SommerMorgen

Dette program er blevet sendt 357 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 5. august 2022 08:05 23

Anna og Anders sender i dag SommerMorgen for sidste gang. Der skal derfor bindes en smuk sløjfe på tre uger, hvor det gennemgående tema har været ‘På røven’. Derfor er der besøg af Ida Marie Moesby, forbrugerøkonom i Nordea, som for tre ugers tid tiden hjalp med økonomiske råd. Dem følges der op på, men Ida Marie giver også grønt lys til at give den lidt gas i weekenden, og lytterne stemmer i, når de fortæller, hvad de skal bruge penge på henover weekenden, og det er alt fra chokolade til Londontur.

Derudover er den helt perfekte fredagsgæst på besøg, nemlig klummeskribent, journalist og podcastvært, Ditte Okman, som åbent og ærligt deler ud af sin privatøkonomi. Hun fortæller om, hvad hun bruger sine penge på, som ofte er noget med restaurantbesøg og hotelovernatninger - og så deler hun også ud af nogle af hendes bedste økonomiske råd.

Tre ugers google-quiz og sommerhit-battle er også nået til den store finale, hvor Anna bragt forsøger at få tillusket sig nogle point, selv om Anders i forvejen ligger ret sikkert, til at kunne tage vinderhatten på.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

tors 4. august 2022 08:05 25

Er det egentlig så fedt at være på festival?

Ikke hvis du spørger Anna og Anders, men heller ikke flere af lytterne, som alle giver deres bud på, hvorfor festival slet ikke er så fedt igen. Og det handler på ingen måde om misundelse!

Anna og Anders tager også klimasnakken op, når de taler med Lasse Winther om det nye program Ren teknologi, som kan streames nu på DRTV.

Der er selvfølgelig også dårlig stemning på programmet, når dagens sommerhit bliver afgjort, men i dag er det EKSTRA stramt, for Anna har lagt en særlig strategi for at smadre Anders.

ons 3. august 2022 08:05 24

Der er ikke mange ugers sommer tilbage, så derfor er stort tøj og vinterkrop i sigte… Sådan kunne en undskyldning for IKKE lige at få trænet altså sagtens lyde.

Anna og Anders kender i hvert fald godt til det, men de har brug for endnu flere “gode” dårlige undskyldninger, som de kan fyre afsted, når de ikke liiiige orker sveden på panden og pulsen op.

Og så har den kære Anders også undret sig lidt over den kritik, der har mødt de to superstjerner Lizzo og Beyonce, efter de har sunget “spaz”. Det får han lidt hjælp til at forstå bedre, når de ringer formanden for CP Danmark op, Pia Allerslev.

Det spiffes op med ikke bare google-quiz, men også en FUGLEquiz, og selvfølgelig en fed omgang DJ-battle, hvor 90’erne møder 00’erne.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

tirs 2. august 2022 08:05 24

Sommerferien er snart ved at være slut, og det betyder, vi skal til at tænke over de lidt kedelige ting igen som fx. madpakker.

Anders har taget en madpakke med i dag for at spare penge, og Anna får lov til at pakke den ud og bliver mindet om et madpakketraume fra folkeskolen, da den populære fyr i klassen udskammede hendes madpakke foran alle.

Heldigvis er Anna ikke alene, når lytterne deler ud af deres madpakketraumer.

Det skal også handle om en undersøgelse, der viser, at ghosting hænger sammen med vores mentale helbred, og at mange ghoster pga. manglende kommunikationsevner. Anna og Anders får hjælp af Maria Helander fra P3-podcasten “Ærligt?!”, som deler ud af sine oplevelser om ghosting.

Der skal også google-quizzes, og Anna forsøger at vinde over Anders i sommerhit battle med “romænsk slaskepop”.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

man 1. august 2022 08:05 25

Anna starter denne uge ud på en lidt anderledes måde. Hun skal nemlig på date med Emil fra Tinder, fordi hun skal teste, hvordan det er at være på en billig date, som ikke indebærer middag og biograftur, men bare en kande kaffe, to keramikrus og en gåtur. Imens Anna dater, får Anders lytternes hjælp til kæmpe NO GO’s indenfor dating verdenen.

Anders og Anna kigger også på kvinder i sport og har Henrik Liniger med på en telefon til at forklare, hvorfor netop det har fået meget fokus denne sommer. Derudover sættes der fokus på abekopper og den opfordring, WHO er kommet med, til mænd, der har sex med mænd. Anna og Anders taler med Lars Østergreen, som sætter ord på den opfordring.

Der skal selvfølgelig også google quizzes og battles i sommer hits. Lige netop sommerhit-battlen tager en lidt uventet drejning i dag, da Jacob, som skal giftes i dag, ringer ind.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

fre 29. juli 2022 08:05 23

Weekenden nærmer sig, men først skal du forkæles med to timers SommerMorgen. Vi lægger for land med en omgang Googlequiz, hvor både Anna og Anders skal til at oppe sig.

Beyonce har udgivet et nyt album, og hendes loyale fans er ret meget oppe at køre. Men der findes altså mennesker her i verden, der ikke er helt vilde med Queen B. En af dem er musikvært Ena Cosovic, der formastede sig til at sige i radioen, at hun ikke er fan af Beyonce. Og så gik det amok på hendes insta.

Lytterne kommer også med deres bud på upopulære holdninger, som kan få sindene i kog.

Josephine Park er med i den nye film Natten Har øjne. En lidt uhyggelig en af slagsen. Den fortæller hun om, og så hjælper hun os med at komme ud af dilemmaer.

Til sidst skal vi dyste i Dagens Sommerhit. Anna har fået hjælp fra en kæmpe stjerne, for hun skal til at få nogle point, hvis hun skal vinde over Anders.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

tors 28. juli 2022 08:05 25

Der er tømmermænds-stemning i dag! Vingegaard blev fejret i går, så nogle af os har måske lidt brug for nogle tips til, hvordan man kan pleje sine tømmermænd. Og så skal vi også lige høre jeres tømmermænds-oplevelser.

Vi har også læst, at København er det dyreste sted i Europa at købe Espresso. Så Anna har lavet en lille quiz, der hedder “To Go eller Not To Go-kaffe”.

Og så er det jo i dag, at man har fået at vide, om man er kommet ind på en videregående uddannelse. Og det ser lidt skidt ud med tallene.

Vi skal selvfølgelig også se, om Anna og Anders endelig kan få et point i google-quizzen. Og så skal dagens sommerhit også findes. God morgen!

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

ons 27. juli 2022 08:05 25

God (sommer)morgen!

Det er noget med, at der er en eller anden cykelmand fra Glyngøre, som har været god til at cykle. Så i dag vender han hjem til Danmark, og vi har sendt vores reporter Kasper Reippurt ud for at mærke stemningen.

Vi prøver også her i programmet at tjene nogle penge. Så vil gerne lære at investere lidt. Men vi skal være HELT sikre på, at vi laver en god investering. Så vi får besøg af en clairvoyant og en investeringschef, som sammen vil komme med det bedste bud på en god investering.

Og så vandt Cecilie Uttrup Ludwig en etape i kvindernes Tour de France. Det skal da også lige fejres!

Vi skal selvfølgelig også lige forbi en lille google-quiz og DJ-battle.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

tirs 26. juli 2022 08:05 25

Godmorgen og velkommen til SommerMorgen på en tirsdag.

Traditionen tro skal vi igennem en Googlequiz. Anna er et godt stykke bagud, men hun kan stadig nå at indhente Anders, hvis hun opper sig lidt.

Anders sidder på toilettet og sender radio, for han har lidt dum mave. Og det er han langt fra den eneste i Danmark, der har. Over 100.000 danskere lider muligvis af dårlig mave uden at få det behandlet. Det er heller ikke lækkert at tale om, men det skal man måske alligevel gøre med sin læge. Vi bryder tabuet om dum mave med nogle sjove lortehistorier.

Vi skal hjælpe en lytter, som keder røven ud af bukserne og måske endda er lidt på røven økonomisk. Det gør vi i røv til røv hjælp, hvor en lytter får hjælp til at ende kedsomheden på en billig måde.

Og til sidst skal Anna forsøge at slå Anders af pinden i Dagens Sommerhit, hvor hun også er bagud på point.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

man 25. juli 2022 08:05 24

Anders er tilbage fra ferien i Nordjylland og Anna har bare savnet ham.

Vi er stadig helt oppe at køre over Jonas Vingegaard, der vandt Tour de France i går, så det bliver en udsendelse med klaphat og Dannebrog.

Vi lægger ud med en frisk Googlequiz, for hvad googler I egentlig derude?

Så fejrer vi naturligvis Vingegaards sejr, men vi ser også frem til de næste mange dages Tour de Femmes, der startede søndag. Tidligere professionelle cykelrytter Trine Schmidt fortæller, hvad man skal holde øje med i det løb.

Har du brugt dumme penge over weekenden? Det har vi. Vi deler historier med lytterne om de absolut dummeste køb, man har foretaget i en brandert.

Og som altid runder vi af med en dyst i Dagens Sommerhit.

Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

fre 22. juli 2022 08:05 24

Weekenden står for døren, så der er dømt fredagsstemning i studiet. Vi lægger ud med en Googlequiz, hvor Anna virkelig skal til at anstrenge sig, for hun er et godt stykke bagud.

Er det fedest at høre Piña Colada-sangen i en halv time på repeat eller er det federe at drikke Piña Colada i en halv time? Spørgsmålet, som alle har stillet sig selv. Vi tester det på Nikola, der er værtsvikar for Anders Ugilt. Det går lidt over gevind, da Nikola tager to ølbong fyldt med Piña Colada. Svaret på spørgsmålet må du lytte med for at få.

Vi skal også have jeres bud på de bedste sange, der kan gøre en fuld, selvom man har drukket nul alkohol. Den der sang, der bare gør dig helt høj og klar til at straffe dansegulvet. Vores gode ven Ida Marie Moesby fra Nordea er forbrugerøkonom, og hun hjælper os med at forstå, hvad rentestigningerne egentlig betyder for os.

Til sidst skal vi som altid dyste i Dagens Sommerhit. I går tog Crazy Frog titlen, men kan Anna slå den af pinden i dag?

Værter: Liva Anna Tychsen og Nikola Jovic.

tors 21. juli 2022 08:05 25

Værterne brugte onsdagen på at bade og slikke sol, så det er friske og udhvilede til endnu en omgang SommerMorgen. Vi lægger ud med en quiz om, hvad danskerne har googlet mest. Er det Tour de France eller varmen, der fylder mest i søgevanerne - eller måske noget helt tredje?

Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen i ferien, hvor man hellere vil bruge sine penge på fede oplevelser med sine venner. Men der skal altså mad på bordet, så hvorfor ikke bruge den friske mad, som supermarkederne dagligt smider ud. Vi får besøg af skralder Fabian Vennekilde, der giver gode råd til, hvordan man skralder.

Nikola dypper sine kogte partypølser i creme fraiche, og producer Kristoffer Kvalvik spiser leverpostej med ketchup og ristede løg. Anna er ikke overbevist om, at det smager godt. Derfor efterlyser hun lytternes mærkelige madvaner, for måske der gemmer sig noget lækkert der.

Kan man være trist i solskin og varme? Ja, det kan man faktisk. Især hvis man allerede er lidt ensom. Det taler vi om i anden time.

Vi har også Rasmus Ericsen fra Stop Spild Lokalt med. De deler overskudmad fra supermarkeder ud til folk, der ikke har råd til at handle nok mad til familien. Og de oplever en stor stigning af folk, der søger hjælp hos dem.

Til sidst skal vi som altid have en kam om Dagens Sommerhit. Anna er lidt bagud, så hun skal slå Nikola i dag.

Værter: Liva Anna Tychsen og Nikola Jovic.

ons 20. juli 2022 08:05 24

Tidlig morgen og det er allerede meget varmt.

Praktikant Nikola har taget over for Anders Ugilt i værtsrollen, mens Anders er i Jylland. Og Nikola har fokus på vejret. For måske bliver rekorden for Danmarks varmeste dag slået. Der er flere byer i spil som potentielt kan løbe med titlen.

Vi quizzer om, hvad danskerne googler mest. Nikola skal forsvare Anders’ føring, så hør hvordan det går.

Man kan lave mange gode handler på et loppemarked eller på ferien i Tyrkiet. Men man kan virkelig også komme hjem med noget rigtig møg. Vi spørger lytterne, hvad deres dårligste køb nogensinde er.

Midt i den smeltende hede kan det være godt at søge lidt skygge indendørs. Men det er også bare vildt kedeligt. Derfor beder vi serieekspert Kim Sørensen komme med gode bud på ting, vi kan se, imens vi sveder i stuen.

Og så battler vi igen i Dagens Sommerhit.

Værter: Liva Anna Tychsen og Nikola Jovic.

tirs 19. juli 2022 08:05 24

God SommerMorgen!

I dag skal vi blandt andet quizze i Googlequizzen, hvor vi forsøger at gætte, hvad danskerne har googlet mest det seneste døgn.

Vi har sendt vores praktikant Nikola ud i felten. Vi leder efter måder at spare penge og tjene penge i sommermånederne, hvor budgettet måske er lidt stramt. Derfor er Nikola taget ud for at samle pant på de københavnske gader og stræder. Hør hvordan det går.

Aalborg er Nordens Paris, lyder det. Og der skal Anders hen i morgen. Men hvad er de andre danske byer så? Er København Nordens Havana? Lytterne hjælper med gode bud på det spørgsmål.

Strejken er slut i SAS. Så nu kan en masse feriehungrende danskere komme sydpå. Vi dykker ned i, hvad den nye overenskomstaftale mellem SAS og piloterne betyder.

Og som altid slutter vi af med en battle i Dagens Sommerhit.

Værter: Liva Anna Tychsen og Anders Ugilt.

man 18. juli 2022 08:05 25

Det er mandag morgen og det er sommer, så det er tid til en ny uges SommerMorgen. Anna Tychsen og Anders Ugilt har taget over i værtstolene, så det kan kun blive godt.

Vi fejrer Annas fødselsdag, for i dag bliver hun 24 år ung. Men det betyder også, at redaktionen skal give hende en gave, og hvad giver man lige sin ven, når man er på røven og ikke har det store budget? Det hjælper lytterne os med at finde ud af.

Vi får også besøg af Ida Marie Moesby, der er forbrugerøkonom i Nordea. Hun giver gode råd til privatøkonomien i sommerferien, hvor der måske ryger lidt mange penge på ferie, drinks og gode sommeraftener.

Og så runder vi af med en battle mellem værterne. Hvem har det bedste sommerhit med? Det afgør lytterne selvfølgelig.

Værter: Liva Anna Tychsen og Anders Ugilt.

fre 15. juli 2022 08:05 25

Værter: Liva Manghezi og Simon De Assis.

tors 14. juli 2022 08:05 24

Værter: Liva Manghezi og Simon De Assis.

ons 13. juli 2022 08:05 24

Værter: Liva Manghezi og Simon De Assis.

tirs 12. juli 2022 08:05 26

Værter: Liva Manghezi og Simon De Assis.

man 11. juli 2022 08:05 26

Værter: Liva Manghezi og Simon De Assis.

fre 8. juli 2022 08:05 25

Liva forklarede i går om sin undskyldning for at bruge penge. Hun bruger nemlig cost per use-princippet. Så vi er blevet nysgerrige på, hvilke undskyldninger lytterne bruger, når de bruger penge. Derfor taler vi med Jonas, som netop har købt et spisebord til 25.000 med en god undskyldning i baghånden. Og for lige at tjekke op på om cost per use-princippet holder, ringer vi selvfølgelig til Kenneth Hansen fra Luksusfælden.

Derudover får vi også besøg af Hul-Hector. Manden bag det store hul på Bellevue Strand, hvor 40-50 drenge mødtes for at grave et stort hul. Vi får svar på alle de store spørgsmål i dag!

Værter: Simon de Assis og Liva Manghezi.

tors 7. juli 2022 08:05 25

Det ser sort ud for Boris Johnson aka. Bojo, premierminister i Storbritannien. Flere og flere fra hans regering forlader ham. Spørgsmålet er, hvor længe han holder. Vi ringer til Tinne Hjersing Knudsen, DR’s korrespondent i Storbritannien, for at høre om det, og hvordan Bojo kan blive ved med at overleve oven på alle de kriser, han har haft.

Simon har også taget et instagramhack med til Liva i dag. For han har lagt mærke til, at han får sindssygt mange posts i sit feed, som han ikke gider have, og som ikke er fra dem, han følger. Men der er en måde at undgå det på.

Værter: Simon de Assis og Liva Manghezi.

ons 6. juli 2022 08:05 24

I dag får vi fint besøg af Bastian Emil Goldschmidt. Han er forfatter, cykelnostalgiker og cykelekspert på Discovery. Vi skal snakke om Tour de France, for efter tre dage i Danmark har tourfeberen aldrig været vildere. Hvad forventer vi af touren i år, og hvorfor er det så fedt? Det spørger vi Bastian Emil om, og så overrasker han Liva og Simon med en quiz.

Vi kommer også forbi et stort hul på Bellevue Strand. Ja. Et stort hul. For tredive drenge mødtes nemlig for nyligt og gravede et kæmpe hul på stranden. Det kommer åbenbart fra en TikTok-trend. Manden bag projektet siger, at det bare er bois.

Værter: Liva Manghezi og Simon de Assis.

tirs 5. juli 2022 08:05 25

Mette Frederiksen står til at få en næse. Ikke bare af hvem som helst, men af sit eget parti. Det lyder mærkeligt. For hvad er en næse, og hvorfor i alverden vil Socialdemokratiet give deres egen formand en næse for hendes ageren i mink-sagen? Det ringer vi til DR’s politiske analytiker Pia Glud for at få hjælp til at forstå.

Derudover har Simon haft en oplevelse for år tilbage med en vandcykel, en stiv aften i Malaga, og en pølse der pressede sig på. Derfor spørger vi lytterne om deres værste feriehistorier. I dag med historier fra stranden. Så vi snakker også med lytteren Kristoffer, der glemte solcremen i 30 grader på Bornholm og endte med at stege sig selv som bacon.

Værter: Liva Manghezi og Simon de Assis.

man 4. juli 2022 08:05 26

En nat er gået efter den tragiske skudepisode i går Field’s, hvor tre personer mistede livet, og fire personer blev sårede. Vi er alle sammen påvirkede af det, og derfor bruger vi morgenen på at snakke om det.

Vi følger situationen tæt og opdaterer undervejs. Blandt andet gennem retsreporter Caroline Clante og retskorrespondent Tine Maria Ilsøe, som hjælper os med at få et overblik.

Værter: Simon De Assis og Liva Manghezi.

fre 1. juli 2022 08:05 24

Det er den sidste sender, inden Andreas og Mikkel går på sommerferie, så energien er tårnhøj. Men med en strejf af Roskilde-tømmermænd. For de endte med at falde i gryden i går, efter Mikkel skaffede dem to billetter.

Minkkommissionens beretning kom ud i går. Den retter hård kritik mod ti højtstående embedsmænd, efter at alle mink i Danmark blev slået ihjel under coronapandemien. Det havde man bare ikke lovhjemmel til. Vi ringer til Pia Glud, DR’s politiske analytiker, for at forstå, hvad det betyder.

Det er jo også endelig dagen. Den store dag. Tour de France skal køres i Danmark de næste tre dage, og vi kan ikke være i os selv af bare begejstring. Den begejstring har vi brug for at dele med nogen, så derfor ringer vi igen i dag til cykelkommentator hos DR, Tobias Hansen, som glæder sig så meget, han har barberet sine ben.

Værter: Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

tors 30. juni 2022 08:05 23

Bjarne Riis er ikke blevet inviteret til Tour de France af den officielle Grand Depart. Det er synd for Bjarne, at han skal sidde alene hjemme på sofaen og følge med i det cykelløb, som han er den eneste dansker, der har vundet. Derfor forsøger vi i dagens program at indsamle tilbud fra lytterne til, hvad de kan byde Bjarne på til deres tourarrangement, så han har et sted at se cykelløb.

Hele ugen har vi snakket om fomo. Andreas og Mikkel har ikke savnet at være på Roskilde, når de har siddet på Instagram og kigget på andre være afsted. Slet ikke! Derfor ender de i et svært dilemma undervejs, da Mikkel får fat i et godt tilbud.

Værter: Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

ons 29. juni 2022 08:05 25

Vi tager stadigvæk IKKE på Roskilde Festival og har IKKE fomo, men ringer til Liva og får en status! I samme kald fortæller vi hende også lige, at SAS-strejken er udskudt. Så hun er endnu ikke sikker på at kunne komme på sommerferie.

Vi fortsætter med Dialækkert! Igen, igen vinder Mikkel og viser, at han er en mester til at gennemskue dialekter.

Selvfølgelig skal vi også have fat i Dagens Sommerhit - hvem skal vinde All summer long eller Call Me Maybe?

Værter: Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

tirs 28. juni 2022 08:05 23

Roskilde Festival er i fuld gang, og vi er selvfølgelig glade for, at vi ikke er med og er på arbejde i stedet. Det handler slet ikke om, at vi glemte at tage fri. Derfor er det helt okay med os, at det regnede i går. Det gør os bare glade for, at vi ikke er der. Vi ringer til den tredje del af Go’ Morgen P3, Liva Manghezi, som giver os en update på Roskilde-humøret efter regnvejret.

Andreas bliver med ved at anklage Mikkel for at snyde i quizzen dialækkert, hvor vi gætter, hvor folk er fra ud fra deres dialekt. Så i dag holder han øje med Cecilie og Simon, som tager telefonerne for at undersøge, hvor snyden opstår. Men finder han noget smuds?

Værter: Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

man 27. juni 2022 08:05 24

Første dag af sommerferien er skudt i gang!

Første dag af sommerferien er skudt i gang!. OG det er en kæmpe nyhedsdag. Derfor får Mikkel muligheden for at vælge, om han helst vil høre om, hvad det egentlig er spionchefen har gjort eller om vejret. Det bliver selvfølgelig vejret! For ingen sommer uden vejrudsigt på TV2.

Vi ringer også til Pia Glud, DR’s politiske analytiker og i dagens anledning musikanmelder. For Mikkel har fundet et lydklip, som er essensen af Dansk Folkepartis nedsmeltning. For det show bliver vi nødt til at vende efter at ti medlemmer har forladt deres folketingsgruppe.

Værter: Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt.

fre 23. juli 2021 08:04 31

Vært: Frederik Hjerrild.

Gæster: Fyr & Flamme.

tors 22. juli 2021 08:04 28

Vært: Frederik Hjerrild.

ons 21. juli 2021 08:04 26

Vært: Frederik Hjerrild.

tirs 20. juli 2021 08:04 26

Vært: Frederik Hjerrild.

man 19. juli 2021 08:04 26

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 16. juli 2021 08:04 24

Der er ordentlig fredagsstemning i dag, hvor vi har en helt masse godter til jer. Vi får en absurd fed kvinde på besøg, som hedder Sheila Christiansen - hun forsøger at blive astronaut, men hvordan bliver man egentligt det?

Og så har gode gamle Bertel Haarder været ude og sige, hvad det værste, han ved, er - vi skal da også lige høre, hvad det værste jer lyttere ved er. Til slut kører vi en ordentligt omgang lytterønsker, når det gælder musikken, for vi slutter nemlig fredagen af med P3 i træk!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

tors 15. juli 2021 08:04 23

Det er lille fredag, og weekenden nærmer sig med hastige skridt. Men det skal slet ikke stoppe os i, at lave lidt lækker radio til dine øre! Vi snakker om den nye DR3-serie, De Dyre Piger! Et program med fem unge kvinder, der alle er helt tossede med en ekstravagant livsstil, dyre rejser og mærkevaretasker. Vi er også så heldige at have en af de fem i studiet! Det er Amie Stefanie, der også giver Frederik nogle tips og tricks til at få flere følgere på Instagram! Vi har også sendt Magne hen til det mest disciplinerede sted i Danmark! Vi har også afslutning på vores udfordring her på SommerMorgen! Frederik har tabt til Christian og Magne, så derfor skal han spise en chili, mens han synger med på Nik&Jay’s evige banger: Hot!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

ons 14. juli 2021 08:04 25

Frederik Hjerrild og hans kumpaner, er i dine øre til at tage dig gennem en dejlig onsdag morgen! Vi drikker morgencola, snakker om vilde kæledyr mens Frederik indser at han skal spise en chili i morgen. Heldigvis er Bubber klar med et godt råd til det! Praktikant Christian er blevet lokomotivfører og i Sydkorea må de ikke svede. Alt i alt en fantastisk morgen!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

tirs 13. juli 2021 08:04 25

Det er tirsdag, og vi skal selvfølgelig kickstarte din sommermorgen med et stykke Frederik Hjerrild i din radio! Her til morgen snakker vi med vinderen af dette års Paradise Hotel, Anne Sofie Krab! Vi snakker med hende om, hvordan det har været at være med i Paradise, og hvorfor hun smed kuglen i den sidste ceremoni og gik derfra med 200.000 kroner! Vi stiller hende også nogle spørgsmål, som vi har fået fra jer lyttere! Vi skal også en tur i LEGOLAND! Magne er taget en tur til Billund. Han har LEGOLAND helt for sig selv, og han har taget sin far med! Christian er også i studiet, hvor ham og Magne har en konkurrence med Frederik! De kommer ind med to historier: En falsk og en sand historie, og så skal Frederik gætte, hvilken der er den falske. Og som straf skal taberen spise en chili. I den forbindelse har producer-Lasse skaffet en hemmelig kilde, der ved alt om chilier!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

man 12. juli 2021 08:04 26

Det er mandag, og vi skal selvfølgelig kickstarte din uge på bedst mulig vis: I selskab med Frederik Hjerrild her på SommerMorgen! Her til morgen ringer vi til vores in-house UFO-ekspert, Bo Bomuld! Det gør vi, fordi en dansk mand har taget et billede af noget, der er ret så svært at identificere. Kan det være en UFO? Det snakker vi med Bo om. Vi har også ringet til Berit Schøett Kristensen. Hun er overlæge på Århus Universitetshospital og hende har vi taget fat i, fordi vi er faldet over en artikel, der godt kan sætte gang i skrækken. For ifølge en undersøgelse kan coronavirus muligvis medføre problemer med erektionen hos mænd. Kan det passe? Det kan Berit gøre os klogere på!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

fre 9. juli 2021 08:04 26

Det er tæt på weekend, og vi er i rigtigt fredagshumør! Christian er taget ind til pandaerne i ZOO, Magne fortæller om sin efterforskning af tyveriet af Henrik “Store” Larsens trøje på Ofelia Beach. Vi har også besøg af en vaskeægte verdensmester! Det er 20-årige Ali Jassem, der er verdensmester i panna! Og hvad er panna så? Det kan du blive meget klogere på lige her! Og så har vi selvfølgelig også P3-i-træk, der giver dig tre strålende numre, som skal kickstarte din weekend!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

tors 8. juli 2021 08:04 25

Det er en sorgens dag. Oven på et skuffende (og ufortjent) nederlag til England skal vi jo stadig lave noget god morgenradio til dine ører. Vi havde egentlig ikke rigtig forberedt os på scenariet om, at Danmark ville tabe. Så Frederik hiver fat i både producer-Lasse og Christian for at finde ud af, hvad vi skal gøre. Og hvad gør man i sådan en situation? Man ringer til en krisepsykolog. Så vi får fat i psykolog Michael Bruun, for at han kan hjælpe os. Og efterfølgende får vi fat i de to lyttere Henrik og Jonas, der får lov til at få skreget deres frustrationer ud. Magne skulle egentlig også være mødt op i dag. Men i stedet er han endt op på den smukkeste græsplæne i Danmark: Parken!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

ons 7. juli 2021 08:04 25

Der er EM-semifinale, og selv om der er 13 timer til kampstart, varmer vi intenst op. Andreas Kraul er klar til at lave boogie woogie, mens vi leder efter Henrik ‘Store’ Larsens trøje! Christian er taget til et hemmeligt sted, alt imens Frederik Hjerrild holder stemningen høj i studiet!

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

tirs 6. juli 2021 08:04 25

Sommeren er i gang, Danmark vinder EM, og Frederik Hjerrild er i din radio! Netop det, at Danmark er i fuld gang med at vinde EM, har resulteret, at der er kommet en storm af EM-sange. Men vi snakker med en musiker, der er gået i den anden retning. For vi snakker med Lau fra Carpark North. Han har lavet en OL-sang, der nok skal sikre en masse guldmedaljer til Danmark! Vi har også sendt vores praktikant, Magne, ud et sted, som man normalt aldrig kommer! Vores anden praktikant, Christian, er en tur i studiet for at se, om han kan snyde Frederik med to historier. Den ene er en sand, men vild historie, og den anden er en opdigtet historie. Kan Frederik gætte den rigtige historie?

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

man 5. juli 2021 08:04 26

Det er sommer, og det er morgen. Frederik Hjerrild er dit selskab på denne mandagssolskinsmorgen. Det skal handle om fodbold, selvfølgelig. Om hemmelige steder og den næste, måske, store danske Netflix-serie. Men mest af alt skal det handle om at få en rigtig god start på denne skønne sommerdag.

Vært: Frederik Hjerrild.

Producer: Lasse Bjerregaard.

I maskinrummet: Christian Ulloriaq Jeppesen & Magne Hans.

fre 7. august 2020 08:04 23

SommerMorgen takker af for sommeren 2020.

Nicklas Sahl maler billeder med ord af sin nye musikvideo, og Måne-Michael fortæller om, at vi snart kan tage hurtigere til Mars.

Vært: Frederik Hjerrild.

tors 6. august 2020 08:04 22

SommerMorgen med Frederik Hjerrild - nu med Frederik Hjerrild!

Vi quizzer, lærer praktikanten at lave reportage, taler om parasitter og finder det nye cast til Afdeling Q-serien - alt sammen på to timer.

ons 5. august 2020 08:04 23

SommerMorgen med Frederik Hjerrild uden Frederik, men med Anders Stegger kører endnu engang. I dag om gruppen Acephali, der vil løsrive sig fra staten og dokumentarfilm, der ikke må vises på internationale filmfestivaler. Vi taler med Amanda, der er i Beirut, hvor der i går skete en eksplosion, og så skal praktikant Sofie testes i clickbait-overskrifter.

Vært: Anders Stegger.

tirs 4. august 2020 08:04 23

SommerMorgen med Frederik er stadig uden Frederik og i stedet med Anders Stegger.

Vi vender dagens nyheder om coronasmittetilfælde, ny næstformand i DF og ændringer i tour-starten i Danmark.

man 3. august 2020 08:04 23

Go’ Morgen P3 minus to starter ugen med dig, når Mikkel Rosendal i dag sender SommerMorgen.

Astrofysiker Michael Linden-Vørnle gæster studiet og fortæller om, hvornår vi kan rejse i rummet.

Morten DD fortæller, hvilke vilde dyr vi måske kan genopleve i Danmark om nogle år.

fre 31. juli 2020 08:04 22

I dag finder vi ud af, hvad man kan skræmme væk med det sindssyge fede nummer fra Robbie Williams, nemlig Angels. Søren Bang Korsholm, seniorforsker ved DTU Fysik, gør os klogere på, hvad en fusionsreaktor er. - Og så skal vi selvfølgelig have dagens quiz, som handler om “Slogans’ og finde dagens sommerhit. Det er en kæmpe fredag.

Vært: Frederik Hjerrild.

tors 30. juli 2020 08:04 23

I dag tager vi SommerMorgen til helt nye højder, når vi taler med Jophiel Nyman Wiis. Han er nemlig astrofysiker, og han skal gøre os klogere på den raket, som NASA sender mod Mars i dag. Derudover har vi fokus på samleobjekter, der vokser i værdi. Dagens quiz handler om dyr, og så er der ikke mere at snakke om.

Vært: Frederik Hjerrild.

ons 29. juli 2020 08:04 23

Frederik Hjerrild sørger for, at du får den bedste start på dagen, når han passer mikrofonen på SommerMorgen.

I dag snakker vi med Jesper Bagger, der har fundet ud af, hvordan man kan motivere specialklasselever til at præstere bedre i skolen - nemlig ved at tage dem med ned på 16 meters dybde i havet. Natasja er én af de elever, der har nydt godt af dykkerundervisningen, og hun har nu fået mod på at tage en uddannelse.

Vi quizzer også om cykler, hører historier om emuer og finder dagens bedste sommerhit.

tirs 28. juli 2020 08:04 22

SommerMorgen med Frederik Hjerrild handler i dag om de danskere, der er kommet ind på deres drømmeuddannelse.

Vi quizzer i koldskål, finder det ultimative sommerhit og sørger for, at du er opdateret på de skøre ting, der sker i verden.

man 27. juli 2020 08:04 23

SommerMorgen med Frederik Hjerrild har i dag fokus på studieoptaget, hvor mere end 94.000 danskere i nat får svar på deres ansøgning.

Vi quizzer i krydderurter, finder det ultimative sommerhit og tager en tur ud i den skøre, skøre verden, når vi sørger for, at din sommerdag får den bedste start.

fre 24. juli 2020 08:04 22

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Frederik Hjerrild.

tors 23. juli 2020 08:04 24

Diskotekerne og natklubberne har meldt ud, at de er klar til at åbne i forbindelse med 4. del af genåbningsfasen som efter den nuværende plan er den 8. august. Vi hører Thomas Benfield, der er overlæge på infektionsmedicinsk afdeling på Hvidovre Hospital, hvad han tænker om, at de åbner lige om lidt.

Vores reporter Simon De Assis er sat på en mission i den her uge. Han skal ud og prøve alle lytternes hobbyer. I dag er han inviteret til paddle-tennis på Amager af Mathias. En sport der bedst beskrives som en kombination af tennis og squash.

Vi kender det alle sammen. Vi savner festivalerne og vi savner fællesskabet på kryds og tværs. Vi har besøg af producer og DJ, Morten Olsen. Du kender ham nok bedre under navnet Faustix. Faustix sætter ord på, hvad det er for nogle fællesskaber han er med til at skabe som DJ.

Vi slutter selvfølgelig af med en quiz - i dag er emnet smørrebrød.

Vært: Frederik Hjerrild.

ons 22. juli 2020 08:04 21

Den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo slår et smut forbi Danmark i dag. Vi taler med

Lasse Engelbrecht Jensen, der er journalist på DR’s udlandsredaktion, der befinder sig i Florida i USA om, hvad Pompeo forventer at få ud af sit besøg i Danmark.

Vores reporter Simon De Assis er sat på en mission i den her uge. Han skal ud og prøve alle lytternes hobbyer. I dag er han inviteret til Klintebjerg Havn på Fyn af Trine, der gerne ville have ham med ud på et af sommerens helt store hits, nemlig SUP - Standup Paddleboard.

Statuen af den dansk-norske missionær og præst Hans Egede skal blive stående i Nuuk. Det har et flertal afgjort ved en afstemning. Der har ellers været en hel del debat om statuen siden den blev overhældt med maling og påskriften “decolonize” natten til Grønlands nationaldag den 21. juni. Historiker Asser Amdisen fortæller, hvem Hans Egede var for en person?

Vi slutter selvfølgelig af med en quiz - i dag er emnet affaldssortering.

Vært: Frederik Hjerrild.

tirs 21. juli 2020 08:04 22

Vores reporter Simon De Assis er sat på en mission i den her uge. Han skal ud og prøve alle lytternes hobbyer. I dag er han inviteret i Hareskoven af Kasper, der gerne ville have ham med ud på mountainbike. Det bliver hårdt. Rigtig hårdt.

EU’s stats- og regeringsledere har indgået en historisk aftale. Aftalen omhandler EU’s nye budget og en helt ny corona-genopretningsfond, der skal hjælpe EU ud af corona-krisen på cirka 13.600 milliarder kr. DR’s EU-reporter, Cecilie Kallestrup, er i studiet og fortæller mere.

USA har ændret i deres visumregler, så en række europæiske studerende igen kan komme på udvekslingsophold. Det gælder bl.a. danske studerende. Dog kun nogle studerende - nemlig dem, som har lavet en aftale med et amerikansk universitet uden om deres eget universitet - de såkaldte “freemovere”. Én af dem hedder Marie Hvilsted og vi hører hende, hvorfor hun har valgt at tage afsted til trods for USA’s nuværende tilstand.

Vært: Frederik Hjerrild.

man 20. juli 2020 08:04 22

Videnskaben har slået fast, at COVID-19 er væsentligt værre end en god omgang influenza. Vi taler med

Jens Lundgren, der er overlæge og professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet i København og hører ham hvorfor.

Vores reporter Simon De Assis er sat på en mission i den her uge. Han skal ud og prøve alle lytternes hobbyer. I dag lægger han selv for land med at tage ud at fiske med Mikkel. Spørgsmålet er, om de overhovedet kan fange noget?

En række af organisationer vil have indført et forbud mod køb af alkohol for alle under 18 år. En af disse er bl.a. interesseorganisationen Alkohol & Samfund. Seniorkonsulent i selvsamme organisation, Erik Linde, fortæller, hvorfor de mener at det er en god ide.

Vi slutter selvfølgelig med en quiz og denne morgen handler den om landbruget.

Vært: Frederik Hjerrild.

fre 17. juli 2020 08:04 20

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

tors 16. juli 2020 08:04 20

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

ons 15. juli 2020 08:04 21

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

tirs 14. juli 2020 08:04 20

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

man 13. juli 2020 08:04 19

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

fre 10. juli 2020 08:04 21

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

tors 9. juli 2020 08:04 20

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

ons 8. juli 2020 08:04 19

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

tirs 7. juli 2020 08:04 20

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

man 6. juli 2020 08:04 19

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Sara Bro.

fre 9. august 2019 06:04 39

Sidste SommerMorgen-udsendelse i denne omgang. Vi fik besøg af vores herlige morgenhold, der er tilbage på mandag. De løftede sløret for nye ideer og projekter. Også fik vores søde lytter Ida læst sit telefonnummer op i radioen, og det resulterede i en masse fødselsdagshilsner til hende.

Vært: Anders Stegger.

tors 8. august 2019 06:04 36

Lina Rafn var forbi og skolede Anders i modeuge og smagfuld EDM. Glenn ville gerne have sit nummer læst højt i radioen, fordi han havde glemt sin madpakke.

Vært: Anders Stegger.

ons 7. august 2019 06:04 36

Christopher var på besøg og fortalte lidt om sin sommer og den nye single ‘Real Life’. Vi rundede også salget af Nets’ betalingsservice og deres vilde bonusser. Og så fik Sarah læst sit telefonnummer i radioen, så hun kunne modtage lidt inspirational quotes fra alle lytterne.

Vært: Anders Stegger.

tirs 6. august 2019 06:04 37

Medina var i studiet for at tale om sin nye single Holding On og om sit nye firma Wellexir og om data og misbrug af data. Drama i Venstre, der ikke var så dramatisk alligevel, og så er fik Daniel sagt sit telefonnummer op i radioen.

Vært: Anders Stegger.

man 5. august 2019 06:04 34

Benjamin Hav fra Benal var i studiet. Han kom for sent, men var med på telefon i starten. Lytter ringede ind og fik sit telefonnummer sagt højt i radioen. Tommy fik 1700 overført på mobilepay fra P3’s lyttere.

Vært: Anders Stegger.

fre 2. august 2019 06:04 35

Skinz er dagens gæst i SommerMorgen, hvor Tommy, der har angst, vil udfordre sig selv og få sagt sit telefonnummer højt i radioen. Vi kårer selvfølgelig også dagens redaktionshelt, giver Stegger-sparket og får sagt godnat til de allersidste, der stadig er oppe.

Vært: Anders Stegger.

tors 1. august 2019 06:04 35

Helle Thorning-Schmidt kommer forbi studiet og er gæst i en hel time - Anders snakker en masse med hende om, at Donald Trump skal til Danmark, for hun er jo en af landets førende eksperter i at være statsminister. Ellers har vi os bare en endnu en hyggelig morgen, hvor vi læser en persons telefonnummer højt i radioen, giver Stegger-sparket, kårer dagens redaktionshelt og alt muligt andet godt!

Vært: Anders Stegger.

ons 31. juli 2019 06:04 35

Nikolaj Stokholm er dagens gæst i SommerMorgen og snakker om alt fra el-løbehjul til foie gras. Vi samler op på, hvordan det gik, da Emma fik læst sit telefonnummer højt i radioen - og så ringer Ricco ind, fordi han godt kunne tænke sig at prøve det.

Vært: Anders Stegger.

tirs 30. juli 2019 06:04 34

Simba og Pumba kommer på besøg i SommerMorgen! Eller… Stemmerne bag Simba og Pumba i den nye version af Løvernes Konge - Lars Thiesgaard og Julian Thiesgaard Kellermann - kommer på besøg. Og de er faktisk far og søn i virkeligheden. Anders følger op på sit eksperiment med at give et telefonnummer ud i radioen, og det gik simpelthen SÅ godt, at han gør det igen.

Vært: Anders Stegger.

man 29. juli 2019 06:04 35

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Anders Stegger.

fre 26. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tors 25. juli 2019 06:04 33

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

ons 24. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

tirs 23. juli 2019 06:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

man 22. juli 2019 06:04 29

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

fre 19. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Andreas Kousholt.

tors 18. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Andreas Kousholt.

ons 17. juli 2019 06:04 33

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Andreas Kousholt.

tirs 16. juli 2019 06:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Andreas Kousholt.

man 15. juli 2019 06:04 34

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Andreas Kousholt.

fre 12. juli 2019 06:04 34

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Jacob Weil.

tors 11. juli 2019 06:04 38

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Jacob Weil.

ons 10. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Jacob Weil.

tirs 9. juli 2019 06:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Jacob Weil.

man 8. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Jacob Weil.

fre 5. juli 2019 06:04 32

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Julie Toft.

tors 4. juli 2019 06:04 33

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Julie Toft.

ons 3. juli 2019 06:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Vært: Julie Toft.

tirs 2. juli 2019 06:04 34

Julie Toft er stadig ved roret her på SommerMorgens dag to!

Hun leverer yndlingslydklip til de allermest morgenfriske - for eksempel highlights fra EM-finalen i 1992.

Dagens gæst er Stephanie Star, kendt fra DR3’s “En plastikdronning siger farvel”.

Julie taler også med Astrid Højgaard, overlæge på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital. Der er nemlig kommet en sprøjte på markedet i USA, der kan give kvinder et skud sexlyst!

I EU bliver der lige nu lagt kabale om, hvem der skal sidde på de tunge formandsposter. Forvirret? Fat mod, for EU-korrespondent Ole Ryborg hjælper os med fede oneliners, der kan få os til at lyde helt vildt kloge, når snakken falder på EU.

man 1. juli 2019 06:04 31

Go’ Morgen P3 er sendt på sommerferie, og i stedet sidder Julie Toft bag mikrofonen.

Hun lægger ud med at opfordre alle til at ringe ind - for hun kan ikke forestille sig, at nogen skulle være oppe klokken 06 i sommerferien.

Med på en linje fra Aarhus er Anne-Louise. Hun tracker ALT i sit liv. Søvn, skridt og kalorier. Men hvorfor?

Julie efterlyser lyttere, der har fået en dusør. For hvad skal der til for at politiet finder den store tegnebog frem til gode borgere?

Peter Falktoft kommer forbi for at tale om sin nye P1-podcast “Danmarks dræber #1”. Han HADER cigaretter!

Vært: Julie Toft.

tirs 7. august 2018 06:04 37

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Kenneth K.

man 6. august 2018 06:04 33

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag.

Vært: Kenneth K.

fre 3. august 2018 06:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tors 2. august 2018 06:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

ons 1. august 2018 06:04 28

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tirs 31. juli 2018 06:04 29

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

man 30. juli 2018 06:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

fre 27. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tors 26. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

ons 25. juli 2018 07:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tirs 24. juli 2018 07:04 29

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

man 23. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

fre 20. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tors 19. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

ons 18. juli 2018 07:04 29

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tirs 17. juli 2018 07:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

man 16. juli 2018 07:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

fre 13. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tors 12. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

ons 11. juli 2018 07:04 30

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

tirs 10. juli 2018 07:04 29

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

man 9. juli 2018 07:04 27

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Pelle Peter Jensen.

fre 6. juli 2018 07:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Tue Blædel.

tors 5. juli 2018 07:04 33

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Tue Blædel.

ons 4. juli 2018 07:04 34

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Tue Blædel.

tirs 3. juli 2018 07:04 31

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Tue Blædel.

man 2. juli 2018 07:04 33

Vi giver dig de vildeste sommerhits, sjoveste sommergæster og bedste sommerhumør - hver morgen hele sommeren.

Værter: Maria Arcel og Tue Blædel.

fre 11. august 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tors 10. august 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

ons 9. august 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 8. august 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 7. august 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

fre 4. august 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tors 3. august 2017 06:04 33

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

ons 2. august 2017 06:04 33

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 1. august 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 31. juli 2017 06:04 33

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 28. juli 2017 06:04 30

Vært: Svenne Lund Jensen.

tors 27. juli 2017 06:04 32

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 26. juli 2017 06:04 31

Vært: Svenne Lund Jensen.

tirs 25. juli 2017 06:04 32

Vært: Svenne Lund Jensen.

man 24. juli 2017 06:04 32

Vært: Svenne Lund Jensen.

fre 21. juli 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tors 20. juli 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

ons 19. juli 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 18. juli 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 17. juli 2017 06:04 29

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

fre 14. juli 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tors 13. juli 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

ons 12. juli 2017 06:04 33

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 11. juli 2017 06:04 34

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 10. juli 2017 06:04 33

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

fre 7. juli 2017 06:04 34

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tors 6. juli 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

ons 5. juli 2017 06:04 33

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 4. juli 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 3. juli 2017 06:04 32

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

fre 30. juni 2017 06:04 32

Vært: Svenne Lund Jensen.

tors 29. juni 2017 06:04 30

Vært: Svenne Lund Jensen.

ons 28. juni 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

tirs 27. juni 2017 06:04 36

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

man 26. juni 2017 06:04 31

Værter: Svenne Lund Jensen og Maria Emilie Prehn.

fre 5. august 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

tors 4. august 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

ons 3. august 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 2. august 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

man 1. august 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

fre 29. juli 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

tors 28. juli 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

ons 27. juli 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 26. juli 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

man 25. juli 2016 06:04 35

Vært: Cathrine Nissen.

fre 22. juli 2016 06:04 29

Vært: Cathrine Nissen.

tors 21. juli 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

ons 20. juli 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 19. juli 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

man 18. juli 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

fre 15. juli 2016 06:04 36

Vært: Cathrine Nissen.

tors 14. juli 2016 06:04 35

Vært: Cathrine Nissen.

ons 13. juli 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 12. juli 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

man 11. juli 2016 06:04 36

Vært: Andrew Moyo.

fre 8. juli 2016 06:04 32

Vært: Andrew Moyo.

tors 7. juli 2016 06:04 34

Vært: Cathrine Nissen.

ons 6. juli 2016 06:04 33

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 5. juli 2016 06:04 34

Vært: Cathrine Nissen.

man 4. juli 2016 06:04 35

Vært: Cathrine Nissen.

fre 1. juli 2016 06:04 31

Vært: Cathrine Nissen.

tors 30. juni 2016 06:04 32

Vært: Cathrine Nissen.

ons 29. juni 2016 06:04 34

Vært: Cathrine Nissen.

tirs 28. juni 2016 06:04 34

Vært: Cathrine Nissen.

man 27. juni 2016 06:04 34

Vært: Cathrine Nissen.

fre 7. august 2015 06:04 32

Vært: Signe Amtoft.

tors 6. august 2015 06:04 30

Vært: Signe Amtoft.

ons 5. august 2015 06:04 31

Vært: Louise Lolle.

tirs 4. august 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

man 3. august 2015 06:04 33

Vært: Louise Lolle.

fre 31. juli 2015 06:04 31

Vært: Tue Blædel.

tors 30. juli 2015 06:04 30

Vært: Tue Blædel.

ons 29. juli 2015 06:04 31

Vært: Tue Blædel.

tirs 28. juli 2015 06:04 33

Vært: Tue Blædel.

man 27. juli 2015 06:04 33

Vært: Tue Blædel.

fre 24. juli 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

tors 23. juli 2015 06:04 31

Vært: Louise Lolle.

ons 22. juli 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

tirs 21. juli 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

man 20. juli 2015 06:04 33

Vært: Louise Lolle.

fre 17. juli 2015 06:04 32

Vært: Louise Lolle.

tors 16. juli 2015 06:04 30

Vært: Louise Lolle.

ons 15. juli 2015 06:04 28

Vært: Louise Lolle.

tirs 14. juli 2015 06:04 31

Vært: Louise Lolle.

man 13. juli 2015 06:04 33

Vært: Louise Lolle.

fre 10. juli 2015 06:04 33

Vært: Nicholas Kawamura.

tors 9. juli 2015 06:04 35

Vært: Nicholas Kawamura.

ons 8. juli 2015 06:04 33

Vært: Signe Amtoft.

tirs 7. juli 2015 06:04 32

Vært: Signe Amtoft.

man 6. juli 2015 06:04 35

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 3. juli 2015 06:04 30

Vært: Nicholas Kawamura.

tors 2. juli 2015 06:04 32

Vært: Nicholas Kawamura.

ons 1. juli 2015 06:04 31

Vært: Nicholas Kawamura.

tirs 30. juni 2015 06:04 33

Vært: Nicholas Kawamura.

man 29. juni 2015 06:04 35

Vært: Nicholas Kawamura.

fre 8. august 2014 06:04 31

Vært: Tue Blædel.

tors 7. august 2014 06:04 29

Vært: Tue Blædel.

ons 6. august 2014 06:04 31

Vært: Tue Blædel.

tirs 5. august 2014 06:04 27

Vært: Louise Lolle.

man 4. august 2014 06:04 28

Vært: Louise Lolle.

fre 1. august 2014 06:04 30

Vært: Tue Blædel.

tors 31. juli 2014 06:04 26

Vært: Tue Blædel.

ons 30. juli 2014 06:04 27

Vært: Tue Blædel.

tirs 29. juli 2014 06:04 28

Vært: Tue Blædel.

man 28. juli 2014 06:04 28

Vært: Tue Blædel.

fre 25. juli 2014 06:04 30

Vært: Tue Blædel.

tors 24. juli 2014 06:04 29

Vært: Tue Blædel.

ons 23. juli 2014 06:04 28

Vært: Tue Blædel.

tirs 22. juli 2014 06:04 29

Vært: Tue Blædel.

man 21. juli 2014 06:04 29

Vært: Tue Blædel.

fre 18. juli 2014 06:04 29

Vært: Pelle Peter Jensen.

tors 17. juli 2014 06:04 30

Vært: Pelle Peter Jensen.

ons 16. juli 2014 06:04 26

Vært: Pelle Peter Jensen.

tirs 15. juli 2014 06:04 28

Vært: Pelle Peter Jensen.

man 14. juli 2014 06:04 27

Vært: Pelle Peter Jensen.

fre 11. juli 2014 06:04 29

Vært: Pelle Peter Jensen.

tors 10. juli 2014 06:04 31

Vært: Pelle Peter Jensen.

ons 9. juli 2014 06:04 28

Vært: Pelle Peter Jensen.

tirs 8. juli 2014 06:04 29

Vært: Pelle Peter Jensen.

man 7. juli 2014 06:04 28

Vært: Pelle Peter Jensen.

fre 4. juli 2014 06:04 25

Vært: Louise Lolle.

tors 3. juli 2014 06:04 28

Vært: Louise Lolle.

ons 2. juli 2014 06:04 28

Vært: Louise Lolle.

tirs 1. juli 2014 06:04 29

Vært: Louise Lolle.

man 30. juni 2014 06:04 29

Vært: Louise Lolle.

fre 23. august 2013 06:04 31
tors 22. august 2013 06:04 29
ons 21. august 2013 06:04 30
tirs 20. august 2013 06:04 30
man 19. august 2013 06:04 29
fre 16. august 2013 06:04 29
tors 15. august 2013 06:04 35
ons 14. august 2013 06:04 28
tirs 13. august 2013 06:04 30
man 12. august 2013 06:04 28
fre 9. august 2013 06:04 29
tors 8. august 2013 06:04 28
ons 7. august 2013 06:04 28
tirs 6. august 2013 06:04 29
man 5. august 2013 06:04 27
fre 2. august 2013 06:04 29
tors 1. august 2013 06:04 28
ons 31. juli 2013 06:04 27
tirs 30. juli 2013 06:04 28
man 29. juli 2013 06:04 29
fre 26. juli 2013 06:04 29
tors 25. juli 2013 06:04 28
ons 24. juli 2013 06:04 31
tirs 23. juli 2013 06:04 29
man 22. juli 2013 06:04 27
fre 19. juli 2013 06:04 32
tors 18. juli 2013 06:04 28
ons 17. juli 2013 06:04 28
tirs 16. juli 2013 06:04 29
man 15. juli 2013 06:04 30
fre 12. juli 2013 06:04 31
tors 11. juli 2013 06:04 31
ons 10. juli 2013 06:04 30
tirs 9. juli 2013 06:04 31
man 8. juli 2013 06:04 27
fre 5. juli 2013 06:04 28
tors 4. juli 2013 06:04 28
ons 3. juli 2013 06:04 27
tirs 2. juli 2013 06:04 28
man 1. juli 2013 06:04 30
fre 12. august 2011 06:05 38

På P3

tors 11. august 2011 06:05 38

På P3

ons 10. august 2011 06:05 38

På P3

tirs 9. august 2011 06:05 34

På P3

man 8. august 2011 06:05 36

På P3

fre 5. august 2011 06:05 31

På P3

tors 4. august 2011 06:05 33

På P3

ons 3. august 2011 06:05 33

På P3

tirs 2. august 2011 06:05 32

På P3

man 1. august 2011 06:05 34

På P3

fre 29. juli 2011 06:05 32

På P3

tors 28. juli 2011 06:05 37

På P3

ons 27. juli 2011 06:05 33

På P3

tirs 26. juli 2011 06:05 34

På P3

man 25. juli 2011 06:05 34

På P3

fre 22. juli 2011 06:05 32

På P3

tors 21. juli 2011 06:05 32

På P3

ons 20. juli 2011 06:05 34

På P3

tirs 19. juli 2011 06:05 32

På P3

man 18. juli 2011 06:05 33

På P3

fre 15. juli 2011 06:05 32

På P3

tors 14. juli 2011 06:05 31

På P3

ons 13. juli 2011 06:05 32

På P3

tirs 12. juli 2011 06:05 30

På P3

man 11. juli 2011 06:05 31

På P3

fre 8. juli 2011 06:05 30

På P3

tors 7. juli 2011 06:05 33

På P3

ons 6. juli 2011 06:05 36

På P3

tirs 5. juli 2011 06:05 34

På P3

man 4. juli 2011 06:05 36

På P3

fre 1. juli 2011 06:05 37

På P3

tors 30. juni 2011 06:05 31

På P3

ons 29. juni 2011 06:05 33

På P3

tirs 28. juni 2011 06:05 33

På P3

man 27. juni 2011 06:05 34

På P3

fre 6. august 2010 06:05 35

På P3

tors 5. august 2010 06:05 33

På P3

ons 4. august 2010 06:05 34

På P3

tirs 3. august 2010 06:05 39

På P3

man 2. august 2010 06:05 35

På P3

fre 30. juli 2010 06:05 31

På P3

tors 29. juli 2010 06:05 31

På P3

ons 28. juli 2010 06:05 33

På P3

tirs 27. juli 2010 06:05 32

På P3

man 26. juli 2010 06:05 34

På P3

fre 23. juli 2010 06:05 33

På P3

tors 22. juli 2010 06:05 34

På P3

ons 21. juli 2010 06:05 32

På P3

tirs 20. juli 2010 06:05 33

På P3

man 19. juli 2010 06:05 34

På P3

fre 16. juli 2010 06:05 33

På P3

tors 15. juli 2010 06:05 36

På P3

ons 14. juli 2010 06:05 35

På P3

tirs 13. juli 2010 06:05 35

På P3

man 12. juli 2010 06:05 35

På P3

fre 9. juli 2010 06:05 34

På P3

tors 8. juli 2010 06:05 36

På P3

ons 7. juli 2010 06:05 32

På P3

tirs 6. juli 2010 06:05 32

På P3

man 5. juli 2010 06:05 34

På P3

fre 2. juli 2010 06:05 30

På P3

tors 1. juli 2010 06:05 36

På P3

ons 30. juni 2010 06:05 30

På P3

tirs 29. juni 2010 06:05 35

På P3

man 28. juni 2010 06:05 33

På P3