De 17%

Dette program er blevet sendt 87 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Beskrivelse

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det.

Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

Programlog

Dato Antal sange afspillet
fre 25. november 2022 10:00 27

En hvilepuls på 80 og vigtig endorsement

Sebastian opdateres på, hvad der skal ske hos Claus i morgen, når der er landskamp. Sebastian har nemlig bestukket Claus til at boykotte Danmarks kamp under VM, så han kan have lidt bedre samvittighed.

Har Sofie fundet den indre ro, som hun går og påstår, efter en uge på yoga retreat i Marokko. Sebastian kan ikke mærke den og giver hende et pulsur på. Tobias og Carlo prøver at hyle Sofie ud af den, men lykkes det mon?

Det er Black Friday, og ‘De 17%’ prøver et af de største PR- og marketingsstunts af i forsøget på at få flere lyttere. De beder derfor lytterne om at slukke for deres radio, når P3’s mest populære makkerpar gæster programmet. Hvem mon det kan være?

Sofie og Sebastian åbner op for det radiofoniske kommentarspor, nu når DR Nyheder har lukket deres online. I dag skal der selvfølgelig diskuteres VM i Qatar!

Til slut er der en ekstra hård straf til taberne af ‘Dagens ord’, det har folkeskolepraktikant William nemlig bestemt. Et uventet opkald må laves, og så er den skid slået.

tor 24. november 2022 10:00 28

En meget, meget rost podcast!

Ligesom DBU, så gider vi ikke mere kritik! I hvert fald ikke før vi er færdige med at sende radio! Sofie og Sebastian beder derfor om ros, men det er åbenbart ikke alle, der har lige nemt ved at forstå den opgave…

Sebastian og Sofie bliver væltet fuldstændig bagover, når de få kendis-Kristoffer i røret. Kristoffer er nemlig blevet nr. 2 i SMS-skrivning til Danmarksmesterskaberne i Kolding Storcenter i 2002, men det stoppede ikke en gang her. The fame continues!

Hvad har ‘De 17%’ og Lars Findsen til fælles? Det kan du høre i dag, hvor Sebastian giver ham og Sofie en mission.

ons 23. november 2022 10:00 26

Solsorten Kenneth, Ræven Røv og ‘50 Shades of Gray’ på lydbog

Sofie og Sebastian gæstede tidligere på måneden Andrew Moyo og ‘Tættere på himlen’ til en god omgang DJ Battle. Taberen skulle læse en monolog op i radioen, skrevet af vinderen - og i dag er blevet dagen, hvor vinderen skal have indløst sin præmie.

Sebastian afprøver en af Sofies nyest lærte meditationsøvelser for at få spændingerne ud af kroppen fra gårsdagens landskamp, men virker det overhovedet? Claus boykotter VM for Sofie og Sebastian, så de kan have lidt bedre samvittighed ved at følge med i den omdiskuterede slutrunde, men hvad laver Claus egentlig, når han ikke ser fodbold?

En ny undersøgelse viser, at der kan opleves velvære i op til 8 timer efter, at man har tilbragt tid med fugle. Den velvære vil de ‘De 17%’ selvfølgelig gerne give videre til dig, der lytter med. Anna ringer ind, hun er nemlig sammen med en fugl, der senere får navnet Kenneth. Noget går dog lidt galt, spørgsmålet er blot, om Anna har misforstået værternes ønske om at komme i kontakt med en fugl, eller Sofie og Sebastians ønske skulle have været lidt skarpere.

Og HEY! Så er det onsdag, hvilket betyder, at der skal deles onsdagssnegle ud. Valdemar er den glade giver på ‘De 17%’s’ vegne og går på jagt i smukke Tarm!

tir 22. november 2022 10:00 26

“Ægget hér er, William”

Sofie og Sebastian inviterer deres folkeskolepraktikant William i studiet. William har nemlig haft en drøm om, at Sebastian ville få et æg slået ud i hoved. Sofie misser ikke chancen for at starte drømmetydningen. Og til slut er spørgsmålet bare; hvad skal der ske med ægget?

Sebastian er som kæmpe landsholds- og fodboldfan meget frustreret og fortvivlet over dagens kamp mod Tunesien. Claus og Allan ringer ind og giver ham lidt bedre samvittighed omkring dagens kamp.

Sofies far er ikke bleg for at melde ind med gode ideer til programmet, og efter han er kommet til at sætte sig i sin pizza i weekenden, er det dukket en ny ide op - ‘fantasi’ er nøgleordet.

man 21. november 2022 10:00 25

Lydkunst fra Top-Guy og en børnelokkende politimand

De to feriefugle er tilbage fra henholdsvis Malta og Marokko og starter dagens program på Musset for Moderne Lydmuseet. Kokken Guy, bedre kendt som Top-Guy, udstiller i dag værket; ‘Thor’.

Sofie og Sebastian vender deres respektive feriers op- og nedture, og her bliver ‘katte’ et fælles tema for deres ferieminder.

Undersøgelser viser, at det skulle være godt for ens mentale sundhed at dyrke nostalgiske minder. Så det vil ‘De 17%’ selvfølgelig gerne hjælpe lytterne med. Jalal ringer med et skønt minde fra hans tid i børnehaven, hvor han stak af fra sin mor for at komme på stranden. Smukt minde. Smukt skuespil.

fre 11. november 2022 10:00 26

En fod i graven og en ‘Go’ Morgen P3’ addition

Sofie opdagede i går, at der var bold i hendes tis, hvilket betød hun fik full-on dødsangst. En akut tid ved lægen viste dog senere, at det “bare” var menstration… Ja okay… Sofie, Sebastian og lytteren Susan rekonstruerer de hårde timer inden lægebesøget - en rekonstruktion der pludselig ender med en fod i graven for Sofie.

Sebastian har drømt, at han skulle vikariere for Liva på ‘Go’ Morgen P3’, hvilket Sofie ikke kan forstå, for cheferne ville klar spørge hende, hvis de endelig skulle komme til at mangle nogen. Andreas Kousholt bliver inviteret i studiet, og med sig har han en opgave til de to værter. En opgave der bliver løst meget forskelligt, men faktum er, én “får jobbet”.

Kommentarsporret på DR Nyheders facebook er stadig lukke, men det skal ikke hedde sig, at de 17% går glip af en god facebookdebat. De åbner op for et live kommentarspor i stedet, og i dag debatteres der om den unge danske tennisstjerne Holger Rune.

tor 10. november 2022 10:00 26

Note: Prøv at undgå slåskamp i buffeten

I gårsdagens program havde Sebastian lidt vanskeligheder med noget oplæsning. Som den gode medvært Sofie er, vil hun gerne hjælpe Sebastian. En canadisk undersøgelse viser, at børn bliver bedre til at læse højt, når de læser højt for hunde. Mads ringer ind og stiller Astro og Bea til rådighed for lidt højtlæsning. Win win!

I næste uge holder De 17% ferie. Sebastian skal på all inclusiv ferie for første gang som familiefar og søger gode råd og vigtige hacks til turen. Man kan eksempelvis prøve at undgå at komme op og slås i buffeten.

Johan, som du jo selvfølgelig nok allerede kender, var H.I.K’s største og eneste fan i mange år. Karrieren peakede ved at flot awardshow, og så var Johan pludselig ikke kun lokalt kendt, men nationalt. Hallo!

ons 9. november 2022 10:00 27

‘Sebastian Søndergaard Fonden’ længe leve!

Sebastian er tilbage efter lidt sygdom! Wuhu!

Sofie har derfor tilrettelagt dagens program helt alene, og det betyder selvfølgelig, at hun har fået lov at bestemme alt, hvad der skal ske. Sebastian Søndergaard Fonden genoptages derfor straks, hvilket først er til stor frustration fra grundlæggeren og hans mors, meeeen så sker der lige pludselig noget!

Sofie og Sebastian byder Daniel ind i heksecirklen. Daniel kan nemlig fortælle om en vild oplevelse fra fortiden, der måske endda har påvirket hans veje i hans nuværende liv.

Sofie vender også tilbage til et taknemlighedskursus, hun har været på, der har været med til at ændre hendes liv. Hun har kæmpet med at få Sebastian med på vognen, men uden held. Hun giver det et skud til, og Sebastian ender ufrivilligt i en taknemlighedsøvelse, hvor han får tid og plads til at give hans dygtigste kropsdele en stor tak.

Og hey! Rolig nu! Der skal selvfølgelig også deles onsdagssnegle ud til en heldig lytter og en fremmede! Johan er på pletten og gør smeden Thomas godt glad!

tir 8. november 2022 10:00 26

Et kryptorum til Kristian og absolut gode lydmems!

Mathias Helt er igen i dag i studiet i Sebastians sted. Sofie og Mathias åbner op for det relaterbare rum, hvor de får besøg af Kristian, der mangler nogle krypto-hoveder, der kan relatere til hans store fascination. Det kan Jens og Sebastian virkelig, og de joiner rummet!

Kina har udviklet hjelme til duer, så de kan styre dem. Den måde at spille med musklerne, kan vi også godt være med på. Mathilde og Kathrine ringer ind og fortæller, hvordan de kan styre deres kæledyr. Så slap af Kina!

Mathias er en rigtig mememager, og lydmems er hans yndlingsting, derfor har han taget sjove bagedyst-lydmems med til Sofie, der får lov at blive en del af ‘Absolut Mathias Helt’-hulen sammen med alle jer på SMS’en. “Ej, men vi har det så vildt! Hold kæft, ej hvor er det fedt altså” - tak fordi du lytter med!

man 7. november 2022 10:00 25

Nostalgiske blåmuslinger og Anthonius med mundlyden

Mathias Helt er vikaren fra himlen, da Sebastian desværre må blive derhjemme i dag.

I en klumme i Politikken beskriver en mor, hvordan 9-årige drenge, specielt hendes egen, efter sigende er dem, der lever mest autentisk og med den største ro i deres liv. Sofie og Mathias ser derfor muligheden for at få lettet deres hjerte for bekymringer, da Villads ringer ind og beroliger dem.

Museerne er lukket om mandagen, derfor åbner ‘De 17%’ for det smukke ‘Museum for Lydkunst’, hvor Anthon aka. Anthonius i dag udstiller værket; ‘Anthons Mundlyd’, der tydeligt er en kommentar på Putins krig og mulige skattelettelser.

Sofie har fundet en undersøgelse, der viser, at følelsen af nostalgi er med til at styrke ens mentale sundhed, i den forbindelse ringer Niels Klausen ind, med et skønt barndomsminde, som Sofie og Mathias hjælper Niels Klausen med at genopleve - for hans mentale helbreds skyld, selvfølgelig!

Værter: Sofie Sytnik & Mathias Helt.

fre 4. november 2022 10:00 27

Kampvalg og et live kommentarspor

Sofie og Sebastian har i forbindelse med folketingsvalget været i stor diskussion om, hvem der ville få flest personlige stemmer. Det får de afgjort i dag! Vinder man mon på vigtige valgtaler eller snedige smedekampanger? Sofie har prøvet at imponere en bekendt, ved at tale lidt ekstra højt og godt om sig selv. Det har vi alle brug for en gang i mellem. Sofie og Sebastian åbner telefonerne, hvor Mette og Claus blandt andet melder ind med, hvorfor de er pisse fede. Til slut åbner de op for et live Facebook-kommentarspor, i anledningen af at DR Nyheder har valgt at lukke deres. For hvordan ville sådan et rødglødende et af slagsen egentlig lyde live i radioen? Det kan du høre i dag, når der ses nærmere på rødbloks flertal. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 3. november 2022 10:00 29

En genrejsning til chefredaktøren og kendte Kenneth

Sofie og Sebastian er vant til at lægge sig fladt ned, når de begår fejl. Og som firmaets mand og kvinde, er de også klar til at hjælpe gode faldne kollegaer. Chefredaktør i DR Nyheder Thomas Falbe har måttet lægge sig fladt ned i forbindelse med, at der var en fejl i DR’s prognoser på valgaftenen. Sammen med Sofies far, Peter, der altid er klar til at hjælpe som moralsk support, får de heldigvis rejst Thomas op igen. Sofie og Sebastian får også fat i kendte Kenneth, der kan kaste lidt stjernestøv over programmet og selvfølgelig være med til at styrke det stærke ‘De 17%’-brand. Til sidst når de forbi TikTok, der er lidt for gode til at sprede en usund madkultur, hvilket ripper op i de to værters gamle besættelser. Hvorfor har Sebastian eksempelvis i sin barndom været bange for at gå til bageren?

ons 2. november 2022 10:00 29

En (u)hyggelig licensmand og vigtig onsdagssneglslevering

Frygt og gys er noget vi opsøger, når vi gerne vil have det sjovt og underholdes, lyder det fra verdens eneste frygt laboratorium, der er belligende i Aarhus. Sebastian og Sofie, men mest Sofie, får derfor den geniale ide at forsøge sig med en skræmmende omgang telefonfis. Det går ud over Orhan, der er frygtelig bange for licensmanden, men hvor skræmt mon Orhan bliver? En onsdagsklassiker er tilbage i programmet, når jagten går efter en der kan dele en fantastisk onsdagssnegl ud til en fremmede på De 17%’s vegne! Marcus er dagens snegl i skysovs, når han får overleveret ikke bare én, men to onsdagdssnegle til Anders og kompanjonen Mirak. Værter: Sofie Sytnik Sebastian Søndergaard.

tir 1. november 2022 10:00 27

Et græskar mysterium og bestukne lyttere

Igen i dag taler Sofie og Sebastian IKKE om valget! INGEN skal trækkes i nogen retning, som cheferne har dikteret det. Sebastian trækker dig med ind i et rigtig uhyggeligt græskar mysterium fra sin andelsforening. Et mysterium, som han meget gerne vil overbevise sin uskyld i, men lykkes det mon? Sofie har fejret allehelgensaften i går, som den heks hun nu er, og fortæller vidt og bredt om heksekundskab og et magisk rødt æble under et helligt træ. Sebastian og Sofie prøver at gøre Qatar kunsten efter, og det er selvfølgelig ikke i forhold til migrantarbejdere eller noget, men simpelthen ved at bestikke folk til at tale godt om De 17% som program! Værter: Sofie Sytnik Sebastian Søndergaard.

man 31. oktober 2022 10:00 27

Laaaaange ben og et radiofonisk galleri

Sofie og Sebastian er tilbage alle ugens hverdage fra 10-12 frem til jul. Wuhu! I dag taler de IKKE om valget - det gør alle de andre nemlig! Ingenting om Søren Pape eller Mai Villadsen, og gårsdagens debat. De hjælper til gengæld Kristine med at få en stor drøm til at gå i opfyldelse, de tjekker ind hos husvennen Cleas med nogle sjove fun facts om Halloween. Sebastian er ved at brænde sammen af raseri over en episode på en flyvetur i sidste uge. Sammen med Johan, der har ringet ind, laver de en rekonstruktion af episoden, så Sebastian kan få sagt, det han ikke fik sagt i den givende situation. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 27. oktober 2022 09:00 39

Den store kaotiske brevstemmedag

Sofie og Sebastian er begejstret som aldrig før, fordi cheferne har sendt dem ud i landet for at motivere danskerne til at brevstemme i anledningen af den store brevstemmedag! Men der opstår et problem, da deres husreporter Kaare opdager omkostningerne bag en brevstemme, og hvad der skulle have været en festdag, ender som en kampdag. Så er spørgsmålet bare, hvem der løber med sejren. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 14. oktober 2022 10:00 24

Bedre billeder og en flot Deadline-vært

Sofie har fundet en undersøgelse, der siger, at det er godt at se sin ærefrygt i øjnene. Det har Sebastian valgt at tage alvorligt, og derfor har han valgt at udsætte Sofie for en øvelse, der ender med, at hun skal lave et oplæg foran en vis Deadline-vært, som, hun synes, er MEGET flot. Vi skal også have Sofies guide til, hvordan man får taget bedre og mere naturlige billeder, og de indebærer at ruske et andet menneske ret voldsomt. Vi skal også høre Sebastian forsøge at forhindre Sofie i at fortælle flere intime detaljer om P3-ansatte, og så skal vi råbe meget højt af hinanden inde i radioen! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 7. oktober 2022 10:00 25

Spurvehøgsscenarie og spædbørnslarm

Sofie har fået en baby som overbo, og derfor oplever hun nu for første gang i sit liv, hvor grusomt sådan en baby larmer, når man bor nedenunder den. Sebastian kan ikke undgå at føle sig lidt ramt, og derfor vil han også gerne gøre opmærksom på, hvor meget unge roomies larmer, og pludselig ender vi i en dyst, hvor lytterne skal hjælpe med af afgøre, hvem der larmer mest - unge mennesker eller spædbørn. Vi skal også rekonstruere et scenarie, hvor Sebastian er stødt på en ørn (eller en spurvehøg), og magi opstår. Sofie tager Sebastian med ind på pigeværelset og læser Vi Unge, og så skal vi selvfølgelig også trække en holdning til ugens helt store historie - nemlig at der er valg! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 30. september 2022 10:00 26

Sex, softice og seje fædre

Sofie har været med i den seneste udgave af podcasten ‘Sex IRL’ - her er hun kommet med noget af en påstand om P3’s medarbejdere. Det er Sebastian ikke helt tilfreds med, så han har besluttet sig for at konfrontere hende. Sebastian er begyndt at tænke over, hvorvidt han er en sej far, så derfor er der behov for at høre, hvad, lytterne synes, er sejt. Sofie har været en kulturel person, for hun har nemlig været en tur i Det Kongelige Teater. Hun har dog haft en softice med, og det er måske ikke helt så højkulturelt - eller hvad? Regeringen vil afkorte flere af landets kandidatuddannelser, men kan man egentlig det? Vi kaster os ud i at lave en stikprøve, hvis det overhovedet er muligt. Derudover skal vi selvfølgelig også trække en holdning til denne uges helt store samtaleemne, som er krisen i kongehuset. Der er mange meninger derude, men vi sørger for, at du bliver klædt på til debatten. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard. Medvirkende: Kulturjournalist Marie Ravn Nielsen.

fre 23. september 2022 10:00 27

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 22. september 2022 10:00 26

P3 Guld opvarmning, en hemmelig hobby og en nødvendig el-spareøvelse

Det er store ‘P3 Guld’-dag på kanalen, og det gennemsyrer selvfølgelig også dagens program, hvor Sofie og Sebastian får besøg af værten for showet, Andrew Moyo. Krydspromovering er og bliver et nøgleord. At dagdrømme lyder måske hyggeligt, men det er det ikke, viser en ny undersøgelse, som Sofie har med. Sofie og Sebastian ender i den forbindelse med at hjælpe Mads ud af hans dagdrømmeri. I dagens program går Sebastian og Sofie også det ekstra skridt for at imødekomme DR’s nye el-sparings tiltag. Og så har Sebastian opdaget, at Sofie har en hobby, hun ikke har fortalt ham om. Sebastian synes ikke det er særlig sejt, men Sofie finder en god håndfuld lyttere der er helt på hendes hobbyhold! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 21. september 2022 10:00 26

Kunsten at unfollowe og en besked fra en død

To unfollow or not to unfollow folk du har datet? Og I så fald, hvornår? Sofie og hendes veninder er kommet med et godt bud, som ikke konfliktoptrapper sådan en situation. Og netop konfliktoptrapning er også på programmet, i det skak-drama Sebastian har taget med. Der er dårlig stemning mellem vores overboer i Norge og vores gode venner i USA, som Sebastian og Sofie sætter sig for at prøve at forsone. Vi diskuterer og afklarer hvorvidt Sofies ankel rent faktisk er forstuvet, og om hun dermed har ret til de privilegier der hører sig til en sådan skade. Slutteligt er Sebastian nysgerrig efter at høre om Sofies tur til clairvoyant i går - der er nemlig dårligt nyt for deres samarbejde, og en mystisk besked fra en ryger i det hinsides. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 16. september 2022 10:00 25

Cykling og heksebesværgelser i skøn forening

Det er en historisk dag i De 17%, for ENDELIG har vi fået Sebastians og Sofies verdener til at mødes i skøn forening. Sebastian glæder sig til VM i cykling, og Sofie har fundet en heksebesværgelse, der giver medvind. Derfor sender vi vores ekspert/reporter Kaare ud for at udføre heksebesværgelsen - som vist nok har noget at gøre med, at han står i et springvand med en pind i hånden… Vi skal også diskutere, hvad man egentlig må lave med fremmede menneskers børn, og så har Sofie fundet på noget, der kan afhjælpe præstationsangst i præstationssamfundet én gang for alle! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 9. september 2022 10:00 24

Kram et træ nær dig

Vi er tilbage i din radio denne her fredag og alle fredage fremadrettet! For vi er dit nye program fra 10-12 om fredagen, så derfor skal vi også lige have to ting på det rene: Hvad du kan forvente af os, men så sandelig også hvad vi forventer af dig! For uden mad og drikke duer helten ikke, og uden lyttere kan vi ikke fungere. Vi skal også lige forbi et ensomt træ. For på New Zealand står verdens mest ensomme træ, og det er sgu lidt synd. Derfor vil vi gerne give lidt kærlighed til et træ i Danmark, så det ikke føler sig lige så alene som træet i New Zealand. Vi runder også tidens hotteste emne! For nu sender vi jo om formiddagen, så derfor har vi mulighed for at spytte en aktuel nyhed, som DU kan få en holdning til. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 1. september 2022 14:00 26

Det sidste torsdagsbrag i lidt tid

Vi er nået til vores sidste torsdagsudsendelse i denne omgang - og den er spækfyldt med præcis dén type indhold, der vil gøre dig noget så nostalgisk omkring De 17%. Vi har en omgang ‘Hørt i radioen’, hvor eksperternes svar på en schweizerkniv, Kaare fra Københavns Universitet, giver lytterne ret i præcis det, de har brug for. Sofie har også fundet fantastisk fakta om naturen, og så vil hun lære Sebastian og alle andre mænd at få taget nogle ordentlige billeder. Vi ringer også til den faste lytter Claes, og så skal vi have nogle kloge, sidste ord med på vejen fra vores ældre lyttere. Og et enkelt råd fra 23-årige Oliver. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 31. august 2022 14:00 28

SuperTordenTornadoLynBragSuperQuizzen

Det er jo snart tid til, at Curlingklubben vender tilbage, og dermed skal vi også til at lave nogle indslag for sidste gang. Og fordi Sofie har haft et svagt øjeblik, så har hun sagt ja til, at Sebastian må lave Tordenquizzen for sidste gang. Den invitation tager han imod - og mere til, for han præsenterer nemlig SuperTordenTornadoLynBragSuperQuizzen! Vi skal også have fundet ud af, hvad man egentlig køber og ‘skylder’, når man giver eller får shots, mens man er i byen. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 30. august 2022 14:00 26

Komik i lange baner

I dag handler programmet om komik. Så kort kan det siges. Først og fremmest har Sofie fundet ud af, at hendes horoskop har været lagt forkert hele hendes liv, og derfor har hun nu fået en ny ‘humor-planet’, der gør hende ud af stand til at lave såkaldt bred humor. Det er selvfølgelig et potentielt problem for programmet, så det løser vi ved at øve os på at lave bred humor! Vi skal også snakke om begrebet ‘komisk timing’, og til det har vi et vaskeægte ekspertinterview - nemlig med skuespiller Jesper Ole Feit Andersen. Men desværre viser det sig for tredje gang i streg, at der er grus i maskineriet i forhold til at få Jesper Ole til at være med i programmet. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 29. august 2022 14:00 25

Konflikthåndtering skridt for skridt

Sofie har et problem: Hun er meget dårlig til at stå op for selv i hverdagssituationer, og forleden blev hun sprunget over i en kø uden at sige noget som helst. Derfor skal Sebastian og Sofie øve sig på, hvordan man på en god måde får skabt en meget lille form for konflikt. Vi åbner også op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, og i dag skal DJ Larmemand præsentere os for et dybfølt og højlydt værk! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 25. august 2022 14:00 26

En kriminel måge, en nogenlunde musikvært og neutral politisk satire

Den engelske by Paignton hærges af en vanekriminel havmåge, men man kan jo ikke rigtig være sur på dyr, da de jo også er cute. Derfor giver vi nu en unik mulighed for at rase ud i radioen. Sofie har lagt mærke til, alle kanalens værter pludselig er blevet indkaldt til et møde om præsentation af musik i radioen - sjovt nok kommer det efter Sebastians start på kanalen. Hun har derfor sørget for meget kompetent hjælp til ham. Vi er jo et underholdningsprogram, så ingen skal snydes for en god omgang politisk satire - om begge blokke selvfølgelig! Vi er også nået til den store finale i vores true crime-føljeton, Kvinden med det forsvundne rejsekort. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard. Medvirkende: Peter Pelle Jencel.

ons 24. august 2022 14:00 26

De største fejltagelser og metaverse

Det er onsdag, og det betyder selvfølgelig onsdagssnegl! I dag tager det os en tur til Varde. Det skal også handle om en helt særlig generationskløft, for Sofie har været en tur på Reddit. Derfor har hun bedt Sebastian om at tage sine tre største fejltagelser med, så vi alle kan lære af det. Sofies veninde har fortalt hende om metaverse, som hun nu frygter - eller gør hun? Det får i hvert fald Sebastian til at tænke på, hvordan man vil se tilbage på det her program om 10 år. I vores true crime-føljeton om ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’ tager sagen en ny drejning, da selskabet bag rejsekortet nu svarer igen. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 23. august 2022 14:00 26

Gode gerninger og kyllingemix

Sofie er faldet over noget spændende forskning, som viser, at gode gerninger har en positiv effekt, da de kan sprede sig som ringe i vandet. MEN! Det skal selvfølgelig testes af på den virkelige verden, så vi ringer til en sand ven af programmet. Og når man taler om programmets sande venner, så kan vi ikke komme udenom vores ekspert Kaare. I dag giver han en ekspertudtalelse til Lene, som står i en grammatisk diskussion om kyllingemix. Vi snupper også endnu et afsnit af vores true crime-føljeton, Kvinden med det forsvundne rejsekort. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 22. august 2022 14:00 25

3-sekunders-reglen og ‘Day in the life’

Sofie har fundet en ny regel at leve sit liv efter - nemlig 3-sekunders-reglen, der bestemmer, at man ikke må tænke i mere end tre sekunder over en social interaktion. Den har Sebastian tænkt sig at teste, for det lyder næsten for godt til at være sandt. Vi skal også kopiere en TikTok-trend, nemlig ‘Day in the life’, hvor man simpelthen bare fortæller meget detaljeret om sin arbejdsdag. Vi åbner også op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, hvor Kristoffer har et skarpt værk, han gerne vil donere. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 18. august 2022 14:00 27

En dårlig Batman-stemme og spirituelle scoreguides

Hvis du er ung og på datingmarkedet, har du måske lagt mærke til det - flere og flere piger er blevet meget spirituelle, og det kræver, at man ændrer lidt på sit score-game. Heldigvis har Sofie lavet en guide - men Sebastian synes, at Sofie tager det spirituelle alt for seriøst, så derfor har Sebastian også lavet en guide til fyre, som synes, at spiritualitet er pis og papir, men stadig gerne vil score. Vi skal også øve vores Batman-stemmer, og så har vi selvfølgelig endnu et afsnit af vores true crime-univers klar til jer! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 17. august 2022 14:00 27

Rejsekort-clairvoyance og konspirationsteoretisk slimskimmel

Må man få information om naturen fra podcasten The Joe Rogan Experience, selv om den er meget kontroversiel? Vil en fremmed tysker tage imod en onsdagssnegl? Og kan en clairvoyant hjælpe os videre i vores true crime-univers ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’? Det er alt sammen ting, vi bliver klogere på i løbet af dagens udsendelse, som også byder på et væld af dårlige oplæg til sange, en masse herlige SMS’er og selvfølgelig ‘Dagens ord’! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 16. august 2022 14:00 26

En fræk politimand og mælk, der smager af noget

Sofie tror, at hun har fået en flirt op at køre med en politimand, fordi han kunne have givet hende en bøde, men lod være. Det fatter Sebastian overhovedet ikke, så Sofie prøver at trække ham lidt ned ad stien, der er fyldt med kærlighed og ordensmagt. Vi skal også høre lytterne, hvor længe de har handlet, der hvor de handler, men vi har Jeppe med, og lige pludselig begynder hele samtalen at handle om lækker mælk. Vi skal selvfølgelig også dykke ned i true crime-universet, ‘Kvinden med det forsvundne rejsekort’ - og i dag skal vi bl. a. høre om Jonas’ mor, der pludselig har forladt Danmark, og så har Sofie pludselig et lead i sagen. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 15. august 2022 14:00 25

True crime om Rejsekort og bitre børn

Folket elsker true crime - så derfor har vi prøvet at finde en måde at få plads til mere true crime i vores program. Det er ikke gået så godt indtil videre, men nu tror Sebastian, at han har fundet emnet, der kan bære en ordentlig omgang true crime, for hans kæreste har nemlig mistet sit Rejsekort! Vi skal også snakke med børn, om deres skoledage er for lange, og det viser det sig faktisk, at de synes. Plus - dagens ord og snak om fordeling af massage! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 11. august 2022 14:00 25

Trimning af øjenbryn og en smalltalkens mester

Sebastian står i et lidt unikt dilemma: Han får ikke længere trimmet øjenbrynene hos sin frisør. Men heldigvis kan Sofie hjælpe Sebastian med det. For hun har foreslået at guide ham i selv at klippe hårene! Vi skal også have udnævnt en Chief Vibes Officer. For i kryptoverdenen har man skabt rollen Chief Vibes Officer for at skabe noget god stemning i en lidt rusten tid. Hos os er det nok mere en kandidat, der skal være med til at skabe lidt god stemning, HVIS vi nu ender i en shitstorm. Det er to tunge kandidater, når den faste lytter Claes og Sofies far skal dyste om titlen. Vi skal også lige vende en eksamensopgave, der blev afleveret lige til øllet og en status på Sofies date i går. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 10. august 2022 14:00 23

Kongerne af ondsagssneglen

Det er onsdag, og det kan kun betyde én ting: onsdagssnegl! Vi er jo programmet, der er de selverklærede konger af onsdagssneglen. Og ikke nok med det: Vi giver to snegle væk! Vi skal også snakke om gode råd til, hvis man skal på date! Vi kommer også ind på dagens ord, sjove historier, og så tager vi også lige Sofies hudplejerutine! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 9. august 2022 14:00 25

Ekspert i parforhold, petning og nusning

Står du nogle gange i et argument med kæresten, som du bare SKAL vinde, men hvor du lige mangler det afgørende argument? Så har vi den helt rigtige hjælp til dig: vores faste husekspert i alt, Kaare fra Københavns Universitet. Han er villig til at hjælpe med det gode, velargumenterede og faktabaserede argument, som DU kan bruge i din diskussion. I dag er han ekspert i parforhold, petning og nusning, for at hjælpe Henrik. Vi skal også snakke om skedesaft (jeps), en fatal bommert fra i går, og så ringer vi til vores yndlingsmenneske for at overraske med lidt venskabelig kærlighed. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 8. august 2022 14:00 24

En genskabelse af en fødsel og Lionsgate Portal

Vi er tilbage! Dit yndlingsafløserprogram er tilbage efter en lækker sommerferie, og sikke en dag at være tilbage på. For det er nemlig den 8.8, hvilket betyder at lionsgate portal er åben! En portal, hvor man kan manifestere sine drømme, og det har vi tænkt os at gøre! Vi genskaber også en fødsel, der er foregået på Molslinjen. Kombardo’, siger vi bare! Vi snakker også om vores højdepunkter og lavpunkter i vores sommerferie, og så har Sebastian brug for et lille vredesudbrud om biografgængere. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

fre 8. juli 2022 15:00 39

Det store taknemmelighedsklimaks

Det er vores sidste udsendelse, før vi går på sommerferie - og det betyder også, at Sebastian har nået enden på sit 28 dage lange taknemmelighedsforløb. Er han en forandret mand? Har han lært noget? Har lytterne overhovedet fået noget ud af de tossede øvelser og sløsede taknemmelighedscitater? Det finder vi ud af i dag! Vi skal også gentage Tordenquizzen, fordi de seneste lyttertal tyder på, at det er ved at blive en folkelig succes - og så er vi meter fra at få en dansk vinder af en Tour de France-etape, hvilket Sebastian er ved at selvantænde over. God sommer - vi ses til august! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 7. juli 2022 15:00 41

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 6. juli 2022 15:00 39

Er kryptovaluta hekse-agtigt?

I dagens udgave af De 17% åbner vi en heksecirkel anført af Sofie. Vi skal have plads til det overnaturlige - og Jens ringer ind med et bud, som udfordrer heksecirklens identitet. Sebastian skal lære at være taknemmelig over for sig selv - og vi laver en liste af folk over 17, så vi ikke skal blive presset over ‘30 over 30’-lister. Vi holder selvfølgelig også fast i, at vi er hele Danmarks onsdagssnegle-program, og derfor forsøger vi os med et nyt onsdagssneglestunt i dag - vi vil nemlig i kontakt med en bager, så vi kan give onsdagssnegle til alle i køen! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 5. juli 2022 15:00 38

Middelalderbongsang og skuffede børn

I dagens udgave af De 17% sætter vi fokus på en overset målgruppe, nemlig de skuffede børn. For efter at 12-årige Aksel har udtrykt sin store skuffelse over SAS, der har ødelagt hans ferie, så vi vil høre fra andre børn, der også er skuffede over noget. Vi skal også have mændene bag et undergrunds-hit med middelaldertema på besøg til en snak om deres boomende karriere - og så er der selvfølgelig også tordenquiz! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 4. juli 2022 15:00 38

Lydkunst og ros

I dagens udgave af De 17% åbner vi igen op for De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst, for vi skal have et nyt værk op at hænge, og dagens stykke med lydkunst kommer fra Nico. Vi skal også øve os på at få ros, fordi vi smelter fuldstændig sammen, hver gang nogen siger noget sødt. Sebastians liv er også begyndt at ændre sig, nu hvor han er længere inde i sit taknemmelighedskursus - og vi skal se på, hvorfor gamle mennesker egentlig er så glade. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 30. juni 2022 15:00 40

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 29. juni 2022 15:00 42

Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Emil, Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 28. juni 2022 15:00 41

Fjernstyret på festival og tordenquiz-tal

Det er tirsdag, og tirsdag i De 17% betyder tordenquiz! Men Sofie har udviklet et intenst had til Sebastians indslag, og derfor gør hun alt hvad hun kan for at få tordenquizzen afskaffet. I dag har hun inviteret en chef ind i studiet for at se, om lyttertallene kan få sat en stopper for tordenquizzen, men Sebastian giver ikke op så let! Vi skal også prøve at kurere Sofies festival-FOMO ved at lade hende fjernstyre reporteren Nikola, så hun kan udleve sine festival-fantasier. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 27. juni 2022 15:00 39

De 17%’s Museum for Moderne Lydkunst åbner igen, og det betyder, at vi skal høre endnu et af jer lytteres fantastiske soniske kunstværker. Vi skal også snakke lidt om FOMO, fordi Sofie føler hun burde være et andet sted end dér, hvor hun er lige nu - men det har Sebastian heldigvis et bud på en kur på. Vi skal også retfærdiggøre dyrt forbrug, og så skal Sofie selvfølgelig tage Sebastian gennem dagens taknemmelighedsøvelse, som er en del af det 28 dage lange taknemmelighedsforløb, Sofie har struktureret for ham. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 23. juni 2022 14:00 26

Hundetanker og bilpersonligheder

I løbet af hele ugen har Sofie haft historier med på redaktionsmødet, som er blevet meldt hårdt ned, fordi de ikke har set skyggen af public service. Men vi skal alle sammen være glade medarbejdere på det her program, så i dag har Sofie fået lov til at slå alle sine idéer sammen og udføre dem i en hel times radio, der er lige efter hendes hoved. Vi skal også have en update på Sebastians taknemmelighedsforløb, hvor han i dag bl.a. skal sige tak til sine organer, vi skal fortælle funfacts til vores faste lytter Claes, og så har Sebastian tænkt over sin adfærd, når han er på Instagram midt om natten. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 22. juni 2022 14:00 25

Hele Danmarks onsdagssnegleprogram

Vi har fundet en mission for det her program - vi vil være hele Danmarks onsdagssnegleprogram, og det kræver bare, at man er villig til at lave en hulens masse indhold om onsdagssnegle. Så det gør vi selvfølgelig! Vi skal også prøve at lege ‘Hvem har klovnenæsen på’ igen, men det skaber utroligt stor nervøsitet hos Sebastian og Sofie, fordi de ikke er helt sikre på, at folk elsker idéen lige så meget, som de selv gør. Sofie har fundet en ny dyreart til Sebastian, og så skal Sebastian også fortsætte sit 28-dages taknemmelighedsforløb. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 21. juni 2022 14:00 27

Ekspertinterviewet over dem alle

Vi har længe kørt med indslaget “Hørt i radioen”. Her ringer lyttere ind med et emne, som de har en kørende diskussion om, og nogle gange har man virkelig brug for den helt rigtige rygdækning for sit argument, og det hjælper vi med. Og nu har vi endnu mere rygdækning: Nemlig Kaare, der har en kandidatgrad fra Københavns Universitet. Så er der nogen, der ved alt om alt, så er det ham! Vi skal også tage en alvorssnak om Tordenquizzen, snakke om Nadia Nadim og selvfølgelig ringe til vores rigtig gode ven og tidligere kollega, nemlig den landskendte dj Emil Lange! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 20. juni 2022 14:00 26

Kunst og relatérbarhed i skøn forening

Vi har besluttet os for at åbne et museum for moderne lydkunst her i programmet, og vi har simpelthen verdenspremiere på vores allerførste værk i dag - som selvfølgelig er lavet af en lytter. Sofie fortæller Sebastian om sin bacheloropgave, der handler om deres fælles radioprogram - og så har hun også nogle gode tips til, hvad Sebastian skal lave om natten, når hans baby holder ham vågen. Vi åbner også op for det relatérbare rum, hvor Michella har en meget specifik holdning til en meget specifik gruppe af mejeriprodukter, hvilket tvinger os alle til at være voldsomt meget på dupperne for at sikre, at Michella får præcis den relatérbarhed, hun har brug for. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 16. juni 2022 14:00 24

Emil Langes sidste dag

Vi er nået dertil, hvor Emil Lange er blevet rigtig voksen og flyver fra reden - han skal nemlig ud og være DJ, og derfor er dagens udsendelse den sidste udgave af De 17%, hvor Emil også er med. Det betyder selvfølgelig, at vi endelig skal høre afslutningen på Halløj på Sandalfabrikken - sketch-comedy-hørespillet, som har kørt hver torsdag i ni uger, og som har efterladt sig et gigantisk rod af plot-tråde, som mangler at blive samlet ind. Vi skal også høre om Sofies og Sebastians bedste minder med Emil, der er af meget forskellig karakter, og lytterne får også en chance for at sige farvel og tak til Danmarks dygtigste radiovært, der starter med E og rimer på slange. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 15. juni 2022 14:00 25

Kineserstemme og klovnenæse

Sebastian laver stemmer til sin baby for at få ham til at spise - men det er gået op for ham, at stemmerne er ret….. Stereotype. Sebastian laver sine stemmer for Emil og Sofie, og han lærer en meget vigtig lektie imens. Vi har den sidste omgang nogensinde af Lange Løgn - og så kan vi stolt præsentere vores bud på et afløser-indslag: Hvem har klovnenæsen på? Vi skal også høre Emil kloge sig på Tour de France endnu en gang, og så har Sofie taget nogle powerposes med til at installere noget empowerment og selvtillid i det her radioprogram! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 14. juni 2022 14:00 24

Hvad gør man med brugte børnetænder?

Sebastian er far til et lille barn - og på et tidspunkt skal det barns tænder jo falde ud. Det har fået Sebastian til at tænke på, hvad man egentlig skal gøre med sit barns udrokkede tænder - for han synes, at alle forslag lyder ret seriemorder-agtige. Sofie tester, om programmet består en meget vigtig feministisk tekst, og Emil er blevet bedt om at kloge sig på Tour de France, når nu han er blevet cykelekspert, da han købte en elcykel. Vi skal også snakke om komplimenter, som ikke lyder som komplimenter - OG SÅ ER DER OGSÅ TORDENQUIZ!!! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 13. juni 2022 14:00 24

På restaurant med en kendis!!!

Barack Obama har været i Danmark - f. eks. var han inde og spise en pizza et sted i København, hvilket blev massivt dækket og gav en masse mennesker chancen for at sige, at de har spist pizza med Barack Obama. Vi åbner op for, at alle danskerne kan fortælle om de kendisser, som de selv har været på restaurant med - og der er MASSER. Vi skal også snakke om dåsekast til storskærmsarrangementer, finde Danmarks mest spændende drøm, og så skal den nykårede cykelekspert Emil Lange snakke om cykelgrej, fordi der snart er Tour de France. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 9. juni 2022 14:00 26

Klamme fødder og Halløj på Sandalfabrikken

Emil og Sofie er De 17% i dag - og vi åbner op for det relatérbare rum, hvor lytteren Mikkel i dag har bestemt, at det skal handle om at have fod-enden af dynen oppe ved hovedet. Emil får det dog til primært at handle om sit eget had til fødder, men den slags kan jo sket i det relatérbare rum. Vi skal også dele penge ud i Lange Fondens Mindelegat, og så har Sofie allieret sig med Emils mor for at modvirke stress. Det er torsdag i De 17%, og det betyder selvfølgelig også, at vi skal have det ottende afsnit af sketch-comedy-hørespillet Halløj på Sandalfabrikken! Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

ons 8. juni 2022 14:00 26

Trekants-mystik og plantehviskeri

Sofie har købt en ny programplante, fordi den gamle er død, og nu skal den have nogle pæne ord med på vejen af Sebastian og Emil. Det er onsdag, og det betyder, at vi skal lege Lange Løgn med en heldig lytter - og i dag skal det handle om en kampvogn i Indre By. Vi har fundet nogle fun facts til vores faste lytter Claes - og så kommer vi på sporet af stor mystik omkring byen Mønsted i Midtjylland. En by, som vi i øvrigt har mere end almindeligt svært ved at udtale, hvilket også kommer til at farve dækningen af mysteriet lidt. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 7. juni 2022 14:00 25

Emil til eksamen

Man skal ikke have hørt mange minutter af De 17% for at vide, at Sofie er stor fan af naturen, men nu har der været en episode, hvor hun måske har været en smule FOR nysgerrig på naturen. Sebastian fortsætter sit (efter eget udsagn) bragende succesfulde quizformat Tordenquizzen, og så forklarer Emil og Sebastian fodboldmetaforer for Sofie. Flere unge end normalt er interesserede i eksamensforberedelse - og derfor sender vi Emil til dansk-eksamen live i radioen, så alle kan få en fornemmelse af, hvordan sådan en eksamen foregår. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 6. juni 2022 14:00 10

For dig der også hader kabeltromler

Der er relatérbarhed, spændende drømme, kabeltromler, gavekort til hudpleje/mølfælder og quiz til den opmærksomme public service-lytter, der har lagt mærke til, at De 17% trodser pinsen og sender live-radio på denne ellers rolige helligdag. Vi skal nemlig finde Danmarks mest spændende drøm OG åbne døren ind til det relatérbare rum - og så har Sebastian taget en quiz med om sig selv til Sofie, som til gengæld ikke synes, at Sebastian har fejret hendes fødselsdag (som var i sidste uge) nok. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 2. juni 2022 14:00 24

Hørespil og voksen-skældud

I denne uges sidste udgave af De 17% er vi nået til afsnit 7 af Emil Langes sketch-comedy-hørespil Halløj på Sandalfabrikken - og dagens afsnit er yderst dramatisk. Vi skal også give Sofie voksen-skældud, fordi hun har brugt sin fødselsdag som undskyldning for ikke at stemme ved valget i går, og så kommer det til at gøre ondt i Sebastians pengepung, når Sebastian Søndergaard Fonden dyster mod Emil Lange Fondens Mindelegat om hvilken fond, der egentlig er den bedste. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 1. juni 2022 14:00 26

Indhold med folk, der sælger noget

Aftenshowet er kommet i modvind for at have besøg af Uffe Buchard til en snak om høreapparater og høreskade - alt imens at han er blevet betalt for et firma for at sælge høreapparater. Det synes, vi er for galt, så vi beviser, at man SAGTENS kan have en god, sund, objektiv snak med en person, som ellers bliver betalt for at sælge noget - vi snakker nemlig med Henrik, der sælger udekøkkener, og det har SLET ikke en bismag af reklame. Vi skal også fejre Sofies fødselsdag, høre om Sebastians vilde liv, lege ‘Søndergaard den så går den’, og så skal vi også prøve en ny idé af, hvor man læser rettelser op til sidst i dagens program. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 31. maj 2022 14:00 26

Pengeforbrug og en tur ind i Sebastians hoved

Det kan være svært at finde på undskyldninger, når man skal købe noget lækkert til sig selv. Det kan for eksempel være en undskyldning for, at man skal købe take-away til aftensmad, eller en grund til at man lige skal købe de der lavtaljede bukser, som faktisk ser ret fede ud. Frygt ej, for vi har vores egen forbrugsekspert i Sofie, der virkelig er god til at finde på grunde til at gå shopamok! Vi skal også en tur ind i Sebastians hoved. For han er millimeter fra en mulig shitstorm på grund af en bemærkning fra gårsdagens udsendelse, og vi skal være på forkant, så vi ikke ender ud i en storm! Derfor har Sebastian lavet en rekonstruktion af hændelserne, for at vi alle forhåbentlig kan forstå og tilgive Sebastian. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 30. maj 2022 14:00 8

Må man låne handicaptoiletterne?

I dagens udgave af De 17% deler Emil ud af sig selv - for han er nemlig endt i en meget pinlig situation efter at have benyttet sig af et handicaptoilet. Derfor hører han Sofie, Sebastian og lytterne om, hvad han skal gøre fremover. Sofie skal have planlagt en hel uge efter, hvornår det er bedst, at hun vasker sit hår - og hun kan ikke få det til at gå op uden drengenes hjælp. Vi skal også jagte Danmarks mest spændende drøm (og sikke et brag af en drøm, vi hører i dag), gå ind i det relatérbare rum, der i dag handler om SKAT, og så skal vi også følge tæt med i Sebastians liv som en far, der for første gang nogensinde har en uge alene. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 25. maj 2022 14:00 25

Hørespil, padeltennis og dame-indhold

Denne uges sidste udgave af De 17% er et sandt slaraffenland af indhold, nøjsomt designet til at fremkalde de helt rigtige følelser hos lige præcis DIG. Emil Langes sketch-comedy-hørespil ‘Halløj på Sandalfabrikken’ fortsætter ufortrødent, Sebastian skal fortælle om sine planer for næste uge, som han har brugt MEGET lang tid på at planlægge - alt sammen for, at det ender op med, at han skal se nogle film og spille padeltennis. Sofie har forberedt noget feministisk indhold, som skal hjælpe med at ændre på Emils fan-demografi - og så er der endnu en omgang ‘Hørt i radioen’, som i dag handler om Uno-regler. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 24. maj 2022 14:00 25

Forsvarsforbeholdet EXPLAINED

Forsvarsforbeholdet er ufatteligt kringlet at forstå, men frygt ej - De 17% har lavet en fuldstændig simpel og letforståelig explainer, der hjælper dig med at navigere. Det er også gået op for os, at vi er blevet et indflydelsesrigt program, for det viser sig, at vi har en finger med i spillet omkring at vælte en konservativ forsvarsordfører. Der er også Lange Løgn og tordenquiz - og så har vi planlagt at få endnu et besøg af den folkekære skuespiller Jesper Ole Feit Andersen, men endnu en gang virker det som om, at logistikken kommer i vejen, for Jesper Ole er i hvert fald IGEN ikke i studiet, når vi skal lave interviewet. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 23. maj 2022 14:00 25

Danmarks bedste radioprogram

Efter at have sendt i en måneds tid synes vi, at det er på tide at få et rigtigt kvalitetsstempel - og derfor sætter vi alt ind på at blive kåret som Danmarks bedste radioprogram af en uafhængig fagjury, som vi til dels har haft en finger med i at udvælge. Vi skal også snakke om at være på besøg hos en mandlig gynækolog, Sebastian er træt af baneinvasioner, og Sofie har byttet jakke med en kollega - og nu kunne hun egentlig godt tænke sig at beholde den. Vi skal selvfølgelig også videre i jagten på ‘Danmarks mest spændende drøm’ - SIKKE et program! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 19. maj 2022 14:00 23

Far er med på arbejde

Sofies far (også kendt som vodka-Peter og sandpapirs-Peter) er med i studiet i dag, for han har nemlig en idé, som han synes, at Sofie, Emil og Sebastian skal lave i radioen. Der skal lægges englekort for Emil, der gerne vil vide, hvornår hans karriere falder til ro, så han kan få mere tid til at spille computer. Vi skal lave lille-fredags-kammuslinge-indhold - og så skal vi selvfølgelig også have det femte afsnit af sketch-comedy-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, der i dag for første gang nogensinde indeholder noget, der minder om en rigtig handling. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 18. maj 2022 14:00 23

Lange løgn eller Søndergaard den så går den?

Kunne du tænke dig at høre en udgave af De 17%, hvor vi præsenterer en kendt danskers ufo-historie, og computerne gør oprør mod os i det sekund, vi beslutter os for at gøre oprør mod dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Onsdag plejer også at betyde, at vi skal lege ‘Lange løgn’, men efter at Sebastian i sidste uge kuppede udsendelsen med sit nye indslag ‘Søndergaard den, så går den’, er der opstået tvivl om, hvilket indslag vi egentlig skal lave. Eller, Sebastian prøver i hvert fald at skabe lidt tvivl. Også featuring: Danmarks statsmismister! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 17. maj 2022 14:00 26

Sebastian er hjemme igen

For første gang, i hvad der føles som en evighed, er vi endelig fuldtallige i studiet! For Sebastian er tilbage, og det er han helt sikkert, fordi det jo er tirsdag, og det betyder hans hjertebarn får en tur i manegen: Nemlig tordenquizzen! Det er ikke for at spoile for meget, men der bliver svaret hurtigt! Vi skal også hjælpe Kim med en motorlampe i sin Opel Astra. For vi har overspringshandlingscafe, stærkt inspireret af en cafe i Japan. Vi ved godt nok ikke så meget om biler, men det gør I lyttere heldigvis. Der skal også en vaskeægte omgang true crime i din radio. True crime er godt nok ikke en særlig udbredt genre i Danmark, men nu prøver vi! Det involverer to forsvundne træer og en politibetjent, der synes, det er for crazy. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 16. maj 2022 14:00 25

Hetz mod agurkeskæring

I dag skal vi skære i agurker. Du tænker sikkert “det lyder da som vanvittig radio”, og du har helt sikkert ret. Men nogen er nødt til at tage agurken i forsvar. For Kendall Jenner bliver slagtet på de sociale medier på grund af den måde, hun skærer sin agurk på, og det er for dårligt! For vi mener nemlig, at man bare IKKE kan skære sådan en bandit på en forkert måde. Vi skal også snakke om Emil Langes meget flatterede musikkarriere, som han måske skal være lidt mere varsom omkring. For den amerikanske rapper, Young Thug, er blevet anholdt, og anklageren bruger nogle af rapperens sangtekst imod ham. Og det kan vi jo ikke have sker for Emil! Det er mandag, og det betyder selvfølgelig også et retur til drømme-Dan i vores faste indslag, Danmarks Vildeste Drøm! Værter: Emil Lange og Sofie Sytnik.

tor 12. maj 2022 14:00 26

Gratis penge og lystig sang

I Emil Langes fravær (som skyldes, at han virkelig har jokket i spinaten) ser Sebastian sit snit til at overtage den fond, der deler gratis penge ud i radioen - han har tænkt sig at slippe billigt, men Sofie har andre tanker på Sebastians vegne. Der skal relateres til store pant-poser og læres at sige fra på arbejdspladsen, og så skal der altså stadigvæk spilles sketch-comedy-hørespil, for Emil har skrevet endnu et afsnit af ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som skal udføres af Sofie og Sebastian. Og det er altså et hørespil, der bærer præg af, at forfatteren har jokket i spinaten! Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 11. maj 2022 14:00 26

Falder Emil Lange-brikkerne på plads?

Vi sender igen i dag uden Emil Lange, da han som bekendt VIRKELIG har jokket i spinaten og derfor er ude på ubestemt tid. Men bedst som vi er i gang med at løse et mysterium om en genopstået spækhugger ved Limfjorden, så viser en masse tråde sig lige pludselig, og alting peger på…. Emil Lange. Sebastian præsenterer også sit nye indslag ‘Søndergaard den så går den’, hvor dagens deltager er superfanen Lucas med c. Vi har også en ny service til folk, som har brug for at sige, at de har hørt noget specifikt i radioen, og i dag handler det om muligheden for at spise koldskål og pandekager til aftensmad. Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 10. maj 2022 14:00 26

Sjov med DVD’er

Vi har i De 17% fået en unik mulighed for at dykke ned i det glemte medie, der er DVD’en. For Sebastians faste lytter Claes, som han har hentet ovre fra Radio Loud, står og mangler en hel specifik DVD, og det kan vi da hjælpe ham med, håber vi. Vi åbner også dørene ind til det relatérbare rum, hvor det i dag skal handle om størrelsen på boller. De 17% er selvfølgelig også stadig et program, der rummer den hårdtslående politiske journalistik, og derfor har vi igen i dag et interview med Danmarks statsmismister Chippie om en aktuel sag. PLUS: Sneak peek på den nye single fra Emil Lange!!!!!!!!!!!!!!!! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 9. maj 2022 14:00 25

En forsinket Jesper Ole og tips til børn

Vi ville ønske, at vi kunne skrive, at dagens program indeholder et fantastisk interview med skuespiller Jesper Ole Feit Andersen om hvorvidt skuespillere bør have holdninger til sager i offentligheden. Sådan havde vi nemlig planlagt det, men en række uheldige omstændigheder kommer i vejen for interviewet, der derfor bliver ganske kaotisk. Sebastian er blevet mobbet af nogle 4-årige børn på en legeplads, og Sofie har et par gode tips til, hvordan man virker mindre desparat. Vi skal også lede efter Danmarks mest spændende drøm, og i dag er der både dyr, fækalier og geværer på menuen! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 5. maj 2022 14:00 24

Få velsignet din fodboldklub!

Rundt omkring i fodbold-Europa spidser sæsonerne til, og derfor kunne et par klubber måske godt bruge Guds hjælp til et mirakel - derfor har vi inviteret en sognepræst ind i studiet, så han kan velsigne de klubber, som lytterne holder med. Og Gud viser sig åbenbart at holde en lille smule med Brøndby. Emil er klar med tredje afsnit af sketch-hørespillet ‘Halløj på Sandalfabrikken’, som har udviklet sig til en folkelig succes, men fortsat er hadet internt på redaktionen. Vi deler også gratis penge ud i Emil Lange Fondens Mindelegat - og tester vores indhold på to teenagere men en MEGET flakkende koncentrationsevne. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 4. maj 2022 14:00 24

Ulve, bier og lort

Ulve, bier og lort er den hellige treenighed, du vil møde i dagens program - og dét, kan vi godt forstå, at du synes, er helt utroligt spændende. I ‘Genstart’ har de brugt underligt mange kræfter på at forklare, at den seneste tids forsvindende ulve IKKE skyldes UFO’er, og det har selvfølgelig motiveret Sebastian til at undersøge, om UFO’er kan være skylden i de forsvindende ulve i Vestjylland. Sofie har fået øjnene op for biers mange vidunderlige egenskaber - og Emil skal fortælle en historie i ‘Lange Løgn’, der omhandler fækalier i offentligheden. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 3. maj 2022 14:00 24

Et godt radioprogram uden afbrydelser

Sofie har læst en undersøgelse, der viser, at kvinder ret tit bliver afbrudt, når de siger noget - og for at blive klogere har hun valgt at analysere en tilfældig snak, hun har haft i programmet med Emil og Sebastian. Emil har været i byen til klokken 4 om morgenen, men er stadig overmåde professionel, og derfor får du Emils guide til at være i byen til klokken 4 på en hverdag. Vi skal også genopføre et indslag, som gik rygende galt i torsdags, så vi kan bevise over for alle, at vi er i stand til at lave skarp mediekritik og underholdende radio på én og samme tid. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 2. maj 2022 14:00 25

Findes tid overhovedet?

I dagens udsendelse af De 17% har Sofie fundet endnu et emne, som kan lyde stort, men som dette radioprogram sagtens kan omfavne - nemlig om tid overhovedet eksisterer. Noget, vi er helt sikre på eksisterer, det er konkurrencen om Danmarks mest spændende drøm. Vi skal også ringe til Sebastians ene medbragte lytter Claes og høre, om han stadig er med - og vi tjekker ind hos vores nød-Emil Lange, da vores egen Emil Lange skal lave en musikvideo. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 28. april 2022 14:00 23

Halløj på Sandalfabrikken fortsætter

Sidste torsdag begyndte Emil Lange på sit sketch-univers ved navn ‘Halløj på Sandalfabrikken’ - et utroligt langt og kompliceret hørespil, der er propfyldt med karakterer men til gengæld fuldstændig renset for punchlines. I dag har Emil også skaffet en vaskeægte gæsteskuespiller, der skal kaste stjernestøv over produktionen. Vi skal også tage temperaturen på den danske køkultur og høre landets nyudkårne statsmismister om en sag, som virker til at have fået vedkommende ud på glat(m)is. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 27. april 2022 14:00 25

Statsmismister, stay behind og en flad 50’er

Ville en kat kunne være statsminister i Danmark? Det tror vi! Vi skal nemlig lede efter en værdig statsmismister, om man vil. Så vi hører fra jer lyttere med kat om, hvorvidt den purrrfekte katidat er derude! Vi skal også snakke om fænomenet “stay behind”. For Sebastian er røget en tur ned i kaninhullet, hvor han er faldet over stay behind. Det handler, kort sagt, om en hemmelig gruppe mennesker bliver tilbage. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 26. april 2022 14:00 26

Træer og TORDENQUIZ

Sebastian har brygget på et nyt quizformat ved navn ‘TORDENQUIZZEN - quizzen, hvor man skal tænke lynhurtigt’. Hans tro på idéen er stor, men bliver den sat på prøve, når quizdeltagerne er Malene på 31 og Mila på 9? En tæt og spændende kamp mellem barn og voksen venter forude. Sofie tænker en hel del over mange ting, og nu er hendes kærlighed faldet på træer, og det er selvfølgelig en rejse, som Emil og Sebastian skal tages med på. Vi skal også have upraktiske gaveforslag og høre om ting, som Emil og lytterne synes er for dyre. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

man 25. april 2022 14:00 25

Spændende drømme, panda-parring og creepy børn

“Jeg drømte det vildeste i nat!” - sådan lyder starten på de mest dødkedelige samtaler, du kan have, for andre menneskers drømme er altid enormt kedelige at høre på. Det er i hvert fald sådan, det plejer at være - men vi har besluttet os for at sætte jagten ind på Danmarks mest spændende drøm! Vi skal også høre Emils bedste tips til at få pandaer til at parre sig, og Sebastian fortæller os om sin søns creepy vane med at stirre tomt ud i køkkenet. Sofie er træt af at høre om de ting, som ældre mennesker synes, at unge mennesker skal undvære, så hun har fundet på noget, som ældre mennesker skal undvære. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tor 21. april 2022 14:00 25

Hvad foregår der i vinterbadeklubberne?

I dag beviser De 17% sig som et stærkt, undersøgende journalistisk program. Vi skal nemlig undersøge, hvad der lurer under (vand)overfladen i de danske vinterbadeklubber. Set udefra kan det jo se mægtig hyggeligt ud, men er vinterbadeklubberne i virkeligheden elitære, censur-udøvende og betændte miljøer? Og boller de måske? Emil Lange har påtaget sig at skrive en sketch til programmet, som Sofie og Sebastian har lidt svært ved at genrebestemme - og så skal vi en tur ind i det relaterbare rum! Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

ons 20. april 2022 14:00 24

Lange løgn, relatérbarhed og livsråd

I dag præsenterer vi indslaget ‘Lange løgn’, hvor man skal gætte, om den historie, Emil fortæller, er sand eller falsk. Dagens historie er en hæsblæsende fortælling om Frankrig, en pornoinstruktør og en 19-årig DJ. Vi skal også forbi, at Sofie har taget et livsråd til sig, som hun har fået på et værtshus klokken 4 om morgenen - men Sebastian og Emil vil gerne sætte spørgsmålstegn ved, om den situation er en god situation at få livsråd i. Vi har også fundet på servicen ‘Det relaterbare rum’, hvor lyttere kan blive 1:1 relateret til, men det er som om, at dagens relaterbare lytter Mads er lidt på krigsstien. Sebastian tester Emil og Sofie i en række klassiske radioproblemer for at se, hvor han har dem, hvis det skulle gå galt på et tidspunkt. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

tir 19. april 2022 14:00 23

Den store premieredag med møl og nærdødsoplevelse

Sofie har møl i sit køkken, men hun tror også på engle - og hun har en teori om, at hendes møl godt kan være engle. Derfor er hun meget tøvende med at slå møllene ihjel, og det synes Emil og Sebastian er en rigtig dum idé. Emil har haft en nærdødsoplevelse i weekenden, og det gør, at vi er nødt til at finde en Emil Lange-impersonator, som vi har klar i nødtilfælde - heldigvis finder vi Jeppe, som viser sig at være en bedre Emil Lange, end Emil selv er. Sebastian vil gerne introducere Sofie og Emil for en lytter ved navn Claes, så han kan blive programmets første fan. Værter: Emil Lange, Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.