De 17%

Dette program er blevet sendt 47 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 8. juli 2022 15:00 39

Det store taknemmelighedsklimaks

Det er vores sidste udsendelse, før vi går på sommerferie - og det betyder også, at Sebastian har nået enden på sit 28 dage lange taknemmelighedsforløb. Er han en forandret mand? Har han lært noget? Har lytterne overhovedet fået noget ud af de tossede øvelser og sløsede taknemmelighedscitater? Det finder vi ud af i dag! Vi skal også gentage Tordenquizzen, fordi de seneste lyttertal tyder på, at det er ved at blive en folkelig succes - og så er vi meter fra at få en dansk vinder af en Tour de France-etape, hvilket Sebastian er ved at selvantænde over. God sommer - vi ses til august! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 7. juli 2022 15:00 41

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 6. juli 2022 15:00 39

Er kryptovaluta hekse-agtigt?

I dagens udgave af De 17% åbner vi en heksecirkel anført af Sofie. Vi skal have plads til det overnaturlige - og Jens ringer ind med et bud, som udfordrer heksecirklens identitet. Sebastian skal lære at være taknemmelig over for sig selv - og vi laver en liste af folk over 17, så vi ikke skal blive presset over ‘30 over 30’-lister. Vi holder selvfølgelig også fast i, at vi er hele Danmarks onsdagssnegle-program, og derfor forsøger vi os med et nyt onsdagssneglestunt i dag - vi vil nemlig i kontakt med en bager, så vi kan give onsdagssnegle til alle i køen! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 5. juli 2022 15:00 38

Middelalderbongsang og skuffede børn

I dagens udgave af De 17% sætter vi fokus på en overset målgruppe, nemlig de skuffede børn. For efter at 12-årige Aksel har udtrykt sin store skuffelse over SAS, der har ødelagt hans ferie, så vi vil høre fra andre børn, der også er skuffede over noget. Vi skal også have mændene bag et undergrunds-hit med middelaldertema på besøg til en snak om deres boomende karriere - og så er der selvfølgelig også tordenquiz! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 4. juli 2022 15:00 38

Lydkunst og ros

I dagens udgave af De 17% åbner vi igen op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, for vi skal have et nyt værk op at hænge, og dagens stykke med lydkunst kommer fra Nico. Vi skal også øve os på at få ros, fordi vi smelter fuldstændig sammen, hver gang nogen siger noget sødt. Sebastians liv er også begyndt at ændre sig, nu hvor han er længere inde i sit taknemmelighedskursus - og vi skal se på, hvorfor gamle mennesker egentlig er så glade. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 30. juni 2022 15:00 40

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 29. juni 2022 15:00 42

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 28. juni 2022 15:00 41

Fjernstyret på festival og tordenquiz-tal

Det er tirsdag, og tirsdag i De 17% betyder tordenquiz! Men Sofie har udviklet et intenst had til Sebastians indslag, og derfor gør hun alt hvad hun kan for at få tordenquizzen afskaffet. I dag har hun inviteret en chef ind i studiet for at se, om lyttertallene kan få sat en stopper for tordenquizzen, men Sebastian giver ikke op så let! Vi skal også prøve at kurere Sofies festival-FOMO ved at lade hende fjernstyre reporteren Nikola, så hun kan udleve sine festival-fantasier. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 27. juni 2022 15:00 39

De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst åbner igen, og det betyder, at vi skal høre endnu et af jer lytteres fantastiske soniske kunstværker. Vi skal også snakke lidt om FOMO, fordi Sofie føler hun burde være et andet sted end dér, hvor hun er lige nu - men det har Sebastian heldigvis et bud på en kur på. Vi skal også retfærdiggøre dyrt forbrug, og så skal Sofie selvfølgelig tage Sebastian gennem dagens taknemmelighedsøvelse, som er en del af det 28 dage lange taknemmelighedsforløb, Sofie har struktureret for ham. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 23. juni 2022 14:00 26

Hundetanker og bilpersonligheder

I løbet af hele ugen har Sofie haft historier med på redaktionsmødet, som er blevet meldt hårdt ned, fordi de ikke har set skyggen af public service. Men vi skal alle sammen være glade medarbejdere på det her program, så i dag har Sofie fået lov til at slå alle sine idéer sammen og udføre dem i en hel times radio, der er lige efter hendes hoved. Vi skal også have en update på Sebastians taknemmelighedsforløb, hvor han i dag bl.a. skal sige tak til sine organer, vi skal fortælle funfacts til vores faste lytter Claes, og så har Sebastian tænkt over sin adfærd, når han er på Instagram midt om natten. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 22. juni 2022 14:00 25

Hele Danmarks onsdagssnegleprogram

Vi har fundet en mission for det her program - vi vil være hele Danmarks onsdagssnegleprogram, og det kræver bare, at man er villig til at lave en hulens masse indhold om onsdagssnegle. Så det gør vi selvfølgelig! Vi skal også prøve at lege ‘Hvem har klovnenæsen på’ igen, men det skaber utroligt stor nervøsitet hos Sebastian og Sofie, fordi de ikke er helt sikre på, at folk elsker idéen lige så meget, som de selv gør. Sofie har fundet en ny dyreart til Sebastian, og så skal Sebastian også fortsætte sit 28-dages taknemmelighedsforløb. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 21. juni 2022 14:00 27

Ekspertinterviewet over dem alle

Vi har længe kørt med indslaget “Hørt i radioen”. Her ringer lyttere ind med et emne, som de har en kørende diskussion om, og nogle gange har man virkelig brug for den helt rigtige rygdækning for sit argument, og det hjælper vi med. Og nu har vi endnu mere rygdækning: Nemlig Kaare, der har en kandidatgrad fra Københavns Universitet. Så er der nogen, der ved alt om alt, så er det ham! Vi skal også tage en alvorssnak om Tordenquizzen, snakke om Nadia Nadim og selvfølgelig ringe til vores rigtig gode ven og tidligere kollega, nemlig den landskendte dj Emil Lange! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 20. juni 2022 14:00 26

Kunst og relatérbarhed i skøn forening

Vi har besluttet os for at åbne et museum for moderne lydkunst her i programmet, og vi har simpelthen verdenspremiere på vores allerførste værk i dag - som selvfølgelig er lavet af en lytter. Sofie fortæller Sebastian om sin bacheloropgave, der handler om deres fælles radioprogram - og så har hun også nogle gode tips til, hvad Sebastian skal lave om natten, når hans baby holder ham vågen. Vi åbner også op for det relatérbare rum, hvor Michella har en meget specifik holdning til en meget specifik gruppe af mejeriprodukter, hvilket tvinger os alle til at være voldsomt meget på dupperne for at sikre, at Michella får præcis den relatérbarhed, hun har brug for. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 16. juni 2022 14:00 24

Emil Langes sidste dag

Vi er nået dertil, hvor Emil Lange er blevet rigtig voksen og flyver fra reden - han skal nemlig ud og være DJ, og derfor er dagens udsendelse den sidste udgave af De 17%, hvor Emil også er med. Det betyder selvfølgelig, at vi endelig skal høre afslutningen på Halløj på Sandalfabrikken - sketch-comedy-hørespillet, som har kørt hver torsdag i ni uger, og som har efterladt sig et gigantisk rod af plot-tråde, som mangler at blive samlet ind. Vi skal også høre om Sofies og Sebastians bedste minder med Emil, der er af meget forskellig karakter, og lytterne får også en chance for at sige farvel og tak til Danmarks dygtigste radiovært, der starter med E og rimer på slange. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 15. juni 2022 14:00 25

Kineserstemme og klovnenæse

Sebastian laver stemmer til sin baby for at få ham til at spise - men det er gået op for ham, at stemmerne er ret….. Stereotype. Sebastian laver sine stemmer for Emil og Sofie, og han lærer en meget vigtig lektie imens. Vi har den sidste omgang nogensinde af Lange Løgn - og så kan vi stolt præsentere vores bud på et afløser-indslag: Hvem har klovnenæsen på? Vi skal også høre Emil kloge sig på Tour de France endnu en gang, og så har Sofie taget nogle powerposes med til at installere noget empowerment og selvtillid i det her radioprogram! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 14. juni 2022 14:00 24

Hvad gør man med brugte børnetænder?

Sebastian er far til et lille barn - og på et tidspunkt skal det barns tænder jo falde ud. Det har fået Sebastian til at tænke på, hvad man egentlig skal gøre med sit barns udrokkede tænder - for han synes, at alle forslag lyder ret seriemorder-agtige. Sofie tester, om programmet består en meget vigtig feministisk tekst, og Emil er blevet bedt om at kloge sig på Tour de France, når nu han er blevet cykelekspert, da han købte en elcykel. Vi skal også snakke om komplimenter, som ikke lyder som komplimenter - OG SÅ ER DER OGSÅ TORDENQUIZ!!! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 13. juni 2022 14:00 24

På restaurant med en kendis!!!

Barack Obama har været i Danmark - f. eks. var han inde og spise en pizza et sted i København, hvilket blev massivt dækket og gav en masse mennesker chancen for at sige, at de har spist pizza med Barack Obama. Vi åbner op for, at alle danskerne kan fortælle om de kendisser, som de selv har været på restaurant med - og der er MASSER. Vi skal også snakke om dåsekast til storskærmsarrangementer, finde Danmarks mest spændende drøm, og så skal den nykårede cykelekspert Emil Lange snakke om cykelgrej, fordi der snart er Tour de France. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 9. juni 2022 14:00 26

Klamme fødder og Halløj på Sandalfabrikken

Emil og Sofie er De 17% i dag - og vi åbner op for det relatérbare rum, hvor lytteren Mikkel i dag har bestemt, at det skal handle om at have fod-enden af dynen oppe ved hovedet. Emil får det dog til primært at handle om sit eget had til fødder, men den slags kan jo sket i det relatérbare rum. Vi skal også dele penge ud i Lange Fondens Mindelegat, og så har Sofie allieret sig med Emils mor for at modvirke stress. Det er torsdag i De 17%, og det betyder selvfølgelig også, at vi skal have det ottende afsnit af sketch-comedy-hørespillet Halløj på Sandalfabrikken! Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

ons 8. juni 2022 14:00 26

Trekants-mystik og plantehviskeri

Sofie har købt en ny programplante, fordi den gamle er død, og nu skal den have nogle pæne ord med på vejen af Sebastian og Emil. Det er onsdag, og det betyder, at vi skal lege Lange Løgn med en heldig lytter - og i dag skal det handle om en kampvogn i Indre By. Vi har fundet nogle fun facts til vores faste lytter Claes - og så kommer vi på sporet af stor mystik omkring byen Mønsted i Midtjylland. En by, som vi i øvrigt har mere end almindeligt svært ved at udtale, hvilket også kommer til at farve dækningen af mysteriet lidt. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 7. juni 2022 14:00 25

Emil til eksamen

Man skal ikke have hørt mange minutter af De 17% for at vide, at Sofie er stor fan af naturen, men nu har der været en episode, hvor hun måske har været en smule FOR nysgerrig på naturen. Sebastian fortsætter sit (efter eget udsagn) bragende succesfulde quizformat Tordenquizzen, og så forklarer Emil og Sebastian fodboldmetaforer for Sofie. Flere unge end normalt er interesserede i eksamensforberedelse - og derfor sender vi Emil til dansk-eksamen live i radioen, så alle kan få en fornemmelse af, hvordan sådan en eksamen foregår. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 6. juni 2022 14:00 10

For dig der også hader kabeltromler

Der er relatérbarhed, spændende drømme, kabeltromler, gavekort til hudpleje/mølfælder og quiz til den opmærksomme public service-lytter, der har lagt mærke til, at De 17% trodser pinsen og sender live-radio på denne ellers rolige helligdag. Vi skal nemlig finde Danmarks mest spændende drøm OG åbne døren ind til det relatérbare rum - og så har Sebastian taget en quiz med om sig selv til Sofie, som til gengæld ikke synes, at Sebastian har fejret hendes fødselsdag (som var i sidste uge) nok. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 2. juni 2022 14:00 24

Hørespil og voksen-skældud

I denne uges sidste udgave af De 17% er vi nået til afsnit 7 af Emil Langes sketch-comedy-hørespil Halløj på Sandalfabrikken - og dagens afsnit er yderst dramatisk. Vi skal også give Sofie voksen-skældud, fordi hun har brugt sin fødselsdag som undskyldning for ikke at stemme ved valget i går, og så kommer det til at gøre ondt i Sebastians pengepung, når Sebastian Søndergaard Fonden dyster mod Emil Lange Fondens Mindelegat om hvilken fond, der egentlig er den bedste. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 1. juni 2022 14:00 26

Indhold med folk, der sælger noget

Aftenshowet er kommet i modvind for at have besøg af Uffe Buchard til en snak om høreapparater og høreskade - alt imens at han er blevet betalt for et firma for at sælge høreapparater. Det synes, vi er for galt, så vi beviser, at man SAGTENS kan have en god, sund, objektiv snak med en person, som ellers bliver betalt for at sælge noget - vi snakker nemlig med Henrik, der sælger udekøkkener, og det har SLET ikke en bismag af reklame. Vi skal også fejre Sofies fødselsdag, høre om Sebastians vilde liv, lege ‘Søndergaard den så går den’, og så skal vi også prøve en ny idé af, hvor man læser rettelser op til sidst i dagens program. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 31. maj 2022 14:00 26

Pengeforbrug og en tur ind i Sebastians hoved

Det kan være svært at finde på undskyldninger, når man skal købe noget lækkert til sig selv. Det kan for eksempel være en undskyldning for, at man skal købe take-away til aftensmad, eller en grund til at man lige skal købe de der lavtaljede bukser, som faktisk ser ret fede ud. Frygt ej, for vi har vores egen forbrugsekspert i Sofie, der virkelig er god til at finde på grunde til at gå shopamok! Vi skal også en tur ind i Sebastians hoved. For han er millimeter fra en mulig shitstorm på grund af en bemærkning fra gårsdagens udsendelse, og vi skal være på forkant, så vi ikke ender ud i en storm! Derfor har Sebastian lavet en rekonstruktion af hændelserne, for at vi alle forhåbentlig kan forstå og tilgive Sebastian. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 30. maj 2022 14:00 8

Må man låne handicaptoiletterne?

I dagens udgave af De 17% deler Emil ud af sig selv - for han er nemlig endt i en meget pinlig situation efter at have benyttet sig af et handicaptoilet. Derfor hører han Sofie, Sebastian og lytterne om, hvad han skal gøre fremover. Sofie skal have planlagt en hel uge efter, hvornår det er bedst, at hun vasker sit hår - og hun kan ikke få det til at gå op uden drengenes hjælp. Vi skal også jagte Danmarks mest spændende drøm (og sikke et brag af en drøm, vi hører i dag), gå ind i det relatérbare rum, der i dag handler om SKAT, og så skal vi også følge tæt med i Sebastians liv som en far, der for første gang nogensinde har en uge alene. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 25. maj 2022 14:00 25

Hørespil, padeltennis og dame-indhold

Denne uges sidste udgave af De 17% er et sandt slaraffenland af indhold, nøjsomt designet til at fremkalde de helt rigtige følelser hos lige præcis DIG. Emil Langes sketch-comedy-hørespil ‘Halløj på Sandalfabrikken’ fortsætter ufortrødent, Sebastian skal fortælle om sine planer for næste uge, som han har brugt MEGET lang tid på at planlægge - alt sammen for, at det ender op med, at han skal se nogle film og spille padeltennis. Sofie har forberedt noget feministisk indhold, som skal hjælpe med at ændre på Emils fan-demografi - og så er der endnu en omgang ‘Hørt i radioen’, som i dag handler om Uno-regler. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 24. maj 2022 14:00 25

Forsvarsforbeholdet EXPLAINED

Forsvarsforbeholdet er ufatteligt kringlet at forstå, men frygt ej - De 17% har lavet en fuldstændig simpel og letforståelig explainer, der hjælper dig med at navigere. Det er også gået op for os, at vi er blevet et indflydelsesrigt program, for det viser sig, at vi har en finger med i spillet omkring at vælte en konservativ forsvarsordfører. Der er også Lange Løgn og tordenquiz - og så har vi planlagt at få endnu et besøg af den folkekære skuespiller Jesper Ole Feit Andersen, men endnu en gang virker det som om, at logistikken kommer i vejen, for Jesper Ole er i hvert fald IGEN ikke i studiet, når vi skal lave interviewet. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 23. maj 2022 14:00 25

Danmarks bedste radioprogram

Efter at have sendt i en måneds tid synes vi, at det er på tide at få et rigtigt kvalitetsstempel - og derfor sætter vi alt ind på at blive kåret som Danmarks bedste radioprogram af en uafhængig fagjury, som vi til dels har haft en finger med i at udvælge. Vi skal også snakke om at være på besøg hos en mandlig gynækolog, Sebastian er træt af baneinvasioner, og Sofie har byttet jakke med en kollega - og nu kunne hun egentlig godt tænke sig at beholde den. Vi skal selvfølgelig også videre i jagten på ‘Danmarks mest spændende drøm’ - SIKKE et program! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 19. maj 2022 14:00 23

Far er med på arbejde

Sofies far (også kendt som vodka-Peter og sandpapirs-Peter) er med i studiet i dag, for han har nemlig en idé, som han synes, at Sofie, Emil og Sebastian skal lave i radioen. Der skal lægges englekort for Emil, der gerne vil vide, hvornår hans karriere falder til ro, så han kan få mere tid til at spille computer. Vi skal lave lille-fredags-kammuslinge-indhold - og så skal vi selvfølgelig også have det femte afsnit af sketch-comedy-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, der i dag for første gang nogensinde indeholder noget, der minder om en rigtig handling. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 18. maj 2022 14:00 23

Lange løgn eller Søndergaard den så går den?

Kunne du tænke dig at høre en udgave af De 17%, hvor vi præsenterer en kendt danskers ufo-historie, og computerne gør oprør mod os i det sekund, vi beslutter os for at gøre oprør mod dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Onsdag plejer også at betyde, at vi skal lege ‘Lange løgn’, men efter at Sebastian i sidste uge kuppede udsendelsen med sit nye indslag ‘Søndergaard den, så går den’, er der opstået tvivl om, hvilket indslag vi egentlig skal lave. Eller, Sebastian prøver i hvert fald at skabe lidt tvivl. Også featuring: Danmarks statsmismister! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 17. maj 2022 14:00 26

Sebastian er hjemme igen

For første gang, i hvad der føles som en evighed, er vi endelig fuldtallige i studiet! For Sebastian er tilbage, og det er han helt sikkert, fordi det jo er tirsdag, og det betyder hans hjertebarn får en tur i manegen: Nemlig tordenquizzen! Det er ikke for at spoile for meget, men der bliver svaret hurtigt! Vi skal også hjælpe Kim med en motorlampe i sin Opel Astra. For vi har overspringshandlingscafe, stærkt inspireret af en cafe i Japan. Vi ved godt nok ikke så meget om biler, men det gør I lyttere heldigvis. Der skal også en vaskeægte omgang true crime i din radio. True crime er godt nok ikke en særlig udbredt genre i Danmark, men nu prøver vi! Det involverer to forsvundne træer og en politibetjent, der synes, det er for crazy. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 16. maj 2022 14:00 25

Hetz mod agurkeskæring

I dag skal vi skære i agurker. Du tænker sikkert “det lyder da som vanvittig radio”, og du har helt sikkert ret. Men nogen er nødt til at tage agurken i forsvar. For Kendall Jenner bliver slagtet på de sociale medier på grund af den måde, hun skærer sin agurk på, og det er for dårligt! For vi mener nemlig, at man bare IKKE kan skære sådan en bandit på en forkert måde. Vi skal også snakke om Emil Langes meget flatterede musikkarriere, som han måske skal være lidt mere varsom omkring. For den amerikanske rapper, Young Thug, er blevet anholdt, og anklageren bruger nogle af rapperens sangtekst imod ham. Og det kan vi jo ikke have sker for Emil! Det er mandag, og det betyder selvfølgelig også et retur til drømme-Dan i vores faste indslag, Danmarks Vildeste Drøm! Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

tor 12. maj 2022 14:00 26

Gratis penge og lystig sang

I Emil Langes fravær (som skyldes, at han virkelig har jokket i spinaten) ser Sebastian sit snit til at overtage den fond, der deler gratis penge ud i radioen - han har tænkt sig at slippe billigt, men Sofie har andre tanker på Sebastians vegne. Der skal relateres til store pant-poser og læres at sige fra på arbejdspladsen, og så skal der altså stadigvæk spilles sketch-comedy-hørespil, for Emil har skrevet endnu et afsnit af ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som skal udføres af Sofie og Sebastian. Og det er altså et hørespil, der bærer præg af, at forfatteren har jokket i spinaten! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 11. maj 2022 14:00 26

Falder Emil Lange-brikkerne på plads?

Vi sender igen i dag uden Emil Lange, da han som bekendt VIRKELIG har jokket i spinaten og derfor er ude på ubestemt tid. Men bedst som vi er i gang med at løse et mysterium om en genopstået spækhugger ved Limfjorden, så viser en masse tråde sig lige pludselig, og alting peger på…. Emil Lange. Sebastian præsenterer også sit nye indslag ‘Søndergaard den så går den’, hvor dagens deltager er superfanen Lucas med c. Vi har også en ny service til folk, som har brug for at sige, at de har hørt noget specifikt i radioen, og i dag handler det om muligheden for at spise koldskål og pandekager til aftensmad. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 10. maj 2022 14:00 26

Sjov med DVD’er

Vi har i De 17% fået en unik mulighed for at dykke ned i det glemte medie, der er DVD’en. For Sebastians faste lytter Claes, som han har hentet ovre fra Radio Loud, står og mangler en hel specifik DVD, og det kan vi da hjælpe ham med, håber vi. Vi åbner også dørene ind til det relatérbare rum, hvor det i dag skal handle om størrelsen på boller. De 17% er selvfølgelig også stadig et program, der rummer den hårdtslående politiske journalistik, og derfor har vi igen i dag et interview med Danmarks statsmismister Chippie om en aktuel sag. PLUS: Sneak peek på den nye single fra Emil Lange!!!!!!!!!!!!!!!! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 9. maj 2022 14:00 25

En forsinket Jesper Ole og tips til børn

Vi ville ønske, at vi kunne skrive, at dagens program indeholder et fantastisk interview med skuespiller Jesper Ole Feit Andersen om hvorvidt skuespillere bør have holdninger til sager i offentligheden. Sådan havde vi nemlig planlagt det, men en række uheldige omstændigheder kommer i vejen for interviewet, der derfor bliver ganske kaotisk. Sebastian er blevet mobbet af nogle 4-årige børn på en legeplads, og Sofie har et par gode tips til, hvordan man virker mindre desparat. Vi skal også lede efter Danmarks mest spændende drøm, og i dag er der både dyr, fækalier og geværer på menuen! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 5. maj 2022 14:00 24

Få velsignet din fodboldklub!

Rundt omkring i fodbold-Europa spidser sæsonerne til, og derfor kunne et par klubber måske godt bruge Guds hjælp til et mirakel - derfor har vi inviteret en sognepræst ind i studiet, så han kan velsigne de klubber, som lytterne holder med. Og Gud viser sig åbenbart at holde en lille smule med Brøndby. Emil er klar med tredje afsnit af sketch-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som har udviklet sig til en folkelig succes, men fortsat er hadet internt på redaktionen. Vi deler også gratis penge ud i Emil Lange Fondens Mindelegat - og tester vores indhold på to teenagere men en MEGET flakkende koncentrationsevne. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 4. maj 2022 14:00 24

Ulve, bier og lort

Ulve, bier og lort er den hellige treenighed, du vil møde i dagens program - og dét, kan vi godt forstå, at du synes, er helt utroligt spændende. I ‘Genstart’ har de brugt underligt mange kræfter på at forklare, at den seneste tids forsvindende ulve IKKE skyldes UFO’er, og det har selvfølgelig motiveret Sebastian til at undersøge, om UFO’er kan være skylden i de forsvindende ulve i Vestjylland. Sofie har fået øjnene op for biers mange vidunderlige egenskaber - og Emil skal fortælle en historie i ‘Lange Løgn’, der omhandler fækalier i offentligheden. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 3. maj 2022 14:00 24

Et godt radioprogram uden afbrydelser

Sofie har læst en undersøgelse, der viser, at kvinder ret tit bliver afbrudt, når de siger noget - og for at blive klogere har hun valgt at analysere en tilfældig snak, hun har haft i programmet med Emil og Sebastian. Emil har været i byen til klokken 4 om morgenen, men er stadig overmåde professionel, og derfor får du Emils guide til at være i byen til klokken 4 på en hverdag. Vi skal også genopføre et indslag, som gik rygende galt i torsdags, så vi kan bevise over for alle, at vi er i stand til at lave skarp mediekritik og underholdende radio på én og samme tid. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 2. maj 2022 14:00 25

Findes tid overhovedet?

I dagens udsendelse af De 17% har Sofie fundet endnu et emne, som kan lyde stort, men som dette radioprogram sagtens kan omfavne - nemlig om tid overhovedet eksisterer. Noget, vi er helt sikre på eksisterer, det er konkurrencen om Danmarks mest spændende drøm. Vi skal også ringe til Sebastians ene medbragte lytter Claes og høre, om han stadig er med - og vi tjekker ind hos vores nød-Emil Lange, da vores egen Emil Lange skal lave en musikvideo. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 28. april 2022 14:00 23

Halløj på Sandalfabrikken fortsætter

Sidste torsdag begyndte Emil Lange på sit sketch-univers ved navn ‘Halløj på Sandalfabrikken’ - et utroligt langt og kompliceret hørespil, der er propfyldt med karakterer men til gengæld fuldstændig renset for punchlines. I dag har Emil også skaffet en vaskeægte gæsteskuespiller, der skal kaste stjernestøv over produktionen. Vi skal også tage temperaturen på den danske køkultur og høre landets nyudkårne statsmismister om en sag, som virker til at have fået vedkommende ud på glat(m)is. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 27. april 2022 14:00 25

Statsmismister, stay behind og en flad 50’er

Ville en kat kunne være statsminister i Danmark? Det tror vi! Vi skal nemlig lede efter en værdig statsmismister, om man vil. Så vi hører fra jer lyttere med kat om, hvorvidt den purrrfekte katidat er derude! Vi skal også snakke om fænomenet “stay behind”. For Sebastian er røget en tur ned i kaninhullet, hvor han er faldet over stay behind. Det handler, kort sagt, om en hemmelig gruppe mennesker bliver tilbage. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 26. april 2022 14:00 26

Træer og TORDENQUIZ

Sebastian har brygget på et nyt quizformat ved navn ‘TORDENQUIZZEN - quizzen, hvor man skal tænke lynhurtigt’. Hans tro på idéen er stor, men bliver den sat på prøve, når quizdeltagerne er Malene på 31 og Mila på 9? En tæt og spændende kamp mellem barn og voksen venter forude. Sofie tænker en hel del over mange ting, og nu er hendes kærlighed faldet på træer, og det er selvfølgelig en rejse, som Emil og Sebastian skal tages med på. Vi skal også have upraktiske gaveforslag og høre om ting, som Emil og lytterne synes er for dyre. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 25. april 2022 14:00 25

Spændende drømme, panda-parring og creepy børn

“Jeg drømte det vildeste i nat!” - sådan lyder starten på de mest dødkedelige samtaler, du kan have, for andre menneskers drømme er altid enormt kedelige at høre på. Det er i hvert fald sådan, det plejer at være - men vi har besluttet os for at sætte jagten ind på Danmarks mest spændende drøm! Vi skal også høre Emils bedste tips til at få pandaer til at parre sig, og Sebastian fortæller os om sin søns creepy vane med at stirre tomt ud i køkkenet. Sofie er træt af at høre om de ting, som ældre mennesker synes, at unge mennesker skal undvære, så hun har fundet på noget, som ældre mennesker skal undvære. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 21. april 2022 14:00 25

Hvad foregår der i vinterbadeklubberne?

I dag beviser De 17% sig som et stærkt, undersøgende journalistisk program. Vi skal nemlig undersøge, hvad der lurer under (vand)overfladen i de danske vinterbadeklubber. Set udefra kan det jo se mægtig hyggeligt ud, men er vinterbadeklubberne i virkeligheden elitære, censur-udøvende og betændte miljøer? Og boller de måske? Emil Lange har påtaget sig at skrive en sketch til programmet, som Sofie og Sebastian har lidt svært ved at genrebestemme - og så skal vi en tur ind i det relaterbare rum! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 20. april 2022 14:00 24

Lange løgn, relatérbarhed og livsråd

I dag præsenterer vi indslaget ‘Lange løgn’, hvor man skal gætte, om den historie, Emil fortæller, er sand eller falsk. Dagens historie er en hæsblæsende fortælling om Frankrig, en pornoinstruktør og en 19-årig DJ. Vi skal også forbi, at Sofie har taget et livsråd til sig, som hun har fået på et værtshus klokken 4 om morgenen - men Sebastian og Emil vil gerne sætte spørgsmålstegn ved, om den situation er en god situation at få livsråd i. Vi har også fundet på servicen ‘Det relaterbare rum’, hvor lyttere kan blive 1:1 relateret til, men det er som om, at dagens relaterbare lytter Mads er lidt på krigsstien. Sebastian tester Emil og Sofie i en række klassiske radioproblemer for at se, hvor han har dem, hvis det skulle gå galt på et tidspunkt. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 19. april 2022 14:00 23

Den store premieredag med møl og nærdødsoplevelse

Sofie har møl i sit køkken, men hun tror også på engle - og hun har en teori om, at hendes møl godt kan være engle. Derfor er hun meget tøvende med at slå møllene ihjel, og det synes Emil og Sebastian er en rigtig dum idé. Emil har haft en nærdødsoplevelse i weekenden, og det gør, at vi er nødt til at finde en Emil Lange-impersonator, som vi har klar i nødtilfælde - heldigvis finder vi Jeppe, som viser sig at være en bedre Emil Lange, end Emil selv er. Sebastian vil gerne introducere Sofie og Emil for en lytter ved navn Claes, så han kan blive programmets første fan. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

Dyk ned i musikken på flere radiostationer: