De 17%

Dette program er blevet sendt 148 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

Episoder gennem årene

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tirs 28. marts 2023 14:00 26

Ægte stunts og ægte ros

Vores praktikant Simon Sandholm er blevet sendt ud for at få nogle vilde oplevelser, så i dag har han opsøgt en amerikansk fodboldklub, hvor han skal tackles af, hvad der lyder som verdens største 15-årige dreng. Vores program har fået en første offentlige ros nogensinde, fordi det bliver nævnt i et debatindlæg omkring, at P3 ikke spiller nok rock. Vores tirsdagskrimi tager en vild og voldsom drejning, da et Just Eat-bud spillet af lytteren Martin bliver anholdt, og Sofie har oplevet at få ægte Tinder-hævn i virkeligheden!

man 27. marts 2023 14:00 26

Har Sofie nogensinde været i Vejle?

Vi skal følge op på torsdagens saga, hvor Sebastian kom til at skabe en form for traume for Sofie, da han fortæller hende, at det nok ikke er Dr. Pjuskebusk, der købte hendes kattekilling, da hun var barn - for Sofie skulle til familiemiddag, og det må have sat en form for stemning. Og så ender vi også med at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt Sofie nogensinde har været i Vejle, efter hun roser den for at være en “dejlig by”. Vi skal selvfølgelig også finde ugens lokale kendis, og så vil Sebastian gerne dyrke en form for fritidsporno ved at høre om alle de ting, Sofie har haft tid til at lave i weekenden.

tors 23. marts 2023 14:00 25

Traumatiserende katteradio

Havde vi regnet med, at kattetemaet i dagens program skulle få Sofie til at græde, handle om doktor Pjuskebusk, få os til at ringe til Sofies far og i høj grad handle om katteaflivning? Svaret er nej. Men sådan er det endt. Vi ville ønske, at vi kunne sige mere, men det er nok bedst, at du bare lytter.

ons 22. marts 2023 14:00 26

Onsdagssnegle for klimaet!

Verden er fuld af problemer, og de problemer kan alle sammen løses med en onsdagssnegl. Onsdagssneglen er nemlig svaret på langt det meste her i livet, og i dag viser vi, at selv klimakrisen kan klares med en snegl i hånden (eller i munden). Det er også store gameshow-dag, hvor Sebastians succes-show ‘Hvem kan smække en dør højest’ endnu en gang skal trække læsset for Sofie, der stadig insisterer på at lave sit eget gameshow, ‘Er du rigtig klog’. Bliver i dag dagen, hvor sjov med dørsmækning må give op over for Sofies insisteren på, at det er en god idé med en quiz, hvor man skal svare det forkerte svar? Nej, det gør det ikke. Men det er sjovt alligevel.

tirs 21. marts 2023 14:00 26

Musikalsk manifestering

I dag er Sofie og musikeksperten Kaare De 17%, og det betyder, at Sofie gerne vil introducere ham for begrebet ‘subliminals’ - et fænomen, hvor man manifesterer ting og spiller musik samtidig. Vi skal også lave tirsdagskrimi og få praktikant-Simon til at lave et karatestunt - og så kan Kaare gøre os meget klogere på musik, når han bl.a. fortæller os om, hvorfor Dua Lipa er så god, og hvad Scarlet Pleasure kunne have gjort anderledes, hvis de gerne ville have gjort ‘What A Life’ til en bedre sang.

man 20. marts 2023 14:00 26

Sengevædderens sæson

Der er noget i gærde, fordi vi er gået ind i en speciel tid - Sofie mener, at det har noget med astrologi at gøre, men pludselig får Sebastian muligheden for at bryde et tabu, og det vælger han at gøre på en meget modig måde: Det skal handle om at tisse i sengen, og Sebastian er klar til at gå forrest! Vi skal også finde en lokal kendis, snakke om ikke at kunne spille brætspil med sin kæreste, og så er er nyt i sagen mellem Hailey Bieber og Selena Gomez.

tors 16. marts 2023 14:00 26

En storslået paneldebat om hundelort

Sebastian har brugt flere dage på at tænke over et dilemma, og nu har han samlet fem af sine kollegaer i en stor paneldebat for at komme til bunds i et spørgsmål: Har politihunde særlige rettigheder, eller skal de uanset situation - have samlet deres hundelorte op efter sig? Vi skal også fejre fisketorsdag med fisker-Dan, og Sofie har tænkt sig at genspille et scenarie fra sit liv, hvor hun potentielt er gået glip af sit livs kærlighed.

ons 15. marts 2023 14:00 26

Onsdagssnegle og onani

Ja… Altså, vi vil jo gerne redde verden med onsdagssneglen, men i dag er dagen, hvor vi må indse, at verden ikke nødvendigvis skal reddes hver onsdag, for vi har kun fundet én sag, vi kunne hjælpe med, og den er lidt grænseoverskridende. Til gengæld får vi hjælp af Jens Malthe fra podcasten Sex IRL, der påtager sig et meget vigtigt ambassadørskab, og pludselig kører det hele! Vi skal også teste gameshows af, og så har vi en lille høne at plukke med vores kollega Michael Bernhard fra Popdatering.

tirs 14. marts 2023 14:00 26

En tirsdagskrimis fødsel

Vi leder efter en lokal kendis, men vi bliver fuldstændig overrasket, da vi i stedet får en INTERNATIONAL kendis med i programmet! Vi sætter også gang i en helt ny tirsdagskrimi med lytterne - og efter lidt input kommer den til at handle om nogle fodboldfans, der på mystisk vis er døde på en jysk udebane. Og der er et sidekick, som er bygget på en lytters person.

tors 9. marts 2023 14:00 25

Telefonfis, HammerSmag og “en guide til at sende en e-mail”

Sebastian og Sofie har folkeskoleelev Noor som praktikant. I dag er Noors sidste dag. Hun har i løbet af ugen lært, hvordan man sender en e-mail, så det vil hun give en guide til live i radioen. Derudover skal vi have lavet et reklame-spot, som vi får hjælp til af Ivan samt en hemmelig celebrity. Journalistpraktikant Simon Sandholm får desuden lov til at lave DET LILLE OG HURTIGE SIMON SANDHOLM-SHOW, som i dag består af quizzen HammerSmag.

ons 8. marts 2023 14:00 26

En daredevil bliver født

Vi har fået en journalistpraktikant på programmet, og han hedder Simon Sandholm. Han er vidunderlig, men han er også et ekstremt afmålt menneske, og derfor vil vi prøve at tvinge ham ud i situationer, der kan få ham til at føle noget - og i dag skal han springe fra en 5-meter-vippe! Vi skal selvfølgelig lege ‘Hvem kan smække en dør højest’, og Sofie har været i tænkeboks, hvilket har resulteret i, at hun har aflivet sin quiz-kæphest og skabt en ny. Plus - vi ringer til Bager-Torben og snakker om onsdagssnegle!

tirs 7. marts 2023 14:00 27

Fortæl mig din yndlingssnack, og jeg skal fortælle dig, hvem du er

Sebastian mener, at han kan fortælle alt om folk ud fra, hvad der er deres yndlingssnack. Det er jo så bombastisk sagt, at vi er nødt til at prøve det af - og vi kan sige så meget som, at Sebastian kommer ESKTREMT godt i gang. Vi skal også høre om lytteren Jeppes vilde weekend, der indebærer gaderæs med en god ven ved navn Dominic T, og så skal vi producere en nyhed om, hvorfor en halv liter Fanta er dyrere end halvanden liter Fanta!

man 6. marts 2023 14:00 26

Karma-OCD og febervildelser

Sofies tanker om karma er begyndt at fylde så meget, at hun har haft en pizzabakke med i byen, fordi der ikke var et oplagt sted at smide den ud - Sebastian har tilfældigvis fundet definitionen på tvangstanker, og pludselig begynder nogle brikker at falde på plads, inklusiv hvor man egentlig skal smide sine pizzabakker ud henne. Vi finder en lokal kendis, der er kendt fra hele TO ting, for Levi er både kendt fra et Vi Unge-interview og en reklame for ingeniøruddannelser! Sebastian har haft febervildelser, der måske bekræfter det overnaturlige, eller også har han måske bare været virkelig syg…

tors 23. februar 2023 14:00 25

Glædesposer er IKKE kondomer!

Sofie har taget sin glædespose med i dag, som hun bruger, når hun har brug for at løfte sit humør. Hun trækker en seddel sammen med Sebastian, og det kommer der en rigtig fin historie ud af. Det er også FISKETORSDAG, så vi laver planlagt telefonfis med fiskehandleren Dan fra Brøndby, og så vil Sebastian have Sofie til at gå op i cykelløb. Til slut ringer en lytter ind med en meget speciel historie fra en tur til Frankrig.

ons 22. februar 2023 14:00 28

En guide til at undgå shitstorms

Sofie og Sebastian er bange for at komme til at sige eller skrive noget, som får dem i en shitstorm, så Sebastian har forberedt en quiz, som skal klæde dem på og gøre dem mere shitstorm-parate. Derudover er det onsdag, så der skal deles onsdagssnegle ud. Og så skal vi også genbesøge de to succesfulde gameshows: HVEM KAN SMÆKKE EN DØR HØJEST og SVAR DET RIGTIGE SVAR, SOM ER DET FORKERTE SVAR, EN ANDEN HAR SVARET FORKERT FØR DIG.

tirs 21. februar 2023 14:00 27

Ja tak til rå kylling i tern!

Sofie har haft en drøm, der involverer Sebastian, men Sebastian er ikke tilfreds med, hvordan han fremstod i drømmen. Derfor har vi ringet drømmeforsker Michael Rohde op for at blive klogere på drømmen, og hvordan Sofie i virkeligheden tænker om Sebastian. Derudover skal vi tale Superliga med vores fodbold-ekspert, den 10-årige Emmeli, så har Sofie en metafor med til os, og derefter skal vi producere en nyhed om kylling i tern sammen med lytterne.

man 20. februar 2023 14:00 26

Censur af børnebøger? Yay or nay?

Et forlag er begyndt at censurere “Charlie og Chokoladefabrikken” og andre børnebøger, så de virker mindre stødende for kommende generationer. Dette får de hjælp til af såkaldte “følsomhedsforfattere”, og det har vi sat vores faste sketch-skriver David Mandel til at skrive en sketch over (han har kun 7 minutter). Derudover vil Sofie gerne have hjælp til at få en bedre intuition, vi besøger det hæderkronede Museum for Moderne Lydkunst, og så får vi et opkald fra Jeppe, som har haft en noget besynderlig weekend.

tors 16. februar 2023 14:00 26

De 17% i NEWS & Co.

Hvad sker der, når man som 9-årig kan have 75 stykker tyggegummi i munden på én gang. Man ringer selvfølgelig til Børnenes Rekordbog, og her 18 år senere De 17%, for Sebastian og Sofie er på jagt efter stjernestøv og et kendisinterview. Patrick fortæller om en vild tid og hans store kærlighed til kanel. Hmm?

Operation “onsdagssneglen som redning for store bededag”, er endt I NEWS og Co. på TV2 News, men tager desværre en lidt uheldig drejning. Sofie og Sebastian prøver at rede, hvad redes kan. De ringer til fødevareordfører fra Danmarksdemokraterne for at samle en større opposition, så det ikke kun er Enhedslisten der render med alt opmærksomheden.

Emil Lange melder ind fra de franske alper, og hjælper med at finde ud af, om det er blevet dyrere at tage på skiferie, og så er programmets sketch-skriver David Mandel tilbage med en velskreven sketch om de mystiske kinesiske luftballoner over USA.

ons 15. februar 2023 14:00 24

Hvorfor synes Kaare, at Rihanna er cool?

De 17%’s faste musikekspert Kaare Nygård er medvært i dag, og han har fået til opgave at analysere sig frem til, hvorfor Rihanna er cool. Den opgave tager han meget seriøst, men han falder primært over én ting, som de har til fælles, men som er taber-agtigt, når Kaare gør det. Der er kommet svar fra beskæftigelsesministeren i sagaen om onsdagssneglen som redning for store bededag, men det er desværre ikke særlig positivt - så igen sørger vi for at have videnskaben bag os, når vi finder ud af, hvor meget motion man skal dyrke for at forbrænde de to ekstra ugentlige onsdagssnegle. Kaare får også lov til at opleve succes-gameshowet ‘Hvem kan smække en dør højest’, men han skal også trækkes igennem Sofies eget quizshow, der ender i endnu en ørkenvandring.

tirs 14. februar 2023 14:00 27

Køernes valentinsdag

I Indien har man været lige ved at lave valentinsdag om til ‘kram en ko’-dag, men det er blevet lavet om i sidste øjeblik, og det, synes vi, er enormt ærgerligt for køerne. Derfor vil vi give køerne chancen for at få lidt tiltrængt kærlighed, når vi lader de danske landmænd ringe ind og rose deres yndlingskøer. Og det bliver ømt. Vi skal også producere en nyhed om, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at gå en tur om vinteren - og så har Sebastian flere dating-tips til Sofie.

man 13. februar 2023 14:00 25

Dårlige datingråd & Fremtidens biler

Sofie mener ikke, at hendes dating-liv går optimalt, så Sebastian har sat sig for hen over den næste uge at forsøge at forbedre det (da han ifølge ham selv har genneført dating, da han har kone og barn). Derudover skal vi se nærmere på, hvordan fremtidens biler ser ud. Dette får vi hjælp til af Sylvester på 5 år, som er ekspert i Racerbiler, Rallybiler, Jeeps, Offroad-køretøjer og Nak og Æd.

tors 9. februar 2023 14:00 26

Hvil i fred, ALDI (måske…)

Det er en sorgens dag. Et elsket supermarked lukker, og derfor sætter vi fokus på ALDI. Der kommer dog en udvikling i historien, da vores producer måske har begået en fejl. Derudover skal vi tale med en lokalkendis, Sofie skal fejre en af livets små sejre, og så skal vi snakke med Fiske-Dan om, hvad der trender indenfor fiskenes og skaldyrenes verden.

ons 8. februar 2023 14:00 26

Er bager-Torben blevet blød??

Det er onsdag, og vi ringer til bager-Torben, fordi vi lige skal ha’ sat noget på plads med ham. Vi bliver dog overraskede, da vi møder en usædvanligt blød udgave af bager-Torben, der endda har omdøbt sin onsdagssnegl til en “17,5%-snegl” og skrevet vores programnavn i glasur. Det hele ender med en smuk kærligheds-erklæring til onsdagssneglen, og der er ikke et øje tørt. Der er også gameshow-dyst mellem “Hvem kan smække en dør højest” og Sofies dumme svar-forkert-quiz, og så har Sebastian ringet sin gamle folkeskolelærer op for at få opbakning.

tirs 7. februar 2023 14:00 27

Skuffede danskere: “Hvor er de flyvende biler?!”

I dag er dagen, hvor vi skriver en nyhed på vegne af lytterne, og i dag skal det handle om, at Aya er ret skuffet over, at vi egentlig ikke har flyvende biler i år 2023, for det havde hun egentlig forestillet sig. Vi skal også høre om Sebastians cykelkælder-drama og finde Danmarks næstpinligste historie, og der er Morten, der blev slået ned af en narkotikapåvirket person med dværgvækst en ret stærk kandidat.

man 6. februar 2023 14:00 25

Skarp IRMA-satire, lydkunst & politiske holdninger

Sebastian og Sofie vil gerne lave programmet, som kan ALT, men må indse, at de skal have hjælp udefra. Derfor hjælper sketchskriver, radiovært, podcaster og P3-legende David Mandel med at skrive en skarp radio-sketch over IRMA-lukningen. Han får kun 7 minutter til det. Derudover skal vi igen besøge Museet for Moderne Lydkunst, og så kigger vi nærmere på vores politiske holdninger.

tors 2. februar 2023 14:00 29

Mr. Beastian giver briller og penge

Sebastian får tit at vide, at han ligner YouTuberen Mr. Beast, og det skal udnyttes. For Mr. Beast er gået superviralt ved at give synet tilbage til en masse blinde mennesker, men det har Sebastian slet ikke råd til. Til gengæld har han købt to par læsebriller i et supermarked, som han kan give væk i stedet. Der er sket en udvikling i vores sag om onsdagssneglen som redning på Store Bededag, og så har vi selvfølgelig også fornøjelsen af at have en vaskeægte lokal kendis med i programmet - og i dag er han BÅDE sports- og TV-stjerne!

ons 1. februar 2023 14:00 26

Kan onsdagssneglen redde Store Bededag?

Det er onsdag, og onsdag betyder onsdagssnegle i De 17%! I dag er vi ekstra ambitiøse, for vi har nemlig fået DRs økonomikorrespondent Casper Schrøder til at regne på, hvor mange onsdagssnegle, der skal købes for at redde Store Bededag, og tallet er faktisk overraskende lavt - så derfor pitcher vi også onsdagssneglepolitikken til Enhedslisten, som virker som om, at de er meget sure over det med Store Bededag. Det er også gameshow-tid, og det betyder, at vi skal lave det elskede ‘Hvem kan smække en dør højest’, men Sofie har ikke helt givet slip på at lave sit eget gameshow, ‘Svar det rigtige svar, som er det forkerte svar, en anden har svaret forkert før dig”.

tirs 31. januar 2023 14:00 27

Mere Old School Runescape & Hvordan tisser kvinder sammen?

Sofie lærer Sebastian og resten af Danmark om, hvad der egentlig foregår på kvindetoilettet. Vi skal producere en nyhed med lytterne om, hvorfor flere danskere ikke spiller mere Old School Runescape. Derudover skal vi også endnu en gang kåre Danmarks Næstpinligste Historie.

tors 26. januar 2023 14:00 26

“Dramaet i DR Kantinen”

Hvis høns var det egentlig, der var med i første afsnit af Badehotellet, har du sikkert tit studset over? Det var Pouls - selvfølgelig. Og selv om kendisfactoren er kæmpestor, er det tydeligt, at Poul stadig begge ben plantet solidt på jorden.

Kollegaerne Andrew Moyo og Christian Bonde har grint af Sebastians valg af ærter som topping på hans tarteletter i DR Kantinen. Sebastian blev mundlam i situationen, men er nu klar med et quick comeback - hør det udspille sig i “Dramaet i DR Kantinen”, som han har skrevet.

Sebastian er klar med “Smæk en dør højest”-gameshowet, der er i skarp konkurrence til Sofies gameshow “Svar det rigtige svar, som er det forkerte svar, en anden har svaret forkert før dig” - men hvilket er egentlig bedst?

ons 25. januar 2023 14:00 26

Rod i teknikken, onsdagssnegle og nyt gameshow

Det er onsdag, og der skal deles onsdagssnegle ud, men hvad deler man ud, hvis de er udsolgt? Derudover er der fyldt med teknikere i studiet, da vi har nyt afviklingssystem, og så har Sofie premiere på et nyt gameshow med titlen “Svar det rigtige svar, som er det forkerte svar, en anden har svaret forkert før dig”.

tirs 24. januar 2023 14:00 26

Børn larmer for meget

Børn larmer for meget! Det mener danskerne, så Sebastian og Sofie vil i dag både tale med pædagoger og konfrontere et barn, om det rent faktisk passer. Derudover skal der øves cross-promotion med POPDATERING, og så har Sebastian og Sofie en høne at plukke med hinanden.

man 23. januar 2023 14:00 25

Hvem har Danmarks Næstpinligste Historie?

Alle elsker pinlige historie, så længe det ikke er FOR pinligt og tåkrummende. Derfor vil Sebastian og Sofie finde Den Næstpinligste Historie i De 17%’s næste store gameshow. Derudover er Sofie splittet mellem, om hun skal holde med Blachman eller Simon Kvamm i X Factor, Sebastian skal omvende en Håndbold-hader til håndbold-elsker, og så skal vi igen en tur på Museet for Moderne Lydkunst.

tors 19. januar 2023 14:00 26

Et meget personligt afsnit

Er Sebastian sjov? Har han haft sex? Har Sofie ret, når hun siger, at hun har trænet sin algoritme til kun at vise hende videoer, hun gerne vil se? Får vi en kendis til at ringe ind i dagens program? Alt dette får du svar på i denne udgave af De 17%!

ons 18. januar 2023 14:00 26

Hvem kan smække en dør højest?!

Sebastian har udtænkt et nyt gameshow (eller også har Sofie), og den hedder ‘Hvem kan smække en dør højest’ (eller også hedder det ‘Hvem kan smække en dør bedst’) - og det har premiere i dag! Gør dig klar til et veritabelt sansebombardement, når Alexander, Rasmus, Elias og Vivian låser horn om hvem, der kan smække mest med en dør. Vi skal også dele onsdagssnegle ud, men det lokale bageri i Rødekro har desværre kun spandauere tilbage - og onsdagssneglens opfinder ringer ind og siger, at han synes, det er en dødssyg kage.

tirs 17. januar 2023 14:00 25

Feedback til kunstnerne

Sebastian og hans ven, musikvidenskaberen Kaare, har stadig fokus på musikken i De 17% - og i dag byder programmet på masser af musikalsk læring! Kaare har forberedt noget feedback til kunstneren Marcus.wav, som vi ringer op - og han dissekerer også hittet “Juice” fra Blæst og fortæller om, hvordan han nok selv ville have lavet den i en mere langsom og Peter Sommer-agtig udgave. Kaare går også i rette med Hans Philip og hans mumlende sangstil, som er en del af en tendens, hvor man har meget svært ved at høre, hvad der egentlig bliver sagt i DR’s produktioner.

man 16. januar 2023 14:00 24

Musikformidling med Kaare Nygård

Sebastian har besluttet sig for at blive mere kompetent ud i musikformidling, og derfor har han inviteret eksperten Kaare Nygård ind i studiet. Kaare har en kandidatgrad i musikvidenskab og har glædet sig til at bruge sin faglighed, men der kommer dog enkelte ting i vejen - eksempelvis at Kaare ikke ved synderligt meget om P3’s musikprofil, og at Sebastian har forberedt en masse ting, som Kaare har svært ved at stå inde for. For eksempel et interview med hans roomie, som tilfældigvis er Dopha.

tirs 10. januar 2023 14:00 26

The ick og en mester til at blive venner

Sebastian er desværre blevet syg, men det skal ikke stoppe os! Sofie har fået solid backup af ingen ringere end Helin Erdem, talentholdstype og helt igennem godt selskab. Og netop Helin har en helt unik evne, som hun virkelig er god til: at blive venner med fremmede! Så det skal vi teste gennem et lille busttop-hørespil. Vi skal også snakke om “the ick”.

“A’hva’forenfisk?” tænker du nok. Kender du den der fornemmelse, når der er noget ved din kæreste, som du bare ikke ignorerer? Enten en smasken eller et tick, som du bare ikke KAN ignorere? Det er “the ick”!, og det dykker Sofie og Helin ned i, i dagens udsendelse. Vi skal også komme til en lidt trist, men alligevel stærk omgang “livsnyt”, og så skal vi også til en omgang lokal kendis!

man 9. januar 2023 14:00 25

Stoffer og kriminalitet

Det er mandag, de fleste museer har lukket, og derfor åbner vi selvfølgelig igen De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst! Og i dag er det lytteren Andreas, også kendt under kunstnernavnet The A-Eye, som leverer et værk, der er så blændende og opmærksomhedskrævende, at P3’s radiosystem faktisk går i stykker. Vi skal også snakke med børn om, hvorfor de ikke synes, at stoffer og kriminalitet er spændende længere, og så får Sofie endnu en gang forpurret vores faste indslag, Dagens Ord.

tors 5. januar 2023 14:00 26

Sofa-radio og en lokal kendis

Som radioprogram mangler De 17% muligvis mange ting - men en ting, vi ved, at vi mangler, det er stjernestøv! Vi skal have kendisser med i programmet, men det er svært at støve de nationale kendisser op, så vi fokuserer benhårdt på de lokale kendisser. I dag møder vi Søren, der faktisk har en stor, lokal sportskarriere bag sig. Vi skal åbenbart også lave ekstremt meget radio om sofaer, fordi Sofie lige har fået en, og af uransagelige årsager ender det faktisk med at gå meget godt. Der bliver også tid til livsnyt, at diskutere Sofies mulige fremtid som konspirationsteoretiker og at finde ud af, hvordan Sebastian forbereder sig ekstremt detaljeret på et hollandsk cykelmanagerspil.

ons 4. januar 2023 14:00 26

Hvilken film har ændret dit liv?

Sofie har set en film, som, hun mener, vil ændre hendes liv. Det lyder jo egentlig stort, men Sebastian mener, at det er femte gang, hun har sagt præcis dét i den tid, de har kendt hinanden - og derfor er han lidt nysgerrig på, hvordan alle de andre film egentlig fik ændret Sofies liv, og om lytterne har prøvet det samme. Vi skal også dele onsdagssnegle ud til fremmede, og så prøver vi at indføre et nyt indslag ved navn ‘Livsnyt’, som dog får en hård start, da lytteren Philip har SÅ meget, der sker i hans liv, at han slet ikke ved, hvad han skal sige.

tirs 3. januar 2023 14:00 27

Udliciteret tøjstil og kælemyrer?!

I De 17% har vi en service, hvor vi laver rigtig journalistik ud fra DIN holdning - og i dag ringer Alexander ind, fordi han mener, at myrer er på vej til at blive Danmarks foretrukne kæledyr. Muligvis fordi han selv er myre-ejer. Vi laver et konfronterende interview med Dansk Kennel Klub og får dem til at forsvare sig, inden vi producerer en vaskeægte nyhed. Vi skal også snakke om, at Sebastian i en alder af 29 har udliciteret hele sin tøjstil til sin kæreste, som er begyndt at købe alt hans tøj for ham.

man 2. januar 2023 14:00 27

Årgang ‘23

I dag skal programmet handle en del om nytårsforsæt - Sebastian og Sofie har nemlig ikke selv nogen, men vi kunne rigtig godt tænke os at følge med i nogle danskeres nytårsforsæt og lave en form for nytårsforsættenes ‘Årgang 0’. Så det sætter vi i gang! Vi skal også analysere på Sofies uheldige optræden i TV 2 News, høre Sebastians meget lidt ophidsende anekdote om tandtråd, og så skal vi have hængt et nyt værk op i De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst.

tors 22. december 2022 10:00 24

En kaotisk juleaften og en fødende kendis

Det er blevet sidste omgang af ‘De 17%’ i år. Sofie og Sebastian har derfor fundet nogle af deres personlige highlight frem fra året der er gået.

Som alle andre torsdage er Sofie og Sebastian heldige at få drysset lidt stjernestøv over programmet. Christina ringer ind, hun har nemlig født på tv.

Sidst, men ikke mindst, skal den sidste låge af ‘Rejsen til juleaften’ åbnes. Rose og Robin sidder alene juleaften, men så banker det pludselig på døren. Hvem mon det kan være?

ons 21. december 2022 10:00 25

En lang julemand og et tredjehjul

Sebastian tager sin mikrofon i hånden og hopper ud i vinterkulden. ‘De 17%’ har nemlig en mission om at gøre verden et bedre sted - én eller faktisk to onsdagssnegle ad gangen! Alina støder på Sebastian inden hendes ansigtsbehandling og lover at give den ekstra onsdagssnegl, hun får i hænderne, videre til en ny fremmede.

Sofies roomie har fundet en sød fyr, men det betyder samtidig, at Sofie er begyndt at føle sig lidt som tredjehjul. Hvad gør hun i den situation, det hjælper lytterne i dag med at svare på!

Det er blevet tid til andet sidste afsnit af ‘Rejsen til juleaften’, og ingen ringere end selveste Emil Lange gæster julekalenderen. Hvilken rolle mon han får? Og hvorfor taler han hele tiden om solbriller?

Og hey hov! Husk, at ‘De 17%’ sender kl. 14-16 i det nye år!

tirs 20. december 2022 10:00 26

En vaskeægte stjerne som julestjerne!

Alice og John er ikke tilfredse med, at det altid er børnene, der skal flytte rundt mellem forældrene, når de bliver skilt. Danskerne raser, det er der ingen tvivl om! Psykolog og ekspert i skilsmisser Stinne Bogh kommenterer på sagen, der hurtigt udvikler sig til noget af en nyhed lavet og produceret af ‘De 17%’!

I dagens afsnit af ‘Rejsen til juleaften’ får vi en af de helt store stjerner til at spille selveste Julestjernen. Julestjernen, der er kommet for at hjælpe Rose og Robin med at finde vej tilbage til Snemand Frosts snefort. Men hvem er det, der gemmer sig på snefortet?

Og hallo! Så husk lige, at ‘De 17%’ sender mellem 14-16 i det nye år!

man 19. december 2022 10:00 24

“Man kan ikke få et nej, hvis man ikke spørger!”

Lydkunstneren DJ Soelberg udstiller i dag værket; Bar’ spørg, på De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst. Værket er dybt inspireret af kunstnerens livsmotto.

Sebastians kæreste Charlotte er hoppet i astrologihullet, hvilket har fået Sebastian til at frygte, hvad det mon kan komme til at betyde for deres forhold og evt. fremtid - for hvad nu hvis det ikke står skrevet i stjerne, at de skal forblive sammen? Sofie, der elsker at dyrke astrologien, får Charlotte med på en telefon til at kigge nærmere på Sebastian og Charlottes fremtid. Også Sofies astrolog Bella melder ind på, hvad der står skrevet i stjerne. Er det Sebastians mareridt de spotter?

Villy Søvndal, der havde forklædt sig som Putin, er kommet til at tilmelde sig en bowlingturnering for børn. Vinderen får nøglerne til sneenglens celle på Snemand Frosts snefort. Alma Liv på 10 år må bowle det bedste hun har lært, så hun kan være med til at rede julen. Men er det nok til at slå Villy? Det kan du finde ud af i dagens afsnit af julekalenderen; Rejsen til juleaften.

fre 16. december 2022 10:00 28

Kraftigt lys i breakingbjælken!!!

Den gule breakingbjælke maxer fuldstændig ud i dagens program, da sjællænderen Michael og jyden Benjamin sammen raser over, hvordan det kun er gået ned ad bakke med klimaet, siden den nye regering er tiltrådt. Det er kun blevet koldere siden! Vi får selvfølgelig fat i regeringen, men hvad har de mon af kommentar til sagen?

Den eventyrlige julekalender “Rejsen til juleaften”, der fra dag til dag skrives af dig, udspiller sig stadig på Mallorca på hotellet Lola. Rose og Robin skal have fat i nøglerne fra den onde Putin, så de kan rede sneenglen, der er fanget på Snemand Frosts snefort, men pludselig sker der noget af et plottwist, for hvem gemmer sig inde i Putin?!

tors 15. december 2022 10:00 26

En tung baby og et spirende venskab

Den tungeste baby født på Hillerød Hospital i 1994, Thomas, drysser stjernestøv og kendisfactor over dagens program. Men hvor meget mon han vejede? Og hvordan fandt han egentlig ud af det?

Sofie er meget misundelig på Sebastians måde at møde nye mennesker og danne venskaber på, derfor har hun fået ham til at tage tre gode råd med til, hvad man kan gøre for at få nye venner som voksen. Sofie trygtester Sebastians regler og inviterer den allernyeste ven, musikchefen Mathias Buch, i studiet som vidnesbyrd på, om Sebastians regler fungerer i praksis. Hvordan har Mathias eksempelvis oplevet ‘Frost vs. Nixson’-reglen på egen krop?

Mallorca er nøgleordet i dagens afsnit af “Rejsen til juleaften”! Men hvad sker der med Snemand Frost? Hvorfor vil Putin overtage hele verden? Og hvem er LoLo?

ons 14. december 2022 10:00 27

Et juleafsnit med Hans Engell og Liam Neeson

Der er fuld fart på dagens program! Sebastian åbner ‘SOFIE SYTNIKS STORE KARMA OG GODE GERNINGS FOND A/S’ efter Sofie har måtte indse, at hun har rodet sig ud i en ordentlig omgang dårlig karma i forbindelse med en ødelagt telefon. Sofie skal simpelthen have noget mere karma på kontoen! Sofie bliver også sendt afsted med onsdagssnegle - for med onsdagssnegle vil ‘De 17%’ være med til at gøre verden til et bedre sted at være!

Efter lytteren Patricks ønske gæster Hans Engell, spillet af vores dygtige nyhedsvært Sille Ugelvig, dagens afsnit af ‘Rejsen til juleaften’ med en analyse af regeringsforhandlingerne, men hvad kan Liam Neeson, spillet af stortalentet Jesper Ole Feit Andersen, bruge det til, når han skal træffe en uhyggelig vigtig beslutning - hvem skal have nøglerne til sneenglens celle? Og hvad med Liam Neesons datter?

tirs 13. december 2022 10:00 27

Den, hvor Jesper Ole havde fundet studiet fra starten

De 17% har den kæmpe fornøjelse at have besøg af selveste skuespiller Jesper Ole Feit Andersen hele dagens program. I den forbindelse tester de sammen den nyeste A.I. i byen, der blandt andet kan skrive en sketch på ét minut på baggrund af Jesper Oles skøre ideer. Men fungerer det der A.I. egentlig? Og er den overhovedet sjovt?

Jesper Ole hjælper selvfølgelig også med i det nyeste afsnit af “Rejsen til juleaften”, hvor han spiller rollen som nøglebæreren Liam Neeson, hvis datter er fanget på Snemand Frosts snefort. Pludselig ringer telefonen! Neeson tager den, men hvem er i den anden ende?

man 12. december 2022 10:00 26

Julefrokostsnask

Det blev mandagen efter DR’s berygtede julefrokost, og det betyder naturligvis, at vi skal fortælle jer en masse snaskede og hidsige historier fra julefrokosten! Det betyder, at vi selvfølgelig også skal høre historier fra jer lyttere og jeres julefrokoster. Og så skal vi selvfølgelig forbi vores julehistorie “Rejsen til juleaften”, hvor vi kommer forbi en mystisk sneengel. Men sneenglen er måske ikke helt ukendt for faste lyttere…. OG så skal vi også lige runde endnu et fantastisk mesterværk i vores “Museet for moderne lydkunst”.

fre 9. december 2022 10:00 26

En frustreret vinduespudser raser ud

Den unge vinduespudser Frederik har sagt ja til at arbejde i julen. Han var overbevist om, at de mange helligdage ville gøre det rimelig overskueligt, men så fandt han pludselig ud af, hvordan julen egentlig falder i år. Nikolaj er ligeledes utilfreds med arbejdsgiverjulen, og derfor så ‘De 17%’ det selvfølgelig som deres opgave at gå ind i sagen. Der er ingen tvivl om, at danskerne raser, og den nyhed skal skrives!

Sofie og Sebastian åbner selvfølgelig næste låge af julekalenderen “Rejsen til juleaften”! Rensdyrene Chris og Mads lander med kanen på den lille ø, som bjørnen også har fundet frem til, og så endda med Rose og Robin på slæb. Men hey! Hvad er det for en ø? Hvor er julemanden? Og Rudolph for den sags skyld? Hvorfor sejlede skibsmusen Tju Tju væk? Og findens Snemandfrost overhovedet stadig?!

tors 8. december 2022 10:00 26

“De 17% - kun 83% fra perfektion”

Nicklas er ikke bare kendt for én eller to ting, men efterhånden mere end en håndfuld. Det er ikke tit, at vi har sådan nogle med i programmet til at kaste stjernestøv og shine på ‘De 17%’, men i dag er vi heldige!

Bitz er endnu en gang kommet på dybt vand. Denne gang har valgt at oversætte et kendt dansk slogan til engelsk i forbindelse med en ny vase-kollektion. Sofie og Sebastian forstår ikke, hvorfor de ikke har et slogan - så det går de på jagt efter. Og så kommer selveste DR-stemmen Jesper Dein i studiet og indtaler dem!

I dagens afsnit af “Rejsen til juleaften” er der tydelige Titanic-referencer. Krydstogtskibet, de har befundet sig på, rammer nemlig ind i et isbjerg. Rose, Robin og skibsmusen Tjo Tjo ender på en dør i det åbne vand, men de er for tunge, og én må lade livet!

ons 7. december 2022 10:00 28

Afvisning, på afvisning, på afvisning

Sofie og Sebastian har selv taget kampen op med uddelingen af de mest oversete bagværk - nemlig onsdagssneglen. Sebastian tager sin mikrofon og to onsdagssnegle under armen og går på jagt efter fremmede på Amager. Men kan en hurtigt svedende Sebastian overhovedet finde nogen, der vil tage imod sneglene?

Den faste lytter Claes, der nyder og sætter utrolig stor pris på nyttige funfacts, får lidt god viden om Pyrus og ‘Alletiders Julemand’, som er den julekalender, TV 2 har besluttet, gerne må sendes.

Låge 5. i De 17%’s julekalender “Rejsen til juleaften” åbnes, og Rose og Robin skal finde ud af, om Putins bjørn har spist Rudolph. Er bjørnen overhovedet ond? Og hvorfor kan den ikke lide, når man taler svensk?

tirs 6. december 2022 10:00 26

Helt vildt rene hænder og Kåre Quist i sit es

En undersøgelse har vist, at ved at genleve tidligere nostalgiske barndomsminder kan man styrke sit mentale helbred. Gustav, bedre kendt som “musse”, genlever småkagsbagningen hos sine bedsteforældre - hvor man altså lige skal huske at vaske hænder!

Kåre Quist kigger forbi studiet i forbindelse med programmets elevator-joke-gate. Stéphanie Surrugue, der var forbi studiet i går, og der var en central del af Sebastians jokes tilblivelse, har sendt Kåre afsted for at få sagen afsluttet.

Den fjerde låge skal åbnes i “De 17%” eventyrlige julekalender! Hvem er Ivan i virkeligheden? Hvordan finder Julemanden sine to nissebørn Rose og Robin, og hvad er der sket Rudolph?

man 5. december 2022 10:00 24

Stéphanie Surrugue: “Kåre Quist er sjovere end dig, Sebastian!”

Bamse udstiller i dag værket “Den oprejsende mand”, når ‘De 17%’ slår dørene op til ‘Museet for Moderne Lydkunst’.

Stéphanie Surrugue kigger forbi programmet i dag for endeligt at få afgjort, om Sebastians “smoothie-joke” i elevatoren i sidste uge var sjov eller ej. Stéphanie blev nemlig taget som gidsel i et pre-redaktionsmøde.

Tredje afsnit af den eventyrlige julekalender “Rejsen til juleaften” bliver også skrevet og spillet i dag! Hvorfor har Ivan et rum med udstoppede sommerfugle på skibet? Hvad er det for noget julesne, der er fyldt på tønder? Og har skibsmusen ret - er Ivan ikke lige så god, som Rose og Robin går og tror?

fre 2. december 2022 10:00 28

Et hæsblæsende juleafsnit

Der er fart på i dagens afsnit af vores julekalender! Vi får fortællingen om de to skibsmatroser, Anker og Rohr, der får os ledt over den russisklydende kaptajn, Ivan, der ligner og lyder fuldstændig ligesom Vladimir Putin. Har han måske skumle planer? Og er han overhovedet til at stole på?

Vi skal også skabe endnu en eksplosiv nyhedshistorie! Det er Clara fra 6A på Hotherskolen, der er pænt træt af at stå så tidligt op, når man skal åbne sine julekalendere! Vi konfronterer hendes skoleleder Rene for at lave et vildt og ekstremt kritisk interview!

tors 1. december 2022 10:00 26

Et eksklusivt interview og første afsnit af juleeventyret “Rejsen til juleaften”

Lars, hvem? Sguda Lars, ham køkkenmontøren fra Nybyggerne, drysser stjernestøv over dagens program, når Sebastian og Sofie er på jagt efter kendisfactor til at styrke deres brand.

Sebastian og Sofie skal selvfølgelig også vende det nationale traume og gårsdagens landskamp, hvilket desværre også betyder, at de skal sige farvel til Claus, der har boykottet VM i fodbold, så Sebastian kunne få lidt bedre samvittighed.

“Rejsen til juleaften” er titlen på ‘De 17%’ eventyrlige julekalender, en julekalender der bliver skrevet fra dag til dag af dig, der lytter og spiller med - og i dag åbnes første låge! Vi møder nisserne Rose og Robin i en skov omkring Nisseby i Grønland, men pludselig dukker den uhyggelige Snemand Frost, spillet af Oliver, op! Åhh nej! Hvad gør Rose og Robin? Hvad vil den uhyggelige Snemand Frost? Og er der overhovedet skove i Grønland?

ons 30. november 2022 10:00 26

En ‘Time Lost Proto Drake Spawn Northrend’ (hvad?) og en snegl til konkollegaen

Sofie og Sebastian vil gerne lave en julekalender i december, og de skal have lidt hjælp og input til, hvad den skal handle om, hvad den skal hedde, hvem der skal være med i den og ikke mindst, hvor den skal foregå! Der samles til bunke af gode ideer, og så må du ellers nok bare lige glæde dig til at låge nr. 1 åbnes i morgen.

Sofie er blevet kontaktet af en rigtig heks, det siger hun i hvert fald, at hun er, og Sofie ser selvfølgelig muligheden for at åbne op for heksecirkelen. Jon har nogle skjorter, der på mystisk vis flagrer rundt i hans lejlighed, og det kan helt sikkert ikke være varmepumpens værk!

‘De 17%’ har gjort det til deres mission at udbrede og uddele onsdagsnegle om onsdagen. I dag er Umair klar med en snegl i favnen, der ender hos hans konkollega Niels Møller.

tirs 29. november 2022 10:00 26

En smooth blinddate og en banjospillende haletudse

Sofie er faldet over en canadisk undersøgelse, der viser, hvordan dine yndlingskærlighedssange kan sige noget om din tilknytningsstil i kærlighedsforhold. Kathrine og Jan er begge singler og vilde med John Legends sang ‘All of Me’, og hey, hov, så er det jo bare at lære hinanden lidt bedre at kende. Og det bliver så i radioen.

Lyttertallene er landet fra sidste uges Patagonia inspirerede Black Friday-stund, men hvad siger de så? Steg tallene, selv om Sofie og Sebastian bad dig slukke? Og havde Christian og Maria overhovedet nogen indflydelse på dem?

Tobias fangede haletudser med sin far som barn. Et nostalgisk minde som dette skulle være godt for ens velvære at genopleve, så det gør Sofie, som haletudse, og Sebastian, som Tobias’ far, sammen med Tobias, som sit fireårige jeg, til slut i programmet.

man 28. november 2022 10:00 27

BREAKING NEWS: “VI VIL HAVE DEN HELE ÅRET - ELLER I HVERT FALD 9 MÅNEDER!”

Sebastian og Sofie åbner mandagstraditionen tro op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst. T. K. Kristensen udstiller i dag, på sin fødselsdag, værket ‘Mood’.

Sebastian tjekker lige ind hos Claus, der er bestukket til at boykotte VM i Qatar så Sebastian kan få lidt bedre samvittighed. Sebastian skal bare lige have styr på sit alibi fra i lørdags, hvor en hyggeaften med Jane tog en lille drejning.

Sofie er faldet over noget fantastisk journalistik på nettet. En fuldstændig gennemresearchet artikel er kommet til på baggrund af i hvert fald to tweets. Sofie og Sebastian vil også lave fantastisk journalistik, og da David ringer og er utilfreds med en lidt for kort risalamandesæson, er der ikke langt til gule breaking bjælker.

fre 25. november 2022 10:00 27

En hvilepuls på 80 og vigtig endorsement

Sebastian opdateres på, hvad der skal ske hos Claus i morgen, når der er landskamp. Sebastian har nemlig bestukket Claus til at boykotte Danmarks kamp under VM, så han kan have lidt bedre samvittighed.

Har Sofie fundet den indre ro, som hun går og påstår, efter en uge på yoga retreat i Marokko. Sebastian kan ikke mærke den og giver hende et pulsur på. Tobias og Carlo prøver at hyle Sofie ud af den, men lykkes det mon?

Det er Black Friday, og ‘De 17%’ prøver et af de største PR- og marketingsstunts af i forsøget på at få flere lyttere. De beder derfor lytterne om at slukke for deres radio, når P3’s mest populære makkerpar gæster programmet. Hvem mon det kan være?

Sofie og Sebastian åbner op for det radiofoniske kommentarspor, nu når DR Nyheder har lukket deres online. I dag skal der selvfølgelig diskuteres VM i Qatar!

Til slut er der en ekstra hård straf til taberne af ‘Dagens ord’, det har folkeskolepraktikant William nemlig bestemt. Et uventet opkald må laves, og så er den skid slået.

tors 24. november 2022 10:00 28

En meget, meget rost podcast!

Ligesom DBU, så gider vi ikke mere kritik! I hvert fald ikke før vi er færdige med at sende radio! Sofie og Sebastian beder derfor om ros, men det er åbenbart ikke alle, der har lige nemt ved at forstå den opgave…

Sebastian og Sofie bliver væltet fuldstændig bagover, når de få kendis-Kristoffer i røret. Kristoffer er nemlig blevet nr. 2 i SMS-skrivning til Danmarksmesterskaberne i Kolding Storcenter i 2002, men det stoppede ikke en gang her. The fame continues!

Hvad har ‘De 17%’ og Lars Findsen til fælles? Det kan du høre i dag, hvor Sebastian giver ham og Sofie en mission.

ons 23. november 2022 10:00 26

Solsorten Kenneth, Ræven Røv og ‘50 Shades of Gray’ på lydbog

Sofie og Sebastian gæstede tidligere på måneden Andrew Moyo og ‘Tættere på himlen’ til en god omgang DJ Battle. Taberen skulle læse en monolog op i radioen, skrevet af vinderen - og i dag er blevet dagen, hvor vinderen skal have indløst sin præmie.

Sebastian afprøver en af Sofies nyest lærte meditationsøvelser for at få spændingerne ud af kroppen fra gårsdagens landskamp, men virker det overhovedet? Claus boykotter VM for Sofie og Sebastian, så de kan have lidt bedre samvittighed ved at følge med i den omdiskuterede slutrunde, men hvad laver Claus egentlig, når han ikke ser fodbold?

En ny undersøgelse viser, at der kan opleves velvære i op til 8 timer efter, at man har tilbragt tid med fugle. Den velvære vil de ‘De 17%’ selvfølgelig gerne give videre til dig, der lytter med. Anna ringer ind, hun er nemlig sammen med en fugl, der senere får navnet Kenneth. Noget går dog lidt galt, spørgsmålet er blot, om Anna har misforstået værternes ønske om at komme i kontakt med en fugl, eller Sofie og Sebastians ønske skulle have været lidt skarpere.

Og HEY! Så er det onsdag, hvilket betyder, at der skal deles onsdagssnegle ud. Valdemar er den glade giver på ‘De 17%’s’ vegne og går på jagt i smukke Tarm!

tirs 22. november 2022 10:00 26

“Ægget hér er, William”

Sofie og Sebastian inviterer deres folkeskolepraktikant William i studiet. William har nemlig haft en drøm om, at Sebastian ville få et æg slået ud i hoved. Sofie misser ikke chancen for at starte drømmetydningen. Og til slut er spørgsmålet bare; hvad skal der ske med ægget?

Sebastian er som kæmpe landsholds- og fodboldfan meget frustreret og fortvivlet over dagens kamp mod Tunesien. Claus og Allan ringer ind og giver ham lidt bedre samvittighed omkring dagens kamp.

Sofies far er ikke bleg for at melde ind med gode ideer til programmet, og efter han er kommet til at sætte sig i sin pizza i weekenden, er det dukket en ny ide op - ‘fantasi’ er nøgleordet.

man 21. november 2022 10:00 25

Lydkunst fra Top-Guy og en børnelokkende politimand

De to feriefugle er tilbage fra henholdsvis Malta og Marokko og starter dagens program på Musset for Moderne Lydmuseet. Kokken Guy, bedre kendt som Top-Guy, udstiller i dag værket; ‘Thor’.

Sofie og Sebastian vender deres respektive feriers op- og nedture, og her bliver ‘katte’ et fælles tema for deres ferieminder.

Undersøgelser viser, at det skulle være godt for ens mentale sundhed at dyrke nostalgiske minder. Så det vil ‘De 17%’ selvfølgelig gerne hjælpe lytterne med. Jalal ringer med et skønt minde fra hans tid i børnehaven, hvor han stak af fra sin mor for at komme på stranden. Smukt minde. Smukt skuespil.

fre 11. november 2022 10:00 26

En fod i graven og en ‘Go’ Morgen P3’ addition

Sofie opdagede i går, at der var bold i hendes tis, hvilket betød hun fik full-on dødsangst. En akut tid ved lægen viste dog senere, at det “bare” var menstration… Ja okay… Sofie, Sebastian og lytteren Susan rekonstruerer de hårde timer inden lægebesøget - en rekonstruktion der pludselig ender med en fod i graven for Sofie.

Sebastian har drømt, at han skulle vikariere for Liva på ‘Go’ Morgen P3’, hvilket Sofie ikke kan forstå, for cheferne ville klar spørge hende, hvis de endelig skulle komme til at mangle nogen. Andreas Kousholt bliver inviteret i studiet, og med sig har han en opgave til de to værter. En opgave der bliver løst meget forskelligt, men faktum er, én “får jobbet”.

Kommentarsporret på DR Nyheders facebook er stadig lukke, men det skal ikke hedde sig, at de 17% går glip af en god facebookdebat. De åbner op for et live kommentarspor i stedet, og i dag debatteres der om den unge danske tennisstjerne Holger Rune.

tors 10. november 2022 10:00 26

Note: Prøv at undgå slåskamp i buffeten

I gårsdagens program havde Sebastian lidt vanskeligheder med noget oplæsning. Som den gode medvært Sofie er, vil hun gerne hjælpe Sebastian. En canadisk undersøgelse viser, at børn bliver bedre til at læse højt, når de læser højt for hunde. Mads ringer ind og stiller Astro og Bea til rådighed for lidt højtlæsning. Win win!

I næste uge holder De 17% ferie. Sebastian skal på all inclusiv ferie for første gang som familiefar og søger gode råd og vigtige hacks til turen. Man kan eksempelvis prøve at undgå at komme op og slås i buffeten.

Johan, som du jo selvfølgelig nok allerede kender, var H.I.K’s største og eneste fan i mange år. Karrieren peakede ved at flot awardshow, og så var Johan pludselig ikke kun lokalt kendt, men nationalt. Hallo!

ons 9. november 2022 10:00 27

‘Sebastian Søndergaard Fonden’ længe leve!

Sebastian er tilbage efter lidt sygdom! Wuhu!

Sofie har derfor tilrettelagt dagens program helt alene, og det betyder selvfølgelig, at hun har fået lov at bestemme alt, hvad der skal ske. Sebastian Søndergaard Fonden genoptages derfor straks, hvilket først er til stor frustration fra grundlæggeren og hans mors, meeeen så sker der lige pludselig noget!

Sofie og Sebastian byder Daniel ind i heksecirklen. Daniel kan nemlig fortælle om en vild oplevelse fra fortiden, der måske endda har påvirket hans veje i hans nuværende liv.

Sofie vender også tilbage til et taknemlighedskursus, hun har været på, der har været med til at ændre hendes liv. Hun har kæmpet med at få Sebastian med på vognen, men uden held. Hun giver det et skud til, og Sebastian ender ufrivilligt i en taknemlighedsøvelse, hvor han får tid og plads til at give hans dygtigste kropsdele en stor tak.

Og hey! Rolig nu! Der skal selvfølgelig også deles onsdagssnegle ud til en heldig lytter og en fremmede! Johan er på pletten og gør smeden Thomas godt glad!

tirs 8. november 2022 10:00 26

Et kryptorum til Kristian og absolut gode lydmems!

Mathias Helt er igen i dag i studiet i Sebastians sted. Sofie og Mathias åbner op for det relaterbare rum, hvor de får besøg af Kristian, der mangler nogle krypto-hoveder, der kan relatere til hans store fascination. Det kan Jens og Sebastian virkelig, og de joiner rummet!

Kina har udviklet hjelme til duer, så de kan styre dem. Den måde at spille med musklerne, kan vi også godt være med på. Mathilde og Kathrine ringer ind og fortæller, hvordan de kan styre deres kæledyr. Så slap af Kina!

Mathias er en rigtig mememager, og lydmems er hans yndlingsting, derfor har han taget sjove bagedyst-lydmems med til Sofie, der får lov at blive en del af ‘Absolut Mathias Helt’-hulen sammen med alle jer på SMS’en. “Ej, men vi har det så vildt! Hold kæft, ej hvor er det fedt altså” - tak fordi du lytter med!

man 7. november 2022 10:00 25

Nostalgiske blåmuslinger og Anthonius med mundlyden

Mathias Helt er vikaren fra himlen, da Sebastian desværre må blive derhjemme i dag.

I en klumme i Politikken beskriver en mor, hvordan 9-årige drenge, specielt hendes egen, efter sigende er dem, der lever mest autentisk og med den største ro i deres liv. Sofie og Mathias ser derfor muligheden for at få lettet deres hjerte for bekymringer, da Villads ringer ind og beroliger dem.

Museerne er lukket om mandagen, derfor åbner ‘De 17%’ for det smukke ‘Museum for Lydkunst’, hvor Anthon aka. Anthonius i dag udstiller værket; ‘Anthons Mundlyd’, der tydeligt er en kommentar på Putins krig og mulige skattelettelser.

Sofie har fundet en undersøgelse, der viser, at følelsen af nostalgi er med til at styrke ens mentale sundhed, i den forbindelse ringer Niels Klausen ind, med et skønt barndomsminde, som Sofie og Mathias hjælper Niels Klausen med at genopleve - for hans mentale helbreds skyld, selvfølgelig!

Værter: Sofie Sytnik & Mathias Helt.

fre 4. november 2022 10:00 27

Kampvalg og et live kommentarspor

Sofie og Sebastian har i forbindelse med folketingsvalget været i stor diskussion om, hvem der ville få flest personlige stemmer. Det får de afgjort i dag! Vinder man mon på vigtige valgtaler eller snedige smedekampanger?

Sofie har prøvet at imponere en bekendt, ved at tale lidt ekstra højt og godt om sig selv. Det har vi alle brug for en gang i mellem. Sofie og Sebastian åbner telefonerne, hvor Mette og Claus blandt andet melder ind med, hvorfor de er pisse fede.

Til slut åbner de op for et live Facebook-kommentarspor, i anledningen af at DR Nyheder har valgt at lukke deres. For hvordan ville sådan et rødglødende et af slagsen egentlig lyde live i radioen? Det kan du høre i dag, når der ses nærmere på rødbloks flertal.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 3. november 2022 10:00 29

En genrejsning til chefredaktøren og kendte Kenneth

Sofie og Sebastian er vant til at lægge sig fladt ned, når de begår fejl. Og som firmaets mand og kvinde, er de også klar til at hjælpe gode faldne kollegaer. Chefredaktør i DR Nyheder Thomas Falbe har måttet lægge sig fladt ned i forbindelse med, at der var en fejl i DR’s prognoser på valgaftenen. Sammen med Sofies far, Peter, der altid er klar til at hjælpe som moralsk support, får de heldigvis rejst Thomas op igen.

Sofie og Sebastian får også fat i kendte Kenneth, der kan kaste lidt stjernestøv over programmet og selvfølgelig være med til at styrke det stærke ‘De 17%’-brand.

Til sidst når de forbi TikTok, der er lidt for gode til at sprede en usund madkultur, hvilket ripper op i de to værters gamle besættelser. Hvorfor har Sebastian eksempelvis i sin barndom været bange for at gå til bageren?

ons 2. november 2022 10:00 29

En (u)hyggelig licensmand og vigtig onsdagssneglslevering

Frygt og gys er noget vi opsøger, når vi gerne vil have det sjovt og underholdes, lyder det fra verdens eneste frygt laboratorium, der er belligende i Aarhus. Sebastian og Sofie, men mest Sofie, får derfor den geniale ide at forsøge sig med en skræmmende omgang telefonfis. Det går ud over Orhan, der er frygtelig bange for licensmanden, men hvor skræmt mon Orhan bliver?

En onsdagsklassiker er tilbage i programmet, når jagten går efter en der kan dele en fantastisk onsdagssnegl ud til en fremmede på De 17%’s vegne! Marcus er dagens snegl i skysovs, når han får overleveret ikke bare én, men to onsdagdssnegle til Anders og kompanjonen Mirak.

Værter: Sofie Sytnik Sebastian Søndergaard.

tirs 1. november 2022 10:00 27

Et græskar mysterium og bestukne lyttere

Igen i dag taler Sofie og Sebastian IKKE om valget! INGEN skal trækkes i nogen retning, som cheferne har dikteret det.

Sebastian trækker dig med ind i et rigtig uhyggeligt græskar mysterium fra sin andelsforening. Et mysterium, som han meget gerne vil overbevise sin uskyld i, men lykkes det mon?

Sofie har fejret allehelgensaften i går, som den heks hun nu er, og fortæller vidt og bredt om heksekundskab og et magisk rødt æble under et helligt træ.

Sebastian og Sofie prøver at gøre Qatar kunsten efter, og det er selvfølgelig ikke i forhold til migrantarbejdere eller noget, men simpelthen ved at bestikke folk til at tale godt om De 17% som program!

Værter: Sofie Sytnik Sebastian Søndergaard.

man 31. oktober 2022 10:00 27

Laaaaange ben og et radiofonisk galleri

Sofie og Sebastian er tilbage alle ugens hverdage fra 10-12 frem til jul. Wuhu! I dag taler de IKKE om valget - det gør alle de andre nemlig! Ingenting om Søren Pape eller Mai Villadsen, og gårsdagens debat. De hjælper til gengæld Kristine med at få en stor drøm til at gå i opfyldelse, de tjekker ind hos husvennen Cleas med nogle sjove fun facts om Halloween.

Sebastian er ved at brænde sammen af raseri over en episode på en flyvetur i sidste uge. Sammen med Johan, der har ringet ind, laver de en rekonstruktion af episoden, så Sebastian kan få sagt, det han ikke fik sagt i den givende situation.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 27. oktober 2022 09:00 39

Den store kaotiske brevstemmedag

Sofie og Sebastian er begejstret som aldrig før, fordi cheferne har sendt dem ud i landet for at motivere danskerne til at brevstemme i anledningen af den store brevstemmedag!

Men der opstår et problem, da deres husreporter Kaare opdager omkostningerne bag en brevstemme, og hvad der skulle have været en festdag, ender som en kampdag. Så er spørgsmålet bare, hvem der løber med sejren.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 14. oktober 2022 10:00 24

Bedre billeder og en flot Deadline-vært

Sofie har fundet en undersøgelse, der siger, at det er godt at se sin ærefrygt i øjnene. Det har Sebastian valgt at tage alvorligt, og derfor har han valgt at udsætte Sofie for en øvelse, der ender med, at hun skal lave et oplæg foran en vis Deadline-vært, som, hun synes, er MEGET flot. Vi skal også have Sofies guide til, hvordan man får taget bedre og mere naturlige billeder, og de indebærer at ruske et andet menneske ret voldsomt. Vi skal også høre Sebastian forsøge at forhindre Sofie i at fortælle flere intime detaljer om P3-ansatte, og så skal vi råbe meget højt af hinanden inde i radioen!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 7. oktober 2022 10:00 25

Spurvehøgsscenarie og spædbørnslarm

Sofie har fået en baby som overbo, og derfor oplever hun nu for første gang i sit liv, hvor grusomt sådan en baby larmer, når man bor nedenunder den. Sebastian kan ikke undgå at føle sig lidt ramt, og derfor vil han også gerne gøre opmærksom på, hvor meget unge roomies larmer, og pludselig ender vi i en dyst, hvor lytterne skal hjælpe med af afgøre, hvem der larmer mest - unge mennesker eller spædbørn. Vi skal også rekonstruere et scenarie, hvor Sebastian er stødt på en ørn (eller en spurvehøg), og magi opstår. Sofie tager Sebastian med ind på pigeværelset og læser Vi Unge, og så skal vi selvfølgelig også trække en holdning til ugens helt store historie - nemlig at der er valg!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 30. september 2022 10:00 26

Sex, softice og seje fædre

Sofie har været med i den seneste udgave af podcasten ‘Sex IRL’ - her er hun kommet med noget af en påstand om P3’s medarbejdere. Det er Sebastian ikke helt tilfreds med, så han har besluttet sig for at konfrontere hende. Sebastian er begyndt at tænke over, hvorvidt han er en sej far, så derfor er der behov for at høre, hvad, lytterne synes, er sejt. Sofie har været en kulturel person, for hun har nemlig været en tur i Det Kongelige Teater. Hun har dog haft en softice med, og det er måske ikke helt så højkulturelt - eller hvad? Regeringen vil afkorte flere af landets kandidatuddannelser, men kan man egentlig det? Vi kaster os ud i at lave en stikprøve, hvis det overhovedet er muligt. Derudover skal vi selvfølgelig også trække en holdning til denne uges helt store samtaleemne, som er krisen i kongehuset. Der er mange meninger derude, men vi sørger for, at du bliver klædt på til debatten.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

Medvirkende: Kulturjournalist Marie Ravn Nielsen.

fre 23. september 2022 10:00 27
tors 22. september 2022 10:00 26

P3 Guld opvarmning, en hemmelig hobby og en nødvendig el-spareøvelse

Det er store ‘P3 Guld’-dag på kanalen, og det gennemsyrer selvfølgelig også dagens program, hvor Sofie og Sebastian får besøg af værten for showet, Andrew Moyo. Krydspromovering er og bliver et nøgleord.

At dagdrømme lyder måske hyggeligt, men det er det ikke, viser en ny undersøgelse, som Sofie har med. Sofie og Sebastian ender i den forbindelse med at hjælpe Mads ud af hans dagdrømmeri.

I dagens program går Sebastian og Sofie også det ekstra skridt for at imødekomme DR’s nye el-sparings tiltag. Og så har Sebastian opdaget, at Sofie har en hobby, hun ikke har fortalt ham om. Sebastian synes ikke det er særlig sejt, men Sofie finder en god håndfuld lyttere der er helt på hendes hobbyhold!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 21. september 2022 10:00 26

Kunsten at unfollowe og en besked fra en død

To unfollow or not to unfollow folk du har datet? Og I så fald, hvornår? Sofie og hendes veninder er kommet med et godt bud, som ikke konfliktoptrapper sådan en situation.

Og netop konfliktoptrapning er også på programmet, i det skak-drama Sebastian har taget med. Der er dårlig stemning mellem vores overboer i Norge og vores gode venner i USA, som Sebastian og Sofie sætter sig for at prøve at forsone.

Vi diskuterer og afklarer hvorvidt Sofies ankel rent faktisk er forstuvet, og om hun dermed har ret til de privilegier der hører sig til en sådan skade.

Slutteligt er Sebastian nysgerrig efter at høre om Sofies tur til clairvoyant i går - der er nemlig dårligt nyt for deres samarbejde, og en mystisk besked fra en ryger i det hinsides.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 16. september 2022 10:00 25

Cykling og heksebesværgelser i skøn forening

Det er en historisk dag i De 17%, for ENDELIG har vi fået Sebastians og Sofies verdener til at mødes i skøn forening. Sebastian glæder sig til VM i cykling, og Sofie har fundet en heksebesværgelse, der giver medvind. Derfor sender vi vores ekspert/reporter Kaare ud for at udføre heksebesværgelsen - som vist nok har noget at gøre med, at han står i et springvand med en pind i hånden… Vi skal også diskutere, hvad man egentlig må lave med fremmede menneskers børn, og så har Sofie fundet på noget, der kan afhjælpe præstationsangst i præstationssamfundet én gang for alle!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 9. september 2022 10:00 24

Kram et træ nær dig

Vi er tilbage i din radio denne her fredag og alle fredage fremadrettet! For vi er dit nye program fra 10-12 om fredagen, så derfor skal vi også lige have to ting på det rene: Hvad du kan forvente af os, men så sandelig også hvad vi forventer af dig! For uden mad og drikke duer helten ikke, og uden lyttere kan vi ikke fungere. Vi skal også lige forbi et ensomt træ.

For på New Zealand står verdens mest ensomme træ, og det er sgu lidt synd. Derfor vil vi gerne give lidt kærlighed til et træ i Danmark, så det ikke føler sig lige så alene som træet i New Zealand. Vi runder også tidens hotteste emne! For nu sender vi jo om formiddagen, så derfor har vi mulighed for at spytte en aktuel nyhed, som DU kan få en holdning til.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 1. september 2022 14:00 26

Det sidste torsdagsbrag i lidt tid

Vi er nået til vores sidste torsdagsudsendelse i denne omgang - og den er spækfyldt med præcis dén type indhold, der vil gøre dig noget så nostalgisk omkring De 17%. Vi har en omgang ‘Hørt i radioen’, hvor eksperternes svar på en schweizerkniv, Kaare fra Københavns Universitet, giver lytterne ret i præcis det, de har brug for. Sofie har også fundet fantastisk fakta om naturen, og så vil hun lære Sebastian og alle andre mænd at få taget nogle ordentlige billeder. Vi ringer også til den faste lytter Claes, og så skal vi have nogle kloge, sidste ord med på vejen fra vores ældre lyttere. Og et enkelt råd fra 23-årige Oliver.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 31. august 2022 14:00 28

SuperTordenTornadoLynBragSuperQuizzen

Det er jo snart tid til, at Curlingklubben vender tilbage, og dermed skal vi også til at lave nogle indslag for sidste gang. Og fordi Sofie har haft et svagt øjeblik, så har hun sagt ja til, at Sebastian må lave Tordenquizzen for sidste gang. Den invitation tager han imod - og mere til, for han præsenterer nemlig SuperTordenTornadoLynBragSuperQuizzen! Vi skal også have fundet ud af, hvad man egentlig køber og ‘skylder’, når man giver eller får shots, mens man er i byen.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 30. august 2022 14:00 26

Komik i lange baner

I dag handler programmet om komik. Så kort kan det siges. Først og fremmest har Sofie fundet ud af, at hendes horoskop har været lagt forkert hele hendes liv, og derfor har hun nu fået en ny ‘humor-planet’, der gør hende ud af stand til at lave såkaldt bred humor. Det er selvfølgelig et potentielt problem for programmet, så det løser vi ved at øve os på at lave bred humor! Vi skal også snakke om begrebet ‘komisk timing’, og til det har vi et vaskeægte ekspertinterview - nemlig med skuespiller Jesper Ole Feit Andersen. Men desværre viser det sig for tredje gang i streg, at der er grus i maskineriet i forhold til at få Jesper Ole til at være med i programmet.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 29. august 2022 14:00 25

Konflikthåndtering skridt for skridt

Sofie har et problem: Hun er meget dårlig til at stå op for selv i hverdagssituationer, og forleden blev hun sprunget over i en kø uden at sige noget som helst. Derfor skal Sebastian og Sofie øve sig på, hvordan man på en god måde får skabt en meget lille form for konflikt. Vi åbner også op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, og i dag skal DJ Larmemand præsentere os for et dybfølt og højlydt værk!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 25. august 2022 14:00 26

En kriminel måge, en nogenlunde musikvært og neutral politisk satire

Den engelske by Paignton hærges af en vanekriminel havmåge, men man kan jo ikke rigtig være sur på dyr, da de jo også er cute. Derfor giver vi nu en unik mulighed for at rase ud i radioen. Sofie har lagt mærke til, alle kanalens værter pludselig er blevet indkaldt til et møde om præsentation af musik i radioen - sjovt nok kommer det efter Sebastians start på kanalen. Hun har derfor sørget for meget kompetent hjælp til ham. Vi er jo et underholdningsprogram, så ingen skal snydes for en god omgang politisk satire - om begge blokke selvfølgelig! Vi er også nået til den store finale i vores true crime-føljeton, Kvinden med det forsvundne rejsekort.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

Medvirkende: Peter Pelle Jencel.

ons 24. august 2022 14:00 26

De største fejltagelser og metaverse

Det er onsdag, og det betyder selvfølgelig onsdagssnegl! I dag tager det os en tur til Varde. Det skal også handle om en helt særlig generationskløft, for Sofie har været en tur på Reddit. Derfor har hun bedt Sebastian om at tage sine tre største fejltagelser med, så vi alle kan lære af det. Sofies veninde har fortalt hende om metaverse, som hun nu frygter - eller gør hun? Det får i hvert fald Sebastian til at tænke på, hvordan man vil se tilbage på det her program om 10 år. I vores true crime-føljeton om ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’ tager sagen en ny drejning, da selskabet bag rejsekortet nu svarer igen.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 23. august 2022 14:00 26

Gode gerninger og kyllingemix

Sofie er faldet over noget spændende forskning, som viser, at gode gerninger har en positiv effekt, da de kan sprede sig som ringe i vandet. MEN! Det skal selvfølgelig testes af på den virkelige verden, så vi ringer til en sand ven af programmet. Og når man taler om programmets sande venner, så kan vi ikke komme udenom vores ekspert Kaare. I dag giver han en ekspertudtalelse til Lene, som står i en grammatisk diskussion om kyllingemix. Vi snupper også endnu et afsnit af vores true crime-føljeton, Kvinden med det forsvundne rejsekort.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 22. august 2022 14:00 25

3-sekunders-reglen og ‘Day in the life’

Sofie har fundet en ny regel at leve sit liv efter - nemlig 3-sekunders-reglen, der bestemmer, at man ikke må tænke i mere end tre sekunder over en social interaktion. Den har Sebastian tænkt sig at teste, for det lyder næsten for godt til at være sandt. Vi skal også kopiere en TikTok-trend, nemlig ‘Day in the life’, hvor man simpelthen bare fortæller meget detaljeret om sin arbejdsdag. Vi åbner også op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, hvor Kristoffer har et skarpt værk, han gerne vil donere.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 18. august 2022 14:00 27

En dårlig Batman-stemme og spirituelle scoreguides

Hvis du er ung og på datingmarkedet, har du måske lagt mærke til det - flere og flere piger er blevet meget spirituelle, og det kræver, at man ændrer lidt på sit score-game. Heldigvis har Sofie lavet en guide - men Sebastian synes, at Sofie tager det spirituelle alt for seriøst, så derfor har Sebastian også lavet en guide til fyre, som synes, at spiritualitet er pis og papir, men stadig gerne vil score. Vi skal også øve vores Batman-stemmer, og så har vi selvfølgelig endnu et afsnit af vores true crime-univers klar til jer!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 17. august 2022 14:00 27

Rejsekort-clairvoyance og konspirationsteoretisk slimskimmel

Må man få information om naturen fra podcasten The Joe Rogan Experience, selv om den er meget kontroversiel? Vil en fremmed tysker tage imod en onsdagssnegl? Og kan en clairvoyant hjælpe os videre i vores true crime-univers ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’? Det er alt sammen ting, vi bliver klogere på i løbet af dagens udsendelse, som også byder på et væld af dårlige oplæg til sange, en masse herlige SMS’er og selvfølgelig ‘Dagens ord’!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 16. august 2022 14:00 26

En fræk politimand og mælk, der smager af noget

Sofie tror, at hun har fået en flirt op at køre med en politimand, fordi han kunne have givet hende en bøde, men lod være. Det fatter Sebastian overhovedet ikke, så Sofie prøver at trække ham lidt ned ad stien, der er fyldt med kærlighed og ordensmagt. Vi skal også høre lytterne, hvor længe de har handlet, der hvor de handler, men vi har Jeppe med, og lige pludselig begynder hele samtalen at handle om lækker mælk. Vi skal selvfølgelig også dykke ned i true crime-universet, ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’ - og i dag skal vi bl. a. høre om Jonas’ mor, der pludselig har forladt Danmark, og så har Sofie pludselig et lead i sagen.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 15. august 2022 14:00 25

True crime om Rejsekort og bitre børn

Folket elsker true crime - så derfor har vi prøvet at finde en måde at få plads til mere true crime i vores program. Det er ikke gået så godt indtil videre, men nu tror Sebastian, at han har fundet emnet, der kan bære en ordentlig omgang true crime, for hans kæreste har nemlig mistet sit Rejsekort! Vi skal også snakke med børn, om deres skoledage er for lange, og det viser det sig faktisk, at de synes. Plus - dagens ord og snak om fordeling af massage!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 11. august 2022 14:00 25

Trimning af øjenbryn og en smalltalkens mester

Sebastian står i et lidt unikt dilemma: Han får ikke længere trimmet øjenbrynene hos sin frisør. Men heldigvis kan Sofie hjælpe Sebastian med det. For hun har foreslået at guide ham i selv at klippe hårene! Vi skal også have udnævnt en Chief Vibes Officer. For i kryptoverdenen har man skabt rollen Chief Vibes Officer for at skabe noget god stemning i en lidt rusten tid. Hos os er det nok mere en kandidat, der skal være med til at skabe lidt god stemning, HVIS vi nu ender i en shitstorm. Det er to tunge kandidater, når den faste lytter Claes og Sofies far skal dyste om titlen. Vi skal også lige vende en eksamensopgave, der blev afleveret lige til øllet og en status på Sofies date i går.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 10. august 2022 14:00 23

Kongerne af ondsagssneglen

Det er onsdag, og det kan kun betyde én ting: onsdagssnegl! Vi er jo programmet, der er de selverklærede konger af onsdagssneglen. Og ikke nok med det: Vi giver to snegle væk! Vi skal også snakke om gode råd til, hvis man skal på date! Vi kommer også ind på dagens ord, sjove historier, og så tager vi også lige Sofies hudplejerutine!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 9. august 2022 14:00 25

Ekspert i parforhold, petning og nusning

Står du nogle gange i et argument med kæresten, som du bare SKAL vinde, men hvor du lige mangler det afgørende argument? Så har vi den helt rigtige hjælp til dig: vores faste husekspert i alt, Kaare fra Københavns Universitet. Han er villig til at hjælpe med det gode, velargumenterede og faktabaserede argument, som DU kan bruge i din diskussion. I dag er han ekspert i parforhold, petning og nusning, for at hjælpe Henrik. Vi skal også snakke om skedesaft (jeps), en fatal bommert fra i går, og så ringer vi til vores yndlingsmenneske for at overraske med lidt venskabelig kærlighed.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 8. august 2022 14:00 24

En genskabelse af en fødsel og Lionsgate Portal

Vi er tilbage! Dit yndlingsafløserprogram er tilbage efter en lækker sommerferie, og sikke en dag at være tilbage på. For det er nemlig den 8.8, hvilket betyder at lionsgate portal er åben! En portal, hvor man kan manifestere sine drømme, og det har vi tænkt os at gøre! Vi genskaber også en fødsel, der er foregået på Molslinjen. Kombardo’, siger vi bare! Vi snakker også om vores højdepunkter og lavpunkter i vores sommerferie, og så har Sebastian brug for et lille vredesudbrud om biografgængere.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 8. juli 2022 15:00 39

Det store taknemmelighedsklimaks

Det er vores sidste udsendelse, før vi går på sommerferie - og det betyder også, at Sebastian har nået enden på sit 28 dage lange taknemmelighedsforløb. Er han en forandret mand? Har han lært noget? Har lytterne overhovedet fået noget ud af de tossede øvelser og sløsede taknemmelighedscitater? Det finder vi ud af i dag! Vi skal også gentage Tordenquizzen, fordi de seneste lyttertal tyder på, at det er ved at blive en folkelig succes - og så er vi meter fra at få en dansk vinder af en Tour de France-etape, hvilket Sebastian er ved at selvantænde over. God sommer - vi ses til august!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 7. juli 2022 15:00 41

ADVARSEL: Hvis du er allergisk over for ualmindelig kløgtig politisk satire, så er hele den første tredjedel af dagens program ikke noget for dig. Der bliver nemlig gjort højpandet grin med både næser og Dan Jørgensen, så man skulle tro, at det var P1, man lyttede til. Vi skal også kigge endnu nærmere på Gentleminions-bevægelsen og høre de danske biografer, om de er klar til den - og så skal vi åbne dørene ind til det relatérbare rum.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 6. juli 2022 15:00 39

Er kryptovaluta hekse-agtigt?

I dagens udgave af De 17% åbner vi en heksecirkel anført af Sofie. Vi skal have plads til det overnaturlige - og Jens ringer ind med et bud, som udfordrer heksecirklens identitet. Sebastian skal lære at være taknemmelig over for sig selv - og vi laver en liste af folk over 17, så vi ikke skal blive presset over ‘30 over 30’-lister. Vi holder selvfølgelig også fast i, at vi er hele Danmarks onsdagssnegle-program, og derfor forsøger vi os med et nyt onsdagssneglestunt i dag - vi vil nemlig i kontakt med en bager, så vi kan give onsdagssnegle til alle i køen!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 5. juli 2022 15:00 38

Middelalderbongsang og skuffede børn

I dagens udgave af De 17% sætter vi fokus på en overset målgruppe, nemlig de skuffede børn. For efter at 12-årige Aksel har udtrykt sin store skuffelse over SAS, der har ødelagt hans ferie, så vi vil høre fra andre børn, der også er skuffede over noget. Vi skal også have mændene bag et undergrunds-hit med middelaldertema på besøg til en snak om deres boomende karriere - og så er der selvfølgelig også tordenquiz!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 4. juli 2022 15:00 38

Lydkunst og ros

I dagens udgave af De 17% åbner vi igen op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, for vi skal have et nyt værk op at hænge, og dagens stykke med lydkunst kommer fra Nico. Vi skal også øve os på at få ros, fordi vi smelter fuldstændig sammen, hver gang nogen siger noget sødt. Sebastians liv er også begyndt at ændre sig, nu hvor han er længere inde i sit taknemmelighedskursus - og vi skal se på, hvorfor gamle mennesker egentlig er så glade.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 30. juni 2022 15:00 40

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 29. juni 2022 15:00 42

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 28. juni 2022 15:00 41

Fjernstyret på festival og tordenquiz-tal

Det er tirsdag, og tirsdag i De 17% betyder tordenquiz! Men Sofie har udviklet et intenst had til Sebastians indslag, og derfor gør hun alt hvad hun kan for at få tordenquizzen afskaffet. I dag har hun inviteret en chef ind i studiet for at se, om lyttertallene kan få sat en stopper for tordenquizzen, men Sebastian giver ikke op så let! Vi skal også prøve at kurere Sofies festival-FOMO ved at lade hende fjernstyre reporteren Nikola, så hun kan udleve sine festival-fantasier.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 27. juni 2022 15:00 39

De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst åbner igen, og det betyder, at vi skal høre endnu et af jer lytteres fantastiske soniske kunstværker. Vi skal også snakke lidt om FOMO, fordi Sofie føler hun burde være et andet sted end dér, hvor hun er lige nu - men det har Sebastian heldigvis et bud på en kur på. Vi skal også retfærdiggøre dyrt forbrug, og så skal Sofie selvfølgelig tage Sebastian gennem dagens taknemmelighedsøvelse, som er en del af det 28 dage lange taknemmelighedsforløb, Sofie har struktureret for ham.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 23. juni 2022 14:00 26

Hundetanker og bilpersonligheder

I løbet af hele ugen har Sofie haft historier med på redaktionsmødet, som er blevet meldt hårdt ned, fordi de ikke har set skyggen af public service. Men vi skal alle sammen være glade medarbejdere på det her program, så i dag har Sofie fået lov til at slå alle sine idéer sammen og udføre dem i en hel times radio, der er lige efter hendes hoved. Vi skal også have en update på Sebastians taknemmelighedsforløb, hvor han i dag bl.a. skal sige tak til sine organer, vi skal fortælle funfacts til vores faste lytter Claes, og så har Sebastian tænkt over sin adfærd, når han er på Instagram midt om natten.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 22. juni 2022 14:00 25

Hele Danmarks onsdagssnegleprogram

Vi har fundet en mission for det her program - vi vil være hele Danmarks onsdagssnegleprogram, og det kræver bare, at man er villig til at lave en hulens masse indhold om onsdagssnegle. Så det gør vi selvfølgelig! Vi skal også prøve at lege ‘Hvem har klovnenæsen på’ igen, men det skaber utroligt stor nervøsitet hos Sebastian og Sofie, fordi de ikke er helt sikre på, at folk elsker idéen lige så meget, som de selv gør. Sofie har fundet en ny dyreart til Sebastian, og så skal Sebastian også fortsætte sit 28-dages taknemmelighedsforløb.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 21. juni 2022 14:00 27

Ekspertinterviewet over dem alle

Vi har længe kørt med indslaget “Hørt i radioen”. Her ringer lyttere ind med et emne, som de har en kørende diskussion om, og nogle gange har man virkelig brug for den helt rigtige rygdækning for sit argument, og det hjælper vi med. Og nu har vi endnu mere rygdækning: Nemlig Kaare, der har en kandidatgrad fra Københavns Universitet. Så er der nogen, der ved alt om alt, så er det ham! Vi skal også tage en alvorssnak om Tordenquizzen, snakke om Nadia Nadim og selvfølgelig ringe til vores rigtig gode ven og tidligere kollega, nemlig den landskendte dj Emil Lange!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 20. juni 2022 14:00 26

Kunst og relatérbarhed i skøn forening

Vi har besluttet os for at åbne et museum for moderne lydkunst her i programmet, og vi har simpelthen verdenspremiere på vores allerførste værk i dag - som selvfølgelig er lavet af en lytter. Sofie fortæller Sebastian om sin bacheloropgave, der handler om deres fælles radioprogram - og så har hun også nogle gode tips til, hvad Sebastian skal lave om natten, når hans baby holder ham vågen.

Vi åbner også op for det relatérbare rum, hvor Michella har en meget specifik holdning til en meget specifik gruppe af mejeriprodukter, hvilket tvinger os alle til at være voldsomt meget på dupperne for at sikre, at Michella får præcis den relatérbarhed, hun har brug for.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 16. juni 2022 14:00 24

Emil Langes sidste dag

Vi er nået dertil, hvor Emil Lange er blevet rigtig voksen og flyver fra reden - han skal nemlig ud og være DJ, og derfor er dagens udsendelse den sidste udgave af De 17%, hvor Emil også er med. Det betyder selvfølgelig, at vi endelig skal høre afslutningen på Halløj på Sandalfabrikken - sketch-comedy-hørespillet, som har kørt hver torsdag i ni uger, og som har efterladt sig et gigantisk rod af plot-tråde, som mangler at blive samlet ind. Vi skal også høre om Sofies og Sebastians bedste minder med Emil, der er af meget forskellig karakter, og lytterne får også en chance for at sige farvel og tak til Danmarks dygtigste radiovært, der starter med E og rimer på slange.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 15. juni 2022 14:00 25

Kineserstemme og klovnenæse

Sebastian laver stemmer til sin baby for at få ham til at spise - men det er gået op for ham, at stemmerne er ret….. Stereotype. Sebastian laver sine stemmer for Emil og Sofie, og han lærer en meget vigtig lektie imens. Vi har den sidste omgang nogensinde af Lange Løgn - og så kan vi stolt præsentere vores bud på et afløser-indslag: Hvem har klovnenæsen på? Vi skal også høre Emil kloge sig på Tour de France endnu en gang, og så har Sofie taget nogle powerposes med til at installere noget empowerment og selvtillid i det her radioprogram!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 14. juni 2022 14:00 24

Hvad gør man med brugte børnetænder?

Sebastian er far til et lille barn - og på et tidspunkt skal det barns tænder jo falde ud. Det har fået Sebastian til at tænke på, hvad man egentlig skal gøre med sit barns udrokkede tænder - for han synes, at alle forslag lyder ret seriemorder-agtige. Sofie tester, om programmet består en meget vigtig feministisk tekst, og Emil er blevet bedt om at kloge sig på Tour de France, når nu han er blevet cykelekspert, da han købte en elcykel. Vi skal også snakke om komplimenter, som ikke lyder som komplimenter - OG SÅ ER DER OGSÅ TORDENQUIZ!!!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 13. juni 2022 14:00 24

På restaurant med en kendis!!!

Barack Obama har været i Danmark - f. eks. var han inde og spise en pizza et sted i København, hvilket blev massivt dækket og gav en masse mennesker chancen for at sige, at de har spist pizza med Barack Obama. Vi åbner op for, at alle danskerne kan fortælle om de kendisser, som de selv har været på restaurant med - og der er MASSER. Vi skal også snakke om dåsekast til storskærmsarrangementer, finde Danmarks mest spændende drøm, og så skal den nykårede cykelekspert Emil Lange snakke om cykelgrej, fordi der snart er Tour de France.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 9. juni 2022 14:00 26

Klamme fødder og Halløj på Sandalfabrikken

Emil og Sofie er De 17% i dag - og vi åbner op for det relatérbare rum, hvor lytteren Mikkel i dag har bestemt, at det skal handle om at have fod-enden af dynen oppe ved hovedet. Emil får det dog til primært at handle om sit eget had til fødder, men den slags kan jo sket i det relatérbare rum. Vi skal også dele penge ud i Lange Fondens Mindelegat, og så har Sofie allieret sig med Emils mor for at modvirke stress. Det er torsdag i De 17%, og det betyder selvfølgelig også, at vi skal have det ottende afsnit af sketch-comedy-hørespillet Halløj på Sandalfabrikken!

Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

ons 8. juni 2022 14:00 26

Trekants-mystik og plantehviskeri

Sofie har købt en ny programplante, fordi den gamle er død, og nu skal den have nogle pæne ord med på vejen af Sebastian og Emil. Det er onsdag, og det betyder, at vi skal lege Lange Løgn med en heldig lytter - og i dag skal det handle om en kampvogn i Indre By. Vi har fundet nogle fun facts til vores faste lytter Claes - og så kommer vi på sporet af stor mystik omkring byen Mønsted i Midtjylland. En by, som vi i øvrigt har mere end almindeligt svært ved at udtale, hvilket også kommer til at farve dækningen af mysteriet lidt.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 7. juni 2022 14:00 25

Emil til eksamen

Man skal ikke have hørt mange minutter af De 17% for at vide, at Sofie er stor fan af naturen, men nu har der været en episode, hvor hun måske har været en smule FOR nysgerrig på naturen. Sebastian fortsætter sit (efter eget udsagn) bragende succesfulde quizformat Tordenquizzen, og så forklarer Emil og Sebastian fodboldmetaforer for Sofie. Flere unge end normalt er interesserede i eksamensforberedelse - og derfor sender vi Emil til dansk-eksamen live i radioen, så alle kan få en fornemmelse af, hvordan sådan en eksamen foregår.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 6. juni 2022 14:00 10

For dig der også hader kabeltromler

Der er relatérbarhed, spændende drømme, kabeltromler, gavekort til hudpleje/mølfælder og quiz til den opmærksomme public service-lytter, der har lagt mærke til, at De 17% trodser pinsen og sender live-radio på denne ellers rolige helligdag. Vi skal nemlig finde Danmarks mest spændende drøm OG åbne døren ind til det relatérbare rum - og så har Sebastian taget en quiz med om sig selv til Sofie, som til gengæld ikke synes, at Sebastian har fejret hendes fødselsdag (som var i sidste uge) nok.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 2. juni 2022 14:00 24

Hørespil og voksen-skældud

I denne uges sidste udgave af De 17% er vi nået til afsnit 7 af Emil Langes sketch-comedy-hørespil Halløj på Sandalfabrikken - og dagens afsnit er yderst dramatisk. Vi skal også give Sofie voksen-skældud, fordi hun har brugt sin fødselsdag som undskyldning for ikke at stemme ved valget i går, og så kommer det til at gøre ondt i Sebastians pengepung, når Sebastian Søndergaard Fonden dyster mod Emil Lange Fondens Mindelegat om hvilken fond, der egentlig er den bedste.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 1. juni 2022 14:00 26

Indhold med folk, der sælger noget

Aftenshowet er kommet i modvind for at have besøg af Uffe Buchard til en snak om høreapparater og høreskade - alt imens at han er blevet betalt for et firma for at sælge høreapparater. Det synes, vi er for galt, så vi beviser, at man SAGTENS kan have en god, sund, objektiv snak med en person, som ellers bliver betalt for at sælge noget - vi snakker nemlig med Henrik, der sælger udekøkkener, og det har SLET ikke en bismag af reklame. Vi skal også fejre Sofies fødselsdag, høre om Sebastians vilde liv, lege ‘Søndergaard den så går den’, og så skal vi også prøve en ny idé af, hvor man læser rettelser op til sidst i dagens program.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 31. maj 2022 14:00 26

Pengeforbrug og en tur ind i Sebastians hoved

Det kan være svært at finde på undskyldninger, når man skal købe noget lækkert til sig selv. Det kan for eksempel være en undskyldning for, at man skal købe take-away til aftensmad, eller en grund til at man lige skal købe de der lavtaljede bukser, som faktisk ser ret fede ud. Frygt ej, for vi har vores egen forbrugsekspert i Sofie, der virkelig er god til at finde på grunde til at gå shopamok! Vi skal også en tur ind i Sebastians hoved. For han er millimeter fra en mulig shitstorm på grund af en bemærkning fra gårsdagens udsendelse, og vi skal være på forkant, så vi ikke ender ud i en storm! Derfor har Sebastian lavet en rekonstruktion af hændelserne, for at vi alle forhåbentlig kan forstå og tilgive Sebastian.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 30. maj 2022 14:00 8

Må man låne handicaptoiletterne?

I dagens udgave af De 17% deler Emil ud af sig selv - for han er nemlig endt i en meget pinlig situation efter at have benyttet sig af et handicaptoilet. Derfor hører han Sofie, Sebastian og lytterne om, hvad han skal gøre fremover. Sofie skal have planlagt en hel uge efter, hvornår det er bedst, at hun vasker sit hår - og hun kan ikke få det til at gå op uden drengenes hjælp. Vi skal også jagte Danmarks mest spændende drøm (og sikke et brag af en drøm, vi hører i dag), gå ind i det relatérbare rum, der i dag handler om SKAT, og så skal vi også følge tæt med i Sebastians liv som en far, der for første gang nogensinde har en uge alene.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 25. maj 2022 14:00 25

Hørespil, padeltennis og dame-indhold

Denne uges sidste udgave af De 17% er et sandt slaraffenland af indhold, nøjsomt designet til at fremkalde de helt rigtige følelser hos lige præcis DIG. Emil Langes sketch-comedy-hørespil ‘Halløj på Sandalfabrikken’ fortsætter ufortrødent, Sebastian skal fortælle om sine planer for næste uge, som han har brugt MEGET lang tid på at planlægge - alt sammen for, at det ender op med, at han skal se nogle film og spille padeltennis. Sofie har forberedt noget feministisk indhold, som skal hjælpe med at ændre på Emils fan-demografi - og så er der endnu en omgang ‘Hørt i radioen’, som i dag handler om Uno-regler.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 24. maj 2022 14:00 25

Forsvarsforbeholdet EXPLAINED

Forsvarsforbeholdet er ufatteligt kringlet at forstå, men frygt ej - De 17% har lavet en fuldstændig simpel og letforståelig explainer, der hjælper dig med at navigere. Det er også gået op for os, at vi er blevet et indflydelsesrigt program, for det viser sig, at vi har en finger med i spillet omkring at vælte en konservativ forsvarsordfører. Der er også Lange Løgn og tordenquiz - og så har vi planlagt at få endnu et besøg af den folkekære skuespiller Jesper Ole Feit Andersen, men endnu en gang virker det som om, at logistikken kommer i vejen, for Jesper Ole er i hvert fald IGEN ikke i studiet, når vi skal lave interviewet.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 23. maj 2022 14:00 25

Danmarks bedste radioprogram

Efter at have sendt i en måneds tid synes vi, at det er på tide at få et rigtigt kvalitetsstempel - og derfor sætter vi alt ind på at blive kåret som Danmarks bedste radioprogram af en uafhængig fagjury, som vi til dels har haft en finger med i at udvælge. Vi skal også snakke om at være på besøg hos en mandlig gynækolog, Sebastian er træt af baneinvasioner, og Sofie har byttet jakke med en kollega - og nu kunne hun egentlig godt tænke sig at beholde den. Vi skal selvfølgelig også videre i jagten på ‘Danmarks mest spændende drøm’ - SIKKE et program!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 19. maj 2022 14:00 23

Far er med på arbejde

Sofies far (også kendt som vodka-Peter og sandpapirs-Peter) er med i studiet i dag, for han har nemlig en idé, som han synes, at Sofie, Emil og Sebastian skal lave i radioen. Der skal lægges englekort for Emil, der gerne vil vide, hvornår hans karriere falder til ro, så han kan få mere tid til at spille computer. Vi skal lave lille-fredags-kammuslinge-indhold - og så skal vi selvfølgelig også have det femte afsnit af sketch-comedy-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, der i dag for første gang nogensinde indeholder noget, der minder om en rigtig handling.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 18. maj 2022 14:00 23

Lange løgn eller Søndergaard den så går den?

Kunne du tænke dig at høre en udgave af De 17%, hvor vi præsenterer en kendt danskers ufo-historie, og computerne gør oprør mod os i det sekund, vi beslutter os for at gøre oprør mod dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Onsdag plejer også at betyde, at vi skal lege ‘Lange løgn’, men efter at Sebastian i sidste uge kuppede udsendelsen med sit nye indslag ‘Søndergaard den, så går den’, er der opstået tvivl om, hvilket indslag vi egentlig skal lave. Eller, Sebastian prøver i hvert fald at skabe lidt tvivl. Også featuring: Danmarks statsmismister!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 17. maj 2022 14:00 26

Sebastian er hjemme igen

For første gang, i hvad der føles som en evighed, er vi endelig fuldtallige i studiet! For Sebastian er tilbage, og det er han helt sikkert, fordi det jo er tirsdag, og det betyder hans hjertebarn får en tur i manegen: Nemlig tordenquizzen! Det er ikke for at spoile for meget, men der bliver svaret hurtigt! Vi skal også hjælpe Kim med en motorlampe i sin Opel Astra. For vi har overspringshandlingscafe, stærkt inspireret af en cafe i Japan. Vi ved godt nok ikke så meget om biler, men det gør I lyttere heldigvis. Der skal også en vaskeægte omgang true crime i din radio. True crime er godt nok ikke en særlig udbredt genre i Danmark, men nu prøver vi! Det involverer to forsvundne træer og en politibetjent, der synes, det er for crazy.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 16. maj 2022 14:00 25

Hetz mod agurkeskæring

I dag skal vi skære i agurker. Du tænker sikkert “det lyder da som vanvittig radio”, og du har helt sikkert ret. Men nogen er nødt til at tage agurken i forsvar. For Kendall Jenner bliver slagtet på de sociale medier på grund af den måde, hun skærer sin agurk på, og det er for dårligt! For vi mener nemlig, at man bare IKKE kan skære sådan en bandit på en forkert måde. Vi skal også snakke om Emil Langes meget flatterede musikkarriere, som han måske skal være lidt mere varsom omkring. For den amerikanske rapper, Young Thug, er blevet anholdt, og anklageren bruger nogle af rapperens sangtekst imod ham. Og det kan vi jo ikke have sker for Emil! Det er mandag, og det betyder selvfølgelig også et retur til drømme-Dan i vores faste indslag, Danmarks Vildeste Drøm!

Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

tors 12. maj 2022 14:00 26

Gratis penge og lystig sang

I Emil Langes fravær (som skyldes, at han virkelig har jokket i spinaten) ser Sebastian sit snit til at overtage den fond, der deler gratis penge ud i radioen - han har tænkt sig at slippe billigt, men Sofie har andre tanker på Sebastians vegne. Der skal relateres til store pant-poser og læres at sige fra på arbejdspladsen, og så skal der altså stadigvæk spilles sketch-comedy-hørespil, for Emil har skrevet endnu et afsnit af ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som skal udføres af Sofie og Sebastian. Og det er altså et hørespil, der bærer præg af, at forfatteren har jokket i spinaten!

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 11. maj 2022 14:00 26

Falder Emil Lange-brikkerne på plads?

Vi sender igen i dag uden Emil Lange, da han som bekendt VIRKELIG har jokket i spinaten og derfor er ude på ubestemt tid. Men bedst som vi er i gang med at løse et mysterium om en genopstået spækhugger ved Limfjorden, så viser en masse tråde sig lige pludselig, og alting peger på…. Emil Lange. Sebastian præsenterer også sit nye indslag ‘Søndergaard den så går den’, hvor dagens deltager er superfanen Lucas med c. Vi har også en ny service til folk, som har brug for at sige, at de har hørt noget specifikt i radioen, og i dag handler det om muligheden for at spise koldskål og pandekager til aftensmad.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 10. maj 2022 14:00 26

Sjov med DVD’er

Vi har i De 17% fået en unik mulighed for at dykke ned i det glemte medie, der er DVD’en. For Sebastians faste lytter Claes, som han har hentet ovre fra Radio Loud, står og mangler en hel specifik DVD, og det kan vi da hjælpe ham med, håber vi. Vi åbner også dørene ind til det relatérbare rum, hvor det i dag skal handle om størrelsen på boller. De 17% er selvfølgelig også stadig et program, der rummer den hårdtslående politiske journalistik, og derfor har vi igen i dag et interview med Danmarks statsmismister Chippie om en aktuel sag. PLUS: Sneak peek på den nye single fra Emil Lange!!!!!!!!!!!!!!!!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 9. maj 2022 14:00 25

En forsinket Jesper Ole og tips til børn

Vi ville ønske, at vi kunne skrive, at dagens program indeholder et fantastisk interview med skuespiller Jesper Ole Feit Andersen om hvorvidt skuespillere bør have holdninger til sager i offentligheden. Sådan havde vi nemlig planlagt det, men en række uheldige omstændigheder kommer i vejen for interviewet, der derfor bliver ganske kaotisk. Sebastian er blevet mobbet af nogle 4-årige børn på en legeplads, og Sofie har et par gode tips til, hvordan man virker mindre desparat. Vi skal også lede efter Danmarks mest spændende drøm, og i dag er der både dyr, fækalier og geværer på menuen!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 5. maj 2022 14:00 24

Få velsignet din fodboldklub!

Rundt omkring i fodbold-Europa spidser sæsonerne til, og derfor kunne et par klubber måske godt bruge Guds hjælp til et mirakel - derfor har vi inviteret en sognepræst ind i studiet, så han kan velsigne de klubber, som lytterne holder med. Og Gud viser sig åbenbart at holde en lille smule med Brøndby. Emil er klar med tredje afsnit af sketch-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som har udviklet sig til en folkelig succes, men fortsat er hadet internt på redaktionen. Vi deler også gratis penge ud i Emil Lange Fondens Mindelegat - og tester vores indhold på to teenagere men en MEGET flakkende koncentrationsevne.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 4. maj 2022 14:00 24

Ulve, bier og lort

Ulve, bier og lort er den hellige treenighed, du vil møde i dagens program - og dét, kan vi godt forstå, at du synes, er helt utroligt spændende. I ‘Genstart’ har de brugt underligt mange kræfter på at forklare, at den seneste tids forsvindende ulve IKKE skyldes UFO’er, og det har selvfølgelig motiveret Sebastian til at undersøge, om UFO’er kan være skylden i de forsvindende ulve i Vestjylland. Sofie har fået øjnene op for biers mange vidunderlige egenskaber - og Emil skal fortælle en historie i ‘Lange Løgn’, der omhandler fækalier i offentligheden.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 3. maj 2022 14:00 24

Et godt radioprogram uden afbrydelser

Sofie har læst en undersøgelse, der viser, at kvinder ret tit bliver afbrudt, når de siger noget - og for at blive klogere har hun valgt at analysere en tilfældig snak, hun har haft i programmet med Emil og Sebastian. Emil har været i byen til klokken 4 om morgenen, men er stadig overmåde professionel, og derfor får du Emils guide til at være i byen til klokken 4 på en hverdag. Vi skal også genopføre et indslag, som gik rygende galt i torsdags, så vi kan bevise over for alle, at vi er i stand til at lave skarp mediekritik og underholdende radio på én og samme tid.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 2. maj 2022 14:00 25

Findes tid overhovedet?

I dagens udsendelse af De 17% har Sofie fundet endnu et emne, som kan lyde stort, men som dette radioprogram sagtens kan omfavne - nemlig om tid overhovedet eksisterer. Noget, vi er helt sikre på eksisterer, det er konkurrencen om Danmarks mest spændende drøm. Vi skal også ringe til Sebastians ene medbragte lytter Claes og høre, om han stadig er med - og vi tjekker ind hos vores nød-Emil Lange, da vores egen Emil Lange skal lave en musikvideo.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 28. april 2022 14:00 23

Halløj på Sandalfabrikken fortsætter

Sidste torsdag begyndte Emil Lange på sit sketch-univers ved navn ‘Halløj på Sandalfabrikken’ - et utroligt langt og kompliceret hørespil, der er propfyldt med karakterer men til gengæld fuldstændig renset for punchlines. I dag har Emil også skaffet en vaskeægte gæsteskuespiller, der skal kaste stjernestøv over produktionen. Vi skal også tage temperaturen på den danske køkultur og høre landets nyudkårne statsmismister om en sag, som virker til at have fået vedkommende ud på glat(m)is.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 27. april 2022 14:00 25

Statsmismister, stay behind og en flad 50’er

Ville en kat kunne være statsminister i Danmark? Det tror vi! Vi skal nemlig lede efter en værdig statsmismister, om man vil. Så vi hører fra jer lyttere med kat om, hvorvidt den purrrfekte katidat er derude! Vi skal også snakke om fænomenet “stay behind”. For Sebastian er røget en tur ned i kaninhullet, hvor han er faldet over stay behind. Det handler, kort sagt, om en hemmelig gruppe mennesker bliver tilbage.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 26. april 2022 14:00 26

Træer og TORDENQUIZ

Sebastian har brygget på et nyt quizformat ved navn ‘TORDENQUIZZEN - quizzen, hvor man skal tænke lynhurtigt’. Hans tro på idéen er stor, men bliver den sat på prøve, når quizdeltagerne er Malene på 31 og Mila på 9? En tæt og spændende kamp mellem barn og voksen venter forude. Sofie tænker en hel del over mange ting, og nu er hendes kærlighed faldet på træer, og det er selvfølgelig en rejse, som Emil og Sebastian skal tages med på. Vi skal også have upraktiske gaveforslag og høre om ting, som Emil og lytterne synes er for dyre.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 25. april 2022 14:00 25

Spændende drømme, panda-parring og creepy børn

“Jeg drømte det vildeste i nat!” - sådan lyder starten på de mest dødkedelige samtaler, du kan have, for andre menneskers drømme er altid enormt kedelige at høre på. Det er i hvert fald sådan, det plejer at være - men vi har besluttet os for at sætte jagten ind på Danmarks mest spændende drøm! Vi skal også høre Emils bedste tips til at få pandaer til at parre sig, og Sebastian fortæller os om sin søns creepy vane med at stirre tomt ud i køkkenet. Sofie er træt af at høre om de ting, som ældre mennesker synes, at unge mennesker skal undvære, så hun har fundet på noget, som ældre mennesker skal undvære.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tors 21. april 2022 14:00 25

Hvad foregår der i vinterbadeklubberne?

I dag beviser De 17% sig som et stærkt, undersøgende journalistisk program. Vi skal nemlig undersøge, hvad der lurer under (vand)overfladen i de danske vinterbadeklubber. Set udefra kan det jo se mægtig hyggeligt ud, men er vinterbadeklubberne i virkeligheden elitære, censur-udøvende og betændte miljøer? Og boller de måske? Emil Lange har påtaget sig at skrive en sketch til programmet, som Sofie og Sebastian har lidt svært ved at genrebestemme - og så skal vi en tur ind i det relaterbare rum!

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 20. april 2022 14:00 24

Lange løgn, relatérbarhed og livsråd

I dag præsenterer vi indslaget ‘Lange løgn’, hvor man skal gætte, om den historie, Emil fortæller, er sand eller falsk. Dagens historie er en hæsblæsende fortælling om Frankrig, en pornoinstruktør og en 19-årig DJ. Vi skal også forbi, at Sofie har taget et livsråd til sig, som hun har fået på et værtshus klokken 4 om morgenen - men Sebastian og Emil vil gerne sætte spørgsmålstegn ved, om den situation er en god situation at få livsråd i. Vi har også fundet på servicen ‘Det relaterbare rum’, hvor lyttere kan blive 1:1 relateret til, men det er som om, at dagens relaterbare lytter Mads er lidt på krigsstien. Sebastian tester Emil og Sofie i en række klassiske radioproblemer for at se, hvor han har dem, hvis det skulle gå galt på et tidspunkt.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tirs 19. april 2022 14:00 23

Den store premieredag med møl og nærdødsoplevelse

Sofie har møl i sit køkken, men hun tror også på engle - og hun har en teori om, at hendes møl godt kan være engle. Derfor er hun meget tøvende med at slå møllene ihjel, og det synes Emil og Sebastian er en rigtig dum idé. Emil har haft en nærdødsoplevelse i weekenden, og det gør, at vi er nødt til at finde en Emil Lange-impersonator, som vi har klar i nødtilfælde - heldigvis finder vi Jeppe, som viser sig at være en bedre Emil Lange, end Emil selv er. Sebastian vil gerne introducere Sofie og Emil for en lytter ved navn Claes, så han kan blive programmets første fan.

Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.