Formiddagen med Frederik & Frederikke

Dette program er blevet sendt 119 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Du er landet lige midt i “Formiddagen med Frederik & Frederikke” - vi giver dig det bedste selskab, dagens store historier og den allerbedste musik fra P3, så du bliver leveret sikkert frem til frokostpausen.

Episoder per kanal

  • Kanal #
  • P3 119
  • P3 46

Programlog

Dato Antal sange afspillet
man 18. september 2023 09:03 41

HAHAHA audition

Frederikke har en mission. Hun vil gerne have Frederik til at grine, og derfor afholder vi grine audition, så Frederik kan få inspiration til, hvordan hans grin skal lyde. Simon Roliggaard fra Go’ Morgen P3 quizzer os i “Katastrofale ferier”. Vi finder ud af, hvad der bliver Uundgåeligt for dig i løbet af ugen - Og så er skal vi selvfølgelig forbi det hemmeligehit.

Gæster: Michael Bernhard, Simon Roliggaard.

tors 14. september 2023 09:03 41

Det samlende formiddagsprogram

Vi skal som altid høre, hvad der gør jer glade, og i dag lander der både nyheder om graviditet og forlovelse i indbakken. En ven af huset kommer forbi og quizzer i temaet ‘En ven af huset’. Frederikke har deep divet og har fundet frem til et dokument, der en gang for alle kan lægge reglerne for, om man må høre musik højt på sin telefon i toget. Vi taler også med Emma fra Læsø, som er en af de heldige udvalgte, der skal med til Prins Christians 18 års fødselsdag, og vi skal høre, om hun ender med at tage folkedragten på?

Gæster: Simon Akselsen og Michael Bernhard.

ons 13. september 2023 09:03 42

Fra billig til boujee

Vi har programmets husven Anders Ugilt forbi til en quiz om godt efterårs-TV, så taler vi om rødvin, der løber gennem portugisiske gader, og så har vi også en linje igennem til fire friske fyre, der har besluttet sig at cykle 20.000 km fra Istanbul til Singapore.

Gæster: Anders Ugilt og Mathias Helt.

tirs 12. september 2023 09:03 41

25 år - Hvad er der fedt ved det?

Formiddagens praktikant Josephine har fødselsdag, og det skal fejres med både sang, challenge og gode råd fra lytterne. Frederikke er lettere utilfreds med folk, der spiller høj musik i det offentlige rum, og vi undersøger, om folk er enige? Og så skal vi quizze i bemærkelsesværdige celebritypar.

man 11. september 2023 09:03 43

En international skattejagt

Hvornår er det tid til at give op på ting, der er blevet væk? Og hvad bliver uundgåeligt i den kommende uge? Dette er nogle af de ting, vi vender i dagens afsnit af Formiddagen med Frederik og Frederikke.

Gæster: Jannik Schow og Michael Bernhard.

tors 7. september 2023 09:03 42

Beauty Routine og mere is!

Frederik vil gerne have en beauty routine og derfor prøver Frederikke, og en lytter, at hive ham igennem 10 trin, som kan bruges både morgen og aften. Frederikke dykker ned i Sun Lollys historie og Frederik finder sjælevenner, som elsker is lige så meget som ham - Og så skal vi forbi det hemmelighit med Bernhard.

Gæster: Michael Bernhard og Morten Nabild.

ons 6. september 2023 09:03 42

Et liv uden farm cred

Frederikke har opdaget, at Frederik besidder noget, hun ikke gør: Farm Cred. Og hun får brug for lytternes hjælp til at kunne aftvinge lidt mere respekt i landbrugskredse.

Mathias Helt kigger forbi, det samme gør Ena Cosevic, og så er der en ekstremt glad vinder i Det Hemmelig Hit.

Gæster: Mathias Helt (vært).

Ena Cosevic (vært).

Michael Bernhard (vært).

tirs 5. september 2023 09:03 41

Hvad lugter der af?

Frederik og Frederikke forsøger i dag at forene hunde- og kattemennesker. Der bliver også talt om uheldige navne, og så skal der quizzes om festivaler der er gået i kage.

man 4. september 2023 09:03 43

Det bliver visiteringer, konfiskeringer, nultolerance

For mange er september lig med nye begyndelser, og vi taler derfor med en ekspert i flertalsmisforståelser. Vi runder også DR Dramas helt nye serie Huset, og laver sammen med lytterne en god omgang memes på citatet “det bliver visiteringer, konfiskeringer og nultolerance”. Der skal også quizzes i temaet ‘Hjem til gården’, hvor Frederik jo klart må have en fordel. Og så stiller vi spørgsmålet: Hvilken plante ville du helst gro indeni?

ons 30. august 2023 09:03 41

Er Anders blevet snydt i købet af sine Jesus-sandaler?

Husven Anders Ugilt er i dag Frederiks medvært, og de deltog begge i DHL-løbet i går. Vi taler med lytterne om, hvilke gode undskyldninger man kunne have brugt til at være sneget sig udenom det. Det diskuteres også, hvad reglerne egentlig er, når man låner tøj af sine venner, og så skal du måske lige huske at spørge dine tætteste, om de er okay… det er nemlig superfuldmåne i morgen.

tirs 29. august 2023 09:03 42

Har du nogensinde stjålet en mælkesnitte?

Andreas Mogensen er sendt i rummet, og derfor taler vi om, hvilke personlighedstyper du virkelig ikke gad være på rumstation med. Splittet til atomer-vært Sara Frost kommer forbi og quizzer Frederik og Frederikke i sjove rejseminder, og så spørger vi lytterne om, hvilke ting de har fortrudt at have sagt ja til, mens de var fulde.

man 28. august 2023 09:03 41

Atletik og kreative forældre

Husven og god ven af programmet Anders Ugilt fylder ind for Frederik, og sammen med Frederikke og lytterne bliver der talt om gakkede temanavne i familien, og hvorvidt det er ok at gå ind i en butik, der er liiiige ved at lukke? Svaret findes muligvis i Dennis Knudsen-reglen. Vi skal også forbi P3’s Uundgåelige, og så kommer Residensen-papi Kasper Reippurt forbi for at quizze værterne i sjove atletikdiscipliner… tolket på sin helt egen måde.

Gæster: Kasper Reippurt, Michael Bernhard.

tors 24. august 2023 09:03 39

Frederik er blevet en del af verdenshistorien!

Får man hofteskader af at dyrke kapgang, og hvilken træsort kan kædes sammen med Taylor Swift? Stjernerne har skiftet position, og vi har derfor P3’s helt egen Anna Tychsen med som hus-astrologiekspert for at høre lidt om, hvilken måned jomfruen går i møde. Og så skal vi også lige høre lidt om verdens værste første date.

Gæster: Anna Tychsen, Kristoffer Kvalvik, Josephine Syhler, Michael Bernhard.

ons 23. august 2023 09:03 42

2 x freder og fejl man begår to gange

Frederik er tilbage! Og det er skønt. Vi skal høre, hvilke fejl du har begået to gange. Vi har besøg af Mathias Helt, og brunch quizzer med Marie Hobitz.

Gæster: Marie Hobitz, Mathias Helt, Michael Bernhard.

tirs 22. august 2023 09:03 38

Er en penisformet øloplukkerkøleskabsmagnet en god souvenir?

Hvad er en egentligt en dårlig souvenir? Det er Frederikke og Anders ret uenige om. Anders har nemlig fået en køleskabsmagnet, formet som… ja. Det kan du finde ud af i dagens program, hvor den også står på en quiz, der minder om Jeopardy, men ikke er det. For det er trademark, så glæd dig til quizzen “Vi har svarene, du stiller spørgsmålet” om indholdet i danskernes indkøbskurve. Velkommen indenfor hos Anders og Frederikke.

Værter: Frederikke Muff og Anders Ugilt.

man 21. august 2023 09:03 39

Formiddagen…

Frederik overholder gældende forskrifter om arbejdstider og kørehviletidsbestemmelser, så Frederikke har fået en ny husven: Anders Ugilt. Men for at pengene passer, og tripple-F’et kan fortsætte, skal Anders have et nyt navn. Du får også de mærkeligste steder at vågne og fucked up frierier i formiddagen med Frederikke og … Finn?

Værter: Frederikke Muff og Anders Ugilt.

tors 17. august 2023 09:03 41

Girrrrrrrl dinner i en lille skurkefyldt verden

Morten er igen på pletten i stedet for Frederik, og hans verden har for nyligt føltes meget lille. Frederikke synes, det er skønt at se verden fra skurkenes perspektiv, og så snakker de om Giiiiiiirl dinners med lytterne.

Medvirkende: Michael Bernhard (vært), Fie Neergaard (vært), Josephine Syhler (praktikant).

ons 16. august 2023 09:03 38

Frederiks mareridt, Frederikkes drøm

Frederik er der ikke, men han har alligevel efterladt sit spor på dagens udsendelse, som Frederikke sender sammen med Morten Nabild. De savner selvfølgelig Frederik helt vildt, fx savner de…

Morten og Frederikke fortæller om de ting, de gør, som, deres kærester synes, er pinlige, og så står agurken måske foran et stort comeback på festivaler, fortæller Formiddagens nye praktikant Josephine.

Gæster: Pelle Peter Jencel, Mathias Helt, Michael Bernhard.

tirs 15. august 2023 09:03 41

Sweet talk og visdomstænder

Frederikke nåde akkurat at komme til tiden i dag, fordi hun har været ved tandlægen for at få set på sine visdomstænder. Vi finder ud af, om man stadig får penge af tandfeen, hvis man lægger en visdomstand under puden. Frederik er god til at sweet talke kvinder 45+, men kan hans sweet talke andre grupper? Vi taler med Emma fra Læsø, som har meldt sig under fanerne til at komme med til Prins Christians fødselsdag. - Og så skal vi selvfølgelig forbi den uendelig quiz.

Gæster: Sofie Sytnik, Michael Bernhard.

man 14. august 2023 09:03 41

Fulde navn: Michelle Canyouhandlethis

Formiddagen dyrker søde ting, venner har gjort for en, alt der bliver uundgåeligt i ugen, der kommer, og så kommer musikchefen Mathias Buch og quizzer Frederik & Frederikke.

fre 11. august 2023 09:03 43

Kender du Orangutangen?

Vi bliver klogere på én bestemt orangutangen, når vi quizzer i den uendelig quiz. Frederikke får et ekstra Australienkort, fordi der er et hængeparti fra i går med nogle dyrelyde fra Australien, hun lige vil tale om. - Og så er weekenden ved at være der. Så derfor skal vi da lige høre, hvad du skal lave. Oliver holder bl.a. Ølbowling-turnering.

Gæst: Trine Hasle.

tors 10. august 2023 09:03 41

En geografisk dag

Frederikke bruger sit ugentlige Australienskort til at tale om en mærkelig australsk afstemning om dyrelyde. Lytterne har lige så svært ved geografi som Nutella, der bytter rundt på Stevns og Møns Klint.

ons 9. august 2023 09:03 40

Det bliver fedt, når Kidd styrer TV 2 Charlie

Frederik og Frederikke snakker om, hvad der bliver bliver fedt ved at være gammel, og så undersøger de, hvordan man kommer med til Prins Christians fødselsdagsfest (tip: flyt til Læsø. NU!)

tirs 8. august 2023 09:03 40

Modeller alle vegne

Der er modeuge i København, og derfor snakker Frederik og Frederikke om, dengang de havde en modelkarriere. De hører også om lytternes vilde modelkarrie. Frederikke skal ind og se Barbie the Movie i aften, men hun føler allerede, at hun har set den, fordi hun har fulgt så meget med på de sociale medier de seneste måneder.

Frederik mener, man kun må snakke om sin sommerferie, 1 dag efter man er kommet tilbage på arbejde. Frederikke mener noget helt andet, men hvem er lytterne enige med? - Og så skal vi selvfølgelig forbi det hemmelighit.

Gæster: Sebastian Søndergaard, Michael Bernhard.

man 7. august 2023 09:03 41

Så sluttede efterårsferien sgu

Frederik og Frederikke byder velkommen tilbage fra efterårsferien, hvor vejret jo har været lige præcis som det skal i efterårsferien. De laver også en liste over ugens uundgåelige, og så vender de også voldsbølgen, der har ramt Molslinjen.

fre 4. august 2023 10:03 27

Den hårde kerne

Det begynder kun at være den hårde kerne, der er tilbage på festival. Frederik og Frederikke hænger ud med dem på Smukfest!

tors 3. august 2023 10:03 27

Ølbong og kærlighed på Smukfest

Vi er taget på Smukfest og befinder os på campingområdet “Kærligheden”. Her skal vi høre, hvad der gør festivaldeltagerne glade netop i dag, vi skal gætte lyden af festival - og så lærer vi noget om vombatter.

ons 2. august 2023 10:03 27

Flere detaljer TAK!

Frederik og Frederikke vil gerne høre om din sommerferie. Derfor snakker de med Jon og Josephine for at høre om, hvad de har lavet i sommerferien. Josephine har fx fået nyt job. Den står også på “Er det Anna eller Anders-quizzen”. - Og så skal vi selvfølgelig se om du kan gætte det nummer, vi har vendt om.

Gæster: Anders Ugilt, Anna Tychsen.

tirs 1. august 2023 10:03 27

Alt det vi ikke har fået sagt til hinanden i sommerferien

Vi er tilbage efter sommerferien og har glædet os til at hænge ud med dig. Vi skal selvfølgelig høre, hvad der gør dig glad i dag. Vi har besøg af Anna og Anders fra SommerMorgen for at finde ud af, hvem der er bedst med tømmermænd? Der har haft den vildeste oplevelse i en lufthavn? Og bruger mest tid på at gå i supermarkedet? - Og så skal vi også snakke om alt det, vi ikke har fået sagt til hinanden i sommerferien.

Gæster: Anders Ugilt, Anna Tychsen.

man 31. juli 2023 10:03 27

Formiddagen er (næsten) tilbage

Okay, formiddagen har ikke været helt væk, men det har Frederik & Frederikke. Men i dag er Frederikke tilbage, og hun catcher up med lytterne, quizzer med Anna og Anders og snakker om at klæde sig ud til at gå i biffen.

Medvirkende: Anders Ugilt og Anna Tychsen.

fre 7. juli 2023 10:03 27

Kultmedlemskaber og absurd søde forældre

Det er sidste sender, inden vi smutter på sommerferie. Og vi skal selvfølgelig høre, hvad der gør dig glad? - Så har vi også et radiofonisk postkort klar fra Anette, som er ude at sejle med sin bror og Nora, som glæder sig til at komme til Harry Styles koncert i Italien. God sommer venner! - Vi glæder os til at være tilbage efter vores sommerferie.

Gæster: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

tors 6. juli 2023 10:03 27

Hvad fanden laver Jan Elhøj foran studiet?

Frederikke synes, at hun og Frederik skal have et safeword, som de kan sige i radioen, hvis en af dem bevæger sig ud på tynd is, så de ikke risikerer at blive cancelled. Anna og Anders-quizzen raser videre, og så synes Frederik, at børn har det for godt i dag.

ons 5. juli 2023 10:03 26

Frederik er tilbage, og vi laver radiofoniske postkort

Frederik er tilbage! Og vi laver radiofoniske postkort, hvor vi hører fra August, rydder op i diverse spil, og Susan som holder øje med sine ænder. Vi har besøg af Anna og Anders fra SommerMorgen og laver en omgang “Er det Anna eller Anders”. - Og så skal vi selvfølgelig forbi en omgang af det hemmelighit.

Gæster: Anna Tychsen, Anders Ugilt.

tirs 4. juli 2023 10:03 27

Podcast/postkort og blærestørrelser

Frederikke får besøg af SommerMorgens Anna og Anders og finder ud af, at hun og Anna har noget meget unikt til fælles. Og at hun og Anders har noget lidt mindre unikt til fælles.

Barbiefilmen er blevet politisk, og så er det svært at sige podcast og postkort.

Gæster: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

man 3. juli 2023 10:03 26

En sen tour-start og en fortabt kunstart

Frederik er syg, så Frederikke kan lave lidt housekeeping. Fx lige kommet ind i Tour de France-gamet en weekend for sent og forsøger at bringe en fortabt kunstart, som hun elsker, tilbage.

tors 29. juni 2023 09:03 42

Det styrer du selv Barbie Girl

Den nye Barbie-film er på vej, og der er et sindssygt reklamebudget! Vi snakker om, hvilke vendinger dine venner bruger, som er irriterende - Og så quizzer Sille Ugelvig os i grillmad.

ons 28. juni 2023 09:03 41

Den store kagedag

Vi er samlet igen! Og der er kage på vej, fordi vi vandt konkurrencen over vores kollegaer i P3 Missionen. Derfor skal vi høre, om I skal have kage i dag? Morten Nabild quizzer os i Roskilde Festival. - Og så snakker vi om et Kidd-nummer, som er blevet lavet af AI.

Gæst: Morten Nabild.

man 26. juni 2023 09:03 42

Frederikke uden Frederik

Frederikke holder fortet alene, mens Frederik render rundt og laver løjer på festival. Det struggler han dog lidt med, fordi “noget med toiletpapir”, som Frederikke ikke helt forstår.

Desuden har DHL-feberen ramt P3, og heldigvis lever overdreven konkurrencelyst også blandt lytterne.

tors 22. juni 2023 09:03 41

Et stort og uprofessionelt farvel

Vi kender de røde og grønne flag, men hvad med de beige flag? Vi finder ud af, hvad de egentlig betyder. Så skal vi også sige farvel vores praktikant, Philip Svinding, det bliver ikke kønt, men det bliver sjovt.

Gæster: Morten Nabild og Mathias Helt.

ons 21. juni 2023 09:03 41

Eksamenssnyd og australske anekdoter

Vores praktikant Philip skal snart til eksamen, og han vil gerne høre om, hvordan andre har snydt. Ikke noget han selv kunne finde på, men inspiration er jo altid godt. Sofie Sytnik fra “De 17%” quizzer os i landet Australien - Og så prøver vi at finde nye sankthans-traditioner, nu når der er forbrændingsforbud over det meste af landet, så vi ikke kan brænde bål af.

Gæster: Michael Bernhard, Philip Svinding, Sofie Sytnik.

tirs 20. juni 2023 09:03 41

Dårlige byttehandler

Frederik og Frederikke hører, hvad lytternes dårligste byttehandler er. De to værter snakker med lytterne om de mest irriterende steder, de har slæbt deres forældre med. Henrik Eriksen fra ‘Carte Blanche’ svinger forbi studiet og tager den store quizmaster-hat på, når det bliver tid til ‘Den Uendelige Quiz’, hvor han vender rammerne på hovedet. Praktikanten Philip laver utallige overspringshandlinger, når han skal til eksamen, og hører lytterne, om de vil lave overspringshandlinger med ham. Michael Bernhard kan ikke holde sig væk og har taget sin musikquiz med.

Gæster: Henrik Eriksen, Philip Svinding, Michael Bernhard.

man 19. juni 2023 09:03 41

P3 Missionens afgørelse

Frederik og Frederikke knoklede hele sidste uge i P3 Missionens tegn, og i dag skal afgørelsens time stå. De får besøg af Go’Morgen P3 og De 17%, hvor chefen for P3 Missionen afgør, hvem der skabte mest larm for deres budskab. Praktikant Philip har brug for Frederikkes råd, når det gælder køb af sin første bryllupsgave. De hører lytterne, hvad der er uundgåeligt for dem i den her uge. Og selvfølgelig kommer Michael Bernhard ind og har medbragt sin musikquiz!

Gæster: Sebastian Søndergaard, Sofie Sytnik, Nadia Jørgensen, Liva Manghezi, Mikkel Rosendal, Philip Svinding.

tors 15. juni 2023 09:03 40
ons 14. juni 2023 09:03 38

Liveresearch og en primitiv bivuak

Her kom vi ud i den vide verden! Vores praktikant, Philip, er taget ud i en spejderhytte hvor han skal lære at tænde et bål helt fra bunden og bygge en bivuak. Her fik han lært, at der nok lige skal lidt længere tid end tre timer for at lære at byge en bivuak. For det var med blandet succes, for at sige det mildt. Vi tager også lige en status på vores “happening” i går. For det var jo ikke ligefrem fordi det væltede hele internettet. Men vi kom alligevel lidt i lokalmedierne. Det må tiden i hvert fald vise.

tirs 13. juni 2023 09:03 42

En hemmelig mission og undervisning i livet

Vi fortsætter vores mission med at få undervisning i “livet” på skoleskemaet, og i den forbindelse er vores praktikant, Philip, er taget et hemmeligt sted hen i Danmark for at sprede budskabet! Dog kommer Philip måske lidt til at røbe vores hemmelighed, men det skal ikke stoppe os! Vi hører også fra jer lyttere om, hvad I gerne ville have vidst, da I kom ud i den virkelige verden. Vi har også sat skub i vores mission om at dele en lyserød firkant på sociale medier. Forundret eller forvirret? Lyt med for at blive klogere!

man 12. juni 2023 09:03 39

How-2-voksen

Frederik og Frederikke prøver sammen med lytterne og deres praktikant Philip at blive klogere på, hvordan man bliver god til de “voksne” ting. De sender deres praktikant ud for at blive trænet af Sara Mahfoud, hvilket er en blandet succes for at sige det mildt. De to værter hygger sig også med at høre, hvor dårlig deres praktikant er til at sætte en loftslampe op.

tors 8. juni 2023 09:03 41

Hemmeligheder og fodboldplejehjem

Frederik og Frederikke finder ud af, om du har en hemmelighed. De behøver ikke at høre den, men vil bare gerne vide, hvor svært det er at holde på hemmeligheden.

Derudover snakkede de om fodboldspillere, som skulle på plejehjem - Og så hvade de besøg af endnu en Frederik.

ons 7. juni 2023 09:03 42

Solstress og overskredne budgetter

Frederik har solstress, fordi det meste af dagen går med at være inden for. Frederikke prøver at hjælpe ham med at kurere.

Vi har besøg af Morten Nabild, som quizzer os i “de dårligste quizdeltagere”. Mathias Helt fortæller om sin kærlighed til is. Derudover snakker vi om toiletbesøg, fordi nogle gange så tilbringer man lidt ekstra tid derude, fordi man måske sidder på telefonen. - Og så finder vi ud af, hvornår du er gået over budget.

Gæster: Morten Nabild, Mathias Helt.

tirs 6. juni 2023 09:03 41

Sokker i sandaler, og hvor kommer Frederikke fra?

Er sokker i sandaler galt eller genial? Frederik og Frederikke er uenige, men er klar til at rykke deres meninger, hvis der kommer et godt argument for det ene eller det andet fra lytterne. En del af Frederikkes kollegaer har gættet forkert, i forhold til hvor hun kommer fra. Vi gav Stefan, Anders og Kasper, som lyttede med, muligheden for at stille hende ét spørgsmål og se, om de kunne ramme plet på, hvor hun i virkeligheden kommer fra.

Gæster: Sebastian Søndergaard, Michael Bernhard.

man 5. juni 2023 09:03 40

Hvornår må man gå?

Frederik og Frederikke bringer varm energi ind i din formiddag denne mandag! De får hjælp fra lytterne til at etablere regler for, hvornår man må gå fra arrangementer. Rune Stürup kommer ind i studiet og er quizmaster i ‘den uendelige quiz’. De to værter hører deres praktikant, hvordan hans 5-smøgere-om-året regel går efter sidste uges fredagsbar. Og selvfølgelig kigger Michael Bernhard forbi med sin musikquiz!

Gæster: Rune Stürup, Michael Bernhard, Philip Svinding.

tors 1. juni 2023 09:03 41

Hvordan stopper du en odder?

Efter flere historier om odderangreb, så søger de skrækslagne værter svar på, hvad de skal gøre, hvis de møder en odder. Deres praktikant Philip har brug for lytternes hjælp til at beslutte sig for, om han skal ryge en cigaret til fredagsbaren. Robert Haugsted fra ‘Du Ved Det’ kommer ind og styrer slagets gang under ‘den Uendelige Quiz’. Og sidst, men ikke mindst, kommer Michael Bernhard ind og sætter ild i lytterne med sin musikquiz.

Gæster: Michael Bernhard, Robert Haugsted, Philip Svinding.

ons 31. maj 2023 09:03 40

Outdated anmeldelser

Frederikke er tilbage fra Jelling Festival! Og vi skal høre om outdated anmeldelser bl.a. fra Jelling. Vi får feedback på Frederiks mave-rulleri fra vores nu uofficielle direktør Joachim Holmgaard. Praktikant Simon Sandholm quizzer os i bryster - Og så snakker vi om chefen for børn- og unge i DR, Henrik Bo, som har taget æren for noget, han egentlig ikke burde.

Gæster: Simon Sandholm, Joachim Holmgaard, Mathias Helt, Philip Svinding.

tirs 30. maj 2023 09:03 41

Reunion og lokale du møder på din ferie

Frederikke har en fridag, derfor er praktikant på Formiddagen Philip Svinding stand in for hende.

Vi finder ud af, hvad det skøreste er, du har oplevet med en lokal på din ferie.

Jannik Schow fra Carte Blanche quizzer os i HIPHOP beefs - Og så finder vi ud af, hvilke reunions du gerne vil have til at ske.

Gæster: Michael Bernhard, Philip Svinding, Jannik Schow.

tors 25. maj 2023 09:03 41

Frederikke left the building

Frederikke er smuttet til Jelling Festival i en stor grøn bus. Derfor er vores praktikant Philip Svinding stand in for hende.

Vi hjælper Asta med at finde et kælenavn til hendes veninde, som har brækket benet. Så snakker vi med Stéphanie Surrugue om, hvad man skal underskrive sine mail med. - Og så finder vi ud af, hvad DU KUN gør, når du er på ferie.

Gæster: Philip Svinding, Fie Neergaard, Stéphanie Surrugue.

ons 24. maj 2023 09:03 41

Vil du med Frederik ud og malke?

Vi hjælper Asta med at finde et kælenavn til sin veninde Cecilie, som har brækker benet. Frederik prøver at give et godt førstehåndsindtryk til lytteren Kristine ved at rulle med maven. - Og så hører vi, hvad du har lovet, men ikke kommer til at overholde.

Gæster: Anne Albrechtsen, Mathias Helt.

tirs 23. maj 2023 09:03 42

De dyreste byture

De to værter bringer fed energi til din tirsdag formiddag! De hører om lytternes dyreste byture, hvor der gemmer sig nogle vanvittige historier! Frederikke er ikke mødt op til en aftale og har brug for at vide, at hun ikke er den eneste, som laver sådan en. Sofie Bülow kommer ind og styrer ‘Den uendelige Quiz’. Praktikant Philip føler sig gammel og søger nye fællesskaber. Michael Bernhard kommer selvfølgelig og medbringer en svær musikquiz, som får telefonerne til at bimle og brage!

Gæster: Sofie Bülow, Philip Svinding, Michael Bernhard.

man 22. maj 2023 09:03 42

Formiddagen med Frederik og Frederik fra Cirkeline

Det er kun engang hvert fjerde år det sker, men Frederikke har mistet stemmen, fordi hun har sunget for meget karaoke. Vi prøver at finde ud af, hvordan vi kan blive venner med chefen for hele DR, nemlig generaldirektøren Maria Rørbye Rønn. - Og så skal vi selvfølgelig finde ud af, hvad der bliver Uundgåeligt for dig i denne uge.

ons 17. maj 2023 09:03 40

New Nordic folkeskik

Frederik er nervøs for, at Frederikke er ved at skifte ham ud, fordi hun har drømt, at hun blev tilbudt et nyt program med en anden kollega, men går drømme egentlig i opfyldelse?

Vi prøver at indføre en ny Nordisk Folkeskik, hvor man på kristi himmelfartsdag lufter sit tøj på sidespejlet af sin bil - og så skal vi selvfølgelig se, om det hemmelige hit fra Bernhard kan blive gættet endnu engang.

Gæster: Martin Plauborg, Philip Svinding, Michael Bernhard.

tirs 16. maj 2023 09:03 41

Er Frederik faktisk Mother Teresa?

Frederik har været hjemme hos sine forældre og medbragt “bevis” for, at han i folkeskolen blev kaldt Mother Theresa, men Frederikke forholder sig skeptisk! Ellen fra ‘Essensen’ kommer på besøg og styrer ‘Den Uendelige Quiz’, som de to værter klarer sig historisk dårligt i. Deres praktikant Philip prøver at redde sig ud af, at have fejlet i en meget simpel Twitter-opgave. Lytterne byder ind med aftaler, de har lavet i byen, som de faktisk har holdt. Michael Bernhard kan selvfølgelig ikke holde sig væk, når han medbringer sin musikquiz, som sætter telefonerne i brand!

Gæster: Ellen Kirstine Jensen, Philip Svinding, Michael Bernhard.

man 15. maj 2023 09:03 42

Feedback til Frederiks sang

Joachim Holmgaard kommer forbi og kaster sit dybt kritiske blik på sangen, som Frederik skrev til sin store Gangklub-dag. Praktikant Philip har fundet sjove kommentarer fra Twitter, som stikker af. De to værter giver lytterne som glemte mors dag chancen for at sende en hilsen i radioen. Morten Nabild kommer ind og har styr på tøjlerne under ‘den uendelige quiz’. Og som altid er Michael Bernhard forbi med sin musikquiz.

Gæster: Michael Bernhard, Joachim Holmgaard, Philip Svinding, Morten Nabild.

tors 11. maj 2023 09:03 41

Frederiks Gangklub

Frederik kan ikke deltage i Copenhagen Marathon og har derfor startet en gangklub sammen med lytterne. Kasper Reippurt kommer ind i studiet og agerer quizmaster i ‘den uendelige quiz’, hvor han tester Frederik og Frederikke i deres viden om hypnose. Frederik mener, at vi alle skal kunne forstå svensk og norsk bedre, og inviterer de svenske lyttere til at ringe ind, for at bevise at vi sagtens kan forstå hinanden. Og så kommer Michael Bernhard selvfølgelig med sin musikquiz!

Gæster: Kasper Reippurt, Michael Bernhard.

ons 10. maj 2023 09:03 43

Heksejagt eller ej?

Frederikke er syg, og Frederik er på pinden alene! Men selvfølgelig skal han quizze i den uendelig quiz, hvor Marie Hobitz quizzer ham i græs. Formiddagens praktikant Philip Svinding finder ud af, om Donald Trump bliver udsat for en heksejagt, eller om han strammer den for lidt. - Og så finder vi ud af, hvad det dyreste er, som du har smadret.

Gæster: Marie Hobitz, Philip Svinding, Anders Ugilt.

tirs 9. maj 2023 09:03 43

Beskeder til din mor eller flirt?

Frederik er alene i studiet i dag og prøver at headhunte flere til “De skadede løbers klub”. Derudover prøver han at gætte, om lytternes beskeder er skrevet til deres mor eller flirt - og så er der besøg af Anders Ugilt, som gør os klogere på Eurovision Song Contest, som starter i dag.

Gæster: JoJo, Michael Bernhard, Anders Ugilt.

man 8. maj 2023 09:03 40

Ufrivillige feriebilleder og de skadede løbers klub

Frederikke har været en tur i Paris i weekenden og har endnu engang oplevet at blive foreviget på billeder, som fremmede mennesker har taget af hende.

Frederik har det stadig svært, fordi han ikke kan løbe på grund af sin skade, så derfor har han startet “De skadede løbers klub”, hvor de går en tur i stedet. - Og så tror Frederikke stadig ikke på, at Frederik er blevet kaldt Moder Teresa af sin folkeskolelærer.

Gæster: Sebastian Søndergaard, Joachim Holmgaard, Michael Bernhard.

tors 4. maj 2023 09:03 41

Frederik er tilbage!

Frederikke har fået sin yndlingsmedvært tilbage, så de sammen kan sprede masser af lækker energi ud til din formiddag.

Frederikke har lært betydningen af et ord, hun har brugt forkert hele sit liv. Anders Ugilt fra ‘Smørhullet’ har strikket en fantastisk quiz sammen om frøer, når han er inde og styre den ‘Den Uendelige Quiz’. Michael Bernhard medbringer sin musikquiz, som altid sætter gang i lytterne.

Gæster: Michael Bernhard, Anders Ugilt, Nadia Jørgensen, Philip Svinding.

ons 3. maj 2023 09:03 42

Frederikke alene i verden

Frederik er syg, så Frederikke har hele formiddagen for sig selv i selskab med lytterne. Mathias Helt kommer ind i studiet og er… Ja Mathias Helt! Frederikke skal battle mod praktikant Philip i ‘Den uendelige quiz’, hvor Sofie Sytnik fra ‘De 17%’ er inde og agere quizmaster. Michael Bernhard medbringer selvfølgelig sin musikquiz, hvor det handler om være hurtig.

Gæster: Michael Bernhard, Mathias Helt, Sofie Sytnik, Philip Svinding, Nadia Jørgensen.

tirs 2. maj 2023 09:03 41

Formiddagens Banko!

Frederik og Frederikke afholder telefonbanko, hvor de udlodder knap så vilde præmier som til normal banko. Praktikanten Philip er blevet hyret som lyn-slægtsforsker og har lavet deep dive ned i de to værters familiehistorie. Nynne fra ‘Residensen’ har kasketten på og styrer ‘Den Uendelige Quiz’. Michael Bernhard medbringer som altid sin musikquiz!

Gæster: Philip Svinding, Michael Bernhard, Nynne Givskov.

man 1. maj 2023 09:03 40

Frederik angriber kagerne

Frederik forstår ikke hvorfor, at der på arbejdspladsen skal være så mange snacks og kager, og søger støtte hos lytterne. De to værter tager temperaturen på deres og lytternes skærmtid. Sille Ugelvig fra ‘Go Morgen P3 agerer quizmaster i ‘Den Uendelige Quiz’. Frederik og Frederikke vil altid gerne forbedre sig og får “radioekspert” Joachim Holmgaard fra ‘Curlingklubben’ og ‘De 17 %’ ind for at give feedback på deres arbejde. Musikquizzen med Michael Bernhard er som altid på programmet.

tors 27. april 2023 09:03 39

Frederikkes uheldige kiosktur

Frederikke har haft en uheldig oplevelse i sin faste kiosk, og hun har derfor brug for støtte og lignende historier fra lytterne. Morten Nabild kigger ind i studiet, når det er blevet tid til ‘Den Uendelige Quiz’. Bo Bomuld besøger værterne og vurderer reklameslogans.

Gæster: Morten Nabild, Bo Bomuld.

ons 26. april 2023 09:03 41

Danser med en onsdagssnegl

Det er store onsdagssnegle-dag! Og vi er hoppet med på den vogn, som De 17% har søsat. En onsdagssnegl er på vej tværs over Danmark til Josephine, og den skal bl.a. forbi Ditte Mie, som er professionel danser, som danser med den.

Vi finder ud af, om folk ved, hvad en Cromoffin er. Joachim Holmgaard quizzer os i anmeldelser af bagerier på Trustpilot - Og så skal vi selvfølgelig quizze i det hemmelige hit med Michael Bernhard.

Gæster: Michael Bernhard, Joachim Holmgaard, Simon Sandholm, Bager Torben.

tirs 25. april 2023 09:03 41

Frederikke som 3. hjul

Frederikke oplever alt for tit at være tredje hjul på fremmede menneskers dates, og hun søger svar på, om det også sker for lytterne. Simon De Assis kommer ind og agerer quizmaster i ‘Den Uendelige Quiz’, hvor han har lavet en ophidsende quiz om metroer. TV-CV-quizzen vender tilbage, og så prøver de to værter at samle deres egen K-POP-gruppe. Musikquizzen med Michael Bernhard er selvfølgelig tilbage.

Gæst: Michael Bernhard, Simon De Assis, Philip Svinding.

man 24. april 2023 09:03 41

Sebastian under metroen og grisen 3635

Sebastian Søndergaard fra “De 17%” har glemt, at han skal quizze os! Men der er god grund til, at han ikke er kommet, fordi han ligger under sin cykel i metroen, og tager i stedet quizzen derfra.

Frederikke har været en tur i Warszawa i weekenden og boede i en lejlighed, som ikke lignede den, hun havde booket.

Sammen med Stine og grisen 3635 laver vi “Formiddagens P3´s Uundgåelige” med et grynt. - Og så skal vi se, om der er en lytter, som kan gætte, hvilket nummer, som Michael Bernhard har vendt om i “det hemmelige hit”.

Gæster: Sebastian Søndergaard, Michael Bernhard, Joachim Holmgaard.

tors 20. april 2023 09:03 39

Stéphanie Surrugue til undsætning

Frederik og Frederikke kan ikke blive enige om, hvorvidt man skal købe en “kollegagave” med hjem, når man er ude og rejse, og hvem er bedre til at gøre dette end Stéphanie Surrugue. Kasper Reippurt kommer forbi studiet med en lidt ureglementeret quiz i ‘Den Uendelige Quiz’. De to værter finder ud af, hvem der vil klare sig bedst i det horrible datingprogram ‘Milf Manor’, hvor de skal sætte sig ind i hovederne på desperate kvinder i 50’erne, som kun vil date fyre i 20’erne.

Gæster: Kasper Reippurt, Michael Bernhard, Philip Svinding.

ons 19. april 2023 09:03 41

Tyre-sæsonen begynder!

Frederik og Frederikke besøger astrologiens verden med sammen med Anna Tychsen og prøver at se ud i fremtiden, når tyre-sæsonen begynder. Referencekonferencen er på programmet med hjælp fra lytterne og gør både Frederik og Frederikke lidt klogere. Jens Malthe fra ‘Sex IRL’ er quizmaster i ‘Den Uendelige Quiz’. Mathias Helt kommer ind i studiet og snakker om noget så spændende som teknologi. Og så fortsætter musikquizzen med Michael Bernhard!

Gæster: Jens Malthe Næsby, Michael Bernhard, Mathias Helt.

tirs 18. april 2023 09:03 41

Dagen hvor vi mødte en JA-styrelse

Frederik kan ikke slippe sin idé om sandwich-butikken, hvor man kan købe en sandwich, som er blevet kørt over af en lastbil. Derfor graver de dybere og har nu ringet til beredskabschef i Fødevarestyrelsen for at høre, hvad der er fødevaremæssigt forsvarligt.

Derudover gennemgår vi en lytters TV-CV, Marie Hobitz har lavet en musikquiz om Lady og Vagabonden, og så finder vi ud af, hvad du er blevet bedt om at stoppe med.

Gæster: Marie Hobitz, Nikolas Hove, Michael Bernhard.

man 17. april 2023 09:03 42

Kan man sælge en sandwich, som er kørt over af en lastbil?

Frederik og Frederikke er klar efter weekenden og quizzer i italienske retter! Frederik finder ud af, hvad lytterne synes om hans idé med at åbne en sandwich-butik, hvor sandwichen bliver kørt over af en lastbil. De får feedback af deres uofficielle redaktør Joachim Holmgaard, og så skal vi se, om én af jer, som lytter med, kan gætte, hvad det hemmelige hit er, når Bernhard spiller det for os.

Gæster: Morten Nabild, Joachim Holmgaard.

tors 13. april 2023 09:03 42

Hvem er mest Puk?

Frederik og Frederikke dyster i, hvem af dem som er mest Puk Elgård. De to værter forsøger sig kort en karriere som Disney-skuespillere, når de går til casting på ‘Fedtmule og Søn’ som Jannik Schow fra ‘Carte Blanche’ står for. Morten Nabild fra ‘Ekstranummer’ kommer ind og tager quizmasterhatten på, når ‘Den Uendelige Quiz’ endnu en gang går i luften.

Gæster: Morten Nabild, Joachim Holmgaard, Jannik Schow, Philip Svinding, Michael Bernhard.

ons 12. april 2023 09:03 42

Frederiks dårlige råd

Frederik rådgiver en skeptisk Frederikke i metoder til at slappe af, hvis du er nervøs, når du skal præstere. Mathias Helt kommer i studiet og har i anledning af påsken medbragt gækkebreve, som de to værter skal gætte afsenderen på. Lytterne har navngivet deres elektronik, og Frederik og Frederikke kan ikke få nok! Ericka Jane fra ‘Mixet’ kommer ind og styrer ‘den uendelige quiz’. Og intet afsnit uden musikquiz med Michael Bernhard.

Gæster: Mathias Helt, Michael Bernhard, Ericka Jane.

tirs 11. april 2023 09:03 43

De ubrydelige regler

Frederikke har én speciel regel i sit forhold, som SKAL overholdes, og hun søger hjælp hos lytterne, om hun er den eneste, som har det sådan. Henrik fra ‘Carte Blanche’ kommer forbi og agerer quizmaster, når ‘den uendelige quiz’ fortsætter med en ny drabelig duel mellem de to værter. TV-CV undersøger, om lytterne kan gætte en persons alder ud fra deres TV-CV.

Gæster: Henrik Eriksen, Michael Bernhard.

tors 30. marts 2023 09:03 42

SoMe Blokaden

De to værter og lytterne deler ud om alle de ting i hverdagen, som de ikke får gjort, fordi de bruger tiden på sociale medier. Nynne fra ‘Residensen’ svinger forbi og styrer ‘Den uendelige quiz’, hvor Frederik og Frederikke dyster i celebre fødselsdage. Frederik skal opdage, hvorfor at Counter Strike er fedt, og de får Kasper Hvidt fra Astralis ind for hjælpe med missionen. Musikquizzen med Michael Bernhard for endnu engang sindet i kog hos de to værter.

Gæster: Michael Bernhard, Kasper Hvidt, Nynne Givskov.

ons 29. marts 2023 09:03 40

TV-CV ser dagens lys!

Frederik og Frederikke prøver en ny quiz af, hvor lytterne skal ringe ind og gætte alderen ud fra en persons TV-CV. Praktikant Philip kommer ind og quizzer dem i, hvem af deres som vil klare sig bedst i den skruppelløse erhvervsverden. De to værter er på jagt efter rekorder og hører, hvilke rekorder lytterne har. Anders Ugilt er quizmaster i ‘Den Uendelige quiz’ og tester Frederik og Frederikkes viden om katte.

Gæster: Anders Ugilt, Michael Bernhard, Philip Svinding.

tirs 28. marts 2023 09:03 42

Frederik har fødselsdag!

Frederikke fejrer Frederik med rød sodavand og gaver i dagens program, hvor hun prøver at presse hans fødselsdagshumør op i højere gear.

Frederikke er nervøs på Frederiks vegne, da han rejser til Canada og i Frederikkes øjne skal bo hos en fremmed, hvilket får Frederikke til at søge råd, tryghed og historier om fremmede hos lytterne. Morten Nabild fra ‘Kickstarter’ hopper ind i studiet og styrer ‘den uendelige quiz’ og quizzer de to værter i rød sodavand.

Gæster: Morten Nabild, Michael Bernhard, Philip Svinding.

man 27. marts 2023 09:03 42

Cola-krus og løgnagtige forældre

Den konservative politiker Rasmus Jarlov drikker cola af et krus, og det er sgu lidt skørt. Derfor undersøger vi, om der er andre, som gør det samme og hvorfor?

Har dine forældre løjet for dig? Det har de helt sikkert, og vi åbner op for de løgnehistorier, de har stukket dig i løbet af barndommen. - Og så bliver Johan featuring på P3’s Uundgåelige.

Gæster: Jannik Schow, Diana Mortensen.

tors 23. marts 2023 09:03 41

Knuste hjerter og børn der nasser

Den uendelige quiz står i dag i tåneglenes tegn, når Sofie Sytnik fra de 17% kommer ind og quizzer os. Vi snakker om, hvornår man prøver at få sine forældre til at betale for ting, man gerne ville have. - Og så har den newzealandske regering en anbefaling til, hvordan man dealer med et break up.

Gæster: Sofie Sytnik, Michael Bernhard.

ons 22. marts 2023 09:03 42

Hvad sker der, når to væddere snakker om klima?

Det er væddersæson, og både Frederik og Frederikke er væddere, så vær forberedt! Vi har besøg af Anna Tychsen, astro- entusiast, som fortæller, hvad væddersæsonen egentligt betyder for os alle sammen.

Frederikke har klima-shamet Frederik for de rejser, han skal på i 2023, men hvordan taler man egentlig om klima uden at shame hinanden, det ved vores klimakorrespondent, Thøger Kirk. - Og så har vi besøg af vores kollega Marie Hobitz, som laver en musikquiz om svømning.

Gæster: Marie Hobitz, Thøger Kirk, Anna Tychsen.

tirs 21. marts 2023 09:03 41

Skat tilbage

Frederik og Frederikke er tilbage og har brug for lytternes hjælp og støtte i dagens udsendelse. Frederikke har allerede brugt pengene, hun skulle have tilbage i skat, og vil høre lytterne, hvad de har brugt pengene på.

Frederik har udskudt en aftale i flere måneder, som han måske bare burde aflyse, og han har brug for at vide, at han ikke er den eneste, som udskyder, hvad han burde aflyse. Sara Frost fra podcasten ‘Splittet til atomer’ er quizmaster i ‘Den Uendelig Quiz’, hvor man kan høre lidt om vilde fødselsdage.

Gæster: Sara Frost, Michael Bernhard, Philip Svinding.

man 20. marts 2023 09:03 41

Har du din egen ø?

Frederik og Frederikke er tilbage efter weekenden og er klar til at sætte gang i din mandag. De undersøger, hvilken lytter, der kan komme tættest på at kalde sig herre over egen ø. Line Kirsten er forbi til ‘den uendelige Quiz’, hvor hun sætter værternes viden om sønderjysk kagebord på prøve. Deres praktikant Philip kommer i studiet og giver sit bud på, hvilke superheltefilm vi mangler. Frederik og Frederikke prøver at forstå lytternes forhold til slankemedicin.

Gæster: Line Kirsten Nikolajsen, Michael Bernhard, Philip Svinding, Joachim Holmgaard.

tors 16. marts 2023 09:03 40

Er den bolle med kerner?

Frederik og Frederikke har hørt deres kollega Sebastian Søndergaards absurde kundeoplevelse i ikke-navngivet bager og er nysgerrige på lytternes underlige kundeoplevelser. Frederik søger artsfæller, som også gerne vil arbejde lige så meget som ham. De to værter får Stéphanie Surrugue på besøg, som fortæller om sin nye serie og lærer Frederik og Frederikke om, hvordan man skal gebærde sig, når man rejser nye steder hen. ‘Den Uendelige Quiz’ fortsætter, når JoJo kommer ind i studiet, og quizzer værterne i emnet “verdens vildste bondegård”.

Gæster: Stéphanie Surrugue, JoJo, Michael Bernhard.

ons 15. marts 2023 09:03 40

Josephine Skriver kommer på besøg

Topmodellen Josephine Skriver kommer i anledning af DR’s dokumentarserie ind i studiet til en snak om livet over atlanten, og hvordan hendes liv ser ud i dag. Frederikke har en mistanke om, at Frederiks barndom på landet er en løgn, og går ham på klingen med det! Sebastian Søndergaard kommer forbi til ‘Den Uendelige Quiz’ og quizzer Frederik og Frederikke i det vidunderlige emne, som er Joachim Holmgaard. Musikquizzen med Michael Bernhard bringer endnu engang følelserne i kog hos de to værter.

Gæster: Josephine Skriver, Michael Bernhard, Sebastian Søndergaard.

tirs 14. marts 2023 09:03 41

Hvem overlever zombieapokalypsen?

Frederik og Frederikke dyster i en teoriprøve om, hvem der vil klare sig bedst under en zombieapokalypse. Joachim Holmgaard fra Curlingklubben lægger vejen forbi ‘den uendelige quiz’, hvor at dagens emne er papirfly. Frederik får hjælp af Rasmus Korsby fra Nonsens til at lære Frederikke, hvad der er fedt ved DJ-koncerter. Michael Bernhard kan ikke holde sig væk og bringer sin musikquiz, som de to værter helhjertet går efter sejren i.

Gæster: Joachim Holmgaard, Philip Svinding, Rasmus Korsby, Michael Bernhard.

man 13. marts 2023 09:03 42

Er Frederikke en god ven?

Frederik og Frederikke diskuterer, om Frederikke er en god ven, når hun vælger en Rihanna koncert over Frederiks fantasi koncert. Simon De Assis fra ‘Påstand mod påstand’ kommer forbi i den ‘uendelige quiz’ og quizzer Frederik og Frederikke i mexicanske delikatesser. De to værter prøver at gøre lytternes Mandag episk med underlægningsmusik. Referencekonferencen udfordrer både Frederik og Frederikke, som har brug for lytternes hjælp. Michael Bernhard lægger vejen forbi med musikquizzen.

Gæster: Simon De Assis, Michael Bernhard.

fre 10. marts 2023 09:03 41

Skøre ting du har taget med i byen

Frederik og Frederikke undersøger, hvad det skøreste lytterne har taget med i byen er. De får besøg af Christian Bonde og Joachim Holmgaard fra Curlingklubben, som har taget et “mystisk” telefonnummer med. Kasper Reippurt fra ‘Residensen’ quizzer værterne i episke skattejagter, når han svinger forbi til ‘Den Uendelige Quiz”. Og så bliver gaveposer med ting, du ikke kan bruge, også heftigt diskuteret.

Gæster: Christian Bonde, Kasper Reippurt, Joachim Ludwig Holmgaard.

tors 9. marts 2023 09:03 40

Operation Ha’ det godt

I dag er en lidt speciel dag: for Operation Ha’ det godt bliver skudt i gang, og vi skal være startskuddet! Vi har reportere ude i hele landet for at fange de unge på skolerne rundt omkring, der har haft travlt med dagen! “Operation Ha’ det godt” er en dag, der sætter spot på de unges trivsel, og hvordan vi alle sammen kan være med til at øge trivslen blandt unge. Derfor vil vi gerne snakke MED de unge og ikke OM de unge på skolerne! Vores reportere får reaktioner fra de unge rundt omkring på skolerne, der kulminerer i et fælles opråb, som vi vil afspille for landets børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye!

ons 8. marts 2023 10:00 28

Kvindernes kampdag

Det er kvindernes kampdag, og det tager Frederik og Frederikke selvfølgelig op i dagens udsendelse, hvor de sender deres praktikant ud med en mission. Mathias Buch fra ‘Musikchefen’ er forbi og quizzer Frederik og Frederikke i flyvemaskiner. “at lave pølser”-sætningen skaber en ophedet diskussion mellem de to værter, hvor deres forskelle udstilles!

Gæster: Mathias Buch, Philip Svinding, Michael Bernhard.

tirs 7. marts 2023 09:03 44

Frederik er alene hjemme!

Frederik har fået studiet for sig selv i dagens anledning og dykker ned i, hvad du elsker at lave, når du er alene hjemme. Han dyster mod en lytter i den uendelige quiz, hvor Rune Stürup fra Go’Morgen P3 er forbi og styrer quizzen. Frederik besøger lyttere, som er på toilettet, og hører om oplevelsen. Harry Styles lagde et billede ud med en One Direction T-shirt for hurtigt at tage det ned igen, og det bliver Frederik nødt til at undersøge.

Gæst: Rune Stürup.

man 6. marts 2023 09:03 41

Den underlige kærlighed

Frederik og Frederikke dykker ned i underlige kærlighedsforhold, og lytterne fortæller, hvad de har været underligt vilde med. ‘Reference Konferencen’ er tilbage, men denne gang kender Frederikke heller ikke til referencen. De to værter undersøger, om det kun er episk baggrundsmusik som mangler for at forvandle en grå hverdag til en EPISK dag. Maria Fantino fra ‘Curlingklubben’ kommer forbi med tre DJ Alligator spørgsmål til ‘den uendelige quiz’.

Gæster: Maria Fantino, Michael Bernhard.

fre 3. marts 2023 09:03 42

Make nyset great again!

Frederik og Frederikke prøver at re-brande nyset om til noget positivt og får lytterne til at ringe ind med deres nys. De undersøger ting og fænomener, som ikke kunne leve op til hypen, og lytterne giver deres bud på noget, som skuffede dem. Christian Bonde fra Curlingklubben kommer forbi og tester Frederik og Frederikkes viden om elge før år 1960.

Gæst: Christian Bonde.

tors 2. marts 2023 09:03 40

En dag på Drakes hotel

Frederik og Frederikke er blevet inspireret af Anders Ugilt, som var på besøg hos Neonlys, hvor han foreslog, at Drake skulle have sit eget hotel, når han går på pension. De to værter har derfor taget den vanvittige beslutning at lave et hørespil om, hvordan en dag på hans hotel er. Mikkel Rosendal fra ‘Go Morgen P3’ kommer forbi og quizzer Frederik og Frederikke i elge fra år 1960 og efter. Lytterne udspørges i, hvordan de ser de tolv måneder på året i deres hoved. Er det fladt eller er det rundt?

Gæster: Mikkel Rosendal, Philip Svinding og Michael Bernhard

ons 1. marts 2023 09:03 42

Do’s and Don’t’s med forlovelsesringe

Det blev onsdag, og dagen serveres med dybdegående journalistik om Do’s and Don’t’s, når det kommer til køb af forlovelsesringe. Frederik og Frederikke kommer forbi dårlige undskyldninger, og lytterne byder ind med oplevelser om at fortælle hemmeligheder, som ikke skulle ud. Der quizzes i klassiske teen flicks fra 00’erne, som Anders Ugilt er hjernen bag, og den får sendt følelserne i vejret hos Frederik og Frederikke!

Gæster: Michael Bernhard og Berit Hertz.

tirs 28. februar 2023 09:03 44

Du skal ikke sige måske til mig

Frederik og Frederikke undersøger, hvilket spørgsmål det er uacceptabelt at svare “måske” til, fordi Joe Biden driver alle (journalister) til vanvid med sine hentydninger og mystiske udmeldinger. De får sendt en masse beskeder ud til lytternes fædre, og så bliver praktikant-Philip sat på en hård opgave, når han skal quizze Frederik og Frederikke i Klassiske Channing Tatum Film.

man 27. februar 2023 09:03 44

Kender du ik’ ‘Magic Mike’?

Det er endnu en gang mandag, og Frederik og Frederikke tager “tunge” emner op til diskussion. Der snakkes blandt andet Magic Mike 3 og TikTok. Reference-konferencen kridter forskellene på Frederik og Frederikke op, og så quizzes der i Sild og ugle-quizzen med nyhedsoplæser Sille Uglvig. Vi spørger lytterne om De Influencing og hører, hvad de synes om den nye trend.

Gæst: Sille Uglvig.

fre 24. februar 2023 09:03 43

Royalt korte træningspas og branchebestemt begejstring

Det er fredag, der er weekend energi, og dronningen er kommet i gang med sin lidt korte genoptræning. Heldigvis ved lytterne også, hvordan man træner på royal vis. Frederikke har en lidt radionørdet ting, der gør hende begejstret, og beder lytterne dele ting, som kun folk i deres fag kan blive begejstret for.

tors 23. februar 2023 09:03 40

Hvor skal man klø en skildpadde henne?

I dag er blevet en ufrivillig dyreagtigt dag. Vi quizzer i giraffer, snakker om dyrenavne - og så har Frederik undret sig over, hvor man egentlig skal klø en skildpadde henne? Er det på skjoldet, i hovedet eller et helt tredje sted? Vi spørger lytterne og ringer til Martin fra Zoologisk Have I København for at få svar.

Gæster: Marie Hobitz, Martin Thy, Philip Svinding.

ons 22. februar 2023 09:03 40

Vi er tilbage og lyden af dåsesodavand

Hunden er menneskets bedsteven, men det betyder ikke, at det ikke kan spolere ting for os mennesker. Vi finder ud af, hvornår dyr har spoleret noget for os mennesker. Vi quizzer i lyden af dåsesodavand - og så undersøger vi forskellen på Donald Trump og Greta Thunberg.

Gæster: Oliver Bøttner, Philip Svinding, og Mathias Helt.

fre 3. februar 2023 09:03 36

Du er Smuk og vi går amok!

Der er Smukfest-billetter på højkant, og vi går amok den sidste halve time for at få samlet alt det ind vi overhovedet kan!

tors 2. februar 2023 09:03 38

HVA SÅÅÅÅÅ ROSKILDE!!!

Der er fuld smæk på præmierne i dag, hvor vi bl.a. har udloddet 3x2 billetter til Roskilde Festival! KOM SÅÅÅ!

ons 1. februar 2023 09:03 37

Rigtig gode kollegaer med klamme fingre

Frederik ofrer sig i den gode sags tjeneste, når vi samler ind til Danmarks Indsamling, men det gør kollegaerne også.

tirs 31. januar 2023 09:03 36

Slikke-frede for Danmarks Indsamling

Vi udlodder præmier og slikker på fingre for den gode sag.

man 30. januar 2023 09:03 39

Hjææææælp os, vi laver Danmarks Indsamling

Denne uge samler vi ind til Danmarks Indsamling, hvor pengene i år går til børn i de fattigeste områder i verden. Frederik og Frederikke gør alt, hvad de kan for at skrabe penge ind i den gode sags tjeneste med hjælp fra dig. Der er masser af præmier på højkant.

fre 27. januar 2023 09:03 41

DÅSEPANT AMOK!

Vi varmer op til Danmarks Indsamling i næste, hvor vi samler ind til de mest sårbare børn i de mest fattige områder i verden. Det gør vi ved at samle en masse pant her i DR Byen med vores praktikant Simon Sandholm, som selvfølgelig bliver doneret til Danmarks Indsamling.

Vi snakker også med Nikoline og Kalle fra Hellebjerg Efterskole, som har samlet en masse pant i den gode sags tjeneste. - Og så finder vi ud af, hvornår har du sidst gjort noget godt for andre? Og hvad var det?

tors 26. januar 2023 09:03 42

Så du tror du kan blive Madonna, young Padawan?

Frederik og Frederikke dykker ned i en sindssyg castingproces til en Madonna-film, som ikke blev til noget. Frederik ved intuitivt, hvad young Padawan betyder i dagens “Reference Konference”. - Og så er der nogen, der har stjålet 96 frysepizzaer i Vojens.

ons 25. januar 2023 09:03 43

Diplos rigtige navn og sovemusik

Hvem ved mest om Diplo? Det gør Frederik forhåbentlig, fordi det er ham, som har valgt det til den uendelige quiz. Vi finder de allerbedste sange at falde i søvn til. - Og så ser vi på, hvad du har derhjemme, som du ville ønske, du kunne pille ned.

Gæst: Kristoffer Kvalvik.

tirs 24. januar 2023 09:03 41

105 dyr og en overraskelse

Vi har besøg af Mathias Helt, vært på podcasten “Absolut Mathias Helt”, som har en fødselsdagsgave med til prinsesse Athenas 11 års fødselsdag. Sofie Sytnik har lavet en skildpadde-quiz, som vi dyster i. - Og så gør vi Københavns Zoologisk Have kunsten efter, når vi tæller dyr sammen med dig.

man 23. januar 2023 09:03 42

Gode dage, gode gæster gode…..

Frederik & Frederikke har linet den helt store gæste-buffet op for dig. Emil Schiønning er vært på ny sports-podcast, som giver dig det bedste fra den svedige verden alle hverdage. Ena Cosovic styrer slaget i Den Uendelige Quiz, hvor der bliver quizzet i Taylor Swift.

Vi har besøg af kvinderne bag sketch-serien “Hvorfor snakker vi ikke om mig”, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen. Og JA de får lov til at snakke ustyrlig meget om dem selv. - Og så bliver P3´s UUndgåelige analyseret godt og grundigt, når vi leder efter de allerstørste spillere.

Gæster:

Emil Schiønning

Ena Cosovic

Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen

fre 20. januar 2023 09:03 42

Viva la Vaskebjørn

Vaskebjørnen er på vej til Danmark, men er vi klar til det? Frederikke har været i kaninhullet omkring Miley Cyrus’ nye sang sammen med resten af internettet, og Frederik har endelig fået sin hævn over en kollega, der anklagede ham for at stjæle en oplader. Desuden lærer de, hvad “Det må du ik’ Knud” er en reference til.

Gæster: Kasper Reippurt, vært på Residensen på P3.

tors 19. januar 2023 09:03 42

Gandalf som fødselshjælper og sabotagetanker

Frederikke har en øv-dag, hun taber på egen banehalvdel i Den Uendelige Quiz og ved ikke, hvad “Ka’ du hyg dig Frank” betyder. Frederik er på krigsstien og har - inspireret af et fuck up på BBC - lyst til at sabotere sine kollegaer.

Gæst: Liva Manghezi, Go’ Morgen P3.

ons 18. januar 2023 09:03 42

Skal vi overtage verdensherredømmet?

Frederik lærer at lave havregrød med hjælp fra lytterne, som har alverdens opskrifter. Sebastian Søndergaard fra ‘De 17%’ quizzer os i Pokémon. Vi afholder en Reference Konference endnu engang, hvor vi skal finde ud af, hvad menes, når Frederikke siger: “Hvad skal vi lave i aften? Det samme vi laver hver aften”. - Og så finder vi ud af, om hovedpersonen i Emily in Paris - aka skuespilleren Lily Collins - om hun egentlig har lært alt om at blive en lokal - altså dansker.

tirs 17. januar 2023 09:03 41

Du mener kunst, skøjte og løb, ik?

Frederik har (ikke rigtigt) lært at lave havregrød i en mikrobølgeovn. Frederik og Frederikke leder efter lyttere, der engang har fundet Holger (Rune). Lytterne viser sig at have vilde survivalskills, og så kom Sebastian fra Påstand mod påstand på besøg for at fucke Frederikkes winning streak i Den Uendelige Quiz op.

man 16. januar 2023 09:03 42

Pika-pikaaa-premiere

Frederik og Frederikke gør deres for at sikre håndboldherrernes fortsatte succes ved VM. Frederik finder ud af, hvad det egentlig betyder, når Frederikke si’r “Pika, Pikaaaaa…” og så tester de deres evner ud i at spore en falsk dialekt.