Formiddagen med Frederik & Frederikke

Dette program er blevet sendt 46 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Episoder per kanal

  • Kanal #
  • P3 119
  • P3 46

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 21. december 2023 09:03 40

Farvel og tak <3

Du er tunet ind på den allersidste udgave af Formiddagen med Frederik og Frederikke, og vi får derfor lytterne til at ringe ind og lukke en dør sammen med os. Vi laver også en prognose for, hvad der kommer til at ske i år 2024, og så dyster vi i den ENDELIGE udgave af den uendelige quiz! Farvel og tusind tak for at have lyttet med.

Gæst: Anders Ugilt.

ons 20. december 2023 09:03 42

Sild for alle pengene

Der er kommet nye løver i løvens hule, og vi har derfor en vaskeægte ekspert med på linjen til at give et par gode råd om, hvordan man bedst kommer helskindet gennem et møde med en løve. Vi taler også om juleklassikeren, filmen ‘Alene Hjemme’, og spørger dertil lytterne, hvad det værste, de nogensinde har glemt, er. Og så skal vi også en sidste tur forbi drillenisserne, der både har gang i sildene, sødetabletterne og gavepapiret.

Gæst: Mads Frost Bertelsen, zoologisk direktør i Zoologisk Have København.

tirs 19. december 2023 09:03 39

En klassiker på højde med Die Hard og flæskesteg

Har du ikke styr på nytårsplaylisten endnu, så frygt ej!! Vi samler sammen med lytterne de allerbedste sange til at spille som de allersidste i 2023, inden vi hopper ind i det nye år. Vi taler også om en af de film, som mange nok ser hvert år til jul, nemlig Love Acutally: men… er der egentlig nogen, der kan huske navnene på nogen af karaktererne?

Gæst: Morten Nabild.

man 18. december 2023 09:03 41

Vin, kød og Marabou-chokolade

Nogle gange er de bedste venner i livet, dem som man har mødt på den mest tilfældige måde. Vi taler bl.a. med en lytter, der har fået en bedste veninde gennem det stærke bånd, som surdej kan skabe. Vi tager også en julefrokost-status med lytterne og hører, hvordan mandagen føles efter weekendens strabadser.

Gæster: Anna Tychsen.

tors 14. december 2023 09:03 41

Joses store P3-merch julebanko extravaganza

Formiddagens praktikant har lavet den helt store julequiz/pakkekalender/julebanko, hvor lytterne har mulighed for at vinde en hel bunke sjælden og meget eftertragtet P3-merch, og vi skal gennem hele 4 lyttere, før vi finder os den helt store vinder. Joachim Holmgaard kommer forbi og quizzer i musicals, og så skal vi selvfølgelig også en tur forbi det hemmelige hit.

Gæster: Joachim Holmgaard & Michael Bernhard.

ons 13. december 2023 09:03 42

Sanjay Shah-math

Kan man leve 3 år længere, hvis man ikke drikker, ryger og i stedet dyrker motion? Det tror Sanjay Shah, og vi har derfor ringet til en ekspert, som forhåbentlig kan give os svaret på det.

Vi leder efter drillernisse - og så skal vi selvfølgelig have det hemmelige hit.

Gæster: Simon Sandholm, Michael Bernhard, Bente Klarlund, Mathias Helt.

tirs 12. december 2023 09:03 45

Juleplot eller juleplat?

Frederikke vil se, om Frederik kender sine julefilms-plot, eller om det er opdigtet. Vi tager endnu en omgang af ‘Alt andet end JA, NEJ eller MÅSKE quizzen’. - Og så er der selvfølgelig lidt drillenisser på linjen.

man 11. december 2023 09:03 43

Og det skete i de dage… at der var ægge-optælling

I Norge frygter man, at der ikke er æg nok til at holde julen ud. For at sikre os, at det ikke sker i Danmark starter vi en æggeoptælling sammen med lytterne. Vi hiver også samtalekortene frem, så lytterne og Frederik og Frederikke kan lære hinanden endnu bedre at kende.

Gæster: Mathilde Muus & Michael Bernhard.

tors 7. december 2023 09:03 42

Formiddagen præsenterer: De fem mest magtfulde fiktive kvinder

Frederik og Frederikke er endelig forenet i studiet efter sygdom. Forbes har offentliggjort listen over verdens mest magtfulde kvinder, og her fik Barbie en fin plads nr. 100. Derfor prøver vi at lave Formiddagens helt egen liste over de mest magtfulde fiktive kvinder. Vi taler også med lytterne om, hvornår de har brugt et spil til noget lidt andet end det umiddelbare, og så skal vi selvfølgelig også lige høre, hvad drillenisserne har haft gang i rundt omkring.

ons 6. december 2023 09:03 40

Er Muff blevet gammel?

Frederikke er tilbage fra sygesengen, men sygdom er her på redaktionen, noget vi giver hinanden, og derfor har vi desværre ikke Frederik med i studiet. Til gengæld får Frederikke selskab af programmets praktikant Josephine, og de taler både om, hvilke ting man gør, hvor man føler sig lidt for gammel til sin alder, og spørger lytterne, om de har været uheldige på falderebet.

Gæster: Jannik Schow & Michael Bernhard.

tirs 5. december 2023 09:03 44

Det er sgu da en ligegyldig rekord?

Vi er fortsat på jagt efter de bedste råd til, hvordan man er en drillenisse, og får i dag fat i en anonym drillenisse, der har indkøbt 40 ruller gavepapir, som han har planer om at drille med. Anna Tychsen er forbi for at quizze i verdens mindste lande, og som programmets udliciterede astrologiekspert får hun derfor også lige lejlighed til at fortælle, hvad der står i stjernerne for Frederik og Josephine resten af året. Og så skal vi også lige tale om de der ligegyldige rekorder, man prøver at slå, simpelthen bare fordi man ikke kan lade være.

Gæster: Anna Tychsen & Michael Bernhard.

man 4. december 2023 09:03 43

Bum, bum, bum, bum, bum… det skal nok gå!

Det er blevet december i Formiddagen, og vi forsøger at lave en hall of fame for drillenisser, der har fundet på de bedste måder at drille på i juletiden. Der skal også både quizzes i verdens flotteste julepynt og en omgang alt andet end ja, nej eller måske, og så har praktikant Josephine en omgang lydmemes med.

Gæster: Morten Nabild & Michael Bernhard.

tors 30. november 2023 09:03 46

Scener fra et dinosaur-ægetskab

Frederikke er endnu engang gået i hørespils mode! Derfor skal vi lave et ægteskabsdrama mellem en mand og en velo-ci-raptor. Vi tager endnu en runde af “ALT ANDET END JA, NEJ ELLER MÅSKE-quiz”. - Og så er Bernhard klar med det hemmelige hit.

Gæster: Anders Ugilt, Michael Bernhard.

ons 29. november 2023 09:03 43

Dejskrabere og dyre tasker

Helin er forbi for at quizze Frederik og Frederikke i verdens bedste julegaver, og det viser sig at være sværere end forventet. Vi prøver også at finde frem til, hvad den skandinaviske pige ønsker sig i julegave, og så er manden, myten og mysteriet Michael Bernhard, som altid klar med en omgang af det hemmelige hit.

Gæster: Helin Erdem, Mathias Helt & Michael Bernhard.

tirs 28. november 2023 09:03 43

Glædelig jul Edward og Bella

Frederikke har skrevet Twilight om til en julefilm, og det er blevet til et lille stykke, som vi forsøger at fremføre.

Frederik har set en video med en kvinde, som får lavet sin brystmælk om til en ring. Det er sgu skørt, men hvilke ting har du foreviget? - Vi skal selvfølgelig forbi Bernhard, som har det hemmelige hit klar til os.

Gæster: Rasmus Eghøje, Anna Tychsen, Michael Bernhard.

man 27. november 2023 09:03 43

Er Twilight en julefilm?

Vi laver lynanalyse og prøver at finde ud af, om Twilight er en julefilm. Vi kaster også en lytter ud i ALT ANDET END JA, NEJ ELLER MÅSKE-quizzen - Og så får Frederikke måske lov til at høre et julenummer.

Gæst: Alida Blakaj.

fre 24. november 2023 09:03 45

Ting der er gode ved Frederik

Det er fredag og ikke hvilken som helt fredag. Nemlig BLACK FRIDAY, og vi forsøger at være live fra begivenheden. Nynne kommer ind og quizzer os i “Ting der er gode ved Frederik” - Og så er det hemmelighit selvfølgelig klar.

Gæst: Nynne Givskov.

tors 23. november 2023 09:03 42

Politisk fame game og anti-manifestering

I dag skal der quizzes i scoreretter, og så forsøger Frederik og Frederikke at finde de bedste bud på kendte personer, der ville være de helt rette til at indtage de ledige pladser i ministerrokaden. Vi skal også en tur forbi TikTok, hvor vi taler om alle de ting, man IKKE ønsker sig i julegave. Hvis man siger dem højt, kan det nemlig være, at de ikke går i opfyldelse.

Gæst: Michael Bernhard.

ons 22. november 2023 09:03 42

Frederik er firmaets mand, og Frederikke er direktør

Forældre skal helst sætte det gode eksempel for sine børn, men hvad er det dårligste råd, du har fået fra dine forældre? Programmets praktikant Josephine har f.eks. lært at pjække af ingen andre end sin egen far. Morten Nabild kommer forbi og quizzer i Shakiras bagkatalog, og så skal vi quizze lytterne i alt andet end ja, nej eller måske-quizzen.

Gæster: Morten Nabild & Michael Bernhard.

man 20. november 2023 09:03 44

Alt andet end Ja, nej eller måske

Frederikke er alene hjemme og griber chancen for at gå quiz-bonanza. Det viser sig at være overraskende svært at svare forkert på de ting, hun spørger om - og at undgå ja, nej og måske.

tors 16. november 2023 09:03 43

Lortefryns og regnvejrs-fashion

Vi finder ud af, hvad den skøreste frynsegode på arbejdspladsen er. Så hopper vi selvfølgelig forbi en lynanlyse, hvor vi ser nærmere på, om paraplyer er dødsfælder eller ej? - Og så har et stort designerbrand lavet regnvejrs-fashion, som er nemt selv at lave.

Gæster: Kasper Reippurt, Michael Bernhard.

ons 15. november 2023 09:03 42

Lynhurtige analyser af mælkekartoner

Vi er klar med en omgang lynanalyser, hvor vi skal se nærmere på de nye mælkekartoner, hvor skruelåget sidder fast. Henrik Eriksen quizzer os i “fridage” - og så finder vi ud af, om man nogensinde føler sig voksen.

Gæster: Henrik Eriksen, Mathias Helt, Michael Bernhard.

tirs 14. november 2023 09:03 41

Hvorfor er det så svært at stoppe den lille kænguru?

Frederikke har fundet ud af, at der er mange kænguruer, som bryder ud af deres indhegning, så derfor prøver vi at finde ud af, hvordan vi kan stoppe det. Vi har ringet til zoologisk direktør for Zoologisk Have i København, Mads Bertelsen, for at blive klogere på det.

Frederikke snakker med Taylor Swift fans for at høre, hvad de synes om hendes nye forhold til Travis Kelce. - Og så skal vi have et par lynanalyser på, om det kommer til at sne i den kommende uge.

Gæster: Michael Bernhard, Frederik Birch, Mads Berthelsen.

man 13. november 2023 09:03 42

Vodka i lufthavnen og den universelle julegave

Frederik og Frederikke har været i Norge, og der var der en, der kom til at booke en forkert billet… og heldigvis er personen ikke den eneste, for vi taler med en masse lyttere, der også har lavet et rejse fuck-up. Dagens TikTok-trend omhandler selverklærede lidelser, og lytterne byder ind med en masse gode af slagsen, f.eks. kan man både lide af FFS (fede fingre syndrom) og AVDSMK (at være den sjoveste man kender).

Gæster: Marie Hobitz & Michael Bernhard.

tors 9. november 2023 09:03 40

Novemberfest?

Frederik og Frederikke skal på studietur til Norge, og derfor skal de lige have styr på den norske lingo. Vi skal selvfølgelig også have lavet en debrief på vores praktikant Josephines weekendtur til Oktoberfest, og så prøver vi at finde ud af, hvad en novemberfest ville bestå af?

Gæster: Anna Tychsen, Morten Nabild & Michael Bernhard.

ons 8. november 2023 09:03 42

Når to ord bliver til ét

Frederik og Frederikke har begge ligget syge, og til at byde dem tilbage får vi både besøg af Sebastian Søndergaard, der skal quizze i fodboldstadioner, og af Mathias Helt, der som altid giver et lille kig ind i hans podcast Absolut Mathias Helt. Og så taler vi om udtryk, hvor to ord er blevet til ét såsom brunch og branchement, og det er ikke alle, der er lige vilde med konceptet.

Gæster: Sebastian Søndergaard, Mathias Helt & Michael Bernhard.

man 6. november 2023 09:03 46

Frederik alene på pinden og praktikrapport

Frederikke er syg, og vores praktikant Josephine Syhler er hjemme for at skrive praktikrapport. Frederik hjælper Josephine med at komme i gang med opgaven og finder sammen med lytterne gode metoder til at få den skrevet.

Oliver Bøttner, producer på Go’ Morgen P3, quizzer Frederik og en lytter i “De mindste ting”. - Og så fucker Frederik det hemmelige hit op…. UNDSKYLD.

Gæst: Oliver Bøttner.

tors 2. november 2023 09:03 42

Er du okay?

Frederik var forleden i supermarkedet for at købe sugetabletter til halsen, og her blev han spurgt af kassemedarbejderen, om han var okay? Derfor taler vi med lytterne om, hvad der skal være i en fremmed persons indkøbskurv, før man lige spørger: “Er du okay?”. Weekenden er lige om hjørnet, og programmets praktikant, Josephine, skal til Oktoberfest for allerførste gang, så hun skal selvfølgelig også lige sendes afsted med lidt gode råd.

Gæster: Morten Nabild & Michael Bernhard.

ons 1. november 2023 09:03 41

Førstehjælp til kolde november

Formiddagens praktikant Josephine er på en mission om at gøre kolde november bedre for os alle. Derfor har vi sendt hende i marken for at give folk på gaden lidt komplimenter at varme sig på. Vi får også fint besøg af Mathias Helt, der opdaterer os på lidt scientology og hans podcast Absolut Mathias Helt, og så skal vi lege god gammeldags telefonnummer-bingo-banko.

Gæster: Fie Neergaard, Mathias Helt & Michael Bernhard.

tirs 31. oktober 2023 09:03 41

Hvilken sang vil du lave din entré til?

Det er spil dansk dag, og derfor har vi en masse god dansk musik på programmet. Vi skal også tale om, hvilke danske sange der ville være de allerbedste at gøre sin entré til, og så får vi hjælp og inspiration fra lytterne til nye former for overspringshandlinger.

Gæst: Rune Stürup.

man 30. oktober 2023 09:03 39

Den mest skyldige playliste

Frederik er syg, og Frederikke får derfor selskab af programmets praktikant Josephine. Sammen med lytterne skaber vi den ultimativt mest skyldige playliste, fyldt med de sange, du ikke kan lade være med at sætte på kl. 04 til privatfesten. Og så quizzer Frederikke mod en lytter i emnet ‘kendte mennesker med dyrenavne’.

tors 26. oktober 2023 09:03 43

2 x Frederik er tilbage

Vi er tilbage efter ferie og lidt sygdom. Vi skal forbi den uendelige quiz, hvor vi quizzer i “Er det Spanien eller Sydkorea”. Vi finder ud af, hvor du er blevet glemt - Og så finder vi ud af, hvad David Beckham-dokumentaren på Netflix egentlig kan.

Gæster: Mathilde Muus, Michael Bernhard, Thomas Loft.

tirs 24. oktober 2023 09:03 38

Kærlighed i lufthavnen og misforståede dresscodes

Frederik er stadig på efterårsferie, og Frederikke får derfor selskab af praktikant Josephine i studiet. Britney Spears har skrevet en bog! Derfor får vi besøg af DR-journalist Christian Ellegaard, der sætter os lidt ind i, hvad vi kan glæde os til at læse om i den. Og så taler vi med lytterne om de gange, de er dukket op til et arrangement i det lidt forkerte outfit…

Gæster: Christian Ellegaard & Michael Bernhard.

tors 12. oktober 2023 09:03 42

Smørkniv gate

Dagens store dilemma handler om, hvorvidt det er tilladt at lægge en brugt smørkniv på kanten af køkkenvasken. Så skal vi også tale om, hvad der er ‘en klassisk dig’, og ikke mindst sætter Anders dagen godt i gang med en omgang Macarena, som du kan danse med på.

Gæster: Alida Blakaj & Michael Bernhard.

ons 11. oktober 2023 09:03 42

Sover du også på den skandinaviske måde?

Anders og Frederik bliver i dag sat overfor en sanselig udgave af den uendelige quiz, der handler om chokolade. Mathias Helt kommer et smut forbi og taler om alt det de IKKE skal snakke om i ugens afsnit Absolut Mathias Helt, og så laver vi en to do-liste over ting programmets praktikant, Josephine, skal nå mens hun er alene hjemme i sin lejlighed.

Gæster: Anne Albrechtsen, Mathias Helt & Michael Bernhard.

tirs 10. oktober 2023 09:03 41

Vi er til topmøde “Hvad gør dig glad?”

Vi sender live fra P3 Missionen topmøde, hvor vi hele året har sat fokus på unges mentale trivsel. Derfor skal vi snakke med en masse af dem, som har været med til at sætte fokus på det. Vi havde besøg af JJ Paulo, Marcus.wav, Casper Brix og kulturminister Jakob Engel-Schmidt.

man 9. oktober 2023 09:03 41

Hvilken kendt kan du ligne hos din frisør?

Har du nogensinde hørt Drake synge en dansk børnesang, et Tessa-nummer eller et Birthe Kjær-hit? Hvis du har lyst til det, kan du tune ind på dagens program. Derudover taler vi om, hvilke kendte man har mulighed for at blive klippet som hos sin frisør, og så lægger dagens frokost-fif op til, at man skal gå ud og gøre en lille god gerning.

Gæster: Kasper Reippurt & Michael Bernhard.

tors 5. oktober 2023 09:03 42

Kend den på knækket

Vi quizzer om kendte måger i den uendelige quiz, og så spørger vi lytterne om gode råd til, hvordan man kan huske sine passwords. Vi skal også en tur forbi TikTok og en trend, der deler vandene.

Gæst: Michael Bernhard.

ons 4. oktober 2023 09:03 41

Uønskede gaver og gammelfarmusik

Har du nogensinde modtaget en gave, som dine forældre mente, du havde brug for, men som du faktisk slet ikke har ønsket dig? Vi taler med lytterne om netop det, og så taler vi med Jakob Hinchely fra P6 BEAT om, hvorfor det lige var U2, der skulle spille til åbningen af den helt nye og helt vilde Sphere Arena i Las Vegas. Og så quizzer vi både i feta og dags dato.

Gæster: Jakob Hinchely og Michael Bernhard.

tirs 3. oktober 2023 09:03 42

Kokken og lærlingen

Anders og Frederik går meget op i rollefordeling, når der skal laves mad, så alle konflikter de bliver undgået, og de er ikke de eneste.

Anders har en dagsdato-quiz klar - Og så skal vi selvfølgelig forbi det hemmelige hit med Bernhard.

Gæst: Michael Bernhard.

man 2. oktober 2023 09:03 40

Det er fint og værkstedsplakater

Frederikke er taget en tur sydpå, og derfor er husvennen Anders Ugilt her de næste 2 uger. Vi taler om de vendinger, som dine venner bruger for meget. Anders quizzer Frederik i Oktoberfestival. Og så finder vi ud af, om DU, der lytter med, synes, det er okay at have plakater med nøgne kvinder hængende på værkstedet?

Gæst: Michael Bernhard.

tors 28. september 2023 09:03 44

Har du et stort hoved?

Frederikke er på ferie, og derfor er Frederik alene. Han finder ud af, hvad de mest skøre er, som er blevet sagt til dig på cykelstien, og så finder han andre som ham selv, der har et stort hoved. Morten Nabild quizzer ham i den uendelige quiz, og Anders Ugilt har et frokost-fif klar.

Gæster: Morten Nabild, Michael Bernhard, Anders Ugilt.

ons 27. september 2023 09:03 42

Slow radio og street cred

Frederik er vokset op på en gård. Det betyder både, at han kun har fået købepizza én gang, mens han boede hjemme, men det betyder også, at han ikke har særlig meget street cred. Det hjælper Formiddagens praktikant Josephine med at lave om på. Og så får vi god hjælp af lytterne til at lave en god omgang slow radio.

Gæst: Michael Bernhard.

tirs 26. september 2023 09:03 41

Girl Math og hvide løgne

Har man egentlig brugt penge, hvis man ikke kan se det på sit kontoudtog? Vi vender TikTok-trenden Girl Math, som bl.a. påstår, at kontanter og gavekort gælder som en form for gratis penge. Man kender udtrykket venner med fordele, men hvad med kærester med fordele? Vi spørger lytterne, hvilke ekstra fordele de har fået med i kærlighedens handel.

Gæster: Emily Milligan og Michael Bernhard.

man 25. september 2023 09:03 43

Hvor mange gange kan man sige hundepik i ét radioprogram?

P3 Guld nærmer sig med hastige skridt, og praktikant Josephine quizzer derfor i dag Frederik og Frederikke i ‘det skøreste der er sket til P3 Guld’. Frederik har en påstand omkring hundes biologi, men en lytter er uenig. Derfor taler vi med zoologisk direktør, Mads Bertelsen, for at få opklaret sagen.

Gæster: Mads Bertelsen og Michael Bernhard.

tirs 19. september 2023 09:03 46

Taste test tirsdag

Vi forsøger stadig at få Frederik til at grine, og praktikant Josephine tilbyder at låne hendes to-trins-grin ud. Andrew Moyo kommer forbi og quizzer i emnet ‘Dagen derpå’, og så skal der smages TikTok famøse cabonaranudler live i studiet.

Gæster:

Andrew Moyo og Michael Bernhard.