Frederikke har en mistanke om, at Frederiks barndom på landet er en løgn, og går ham på klingen med det! Sebastian Søndergaard kommer forbi til ‘Den Uendelige Quiz’ og quizzer Frederik og Frederikke i det vidunderlige emne, som er Joachim Holmgaard. Musikquizzen med Michael Bernhard bringer endnu engang følelserne i kog hos de to værter.

Gæster: Josephine Skriver, Michael Bernhard, Sebastian Søndergaard.

tirs 14. marts 2023 09:03 41

Hvem overlever zombieapokalypsen?

Frederik og Frederikke dyster i en teoriprøve om, hvem der vil klare sig bedst under en zombieapokalypse. Joachim Holmgaard fra Curlingklubben lægger vejen forbi ‘den uendelige quiz’, hvor at dagens emne er papirfly. Frederik får hjælp af Rasmus Korsby fra Nonsens til at lære Frederikke, hvad der er fedt ved DJ-koncerter. Michael Bernhard kan ikke holde sig væk og bringer sin musikquiz, som de to værter helhjertet går efter sejren i.

Gæster: Joachim Holmgaard, Philip Svinding, Rasmus Korsby, Michael Bernhard.

man 13. marts 2023 09:03 42

Er Frederikke en god ven?

Frederik og Frederikke diskuterer, om Frederikke er en god ven, når hun vælger en Rihanna koncert over Frederiks fantasi koncert. Simon De Assis fra ‘Påstand mod påstand’ kommer forbi i den ‘uendelige quiz’ og quizzer Frederik og Frederikke i mexicanske delikatesser. De to værter prøver at gøre lytternes Mandag episk med underlægningsmusik. Referencekonferencen udfordrer både Frederik og Frederikke, som har brug for lytternes hjælp. Michael Bernhard lægger vejen forbi med musikquizzen.

Gæster: Simon De Assis, Michael Bernhard.

fre 10. marts 2023 09:03 41

Skøre ting du har taget med i byen

Frederik og Frederikke undersøger, hvad det skøreste lytterne har taget med i byen er. De får besøg af Christian Bonde og Joachim Holmgaard fra Curlingklubben, som har taget et “mystisk” telefonnummer med. Kasper Reippurt fra ‘Residensen’ quizzer værterne i episke skattejagter, når han svinger forbi til ‘Den Uendelige Quiz”. Og så bliver gaveposer med ting, du ikke kan bruge, også heftigt diskuteret.

Gæster: Christian Bonde, Kasper Reippurt, Joachim Ludwig Holmgaard.

tors 9. marts 2023 09:03 40

Operation Ha’ det godt

I dag er en lidt speciel dag: for Operation Ha’ det godt bliver skudt i gang, og vi skal være startskuddet! Vi har reportere ude i hele landet for at fange de unge på skolerne rundt omkring, der har haft travlt med dagen! “Operation Ha’ det godt” er en dag, der sætter spot på de unges trivsel, og hvordan vi alle sammen kan være med til at øge trivslen blandt unge. Derfor vil vi gerne snakke MED de unge og ikke OM de unge på skolerne! Vores reportere får reaktioner fra de unge rundt omkring på skolerne, der kulminerer i et fælles opråb, som vi vil afspille for landets børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye!

ons 8. marts 2023 10:00 28

Kvindernes kampdag

Det er kvindernes kampdag, og det tager Frederik og Frederikke selvfølgelig op i dagens udsendelse, hvor de sender deres praktikant ud med en mission. Mathias Buch fra ‘Musikchefen’ er forbi og quizzer Frederik og Frederikke i flyvemaskiner. “at lave pølser”-sætningen skaber en ophedet diskussion mellem de to værter, hvor deres forskelle udstilles!

Gæster: Mathias Buch, Philip Svinding, Michael Bernhard.

tirs 7. marts 2023 09:03 44

Frederik er alene hjemme!

Frederik har fået studiet for sig selv i dagens anledning og dykker ned i, hvad du elsker at lave, når du er alene hjemme. Han dyster mod en lytter i den uendelige quiz, hvor Rune Stürup fra Go’Morgen P3 er forbi og styrer quizzen. Frederik besøger lyttere, som er på toilettet, og hører om oplevelsen. Harry Styles lagde et billede ud med en One Direction T-shirt for hurtigt at tage det ned igen, og det bliver Frederik nødt til at undersøge.

Gæst: Rune Stürup.

man 6. marts 2023 09:03 41

Den underlige kærlighed

Frederik og Frederikke dykker ned i underlige kærlighedsforhold, og lytterne fortæller, hvad de har været underligt vilde med. ‘Reference Konferencen’ er tilbage, men denne gang kender Frederikke heller ikke til referencen. De to værter undersøger, om det kun er episk baggrundsmusik som mangler for at forvandle en grå hverdag til en EPISK dag. Maria Fantino fra ‘Curlingklubben’ kommer forbi med tre DJ Alligator spørgsmål til ‘den uendelige quiz’.

Gæster: Maria Fantino, Michael Bernhard.

fre 3. marts 2023 09:03 42

Make nyset great again!

Frederik og Frederikke prøver at re-brande nyset om til noget positivt og får lytterne til at ringe ind med deres nys. De undersøger ting og fænomener, som ikke kunne leve op til hypen, og lytterne giver deres bud på noget, som skuffede dem. Christian Bonde fra Curlingklubben kommer forbi og tester Frederik og Frederikkes viden om elge før år 1960.

Gæst: Christian Bonde.

tors 2. marts 2023 09:03 40

En dag på Drakes hotel

Frederik og Frederikke er blevet inspireret af Anders Ugilt, som var på besøg hos Neonlys, hvor han foreslog, at Drake skulle have sit eget hotel, når han går på pension. De to værter har derfor taget den vanvittige beslutning at lave et hørespil om, hvordan en dag på hans hotel er. Mikkel Rosendal fra ‘Go Morgen P3’ kommer forbi og quizzer Frederik og Frederikke i elge fra år 1960 og efter. Lytterne udspørges i, hvordan de ser de tolv måneder på året i deres hoved. Er det fladt eller er det rundt?

Gæster: Mikkel Rosendal, Philip Svinding og Michael Bernhard

ons 1. marts 2023 09:03 42

Do’s and Don’t’s med forlovelsesringe

Det blev onsdag, og dagen serveres med dybdegående journalistik om Do’s and Don’t’s, når det kommer til køb af forlovelsesringe. Frederik og Frederikke kommer forbi dårlige undskyldninger, og lytterne byder ind med oplevelser om at fortælle hemmeligheder, som ikke skulle ud. Der quizzes i klassiske teen flicks fra 00’erne, som Anders Ugilt er hjernen bag, og den får sendt følelserne i vejret hos Frederik og Frederikke!

Gæster: Michael Bernhard og Berit Hertz.

tirs 28. februar 2023 09:03 44

Du skal ikke sige måske til mig

Frederik og Frederikke undersøger, hvilket spørgsmål det er uacceptabelt at svare “måske” til, fordi Joe Biden driver alle (journalister) til vanvid med sine hentydninger og mystiske udmeldinger. De får sendt en masse beskeder ud til lytternes fædre, og så bliver praktikant-Philip sat på en hård opgave, når han skal quizze Frederik og Frederikke i Klassiske Channing Tatum Film.

man 27. februar 2023 09:03 44

Kender du ik’ ‘Magic Mike’?

Det er endnu en gang mandag, og Frederik og Frederikke tager “tunge” emner op til diskussion. Der snakkes blandt andet Magic Mike 3 og TikTok. Reference-konferencen kridter forskellene på Frederik og Frederikke op, og så quizzes der i Sild og ugle-quizzen med nyhedsoplæser Sille Uglvig. Vi spørger lytterne om De Influencing og hører, hvad de synes om den nye trend.

Gæst: Sille Uglvig.

fre 24. februar 2023 09:03 43

Royalt korte træningspas og branchebestemt begejstring

Det er fredag, der er weekend energi, og dronningen er kommet i gang med sin lidt korte genoptræning. Heldigvis ved lytterne også, hvordan man træner på royal vis. Frederikke har en lidt radionørdet ting, der gør hende begejstret, og beder lytterne dele ting, som kun folk i deres fag kan blive begejstret for.

tors 23. februar 2023 09:03 40

Hvor skal man klø en skildpadde henne?

I dag er blevet en ufrivillig dyreagtigt dag. Vi quizzer i giraffer, snakker om dyrenavne - og så har Frederik undret sig over, hvor man egentlig skal klø en skildpadde henne? Er det på skjoldet, i hovedet eller et helt tredje sted? Vi spørger lytterne og ringer til Martin fra Zoologisk Have I København for at få svar.

Gæster: Marie Hobitz, Martin Thy, Philip Svinding.

ons 22. februar 2023 09:03 40

Vi er tilbage og lyden af dåsesodavand

Hunden er menneskets bedsteven, men det betyder ikke, at det ikke kan spolere ting for os mennesker. Vi finder ud af, hvornår dyr har spoleret noget for os mennesker. Vi quizzer i lyden af dåsesodavand - og så undersøger vi forskellen på Donald Trump og Greta Thunberg.

Gæster: Oliver Bøttner, Philip Svinding, og Mathias Helt.

fre 3. februar 2023 09:03 36

Du er Smuk og vi går amok!

Der er Smukfest-billetter på højkant, og vi går amok den sidste halve time for at få samlet alt det ind vi overhovedet kan!

tors 2. februar 2023 09:03 38

HVA SÅÅÅÅÅ ROSKILDE!!!

Der er fuld smæk på præmierne i dag, hvor vi bl.a. har udloddet 3x2 billetter til Roskilde Festival! KOM SÅÅÅ!

ons 1. februar 2023 09:03 37

Rigtig gode kollegaer med klamme fingre

Frederik ofrer sig i den gode sags tjeneste, når vi samler ind til Danmarks Indsamling, men det gør kollegaerne også.

tirs 31. januar 2023 09:03 36

Slikke-frede for Danmarks Indsamling

Vi udlodder præmier og slikker på fingre for den gode sag.

man 30. januar 2023 09:03 39

Hjææææælp os, vi laver Danmarks Indsamling

Denne uge samler vi ind til Danmarks Indsamling, hvor pengene i år går til børn i de fattigeste områder i verden. Frederik og Frederikke gør alt, hvad de kan for at skrabe penge ind i den gode sags tjeneste med hjælp fra dig. Der er masser af præmier på højkant.

fre 27. januar 2023 09:03 41

DÅSEPANT AMOK!

Vi varmer op til Danmarks Indsamling i næste, hvor vi samler ind til de mest sårbare børn i de mest fattige områder i verden. Det gør vi ved at samle en masse pant her i DR Byen med vores praktikant Simon Sandholm, som selvfølgelig bliver doneret til Danmarks Indsamling.

Vi snakker også med Nikoline og Kalle fra Hellebjerg Efterskole, som har samlet en masse pant i den gode sags tjeneste. - Og så finder vi ud af, hvornår har du sidst gjort noget godt for andre? Og hvad var det?

tors 26. januar 2023 09:03 42

Så du tror du kan blive Madonna, young Padawan?

Frederik og Frederikke dykker ned i en sindssyg castingproces til en Madonna-film, som ikke blev til noget. Frederik ved intuitivt, hvad young Padawan betyder i dagens “Reference Konference”. - Og så er der nogen, der har stjålet 96 frysepizzaer i Vojens.

ons 25. januar 2023 09:03 43

Diplos rigtige navn og sovemusik

Hvem ved mest om Diplo? Det gør Frederik forhåbentlig, fordi det er ham, som har valgt det til den uendelige quiz. Vi finder de allerbedste sange at falde i søvn til. - Og så ser vi på, hvad du har derhjemme, som du ville ønske, du kunne pille ned.

Gæst: Kristoffer Kvalvik.

tirs 24. januar 2023 09:03 41

105 dyr og en overraskelse

Vi har besøg af Mathias Helt, vært på podcasten “Absolut Mathias Helt”, som har en fødselsdagsgave med til prinsesse Athenas 11 års fødselsdag. Sofie Sytnik har lavet en skildpadde-quiz, som vi dyster i. - Og så gør vi Københavns Zoologisk Have kunsten efter, når vi tæller dyr sammen med dig.

man 23. januar 2023 09:03 42

Gode dage, gode gæster gode…..

Frederik & Frederikke har linet den helt store gæste-buffet op for dig. Emil Schiønning er vært på ny sports-podcast, som giver dig det bedste fra den svedige verden alle hverdage. Ena Cosovic styrer slaget i Den Uendelige Quiz, hvor der bliver quizzet i Taylor Swift.

Vi har besøg af kvinderne bag sketch-serien “Hvorfor snakker vi ikke om mig”, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen. Og JA de får lov til at snakke ustyrlig meget om dem selv. - Og så bliver P3´s UUndgåelige analyseret godt og grundigt, når vi leder efter de allerstørste spillere.

Gæster:

Emil Schiønning

Ena Cosovic

Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen

fre 20. januar 2023 09:03 42

Viva la Vaskebjørn

Vaskebjørnen er på vej til Danmark, men er vi klar til det? Frederikke har været i kaninhullet omkring Miley Cyrus’ nye sang sammen med resten af internettet, og Frederik har endelig fået sin hævn over en kollega, der anklagede ham for at stjæle en oplader. Desuden lærer de, hvad “Det må du ik’ Knud” er en reference til.

Gæster: Kasper Reippurt, vært på Residensen på P3.

tors 19. januar 2023 09:03 42

Gandalf som fødselshjælper og sabotagetanker

Frederikke har en øv-dag, hun taber på egen banehalvdel i Den Uendelige Quiz og ved ikke, hvad “Ka’ du hyg dig Frank” betyder. Frederik er på krigsstien og har - inspireret af et fuck up på BBC - lyst til at sabotere sine kollegaer.

Gæst: Liva Manghezi, Go’ Morgen P3.

ons 18. januar 2023 09:03 42

Skal vi overtage verdensherredømmet?

Frederik lærer at lave havregrød med hjælp fra lytterne, som har alverdens opskrifter. Sebastian Søndergaard fra ‘De 17%’ quizzer os i Pokémon. Vi afholder en Reference Konference endnu engang, hvor vi skal finde ud af, hvad menes, når Frederikke siger: “Hvad skal vi lave i aften? Det samme vi laver hver aften”. - Og så finder vi ud af, om hovedpersonen i Emily in Paris - aka skuespilleren Lily Collins - om hun egentlig har lært alt om at blive en lokal - altså dansker.

tirs 17. januar 2023 09:03 41

Du mener kunst, skøjte og løb, ik?

Frederik har (ikke rigtigt) lært at lave havregrød i en mikrobølgeovn. Frederik og Frederikke leder efter lyttere, der engang har fundet Holger (Rune). Lytterne viser sig at have vilde survivalskills, og så kom Sebastian fra Påstand mod påstand på besøg for at fucke Frederikkes winning streak i Den Uendelige Quiz op.

man 16. januar 2023 09:03 42

Pika-pikaaa-premiere

Frederik og Frederikke gør deres for at sikre håndboldherrernes fortsatte succes ved VM. Frederik finder ud af, hvad det egentlig betyder, når Frederikke si’r “Pika, Pikaaaaa…” og så tester de deres evner ud i at spore en falsk dialekt.