De 17%

Dette program er blevet sendt 40 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Første registrerede sending var .

Episoder per kanal

  • Kanal #
  • P3 220
  • P3 40

Programlog

Dato Antal sange afspillet
tors 14. december 2023 14:00 27

Det sidste program

Føler du dig også som en del af et mindretal, du ikke har mødt endnu? Jamen, så velkommen til “De 17%” - et enormt bekræftelsessøgende program, der favner alt fra heksekunster til sportsnyheder, utrolig meget ekspertviden og interviews, der stort set altid går som planlagt.

Dine værter er Kaare Nygård og Sebastian Søndergaard, og selv om de ofte famler i blinde, så bander de næsten ikke.

tirs 12. december 2023 14:00 26

Simons sidste dag

Det er producer-Simons sidste dag på programmet, så han skal færdiggøre begge sine krimier “JULEMORD I NISSELAND” og “OM NATTEN ER ALLE KATTE GRÅ”. Derudover skal vi snakke om frygten for at blive ældre, vi vender alle de lappeløsninger, vi affinder os med, og så har Simon et ønske til en sang.

man 11. december 2023 14:00 25

Et farvel, en julekalender og fantastisk musikformidling

Sebastian og Sofie er tilbage med en kedelig nyhed, fantastisk musikformidling med Kaare Schou Nygård, og så skal vi endnu en gang lytte til vores nye julekalender/krimi “JULEMORD I NISSELAND”.

tirs 5. december 2023 14:00 27

Sebastian strandet i München

Sebastian er alene, da Sofie er syg. Sebastian har været strandet i München, så han vil berette om sin tur derned. Derudover skal vi have endnu et afsnit i vores tirsdagskrimi, og så taler vi med vores faste lytter Jeppe, som har haft en vild weekend!

tors 30. november 2023 14:00 26

Ting, man nok ikke skal sige på første date og en omskæringsfest juleaften

Helin Erdem er igen gæstemedvært i De 17% - og derfor bliver der fortalt om, hvordan man fejrer juleaften, når man ikke er 100% dansk. Sammen med lytterne deler vi de øjeblikke, man vidste, man havde skræmt en date væk, og så skal der freestyle-rappes. Men ikke før vi har fået overtalt en person til at modtage Sebastians fodtennispris.

ons 29. november 2023 14:00 27

Menstruationstraumer og freestylerap

Sebastian og Simon er taget til München for at se en eller anden FCK-kamp. Skal Sofie så sende alene, tænker du? Nej, hun har selvfølgelig fået forstærkninger. I dag sidder den altid gode Helin Erdem nemlig i medværtsstolen. Og den får fuld gas på god kvindelig energi, når Helin og Sofie vender alt fra menstruation til freestylerap.

tirs 28. november 2023 14:00 27

Julen skydes nu for alvor i gang (desværre synes nogle)

Sebastian er alene i dag pga. sygdom, så dagens afsnit bliver en blandet pose brændte mandler. Vi skal skyde julen i gang med klassisk juleindhold, vi læser en drabelig Jule-krimi op, vi taler med Fodtennis Danmark, og så har jeg det ellers bare sådan, at det er pisse svært at skrive programbeskrivelser. Folk læser sjældent så langt, og jeg ved ikke, om jeg skal bruge så megen energi på de her programbeskrivelser. Hvis du har forslag til, hvordan jeg kan gøre det bedre, så send en mail til SAKS@dr.dk.

man 27. november 2023 14:00 28

Kanye West - cancelled eller komisk geni?

Er Kanye West et komisk geni af Kaufmannske dimensioner, eller er han bare skingrende vanvittig? Dette diskuterer Sebastian og Sofie i dagens udsendelse, hvor vi fuldfører begges Cancel Culture Green Card-liste.

ons 22. november 2023 14:00 27

Del 2 af vores “Cancel Culture Green Card”-liste

Sebastian kommer på dybt vand i dag. Sebastian og Sofie har endnu engang 2 ting eller personer med til deres såkaldte Cancel Culture Green Card-liste (altså en liste med ting, som får et fripas, hvis personerne bliver cancelled, for så må man stadig høre/forbruge det eller dem). Derudover skal vi i LIVE-delen se nærmere på Black Friday-svindel med en vaskeægte svindler, vi taler om smålighed, og så har vi et interview med en kunstig intelligens.

tirs 21. november 2023 14:00 28

Hvem er på vores “Cancel Culture Green Card”-liste?

Michael Jackson, Harvey Weinstein eller JK Rowling. Hvilke personer og kunstnere kan vi lide SÅ godt, at lige meget hvor meget lort de laver, så vil vi stadig se/høre/forbruge det, de laver? Sebastian og Sofie laver sammen i dag deres såkaldte “Cancel Culture Green Card-liste”, hvor de hver især må have 3 navne på, som de godt må lytte til eller se på, lige meget hvor meget de må blive “cancelled” i offentligheden. Derudover skal vi i live-delen dykke ned i mange forskellige former for kunstig intelligens, og hvad det får af betydning for os.

man 20. november 2023 14:00 26

En podcast til alle nærige mennesker

Sofie har en “kontroversiel” holdning om nærige mennesker, som hun har med i podcasten. Derudover skal vi i live-delen tale med vores faste lytter Jeppe om hans vanvittige weekend, Sebastians krop er i forfald, og så skal vi tale om polske begravelser.

tors 16. november 2023 14:00 26

Børn som hemmelige agenter, sved i litervis og erotisk novelle

Sofie sveder, børn drikker sig for fulde, og kunstig intelligens er nået dertil, hvor den kan skrive erotiske noveller. Så disse ting vil vi lave et program om.

ons 15. november 2023 14:00 29

Politivold, mælkelåg og svedige T-shirts

Vi får i dagens program besøg af den voldelige politimand Morten til en snak om politivold, vi skal endnu en gang snakke om skruelåg på mælk, og så har Sebastian og Sofie begge undret sig over ting ved det modsatte køn.

tirs 14. november 2023 14:00 26

Drug Dealer-mode, opvasker-pranks og AI-generet krimi

Vi undrer os i dag over, hvorfor alle narkohandlere går ens klædt, vi taler om Sebastians opvaskemaskine, Sofies tøj lugter, og så har vi fået en AI til at skrive vores Tirsdags-krimi.

man 13. november 2023 14:00 26

Julemandsskole, rekord i klamydia og en rigtig vild weekend

Vi har et pakket program. Vi taler om de danske unges klamydia-rekord sammen med onani-ekspert Jens Malthe, vi sender vores reporter Mo i “Julemandsskole”, og så taler vi med vores faste lytter Jeppe om hans helt vilde weekend.

tors 9. november 2023 14:00 27

Et ekslusivt interview med Frederiks hemmelige elsker

Rygterne om Kronprinsens utroskab kører for fuld blus for tiden, og vi har gjort et kæmpe scoop, da vi har fået et ekslusivt og anonymt interview med en af Frederiks elskere. Derudover skal vi undersøge de nye skruelåg på mælken, og så søger vi svar på det ældgamle spørgsmål: “Hvad fanden bruger man køkkenrulle til?”

ons 8. november 2023 14:00 25

Hård kritik af P1, ost og interview med Elon Musks rebelske AI

Elon Musk har udviklet den rebelske ChatBot GROK, som vi har fået tidlig adgang til og skal foretage et interview med LIVE I RADIOEN(!!!!). Derudover har vi inviteret P1-redaktør Oliver Breum ind til at modtage kritik, da der går rygter om, at man kan tjene 2.000 kroner på at rette offentlig kritik af P1. Derudover er jeg nysgerrig på, om folk læser de her beskrivelser? Skal jeg bruge mere eller mindre tid på dem? Skriv til mig på saks@dr.dk, hvis du læser programbeskrivelserne helt hertil.

tirs 7. november 2023 14:00 25

Mode-show, krimi og ydmygelser LIVE I RADIOEN(!!!!)

Sofie bryder sig ikke om Sebastians tøjstil. Og da det er Sebastians kæreste Charlotte, som klæder ham på, så har hun i dag udfordret Charlotte til en mode-konkurrence om “HVEM SOM KAN KLÆDE SEBASTIAN BEDST PÅ”. Derudover har vi endnu et afsnit af vores tirsdagskrimi, Sofie har et dilemma med, og så vil Sofie opleve at blive ydmyget flere gange i løbet af programmet. Dette er måske ikke den bedste programbeskrivelse nogensinde, men jeg (produceren) skriver dem, imens vi laver programmet, så har gjort mit bedste. Håber I vil lytte til programmet alligevel.

man 6. november 2023 14:00 26

Et program fyldt med erotisk litteratur og undersøgende journalistik

Vi har fundet ud af, at DR har en hemmelig afdeling, som hedder DR Krudtdepot. Men hvad er det? Hvorfor har DR en masse krudt? Og hvor ligger det? Dette mysterium sætter vi vores reporter og undersøgende journalist Mo til at dykke ned i. Derudover skal vi lytte til et meget erotisk indslag fra Sofie, og så snakker vi med vores faste lytter Jeppe om de seneste 2 måneder af hans liv, som har vist sig at være ret vilde.

tors 2. november 2023 14:00 25

Kan man kombinere Dua Lipa og dødsmetal?

Sofie har fået ny overbo, som brager dødsmetal ned i hendes lejlighed. Derfor tager hun fat i overboen i dagens program, da hun vil forsøge at få ham til at høre musik, hun kan lide (som Dua Lipa) eller måske bare mødes på midten. Dette får hun hjælp til af den yderst diplomatiske akademiker og musikekspert Kaare Schou Nygård, som har udvalgt 2 numre, der samler Dua Lipa, Taylor Swift og dødsmetal. Vi skal også snakke om journalistik-genren “I øvrigt mener jeg…” og så er der ellers spas og løjer for resten (da produceren her ikke gad at skrive en fuld programtekst, men bare rolig, der er også planlagt andet).

ons 1. november 2023 14:00 26

Hvorfor har alle mænd huller i skridtet?

Det er onsdag, men I glemte at lave krimi i går, så vi laver i dag TIRSDAGSKRIMI på en onsdag (insane, right?)- Derudover skal vi finde ud af, hvorfor alle mænd har huller i deres bukser lige ved skridtet, Sebastian skal genvinde sin søns gunst, og så skal vi finde ud af, om dronningen har set Venner.

tirs 31. oktober 2023 14:00 26

Den store Halloween-special!

Det er Halloween, så vi har ryddet fladen for at sprede uhygge på hele P3. Der udklædninger, spøgelser, reportager og hyggelige/uhyggelige historier.

man 30. oktober 2023 14:00 26

Må man have cykelhjelm på i supermarkedet?

Det er Halloween i morgen, og derfor vil vi forsøge at gøre stemningen i dagens program en smule mere uhyggelig! Derfor har vi sendt vores elskede reporter Mo til et hjemsøgt slot for at få kontakt til et spøgelse. Vi skal også ære Sebastians virke som ambassadør for Fodtennis Danmark, vi skal diskutere, hvorvidt man må beholde sin cykelhjelm på, når man handler, og så er der ellers bare en masse spas og løjer, som Sofie og Sebastian har fundet på.

tors 26. oktober 2023 14:00 26

Diktatoriske musikønsker, en robot som radio vært og Sebastian alene i verden

Sygdommen hærger, og Sebastian er derfor alene på pinden i dag. Han skal tage imod lytterønsker med musikeksperten Kaare Schou Nygård, han har bygget en Sofie-robot som medvært, der quizzes om folks lokationer, og så skal vi også tale om døden.

ons 25. oktober 2023 14:00 25

Silent Walking, en hyldest til fodtennis og en meget speciel hat

Sebastian er hjemme fra Manchester, så Sofie er glad igen. Sebastian skal i dag snakke om EM i Fodtennis (da han jo er ambassadør), vi undrer os over, at de unge tror, de har opfundet “at gå en tur” i form af Silent Walking, og så har Sofie læst lidt op på Rasmus Højlund for at imponere Sebastian.

tirs 24. oktober 2023 14:00 27

Sebastian er i Manchester, vi læser krimi og snakker om kønsroller

Sebastian er på en fodboldtur til Manchester, så producer Simon hjælper Sofie gennem dagens program. De skal snakke om Manchester mod FCK (mest for Sebastians skyld), Simon har skrevet en krimi, og så ser vi på, hvorfor mænd kan have det svært ved kvinders seksuelle fortid.

man 23. oktober 2023 14:00 25

Handler TopGunns nye sang slet ikke om kvindevold?

Alle har kollektivt misfortolket teksten til TopGunns nye sang “DK GOAT”, da alle tror, et par linjer handler om en dom for vold mod en 18-årig kvinde, som han fik tilbage i 2016. TopGunn har i en “undskyldning” fortalt, at alle bare har haft den forkerte tolkning, og DET VIL VI IKKE FINDE OS I! Så vi sætter i dag alle sejl ind på at finde den rigtige tolkning, som vi bl.a. får hjælp til fra en akademiker i Musikvidenskab til. Derudover skal vi hjælpe vores reporter Mo med hans “monday blues”, og så har Sebastian vist også et frisør-dilemma.

ons 18. oktober 2023 14:00 29

Langefar er i studiet!

Sebastian er desværre syg, men frygt ej - Emil Lange er tilbage på pinden! Han står klar til at rådgive alle de unge om deres fremtidsdrømme. Og nåh ja, så prøver Sofie at få ham overtalt til at sabotere quiztimen. En mission, der ikke går som forventet.

man 16. oktober 2023 14:00 26

Dårlig mave, romantik på skøjtebanen og Christians 18-års

Alle medier og programmer har haft et take på prins Christians 18-års fødselsdag, så det skal vi selvfølgelig også have. Vi taler med Kasper, som var med til Christians 18-års (vi er dog i tvivl om det er den rigtige Christian). Derudover har Sebastian dårlig mave, vores reporter Mo er taget til Gentofte Skøjtehal for at score damer, og så skal vi se, om Sofie har Styr på tal.

tors 12. oktober 2023 14:00 26

Skal Sofie date Shrek?

Sofie søger en mand, som vil have det samme liv som hende, og det er svært. Især fordi det, hun søger, lyder mistænkeligt meget som Shrek. Derudover så bliver Sebastian angrebet med rengøringsvideoer, og så skal vi forbi et par hænegepartier.

ons 11. oktober 2023 14:00 26

Sofies far dater mulig svigerfamilie på hendes vegne

I Japan er forældre blevet trætte af, at deres børn ikke kan finde en at dele livet med. Derfor har de taget sagen i egen hånd og nu går forældre på date med hinanden for at finde ud af, om deres børn kunne være et match. Denne metode tager vi i brug, da den single-pigen Sofie er ved at miste modet i forhold til dating. Så hendes far Peter skal date en lytters forældre live i radioen. Derudover har vi som altid gameshow-battle.

man 9. oktober 2023 14:00 24

Skal alle i Danmark have en AirFryer?

SKAL SEBASTIAN KØBE EN AIRFRYER? Dette skal vi forsøge at få et svar på i dag! Sebastians algoritme bliver ved med at fodre ham med reklamer og videoer for airfryers, så nu skal han finde ud af, om han skal købe en (Sofie må se hjælpeløst til). Vi har en AirFryer med i studiet, som vores huskok/praktikant Emily står for. Vi skal lave en 3-retters menu i AirFryeren, tale med Emil Lange, snakke Dude Logic og meget andet.

tors 5. oktober 2023 14:00 25

Verdens bedste radioprogram

Sebastian og Sofie har fået til opgave at lave verdens bedste radio-program, så det vil de stile efter i dag. Der skal tales cykelløb, Sebastian tror, han har et unikt problem, Sofie har rent faktisk et unikt problem, vi forsøger at afspille Baby One More Time, og så er der ellers bare skruet helt op for hyggen.

ons 4. oktober 2023 14:00 25

Hvorfor kan mænd ikke håndtere grædende kvinder?

Sofie græder ofte (og offentligt), men hun kan ikke forstå, hvorfor mænd har svært ved at håndtere det. Derfor har hun bedt Sebastian og hans panel af “dudes” forsøge at forklare hende hvorfor. Derudover har vi en masse game shows på programmet, og så skal vi se på noget så relaterbart som streamingtjenester.

tirs 3. oktober 2023 14:00 26

Råd til hjertesorger i Jylland, rørende radio-krimi og kikkertundersøgelser

Sofie skal senere i dag have en kikkertundersøgelse hos lægen, men har IKKE fastet i 6 timer op til som anbefalet (det vil hun skide på). Så vi undersøger, om man skal tage anbefalingen alvorligt, eller om man sagtens kan spise en croissant og en bolle med ost et par timer før. Derudover skal vi have endnu et afsnit af vores radio-krimi kaldet “Om natten er alle katte grå”, og så taler vi med Gunner på 77, som vil give Sofie et råd om at gå i svømmehallen (og i hvert fald ikke om hjertesorg).

man 2. oktober 2023 14:00 25

Hvorfor er folk lykkeligere på landet?

En undersøgelse har vist, at folk er lykkeligere på landet end i byen. Derfor har vi sendt vores ærkekøbenhavnske reporter Mo på landet for at finde lykken. Derudover skal vi høre endnu en politisk brandtale fra Sofie, vi skal have opklaret et dude-problem, og så forsøger vi forgæves at afspille Avril Lavignes megahit “Sk8er Boi”.

tors 28. september 2023 14:00 25

Kunstig intelligens-nyheder, det perfekte radio-indslag og en sang om ketchup

Sebastian og Sofie har det ofte svært med at holde sig til et manuskript, så deres producer kommer ind og giver dem skældud samt et manuskript, de skal læse op fra, som hedder “Det Perfekte Radioindslag”. Derudover skal vi dyrke kunstig intelligens til nyhedsjournalistik, og så forsøger vi forgæves at spille sangen Asereje af Las Ketchup.

ons 27. september 2023 14:00 27

Vi har spandevis af sparetips, dårlige historier og gameshows i dagens program

Sofie har et sparetip, som måske i virkeligheden ikke er et sparetip alligevel. Så vi skal høre på en masse gode, men nok mest dårlige sparetips. Derudover har Sebastian en test til Sofie, og så skal vi have gameshow-duel mellem Sebastian og Sofie (og Sofie gider virkelig ikke sit gameshow mere).

tirs 26. september 2023 14:00 26

Vanvittig radio-krimi, døde plan og forklaring af “Rumleskaft”

I dagens program har Sebastian et problem med sine planter på altanen, Sofie forsøger at genfortælle eventyret Rumleskaft, vi har et hæsblæsende afsnit af vores tirsdagskrimi, og så skal vi også snakke om forskellen mellem det svenske og norske sprog.

man 25. september 2023 14:00 25

Porno-quiz, en opsang til de unge & en reporter i en lillebitte by

Vi er tilbage og har et program, der både er sexet, informativt, antropologisk og personligt. Sofie føler, at unge i byen dømmer hende, når hun står og brækker sig på fortorvet i sin brandert. Så hun ringer en ung person op og skælder dem ud. Derudover har vi bedt vores reporter Mo om at finde “den mindste by overhovedet” og tage dertil. Vi har også en meget pikant porno-quiz udviklet af vores praktikant Emily, og så har Sebastian mistet evnen til at snakke med mennesker.